#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#رسانه
✅ مهرشادیسم و یک حقیقت تلخ
🔶 مدتی است که نام جوانی جویای نام با نام مهرشاد سهیلی و با عنوانهایی مانند جوانترین «فرمانده آتش به اختیار»، «فرمانده قرارگاه حضرت ولیعصر(عج)» و غیره بر سر زبانها افتاده و پایش به رسانهها باز شد.
🔸 نوجوان جویای نام ایلامی مهرشاد سهیلی که بهواسطه عکسهای مشترک با برخی چهرهها و بزرگان کشور خود را بر سر زبانها انداخته بود، توسط دستگاه قضایی بازداشت شد. رئیس حوزه قضایی بخش موسیان نیز این خبر را تأیید کرده است.
🔸 علت بازداشت او هنوز اعلام نشده اما چندی قبل برخی رسانهها گزارشهایی از شیوه این نوجوان برای کسب شهرت منتشر کردند که بهنظر بیارتباط با بازداشت او نبوده است.
🔸 سؤالات متعددی پیرامون این ماجرا در اذهان عمومی شکل گرفته است؛ سؤالاتی از این قبیل که علل و عوامل ظهور و رشد مهرشاد و مهرشادها چیست؟ و چگونه میتوان با این انحراف مقابله کرد؟
🔸 در این باره چند نکته قابل ملاحظه است:
1⃣ این پدیده نشان داد ظاهرسازی و ظاهرگرایی در جامعه دینی میتواند به عاملی برای فریب افکار عمومی و بالا آمدن افرادی بدل شود که نسبتی با شایستهسالاری ندارند، لذا باید مراقبت کنند که انقلابینماها و انقلابیون بدلی خود را به جای جوانان مؤمن انقلابی جا نزنند!
2⃣ نکته دیگر اینکه مهرشاد معلول است و برای حل معضل باید به دنبال علتها و بسترها باشیم. چگونگی رشد و پیشرفت مهرشاد اختصاص به او ندارد؛ بلکه بسیاری دیگر نیز از طرق گوناگون بیرون از منطق شایستهسالاری پلههای ترقی را طی کرده و به مسند قدرت در عرصههای گوناگون علمی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و... رسیدهاند!
3⃣ چنین رخدادی بیش از آنکه معضلی فردی باشد، نقص و ایرادی سیستمی است! وقتی که سازوکار و فرآیند و منطق مشخصی برای شایستهسالاری در نظام حکمرانی تعریف نشده باشد، وقتی ساختار تشکیلاتی و حزبی مبتنی بر الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت طراحی نشده باشد، اینجاست که باندبازی و مافیا میداندار خواهند شد.
4⃣ حقیقت تلخ آن است که در زمانه چرخش قدرت و ضرورت سپردن امور به جوانان، فرصتهایی برای بالا آمدن فرصتطلبان فراهم میشود. در این حین تمایلات برای طی کردن پرسرعت پلههای قدرت و رقابت برای کسب قدرت آشکار شده و افرادی در این مسابقه با همه توان در حال لابیگری و تلاش شبانهروزی هستند! آنهایی که با اعتماد به نفس کاذب خود را مستحق مناصب عالی میدانند و دستیابی به قدرت را جزء رسالتهای خود دانسته و مزورانه آن را فرصتی برای خدمت به جامعه معرفی میکنند.
🔸 نکته پایانی اینکه این وضعیت نیازمند آسیبشناسی و دخالت بزرگان است تا اجازه ندهد نسل جوان این سرزمین در دهه پنجم انقلاب اسلامی دچار این انحراف بزرگ شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ آیا تحریمها برداشته شد؟!
🔶 خبر بازگشت چند معافیت تحریمی در حوزه فنی هستهای مانند نیروگاه بوشهر، راکتور اراک و رآکتور تحقیقاتی ایران از سوی وزارت خارجه در حالی خبرساز شد که چند نکته تحلیلی را باید مدنظر داشت:
1⃣ بلافاصله بعد از این خبر ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که «تا زمانی که تهران به تعهدات خود در قالب برجام بازنگردد، معافیت تحریمی به ایران ارائه نکرده و نخواهیم کرد.» این عبارت یعنی تقریباً هیچ.
2⃣ نکته دوم اینکه این تحریمها یکی از ۱۵۰۰ تحریم آمریکا علیه ایران است و ماهیتش اصلاً اقتصادی نیست لذا اگر آمریکاییها چنین اقدامی هم بکنند به غیر از شوک هیجانی مقطعی هیچ تأثیری بر بازار نخواهد گذاشت.
🔸 اما هدف آمریکاییها از نشر چنین خبری و شرطی کردن بلافاصله آن توسط خانم پرایس چیست؟
1⃣ آمریکاییها در حال استفاده از ابزار دیپلماسی عمومی هستند یعنی کاری میکنند که مطالبه عمومی در جامع ایران نسبت به توافق و مذاکره با آمریکا افزایش یابد.
2⃣ سیاست دوم آمریکاییها شرطی کردن اقتصاد و فضای جامعه به مذاکرات هستهای است که به توافق یا عدم توافق واکنش مثبت یا منفی نشان دهد.
3⃣ هدف سوم را باید آغاز فاز مقصرنمایی از سوی آمریکاییها دانست. آنها از امروز در فضای رسانهای خود خواهند گفت که ما حسن نیت داشتیم ولی ایران قدم پیش نگذاشت.
🔸 #به_قلم_اساتید: یعقوب ربیعی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#تحلیل_کننده
#تبیین
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
🔸شیوهنامههایی که پزشکان اعلام میکنند، بنده تقید دارم که آنها را عمل کنم و عمل میکنم؛ اصرار روی ماسک دارند و این نوبت سوم تزریق این واکسن را هم من انجام دادم.
🔸توصیه هم میکنم به مردم عزیزمان که به حرف متخصصین و صاحبنظران این رشته توجه کنند و گوش کنند، آنچه که آنها صلاح میدانند، لازم میدانند انجام بدهند.
🔸قدر این ماه را و این روزها را بدانیم، ماه رجب ماه توسل، تضرع، دعا، ماه تصفیهی روانی و معنوی است.
🔸درباره ی روز حادثه ۱۹ بهمن و حماسه نیروی هوایی
روز نوزدهم بهمن، روز بیعت شگفتیساز نیروی هوایی؛ روز یک حرکت تاریخی و نقطهی عطف از سوی نیروی هوایی است.
افسران و همافران که در آن دیدار عجیب شرکت کردند و بیعت کردند، این بیعت، بیعت با شخص نبود، بیعت با هدفها بود، بیعت با آرمانها بود؛ بیعت با آن جهاد مقدسی بود که امام فرمانده مقتدر آن جهاد بود.
هر کس در هر دورهای که در مسیر آن آرمانهای همافران حرکت کند در واقع در آن حرکت سهیم و شریک است.
حرکت آن روز نیروی هوایی ضربهی آخری بود که بر پیکر پوسیدهی رژیم پهلوی وارد شد.
همان روز امام (رضواناللّهعلیه) فرمودند که: شما ارتش را از خدمت طاغوت به خدمت اسلام در آوردید.
🔸چند نکته:
1️⃣این حرکت، نیاز لحظه بود؛ ما همیشه باید در کارهای خودمان نیاز لحظه را درک کنیم.
2️⃣در این حرکت نیروی هوایی، رژیم طاغوت از جایی ضربه خورد که گمانش را نداشت.
این نشانهی این است که وعدهی الهی صادق است.
شما اگر در میدان جهاد، حضور داشته باشید و فعال باشید دشمن را شکست خواهید داد؛ چون خدای متعال اینجور قرار داده که محاسبات دشمن غلط از آب درمیآید.
3️⃣کسی خیال نکند که حرکت آن روز این جوانها بر اساس احساسات زودگذر و هیجانی بود؛ بلکه کارشان، عمق داشت و هدایت شده بود.
🔸نشانههای عمق انقلابی داشتن حرکت آن روز نیروی هوایی:
ایجاد جهاد خودکفایی در نیروی هوایی
خنثی شدن توطئهی دشمن در پایگاه تبریز
خنثی شدن قضیهی کودتای پایگاه نوژه همدان
نقش آفرینی نیروی هوایی ارتش در اوایل دفاع مقدس
🔸عامل عمدهی بصیرت آنها این بود که بچههای نیروی هوایی از نزدیک شاهد دیکتاتوری مستشاران آمریکایی و تسلّط آنها بودند.
آمریکا و انگلیس بارها از ارتش ما برای سرکوب ملتهای دیگر استفاده کردند از جمله:
در ویتنام؛ هواپیماهای ما را بردند ویتنام که ویِتکنگهایی که با آمریکای متجاوز مبارزه میکردند، بمباران کنند.
فانتومهای ایران را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار میدادند.
🔸عامل ماندگاری و اثرگذاری این حادثه عبارت بود از همان قاب تصویر هنرمندانهای که منتشر شد؛ تبیین این است.
🔸درباره جهاد تبیین و مقابله با هجوم ترکیبی دشمن
امروز سیاست قطعی رسانههای معاند جمهوری اسلامی و معاند اسلام این است که واقعیتها را تحریف کنند. مثلا:
چهره زشت و فاسد رژیم طاغوت را بزک میکنند.
چهره انقلاب را، چهرهی امام را، فعالیتهای این چهل سال را مخدوش کنند.
از پیشرفتها، نقاط مثبت، نقاط قوت، نشانهای در این مجموعه امپراتوری رسانهای غرب شما مشاهده نمیکنید.
متقابلاً یک نقطه ضعف کوچک را صد برابر بزرگ میکنند و نشان میدهند.
🔸جهاد تبیین یک فریضهی قطعی و فوری است.
قدرتهای غربی معروف به دیکتاتوری هستند، در زمینه سیاسی، در زمینه اقتصادی؛ [امروز] یک قلم بر این دیکتاتوریها افزودهاند و آن، دیکتاتوری رسانهای است.
مثلاً فرض کنید در فضای مجازی اسم شهید سلیمانی را نمیتوانید بیاورید، حذف میکنند؛ تحمل اسم شهید سلیمانی و عکس او را ندارند.
متولیان رسانهها در درجهِی اول مسئولند.
چه رسانهی ملی و چه سایر رسانههای گوناگون، چه فضای مجازی، چه مجموعهی مطبوعات.
🔸وظیفه رسانهها در عرصهی جهاد تبیین:
بیان حماسههایی که در طول چهار دهه در کشور به وجود آمده در عرصههای اجتماعی، اقتصادی، عمرانی، آموزشی، بهداشت و درمان، صنعت، دینی و فرهنگی، دفاعی و امنیتی، دیپلماسی
نباید گذاشت که برخی از مشکلات بر روی این حماسهها گردوغبار بنشاند و آنها را از چشم مردم پنهان کند.
جبههی دشمن امروز دست زده به یک تهاجم ترکیبی؛ یعنی جنبه اقتصادی، جنبهی سیاسی، جنبه امنیتی، جنبه رسانهای و جنبه دیپلماسی در آن هست.
ما هم در مقابل بایستی حرکتمان ترکیبی باشد؛ از همه جهت بایستی تلاش کنیم. البته دفاع باید بکنیم اما همیشه در موضع دفاعی نمیتوانیم بمانیم؛ این را باید توجه داشت.
دشمن تهاجم میکند، ما هم باید تهاجم داشته باشیم؛ در زمینههای مختلف.
از گذشته هم بهتر انشاءاللّه به توفیق الهی حرکت خواهیم کرد و پیش خواهیم رفت و دشمن ناکام خواهد شد. منتها باید هرکدام وظیفهی خودمان را در هر بخشی بدانیم.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#دهه_فجر
✅ گفتمان سلیمانی ساز
🔶 دهه فجر فرصت خوبی برای پرداختن به دستاوردهای انقلاب اسلامی است؛ اما نکته اول اینکه بیان دستاوردها نباید محصور به این زمان گردد و نکته دوم اینکه در بیان دستاوردها نباید صرفاً به پیشرفتهای عمرانی و زیرساختی اعم از جاده، ارتباطات و امثالهم متمرکز شد.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 یکی از حوزههای دستاوردی انقلاب و امام(ره)، دستاورد گفتمانی است. دهه ۷۰ میلادی یکی از دهههایی است که متفکرین آن گرفتار در ایسمهای شرقی و غربی بودند و استفاده از واژگان چپ و راست جزو لاینفک گفتمان فعالان سیاسی و اجتماعی دنیا بود.
🔸 خدمتی که امام و انقلاب به اندیشه سیاسی مسلمانان و تشیع کرد، توسعه نظام معنایی عبارات اسلامی بود؛ عباراتی مانند جهاد، مستضعفین، مستکبرین و ... که رنگ کهنگی داشت، در نظام گفتمانی امام(ره)، احیا و گسترش یافت؛
مثلاً کلمه جهاد که در دهههای قبل صرفاً به نزاع با منافقین و مشرکین محدود میشد، امروز یک حوزه معنایی بسیط پیدا کرده که از جوان آتش به اختیار در سیل خوزستان و کارگر شاغل در حوزه تولید تا سلیمانیهای حاضر در سوریه و عراق را شامل میشود.
🔸 اگر بخواهیم تفاوت را احساس کنیم، باید ماحصل گفتمان رژیم سابق مانند رزمآرا، تقیزاده و ... را با شهید سلیمانی، شهید فخری زاده و ... مقایسه کنیم. بیشک تفاوت در این حوزهها، از زمین تا آسمان است.
🔸 خدمت بزرگ گفتمان امام(ره) در داخل، عبور از نگاههای تقیزادهها که برای پیشرفت از سرتاپا باید فرنگی شویم، به دانشمندانی مانند احمدی روشن و رضایینژادها بود. رشد در حوزههای نانو فناوری، هستهای، پزشکی، موشکی و ... ماحصل شکلگیری این گفتمان جدید در کشور بود.
🔸 بااینحال، این حوزه دستاوردی به داخل کشور محدود نشد و در منطقه و دنیا نیز تسری یافت؛ برآمدن گروههای انقلابی مانند حزبالله لبنان، انصارالله یمن، حشدالشعبی عراق و ... برای عزت بخشی به مستضعفین منطقه و جهان، بخشی از دستاورد گفتمان نوین امام خمینی (ره) است.
🔸 به یاد بیاوریم که انصارالله از جامعهای پدید آمد که به گفته عصام العماد، ۳۰ درصد آن به علت نبود یک گفتمان عمیق، گرایش به وهابیت پیدا کرده بودند و ایضاً حزبالله لبنان و حشدالشعبی عراق؛ دستاوردهایی که امروز در حال تغییر فضای سیاسی و اجتماعی منطقه از وادادگی و سلطه به عزت و استقلال است.
🔸 نکته پایانی اینکه، مبالغه نیست اگر دستاوردهای نهضت و گفتمان امام (ره) را با دم مسیحایی مقایسه کرد؛ چراکه جوامع زنگار گرفته در استبدادِ عصرِ مدرنیسم را جلا داد و جان بخشید.
🔸 #به_قلم_اساتید: یعقوب ربیعی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#تبیین
✅ اصول روشی جهاد تبیین بر مبنای قرآن
1⃣ آگاهانه باشد. "لا تَقْفُ ما لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ"
2⃣ نرم و لین باشد."قَوْلاً لَّيِّناً" زبانمان تیغ نداشته باشد.
3⃣ حرفی که میزنیم خودمان هم عمل ڪنیم."لِمَ تَقُولُونَ ما لا تَفْعَلُونَ"
4⃣ منصفانه باشد."وَإِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا"
5⃣ حرفمان مستند و متقن باشد."قَوْلًا سَدِيدًا" منطقی حرف بزنیم.
6⃣ سادہ و روان حرف بزنیم."قَوْلاً مَّیْسُورًا" پیچیدہ حرف زدن هنر نیست، روان حرف بزنیم.
7⃣ ڪلام رسا باشد."قَوْلاً بَلِیغًا"
8⃣ زیبا و نیکو باشد."قولوللناس حسنا"
9⃣ بهترین کلمات را انتخاب کنیم."یَقُولُ الَّتے هِیَ أحْسَن"
0⃣1⃣ سخنهایمان روح معرفت و جوانمردی داشته باشد."و قولوا لهم قولا معروفا"
1⃣1⃣ همدیگر را با القاب خوب صدا بزنیم."قولاً كريماً"
2⃣1⃣ کمک کنیم تا درجامعه حرفهای پاک باب شود."هدوا الی الطّیب من القول"
🔸 #منبع: با استنباط از تفسیر المیزان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#تبیین #دهه_فجر
#فضای_مجازی
✅ کلید قدرت در قرن ۲۱؟
🔸 جوزف نای میگوید فضای سایبر، کلید قدرت در قرن ۲۱ است. قدرتی که به دارندگان آن این امکان را میدهد تا با اقناع، جذب، مدیریت ادراک و در نهایت با اغواگری و فریب مخاطبان، خواستههای خویش را با کمترین هزینه تأمین کنند.
صاحبان این قدرت حتی میتوانند با تغییر نگرش، باورها، عواطف و ذائقههای آحاد جامعه هدف، بدون جنگ باعث تغییر در رفتار و ساختار کشوری شوند که با آن تخاصم دارند.
(برگرفته از کتاب چهره پنهان سیاست، نوشته سیامک باقری)
🔸 امروزه و در دهه فجر، در بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در ابعاد مختلف، میتوان ساعتها سخن گفت.
اما اگر کلید قدرت در قرن جدید را همانگونه که جوزف نای گفته فضای سایبر بدانیم (که هست)، با واقعیت تلخی مواجهیم و آن اینکه در این فضا بیشتر از آنکه ظفرمند باشیم، در محاصرهایم!
و اگر مؤمن به اسلام و انقلاب هستیم (که هستیم) حکم "جهاد عظیم تبیین" امام جامعه مسلمین را در این فضا، آنطور که باید، اجرا نکردیم، هم ما و شما، و هم کارگزاران مسئول حکومتی!
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#آمریکا #تحریم
✅ فشار حداکثری دولت ترامپ یا همه دولتهای آمریکا
🔸 اعترافات سردمداران آمریکا همزمان با چهل وسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جای تأمل است.
🔸 ۴۳ سال پیش لس آسپیس رئیس کمیته نیروهای مسلح کنگره آمریکا گفت: امروز هدف استراتژیک آمریکا باید جلوگیری از نفوذ انقلاب ایران به جهان، بالاخص کشورهای منطقه باشد و در طول این ۴۳ سال با تمام توان و اعوان و انصار مقابل انقلاب ایستادند.
🔸 اما در آستانه چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، سخنگوی دولت آمریکا به نمایندگی از دولت به شکست فاحش سیاستهای آمریکا در مقابل ایران اعتراف نمود.
🔸 برخیها به اشتباه سیاست فشار حداکثری را به دولت ترامپ نسبت میدهند در حالی که مگر ما در طول این سالها فشار حداقلی هم داشتهایم؟
آمریکا همه توان خود را تاکنون به کار برده ولی نتیجهای نگرفته و این شکست فاحش مربوط به دولت ترامپ نیست بلکه مربوط به سیاست فشار حداکثری ۴۳ ساله آمریکا است.
🔸 ایران امروز مقتدرتر و بانفوذتر از دیروز است، امروز ما در همه زمینهها طبق اسناد و آمار و ارقام پیشرفتهای چشمگیری داشتهایم، فشار اقتصادی هم که آخرین حربه و عرصه رویارویی آمریکا با ایران بود با تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری و با اقدامات هوشمندانه و جهادی دولت انقلابی سیزدهم نفسهای آخر خود را میکشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن پناهیان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#استقلال_و_آزادی
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#رسانه #فضای_مجازی
✅ سرقت اطلاعات میلیونها ایرانی از طریق اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و واتساپ!
🔸 یکی از چالشهایی که در آینده گریبان ما را خواهد گرفت به طور قطع، خروج تدریجی اطلاعات کاربران ایرانی از طریق پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، توئیتر و واتساپ است که در این جنگ شناختی در میان مدت و بلند مدت منتج به تغییرذائقه، رفتار و هویت ایرانیان مخصوصا نوجوانان و جوانان میشود.
🔸 حاکمیت سایبری هر کشوری دارای ۴ رکن پذیرفته شده در جامعهی بینالمللی است:
1⃣ رکن اول تحت عنوان حق استقلال سایبری تعریف میشود
سیستم حاکمیت سایبری کشورها باید از نظر زیرساختها، ذخیرهسازی دادهها و قوانین حاکم بر مدیریت این فضا تحت کنترل هیچ کشور بیگانهای نباشد.
2⃣ حق اشتراک برابر در فضای مجازی رکن بعدی رژیم حقوقی فضای مجازی است
صرف نظر از برخی کشورها مانند آمریکا که این حق را نقض میکنند، طبق قواعد بینالملل همۀ کشورها حق استفادۀ برابر از این فضا را دارند.
3⃣ حق دفاع سایبری رکن بعدی است
تمام کشور حق دفاع از جغرافیای سایبری خود در سه سطح پیش، هنگام و پس از تهاجم سایبری دارند
4⃣ و آخرین مورد حق قضایی است
براساس این حق، به صورت پیش فرض کشورها دارای صلاحیت اعمال حاکمیت بر فضای سایبر خود هستند و از آن استفاده میکنند، همانند اتفاقاتی که بعد از انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا شاهد آن بودیم
🔸 اما در کشور ما به دلیل فقدان راهبرد حاکمیت سایبری و فضای مجازی ول، رها و فاقد ضابطه سبب شده تا جمهوری اسلامی از حقوق اساسی خود در فضای سایبر محروم باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: سید علیرضا آل داوود؛ کارشناس رسانه
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #شخصیت_ها
✅ نگاه تحلیلگران صهیونیست به شخصیت سید مقاومت
🔶 همزمان با سیامین سالگرد شهادت سید عباس موسوی، دبیرکل سابق حزبالله لبنان و آغاز رهبری سید حسن نصرالله، روزنامه «اسرائیل هیوم» با انتشار گزارش مفصلی به قلم «یوآو لیمور» مفسر صهیونیستی، نکات مهمی درباره تواناییها و دستاوردها و شخصیت سید حسن نصرالله منتشر کرده است که اشاره به آن خالی از لطف نیست.
🔸 یوآو لیمور که کارشناس نظامی مرتبط با سازمانهای امنیتی رژیم صهیونیستی است، در قسمتی از گزارش خود به نقل از سرتیپ «درور شالوم» که تا سال گذشته بهعنوان رئیس بخش تحقیقات در بخش اطلاعات نظامی (امان) خدمت میکرد، نوشته است: «سید حسن نصرالله دارای شخصیت منحصربهفردی است. او دارای فکر قوی، با کاریزمای زیاد و هوش هیجانی عالی است. همین ویژگیها باعث محبوبیت حزبالله شده است. نمیتوان سید نصرالله را کوچک شمرد، او یک شخص جدی است و در طول سالها ثابت کرده است که بزرگترین متخصص در امور اسرائیل در جهان عرب است و همچنان خطرناکترین دشمن اسرائیل است. او ما را بیش از دیگران میشناسد و پروندهای باز علیه اسرائیل دارد. حزبالله در بسیاری از مناطق، یک زرادخانه عظیم دارد که آن را به بزرگترین ارتش جهان تبدیل کرده است».
🔸 علاوه بر این، «یونی گراف» معلم صهیونیستی نیز در مطالبی که با تأیید وزارت آموزشوپرورش در تلآویو در کتب درسی منتشر کرده است تأکید کرد: «حسن نصرالله بهعنوان یک شخصیت کاریزماتیک فراطبیعی شناخته میشود، زیرا او همیشه بر دریافت اطلاعات در مورد آنچه در اسرائیل اتفاق میافتد، تأکید میکند. به همین دلیل او جامعه اسرائیل و حساسیتهایی که با آن مواجه است، بهخوبی میشناسد. علاوه بر آن با نقشه سیاسی اسرائیل آشنایی دارد و از این اطلاعات برای انتقال پیامهایی استفاده میکند که تأثیرات روانی زیادی دارد».
🔶 نکته راهبردی
🔸 قدرت رهبری، شخصیت کاریزماتیک، عملکرد هوشمندانه، مدیریت راهبردی و مدبرانه سید حسن نصرالله در مدیریت مقاومت لبنان و پیشبرد و تحقق اهداف حزبالله و تطبیق اهداف در راستای منافع ملی لبنان طی سه دهه اخیر باعث شده تا مجامع بینالمللی، محافل سیاسی، اندیشکدههای آمریکایی، اروپایی و صهیونیستی، ایشان را فردی مؤثر و کارآمد در تصمیمهای سیاسی و امنیتی جبهه مقاومت اسلامی و لبنان و عرصه سیاست بینالملل بشناسند؛
🔸 استراتژیستهای خارجی، صاحبنظران و تحلیلگران متعدد، این موضوع را تصدیق کرده و سید مقاومت را حائز ویژگیهای شخصیتی ممتاز در تضعیف رژیم صهیونیستی، اعمال رهبری و اثرگذاری بر گروههای مختلف سیاسی و افکار عمومی عربی و غیرعربی دانستهاند.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید خوش آیند؛ کارشناس مسائل بین الملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#بیانیه
✅ بیانیه گام دوم انقلاب خطاب به ملت ایران
🔸 #بازخوانی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
بیانیه گام دوم انقلاب.pdf
332.7K
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#بیانیه
✅ بیانیه گام دوم انقلاب خطاب به ملت ایران
🔸 بیانیهی «گام دوم انقلاب» تجدید مطلعی است خطاب به ملت ایران و بهویژه جوانان که بهمثابه منشوری برای «دومین مرحلهی خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی» خواهد بود و «فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی» را رقم خواهد زد.
🔸 این گام دوم، انقلاب را به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای ظهور است نزدیک خواهد کرد.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#تبیین
✅ تبیین بیانیهی گام دوم انقلاب و ابعاد و زوایایی آن
🔸 برای این بیانیه اسمهای گوناگونی مثل گام دوم یا بیانیهی امید میشود گذاشت. از یک جهت میتوان گفت که این یک بیانیهی تبیینی است. یعنی یک نوعی شفافسازی امور است.
🔸 ببینید مردان خدا رسالتشان تبیین و شفافسازی است.
برعکس شیطان که کارش تلبیس و مشتبهسازی امور است. یعنی حق و باطل را با هم قاطی میکند.
چون خداوند متعال دوست دارد انسانها آگاهانه یک مسیر را ولو باطل بروند، لذا خداوند و اولیای خدا هم کارشان شفافسازی است.
🔸 واقع مطلب این است که نسل جدید، نسلی منتقد و پرسؤال و پرشبهه است و در حقیقت این اشکالات نوعی از آرمانخواهی نهفته در آن هم هست.
🔸 آرمانخواهها دو شکل دارند:
1⃣ یک عدهای هستند که در عبارات و گفتوگوهایشان آرمانخواهی آشکار است.
2⃣ یک عدهای هم هستند که آرمانخواهیشان پنهان است.
یعنی اگر کسی به جمهوری اسلامی بهخاطر بیعدالتیها انتقاد میکند، این خودش نمیداند که آرمانخواه است و این همان چیزی است که جمهوری اسلامی میخواسته است.
🔸 خب رهبر انقلاب هم قبلاً خودشان به این جهاد تبیینی با برگزاری کرسیهای آزاداندیشی و نظریهپردازی دعوت کرده بودند و این یک روش قرآنی است که افراد را به سؤال کردن تشویق میکند.
بهنظر من ایشان بهدلیل اینکه به اندازهی کافی تبیین صورت نگرفته است، بهتنهایی این بار را دارند به دوش میکشند.
🔶 در این بیانیه، تبیین دارای ابعادی است:
1⃣ اولین بُعد آن که خیلی اهمیت دارد بحث «گذشتهی انقلاب» است.
تبیین اینکه ما کجا بودیم و از کجا شروع کردیم خیلی ضرورت دارد. این یک روش قرآنی است.
قرآن دوران جاهلیت را به شکلهای مختلف بازگو میکند. یکی از کوتاهیهایی که صورت گرفته این است که در مورد گذشته زیاد گفته نشده است.
چرا باید گذشته را گفت؟ چون ما یک قانون داریم و آن این است که «تعرف الاشیاء باضدادها» یعنی باید ضد هر چیزی را شناخت. اگر ما میگوییم این انقلاب انفجار نور است، پس باید ظلمت ستمشاهی را هم بگوییم. اگر شما از آن ظلمت نگویید نسل جدید تصور درستی از این نورانیت پیدا نمیکند.
2⃣ یک بُعد دیگر آن بحث مطرح کردن نعمتها و توفیقات است.
در این بیانیه به نعمتها و توفیقاتی که انقلاب داشته پرداخته شده است. یعنی مردم را نسبت به داشتهها و توفیقاتشان آگاه کرده است و انتظار ما از رهبر جامعه هم این است که مردم را نسبت به نعمتها متوجه کند.
چرا الان بخشی از بدنهی جامعه نمیتوانند نعمتها را ببینند ولی گرانیها و مشکلات و بیعدالتیها را میبینند؟ چون این نعمتها همزمان گفته نمیشود.
بهنظر من رسانهها نتوانستند راهبرد درستی در چگونگی نشان دادن نعمتهای انقلاب اسلامی داشته باشند.
ما باید برای جوانان وضعیت خودمان در ابتدای انقلاب را با وضعیت کشورهای همسایه و دشمنان خود شرح دهیم که حالا ما کجا هستیم و آنها کجا هستند. یعنی دیدن نعمتها با مقایسهها صورت میگیرد و بهنظر من در این بیانیه به خوبی گفتن توفیقات و نعمتها صورت گرفته است. رهبر انقلاب از جهات علمی، معنوی، اقتصادی، سیاسی، بصیرتی و امنیتی و... این نعمتها را بیان کردهاند.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: حجتالاسلاموالمسلمین نظافت
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab