واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ موفقیت در تامین غذا برای 1.4 میلیارد چینی
🔹این روزها چین آمادهی برداشت محصولات عظیم غلات است و پیشبینی میشود تولید غلات برای پنجمین سال پیاپی بالای ۶۵۰ میلیون تن باقی بماند. در بزرگترین مزارع برنج، ذرت و حبوبات چین واقع در استان خِیلونگجیانگ (که به انبار غلات چین مشهور است)، تلاش میشود به وسیلهی ماشینآلات بزرگ و فناوری، تولید و کشت افزایش یابد. یکی از مزایای بهرهمندی از فناوری در این فرآیند جایگزینی کودهای آلی به جای کودهای نیتروژندار است که علاوهبر توسعهی سبز، به کاهش مدت زمان کار کشاورزان نیز کمک میکند. جالب است بدانید در برخی از این مناطق قورباغه، میگو و ماهی نیز پرورش داده میشود. در ۱۴ اکتبر چین اوراق سفید مرتبط با امنیت غذایی را منتشر کرد که بر اساس آن، محصول غذایی کل حدود ۶۶۰ میلیون تن در سال ۲۰۱۸ اعلام شد که معادل ۶۹۰ درصد سال ۱۹۴۹ میباشد. چین با دارا بودن حدود یک پنجم جمعیت جهان، حدود یک چهارم تولید غذای جهان را تولید می کند.
‼️پ.ن: با محاسبه مقدار تولید محصولات اساسی تولیدی این کشور در گروه غذایی قند، کربوهیدرات، چربی و پروتئین و تقسیم مجموع آن بر میزان جمعیت چین، عدد ضریب خودکفایی این کشور ۲ محاسبه شد.
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🎥 فیلم تلخ از بار گوجهای که خوراک دام میشود و چند نکته قابل تامل! 🔹چند روزی است فیلمی در فضای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ضجه های دردناک یک کشاورز در مزرعه هندوانه!
‼️از فریادهای دردناک این کشاورز که با عصبانیت از روی دست ماندن این حجم از محصول هندوانه و انباشت آن بر سر مزرعه خود گلایه می کند میتوان یقین کرد که بخش کشاورزی پس از تعلیق #قانون_تمرکز به درخواست دولت و #سکوت_مرگبار وزارت جهاد کشاورزی، بیش از هر زمان دیگری به حال خود رها شده و صدای نابهنجار ناقوس مرگ آن بلندتر شده است. این میزان بیتوجهی به بخش کشاورزی که پیشران یا موتور کشنده بخش بزرگی از صنعت و خدمات در اقتصاد کشورهای پیشرفته به شمار می آید و از نظر امنیتی مانند ناموس هر کشوری اهمیت دارد آیا مسئلهای طبیعی است؟!
‼️آیا اعمال سیاست های حداقلی سهمیه تولید و یا بازاریابی یا خرید توافقی اینقدر کار سختی است که دستگاه وزارت جهاد کشاورزی با وجود نهادهای عرض و طویل و هزاران نیرو در سراسر کشور از آن عاجز است؟!
⁉️چرا نظاره گر از بین رفتن ظرفیت های کشور هستید؟!
#قانون_تمرکز
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ساخت سامانه هوشمند آبیاری درختان
‼️تا زمانی که آب به شکل حجمی در مزرعه به کشاورز تحویل نشود منطقاً تولید این فناوریها اقتصادی نخواهد شد.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تخته هوشمند برای برش میوه و سبزیجات با قابلیت وزن کردن 👌
✅ @masaf_foods
⭕️قدرت سیاسی و امنیت غذایی
🔹نقشهٔ بالا سرانهٔ مقامات ارشد اجرایی استانها را در طول ۲۵ سال گذشته نشان میدهد؛اینکه از هر استان چند نفر در میلیون، رئیس جمهور و وزیر انتخاب شده است.
🔹نکتهٔ جالب این است که استانهایی که از نظر این شاخص سرانهٔ صفر دارند، عمدتا همان استانهاییاند که بر اساس نتایج پژوهش سمپات(سامانهٔ ملی پایش امنیت غذا و تغذیه) دچار ناامنی غذایی هستند؛ استانهایی همچون سیستان و بلوچستان، هرمزگان، ایلام، بوشهر، کردستان، چهار محال و بختیاری، و کهکیلویه و بویراحمد.
🔹وقتی عرصهٔ قدرت سیاسی کشور به انحصار استانهای برخوردار درمیآید و به مدیران دیگر استانها اجازهٔ ظهور و بروز چندانی در سطح ملی داده نمیشود، نتیجهای جز وضعیت دشوار اقتصادی و ناامنی غذایی را در استانهای محروم نمیتوان انتظار داشت.
🔹به مرور زمان نیز کودکانی که در چنین استانهایی تحت وضعیت نامناسب تغذیهای رشد و نمو مییابند، در دوران بزرگسالی از لحاظ تواناییهای ذهنی و جسمی نسبت به همسنوسالهای خود ضعیفتر خواهند بود و همین امر امکان پرورش مدیران مستعد و توانمند را در میان آنها بیش از پیش کاهش میدهد.
#امنیت_غذایی
✅ @masaf_foods
⭕️ اهمیت تقویت جایگاه بخش کشاورزی در هویت ملی کشورها (1از3)
🔹هویت ملی دارای عناصر سازندهی گوناگونی چون ارزشهای ملی، دینی، فرهنگی، جامعهای، انسانی، و در ابعاد فرهنگی، اجتماعی، تاریخی جغرافیایی، سیاسی، زبانی و غیره است. شاید بتوان هویت ملی را در بخش کشاورزی نیز جستوجو نمود و بر اساس تعریف فوق میزان ارزش، گرایش و نگرش نسبت به کشاورز و کشاورزی را تعیینکنندهی هویت کشاورزی یک کشور دانست.
🖋پیشرفت غرب، معلول ارج نهادن به کشاورز
🔹یان موریس، فیلسوف قرن بیستویک در کتاب مشهور خود با عنوان «تکامل ارزشهای اجتماعی» (The Evolution of Social Values: From Foragers to Farmers to Fossil Fuels ) پیشرفت غرب در بسیاری از امور را معلول ارزشگذاری به کشاورز دانسته و جوامعی را که کشاورز در آن ارج نهاده شده لایق پیشرفت می داند ((ieet.org). محصولات و کالاهای صادراتی هر کشور، بهعنوان هویت ملی آن کشور بهحساب میآیند و باید با نگرشی مسئولانه به تولید محصولات صادرات محور، نقش تولید و صنعت را در افزایش سهم آن در بازارهای فراملی افزایش داد.
🖋اتحادیه اروپا و برندسازی کشاورزی
🔹در کنار بستهبندی و مواردی که میتواند کالایی را به فرد و جامعه معرفی کند، برند سازنده نقش تعیینکنندهای در انتخاب کالا داشته است و از این موضوع نمیتوان غافل شد که برخی از مصرفکنندگان کالا و خدماتی را انتخاب و یا خریداری میکنند که برندهای معروفی آنها را تولید و روانه بازار کرده است البته نباید فراموش کنیم که مهمترین موضوع برندسازی و معرفی برند به جامعه هدف تولیدکننده بسیار حائز اهمیت است.
🔹تراکتورهای رومانیایی، لبنیات هلندی، گل هلندی، ماشینآلات آلمانی، بزهای اسپانیایی و غیره ازجمله مثالهایی هستند که تبدیل به برند جهانی شده اند و ما محصولات این کشورها را به نام می شناسیم. درواقع برندسازی یکی از سیاست های توسعه ی بازار در اتحادیه اروپا به شمار می آید و کمیسیون اروپا نیز با پیگیری این سیاست برنامه هایی را برای برندسازی محصولات کشاورزی پی گرفته است (کمیسیون اروپا).
🖋فرصتهای طلایی ایران برای برندسازی کشاورزی
🔹ایران کشوری است با منابع و محصولات کشاورزی بسیار بالا و با کیفیت که به دلیل عدم متولی صادرات کشاورزی و عدم وجود صنایع تکمیلی مناسب و قوی قادر به نشان دادن ظرفیت واقعی تولید و صادرات خود نیست. بسیاری از محصولات کشاورزی در کشور ما تولید و درنهایت مرغوبیت موردپسند مصرفکنندگان سراسر جهان قرار میگیرد و سهمی از بازارهای جهانی را نصیب خود می کنند ولی متأسفانه به دلیل عدم نظارت بر بازار رسانی این محصولات از مبدأ تا مقصد و نبود نظام برند سازی و عدم استفاده از فناوریهای لازم جهت بستهبندی بارها این فرصت های طلایی از کشور سلب شده است.
#هویت_ملی
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#یادداشت
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این تراکتور با جدا کردن زباله ها و قطعات پلاستیک، سواحل دریا را پاکیزه کرده و از نابودی نجات می دهد.
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ برنامههای شاخص توسعه روستایی در کشورهای پیشرو: اتحادیه اروپا و آمریکا 🔹بانک جهانی به این باور ر
⭕️ برنامه های شاخص توسعه روستایی در کشورهای پیشرو؛ اتریش، هند و اسپانیا
🔹سیاست توسعه روستایی در اتریش تحت مسئولیت وزارت فدرال کشاورزي، جنگلداري، محیطزیست و مدیریت آب است. این سیاست در طرح استراتژي ملی اتریش براي توسعه روستایی و برنامه توسعه روستایی واحد که کل کشور را پوشش میدهد تعریف شده است. هدف این سیاست ارائه جنگلداري و کشاورزي رقابتی، چندمنظوره و پایدار در مناطق روستایی در حال رشد است. خلاصه اهداف سیاستهای توسعه روستایی:
▪️بهبود رقابتپذیری کشاورزي و جنگلداري (این اقدامات اساساً در جهت کاهش هزینهها و بازسازي و نوسازي بخش کشاورزي است).
▪️استفاده پایدار از منابع طبیعی و حفظ چشماندازهای فرهنگی. کشاورزي، با توجه به سهم قابلتوجهی که در کشاورزي ارگانیک، و جنگلداري دارد نقش برجستهای در مدیریت مؤثر منابع طبیعی ایفا میکند؛
▪️حفظ و توسعه مناطق روستایی پرجاذبه و مهم از طریق بهبود شرایط اقتصادي و رفاه جوامع روستایی.
🔹توسعه روستایی یکپارچه، از سال 1975 در هند موردتوجه و تأکید قرار گرفت و طرحهای عمدهای در این راستا به مرحله اجرا گذاشته شد. هدف از اجراي این طرحها، تقویت زیرساختهای عمده اقتصادي اجتماعی در نواحی روستایی و کاهش فقر و محرومیت در این کشور بود. این برنامهها اهداف بلندمدت زیر را دنبال میکردند:
افزایش تولید و بهرهوری در بخش کشاورزي و بخشهای وابسته به آن
▪️افزایش سطح درآمد روستاییان
▪️ارتقاي سطح مهارتها و توانمندیهای روستانشینان
▪️تخصیص اعتبار لازم براي اجراي برنامههای عمرانی و توسعه روستایی
▪️ ایجاد فرصتهای شغلی جدید
▪️ تأمین حداقل نیازهاي معیشتی روستاییان
▪️ بهرهبرداری بهینه از منابع محلی
🔹برنامه توسعه روستایی یکپارچه، برنامه توسعه نواحی در معرض خشکسالی و برنامه توسعه نواحی بیابانی، سه طرح عمدهای بودند که در این راستا به اجرا درآمده و دستاوردهاي چشمگیري براي این کشور به ارمغان آوردند.
🔹قانون 45/2007 اسپانیا در خصوص توسعه پایدار روستایی، تحت عنوان قانون توسعه پایدار در نواحی روستایی در 13 دسامبر 2007 مصوب شد. هدف این قانون، بهبود سطح توسعه در نواحی روستایی و پیشنهاد سازوکارهای حکمرانی نوین برای وزارتخانههای مختلف، بهمنظور هماهنگسازی مداخلات آنها در نواحی روستایی است. این قانون، بر پایه رهیافت بینابینی سیاستگذاری توسعه روستایی تدوین شده است. قانون توسعه پایدار در نواحی روستایی، مسؤولیت سیاستگذاری روستایی را از وزارت کشاورزی تنها، به کل دولت اسپانیا گسترش داد.
🔹این قانون برنامه توسعه پایدار روستایی بین وزارتخانهای و چندساله را آغاز کرده است و این برنامه بودجه روستایی را متشکل از چند نوع بودجه مختلف در زمینه تأمین مالی توسعه روستایی ایجاد نموده است. ادغام وزارت محیطزیست با وزارت خانه ماهیگیری و غذا در سال 2008 در قالب یک وزارت بزرگ تحت عنوان وزارت محیطزیست، امور روستایی و دریایی نیز علامتی برای تغییر رویکرد نسبت به سیاستگذاری روستایی در اسپانیا است قانون توسعه پایدار در نواحی روستایی منجر به تشکیل کمیسیون بین وزارتخانهای توسعه روستایی اسپانیا شد. این کمیسیون، ابزارهای کافی را در اختیار دارد و قادر به ارزشیابی اقدامات و اثرات اقدامات وزارتخانههای مختلف در نواحی روستایی است و میتواند پیشنهادهای لازمالاجرا به دستگاههای مربوطه ارائه کند. ریاست کمیسیون مذکور، بر عهده وزیر محیطزیست، امور روستایی و دریایی است و متشکل از معاونان وزیر 17 وزارتخانه و سه عضو دیگر می باشد.
📚Capreform.eu/what-role-for-agriculture-in-rural-development/
📚Traditionscustoms.com/festivals/european-harvest-festivals
#توسعه_روستایی
#امنیت_غذایی
#از_دنیا_چه_خبر
#دیگران_چه_می_کنند
#یادداشت
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رباتهایی که با استفاده از هوش مصنوعی قادرند کاهو را مانند انسان ها برداشت کنند! بزودی چهره کشاورزی در جهان تغییرات زیادی خواهد کرد!
#صنعت_در_خدمت_کشاورزی
#صنعت_کشاورزی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🎥 رباتهایی که با استفاده از هوش مصنوعی قادرند کاهو را مانند انسان ها برداشت کنند! بزودی چهره کشاورزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماشین آلات پیشرفته برداشت لوبیا سبز!
#صنعت_کشاورزی
#صنعت_در_خدمت_کشاورزی
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاوير شکست سد در سیبری روسیه
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🎥تصاوير شکست سد در سیبری روسیه ✅ @masaf_foods
⭕️شکست سد در سیبری روسیه ۱۳ کشته برجا گذاشت
🔹بر اثر ریزش و شکست یک سد در منطقه سیبری روسیه ۱۳ تن کشته و ۱۷ نفر مفقود شدند.
🔹سد روستای شتینکینو منطقه کوراگین در استان کراسنویارسک (در سیبری) ساعت دو امروز (شنبه) به دلیل فرسودگی فروریخت
🔹در پی ریزش این سد، مکان ویژه استخراج طلا دچار آب گرفتگی شد و دو خوابگاه عمومی در این روستا زیر آب رفت. در زمان حاضر ۲۷۰ نفربا ۵۰ دستگاه در حال امدادرسانی هستند
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ اهمیت تقویت جایگاه بخش کشاورزی در هویت ملی کشورها (1از3) 🔹هویت ملی دارای عناصر سازندهی گوناگونی
⭕️ اهمیت تقویت جایگاه بخش کشاورزی در هویت ملی کشورها (2از3)
🔹در جامعه ی آمریکا کشاورزان دارای ارزش اجتماعی بالایی بوده و بهعنوان وطنپرست شناخته می شوند. این موضوع بهطور سنتی از زمان جفرسون تا دونالد ترامپ (Washington Times, 2018) دنبال شده است. درواقع امریکا بهعنوان قدرت اقتصادی جهان، مدیون بخش کشاورزی می باشد و این موضوع دائماً به آمریکایی توسط دولتمردان گوشزد میگردد (Countrystudies.us).
🔹منطقه ی جغرافیایی، گرایش سیاسی، اخلاق اجتماعی و ... ازجمله عوامل تعیین هویت آمریکایی هستند. نیویورکی، لیبرال، کشاورز ارگانیک، غذا ساز و غیره عباراتی هستند که امروزه به گوش آمریکایی ها آشنا هستند. از طرف دیگر، هر منطقه ی جغرافیایی در آمریکا برای تولید محصولات خاصی معروف هستند. بوردو، ایسلای، ایپیساید و پارما هرکدام به یاد آورنده ی کیفیت و محصول خاصی هستند. دولتهای محلی از این خصوصیت استفاده کرده و هویت منطقه ای برای تولید محصولات ایجاد کرده اند. برای مثال سیب کالیفرنیا، شراب دیویس و غیره در ایالاتمتحده امریکا مطرح هستند و دولت مرکزی نیز این خصوصیات منطقه.ای را بهصورت جهانی معرفی می کند (TheBackyardProvider.com).
🔹در آلمان آموزشوپرورش رکن مهم نظام آن می باشد و از این ابزار برای هویت بخشی و حک کردن ارزش کشاورز و بخش کشاورزی در شخصیت کودکان و نوجوانان در نظام آموزشی جزء برنامه های ثابت آلمان است (jstor.org). از طرف دیگر صدها برنامه ی آموزشی و بازی برای کودکان زیر هشت سال نیز طراحی شده (Pinterest.com) تا با فعالیت ها و ارزشهای کشاورزی برای کشور آشنا شوند. چاپ کتاب مخصوص کودکان نیز از روشهای فرهنگسازی و هویت بخشی کشاورزی در این کشور به شمار میرود.
🔹هند و سنگاپور در دهه ی اخیر رشد چشمگیری در زمینه فناوری داشته اند. هند تلاش می کند تا خود را بهعنوان کشوری پیشرو در استفاده از فناوریهای نوین مطرح کند و کشاورزی نیز از این عرصه جدا نیست. این دو کشور درصدد هستند تا کشاورزی را با هویت فناورانه به جهان معرفی کنند و در همین راستا از فضای استارت آپی شکلگرفته در این کشورها کمال استفاده را می کنند (Zoomit, 2017). برای مثال استارت آپهایی همچون TheAgrihub، AgroStar، IFFCO و Digital Green در هند شکل گرفته و رشد کرده اند. از طرف دیگر هند با سرمایه گذاری های متعدد تلاش کرده تا کشاورزی سنتی را به کمک فناوری های نوین به مرز دانش نزدیک نماید و برنامهریزیهای خود قصد دارد تا در چند سال آینده هند را بهعنوان پیشگام فناوری های کشاورزی در جهان معرفی کند (Forbes, 2018).
منابع:
http://bit.do/fduHs
http://bit.do/fduHx
http://bit.do/fduHG
http://bit.do/fduHN
http://bit.do/fduHS
#هویت_ملی
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#یادداشت
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️هند جریان آب رودخانهها به سمت پاکستان را قطع میکند 🔹در ادامه جنجالهای هند و پاکستان در خصوص مس
⭕️افشاگر مصری: دولت مصر مخفیانه آب نیل را به رژیم صهیونیستی میفروشد
🔹«محمد علی»، افشاگر فساد در دولت مصر: دولت «عبدالفتاح السیسی» در اوج بحران آب در مصر، تونلهای مخفیانه زیر کانال سوئز ایجاد کرده و آب رود نیل را به رژیم صهیونیستی میفروشد.
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در پرو با به دام انداختن مه و گرفتن رطوب موجود در هوا روزانه ۶۰۰۰ لیتر آب آشامیدنی تولید میکنند
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرار من از کره شمالی
🔹هیونسو لی (Hyeonseo Lee) کودکی که در کره شمالی بزرگ شده بود، همیشه فکر میکرد کشورش «بهترین نقطهی کره زمین» است. تا زمان #قحطی دهه ۹۰ در کره شمالی او شکی در این مورد نداشت. ۱۴ ساله بود که از کشور فرار کرد و به عنوان پناهنده در چین، زندگی پنهان خود را آغاز کرد. داستان او روایتی شخصی و ترسناک از زنده ماندن و امید داشتن است - و تلنگری قوی برای کسانی که هر روز با خطر دست و پنجه نرم میکنند، حتی اگر رسیدن به مرزها برایشان خیلی دور و دستنیافتنی باشد.
↗️ نسخه اصلی این سخنرانی را در اینجا ببینید
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ اهمیت تقویت جایگاه بخش کشاورزی در هویت ملی کشورها (2از3) 🔹در جامعه ی آمریکا کشاورزان دارای ارزش
⭕️اهمیت تقویت جایگاه بخش کشاورزی در هویت ملی کشورها (3 از3)
🔹کشت و کار شهری یا Urban Agriculture یک سنت باستانی از دوران فراعنه هست اما این کار با فرهنگ بریتانیایی نیز عجین شده است. بیشتر بریتانیایی ها با مناطق کشت و کار شهری در این کشور آشنا هستند. مناطق کشت و کار شهری زمینهایی در داخل شهر هستند که توسط شهرداری یا شرکتهای خصوصی قطعهبندی شده و افراد میتوانند برای مدت مشخصی این قطعات را اجاره کرده و محصولات کشاورزی خودشان را در آن تولید کنند. این سنت نوعی هویت شهری به کشاورزی می بخشد و میتواند در روحیه شهروندان تأثیر مثبت زیادی داشته باشد و نوعی تمرین ذهنی و فرهنگسازی برای ارزش قائل شدن به کشاورزی در شهرها هست زیرا شهروندان می توانند با زحمات تولید محصولات کشاورزی آشنا شوند.
🔹یکی از بهترین مدلهای کشت و کار شهری در انگلیس مربوط به شهر تادموردن است. این شهر 17 هزار نفر جمعیت دارد که در ناحیه یورکشایر انگلستان واقع شده. پروژه ی زراعت شهری در سال 2008 آغاز شد و چهل ناحیه برای کشت و کار در این شهر در نظر گرفته شد. تولید در این مناطق کاملاً رایگان بوده و کار توسط داوطلبان انجام می شود. این داوطلبان فارغالتحصیلان هنرستان های کشاورزی، متخصصان کشاورزی یا کشاورزان هستند که وظیفه ی آموزش شهروندان را نیز بر عهده دارند. پس از آموزش هر شهروند می تواند تولید محصول خاصی را بر عهده بگیرد و پس از تولید فروش توسط عوامل اجرایی (شهرداری یا شرکت های خصوصی) انجام می گیرد و سود حاصل بین عوامل تقسیم می گردد. این کار ترویج کشاورزی در جامعه، افزایش تولید، کاهش هزینه ها، افزایش سرانه پارکها و غیره را به دنبال دارد.
🔹شاید بتوان ارزشگذاری و هویتسازی در بخش کشاورزی را با سه دستاورد دنبال کرد: هویت بخشی به فرد (کشاورز)، هویت بخشی به صنعت (کشاورزی) و هویت بخشی به محصول. برای اینکه یک شخصیت ملی و جهانی در کشاورزی ایران شکل بگیرد باید کشاورزان ارج نهاده شده و برنامه هایی برای هویت بخشی به کشاورز از دوران کودکی تدوین گردد. ظرفیتهای ایران ازجمله شتر، ذخایر ژنتیکی بینظیر، محصولاتی نظیر گلاب، زعفران، آجیل و غیره قابلیت بسیار زیادی در جهت هویت دار شدن ایرانی هستند و درواقع کالاهای ایرانی هویت ایران به شمار می آیند. در همین راستا باید به تولید محصولات سنتی ایرانی، بسته بندی بازارپسند این محصولات و بازاریابی صحیح آنها مبادرت نمود. تهیه ی برنامه های درسی و دانشگاهی، برنامه های تلویزیونی، توجه مدیران و مسئولان به شغل کشاورزی بهعنوان شغل آینده ساز و غیره می تواند در برنامهریزیهای کشوری مدنظر قرار گیرد.
#هویت_ملی
#زنجیره_ارزش_کشاورزی
#یادداشت
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods