eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
877 عکس
317 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ارتباط موثر
⭕️ ضرورت کسب مهارت‌های اجتماعی داشتن مهارت های اجتماعی به شما کمک می کند در موقعیت های اجتماعی سخت یا جدید دچار اضطراب نشوید. این مهارت ها می توانند ارتباطات عاطفی، حل مسائل و روابط شما را با دیگران تسهیل کنند. ما به عنوان انسان، موجودی اجتماعی هستیم، بنابراین ارتباط داشتن با دیگران برایمان ضروری است. برقراری ارتباط با دیگران به شما امکان می دهد زنده بمانید، رشد کنید و در هماهنگی با دیگران زندگی کنید. برای انجام این کار، باید بدانید که چگونه ارتباط برقرار کنید و یک سری مهارت های اجتماعی را داشته باشید. داشتن مهارت های اجتماعی به این معنی است که شما می توانید از افتادن در سوء تفاهم ها و درگیری های رایج در روابط، جلوگیری کنید. خیلی‌ها دوست دارند موفق و یا موفق‌تر باشند؛ اما وقتی با آنها صحبت می‌کنید می‌بینید که به صورت شفاف و واضح، نمی‌دانند که دقیقاً می‌خواهند چه چیزی بهتر یا بیشتر شود؟ اکثر ما، مستقل از اینکه وضعیت امروزمان چیست، دوست داریم مهارت‌های ارتباطی‌مان نسبت به امروز بهبود پیدا کند. اما طبیعتاً برای اینکه بتوانیم این کار را به صورت جدی و عملی انجام دهیم، لازم است بدانیم که کدام حوزه‌ها دغدغه‌‌ی اصلی و نیاز اصلی ماست. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌برای تامل وقتی يک انسان نابينا ازشما بخواهد آسمان رو برای او توصیف كنید، تازه مي‌فهمید كه حرف زدن هم کار ساده ای نیست... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نمی‌رسد به شکوه تو فکر کوتاهم... @ertebatmoaserdini
16.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موسسات امام صدر در لبنان برای حجاب دخترانش چه می‌کند؟ 🌱 دکتر سیده رباب صدر، رئیس مؤسسات خیریه امام موسی صدر پاسخ می‌دهد: ✔️ حجاب در خانواده‌های متدین هم یک مسأله است. ✔️ با نرمی، محبت و دوستی، پروژه‌ی حجاب را پیش می‌بریم. ✔️ کتاب‌های دینی در زمینه‌ی داستان‌های قشنگ دینی فقیر است؛ خودمان تولید می‌کنیم. ✔️ اگر کسی روسری از سر برداشت، کتک‌اش نمی‌زنیم؛ آبرویش را نمی‌ریزیم... کمبودش را با محبت جبران می‌کنیم؛ که آسان نیست. ✔️ رفتار دختران ۸ ساله‌ی امروز مثل ۱۸ ساله‌های دیروز است. ✔️ نمی‌توانیم با شدت رفتار کنیم و این روش سخت و با خونِ دل خوردن است. ✔️ درس دینِ ما و درسِ دینیِ ما دوست داشتن انسان است. ✔️ سلوک عملی معلم‌ها بهترین عامل تربیت بچه‌هاست. منبع: صفحه اینستاگرام @imammoussasadr ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ @ertebatmoaserdini .
🎯 تحقیقات نشان می‌دهد: حدود ۳ درصد از مردم دنیا با مهارت کافی هدف انتخاب می کنند. اما فقط ۱ درصد از مردم آن را روی کاغذ می آورند. و برای رسیدن به آن اهداف برنامه ریزی می کنند. یادداشت اهداف، احتمال دستیابی به آنها را تا ده برابر افزایش می دهد. @ertebatmoaserdini .
