#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#جریان_های_سیاسی
✅ دلسوزان مملکت!
🔶 درگیری میان روسیه و اوکراین، واکنشهایی جدی میان فعالان اصلاحطلب برانگیخته است که جنس ظاهری این واکنشها اعلام دغدغهمندی برای حفظ استقلال کشور است؛ لیکن به نظر میرسد این واقعه بیش از آنکه جریان سیاسی اصلاحطلب را متوجه منافع ملی کند، تنها نگاه شرق ستیز را در میان آنان قوت بخشیده است!
🔸 «عمادالدین باقی» در روزنامه سازندگی نوشت: «متأسفانه دستگاه دیپلماسی ایران در موضعگیریهای خود نه به افکار عمومی و نه به تاریخ دویستساله رفتارهای روسیه در ایران توجهی ندارد… انتظار میرود مسئولان سیاسی ایران دوراندیشانهتر رفتار کنند و بدانند که روسها با همدستی انگلیس، دویست سال مانع شدند ایرانی که سه هزار سال تنها دولت- ملت شرق و قدرت فلات ایران بود، دوباره تبدیل به قدرت در منطقه شود و حتی هر دو (روس و انگلیس) در کل منطقه با زبان فارسی بهعنوان ابزار قدرت زبانی و فرهنگی ایران جنگیدند».
🔸 علی مطهری در توییتی نوشت: «ایران برای آنکه استقلال خود را نشان بدهد، باید تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کند. فعلاً که صداوسیما اخبار را مانند یکی از مستعمرات روسیه گزارش میکند!».
🔸 سید شهابالدین طباطبایی در یادداشتی در روزنامه شرق، توصیهای خطاب به دستگاه دیپلماسی کرد و نوشت: «در خصوص تأمین منافع ملی و حفظ استقلال و عزت کشور، این خطاب حکیمانه امیرالمؤمنین علی(ع) را به دستگاه دیپلماسی یادآوری میکنم که «دوستیات در حد شیدایی و دشمنیات مایه هلاکت نباشد. دوستت را بهاندازه دوست بدار و دشمنت را بهاندازه دشمن بدار».
🔸 یادداشت روزنامه آرمان ملی نیز تلاش کرد جنگ روسیه و اوکراین را به مذاکرات ربط دهد و از تأثیر روسیه در مذاکرات، یک هشدار جدی بدهد. حسین علایی در این روزنامه اصلاحطلب نوشت: «در مذاکرات هستهای، روسها سعی دارند زمام مذاکرات با آمریکا را به دست خود بگیرند و اقتدار ایران را در موضوع هستهای مخدوش کنند. متأسفانه روسها تأثیرگذارترین کشور در مهمترین موضوع امنیت ملی که برجام است، شدهاند که برای جمهوری اسلامی بسیار ناگوار است».
🔸 احسان هوشمند روزنامهنگار اصلاحطلب در یادداشتی که در شرق منتشر کرده، آورده است: «در شرایط فعلی نزدیکی روابط سیاسی ایران و روسیه نباید و نمیتواند بهعنوان مانعی در برابر رویکرد مدبرانه عمل کند و موضعگیری و جهتگیری سیاست خارجی کشور نه بر اساس نوع روابط با قدرتهای نظامی و اقتصادی جهان بلکه بر اساس منافع ملی باید تنظیم شود. درنتیجه ایران نباید از اصول همیشگی خود در رعایت بیطرفی در چنین بحرانهایی بهویژه لزوم حفظ یکپارچگی کشورها و پرهیز از جنگ و اقدام نظامی عدول کند».
🔸 جمهوری اسلامی مخالف هر نوع درگیری و جنگ و تهدید حیات ملتهاست و طرفین درگیر را به مذاکره و توقف مخاصمه نظامی دعوت میکند؛ اما بیان جنگ ستیزی از سوی جریان سیاسی اصلاحطلب بیش از آنکه از سر دلسوزی نسبت به اوکراینیها و یا نگرانی از به خطر افتادن منافع و مصالح ملی باشد، برآمده از نگاه غربگرایی در گفتمان این جریان است؛
🔸 بیشک جنایات هولناک بشری از سوی بلوک غرب در سالها و دهههای گذشته وقوع یافته است؛ حمله مستقیم به افغانستان، عراق و یمن و کشتار غیرمستقیم سوریها و ... .
🔸 آیا جریان اصلاحطلب همچون دغدغهای که نسبت به جنگ اوکراین و روابط ایران با روسیه دارد، نسبت به اقدامات بلوک غرب به سردمداری آمریکا نیز واکنش درخوری نشان داده است؟! آنچه امروز در بیان و قلم برخی فعالان اصلاحطلب، با اعلام مواضعی همچون نگرانی از استقلال کشور در روابط با روسیه و چین و امثالهم مطرح میشود، درواقع ثبات رویکرد در مواضعی است که سالیان سال و تا قبل از این دولت، در مسیر غربگرایی بوده است!
🔸 #به_قلم_اساتید: حسين عباسيان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#دشمن_شناسی
#تبیین #جهاد_تبیین
✅ دشمنان، اصول محدثه و مبقیه انقلاب اسلامی را نشانه گرفتهاند
🔸 انقلاب اسلامی با مثلث مردم، مکتب و رهبری (اصول محدثه و مبقیه انقلاب اسلامی) برای تحقق چهار اصل استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی باالهام از قرآن و مکتب اهل بیت به رهبری حضرت امام(ره) درسال ۱۳۴۲ شروع و نهایتاً با اهدای هزاران شهید برای مقابله با استبداد شاهنشاهی و استعمار آمریکایی و انگلیسی در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رسید.
🔸 دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران برای براندازی و مهار انقلاب اسلامی، اصول محدثه و مبقیه انقلاب اسلامی را نشانه گرفتهاند.
🔸 روزنامه آمریکایی یواسایتودی به نقل از اندیشکده آمریکن اینترپرایز مینویسد: «بزرگترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک «ابر حریف» به نام آیتالله خامنهای است که نقشه راه را میشناسد و مردم به او اعتماد آمیخته بااعتقاد دارند».
🔸 در این شرایط حساس لازم است مثل گذشته گوش به فرمان ولی فقیه و حمایت از دولت مردمی، با الهام از مکتب عاشورا «هَیهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة» و پیامرسان کربلا حضرت زینب(س) با صبر و بصیرت و روشنگری و بیان حقایق، دشمنان نظام اسلامی را در رسیدن به اهداف خود ناکام بگذاریم و تنها راه و علاج مشکلات، قوی شدن و شکست جریان تحریف است.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی صدیقی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
۲ - دفاع ابدی از نظریه نظام انقلابی.pdf
457.1K
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#اصول_انقلاب
✅ مفاهیم اساسی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
🔶 قسمت دوم / دفاع ابدی از نظریه نظام انقلابی
🔸 نظریه نظام انقلابی چند مؤلفه اساسی دارد که منظور از دفاع از نظریه نظام انقلابی، معطوف به آن مؤلفههاست؛ زیرا اگر این مؤلفهها از آن گرفته شود و به تعبیر رهبری سیرت و هویت نظام از آن گرفته شود، صورت و نام نظام چه ارزشی دارد، مهم محتوا و هویت نظام اسلامی و انقلابی است.
🔸 برخی از این مؤلفههای اساسی که دفاع ابدی از نظام را عقلانی و اقناعکننده کرده است، در این متن آمده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#عید_مبعث
#غرب #اوکراین
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت عید مبعث ۱۴۰۰/۱۲/۱۰
🔶 بعثت نبیّ مکرّم (صلّی الله علیه و آله و سلّم)، هدیهای به همهی بشریّت و حرکتی برای مقابله با جاهلیّت:
🔸 اگر ما در میان ارزشهای فراوان اسلام، دو عنصر برجسته گسترش عقلانیّت و عنصر پرورش اخلاق را در نظر بگیریم، تصدیق خواهیم کرد که اسلام عالیترین هدیه را و وسیلهی سعادت را به بشریّت عطا کرده.
🔸 بعثت رسول اکرم اسلام، چیزی را تحقّق بخشید که به نظر محال میآمد، ناممکن بود؛ و آن چه بود؟ این بود که از مردم جزیرةالعربِ دوران جاهلیّت یک امّت بافضیلت مثل امّت اسلامیِ دورهی خود پیغمبر تشکیل داد.
حالا این تجربه -البتّه با تفاوتهایی- برای ملّت ایران اتّفاق افتاد و توفیق این تجربه را خدای متعال به ملّت ایران نشان داد و آن، عبارت بود از ریشهکنی سلطنت.
🔸 بر خلاف نظر آن کسانی که دین را جدای از سیاست معرّفی میکنند، نقطهی اوج نهضت نبوی تشکیل حکومت بود و به این هم اکتفا نکردند؛ نه، شروع کردند به مقابلهی همهجانبهی با دشمنان.
بعد هم پایگاه شرک را فتح کردند؛ حکومت اسلامی را تثبیت کردند. این شورانگیزترین بخش نهضت اسلامی است.
🔸 یکی از مهمترین شعارها و جهتگیریهای پیامبر اکرم در بعثت، مقابلهی با جاهلیّت بود. مراد از جاهلیّت صرفاً بیسوادی نیست، نادانی نیست؛ البتّه بیسوادی هم در آن هست، لکن این جاهلیّت معنای وسیعتری دارد؛ خُلقیّات پَست هم جزو این جاهلیّت است.
امروز زندگی در تمدّن غربی بر پایهی طمع و حرص، بر پایهی آزمندی است. امروز پایهی همهی ارزشهای غربی پول است. سیاست رایج، حکمرانیها، همه در خدمت تبعیض، در خدمت فربه شدن کمپانیها و کارتلها است. علم و فناوری در خدمت کشتار مردم است.
اگر کسی تمدّن غربی امروز را، «جاهلیّت مدرن» بخواند حق دارد؛ واقعاً جاهلیّت همان جاهلیّت است منتها امروز در دنیا خودش را به شکل تجدیدیافته و مدرنشده نشان میدهد.
🔸 وظایف ما در قبال جاهلیّت مدرن:
تقویت ایمان دینی در سراسر عالم
توسعهی گروههای مؤمن و مقاوم در سرتاسر عالم
[تقویت] و استحکام نظام اسلامی
تهیّهی برنامهی خردمندانه و حکمتآمیز، متّکی بر شناخت وسیع مختصّات این جاهلیّت
🔸 رژیم مافیایی و بُحرانساز آمریکا، مظهرِ جاهلیّت مدرن:
نمونهی واضح و کامل جاهلیّت مدرن آمریکا است.
اساساً رژیم ایالات متّحدهی آمریکا، یک رژیم بُحرانساز و بُحرانزیست است؛ از بحران تغذیه میکند.
آمریکا یک رژیم مافیایی است: مافیای سیاسی، مافیای اقتصادی، مافیای اسلحهسازی.
رژیم مافیایی آمریکا احتیاج دارد که در اطراف دنیا یک جاهایی بحران وجود داشته باشد، در منطقهی غرب آسیا چقدر اینها بحرانسازی کردند؛ احتیاج پیدا کردند موجودی مثل داعش را به وجود بیاورند.
🔸 امروز، اوکراین هم قربانی همین سیاست است. آمریکا اوکراین را به این نقطه کشاند؛ با ورود در مسائل داخلی آن کشور، راه انداختن اجتماعات علیه دولتها، حرکت مخملی به وجود آوردن، کودتای رنگی درست کردن، حضور سناتورهای آمریکایی در داخل اجتماعات معارضه، این دولت را برداشتن، آن دولت را گذاشتن.
🔸 البتّه ما با جنگ و تخریب در هر جای دنیا مخالفیم؛ این حرف ثابت ما است. ما با کشته شدن مردم، با تخریب زیربناهای ملتها مخالفیم.
ما در اوکراین طرفدار توقّف جنگیم، میخواهیم آنجا جنگ تمام بشود؛ منتها علاج هر بحرانی صرفاً در صورتی ممکن است که ریشهی بحران شناخته بشود. ریشهی بحران در اوکراین سیاستهای آمریکا است، سیاستهای غربیها است.
🔶 عبرتهای قضیّهی اوکراین:
1️⃣ پشتیبانی قدرتهای غربی از کشورها و دولتهایی که دستنشاندهی آنها هستند، یک سراب است، واقعیّت ندارد؛ این را همهی دولتها بدانند.
2️⃣ مردم، مهمترین پشتوانهی دولتها هستند. اگر مردم در اوکراین وارد میدان میشدند، وضع دولت اوکراین و مردم اوکراین این جوری نمیشد.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
۳ - ترکیب جمهوریت و اسلامیت.pdf
390.8K
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#جمهوری_اسلامی
✅ مفاهیم اساسی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
🔶 قسمت سوم / ترکیب جمهوریت و اسلامیت
🔸 یکی از سختترین کارها و البته پرافتخارترین آنها در نظامسازی، ترکیب جمهوریت و اسلامیت در اواخر قرن بیستم توسط انقلاب اسلامی بوده است؛
چرا که آمریکا و شوروی سابق، جهان را به دو بلوک شرق و غرب تقسیم کرده بودند.
🔸 پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل جمهوری اسلامی خط بطلانی بر تلاشهای غرب و شرق در چند قرن اخیر بود که سعی میکردند نقشآفرینی دین در جوامع را مانع پیشرفت ملتها قلمداد کنند.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#غرب #شرق
✅ جنگ اقتصادی غرب علیه روسیه؛ ادعا یا واقعیت!
🔸 جنگ اقتصادی آمریکا و اروپا بیش از آنکه اقتصاد روسیه را هدف قرار دهد، دامنگیر اقتصاد ایالاتمتحده و اتحادیه اروپایی خواهد شد.
🔸 روسیه سومین تأمینکننده نفت آمریکا پس از کانادا و مکزیک است؛ ازاینرو «جنگ و تحریم» قیمت نفت را افزایش میدهد و حتی ممکن است بهای آن را به ۱۵۰ دلار در هر بشکه برساند.
ایالاتمتحده در مواجهه با بحران انرژی و افزایش نرخ بهره به دره تورم یا رکود سقوط خواهد کرد.
🔸 ازآنجاکه روسیه تأمینکننده اصلی فلزات اساسی است، «جنگ و تحریم» بهای عمده فلزات اساسی را افزایش میدهد.
بالا رفتن قیمت آلومینیم، مس، فولاد و ... که نقش تعیینکنندهای در صنایع دارند، باعث رشد هزینه تولید و کاهش رشد اقتصادی آمریکا و اروپا میگردد.
🔸 روسیه ۵۳ درصد نفت و ۴۶ درصد گاز اروپا را تأمین میکند. «جنگ و تحریم» بهای گاز طبیعی را افزایش داده و عملاً شرکتهای پتروشیمی در این اتحادیه را در معرض تعطیلی قرار میدهد. نرخ گاز طبیعی در اروپا با رشد سرسامآور مواجه شده و قطعاً تبعات این مهم باعث ریسک کلان تورمی برای آمریکا و اروپا خواهد شد.
🔸 با این تفاسیر تحریمها و جنگ اقتصادی پُر سروصدای آمریکا و اروپا علیه روسیه، از یکسو اقدامی برای پوشش دادن به عجز و ناتوانی در دفاع از امنیت متحدان است و از سوی دیگر ناظر بر تغییر محاسبات مقامات روسیه خواهد بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: رضا سراج
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#تبیین #جهاد_تبیین
✅ الزامات جهاد تبیین در فضای مجازی
🔸 رهبر حکیم انقلاب اسلامی در ۶ ماه گذشته بارها به فریضه قطعی و فوری جهاد تبیین اشاره کرده اند. از آنجایی که پس از کووید۱۹ عمده فعالیتها در بستر فضای مجازی دنبال میشود و این فضای رها شده در داخل تحت مدیریت و کنترل دشمنان مردم ما است، لزوم این جهاد در برابر دشمن بیش از پیش واجب میشود.
🔸 در همین حال شاهد هستیم که در این فضا، دشمن از انواع فناوریها در حوزههایی مانند علوم داده و هوش مصنوعی برای تولید محتوای هدفمند و مهندسی ذهن مخاطب با بستر پلتفرمهای خارجی که ما را در محاصره تبلیغاتی قرار دادهاند استفاده میکند که باید در این زمینه تبیین صورت گیرد.
🔸 از مهمترین جنگ افزارهای سایبری دشمن بر ضد ما که باید در خصوصش تبیین صورت بگیرد، نوع ساختار و چرایی نفوذ شبکه غیراجتماعی تصویرمحور اینستاگرام در ایران با محوریت جریان تحریف است که با بهرهگیری از هوش مصنوعی، فیلترینگ حبابی و دروازهبانی محتوایی شیطنتآمیز ضدارزشهای اسلامی و ایرانی ما فعالیت میکند و این در حالیست که شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای غربی دیگر نیز هم اکنون اقدامات خصمانهای را در بستن صفحات رسمی ارگانهای رسمی کشور به کار گرفتهاند که در میان آنان اینستاگرام کثیفترین نوع دیکتاتوری رسانهای و تروریسم سایبری را به معرض نمایش گذاشته است.
🔸 حال در این فضای مجازی ول علاوه بر کنشگری در برابر پلتفرمهای خارجی، با توسعه سخت افزار، نرم افزار و فناوریهای نوظهور بومی میتوانیم قوی شویم.
🔸 در این شرایط قسمت بسیار مهم «جهاد تبیین» در فضای مجازی، تبیین چرایی و لزوم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در داخل کشور است. لازم به ذکر است پیشرفتهترین کشورهای دنیا شبکه ملی اطلاعات دارند و به بومی سازی و حکمرانی فضای مجازی و حاکمیت سایبری اهمیت میدهند. اینها الزامات «جهاد تبیین» در فضای مجازی است.
🔸 با توضیحات فوق الذکر به طور خلاصه میتوان جهاد تبیین در فضای مجازی را اینگونه تعریف کرد: «جهاد تبیین» در فضای مجازی یعنی یک جریان جهادی-انقلابی اصیل برای ابهام زدایی از شبهات، اخبار جعلی و تحریف در سطح جامعه وجود داشته باشد.
🔸 اما متأسفانه اکنون مخاطبان ایرانی به واسطه فضای مجازی ول و حضور در پلتفرمهای خارجی در جنگ شناختی ترکیبی تغییر ذائقه پیدا کرده و نسبت به ارزشهای خودشان دچار ابهام شده که از الزامات جهاد تبیین اینست که باید در این فضا به صورت فوری تابآوری مردم را در برابر حملات شناختی دشمن بالا ببریم.
🔸 در آخر باید گفت ما با ۳ ضعف در جبهه انقلاب در فضای مجازی مواجه هستیم:
1⃣ فقدان راهبرد در حوزه حکمرانی سایبری انقلاب اسلامی و عدم اهتمام کافی برای اجرای بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب
2⃣ ضعف گفتگوی هدفمند با یکدیگر و تشتت میان نیروهای خودی
3⃣ ضعف دانشی در حوزه تبیین در فضای مجازی و رسانه (فقر سواد رسانهای، سواد فضای مجازی، سواد دیجیتال، روشهای اقناع مخاطب و...)
🔸 #به_قلم_اساتید: سید علیرضا آل داود؛ کارشناس رسانه
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#موشک
✅ چرا موشک داریم؟!
🔸 تحولات اخیر اوکراین و رجوع به حوادث تاریخیای مانند حمله به عراق میتواند فرصت خوبی برای پاسخ به دوقطبی کاذب دنیای گفتمان- موشک باشد.
🔸 به زبان ساده این تحولات میتواند به ما در پاسخ به دو سؤال کمک کند؛
1⃣ اول اینکه در جهان فعلی موشک چه کارایی دارد؟
2⃣ و در ثانی آیا داشتن موشک در تضاد با دیپلماسی و گفتگوهای دیپلماتیک نیست؟
🔸 نظریهپردازان حوزه بازدارندگی معتقدند، موشکها و دیگر ابزارهای نظامی دارای یک "خشونت نهفته" هستند و میتوانند ابزار مناسبی برای بازدارندگی باشند؛ زیرا میتوانند رفتار دشمن را کنترل کنند. برخلاف دوقطبی کاذب گفتمان- موشک، کارکردی که برای موشک و چنین توانمندیهایی تعریف میشود این است که موشکها با ایجاد "موازنه وحشت"، علاوه بر رفع سایه جنگ، باعث روی آوردن دولتمردانِ متخاصم به دیپلماسی میشود.
به قول توماس شلینگ «موشکها ابزار دیپلماسی قدرتمند هستند».
🔸 البته این موضوع در قالب نظریه باقی نماند و در محکِ تاریخ هم واقعیت خود را به اثبات رساند؛ برای مثال صدام حسین در ۱۱ اسفند ۱۳۸۱ پذیرفت که موشکهای الصمود ۲ از آخرین بقایای توان موشکیاش را نیز طبق دستور بازرسان تسليحاتي سازمان ملل، نابود کند و بدین ترتیب روند خلع سلاح خود را کامل کرد؛ اما دقیقاً هفده روز بعد یعنی در ۲۹ اسفند ۱۳۸۱، آمریکا به عراق حمله کرد.
🔸 حقیقتی که میتوان رد آن را در حمله غرب به لیبی و بحران فعلی اوکراین مشاهده نمود، این است که نبودِ توانِ نظامی برابر است با از بین رفتن عزت و استقلال ملی.
🔸 شاید اگر اوکراین در معاهده بوداپست نمیپذیرفت که توان نظامی خود را به وعده نسیه بفروشد، امروز نیاز نبود الکسی گونچارنکو نخستوزیر این کشور حسرتمندانه بگوید «اوکراین تنها کشوری در تاریخ بشر است که تسلیحات هستهای خود را با تضمین آمریکا، انگلیس و فدراسیون روسیه، واگذار کرد در حالی که سال ١٩٩۴ سومین قدرت هستهای جهان بود. حالا که بمباران و کشته میشویم، این تضامین کجا هستند؟»
🔶 نکته پایانی
🔸 از آغاز انقلاب برخی مانند سازمان منافقین با عبارتهایی مانند انحلال ارتش، به دنبال کنار گذاشتن ابزارهای قدرت ساز ایران بودند و این روند در سالهای گذشته با نوشتن جام زهر مجلس ششم، دوقطبی سازی موشک-گفتمان و طرحهایی مانند برجام موشکی ادامه یافت؛ لذا در زمانی که بحث جهاد تبیین مطرح است، یکی از موضوعات بنیادین در این حوزه که میتوان به آن پرداخت؛ تیزبینی و کیاست امامین انقلاب است که نگذاشتند ایران از داشتههای تضمینکننده قدرت و امنیت محروم شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: یعقوب ربیعی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#اوکراین #غرب
#دشمن_شناسی #روز_پاسدار
✅ آینه عبرت اوکراین
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
خط حزب الله ۳۳۰.pdf
799.2K
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#اوکراین #غرب
#دشمن_شناسی #روز_پاسدار
✅ آینه عبرت اوکراین
🔶 ️خط حزبالله در گزارش این هفته خود با عنوان «آینه عبرت اوکراین» براساس بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره بحران اوکراین، بازتکرار تجربه سراب پشتیبانی آمریکا و غرب از دستنشاندگان و دولتهای وابسته به آنها در قضایای اوکراین را بررسی کرده است.
🔸 «یادداشت هفته» این شماره خط حزبالله در آستانه سوم شعبان و روز پاسدار به واکاوی دلایل هجوم و لجنپراکنی دشمن علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در میدان جنگ روایتها پرداخته است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم صادق یاری تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۳۰
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#جریان_های_سیاسی
✅ پیاده نظامهای غرب در ایران
🔸 در همه سالهای بعد از انقلاب، هیچگاه غربگرایان داخلی و برخی جریانات سیاسی نتوانستند یا شاید هم نخواستند در پروندههای امنیتی منطقه، موضعگیری مطابق با منافع کشور و ملت اتخاذ نمایند:
1⃣ در جریان جنگ تحمیلی، معتقد بودند که بعد از فتح خرمشهر باید با عراق صلح کرد، در صورتی که بخشهای بزرگی از خاک ما دست صدام بود و بیم حمله دوباره آنها میرفت.
2⃣ در جریان یازده سپتامبر، در شورای عالی امنیت ملی، خواستار قرار گرفتن ایران در ائتلاف آمریکا شدند ولی رهبری فرمود ما نه با آمریکا هستیم و نه با تروریستها.
3⃣ چندی بعد در جریان حمله آمریکا به صدام، خواهان همکاری ایران با صدام شدند و برای این موضوع مجلس را به آشوب کشیدند. اما رهبری فرمود جنگ رژیم صدام با آمریکا، جنگ باطل با باطل است.
4⃣ در جنگ سوریه، ذهن و افکار عمومی ملت را به این سمت بردند که چرا در سوریه میجنگیم، ولی بعدها در خاطرات کلینتون مشخص شد که داعش بهانهای برای ناامنی مردم ما و جنگ با ایران بود.
5⃣ در ناامنی اخیر در افغانستان، با تشخیص غلط، خواهان ارسال نیرو به کابل و مبارزه با طالبان شدند و خواستند جوانان این مملکت را به ورطه نابودی بکشانند و دیدیم که اکنون چگونه تحلیل این غربزدهها، اشتباه بود.
6⃣ در جنگ اخیر روسیه و اوکراین، موضع منطقی ایران را (مخالفت همزمان با جنگ و نفوذ ناتو به شرق) درک نمیکنند و ایران را متهم به پیروی از روسیه مینمایند. البته شاید هم مأمور القای نظرات اربابانشان در ایران هستند.
🔸 در همه این سالها چشم و نگاهشان را به روی جنایتهای غرب و پادوهای آنها در یمن، سوریه و عراق بستند. ناامنیهای پاکستان، افغانستان و عراق، که آمریکاییها زن و بچه را شهید کردند و عروسی را به عزا تبدیل نمودند، سکوت کردند ولی با انفجار در انگلیس و اروپا، جلوی سفارت این کشور شمع روشن نمودند.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی محمدی؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#علم_و_پژوهش
#تحلیل_کننده
#مرجعیت_علمی
✅ نتایج تلاشهای محققان ایرانی در کسب مرجعیت علمی
🔸 رئیس مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) در اجلاس معاونان پژوهشی دانشگاهها و رؤسای پژوهشگاههای کشور گفت: «تحقیقات و پژوهشهای انجام شده محققان ایرانی در سال ۲۰۲۰ کیفیتر شده است. همچنین فعالیتهای پژوهشی حاصله از مشارکت بینالمللی ایران در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۷.۴ درصد بود که در سال ۲۰۲۰ به ۳۰.۷ درصد افزایش یافته است».
🔸 دکتر محمدجواد دهقانی افزود: «نتایج حاصله از بررسیها نشان میدهد که کل مدارک علمی نمایه شده در پایگاه استنادی اسکوپوس از ایران در طول تاریخ (۲۰۲۰-۱۸۱۸ تقریباً ۲۰۲ سال) برابر با ۶۶۳ هزار و ۷۷ مورد بوده که حدود ۴۴۰ هزار و ۹۳۴ مورد آن یعنی حدود ۶۶ درصد آن در سختترین شرایط تحریم همهجانبه کشور یعنی سالهای اخیر (۲۰۲۰-۲۰۱۳) بوده است».
🔸 وی ادامه داد: «میزان رشد علمی کشور [بر اساس نتایج پایگاههای استنادی جهانی] در سال ۲۰۲۰ نسبت به سال ۲۰۱۹ حدود ۱۰.۷ درصد است. بر این اساس، جمهوری اسلامی ایران بهسرعت در حال رشد است، اما به هر ترتیب کشور نیازمند به تقویت خود در حوزه مرجعیت علمی است».
🔸 رئیس ISC در ادامه یادآور شد: «مرجعیت علمی اولین بند از سند سیاستهای علم و فناوری ابلاغی توسط مقام معظم رهبری را تشکیل میدهد و تقویت آن با هدف توسعه قلمروهای علم کشور از اهمیت برخوردار است. بههرحال رشد ایران و همچنین رتبه استنادی کشور نشان میدهد که تلاش روزافزون در جهت کسب مرجعیت در حال رشد است».
🔸 دکتر دهقانی در پایان، مهمترین مسئله حال حاضر کشور را هدایت مقالات علمی به سمت نیازهای جامعه برشمرد.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab