eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
862 عکس
310 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
یک گروه از مبتلایان به عزت‌نفس پایین، افرادی هستند که خود را در موضع برتر می‌بینند، آنها فقط خود را با افرادی در موضع پایین‌تر مقایسه می‌کنند، کسانی که عملکرد خاصی ندارند یا مهارت‌های کمتری دارند. به این ترتیب به وسیله تصور تحریف‌شدۀ خود، احساس برتر بودن از دیگران را حفظ می‌کنند. این افراد به ندرت خود را با همتایانشان مقایسه می‌کنند. یعنی کسانی که پیشینه‌ای مشابه و فرصت‌های یکسانی برای رشد داشته‌اند. علاوه‌ براین، مقایسه نیز همچون رقابت، به صورت غیرمستقیم براین‌مبناست که یکی می‌برد و دیگری می‌بازد. استفاده از مقایسه در افرادی که خود را بی‌کفایت می‌دانند، به معنای باخت است و برای کسانی که خود را برتر می‌بینند، به معنای برد است. و کسانی که از کمبود عزت نفس رنج می‌برند، حتی در برنده شدن هم زمینه برای رنجش درونی می‌یابند. @ertebatmoaserdini .
گفته‌اند: صرف یادگیری آدمی را آموخته نمی‌کند. فرق است بین کسانی که دانش لازم را دارند و کسانی که درک می‌کنند. لازمه اولی حافظه و لازمه دومی تفکر است. @ertebatmoaserdini .
به خاطر داشته باشیم افکار و اعمال دیگران و رویدادهای بیرون از وجود ما، تحت فرمان و تسلط ما نیستند. ما فقط می توانیم با استفاده از راهکارهایی بر ذهن و افکار خود و در نتیجه آن بر اعمال و رفتار خویش، تسلط پیدا کنیم، نه بر رویدادهای بیرونی... اگر از این واقعیت غفلت کنیم، ممکن است تنها مسیر شناخته شده ما نگرانی، رنجوری و افسردگی کردن به نظر برسد. باز هر طور صلاح می دانید... @ertebatmoaserdini .
ذهن تو مثل یک باغچه است و افکارت همانند بذرهایی که در آن می کارید. تو می توانی انتخاب کنی در باغت گل پرورش بدهی یا علفِ هرز...! می توانی سرمایه عمرت را صرف کاشت افکاری بی فایده و پرتکرار نقاط منفی و اشتباهات خود و دیگران کنی... و یا آن سرمایه را برای رونق باغی از افکار نیکو و پرثمر هزینه کنی... باز هر طور صلاح می دانید... به مناسبت آغاز دوره جدید مدیریت ذهن کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ نکته‌ای برای تامل پیام‌های حاوی ارزیابی(قضاوت)، انتقاد، توصیه و تجویزِ نسبت به عملکرد دیگران اکثراٌ شنیده یا مراعات نمی‌شود. معمولاً مردم زمانی تغییر می‌کنند که با خودارزیابی به این نتیجه برسند که: رفتار کنونی‌شان آن‌ها را به سوی مسیر و هدف دلخواه‌شان نمی‌برد. عجیب این‌جاست که وقتی کار دیگران را ارزیابی(قضاوت) می‌کنید و یا به صورت دستور راه‌حل ارائه می‌دهید، گاهی برای فرد ادامه‌دادن به عملکردِ نامطلوب جذاب می‌شود، و گویی سرپیچی از شما نیاز به آزادی را در آنها ارضا می‌کند. تا زمانی که مخاطبان‌تان از آزادی و اختیار خودشان بیشتر از توانمندی، انگیزه می‌گیرند، تقریباً هرگز اعتنایی به توصیه‌های شما نخواهندکرد. برداشتی از کتاب مدیر الهام بخش @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ داستان گویی ذهن 🔶 ذهن ما هنگام مواجهه با یک اتفاق (به تناسب ساختار و عادات و تجربیات خود)، در اطراف آن اتفاق داستان می‌سازد. و سوالات خود و دیگران را با سرعت پاسخ می دهد که چرا و چگونه این اتفاق افتاد و یا بعدا چه می شود... معمولا نمی‌توانیم مانع داستان‌گویی صدای درون سر خود شویم. در عین حال با شناسایی روند چنین پدیده‌هایی در ذهن می‌توانیم در زمان انجام این کار با کنترل و مدیریت ذهن، واکنش خود را نسبت به این مسئله انتخاب کنیم. 🔷 برای این کار: به داستان های مفید اجازه هدایت‌گری افکار خود را می‌دهیم و نسبت به داستان‌های بی‌فایده،آزار دهنده و یا منفی‌بافی های ذهن ، (همانند تماشای برگ‌هایی که رقصان در باد از درختان جدا می‌شوند و تصویر پائیز را جذاب‌تر می‌کنند) آنها را نظاره کنیم تا بیایند و بروند. 📌هنگام شروع داستان های منفی ذهنی، از خود بپرسید: آیا فایده ی برای شما دارند؟ آیا تا کنون با پردازش داستان‌های نا امید کننده توانستید مشکلی از خود یا دیگران را حل کنید؟ آیا خیالات و افکار منفی، به جز متوقف کردن ذهن و روح و تن انسان، کارآیی دیگری دارند؟ اگر می‌بینید سودی ندارند پس سعی کنیم داستان‌های امیدوار کننده‌ای بسازیم و منتظر تاثیرات مثبت‌شان باشیم. @ertebatmoaserdini .
امام رضا علیه السلام: قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : «أَحْسَنُ اَلنَّاسِ إِيمَاناً أَحْسَنُهُمْ خُلُقاً» نيك ايمان ترينِ مردمان ، كسى است كه خوش اخلاق ترينِ آنها باشد . @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 | شعرخوانی «محمدحسین ملکیان» در حضور رهبر انقلاب درباره ماجرای مسجد گوهرشاد یادمان هست که ما مدیونیم...؟ @ertebatmoaserdini
هدایت شده از ارتباط موثر
⭕️ ضرورت کسب مهارت‌های اجتماعی داشتن مهارت های اجتماعی به شما کمک می کند در موقعیت های اجتماعی سخت یا جدید دچار اضطراب نشوید. این مهارت ها می توانند ارتباطات عاطفی، حل مسائل و روابط شما را با دیگران تسهیل کنند. ما به عنوان انسان، موجودی اجتماعی هستیم، بنابراین ارتباط داشتن با دیگران برایمان ضروری است. برقراری ارتباط با دیگران به شما امکان می دهد زنده بمانید، رشد کنید و در هماهنگی با دیگران زندگی کنید. برای انجام این کار، باید بدانید که چگونه ارتباط برقرار کنید و یک سری مهارت های اجتماعی را داشته باشید. داشتن مهارت های اجتماعی به این معنی است که شما می توانید از افتادن در سوء تفاهم ها و درگیری های رایج در روابط، جلوگیری کنید. خیلی‌ها دوست دارند موفق و یا موفق‌تر باشند؛ اما وقتی با آنها صحبت می‌کنید می‌بینید که به صورت شفاف و واضح، نمی‌دانند که دقیقاً می‌خواهند چه چیزی بهتر یا بیشتر شود؟ اکثر ما، مستقل از اینکه وضعیت امروزمان چیست، دوست داریم مهارت‌های ارتباطی‌مان نسبت به امروز بهبود پیدا کند. اما طبیعتاً برای اینکه بتوانیم این کار را به صورت جدی و عملی انجام دهیم، لازم است بدانیم که کدام حوزه‌ها دغدغه‌‌ی اصلی و نیاز اصلی ماست. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌برای تامل وقتی يک انسان نابينا ازشما بخواهد آسمان رو برای او توصیف كنید، تازه مي‌فهمید كه حرف زدن هم کار ساده ای نیست... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نمی‌رسد به شکوه تو فکر کوتاهم... @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موسسات امام صدر در لبنان برای حجاب دخترانش چه می‌کند؟ 🌱 دکتر سیده رباب صدر، رئیس مؤسسات خیریه امام موسی صدر پاسخ می‌دهد: ✔️ حجاب در خانواده‌های متدین هم یک مسأله است. ✔️ با نرمی، محبت و دوستی، پروژه‌ی حجاب را پیش می‌بریم. ✔️ کتاب‌های دینی در زمینه‌ی داستان‌های قشنگ دینی فقیر است؛ خودمان تولید می‌کنیم. ✔️ اگر کسی روسری از سر برداشت، کتک‌اش نمی‌زنیم؛ آبرویش را نمی‌ریزیم... کمبودش را با محبت جبران می‌کنیم؛ که آسان نیست. ✔️ رفتار دختران ۸ ساله‌ی امروز مثل ۱۸ ساله‌های دیروز است. ✔️ نمی‌توانیم با شدت رفتار کنیم و این روش سخت و با خونِ دل خوردن است. ✔️ درس دینِ ما و درسِ دینیِ ما دوست داشتن انسان است. ✔️ سلوک عملی معلم‌ها بهترین عامل تربیت بچه‌هاست. منبع: صفحه اینستاگرام @imammoussasadr ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ @ertebatmoaserdini .
🎯 تحقیقات نشان می‌دهد: حدود ۳ درصد از مردم دنیا با مهارت کافی هدف انتخاب می کنند. اما فقط ۱ درصد از مردم آن را روی کاغذ می آورند. و برای رسیدن به آن اهداف برنامه ریزی می کنند. یادداشت اهداف، احتمال دستیابی به آنها را تا ده برابر افزایش می دهد. @ertebatmoaserdini .
📋 چند نکته برای ارتباطات بهتر در خانواده 1️⃣ وقتی گمان می‌کنید همسرتان ناراحت است، منتظر نمانید او حرف زدن را آغاز کند. وقتی شما باب گفتگو را آغاز می‌کنید؛بخش قابل توجهی از بار ناراحتی و مشکلات او می‌کاهید. 2️⃣ وقتی شما مجال حرف زدن را به همسرتان می‌دهید، بدانید ناراحت شدن و ابراز ناراحتی از عان ناراحتی او ، هیچ کمکی به حل مسائل نمی‌کند. خوب گوش دهید و به جای زیر سوال بردن نارحتی و علت ناراحتی او سعی کنید بیشتر او را بفهمید. 3️⃣ هروقت احساس می‌کنید که می‌خواهید صحبت‌های او را قطع کنید و یا آنها را اصلاح کنید، فورا خود را از این کار منع کنید. قطع کردن سخن دیگران، تاثیر منفی زیادی در ارتباط شما می گذارد. 4️⃣ وقتی نمی‌دانید چه باید بگویید، به هیچ وجه حرف نزنید. اگر در شرایطی هستید که نمی‌توانید مثبت و یا محترمانه حرف بزنید لطفا سکوت کنید. 5️⃣ اگر او نمی‌خواهد صحبت کند، با طرح سوالات مهربانانه بیشتر او انگیزه او را به حرف زدن ترغیب کنید. 6️⃣ تلاش کنید احساسات همسر خود را درک کنید. هر گونه قضاوت در مورد احساسات و یا قصد تغییر آنها را کنار بگذارید. 7️⃣ تا جایی که امکان دارد آرام و متمرکز باشید و جلوی واکنش‌های منفی خود را بگیرید. به خاطر داشته باشید اگر کنترل خود را ازدست بدهید اوضاع بدتر می‌شود و شما هم بازنده می‌شوید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خود آورد به هنگامه عزیزانش را بر سر دست گرفته‌ست نبی جانش را عرش تا عرش ملائک زنجیره شدند به صف‌آرائی آن پنج نفر خیره شدند 🔹شعر: استاد سید حمیدرضا برقعی @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📃 توئیت یک پزشک: ... داشتم مریض میدیدم یهو یه اقایی اومد یه کتاب قصه گذاشت جلوم هنگ سرمو آوردم بالا که چی شده گفت الان پسرم میاد اینو به عنوان کادو بهش بدید و رفت یه چند ثانیه طول کشید تا لود شدم و فهمیدم قضیه چیه بعده سه تا مریض پسر کوچولوش اومد‏ اجازه داد معاینه بشه و داروهاشم قول داد سر وقت بخوره و کتاب قصه اشم جایزه گرفت و رفت تا از دکتر اومدن بدش نیاد و دکترا رو هم دوست داشته باشه چقد بعضیا بلدن پدر مادر باشن 》Dr.nyctophilia131《 @ertebatmoaserdini .