eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
877 عکس
317 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
❇️ امید به بازسازی زندگی... ما از ارتباط با دیگران به‌مثابه‌ی «تار» و تجربه‌ی موقعیت‌های مختلف به‌عنوان «پود»، زندگی خود را «می‌بافیم». گاهی احساس می‌کنیم که اگر «بخیه»‌ای از این «پارچه» باز شود(تجربه‌ای تلخ و یا تیره شدن یک ارتباط)، زندگی‌مان «رشته» خواهد شد. اما در واقع، چیز دیگری رخ می‌دهد: ارتباط مثل یک سلول زنده، اگر فقط یک بخیه هم مانده باشد، اغلب می‌توان همه چیز را از نو بافت. 🔹امیدتان را از دست ندهید و با کسب تجربه و مهارت، تلخی‌ها را جبران کنید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹برای تامل گفته‌اند: شما می توانید مالک سکوت خود باشید، ولی اگر سخن گفتید، در گرو آن، و بلکه برده‌ی کلماتی که می‌گویید، هستید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢وقتی بزرگ‌ترها اشتباه می‌کنند! (۱) 🔸چند سال پیش محققان دانشگاه هاروارد تصمیم گرفتند آزمایشی را روی دو گروه انجام دهند: در گروه اول تعدادی از بچه‌های کودکستانی حضور داشتند و در گروه دیگر تعدادی از فارغ‌‌التحصیلان رشته MBA از دانشگاه هاروارد. موضوع رقابت بین این دو گروه عبارت بود از سرهم‌‌بندی کردن بلندترین سازه ممکن با استفاده از رشته‌های ماکارونی، طناب، چسب و مارشمالو. 🔸از هردوی این گروه‌ها خواسته شد تا در یک‌‌زمان محدود و با هر روشی که خودشان صلاح می‌‌دانند عمل کنند و هدف‌شان هم باید افزایش ارتفاع سازه ساخته‌‌شده باشد. هردو گروه‌ در اتاق‌‌های جداگانه کارشان را شروع کردند و تمام فعالیت‌‌ها و گفت‌وگوهای بین اعضای دو گروه ثبت و ضبط می‌شد و پس از پایان وقت داده‌‌شده، سازه‌های ساخته‌‌شده دو گروه ازنظر ارتفاع و همچنین استحکام باهم مقایسه شد. 📄 نتیجه به دست‌آمده همه را شگفت‌‌زده کرد؛ چراکه سازه ساخته‌‌شده توسط بچه‌های کودکستانی هم بلندتر از سازه ساخته‌‌شده توسط فارغ‌‌التحصیلان MBA دانشگاه هاروارد بود و هم خیلی محکم‌‌تر از آن بود و جالب آنکه سازه موردنظر دارای شکلی عجیب و غیرمتعارف بود؛ اما هم ‌‌ارتفاع خوبی داشت و هم خیلی محکم بود حال‌‌آنکه سازه‌‌ای که توسط گروه دیگر یعنی فارغ‌‌التحصیلان دانشگاه ساخته ‌‌شده بود باوجود ساختارمند بودن و شکل هندسی متعارفی که داشت کوتاه‌‌تر و ازنظر استحکام هم ضعیف‌‌تر بود! ⛔️ به نظر شما علت این تفاوت چه بود؟ ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
💢وقتی بزرگ‌ترها اشتباه می‌کنند! (۱) 🔸چند سال پیش محققان دانشگاه هاروارد تصمیم گرفتند آزمایشی را روی
💢وقتی بزرگ‌ترها اشتباه می‌کنند! (۲) 🔸بررسی فیلم‌‌ها و صداهای مربوط به مکالماتی که در حین انجام این آزمایش از اعضای دو گروه ضبط شد نشان می‌‌داد گروه فارغ‌‌التحصیلان دانشگاهی بیشتر وقت و انرژی‌‌شان را صرف بررسی جوانب کار و تصور کردن و تجسم ذهنی سازه‌‌ای که قرار بود ساخته شود، می‌کردند و در این میان باهم مشاجره و چالش هم داشتند؛ حال‌‌آنکه اعضای گروه بچه‌های کودکستانی کارشان را خیلی سریع شروع کردند و با کمترین برنامه‌‌ریزی و تجسم ذهنی سراغ استفاده از وسایلی رفتند که برای ساختن سازه در اختیارشان قرار داده ‌‌شده بود و بعدازاینکه به این نتیجه می‌‌رسیدند که در انتخاب مسیر کارشان دچار اشتباه شده‌‌اند به سرعت روشی دیگر را امتحان می‌کردند و در این میان از اشتباهاتشان به‌‌خوبی درس می‌گرفتند و سرانجام هم توانستند یک سازه بلند و محکم آماده کنند. حال‌‌آنکه سازه ساخته‌‌شده توسط گروه فارغ‌‌التحصیلان دانشگاهی که کوتاه‌‌تر بود خیلی زود فروریخت. 🔸بررسی‌‌ها و تحلیل‌‌هایی که بعدها روی این آزمایش انجام شد مشخص کرد که عامل اصلی موفقیت بچه‌ها در این رقابت این بودکه عمده توجه گروه فارغ‌‌التحصیلان بر "اما و اگرها" و «اگر این کار را انجام دهیم این‌‌طور خواهد شد» متمرکز شده بود؛ حال‌‌آنکه تمام توجه گروه بچه‌ها روی «چگونه و چطور» قرار داشت و چگونه انجام دادن کار برای آنها اهمیت بیشتری داشته تا "اما و اگر" های مربوط به نتایج کار. ◀️ در واقع گروه‌ها، سازمان‌ها، نهادها،شرکت‌‌هایی در دنیای پررقابت امروز می‌توانند دست بالا را داشته باشند و رقبا را کنار بزنند که ‌‌مانند این کودکان خیلی سریع وارد عمل شوند و از اشتباهات خود درس گرفته و با جرات و سرعت عمل، سراغ امتحان کردن راه‌های نرفته بروند و برای اتخاذ تصمیمات‌شان منتظر تشکیل گروه‌های متعدد و تصویب کمیته‌های تخصصی نمانند. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلید زندگی خوب، این نیست که به چیزهای بیشتر و بیشتری اهمیت بدهید؛ بلکه به جای آن باید به چیزهای کمتری اهمیت بدهید، تنها چیزهایی را مد نظر قرار دهید که حقیقی، فوری و مهم هستند. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از حسینیه امام خمینی
14000713_42630_1281k.mp3
7.95M
🎙 بشنوید | صوت کامل روضه‌خوانی حاج مهدی سلحشور در مراسم عزاداری سالروز رحلت پیامبر اعظم(ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۰/۷/۱۳ 🚩 صفحه ویژه مراسم‌های حسینیه امام خمینی 💻 @hoseinie_emamkhomeini
4_5969838583903685184.mp3
19.04M
▪️از برادر غریب‌تر حسن است (روضه) 🎙 بانوای : حاج میثم مطیعی 🏴 ویژه شهادت امام (علیه السلام) 👈 مشاهده متن : Meysammotiee.ir/post/2509 ☑️ @MeysamMotiee
هدایت شده از ارتباط موثر
امام رضا علیه السلام: قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : «أَحْسَنُ اَلنَّاسِ إِيمَاناً أَحْسَنُهُمْ خُلُقاً» نيك ايمان ترينِ مردمان ، كسى است كه خوش اخلاق ترينِ آنها باشد . @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
ايها الناس من از پاره‌ی تن می‌گويم دارم از خويشتن خويش سخن می‌گويم آنکه هر دم نفسش با نفسم مأنوس است آنکه با ذات خدا عزّوجل ممسوس است من علی هستم و احمد، من و او خويشتنيم او علی هست ومحمد، من و او خويشتنيم نه فقط جسم علی روح محمد باشد يک تنه لشگر انبوه محمد باشد... شعر: استاد سید حمید برقعی ــــــــــــــــــــــــــــــــ شب اول ماه ربیع الاول، شب لیلة المبیت است. یکی از فضائل مولای ما @ertebatmoaserdini
🚫هیچ عذاب وجدانی باعث تغییر گذشته نمی‌شود. و هیچ نگرانی‌ای باعث تغییر بهتر شدن آینده نمی‌شود. ✅گذشته را بپذیریم و از کنارش عبورکنیم و برای آینده به جای نگرانی از وقوع رویدادهای ناخوشایند، در جهت رسیدن به خواسته‌هایمان برنامه‌ریزی کنیم. @ertebatmoaserdini .
🔹 موانع رفع استرس(۱) از جمله نخستین عوامل رفتار اضطرابی، نگرش منفی وسواسی است. وقتی نگرش منفی وسواسی داشته باشید یعنی گرایش دارید نسبت به افراد، مکان‌ها، موقعیت‌ها و مسائل زندگی خود نگاهی‌منفی داشته باشید. مثلا به خودتان می‌گویید: "نمی‌توانم این کار را انجام دهم. هیچ‌کس نمی‌فهمد. هیچ‌کاری درست از آب در نمی‌آید یا هیچ‌کاری جور نمی‌شود." ممکن است این کار را ناخودآگاه انجام دهید. ولی اساس نگرش شما مبتنی بر این است که گربه دستش به گوشت نمی رسد می گوید پیف پیف! 📚 برشی از کتاب : ماهور زندگی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📌 تا وقتی که موانع وجود دارند اقدامات شما برای رفع نگرانی‌های گاه و بی‌گاه(استرس) به نتیجه نمی‌رسد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
🔹 موانع رفع استرس(۱) از جمله نخستین عوامل رفتار اضطرابی، نگرش منفی وسواسی است. وقتی نگرش منفی وسواس
🔹 موانع رفع استرس(۲) اگر بی‌نقص باشم. . . عامل بعدی در شکل‌گیری اضطراب‌های آزار دهنده، بی‌نقص گرائی وکمال‌گرایی وسواسی است. وقتی درگیر کمال‌گرایی وسواسی می‌شوید فقط بر انجام کامل و بی‌نقص کارها تمرکز می‌کنید و این رویکرد تا آنجا پیش می‌رود که خسته‌تان می‌کند. وقتی تمام توان خود را برای بی نقص بودن مصرف می کنید، دیگر تمرکز چندانی برای دقت و ادامه فعالیت نداشته و امکان نوآوری خاصی برای فرد باقی نمی‌گذارد. کارتان به جایی می‌رسد که با خود می‌گویید اگر این کار را درست انجام ندهم شکست می‌خورم یا اگر دقیق نباشم دیگران از دست من ناامید و یا عصبانی خواهند شد. این نتایج خیالی و ذهنی باعث می‌شود آسیب‌های متعدد واقعی به عزت نفس وارد شود. 📚 برشی از کتاب : ماهور زندگی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📌 تا وقتی که موانع وجود دارند اقدامات شما برای رفع نگرانی‌های گاه و بی‌گاه(استرس) به نتیجه نمی‌رسد. @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
❇️ جاذبه‌ی خاک، تن را به پایین می‌کشد و جاذبه‌ی آسمان روح را به بالا، و انسان در حیرت میان این دو جاذبه، راه خود را به سوی حق باز می‌شناسد. شهید سید مرتضی آوینی @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
بازیگری تأثیرگذار فاطمه رادمنش در نقش مادر شهید در برنامه عصر جدید https://www.aparat.com/v/bYVRE
هدایت شده از ارتباط موثر
در یک ارتباط انسان فقط در برابر گفته‌هایش مسئول نیست؛ بلکه در برابر سکوت‌هایش هم مسئول است. سکوت‌هایی که به علت‌های مختلف می‌تواند باشد مثل: 🔸قهر کردن 🔸 نه نگفتن 🔸اهمال کاری 🔸عدم ابراز احساسات 🔸بی‌توجهی به دیگری 🔸گوش نکردن به دیگری 🔸حدس‌ها و تخیلات خود 🔸 نگفتن خواسته‌های خود 🔸برداشت‌ها و ذهنیت‌های خود ✅ اما به خاطر داشته باشید، سکوت حاوی پیام یا پیام‌هایی است که مخاطب هر طور بخواهد محتوای آن را در نظر گرفته و از آن برداشت می‌کند. و بسیاری اوقات برداشت نهایی او با منظور شما از سکوت متفاوت است. 📌ارتباط آموختنی است. @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
🔹 موانع رفع استرس(۲) اگر بی‌نقص باشم. . . عامل بعدی در شکل‌گیری اضطراب‌های آزار دهنده، بی‌نقص گرا
🔹 موانع رفع استرس(۳) بازرسان مزاحم آخرین رفتار "تحلیل وسواسی" است. وقتی در مورد تحلیلِ کارها یا اتفاقات، به وسواس دچار می‌شوید، کار یا موضوعی را مدام تکرار می‌کنید. برای مثال می‌گویید: " اگر این مسئله را جزء به جزء وارسی نکنم، درباره‌اش مطالعه نداشته باشم، یا کاملا از آن باخبر نشوم، نمی‌توانم راحت و آرام باشم، به فعالیت هایم بپردازم و یا استراحت کنم. اگر استراحت کنم و راحت باشم و کارها را جز به جز وارسی نکنم کارها خراب خواهند شد." 📚 برشی از کتاب : ماهور زندگی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📌 تا وقتی که موانع وجود دارند اقدامات شما برای رفع نگرانی‌های گاه و بی‌گاه(استرس) به نتیجه نمی‌رسد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت‌گری آیت‌الله العظمی جوادی آملی از شهدای دفاع مقدس در کردستان 🔹 گریه خجالت 💠 زمستان شد؛ آن کوه‌های بلند که روز با اسب به زحمت می روند، شب که دیگر کسی نمی رود! و هوا هم سرد شده بود و نشانه برف هم بود. این عزیزان بالای کوه‌های کردستان در سنگرها، می توانستند پائین بیایند؛ (ماندند، ماندند، ماندند، ماندند)، یخ زدند و مُردند. نعش شریف شان را به قم آوردند‌. در مسجد اعظم مجلس ترحیم گرفتند. ما معمولاً در مجلس ترحیم که می رویم، یک فاتحه می خوانیم، قرآن می خوانیم و بر می گردیم؛ تا آخر نمی نشینیم. (تا آخر یعنی تا آخر)، تا آخر نشستم و گریه کردم، نه برای ثواب، فقط گریه خجالت! اینها بودند که حفظ کردند!! ✅ دیدار با وزیر آموزش و پرورش دماوند؛ ۱۴۰۰/۰۴/۳۱ @ertebatmoaserdini ؟