eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
871 عکس
314 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
بگو: چه می‌خواهی؟ برای رسیدن به آن چه می‌کنی؟ در راه رسیدنت به هدف چقدر حاضری سختی بکشی؟ چقدر تحمل انتظار کشیدن و در عین حال ماندن در مسیر را داری؟ از چه چیزهایی می‌توانی بگذری؟ چقدر از اشتباه کردن می‌ترسی؟ از کدام خوش‌گذرانی‌ها یا استراحت‌ها می‌توانی صرفنظر کنی؟ تا به تو بگویم: چقدر می‌توانی امیدوار باشی که به هدف‌هایت در زندگی برسی! @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروزه یکی از اتفاقات گاه و بی گاه زندگی، فکر کردن به پیشامدهای منفی است. بسیاری از ما برای رهایی از آسیب‌های منفی نگری، چاره‌جویی می کنیم. مارک منسون در کتاب "هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها" می نویسد: «هر تلاشی برای فرار از چیزهای منفی، اجتناب، سرکوب یا ساکت کردن آن‌ها فقط نتیجهٔ معکوس می‌دهد. اجتناب از رنج، خود یک نوع رنج است. اجتناب از درگیری، خود یک نوع درگیری است. انکار شکست خود یک نوع شکست است.» @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ ساده اما لازم... متن یک نامه خودکشی: "به سمت پل می‌روم؛ اگر در مسیر حتی یک نفر به من لبخند بزند نخواهم پرید..." با اطرافیان، به خصوص عزیزان‌تان حرف بزنید، به آدم‌ها لبخند بزنید؛ برای حال خوب دیگران اهمیت قائل شوید؛ شاید با يک لبخند فرشته نجات كسى شدید... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۷ - اصطکاکِ جزئی از تنِ کسی که دوستش داری روی تنت.mp3
7.71M
🎙 اصطکاکِ جزئی از تنِ کسی که دوستش داری روی تنت بدون توضیح و شرح اضافه،پیشنهاد می کنم تا پایان، فایل را گوش کنید ... @ertebatmoaserdini .
به پیش خیل خیالش کشیدم ابلق چشم بدان امید که آن شهسوار باز آید... شعر:حافظ @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوش آن‌ روزی که بینم باغِ خشکِ آرزویم را به جادوی بهارِ خنده‌هایت می‌شکوفانی شعر: حسین منزوی @ertebatmoaserdini
مردی از جنس اخلاق و اخلاص حجة الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی، در آخرین ساعات سال ۱۴۰۰ از میان ما رفت. بیش از ۲۰ سال حضور موثر در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و ارتباط کم نظیر با اقشار و گرایش‌های مختلف از اساتید و دانشجویان، نمونه بارز ارتباط موثر و اخلاق عملی را تجسم بخشید. در مسجد و دانشگاه و حوزه علمیه، او را به اخلاق کریمانه و لبخند مهربانش می شناختند. استاد حوزه و دانشگاه که پیشگام مبلغان جهادی در سیل و کرونا و ... به مردم خدمت کرد. قلب مهربان سید محسن عزیز از تپش ایستاد و به برادر شهیدش پیوست ... @ertebatmoaserdini #ارتباط_موثر #اخلاق_معاشرت .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چنان خوش خلقی، لبخندها و بودنت با همه، ماندگار و پیوسته بود، که رفتنت در باور نمی‌گنجد، خداحافظ آقا سید محسن عزیز..‌. @ertebatmoaserdini .
باسلام و احترام آغاز سال نو، و بهاری دیگر از زندگی را تبریک عرض می‌کنم. امیدوارم در سایه الطاف الهی و توجهات حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنافداه، سالی سرشار از سعادت و سلامت و موفقیت پیش رو داشته باشید. @ertebatmoaserdini
🍃 افرادی که هوش هیجانی پایینی دارند، چگونه رفتار می‌کنند؟ اگر فکر می‌کنید به صرف باهوش بودن موفق خواهید شد، باید بگوییم لازم است نیم‌نگاهی هم به هوش هیجانی‌ خود داشته باشید. هوش هیجانی که آن را با نام EQ نیز می‌شناسیم، اثرات جدی بر عملکرد و زندگی افراد دارد. برای اینکار لازم است بدانیم افرادی که هوش هیجانی بالایی ندارند، چطور رفتار می‌کنند؟ ✸آنها گرفتار جر و بحث‌های متعدد می‌شوند. این افراد به این دلیل که متوجه احساسات دیگران نیستند، اغلب درگیر مشاجراتی می‌شوند که در آن ملاحظه‌ی احساسات دیگران را نمی‌کنند. چنین فردی از اینکه دیگران انتظار دارند احساسات‌شان درک و فهمیده شود خیلی ناراحت می‌شود. ✸فکر می‌کنند که دیگران هستند که زیادی حساس‌اند. این افراد موقعیت‌شناسیِ احساسی ندارند؛ برای مثال ممکن است که در‌ یک مجلس ختم ‌یا بلافاصله بعد از‌ یک اتفاق غم‌انگیز، خوشمزه‌بازی‌شان گل کند و برای‌تان جوک تعریف کنند! ✸از شنیدن نقطه‌نظرات دیگران سر باز می‌زنند. آنها اغلب نسبت به احساسات دیگران بدبین و به شدت انتقادگر هستند. ✸دیگران را بابت اشتباهات خود مقصر می‌دانند و مستعد انفجار ناگهانی احساسات هستند. ✸در حفظ روابط دوستانه موفق نیستند و قادر به هم‌حسی و همدلی با دیگران نیستند. نقل از: کانال صدای مهربانی @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: از بین بردن جوکهای قومیتی اتفاق مهمی است. 🔻 از بین بردن جوک‌های قومیتی به تعبیر شما خیلی چیز مهمی است. چون در رژیم گذشته جزء چیزهای رایج بود یعنی واقعاً هیچ جلسه‌ای نبود که یک کسی بخواهد در آن شوخی کند یک چیزی از این قبیل نباشد. ۱۳۹۸/۴/۲۷ رهبر انقلاب در جلسه درس خارج: «غالب شهرهایی که لهجه‌های آن ها تقلید می‌شود شهرهایی هستند که مردم غیرت‌مند آن‌ها در حوادث مهم صد سال گذشته در مقابل دشمنان و مهاجمین ایستاده‌اند و این عمل تصادفی نیست». @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ با تکرار افکار منفی چه کنیم؟ افکار منفی (در مورد یک اتفاق واقعی بد و یا خیالی و غیر واقعی)شبیه یک ماشین در حال تکرار فعالیت خود می‌شوند. بهتر است افکارتان را به گونه‌ای بیان کنید که کمک کند ماشین ذهن را، هنگام فعالیت، مشاهده کنید. متأسفانه هیچ‌گاه نمی‌توانید ماشین ذهنتان را خاموش کنید. حتی زمانی که واقعاً بخواهید خاموش شود(و فکر منفی را متوقف کنید.) به کارش ادامه خواهد داد. ذهن ماشینی مشکل‌یاب است که تمام مدت کار می‌کند.و از اتفاقات گذشته موشکافانه ایراد و اشکال پیدا می کند. و گاهی با خیال یک اشکال هم می تواند تغذیه کند. البته گاهی حضورش بسیار سودمند است، چون باعث زنده ماندمان می‌شود. و هنگامی که خطری انسان را تهدید می کند به همه چیز و همه افراد و شرایط اطمینان نکنیم و آسیب نبینیم. تلاش کنید ابتدا یاد بگیرید اتفاقات ذهن خود را مشاهده کنید، سپس انتخاب کنید که قصد دارید طبق آن فکر عمل کنید یا می‌خواهید بر اساس انتخاب‌های دیگری مسیر زندگی خود را پیش گیرید. @ertebatmoaserdini .
🖊اختیار دل خود را به دست دیگران نسپاریم. ✍️ دکتر ایرج شهبازی «رنجش»‌ عاملِ «رنج» است. ما رنج می‌کشیم، چون از دیگران می‌رنجیم. با حذف رنجش، بسیاری از رنج‌ها و دردها، به خودی خود، از زندگی ما حذف می‌شوند. رنجیدن از دیگران درواقع به این معناست که ما به دیگران قدرت می‌دهیم مهار احساسات و عواطف ما را در دست خود بگیرند و ما را به هر سو که می‌خواهند، بکشند. باید بدانیم که هیچ کس، بدون اجازۀ ما، نمی‌تواند ما را برنجاند و به ما آزار برساند؛ چراکه هیچ کس به درون ما دسترسی مستقیم ندارد. سلطه و سیطرۀ دیگران، حد اکثر بر تن ماست و هیچ کس را یارای آن نیست که به درون ما راه یابد و عواطف ما را دستکاری کند. وقتی رفتارها و سخنان دیگران باعث درد و رنج ما می‌شوند، درواقع این ماییم که خود را به عامل نفوذی دیگران، در درون خود، تبدیل کرده‌ایم. دیگران تنها از طریق خودِ ماست که می‌توانند بر ما سلطه یابند و ما را اذیت کنند. ما نباید خود را تا حد سگ‌های شرطی‌شدۀ پاولف پایین بیاوریم. سگ‌های پاولف به محض شنیدن صدای زنگ، ناخواسته و ناآگاهانه بزاق دهانشان ترشح می‌شد و ما نیز در برابر گفتارها و کردارهای دیگران، به شکلی کاملاً غریزی و شرطی‌شده، واکنش نشان می‌دهیم و این قدرت را به دیگران می‌بخشیم که هر بلایی که دوست دارند، بر سر ما بیاورند. به هیچ روی از انفعال و ظلم‌پذیری و بی‌تفاوتی و تسلیم مذبوحانه دفاع نمی‌کنیم. شخص می‌تواند فعال و ظلم‌ستیز و حساس باشد، ولی اختیار دل خود را به دست کسی ندهد. باید این حقیقت مهم را دریابیم که درون ما قلمرو پادشاهی ماست و ما نباید به هیچ وجه اختیار قلمرو درون خود را به دیگران بدهیم. وقتی ما از دیگران می‌رنجیم، گویا با زبان حال به آنها می‌گوییم: «من اختیار احساسات و عواطفم را به دست تو داده‌ام و تو می‌توانی هر بلایی که می‌خواهی بر سر من بیاوری». @ertebatmoaserdini این مباحث به تفصیل در دوره‌های مدیریت ذهن بررسی می شود. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آدم‌هایی که باعث حال خوب انسان می‌شوند، مثل بهار می آیند و می‌روند... بودن‌شان حیات بخش و امیدآفرین است... مراقب باشید که بهاران را قدر بدانیم که می‌گذرند و می روند... قدر داشته های‌مان را بدانیم @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تلاش کنید از نگرش منفی به خود و زندگی خود بپرهیزید و خود را فردی شکست‌ خورده تصور نکنید. این تصویر خطرناک است، زیرا ذهن پیوسته خواهد کوشید این تصویر را کامل کند و مصادیق بیشتری برای آن فراهم کند. در هر شکست و زمین خوردن فرصت‌ها و درس‌های زیادی می توان یافت. با منفی نگری به جای رشد و یادگیری، فقط خود را آزرده می کنید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎚هیجان چیست؟ شناخت هیجانات،گام نخست در مهارت مدیریت و کنترل هیجانات است، و زمینه ساز خودکنترلی، خودمراقبتی و تسلط بهتر بر اخلاق و رفتار فردی است. @ertebatmoaserdini .
سقراط درست گفته بود که پذیرش نادانی، آغاز خردورزی است. انسان فقط زمانی خواهد توانست با استفاده از توانایی ذاتی خود، خلاقانه عمل کند و از محدودیت‌های خود فراتر برود که محدودیت‌های خود را بشناسد و فروتنانه و صادقانه آن را بپذیرد... ‏کتاب: انسان در جستجوی خویشتن @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
چیزی که باعث بهبود عملکرد و افزایش بهره‌وری شما می‌شود سخت کار کردن نیست، بلکه هوشمندانه کار کردن و استفاده‌ی هر چه بهتر از روزِ کاری است. گاهی همین کاهش کارآیی موجب کاهش و آسیب دیدن عزت نفس می شود. کسب بهترین نتیجه در کمترین زمان کار چندان ساده‌ای نیست؛ اما زمانی قابل دستیابی خواهد بود که عملکردتان را با عادت‌های بد خراب نکنید. هر قدر این عادات را شناسایی کرده و با برنامه ریزی از آنها اجتناب کنیم، به طور طبیعی میزان بهره وری ما در کاری که انجام می دهیم، افزایش خواهد یافت و علاوه بر کارآمدی بیشتر موجب ارتقاء عزت نفس ما نیز خواهد بود. برخی از این عادات را در آینده در کانال خواهیم نوشت. @ertebatmoaserdini