15.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بیان دیدگاه و نظرات | روایت مادری که دو فرزندش را در مسیر مقاومت در راه خدا تقدیم کرد/ اسرائیل را نابودشده میبینم، به امید نماز در قدس...
🔹سخنان خانم عائده سرور، مادر دو شهید، از لبنان، در ابتدای دیدار امروز اقشار مختلف بانوان با رهبر انقلاب. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🖥 @khamenei_reyhaneh
قلم نجیب
📹 بیان دیدگاه و نظرات | روایت مادری که دو فرزندش را در مسیر مقاومت در راه خدا تقدیم کرد/ اسرائیل را
خط به خط این سخنان درسآموز است...
به این سطح از فهم و ایمان و مقاومت غبطه میخورم...
خدایا
انقلاب اسلامی بود که سبب شد مبارزه در فلسطین رنگ پیروزی بگیرد...
انقلاب اسلامی بود که سبب شد حزبالله لبنان شکل بگیرد...
خدایا امروز انقلاب اسلامی در یمن غوغا میکند...
انقلاب اسلامی در خون جوانان عراق میجوشد...
آرمانهای انقلاب اسلامی در دانشگاههای آمریکا دنبال میشود...
انقلاب اسلامی در آفریقا، آمریکای لاتین، در سرزمینهای غرب و شرق در دلها رخنه کرده است...
خدایا درست در زمانی که دنیا از ثمرات انقلاب اسلامی بهره میبرد ما را یاری کن...سرزمین ما را، زنان و دختران ما را، مردان و فرزندان ما را از گزند و فریب دشمنان حفظ فرما...
نشود روزی که در نظر زينب کبری خجل زده شویم...
خداوندا میدانم با کسی عقد اخوت نبستهای و به کسی وعده یاری ندادهای مگر آنکه بر آرمانهایش پافشاری کند.
خدایا ثبات قدم در یاری رساندن دینت را روزیمان کن تا از قافلهی حسین عقب نمانیم...که عقب ماندن از این قافله خسران محض است.🤲
@ghalamenajib
هدایت شده از خط رهبری
📝 #گزارش | آیتالله خامنهای و مواضعِ تاریخی و تاریخساز - ۴
#ادامه_گزارش
🔸 برخی نامزدهای شکستخورده انتخابات به بهانه #تقلب، اعتراضاتی را آغاز کردند که رفته رفته فضای سیاسی_اجتماعی کشور را با فتنهای پیچیده مواجه کرد. فتنهای که سناریو آن ماهها قبل از انتخابات طرحریزی شده بود و همه #دشمنان خارجی و معارضان داخلی را امیدوار به براندازی نظام جمهوری اسلامی کرد.
🔹 رهبر انقلاب در خطبه اول پس از نقل داستان اضطراب مسلمانان در ماجرای حرکت پیغمبر از مدینه به مکه، به #آرامش و سکینه از سوی خداوند بشارت دادند. آرامشی که در صورت استواری در ایمان و مضطرب نشدن حاصل میشود. لذا حسنظن به خدا در این شرایط دستگیری میکند. از اینرو رهبر انقلاب تأکید کردند: «امروز جامعهی انقلابی ما، مردم مؤمن ما، نیاز به این دارند که این آرامش را، این سکینه را، این طمأنینه و وقار را در خودشان هرچه بیشتر به وجود بیاورند.» ۲۹/۰۳/۱۳۸۸ ایشان ایجاد پیدرپی این حوادث پس از #انقلاب را به مردم یادآوری کردند و سربلندی در مقابل طوفانهای سهمگین را نشانه تفضل خداوند به ملت ايران دانستند. البته تفضلی که نباید باعث غرور و غفلت شود.
🔸 رهبر انقلاب در خطبه دوم این نماز جمعه به تجلیل از مسئولیتپذیری ملت ایران و دلبستگی آنها به نظام پرداختند و مشارکت ۸۵ درصدی مردم با وجود اختلاف سلایق را عنایت #امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دانستند. این زلزلهی سیاسی یعنی حضور ۸۵ درصدی در سی و سومین سال پس از انقلاب «تجدید پیمان با امام و با شهدا [بود]؛ و برای نظام #جمهوری_اسلامی یک نَفَس تازه کردن، یک حرکت از نو، یک فرصت بزرگ.» ۲۹/۰۳/۱۳۸۸
🔹 ایشان همچنین این اعتماد مردم به #نظام، امیدواری به آینده و احساس آزادی را بزرگترین سرمایهی جمهوری اسلامی معرفی کردند. البته گفتند که به همان اندازه ایجاد کننده بغض و خشم و کینه برای دشمنان است، از اینرو باید #هوشیار باشیم. ایشان با اشاره به سخنان خود در فروردین همان سال به خط تبلیغاتی دشمن مبنی بر تقلب در انتخابات تأکید کردند.
🔸 ایشان خطاب به کاندیداها تأکید کردند رقابت بین نامزدها، رقابتی درون نظام است و همهی آنها را جزء عناصر نظام معرفی کردند و برنامه مناظرات را اگر از #انصاف و حق فاصله نگیرد و به تلخکامی و کینهتوزی منجر نشود لازم و مفید دانستند. آیتالله خامنهای در تمام طول خطبههای نماز جمعه همچون پدری دلسوز دست تفقد خود را بر سر همهی نامزدها کشیدند، آنها را به #وحدت و سعه صدر دعوت کردند، اگر نام کسی در مناظرات به ناحق برده شد از او دفاع کردند و مسیر قانونی را برای حل مسائل، بهترین و درستترین روش معرفی کردند. ایشان یک بار دیگر نقاب از چهره #دشمنان انقلاب برداشتند و افراد را از خوشحال کردن دشمنان برحذر داشتند.
🔹 و اما در پایان خطاب به سران #استکبار و سران رسانههای استکباری این چنین فرمودند که آنها با دیدن حضور پرشور مردم شوکه شدند و فهمیدند سرفصل جدیدی در مسائل مربوط به جمهوری اسلامی پیدا شده که مجبورند آنها را بپذیرند. اما به محض مشاهده اعتراض برخی نامزدها به نتایج انتخابات، فرصت را مناسب دیدند تا هر چه میتوانند بر آن موجسواری کنند. ایشان در پایان از #امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) طلب دعا و یاری کردند.
* نماز جمعهی شهریور ۱۳۸۸
سیره سیاسی امیرالمومنین(ع)، چراغراه ملت و نظام
🔸 کمتر از سه ماه بعد از نماز جمعه تاریخی خرداد ماه، رهبر انقلاب در اجتماع عظیم و باشکوه روزهداران و در ایام عزای مولای متقیان، پشت تریبون #نماز_جمعه حاضر شدند و ابتدا به تبیین سلوک سیاسی امام علی (علیهالسّلام) پرداخته و رفتار سیاسی امام خمینی (رحمه الله علیه) را منطبق با سیرهی امیرمؤمنان دانستند.
@rahbari_plus
هدایت شده از خط رهبری
📝 #گزارش | آیتالله خامنهای و مواضعِ تاریخی و تاریخساز - ۵
#ادامه_گزارش
🔸 سپس مخاطب خود را جریانها، شخصیتها و #مسئولان_سیاسی قرار دادند. از انشعابات و اختلافات سخن گفته و آنها را دستهبندی کردند: «بعضی انشعابها ناشی از اختلاف در مبانی و در عقاید است؛ بعضی از اینها... بحث منافع است، دعوا بر سر منافع است؛ بعضی از این اختلافها هیچکدام از اینها نیست؛ مسئلهی سلائق است، اختلاف دیدگاه و اختلاف سلیقه در اجرای اصول است؛ در چهارچوب اصول و مبانی، در روشها اختلاف به وجود میآید؛ لذا اینها یک جور نیستند.» ۲۰/۰۶/۱۳۸۸ لذاست که برخورد با آنها یکجور نخواهد بود چنانکه #امام نیز گاهی مدارا، گاهی نصیحت و در جایی برخورد میکرد. ایشان خط انتقاد سازندهی برآمده از اصول را از اختلافات و تعارضهای خسارتزا جدا کردند و به تبیین اصول که اصول #انقلاب، اسلام، قانون اساسی، رهنمودهای امام(ره)، وصیتنامهی امام(ره) و سیاستهای کلی نظام است پرداختند و قاطعانه فرمودند که «بنای نظام در اینجا، جذب حداکثری و دفع حداقلی است» اما «اگر کسی با مبانی #نظام معارضه کند، با امنیت مردم مخالفت کند، نظام مجبور است در مقابل او بایستد.» ۲۰/۰۶/۱۳۸۸
🔹 ایشان بعد از این هشدار به احتمال ایجاد #فساد و انحراف در حکومتهای اسلامی اشاره کردند و راه حل آن را تقوا و مراقبت دانستند. این سخنان رهبری صحنه را بیش از پیش برای مردم روشن کرد.
* نماز جمعهی بهمن ۱۳۸۹
بیداری اسلامی با الگوی انقلاب اسلامی
🔸 #بیداری_اسلامی عنوان سلسله قیامهایی است که در برخی کشورهای عربی رخ داد. این قیامها از نیمه دوم سال ۱۳۸۹ شروع شد. اولین آن در تونس بود و پس از آن در مصر، لیبی، #یمن و بحرین ادامه یافت. آیتالله خامنهای با تحلیل ماهیت این قیامها آن را بیداری اسلامی نامیدند زیرا مردم این کشورها به دنبال تحقق خواستههای خود بر اساس اسلام بودند.
🔹 رهبر انقلاب چند روز پس از آغاز جریان بیداری اسلامی در کشورهای عربی، روز ۱۵ بهمن سال ۸۹ به اقامه نمازجمعه پرداختند و سعی کردند نقشهی #استکبار و پیروزی انقلاب در تقابل با آن و سپس روند رو به رشد انقلاب اسلامی را با بیان دستاوردهای آن تبیین کنند. بخشی مهمی از کارکرد این خطبهها ارائه الگوی انقلاب اسلامی به جریان بیداری اسلامی و ایجاد امید در به ثمر نشستن آن بود. در خطبه اول از غرب آسیا گفتند و از نقشهای که استکبار برای آن داشت. نقشهای که بعد از طلوع #انقلاب_اسلامی در سرزمین ایران نقش بر آب شد. بعد از آن بود که هدف دشمن به براندازی نظام جمهوری اسلامی معطوف شد که آخرین نمایشنامهی آنها تا آن زمان فتنهی ۸۸ بود. سپس به دنبال نفوذ در ایران رفتند. به هر ترتیب دشمنان از دشمنی کم نگذاشتند اما موفق نشدند چون مردم بیدار بودند. وقتی به مقايسهی ایران قبل و بعد از انقلاب میپردازیم تفاوتها چشمگیر است و این حاصل بیداری و ایستادگی یک #ملت است که رحمت الهی را جلب میکند. از اینرو ملت ایران حرکت و مجاهدتش الگو شد.
🔸 ایشان در خطبه دوم نیز مطالبی به زبان عربی خطاب به #ملتهای_اسلامی بیان کردند.
* نماز جمعهی بهمن ۱۳۹۰
«ما میتوانیم»، گفتمانی برای نهضت بيداري اسلامی
🔹 با اینکه فشارهای غرب علیه #انقلاب_اسلامی_ایران در سال ۱۳۹۰ مانند فشار مضاعف بر پروژه هسته ای ایران، مسأله حقوق بشر در ایران، متهم کردن ایران به حمایت از تروریسم، تحریم های اقتصادی، نظامی، سیاسی، جنگ جاسوسی و... بسیار زیاد بود اما همزمان با ایامالله دهه فجر و در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای در یکی دیگر از نماز جمعههای تاریخی خود ابتدا به ارائه تحلیل جامعی از دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداختند و از بین رفتن وابستگی و جایگزینی #استقلال همهجانبه، از بین رفتن اختناق نفسگیر و حاکمیت فضای آزادی، رهایی از تحقیرشدگی تاریخی و بهدست آوردن عزت ملی، از بین رفتن ضعف نفس و خود کمبینی و حاکم شدن روحیه اعتماد به نفس ملی را از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی برشمردند. یکی دیگر از دستاوردهای انقلاب، تبدیل شدن #ملت_ایران، از ملتی منزوی و بینقش در مسائل سیاسی، به ملتی آگاه و دارای تحلیل سیاسی و تأثیرگذار در مسائل کشور بود. نقاط قوت و ضعف نظام نیز از دیگر مطالبی بود که رهبر انقلاب به آن مفصل پرداختند. ایشان راهحل از بین رفتن نقاط ضعف را اتحاد و #وحدت و همدلی، غفلت نکردن از ارزشهای اصولی، فریب دشمن را نخوردن و پرهیز از تنبلی و کمکاری دانستند.
@rahbari_plus
هدایت شده از خط رهبری
📝 #گزارش | آیتالله خامنهای و مواضعِ تاریخی و تاریخساز - ۶
#ادامه_گزارش
🔸 موضوع دیگر، طرح نقشهی راه برای ملتها و #نخبگان با هدف پیشرفت موفقِ بیداری اسلامی بود.
🔹 علاوه بر اینها، انتقال شیوه و گفتمان کارآمد #امام_خمینی(ره) مبنی بر شعار و باور «ما میتوانیم» موضوع دیگر مطرح شده از سوی ایشان بود. اشاره به اینکه دشمن همیشه تبلیغ میکرد که جهان اسلام عاجز و عقبافتاده است و نمیتواند کاری از پیش ببرد. امام(ره) اما برای نخستین بار «ما میتوانیم» را به یک برنامهی مبارزاتی تبدیل کرد و نشان داد که مردم #جهان_اسلام نهفقط عاجز نیستند بلکه میتوانند طاغوتهای مستبد وابسته به غرب را هم سرنگون کنند، محتوای مهم این موضع رهبر انقلاب بود.
* نماز جمعه دی ماه ۱۳۹۸
مژدهای به مردم صبار و شکور
🔸 سیل بیسابقه در بهار سال ۹۸ یکی از تلخترین اتفاقات آن روزها بود. اما سیل عظیم دیگر در دی ماه ۹۸ اتفاق افتاد. مصیبتی که روح و جان یک ملت را به یکباره آزرد و داغی بزرگ بر آنها تحمیل کرد و آن شهادت #حاج_قاسم_سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ابومهدی المهندس از رهبران مقاومت اسلامی عراق و همراهانشان در بامداد روز جمعه ۱۳ دی ماه ۱۳۹۸ در حملهای تروریستی توسط پهپاد آمریکایی در فرودگاه بغداد بود. رییس جمهور #آمریکا اعلام کرد شخصاً دستور ترور را صادر کرده است.
🔹 این موضوع در ایران بازتاب بسیار گستردهای داشت؛ بهگونهای که در اقصی نقاط کشور مردم برای محکوم کردن این #عملیات_تروریستی به خیابانها آمدند و نیز تشییع پیکر مطهر حاج قاسم سلیمانی با حضور میلیونی مردم در سراسر کشور برگزار شد؛ #تشییع پیکری که نظیر آن در تاریخ کمتر دیده شده است.
🔸 نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به #ترور حاج قاسم سلیمانی تعدادی موشک بالستیک به مواضع ارتش تروریستی آمریکا در پایگاه #عین_الأسد کشور عراق شلیک کرد.
🔹 در بحبوحه این جریانات، هواپیمای پرواز شماره ۷۵۲ #اوکراین به همراه ۱۷۶ نفر مسافر در ۱۸ دیماه ۱۳۹۸ از باند فرودگاه امام خمینی(ره) برخاست اما شوربختانه در پی یک حادثه دلخراش تمامی ١۷۶ مسافر و خدمه این هواپیما جان خود را از دست دادند.
🔸 رهبر انقلاب پس از دو هفته #سوگواری، این بار برای ارائهی یک تبیین اساسی از حوادث مهم آن مقطع و مسیر آینده کشور و انقلاب، پس از هشت سال دوری از #نماز_جمعه، همین تریبون را برای گفتگو با ملت برگزیدند.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی دستور خداوند به حضرت موسی (علیهالسلام) مبنی بر یادآوری ایامالله به مردم را نشاندهندهی اهمیت و کارکرد مهم آن برای هدایت افراد صبّار و شکور خواندند و با بهرهمندی از آیات سورهی ابراهیم، حادثهی #شهادت و تشییع سپهبد سلیمانی و یاران شهیدش، و صبوری مردم را مقدمهای قرار دادند برای بیانِ اینکه نباید تحت تاثیر وقایع تلخ و فرافکنی تبلیغاتی #دشمن قرار گیریم و حوادث بزرگ و حمایتهای الهی را نادیده بگیریم.
🔸 حضرت آیت الله خامنه ای #سپاه_قدس را «نهاد انسانیِ دارای انگیزه های بزرگ» و «حافظ کرامت مستضعفان و بلاگردان مقدّسات» معرفی کردند.
🔹 یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در خطبهها، بحث طرفداری همه جانبه و قاطعانهی مردم ایران از «خط مجاهدت و #مقاومت» بود. و نهایتا نیز ایشان تأکید و تصریح کردند «ارادهی الهی» بر پیروزی ملّت ایران قرار گرفته و «دست قدرت خدا» را باید در این حوادث دید و این خود مژدهای به مردم #ایران و اهالی جبههی حق بود.
* نماز جمعهی مهر ۱۴۰۳
نماز جمعه نصر
🔸 نماز جمعه تاریخی دیگر در تهران به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۱۳ مهر ۱۴۰۳ و در شرایط حساسی ایراد شد که یک سال از عملیات #طوفان_الاقصی میگذشت و با شهادت شخصیتهای برجسته مقاومت، از جمله شهید سیدحسن نصرالله و شهید اسماعیل هنیه، و موشکباران مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات #رژیم_صهیونیستی به نام وعدهی صادق ۲ همزمان بود.
@rahbari_plus
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما اگر یک روزی بخواهیم اقدام بکنیم، احتیاج به نیروی نیابتی هم نداریم..
@ghalamenajib
هدایت شده از وحید یامین پور
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬 رهبر انقلاب: برنامه آمریکا برای تسلط بر کشورها یکی از دو چیز است: یا ایجاد استبداد یا هرجومرج و اغتشاش/ یک عنصر آمریکایی در لفافه میگوید هر که در ایران اغتشاش کند ما کمکش میکنیم؛ احمقها بوی کباب شنیدند!
ملت ایران هر کسی را که مزدوری آمریکا را در این زمینه قبول بکند، در زیر گامهای خود لگدمال خواهد کرد.
▪️این دومین بار در هفتههای اخیر است که رهبر انقلاب نسبت به بروز اغتشاش در کشور هشدار میدهند. اینبار صریحتر از قبل. طرح کلان آمريکا برای خاورمیانه بدون تضعیف ایران، کامل نمیشود. قابل پیشبینی است که افزایش نارضایتی مردم از وضع اقتصادی و اختلال در زندگی روزمره بواسطهی مشکلات سوخت و انرژی و تحریک و فعال کردن گسلهای اجتماعی و قومی و سپس مداخله نظامی خارجی برای بیدفاع کردن کشور زمینهساز طرح آمریکایی تضعیف ایران باشد.
🔺️ما بیش از همیشه به همگرایی نیاز داریم. نیروهای انقلاب سنگ زیرین آسیاباند. شاید برخی با گلایه از مدیریت دولت یا تمسخر برخی حالات احساسی و اشتباهات دیپلماتیک دولتمردان، کمی آرام بگیرند، ولی دست آخر این نیروهای انقلاباند که شانه زیر بار میگذارند و هزینهها و خسارتها را بهجان میخرند.
➕️ @yaminpour
هدایت شده از خط رهبری
🔰 #یادداشت | از زن عروسکی تا زن انقلابی؛ مبارزه زنان علیه جنگ نرم غربیها
🔸 از آن روزی که تیتر اول روزنامهها و تصویر مجله زن روز، معرفی زن شایسته در قالب یک زن عروسکی با رنگ و لعاب غربی بود، (زن روز، سال ۱۳۴۶) تا آن روز که مجلات تیتر زدند، "غروب زن عروسکی، طلوع زن انقلابی" (مجله اطلاعات، سال ۱۳۵۷) چند سال بیشتر نگذشته بود. چندی بعد بود که همین مجلات، این سؤال را تیتر کردند که "آیا شما زنان عروسکی آزاده واقعی هستید یا آن #زنان و دخترانی که در جبههها و پشت جبههها دوش به دوش برادران خود میجنگند؟" (مجلهی اطلاعات، سال ۶۰) این چرخش ۱۸۰ درجهای نگاه به زن چگونه اتفاق افتاد؟ آیا آن زن عروسکی #هویت واقعی زن ایرانی بود و یا #زن_انقلابی؟
📝 «خط رهبری» به مناسبت تأکید اخیر رهبر معظم انقلاب به نقش و وظایف مهم جامعه زنان در مقابله با شیوههای نرم افزاری دشمنان، در این یادداشت بر اساس بیانات ایشان به بررسی توطئههای نرمافزاری دشمن و نقش و اقدامات زنان در مواجهه با این جنگ نرم میپردازد.
@rahbari_plus
هدایت شده از خط رهبری
🔰 #یادداشت | از زن عروسکی تا زن انقلابی؛ مبارزه زنان علیه جنگ نرم غربیها - ۱
✏️ نویسنده: «زینب نجیب»
📌 «خط رهبری» به مناسبت تأکید اخیر رهبر معظم انقلاب به نقش و وظایف مهم جامعه زنان در مقابله با شیوههای نرم افزاری دشمنان، در این یادداشت بر اساس بیانات ایشان به بررسی توطئههای نرمافزاری دشمن و نقش و اقدامات #زنان در مواجهه با این جنگ نرم میپردازد.
* افولِ الگویِ زن عروسکی و طلوع زن انقلابی
🔸 از آن روزی که تیتر اول روزنامهها و تصویر مجله زن روز، معرفی زن شایسته در قالب یک زن عروسکی با رنگ و لعاب غربی بود، (زن روز، سال ۱۳۴۶) تا آن روز که مجلات تیتر زدند، "غروب زن عروسکی، طلوع زن انقلابی" (مجله اطلاعات، سال ۱۳۵۷) چند سال بیشتر نگذشته بود.
🔹 چندی بعد بود که همین مجلات، این سؤال را تیتر کردند که "آیا شما زنان عروسکی آزاده واقعی هستید یا آن زنان و دخترانی که در جبههها و پشت جبههها دوش به دوش برادران خود میجنگند؟" (مجلهی اطلاعات، سال ۶۰) این چرخش ۱۸۰ درجهای نگاه به زن چگونه اتفاق افتاد؟ آیا آن زن عروسکی هویت واقعی زن ایرانی بود و یا #زن_انقلابی؟
🔸 برای پاسخ به این سوال باید یکبار دیگر تاریخ را ورق زد.
🔹 چه در دوران پهلوی اول و چه در دوران پهلوی دوم سالها علیه هویت زن ایرانی طراحی و برای اینکه از آنچه در ذهن دارند نتیجه بگیرند، هزینه کردند. یکی از اهداف استعمار غرب در ایران، تهاجم به ارزشهای دینی و ملی بود که یکی از مهمترین نمادهای آن پوشش زن مسلمان است. از اینرو هجمه به حجاب و پوشش زنان در رأس اهداف استعمارگران قرار گرفت. حجابی که به #هویت_زن مسلمان ایرانی گره خورده بود و هر ضربه به آن، تیغی بر چهره هویت این جامعه بود و این رضاخان بود که به دستور غربیها خود دقیقا به این چهره با خشونت تمام، تیغ کشید.
🔸 اقدام رضاخان علیه حجاب زنان به تقلید از فرهنگ غرب نشانه عملی و خشن این #تهاجم_فرهنگی بود. این منش در دوران فرزند رضاخان یعنی محمدرضا پهلوی، شکل زیرکانهتر و موذیانهتری به خود گرفت که در سخنان شاه بعضاً به عنوان "فریبا بودن" از آن یاد شده است. رضاخان و فرزندش محمدرضا #پهلوی چهره زن متمدن را تنها در قالب زن عروسکی معنا میکردند.
🔹 این ویژگی فرهنگ غربی است که زن را در حد کالا برای بهرهوری و سودآوری مادی سوءاستفادهی جنسی تنزل داده است چراکه «نظام سرمایهداری #غرب یک نظام مردسالار است... در نظام سرمایهداری، سرمایه بالاتر از انسانیّت است؛ و انسانها در خدمت سرمایه قرار میگیرند. خب هر انسانی که بیشتر بتواند سرمایهآوری کند، سرمایهاندوزی کند، ارزشش بیشتر است...حالا که بنا شد سرمایه جایگاه انسانها را تعیین بکند، انسانها دیگر یکسان نیستند، طبعاً مختلفند... طبق این نگاه سرمایهسالاری، جنس مرد طبعاً بالاتر از جنس زن است... لذا شما میبینید در نظام سرمایهداری دو جور از زن سوء استفاده میشود: یکی در مورد خود کار... یکی هم چون مرد جنس برتر است، زن وسیلهی التذاذ مرد قرار بگیرد.» ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ بنابراین میتوان فهمید که «گفتمان غرب در مورد زن یک #گفتمان کاملاً حساب شده سیاسی است.» ۱۳۹۲/۰۲/۲۱
🔸 زن ایرانی هم طبق سیاست غرب و به دستور پهلوی باید چنین پروسهای را طی میکرد. تا اینکه #امام_خمینی (رحمه الله علیه) براساس گفتمان اسلام ناب وارد صحنه و معادلات سیاسی و اجتماعی و فرهنگی ایران شد و زن مسلمان ایرانی درست در نقطهای قرار گرفت که باید بین الگویِ زن عروسکی و آنچه امام خمینی (رحمه الله علیه) آن را رهبر نهضت مینامید، دست به انتخاب بزند. اینگونه بود که زن ایرانی انتخاب کرد و غبار از چهرهی حقیقی زن مسلمان ایرانی پاک کرده و خود را در مقام مربی جامعه ظاهر نمود.
🔹 حال این زنان بودند که قرآن به دست گرفته و فریاد برآوردند، نه شرقی نه غربی، جمهوری اسلامی. از آن روز به بعد بود که مردان به میدان آمدند. در واقع آنها نه فقط تئوری که حقیقتا «#الگوی_سوم_زن» را محقق کردند. آنهایی که نه میخواستند همچون زن شرقی، منفعل و نه همچون زن غربی، کالا و ابزاری برای تلذذ و سوءاستفاده باشند. و اینچنین شد که امام خمینی (رحمه الله علیه) در وصف زنان انقلابی فرمودند: «درود بر بانوان سراسر کشور که در این نهضت شریف #معلم مردان بودند.»
@rahbari_plus
هدایت شده از خط رهبری
🔰 #یادداشت | از زن عروسکی تا زن انقلابی؛ مبارزه زنان علیه جنگ نرم غربیها - ۲
#ادامه_یادداشت
* جنگ نرمافزاری علیه زنان ایرانی
🔸 بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنان بیش از پیش به تأثیر و قدرت زنان در موفقیت انقلاب پی بردند. لذا بعد از انقلاب این این دشمنی خصوصا از زاویهی جنگ نرم علیه زنان ایرانی و الگوی متمایزی که ارائه داده بودند شدت گرفت. دشمنان کاملا فهمیده بودند که این زنان هستند که در خط مقدم مبارزه نقش ایفا میکنند: «از #تظاهرات شورانگیز روزهای انقلاب تا دوران فراموشنشدنی دفاع مقدّس، و از قهرمانی در صفوف نبرد تا دل بریدن از فرزند و همسر و فرستادن آنان به پیشباز خطر و تا خدمات پشت جبهه، و از حضور در جبههی علم و تحقیق و فنّاوری و درخشندگی در وادی ادبیّات و هنر، تا هنرنمایی در عرصههای اجتماعی و سیاسی و مدیریّتها، و سرانجام فداکاری در میدان سلامت و خدمت به بیماران در آزمون پُرخطر اخیر [کرونا]، همه و همه نشانههای اعتلای معنوی زنِ ایرانی است که به برکت نظام اسلامی و درسها و ارزشگذاریهای اسلام پدید آمده است.» ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
🔹 و حالا شمشیر را علیه زنان و خانوادههای ایرانی از رو بسته بودند. اما چه شمشیری؟ شمشیری از جنس جنگ نرم. آنها همان سیاستی را که در غرب به اسم #آزادی و حقوق زنان، به نفع سرمایهداران عملی کردند و در دوران پهلوی برای #استثمار_زن ایرانی بهکار بستند، با طرحهای حسابشدهتری در مورد زن دورانِ پساانقلاب بهکار گرفتند. هدف واقعی اما، تضعیف و اگر توانستند براندازی جمهوری اسلامی بود. توطئهای که ابزارش، دور شدن زنان از هویت حقیقی خودشان بود. بدینترتیب «اینها مسئلهی زن را بهانه کردند.» ۱۴۰۲/۰۱/۱۵ و هر روز مسئلهای از #زنان و خانواده را به چالش کشیدند. در این میان تأکید اصلی روی مسئلهی حجاب و پوشش بانوان و از سوی دیگر به چالش کشیدن حقوق زنان در دین اسلام و جامعهی ایرانی بود.
🔸 دشمنان از طریق ابزارهای #نرمافزاری و فرهنگی و رسانهای تلاش کردند تا بر افکار عمومی جامعهی ایران خصوصا بانوان و دختران تأثیر بگذارند. این ابزارها شامل رسانههای خبری، شبکههای اجتماعی، برنامههای تلویزیونی، فیلمها، موسیقی و حتی بازیهای اینترنتی بود که همه با هدف شکلدهی به #افکار_عمومی و تغییر نگرشها به سمت اهداف خاص طراحی شدهاند. در این فرایند، موضوعاتی مانند حجاب و حقوق زنان به عنوان محوریترین نقاط حمله مورد توجه و هجمهی همهجانبه قرار گرفتند. در ارتباط با مسئله حجاب، هدف این تلاشها، تخریب چهره حجاب و القای این دیدگاه است که حجاب نمادی از محدودیت و سرکوب زنان است. این تلاشها از شیوههای مختلفی انجام میشود:
۱. رسانههای اجتماعی: ایجاد کمپینها، هشتگها و انتشار محتواهایی که حجاب را به عنوان نمادی از سرکوب و عدم آزادی نمایش میدهند.
۲. برنامههای تلویزیونی و فیلمها: تولید و پخش برنامهها و فیلمهایی که زنان محجبه را در نقشهای منفی و محدود به تصویر میکشند.
۳. اینترنت و مقالات: انتشار مقالات و محتواهای تحلیلی که به نقد #حجاب اسلامی و ترویج بیتوجهی و عدم تقید به حجاب میپردازند.
🔹 در کنار موضوع حجاب، حقوق زنان نیز به عنوان یکی از محورهای اصلی جنگ نرمافزاری علیه انقلاب اسلامی مورد توجه قرار گرفته است. این تلاشها شامل:
۱. ترویج حقوق زنان غربی: تلاش برای ترویج معیارها و استانداردهای غربی از حقوق زنان و مقایسه آن با وضعیت زنان در ایران.
۲. انتقاد از قوانین جمهوری اسلامی: برجسته کردن قوانین و مقرراتی که به زعم رسانههای غربی، #حقوق_زنان را محدود میکند و تلاش برای تغییر این قوانین از طریق فشارهای بینالمللی.
* نقشه جامع دشمن و جنگ نرم علیه ملت ایران با محوریت مسئله زن
🔸 این تبلیغات و پر کردن رسانهها از این دست محتواها ادامه داشت تا اینکه دشمن با یک نقشهی کاملا حساب شده و دقیق بار دیگر به معرکه آمد و #اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ را رقم زد. برنامهای که «در اتاقهای فکر کشورهای غربی انجام گرفت؛ طرّاحیاش آنجا شد. طرّاحی جامعی هم انجام دادند؛ طرّاحی در اتاقهای فکر غربی، پشتیبانی مالی و رسانهای و تسلیحاتی به وسیلهی دستگاههای امنیّتی غربی. پشتیبانی کردند؛ هم پشتیبانی مالی کردند، هم پشتیبانی تسلیحاتی کردند، هم پشتیبانی رسانهای وسیع و گسترده انجام دادند. پادوییاش را به وسیلهی تعدادی از عناصر خائنی که پشت به وطن کرده بودند انجام دادند؛ پادوییاش را عناصری کردند که به کشورشان خیانت کردند؛ از اینجا رفتند خارج و مزدور و عامل سیاستهای دشمن ایران شدند؛ نه فقط دشمن اسلام و دشمن جمهوری اسلامی، [بلکه] #دشمن_ایران.» ۱۴۰۲/۰۳/۱۴
@rahbari_plus