#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#تنفیذ_سیزدهم
✅ مراسم مهم کشوری!
🔶 مراسم تنفیذ سیزدهمین دورهی ریاست جمهوری اسلامی ایران سهشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ با حضور رهبر معظم انقلاب و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار میشود.
🔸 حجتالاسلام ابراهیم رئیسی در ۱۴ مرداد با حضور در مجلس شورای اسلامی با حضور اعضای شورای نگهبان قانون اساسی و رئیس قوه قضائیه، در محضر خداوند متعال، قرآن مجید و نمایندگان ملت سوگند یاد میکند که در دوره ۴ ساله خدمت، پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور باشد و در حراست از مرزها و استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور از هیچ اقدامی دریغ نورزد.
🔶 گزاره تحلیلی:
1⃣ بند نهم اصل ۱۱۰ قانون اساسی که مربوط به وظایف و اختیارات رهبری است، از امضای حکم ریاست جمهوری پس از انتخابات مردم توسط رهبری سخن میگوید که از مفهوم امضای «حکم ریاست جمهوری» به کلمه «تنفیذ» یاد میشود. بر اساس قانون، رئیسجمهور منتخب با «تنفیذ» رهبر معظم انقلاب اجازه حاکمیت پیدا میکند. ماده ۱ قانون انتخابات ریاست جمهوری مصوب ۱۳۶۴/۰۴/۰۵ مقرر میدارد: «دوره ریاست جمهوری ایران چهار سال است و از تاریخ تنفیذ اعتبارنامه مقام رهبری آغاز میگردد».
2⃣ تنفیذ حکم ریاست جمهوری یک امر تشریفاتی در قانون اساسی نیست. بلکه دارای مفهوم بسیار مهمی در تئوری حکومت منصوب الهی است. رهبری با این تنفیذ، رئیسجمهور را از سوی شارع مقدس به این سمت منصوب مینماید و در واقع ولایت الهی را به بدنه اجرایی کشور تسری میبخشد.
3⃣ یکی از برنامههای منظم در هر ۴ سال روز ۱۲ مرداد میباشد که در هر دوره ساعت ۱۰:۳۰ برگزار میشود و از همین الآن هم مشخص است که در روز شنبه ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ رئیسجمهور ۱۴ تنفیذ میشود. این یک افتخار برای کشور است که بدون اعمال قدرت خارجی و بهصورت مستقل، آینده خود را در یک مسیر زمانبندیشده و آرامشبخش پیش میبرد.
4⃣ رهبر معظم انقلاب تاکنون در ۱۲ مرداد ۶۸ و ۷۲ هاشمی رفسنجانی، پنجشنبه ۱۱ مرداد ۸۰ و یکشنبه ۱۲ مرداد ۷۶ سید محمد خاتمی، ۱۲ مرداد ۸۴ و ۸۸ محمود احمدینژاد و ۱۲ مرداد ۹۲ و ۹۶ حکم ریاست جمهوری حسن روحانی را تنفیذ کردهاند.
🔶 نکته پایانی:
🔸 مراسم تنفیذ ریاست جمهوری بهعنوان فصل جدیدی از مدیریت کشور است و از حضور نیروهای تازهنفس و باانگیزه برای تغییر وضع موجود آنهم به نفع مردم خبر میدهد و حکم تنفیذ رهبری به رئیسجمهور، بدان جهت است که به رئیسجمهور تأکید شود که ریاست ایشان بر مبنای قوانین و شرع اسلام است و ایشان نباید از این دو مورد که در راستای خواستههای مردم و انقلاب است، تخلف کند.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد مهدوی؛ کارشناس رسانه و مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#استقلال_و_آزادی
#تحلیل_کننده
#فضای_مجازی
#طرح_صیانت
✅ دروغ قطع اینترنت از کجا سازمان دهی شده؟!
🔶 در ماجرای مطرح شدن طرح مجلس برای حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی، رسانههای رسمی و افراد بدون هیچ منع و قیدی #دروغ_قطع_اینترنت را به ابزاری برای تشویش اذهان عمومی تبدیل کردهاند که موارد زیر درباره این موضوع قابل توجه است:
1⃣ هیچ طرحی در مجلس تصویب نشده بلکه نمایندگان مجلس یک پیش نویس پیشنهادی برای حمایت از کاربران و سرویسهای فضای مجازی ارائه دادند که با توجه به تخصصی بودن آن مقرر شده به جای بررسی و رأی گیری در صحن مجلس، در کمیسیونهای تخصصی بررسی شود.
پس این همه جنجال برای چیست؟
2⃣ همین پیش نویس تصویب نشده میگوید: کاربران فضای مجازی در صورت انتشار محتوایی که جرم باشد هم مجرم محسوب نمیشوند و مسئولیت با پلتفورم هاست.
این حمایت از حریم و حق کاربران اینترنت کجا و دروغ قطع اینترنت کجا؟
3⃣ همین پیش نویس تصویب نشده میگوید: پیامرسانها، شبکههای اجتماعی و اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت موظف هستند به جای گرفتن پول از مردم، به مردم بابت محتوایی که در فضای مجازی تولید میکنند پول بپردازند! چون اگر همین فیلمها و عکسهای تولیدی مردم نباشد اساسا حیات شبکههای اجتماعی معنا ندارد و بستههای اینترنتی شرکتها فروش نمیرود! پس باید به مردم به عنوان تولید کننده محتوا پول بپردازند!
این کجا و دروغ قطع اینترنت کجا؟؟
4⃣ همین طرح تصویب نشده میگوید: همه پیامرسانها و شبکههای اجتماعی خارجی نه تنها فیلتر نمیشوند، بلکه میتوانند در ایران نمایندگی داشته باشند. این یعنی زمینه رفع فیلتر حتی توییتر و تلگرام.
این کجا و دروغ قطع اینترنت و دروغ فیلتر اینستاگرام کجا!
5⃣ همین پیش نویس تصویب نشده میگوید: اینکه الان یک وزیر (ارتباطات) میتواند هر وقت که صلاح دید درباره مسائل فضای مجازی کشور مثلا قطع اینترنت تصمیم بگیرد اصلا منطقی نیست و باید یک شورای متشکل از همه قوا و مجموعههای ذیصلاح با خرد جمعی و تخصصی تصمیم گیری کند!
این کجا و دروغ قطع اینترنت کجا؟؟
6⃣ اینکه در ایران راه اندازی یک مغازه نیاز به قانون و مجوز دارد پذیرفته است اما وضع نسخه بسیار پیش پا افتاده تری نسبت به قوانین سختگیرانه امنیت و حاکمیت سایبری که در جهان در حال اجرا هستند، برای حفاظت و ساماندهی و تقویت فضای مجازی ایران میشود ناحق!!
(مثالهای زیادی از اختیارات حاکمان و قوانین مربوط آن در دنیا از جمله آمریکا وجود دارد. میدانستید اگر رئیس جمهور آمریکا بدون کسب اجازه از احدی، اگر فقط تشخیص بدهد در فضای مجازی هویت آمریکا مورد تهدید است میتواند تمام اینترنت آمریکا را تا مدتها قطع کند؟)
7⃣ مسئله رسیدگی به وضعیت پیامرسانها و شبکههای اجتماعی شاید کم اهمیت ترین بخش این طرح باشد. اصل این طرح اساسا در ارتباط مستقیم با مردم و کاربران نیست. حفاظت و صیانت از مرزهای مجازی برای کنترل و نظارت از ورود و خروج اطلاعات از بخشهای مهم طرح است.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
✅ پیش داوری و قضاوت عجولانه درباره عملکرد دولت آینده!!
🔶 با پایان دولت ۸ ساله آقای روحانی و ملاحظه برخی ناکارآمدیها و ناکامیهای تیم سیاسی و اقتصادی ایشان گاها پیش داوریهایی از عملکرد آقای رئیسی در دولت آینده و احتمال ناکامی و ناامیدی از موفقیت در حل بحرانها و چالشهای پیش رو در بین مردم و فضای رسانهای میشود.
🔶 فارغ از پیش داوریها اما راهکار قرآن چیست؟
🔸 قرآن میفرماید:
«لیس للانسان الا ماسعی» (نجم:۳۹)
«لا یکلف الله نفسا الا وسعها» (بقره:۲۸۶)
🔸 اگر دولت آقای رئیسی با تکیه بر همین دستور قرآنی، نهایت سعی و تلاش خود را با برنامه ریزی و مشورت با نخبگان انجام دهد بر طبق صریح آیات قرآن(طلاق:۳و۲) رعایت تقوا و انجام دستورات الهی و توکل بر خالق هستی، قطعا چاره ساز و حلّال بسیاری از مشکلات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و...خواهد بود.
🔸 فراموش نکنیم ناامیدی بدترین گناهی است که بخشوده نمی شود!!
چاره راه بازگشت به دستورات قرآن است!
🔸 فرمولِ سعی و تلاش+ انگیزههای خدایی+ توکل و محاسبه خالق هستی در محاسبات چاره ساز و کیمیای حل مشکلات ماست.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 به امید سرافرازی ایران کهن بر قلههای پیشرفت و آبادانی جهان
🔸 #به_قلم_اساتید: محمد تقی احمدی پرتو
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
#تنفیذ_سیزدهم
#دولت_جوان_حزب_اللهی
✅ پیام و مبنای تنفيذ
🔶 امروز مراسم تنفیذ ریاست جمهوری بود و آیتالله ابراهیم رئیسی که در ۲۸ خرداد ماه توانست بیشترین آرا مردمی در سیزدهمین رقابت انتخاباتی ریاست جمهوری را کسب کند، شرعا و قانونا با اذن ولی فقیه، برای مدت چهار سال بر مسند عالیترین قدرت اجرایی کشور نشست.
1⃣ ماجرای تنفيذ در جمهوری اسلامی، اقدامی صوری و نمایشی نیست، بلکه برآمده از فرآیندی معتبر و قانونی است که در نهایت با تأیید و تنفیذ رهبری جامعه اسلامی مشروعيت مییابد.
در نظام اسلامی آن کس شایسته حکومت و مدیریت است که اولا دارای صلاحیت بوده و ثانيا مبتنی بر رضایت و انتخاب مردم به قدرت رسيده باشد. که موید اعتبار تحقق آن تنفيذ رهبری است.
این اصل اساسی در قانون اساسی جمهوری اسلامی اینگونه قانونمند شده است که شورای نگهبان وظیفه خطیر بررسی صلاحیت نامزدهای انتخاباتی را دارد تا از میان آنان، آن کس که حداقلی از صلاحیت را دارد ، مورد تأیید قرار دهد. در گام بعدی این وظیفه مردم است که مبتنی بر منطق کارآمدی و شايسته سالاری، از میان احراز صلاحيت شدگان، آن را که اصلح میدانند، برگزینند. صیانت از فرآیند سلامت برگزاری انتخابات نیز بر عهده شورای نگهبان گذاشته شده است.
حال اگر نامزدی از میان نامزدهای مختلف، توسط شورای نگهبان احراز صلاحیت شده و رأی اکثریت مردم را در انتخاباتی سالم و مورد تأیید ناظر قانونی انتخابات کسب نماید، بدون شک حکم ریاست جمهوری وی توسط رهبری تنفیذ خواهد شد.
به واقع این فرآیند قانونی و سالم است که رهبری را در تنفیذ حکم ریاست جمهوری به حجت شرعی میرساند. که اگر چنین نبود و فرآیند مذکور به هر نحوی مخدوش میشد، آنگاه مراسم تنفيذ میتوانست حتی صورت دیگری بیابد!
2⃣ مراسم تنفیذ نماد دیگری در امر حکمرانی در جمهوری اسلامی نیز هست و آن هم اینکه در این الگو، محوریت اداره کشور با شاخص اول کشور که رهبری جامعه اسلامی و فقیه جامع الشرایط است بوده و نفر دوم کشور باید با او هماهنگ و همسو گردد. نکته کلیدی که در اصل ۵۷ قانون اساسی نیز به صراحت به آن اشاره شده است.
به واقع در عرصه مدیریت کلان کشور باید شاهد تک نوایی و صدای واحدی باشیم تا توان کشور حداکثری شده و در خدمت پیشرفت و توسعه و حل مشکلات کشور قرار گیرد.
واقعیت آن است که بخش عمده مشکلات مدیریتی کشور در طول دهههای اخیر از عدم تبعیت از این الگو و واگرایی و چندصدایی شدن در مدیریت کشور حاصل شدهاست. آنجا که نفرات دوم کشور به جای آنکه خود را هماهنگ با رهبری تعریف کنند، مسیر دیگری را در پیش گرفته و با انحراف و فاصله گرفتن از خط اصیل انقلاب، هزينههای گزافی را برای کشور و مردم تراشیدند!
🔸 انتظار از آقای رئیسی آن است که با فهم منطق تنفیذ، بر عهدی که با مردم در قالب قانون اساسی بسته است باقی بماند و به عنوان نفر دوم کشور، پیرو نفر اول بوده و همسو و همگرا با دیگر سران قوا برای خدمت به مردم فرصتهای پیش رو را قدر بداند و با همه توان در مسیر مبارزه با مشکلات قدم بردارد.
#به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
#خدمت_به_مردم
#دولت_جوان_حزب_اللهی
✅ توصیههای رهبر معظم انقلاب برای رئیس جمهور
🔶 در حقیقت آنچه که امروز توسط مقام معظم رهبری به عنوان توصیه به دولت جدید بیان شد، مواردی است که دولت آقای روحانی کنار گذاشته بود و ضرورت دارد به آنها بازگشت:
1️⃣ تأکید بر ارزشهای اصیل انقلاب اسلامی
2️⃣ حضور در میان مردم، مردمی بودن و دخالت دادن ایشان در امور که جایگزین ندارد.
3️⃣ گفتگوی صادقانه با مردم قطع نظر از پیرایههای سیاسی
4️⃣ نگاه و توجه به ظرفیتهای داخلی، شناخت، بکارگیری و پرداخت به ایشان
5️⃣ مبارزه با فساد با عزم راسخ
6️⃣ اقدام با برنامه و نه مشغول شدن به روزمرگی
🔸 امیدواریم دولت آقای رئیسی به این توصیهها که خلعهای کنونی است عمل نماید.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#استقلال_و_آزادی
#تحلیل_کننده
#فضای_مجازی
#طرح_صیانت
✅ چند خطی درباره طرح صیانت فضای مجازی
🔶 در خصوص طرح، قرار است به صورت تخصصی در کمیسیونی ویژه در مجلس به صورت علنی بررسی شود. مثل سایر طرحهای نمایندگان، موافق و مخالف و کارشناسان نظر میدهند و در پایان، مصوبه به شورای نگهبان میرود.
🔸 در این خصوص شورای نگهبان متفاوت از سایر طرحهای مجلس که فقط بررسی از لحاظ تطبیق با قانون اساسی و شرع و اسناد بالادستی دارد، دو اقدام دارد یک بررسی از نظر لزوم اصل ۸۵ ای شدن و بررسی در کمیسیون دومی تطبیق.
🔸 برخی به پیشواز مخالفت با موضوعی رفتهاند که هنوز تصویب نشده و آینده آن در گرو بحثهای کارشناسی است.
🔸 لازم به ذکر است پس از انتقادات، طرح تغییرات زیادی داشته است به صورتی که برخی طراحان اعلام نمودهاند ۷۰ درصد با طرح اولیه، تغییر یافته است و انشاءالله با بررسی علنی و علمی آن در کمیسیون ویژه و دعوت از کارشناسان و کارآفرینان، طرح نهایی با بیشترین قدرت اقناع به تصویب برسد.
🔸 همچنین در صورت تصویب و تأیید شورای نگهبان، طرح آزمایشی است و نظرات کارشناسان بازهم میتواند طرح را تغییر دهد.
🔸 #به_قلم_اساتید: علیرضا امیدوار؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#تحلیل_کننده
#تنفیذ_سیزدهم
✅ محورهای مهم سخنرانی مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران
🔸 برای جناب آقای رئیسی و دولت و همکارانشان توفیق کمک و عنایت ویژه میکنم.
🔸 به رئیس جمهور محترم دولت دوازدهم و همکارانشان خسته نباشید میگوییم و برای آقای رئیسی و همکارانشان طلب توفیق و عنایت ویژه میکنیم.
🔸 تنوع دولتهایی که آمدهاند، نشانه آزادی و سلامت انتخابات است.
🔸 توطئه تحریم انتخابات طراحی شده بود از مدتی پیش در محافل سیاسی دشمن و جمهوری اسلامی. در داخل هم برخی از روی غرض و برخی از روی غفلت همراهی میکردند. اما مردم پاسخ خوبی به اینها دادند.
🔸 جا به جایی قدرت امیدآفرین است. ارادههای تازهای وارد میدان میشود و این برای همه کسانی که انگیزه خدمت دارند، امیدواری ایجاد میکند.
🔸 مسیر آقای رئیسی، مسیر درستی است. مسیری که کشور را به جایگاه خودش میرساند، تمسک به جایگاه اساسی انقلاب است.
🔸 توصیهام به رئیس جمهور محترم این است که در شعارهای ایشان در میان مردم بودن تکرار شده است. این را از دست ندهید. دولت مردمی را در واقعیت محقق کنند.
🔸 دولت باید مظهر وفاق باشد. برخی این تغایرهای موهوم باید با نگاه به وفاق آمیز به عموم مردم، این توهمات تضعیف کرد.
🔸 گفتگوی ساده با مردم از کارهایی است که به موفقیت دولت کمک خواهد کرد. صادقانه با مردم صحبت کنند و مشکلات را به مردم بگویند. حرف زدن با مردم از کارهای مهمی است که دولت باید متعهد باشد.
🔸 تکیه آقای رئیسی در بیانات انتخاباتی بر ارزشهای انقلاب، عدالت و مبارزه با فساد مشهود بود. این مسیر درستی است.
🔸 در تشکیل دولت باید سرعت عمل به خرج داد؛ هم رئیسجمهور محترم در معرفی وزرا و هم مجلس محترم در اظهار نظر در مورد وزرا شتاب به خرج بدهند.
🔸 باید با فساد و مفسد، بیامان مبارزه کنیم که آقای رئیسی در مسئولیت قبلی اقدامات خوبی کردند، لیکن اصل قضیه در دولت است و اینجا باید با فساد مقابله کرد.
🔸 حفظ روحیه مردمی بودن و غفلت نکردن از نظرات نخبگان
🔸 تقویت پول ملی و توجه به مردم مظلوم و ضعیفی که سختی کشیدند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
99320_135.pdf
27.8M
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#فضای_مجازی
#کرونا
#واکسن
#آب
#خوزستان
#طرح_صیانت
#صیانت_از_حقوق_کاربران_فضای_مجازی
#یاعلی علیه السلام
#جواد_فروغی
#ناهید_کیانی
#کیمیا_علیزاده
✅ بسته رصد فضای مجازی در هفته اخیر
🔶 «امروز دشمنِ ما از همهی اطراف مشغول تهاجم است؛
از لحاظ فضای مجازی، دارند برنامهریزی میکنند برای اینکه از این طریق به کشور ضربه بزنند.
مسئولین کشور و آحاد توانا و آحاد مردم باید در مقابلهی با این دشمن هر کاری که میتوانند [انجام دهند]. در هر بخشی، در هر رشتهای که میتوانند، بایستی خودشان را آماده کنند، وارد میدان باشند. احساس مسئولیّت کنند.
از لحاظ فضای مجازی آرایش جنگی گرفته؛ در مقابل این دشمنی که آرایش جنگی در مقابل ملّت ایران گرفته، ملّت ایران بایستی آرایش مناسب بگیرد، باید خودش را آماده کند در همهی بخشهای مختلف.»
بیانات در دیدار معلمان و فرهنگیان ۹۸/۰۲/۱۱
🔶 توییتر در هفته اول مرداد ۱۴۰۰
🔸 وجود گروههای فعال و تأثیرگذار در بخشهای مختلف فضای مجازی و بخصوص شبکههای اجتماعی و نحوه فعالیت و تنوع آن به گونهای است که بدون داشتن رصد مناسب، امکان شناخت و در جریان بودن مسائل یا به اصطلاح ترندشناسی فضای مجازی کاری دشوار است.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
بوم مسائل 12 مردادماه 1400.pdf
3.31M
#مسائل_اولویت_دار
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#رسانه
#فضای_مجازی
#خوزستان
#دروغ_قطع_اینترنت
✅ بوم مسائل ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۰
🔶 تحلیل شبکههای اجتماعی
🔸 تحلیل هشتگها
🔸 هشتگهای برتر
🔸 مقایسه فعالیت جریانات در فضای مجازی
🔸 تداوم موج سواری از اعتراضات سراسری
🔸 پویش توییتری #دورغ_قطعی_اینترنت
🔸 فضاسازی از بیانات رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ رئیس جمهور منتخب
🔸 بازتاب حکم تنفیذ رئیس جمهور منتخب
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
”آقایان گرانی ها عمدی است“ ، مطلبی که جناب رئیسی و اژهای باید بخوانند.jpg
282.9K
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#گرانی
✅ "آقایان گرانیها عمدی است"، مطلبی که جناب رئیسی و اژهای باید بخوانند
🔶 "حسین راغفر"، از چهرههای اقتصاددان:
عدهای نگران تلاشهای دولت بعد برای کاهش قیمتها هستند بنابراین بخشی از این افزایش قیمتها ناشی از فضاسازیها و تعمدی است و میبینیم که برخی از صنوف علیرغم قیمتهای تعجببرانگیز مدعی زیانده بودن هستند و خودروسازیها میگویند به ازای تولید هر خودرو ۴۰ میلیون تومان ضرر میدهند یا اینکه تولیدکنندگان مصالح ساختمانی هر روز قیمتها را بالا میبرند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#تحلیل_کننده
#منطقه
✅ لبنان و معضل تشکیل دولت ‼️
🔶 خبر:
🔸 علی رغم جدیت برخی گروههای ملیگرا و اسلام گرای داخلی لبنان، منابع آگاه لبنانی از عدم تشکیل دولت تا ۴ آگوست (سالگرد انفجار بندر بیروت) خبر میدهند. اتفاق (خلا قدرت) که البته در لبنان مسبوق به سابقه است.
🔶 تحلیل کوتاه:
🔸 اواخر هفته گذشته دولت عربستان سفیر خود را از لبنان فراخواند و از همان زمان گمانه زنیهای زیادی درباب این اقدام دولت آل سعود بوجود آمده است. تقریبا همه ناظران بین المللی بر این عقیدهاند که این فراخوانی مرتبط با پرونده لبنان و در راستای همکاری با فرانسه و آمریکا در راستای دامن زدن به شکاف قدرت در لبنان است.
🔸 بر همین اساس نکاتی چند حائز اهمیت است:
1⃣ اولاً عربستان همان طور که از انتخاب نخست وزیر پیشین به عنوان نخست وزیر خرسند نبود از نخست وزیری فرد منتخب جدید نیز به دلیل عدم تفاوت فاحشِ خط فکری وی با نخست وزیر سابق، چندان رضایت ندارد، بنابراین اولویتش در تغییر موازنه قدرت در لبنان است.
2⃣ ثانیاً با اینکه تحولات لبنان در حال حاضر برای غرب در اولویت نیست و نسبت به آن بی تفاوتند اما از تشنج اجتماعی لبنان بواسطه این خلا قدرت و قدرت یابی حزب الله بر جریان اجتماعی لبنان در هراسند بر این اساس در پی تشدید تحریمها بر این جریان سیاسی – نظامیاند.
3⃣ ثالثاً حزب الله بیش از هر تشکیلات داخلی و خارجی دیگری، مُصر بر تشکیل دولت است و جدیت زیادی در این فقره به کار بسته است چرا که تشکیل دولت را قدم اول جلوگیری از دخالت بیگانگان میداند.
🔸 در پایان بخش مطالب فوق باید دانست که حوادث لبنان چون حوادث افغانستان حائز اهمیت جدی است که نباید از آن مغفول ماند. در شرایط فعلی، تشکیل دولت در لبنان حائز اهمیتِ امنیتی و حیاتی است و لازم است تا دستگاه دیپلماسی ایران نیز در این راستا نقش فعالی ایفا نماید.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین رحیمی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#جریان_های_سیاسی
#مدیریت_جهادی
✅ وقتی اصلاح طلبان نگران تکرار دوران مدیریت جهادی در تهران هستند
🔶 علی تاجرنیا، فعال چپ و از نمایندگان مستعفی مجلس ششم در بخشی از یک مصاحبه با اعتماد آنلاین در اظهارنظری پیرامون دوره جدید شهرداری تهران با مدیریت اصولگرایان گفته است: «در دوره مدیریت پیشین شهرداری تهران، یعنی قبل از دوره اصلاحطلبان و در زمان مدیریت شهری محمدباقر قالیباف، شاهد فسادهای گستردهای بودیم. حجم پروندههایی که از آن دوران به صورت جدی مطرح شده، نشاندهنده این است که فسادهای گستردهای در آن مجموعه اتفاق افتاده که قوه قضائیه و مجلس با وجود همراه بودن با این مجموعه نتوانستهاند در مقابل آن سکوت کنند! بنابراین ما شاهد بزرگترین و حجیمترین پروندههای فساد در حوزه شهرداری هستیم.»
🔸 او خطاب به منتخبین ششمین دوره شورای شهر تهران اظهار میدارد: «اعضای شورای شهر ششم که ادعای انقلابیگری و ضدیت با فساد دارند، باید شهرداری انتخاب کنند که به این مسیر اعتقاد داشته باشد. برخی از کسانیکه به عنوان شهردار تهران مطرح هستند سابقه روشن و درخشانی در ارتباط با انقلابیگری و ضدیت با فساد ندارند. وجود یک تفکر کاملا سیاسی در مجموعه شهرداری، حرکتها را به این سمت میبرد که مسأله سیاسی اهمیت ویژهای پیدا میکند و موضوع مبارزه با فساد و شفافیت در اولویتهای بعدی قرار میگیرد که در زمان مدیریت آقای قالیباف شاهد آن بودیم.»
🔸 تاجرنیا تصریح میکند: «در دوران شهرداری آقای قالیباف بسیاری از اعضای شورای شهر که افراد سالمی بودند به دلیل مصالح سیاسی در مقابل بسیاری از مشکلات اقتصادی و مالی آن زمان سکوت کردند و باید به این موضوع توجه ویژه شود.»
🔶 نکته ونظر:
🔸 دوران شهرداری ۱۲ ساله قالیباف در تهران تبدیل به یک کابوس بیپایان برای اصلاحطلبان و اعتدالیون شده است.
🔸 دورانی که مردم به رأیالعین دیدند تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر مدیریت جهادی، بر پیشرفت کشور و بر امکان غلبه به تحریمها چگونه به سادگی اما به شرط رأی خوب مردم ممکن است و قالیباف الحق و الانصاف توانست یک تهران پیشرفته و ارزان را به مردم ارائه کند.
🔸 این رخداد که بر باد دهنده تمام نمایشهای سیاهنمایی و بدخواهی علیه ایران بود؛ آنچنان دشمن خارجی و دنبالههای داخلی او را برآشفته ساخت که برای پاکسازی این کارنامه جهادی از ذهن مردم لشکر سلم و تور به راه انداختهاند.
🔸 صحبتهای آقای تاجرنیا هم متأسفانه در همین راستا ارزیابی میشود و ارزش دیگری ندارد.
🔸 نکته مهم اینجاست که تاجرنیا حتی یک برگ سند مبنی بر تخلف قالیباف در دوران شهرداری تهران نیز در دست ندارد.
🔸 اگر هم او و امثال او بخواهند، بگویند پس چرا در سازمان مدیریت قالیباف برخی پروندههای تخلف بروز یافت؛ پس مشخص میشود که این افراد نه فهم فلسفی از مقوله فساد دارند و نه اهل مطالعه تاریخ هستند!
🔸 زیرا نمیدانند که فساد یک امر نفسانی است و همواره و توسط هرکسی امکان وقوع دارد و در گام بعد نیز آگاه نیستند که حتی در حکومت ائمه اطهار(س) نیز شاهد فساد بودهایم.
🔸 این نکته بدیهی است که اگر امثال تاجرنیا صداقت بیشتری داشتند و به ناراحتی خود از کارنامه خوب قالیباف در عرصه اجرائیات اشاره میکردند؛ آنگاه عرصه سیاست شفافتر میشد و مردم با سهولت بیشتری به قضاوت میان تاجرنیا و نظرات او پیرامون قالیباف میپرداختند!
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
بوم مسائل 13 مردادماه 1400.pdf
3.3M
#مسائل_اولویت_دار
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#رسانه
#فضای_مجازی
#تنفیذ_امید
#دورغ_قطعی_اینترنت
#مباهله
✅ بوم مسائل ۱۳ مرداد ماه ۱۴۰۰
🔶 تحلیل شبکههای اجتماعی
🔸 تحلیل هشتگها
🔸 هشتگهای برتر
🔸 مقایسه فعالیت جریانات در فضای مجازی
🔸 تداوم فضاسازی از مراسم تنفیذ ریاست جمهوری
🔸 تداوم موج سواری از اعتراضات سراسری
🔸 واکنشها به مراسم تنفیذ رئیس جمهور
🔸 گرامیداشت روز مباهله
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ تداوم اعتماد به غرب در وین، تکرار تجربه تلخ پر هزینه
🔶 خبر:
🔸 آیا رسیدن به یک توافق جدید با ایران در دولت سیزدهم غیرممکن است؟
🔸 میخائیل اولیانوف، رئيس هیأت روسیه در مذاکرات برجام عنوان کرد:
"گرچه زمان دقیق دور هفتم مذاکرات «وین» برای احیای برجام نامشخص است اما این مذاکرات بعد از مراسم تحلیف ریاستجمهوری برگزار خواهد شد."
🔶 گزارههای تحلیلی:
🔸 احتمالاً دولت جدید ایران مواضع خود را در خصوص برخی موضوعاتی که در مذاکرات وین درباره احیای برجام مورد بحث قرار گرفته تطابق میدهد و به صورت کلی با احیای برجام مخالفت نمیکند.
🔸 رسیدن به یک توافق جدید با ایران غیرممکن است و دولت جدید با نگاه و تکنیکهای متفاوت و نگرش سیاست خارجی انقلابی با رویکرد رهبر معظم انقلاب و نهادهای تصمیم گیر سیاست خارجی اقدام نماید.
🔸 به نظر میرسد هیچ جایگزینی برای احیای برجام به شکل اولیه آن وجود ندارد. تمامی گمانهزنیها درباره شروع از اول و نوشتن یک توافق جدید توهم است. این نوع نگاه هم در تیم ایرانی مشاهده میشود و هم در تیم سیاست خارجی چین و روسیه.
🔸 در خصوص گامهای برجامی ایران همان تعهدات موجود در متن برجام مورد توجه تیم دولت سیزدهم نیز میباشد و تعهد مکتوب دیگر همچون تعهد کتبی مطرح کردن موضوعات موشکی و منطقهای در مذاکرات احتمالی آینده که از طرف آمریکایی در مذاکرات اخیر وین مطرح شده بود مورد نظر نمیباشد.
🔸 در پی بدعهدی طرفهای اروپایی برجام هیچگونه تعهدی در مذاکرات وین مطرح و ارائه نشده است و این یکی از دلایل عدم موفق بودن مذاکرات هفت دورهای وین در دولت روحانی بوده است.
🔶 نکته پایانی:
🔸 در شرایط کنونی، سرنوشت مذاکرات هستهای ایران و غرب که در مدت اخیر در وین پایتخت اتریش در جریان بوده، به دستان رئیس جمهور جدید ایران که دیدگاههای نزدیکی با رهبر معظم انقلاب در نوع تعامل با غرب دارد و در کمتر از یک هفته دیگر، در قدرت مستقر خواهد شد، سپرده میشود.
🔸 برخی ناظران و تحلیلگران بر این باورند که مواضع اخیر رهبر جمهوری اسلامی ایران، جدای از اینکه به نوعی، تبعات منفی اعتماد به غرب را گوشزد میکرد، در عین حال، این سیگنال را نیز به طرفهای غربی رساند که در ادامه راه و در مسیر تعامل هستهای با ایران، بایستی با چالشهای زیادی رو به رو شوند و اساسا ایران بنا ندارد در رابطه با مذاکرات هستهای با غرب، موضعی انفعالی را اتخاذ کند و از تکرار یک تجربه تلخ پر هزينه جلوگیری خواهد کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: یوسف روزبهانی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#رژیم_صهیونیستی
✅ ترس شدید رژیم صهیونیستی
🔶 بعد از هدف قرار گرفتن کشتی رژیم صهیونیستی، یک خط خبری تحلیلی توسط اکانتهای نزدیک به رژیم صهیونیستی مبنی بر اجازه آمریکا به رژیم صهیونیستی برای تلافی حمله به نفتکش این رژیم در توئیتر کلید خورده است و انگشت اتهام را در خصوص این حملات را به سمت جمهوری اسلامی ایران نشانه رفتهاند.
🔸 سخنگوی وزارت خارجه کشورمان این اتهامات را رد کرده است.
🔸 صرف نظر از اینکه چه کسی کشتی انگلیسی را مورد هدف قرار داده است، فضای سازی رسانهای رژیم صهیونیستی ناشی از چند نکته است :
1️⃣ آسیب پذیر بودن رژیم صهیونیستی در دریا به واسطه اینکه نزدیک به ۸۰ درصد مراودات آن از طریق دریا انجام میپذیرد و این موضوع به رژیم جعلی صهیونیستی فشار وارد ساخته و به همین سبب سعی دارند با عملیات روانی از حملات احتمالی بعدی بکاهند.
2️⃣ جنبه دیگر این فضاسازیها آن است که تحقیر این رژیم را بعد از حمله به کشتی به حاشیه براند و از آبروی رفته دفاع کند.
3️⃣ آمریکا و اتحادیه اروپا را مجبور به واکنش در مقابل این حملات نمایند.
🔸 نکته اصلی آن است که اگر رژیم صهیونیستی از ادامه این فرآیند ابایی نداشت، برای پاسخ گویی نیاز به تبلیغات نبود!! اما هر زمان صهیونیستها دست به فضاسازی رسانهای میزنند نشانه آن است که در میدان عمل سردرگم هستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: مصطفی برزکار
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
بوم مسائل انتخابات 13 مرداد ماه 1400.pdf
3.68M
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#رسانه
#فضای_مجازی
#انتخابات
#تنفیذ_امید
#رئیسی
✅ بوم مسائل انتخابات ۱۴۰۰
🔶 بسترهای شبکه اجتماعی
🔸 هشتگهای برتر انتخابات
🔸 جریانات سیاسی
🔸 تداوم برجسته سازی بیانات رهبر معظم انقلاب
🔸 انتقاد رضا پهلوی از حضور نماینده اروپا در مراسم تحلیف
🔸 واکنشها به اظهارات ولایتی درباره ارتباط با چین و روسیه در دولت جدید
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#دیدارنگار
#تنفیذ_سیزدهم
#دولت_مردمی
✅ از تقویت تولید تا حل مشکل گرانی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
83.pdf
2.43M
#ولایت_فقیه
#دیدارنگار
#تنفیذ_سیزدهم
#دولت_مردمی
✅ از تقویت تولید تا حل مشکل گرانی
🔶 ویژه بیانات در مراسم تنفیذ حکم سیزدهمین دوره ریاست جمهوری:
🔸 «سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «آیات و روایات» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
🔸 در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «از تقویت تولید تا حل مشکل گرانی» سرفصلهای اصلی برنامه اقتصادی دولت جدید براساس بیانات رهبر انقلاب بررسی شده است.
🔸 دیدارنگار؛ شماره ۸۳
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#تجربه_دولت_دوازدهم
#شکست_اعتماد_به_غرب
✅ تجربهای که باید به کار آید
🔶 پس از بیانات رهبر معظم انقلاب در آخرین دیدار با هیئت دولت درباره تجربه اعتماد به آمریکا و مذاکره با آن، انتشار گزیدهای از گفتگوی بین معظم له و مرحوم هاشمی رفسنجانی در این زمینه، بار دیگر موضوع مهم آمریکا و مسئله مذاکره با این کشور را به عرصه فضای سیاسی کشور کشاند.
🔶 نکات تحلیلی:
🔶 موضوع آمریکا و مذاکره با این کشور قصه کماهمیتی نیست که نیازی به طرح مستمر آن نباشد. ایده مذاکره با آمریکا دستکم در این مقطع از تاریخ کشور ۸ سال است که مبنایی برای کنش گری در سیاست خارجی بوده است:
🔸 آقای روحانی پیش از انتخابات ۹۲ اعلام کرد که آمریکا کدخداست و برای حل چالش هستهای باید به سراغ کدخدا رفت و نه دیگر کشورها که ارادهای از خود ندارند. این خواسته مورد موافقت قرار گرفت و در پی آن مذاکراتی شکل گرفت که منتهی به برجام شد. درنهایت نیز آمریکا از برجام خارج شد و دوباره به آغاز راه رسیدیم. بااینحال تفکر سیاسی اصلاحطلبانه درون کشور، بایدن و دموکراتها را متفاوت از ترامپ و جمهوریخواهان معرفی کردند. اینک اما روند مذاکرات وین نشان داد که همه آنها سر و ته یک کرباس هستند.
🔸 اینکه دولت دموکراتها تعهد نمیدهد در آینده با برجام آن نکنند که ترامپ کرد، نشان داد عمل آنها با پیشینیانشان تفاوت چندانی ندارد. این اما همه بدعهدی آمریکا نیست، خبرهای دقیق وجود دارد که در مسئله راستی آزمایی و ضمانت اجرا، آمریکا حاضر نیست به الزامات آن تن دهد.
🔸 ماجرای خصومت آمریکا با ملت ایران روشن است، در این میان اما بخش تأسفآمیز ماجرا آنجاست که عدهای در کشور با این ایدهها و نظرات، نظام و فرصتهای آن را در مسیر نادرست قرار داده و هزینه بر کشور تحمیل کردهاند.
🔸 جدای از این، پایان یک دولت نباید برخی حوادث و وقایع را به فراموشی بسپرد؛ مثلاً اینکه آقای روحانی بهجای اشاره به بدعهدی آمریکا و کوتاه نیامدن آن از مواضع قلدرمآبانه، گفتند اگر مصوبه مجلس نبود، ما در اسفند ۹۹ توافق کرده بودیم!
🔶 نکته پایانی:
🔸 ️رخدادهای امروز نشان میدهد توافقی که آقای روحانی از آن صحبت میکند، تحریف واقعیتها و تاریخ و یقیناً فاقد ارزشهای عملی ثابت و پایدار برای ایران بوده است.
🔸 ️بیانات اخیر رهبری و بخش منتشرنشده گفتگوی بین رهبر انقلاب و مرحوم هاشمی و دیگر تجربیات، برای حرکت آینده کشور دارای ارزش راهبردی است.
🔸 ️رویکرد جمهوری اسلامی در همه ادوار گذشته نفی کامل مذاکره نبوده، چه اینکه در مقاطعی مذاکرات موردی روی داده است، اما سیاست مهم آن است که کشور بهجای مذاکره برای لغو تحریمها، سیاست خنثیسازی تحریمها را پی بگیرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: عزیز غضنفری؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره
✅ رمزگشایی از تازه ترین اظهارات رابرت مالی در خصوص مذاکرات وین
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
رمزگشایی از تازه ترین اظهارات رابرت مالی در خصوص مذاکرات وین.pdf
497.9K
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره
✅ رمزگشایی از تازه ترین اظهارات رابرت مالی در خصوص مذاکرات وین
🔶 مقامات آمریکایی کماکان همان بازی هدفمند و اولیه خود را در قبال برجام و مذاکرات وین ادامه میدهند.
🔸 دور ششم مذاکرات کمیسیون مشترک برجام در وین در روز ۳۰ خرداد به پایان رسید. ادامه این مذاکرات به پس از مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب کشورمان موکول شده است.
🔸 در این میان، کاخ سفید و تروییکای اروپایی در صدد هستند تا مطالبات حقوقی و منطقی مطرح شده از سوی جمهوری اسلامی ایران را به مثابه زیاده خواهی جلوه دهند!
🔸 رسانههای غربی نیز در این بازی، به مانند همیشه حکم بازوان غیر رسمی وزارت خارجه آمریکا و کشورهای اروپایی را دارند!
🔸 #به_قلم_اساتید: فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#غرب #شرق
✅ نگاه یکسویه امید به غرب!
🔶 دولت یازدهم به ایستگاه آخر رسید و امروز کمتر کسی حاضر است از عملکرد و دستاورد هشتساله این دولت تعریف و تمجید نماید؛ عملکردی که نشئتگرفته از یک نظریه سیاسی بود و حل مشکلات کشور را در تعامل با غرب میدید.
🔶 گزاره خبری
🔸 مقام معظم رهبری در آخرین دیدار با رئیسجمهور و هیئت دولت دوازدهم از تجربه مهم دولت هشتساله «تدبیر و امید» سخن گفتند و آن را درس عبرتی برای آیندگان دانستند.
🔸 معظم له فرمودند: «در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد؛ به ما کمک نمیکنند و هر جا بتوانند ضربه میزنند؛ آنجایی که ضربه نمیزنند، آنجایی است که امکانش را ندارند؛ هر جا امکان داشتهاند ضربه زدهاند؛ این تجربه بسیار مهمی است. مطلقاً نبایستی برنامههای داخلی را به همراهی غرب موکول کرد و منوط کرد، چون قطعاً شکست میخورد، قطعاً ضربه میخورد. شماها هم هرجایی که کارهایتان را منوط کردید به غرب، ناموفق ماندید؛ هرجایی که بدون اعتماد به غرب، خودتان قد عَلَم کردید و حرکت کردید، موفّق شدید.»
🔶 گزاره تحلیلی
🔸 فرمایش مقام معظم رهبری یک نکته تحلیلی کلیدی دارد و آن اینکه عدم اعتماد به معنی عدم تعامل نیست؛ اما مهمترین مشکل دولت روحانی، در اعتماد حداکثری به غرب بود؛ در طول دوره دولت آقای روحانی، ضرورت توافق بهعنوان تنها راهحل مشکلات کشور بهعنوان یک اصل پذیرفته شده بود؛ بهطوریکه از گروه مذاکرهکننده میشنیدیم که «هر توافقی بهتر از عدم توافق است».
🔸 در آخرین سخنرانی تلویزیونی دکتر روحانی نیز وی بارها بر این اصل تأکید کرد و از مانع تحریم و عدم اجرای برجام بهعنوان عامل مشکلات کشور یاد کرد. با این نگاه، چارهای برای مدیریت کشور جز راضی کردن حریف به هر طریق ممکن و با دادن هر میزان امتیازی که طلب کند، باقی نمیماند!
🔸 قرار گرفتن در موضوع انفعال در زمان خروج ترامپ از برجام، خروجی چنین نگاه یکسویه ذلتآور بود. دولت روحانی در آن زمان سیاست «صبر راهبردی!» را اتخاذ کرد و با گامهای ضعیف هستهای که برداشت، سیگنالهای اشتباهی بهطرف مقابل فرستاد و آن این بود که دولت ایران مستأصل شده و با فشار بیشتر میتوان امتیازهای بیشتری از آن گرفت. ماحصل این نگاه تکسویه تکیه بر غرب، برجامی کردن سیاست داخلی و خارجی بود؛ یعنی در بیان و عمل همه چیز کشور به برجام گره زده شد. به همین دلیل تصور آمریکا این شد که ایران راه یا برنامهای غیر از برجام ندارد و میتوان به ایران فشار بیشتری آورد.
🔸 خروجی و دستاورد دیگر این نگاه تکبعدی، بیتوجهی و یا غافل ماندن از ظرفیتهای دیگری همچون تعامل با دیگر قدرتهای بینالمللی بود؛ جالب است بدانید که دولت روحانی ماههای متمادی در دو کشور رقیب آمریکا و غرب در جهان کنونی، یعنی چین (دومین قدرت اقتصادی جهان) و روسیه (بزرگترین بازار منطقهای ایران برای تأمین نیازهای اساسی و صادرات محصول) سفیر نداشته است. درحالیکه در شرایط تحریم میتوانستیم برای پیشبرد منافع ملی، بیشترین تعامل را با رقبای آمریکا داشته باشیم. اخبار موثق وجود دارد که آنها آماده همکاری با ایران بودند ولی دولت در حرف و عمل مخالفت میکرد!
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد کوچک زاده
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#جریان_های_سیاسی
#دولت_سیزدهم
✅ یکدستی حکومت بد است؟!
🔶 خبر:
🔸 دکتر سریع القلم از سه دهه پیش معتقد بوده که یکی از عوامل عقب ماندگی کشورهای جهان سوم اختلافات حاکمان این کشورهاست و بالعکس از عوامل مهم پیشرفت کشورهای غربی را در اتحاد و وحدت نظر حاکمان آنها میداند.
🔶 تحلیل کوتاه:
🔸 اکنون با اقبال مردم به سمت آقای رئیسی، برخی از شاگردان وی در رسانههای خود در این موضوع به عکس عمل کرده و وحدت بین حاکمان و قوای سه گانه را با عنوان "یک دستی حکومت" امری مذموم معرفی کرده که حقوق ملت را ضایع خواهد کرد.
🔸 این خط تحریفی که زمینههای آن از فردای انتخابات ریاست جمهوری شروع شده، میتواند یکی از حاشیه سازیهای سرعت گیر در خدمت به مردم باشد که البته آقای رئیسی با ارتباط گیری با جناحهای مختلف و منتقد نشان داده که انشاءالله این دولت از همه ظرفیتها استفاده خواهد کرد و علاوه بر یک آهنگی در قوای کشور، اما از راه انداختن دعواهای بی حاصل سیاسی اجتناب خواهد کرد، در عین حال همه باید مراقب دام اختلافاتی که دیگران ممکن است طراحی کنند، باشیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره
✅ ساعت شنی را روی میز مذاکره بگذاریم
🔶 طی روزهای اخیر، مقامات آمریکایی و اروپایی بازی هدفمندی را با استناد به مؤلفه«محدود بودن زمان مذاکرات» علیه کشورمان آغاز کردهاند. از آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گرفته تا ژان ایو لودریان ، مهره واشنگتن در کاخ الیزه مدعی هستند که روزنه دیپلماسی با ایران تا ابد بازنخواهد ماند!
🔸 واقعیت امر این است که وارونه نمایی صحنه واقعیات جاری در نظام بینالملل، به یکی از بازیهای خستهکننده و تکراری غرب تبدیلشده و حتی رویگردانی افکار عمومی دنیا از این بازی دروغین نیز اعتیاد آمریکاییها و اروپاییها نسبت به استمرار آن را از بین نبرده است!
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر حنیف غفاری؛ کارشناس مسائل بین الملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#تنفیذ_سیزدهم
#محرم
✅ با مردم و در میان مردم باشید
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab