بسم الله وبالله
...
یابن فاطمه الزهرا..!
به ما آموختید،
راز آرامش و آسایش ،
ندیدن خود است،
و
دیدن او...
او که تمام حول و قوه ها،
از او وبه ید قدرت اوست..:
*لاحول لنا* من معاصی الله،
الابعصمه الله
و *لا قوه لنا* علی طاعه الله،
الا بعون الله..
به ما گفتید،
ولایت است،
که بال وپرپروازمان می دهد،
معرفت ولیّ،
توانمندمان می کند؛
وازهمه ی آفات وفتنه ها، امانمان می دهد..
*عامل* بامرکم،
*محتمل* لعلمکم؛
*محتجب بذمتکم*..
شدایدوگرفتاریها؛
با
طلب آمرزش گناهانمان،
دفع و رفع می شود..
آخر..،
خودمان مقصریم؛
اگر محرومیم...
*الزم الاستغفار*..!
به ما آموختید
که توبه؛
توبه مقبول ونصوح؛
تحولیست
در فکروعمل..
زیبایی روح
وپاکی درون.. ؛
*ان یکون الباطن* ،
*کالظاهر*..
و
*افضل من ظاهر*..
صالح است،
که مصلح خواهد شد..
اصلاح دیگران
مشروط به
اصلاح ماست..
*فثبتنی*..
و..
*وفقنی*..
و *اجعلنی* ..
من خیارموالیکم..
و..
اینکه متدین ترین ها؛
عاشق ترین هایند،،
به صاحبانشان...،
ولی نعمتشان..،
به..
.. محمد وال محمد..
(صلوات الله علیهم اجمعین)..
*اینا اشدحبا لدینه؟*
*اشدکم حبا*
*لصاحبه*..
و...
فرمودید..
*لا و الله*..!
*لایکون الفرج*؛
*حتی تعلم*
*ان الامر*؛
.. *لله..وحده*،..
امرفرج؛
درگرو موحد شدن ماست؛
زمانی که
باورقلبی مان شود،
که..
لاموثرفی الوجود
...الا الله...!
...
ای هادی امت..!
بابی انت وامی و نفسی!
منتظران مضطر را،
به مهدی امت،
.. برسان..!
...
برداشتی ازاد از بیانات
استاد بروجردی
کلاس درمحضر امام هادی علیه السلام
#کاتبان_غدیر ۵
💠 *شيخ ابوصادق، سليم بن قيس هلالى عامرى كوفى*
🔸 شيخ ابوصادق، سليم بن قيس هلالى عامرى كوفى از خواص اصحاب امیرالمومنین و امام حسن و امام حسين و امام زين العابدين و امام باقر عليهمالسلام است. سليم، دو سال قبل از هجرت به دنيا آمده و در نتيجه، هنگام رحلت پيامبر اكرم صلىاللهعليهوآله ۱۲ سال داشته است. او در ۱۶ سالگى وارد مدينه شده و در ابتداى ورود با حوادث دردناكى روبرو شد.
🔹 سليم بن قيس مشاهده كرد كه اميرالمؤمنين على عليهالسلام خانه نشين شده و كتاب خدا را با رأى و دلخواه خود تفسير و تأويل كرده اند. از طرفى عموم مردم را از نقل حديث منع كرده و آنها را وادار كرده اند كه فقط به قرائت كلمات قرآن اكتفا كنند. اولين اقدام سليم ملازمت اميرالمؤمنين على عليهالسلام بود كه آن را در تمام حالات بر خود لازم دانست و خود را به منابع وحى متصل نمود. سپس با اصحاب آن حضرت به خصوص سلمان و ابوذر و مقداد ارتباط خصوصى پيدا كرد. او در سن ۲۵ سالگى به سفر حج رفت و خطابه ابوذر را در كنار خانه خدا شنيد و آن را نوشت. سپس به مدينه بازگشت و در مدينه بود تا زمانى كه ابوذر را در سال ۳۴ هجرى به ربذه تبعيد كردند. او به عنوان عيادت ابوذر به ربذه رفت و در آنجا مطالبى از ابوذر پرسيد و جوابهاى او را در كتابش ثبت كرد.
💠 *ياور امام على عليهالسلام*
🔹 در ابتداى خلافت حضرت علی، سليم به سن ۳۷ سالگى رسيده بود و زمينه براى ثبت و ضبط حقايق برايش آمادهتر بود ولى برخى به جاى قدردانى و استفاده از مقام والاى امامت و عصمت، به خاطر منافع دنيوى بناى مخالفت با اميرالمؤمنين على عليهالسلام را گذاشتند و مقدمات جنگ با آن حضرت را فراهم كردند. در همه اين قضايا سليم در كنار آن حضرت بود و از اوليا و خواص اصحاب آن حضرت به شمار مىآمد. سليم از فدائيان لشكر اميرالمؤمنين عليهالسلام بود كه معروف به «شرطة الخميس» بودند. شرطة الخميس عده زيادى از اصحاب اميرالمؤمنين عليهالسلام بودند كه با خود عهد كرده بودند شمشير را بدست گرفته و هر چه مولايشان دستور داد بدون هيچ گونه سؤال و توضيح خواستن، آن را عمل نمايند و آن حضرت نيز بهشت را براى آنان تضمين نمايد. او پس از پيروزى در جنگ جمل همراه حضرت على عليهالسلام وارد بصره شد و خطبه آن حضرت را در شهر بصره و در خانه زياد نوشت. سليم در جنگ صفين نيز در لشگر اميرالمؤمنين عليهالسلام بود و با يك دست شمشير و با دست ديگر قلم بدست گرفته بود و به دفاع از آن حضرت و ثبت وقايع مىپرداخت.
🔸 در طول ايام خلافت اميرالمؤمنين عليهالسلام، سليم خطبههاى حضرت را ثبت نموده و در موارد مختلفى از كتابش آورده است. بعد از شهادت آن حضرت در سال ۴۰ هجرى، سليم از اصحاب امام حسن عليهالسلام و بعد از شهادت آن حضرت در سال ۵۰ هجرى در شمار اصحاب امام حسين عليهالسلام درآمد. پس از شهادت آن حضرت نيز در شمار اصحاب امام زين العابدين عليهالسلام قرار گرفت.
💠 *وفات*
🔸 سليم در زمان حجاج بن يوسف در سال ۷۵ هجرى متوارى شد و از شهرى به شهر ديگر فرار مىكرد تا خود را از ستم او حفظ كند و سرانجام در سرزمين فارس به شهر بزرگى به نام «نوبندجان» (نوبندگان) در نزديكى شيراز رسيد. سليم در آنجا اقامت گزيد و پس از تربيت نوجوانى به نام «ابان بن ابى عياش» كتاب خود را به او سپرد و در سال ۷۶ هجرى، در سن ۷۸ سالگى پس از عمرى خدمت در راه محمد و آل محمد عليهالسلام به سوی معشوق و معبود خویش پر کشید.
🌐 emamraoof.com
#کلام_رهبری
💠 *غدیر فقط مسأله جانشینی نیست توجه دادن به مسأله امامت است*
🔷🔸 ماجرای غدیر فقط نصب یک جانشین برای پیغمبر نبود. غدیر دو جنبه دارد: یکی جنبهی نصب جانشین است. جنبهی دیگر قضیه، توجه دادن به مسئلهی امامت است؛
✳️ امامت با همان معنائی که همهی مسلمین از این کلمه و از این عنوان میفهمیدند. امامت یعنی پیشوائی انسانها، پیشوائی جامعه در امر دین و دنیا؛ این یکی از مسائل اصلی در طول تاریخ طولانی بشر بوده است. مسئلهی امامت، یک مسئلهی مخصوص مسلمانها یا مخصوص شیعیان نیست. امامت یعنی یک فردی، یک گروهی بر یک جامعهای حکمرانی میکنند و جهت حرکت آنها را در امر دنیا و در امر معنویت و آخرت مشخص میکنند. این یک مسئلهی همگانی است برای همهی جوامع بشری.
📚 بیانات رهبری - ۱۳۸۹/۰۹/۰۴
🌐 emamraoof.com
# اميرالمومنين_علیهالسلام_ شعر_شاعران_فارسی
#حبیب الله چایچیان (حسان)
💠 شعر حبیب الله چایچیان برای حضرت علی علیهالسلام
✨ *علیست مرغ حق و کعبه آشیانه اوست*
*حریم عشق پر از دلنشین ترانه اوست*
✨ *پس از گذشت زمانها هنوز گوش بشر*
*بنغمههای دل انگیز و عاشقانه اوست*
✨ *زلال چشمه زمزم کجا و اشک علی*
*صفای این حرم از گریه شبانه اوست*
✨ *علیست محرم اسرار رب بی همتا*
*کلید دار عطابخش هر خزانه اوست*
✨ *بهشت ماحضر سفره عطای علیست*
*جحیم سوزش یک ضرب تازیانه اوست*
✨ *وسیله کرم ذات حق یدالله است*
*خدای هر چه ببخشد علی بهانه اوست*
✨ *علی به پله آخر رسید در ایمان*
*نبی سر است و علی پای تا به شانهی اوست*
✨ *علی است خانه یکی با خدای بیهمتا*
*درون بیت خدا زادگاه و خانه اوست*
✨ *علی است فرد نمودار خلقت کامل*
*که عقل در عجب از خالق یگانه اوست*
✨ *مقام صید علی برتر از تفکر ماست*
*چو بینظیر بعالم غم زمانه اوست*
✨ *تو صید شیرخدا بین که روبهی مکار*
*بقصد کشتن زهرا در آستانه اوست*
✨ *حسان معرف الله شد ولی الله*
*چو در تمام صفات علی نشانه اوست*
🌐 emamraoof.com
#کلام_روز
💠 *زیارت چهارم امیرالمومنین حضرت امام علی علیهالسلام*
🔆 *«السَّلامُ عَلَىٰ أَبِي الْأَئِمَّةِ وَخَلِيلِ النُّبُوَّةِ وَالْمَخْصُوصِ بِالْأُخُوَّةِ،السَّلامُ عَلَىٰ يَعْسُوبِ الْإِيمانِ وَمِيزانِ الْأَعْمالِ وَسَيْفِ ذِي الْجَلالِ،السَّلامُ عَلَىٰ صالِحِ الْمُؤْمِنِينَ وَوارِثِ عِلْمِ النَّبِيِّينَ الْحاكِمِ فِي يَوْمِ الدِّينِ،السَّلامُ عَلَىٰ شَجَرَةِ التَّقْوىٰ،السَّلامُ عَلَىٰ حُجَّةِ اللّٰهِ الْبالِغَةِ وَ نِعْمَتِهِ السَّابِغَةِ وَ نِقْمَتِهِ الدَّامِغَةِ،السَّلامُ عَلَى الصِّراطِ الْواضِحِ وَالنَّجْمِ اللَّائِحِ وَالْإِمامِ النَّاصِحِ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكاتُهُ.»*
🔆 «سلام بر پدر امامان و دوست نبوّت و خاص به برادری، سلام بر رئیس ایمان و ترازوی اعمال و شمشیر خدای دارای بزرگی، سلام بر شایسته اهل ایمان و وارث دانش پیامبران، حاکم در روز جزا، سلام بر درخت تقوا، سلام بر حجّت رسای خدا و نعمت کامل او و انتقام کوبندهاش، سلام بر راه روشن و ستاره فروزان و پیشوای خیرخواه و رحمت و برکات خدا بر او باد»
🔆 *«أَنْتَ وَسِيلَتِي إِلَى اللّٰهِ وَذَرِيعَتِي وَلِي حَقُّ مُوالاتِي وَتَأْمِيلِي، فَكُنْ شَفِيعِي إِلَى اللّٰهِ عَزَّوَجَلَّ فِي الْوُقُوفِ عَلَىٰ قَضاءِ حاجَتِي وَهِيَ فَكاكُ رَقَبَتِي مِنَ النَّارِ، وَاصْرِفْنِي فِي مَوْقِفِي هٰذَا بِالنُّجْحِ وَ بِمَا سَأَلْتُهُ كُلَّهُ بِرَحْمَتِهِ وَقُدْرَتِهِ . اللّٰهُمَّ ارْزُقْنِي عَقْلاً كامِلاً، وَلُبّاً راجِحاً، وَقَلْباً زَكِيّاً، وَعَمَلاً كَثِيراً، وَأَدَباً بارِعاً، وَاجْعَلْ ذٰلِكَ كُلَّهُ لِي، وَلَا تَجْعَلْهُ عَلَيَّ، بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.»*
🔆 «تویی وسیله و سببم به سوی خدا و مراست حق دوستی و آرزومندی به درگاه خدای عزّوجل، پس شفیع من باش در ایستادگی در برآوردن حاجتم و آن حاجت آزادیام از آتش است و مرا از این جایگاه با موفّقیت بازگردان و به دست آوردن همه آنچه خواستهام، به حق رحمت و قدرتش. خدایا عقلی کامل و مغزی ممتاز و دلی پاک و عملی بسیار و ادبی برتر نصیبم کن و همه اینها را به سود من قرار ده نه بر زیانم، به مهربانیات ای مهربانترین مهربانان.»
✳️ زیارت چهارم ،پنجم وششم امیرالمومنین علیهالسلام كمتر در مفاتیح مورد توجه عام قرار میگیرد در حالیكه در هریك ازاین زیارتها زائر درخواستهای والایی را طلب میكند كه سعادت دنیا وآخرت او با اجابت این در خواستها امضا میشود.
🔹 به عنوان مثال در زیارت چهارم او طالب عقلی كامل و تفكر (مغزی) ممتاز، قلبی پاك، بندگی عملی فراوان، ادب عالی و والا را طلب میكند و مجدد در پایان زیارت درخواست میكند تمام این نعمتها را به نفع من مقرر كن.
✅ چنین درخواستهای والایی نشان میدهد زیارت امیرالمومنین علیهالسلام این بلند نظری را به انسان عطا میكند تا در خدمت مزور از دور و نزدیك این نعمات را طلب كند.
💢 بزرگان معرفتی بر خواندن روزانه این زیارت كوتاه توصیه میكنند.
🌐 emamraoof.com
#غدير
#عيدالله_اكبر
⭕️چرا شیعه هستم؟
✅مجموعه صوتی برگرفته از کتاب شبهای پیشاور
حدود ١٠٠ سال پيش حجت الاسلام و المسلمين
سید محمد سلطان الواعظین شیرازی در مناظره اى با حافظ محمد رشيد و شیخ عبدالسلام كه از علماى برادران اهل سنت افغانستان بودند، در پيشاور پاكستان در نزديكى مرز افغانستان، آنچنان مستدل و مبرهن از قرآن و روایات مشترك فريقين سخن گفته اند که تقریبا تمام شهر پس از ده شب نشست و مناظره شیعه می شوند.
بسيارى از مردم اين شهر درحال حاضر استبصار خود را مرهون و مدیون آن عالم توانا میدانند.
🔰كانال در محضر استاد بروجردي بنا دارد به مناسبت ايام #عيد_غدير كتاب صوتى اين مناظره را به صورت كامل منتشر كند تا با شنيدن آن هم لذت برده و هم اينكه مستدل و منطقى حقیقت را دريابيم.
ان شاءالله
🤝توجه داشته باشیم که وحدت بین برادران تشیع و برادران اهل سنت جزو مسلمات جهان اسلام است و مناظرات و مباحثات فى مابين بايد در فضاى كاملا علمى و با حضور علما برگزار شود.👇
#فقط_به_عشق_علي
٤
#غدير
ادامه بحث اهميت غدير و ولايت اميرالمومنين
٨-خطبه غدير از يك نظر پر راوي ترين خطبه است زيرا ١٢٠ نفر از صحابه اين خطبه را روايت كردند و هيچ روايتي ديده نشده كه ١٢٠ راوي داشته باشد.
٩- خطبه غدير از نظر ديگر كم راوي ترين است يعني ١٢٠ هزار نفر اين خطبه را شنيدند و به ازاء هر هزار نفر ، يك نفر آنرا روايت كرد و بعد از مدتي بعضي از همان راويان هم منكر خطبه غدير شدند مثل زيد بن ارقم كه در غدير بود و حاضر نشد شهادت و گواهي بدهد و گفت من فراموش كردم . اميرالمومنين او را نفرين كردند كه خدايا كورش كن و زيد كور شد.
بنابراين وقتي هر يك از افراد علي عليه السلام را مي شناسد وظيفه دارد او را به همه عالم اعلام و معرفي كند و با تمام وجود براي اظهار او به ميدان بيايد تا چشم دلش بسته نشود ، سمع جان او ممهور به مهر ناشنوايي نگردد و قلب انسانها مهر و موم نشود و عشق به اولياء به سراچه قلب راه پيدا كند.
ادامه دارد
استاد بروجردي
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
واتساپ ١٧
https://chat.whatsapp.com/J9K6TPMBTRk6xyKihmANSd
پيام رسان سروش پلاس
sapp.ir/darmahzareostadbroujerdi
پيام رسان بله
https://ble.im/boroojerdi
پيام رسان گپ
https://gap.im/darmahzar
پيام رسان ايتا
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
تلگرام
@darmahzar
لينك سايت حوزه علميه السلطان علي بن موسي الرضا(ع)👇
http://bit.ly/2WTptgK
#فقط_به_عشق_علي
٥
#غدير
" ادامه بحث اهميت غدير و ولايت اميرالمومنين "
١٠-نشر فضايل اميرالمومنين هم به حول و قوه علي(ع) صورت مي گيرد يعني بايد يا علي بگوييم تا توفيق نشر اين فضايل را
داشته باشيم
پيامبر(ص) فرمود: علي(ع) فضايل زيادي دارد و اگر كسي به يك فضيلت او اقرار كند گناهان گذشته و آينده او آمرزيده مي شود
و اگر كسي يك فضيلت علي(ع) را بنويسد ملائك براي او استغفار مي كنند
واگر كسي بك فضيلت علي(ع) را بشنود گناهاني كه با گوش شنيده آمرزيده مي شود
و اگر كسي يك فضيلت علي را بخواند گناهاني كه با چشم انجام داده محو مي شود
بنابراين اگر بخواهيم تطهير و مغفور واقع شويم چاره ايي جز توسل به امام علي عليه السلام نداريم .
١١- زماني در نجف اعلام كردند ديگر كسي اجازه ندارد در مأذنه ها اشهد ان عليا ولي الله بگويد.
خبر به شيخ انصاري رسيد ، به طلاب فرمود لوازم سفر مهيا كنيد كه از نجف هجرت كنيم .
مردم هم كه مطلع شدند براي خروج از نجف مهيا شدند
خبر به سلطان عثماني رسيد و بسيار ناراحت شد و والي نجف را بر كنار كرد.
به شيخ انصاري گفتند شهادت به ولايت علي(ع) كه واجب نيست چرا عكس العمل به اين مهمي انجام داديد؟
شيخ فرمود:اگر در اين مسئله سكوت مي كردم ممكن بود حاكمان سخت گيري بيشتري كنند و عاقبت بدتري براي شيعيان رقم مي خورد.
پس بايد نسبت به ولايت غيرت نشان دهيم تا تخريبهاي ديگر صورت نگيرد.
ادامه دارد
استاد بروجردي
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
واتساپ ١٧
https://chat.whatsapp.com/J9K6TPMBTRk6xyKihmANSd
پيام رسان سروش پلاس
sapp.ir/darmahzareostadbroujerdi
پيام رسان بله
https://ble.im/boroojerdi
پيام رسان گپ
https://gap.im/darmahzar
پيام رسان ايتا
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
تلگرام
@darmahzar
لينك سايت حوزه علميه السلطان علي بن موسي الرضا(ع)👇
http://bit.ly/2WTptgK
#فقط_به_عشق_علي
٦
#غدير
" ادامه بحث اهميت غدير و ولايت اميرالمومنين "
١٢-روز غدير روز معرفي اميرالمومنين در طول تاريخ بود .
وجود نوري علي(ع) با همه پيامبران بوده است و تمام كرامات و معجزات پيامبران بواسطه معيت با ولايت اميرالمومنين بوده است.
بنابراين در كل عالم هر اتفاق عجيبي صورت گرفته باطن و پشت پرده اش ولايت مولي است گرچه ظهور و بروزش در روز عيد غدير رخ داده است .
١٣-اميرالمومنين در جلوه هاي اخلاقي نيز بينظير بود.
مثل نبستن آب به روي لشگر معاويه عليرغم اينكه معاويه آب را به روي همراهان اميرالمومنين در جنگ صفين بست.
ويا ورود معاويه و عمرعاص در اوج جنگ به خيمه علي(ع) و بيان سوالات و گرفتن مشاوره از ايشان و بازگشت به سلامت و صحت به خيمه و لشگر خود.
مالك به حضرت اعتراض كرد اجازه مي دادي مسلمانان را از شر اين دو خلاص مي كردم
حضرت فرمود: آنها مهمان من بودند و پذيرايي از اينها دستور خدا بود.
١٤-در روايتي پيامبر مي فرمايند
(از اميرالمومنين درخواست نماز خالصانه راداشته باشيم.)
برای پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم دو شتر بزرگ آوردند. حضرت به اصحاب فرمود:
آیا در میان شما کسی هست دو رکعت نماز بخواند که در آن هیچ گونه فکر دنیا به خود راه ندهد، تا یکی از این دو شتر را به او بدهم.
این فرمایش را چند بار تکرار فرمود، کسی از اصحاب پاسخ نداد. امیرالمؤمنین علیه السلام به پا خواست و عرض کرد:
یا رسول الله! من میتوانم آن دو رکعت نماز را بخوانم.
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:
بسیار خوب به جای آور!
امیرالمؤمنین علیهالسلام مشغول نماز شد، هنگامی که سلام نماز را داد جبرئیل نازل شد، عرض کرد:
خداوند میفرماید یکی از شترها را به علی بده!
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:
شرط من این بود که هنگام نماز اندیشه ای از امور دنیا را به خود راه ندهد. اميرالمومنين در تشهد نشسته بود فکر کرد کدام یک از شترها را بگیرد.
جبرئیل گفت:
خداوند میفرماید:
هدف علی این بود که کدام شتر چاقتر است او را بگیرد، بکشد و به فقرا بدهد، اندیشه اش برای خدا بود، نه برای خودش و نه برای دنیا.
آنگاه پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم به خاطر تشکر از علی علیه السلام هر دو شتر را به او داد.
خداوند نیز در ضمن آیه ای از آن حضرت قدردانی نموده، فرمود:
«ان فی ذلک لذکری لمن کان له قلب او القی السمع وهو شهید» .
سپس رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:
هر کس دو رکعت نماز بخواند و در آن اندیشه ای از امور دنیا به خود راه ندهد، خداوند از او خشنود شده و گناهانش را میآمرزد.
پايان
استاد بروجردي
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
واتساپ ١٧
https://chat.whatsapp.com/J9K6TPMBTRk6xyKihmANSd
پيام رسان سروش پلاس
sapp.ir/darmahzareostadbroujerdi
پيام رسان بله
https://ble.im/boroojerdi
پيام رسان گپ
https://gap.im/darmahzar
پيام رسان ايتا
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
تلگرام
@darmahzar
لينك سايت حوزه علميه السلطان علي بن موسي الرضا(ع)👇
http://bit.ly/2WTptgK
🔻آیتالله سیستانی خواستار کمک به مردم لبنان شد
🔹در بیانیه مرجعیت عالی شیعیان در عراق آمده است: از مؤمنان گرامی و تمام عاشقان کار خیر در جهان میخواهیم با مردم لبنان در این شرایط دشوار همدردی کنند و از طریق راههای ممکن برای کاهش آثار این فاجعه بزرگ، به آنها کمک ارائه کنند.
◼️◼️
مؤسسه السّلطان علىبنموسیالرّضا(ع) فاجعه تلخ و دردناك بندر بيروت را به مردم *لبنان* و به خانواده قربانیان *تسلیت* گفته و برای مجروحان آرزوی شفای عاجل دارد.
🌐 emamraoof.com
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
🔖شیعیان گرامی
هر روز با طرح«خواندن خطابه ی غدیر »تا روز عید الله الاکبر همراهمان باشید .و در ثواب خواندن آن شریک باشید.
-طرح ختم خطابه غدیر
🔉صوت بخش ششم و فایل pdf متن خطابه غدیر
🌱🌱🌱🌱👇👇👇
#ماه_ذیالحجه
#غدیر
#با_غدیر_تا_غدیر ۶
✳️ *آغاز فصل دوم خطبه غدیر (فرمان الهی برای مطلبی مهم)*
🔆 «وَأُقِرُّلَهُ عَلی نَفْسی بِالْعُبُودِیَّةِ وَ أَشْهَدُ لَهُ بِالرُّبُوبِیَّةِ، وَأُؤَدّی ما أَوْحی بِهِ إِلَیّ حَذَراً مِنْ أَنْ لا أَفْعَلَ فَتَحِلَّ بی مِنْهُ قارِعَةٌ لایَدْفَعُها عَنّی أَحَدٌ وَإِنْ عَظُمَتْ حیلَتُهُ وَ صَفَتْ خُلَّتُهُ. - لاإِلاهَ إِلاَّهُوَ - لِأنَّهُ قَدْأَعْلَمَنی أنّی إِنْ لَمْ اُبَلِّغْ ما أَنْزَلَ إِلَیَّ (فی حَقِّ عَلِی) فَما بَلَّغْتُ رِسالَتَهُ، وَقَدْ ضَمِنَ لی تَبارَکَ وَتَعالَی الْعِصْمَةَ (مِنَ النّاسِ) وَ هُوَالله الْکافِی الْکَریمُ. فَأَوْحی إِلَیِّ: (بِسْمِ الله الرَّحْمانِ الرَّحیمِ، یا أَیُهَاالرَّسُولُ بَلِّغْ ما اُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ - فی عَلِیٍّ یَعْنی فِی الْخِلاَفَةِ لِعَلِی بْنِ أَبی طالِبٍ - وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَهُ وَالله یَعْصِمُکَ مِنَ النّاسِ).»
🔆 «و اکنون به عبودیت خویش و پروردگاری او گواهی میدهم. و وظیفه خود را در آن چه وحی شده انجام میدهم مباد که از سوی او عذابی فرود آید که کسی یارای دورساختن آن را از من ندارد. هر چند توانش بسیار و دوستیاش (با من) خالص باشد. - معبودی جز او نیست – اوست که اعلام فرموده اگر آن چه (درباره علی) نازل کرده به مردم نرسانم، وظیفه رسالتش را انجام ندادهام؛ و خداوند تبارک و تعالی امنیت از [آزار] مردم را برایم تضمین کرده و البته که او کافی و بخشنده است. پس آنگاه خداوند چنین وحیام فرستاد: «به نام خداوند بخشنده مهربان. ای فرستاده ما! آن چه از سوی پروردگارت درباره علی و خلافت او بر تو فرود آمده بر مردم ابلاغ کن، وگرنه رسالت خداوندی را به انجام نرساندهای؛ و او تو را از آسیب مردمان نگاه میدارد.»
✴️ *خدایا! ابلاغ ولایت امیرالمؤمنین علیهالسلام چنان مهم است که حبیبت عدم ابلاغ را با عذابی که یاوری بر آن نباشد برابر میداند یاریمان کن که به این عذاب دچار نشویم و ما را از مبلغین غدیر قرار بده و چنان کن که ما به تأسی از نبی مکرم صلیاللهعلیهوآله تسلیم امر تو و شتابان به سوی خشنودیت.*
🌐 emamraoof.com
#کلام_رهبری
🔶🔹 *زنده نگهداشتن غدیر، زنده نگهداشتن اسلام است*
✳️ مسئلهی امامت و مسئلهی ولایـت و زنده نگهداشتن غدیر، به یک معمـا زنده نگهداشتن اسلام است. مسئله فقط مسئلهی شیعه و معتقدین به ولایت امیرالمؤمنین علیهالسلام نیست. اگر ما مردم شیعه و مدعی پیروی از امیرالمؤمنین علیهالسلام حقیقت غدیر را درست تبیین کنیم، هم خودمان درک کنیم، هم به دیگران معرفی کنیم، خود مسئلهی غـدیر میتواند وحدتآفرین باشد. بحث اعتقاد قـلبی و اتصال یک نحلهی دینی و مذهبی به یک اصل اعتقـادی، یک بحث است؛ شناخت مسئله، بحث دیگری است.
💠 اسلام عالیترین مسئله در باب تشکیل جامعهی اسلامی و نظام اسلامی و دنیای اسلامی را در مسئلهی غدیر متجلی کرده است.
📚 بیانات رهبری - ٩١/٨/٢٠
🌐 emamraoof.com
#آداب_معاشرت ٨
👥از آداب معاشرت:
🔰 *استفاده از حربه شوخی برای انتقال مفاهیم جدی در مواجهه با کسی که موجبات آزار شما را فراهم کرده است.*
❓شوخی و مزاح در گفتوگوها چقدر حائز اهمیت است؟
🌀 اهمیت بهرهمندی از این توانمندی در کلام امام صادق علیهالسلام هویدا است؛ آنجا که شخصی خدمت حضرت رسید و خود را از شیعیان فلان منطقه خواند؛ حضرت از شوخی و مزاح بین آنان سوال نمودند و فرمودند: *با یکدیگر اهل شوخی هستید؟*
🔹 گفت: بسیار کم
🍀 حضرت فرمودند: چنین نباشید، با یکدیگر کم شوخی نکنید زیرا *شوخی از علائم خوش اخلاقی است.*
🔸 بعلاوه اینکه با شوخی و مزاح، شادی و خوشی را بر قلب برادر دینی خود وارد میکنید. پس رسول خدا صلیاللهعلیهوآله با آدمی شوخی میکرد و میخواست او را شاد کند.
🔆«قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع كَيْفَ مُدَاعَبَةُ بَعْضِكُمْ بَعْضاً قُلْتُ قَلِيلٌ قَالَ فَلَا تَفْعَلُوا فَإِنَّ الْمُدَاعَبَةَ مِنْ حُسْنِ الْخُلُقِ وَ إِنَّكَ لَتُدْخِلُ بِهَا السُّرُورَ عَلَى أَخِيكَ وَ لَقَدْ كَانَ رَسُولُ اللَّهِ ص يُدَاعِبُ الرَّجُلَ يُرِيدُ أَنْ يَسُرَّهُ.»
📗 وسائل الشیعه، ج ١٢، ص ١١٣
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
#کاتبان_غدیر ۶ - ١
💠 *اویس بن عامر قَرَنی*
✳️ اویس بن عامر قَرَنی، از پارسایانِ نامدار صدرِ اسلام، مُلَقب به «سیّدُ التابعین» و از اصحاب و حواریون حضرت امام علی علیهالسلام بود. وی در قَرَن، از نواحی یمن دیده به جهان گشود و زمانی که خبر رسالت پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله به او رسید، ایمان آورد. اویس به دلیل پرستاری از مادر پیر و ناتوانش، موفق به زیارت ظاهری پیامبر اسلام نشد، ولی پیامبر صلیاللهعلیهوآله او را «نَفَسُ الرحمان» نامید و فرمود: «من از سوی یمن، بوی خدا میشنوم». او سرانجام در جنگ صفین، به یاری حضرت علی علیهالسلام شتافت و در نبردی سخت با سپاهیان معاویه، به درجه والای شهادت نایل آمد.
💠 *سفر اویس برای دیدار پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله*
🔸 مادر اویس، پیرزنی ناتوان، بیمار و نابینا بود. اویس به حکم فطرت و همچنین فرمایش پیامبر صلیاللهعلیهوآله به نیکی و مهربانی با والدین، مراقب مادر بود. هنگامی که شوق دیدار پیامبر نور و رحمت، سرتاسر وجودش را فراگرفته بود، بر خویش واجب دانست با اجازه مادر، برای دیدار پیامبر صلیاللهعلیهوآله به مدینه سفر کند. مادر که کسی جز اویس نداشت و نیازمند پرستاری بود، گفت: اگر پیامبر در مدینه نبود، توقف نکن و زود بازگرد. اویس با شور و شوق دیدار پیامبر صلیاللهعلیهوآله به مدینه سفر کرد. وقتی به مدینه رسید، باخبر شد که پیامبر صلیاللهعلیهوآله به سفر رفته است. او که میدانست پیامبر صلیاللهعلیهوآله راضی نیست برای دیدارش به مادری بیاحترامی شود، آخرین نگاه را به خانه گلین پیامبر صلیاللهعلیهوآله دوخت و با سختی از شهر پیامبر صلیاللهعلیهوآله خارج شد. هنگامی که پیامبر صلیاللهعلیهوآله به مدینه بازگشت، به او عرض کردند: شترچرانی از یمن به نام اویس به این جا آمد و به شما سلام رسانید و بازگشت. پیامبر صلیاللهعلیهوآله فرمود: «آری، این نور اویس است که در خانه ما هدیه گذاشته و خود رفته است».
💠 *اویس در آغوش اسلام*
🔹 خاندان اویس قرنی در سرزمین یمن میزیستند. در سال دهم هجرت، پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله حضرت علی علیهالسلام را به قصد تبلیغ اسلام به سوی یمن فرستاد. آن حضرت، مردم یمن را به اسلام دعوت کرد و مردم، گروه گروه دعوت حق را پذیرفتند و اویس قرنی هم که مشتاق نورِ معرفت و هدایت بود و تاریکی جهل و نادانی برای او آزاردهنده مینمود، با شور و اشتیاق بسیار به اسلام گروید و خالصانه ندا برآورد: «اشهدُ اَنْ لا اِله اِلا اللّه و اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدا رسولُ اللّه.»
🔸 لبیک یا محمد! اینک من باتمام وجود، وارد وادی اسلام میشوم. لبیک یا محمد! با تو پیمان میبندم که تا بندبندِ وجودم از هم نپاشد، وفادار تو باشم. لبیک یا محمد! هیچگاه تو را ندیدهام، ولی پیام دلنشین و کلام نورانی تو را با گوش جان شنیدهام. این گونه بود که اویس به آغوش اسلام پناه آورد و به سرمنزل کمال، رهنمون شد و یکی از بهترین مُبلغان اسلام گردید.
💠 *اویس در نگاه پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله*
🔹 اویس قرنی، یکی از سپیدرویان تاریخ است که رسول خدا صلیاللهعلیهوآله در گرامیداشت او سخنها گفته است. آن حضرت در حدیثی، اویس را دوست و یار خود و یکی از بهترین و نیکوکارترین تابعین معرفی میکند. بارها پیامبر اسلام صلیاللهعلیهوآله به دیدار اویس اظهار اشتیاق میکرد و میفرمود: «هر کس او را ببیند، سلام مرا به او برساند». ایشان گاه رو به جانب یمن میکرد و میگفت: «من نسیم خدایی را از سوی یمن میبویم». سلمان فارسی پرسید: ای رسول خدا، این شخصی که بوی خوش او را از یمن میبویی، کیست؟ پیامبر فرمود: «در یمن شخصی است به نام اویس قرنی که در روز قیامت محشور میشود و جمعیت بسیاری را به تعداد افراد و قبیله پرجمعیتِ ربیعه و مُضرّ، شفاعت میکند».
💠 *سیمای ظاهری اویس در کلام پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله*
🔸 پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله به یاران خویش امر فرمودند که هر یک از شما اویس قرنی را ملاقات کرد، سلام مرا به او برساند و از او درخواست استغفار کند. اصحاب از وی پرسیدند: یا رسول الله، اویس قرنی کیست؟! پیامبر نشانههای وی را این گونه بیان کرد:
«اویس چشمان سیاه مایل به کبودی دارد و بین دو کتف او، اثر ماهگرفتگی است. گندمگون بوده و چانهاش کشیده و قامتش معتدل است... قرآن تلاوت میکند و اشکش همواره از خوف خدا جاری است. دو جامه کهنه دارد. در زمین گمنام است، ولی آسمانیان او را میشناسند. اگر به خدا قسم خورد، سوگندش پذیرفته است. روز رستاخیز به دیگر مردمان گفته میشود وارد بهشت شوید، ولی به اویس میگویند بمان و شفاعت کن. خداوند به تعداد دو قبیله ربیعه و مُضرّ، شفاعت او را میپذیرد».
💠 *زهد و آزادگی از ویژگیهای اویس قرنی*
🔹 اویس قرنی، مانند گنج گران بهایی که در اعماق زمین قرار گیرد، در
محیط زندگی خود ناشناخته بود، ولی از آن جا که هر گنجی روزی کشف میشود، اویس نیز توسط پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله به همه مسلمانان معرفی شد. بارها پیامبر صلیاللهعلیهوآله به دیدار اویس اظهار اشتیاق میکرد و میفرمود: «هر کس او را ببیند، سلام مرا به او برساند». گفتند: یا رسول الله، اویس قرنی کیست که این گونه از او یاد میکنی؟! پیامبر پاسخ داد: «او با وجود عظمت و شخصیتی که دارد، در نظر شما فردی عادی است. اگر از میان شما غایب گردد، هرگز سراغ او را نمیگیرید و اگر در انجمن شما حاضر شود، به او اهمیت نمیدهید. او در پیشگاه الهی مقامی بزرگ دارد، به طوری که در روز رستاخیز، در سایه شفاعت او، دو قبیله به بهشت میروند. او مرا نمیبیند ولی به آیین من ایمان میآورد و سرانجام در رکاب علی در جنگ صفین کشته میشود».
📌 ادامه دارد ...
🌐 emamraoof.com
#کاتبان_غدیر ۶ - ۲
✳️ *اویس بن عامر قَرَنی*
💠 *اویس از حواریون حضرت علی علیهالسلام در قیامت*
🔹 اویس قرنی آن قدر لیاقت و عظمت داشت که حضرت علی علیهالسلام در جنگ صفین به انتظارش نشسته، از او ستایش میکند. او تنها یکی از یاران معمولی علی علیهالسلام نبود، بلکه از حواریون آن حضرت بشمار میرفت. پیشوای هفتم، حضرت موسی بن جعفر علیهالسلام فرمودند: «روز رستاخیز منادی الهی ندا میدهد که حواریون محمد که از پیروی او دست نکشیدند و بر سر پیمان خود باقی ماندند، کجا هستند؟! در این هنگام، چهرههای درخشانی مانند سلمان، ابوذر و (مقداد) از جا برمیخیزند و خود را معرفی مینمایند. بار دیگر منادی ندا میدهد: حواریون علی کجا هستند؟! در این هنگام، گروهی از یاران برجسته امیرمؤمنان، علی علیهالسلام مانند محمد بن ابی بکر، میثم تمار و اویس قرنی برخاسته و از دیگران مشخص میگردند».
.
💠 *امام علی علیهالسلام در انتظار اویس*
🔸 سپاه حضرت علی علیهالسلام برای جنگ با معاویه، از کوفه به سوی شام حرکت کرد. امیرمؤمنان علی علیهالسلام در راه رفتن به صفین، به منطقهای به نام ذی قار رسید و در آن جا توقف کرد و فرمود: امروز از سوی کوفه، هزار نفر بدون کم و زیاد به سوی من میآیند و تا پای جان با من بیعت میکنند. عبدالله بن عباس، پسرعموی آن حضرت، میگوید: من شروع به شمارش کسانی که برای بیعت میآمدند، کردم. تعداد به ۹۹۹ نفر رسید و کس دیگری نبود، گفتم: «اِنّا للّه و اِنّا الیه راجعون»، چه باعث شد که حضرت چنین گوید؟! ناگاه مردی پشمینه پوش و سلاح به دوش دیدم که از سمت کوفه میآید. او به حضور امیرمؤمنان علیهالسلام رفت و عرض کرد: دستت را دراز کن تا با تو بیعت کنم. علی علیهالسلام فرمود:
با من بر چه چیزی بیعت میکنی؟! گفت: بیعت بر شنیدن سخنانت و پیروی از دستوراتت و جنگیدن در رکابت تا مرگم فرارسد، یا این که خداوند پیروزی نصیبت گرداند. علی علیهالسلام فرمود: نامت چیست؟ او گفت: اویس قرنی. علی علیهالسلام فرمود: «اللّه اکبر! رسول خدا به من خبر داد که مردی از امتش را ملاقات میکنم که به او اویس قرنی گفته میشود. او از حزب خدا و رسول خداست. مرگش شهادت است و در آخرت، به تعداد دو قبیله ربیعه و مُضرّ شفاعت میکند».
🔹 پیوستن یکی از سپاهیان شام به سپاه عراق به خاطر اویس پیوستن اویس قرنی به سپاه امیرمؤمنان علی علیهالسلام در جنگ صفین، باعث شادمانی علی علیهالسلام و یارانش شد. ورود اویس به جبهه حق بر ضد باطل، حتی در لشکریان معاویه نیز تأثیر گذاشت، تا آن جا که در نخستین روز نبرد، یکی از جنگجویان سپاه معاویه از سپاهیان امام علی علیهالسلام پرسید: آیا اویس قرنی در لشکر شماست؟! جواب داده شد:
آری، از او چه میخواهی؟! گفت از رسول خدا شنیدم که فرمود: اویس قرنی از بهترین تابعین، یعنی مسلمانان بعد از اصحاب پیامبر صلیاللهعلیهوآله است. این را گفت و بیدرنگ وارد سپاه حضرت علی علیهالسلام شد.
💠 *شهادت اویس در جنگ صفین*
🔸 در جنگ صفین، اویس قرنی، این پیرمرد شیردل، قهرمان میدان عرفان و جهاد، پیشتاز مبارزه شد و به استقبال مرگ در راه خدا رفت. او سالها در جهاد اکبر پیروز و سربلند بود و حال به میدانِ جهاد اصغر آمده است. اویس در نیایش به درگاه الهی، چنین دعا میکرد: «خدایا، شهادتی ارزانیام کن که برایم بهشت را به ارمغان آورد». وی در رکاب حضرت علی علیهالسلام جرعه جرعه شربت شهادت نوشید و عارفانه و خالصانه به معراج عشق رفت. حضرت علی علیهالسلام بر جنازه اویس نماز خواند و او را دفن کرد و روی تربتش نشست و به یاد اویس گریست.
💠 *مرقد و مزار اویس*
🔹 مرقد اویس قرنی، در سمت چپ قبر عماریاسر، در شهرِ رقّه سوریه قرار دارد. مزار شریف او، دارای گنبد و بارگاه و حرم کوچک و صحن است و در روی سنگی که نصف روی قبر را گرفته و در ناحیه سر روی قبر قرار دارد، به خط کوفی نام اویس نوشته شده است. کسانی که از شهر رقّه به شام میروند و کنار مرقد مطهر اویس میایستند، به یاد زندگی بیآلایش او و زهد راستینش، و به یاد خاطره جانبازی او در رکاب مولایش علی علیهالسلام میافتند و بیاختیار سرشک از دیده میریزند. سلام و درود بر تو ای اویس قرنی، ای شهید جانباز خدا، ای مجاهد مخلص، و ای بنده پاک حریم کبریایی.
💠 *تخریب مزار اویس قرنی*
🔸 گروه تروریستی تکفیری «داعش» روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ در ادامه اقدامات غیرانسانی خود مزار «اویس القرنی» و «عمار یاسر» را در شهر «رقه» در شمال سوریه تخریب کرد. چند ماه قبل از آن نیز مرقد این صحابی هدف حمله تروریستها قرار گرفته بود و در حمله پیشین به مرقد اویس قرنی گلدستههای حرم ایشان تخریب شده بود.
🌐 emamraoof.com
#شناخت_اميرالمومنين_علیهالسلام ۶
✳️ *«محبوبتر از سیادت»*
🍀 در روایتی از امام صادق علیهالسلام آمده است:
🔆 «وَلَايَتِي لِعَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ (ع) أَحَبُّ إِلَيَّ مِنْ وِلَادَتِي مِنْهُ»؛ «تحت ولایت بودن نزد من محبوبتر است از اینکه از فرزندان او به شمار آیم!»
🍀 و حضرت در ادامه توضیح دادند:
🔆 «لِأَنَّ وَلَايَتِي لِعَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ فَرْضٌ وَ وِلَادَتِي مِنْهُ فَضْلٌ»؛ «ولایت او از واجبات است در حالیکه ولادت من در زمرهی سادات، فضل خدای سبحان است».
✳️ *انسان، گاه به جهت سیادت به معصومین علیهمالسلام منسوب شده و در زمرهی سادات قرار میگیرد، که البته فضیلت است.*
🔸 وگاه با پذیرش ولایت، در تمام مراحل زندگی صاحب هویت و شخصیت میگردد. و حال دانستم تحت ولایت و سرپرستی خلیفهی خدا بودن محبوبتر است، تا در سلک ذریّهی آنان بودن. زيرا که پذیرش ولایت، فریضهای است که بواسطهی آن واجبات دیگر مورد قبول درگاه حقّ قرار میگيرد.
✳️ *نزد شما معصومین علیهمالسلام عمل به واجبات دوست داشتنیتر است از مزیّن شدن به فضیلتی چون سیادت.* زیرا:
🔆«بِمُوَالاتِكُمْ عَلَّمَنَا اللَّهُ مَعَالِمَ دِينِنَا وَ أَصْلَحَ مَا كَانَ فَسَدَ مِنْ دُنْيَانَا»؛ «به واسطه ولایت و پیشوایی شماست که خدا حقایق دین را به ما آموخت و امور فاسد دنیایی ما را اصلاح کرده است.»
💠 علی جان مولای مهربانم!
🔸 اینکه تحت لوای محبّت و ولایت شما پا به دنیا نهادهام، نعمت عظمایی است که شکری خاص میطلبد. اما مهم آن است که با این نشان پا به صحنهی محشر گذارم.
📔 روزی که به فرمودهی قرآن:
🔆 «يَوْمَ نَدْعُو كُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ» ؛ «هرکس با پیشوای خود محشور میشود»
🔹 *من نیز عاجزانه خواستارم تحت پرچم پرفروغ امامت و ولایت شما محشور شوم.*
✨ ولایت اولین حرف خدا بود / که حرفش نصّ نون انّما بود
✨ ولایت رابط خلق است وخالق / که با کلّ حقایق شد مطابق
✨ ولایت در علی ادغام گردید / که رمز نصرت اسلام گردید
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
١٤٩
#آداب_الصلوه
"ادامه بحث ادب قيام نماز"
امام رضا عليه السلام فرمودند:
وقتي براي نماز قيام كردي
چند امر را انجام نده:
١-نماز برايت عادي نشود و آن را با كسالت انجام نده.
انسان تنوع طلب است و از تكرار خسته مي شود اما بدان نماز امروز با نماز فرداي تو فرق دارد ، شايد امروز عنايت خدا با ديروز تفاوت داشته باشد .
كل يوم هو في شأن
پس از نماز خواندن لذت ببر.
٢-نمازت را با چرت نخوان.
٣- نماز را با عجله نخوان.
از حريم حق بهتر و از زيارت خدا دلچسب تر كجا دعوت مي شوي؟
٤-هنگام نماز مشغول به كارهاي مختلف مثل خاراندن يا چيزي را با اشاره به كسي فهماندن ، نباش
نماز خواندن بايد با آرامش كامل و سنگيني و وقار و خضوع و خشوع باشد .
٥- نمازت را از روي ريا و خودنمايي نخوان .
بر تو باد خشيت و ترس با علم، در مقابل خدا
يعني بشناس كجا ايستاده اي
و اين ترس از سيماي تو هويدا باشد
در حالي كه اميدواري ، نگران هم باش
با آرامش بايست اما ترسان هم باش
مثل بنده فراري كه به محضر مولي برگشته (اگر بنده فراري
كريم بودن مولي را باور نداشت كه رجوع نمي كرد ولي احتمال عقوبت هم مي دهد .)
دو قدمت را صاف كن و نهايت توجه را داشته باش و به راست و چپ توجه نداشته باش كه كنايه از اينست دنبال سعادت دنيوي و اخروي و اخذ پاداش نباش و چو گدايان بندگي به شرط مزد نكن!!
ادامه دارد
استاد بروجردي
كلاس شرح آداب الصلوه
٨٠/١٠/٣
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
واتساپ ١٧
https://chat.whatsapp.com/J9K6TPMBTRk6xyKihmANSd
پيام رسان سروش پلاس
sapp.ir/darmahzareostadbroujerdi
پيام رسان بله
https://ble.im/boroojerdi
پيام رسان گپ
https://gap.im/darmahzar
پيام رسان ايتا
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
تلگرام
@darmahzar
لينك سايت حوزه علميه السلطان علي بن موسي الرضا(ع)👇
http://bit.ly/2WTptgK
١٤٩
#آداب_الصلوه
"ادامه بحث ادب قيام نماز"
امام رضا عليه السلام فرمودند:
وقتي براي نماز قيام كردي
چند امر را انجام نده:
١-نماز برايت عادي نشود و آن را با كسالت انجام نده.
انسان تنوع طلب است و از تكرار خسته مي شود اما بدان نماز امروز با نماز فرداي تو فرق دارد ، شايد امروز عنايت خدا با ديروز تفاوت داشته باشد .
كل يوم هو في شأن
پس از نماز خواندن لذت ببر.
٢-نمازت را با چرت نخوان.
٣- نماز را با عجله نخوان.
از حريم حق بهتر و از زيارت خدا دلچسب تر كجا دعوت مي شوي؟
٤-هنگام نماز مشغول به كارهاي مختلف مثل خاراندن يا چيزي را با اشاره به كسي فهماندن ، نباش
نماز خواندن بايد با آرامش كامل و سنگيني و وقار و خضوع و خشوع باشد .
٥- نمازت را از روي ريا و خودنمايي نخوان .
بر تو باد خشيت و ترس با علم، در مقابل خدا
يعني بشناس كجا ايستاده اي
و اين ترس از سيماي تو هويدا باشد
در حالي كه اميدواري ، نگران هم باش
با آرامش بايست اما ترسان هم باش
مثل بنده فراري كه به محضر مولي برگشته (اگر بنده فراري
كريم بودن مولي را باور نداشت كه رجوع نمي كرد ولي احتمال عقوبت هم مي دهد .)
دو قدمت را صاف كن و نهايت توجه را داشته باش و به راست و چپ توجه نداشته باش كه كنايه از اينست دنبال سعادت دنيوي و اخروي و اخذ پاداش نباش و چو گدايان بندگي به شرط مزد نكن!!
ادامه دارد
استاد بروجردي
كلاس شرح آداب الصلوه
٨٠/١٠/٣
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
واتساپ ١٧
https://chat.whatsapp.com/J9K6TPMBTRk6xyKihmANSd
پيام رسان سروش پلاس
sapp.ir/darmahzareostadbroujerdi
پيام رسان بله
https://ble.im/boroojerdi
پيام رسان گپ
https://gap.im/darmahzar
پيام رسان ايتا
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
تلگرام
@darmahzar
لينك سايت حوزه علميه السلطان علي بن موسي الرضا(ع)👇
http://bit.ly/2WTptgK
🌹ذکر استغفار آخرین ساعات روز پنجشنبه🌹
مستحبّ است كه در آخر روز پنجشنبه به اين نحو استغفار كنند:
🌿🌿🌿
اَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاَّ هُوَ الْحَىُّ الْقَيُّومُ، وَ اَتُوبُ اِلَيْهِ
تَوْبَةَ عَبْدٍ خاضِعٍ مِسْكينٍ مُسْتَكينٍ،
لا يَسْتَطيعُ لِنَفْسِهِ
صَرْفاً وَ لا عَدْلاً،
وَ لا نَفْعاً وَلا ضَرّاً،
وَ لاحَيوةً وَ لا مَوْتاً وَ لا نُشُوراً،
وَ صَلَّى اللَّهُ عَلى مُحَمَّدٍ وَ عِتْرَتِهِ الطَّيِّبينَ الطَّاهِرينَ الْأَخْيارِ الأَبْرارِ،
وَ سَلَّمَ تَسْليماً.
مفاتیح الجنان،اعمال شب جمعه
🌹🌿🌹🌿🌹