eitaa logo
مرکز مشاوره روشنان
5.3هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.9هزار ویدیو
71 فایل
با شماییم با تخصصی‌ترین و متنوع‌ترین مطالب روانشناسی تا نیاز‌های مشاوره‌ات به‌راحتی رفع بشه☺️ راه‌ ارتباطی ما: 📞۰۹۳۷۱۴۶۶۵۵۷_۰۲۵۳۲۹۱۶۱۷۴ قم،بلوار صدوقی،بلوار فردوسی،نبش‌کوچه۱۲📮 ساعت کاری‌ما:۱۱ صبح الی ۲۱ آیدی مدیریت: @aramm61 آیدی ادمین: @roshanan98
مشاهده در ایتا
دانلود
مرکز مشاوره روشنان
2⃣5⃣ ۱۴. برای انجام کارها به کودکان فرصت دهید: سعی نکنید سرعت #یادگیری یک بزرگسال را به بچه‌ها تحمی
2⃣6⃣ ۱۶.کودکان رفتار منصفانه را درک می‌کنند: برای کودکان آنچه و به نظر می‌رسد، معمولا : ناتوانی در کنترل تکانه‌ها، کنترل ، به خاطر سپردن قوانین، عدم پیروی از دستورالعمل ها یا جریحه دارکردن احساس دیگران است. ⏪ بچه‌ها می‌دانند که ما حق داریم روی چیزهای خاصی پافشاری کنیم، مانند قوانین مربوط به خشونت. اما آنها معتقدند محدودیت‌هایی وجود دارد، و زمانی که ما آن محدودیت‌ها را زیر پا می‌گذاریم، به احتمال زیاد ما را نامشروع می‌دانند. ✅ بنابراین مهم است که با فرزند خود منصفانه و معقولانه رفتار کنید تا بچه‌ها نافرمانی نکنند. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
2⃣7⃣ ۱۷.سعی کنید کودکان خواب کافی داشته باشند: ♨️ تاثیر خواب را دست کم نگیرید. بر کسی پوشیده نیست که بر خلق و خوی تأثیر می گذارد و بدخوابی کودکان را بداخلاق می‌کند. 😬😴کودکانی که خواب کمتری دارند، «رفتار مخالف» بیشتری مانند ، ، مشاجره و کینه‌توزی نشان می‌دهند و خواب ضعیف باعث و کمبود توجه می‌شود. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
2⃣8⃣ ۱۸.خونسردی خود را حفظ کنید: مراقب خودتان باشید. وقتی فرزندتان می‌شود، آرام و خونسرد ماندن سخت است، از طرفی خودتان همه چیز را بدتر می‌کند، از جمله رفتار پرخاشگرایانه فرزندتان. ⏪ مطالعات روانشناسی کودک نشان می‌دهد که وقتی والدین سطح استرس خود را کاهش می‌دهند، احتمال پیشرفت بچه‌ها بیشتر است👌 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
2⃣9⃣ ۱۹.کنترل خشم با احساسات مثبت: به بچه‌ها نشان دهید که چگونه با به یاد آوردن افراد حامی در زندگی، احساسات منفی خود را خنثی کنند. تحقیقات این روش امیدوارکننده را پیشنهاد می‌کنند: ما می‌توانیم به بچه‌ها دهیم که احساسات منفی خود را با قدرت و خنثی کنند. 👩‍🏭🧑‍🏫 مشاوران کودک دریافتند که تجسم افراد مورد علاقه خود باعث می شود کودکان نسبت به دیگران احساس کمتری داشته باشند و بیشتر دلسوز باشند. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
اینهمه از فرهنگ‌سازی و کار تربیتی صحبت می‌کنیم، یه چیزهایی مد می‌کنن که فاتحه اصیل ایرانی با این همه قدمت را می‌خونن😠😡 به خودتون رحم نمی‌کنید به بچه‌هاتون رحم کنید که در آینده، دیگه چیزی از براشون نمی‌مونه👇👇👇 .
17.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مردمیکه اونقدر غافل و نادونن که جوگیر میشن و به سمت پذیرش هر فرهنگی می‌رن🤨 این افراد گزینه خوبی هستن برای بی‌هویت و منحط 🤭 تازه ادعای هم دارن و فقط و که میشه به فکر فقرا می افتن؟!😏 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوی مےآید🌺 عطرچایے☕️ صفای سفره صبح ☀️ چندلقمه کافیست تا انرژی جاودانگے❣ در وجودمان شکوفا شود دوستان عزیزم 🌤 روزتون شـــــــاد شاد، ان‌شاالله🥰 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه روز عادی عادی و بازی بچه‌ها🙄 اون‌وقت مادرای ایرانی می‌یان تو اتاق مشاوره و از ریخت و پاش بچه‌هاشون می‌گن😅 قیافه‌ی من؛ وقتی این دو تا را باهم‌ مقایسه می‌کنم🤯 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
مرکز مشاوره روشنان
2⃣9⃣ ۱۹.کنترل خشم با احساسات مثبت: به بچه‌ها نشان دهید که چگونه با به یاد آوردن افراد حامی در زندگی
3⃣0⃣ ✅ چند راهکار خلاقانه برای کاهش رفتارهای خشونت‌آمیز فرزندان 🔰آموزش به کودکان پرخاشگر برای بروز دادن احساساتشان می‌تواند به کاهش رفتارهای خشونت‌آمیز کمک کند. در اینجا چند راهکار موثر برای این منظور ارائه میشه: 1. آموزش شناسایی احساسات: به کودک کمک کنید تا مختلف را شناسایی کند. می‌توانید از کتاب‌ها، تصاویر و بازی‌ها برای آموزش انواع احساسات استفاده کنید. 2. استفاده از زبان ساده: به کودک بیاموزید که احساسات خود را با کلمات ساده بیان کند. مثلاً به جای بگوید "من عصبانی هستم" یا "من ناراحتم". 3. تشویق به صحبت کردن: فضایی امن و بدون قضاوت برای کودک فراهم کنید تا بتواند آزادانه درباره احساساتش صحبت کند. گوش دادن فعال و بدون قطع کردن صحبت‌های کودک بسیار مهم است. 4. مدل‌سازی رفتار مناسب: خودتان به عنوان یا مربی، احساسات خود را به شیوه‌ای سالم بروز دهید. کودکان از رفتارهای بزرگسالان الگو می‌گیرند. 5. تمرین مهارت‌های حل مسئله: به کودک بیاموزید که چگونه مشکلات خود را بدون پرخاشگری حل کند. می‌توانید با او نقش بازی کنید و راه‌حل‌های مختلف را تمرین کنید. 6. استفاده از فعالیت‌های خلاقانه: فعالیت‌هایی مانند نقاشی، نوشتن یا بازی‌های نمایشی می‌توانند به کودک کمک کنند تا احساسات خود را به شیوه‌ای غیرکلامی بروز دهد³. این روش‌ها می‌توانند به کودک کمک کنند تا بهتر احساسات خود را شناسایی و بیان کند و در نتیجه رفتارهای پرخاشگرانه کمتری داشته باشد. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
3⃣1⃣ 🔰چند نکته‌ی پایانی... 🔺مواظب دوستان و همسالان کودک باشید: کودکان به مقدار بسیار زیادی از گروه همسالان و دوستان خود می‌گیرند و سعی می‌کنند از رفتار آن‌ها نمایند. بنابراین اگر کودک‌تان به تازگی شده و رفتارهای از خود بروز می‌دهد، با حساسیت بیشتری به گروه دوستان و او توجه کنید. 🔺ممکن است کودک، از درون مضطرب و پریشان باشد: بروز رفتار خشونت‌آمیز در کودکان، می‌تواند تاکیدی بر و درونی آن‌ها باشد. اگر حس می‌کنید کودک شما بیش از اندازه رفتارهای خشونت‌آمیز بروز می‌دهد، ممکن است او در درونش احساس نگرانی و را حس می‌کند و یا مساله‌ای، او را از درون و مضطرب می‌سازد و لازم است شما در این مساله مداخله داشته باشید تا بتوانید عامل خشونت‌زا را در درون کودک‌تان کشف کنید. 🔺کودکان از رسانه‌ها و برنامه‌های تلویزیونی الگو می‌گیرند: باید سعی کنید محتوایی رسانه‌ای که کودک‌تان می‌بیند، کنترل شده باشد تا حاوی تصاویر و نباشد. بسیاری از برنامه‌های تلویزیونی و فیلم‌های سینمایی، حاوی تصاویر پرخاشگرانه و محرک است که می‌تواند در بروز رفتار خشونت‌آمیز در کودکان نقش داشته باشد. کنترل و نظارت بیشتری بر برنامه‌های تلویزیون و محتوای رسانه‌ای که کودک شما با آن سروکار دارد داشته باشید. همچنین اگر کودک دارد یا از استفاده می‌کند، محتوایی که در اختیارش قرار دارد باید کنترل‌شده باش. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .