eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
888 عکس
323 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ یک داستان، یک درس من دکتری کشاورزی هستم... چند وقت پیش یک کشاورز وارد دفتر من شد و گفت؛ این سم رو به من بدید. نگاه کردم و دیدم استامی پراید نوشته، پرسیدم: برای چه محصولی؟ گفت؛ خربزه گفتم می دونی این سم اثرش در میوه می‌مونه و توصیه نمی شه؟ و توضیح دام که این سم سرطان زاست. بعد گفتم: بیاین بهتون سموم با دوره کارنس کوتاه مخصوص سبزی و صیفی بدم. گفت: نه گرون تمام می‌شه همین رو می خوام اینطوری هزینه هام میاد پایین. گفتم: ولو مردم رو در نظر نگیرید، خودت و بچه هات این میوه رو مصرف نمی‌کنید؟ گفت: چرا.... گفتم: بعدا باید کلی هزینه درمان بدی! گفت: به شما چه؟ سم رو بده برم. بهش ندادم و رفت.... یک ساعت بعد برگشت و گفت: گرفتم دیدید که اشکال نداره گفتم: خب از جایی گرفتی که تخصصی نداشته گفت: اگر نداره چرا داره تجویز می کنه؟ چرا اصلا سم رو داشت و می فروخت؟ مدت هاست دارم به این فکر می کنم که چرا ما این‌جوری شدیم؟ چرا فکر می‌کنیم در هر چیزی باید اظهار نظر کنیم؟ چرا به خودمون اجازه بدیم که در هر چیزی دخالت و با ایمان و جان و مال و آبروی مردم بازی کنیم؟ لطفا به تخصص همدیگر و نیز شعور مخاطبان، احترام بگذاریم... ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ یک سوال: وقتی در زمینه‌ای تخصص ندارید، چه سخن و رفتاری ابراز می‌کنید؟ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 اول هدف داشتن یا تلاش‌کردن؟ تلاشی ارزشمند است که هدفمند باشد، تلاش بی‌‌هدف مانند پرتاب تیر در تاریکی است. یکی از موانع بسیار مهم موفقیت و کامیابی، ناتوانی افراد در تدوین اهداف می‌باشد. آن‌هایی که هدفی مشخص، معین و طراحی شده (بر روی کاغذ) نداشته باشند معمولا مقصدشان دست نایافتنی خواهد بود. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بهار آزادی خجسته باد. باز صبح بهاری دگر از راه رسید فرصتی تازه که تا شاد کنی هر که را می‌بینی... به سلامی ز سرشوق و نشاط به نگاهی به گلی واشده درکنج حیاط تو فقط شاد و پرامید بمان زندگی می گذرد. کاستی‌ها را به ایمان و همت و امید جبران خواهیم کرد. صبحتون پیروزی‌تان عالی حال‌تان خوب عزت و برکت و سعادت ارزانی زندگی تان باد. 🌱 @ertebatmoaserdini .
📃 چرا گاهی کارهای‌مان را به تعویق می‌اندازیم؟ و اهمالکاری می کنیم؟ ✍️ دلايل مختلفى وجود دارد كه افراد را به دام اهمالكارى مى‌اندازد. به برنامه هفته قبل خود نگاهى بياندازيد و ببينيد كه چه زمان‌هايى درگير اهمالكارى شده‌ايد يا از كارى لازم، اجتناب کرده‌ايد. به دلايل اهمالكارى توجه كنيد. با تامل بررسی کنید شما به كدام دليل به اهمالكارى روى آورده‌ايد؟ از مهم‌ترین دلایل اهمال در کارها: 1️⃣ شكست هراسى: گاهى اوقات افراد به اين دليل كار را به تعويق مى‌اندازند، چون مي‌ترسند كه مبادا در آن كار شكست بخورند. اين‌گونه افراد اعتقاد دارند كه بهتر آن است كه دست به كارى نزنند كه احتمال شكست در آن وجود دارد. از آنجايى كه در هر كارى احتمال شكست وجود دارد، پس اين افراد در بسيارى از كارها دچار تعلل می‌شوند. 2️⃣ كمال گرايى: برخى افراد براى انجام كارها، چنان معيارهاى بلندپروازانه‌اى دارند كه گاهى اوقات تصميم می‌گيرند انجام كارها را تا مهيا شدن شرايط ايده آل به تعويق بياندازند. 3️⃣ مبالغه آميز ديدن كارها: فرد در انجام كارها و وقت‌گير بودن آنها و یا توان و تخصص و یا سرمایه‌ای که لازم دارند، چنان راه مبالغه را مى‌پيمايد كه اصلاً از خير انجام آنها می‌گذرد. افرادى كه دچار اين مشكل هستند اكثراً در سختى تكاليف، اغراق می‌كنند. 4️⃣ نگرانى درباره كارها: بسيارى از افراد به جاى انجام كارها، بيشتر نگران كارها هستند. بدين ترتيب، وقت شما بيشتر صرف نگرانى می‌شود تا اينكه كارها را به سرانجام برسانيد. 5️⃣ مسئوليت پذيرى افراطى: اين‌قدر كار سر خودتان می‌ريزيد كه فرصت انجام آنها را پيدا نمی‌كنيد. يا اينكه به جاى انجام كارها، سعى می‌كنيد از درگيرى بيشتر با كار طفره برويد. 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران(با اندکی ویرایش) @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در حدیثى از حضرت امام باقر(علیه‌السّلام) روایت شده است که فرمودند: «دو نفر داخل مسجد شدند، یکى عابد، دیگرى فاسق و چون از مسجد بیرون رفتند فاسق از جمله صدیقان بود و عابد از جمله فاسقان! و دلیلش این بود که عابد داخل مسجد شد و به عبادت خود مى‏بالید و فقط رتبه و خوبی خودش فکر می‌کرد؛ امّا فاسق در فکر پشیمانى از گناه و استغفار بود.» گنهکار اندیشناک از خداى بسى بهتر از عابد خودنماى که آن را جگر خون شد از سوز درد که این تکیه بر طاعت خویش کرد ندانست در بارگاه غنى سرافکندگى به ز کبر و منى بر این آستان عجز و مسکینیت بِه از طاعت و خویشتن بینى است @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکی از مهم‌ترین نشانه‌های تنهایی این است، که افراد زیادی در کنار تو هستند اما نمی‌دانند بر تو چه می‌گذرد... @ertebatmoaserdini .
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا چمن در آن سوی پرچین رنگین تر است؟ چرا گاهی شغل جدید و شهر جدید و دوست جدید و... جذاب‌تر از داشته‌های کنونی به نظر می آیند؟ مدت كليپ : ۲ دقیقه و ۳۹ ثانیه @ertebatmoaserdini .