eitaa logo
امام حسین ع
22.1هزار دنبال‌کننده
414 عکس
2.1هزار ویدیو
2هزار فایل
کانال مداحی و شعر و سبک https://eitaa.com/emame3vom
مشاهده در ایتا
دانلود
10)shor-haftegi-14030721.mp3
5.96M
منجی یونس از دل ماهی، منجی یوسف از دل چاهی 🎤 کربلایی محسن محمدی‌پناه 🗓 شنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۳ هیئت انصار ولایت دارالعباده یزد متن👇 https://eitaa.com/emame3vom/108840
. 🔊 دعای کمیل سحر 📆 زمان: 👈 جمعه ۲۷ مهر ماه ۱۴۰۳ 🔷 با نوای : 👈 کربلایی سید سعید نصر 👈 حاج 🔊 بخش اول | عبد ضعیف تاب قهر و تشر ندارد 🔊 بخش دوم | اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِرَحْمَتِكَ الَّتِي وَسِعَتْ كُلَّ شَيْ ءٍ 🔊 بخش سوم | یَا رَبِّ ارْحَمْ ضَعْفَ بَدَنِی وَ رِقَّةَ جِلْدِی وَ دِقَّةَ عَظْمی 🔊 بخش چهارم | این شبا حال و هوای خونمون خیلی عجیبه 🔊 بخش پنجم l من ایستاده بودم دیدم که در افتاد .👇👇👇👇
Fadaeian-Komeil-14030727 (1).mp3
20.46M
. عبد ضعیف تاب قهر و تشر ندارد جز آستان ربش جایی دگر ندارد بنده رسیده اما با کوله بار خالی نزد رئوس الاشهاد جز چشم تر ندارد بیچاره تر کسی از این تحبس الدعا نیست درد است که دعایم دیگر اثر ندارد لطفی مرا کشانده بر آستان توبه این لطف از کجا بود روحم خبر ندارد حُسن توکلم بر دست دعای زهراست گر چه محبی از من آلوده تر ندارد خیر و صلاح طفل خورده زمین خود را هرگز شبیه مادر کس در نظر ندارد شب زنده دار بودن کار علی و زهراست جز اقتدا به عشقش عاشق هنر ندارد آقایی علی را هر سائلی چشیده او از گناهکاران هم چشم بر ندارد راه نجات یعنی کرب و بلا زیارت قلبم جز آن حوالی شوق سفر ندارد فیض سحر تماما از گریه بر حسین است بی فیض ذکر روضه فیضی سحر ندارد زهرا رسیده نزد جسم حسینش اما جسم عزیز زهرا ای وای سر ندارد (ع)
Fadaeian-Komeil-14030727 (4).mp3
11.8M
متن 👇 این شبا حال و هوای خونمون خیلی عجیبه https://eitaa.com/emame3vom/72276
Fadaeian-Komeil-14030727 (5).mp3
15.16M
🔊 l من ایستاده بودم دیدم که در افتاد https://eitaa.com/emame3vom/108546
. 🌐 حاج آقا به نظر شما من می تونم یه خوان خوب باشم ❓ 👇 سلام علیکم بله، قطعاً می‌توانید در جلسات زیارت عاشورا را به خوبی بخوانید و به عنوان یک مداح تاثیرگذار باشید. خواندن زیارت عاشورا نیاز به چند نکته دارد تا بتوانید آن را با شور و احساس خاصی اجرا کنید: 1⃣ تسلط بر متن زیارت: ابتدا باید به‌طور کامل بر متن زیارت عاشورا مسلط باشید. تلفظ صحیح عبارات عربی و معنای آن‌ها بسیار مهم است. وقتی معنای هر عبارت را بدانید، می‌توانید آن را با احساس بهتری بخوانید. 2⃣ تمرین لحن و صدا: برای اینکه زیارت عاشورا را به صورت مداحی بخوانید، باید روی لحن و صدا کار کنید. از مداحانی که زیارت عاشورا را با شور می‌خوانند، الگو بگیرید و به لحن‌هایی که بیشتر به معنای متن نزدیک هستند، توجه کنید. 3⃣ حفظ تعادل بین شور و حزن: زیارت عاشورا باید با حالت حزن و عزا همراه باشد، اما در عین حال شور و حرارت نیز باید در آن حفظ شود. مهم است که مخاطب با معنای عمیق زیارت ارتباط برقرار کند. 4⃣ ایجاد حال و فضای معنوی: هنگام مداحی زیارت عاشورا، سعی کنید فضای جلسه را با حضور قلب و توجه به معنای عبارات، معنوی‌تر کنید. صدای شما می‌تواند دل‌های مستمعین را به سمت اهل‌بیت (ع) هدایت کند. 5⃣ پشتکار و تمرین مداوم: مانند هر مهارت دیگری، خواندن زیارت عاشورا نیز نیاز به تمرین دارد. به‌ویژه تمرینات مداوم در ایجاد حس و قدرت در صدا می‌تواند به شما کمک کند. ❇️اگر این نکات را رعایت کنید و با نیت خالص این راه را ادامه دهید، ان‌شاءالله موفق خواهید شد و تأثیر زیادی در جلسات خواهید داشت. رایگان .
Haftegi14030726[05].mp3
9.49M
▫️آن تندباد تیر بگو با تنت چه کرد؟ () 🎙 بانوای: حاج آن تندباد تیر ، بگو با تنت چه کرد ؟ با قلب مثل آینه ‌ی روشنت ، چه کرد ؟ وقتی که عرش را به تلاطم کشیده است با ما ، ببین که روضه‌ ی افتادنت چه کرد می‌ گفت روضه‌ خوان : که تنت غرق تیر بود هر تیر ، واژگون که شدی ، با تنت چه کرد ؟ افتادی و سه ساله خبر دارد و خدا بر خاک ، سنگ ، با رخِ بی‌ جوشنت چه کرد انداخت این سه شعبه تو را ، باغبان ! ببین با حلق نازکِ گل در گلشنت ، چه کرد ؟ جان داد خواهرت ، به خدا ! تا که دید ، شمر با چکمه ، در کشاکشِ جان دادنت ، چه کرد ای بوسه ‌گاه مادر دریا ، گلوی تو ! آن تیغ کُند ، با رگ و با گردنت چه کرد از حال رفت و بی ‌رمق افتاد ، روضه‌ خوان دیگر نگفت از این ‌که پس از کشتنت ، چه کرد یا ایها العزیز ! پس انگشترت کجاست ؟ آن گله گرگ ، با تن و پیراهنت چه کرد ؟ لرزید آسمان ، چو دویدند اسب ‌ها بر سینه زد رسول ، مگر دشمنت چه کرد ؟ شاعر:
Haftegi14030726[04].mp3
13.93M
▫️نه من آنم که بِرَنجم، نه تو آنی که برانی (نجوا با ) بانوای: حاج چه به خونم بکشانی، چه به خاکم بنشانی نه من آنم که برنجم، نه تو آنی که برانی پیش از آنی که خدا خلق کند جان و تنم را عهد بستی که بیایی و دلم را بستانی من که از کوی تو بیرون نرود پای خیالم نکند فرق به حالم، چه بخوانی چه برانی هرگز آن قدر ندارم که شوم خاک قدومت مگرم خاک غلامان در خویش بخوانی به هوای تو هوائی نشود گرد وجودم مگر آن روز که از چنگ هوایم برهانی همه جا صحبت آتش به لبم هست و خموشم کرمی کن که شراری به وجودم بفشانی چند در محفل عشقت ببرم رشگ به مستان شود آیا که از این باده مرا هم بچشانی ای نسیم سحری جان منت بدرقۀ ره که به آرامگه یار سلامم برسانی «میثم» از خصم توان زهر ستانیدن و خوردن دوری از دوست نشاید نتوانی نتوانی شاعر: استاد غلامرضا سازگار .
. عملکرد کشورهایی مثل عربستان و اردن و ... در این ایام خیلی جالبه.! اینا از اسرائیل حمایت میکنند ،تا آمریکا بتواند به واسطه ی ترس از همین اسرائیل و قدرت پوشالی اش، همین کشورهای عربی را چپاول کند! .
. دل و روح ما، سر و جان ما، "لِتُرابِ مَقْدَمِكَ الفِدا" "عَظُمَ الْبَلاء، بَرِحَ الْخَفَا"، "فرج" است راه نجات ما همه ناتوان، همه روسیاه، همه در کشاکش راه‌وچاه همه تا کمر به گِل گناه، خِجِلیم، "وَانْکشَفَ الْغِطَا" نه‌رسیده شام‌غمی به‌سر، نه‌رسیده از سحری خبر نه‌کسی به‌فکر کسی‌دگر، تو بیا که "وَانْقَطَعَ الرَّجا" نه‌کسی هوایی فیض‌رب، نه به‌فکر واجب‌ومستحب "ظَهَرَ الفَسادُ بِما کسَب"، تو بیا که تازه شود هوا غم شام و کوفه و کربلا، شده داغ جان تو سال‌ها که هرآن‌صباح و هرآن‌مساء،"بَدَلَ الدُّموعِکَ بِالدِّماء" گله و شکایت خویشتن، به کجا برد دل تنگ من؟ تو بیا سری به‌دلم بزن، که تو "مُستَعانی‌و‌مُشتَکی" تو بیا که سر بزند بهار، به خزان دائم روزگار به جهان ما برکت بیار، که "بِیُمْنِکَ رُزِقَ‌الْوَرىٰ" تو بیا که عهدِ وفا شود، دل خلق جای خدا شود که زمان صلح‌وصفا شود، "بِجَمالِکَ کَشَفَ الدُّجىٰ" تو بیا و چاره‌ی نو بساز، که به ما شود در صبح باز شب عاشقان تو بس دراز...، "وَ بِنورِ وَجهِكَ مُنتَهىٰ" ✍ .👇👇