🔴 عباس کشاورز؛ سرپرست بازنشسته ای که به خودکفایی اعتقاد ندارد!
با خبر انتصاب عباس کشاورز با سن بیش از 70 سال به عنوان سرپرست جدید وزارت جهاد کشاورزی بعد از استعفای مهندس حجتی ذکر چند نکته ضروری است!
‼️بر خلاف تاکیدات جدی رهبری بر لزوم رسیدن کشور به خودکافی کامل و با ثبات در تولید محصولات اساسی و راهبردی عباس کشاورز چنین نظری نداشته و بدون شناخت کافی از ظرفیتهای جدی منابع طبیعی کشور، امکان رسیدن به کودکفایی را منتفی می داند!
‼️متاسفانه ایشان بنابراطلاع موثق در جلسه ای اعلام کرده اند که به خودکفایی در تولید بذور (نهاده پایه ای و قابل تجارت کشاورزی) نیز اعتقادی ندارد. دلایل ایشان در محل دیگری جای بحث جدی دارد.
‼️لازم به ذکر است بدون رسیدن کشور به خودکفایی پایدار در تولید محصولات راهبردی، و ادامه وابستگی عملا کشور در معرض خطرات جدی تر قرار خواهد گرفت!
#عباس_کشاورز
#خودکفایی
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ رفتار مشکوک برخی دولتمردان علیه امنیت ملی کشور/آقای نوبخت شما مسئول هستید!
🔹سیاست خرید تضمینی محصولات اساسی به ویژه گندم، اگرچه با نواقصی در حال اجراست اما با وجود انبوهی از تصمیمات اخذ نشدهی دولت در بخش کشاورزی، درحال حاضر بهترین ابزار واقعی و موثر برای حمایت از تولید گندم و امنیت غذایی کشور به شمار میرود. در حال حاضر زنجیره ارزش نان با گردش مالی چند هزار میلیارد تومانی نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار در کشور دارد. علاوه بر اهمیت اقتصادی تولید گندم، جایگاه راهبردی این محصول در کشور برخی دشمنان را به طمع انداخته تا زمین بازی را به نفع خود تغییر دهند و ایران را از یک تولیدکننده توانمند بار دیگر به یک واردکننده در منطقه تبدیل کنند. مطمئناً تبدیل شدن هرکشور قدرتمند مستقلی به یک واردکننده محصولات غذایی می تواند زمینه فروپاشی سیاسی اقتصادی آن کشور را فراهم نماید. تجربه تاریخی نیز نشان داده است، توانمندی تولید غذای اساسی یکی از مولفههای قدرت در جهان شناخته میشود. کما اینکه کشورهایی نظیر اتحاد جماهیر شوروی، عراق و لیبی به دلیل وابستگی غذایی به غرب به راحتی زانو زدند!
🔹اما در میان هجمه بیسابقه رسانههای فارسی زبان خارجی به سیاستهای خودکفایی طی سال های اخیر، برخی مسئولین شاغل در نظام جمهوری اسلامی ایران نیز سخنان ناصحیحی را بر زبان آوردهاند که موجب تعجب کارشناسان شد. از "مزخرف" دانستن سیاست خودکفایی تا "ارزان تر" دانستن "واردات گندم" نسبت به تولید داخلی، تنها بخشی از همصداییها از درون نظام با رسانههای بیگانه بود. اما شاید حرف ها تا زمانی که روی کاغذ نیایند و تبدیل به عمل مسئولین نشوند منشاء نگرانی جدی نباشند. اما متاسفانه در سالهای اخیر شاهد بودیم که پیاده سازی افکار ضد خودکفایی توسط برخی مسئولین با ابزار سیاستگذاری در حال انجام است. در همین رابطه نرخ خرید تضمینی گندم با وجود اصرارهای وزیر جهاد کشاورزی و گندمکاران طبق قانون متناسب با تورم افزایش پیدا نکرد و در نتیجه با مقاومت رئیس سازمان برنامه و بودجه در شورای اقتصاد، دو سال پیاپی منابع خرید تضمینی متناسب با رشد هزینهها، تامین نشد.
🔹واکنش طبیعی کشاورزان به رفتار آقای نوبخت در مرکز ثقل بودجه ریزی کشور این بود که در پایان فصل زراعی و برداشت ۹۷-۹۸ از فروش محصول خود به دولت امتناع کنند. در نتیجه خرید تضمینی با کسری حدود ۱ میلیون تنی گندم مواجه شده و حالا معاون وزارت کشاورزی از احتمال واردات گندم از خارج کشور سخن میکند. به همین راحتی سلیقه شخصی یک مدیر بلندپایه دولتی منافع ملی را به خطر می اندازد و زحمات کشاورزان برای تامین امنیت غذایی کشور را بر باد می دهد.
🔹اما عملیات برای ضربات جدی تر به سیاست خرید تضمینی همچنان ادامه دارد. در دو سال اخیر دولت علی رغم اصرار فراوان و برخلاف نظر کارشناسی نمایندگان و مراکز پژوهشی نتوانست در تصویب طرح تشکیل مجدد وزارت بازرگانی توفیقی کسب کند، لذا در اقدامی عجیب قانون تمرکز را به شکل خودسرانه تعلیق و به شکل ابهام آلودی اعلام کرد برای این کار در جلسه شورای اقتصادی سران قوا مجوز صادر شده است. یعنی عملاً دولت همان کاری را که قرار بود با وزارت بازرگانی انجام دهد بدون قانون انجام داد و مجلس را دور زد. پس از این اقدام شرکتهای متولی بازرگانی کشاورزی یکی پس از دیگری به وزارت صنعت معدن و تجارت منتقل شدند. لازم به ذکر است جداشدن ابزارهای مدیریت بازرگانی از متولی که دغدغهای برای حمایت از تولید ندارد، دقیقاً همان چیزی است که کارشناسان از آن واهمه داشتند. لازم به ذکر است بر اساس اخبار موثق واصله یکی از اعضای شرکت جی تی سی (متولی خرید تضمینی) خود در واردات آینده گندم با ارز دولتی منفعت میبرد.
🔹با نزدیک شدن به پایان فصل زراعی و آغاز فصل جدید، کشاورزان تقاضا دارند به قانون عمل شده و دولت قیمت خرید تضمینی را عادلانه تعیین کند تا دست وارداتچیان سودجو کوتاه شده و امنیت ملی با واردات به خطر نیفتد. در آخر باید به برخی جریانات رسانهای جهت دار و مشکوک اشاره کرد که تلاش می کند با بزرگنمایی تخلفات در خرید تضمینی گندم، کل این محصولات را آلوده نشان دهند تا از این طریق این سیاست مهم را زیر سوال برده و راه واردات را هموار تر کنند.
#امنیت_غذایی
#امنیت_ملی
#خرید_تضمینی
#خودکفایی_گندم
#یادداشت
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
🔴 استعفای حجتی به دلیل اعمال نظرهای عیسی کلانتری در مسائل کشاورزی بود
🔹یكی از مسئولان وزارت جهاد در خصوص علت استعفای حجتی گفت: ایشان چند بار استعفای خود را در برهههای مختلف تقدیم رئیسجمهور كرد چون از نرخ پایین خرید تضمینی گندم، احیای وزارت بازرگانی و مقدم دانستن نظرات عیسی كلانتری بر نظرات ایشان در مسائل كشاورزی نزد رئیسجمهور ناراحت بود./ جام جم
‼️پ.ن: همانطور که ملاحظه می کنید تحلیل چندی پیش واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف مبنی بر دخالت #عیسی_کلانتری و سنگ اندازی در سیاست های حمایتی وزارت جهاد کشاورزی در جهت نیل به خودکفایی کاملا درست بوده و برخی رفتارهای مشکوک دیگر نظیر بالانرفتن غیر قانونی نرخ خرید تضمینی گندم نشان می دهد #مهندس_حجتی تحت فشار زیاد مجبور به استعفاء شده است.
#خرید_تضمینی
#امنیت_غذایی
#امنیت_ملی
✅ @masaf_foods
📸 تورم خوراکیها در آبان ۵۸ درصد شد/ سبزیجات، لبنیات و تخم مرغ در صدر افزایش قیمتها
🔹بررسی گزارش مرکز آمار نشان میدهد، در آبان ماه خوراکیها و آشامیدنیها شاهد تورم ۵۸ درصدی بودهاند. در گروه عمده «خوراکیها، آشامیدنیها و دخانیات» بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گروه «سبزیجات » (گوجهفرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای) و گروه «لبنیات و تخم مرغ» (تخم مرغ ماشینی) میباشد. در گروه عمده «کالاهای غیر خوراکی و خدمات» گروه « حمل ونقل شخصی» (بنزین، انواع اتومبیل سواری) بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
✅ @masaf_foods
🔴 مشکل شترها نیستند، مشکل شما مدیران نالایقِ فرصت سوز در ادارات دولتی هستید!
🔹فاجعه از این بزرگتر در استان البرز به عنوان یکی از قطبهای تمدنیِ دامپروری و کشاورزی طی هزاران سال اخیر، مدیر فنی اداره منابع طبیعی استان البرز در سخنانی نسجیده از ورود شترها به عرصههای منابع طبیعی کشور انتقاد میکند و آن را مخرب عنوان میکند؟! مهدی فتحی در گفتگو با مهر گفت: «ورود شترها به این عرصههای بیابانی {عرصههای بوته کاری شده منابع طبیعی} همچنان خسارت زا است و تا زمانی که نتوانیم به کنترل دامها و شترها و دامهای سرگردان در این عرصه برسیم، همچنان در حال خسارت و ضرر خواهیم بود.» وی در بخش دیگری اینطور ادامه میدهد: «در مصاحبه های قبلی بارها گفتهام و بازهم تکرار میکنم که شتر حیوان مفیدی است اما البرز موقعیت خوبی برای رها کردن شترها نیست. رخساره های بیابانی استان البرز به دلیل شوری خاک پفکی است، مالچ طبیعی روی خاک وجود دارد، به همین دلیل نباید شترها روی این عرصهها راه بروند زیرا موجب بروز ریزگرد میشوند!»
🌐 mehrnews.com/news/4708812
🔹این سخنان نشان میدهد که این مدیر به عنوان یکی از متولیان حفظ مراتع در سازمان منابع طبیعی استان البرز، درک عمیقی از جایگاه سازمان خود در مقوله بهرهبرداری صیانتی از مراتع و منابع طبیعی ندارد و اگر نگوییم اوضاع نابسامان محیط زیست به دلیل عملکرد فاجعه بار این قبیل مدیران در کشور بوده است سخن گزافهای نگفتهایم. نگاه غلط این مدیر به مقوله بهرهبرداری از منابع طبیعی نماینده خوبی از نگاه منفعالانه سایر مسئولین منابع طبیعی به مسئله حفاظت از منابع طبیعی است. به دلیل عدم وجود یک نظام دقیق و شفاف برای ارزیابی تک تک کارمندان دولت بخصوص در بخش کشاورزی، عملاً مدیر دولتی هیچ تلاشی برای کسب دانش روز و یا تجربه روش های مدیریتی نوین در جهان نمیکند و کار به اینجا رسیده است که شتر، به عنوان یکی از دام های پرفایده و بومی هزاران ساله اقلیم و جغرافیای ایران، مزاحم و نابودگر مراتع معرفی می شود. البته این مدیر منابع طبیعی تهدید کرده که در صورت جمع آوری نشدن این دام ها، از طریق مراجع قضایی پیگیر موضوع خواهد بود که این هم از نکات جالب موضوع است.
🔹مشکل از شترهای معصوم نیست مشکل بی تدبیریِ مدیران نالایق منابع طبیعی است که اراضی کشور را در قبضه خودشون درآوردهاند و توان تقویت اصولی آن را ندارید! مدیریت و حفظ پوشش گیاهی با صرف بودجه های دولتیِ نفتی ناپایدار، استقرار نخواهد یافت و تنها راه، واگذاری اراضی منابع طبیعی در فالب #اجاره_بلند_مدت به تولیدکنندگان جسور و ماجراجوست که میتوانند ضمن تقویت مراتع و ارتقای کیفیت خاک، تولید غذا هم داشته باشند. اگر نشنیدهاید که دام ها می توانند خاک را اصلاح کرده و زمینه سرسبزی بیشتر را فراهم کنند، توصیه میشود فیلم ضمیمه این کلیپ را با دقت ببینند تا شاید این نگرش اشتباه اصلاح شود.
#ورود_دام_به_مرتع
#بهره_برداری_صیانتی
✅ واحد مطالعات امنیت غذایی مصاف
https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🔴 مشکل شترها نیستند، مشکل شما مدیران نالایقِ فرصت سوز در ادارات دولتی هستید! 🔹فاجعه از این بزرگتر
⭕️بررسی چشم انداز روبه رشد صنعت پرورش شتر در جهان: شتر دامی کمتوقع و پرسود (1از2)
🔹شتر برای تغذیه خود تقریباً هیچ رقابتی با دیگر حیوانات ندارد و میتواند کمک شایانی به وضع معیشت افراد درگیر در پرورش آن کند. میزان مرگ و میر پایین و مقاومت بالا در شرایط خشکسالی شتر را گزینه ای کم هزینه برای تولیدات پروتینی می کند. با توجه به روند افزایش جمعیت جهانی و گرم شدن کره زمین شتر گزینه بسیار مناسبی برای توسعه در کشورهای خشک و نمیه خشک جهان شناخته شده است.
🔹افزایش جمعیت جهانی دغدغه امنیت غذایی را جدی تر کرده است. برای مقابله با این موضوع نیاز به کشف منابع جدید در جهان است و در همین راستا شتر میتواند از نظر شیر و گوشت و دیگر محصولات، به بهترین شیوه در زنجیره تأمین مواد غذایی ایفای نقش کند. در پاکستان 21 نوع گونه شتر وجود دارد. درصورتیکه شتر به خوبی تغذیه شود میتواند 10 تا 15 لیتر شیر تولید کند و اگر زیرساختهای بازاریابی مناسب ایجاد شوند، پرورش شتر برای تولیدکنندگان پر سود خواهد بود. همچنین نیاز است که دستورالعملهای استاندارد برای طبقهبندی و شناسایی گونههای شتر برای مقاصد گوناگون، بیشتر موردتوجه قرار بگیرد.
🖋دامداری در پاکستان نیمی از ارزش افزوده بخش کشاورزی را دارا است
🔹بخش پرورش دام در پاکستان مهمترین بخش کشاورزی این کشور است، بهطوریکه نزدیک 52.2 درصد ارزشافزوده بخش کشاورزی و حدود 11 درصد تولید ناخالص داخلی را تشکیل میدهد. درآمد ارزی خالص حاصل از تولیدات دامی در سال 2008-2007 بالغ بر 53 میلیارد روپیه بوده است. بخش دامداری برای پاکستان از اهمیت ویژهای برخوردار است، به این دلیل که حدود 30 تا 35 میلیون نفر جمعیت روستایی بهصورت مستقیم یا غیرمستقیم در این حرفه مشغولاند و حدود 30 تا 40 درصد درآمد آنها از این راه به دست میآید.
🖋مغفول واقع شدن سهم شتر در امنیت غذایی کشورهای درحالتوسعه
🔹شتر یک گونه مهم و منحصربهفرد است که با محیطهای گرم و خشک سازگار است و سهم قابلتوجهی در امنیت غذایی خانوارهای عشایری دارد. سهم شترها در رفاه انسانی کشورهای درحالتوسعه عموماً توسط عوامل متعددی که تمایل به ناچیز دانستن ارزش واقعی آنها دارند، ناشناخته مانده است. اولاً برآورد جمعیت شترها به دلیل عدم سرشماری منظم معمولاً نادرست هستند، ثانیاً محصولات آنها بهندرت وارد یک سیستم بازاریابی رسمی میشوند؛ بنابراین سهم آنها در معیشت و اقتصاد ملی بهشدت ناچیز دیده میشود. درنتیجه سالهای متمادی در برنامههای توسعه ملی توجه خیلی کمتری به پیشرفت بخش شتر شده است.
🌐 http://bit.do/fikMM
#ورود_دام_به_مرتع
#بهره_برداری_صیانتی
#پرورش_شتر
#دام_راهبردی
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️بررسی چشم انداز روبه رشد صنعت پرورش شتر در جهان: شتر دامی کمتوقع و پرسود (1از2) 🔹شتر برای تغذیه
⭕️بررسی چشم انداز روبه رشد صنعت پرورش شتر در جهان: شتر دامی کمتوقع و پرسود (2از2)
🖋تواناییهای منحصربهفرد شتر در سازگاری با مناطق خشک
🔹قابلیت تطبیقپذیری شتر و زنده ماندن در محیطهای خشک و نیمهخشک جهان باعث شده تا لقب «کشتی کویر» را بگیرد. سیستم فیزیولوژیک منحصربهفرد این حیوان آن را مناسب برای پر کردن جایگاههای مهم در اکوسیستم بیابان کرده است. این حیوان همچنین توانایی بینظیری در تبدیل منابع گیاهی ناچیز کویر به شیر و گوشت و فیبر دارد. شتر برای تغذیه تقریباً هیچ رقابتی با دیگر حیوانات ندارد و میتواند کمک شایانی به وضع معیشت افراد درگیر در پرورش آن کند، مشروط بر اینکه پرورش دهندگان سیستم های مدیریت سنتی شیوه خود را با روشهای مدرن پرورش و مراقبتهای بهداشتی از حیوان تکمیل کنند. شتر میتواند شیر و گوشت نهتنها مناطق بسیار خشک بلکه مناطق شهری در بسیاری از کشورها را تأمین کند. در صورت بروز خشکسالی شتر در مقایسه با دیگر نشخوارکنندگان کوچک و بزرگ نرخ مرگومیر بسیار پایینی دارد. با توجه به پیشبینیهای گرم شدن جهانی کره زمین شتر احتمالاً مناسبترین حیوان برای توسعه است.
🖋سومالی، سودان و پاکستان سه کشور برتر جهان در پرورش شتر
🔹در پاکستان سالانه 0.24 میلیون تن شیر تولید میشود که ارزش آن 2.4 میلیارد روپیه است. علاوه بر این سالانه 50 هزار تن گوشت شتر به ارزش 250 میلیون روپیه تولید میشود. همچنین سالانه حدود 22 هزار و 500 پوست شتر در پاکستان حاصل میشود و از آنها برای تهیه زین اسب و صندل و وسایل تزئینی استفاده میشود که برخی از آنها صادر نیز میشوند. موی شتر تولید شده در پاکستان نیز حدود 20 هزار تن است و از آن برای تولید پتو، کفپوش، چادر و طناب استفاده میشود. جمعیت شتر در این کشور 1.2 میلیون نفر تخمین زده شده است و در بین کشورهای بزرگ پرورشدهنده شتر بعد از سومالی و سودان و در رتبه سوم قرار دارد.
🖋بازار کشورهای آفریقایی و حاشیه خلیجفارس فرصتی برای توسعه صادرات گوشت شتر
🔹شیر شتر به دلیل بالا بودن پروتئین و خاصیت ضد باکتریایی در مقایسه با شیر گاو از کیفیت نگهداری بالاتر برخوردار است. شتر پاکستانی تمامی ویژگیهای برجسته لبنی را دارا است که آن را قادر میسازد تا بهعنوان یک حیوان لبنی خوب عمل کند. دامداری شتر شیری با استفاده از روشهای نوین میتواند مبدائی برای راهاندازی پتانسیلهای لبنی شود. گوشت محصول جانبی شتر است و به نظر می سد تقاضا برای گوشت شتر در میان جوامع در حال افزایش است. بازارهای گوشت شتر به جز در سودان بهخوبی توسعه داده نشدهاند اما فرصتهای صادراتی پرسود در مصر، لیبی و عربستان سعودی و دیگر کشورهای حاشیه خلیجفارس وجود دارد. در چندین کشور آفریقایی و آسیایی مصرف گوشت شتر معادل 5 تا 50 درصد گوشت قرمز تولیدی آنها است. تغییرات گزارششده از وزن زنده شتر نشان میدهد که گستره وسیعی برای تغییر ژنتیکی و توسعه نوع گوشتهای تولیدی وجود دارد.
🌐 http://bit.do/fikMM
#ورود_دام_به_مرتع
#بهره_برداری_صیانتی
#پرورش_شتر
#دام_راهبردی
🔗 کانالهای واحد مطالعات امنیت غذایی
👈 تلگرام | سروش | آیگپ | بله | ایتا
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ظهور دریاچه ای در دل کویرِ لوت
✅ @masaf_foods
⭕️ذوق زدگی تفکرسازه ای از یک ترجمه اشتباه
🔹پاره ای از این شبکه های تلگرامی وابسته به تفکر سازه ای به قدری محو این تیتر یورونیوز شدند که به خود حتی زحمت ندادند اندکی تفکر کرده و نگاهی به وضعیت جغرافیایی و زمین شناسی این شهر زیبا در ایتالیا بیاندازند و بیاندیشند که چگونه ونیزی ها میخواهند وسط دریا سد بسازند؟
🔹 سیستم Moses یک #سد نیست و کلا اشتباه در خبر یورو نیوز ترجمه و تحلیل شده است. این سیستم در واقع یک سیستم flood protection زیر دریایی شامل مجموعهای از گیت های متحرک واجزا دیگر هست که موقع افزایش سطح آب دریا بصورت الکترونیکی بالا آمده و جلوی ورود آب به شهر ونیز را میگیرد.
🔹این سیستم البته هنوز تکمیل نشده و منتقدانی هم دارد که اعتقاد دارند حتی اگر تکمیل شود با توجه به افزایش سطح آب دریا (See level rise) پس از مدتی خود این سیستم زیر آب
خواهد رفت. امیدوارم یورو نیوز این خبر اشتباه خود را تصحیح کند!
🌐دکتر مهدی معتق
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آنفلوانزا و راههای پیشگیری از ابتلا به آن
🔹شیوع بیماری آنفلوانزا همزمان با فصل سرد سال امری طبیعی به شمار میرود و در این میان خود مراقبتی و رعایت بهداشت فردی در پیشگیری از ابتلا به آن نقش مهمی دارد
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رباتی برای برداشت سریع محصول درختان از طریق اعمال چند ثانیه ارتعاش به تنه درخت در محدود فرکانس طبیعی آن، که موجب میشود میوه های رسیده جدا شده و به زمین بریزند.
#صنعت_در_خدمت_کشاورزی
#صنعت_کشاورزی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با قهرمان پروش ماهی در قفس کشور آشنا شوید!
🔹آقای یوسفی صاحب بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در قفس در سواحل استان هرمزگان با ظرفیت تولید 5 هزار تن ماهی در دل آبهای خلیج فارس!
🔹او اعلام کرده که حاضر است دانش و تجربه اش را در اختیار علاقه مندان این صنعت قرار دهد!
#پرورش_ماهی_در_قفس
✅ @masaf_foods
⭕️ تنها راه برای اینکه منابع درآمدی گران شدن بنزین به جیب دولت نرود شفافیت است
✅ @masaf_foods
🔴 مخالفت مجمع تشخیص مصلحت با تشکیل وزارت بازرگانی
🔹 براساس بررسی های هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام که در قالب نامه ای رسما به شورای نگهبان اعلام شده است، مصوبه تشکیل وزارت بازرگانی با بند ۱۰ سیاستهای کلی نظام اداری و بند ۱۶ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی مغایرت دارد. این هیئت معتقد است که تبدیل یک وزارتخانه به دو وزارتخانه هم باعث توسعه تشکیلات اداری می شود و هم افزایش هزینه های عمومی را در پی دارد.
‼️پ.ن: هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی ازظرفیت های قانون اساسی است که تا به حال کمتر به آن توجه شده و در واقع نهادی است که بر مطابقت قوانین مصوب مجلس با اسناد بالادستی نظارت کرده و در صورت مغایرت می تواند جلوی اجرای آن را بگیرد.
#وزارت_بازرگانی
#وزارت_واردات
✅ @masaf_foods
⭕️ میزان واردات برنج کاهش و روغن خام افزایش یافت!
🔹واردات برنج در 6 ماهه اول سال 1398 نسبت به مدت مشابه سال 1397 به لحاظ وزنی 22.3 درصد کاهش و به لحاظ ارزشی 22.1 درصد کاهش داشته است.
🔹میزان واردات روغن خام در 6 ماهه اول 98 نسبت به مدت مشابه سال 97 به لحاظ وزنی 169.6 درصد به لحاظ ارزشی 190 درصد رشد داشته است.
‼️پ.ن: پس از آنکه دولت اجرای قانون تمرکز را متوقف و مسئولیت های واردات و صادرات محصولات اساسی را از وزارت جهاد کشاورزی گرفت، شرکت های تابعه مرتبط با تنظیم بازار و تجارت محصولات کشاورزی به وزارت صمت ملحق شدند تا بدین ترتیب واردات سهولت بیشتری یابد!
#وزارت_بازرگانی
✅ @masaf_foods
🔴 ۸۰ هزار تن برنج وارداتی در انبارهای دولت فاسد شد
مصری نائب رئیس مجلس شورای اسلامی :
🔹 ۸۰ هزار تن برنج برای تنظیم بازار از سوی دولت وارد شد که همه آنها در انبارها ماند و به خاطر عدم توزیع به موقع فاسد شد و در نهایت همه آنها دور ریخته شد.
🔹در چنین شرایطی دولت می گوید ۸۰ هزار تن برنج فاسد نشده و تنها ۲۰ هزار تن آن فاسد شده است؛ این در حالی است که حتی خراب شدن یک کیلو از این برنج ها اجحاف در حق مردم است چرا که این مقدار برنج با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد شده است./دانا
#ارز_پاشی_راننی
✅ @masaf_foods
#توییت
⭕️ کاش حجتی بماند و یک بار هم که شده روابط پشت پرده را بازگو کند!
🔹استعفای دیرهنگام #حجتی جدی است و او احتمالاً دولت را ترک میکند. اما کاش در جلسه استیضاح شرکت میکرد تامعلوم شود چه کسی طی سالها چوب لای چرخ تولید میگذارند و چرا برخی هم قطاران وی هم شمشیر را از رو برای کشاورزی بستهاند؟با سکوت حجتی راز وابستگی کشور به واردات سربهمهر خواهد ماند!
#استعفای_حجتی
https://twitter.com/masaf_foods/status/1198553688748548097
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دور دنیا با شتر دوکوهانه ایرانی
🔹یک جهانگرد ایرانی با هدف معرفی شتر دوکوهانه ایرانی( در خطر انقراض) در جهان سفر خود به دور دنیا آغاز کرد.
#پرورش_شتر
#دام_راهبردی
✅ @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماهی با چهره انسان در چین!
🔹ماهی شناور در نزدیکی حوضچهای در دهکده میائو چین، گردشگران چینی را شوکه کرد. یکی از گردشگران با انتشار تصاویری از ماهی کپور انسان نما در شبکههای اجتماعی، کاربران را به وحشت انداخت./رويترز
✅ @masaf_foods
⭕️ تولید غذا در اراضی لم یزرع با فناوری پوشش دهی بذر!
🔹دانشمندان دانشگاه ام آی تی واقع در شهر بوستون آمریکا، موفق به تولید پوششی برای اطراف بذور شدند که می تواند مواد مغذی مورد نیاز گیاه را در اختیار گیاه قرار داده و شرایط را برای رشد گیاه در خاک های #غیر_حاصلخیز فراهم کرده و #بذر را از #شوری بالا در امان نگه دارد. متخصصان دانشگاه MIT بذرها را با #ابریشم آغشته به #باکتری های تولیدکننده کود طبیعی
#نیتروژن تیمار کردند تا به رشد و جوانه زنی گیاه کمک کند. آزمایش ها نشان می دهد این بذور با موفقیت در خاکهای بسیار شور که در حالت طبیعی امکان جوانه زنی به بذرها وجود ندارد، رشد کردند. این دانشمندان امیدوارند با این روش بدون نیاز به تجهیزات پیشرفته و با کمترین هزینه، شرایط را برای بهره برداری کشاورزی از اراضی کم بازده و فقیر در جهان فراهم سازند.
‼️ابریشم به علت توانایی در حفاظت از ماده بیولوژیک برای پوشش دهی انتخاب شد. ریزوباکتر هم به عنوان باکتری معروف در تثبیت نیتروژن برای این آزمایشات انتخاب شد.
#دانش_کاربردی
#دانشگاه_خروجی_محور
#دیگران_چه_می_کنند
✅ @masaf_foods