تصویب نهایی یک قانون ضد بشری در غرب.pdf
389.6K
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#غرب #آزادی #حقوق_بشر
✅ تصویب نهایی یک قانون ضد بشری در غرب
🔶 در حالی که مقامات اروپایی خود را مدافع حقوق بشر در جهان قلمداد کرده و مدعی مواجهه با بحرانهای غیرانسانی در سرتاسر نظام بین الملل هستند، خود رسما و به بهانه اجرای قوانین بازدارنده، سخت ترین محدودیتها را علیه اقلیتهای مذهبی و نژادی در کشورهایشان اعمال میکنند.
🔸 یکی از این کشورها فرانسه است. کشوری که خود را مهد آزادی در غرب میداند اما حداقلی ترین آزادیهای مدنی و اجتماعی را برای مسلمانان و مهاجرین در این کشور برنمیتابد.
🔸 لیگ حقوق بشر فرانسه میگوید همین حالا هم قوانین بسیاری حدود آزادی نهادهای مدنی فرانسه را مشخص کرده و نیازی به قانون جدید برای اعمال محدودیتهای تازه نبود.
🔸 #به_قلم_اساتید: فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#غربگرا #اعتماد_به_آمریکا
✅ تب اعتماد به آمریکا و اشرف غنیهای ایرانی
🔶 اشرف غنی برای جلب آمریکاییها چه کاری بود که نکرد؟
🔸 ترامپ بیخبر، بیاجازه به کشورش آمد. سراسیمه خودش را رساند که بگوید هوای من را داشته باشد.
🔸 ۲۰ سال اشغال، ۲۰ سال اعتماد، ۲۰ سال خوشبینی به سوپرمن آمریکایی و ندیدن قدرت جوان افغانستانی، به لحظهای از بین رفت!
🔸 اشرف غنی ظهر فرار کرد و اشرف غنیهای افغانستانی شب به فرودگاه هجوم آوردند شاید مانند اشرف غنی پروازی پیدا کنند برای فرار!
شاید در دلشان بگویند پس چه شد آن همه وعدهی آمریکایی!!!
🔶 ما ایرانیها هم کم اشرف غنی نداریم!
🔸 هنوز هستند کسانیکه توییت میزنند که برویم مستقیم مذاکره کنیم با آمریکا؟از اشرف غنی هم میشد نزدیکتر و مستقیمتر رفت؟؟؟؟
🔸 هنوز اشرف غنیهای اقتصاد، دلشان خوش است که اگر مذاکره کنیم، دیوار تحریمها ترک برمیدارد!
🔸 هنوز اشرف غنیهای سلبریتی به رئیس جمهور آمریکا نامه مینویسند که به ما واکسن بده!
🔸 هنوز اشرف غنیهای فرهنگی به سوپر من و مرد عنکبوتی بیشتر از رستم و سیاووش اعتماد دارند!
🔸 اما چرخ روزگار سرنوشت رضاخانها و اشرف غنیها را فرار نوشته است؛ فراری با ذلت و خواری!
🔸 #به_قلم_اساتید: محمد حسین زاده
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#رسانه #رسانه_ملی
✅ مدیریت تنوع ذائقه فرهنگی در رسانه ملی؟
1⃣ عشق به امام حسین علیه السلام در دل و جان اکثریت مردم ایران متبلور است و طبیعی است که نمود آن در رسانه ملی عیان باشد.
2⃣ تبلیغات و برنامهسازی تلویزیونی کار آسانی نیست و جذب آحاد مردم نسبت به موضوع مهم و ممزوج با هویت ایرانیان، یعنی محرم و عاشورا، علاوه بر هوشمندی، نیازمند هنرمندی وافر است، در حالی که حجم زیاد برنامههای سخنرانی و مداحی در این ایام، بعید است در اثربخشی در مخاطب و نگهداشت آنها، در رسانه ملی موفق بوده باشند.
3⃣ پاسداشت محرم در شبکههای تلویزیونی منافاتی با تأمین سایر ذائقهها اعم از ورزشی، مستند، فیلم و سریال و...، ندارد در حالی که به عنوان مثال قطع سریال گاندو در شبهای تاسوعا و عاشورا نشان از عدم توجه مدیران رسانه ملی در حفظ و نگهداشت مخاطب دارد.
4⃣ رسانه ملی میزان سنجش و ارزیابی مدیران شبکههای خود را باید براساس میزان جذب مخاطب قرار دهد و لازمه این امر توجه به ذائقه همه مخاطبان است نه رقابت بین شبکهها در حجم و میزان پخش برنامههای مناسبتی و سخنرانی و مداحی، که پخش به اندازه آنها لازم، ولی هوشمندانه عمل کردن در این امر واجب است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
✅ منطق نقد و نقد منطقی!
🔶 چند روز پیش شکوری راد، دبیر کل حزب اتحاد ملت توئیتی زد که مضمون اصلی آن طلبکاری زود هنگام از دولت آقای رئیسی برای سامان دادن به اوضاع کشور بهویژه بیماری کرونا و واکسیناسیون عمومی بود.
🔸 اگرچه این مطالبه بهمثابه «کلمه حق یراد بها الباطل» حتی از سوی همپالکیهای اصلاحطلب وی نیز نقد جدی شد و همگان به این دبیر کل محترم (!) دندان روی جگر گذاشتن و روشن نکردن توپخانه نقد و تخریب را لااقل در زمان تشکیل کابینه که از اصول اولیه انتقال قدرت سیاسی است، یادآور شدند؛ اما این موضوع نشان میدهد که دولت سیزدهم مسیر ناهمواری را با این جریانها و گروههای افراطی داخلی که پشتشان به تغذیه فکری و اندیشهای غرب گرم است، خواهد داشت.
🔶 نکات تحلیلی
1⃣ افراطیون مدعی اصلاحات به مدت ۸ سال، ناکارآمدی دولت روحانی را نادیده گرفتند؛ اما حالا طوری جنجال و فضاسازی میکنند که انگار توقع دارند رئیسی ظرف یک هفته معجزه کند و آن ناکارآمدیها را برطرف سازد. البته مردم در انتخاباتهای گذشته پاسخ این بیکفایتیها و ناکارآمدیها که اصلاحطلبان نیز در آن شریک و سهیم بودند را دادند و آنها را در روندی دموکراتیک از صحنه قدرت کنار گذاشتند.
2⃣ اساساً عیبی برای مطالبه از دولت نهتنها متصور نیست بلکه مستحسن هم هست؛ اما خوب است هم «منطق نقد» رعایت شود و هم «نقد منطقی» صورت گیرد. هنوز آقای رئیسی با وزرای دولت قبلی کار میکند و مجلس فرآیند بررسی رأی اعتماد به کابینه جدید را در دستور کار دارد، چگونه آقای دبیر کل مطالبه گشایش دارد؟!
3⃣ نقد منطقی، نقدی بهدوراز طلبکاری است آنهم طلبکاری از سوی افراد و جریانهایی که تا دیروز سنگ زیر زبانشان بود و چشم بر هر چه بیکفایتی بود، بسته بودند! لذا وقتی امروز در شکست سکوتشان تعجیل میکنند، اینهمه تناقض سؤالبرانگیز میشود. البته باید مطالبات زودهنگام از سید ابراهیم رئیسی را به فال نیک گرفت؛ چراکه نشان میدهد حتی افراطیون اصلاحات هم که از دولت روحانی ناامید بودند، به گرهگشایی این دولت امید بستهاند.
🔶 نکته پایانی
🔸 مردم به دولت مردمی آقای رئیسی امید زیادی بستهاند و این دولت نیز زمانی میتواند پاسخ این امید و اعتماد را بدهد که همگان برای کمک به آن به هراندازه که میتوانند پایکار بیایند. با این نگاه، نقد درست و منطقی از سوی احزاب و چهرههای سیاسی حتماً به کار دولت میآید. البته رویکرد همگرایانه مجلس انقلابی و دولت مردمی میتواند گرهگشای بسیاری از مشکلات کنونی کشور و مردم باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: فتح الله پریشان؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
✅ راهکاری برای افغانستان
🔶 خبر
🔸 با تسلط طالبان بر پایتخت و سقوط آخرین سنگر دولت غربگرای افغانستان، شورای امنیت سازمان ملل در یک جلسه فوری با حضور نماینده افغانستان و آنتونیو گوترش به بررسی آخرین تحولات این کشور پرداخت.
🔶 گزارههای خبری
🔸 نماینده آمریکا در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت: «باید حملات علیه غیرنظامیان در افغانستان متوقف شود. طالبان باید تضمین دهد که امنیت غیرنظامیان را در افغانستان حفظ میکند. طالبان باید اجازه رسیدن کمک به غیرنظامیان را در افغانستان بدهد. ما از همسایگان افغانستان و کشورهای دیگر میخواهیم تا پناهگاهی برای افغانهایی که تمایل دارند کشور را ترک کنند، فراهم نمایند».
🔸 «باربارا وود» نماینده انگلیس در سازمان ملل در نشست فوق اظهار داشت: «آنچه در افغانستان در حال رخ دادن است، یک تراژدی بزرگ است. طالبان باید تمامی اقدامات خصمانه و نظامی را در افغانستان متوقف کند. طالبان باید به حمایت از حقوق اقلیتها پایبند باشد».
🔸 نماینده روسیه نیز در این نشست گفت:
«ما اعتقاد داریم که ایران میتواند نقش مهمی (در شرایط کنونی افغانستان) ایفا کند.»
🔶 گزارههای تحلیلی
1⃣ وضعیت فعلی کشور افغانستان نتیجه حضور بیستساله آمریکا در این کشور است. تحولات این روزهای افغانستان نشان میدهد که امنیت موضوعی داخلی است؛ امنیت و دولت تحمیلی نمیتواند استمرار داشته باشد و نتیجه آن ارتشی بهظاهر مسلح و مجهز، اما در عمل بیانگیزه و بیاراده در برابر خطرات و همچنین رئیس دولتی همچون اشرف غنی خواهد بود که به اذعان رسانه روسی راشاتودی، با خودروهایی پر از دلارهای آمریکایی، کشور و ملتش را در سختیها تنها خواهد گذاشت. مشابه این وادادگی در تاریخ کشورمان نیز یافت میشود؛ سقوط ارتش رضاخان در سال ۱۳۲۰ که از آن بهعنوان یکی از افتخارات رژیم پهلوی یاد میشده و میشود و عزل آسان رضاخان از قدرت به دست انگلیسیها، به دلیل وابستگی شدید قدرت آن زمان ایران به غرب و مردمی نبودن آن بوده است.
2⃣ در تحلیل وضعیت کنونی افغانستان و ترسیم آینده پیش روی این کشور باید بر این واقعیت توجه داشت که طالبان صرفاً یک اقلیت تروریستی در افغانستان نیست؛ چراکه اگر طالبان در اقلیت بود، همان بیست سال پیش توسط جرج بوش پسر از بین میرفت و در برهه فعلی نیز نمیتوانست با چنین سرعت خیرهکنندهای در افغانستان حاکم شود. قطعاً حمایت بدنه مردمی افغانستان باعث پیروزی طالبان شده است.
3⃣ طالبان امروز به جهت رفتاری، متفاوت از طالبان بیست سال پیش است. طالبان امروز نه متحد و نه تحدید آنی جمهوری اسلامی، بلکه بخشی از واقعیت جامعه سیاسی افغانستان است که در دو دهه اخیر با غاصبان سرزمینش (آمریکا و نیروهای ناتو) جنگیده و به پیروزی رسیده است؛ بنابراین جمهوری اسلامی با نگاه به این واقعیتها میبایست درصدد تأمین منافع و امنیت ملی خود باشد. امروز بهترین راهبرد در افغانستان، تمرکز بر ایجاد ثبات، امنیت و آرامش در جهت دستیابی به دولت فراگیر، با حضور تمامی اقوام میتواند باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد کوچک زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #لبنان
✅ بازدارندگی تهاجمی در مقابل تهدید احتمالی
🔶 «سید حسن نصرالله» در سخنرانی روز عاشورای حسینی با اعلام خبر حرکت کشتیهای حامل سوخت از ایران به سمت لبنان، نسبت به هرگونه تعرض و تهدید این کشتیها، شدیداً هشدار داد.
🔸 در این خصوص توجه به نکات زیر حائز اهمیت است:
1⃣ بعد از اعلام این خبر برخی از رسانهها و شبکههای معاند داخلی و خارجی با ایجاد شبهه نسبت به هزینههای این محمولههای سوخت، ایجاد تشکیک کردند؛ این در حالی است که هزینههای این محمولههای سوخت توسط تجار شیعه لبنانی پرداخت گردیده و از لحظه بارگیری و حرکت کشتیها، کشتیهای سوخت مایملک تجار لبنانی محسوب میشود.
2⃣ اعلام سید مقاومت مبنی بر اینکه کشتیهای سوخت بخشی از خاک لبنان محسوب میشود، بهمنزله این است که تعرض به آن، تعرض به خاک لبنان بوده و درواقع با این کار در مقابل تهدید احتمالی از ناحیه صهیونیستها حق پاسخگویی را مشروع و عملاً آن را ابزار بازدارندگی نموده است.
3⃣ بازیگران معاند داخلی و خارجی لبنان با سیاسی نمودن چالشهای اقتصادی لبنان، سناریوی بیثباتسازی داخلی در این کشور را دنبال کنند و در این سناریو میخواهند عامل بیثباتی را متوجه مقاومت و حزبالله نمایند. هدف از این طراحی، ایجاد فشار داخلی علیه حزبالله برای خلع سلاح و نهایتاً تعدیل آن به یک حزب سیاسی است.
4⃣ ایجاد چالش تأمین سوخت برای مصارف داخلی دقیقاً بخشی از این طراحی است که اکنون این اقدام سیدحسننصرالله برهم زننده آن طراحی است. اظهارات واهی سعدالحریری رئیس جریان المستقبل که ادعا کرده: «حزبالله میداند که بحران سوخت لبنان ناشی از قاچاق عامدانه برای خدمت به سوریه است و مؤثرترین حالت آن است که بهجای منت گذاشتن بر سر لبنانیها، با دریافت مازوت ایران، قاچاق متوقف شود»، ناخواسته پرده از این طراحی برمیدارد. حال آنکه با واکنش مثبت افکار عمومی لبنان به سخنان عاشورایی سید مقاومت، هشتگهای #شكرا_ايران و #سفينه_الوعد_الصادق در این کشور ترند شده است.
🔶 جمعبندی
🔸 تجربه سالیان اخیر نشان میدهد که رژیم صهیونیستی عامل تهدید و برهم زننده امنیت کشتیرانی در دریای سرخ و مدیترانه است. صهیونیستها باید تهدید سید مقاومت را جدی بگیرند. اکنون سید حسن نصرالله یک معادله را اینگونه تعریف کرده است: «کشتیهای حامل سوخت، خاک لبنان محسوب میشوند؛ حمله به آن، حمله به خاک لبنان است و در صورت حمله به آن، پاسخ قطعی و در سطحی متوازن و حتی بالاتر در سرزمینهای اشغالی داده خواهد کرد». اکنون این معادله ضمن اینکه جایگاه حزبالله را در لبنان ارتقا داده، یک تغییر استراتژیک محسوب شده و بازدارندگی تهاجمی حزبالله در برابر رژیم صهیونیستی را نشان میدهد.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمد بنافی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
#هیئت_دولت
✅ آزمون دشوار رأی اعتماد!
🔶 بررسی کابينه دولت سيزدهم به روزهای پايانی خود رسيده است و امروز با اظهارات موافقان و مخالفان مابقی اعضا کابينه، احتمالاً فردا چهارشنبه، رأیگیری در مورد وزرای پيشنهادی در صحن علنی مجلس انجام شده و تکليف کابينه دولت سيزدهم مشخص خواهد شد.
🔶 گزارههای تحلیلی
1⃣ مجلس انقلابی در آزمونی سخت و حساس قرار دارد و اميد آن است که با رفتاری حکيمانه که برآيندی از قانونگرایی، کارآمدسازی، شایستهسالاری و درک مصلحت است، به مواجهه با وزرای پيشنهادی رفته و ضمن آنکه کمککار و یاریرسان دولت انقلابی خواهد بود، استقلال و هويت خود را حفظ کرده و بر عهدی که با موکلينش بسته است، پايبند بماند!
2⃣ اين روزها بدون شک فشارهای زيادی بر نمايندگان مجلس وارد میشود و سفارشهای متعددی به آنها داده میشود که به فلانی رأی اعتماد داده شود يا داده نشود! نماينده انقلابی بدون لحاظ کردن اين توصیهها بايد مبتنی بر حجت شرعی عمل کرده و تسليم اين فشارها و لابیگریها نگردد!
مجلس بايد تلاش کند تا بدون ملاحظات جناحی و تنها مبتنی بر مصالح عمومی کشور در مورد کابينه قضاوت کند. حقيقت آن است که مجلسيان در برابر انتخابی که رقم خواهند زد، مسئولاند و عملکرد وزرای منتخب بهحساب ايشان نيز نوشته خواهد شد.
3⃣ مبتنی بر الگوی نظام مردم سالاری دينی، تنها شايستگان منتخب مردم هستند که حق اعمال حاکميت در حدود اختياراتشان خواهند داشت. به همين خاطر است که احراز صلاحيت نهایی وزراي پيشنهادي به نمايندگان مردم در مجلس سپردهشده تا مردمسالاری دينی در حد اعلای خود در اين نظام تجلی يابد! نمايندگان مجلس تحت هيچ شرايطی حق عدول از اين اصل را نداشته و با قاطعيت تمام بايد بر رعايت اصل شایستهسالاری تأکید ورزند. تأکید بر جوانگرایی و بيانيه گام دوم نيز خود شاخصی براي شایستهسالاری است، نه آنکه مبنایی برای عبور از آن باشد و قرار نيست به بهانه چرخش نخبگان، کار در دست افراد ناپخته و کار نابلد بيفتد و جايگاه وزارت و مديريت، فرصتی برای آزمون و خطا در دهه پنجم انقلاب اسلامی باشد! اما قرار هم نيست که سيکل بسته مديران کشور باقی بماند و اجازه ورود جوانان شايسته داده نشود.
4⃣ پيشبرد اهداف جمهوری اسلامی در شرايط دشوار کنونی، با هماهنگی و همدلی و همافزایی همه نهادهای انقلابی ممکن است و رأی اعتماد به کابينه، اولين تجلی مواجهه مجلس انقلابی و دولت مردمی است. انتظار آن است که اين مواجهه بهترینها را برای اين کشور رقم بزند و با رضايت اکثريت ملت همراه گردد.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#برجام #آمریکا
✅ ویژگیهای برجام جدید آمریکا چیست؟!
🔶 پس از گزارش اخیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی وزرای خارجه انگلیس، آلمان و فرانسه روز پنجشنبه ۲۸ مردادماه با انتشار بیانیه مشترکی ضمن ابراز نگرانی از پیشرفتهای حاصله در برنامه هستهای ایران، بدون اشاره به کارشکنی و نقضعهدهای مکرر خود از تهران خواستند هرچه سریعتر به میز مذاکرات بازگردد!
🔸 از سویی؛ «رابرت مالی» نماینده ویژه دولت ایالات متحده در امور ایران که کشورش بیش از سه سال پیش به صورت یکجانبه و بدون هیچ دلیلی از برجام خارج شد، در گفتگو با پولیتیکو در مورد نتیجه گفتوگوهای وین و سرنوشت برجام ابراز تردید کرده و برای ایران خط و نشان کشیده است.
🔸 این مواضع آمریکا و اروپا در حالی است که شش دور از مرحله جدید مذاکرات در وین، اساسا با هدف احیای برجام و اطمینان از اینکه آیا نقض کننده آن یعنی آمریکا، حاضر به لغو تحریمها هست و پس از ورود به توافق، مجددا و به صورت یکجانبه از توافق خارج نمیشود، دنبال شد.
🔸 ایران برای پیشبرد این مذاکرات حتی استیفای حق طبیعی خود یعنی ضرورت پرداخت خسارت از طرف خاطی را به عنوان پیش شرط مطرح نکرد و به آینده موکول نمود اما آمریکا در عمل نشان داد که هدفش از هیاهوی احیاء برجام، دریافت امتیازات فرابرجامی در کنار حفظ ساختار تحریمهاست.
🔸 شش دور مذاکره در وین نشان داد که ماهیت برجامی که آمریکا و اروپا به دنبال آن هستند، شیر بییال و دم و اشکمی است که تنها نام برجام را یدک میکشد و پذیرش آن عملا نه تنها به لغو تحریمهای اقتصادی با قابلیت راستیآزمایی ختم نخواهد شد بلکه شرایط سختتر و پیچیدهتری را به ایران تحمیل میکند.
🔸 به بیان دقیقتر؛ ماهیت برجامی که غرب در شش دور مذاکره اخیر در وین روی میز گذاشته و اصرار به امضاء آن در قالب توافق جدید دارد چیزی به جز خالی کردن دست ایران از ابزارهای مقابله با فشار آمریکا و غرب و پذیرش محدودیتهای جدید با رنگ و لعاب احیاء برجام نیست.
🔸 این در حالی است که ایران نه تنها هیچگاه میز مذاکره را ترک نکرد بلکه در عین عمل به تعهدات خویش با تحمل سختترین تحریمهای اقتصادی غیرقانونی که ترامپ با خروج از برجام و پیگیری سیاست فشار حداکثری به کشورمان تحمیل کرد، نشان داد که قادر به مقاومت در برابر فشارهای تحریمی است و میتواند اراده خود را در تداوم اجرای برنامه صلحآمیز هستهای نیز به مورد اجرا گذارد.
🔸 بر این اساس آنچه مشخص است اینکه؛ طرف خاطی و بر هم زننده میز مذاکره یعنی آمریکا، اکنون نیز به جای جبران مافات، همچنان به دنبال استفاده از به اصطلاح دستاوردهای سیاست فشار حداکثری ترامپ پشت میز مذاکره است و هم زمان در رسانهها جار میزند که ایران باید به مذاکرات برگردد!
🔸 سیاست جمهوری اسلامی ایران چون گذشته، بهرهگیری از سازوکارهای دیپلماتیک و مذاکره برای دستیابی به توافقی است که تأمین کننده منافع پایدار ملت ایران باشد.
🔸 میز مذاکره در صورتی میتواند مسیری برای عبور از بن بست ایجاد شده از سوی آمریکا باشد که این کشور و شرکای اروپاییاش به رسمیت شناختن حقوق قانونی مردم ایران را جایگزین لجاجت و زورگویی برای تحمیل خواستههای سیاسی خود نمایند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
✅ رسوایی؛ عاقبت توکّل به بیگانه
🔶 فرجام حضور نیروهای آمریکایی از سال ۲۰۰۱ در افغانستان به بهانه مبارزه با تروریسم با صرف هزینههای هنگفت نظامی و قتل عام مردم مظلوم افغانستان در طول این ۲۰ سال، نشان میدهد که این حضور نه تنها شعارهای پوچ آنها مبنی بر مبارزه با افراط گرایان و تأمین امنیت مردم و ایجاد نیروی مسلح قوی برای مبارزه با تروریسم را برای افغانها محقق نکرد، بلکه میراثی جز فقر و بدبختی و ناامنی به یادگار نگذاشت.
🔸 طی این مدت اشغال افغانستان، چه خونهایی که از مردم مظلوم افغانستان به زمین ریخته نشده، چه مجالس عروسی که توسط پهپادهای آمریکا به بهانههای مختلف مورد هدف قرار داده نشده، چه زنان و کودکانی که در این سالها به خاک و خون کشیده شدند و خانوادههایی که به دست سربازان آمریکایی نابود شدند.
🔸 سوغات شوم حضور آمریکاییها در هر کشوری جز خرابی و فقر و تروریسم، چیز دیگری نیست. از ویتنام گرفته تا عراق و سوریه و افغانستان.
🔸 آمریکا در افغانستان به افغانها خیانت کرد و ماحصل آن، تسلط طالبان بر خاک افغانستان و اعلام موجودیت امارت اسلامی در افغانستان است. هر چند یکی از عوامل تسلط زودهنگام طالبان، عدم مقاومت ارتش افغانستان و بی لیاقتی رئیس جمهور آن بوده است.
🔸 ارتشی ۳۰۰ هزار نفری که به انواع سلاحهای روز آمریکایی مجهز بوده، ولی آنقدر فشل و بی اراده بود که نتوانست در برابر ۷۰ هزار چریک طالبان که تنها یک تفنگ معمولی داشتند مقاومت کند. همین چریکهایی که، مجاهدان جبهه شمال، سالها در برابر آنها مقاومت کردند.
🔸 رئیس جمهور غرب پرستش، بجای تکیه به مردمش، به غریبهها تکیه کرد و امنیت کشورش را از آمریکاییها مطالبه میکرد ولی در اوج خفت از کشور فرار کرد و به همان سرنوشتی دچار شد که شاه ملعون ایران شد. تا عبرتی باشد برای آنان که بجای توکل به خدا، به کدخدا توکل میکنند!!
