سرمایهداری دینی و عاشورا.mp3
38.12M
🔉 گفتگو
🔶 موضوع | سرمایهداری دینی و #عاشورا
🎙#مصطفی_زالی
قسمت چهارم #برنامه_سوره
🔹برخی با مرور سیرۀ پیامبر در صدر اسلام و احکام فقهی اسلام در حوزۀ اقتصاد، اسلام را دینی در تأیید و توسعۀ سرمایهداری معرفی میکنند. اگرچه نظریه پردازان به صراحت مدعی نمیشوند که سرمایهداری در اسلام ریشه دارد؛ بلکه به این ایده میپردازند که در صدر اسلام میتوان برای اولین بار در تاریخ، جلوۀ سرمایهداری را مشاهده کرد.
🔹این نظریه و تفکرات مشابه آن در ایران نیز مدافعانی دارد که معمولاً از سمت منتقدان، به شناخت نادرست یا گزینشی از اسلام متهم و یا به عنوان ذینفعانی معرفی میشوند که سعی دارند سرمایهداری را با حجابی دینی بپوشانند.
💢از نگاه پژوهشگران در میان حامیان الگوی سرمایهداری دینی باید به نقش سرمایهداران مذهبی سنتی بازار نیز توجه کرد.
🔗 برای شنیدن قسمت قبل اینجا کلیک کنید.
⚜️ @taammolat74
🔰راهنمای فلسفی زیستن
📍به نظر من هر کسی، دستکم به دو دلیل ساده، باید کمی فلسفه بخواند:
🔸نخست اینکه بدون فسفه نمیتوانیم معنای دنیایی را که در آن زندگی میکنیم بفهمیم. فلسفه بهترین آموزش زندگی است و حتی از تاریخ و #علومانسانی نیز بهتر است. چرا؟ خیلی ساده است.
🔹چون همهٔ اندیشهها و باورها و ارزشهای ما، خواه بدانیم خواه ندانیم، در درون الگوهایی از #جهان قرار گرفته و معنا یافتهاند که در طول تاریخ فکری بشر ایجاد شدهاند و بنابراین درک گستره و منطق و پیامدهای آنها نیازمند درک این الگوهاست.
🔸دوم اینکه آشنایی با متون اصلی فلسفه، علاوه بر این که ما را به درک خویشتن و دیگران قادر میسازد، کمکمان میکند تا بهتر و آزادتر زندگی کنیم. همانطور که بسیاری از اندیشمندان معاصر گفتهاند: فلسفه بازیچه نیست و هدف آن حتی درک بهتر دنیا و جایگاه ما در آن نیز نیست، بلکه گاهی فقط «جان به در بردن» است.
🔹فلسفه است که توان #پیروزی بر ترسهایی را به ما میدهد که میتوانند ما را در زندگی فلج کنند. و اشتباه است که بپنداریم چیزهایی همچون روانشناسی مدرن میتوانند جایگزین آن شوند. #فلسفه یعنی یادگیری زیستن، یادگیری نترسیدن از چهرههای مختلف مرگ؛ یا به زبان سادهتر، یادگیری پیروزی بر ابتذال زندگی روزمره، یعنی ملال و حس گذر زمان اینها انگیزهای نخست مکاتب یونان باستان بودند.
💢پیام آنها باید گوش شنوایی بیابد، چون برخلاف آنچه در #تاریخ و علوم انسانی رخ میدهد، فیلسوفان گذشته در زمان حال با ما سخن میگویند. و این چیزی است که سزاوار تأمل و تفکر است.
📚راهنمای فلسفی زیستن؛ لوک فری
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | عاشورا از تحریف تا تفسیر
بخش اول
🎙 استاد رحیم پور ازغدی
نشست همه چیز در اوج
دانشگاه فردوسی مشهد
⏰ محرم 1397
⚜️ @taammolat74
⚜️ @rahimpoor_azghadi 👇👇👇
کربلا،همه چیز در اوج.mp3
14.83M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | #عاشورا از #تحریف تا تفسیر
بخش اول
🎙 استاد #رحیم_پور_ازغدی
.
.
#چند_دقیقه_برای_تفکر
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
#اختصاصی
🔶 موضوع | کربلا باز جست سعه صدر گمشده
🎙استاد اصغر طاهرزاده
جلسه سوم
لب المیزان
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
W4T_Moharam_99_-3(Karbala_bazjoste_sesadre_gomshodeh)_lobolmizan[H].mp3.mp3
8.94M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | #کربلا؛ باز جست سعه صدر گمشده
🎙استاد اصغر #طاهرزاده
جلسه سوم
🔹در کربلا دو جبهه در مقابل یکدیگر ایستاده اند که هر دو خود را مسلمان میدانند با این تفاوت که یک جبهه تنها فهم خود از اسلام را حق میداند و هر فهم دیگری غیر از فهم خود از اسلام را به شدت نفی و تکفیر می کند، و آن جبهه ای است به فرماندهیِ عمر سعد، یعنی امام جماعت مردم کوفه. جبهه ی دیگر جبهه ای است که غم گمراهیِ مخالفان را می خورد و تلاش دارد آن ها را متذکر انحرافشان کند!
سخن در باب صمیمیت از دست رفته و بازجست سعه صدر گمشده...
🔗 برای شنیدن قسمت قبل، اینجا رو کلیک کنید.
⚜️ @taammolat74
🔰 آموزه نجات منشأ پلورالیسم دینی
🔸این عامل عمده ترین مسئله کلامی موثر در پیدایش پلورالیسم دینی است. بر اساس این آموزه در کلام مسیحی، فقط کسانی رستگار می شوند و از قهر و دوزخ الهی نجات می یابند که به ربوبیت و مرگ فدیه وار حضرت عیسی(ع) ایمان آورند. کسانی که به این آموزه اعتقاد ندارند یا غسل تعمید انجام نداده اند، نمیتوانند به بهشت راه یابند.
🔹در مقابل این دیدگاه تنگ نظرانه «کارل ری نر» کاتولیک دیدگاه شمول گرایی را مطرح کرد که معتقد بود؛ پیروان درستکار و صالح ادیان دیگر هم رستگار میشوند، چرا که آنها نیز در واقع مسیحی هستند. با این حال شمول گرایی نیز مانند انحصارگرایی تنها راه نجات را مسیحیت می دانست.
🔸جان هیک متکلم پروتستان به این مقدار هم راضی نشد و آن را نیز تنگ نظرانه می دانست، لذا قائل شد که هرکس با هر عقیده ای می تواند به بهشت راه یابد، به این شرط که از راه یکی از ادیان به حق توجه کند و از توجه به خود منصرف شود.
🔹این دیدگاه پلورالیسم دینی نام گرفت که برای گشودن در بهشت بر روی پیروان دیگر ادیان، مرز میان حق و باطل، ثنویت و تثلیث، توحید و شرک را برمیدارد. هیک و پیروان او از دیدگاه پلورالیسم در نجات به حقانیت و صدق منتقل شده، معتقدند که آموزه های همه ادیان توحیدی و غیرتوحیدی و اعتقادات شان درست و حق و مطابق با واقع است و نمی توان ادعا کرد که دینی در میان ادیان منحرف و باطل است.
🔸در واقع پلورالیسم دینی پاسخ به پرسش در مورد تنوع ادیان وحیانی و غیروحیانی با مذاهب گوناگون آنهاست، یعنی از یک طرف تنوع و تکثر ادیان و مذاهب به عنوان یک واقعیت خارجی قابل انکار نیست و از طرف دیگر یک اندیشمند دینی باید موضع و دیدگاه خود را نسبت به این واقعیت روشن کند و بیان کند که هر شخص دینداری نسبت به ادیان دیگر باید چه نگرشی داشته باشد. پلورالیسم دینی در مقابل انحصارگرایی، شمول گرایی و ابطال گرایی، پاسخی به این پرسش ها است.
💢در کشور ما هم برخی از روشنفکران به تبعیّت از جان هیک (طراح طرح پلورالیسم دینی) و با استفاده از تجربیات قبلی محمد ارکون و فضل الرحمان، سعی در بومی سازی نظریه پلورالیسم دینی دارند.
⚜️ @taammolat74
📮ولایت، ملاک تحققعدالتاست.
#عدالت درسیرصعودی خود،جزءشون امام وفقیه عادلی است که ملکه فرقان دراو تحقق یافته. بنابرقاعده سنخیت موجودی میتواند علتِ تحقق امری شود که کمال آن معلول را داشته باشد. فردی میتواند درمسیرتحقق عدالت حرکت کند که خودعدلِ نفس داشته و عادل شده باشد. ویا تابع امر فرد عادل باشد.به همیندلیلقیامعدالت مبتنی برشخص عادل است.
⚜️ @taammolat74
🔰مشتاقی و مهجوری
🔸بیقرار فرارسیدن #اربعین 99 بودیم. این دفعه فرق داشت. میخواستیم بار دل را در غم شهادت سردار و سال پر فرازونشیب پشت سر، همراه با کاروان زینبی، بعد از 40 روز در محضر امام خود سبک کنیم و با کولهباری پرامید قدم به قرن تازه هجری خورشیدی بگذاریم.
🔹کرونا، برنامهریزیهای را به هم ریخت و ما را بیشتر در ژرفای حکمت امیرالمومنین (ع) غوطهور کرد که فرمود: «خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن ارادهها و خواستها شناختم». حالا اربعینی در محرومیت و اشتیاق مملو از پیشرفت در شناخت ابعاد معرفتی، ابعاد عاطفی، ابعاد سیاسی و اجتماعی و فرهنگی پیش روی ماست.
🔸این روزها فضای مجازی در داغ فراق اربعین، داغتر از همیشه شده است. کاربران بسیاری از کشورهای مختلف در اظهار این هجران و دوری، مطالبی در صفحات خود منتشر میکنند و در این میان در صفحات ایرانیها به عنوان پرتعدادترین زائران اربعین، بعد از عراقیها بیش از همیشه غوغاست.
🔹بسیاری از کاربران با مرور خاطرات خود از شرکت در راهپیمایی اربعین سالهای گذشته در تويیتر و اینستاگرام، سعی میکنند درد این هجران را تسکین دهند. بسیاری دیگر نیز با طلب نیابت زیارت از کاربران عراقی، حسرتشان را با یکدیگر به اشتراک میگذارند تا شاید غم دوری سبکتر شود. در این میان بازار شعر و اشک داغ است. یکی از کاربران تويیتر نوشته است: «به اشک چله گرفتم که محترم باشم/ ولی نشد که شب اربعین حرم باشم»
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | عاشورا از تحریف تا تفسیر
بخش دوم
🎙 استاد رحیم پور ازغدی
نشست همه چیز در اوج
دانشگاه فردوسی مشهد
⏰ محرم 1397
⚜️ @taammolat74
⚜️ @rahimpoor_azghadi 👇👇👇
کربلا همه چیز در اوج ۲.mp3
17.06M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | #عاشورا از #تحریف تا تفسیر
بخش دوم
🎙 استاد #رحیم_پور_ازغدی
.
.
#چند_دقیقه_برای_تفکر
🔗 بخش نخست این سخنرانی را در اینجا بشنوید.
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
#اختصاصی
🔶 موضوع | کربلا باز جست سعه صدر گمشده
🎙استاد اصغر طاهرزاده
جلسه چهارم
لب المیزان
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
CQQ_Moharam_99_-4(Karbala_bazjoste_sesadre_gomshodeh)_lobolmizan[H].mp3.mp3
7.99M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | #کربلا؛ باز جست سعه صدر گمشده
🎙استاد اصغر #طاهرزاده
جلسه چهارم
🔹معنای زندگی در مأواگزیدن در رازها و سنت ها است که افق های معنایی را مدّ نظر می آورد. امویان و سلفی گری به کلّی از این نحوه بودن در غفلت اند، چیزی که امروزه ما در فرهنگ مدرنیته و روحیه ی پوزیتیویسم و حس گّرایی با آن روبه رو هستیم. پیامبران خدا آمدند تا افق های معنایی را در مقابل بشر بگشایند تا انسان برای خود معنا پیدا کند و از احساس پوچی رها شود و کربلا در این راستا توانست فرهنگ سازی کند و جهان بشری را متوجه ی غفلت خود بنماید.
🔗 برای شنیدن قسمت قبل، اینجا رو کلیک کنید.
⚜️ @taammolat74
تاملات
🔰مشتاقی و مهجوری 🔸بیقرار فرارسیدن #اربعین 99 بودیم. این دفعه فرق داشت. میخواستیم بار دل را در غم
🔰اینبار نوبت دستهای ماست
✍️ افشین علا
🔸کرونا نهتنها ما را از درک توفیق اربعین محروم نکرد، که فاصله میان قلبهایمان را با کربلای معلی هم از میان برداشت! مگر تنها راه اثبات حسینیبودنمان این است که پای پرآبلهمان را به بینالحرمین برسانیم تا در حضور و امام و علمدار اماممان شهادت دهند که به عشق زیارتشان تمام راه را پیاده آمدهایم؟! نه، اینبار نوبت دستهای ماست!
🔹اینبار دستهای ما هستند که باید از راه دور در محضر سالار شهیدان و اهلبیت و یارانش شهادت دهند که حسینی هستیم. چگونه؟ با شتافتن بهسوی مردم گرفتار و بینوایی که کمرشان زیر بار تامین معیشت خم شده و کرونا نیز بر سنگینی این بار افزوده است. مشقت کشیدن و ریاضت عاشقانه، فقط به پیمودن راه دراز بادیهها نیست.
🔸از سهم خود گذشتن و ایثار مال ناچیز و بضاعت اندکمان برای کسانی که از ما گرفتارترند، کم از پیادهروی اربعین ندارد. خداوند نیز این توفیق را به هرکسی عنایت نمیکند. تنها دستهایی مشمول این سعادت الهی میشوند که لیاقت اتصال به آن ضریح ششگوشه را داشته باشند. امسال دستهای عاشقان اباعبدالله پلی خواهند شد برای آنکه صاحبان آن دستها را نه به حرم، که به روح امامحسین(ع) متصل کنند.
💢 کافی است فریادهای خاموش بیشمار هموطن محروممان را به گوش جان بشنویم که نالههای غریبانه و بیصدایشان ترجمان فصیحی از هل من ناصر ینصرنی حسین(ع) است.بیاییم اربعین امسال را با هموارکردن دشواری طی مسیر صعبالعبور ایثار مال بر خود، به باشکوهترین و حسینیترین اربعین عمرمان تبدیل کنیم.
#اربعین
#به_تو_از_دور_سلام
#حب_الحسين_يجمعنا
⚜️ @taammolat74
🔰 به وقت اربعین بودن
✍️فاطمه افشاریان
پس از یکسال در فکر و خیال اربعین بودن
چو مرغی در قفس مانده چگونه بیش از این بودن؟
برای من که عمری را دچار این حرم بودم
چه حسی بهتر از حس کنار زائرین بودن
من عادت کرده بودم که در آغوش حرم باشم
مبادا اربعین ما را غم خانهنشین بودن ...
ببین دلشورههایم را، پرام از حس جاماندن
صبوری تا کجا؟ تا کی در اندوهی چنین بودن؟
مُحرَم بین هیئتها تمام خواهشم این بود:
میان موج مشایه به وقت اربعین بودن ...🖤
.
.
#اربعین
#به_تو_از_دور_سلام
#حب_الحسين_يجمعنا
⚜️ @taammolat74
تاملات
🔰مشتاقی و مهجوری 🔸بیقرار فرارسیدن #اربعین 99 بودیم. این دفعه فرق داشت. میخواستیم بار دل را در غم
🔰 لطفا ما را پیدا کنید
✍️نفیسهسادات موسوی
بخش 1 از 2
🔸در ویکیپدیا که به دنبال «اربعین» بگردیم، نوشته: اربعین در لغت به معنی چهلم است و در اصطلاح اسلامی، به بیستم صفر ۶۱ هجریقمری، چهلمین روز بعد از شهادت امام سوم شیعیان گفته میشود. اما ما وقتی از اربعین و دلتنگی برای آن سخن میگوییم منظورمان سفر است؛ البته نه سفری از جنس سفرهای مرسوم.
🔹سفری از ناخودآگاه به خودآگاه، سفری در تاریخ، سفری در جستوجوی یافتن پاسخ سوالهایی که سالهاست با ما همراهند و هر محرم و صفر مثل زخم تازه سر باز میکنند و بعد از دوماه بدون پاسخ رویه میبندند، سفری از سرگشتگی به سرپناه، از بیراهه به مسیر، از ظلمت به نور. اربعین برای آنان که تجربهاش کردهاند، خودِخود زندگی است.
🔸درست مثل افکاری که بهیکباره به ذهن آدم هجوم میآورد و وقتی بهخود میآییم طول میکشد تا بفهمیم مرز دنیای حقیقی و دنیای خیالمان را؛ پر است از تغییر صحنه، بدون اعلان قبلی، طوری که گاهی چنددقیقهای طول میکشد تا متوجه شویم کجا ایستادهایم اما این تغییر صحنهها هرقدر هم ضرباهنگ تندی میگیرد، برایمان آزاردهنده نیست، شبیه خودِخود زندگی!
🔹اربعین فقط هم در سفر خلاصه نمیشود. اربعین قصه دلدادگی آدمهاست و به تعداد آدمها این قصهها متفاوت است. قصه آنها که همانقدری که شوق رفتن دارند پر از دلیل عقلیاند برای نرفتن، دلیل عقلی برای «در این زمان» نرفتن و برای «با این شرایط» نرفتن. قصه آنها که از در خانه که راه میافتند تا قبل از اینکه پایشان به خاک عراق برسد، این سفر را از توان خویش فراتر میبینند و چندمرتبه عزم برگشتن میکنند. و قصه آنها که معجزه را باور دارند اما گمان میکنند آخرین معجزاتی که بشر به خود دیده برای 1400سال پیش است.
⚜️ @taammolat74
🔰 لطفا ما را پیدا کنید...
✍️نفیسهسادات موسوی
بخش 2 از 2
🔸اربعین ازجمله خاصترین و نابترین و منحصربهفردترین اتفاقات زندگی یک مسافر است. پر است از تجربیاتی که بارها در بیدار-خوابی داشتهایم؛ چنان ملموس که نمیتوانیم خواب بپنداریمشان و چنان خاص که نمیتوانیم برای کسی تعریف کنیم و مطمئن باشیم آنچه را که دیدهایم و حس کردهایم باور کنند. تقلایی عجیب که درنهایت تنها چارهاش میشود شال و کلاه کردن و دل به جاده زدن برای رفتن و رسیدن به جوابهایی که بیقرارمان کردهاند.
🔹 مسیری که اگر دلدل کنیم و زمانش را از دست بدهیم، برای جبرانش باید دستکم یکسال صبر کنیم و خدا میداند در این یکسال چه بر ما خواهد گذشت و آیا سال بعد هم دعوتنامهاش به دستمان میرسد یا نه. این را اربعینرفتهها خوب میدانند؛ از بس که جامانده گذرنامه در دست دیدهاند و زائر دقیقهنودی، زائر دقیقهنودیای که تا رد شدن از مرز خودش هم متوجه نمیشود چطور همه گرههایش پشتهم باز شد و کارهایش پیش رفت و حالا افتاده میان خیل زائرانی که سینهای مالامال از «لبیک یا حسین» دارند .
🔸هرسال با اینکه دلتنگی از اولین روز بعد بازگشت از سفر اربعین به گلویمان چنگ میانداخت، اما دلهرهها از اول محرم شروع میشد. دغدغه گذرنامه و روادید و مرخصی و دعوت. لحظهشماری برای اینکه اسممان وارد فهرست زائران اربعین شود؛ زائران سفر بابی انت و امی و اهلی و مالی.
امسال اما این دلهره چندماهی میشد که سایه سنگینش بر شانههایمان بود و عاقبت هم شد آنچه نباید میشد: ویروس کرونا مرزهای منتهی به جاده بهشتی مشایه را به رویمان بست و ما، همه ما، ماندیم جامانده و وامانده و درمانده... .
💢 هرسال دست هم را میگرفتیم که جامانده بینمان نباشد و امسال شانه هم را میفشاریم از این رنج و حسرت مشترک.
هرچند امید پررنگی در دلهایمان هست که با نابودی کامل این ویروس منحوس، سال آینده بار دیگر همپای هم، پا در این خاک-راه آسمانی خواهیم گذاشت اما امسالمان را چه کنیم؟ ما گمشدگانی که یکسال به امید این سفر بودیم که پیدایمان کنند، امسال را چگونه پشتسر بگذاریم؟!
#اربعین
#به_تو_از_دور_سلام
#حب_الحسين_يجمعنا
⚜️ @taammolat74
💠حسینیه مجازی اندیشه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
⭕️
حسینیه مجازی کانال تاملاتمجلس اول: علل وعوامل شکل گیری نهضت عاشورا / محمدصفر جبرائیلی مجلس دوم : کربلا؛ مکتب تغییر و دگرگونی / محمدصفر جبرائیلی مجلس سوم: تحریفات عاشورا / محمدحسن جواهری مجلس چهارم : درنگی در تجلی زیباییها در حماسه کربلا / غلامرضا پیوندی مجلس پنجم: عرفان اجتماعی در پرتو نهضت حسینی / محمدجواد رودگر مجلس ششم: عشق و عقل در مکتب حسینی / قاسم ترخان مجلس هفتم: آسیب شناسی تاثیر عزای حسینی بر تدین و اخلاق عزاداران / محمدعلی اسدی نسب 📩 نظرات و پیشنهادات و مطالب خود را برای ما ارسال کنید. 🔶🔸 با کانال ما همراه باشید🔸🔶 ⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
#اختصاصی
🔶 موضوع | اربعین عالیترین عامل سعادت
🎙آیت الله مصباح یزدی
اربعین جهانی دیگر
موسسه آفاق حکمت
⏰ سال 1398
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
neshast_hamayesh_arbaeen_mesbah.mp3
5.04M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | #اربعین عالیترین عامل سعادت
🎙آیت الله #مصباح_یزدی
#اربعین_جهانی_دیگر
🔹 ضرورت پژوهش و تفکر در باب زیارت اربعین و بررسی ابعاد روانشناختی، جامعهشناختی و... این پدیده
🔹 تاملاتی در باب احساسات انسانی
.
.
⚜️ @taammolat74
🔉 گفتگو
♨️ #اختصاصی
🔶 موضوع |کتابشناسی تاریخی امام حسین، عاشوراشناسی
🎙محمد اسفندیاری
برنامه سوره
قسمت پنجم
ویژه «تاثیر گفتمان عاشورا در گفتمانهای فکری_سیاسی معاصر»
⏰ ۳ شهریور ۱۳۹۹
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
بررسی ابعاد کلامی_تاریخی شهید جاوید.mp3
51.11M
🔉 گفتگو
🔶 موضوع |کتابشناسی تاریخی #امام_حسین ، #عاشوراشناسی
🎙محمد #اسفندیاری
قسمت پنجم #برنامه_سوره
🔹کتاب شهید جاوید، نوشتهی نعمتالله صالحی نجفآبادی سال ۱۳۴۹ منتشر شد. شهید جاوید را شاید بتوان از جریانسازترین و مخالفتبرانگیزترین کتابها دربارهی قیام امام حسین(ع) خواند که حوزههای علمیه را به دو طیف شدید مخالف و موافق تبدیل کرد.
🔹صالحی نجفآبادی در کتاب شهید جاوید بر خلاف رویکرد رایج در میان شیعیان که بر شهادتطلبی امام حسین(ع) تأکید میکردند، بر آن بود که امام حسین(ع) ابتدا به دنبال دستیابی به حکومت بود، چون بدین هدف دست نیافت خواستار صلح شد و در نهایت وقتی از صلح بازماند تن به ذلت نداد و شهادت را پذیرفت.
🔹تقریظهای بعضی شاگردان امام خمینی بر این کتاب و از سوی دیگر مخالفت برخی مراجع حوزه، سبب شد دو جبهه مستحکم در حوزههای علمیه شکل گیرد. امری که بعد از چند دهه همچنان یکی از کانونهای داغ نزاعهای سیاسی اجتماعی ایران معاصر محسوب میشود.
🔗 برای شنیدن قسمت قبل اینجا کلیک کنید.
⚜️ @taammolat74
🏴متن کامل زیارت اربعین:
اَلسَّلامُ عَلی وَلِیِّ اللَّهِ وَحَبیبِهِ اَلسَّلامُ عَلی خَلیلِ اللَّهِ وَنَجیبِهِ اَلسَّلامُ عَلی صَفِیِّ اللَّهِ وَابْنِ صَفِیِّهِ
اَلسَّلامُ عَلیَ الْحُسَیْنِ الْمَظْلُومِ الشَّهیدِ اَلسَّلامُ علی اَسیرِ الْکُرُباتِ وَقَتیلِ الْعَبَراتِ اَللّهُمَّ اِنّی اَشْهَدُ
اَنَّهُ وَلِیُّکَ وَابْنُ وَلِیِّکَ وَصَفِیُّکَ وَابْنُ صَفِیِّکَ الْفاَّئِزُ بِکَرامَتِکَ اَکْرَمْتَهُ بِالشَّهادَةِ وَحَبَوْتَهُ بِالسَّعادَةِ وَاَجْتَبَیْتَهُ
بِطیبِ الْوِلادَةِ وَ جَعَلْتَهُ سَیِّداً مِنَ السّادَةِ وَقآئِداً مِنَ الْقادَةِ وَذآئِداً مِنْ الْذادَةِ وَاَعْطَیْتَهُ مَواریثَ الاْنْبِیاَّءِ
وَجَعَلْتَهُ حُجَّةً عَلی خَلْقِکَ مِنَ الاْوْصِیاَّءِ فَاَعْذَرَ فیِ الدُّعآءِ وَمَنَحَ النُّصْحَ وَبَذَلَ مُهْجَتَهُ فیکَ لِیَسْتَنْقِذَ
عِبادَکَ مِنَ الْجَهالَةِ وَحَیْرَةِ الضَّلالَةِ وَقَدْ تَوازَرَ عَلَیْهِ مَنْ غَرَّتْهُ الدُّنْیا وَباعَ حَظَّهُ بِالاْرْذَلِ الاْدْنی وَشَری
آخِرَتَهُ بِالثَّمَنِ الاْوْکَسِ وَتَغَطْرَسَ وَتَرَدّی فی هَواهُ وَاَسْخَطَکَ وَاَسْخَطَ نَبِیَّکَ وَاَطاعَ مِنْ عِبادِکَ اَهْلَ
الشِّقاقِ وَالنِّفاقِ وَحَمَلَةَ الاَوْزارِ الْمُسْتَوْجِبینَ النّارَ فَجاهَدَهُمْ فیکَ صابِراً مُحْتَسِباً حَتّی سُفِکَ فی
طاعَتِکَ دَمُهُ وَاسْتُبیحَ حَریمُهُ اَللّهُمَّ فَالْعَنْهُمْ لَعْناً وَبیلاً وَعَذِّبْهُمْ عَذاباً اَلیماً اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ رَسُولِ
اللَّهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ سَیِّدِ الاْوْصِیاَّءِ اَشْهَدُ اَنَّکَ اَمینُ اللهِ وَابْنُ اَمینِهِ عِشْتَ سَعیداً وَمَضَیْتَ حَمیداً
وَمُتَّ فَقیداً مَظْلُوماً شَهیداً وَاَشْهَدُ اَنَّ اللَّهَ مُنْجِزٌ ما وَعَدَکَ وَمُهْلِکٌ مَنْ خَذَلَکَ وَمُعَذِّبٌ مَنْ قَتَلَکَ
وَاَشْهَدُ اَنَّکَ وَفَیْتَ بِعَهْدِاللهِ وَجاهَدْتَ فی سَبیلِهِ حَتّی اَتیکَ الْیَقینُ فَلَعَنَ اللهُ مَنْ قَتَلَکَ وَلَعَنَ اللهُ مَنْ
ظَلَمَکَ وَلَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً سَمِعَتْ بِذلِکَ فَرَضِیَتْ بِهِ اَللّهُمَّ اِنّی اُشْهِدُکَ اَنّی وَلِیُّ لِمَنْ والاهُ وَعَدُوُّ لِمَنْ
عاداهُ بِاَبی اَنْتَ وَاُمّی یَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ اَشْهَدُ اَنَّکَ کُنْتَ نُوراً فیِ الاَصْلابِ الشّامِخَةِ وَالاْرْحامِ الْمُطَهَّرَةِ
لَمْ تُنَجِّسْکَ الْجاهِلِیَّةُ بِاَنْجاسِها وَلَمْ تُلْبِسْکَ الْمُدْلَهِمّاتُ مِنْ ثِیابِها وَاَشْهَدُ اَنَّکَ مِنْ دَعاَّئِمِ الدّینِ
وَاَرْکانِ الْمُسْلِمینَ وَمَعْقِلِ الْمُؤْمِنینَ وَاَشْهَدُ اَنَّکَ الاْمامُ الْبَرُّ التَّقِیُّ الرَّضِیُّ الزَّکِیُّ الْهادِی الْمَهْدِیُّ
وَاَشْهَدُ اَنَّ الاْئِمَّةَ مِنْ وُلْدِکَ کَلِمَةُ التَّقْوی وَاَعْلامُ الْهُدی وَالْعُرْوَةُ الْوُثْقی وَالْحُجَّةُ علی اَهْلِ الدُّنْیا
وَاَشْهَدُ اَنّی بِکُمْ مُؤْمِنٌ وَبِاِیابِکُمْ مُوقِنٌ بِشَرایِعِ دینی وَخَواتیمِ عَمَلی وَقَلْبی لِقَلْبِکُمْ سِلْمٌ وَاَمْری
لاِمْرِکُمْ مُتَّبِعٌ وَنُصْرَتی لَکُمْ مُعَدَّةٌ حَتّی یَاْذَنَ اللَّهُ لَکُمْ فَمَعَکُمْ مَعَکُمْ لامَعَ عَدُوِّکُمْ صَلَواتُ اللهِ عَلَیْکُمْ
وَعلی اَرْواحِکُمْ وَاَجْسادِکُمْ وَشاهِدِکُمْ وَغاَّئِبِکُمْ وَظاهِرِکُمْ وَباطِنِکُمْ آمینَ رَبَّ الْعالَمینَ.
التماس دعا🙏
⚜️ @taammolat74
41.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مداحی حاج میثم مطیعی برای زائرین عراقی
به حق ام البنین به نیابت ما هم زیارت کنید...
.
.
#اربعین
⚜️ @taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |تبلور محبت در اربعین
🎙آیت الله حائری شیرازی
اربعین جهانی دیگر
موسسه آفاق حکمت
⏰ سال 1398
⚜️ @taammolat74 👇👇👇