eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
881 عکس
319 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️کسی می پرسید: چرا زنان و مردان ایرانی به خودشون نمی رسند؟! آيا راه را به اشتباه نرفته‌اند؟ آیا مفهوم واقعى زيبايى را درست درك كرده‌اند؟ 🔶 شايد بايد به انها متذكر شد كه: به خود رسيدن به معنى هر ماه عوض كردن رنگ مو و كاشتن مژه و ناخن و ...نيست. به معنى تزريق ژل و بوتاكس و تاتو و كاشت گونه نيست. به معنای لباس و زندگی پر زرق و برق نیست. 🔶 شاید انواع اکسسوری‌ها برای کاستن از احساس کاستی و نازیبایی باشد... بسیاری اوقات اينها نه تنها موجب زيبايى نمي‌شوند چه بسا مصداق بارز نمایان شدنِ احساسِ نازيبايى فرد هستند. تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت اگر آدمی به چشم است و دهان و گوش و بینی چه میان نقش دیوار و میان آدمیت 🔷 به خود رسيدن يعنى ورزش كردن ، نوشيدن آب ، تغذيه پاگیزه و صحيح يعنى مراقب از سلامت جسم و جان. يعنى كتاب بخوانى ،برنامه ریزی برای حال خوب خود و خانواده ات داشته باشی. يعنى زمانی را بافرزندان و خانواده‌ات باشی، شوخی کنی و سربه سرشون بگذارى،و از ته دل بخندى. 🔷 به خود رسیدن، یعنی مراقب ازخوبی‌هایت و آراستگی روح و جانت . به خود رسيدن يعنى ارزش دادن به خود يعنى وقت صرف كردن براى خود. یعنی سامان دادن به افکار و احساسات خود. يعنى افزایش اطلاعات يعنى افزایش عزت نفس. یعنی درک عینی مفهوم واقعی زیبایی در ساحت یک انسان سالم و تاثیرگذار ماهرانه زندگی کن... قدرتمند و پر انرژی... خودت را برای تغییر و تبدیل به هرآنچه رشد و تعالی تو در آن است، آماده کن. تو یک قطعه از پازل آفرینشی که اگر نبودی نقش پازل بزرگ و زیبای هستی، چیزی کم داشت. @ertebatmoaserdini .
در خبرها آمده بود: یکی از دانشجویان دانشکدۀ کوثر گنبد که مادر یک‌ نوزاد چندماهه است، در جلسه آزمون خیلی نگران فرزندش بود، به شکلی که دوری از فرزندش، باعث استرس و عدم تمرکزش شده بود و نمی‌توانست به سوالات پاسخ دهد. یکی از مراقبین که متوجه ماجرا شده بود، نوزاد او را در آغوش گرفت و تمام مدت نزدیک مادرش ماند، تا او با خیال راحت آزمونش را به پایان برساند./ صداوسیما @ertebatmoaserdini .
‍ کار ما نیست شناسایی راز گل سرخ کار ما شاید این است که در افسون گل سرخ شناور باشیم پشت دانایی اردو بزنیم دست در جذبه یک برگ بشوییم و سر خوان برویم صبح ها وقتی خورشید در می اید متولد بشویم هیجان ها را پرواز دهیم روی ادراک‚ فضا‚ رنگ، صدا، پنجره، گل، نم بزنیم آسمان را بنشانیم میان دو هجای هستی ریه را از ابدیت پر و خالی بکنیم بار دانش را از دوش پرستو به زمین بگذاریم نام را باز ستانیم از ابر از چنار از پشه از تابستان روی پای تر باران به بلندی محبت برویم در به روی بشر و نور و گیاه و حشره باز کنیم کار ما شاید این است که میان گل نیلوفر و قرن پی آواز حقیقت بدویم... شعر: سهراب سپهری @ertebatmoaserdini
یک گروه از مبتلایان به عزت‌نفس پایین، افرادی هستند که خود را در موضع برتر می‌بینند، آنها فقط خود را با افرادی در موضع پایین‌تر مقایسه می‌کنند، کسانی که عملکرد خاصی ندارند یا مهارت‌های کمتری دارند. به این ترتیب به وسیله تصور تحریف‌شدۀ خود، احساس برتر بودن از دیگران را حفظ می‌کنند. این افراد به ندرت خود را با همتایانشان مقایسه می‌کنند. یعنی کسانی که پیشینه‌ای مشابه و فرصت‌های یکسانی برای رشد داشته‌اند. علاوه‌ براین، مقایسه نیز همچون رقابت، به صورت غیرمستقیم براین‌مبناست که یکی می‌برد و دیگری می‌بازد. استفاده از مقایسه در افرادی که خود را بی‌کفایت می‌دانند، به معنای باخت است و برای کسانی که خود را برتر می‌بینند، به معنای برد است. و کسانی که از کمبود عزت نفس رنج می‌برند، حتی در برنده شدن هم زمینه برای رنجش درونی می‌یابند. @ertebatmoaserdini .
گفته‌اند: صرف یادگیری آدمی را آموخته نمی‌کند. فرق است بین کسانی که دانش لازم را دارند و کسانی که درک می‌کنند. لازمه اولی حافظه و لازمه دومی تفکر است. @ertebatmoaserdini .
به خاطر داشته باشیم افکار و اعمال دیگران و رویدادهای بیرون از وجود ما، تحت فرمان و تسلط ما نیستند. ما فقط می توانیم با استفاده از راهکارهایی بر ذهن و افکار خود و در نتیجه آن بر اعمال و رفتار خویش، تسلط پیدا کنیم، نه بر رویدادهای بیرونی... اگر از این واقعیت غفلت کنیم، ممکن است تنها مسیر شناخته شده ما نگرانی، رنجوری و افسردگی کردن به نظر برسد. باز هر طور صلاح می دانید... @ertebatmoaserdini .
ذهن تو مثل یک باغچه است و افکارت همانند بذرهایی که در آن می کارید. تو می توانی انتخاب کنی در باغت گل پرورش بدهی یا علفِ هرز...! می توانی سرمایه عمرت را صرف کاشت افکاری بی فایده و پرتکرار نقاط منفی و اشتباهات خود و دیگران کنی... و یا آن سرمایه را برای رونق باغی از افکار نیکو و پرثمر هزینه کنی... باز هر طور صلاح می دانید... به مناسبت آغاز دوره جدید مدیریت ذهن کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ نکته‌ای برای تامل پیام‌های حاوی ارزیابی(قضاوت)، انتقاد، توصیه و تجویزِ نسبت به عملکرد دیگران اکثراٌ شنیده یا مراعات نمی‌شود. معمولاً مردم زمانی تغییر می‌کنند که با خودارزیابی به این نتیجه برسند که: رفتار کنونی‌شان آن‌ها را به سوی مسیر و هدف دلخواه‌شان نمی‌برد. عجیب این‌جاست که وقتی کار دیگران را ارزیابی(قضاوت) می‌کنید و یا به صورت دستور راه‌حل ارائه می‌دهید، گاهی برای فرد ادامه‌دادن به عملکردِ نامطلوب جذاب می‌شود، و گویی سرپیچی از شما نیاز به آزادی را در آنها ارضا می‌کند. تا زمانی که مخاطبان‌تان از آزادی و اختیار خودشان بیشتر از توانمندی، انگیزه می‌گیرند، تقریباً هرگز اعتنایی به توصیه‌های شما نخواهندکرد. برداشتی از کتاب مدیر الهام بخش @ertebatmoaserdini .