eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
5.5هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
614 ویدیو
840 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
. 💥سبک: 🎙مداح: 🎙مداح: 🏴 مادر مادر مادر شبی دیگر به کنار منه جان بر لب باش مادر چون کبوتر مزنی پر دو سه روز دیگر با زینب باش مادر بیمارم شده گریه بر تو کارم به شفای تو دلخوش دارم ای همه هست من نروی تو از دست من که دلم توان بی مادری ندارد بی تو زینبت یاوری ندارد ز سکوت تو هویداست ز خموشی تو پیداست میسوزی و مییسازی گنجینه پر رازی میدانم امشب مادر آماده پروازی گر میروی امشب با خود ببر زینب زینب زینب زینب مزن امشب تو دگر به دل مادر آذر من خود در افغانم پریشانم که شوی تو ز فردا بی مادر ای طرفدار من که شدی پرستار من به آخر رسیده کار من خانه دارم زینب گل بی قرارم زینب به خدا که درد مادر دوا ندارد مادرت امید شفا ندارد تو پس از من ای یگانه بشوی چراغ خانه هم بر علی یاور باش هم بر حسین مادر باش من میروم اما تو همسنگر حیدر باش آسوده حالم کن زینب حلالم کن 💥👇
. 🟤 گریه پیامبر اکرم (ص) در کبری (س)؛ وقتی حضرت زینب به دنیا آمد و این خبر به گوش رسول گرامی اسلام رسید، به منزل فاطمه(سلام الله علیها) آمد و فرمود: «دخترم، نوزادت را نزد من بیاور». وقتی او را نزد پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) آوردند، رسول خدا او را به سینه مبارک چسباند و صورت بر صورت نوزاد نهاد و باصدای بلند و به شدّت گریست، چنانکه اشک از گونه های مبارکش سرازیر شد و در جواب حضرت زهرا که علت گریه را جویا شد، فرمودند: «دخترم فاطمه جان، این دختر به بلاهایی گرفتار آمده و با انواع مصیبت ها و دشواری های جانکاه مواجه خواهد شد.» و فرمود: «هر که بر مصیبت های این دختر بگرید مانند آن است که بر دو برادرش؛ یعنی حسن و حسین(علیهم السلام) گریسته باشد سپس رسول خدا نام نوزاد را زینب نامید.» 📚منبع الموسوعة الکبرى عن فاطمه الزهراء(سلام الله علیها)، انصاری زنجانی خویینی، ج ‏۱، ص ۱۴۴ .
. به یادِ غیرت همه شهیدان در راه عترت و به امر قرآن برخیز از جا دیگر ای مسلمان جهان بی شکیب است که غزه غریب است نفرین به اسراییل ملعون بر حامیان قوم صیهون الله اکبر ... در خاک و خون افتاده طفل بی جان داد از غریبی از غم غریبان برخیز از جا دیگر ای مسلمان به اطفال معصوم شویم دادِ مظلوم یا حیدر کرار نظر کن از کودکان دفع خطر کن الله اکبر ... دست خدا حامی بی کسان است چشمان دنیا سمت آسمان است چشم انتظار صاحب الزمان است الا روح باران امید غریبان آقا بیا وقت ظهور است عالم بیادت غرق شور است الله اکبر ... ✍ .
. روضه یا سلام الله علیهما شرمندم تو خونم قلب تو ترک خورد شرمندم که پیشه چشمای ترمن خانومم کتک خورد مامورِ به صبرم دید و بی حیا شد پای این اراذل واسه کشتن تو توی خونه وا شد حسودا جم شدن اینجا بهم ریختن زندگیمونو زهرا حلالم کن گل یاسم تو این غربت تو فقط بمون واسم مرو زهرا ... یاس کبود من دورت کرده بودن قنفذ با مغیره همدست بود میزد صبرم رو ربودن ( خونم رو‌سوزوندن) اونروز که به زخمات سوختن شد اضافه افتادی رو خاکا بازوی شکسته ت تقصیر غلافه تو رو دیدم تو اون دعوا زمین خوردی پشت پای من زهرا دیدم که سر تا پات خونیست کسی تو این شهر به فکر ما ها نیست مرو زهرا مرو زهرا ترکیبی 👇
. عصر تاسوعا گفتند حمله می‌کنیم به عباس فرمود: امشب را مهلت بگیر ( حُر هنوز نیامده است...) بفرموده قرآن که اگر یه نفر رو نجات بدی، عالمی رو نجات دادی... .
. 🩸یا فقط روزها گریه کن ... یا فقط شب‌ها ... امام صادق علیه‌السلام در روایتی فرمودند: حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها آن‌قدر بر رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله گریه نمودند که اهل مدینه و‌ همسایه‌های آن حضرت ، از گریه‌های بی امان او، شکایت کرده و به آن حضرت گفتند: آذَيتِنا بِكثرةِ بُكائِك!! إمّا أنْ تَبكي بِاللَّيل، وَ إمّا أنْ تَبكي بِالنّهار. ▪️ما را با گریه‌هایت آزار می‌دهی! لا اقل یا فقط شبها گریه کن؛ یا فقط روزها. وكانَت عليهاالسلام تَخرُجُ إلىٰ مَقابر الشهداء، فتَبكي ▪️از آن به بعد، آن بانوی مظلومه به کنار قبور شهدا می‌رفت و در آنجا گریه می‌نمود. 📚المناقب ج۸ ص۲۱. 📚روضة الواعظين؛ ص۱۷۲. 📚مكارم الأخلاق؛ ص۳۱۵. 📚الأمالي، شیخ صدوق،ص۲۰۴ مجلس۲۹. ✍گریه ها می‌کرد تا امّت شود بیدار… حیف از صدای گریه‌اش اُمّت فقط بی خواب شد... .
🩸حکایت لطیف و جانسوز «دستآسی» که خونِ دستانِ حوریّه‌ای بر دستهٔ آن جاری بود ... سلمان «رضی‌الله‌عنه» گوید: روزی به درب خانه فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها رفته و آرام دقّ الباب کردم؛ فضّه خادمه پشت در آمده و درب خانه با اجازه آن حضرت بر روی من گشود. فَدَخَلْتُ فَإِذَا أَنَا بِفَاطِمَةَ جَالِسَةً وَ قُدَّامَهَا رَحًى تَطْحَنُ بِهَا الشَّعِيرِ، 🔹همین‌که وارد شدم، فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها را دیدم که نشسته و در مقابلش دستآسی است که به وسیله آن، «جو» آسیاب می‌نمود. وَ عَلَى عَمُودِ الرَّحَى دَمٌ سَائِلٌ قَدْ أَفْضَى إِلَى الْحَجَرِ، 🔸خوب که نگاه کردم دیدم که بر روی دسته آن دستاس، خون از دست آن بانوی دو عالم جاری شده و بر روی سنگ پایین آسیاب می‌ریزد. 🥀 دلم از دیدن این صحنه به درد آمد که ناگاه حسن بن علی علیهماالسلام را دیدم که در گوشه‌ای از خانه، از گرسنگی زانو بغل گرفته بود. با مشاهده‌ این صحنه، به حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها عرضه داشتم: جَعَلَنِيَ اللَّهُ فِدَاكِ يَا ابْنَةَ رَسُولِ اللَّهِ، قَدْ دَبِرَتْ كَفَّاكِ مِنْ طَحْنِ الشَّعِيرِ وَ فِضَّةُ قَائِمَةٌ! 🔹جان من فدایتان ای دختر رسول خدا! دستان مبارکتان از دستاس‌کردن جو، زخم شده در حالی که خادمتان فضّه اینجا ایستاده است؟! 🥀 صدیقه کبری سلام‌اللّه‌علیها به من فرمودند: حبیبم رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله به من وصیت نموده که یک روز فضه در خانه کار کند و یک روز من؛ دیروز روز خدمت او بود و امروز روز خدمت من ... 📚دلائل الامامة، طبری، ج۱ ص۱۴۰ 📚الخرائج و الجرائح، ج۲ ص۵۳۰ (اندکی تفاوت) ✍ دستِ دستاسِ تو نان‌داد همهٔ دنیا را کرَمش بُرد پیِ شغل گدایی ما را قرص خورشید همان نان سر سفره‌ت بود رفت تا پُر کند از گندم تو بالا را پرورش داد در این فاصله‌ی هجده سال نظرِ امّ ابیهاییِ تو بالا را سایه‌ات نیز نیفتاد به دیوار محل سایه‌ات نیز ندید آدم نابینا را یک نخ از وصله‌ی آن چادرتان کافی بود که مسلمان بکند کلّ یهودی ها را خواست روشن بشود عرش، خدا فرمان داد بنویسند در اطراف زمین زهرا را بنویسند تو را زهره‌ی تابان علی بنویسند که خورشید تویی جان علی .