📋 چند نکته برای ارتباطات بهتر در خانواده 1️⃣ وقتی گمان می‌کنید همسرتان ناراحت است، منتظر نمانید او حرف زدن را آغاز کند. وقتی شما باب گفتگو را آغاز می‌کنید؛بخش قابل توجهی از بار ناراحتی و مشکلات او می‌کاهید. 2️⃣ وقتی شما مجال حرف زدن را به همسرتان می‌دهید، بدانید ناراحت شدن و ابراز ناراحتی از عان ناراحتی او ، هیچ کمکی به حل مسائل نمی‌کند. خوب گوش دهید و به جای زیر سوال بردن نارحتی و علت ناراحتی او سعی کنید بیشتر او را بفهمید. 3️⃣ هروقت احساس می‌کنید که می‌خواهید صحبت‌های او را قطع کنید و یا آنها را اصلاح کنید، فورا خود را از این کار منع کنید. قطع کردن سخن دیگران، تاثیر منفی زیادی در ارتباط شما می گذارد. 4️⃣ وقتی نمی‌دانید چه باید بگویید، به هیچ وجه حرف نزنید. اگر در شرایطی هستید که نمی‌توانید مثبت و یا محترمانه حرف بزنید لطفا سکوت کنید. 5️⃣ اگر او نمی‌خواهد صحبت کند، با طرح سوالات مهربانانه بیشتر او انگیزه او را به حرف زدن ترغیب کنید. 6️⃣ تلاش کنید احساسات همسر خود را درک کنید. هر گونه قضاوت در مورد احساسات و یا قصد تغییر آنها را کنار بگذارید. 7️⃣ تا جایی که امکان دارد آرام و متمرکز باشید و جلوی واکنش‌های منفی خود را بگیرید. به خاطر داشته باشید اگر کنترل خود را ازدست بدهید اوضاع بدتر می‌شود و شما هم بازنده می‌شوید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خود آورد به هنگامه عزیزانش را بر سر دست گرفته‌ست نبی جانش را عرش تا عرش ملائک زنجیره شدند به صف‌آرائی آن پنج نفر خیره شدند 🔹شعر: استاد سید حمیدرضا برقعی @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📃 توئیت یک پزشک: ... داشتم مریض میدیدم یهو یه اقایی اومد یه کتاب قصه گذاشت جلوم هنگ سرمو آوردم بالا که چی شده گفت الان پسرم میاد اینو به عنوان کادو بهش بدید و رفت یه چند ثانیه طول کشید تا لود شدم و فهمیدم قضیه چیه بعده سه تا مریض پسر کوچولوش اومد‏ اجازه داد معاینه بشه و داروهاشم قول داد سر وقت بخوره و کتاب قصه اشم جایزه گرفت و رفت تا از دکتر اومدن بدش نیاد و دکترا رو هم دوست داشته باشه چقد بعضیا بلدن پدر مادر باشن 》Dr.nyctophilia131《 @ertebatmoaserdini .
🔘 زیان‌های جامعه در اثر چهار صفت است. 🔹 رهبر معظم‌انقلاب (ادام الله ظله العالی)، در شرح کلام امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمودند: مِن مَواعِظ علی (علیه السلام): ✨ مَن استَطاعَ أَن یَمنع نفسَه مِن أَربعةِ اَشیاءٍ فهو خَلیقٌ بِأَن لایَنزلَ بِه مَکروهٌ أبداً قیل: وما هُنّ یا أمیرالمؤمنین! قال: العَجلةُ واللّجاجَة والعُجبُ والتَّوانی. 📚 تحف العقول، صفحه ۲۲۲. هرکس این چهار صفت را از خود دورکند؛ خواه فرد باشد وخواه مجموعه دست‌اندرکاران و رؤسای جامعه، هیچ‌گاه حادثه و واقعه ناخوشایندی، متوجه او نخواهدشد: 1⃣ عجله بدون تأنّی و دقت، تصمیم‌گیری کند یا کاری را اجراء نماید (عجله غیر از سرعت در عمل است). 2⃣ لجاجت یکی از مسائل خطرناک و بلاهای دامن‌گیر، اصرار و پافشاری ناحق در مسأله‌ای است که چون این حرف را گفته و یا چنین موضعی اتخاذ کرده حاضر نیست عقب‌نشینی کند و لو خلاف آن ثابت شود. 3⃣ مغرورشدن و خودشگفتی که انسان نقص‌ها و ضعف‌های خود را ندیده و احیاناً مُحَسَّناتش(خوبیهایش) را بزرگ بشمرد. 4⃣ کاهلی و سستی کار امروز را به فردا افکندن و تأخیر انداختن. 🔴 بنده، در اثر تجربیاتی که در سال های متمادی پیدا کردم، به این نتیجه رسیدم که این سخن علی (علیه السلام) واقعاً حکمت تمامی است و همه ضرر و زیان‌هایی که متوجه جامعه شده است، در اثر این امور بوده. خداوند ان شاءاللّه ما را با مجاهدت خودمان و با توفیق خودش از این صفات دور بدارد. @ertebatmoaserdini .
دلبر گمشده‌ام، کجایی؟ می‌‌آیی نمی‌آیی می‌آیی نمی‌آیی می‌آیی نمی‌آیی چه بلاتکلیف است تسبیحِ مادر شهید مفقودالاثر ... یادمان هست که ما مدیونیم...؟ @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شمیم محرم ... تو به دادم برس ای‌عشق که بااین همه شوق چاره جز آنکه به آغوش تو بگریزم نیست @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محرم 🏴«اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» 🔴دین خود را نفروشیم به دنیای یزید...🔴 🏴 محفل عزای سیدالشهداء{ع} ◾از شب اول(جمعه شب) تا دوازدهم محرم الحرام 🔸️سخنرانان: حجة الاسلام و المسلمین شیخ احمد صالحی انصاری حجة الاسلام والمسلمین شیخ علی مخدوم 🔸️با نوای گرم: حاج مهدی تدینی کربلایی علی علامه‌فر و دیگر مداحان اهل بیت 🕤سـاعـت ۲۱:۳۰ مصلای امام علی(نمازجمعه) ویژه خواهران و برادران 🔺مهدکودک هیأت برپاست... @rozatoalzahra_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای تامل: یکی از عواملی که موجب رنجش آدم‌ها از یکدیگر می شود، سوءتفاهم‌های ناشی از این نکته است که: غالبا آدم‌ها توقع دارند طرف مقابل شان، به تمام وقایع و پدیده‌های دنیا از چشم آنها نگاه کند، عین آنها ببیند، و همانند و همراه آنها خرسند و ناخرسند شود. در صورتی که در ذهن هر انسانی، دنیای متفاوتی وجود دارد که دنیا را به واسطه آن مشاهده می‌کند. هر فردی با شاکله و شخصیت خویش و دنیای متفاوت خود که حاصل تجربیات و خاطرات و توقعات و سلیقه‌ها و دانسته ها و نادانسته‌ها و ... اوست؛ اتفاقات را به سبک خود درک می‌کند. بسیاری اوقات اختلافات ناشی از دنیای متفاوت درون آدم‌ها است. هر قدر این تفاوت‌ها را درک کنیم، به تفاهم و درک متقابل بیشتری از منظور یکدیگر دست یافته و رنجش کمتری را تجربه خواهیم کرد. @ertebatmoaserdini .
با سلام و عرض تسلیت با توجه به پاک شدن فایل صوتی دهه محرم سال ۱۳۹۶ در کانال، و به درخواست برخی اعضای محترم، مجدد تقدیم می شود:
1 محرم 96- شب پنجم.mp3
11.92M
سخنرانی شب پنجم محرم،حجه الاسلام مخدوم مباحث این سخنرانی: ❇️ اهمیت و جایگاه خانواده و احترام زن در مکتب عاشورا ❇️ مهارت زندگی با درس گرفتن از اهل بیت علیهم السلام @ertebatmoaserdini .
2 محرم 96- شب ششم.mp3
12.95M
سخنرانی شب ششم محرم،حجه الاسلام مخدوم مباحث این سخنرانی: ❇️ اهمیت گوش دادن موثر در خانواده و زندگی ❇️ گوش دادن در سیره و رفتار اهل بیت علیهم السلام @ertebatmoaserdini .
3 محرم 96- شب هفتم- تفاهم.mp3
11.71M
سخنرانی شب هفتم محرم،حجه الاسلام مخدوم مباحث این سخنرانی: ❇️ تفاهم و ضرورت آن در خانواده و زندگی ❇️ تفاهم در سیره و رفتار اهل بیت علیهم السلام @ertebatmoaserdini .
حدیث عشق شنیدن کم از شهادت نیست سخن بگو و بفرما کفن کنند مرا شعر: محمد سهرابی @ertebatmoaserdini .
4 محرم 96- شب هشتم- تعارض.mp3
12.21M
سخنرانی شب هشتم محرم،حجه الاسلام مخدوم مباحث این سخنرانی: ❇️ مفهوم تعارض در زندگی ❇️ شناخت و مدیریت تعارض در ارتباط با دیگران ❇️مقابله با تعارض بین اطرافیان،در سیره و رفتار اهل بیت علیهم السلام ❇️ راهکارهایی برای مقابله با تعارض @ertebatmoaserdini .
بر بیت بیت پیکر تو خیره مانده‌ام @ertebatmoaserdini
5 محرم 96- شب نهم- مهارت های کلامی.mp3
12.82M
سخنرانی شب نهم محرم ۱۳۹۶،حجه الاسلام مخدوم مباحث این سخنرانی: ❇️ شناخت و مدیریت گفتار در ارتباط با دیگران ❇️ آداب سخن گفتن در سیره و رفتار اهل بیت علیهم السلام ❇️ راهکارهایی برای سخن گفتن و گفتگوی بهتر @ertebatmoaserdini .
🔷 قوی‌ترین و ماندگارترین ارتباط‌ها به واسطۀ کوچک‌ترین جزئیات(در پیام) شکل می‌گیرد. شما می‌توانید صحبت کنید؛ اما به خاطر داشته باشید حجم بیش‌تری از مسائل با حرف‌های نگفته و ناشی از پیام های غیر کلامی(لحن ، زبان بدن و ...) و یا نحوه برداشت و ذهنیت مخاطب از پیام شما شکل می‌گیرد و بیان می‌شود. متأسفانه، بسیاری اوقات حرف‌هایی می‌زنیم که اغلب حتی به آن‌ها فکر هم نکرده‌ایم؛ در حالی که معمولا تلقی مخاطب این است که هر سخن ولو به شوخی دارای پشتوانه ای از افکار و برداشت‌ها و برنامه‌های گوینده است... ⛔️ بزرگ‌ترین مشکل در زمینه ارتباط، این پیش‌فرض است که: ارتباط همان‌گونه که گوینده گمان می‌کند اتفاق افتاده است. در حالی که باید بتوانید به طور پیوسته و مؤثر با افراد، در سطوح مختلف، ارتباط برقرار کرده و مفهوم مورد نظر خود را به مخاطب برسانید؛ چه آن‌هایی که نسبت به پیام شما پاسخگو هستند و چه آن‌هایی که نیستند. اگر پیش فرض فوق را کنار گذاشته و پیوسته کیفیت ارتباط و انتقال پیام های خود را به طرف مقابل مد نظر قرار دهیم، زمینه همراهی و ارتباط پایدارتری را با دیگران ایجاد خواهیم کرد. 📎افزون بر آن به مرور این امر وجه تمایز شما با دیگر گروه‌ها می‌شود، در نتیجه علاوه بر رفع سوءتفاهم‌ها و کم کردن چنددستگی و شاهد اختلافات و کش مکش‌های کم‌تری خواهید بود. @ertebatmoaserdini .