شهید مصطفی احمدی روشن🇮🇷
#خاطره_کاری
🔹مصطفی کارش زندگی اش بود، تلفنش مدام زنگ میخورد. فرقی نمیکرد چه کسی و چه وقتی زنگ بزند. نصفه شب هم بود جوابش را میداد. دیگر تا صبح خوابش نمیبرد تا کار را انجام دهد.
🔹از کاشان که می آمد تهران، توی ماشین از سه ساعت راه دو ساعتش را با موبایل حرف میزد؛ با این تامین کننده با آن پیمان کار با این فروشنده با آن مدیر.
توی خانه هم همین اوضاع بود.
گاهی وقتها از شدت خستگی به تخت نمیرسید؛ وسط هال خوابش میبرد.
گاهی موبایلش را از کنارش بر میداشتم تا کمی بخوابد.
@mostafaahmadiroshan
شهید مصطفی احمدی روشن🇮🇷
#شهادت🌷
🌷همان اولین لحظه ای که پیکرش را دیدم احساس خوبی داشتم که من هم دیگر توی محشر شفیع دارم، یعنی یک کسی هست که مرا آنجا بشناسد. وضع ما که معلوم نیست، حواسمان که جمع نیست، این همه درگیری های دنیوی ما را غافل می کند، آنجا توی محشر هم اگر کس و کاری نداشته باشیم که به دادمان برسد، ول معطل خواهیم بود. اگر مارا خواستند بیندازند جهنم، دستمان به یکی می رسد، یک آشنا داریم.
🌷آن هم آشنایی که توی همین دنیا بدون آنکه ما خبر داشته باشیم سفارش ما را به این و آن می کرد. حتما آن طرف هوای ما را خواهد داشت. این احساس، احساس خاصی بود.
📌نقل از دوست شهید
@mostafaahmadiroshan
شهید مصطفی احمدی روشن🇮🇷
#فرهنگی
🔹بچه های گروه فردای سبز توی دانشگاه به خانواده های بی بضاعت و کم بضاعت رسیدگی می کردند. پول جمع می کردیم، چند قلم جنس می خریدیم و یک شبهایی می بردیم توی محله های پایین شهر، میدان خراسان و شوش و طوری که کسی متوجه نشود، توزیع می کردیم.
🔹بچه ها خانواده های محروم را از قبل شناسایی شان کرده بودند. مشکلات درسی و گرفتاری هایشان را هم اگر می توانستیم رفع می کردیم. مصطفی هم توی گروه فعالیت می کرد و همراهمان می آمد. خانواده ها را که می دید، چشمش پر اشک میشد.
🔹همیشه ناراحت بود که چرا نمی توانیم مشکلاتشان را کامل حل کنیم. توی راه که میرفتیم و میآمدیم بغض توی گلویش بود. تا چند ساعت توی خودش بود، با کسی حرف نمیزد. اگر به خانوادهای قول میداد که کارشان را پیگیری کند، حتی شده از درسش هم میزد و میرفت دنبالش.
@mostafaahmadiroshan
#خاطره_دانشجویی
🔸دوستش می گفت: خوابگاه دانشگاه شریف، خیابان زنجان، بلوک یک، اتاق ۳۱۳ ، من و مصطفا دو سال با هم بودیم. مصطفی، ميم شيمي ۷۷ از آن دست آدمهای بشاش و خنده رو که یک ماه نشده با همه آشناست.
با همه گرم می گیرند، با مذهبی و غیرمذهبی، با همه شوخی می کنند. اگر کسی دنبالش میگشت، محتمل ترین جایی که می شد پیدایش کرد، همان پاتوق مذهبی های خوابگاه زنجان بود، نمازخانه ی خوابگاه.
🔺شریفی ها به دانشجویان مهندسی شیمی شریف، میم شیمی می گویند.
@mostafaahmadiroshan
🌷سالروز شهادت مظلومانه آیت الله دکتر بهشتی و 72 تن از یارانش را تسلیت عرض نموده و روز قوه قضائيه را گرامی ميداريم.
@mostafaahmadiroshan
📸 اجرای #نقاشی_چهره شهید مصطفی احمدی روشن توسط برادر بزرگوار احمد منصوب در مراسم تجلیل از دانش آموزان و دانشجویان نخبه ی مشهدی شرکت کننده در مسابقات علمی جهانی.
🔸در پایان مراسم تابلوی نقاشی تقدیم به پدر شهید گردید🙏
تصاویر در ادامه👇👇👇
@mostafaahmadiroshan