🔸 عاقبت کسانی که بیگانه را تضمینی برای حکومتشان کنند چیزی جز خفت و رسوایی نیست.
🔸 #به_قلم_اساتید: مجید بیگدلی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
✅ عزم جزم دولت برای تحول اقتصادی
🔶 مدیریت ناکارآمد دولت دوازدهم در حوزه اقتصاد و معیشت مردم باعث شده است تا انتظار حل سریع مشکلات اقتصادی و تغییر اساسی در این حوزه را از دولت جدید شاهد باشیم.
🔸 برای این منظور، رئیسجمهور با دقت تمام و بدون توجه به سهمخواهی برخی جریانات سیاسی، تیم اقتصادی خود را به مجلس معرفی کرد که به نظر میرسد با اقبال نمایندگان نیز مواجه شده است. مهمترین ویژگی این تیم، تحولخواهی در حوزه اقتصاد است.
🔶 گزارههای تحلیلی
1⃣ تیم اقتصادی دولت متشکل از معاون اول رئیسجمهور، وزیر اقتصاد، وزیر صمت، وزیر نفت، وزیر جهاد کشاورزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و درنهایت رئیسکل بانک مرکزی است که محوریت این تیم برای هماهنگی بیشتر، با معاون اول رئیسجمهور است.
2⃣ برنامه وزرا و معاونین اقتصادی دولت، نشان میدهد که حل مشکلات آنی اقتصاد کشور بیش از سایر موضوعات مدنظر قرار گرفته است.
وزیر پیشنهادی مسکن، برنامه ساخت یک میلیون واحد مسکونی در طول یک سال را دارد که تحولی بزرگ در این حوزه محسوب میشود؛
وزیر پیشنهادی نفت به دنبال ایجاد تنوع در روشهای فروش نفت و فرآوردههای نفت و گاز با ظرفیتهای مختلف، بهویژه همسایگان است؛
رئیس جدید سازمان برنامه و بودجه نیز اعلام کرده که برنامهای دارد تا تورم از ناحیه بودجه کنترل شود (درحالیکه اصلیترین عامل تورم در سالهای گذشته، کسری بودجه و استقراض از بانک مرکزی بوده است)؛
وزیر پیشنهادی اقتصاد، در اولین اظهارنظر خود، بحث حمایت واقعی از بازار سرمایه و بازگرداندن اعتماد به این بازار را مطرح کرده است؛
وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی با تحصیلات دکترای آبخیزداری، به دنبال مدیریت منابع آبی کشور و توانمندسازی کشاورزان برای عرضه کالای خود در بورس است و ...
3⃣ استقبال کمسیونهای تخصصی از کلیت و جهتگیریهای وزرای اقتصادی دولت این نوید را میدهد که تغییر وضع اقتصادی موجود با سرعت قابل قبول دور از انتظار نیست. واکنش بازار سرمایه نیز نسبت به تغییرات احتمالی شاخصهای اقتصادی، مثبت بوده است.
🔶 نکته راهبردی
🔸 آنچه در این مقطع، روشن و شفاف است، عزم دولت برای تغییر اساسی در حوزه اقتصاد است ولیکن به معنی آن نیست که مجلس از وظیفه بررسی و نظارت خود عدول کند. بررسی صلاحیت وزرا و دادن رأی اعتماد به وزرا حق مجلس است؛ اما حتی اگر بعد از بحث و بررسی نمایندگان مجلس، بخشی از این افراد نتوانند رأی اعتماد مجلس را بگیرند، بازهم در این گزاره تحلیلی که دولت به دنبال تغییر بنیادین در حوزه اقتصاد است، تردیدی وجود ندارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی کارگر؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
✅ افغانستان در کانون توجهات
🔶بحث تحولات افغانستان و اتفاقات رخ داده همچنان کانون توجهات منطقهای و بینالمللی است و در این راستا برخی سؤالات پیرامون تحولات اخیر وجود دارد که برای روشن شدن موضوعات باید به آنها پرداخته شود:
1⃣ بسیاری بر این عقیده هستند که طالبان نسبت به گذشته تغییر وضعیت و موضع داده است. در پاسخ به این سؤال باید گفت که فقه مدنظر طالبان همان فقه حنفی است. در بسیاری از موارد این گروه انعطافپذیریهای خاصی از خود نشان داده است، اما بنیادگرایی آن کاملاً مشهود است.
بهطور مثال طالبان برخلاف گذشته خواهان حضور زنان در ادارات و دانشگاه است، اما بر اساس موازین خود باید با پوشش کامل حضور داشته باشند. یا اینکه طالبان اعلام کرد که از این به بعد کلاس مختلط در دانشگاهها وجود نخواهد داشت و کلاسها بهصورت تفکیکی است.
2⃣ طالبان در مقطع فعلی به دنبال آرامسازی فضای داخلی افغانستان است. بیانیههای این گروه در رابطه با عدم تشویش مردم و فراخوان کارمندان و کارکنان دولت در این راستا قابل ارزیابی است. متشنج شدن فضای داخلی بیش از همه به ضرر خود طالبان است. البته اکنون طالبان با مشکلات بسیاری دستوپنجه نرم میکند که یکی از آنها عدم مقبولیت بینالمللی است و هنوز دولتها این گروه را بهطور رسمی به رسمیت نشناختهاند. چنانچه این عامل با عدم مقبولیت داخلی ترکیب شود، شرایط برای طالبان بسیار دشوار خواهد بود.
3⃣ طالبان در تشکیل دولت آینده یک نگاه حداکثری خواهد داشت؛ یعنی دولتی متشکل از طالبان با سایر جریانها. البته اکنون جریان خاصی بهغیراز عبدالله عبدالله و کرزی وجود ندارد و همین عاملی در جهت تشکیل دولتی کاملاً وابسته به طالبان است. پس میتوان گفت آینده تشکیل دولت در افغانستان بهصورت انحصاری در اختیار طالبان خواهد بود.
4⃣ طالبان به دنبال تنشزدایی منطقهای است. موضعگیریهای سخنگوی این گروه و اعلام اینکه طالبان با هیچکس جنگ نخواهد کرد و با هیچ کشوری سر جنگ ندارد، در این راستا قابل ارزیابی است.
5⃣ رابطه طالبان با ایران و شیعیان افغانستانی هنوز در هالهای از ابهام است؛ این گروه امنیت مراسم عزاداری محرم در افغانستان را تضمین کرد و مولویهای طالبان در مراسمات اخیر شیعیان این کشور حضور داشتند و به ایراد سخنرانی پرداختند؛ اما در رابطه با ارتباطات سیاسی و اقتصادی با ایران، طالبان هنوز موضع خاصی نگرفته است. از سویی این گروه اعلام کرد که متحد اصلی ما در بازسازی افغانستان چین و ترکیه است و از سوی دیگر اعلام کرد که خواهان روابط گسترده با همسایگان است؛ پس فعلاً در این رابطه زود است که قضاوت شود.
6⃣ طالبان برای به رسمیت شناخته شدن خود، نیاز به ارتباط با بازیگران مخالف دارد. بر این مبنا احتمالاً طالبان رویکرد تعاملگرایی را در دستور کار خواهد داشت؛ یعنی تعامل با بازیگران مختلف، اعم از منطقهای و غربی.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا فرهادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#هیئت_دولت
#عدالتخواه
✅ آیا شما عدالتخواه هستید؟!
🔶 برخی از اعضای جنبش دانشجویی عدالت خواهی در شرایطی که هنوز کابینه رئیسی به صورت رسمی اعلام نشده بود، اتهاماتی را علیه آن وارد کردند که با اعلام رسمی و بررسی لیست کابینه در مجلس مشخص شد آن ادعاها غلط و بی اساس بوده است.
🔸 وحید اشتری، از اعضای اصلی جنبش موسوم به عدالتخواهی در توییتی مدعی شده بود که وزیر مسکن دولت رئیسی، همان وزیر مسکن دولت روحانی است و با این اساس دولت جدید چگونه میخواهد در وضعیت مسکن تحول ایجاد کند. اما بعد مشخص شد که وزیر پیشنهادی مسکن هیچ ارتباطی با دولت روحانی ندارد.
🔸 میلاد گودرزی، یکی دیگر از اعضای جنبش مذکور با ارائه اسنادی به قول خودش معتبر مدعی بود به سجاد مخبر، فرزند معاون اول رئیسی، ۹۶۰ میلیون تومان پاداش داده شده است. بعدها گودرزی در توییتی دیگر این خبر را تکذیب کرد و از سجاد مخبر عذر خواهی نمود.
🔸 اتهام زنی اعضای جنبش به اصطلاح عدالت خواهی که مدعی هستند افشاگریهایشان با سند و مدرک است اما با بررسیهای ساده کذب بودن افشاگریها مشخص میشود، چه ارتباطی با عدالت خواهی دارد؟ چگونه میخواهند در پی جبران ادعاهای اشتباه خود برآیند؟ آیا آبروهای رفته به این سادگی اعاده خواهد شد؟
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
#پهلوی
✅ غارت بزرگ اموال مردم در ایران و افغانستان
🔶 گزارهی خبر
🔸 به گزارش ایلنا به نقل از نووستی، «نیکیتا ایشچنکو»، دبیر مطبوعاتی نمایندگی دیپلماتیک روسیه در کابل اعلام کرد که «اشرف غنی» رئیسجمهوری افغانستان با اتومبیلهای پر از پول از کابل فرار کرد و آنچه را نمیتوانست با خود ببرد، در باند فرودگاه باقی ماند.
🔸 وی افزود: «آنچه که سقوط رژیم را دقیقتر نشان میدهد نحوه فرار غنی از افغانستان است: چهار خودرو پر از پول، آنها سعی کردند قسمت دیگری از پول را به بالگرد منتقل کنند، اما بالگرد ظرفیت همه پولها را نداشت و به همین دلیل مقداری از آنها روی باند فرودگاه باقی ماند».
🔶 گزارهی تحلیلی
🔸 کارشناسان تخمین زدهاند پول خارج شده از افغانستان توسط اشرف غنی حدود ١۶٩ میلیون دلار است.
🔸 روزنامه فاینشنال تایمز در گزارشی میزان داراییهای خارج شده توسط دیكتاتورهای فراری از كشورهای مختلف را بررسی كرده است. در این گزارش با بررسی داراییهای دیکتاتورهای مخلوع سراسر جهان، آمده که محمدرضا شاه پهلوی ۳۵ میلیارد دلار دارایی از ایران خارج کرده.
البته محمد رضا علاوه بر ٣۵ میلیارد دلار به گفته این روزنامه و منابع دیگر ٣٨۴ کیف پر از طلا و جواهرات و عتیقه جات از کشور خارج کرد که جمع این اموال با محاسبه تاج شاه و ملکه قریب ۶۵ میلیارد دلار قیمت گذاری شد.
که جمعا میتوان گفت محمد رضا شاه ثروتی بالغ بر ١٠٠ میلیارد دلار از ایران خارج کرد.
این مقدار غیر از کاخها و داراییهای دیگری است که این دیکتاتور در خارج از کشور داشته است.
🔸 در یک مقایسه میتوان گفت ثروتی که محمد رضا شاه از ایران خارج کرد حدود ۶٠٠ برابر اشرف غنی بوده است.
🔸 البته میتوان گفت که اشرف غنی فرصت کافی برای خارج کردن ثروت بیشتری از ملت افغانستان را نداشته است اما میتوان گفت این دزد اموال مردم افغانستان در پیش دیکتاتوری مانند محمد رضا پهلوی همچون شاگردی است که در مقابل محمدرضا پهلوی حرفی برای گفتن ندارد...
🔸 این غارت بزرگ اموال مردم در حالی صورت گرفت که بنگاههای رسانهای استعمار همچون مجموعههایی مانند VOA یا BBC و برخی در خارج و داخل به دنبال تحریف ظلمها و خیانت پهلویها و خادم نشان دادن محمد رضا پهلوی هستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر سید جلال حسینی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
شجر
#گام_دوم_انقلاب #تحلیل_کننده #دولت_اسلامی #دولت_انقلابی #ملت_حسین_به_رهبری_حسین #حماسه_حسینی #عاشور
#گام_دوم_انقلاب
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_اسلامی #دولت_انقلابی
✅ دولت انقلابی و مبارزه با غده چرکین فساد (قسمت هشتم)
🔶 فساد غده چرکینی است که در هر ساختاری امکان ظهور و بروز دارد. مهمترین پیامدهای فساد از دیدگاه "بیانیه گام دوم انقلاب" عبارتند از:
الف- ضربه زننده به مشروعیت نظام
ب- ویرانگر مقبولیت نظام
🔸 حال که با پیامدهای ویرانگر فساد و آثار و نتایج آن آشنا شدیم لازم است دولت انقلابی با تمام توان، با همه اشکال فساد مبارزه کند. این مبارزه دارای الزامات و اقتضائاتی است.
🔸 از دیدگاه بیانیه گام دوم انقلاب مهمترین الزامات مبارزه با فساد عبارتند از:
1⃣ "وجود دستگاهی دائم و کارآمد با نگاهی تیزبین و رفتاری قاطع در قوای سه گانه"
2⃣ "مبارزه به معنای واقعی با فساد به ویژه در درون دستگاههای حکومتی". مردم باید این عزم و اراده را عملا حس کنند.
3⃣ "مبارزه" نیازمند انسانهایی با ایمان و جهادگر با دستانی پاک و دلهای نورانی است.
🔸 نکته مهم و کلیدی که در چله دوم انقلاب باید دنبال کرد، عنایت و توجه به"عدالت و مبارزه با فساد به عنوان دو عنصر لازم و ملزوم یکدیگر" و "طهارت اقتصادی همه مقامات حکومت جمهوری اسلامی" است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر نصرت الله حیدری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
✅ تعارض منافع!
🔶 در برنامههای ارائهشده توسط برخی از وزرای پیشنهادی در دولت سیزدهم به موضوع «مدیریت تعارض منافع» توجه ویژهای شده است. یکی از مهمترین مشکلات کشور در حوزه اقتصادی و یکی از عوامل اصلی ایجاد فساد، تعارض منافع است.
🔸 تعارض منافع یا تزاحم منافع به شرایطی گفته میشود که افراد یا نهادها (دولت، رسانه، مسئولین و متولیان امر) با انتخاب «وظایف خود» یا «منافع شخصی یا گروهی مجزا» مواجه میگردند. در یک تعریف کلی، منظور از تعارض منافع، قرارگیری در موقعیت انتخاب بین دو نفع است: نفع بهجا (یا نفع اولیه) و نفع نابجا (یا ثانویه)
🔸 منظور از نفع بهجا نفعی است که از منظر قانونی، اخلاقی یا عرفی، از فرد، گروه یا سازمان انتظار میرود در یک موقعیت خاص، به دنبال تحقق آن نفع باشد. بدیهی است هر نفعی بهجز نفع بهجا در زمره منافع نابجا (یا ثانویه) قرار میگیرد.
🔹برای مثال از هر مسئولی انتظار میرود به دنبال تحقق نفع عمومی جامعه از طریق سیاستگذاری و نظارت بر حوزه کاری خودش باشد (نفع اولیه یا بهجا). درصورتیکه در موقعیتهای تصمیمگیری و اقدام، امکان مداخله منافع دیگری (منافع مادی شخصی، سازمانی، حزبی، قومی و غیره) فراهم شود، آن موقع مسئول مربوطه در موقعیت تعارض منافع قرار گرفته است.
🔸 بهطور مثال وزارت بهداشت در ستاد کرونا میتواند در تصمیمسازیها نقش اساسی داشته باشد و در این شرایط بحرانی اختیارات و تصمیماتش فراتر از قانون اساسی است و اعتبار آنهم بهطور ویژه اختصاص مییابد.
🔸بهطور مثال تا الآن ۵ هزار میلیارد تومان برای آمپول رمدیسیور هزینه شده که نتیجه و اثربخشی آنهم قابلتردید است. اینگونه موارد در بحث شرکتهای خصوصی برخی از مسئولین و وابستگان نیز مشاهده میشود. مؤسسات مرتبط با آموزش و کنکور نیز ازجمله نمونههای دیگر است.
🔸 طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سرانه تعداد پزشک به ازای هر هزار نفر جمعیت، ۳.۵ نفر است که این آمار در ایران از ۱.۲۱ تا ۱.۲۸ نفر پزشک است. دسترسی محدود بیماران به پزشک علیالخصوص متخصص، افزایش فشار کاری بر پزشکان و کاهش کیفیت خدمات، به وجود آمدن صفهای طولانی برای دریافت خدمات به خاطر کمبودها، این برداشت را به وجود آورده است که یک انحصاری در پذیرش تعداد ورودیهای پزشکی - باوجود شمار بالای تحصیلکردگان رشته تجربی و علاقهمندی بالا به رشتههای پزشکی در کشور- وجود دارد، مشابه همین مورد را در تعداد وکلا شاهد هستیم.
🔶 نکته پایانی
🔸 در وزارتخانهها مدیرانی جهادی و تحولخواه میخواهیم که بتواند با اینگونه تعارض منافع مقابله کنند.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی قاسمی؛ کارشناس مسائل اقتصادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
✅ سیاست عاقلانه ایران در افغانستان
🔶 سیاست ایران در قبال تحولات کنونی افغانستان، مورد انتقاد برخی چهرهها، ازجمله جریان اصلاحطلب قرار گرفته است؛ جریانی که تا دیروز سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را به علت مبارزه با داعش در کشورهای سوریه و عراق زیر سؤال میبردند، امروزه خواهان حضور ایران در افغانستان شدهاند.
🔶 گزارههای خبری
1⃣ علیاکبر جوانفکر، مشاور مطبوعاتی و رسانهای محمود احمدینژاد در کانال تلگرامی خود در واکنش به ادعای سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در خصوص مذاکره با تمامی طرفها در افغانستان نوشت: «میشود بفرماييد جز با طالبان كه سرگرم تجاوز و جنايت عليه مردم افغانستان است، چه طرف ديگري وجود دارد كه با او در تماس هستيد؟! شما با اين رفتار و مواضعتان، مردم حقطلب و عدالتخواه ايران را در پيشگاه خداوند و نزد برادران افغانستانی و همسايه خود، شرمنده كرديد!».
2⃣ مسیح مهاجرانی، مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی نیز در همین زمینه معتقد است: «طالبان از اعتقادت خود کوتاه نخواهند آمد، زیرا اسلام و شریعت از نظر این گروه متحجر دقیقاً همان است که در آغاز پیدایششان عملاً نشان دادند. به همین دلیل بهتر است کسانی که در ایران به جذب این گروه امید بستهاند، در تحلیل خود تجدیدنظر کنند و مطمئن باشند اگر به راهی که در پیش گرفتهاند ادامه دهند، بعدازآنکه پردهها کنار بروند و توطئه مشترک آمریکا و طالبان علیه ملت افغانستان و علیه جمهوری اسلامی ایران برملا شود، پشیمان خواهند شد».
🔶 گزارههای تحلیلی
1⃣ در خصوص قدرتگیری مجدد طالبان، برخی از منتقدان بهدرستی خطرات ظهور آنها را گوشزد میکنند. احتمال تکرار ظهور ایدئولوژیهای افراطی، نفوذ وهابیت و داعش در افغانستان، ظلم به شیعیان هزاره، به خطر افتادن منافع اقتصادی و فرهنگی کشورمان در این سرزمین، مداخله و ایجاد ناامنی در مرزهای ایران، بخشی از این خطرات است؛ اما منتقدین، این موضوع که طالبان در سالهای گذشته همزمان با آمریکا، داعش و دولت دستنشانده آمریکا در افغانستان جنگیده است و همچنین وجود طالبان بهعنوان بخشی از واقعیت موجود افغانستان، با عقبه مردمی قابلتوجه را مورد بیتوجهی قرار میدهند. معادلسازی طالبان با داعش خطای راهبردی این جریانات سیاسی است.
2⃣ استراتژی امروز جمهوری اسلامی در برابر وقایع افغانستان را باید از منظر واقعگرایانه تحلیل کرد؛ جمهوری اسلامی مذاکراتی با طالبان داشته و دارد و شدیداً مخالف ورود مستقیم یا غیرمستقیم به یک جنگ بیحاصل مذهبی با همسایه شرقی خود است. جمهوری اسلامی میبایست به واقعیت امروز طالبان توجه کند و با رویکرد و سیاست درست، منافع و امنیت ملی کشور را تأمین کند. سیاست ایران در افغانستان تمرکز بر ایجاد ثبات از طریق مذاکرات بینالافغانی و تشکیل یک دولت فراگیر است که از یکسو میتواند ثباتبخش و تأمینکننده منافع ملت افغانستان و کشورهای همسایه آن باشد و از سوی دیگر نگرانیهای بهحق از افراطیگری و گسترش ناامنی در خاک افغانستان و همسایگان آن را مرتفع سازد.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد کوچک زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
بسته رصد فضای مجازی- شماره 11.pdf
23.74M
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#فضای_مجازی
#یاحسین_علیه_السلام
#کرونا #دلتا
#واکسن #واردات_واکسن
#افغانستان #طالبان
#دولت_سیزدهم #مدیریت_جهادی
#رای_اعتماد
#شهرداری_تهران #زاکانی
#خوزستان
#نه_به_تفکیک_خوزستان
✅ بسته رصد فضای مجازی در هفته اخیر
🔶 «امروز دشمنِ ما از همهی اطراف مشغول تهاجم است؛
از لحاظ فضای مجازی، دارند برنامهریزی میکنند برای اینکه از این طریق به کشور ضربه بزنند.
مسئولین کشور و آحاد توانا و آحاد مردم باید در مقابلهی با این دشمن هر کاری که میتوانند [انجام دهند]. در هر بخشی، در هر رشتهای که میتوانند، بایستی خودشان را آماده کنند، وارد میدان باشند. احساس مسئولیّت کنند.
از لحاظ فضای مجازی آرایش جنگی گرفته؛ در مقابل این دشمنی که آرایش جنگی در مقابل ملّت ایران گرفته، ملّت ایران بایستی آرایش مناسب بگیرد، باید خودش را آماده کند در همهی بخشهای مختلف.»
بیانات در دیدار معلمان و فرهنگیان ۹۸/۰۲/۱۱
🔶 توییتر در هفته چهارم مرداد ماه ۱۴۰۰
🔸 وجود گروههای فعال و تأثیرگذار در بخشهای مختلف فضای مجازی و بخصوص شبکههای اجتماعی و نحوه فعالیت و تنوع آن به گونهای است که بدون داشتن رصد مناسب، امکان شناخت و در جریان بودن مسائل یا به اصطلاح ترندشناسی فضای مجازی کاری دشوار است.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
واکنش ها به برگزاری جلسه رای اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی.pdf
2.36M
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#رسانه
#فضای_مجازی
#شفافیت_آراء_نمایندگان
#شفافیت
#مجلس_انقلابی
#رئیسی
#رای_اعتماد
✅ رصد جامع فضای مجازی
🔶 واکنشها به برگزاری جلسه رأی اعتماد مجلس به وزرای پيشنهادی دولت سيزدهم
🔸 مطالبه شفافیت آراء نمایندگان
🔸 هجمه علیه رهبری به واسطه موافقت ایشان با وزیر پیشنهادی اطلاعات
🔸 حواشی لغزش کلامی وزیر پیشنهاد آموزش و پرورش
🔸 حاشیه سازی از اظهارات رئیس جمهوری درباره کابینه پیشنهادی
🔸 روایتها از نحوه حضور رئیس جمهور در مجلس
🔸 فضاسازی از اظهارات زارع پور درباره شبکه ملی اطلاعات
🔸 بهره برداری از اظهارات آیت الله علم الهدی درباره بررسی وزرای پیشنهادی در مجلس
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#فضای_مجازی
✅ حمله سایبری با نام عدل علی!؟
1⃣ فضای مجازی و امنیت سایبری امروز جزئی مهم از امنیت ملی به شمار میرود و حوادثی از جمله حمله سایبری به راهآهن، زندان اوین و مراکز دیگر هشداری است برای پالایش عناصر نفوذی داخلی در دستگاههای مختلف و همچنین ارتقای امنیت سایبری کشور.
2⃣ آنچه که تحت عنوان تصاویر دوربینهای زندان اوین تا این لحظه منتشر شده صحنههایی نیست که بتوان قضاوت قاطعی برای بدرفتاری با زندانیان کرد، هرچند پاسخگویی مسئولان زندان و برخورد با خاطیان احتمالی برای همین تصاویر پخش شده نیز ضرورت فوری دارد.
3⃣ چنین جوسازیهایی تازگی ندارد، خصوصا هرگاه اقدام مؤثری در راستای اصلاح امور صورت میگیرد مانند حضور رئیس قوه قضائیه در زندان و رسیدگی به زندانیان امنیتی و زن و ...، چنین هیاهوهایی علیه ایران شکل میگیرد، ولی مهم آن است که دستگاههای مختلف بهانه به دست دشمنان ملت ایران ندهند.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #لبنان
✅ مخمصه حزبالله برای رژیم صهیونیستی
🔶 دبیرکل حزبالله لبنان در روزهای گذشته در دو نوبت سخنرانی، طی پیامی هشدارآمیز به آمریکا و رژیم صهیونیستی، اعلام نمود که نفتکشهای حامل سوخت که از مبدأ ایران به سمت لبنان حرکت کردهاند، جزو قلمرو لبنان محسوب میشوند.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید خوش آیند؛ کارشناس مسائل بین الملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
بوم مسائل 4 شهریور ماه 1400.pdf
3.17M
#عزت_ملی
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#رسانه
#فضای_مجازی
#بسیج_مردم_علیه_کرونا
#زندان_اوین
#عدالت_علی
#کرونا
#رئیسی
#رای_اعتماد
#افغانستان
✅ بوم مسائل ۴ شهریور ماه ۱۴۰۰
🔶 تحلیل شبکههای اجتماعی
🔸 تحلیل هشتگها
🔸 هشتگهای برتر
🔸 مقایسه فعالیت جریانات در فضای مجازی
🔸پویش مجازی بسیج مردم علیه کرونا
🔸 واکنشها به رأی اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی
🔸 سیاه نمایی در خصوص آمار واکسیناسیون در ایران
🔸 سیاه نمایی در خصوص وضعیت زندانیان با راه اندازی کمپین #حقیقت_زندان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#فضای_مجازی
#زندان_اوین
✅ انتشار تصاویر ندامتگاه اوین تهدید یا فرصت؟
🔶 چند روزیست که انتشار تصاویر ندامتگاه اوین سرتیتر اخبار داخلی و خارجی شده و هر حزب و جناحی بر پایه اهداف خود تفسیری از این ماجرا به نفع خویش انجام میدهد.
🔶 گزارههای تحلیلی
1⃣ تهدیدهای ضعف مدیریتی باید بازنگری گردد و امیدواریم که دیگر هیچگاه شاهد چنین اتفاقی نباشیم و با دقت در انتخاب مدیران و کارمندان در بدنه دولت و ارگانهای حساس، بدون در نظر گرفتن ملاحظات جناحی و با ملاک شایسته سالاری این ضعفها را به حداقل رساند.
2⃣ تهدیدی که شاید تبدیل به فرصت شود!! بخوبی میدانیم که مخالفین، در راستای تخریب نظام اسلامی، هر وسیلهای را دستاویز اهداف خود کرده و با شعار حقوق بشر، بیش از پیش بر طبل مخالفت با نظام اسلامی میکوبند. یکی از بهانههای مخالفین خارج نشین، اظهارات زندانیان آزاد شده در رسانههای خارج از کشور میباشد که دم از اوضاع بد ندامتگاهها در ایران میزنند و آنچنان از شرایط نابسامان، اتاقهای تاریک و نَمور سخن به میان میآورند که هر مخاطب عام و بی بهره از اطلاعات سیاسی، ناخواسته به همزادپنداری میپردازد.
🔶 نتیجه
🔸 انتشار این تصاویر از شبکههای معاند، باعث شد حداقل دید مخاطب نسبت به اوضاع زندانیان که به صورت پیشفرض توسط معاندین در ذهنشان ایجاد شده بود تغییر کند. اما فراموش نکنیم که این نوع گافها قابل چشم پوشی و اغماض نمیباشند و باید عاملین معرفی و مجازات شوند.
🔸 کاربرد مثال عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد را در این حادثه میتوان به وضوح مشاهده کرد. گاها مخالفین با دست خود، خودشان را رسوا میکنند.
🔸 #به_قلم_اساتید: مسعود باقری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
#شخصیت_ها #شهید_قاسم_سلیمانی
✅ هفت اقدام راهبردی شهید قاسم سلیمانی در افغانستان
🔻 وقتی طالبان از بین رفت، آمریکا دنبال این بود که حضور نظامیاش را دائمی کند و میخواست انتخاباتی طبق خواسته خودشان برگزار بکند. جمهوری اسلامی این خطر را احساس کرد و تلاش میکرد که استقلال و حاکمیّت افغانستان حفظ بشود که در این جریان حاج قاسم سلیمانی نقش فرمانده و راهبر پرونده افغانستان را ایفا کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسن کاظمی قمی؛ سرکنسول پیشین کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات افغانستان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
17731.pdf
3M
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
#سلامت
✅ تعارض منافع در حوزه سلامت
🔶 در این گزارش علاوه بر شرح مصادیق، به راهکارها و ظرفیتهای قانونی مقابله با پدیده تعارض منافع در حوزه سلامت پرداخته شده است.
🔸 مصادیق تعارض منافع شمرده شده در این گزارش عبارت است از:
«تعارض درآمد و وظایف»، «تعارض وظایف»، «اتحاد قاعدهگذار و مجری»، «اتحاد ناظر و نظارت شونده»، «تبانی ارائه دهندگان خدمات»، «اشتغال همزمان»، «ارتباطات پساشغلی»، «ارتباط مسئولان نظام سلامت با شرکتهای مرتبط از طريق سهامداری يا مالكيت آنها»، «انگیزههای سیاسی و منطقهای» و «روابط خویشاوندی».
🔸 همچنین در این گزارش راهکارهای مقابله با فساد در سه دسته «شفافیت»، «محدودیت» و «تغییر قواعد» تقسیمبندی و به ظرفیتهای قانونی در «سیاستهای کلی سلامت» و «قوانین برنامه پنجم و ششم توسعه» پرداخته شده است.
🔸 سلسله گزارشهای «مصادیق تعارض منافع»؛ شماره ۱
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#دولت_انقلابی
#کرونا #واردات_واکسن
✅ انقلابی و کارآمد
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
خط 303.pdf
2.19M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#دولت_انقلابی
#کرونا #واردات_واکسن
✅ انقلابی و کارآمد
🔸 اکنون و در سرآغاز خدمت دولت جدید پرسش اساسی این است که کدام دولتمردان و با چه خصوصیاتی میتوانند مشکلات اصلی و دارای اولویت مردم را حل کنند؟
خصوصیاتی که مدیران و کارگزاران باید با تخلق به آن در مسیر کارآمدی و رفع مشکلات مردم حرکت کنند، چیست؟
خط حزبالله در این شماره براساس بیانات رهبر انقلاب مروری بر سبک مدیریت و ویژگیهای دولتمردان کارآمد، برای رفع مشکلات کشور داشته است.
🔸 این روزها و با شدت گرفتن بیماری همهگیر کرونا، مسئلهی مقابله با این ویروس منحوس به یکی از مهمترین دغدغههای مردم و مسئولان تبدیل شده است. خط حزبالله در این شماره اتفاقاتی که در مسیر واردات واکسن کرونا رخ داده را بررسی کرده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم علیاصغر الیاسی تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۰۳
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#آمریکا #رژیم_صهیونیستی
✅ بزرگنمایی دیدار بنت و بایدن؛ دست از پا درازتر برگشتن
🔶 درست است که نامش ایالات متحده آمریکا است ولی زمان قلدرمآبی و گردن کلفتی و زورگوییاش به ملتها برای همیشه پایان یافته است:
🔸 قلدرمآبی آمریکا از زمان فرارش از افغانستان رو به افول نرفته است بلکه آغاز افول قلدرمآبیاش به زمان خروج کشتیهای جنگیاش از منطقه خلیج فارس برمیگردد، منطقهای که مدتی طولانی در آن مستقر بود ولی از ترس عواقب غیرمنتظره و ناگهانی عملیات «عین الاسد» از این منطقه به سمت دریای عرب فرار کرد.
🔸 قدرت آمریکا پیش از این زمان نیز رو به افول گذاشته بود و به عبارت دیگر از ۹ سال پیش که پا به عراق گذاشت و با بحران اقتصادی جهانی روبرو شد به نحوی که بوش پسر رئیس جمهور پیشین آمریکا در اواخر دوران ریاست خود مجبور به درخواست کمک ۴۰۰ میلیارد دلاری از پادشاه وقت سعودی شد.
🔸 بحران اقتصادی پیش و پس از روی کار آمدن باراک اوباما رئیس جمهور پیشین آمریکا ضربه سنگینی به این کشور زد و اقتصادش را به علت جنگهای پیاپی که به راه انداخته بود، زیر فشار گذاشت به نحوی که بزرگترین تأثیر را در میان کشورهای جهان روی اقتصاد آمریکا گذاشت تا سرانجام باراک اوباما مجبور به اعلام پایان جنگ در عراق شد.
🔸 این امور به روشنی نشان میدهد که جنگهای افغانستان و عراق و همچنین عملیات بیرون کردن نیروهای عراقی از کویت در سال ۱۹۹۱ چه تأثیراتی بر آمریکا داشته است به نحوی که این کشور را به علت هزینههای سنگین جنگ افروزیهایش بیش از پیش به لبه پرتگاه نزدیک کرده است.
🔶 در قاموس نظامی این اصل وجود دارد که یک کشور زمانی جزء کشورهای پرقدرت و پرزور جهان محسوب میشود که دارای ۳ ویژگی باشد:
1⃣ تسلیحات برتر
2⃣ اقتصادی قدرتمند
3⃣ سرعت استقرار نیروهای نظامی خود در هر نقطه از جهان.
🔸 ایالات متحده هم اکنون زرادخانه بسیار پیشرفتهای دارد ولی جنگها و کرونا سربازهایش را از پای درآورده است و این کشور به علت پیشرفت اقتصاد چین، دیگر آن قدرت اقتصادی برتر جهان نیست و همچنین دیگر توانایی استقرار سریع نیروهایش در هر نقطهای از جهان را ندارد که یکی از نشانههای این امر فرارش از افغانستان است.
🔸 تلاش «نفتالی بنت» نخست وزیر اسرائیل برای دیدار با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در واشنگتن و بزرگ نمایی این دیدار منتظره و جار و جنجال رسانههای اسرائیلی درباره آن سودی به نفع این رژیم جعلی نخواهد داشت و نفتالی دست از پا درازتر از واشنگتن خواهد برگشت و به اهداف خود یعنی کم رنگ کردن قضیه فلسطین و سیاه نمایی درباره برنامه هستهای ایران نخواهد رسید.
🔶 نکته پایانی
🔸 رژیم صهیونیستی امروز وضعیت بهتری از آمریکای در رفته از افغانستان ندارد و با نگاهی گذرا به اوضاع این رژیم جعلی میتوان پی برد که این رژیم برای فرار از همسایگان عربش که مخالف حضورش در سرزمین اشغالی فلسطین هستند، در میان دیوارهای بتنی محصور کرده است و ترس تکرار عملیات دلاورمردانه و سنگین «سیف القدس» را دارد.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
✅ تیم عملیات جنگ اقتصادی دولت
🔶 حکم انتصاب دکتر محسن رضایی از سوی آیتالله رئیسی حکایت از آن دارد که فرماندهی تیم اقتصادی دولت بر عهده آقای رضایی قرار گرفته است. شاید کمتر به این موضوع توجه شده باشد که آرایش چهارضلعی دولت در اقتصاد با انتصابات آقای رئیسی کاملا آرایشی جنگی است.
🔸 فرماندهی تیم بر عهده فردی است که اساسا یک نظامی تمام عیار است. ایده اصلی این فرمانده، فدرالیسم اقتصادی است که در شرایط بحران اقتصادی باید به سرعت عمل کند و کشور را تغییر دهد. با نگاهی به هیأت دولت در مییابیم که فدرالیسم اقتصادی را فردی دیگر از نظامیان کشور عملیاتی میکند و او فردی نیست جز سردار دکتر وحیدی. و پر واضح است که مدیریت استانها نیز با شیوهای منبعث از فرماندهی اقتصادی رقم خواهد خورد.
🔸 در سوی دیگر ماجرا آقای دکتر میرکاظمی با سبقه جدی پاسداری و نظامی گری هستند. ایشان با حمایت قوای نظامی کشور و با تخصص اقتصادی در رأس امور سازمان برنامه و بودجه قرار گرفته است.
🔸 ضلع چهارم تیم اقتصادی دولت هم فارغالتحصیلان دانشگاه امام صادق علیهالسلام هستند. دکتر احسان خاندوزی با سابقه فرماندهی بسیج دانشجویی و دکتر حجتالله عبدالملکی با سابقه فرماندهی در گردانهای عاشورای بسیج دانشجویی. اگرچه صرف امام صادقی بودن این افراد به آنها کمک میکند که بتوانند نظمهای جدی سازمانی را ادراک کنند و برای تقویت آن بکوشند.
🔸 در عین حال، این تیم در نگاه اقتصادی، نگاهی متفاوت از جریان نئولیبرال حاکم بر کشور دارد و حرکت به سمت رفع محرومیتها و حرکت به سمت و سوی عدالت با روحیه جهادی و سرعت بالا را پیشه خواهد کرد.
🔸 این آرایش جنگی قطعا حاوی پیامهای جدی برای نظریهسازان اقتصادی داخلی و خارجی است و موضع دشمنان در تحریم ایران را قطعا به نحوی دیگر رقم خواهد زد. این ترکیب نویدبخش عملیاتهای فوری برای حل مسائل کشور است. عملیاتهایی در ابعاد گسترده، با فرماندهی واحد و با حرکت جمعی هماهنگ و عبور از تئوریهای اقتصادی نئو لیبرال و سرمایهداری. با این نگاه میتوان تیم اقتصادی دولت را تیمی هماهنگ با هم پوشانی شایسته تر قلمداد کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: سید جعفر موسوی همپا
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
فلسفه رای اعتماد و وظیفه نظارتی مجلس در برابر دولت.pdf
538.3K
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#رای_اعتماد
✅ فلسفه رأی اعتماد و وظیفه نظارتی مجلس در برابر دولت
🔶 رای اعتماد به وزیران مطابق اصل یکصد و سی و سوم قانون اساسی است، این اصل بیان میدارد: "وزراء توسط رئیس جمهور تعیین و برای گرفتن رأی اعتماد به مجلس معرفی میشوند. با تغییر مجلس، گرفتن رأی اعتماد جدید برای وزراء لازم نیست. تعداد وزیران و حدود اختیارات هر یک از آنان را قانون معین می کند." بنابراین عملا تا مجلس نسبت به وزیر پبشنهادی رئیس جمهور اعتماد خود را بیان نکند، کسب کرسی وزارت امکان پذیر نیست.
🔸 اما سوال اصلی اینجاست که منشأ این رأی اعتماد کجاست و چرا باید مجلس در تعیین وزرای کابینه دخالت داشته باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: سید مهدی جوادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#کرونا #واردات_واکسن
✅ واردات فایزر از دیگر کشورها مجوز مکتوب رهبری داشت
🔶 به نقل از خبرگزاری فارس؛ باوجود اینکه رسانههای ضدانقلاب سعی کردند با تحریف بیانات رهبری، عدم ورود واکسن به کشور را به دستور ایشان مرتبط کنند، اما شواهد از واقعیتهای دیگری خبر میدهد:
🔸 هرچند مقام معظم رهبری در سخنرانی تلویزیونی ۱۹ دی ۱۳۹۹ صراحتا مجوز واردات هر نوع واکسن از کشورهایی غیر از آمریکا، انگلیس و فرانسه را ارائه کردند اما همان زمان این موضوع را بهصورت «مکتوب» نیز به دولت اعلام کرده و صراحتا خرید واکسن از کشور ثالث را مجاز اعلام کردند.
🔸 لذا در اینخصوص، هیچگاه اختلاف نظر یا شبههای در دولت، ستاد ملی کرونا یا سایر نهادهای تصمیمگیر وجود نداشته است و همه میدانستند که منع واردات ربطی به برند واکسن نداشته و صرفا مربوط به کشور تولیدکننده بوده است.
🔸 پیشتر مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله خامنهای رسما اعلام کرده بود که منع واردات واکسن صرفا مربوط به واردات از مبدا آمریکا و انگلیس و فرانسه است و نه مطلق واکسن خارجی و حتی واکسن غربی.
🔸 کیانوش جهانپور نیز صراحتا تأکید کرده بود که منع ورود واکسن برند آمریکایی از کشور ثالث هیچگاه وجود نداشته و ندارد.
🔸 موارد متعدد واردات واکسن آسترازنکای تولید شده در کشورهای دیگر، بهوضوح مؤید آن است که روند واردات این واکسنها هیچ تفاوتی با سایر واکسنها نداشته است. درواقع، مهمترین مانع در واردات این واکسنها #تحریمهای_ظالمانه_آمریکا بود که باعث میشد کشورها جرأت فروش عمده این محصول دارویی استراتژیک به ایران را نداشته باشند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab