🔴🔴#اختلال_وسواسی_اجباری (قسمت اول )
یک اختلال روانی است که نشانه های اصلی آن شامل وسواس ها و اجبارهاست که اغلب فرد را درگیر افکار و رفتارهای اضطراب آور می کند. درمان این اختلال به صورت ترکیبی از دارو _درمانی و روان درمانی می باشد.
⚠️#اختلال_وسواسی_اجباری جزء اختلالات اضطرابی است که به وسیله ی افکارمکرر و ناراحت کننده (وسواس ها) و رفتارهای تکرار شونده ای که به صورت مراسم در آیند ( یعنی طبق یک نظم و ترتیب خاص انجام می گیرند) مشخص می شود.
❗️وسواس ها می توانند به شکل تصاویر_ناخوانده و هجوم آورنده و یا تکانه های ناخواسته باشند. اکثریت افراد مبتلا به اختلال وسواسی- اجباری به طور هم زمان از وسواس و اجبارها رنج می برند اما عده ی کمی از افراد تنها به یکی از وسواس ها و یا اجبار ها مبتلا هستند.
‼️فرد مبتلا به اختلال وسواسی - اجباری به شکل فعالانه تلاش می کند تا از شر وسواس ها خلاص شود و یا از طریق پرداختن به رفتارهای اجباری و اجتناب از موقعیت های فعال کننده ی آن ها، وسواس ها را خنثی کند.
📢برخی از افرادی که برای مدت طولانی به این اختلال مبتلا هستند ممکن از دست از مقاومت در برابر رفتارهای اجباری بکشند چون احساس می کنند در این صورت راحت ترند و حال بهتری دارند
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
هدایت شده از تبلیغات گسترده ماهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎂🍰🧁🥧🍧🍨🍦🍡🍭
زن که نباید همش با مرغ و برنج ور بره😄بیا اینجا کلی #خوشمزه یادت بدم😍😋👇
https://eitaa.com/joinchat/3199074351Cd25755c255
#آشپزی_و_تزیین_غذا😍😋👇
https://eitaa.com/joinchat/3199074351Cd25755c255
کلی غذای فوری با کلیپ 💃😍😋🍩🍕
🔴🔴#اختلال_وسواسی-اجباری (قسمت دوم)
❕مثال هایی از وسواس ها:
✍️ نگرانی های مربوط به آلودگی (مانند ترس از کثیفی، میکروب یا بیماری)
✍️ ایمنی / آسیب (به عنوان مثال مسئول یک آتش سوزی بودن)
✍️ رفتارهای خشونت آمیز ناخواسته(به عنوان مثال، تکانه های ناخواسته برای آسیب رساندن به یک شخص نزدیک)
✍️ افکار غیرقابل قبول جنسی یا مذهبی ، نیاز به تقارن
❕نمونه های رفتارهای اجباری:
✍️ تمیز کردن #بیش _از _حد (به عنوان مثال، شستشو دست به صورت مراسمی)
✍️چک کردن
✍️ سفارش دادن و تنظیم مراسم ها
✍️ شمردن
✍️ تکرار فعالیت های معمول (به عنوان مثال داخل و خارج شدن از چهارچوب در)
✍️ انباشتن (به عنوان مثال، جمع آوری موارد غیرقابل استفاده).
📢📢در حالی که اغلب اجبارها به صورت رفتارهای قابل مشاهده هستند (مثلا شستشوی دست)، بعضی از آنها به عنوان مراسم_ذهنی غیرقابل مشاهده انجام می شوند (به عنوان مثال، تکرار_ذهنی کلمات بی معنی برای از بین بردن یک تصویر ناگوار)
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رئیس جمهور سنی مذهب چچن در سفر به عربستان درخواست دیدن خانهی حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) را میکند
🔺سعودیها دربرابر اصرار او تسلیم شده و درب را بازمیکنند؛واکنش این رئیس جمهور سنی مذهب،آنهم دربرابر وهابیهای سعودی درعین اینکه بسیار جالب است، بسیارقابل تأمل است...
صلےاللهعلیڪَ_یاامیرالمومنین
صلّـیاللّهعلیكِیافاطــمهَالزهرا
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
دست من وعنایت ولطف وعطای فاطمه
قلب من ومحبّت ومهر و ولای فاطمه
طبع من وقصیده ی مدح وثنای فاطمه
جرم من و شفاعت روز جزای فاطمه
دنیاوآخرتتان درتوجه خاص حضرت زهرا(ع)إن شاءالله
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
امام رضا علیه السلام فرمودند:
هر که مرا در دیار غربت زیارت کند، روز قیامت در سه جا به داد او میرسم و از هراسها و سختیهای آنها نجاتش میدهم:
وقتی که نامه های اعمال از راست و چپ پراکنده شوند، و هنگام گذشتن از صراط و موقع سنجیدن میزان[اعمال].
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
📣📣باورهای رایجِ اشتباه درباره ی یک رابطه ی خوب📣📣
🔴قسمت اول
🔺اول: #روابط_خوب به خودی خود به طرز مناسبی شکل می گیرند و نیاز به تلاش کردن ندارند.
این باور کاملا اشتباه است. اگر یک رابطه ی خوب را به باغ زیبایی تشبیه کنیم، نمی توانیم انتظار داشته باشیم که زیبایی و طروات این باغ بدون تلاش و وقت گذاری حفظ شود.
بدین ترتیب شکل و حفظ یک رابطه ی صحیح و مناسب، نیازمند تلاش از سوی طرفین است. با این وجود اگر متوجه شدید که به اندازه ی تلاش و انرژی صرف شده، پیشرفتی حاصل نمی شود و اوقاتی که صرف حل مشکلات می شوند بسیار بیشتر از مدت زمانی است که اوقات خوشی را سپری می کنید و شاد هستید، باید با دقت بیشتری به این رابطه نگاه کنید.
🔺دوم: اگر طرفین یک رابطه واقعا یکدیگر را دوست داشته باشند باید از احساسات و نیازهای یکدیگر آگاهی داشته باشند.
این یک #خطای_فکری است که انتظار داشته باشیم، همسرمان قادر باشد ذهن ما را بخواند.
شاید این تفکر به دوران کودکی ما بازگردد که والدین ما مسئول برآورن نیازها و انتظارات ما بودند و گاهی اوقات بدون اینکه بر زبان بیاوریم نیاز ما را برآورده می کردند .
اما نمی توانیم از همسرمان یک چنین انتظاری داشته باشم.
هنگامی که شروع به صحبت کردن درباره ی خواسته و نیازهایتان کردید، آن وقت می توانید میزان توجه و وقت گذاری همسرتان و کیفیت رابطه ی خود را مورد ارزیابی قرار دهید.
🔺سوم: اگر واقعا عاشق باشید، هیچ گاه از شدت علاقه ی شما کم نمی شود.
می توان گفت این باور غلط به طور عمده از فیلم ها و داستان های رمانتیک نشات می گیرند و تصویر غلطی از عشق را ارائه کنند. به طوری که فرد فکر می کند اگر بعد از مدتی از شدت علاقه اش کم شد یا رابطه ی اشتباهی را آغاز کرده است یا رابطه با مشکل اساسی روبروست.
روزمرگی بخشی از یک رابطه است و طبیعی خواهد بود که با گسترش نقش ها و مسئولیت ها از میزان علاقه ی اولیه کاسته شود. حفظ صمیمت هیجانی بین زوجین نیازمند تلاش و برنامه ریزی و گفتگوی سازنده بین طرفین است.
🔺چهارم: بچه دار شدن موجب استحکام رابطه می شود.
پدر-مادر شدن مسئولیت بسیار سنگینی است و ورود عضو جدید به یک خانواده، تنش و استرس زیادی را به همراه می آورد.
زیرا نگهداری از نوزاد مسئولیت های فراوانی را به همراه می آورد و توصیه می شود که زوجین قبل از اقدام به بچه دار شدن حداقل دو سال تجربه ی یک رابطه ی باثبات را داشته باشند زیرا ورود بچه مشکلات قبلی را 10 برابر خواهد کرد.
بدین ترتیب اگر رابطه ای از پیش دارای آشفتگی باشد، ورود بچه وضعیت را چندین برابر دشوارتر خواهد کرد.
🔴ادامه دارد....
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
خانواده آرام
📣📣باورهای رایجِ اشتباه درباره ی یک رابطه ی خوب📣📣
🔴قسمت دوم و آخر
🔺پنجم: #حسادت یکی از نشانه های عشق حقیقی است
حسادت نشان دهنده آن است که چه قدر فرد در رابطه با خود و رابطه اش احساس #اعتماد و #امنیت می کند.
در صورت وجود یک چنین حسی در هر یک از طرفین، شخص باید برای #حل مساله ی احساس امنیت و اعتمادش تلاش کند. زیرا گاهی اوقات بدون توجه به #حمایتگر بودن و #معتمد بودن فرد مقابل، این حس از بین نمی رود و ممکن است به شیوه های #مخرب مثل خشم یا رفتارهای #خشونت آمیز بروز پیدا کند.
🔺ششم: کشمکش و دعوا رابطه را خراب می کند
اما آنچه در حقیقت موجب #تخریب رابطه می شود، حل #نکردن ایم کشمکش هاست.
زوجین باید قادر باشند که از طریق شیوه های حل مساله ی #صحیح به این #اختلاف نظرها بپردازند و با بهره گیری از شیوه های مناسب به گفتگو پیرامون این مشکلات پرداخته و برای حل آنان تلاش کنند و شیوه ی سازنده ای را برای رسیدگی به عدم توافق ها اتخاذ کنند زیرا در غیر این صورت اجتماع این کشمکش ها به #افزایش #خشم طرفین نسبت به یکدیگر کمک خواهد کرد که بیشترین ضرر را برای رابطه خواهد داشت.
🔺هفتم: برای رسیدن به یک رابطه ی موفق طرف #مقابلمان باید #تغییر کند.
بسیاری از زوجین هنگام روبرو شدن با مشکل انگشت #اتهام را به سوی طرف #مقابل خود می گیرند و وی را نیازمند تغییر می دانند.
در حقیقت سرزنش کردن راحت ترین شیوه ایست که افراد در یک چنین مواردی بدان متوسل می شوند. و گاهی با همین رویکرد به #درمانگر مراجعه می کنند تا تایید وی را گرفته و مطمئن شوند که #حق به تمامی با آن هاست و خواستار تغییر طرف مقابلشان می شوند.
اما حقیقت اینست که رابطه یک راه #دوطرفه است و هر کس به اندازه ی خودش در شکل گیری و #بهتر و #بدتر شدن آن نقش دارد. بدین سبب هیچ گاه نمی توانیم از نقش خودمان غافل شویم و باید #مسئولیت و پیامد عمل خود را پذیرفته و برای تغییر آماده باشیم.
همچنین مراجعه به زوج درمانگر به معنای #وخیم بودن اوضاع #نیست و بسیار بهتر است که قبل از درمان به دنبال #پیشگیری باشید و در راستای #دانش و #مهارت افزایی خود تلاش کنید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
📣📣چرا نیازمند تغییر هستیم؟ 📣📣
🔺"پاسخِ #ساده به این سوال اینست که زیرا #الگوهای_مخربِ حاکم بر ورابط خود را #بارها و بارها تکرار می کنیم."
🔺اگر بخواهیم عمیقا به این موضوع بپردازیم با این نکته شروع خواهیم کرد که #خانواده ی ما محیطی است که #نخستین ارتباطات ما در آن شکل می گیرند و بر طبق شواهد علمی، اعضای یک خانواده تا حد قابل ملاحظه ای #الگوی #ارتباطی حاکم در خانواده را چه به شکل #هوشیار و چه به صورت #ناهوشیار، #خواسته یا #ناخواسته، به سایر روابط خود #تعمیم می دهند.
🔺اما چرا الگوها گاهی اوقات علیرغم #ناکارآمد بودنشان #تکرار می شوند و هم چنان ادامه می یابند؟
🔺دلایل متعددی برای این کار وجود دارد و عوامل مختلفی در آن دخیل هستند. از جمله:
✅ما آنچه را برایمان "#آشناست" تکرار می کنیم، زیرا در انتها می دانیم چه #پیامدی به همراه خواهد داشت و از رفتارهای جدید و الگوهای نو به دلیل #ناشناخته بودنشان، #اجتناب می کنیم.
✅همچنین حجم زیادی از #یادگیری ما به دوران #کودکی مان باز می گردد، زمانی که مغزمان کاملا رشد نکرده بود و برای یادگیری های تازه انعطاف پذیر بوده است. بدین ترتیب بخش اعظم الگوی رفتاری ما از طریق #مشاهده و یادگیری در دوران کودکی، آغاز شده و به مرور زمان و با تکرار این رفتارها در وجود ما #تثبیت شده است.
✅اگر در کودکی حس طردشدگی، دوست داشتنی نبودن و نادیده گرفته شدن را تجربه کرده باشیم، ممکن است در بزرگسالی به طور ناخودآگاه به سراغ روابطی برویم و همسری را برای خود انتخاب کنیم که همان الگو را برایمان #تکرار می کند، بدین ترتیب ذهن ما تلاش می کند تا در این رویداد که مشابه دوران کودکی است، بر شرایط غلبه کند و بتواند این الگوی #مخرب را که در کودکی پایه ریزی شده است، از بین ببرد که در اکثر مواقع با #شکست روبرو می شود.
✅بدین ترتیب تلاش برای تغییر موفقیت آمیز نخواهد بود و متوجه می شویم که به طور ناخواسته امکان تکرار شرایط گذشته را برای خودمان فراهم کرده ایم.
✅بنابراین الگوهای مخرب را علیرغم #ناسالم بودنشان تکرار می کنیم زیرا برای ما #آشنا هستند و تا زمانی که قویا به دنبا تغییر نباشیم نمی توانیم این #زنجیره را بشکنیم زیرا قطعا تکرار یک رفتار #آموخته شده #آسان تر از #تغییر کردن است.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
🌹همسرداری بالنده🌹
🤔 اندکی تأمل:
📩 بررسی یک نامه: 📩
🌹 با غر زدن همسرم چه كنم؟
👨🏻 دو سال است ازدواج كردهام، همسر جوانم مرتب غر میزند و آرامش را از من میگیرد. خیلی دوستش دارم ولی این رفتارش مرا به شدت آزرده كرده است. بگویید چه كنم؟ (محمد- ن از همدان)
🌹🌹🌹
🌺 پاسخ:
✍️ غر زدن برای بعضیها نوعی روش ارتباط و حتی ابراز محبت است. در موارد دیگری، غرزدن نشاندهنده بر طرف نشدن سطحی از نیازهای فرد است. آنها كه از غرزدن برای نشان دادن محبت استفاده میكنند (تا حالا كجا بودی؟ چرا دیر آمدی؟ یعنی خیلی دوستت دارم، دلم برایت تنگ شده!) نمیدانند كه این نوع برخورد نادرست و رنجآور نمیتواند مهربانی و دلسوزی پنهان آنها را آشكار كند. اما توصیه ما به شما این است که مشکل را ریشهای حل کنید؛ بجای اینکه از غر زدنهای همسرتان گله کنید، به رفع علت آن بپردازید. شاید بهترین کار این است که به هنگام غر زدن وی، پای درد دل او بنشینید و بگذارید که تمام دغدغهها و ناراحتیهایش را به روشنی و صراحت بیان کند. آنچه او منطقی میگوید، در خود اصلاح کنید و از وی بابت کوتاهیهای خود، عذرخواهی نمایید. اگر انتظار او را غیرمنطقی میدانید، درباره مسأله به آرامی گفتگو کنید؛ اگر باز هم حل نشد، از مشاوری خبره در مشکلات زوجین استمداد نمایید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
🌹همسرداری بالنده🌹
🤔 اندکی تأمل:
📩 بررسی یک نامه: 📩
🌹 با غر زدن همسرم چه كنم؟
👨🏻 دو سال است ازدواج كردهام، همسر جوانم مرتب غر میزند و آرامش را از من میگیرد. خیلی دوستش دارم ولی این رفتارش مرا به شدت آزرده كرده است. بگویید چه كنم؟ (محمد- ن از همدان)
🌹🌹🌹
🌺 پاسخ:
✍️ غر زدن برای بعضیها نوعی روش ارتباط و حتی ابراز محبت است. در موارد دیگری، غرزدن نشاندهنده بر طرف نشدن سطحی از نیازهای فرد است. آنها كه از غرزدن برای نشان دادن محبت استفاده میكنند (تا حالا كجا بودی؟ چرا دیر آمدی؟ یعنی خیلی دوستت دارم، دلم برایت تنگ شده!) نمیدانند كه این نوع برخورد نادرست و رنجآور نمیتواند مهربانی و دلسوزی پنهان آنها را آشكار كند. اما توصیه ما به شما این است که مشکل را ریشهای حل کنید؛ بجای اینکه از غر زدنهای همسرتان گله کنید، به رفع علت آن بپردازید. شاید بهترین کار این است که به هنگام غر زدن وی، پای درد دل او بنشینید و بگذارید که تمام دغدغهها و ناراحتیهایش را به روشنی و صراحت بیان کند. آنچه او منطقی میگوید، در خود اصلاح کنید و از وی بابت کوتاهیهای خود، عذرخواهی نمایید. اگر انتظار او را غیرمنطقی میدانید، درباره مسأله به آرامی گفتگو کنید؛ اگر باز هم حل نشد، از مشاوری خبره در مشکلات زوجین استمداد نمایید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
🌷پیش از ازدواج 🌷
🤔 اندکی تأمل:
📩 بررسی یک نامه:📩
از وقتي نامزديام به هم خورده روحيهام خيلي خراب است
👩🏻 سلام دختري 30 ساله هستم با آنكه سال گذشته نامزدي من بعد از 3 ماه به خواسته خودم بههم خورد، اما اعتماد به نفسم به شدت كاهش پيدا كرده است. وضعيت روحي بسيار بدي دارم. خيلي زود عصباني ميشوم و كنترلم را از دست ميدهم. در ضمن خاطرات آن سه ماه را نميتوانم فراموش كنم. ممنون ميشوم مرا راهنمايي كنيد.
پاسخ:
✍️روانشناسان بهخصوص درمانگران شناختي، به اين نتيجه رسيدهاند كه بيشتر حالات هيجاني و احساسي انسانهاي بالغ و هوشمند(نه كودكان و ناتوانان ذهني) از افكار آنها سرچشمه ميگيرد. از ميان انواع هيجانها، خشم، غم، اضطراب بيش از همه سراغ آدمي ميآيد. انديشيدن درباره شكستهاي گذشته و يا از دست دادن اشياء، افراد و موقعيتهاي مهم و دوستداشتني ما را غمگين ميسازد. فكر كردن به آينده، آن هم حوادث ناگواري كه هنوز نيامدهاند اما ذهن ما آنها را برجسته ميسازد، نشانههاي اضطراب را برميانگيزانند. آتش خشم زماني در وجودمان بيدار ميشود، كه برخوردهاي ديگران را هرچند بدون قصد و غرض باشند، عليه خودمان پردازش ذهني كنيم. شما با آنكه خودتان با دلايلي درست نامزديتان را بههم زديد، اما در ايام بعد از جدايي هم به گذشته وآينده ميانديشيد و در زمان حال نيز واكنشهاي حتي مثبت اطرافيان را منفي و تحقيركننده برداشت ميكنيد. با يادآوري گذشته، تنها ايرادهاي كوچك و جزئي خود را ميبينيد، مشكلات اساسي و جدي را كنار ميگذاريد و آنگاه به سرزنش و محاكمه خويش ميپردازيد كه «اخلاق من، برخوردهاي من، ظاهر من،... باعث شد كه او كنار بكشد و تركم كند» و اين يعني غمگيني و بدتر از آن افسردگي!
انسان افسرده آينده را تيره و تار ميبيند مثل شما كه نوشتهايد: «ديگر كسي سراغم نميآيد و تنها و بيكس ميمانم» اين افكار نگران كننده كه تا بروز «فاجعه» به پيش ميرود باعث ميشود كه خارهاي اضطرابي جانكاه وجودتان را بيازارد و زنگار غم بر آئينه جانتان بنشيند با چنين روحياتي وقتي پدر و مادرتان همـ كه آنها هم نگران آينده شمايند و با عقل و منطق ميدانند خواستگار قبلي فرد مناسبي نبوده استـ به جاي همدلي به ناحق از شما ايراد ميگيرند، برآشفته ميشويد و كنترل رفتارتان را از دست ميدهيد. و در نتيجه اين افكار و اين برخوردها هيجان ناخوشايندي مركب از غم، خشم و اضطراب وجود شما را فرا ميگيرد و سرزندگي و شادابيتان را از بين ميبرد.
با اين توضيح: اولاً در دفترچهاي افكار ناراحتكننده خود را كه سريع و بدون اختيار به ذهنتان ميآيند، به طور مرتب يعني با ذكر تاريخ و ساعت در آن يادداشت كنيد و حداقل بعد از يك هفته كه مهمترين موارد مشخص شد، در گوشهاي بنشينيد و با ذكر نمونهها و دلايل منطقي تكتك آن فكرهاي منفي را به محاكمه بكشانيد و آنها را رد كنيد و ثانياً با مادر، پدر و هركسي كه بيش از بقيه، در اين زمينه مستقيم و غير مستقيم با شما صحبت ميكنند، دوستانه، جدي و منطقي بحثوگفتگو كنيد و ثابت نماييد كه به صلاح زندگي شما بوده است كه آن فرد نامناسب و ناهماهنگ با خود را جواب كردهايد. اين روش براي همه حالات خشم، غم، اضطراب كه زيربناي آنها افكار خوداند منفي هميشه كارساز است.
#پیش_از_ازدواج
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
🌷به نام مهربان ترين🌷
👨💼 نوجوان (قسمت چهاردهم) و پایان.
👨👩👧👦 تقویت ارتباط والدین و نوجوانان
🤔 ما وقتي فكر ميكنيم، فردي باعث عصبانيت يا دلسردي ما شده است، خيلي سريع تسليم واكنش غريزي نامناسبي به نام سرزنش كردن مي شويم.
هر زمان كه احساس كرديد، به خاطر كاري كه نوجوانتان انجام مي دهد، يا نمي دهد، عصباني هستيد، به جاي سرزنش كردن از مراحل زير استفاده كنيد:
🥇 رويدادي كه اتفاق افتاده را توصيف كنيد.
🥈 از كلمه من استفاده كنيد.
🥉 احساس خود را بيان كنيد.
مثال:
🥇وقتي به خانه مي آيم و ميبينم كه لباس ها و كتاب ها همه جاي پذيرايي پخش است
🥈من
🥉احساس آشفتگي ميكنم و نميتوانم بعد از يك روز طولاني آرامش داشته باشم
وقتي شما سر زمان معين در خانه نيستي من نگران ميشوم كه نكند اتفاقي افتاده باشد.
به ياد داريد كه در پست هاي قبلي تاكيد بر ذكر فعاليت هاي مثبت نوجوان داشتيم.
از اين تكنيك ميتوان در اين امر مهم نيز استفاده كرد.
شنيدن خنده شما واقعا احساس شادي و نشاط به من مي دهد.
وقتي شما سخت مشغول درس خواندن هستيد، من احساس غرور ميكنم.
نكته:البته اين تكنيك يك امر مهارتي است ، بنابراين نياز به تمرين و ممارست دارد.
#نوجوان
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
🌷 امام باقر (علیه السلام) فرمودند:
🖌 خدا در روز قیامت نسبت به حساب بندگانش به اندازه عقلی که در دنیا به آنها داده است باریک بینی میکند.
📚 اصول کافی ، ج1 ، ص12
┄┄┅┅🌱✿❀♥️❀✿🌱┅┅┄┄
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😂😂😂😂
مهمانی های كوچك كه در آن فقط هم سن و سال های كودك هستند ترتيب بدهيد ....
اين كار باعث بهبود روابط اجتماعی ، افزايش اعتماد به نفس و آموزش آداب معاشرت می شود.
┄┄┅┅🌱✿❀♥️❀✿🌱┅┅┄┄
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
💖 همسران طبیب و پرستاران هم دیگراند
🔸 یک بنده خدایی گفت: خانم من وسواس هست، میتونم طلاقش بدم؟ گفتم مردونگیت تا همین جا بود؟ به محض اینکه دیدی خانومت یک بیماری پیدا کرد میخوای بزاریش کنار؟ الان وقتشه که پاش وایسی الان به تو احتیاج داره.
🔸 تو یک بیمارستان، یک مریض که داره درد میکشه من و شما که به عیادتش میریم، اون موقع که داره درد میکشه دست خودش نیست ممکنه چهار تا فحش هم بده من و شما جلو نمیریم. میگیم: الان جلو نریم بیخودی چهار تا فحش هم بشنویم. اما دکتر چی؟ دکتر هم جلو نمیره؟ دکتر میگه تازه موضوع کار من شروع شده. موضوع کار من بیمار دردمنده.
🔸 پرستار چی؟ پرستار هم جلو نمیره؟ پرستار میگه کار من همینه، آدمی که درد نداره که احتیاج به پرستار نداره. الان من باید برم جلو.
💞 توی خانه همسران طبیب و پرستاران همدیگهاند. وقتی یکی بیمار شد تازه کار اون یکی شروع میشه.
الان باید وایسی پاش 💕
#پس_از_ازدواج
❣💍❣
❤️ ♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
💔 #حل_مشاجرات_زناشویی
❤️🔥 چطور مشاجرات زن و شوهری را حل کنیم؟
👌اگر قلق همسرتان را پیدا کنید و به آن توجه کنید درصد زیادی از مشاجرات و اختلافات شما کم میشود.
💖 بهترین راه تشخیص قلق همسر، این است که به حرفهای همسر خود با دقت گوش بدهید و ببینید او چه میخواهد و چه حرفهایی را مدام تکرار میکند.
❌ اما #قلق_همسر، چیست ؟
✍ قلق همسرتان، همان حرفهای تکراری و مکرر او در دعواهاست. مثلا اگر همسرت مدام تکرار میکنه که به من بی احترامی میکنی و بدحرف می زنی...
🌺 قلق همسرت در احترام گذاشتن رفتاری و کلامی است
♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
احساس خوب
وقتی روابط شما خوبه از تمام صفات مثبتی که در ارتباط با همسر خود به فکرتون میرسه فهرستی تهیه کنید. هر زمان که روابط شما تیره شد این فهرست رو بخونید
با اینکار ذهنیتتون در مورد همسرتون خراب نمیشه و این قانون روهمیشه یادآوری کنید که یه ذهن قشنگ و زیبا، اتفاقات زیبا رو میسازه😍
❤️ ♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری دلبری میکنن یاد گرفتین😁
❤️♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
هیچ کس
تو را در غل و زنجیر نمیکند
جز ناآگاهی خودت
پس آگاه باش و ذهنت را از بردگی افکار منفی رها کن
چرا که تو شایسته بهترینها هستی ومیتوانی همیشه رها ودر آرامش باشی👇
♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
#تفریح_مشترک و در کنار خانواده بودن ،یکی از عواملی است که بین زوجین ایجاد #محبت میکند ، باعث #بهبود_روابط میشود ، نشاط و شادابی را به خانواده هدیه میکند .#اضطراب را کاهش میدهد ، دلخوری ها را ازبین میبرد و..
آیا شما با خانواده تفریح مشترک دارید؟؟
🌹تفریح لازمه زندگی سالم است 🌹
✾••┈┈•❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
❌ والدین گرامی
آیا می دانید ریشه بیشتر مشکلات روحی و روانی که افراد دارند، مربوط به دوران کودکیست؟
❌مربوط به نوع رفتار والدین با فرزندان؟
و
❌مهمتر از آن نوع رفتار والدین با یکدیگر؟
😔 بسیاری از اختلالات شخصیت افراد ریشه در دوران کودکی و نوجوانی دارد.
❤️ بچه ها خوبن ما بلد نیستیم
♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
❌آیا میدانستید عامل بسیاری از مشکلات روحی و روانی در بزرگسالی چیه؟؟❌
✅رنج تحقیر ،سرزنش،شرم و مقایسه در دوران کودکی هست
والدین گرامی به عنوان یک #مشاور کودک و نوجوان ازتون خواهش میکنم که هرگز فرزندتون رو جلوی دیگران👇👇
❌تذکر ندهید❌
❌نصیحت نکنید❌
❌سرزنش نکنید❌
❌حرمت هم را نگه دارید❌
❌ارتباط، ارتباط، ارتباط درست برقرار کنید❌
کودک یا نوجوان را جلوی بقیه 👈حتی خواهر برادرها،پدر یا مادر و..... تحقیر نکنید
رنج و دردِ شرم و تحقیر تا آخر عمر در ذهن انسان باقی می ماند
♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
#همسرانه
✅چرا مردها کمتر صحبت میکنند؟
۱.شنونده فعالی نیستید، موقعی که همسرتان صحبت میکند حواستان جای دیگر است
۲.وقتی صحبت میکنه شروع به قضاوت میکنید
۳.اجازه نمیدهید همسرتان خودواقعیش باشه و مدام ازش ایراد میگیرید
۴.از حرف هایش زمان دعوا ایراد میگیرید
۵.طوری برخورد میکنید که احساس کند مورد احترام نیست و توسط،شما درک نمی شود
۶.وقتی صحبت می کند نصیحتش میکنید
۷.بین حرف هایش می پرید
۸.سعی دارید مثل مادر ازش مراقبت کنید
۹.توان رو به رو شدن و شنیدن مشکلاتش را ندارید.
❤️ ♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
l⊰❀⊱━⊰﷽⊱═━━━━━━═━⊰❀⊱
#احکـ📚ــام طــ💔ـلاق
💢 حق طلاق 🧐
┘◄ پرسش :
❓آیا دختر می تواند ضمن عقد ازدواج شرط کند که در صورت ازدواج مجدّد شوهر، حقّ طلاق داشته باشد؟
✅ پاسخ :
✍ شرط حق طلاق برای زن، باطل است، مگر شرط شود كه زن، وكيل شوهر در طلاق دادن باشد كه اگر او مجددا ازدواج كرد، زن بتواند از طرف شوهر خود را طلاق دهد؛ در این صورت شرط، صحيح است.
📚 پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
#احکام
#بانوان_بهشتی
♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
💔 اگه همسرت کم حرفه و کم عاطفه حتما راهکارهایی وجود داره که به راحتی میشه شرایط رو تغییر بدی
اگر با کودک و نوجوانت مشکل داری، الان وقتشه
🟢 اینجا انواع و اقسام دورهای مفید و کاربردی با رویکرد اسلامی ایرانی موجوده😍
💓 پس همین حالا روی کلمه "پیوستن"👇 کلیک کنید تا با دسترسی آسان به مطالب، آموزش و مشاوره، کم کم رابطه با همسر و فرزندانتون رو اصلاح کنید😊
❤️ یادتون نره، زندگی یادگرفتنی است...
♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
♥️🍃
بین این همه ادم...
فقط تو رو با جون دل میپرستمت😉❤️
♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
❤️نکته های ناب" انتخاب:
❣❣❣❣
🔵هنگام ازدواج بیشتر با گوشهایت مشورت كن تا با چشمهایت.
🔵 مردی كه به خاطر ”پول” زن میگیرد، به نوكری میرود.
🔵لیاقت داماد، به قدرت بازوی اوست.
🔵زنی سعادتمند است كه مطیع ”شوهر” باشد.
🔵زن عاقل با داماد ”بیپول” خوب میسازد.
🔵زن مطیع، فرمانروای قلب شوهر است.
🔵زن و شوهر اگر یكدیگر را بخواهند، در كلبه خرابه هم زندگی میكنند.
🔵 داماد زشت و با شخصیت به از داماد خوشصورت و بیلیاقت.
🔵دختر عاقل، جوان فقیر را به پیرمرد ثروتمند ترجیح میدهد.
🍀🍀🍀
♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
❌ فرزندان روانی امروز و آینده ❌
مادر عصبانی ، مادر مضطرب ، مادر انفجاری ، مادر افسرده ، مادری كه تنبيه بدنی می كند،
نا امني را در فرزندش رشد مي دهد.
اين كودكان و نوجوانان ، بيماران روانی امروز و آينده خواهند بود 😔
♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦
♥️🍃
میگم دلبر . . .
تو هم هر جا میری
خودتو کنار من میبینی
یا فقط من دیونه ام ؟ 🥺❤️
❤️♻️لطفا با سایر خانواده ها، به اشتراک بگذارید.
👨👩👦👦 @khanevadearame 👨👩👦👦