سماع صوفیه هیچگونه شباهتی به جلسات عبادی مسلمانان ندارد 🔺
#صوفیه #سحر_جادو #خلسه_نشئگی_توهم #اباحی_گری #شطح_گویی_صوفیان #شاهد_بازی_صوفیه #رقص_سماع #وحدت_وجود #فرقه_های_ضاله #فرقه_های_انحرافی #ریاضتهای_شیطانی #فرقه_سازی_دراسلام #بدعت_در_دین #پرستش_انسان #پرستش_جن_شیطان #وحدت_وجود #تناسخ #مدعیان_دروغین #ادعاهای_عجیب #فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
نفی معاد در« نیروانا » بودیسم ☯️☸️🔻
قسمت (اول) 1️⃣
♦️ معاد در لغت به معنى «بازگشت» است و در اصطلاح متكلّمان، بازگشت انسان پس از مرگ و حيات یافتن دوباره او است.
🔷 در معاد انسان بار دیگر زنده خواهد شد و در روز حساب به حساب و اعمال او رسيدگى خواهند كرد و نيكوكاران به ثواب و نِعم جاودانى و بدكاران به كيفر و عذاب خود مىرسند.
🔶 معاد گاهى به معنى «زمان عود» استعمال مىشود؛ يعنى زمانى كه ارواح به اجسام خود بازگشت میکنند و گاهى به معنى «مكان عود» به کار میرود.
🔷 و گاهى به معنی «نفس بازگشت» است. در اين مقام به معنی سوم است و آن وجود و هستى، مرتبه دوم است براى اجسام، و بازگشت ايشان است بعد از مردن و متفرق گرديدن بدنهاى ايشان.[1]
♦️ معاد، باوری است که ادیان توحیدی بر اساس وحی بدان معتقدند. بر این اساس، روز واپسین یا معاد، روزی است که از انسانها درباره نیک و زشت اعمال خود پرسش میکنند و پاداش و جزا میدهند.
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
نفی معاد در« نیروانا » بودیسم ☯️☸️🔻 قسمت (اول) 1️⃣ ♦️ معاد در لغت به معنى «بازگشت» است و در ا
نفی معاد در« نیروانا » بودیسم ☯️☸️🔻
قسمت (پایانی) 2️⃣
♦️ فرهنگ ادیان جهان در توضیح واژه معادشناسی و آخرتشناسی مینویسد: «آموزه واپسین چیزها (به یونانی تا اسخاتا ta eschata) خواه شخصی و خواه کیهانی.
🔷 معتقدات معادشناختی توصیف کننده چیزی هستند که سرانجام یا به صورت بازگشتن به حالت مطلوبِ اولیه روی خواهد داد یا بر حسب عمل خلّاق تازهای از جانب خدا.
🔶 در هر یک از این دو صورت، خدا از آرمان درستکاری حمایت خواهد کرد و یا سلطنت و ملکوت خود را برقرار خواهد ساخت».[2]
🔷 تعریفی که در این کتاب بدان اشاره شده، مبتنی بر سنّت مسیحی-یهودی است. البته در اسلام نیز تقریباً همینگونه با معاد روبهرو هستیم. این بحث در کلام اسلام، ذیل مباحث فرجامشناسی طرح میشود.
🔶 در فرجامشناسی ابتدا دربارۀ فرجام فردیِ افراد بحث شده، به معادشناسی میپردازند. سپس فرجام اجتماعی را مطالعه میکنند و به موعودشناسی میرسند. بههر روی باور به معاد، همان باور به روز واپسین یا رستاخیز است که تمام روحها به سوی پروردگارشان بازمیگردند و از آنان حسابرسی میشود.
♦️ نیروانا یادگاری از بودیسم
🔷 نیروانا به آن دلیل که در بسیاری از دینوارهها غایت تلقی میشود، اهمیت دارد. در باور آنان، رسیدن به نیروانا خلاصی از تناسخ و پایان رنج هر انسانی است. نیروانا پیشتر از بودیسم به یادگار مانده است.
🔶 در بودیسم پس از گذر از مراحل هشتگانه شریف، انسان به نیروانا یا نیروانه دست مییابد: «طی کردن این هشت گام، جهل و آرزو را از میان میبرد، ذهن را روشن میسازد و آرامش و تعادل و قرار میآورد .
🔷 در نتیجه آن، رنج و پریشانی به پایان میرسد و گردونه زمان برای تولّد دوباره از چرخش باز میایستد. نیل به این مرتبت و رسیدن به این کمال را «نیروانا »(nirvana) میگویند».[3]
🔶 در بیان دیگری «نیروانا؛ توصیف حالت آن انسانی است که آتش همۀ شهوات را در خود خاموش کرده و در نتیجه از رنج و پریشانی خلاصی یافته است».[4] فرهنگ جامع ادیان نیروانه را این گونه تعریف کرده است:
🔷 «نیروانه در آیین بودا و سایر دینهایی که خاستگاه هندی دارند، بالاترین خوشدلی ممکن است». در فرهنگ انگلیسی آکسفورد آمده است که «در الهیات بودایی، خاموشی وجود فردی و جذبشدن در روح متعال است».
🔶 این تعریف، هم گمراهکننده است و هم غلط. آیین بودا «روح متعال» نمیشناسد... در اصل به معنی ندمیدن و خاموش شدن بود، مثل فرو نشاندن یا خاموش شدن سه آتش آز، کینه و فریب.
🔷 نیروانه از نظر روانی حالتی از آزادی درونی بزرگ و خودانگیختگی است که دل در آن به آرامش برتر و صفا و پایندگی میرسد.
🔶 این یافتِ قدّیسان بودایی و مقصد پیروان آنها است. کتابهای کهن بودایی دانسته و سنجیده از حل مسائل مربوط به پایگاه هستیشناختیِ نیروانه یا وضعِ پس از مرگِ قدّیسان، خودداری میکنند.[5]
♦️ به هر روی نیروانه یا نیروانا حالتی است که دینوارههایی مثل بودا و شبه بودا آنرا به عنوان غایت تعریف کردهاند و با آن، سعی در پر کردن خلأ معادباوری دارند.[6]
🔻 پینوشت:
[1]. فرهنگ علم كلام، خاتمى، احمد، تهران، نشر صبا، 1370، ج 1، ص 204.
[2]. فرهنگ ادیان جهان، هینلز، جان راسل، قم، مرکز مطالعات و تحقیقات ادیان و مذاهب، 1386، ص 595.
[3]. معرفی مکتبهای فلسفی هند،چاترجی، ساتیش چاندرا، قم، مرکز مطالعات و تحقیقات ادیان و مذاهب، 1384، ص 130.
[4]. معرفی مکتبهای فلسفی هند،چاترجی، ساتیش چاندرا، قم، مرکز مطالعات و تحقیقات ادیان و مذاهب، 1384، 277.
[5]. فرهنگ ادیان جهان، هینلز، جان راسل، قم، مرکز مطالعات و تحقیقات ادیان و مذاهب، 1386، ص 651.
[6]. فرجام من و تو، عبدالحسین مشکانی سبزواری، نشر صهبای یقین، قم، ص 25.
#تناسخ #یوگا #عرفان_های_نوظهور #مدعیان_دروغین #عرفان_های_کاذب #انسان_محوری #آتئیسم #انسان_گرایی #اومانیسم #اباحی_گری #فرقه_های_پاگانیستی #ادعاهای_عجیب #ادیان_گنوسی #آدمخواری #ادیان_ستاره_پرست #بت_پرستی #پرستش_حیوانات #پرستش_انسان #پرستش_غیرخدا #پرستش_جن #پرستش_جن_شیطان #جهان_باستان #جادوگری #جاهلیت #حیوانات_مقدس #خرافات #خلسه_نشئگی_توهم #سحر_جادو #ستاره_پرستان #عجیب_غریب #قربانی_کردن_انسان #مراسم_های_پاگانیستی #مراسم_های_عجیب #عجیب_غریب #فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
پیشگویی های عجیب « رابرت نیکسون » 🔺
#پیشگویهای_عجیب
#قرون_وسطی
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
خدایان مصری یا « جنیان » 👽🔺
#فرازمینیها
#اجنه_فرازمینیها
#ادیان_ستاره_پرست
#ستاره_پرستان
#جن_شیطان
#پرستش_جن
#پرستش_جن_شیطان
#بت_پرستی
#جهان_باستان
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ملتزم نبودن فرقه ضاله وهابیت به عقایدشان 🔺
#فرقه_سازی_دراسلام
#تحریف_پیامبران_الهی
#فرقه_های_مخوف
#فرقه_های_ضاله
#پرستش_جن_شیطان
#قربانی_کردن_انسان
#قاتلان_روانی
#خونخواران_تاریخ
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راز معلق ماندن در هوا 🔺
#راز_معلق_ماندن
#چشم_بندی
#کلک
#کلک_زدن
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
« قوم برگزیده » در تعالیم مشترک کابالیست ها از گذشته تا امروز 🔯🕎🔻
قسمت (اول) 1️⃣
♦️ کابالا بهعنوان طریقی که آموزههای خویش را برآمده از بَطن کتاب مقدس میداند، به پویایی و نهادینه شدن اندیشه (برتری قومی) کمک شایانی کرده است.
🔷 نژادپرستی و پرداختن به امر (قوم برگزیده)، از تعالیم مشترک کابالیست های گذشته و امروز است. به نظر میرسد کتاب زوهر بیش از هر متن کابالایی دیگر به کاوش و بیان ریشههای برتری قوم یهود از غیر یهودیان پرداخته است؛ گویا اینکه کابالیستهای معاصر نیز بر اساس همین متن، بر اصول نژادپرستانه خود پافشاری میکنند.
🔶 دریکی از این متون میخوانیم: «(ربی آبا) روزی در حال بحث با (ربی شمعون بن یوحای)[۱] درباره آموزشهای تورات بود. او از ربی شمعون پرسید:
♦️«چرا از همه اقوام جهان تنها یهودیان موقع قرائت تورات خود را به عقب و جلو تکان میدهند و این عمل برایشان طبیعی است که بیحرکت و ساکن ننشینند❓»
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
« قوم برگزیده » در تعالیم مشترک کابالیست ها از گذشته تا امروز 🔯🕎🔻 قسمت (اول) 1️⃣ ♦️ کابالا بهعنو
« قوم برگزیده » در تعالیم مشترک کابالیست ها از گذشته تا امروز 🔯🕎🔻
قسمت (پایانی) 2️⃣
🔻 ربی شمعون پاسخ داد:
🔷 «افسوس برای این بشریت که مانند گله سرگردانی است و از درک و فهم عاجز است. همین عمل تکان خوردن بهتنهایی برای تشخیص ارواح مقدس اسرائیل از ارواح ظالمان کافی است. روح اسرائیل از چراغ مقدس گرفتهشده است...
🔶 همینکه این چراغ از فروغ تورات آسمانی روشن گردید، دیگر حتی یکلحظه هم از حرکت بازنمیایستند؛ مانند شعله شمعی که هرگز ساکن نیست؛ برای همین وقتی یکی از فرزندان اسرائیل یک کلمه از تورات را بر زبان میآورد، شعلهای برمیافروزد که دیگر نمیتوانند بیحرکت بمانند.
🔷 پس ما چون شعله شمع به عقب و جلو حرکت میکنیم اما روح ظالمان مانند تکه کاهی است که موقع سوختن شعله ندارد. شبیه به چوبی که بدون شعله میسوزد.»[۲]
🔶 «متن فوق که مربوط به بخشهایی از کتاب (زوهر) است بر این باور کابالیست ها که معنای انسان، فقط در قوم برگزیده یهود خلاصه میشود، تأکید میورزد.
🔷 تفاوت جوهری میان یهودیان و غیر یهودیان از عناوین مطرحشده در زوهر است. بر اساس این تعالیم، روح غیر یهودیان متعلق به جهان زیرین است که جایگاه شیاطین میباشد؛ درحالیکه روح فرد یهودی حداقل قابلیت رسیدن به ساحت امور الهی را دارد.»
🔶 «زوهر یکی از علل برگزیدگی قوم یهود را اعطای تورات به ایشان میداند. طبق این دیدگاه تورات پیش از آنکه به یهود عرضه شود، به اقوام گوناگون ارائه شد؛ اما اقوام از پذیرش آن خودداری کردند؛ زیرا دستورات تورات در تعارض بازندگی تبهکارانه ایشان بود!
🔷 از دیدگاه پیروان کابالا، یهودیان برگزیدهشدهاند که انرژیهای نهفته در تورات را به جریان اندازند و از این طریق از برخورد و آشفتگی در جهان پیشگیری کنند تا آرامش و صلح برجهان حکمفرما شود قوانین تورات به این قوم توانایی لازم برای رسیدن به مقاصد و اهدافشان را میدهد[۳]
🔶 از منظر ایشان همین امر مایه برگزیدگی بنیاسرائیل بر سایر ملل شده است.» ازنظر هواداران کابالا برگزیدگی قوم یهود به موارد ذکرشده، ختم نمیشود.
🔷 سرزمین اسرائیل و بهخصوص اورشلیم نیز از دیدگاه کابالیست ها خدا در آن حلول کرده است، نسبت به سایر سرزمینها از تقدس وبرتری خاصی برخورداراست. سکونت در این سرزمین بهمثابه ایمان است و هرکس خارج از آن به سر ببرد، مؤمن بهحساب نمیآید.[۴]
🔶 «قابلتوجه است که سرزمین فلسطین اشغالی و بهخصوص مرکز آن اورشلیم بالاترین نقطه در همه عالم و مرکز انرژی جهان است.»
🔷 در حقیقت اگر در منابع کلاسیک کابالا، سرزمین مقدس، زمین خداوند دانسته میشود که باید از آن مراقبت کنند! اما کابالیست های معاصر، آن را مرکز انرژیها و نیروهایی میدانند که تاریخ عالم را میسازد و همین توهم مایه برتری سرزمین یهودیان بر دیگر ملل از دیدگاه ایشان کافی است.[۵]
🔶 به هر صورت آموزههای تلمود و سپس کابالا، از یهودیان، قومی ساخت که بیپروا خود را جزئی از خداوند قلمداد میکنند و برگزیدگی قومی را نه یک موهبت الهی، که حقی از حقوق خویش میدانند و معتقدند: «حتی اگر قوم یهود به بیراهه برود، بر خدا لازم است آن حق و دین را ادا کند.»[۶]
🔷 با این اوصاف تأکید یهودیان بر برتری قومی و نژادی، آنان را در طول تاریخ به ملتی منزوی تبدیل کرد و موجبات تنفر سایر ملل و اقوام را فراهم ساخت.
♦️ توهّم برتری نژادی و اسطوره قوم برتر بودن درنهایت بهانه و دستآویزی برای غصب سرزمین فلسطین و توجیه کردن سلطه ظالمانه صهیونیستهای جنایتکار بر سرزمین بهظاهر موعود را فراهم آورد.
🔻 پینوشت :
[۱] متصوفه قرن دوم که کتاب زوهر به او نسبت دادهشده است. « Simeon ben yochai»
[۲]. برگ، فیلیپ اس، کابالا برای همه، نشر مرکز تحقیقات علوم کابالا، ۱۹۸۹م، صص۲۲۸-۲۲۷
[۳]. برگ، فیلیپ اس، کابالا برای همه، نشر مرکز تحقیقات علوم کابالا، ۱۹۸۹م، ص ۱۴۸
[۴]. المسیری، عبدالوهاب، دایره المعارف یهود، یهودیت، صهیونیسم، ترجمه موسسه فرهنگی و مطالعات و پژوهشهای خاورمیانه، ۱۳۷۲-۱۳۸۴، ج۵، تهران، ص۷۸
[۵]. برسی و نقد مبانی نظری کابالیسم، فاطمه مهدیه، نشر صهبای یقین، ۱۳۹۳، ص ۱۵۳
[۶]. گندمی، رضا، اندیشه قوم برگزیده در یهودیت، هفتآسمان ۱۳۸۴، شماره ۲۶، ص۸۱.
#ادعاهای_عجیب #مدعیان_دروغین #فرقه_نژاد_پرست_یهود #فرقه_های_ستاره_پرست #عرفان_های_کاذب #تحریف_پیامبران_الهی #تحریف_تورات_انجیل #افسانه_های_باستانی #ادیان_ستاره_پرست #پرستش_غیرخدا #خدا_نا_باوری #یهودیان_پیشگامان_آتئیسم #سحر_جادو #ستاره_پرستان #پرستش_جن #پرستش_جن_شیطان #نفرت_جهانی_از_قوم_یهود #صفات_یهودیان #فراماسونری #انجمن_های_سری #ایلومیناتی #فرقه_های_سری #فرقه_های_مخوف #کابالا #فرقه_های_ضاله #فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
شبح « بروکن » 🔺
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
سایه ای عجیب، در کنار کاوشگر مریخ 👽🔺
#ادعاهای_عجیب
#پاریدولیا
#فضا
#ناسا
#فرازمینیها
#اجنه_فرازمینیها
#عظمت_جهان_هستی
#عجایب_جهان_هستی
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
باران خون تخیل یا واقعیت 🌡🔺
#اتفاقات_عجیب_بی_پاسخ
#رازهای_حل_نشده_تاریخ
#عجایب_جهان_هستی
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2