#تفسیر_موضوعی #نهجالبلاغه در کلام #امام_خامنهای 2⃣1⃣
🔸خطبه: ۵۰
👌تشخیص حق از باطل با آگاهی از زمانه
اساتید عزیز دانشگاه، هم با واقعیات و حقایق کشور، و هم با حقایق جهان باید آشنا باشند؛ این یک تلاشی را میطلبد. در همهی حوزههای علمی، همین جور است. عالمِ معلمی که جماعتی از او استفاده میکنند، اگر به زمان خود عالم نباشد، دچار مشکلات خواهد شد. «العالم بزمانه لا تهجم علیه اللّوابس»؛(۱) کسی که زمانه را میشناسد، یعنی وقتی اوضاع و احوال محیط خود و محیط پیرامونیاش و محیط جهان را میداند و میفهمد جریانهای گوناگون جهانی کیهایند، کجایند، اهدافشان چیست، چه جور با هم مواجه میشوند، دچار اشتباه نمیشود؛ در قضایای گوناگون، قضاوت اشتباه نمیکند و دچار اشتباه نمیشود. این آشنائی، برای همه لازم است؛ برای روحانی هم لازم است، برای دانشگاهی هم لازم است؛ برای معلم حوزه هم لازم است، برای معلم دانشگاه هم لازم است؛ این یک چیز مهمی است. وقتی انسان جریانات گوناگون را میشناسد، میتواند پدیدهها را استنتاج کند، که این پدیده چیست، چه شد که این اتفاق افتاد، در تحلیل، دچار خطا و اشتباه نمیشود.
البته دشمن مرتب دارد تحلیلباران میکند. این تعداد رسانههائی که آمارش را چندی پیش اینجا آوردند و به ما دادند، اصلاً دهشتآور است. اینها غیر از رسانههای اینترنتی است - اینترنت که دیگر یک دنیای بیمرز و خارج از محدودهای است - منظور، همین ماهوارهها و رادیوها و تلویزیونهاست. تحلیلهائی که در این رسانهها مرتباً با هدف مقابله با جمهوری اسلامی و نظام اسلامی و ملت ایران داده میشود، سرسامآور است. حالا آنهائی که انبوه تولید میکنند، میدانند هم که مردم به همهی اینها گوش نمیدهند. میگویند هر مقداری که میشود، باید تلاش کرد. راست را با دروغ مخلوط میکنند، میآیند یک تحلیل غلط و معیوب از این در میآورند؛ «و لیکن یؤخذ من هذا ضغث و من ذاک ضغث فیمزجان». امیرالمؤمنین میفرماید: اگر حق به طور خالص و بیشائبه خودش را نشان بدهد، کسی دچار اشتباه نمیشود؛ اگر باطل بدون آمیختگی با حق، خودش را نشان بدهد، کسی دچار باطل نمیشود؛ «فلو انّ الباطل خلص من مزاج الحقّ لم یخف علی المرتادین و لو انّ الحقّ خلص من لبس الباطل انقطعت عنه السن المعاندین و لیکن یؤخذ من هذا ضغث و من ذاک ضغث فیمزجان».(۲) یک لقمه از حق، یک لقمه از باطل را مخلوط میکنند، یک غذائی که ظاهرش نشان نمیدهد مسموم است، در اختیار کسی که بیاطلاع است، میگذارند؛ این تحلیل در ذهنها اثر میکند. گاهی اوقات تحلیلهائی که در بعضی از محافل دانشگاهی، دانشجوئی و استادی از بعضی از مسائل میشود، آدم میبیند این بر اثر بیاطلاعی است؛ کسی هیچ تقصیری هم ندارد. بنابراین اساتید باید در جریان مسائل قرار بگیرند.۱۳۹۰/۰۶/۰۲
بیانات در دیدار جمعی از اساتید دانشگاهها
#خطبه
#آیت_الله_خامنه ای
#تفسیر_رهبری
#اسلام
#آیه
#قرآن
#رهبری
کانال #دین 🌸
@hashtagden🌼
📌⚡️#تفسیر #قرآن در بیان #آیت_الله_خامنه ای⚡️
🔸قسمت 6⃣1⃣
#سوره_بقره #آیه ۳
👌افزایش توفیق در کار علمی با تقویت ارتباط با خدا
🦋🦋🦋🦋🦋
همهى شما جوانان عزیز را توصیه میکنم به اینکه ارتباطتان را با خداى متعال تقویت کنید؛ هرچه میتوانید. برنامههایى هم که براى شما تنظیم میکنند، باید در تقویت همین جهت باشد. دلهاى شما جوانها، پاک است؛ هرچه این دلهاى پاک و نورانى با خداى متعال آشناتر باشد - با خدا حرف بزنید، از خدا بخواهید، به خدا پناه ببرید، با خداى متعال درد دل کنید، هرچه این حالت را بیشتر توانستید در خودتان بهوجود بیاورید - بدانید توفیقات شما در آینده بیشتر خواهد بود. در همین آیهى شریفه: اَلَّذینَ یُؤمِنونَ بِالغَیبِ وَ یُقیمونَ الصَّلوةَ وَ مِمّا رَزَقنهُم یُنفِقون، (۱) قبل از این انفاق، اقامهى نماز است و نماز، مظهر ارتباط و اتّصال با خدا است.۱۳۹۳/۰۷/۳۰
بیانات در دیدار شرکتکنندگان در هشتمین همایش ملی نخبگان جوان
#رهبری
#قرآن
#آیه
#اسلام
#امام_خامنهای
کانال #دین 🌸
@hashtagden🌼
🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼
🔔 #اولین بار در شبکه های اجتماعی😳
🔶 ویژه #اساتید_حوزه 🧔
📙📘📗📚📕📒📔📖📃📝
🔶ویژه #اساتید_دانشگاه
@hashtagden
📕📕📕📕📕📕
👌ویژه #پژوهشگران_قرآنی
📄📜🗒📓📔📒📋📕📗📘📙📖
👍ویژه #متفکرین🤔🤔
📢 #تفسیر #قرآن رو با کلام #آقا بخون❗️
📜📜📜📜📜📜📜📜📜
🔊 #تفسیر_موضوعی #نهجالبلاغه رو از زبان #امام_خامنهای بخون
📚📚📚📚📚📚📚📚
@hashtagden
📒📒📒📒
@hashtagden
📖📖📖📖📖
@hashtagden
🌾💐
🔘کیفیت خواندن نمازهای قضا
🔷سؤال: خواهشمندم طریقه خواندن یک سال #نماز_قضا را توضیح فرمائید؟
🔶جواب: نماز قضا را در هر زمان از شبانه روز و به هر ترتیبی که بخواهد می تواند بخواند، البته اگر نماز ظهر و عصر از یک روز یا مغرب و عشا از یک شب قضا شده باشد، باید قضای نماز عصر را بعد از نماز ظهر و قضای نماز عشا را بعد از نماز مغرب بخواند.
#اجوبه_الاستفتائات #احکام_نماز #ترتیب_نماز_قضا
منبع: کانال فقه و احکام رهبری
کانال #دین 💐
@hashtagden 🌸
📌⚡️ #تفسیر_قرآن در بیان #آیت_الله_خامنه ای⚡️
🔶قسمت 7⃣1⃣
#سوره_بقره #آیه ۳
👌بپاداشتن نماز؛ شرط دوم تقوا
🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸
«و یقیمون الصلوة»(۱): ونماز را به پا میدارند. من بارها این را گفتهام که به پاداشتن نماز غیر از گزاردن نماز است و متأسفانه در بعضی از ترجمهها مشاهده میشود مینویسند و نماز میگزارند، در حالی که نمازگزاردن در عربی میشود «یصلون» و «یقیمون الصلوة» یعنی نماز را بپا میدارند، پس به پا داشتن نماز چیزی بیش از گزاردن نماز است، که البته نمازگزاردن را هم شامل میشود. یعنی اگر شما بخواهید جزو نماز بپادارندگان باشید نمیتوانید نمازگزاردن را ترک کنید. بپاداشتن نماز، یعنی در محیط و درجامعه این واجب و این حقیقت لطیف را بوجود آوردن و محیط را محیط نماز کردن و دیگری را به نماز دعوت کردن و نماز را با توجه ادا کردن، و مفاهیم نماز را در زندگی تحقق بخشیدن است، که مفهوم اصلی نماز عبارت است از: خضوع انسان در مقابل پروردگار و عمل انسان به فرمان پروردگار این آن عنصر اصلی نماز است که در حاشیهاش هم چیزهای دیگری وجود دارد. پس شرط دوم متقین اقامهی صلوه است یقیمونالصلوه و آنکه قبلاً گفتیم: الذین یؤمنونبالغیب، یکی از مقومات تقوا بود در عالم بینش و این دومی ( اقامهی صلوه ) یکی از مقومات تقوا در عالم خود سازی است و خودسازی بسیار مهم است.۱۳۷۰/۰۷/۲۴
بیانات در جلسه هشتم تفسیر سوره بقره
#امام_خامنهای
#تفسیر_ترتیبی
#آقا
#قرآن
#تفسیر
#اسلام
#رهبری
#تفسیر_رهبری
کانال #دین 🦋
@hashtagden🌟
#تفسیر_موضوعی #نهجالبلاغه در کلام #امام_خامنهای
✏️1⃣3⃣
🔶خطبه: ۱۵۱
👌ایستادگی در مقابل انحرافات
❣🦋❣🦋❣🦋❣🦋❣🦋❣🦋❣
[بعضیها]جوان را به آینده بیاعتماد میکنند، به انقلاب بیاعتماد میکنند، جوان را از نفَس گرم امام دور میکنند؛ خب این خراب میشود دیگر؛ آنوقت از زمانه هم مینالند! از زمانه هم مینالند. زمانه را چه کسی میسازد؟ به قول صائب: جُرم زمانهساز فزون از زمانه است؛ زمانه را چه کسی میسازد؟ زمانه را من و شما میسازیم؛ ما زمانهسازیم. اگر زمانه بد باشد، به من و شما باید نگاه کرد؛ ما هستیم که زمانه را میسازیم. ما وقتیکه گامهایمان را محکم برنداشتیم، ما وقتیکه توصیهی امام را ندیده گرفتیم -آن چشم تیزبین، آن دل حکیم، دل سرشار از حکمت؛ خوب میدید، خوب میفهمید، درست تشخیص میداد؛ راه را برای ما روشن کرده؛ وصیّتنامهی امام دمِ دست ما است؛ خب، آن کسانی که تردید دارند این وصیّتنامه را نگاه کنند؛ ببینند چه گفته امام- وقتی مردم را از اینها دور میکنیم، جوانها را از اینها دور میکنیم، جوان را به لاابالیگری سوق میدهیم، جوانی را که تمایل به عفّت دارد، بهسمت بیمبالاتی نسبت به مسائل عفّتی و مانند اینها سوق میدهیم، خب معلوم میشود نتیجه بد خواهد شد، زمانه خراب خواهد شد. البتّه خوشبختانه تا امروز نتوانستهاند و نخواهند هم توانست؛ جوان ما خیلی خوب است. [اگر] به اسم آزادی، لاابالیگری را تزریق کنیم، به اسم عقل و نگاه عقلائی، سازش و تسلیم در مقابل دشمن را القا کنیم، خب زمانه خراب میشود دیگر؛ این راه را بایست با استحکام ادامه داد. امیرالمؤمنین در نهجالبلاغه میفرماید: فَتَزیغُ قُلوبٌ بَعدَ استِقامَةٍ وَ تَضِلُّ رِجالٌ بَعدَ سَلامَة؛(۱) بعضی از دلها یک روزی مستقیم بودند، در راه راست قرار داشتند، درست حرکت میکردند امّا بعد برگردانده شدند. زیغ، یعنی واژگونه شدن؛ رَبَّنا لا تُزِغ قُلوبَنا(۲) -که در قرآن هست- یعنی خدایا! دلهای ما را واژگونه نکن؛ [اگر] درست میفهمیدیم، ما را دچار بدفهمی و کجفهمی نکن. امیرالمؤمنین میگوید: بعضیها یک روزی درست حرکت میکردند، امّا دلهایشان واژگونه شد. حالا چرا واژگونه میشود؟ خدا که به کسی ظلم نمیکند؛ خودمان هستیم که آلودهی دنیا میشویم، آلودهی محبّتهای بیجا میشویم، آلودهی جاهطلبی میشویم، آلودهی رفیقبازی میشویم، آلودهی جناحبازی و حزببازی میشویم، دلمان واژگونه میشود و از آن راه درست، از آن استقامت اوّلی بر میگردیم. وَ تَضِلُّ رِجالٌ بَعدَ سَلامَة؛ یک روزی سالم بودند، بعد گمراه میشوند. آفت اینها است؛ جلوی اینها را بایستی گرفت و از اینها باید به خدا پناه برد.
سفارش من به جوانها این است که با چشم باز نگاه کنید، با بصیرت نگاه کنید، هر حرفی را از هر گویندهای نپذیرید. مبدأ حرکت و مبدأ انقلاب، امام بزرگوار است، حرف او را حجّت بدانید؛ نگاه کنید ببینید امام چه میگفت. نگویند اگر امام هم امروز بود، اینجوری عمل میکرد؛ نخیر، این غلط است؛ ما سالهای متمادی با امام بودیم و امام را بهتر از آنها میشناسیم. امام اگر امروز بود، همان فریاد ابراهیمی، همان فریاد بت شکن را امروز هم میزد؛ همان فریادی که ملّت را بیدار کرد و به انقلاب رساند.۱۳۹۵/۰۸/۱۲
بیانات در دیدار دانشآموزان و دانشجویان
#تفسیر_رهبری
#رهبری
#اسلام
#تفسیر
#قرآن
#آقا
#امام_خامنهای
#آیت_الله_خامنه ای
کانال #دین 🌸
@hashtagden 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌👌👌توصیه مجرب برای رفع مشکلات
#در_محضر_بهجت
توصیه ای که مرحوم آیت الله #بهجت داشتم برای رفع مشکلات مادی و معنوی
⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
#زندگی
#مرگ_بر_منافق
کانال #دین 🌸
@hashtagden💐
آیا حتما حضرت مهدی روز جمعه ظهور میکنند؟یعنی احتمالش وجود ندارد که در روزهای دیگر هفته ظهور کنند⁉️⁉️
🌸🏵🌸🏵🌸
طبق دستور معصومین علیهم السلام هر صبح و شام باید منتظر ظهور امام عصر باشیم . روزهای مختلفی برای ظهور امام زمان مطرح شده که مهم ترین انها روز جمعه است . در بعضی از زیارات اشاره دارد که توقع داشتن در روز جمعه برای ظهور بیشتر از دیگر ایام پسندیده است .
امام صادق ع:
«یخرج قائمنا اهل البیت یوم الجمعه»؛« قائم ما اهل البیت روز جمعه خروج میفرمایند .»
(بحار الانوار، ج52، ص279، ح6).
روایات مربوط به دیگر روزهای ظهور مانند روز شنبه را در آدرس زیر مشاهده فرمایید :
(بحار الانوار، ج52، ص29، ج30).
برخی از محققان اختلاف روزها را حمل بر مراحل جریان ظهور نموده اند .
در نظر برخی از اهل تحقیق و دقت روز جمعه میتواند به عنوان روز ظهور تلقی شود . روایات بیشماری در مورد ویژگیهای روز جمعه را میتوان در عناوین زیر دسته بندی نمود :
ـ روز جمعه بهترین روز ایام هفته است .
ـ روز جمعه روز رحمت است .
ـ جمعه روز عید مسلمین است .
ـ روز جمعه روز مخصوص عبادت اهل ایمان است .
ـ عذاب الهی از اهل عذاب(در عالم برزخ) روز های جمعه برداشته میشود.
ـ روز جمعه روزی است که محبان امام زمان عجل الله تعالی فرجه با خواندن دعای ندبه آمادگی بیشتری برای امر ظهور پیدا میکنند.
#مرگ_بر_منافق
#ظهور
#یار #313
#امام_زمان
#امام_مهدی
کانال #دین 🌸
@hashtagden🦋
تسبیحات امیرالمومنین چیست⁉️⁉️⁉️
🌸🌸🌸🌼🌼🌼
حضرت علی علیه السلام به براء بن عازب فرمودند: آیا میخواهی عملی را به تو یاد بدهم که اگر آن را انجام بدهی از اولیاء خدا خواهی بود؟
عرض کرد: بله.
کیفیت این تسبیحات: ده بار سبحان الله – ده بارالحمد لله – ده بارالله اکبر – ده بار لا اله الا الله بعد از هرنماز ؛ و فرمودند:
هرکس این تسبیحات را بعد از هر نماز بخواند خداوند ۱۰۰۰بلای دنیوی را از او دور می سازد که آسان ترین آن بازگشتن از دین می باشد و در آخرت برای او ۱۰۰۰منزلگاه آماده می کند که یکی از این منزلت ها مجاور حضرت رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم خواهد بود. (ر. ک: مستدرک الوسائل جلد۵ صفحه ۸۲ - بحارالانوار چاپ بیروت جلد۸۳ ص۳۴ )
همچنین تسبیح دیگری در مفاتیح الجنان ذکر شده که منسوب به امیر المومنین علیه السلام است :
سُبْحانَ الَّذى لا تَنْفَدُ خَزآئِنُهُ، سُبْحانَ الَّذى لا تَبیدُ مَعالِمُهُ، سُبْحانَ الَّذى لا یَفْنى ما عِنْدَهُ، سُبْحانَ الَّذى لا یُشْرِکُ اَحَداً فى حُکْمِهِ، سُبْحانَ الَّذى لاَ اضْمِحْلالَ لِفَخْرِهِ، سُبْحانَ الَّذى لاَ انْقِطاعَ لِمُدَّتِهِ، سُبْحانَ الَّذى لا اِلهَ غَیْرُهُ.
#امیرالمومنین
#تسبیحات
#اسلام
کانال #دین 🌟
@hashtagden🌷
📌⚡️#تفسیر_قرآن در بیان #آیت_الله_خامنه ای⚡️
🔶 قسمت 8⃣1⃣
#سوره_بقره #آیه ۳
👌ایمان به غیب، اولین خصوصیت متقین
💐🌼💐🌼💐🌼💐🌼💐🌼
«الذین یؤمنون بالغیب و یقیمون الصلوة و مما رزقناهم ینفقون»(۱) : برای همین متقین شش خصوصیت بیان شده که این شش خصوصیت در یک انسان، در حقیقت عناصر تشکیل دهندهی تقواست و آن تقوای صحیح و عینی با این شش خصوصیت در انسان تأمین میشود البته فراموش نشود که من در جلسهی قبل گفتم : این تقوا در همهی مراحل به انسان کمک میکند، یعنی شما وقتی یک مایهای از تقوا داشته باشید از قرآن یک چیزی میفهمید و هدایت میشوید و این تقوا هرچه بیشتر بشود شما از قرآن بیشتر میفهمید یعنی حتی یک انسانی که در حد اعلای تقوا هست اگر باز تقوایش بیشتر شود به همان نسبت افزایش روحیه تقوا ممکن است باز چیزهای جدیدتر و ترفهتر و یک ظرافتهایی را از قرآن بفهمد و این فقط مربوط به اول کار نیست که بگوئیم اگر میخواهید از قرآن چیزی بفهمید باید با تقوا بشوید و بعد که تقوا یعنی همان هشیاری و دقت را بدست آوردید دیگر برو در بطن قرآن، نخیر، درهمهی مراحل هرچه این تقوا بیشتر شد درک انسان بیشتر میشود، حالا این شش خصوصیت مقدماتی است برای اینکه یک سطح قابل قبولی از تقوا در انسان بوجود بیاید، یا بگوییم یک حداقل لازمی از تقوا در انسان بوجود میآید. اولین خصوصیت این است که : الذین یؤمنون بالغیب.
یعنی آن کسانی که ایمان به غیب میآورند، که در ترجمه گفتیم آنها که به غیب باور میآورند. ایمان به غیب در قرآن جاهای متعددی خشیت به غیب و توجه به غیب ذکر شده، مثلاً در یک جا، «و خشی الرحمان بالغیب»(۲) و از این قبیل آیات آمده و غیب یعنی آنچه که پنهان از حواس آدمی است و تمام عالم وجود به غیب و شهادت تقسیم میشود و شهادت یعنی آن عالم مشهود ما، البته نه مشهود با چشم فقط، بلکه مشهود به حواس، آنچه را که شما آن را لمس میکنید و در مقابل شماست، که زیر چاقوی جراحی شما میآید، روی تلسکوپ مثلاً کیهان نگر شما میآید، زیر ذرهبین و میکروسکوپ شما میآید: آنچه که شما میبینید آنچه که شما میشنوید، آنچه که شما حس میکنید این شهادت است و ماورای این شهادت، عالم ادامه دارد،وجود به آنچه من و شما آدمی میبینید و میتوانید ببینید محدود نیست. بلکه وجود در نواحی و مناطقی که احساس آدمی قادر به درک آن نیست ادامه دارد، یعنی غیب عالم و این مرز جهان بینیها و بینشهای الهی با بینشهای مادی است.
بینش مادی میگوید: من آنچه را که میبینم وجود دارد و هست. اما آنچه را من نبینم او نیست. ( البته ممکن است چیزی را که امروز نمیبینیم فردا ببینیم او هم هست ) این بینش مادی تنگ نظرانه، خود خواهانه و موجب محدودیت است، شما چه دلیلی دارید که آنچه را نمیبینید بگوئید نیست؟وقتی حکم میکنید به هست یا به نیست باید با بینش خودتان به او رسیده باشید! شما وقتی میگوئید هست باید ثابت بکنید که هست! و وقتی میگوئید که نیست چگونه ثابت میکنید که نیست؟ مادی هیچ دلیلی بر نبود عالم غیب ندارد. او میگوید من عالم غیب را نمیبینم و از آن خبر ندارم؛ آنوقت با این که میگوید من خبر ندارم، در عین حال بطور قاطع میگوید نیست!! اینجا اولین سؤالی که باید از او بشود اینست که : تو وقتی خودت میگویی من از او خبر ندارم پس چگونه میگویی نیست؟ ولذا در قرآن نسبت به مادیون و ملحدین و دهریون: آن کسانی که ماورای جهان ماده را انکار میکنند این تعبیرات بکار رفته: «ان هم الا یظنون»(۳) با گمان حرف میزنند. «و ان هم الا یخرصون»(۴) با هم سخن میگویند.۱۳۷۰/۰۷/۲۴
بیانات در جلسه هشتم تفسیر سوره بقره
#امام_خامنهای
#آقا
#قرآن
#قرآن
#تفسیر
#اسلام
#رهبری
#تفسیر_رهبری
کانال #دین 🌸
@hashtagden ⭐️🌟
#تفسیر_موضوعی #نهجالبلاغه در کلام #امام_خامنهای
1⃣4⃣
🔶 نامه: ۴۶
👌ترک امر به معروف و نهی از منکر،سبب برسرکارآمدن اشرار
بعد میفرماید: «و علیکم بالتّواصل و التّباذل.» با هم ارتباط داشته باشید. به هم کمک کنید. بذل کنید. «و ایاکم و التّدابر و التّقاطع.» به هم پشت نکنید. پیوندها را قطع نکنید. «لا تترکوا الامر بالمعروف و النّهی عن المنکر.» امر بمعروف و نهی از منکر را، هرگز ترک نکنید که اگر ترک کردید «فیولّی علیکم شرارکم.» آنجا که نیکی، دعوت کننده و بدی، نهی کننده نداشته باشد، اشرار بر سر کار میآیند و زمام حکومت را در دست میگیرند. اگر مردم به مذموم شمردن بدها و بدیها عادت نکنند، بدها بر سرِکار میآیند و زمام امور را در دست میگیرند. «ثم تدعون.» بعد شما خوبها دعا میکنید که «خدایا، ما را از شرّ این بدها نجات بده!» «فلا یستجاب لکم.»(۱) خدا دعای شما را مستجاب نمیکند.
#تفسیر_رهبری
#رهبری
#اسلام
#تفسیر
#قرآن
#آقا
#امام_خامنهای
💐🌸💐🌸💐🌸💐🌸💐🌸💐🌸
کانال #دین
@hashtagden🌟
#تفسیر_موضوعی #نهجالبلاغه در کلام #امام_خامنهای
1⃣5⃣
🔶 خطبه: ۵۶
👌اخلاص صادقانه، درس امیرالمومنین(ع) برای پیروزی جامعه اسلامی
🌟🌸🌟🌸🌟🌸🌟🌸🌟🌸🌟
[راجع به اینکه در کارهای خودمان از اخلاص امیرالمؤمنین (ع) درس بگیریم]
طبق نقل در نهجالبلاغه، امیرالمؤمنین فرمود: «و لقد کنّا مع رسولاللَّه(صلّیاللَّه علیهواله) نقتل ابائنا و ابنائنا و اخواننا و اعمامنا لایزیدنا ذلک الّا ایمانا و تسلیما و مضیّا علی اللّقم و صبرا علی مضض الألم»؛ خالصانه و مخلصانه با کسان و نزدیکان خود میایستادیم و برای خدا مبارزه میکردیم. «فلمّا رأی اللَّه صدقنا انزل بعدوّنا الکبت و انزل علینا النّصر»؛ وقتی در راه خدا با اخلاص و صادقانه عمل کردیم و خدای متعال این را از ما دید، دشمن ما را سرکوب کرد و ما را پیروز نمود. بعد میفرماید: اگر اینطور نبود، این کارها انجام نمیشد: «ما قام للدّین عمود و لا اخضرّ للایمان عود»(1)؛ یک شاخهی ایمان سبز نمیشد و یک پایهی دین بر سر پا نمیماند. به برکت اخلاص و صدق آن مسلمین، این پیشرفتها انجام شد و جامعهی اسلامی پدید آمد. تمدن اسلامی و این حرکت عظیم تاریخی امروز هم همان است، و ملت ما و مسلمانان در همهی عالم و امروز ملت عراق و پیشروان آن ملت و نیز دیگر مردمی که در هر گوشهی دنیا به نام اسلام سخن میگویند، باید این درس را از علیبنابیطالب(علیهالسّلام) فرا بگیرند.1370/01/16
#آقا
#قرآن #تفسیر
#اسلام
#رهبری
#تفسیر_رهبری
#تفسیر_موضوعی
🏵💐🏵💐🏵💐🏵💐🏵💐
کانال #دین
@hashtagden