💠تدابیر حفظ #سلامتی در فصل #پاییز
🔹در فصل #پاییز #سرماخوردگی و آنفولانزا شایع هستند و مهمترین اصل در درمان، اصلاح مزاج و #سبک زندگی متناسب با #مزاج و تقویت بدن است؛.
🔹حتما اگر کسی #ضعف دارد باید قوای بدنی خود را با خوردن خوراکیهای مقوی مثل #حریره و #شیره بادام، آب و #رب سیب و به، زردک پخته شده، نخودآب تقویت کند.
🔹اشخاص #سوداوی یا با غلبه سودا، باید در این فصل از غذاهای با طبع #گرم و تر بیشتر استفاده کنند.
🔹یبوست با تجمع مواد زائد در بدن، زمینه عفونتهای ویروسی و غیره از جمله سرماخوردگی را فراهم میکند و به همین دلیل در این فصل باید #ملینهای رو به گرم مصرف شوند.
🔹افراد از #روغن #بادام شیرین در بینی خود بچکانند، زیرا در این فصل رطوبت مغز مقداری کم میشود و این کار به تعدیل مزاج مغز و سر در فصل پاییز و کاهش مشکلات عصبی همچون افسردگی، بی خوابی، عصبی شدن و …کمک میکند.
📌دکتر سیدمهدی میرغضنفری، معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل
جدیدترین نتایج مطالعات تحقیقاتی سلامت در #مجله #سلامت و #بهداشت برای زندگی👇👇
💚@salamat4life💚
تأثیر #فضای #سبز در محیطهای آموزشی
+کاهش #آلودگی #هوا:
درختان در کاهش میزان #سرب بهویژه در مدارس حاشیه خیابان ها نقش مؤثری دارند. درختان ۱۰ تا ۲۰ برابر گیاهان علفی و ۲ برابر گیاهان زراعی در جذب میزان سرب هوا که از اگزوز ماشینها پراکنده میشود مؤثرند.
+کاهش #آلودگی #صوتی:
هر قدر ارتفاع درخت و تراکم تودهای بیشتر باشند، اثر کاهندگی گونه بیشتر است و در این میان #درختان پهنبرگ در مقایسه با سوزنیبرگان به دلیل سطح وسیع شاخ و برگ تأثیرات بهتری دارند. شاخ و برگ درختان به دلیل قابلیت انعطاف و نرمش و صاف بودن #صدا را جذب میکنند و تنه درختان و شاخههای سنگین باعث انحراف صدا میشوند و اگر زمین پوشیده از چمن باشد امواج شکسته شده به سطح زمین برخورد کرده و مقدار قابل توجهی از اصوات شکسته شده جذب میگردند.
+ تعدیل #دمای محیط: پوشش گیاهی، بازتاب مجدد اشعه خورشید را زیاد میکند؛ در صورتی که آسفالت و سطوح تیره انعکاس را کم کرده و میزان جذب اشعه خورشید را زیاد میکند و نهایتاً درجه حرارت روی زمین زیاد میشود.
#تجربه نشان داده است که سه درخت #سایبان در بخش شمالی، جنوبی، غربی خانههای مسکونی به خنکی هوا کمک میکند به نحوی که هزینه استفاده از وسایل خنککننده را به نصف آن کاهش میدهند.
+ذخیره #انرژی: ذخیره انرژی در تابستان و زمستان توسط درختان و گیاهان باعث کاهش هزینههای جاری در مدارس و فضاهای آموزشی میشود. این امر نحوه برنامهریزی در هزینههای موجود برای یادگیرندگان در مدارس و فضاهای آموزشی را تسهیل میکند و موجبات ارتقاء کیفیت آموزش میگردد.
+کنترل #باد: کاشت مناسب و هدفمند فضای سبز بهویژه درختان میتوانند در هدایت باد در بخشهای مورد نظر و تغییر جهت آن در سمت دلخواه مؤثر باشند.
+ #سلامت #روان و بهبود #یادگیری: تماس با طبیعت و مشاهده فضای سبز سبب تسکین #استرس، #تنش و کاهش #اضطراب شده و در درازمدت نقش عمدهای در تغییر بار جهانی بیماری دارد.
در #مدارس ابتدایی، طبیعت نهتنها باعث کاهش #استرس کودکان میشود، بلکه هرچه بیشتر در معرض محیطهای طبیعی قرار بگیرند، #استرس کمتری از خود نشان میدهند. بنابراین، اماکن سبز حالات خشونت و آشوب را میکاهند و با گذراندن زمان بیشتر در طبیعت بسته به سن و جنسیت و موقعیت اجتماعی - اقتصادی استرس کمتری احساس میشود.
همچنین این مناظر به کودک امکان میدهند که محیط را کشف کند، تغییر دهد، و به احساس شگفتی دست یابد. این مناظر کودکان را به بازی غنی و پیچیده تشویق میکنند و گستره وسیعی از فرصتهای #یادگیری را به آنها ارائه میدهند.
جدیدترین نتایج مطالعات تحقیقاتی سلامت در #مجله #سلامت و #بهداشت برای زندگی 👇👇🌻
💚@salamat4life💚
فضای سبز بر کارکردهای شناختی و عملکرد حافظه دانشآموزان تأثیر میگذارد.
نتایج مطالعات مرکز تحقیقات اپیدمیولوژی محیطزیست در بارسلون:
دکتر نویونهنزن: "تحقیق یک ساله در ۳۶ مدرسه مختلف بارسلون، و سنجش میزان رشد شناختی۲۵۰۰ دانشآموز را با استفاده از چهار آزمون کامپیوتری" نشان داد که: در جاهایی که محوطه سبز اطراف مدرسه بزرگتر بود، دانشآموز در مهارتهای شناختی عملکرد بهتری داشت.
@salamat4life
به طور کلی احداث فضای سبز در مدارس تأثیرهای مثبت زیادی دارد که اهم آنها عبارتند از:
• ایجاد سایه جهت استفاده دانش آموزان در مواقع لزوم، حفاظ در مقابل باد و باران
• پناهگاه پرندگان
• جذب انرژی و گرمای هوا و سرد نمودن آن توسط تبخیر
• تصفیه هوا و جذب گرد و غبار در محیط زیست مدارس
• کمک به ثبات خاک و افزایش نفوذپذیری آب و هوا در خاک
• تأثیر مثبت در مناظر محیط آموزشی
• حفاظت در مقابل سر و صدا
• کنترل انعکاس نورهای مزاحم
• کنترل جریان باران
• اثرات مثبت روحی و روانی بر دانش آموزان هنگام مشاهده مناظر زیبای گیاهی و فضای سبز در مدارس.
جدیدترین نتایج مطالعات تحقیقاتی سلامت در #مجله #سلامت و #بهداشت برای زندگی👇👇👇🌻
💚@salamat4life💚
در مور کلاس اولی ها بیشتر بدانیم.pdf
546K
💠ویتامین D
🖋ویتامین دی یکی از ویتامینهای ضروری و مورد نیاز بدن است که در مکملهای غذایی و برخی مواد غذایی یافت می شود و نقش موثری در حفظ سلامتی افراد دارد
🖋بر اساس آمارهای جهانی حدود ۴ نفر از هر ۱۰ نفر در جهان به اندازه کافی ویتامین دی دریافت نمی کنند
ویتامین دی از دو راه تامین می شود: 1️⃣مصرف غذاهای حاوی این ویتامین:
🖋ماهی
🖋محصولات لبنی
🖋زرده تخم مرغ
🖋غلات غنی شده
2️⃣مقابل نور مستقیم خورشید
🖋اگرچه محافظت از پوست در برابر اشعههای زیانبار خورشید بسیار مهم است اما بدن برای ساختن ویتامین دی به مقداری نور خورشید نیاز دارد.
🖋توصیه می شود روزانه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و سه بار در هفته، آفتاب بگیرید.
💚@salamat4life💚
💠نتایج مطالعات تحقیقاتی مختلف حاکی از اثرات مثبت ویتامین دی در موارد زیر بوده است:
🖋کاهش افسردگی و بهبود خلق و خوی
🖋پیشگیری از ام اس
🖋کاهش ابتلا به برخی سرطانها مانند روده بزرگ، سینه و پروستات
🖋کاهش پوکی استخوان
💠در یک کارآزمایی بالینی، خطر ابتلای آمریکاییهای آفریقاییتبار به سرطان با مصرف مکملهای ویتامین دی، ۲۳ درصد کاهش یافت.
@پیشگیری از #سرماخوردگی و آنفلوانزا
@کاهش وزن
جدیدترین نتایج مطالعات تحقیقاتی سلامت در #مجله #سلامت و #بهداشت برای زندگی👇👇🌻
💚@salamat4life💚