خط حزب الله ۳۵۹.pdf
1.43M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#دفاع_مقدس #پیامبر_اعظم
✅ پیشرفت در سایه مقاومت
🔶 خط حزبالله، در سخنهفته این شماره به مناسبت هفته دفاع مقدس، مروری بر درسهای هشت سال دفاع مقدس برای جامعه امروز داشته است.
🔹 یادداشت هفته این شماره خط حزبالله، با عنوان «الگوی کامل حکمرانی» در آستانه سالروز رحلت پیامبر اعظم صلیاللهعلیهوآلهوسلم نگاهی به ابعاد سیره حکومتی نبی مکرم اسلام داشته است.
🌷 شماره این هفته خط حزبالله، به روح مطهر شهید دفاع مقدس، محمدعلی خودسیانی تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله، شماره ۳۵۹
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
✅ سفری با ترسیم متفاوت
🔶 تحلیل محتوای سخنان رئیسجمهور با توجه متن و فرامتن این سفر میتواند ما را با بخشهایی از دستاوردهای سفرشان به آمریکا و حضور در مهمترین نشست سران کشورهای جهان که پس از دو سال میزبانی مجازی سازمان ملل به دلیل همهگیری کرونا، به صورت حضوری برگزار شد آشنا کند:
1⃣ آیتالله رئیسی با توجه به فرصت هماندیشی و ملاقات چهرهبهچهره با مقامات دیگر کشورها- با حدود هشت تن از رهبران دنیا- مواضع جمهوری اسلامی ایران را به طور صریح و شجاعانه بیان کرد و با منطقی استدلالی به تبیین دقیق مواضع اصولی و سیاستخارجی متوازن تهران پرداخت و بار دیگر بر سه شرط اساسی ایران در مذاکرات، یعنی «رفع تحريمهای ظالمانه»، «تضمين اعتمادآفرين و اطمينانبخش» و «حل و فصل مسائل پادمانی به صورت قطعی و پایدار» تأکید کرد.
2⃣ آقای رئيسی در دیدار با شارل میشل رئيس شورای اروپا به نقد منطق سیاست خارجی این اتحادیه در تبعیت از آمریکا پرداخت و آنها را به موضعگیری مستقلانه در مسائل جهانی فراخواند.
مهمترین هدفگذاری و پیامی که در دیدار با رهبران خارجی از جمله رئیس شورای اروپا در کانون توجه رئیس جمهور و هیئت ایرانی قرار داشت، پرداختن به «نظم عادلانه بینالمللی از طریق چندجانبهگرایی اقتصادی» بود؛ پیامی که اقداماتی همچون حضور در سازمانهای همکاری منطقهای نظیر شانگهای نمود عینی آن محسوب میشود.
3⃣ اساسا حضور رهبران جهان در اجلاس سالانه نیویورک، فرصتی کمنظیر برای توسعه روابط دیپلماتیک بشمار میآید و آقای دکتر رئیسی با توجه به مصاحبههای متعدد و دیدارهای رسمی و غیررسمی فراوانی که داشت، توانست سفر نیویورک را به یک فرصت مهم برای پیشبرد اهداف دیپلماسی عمومی کشور تبدیل و از پتانسیل این نهاد برای پیگیری منافع ملی و تببین گفتمان انقلاب اسلامی و سیاست خارجی دولت سیزدهم بهره گیرد و به رغم تمایل به بیتوجهی عمدی شبکه رسانهای غربی- صهیونستی این سفر بازتاب رسانهای خوبی در مواردی همچون؛ جلب نظر جهانیان و جسارت بخشیدن به آنها در نقد صریح استانداردهای دو و چندگانه حقوقبشری آمریکایی و اروپایی، نقد و تقبیح عدم وفاداری به تعهدات و پیمانهای بینالمللی و اجرای آنها از سوی مدعیان قدرت در غرب، دفاع از حقوق ملتهای تحت ستم و تعدی قدرتمندان عالم و مشروع و منطقی نشان دادن مقاومت ملتهای مظلوم با بلندکردن عکس سردار دلها در سخنرانی خود به عنوان نماد کسی که در راه اعتلای مقام انسانیت و دفاع و حمایت از ملتهای ستمدیده منطقه جان خودش را فدا کرد، توجه جهانیان را به تروریسم دولتی آمریکایی و صهیونیستی و رویکردهای دوگانه و مزورانه آنها به حقوق بشر را افشا کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: فتح الله پریشان، کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
✅ مثلث جنگ شناختی در ماجرای مهسا امینی و فرآیند کلان مدیریت بحران
🔶 بعد از حادثه فوت تأسف برانگیز خانم مهسا امینی، دومینویی از حوادث در حال رقم خوردن است که شناسایی اضلاع ماجرا را ضروری مینماید. چرا این ماجرا ضریب اضافی خورده و پرونده حقوقی تبدیل به مساله امنیتی شده است؟
🔸 اینکه گشت ارشاد و نحوه مدیریت و راهبری حجاب و عفاف در کشور چه مکانیسمی باید داشته باشد به حاشیه رفته و یک مساله فرهنگی بدلیل گفتمان داخلی ضعیف و پروپاگاندای خارجی قوی، از فرم فرهنگیاش خارج شده و تسویه حسابهای سیاسی و امنیتی به میدان آمده است.
🔸 فرآیند اغتشاشات اخیر از حادثهای احساسات برانگیر استارت میخورد. با دروغ و شایعه همراه میشود و در فضای مجازی ضریب میخورد. هشتگسازی و کمپین آفرینیها به اعتبار و تعمیق منفی ماجرا میانجامد و فراخوانهایی با اسپانسرهای خارجی به اغتشاش و خیابان نوردی و آشوب ختم میشود.
🔷 اما چرایی ماجرا و فرآیند این قصه را چگونه میتوان صورتبندی کرد؟ حادثهای که به جنگی ترکیبی بدل شده و از آمریکا و انگلیس و اقلیم کردستان و شبکههای خبری ماهوارهای، تغذیه حیاتی میکند.
1⃣ اِلیتها و فضای ذهنی ماجرا: اعتراضاتی که صورت اغتشاش به خود گرفتهاند، در ابتدای امر، ضلع ذهنی دارند. الیتها و روشنفکران سهم بسزایی در شکلگیری ذهنیتهای مخالف و شبههپذیر دارند.
🔹 وقتی اندیشمندان و تئوریسینهای یک تفکر را به مناظره و مجادله معقول نکشانیم (ولو اینکه قبولشان نداریم و استدلال آنچنانی نداشته باشند و اهل شانتاژ باشند)، بایستی پیامدش را در کف خیابانها و در لابلای ذهنیتهای عمومی درو کنیم که گاهی کار از کار گذشته و بدلیل رسوبیافتگی و تهنشین شدن شبهات، پذیرش پاسخ به حداقل رسیده و به خشونت نزدیک میشود.
2⃣ سلبریتیها و فضای مجازی ماجرا: ضلع دوم ماجرا حکم فراگیری یک ذهنیت و تبدیل شدن آن به فرهنگ و افکار عمومی را دارد. وقتی کتابها و الیتها و کرسیهای دانشی و منابر بینشی مسموم شد، استارت وایرال شدن مسمومیت در فضای مجازی رقم میخورد و سلبریتیها و بلاگرها، به مهره مؤثر و بازیگر اصلی این فضا تبدیل میشوند.
🔹 از این به بعد فلان فوتبالیست یا هنرمند و بازیگر تعیین میکنند که چه چیزی یا چه کسی خوب یا بد هستند. از طرفی با توجه به حاکمیت سایبری بیگانه، bbc و VOA و maonto و...تعیین میکنند که دستور روز چیست و اولویت نخست کشور کدام است؟
3⃣ لمپنها و فضای میدانی ماجرا: وقتی فضای ذهنی و مجازی با شبهه و شایعه تسخیر شد، ضلع سوم ماجرا که در انتظار جرقهای است، با یافتن بهانهای وارد فاز عملیاتی و میدانی میشود.
🔹 لمپنها، قلچماق و اوباش، بازیگران مؤثر این فاز از فتنه هستند و ذهنیتهایی که به موقع رسوبزدایی نشده و بخشی از افکار عمومی که از اطلاعات گمراهکننده و فابینگ رنج میبرند نیز با اقدامات لیدرهای اراذل همراهی میکنند.
🔸 مهندس و صحنهگردان بیگانه ماجرا نیز با اتصال محیطی این سه لایه و سیاستگذاری حرفهای در بستر رسانهای و با رویکرد جنگشناختی، اهداف سه گانه اختلال ذهنی، گسل اجتماعی و فلج سیستمی را به بهانه حجاب و آزادی و حقوق زنان دنبال میکند.
🔹 مدیریت بحران نیز با واکنش به موقع و درست و همزمان در نسبت با هر سه لایه محقق میشود:
1⃣ گفتگو و مجادله منطقی با لایه اول در رسانه رسمی که آتش ماجرا را زمینهای فکری بازگرداند.
2⃣ اقناع و تبیین و سواد انتقادی رسانه در لایه دوم (بررسی دقیق و سریع متن اتفاق،علل حادثه و نتایج واقعه) که سیاهی لشگر خیابانی را دچار تردید و ریزش کند.
3⃣ برخورد قانونی و هوشمندانه با پیوست رسانه ای در لایه سوم که منجر به هزینه مضاف نشود.
🔸 قائل به نظریه آشوب و اثر پروانهای در جامعهشناسی نیستیم ولی وقایع را تک خطی و بسیط هم نمیدانیم. ضروری است که پیچیدگیهای ماجرا را بطور کامل در نظر داشته و نسبت به هر لایه با اشراف محیطی و مؤثر وارد کارزار شویم تا از جزییات مغفول، آسیب نبینیم و سیستم را به هزینه بیشتر وادار نکرده و به مخاطره نیندازیم که این هیاهو گذراست.
🔸 #به_قلم_اساتید: علیرضا محمدلو، کارشناس رسانه و پژوهشگر علوم اجتماعی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#تحریم
✅ جایگاه عراق در تجارت خارجی
🔶 افزایش دیپلماسی اقتصادی یکی از راهکارهای دولت در خنثیسازی تحریمهاست.
🔸 دیروز خبری در رسانهها منتشر شد مبنی بر اینکه در سال ۱۴۰۱ صادرات ایران به عراق به ۱۰ میلیارد دلار میرسد.
🔷 گزارههای تحلیلی
🔹 صادرات ایران از سال ۱۳۹۵ تا سال ۱۴۰۰ در بالاترین میزان خود یعنی سال ۱۳۹۸ به ۹ میلیارد دلار رسیده است و در سال ۱۳۹۹ به ۷.۴ میلیارد دلار و در سال ۱۴۰۰ به ۸.۹ میلیارد دلار.
🔹 این موضوع در حالیست که تاکنون سه مرحله جهش در صادرات ایران به عراق اتفاق افتاد است و صادرات ایران از ۱۴۵ میلیون دلار در سال ۱۳۸۰ به حدود ۶ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۱ رسیده است که جهش سوم آن مربوط به سال ۱۳۹۱ میباشد. بنابراین رشد صادرات ایران به عراق تا ۱۰ میلیارد دلار یک موفقیت برای دولت سیزدهم میباشد.
🔹 نکته قابل تأمل اینکه عراق یک کشور ثروتمند و در عین حال نیازمند توسعه و سرمایهگذاری است.
🔹 درآمد عراق از محل فروش نفت در ماه گذشته ۱۱ میلیارد دلار بوده است و پیشبینی میشود در سال جاری به حدود ۱۲۰ میلیارد دلار برسد در حالی که درآمد نفتی ایران معمولا زیر ۴۰ میلیارد دلار است. از طرف دیگر کشور عراق نیازمند تأمین بسیاری از کالاهای اساسی و صنعتی و همچنین سرمایهگذاری در زیرساختهاست. این موقعیت ویژه در عراق فرصت مناسبی برای ایران است که بدون توجه به احیای برجام، نیازهای ارزی خود را تأمین کند.
🔹 نکته دیگری که نباید از آن غافل شد، ارتقاء کیفیت صادرات ایران به عراق است. در حالی صادرات ایران به عراق افزایش یافته است که صادرات برق و گاز در دو ماه گذشته با کاهش مواجه بوده است. این موضوع نشان میدهد که صادرات کالاهای ایرانی به عراق در حال افزایش است و صادرات در این بخش، یعنی افزیش اشتغال و درآمد پایدار برای فعالان اقتصادی در ایران. البته جمهوری اسلامی ایران تلاش کرده است با افزایش واردات کالاهای اساسی از عراق، این تجارت دو طرفه باشد که این ظرفیت این به شدت مستعد رشد است. مثلا عراق سرزمین حاصلخیزی است که میتوان بر روی کشاورزی در این کشور سرمایهگذاری مطمئنی انجام داد و با انجام کشت فراسرزمینی، از یک طرف نیازهای ایران به کالاهای اساسی مانند دانههای روغنی را مرتفع کرد و هم با گسترش تجارت در عراق و ایجاد توازن در تجارت با این کشور، زمینه تجارت پایدار را فراهم کرد.
🔶 نکته مهم اینکه دیپلماسی اقتصادی میتواند کمک مهمی در خنثیسازی تحریمها و کمک به اقتصاد ملی و معیشت مردم باشد؛ لذا در دولت تلاش شده است که به این موضوع نگاه جدی صورت گیرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی کارگر، تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#دیدارنگار
#دفاع_مقدس
✅ ویژه بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از پیشکسوتان و فرماندهان دفاع مقدس ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
🆔 @tahlil_shjr
دیدارنگار ۱۰۴.pdf
2.28M
#ولایت_فقیه
#دیدارنگار
#دفاع_مقدس
✅ ویژه بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از پیشکسوتان و فرماندهان دفاع مقدس ۱۴۰۱/۰۶/۳۰
🔶 «سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «شخصیت»، «آیات و روایات» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
🔹 در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «این پیروزی را ما باید روایت کنیم» ، موضوع «روایت صحیح» در مقابل «توطئه تحریفِ» حقایق دفاع مقدس مورد بررسی قرار گرفته است.
🔸 دیدارنگار؛ شماره ۱۰۴
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#اقتصاد #تحلیل_کننده ✅ اولویتهای اقتصادی دولت سیزدهم 🔶 قسمت اول 🔸 اولویتها را رعایت کنید؛ بالا
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
✅ اولویتهای اقتصادی دولت سیزدهم
🔶 قسمت دوم - اولویت اقتصاد با پیوست فرهنگی
🔸 به نظر من امروز مسئلهی اصلی و مسئلهی اولویّتدار، مسئلهی اقتصاد است. [البتّه] این مال امروز است؛ تا کی؟ نمیدانیم؛ تا یک برههای. به مسئلهی اقتصاد جدّاً باید برسید؛ البتّه با پیوست فرهنگی؛ یعنی هر کار اقتصادیای که انجام میدهید، حتماً پیوست فرهنگی همراهش باید باشد که این جزو چیزهای لازم است. (مقام معظم رهبری ۱۴۰۱/۰۶/۰۸)
🔸 امروز اقتصاد مهم است؛ هم از لحاظ نمای بیرونی کشور مهم است؛ هم از لحاظ واقعیّتهای زندگی مردم مهم است. بنابراین مسئلهی اقتصاد در واقع اولویّت اساسی کشور است و هرچه روی این مسئله فکر بشود، کار بشود، تلاش بشود، تذکّر داده بشود، جا دارد. ۱۳۹۴/۰۶/۰۴
🔸 رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان، «اقتصاد» را اولویت واقعی کشور خواندند و با تأکید بر تلاش بیوقفهی مسئولان برای حل مشکلات معیشتی مردم از جمله بیکاری جوانان، گفتند: اقتصاد باید اولویت همهی اعضا و بخشهای دولت باشد. ۱۳۹۶/۰۶/۰۴
🔸 #به_قلم_اساتید: حمیدرضا ترقی
⚡️ادامه دارد...
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
✅ خروش ملت علیه آشوب و فتنه
🔶 در پی هتک حرمت به قرآن و مقدسات اسلامی توسط آشوبگران در چند روز اخیر و به دنبال فراخوان هیئات مذهبی جهت تجمع و راهپیمایی در محکومیت این اقدام با نام «اجتماع بزرگ امت رسول الله»، این مراسم در چند استان کشور و به ویژه در تهران با شکوهی خیرهکننده و دشمنشکن برگزار شد.
🔹 ویژگی بزرگی که از هر زوایه نگاه به این تجمع عظیم به چشم آمد، نمایش بصیرت، بیداری، هوشمندی، اتحاد، عزت و عظمت ملتی بود که حرف اول و آخر را در این ۴۴ سال در پاسداشت و صیانت از انقلاب اسلامی در برابر توفان حوادث و تهدیدات زده و اخم به ابرو نیاورده است.
🔸 آری دیروز روز خدا بود و دست قدرت الهی را با دیده عبرتبین میشد مشاهده کرد که چگونه از آستین خلق بیرون آمد؛ البته این بصیرت و قدرت ادراک تنها برای کسانی حاصل شد که «واقعیت» را از روایت توانستند تفکیک کنند و اسیر صحنهگردانی شبکهها و کمپانیهای عظیم عملیات روانی و رسانهای دشمنان انقلاب و اسلام نشوند. این رسانهها خیلی تلاش کردند در این چند روز برخی نیروهای آموزش دیده را که زبانی جزء آتشزدن و خرابکردن و کشتن و بریدن و سوزاندن نمیدانستند را به جای مردم جا بزنند و سرآسیمه نام انقلاب را بر آن بگذارند.
🔹 این در حالی است که مردم ایران حتی اگر اعتراض به پارهای مشکلات و ناملایمات هم داشته باشند، آن را در بسترهای قانونی اعلام میدارند نه اینکه با کشتن افراد بیگناهی و بر همزدن امنیتی که برایش این همه رشادت و شهادت رقم خورده دست به اعتراض بزنند. لذا آن عده قلیلی هم که معترض بودند به زودی با دیدن توحش مدرن تربیتشدههای اینستاگرام و... صف خود را از اغتشاشگران جدا کردند و این بصیرت بود که اشک و التماس افراد کممایهای همانند خانم علینژاد درآورد!
🔸 مردم ایران اسلامی نشان دادند که حرف امام و توصیف رهبر معظم انقلاب از آنها چقدر درست و واقعی بوده است که آنها را مردمی با بصیرت دانستهاند که حتی از مردم زمانه رسولالله و حضرت امیر و امام حسین علیهمالسلام بهترند؛ چرا که این ملت پا جای پای آن معصومین گذاشتند و راه آنها را با عزت و فدا کردن جان شیرینشان تاکنون در برابر دنیای کفر و سلطه طی کردهاند و با پشتسر گذاشتن بحرانها و تهدیداتی به مراتب بزرگتر از این فتنه و آشوب اخیر توانستهاند این انقلاب را به این قله با عظمت برسانند.
🔸 #به_قلم_اساتید: فتح الله پریشان، کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
✅ چه کسانی سلبریتیها را بزرگ میکنند و چرا؟
🔶 جمهوری اسلامی را زیاد متهم میکنند که به علم بها نمیدهد و به موارد دیگر میپردازد. اما، بررسیها نشان میدهد که کشور ما تحت تأثیر وضعیت دنیا قرار گرفته که اوضاع اینگونه برداشت میشود.
🔸 میزان دستمزد طول عمر یک استاد دانشگاه در کشور ما و سایر کشورهای دنیا، به طور متوسط، از قرارداد یک ساله یک بازیکن یا مربی فوتبال مثل آقای علی کریمی بسیار کمتر است.
🔸 اما این مختص ایران نیست. در همه دنیا وضع همین است.
🔸 درآمد سالیانه یک استادیار دانشگاه در انگلستان، حدود ۴۵۰۰۰ (چهل و پنج هزار) پوند در سال است. میانگین درآمد یک بازیکن فوتبال در لیگ این کشور (معروف به لیگ جزیره) ۵۰۰۰۰ (پنجاه هزار) پوند در هفته، یا به عبارت دیگر ۲۷۰۰۰۰۰ (دو میلیون و هفتصدهزار) پوند در سال است!
🔸 پس در انگلستان هم اگر کسی دنبال توپ بدود، عاقبت مالی بسیار بهتری دارد تا اینکه دنبال کتاب بدود! درآمد طول عمر استاد دانشگاه در انگلستان هم به گرد پای درآمد سالانه فوتبالیست نمیرسد!
🔸 پس به یک معنا یک اتهام آشکار است که در کشور ما به علم بها داده نمیشود و در کشورهای غربی بها داده میشود!
🔸 این، بها دادن و آن بها ندادن به نفع کیست؟
به نفع کسانی که افکار دنیا را میخواهد مدیریت کنند. طبیعتا کسی که همه عمر دنبال توپ بوده، زیاد فرصت نداشته دنبال فکر و بحث و مطالعه و کتاب برود. به طور میانگین میگویم و این نباید جسارت به کسانی که هر دو را دنبال کردهاند، قلمداد شود.
🔸 مردم هم که بر مبنای علایق ساختگی مثل فوتبال که هر روز و هر شب از رسانه میبینند افراد را دنبال میکنند. صفحات اینستاگرام لیونل مسی و رونالدو و ... علی کریمی و ... دنبال کنندگان میلیونی دارد ولی دانشمندان احتمالا غیر از چند دوست و رفیق خودشان دنبال کننده خاصی ندارند!
🔸 ویکی پدیا هم به سلبریتی جماعت بها میدهد. مثلا صفحه روانشناس مشهور بروس فردریک اسکینر، به ۵۹ زبان ترجمه شده، و صفحه لیونل مسی به ۱۵۴ زبان!
🔸 صفحه ویکی پدیای علی کریمی ۳۴ زبان دارد و صفحه پروفسور سمیعی ۱۱ زبان!
ابن سینا با آن ابهت، ۱۳۹ زبان را به خود اختصاص داده، یعنی از جناب مسی و رونالدو کمتر!
🔷 خب، سؤال از ویکی پدیای صهیونیستی:
🔹 لیونل مسی چه خدمتی به بشریت کرده است؟ ابن سینا با دنیا چه کرده است؟
🔹 نکته اصلی بحث اینجاست:
این تبلیغ برای سلبریتیها بیدلیل نیست. بالاخره نظام سرمایهداری که برای اینها خرج میکند و این همه تبلیغ میکند و از قِبل این تبلیغات اینها درآمدهای میلیاردی کسب میکنند، نباید روزی از آنها استفاده کند؟
آن روز چه زمانی است؟ شرایطی مثل الان جامعه ما
باید عدهای جاهل بر افکار جامعه سوار شوند تا جهل فراگیر شود و بتوان بر آنان سلطه پیدا کرد.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#اوکراین #روسیه
✅ دلایل همه پرسی در شرق اوکراین
🔶 نزدیک به ۷ ماه از جنگ روسیه و اوکراین میگذرد و در تازهترین تحولات همهپرسی چهار منطقه دونتسک، لوهانسک، زاپروژیا و خرسون از روز شنبه شروع شده و تا روز سهشنبه ادامه دارد.
🔳 گزارههای خبری
▪️ خبرگزاری ریانووستی مدعی شده است که در دونتسک ۹۴ درصد، در لوهانسک ۹۳ درصد، در زاپروژیا ۸۷ درصد و خرسون ۸۰ درصد از شهروندان از الحاق به روسیه حمایت میکنند.
▪️ رهبر جمهوری خودخوانده مردم لوهانسک به خبرگزاری تاس گفت که مردم این منطقه از سال ۲۰۱۴ منتظر برگزاری این همهپرسی بودهاند و آن را «رویای مشترک و آینده مشترک ما» خواند.
🔷 گزارههای تحلیلی
🔹 بسیاری این اقدام را همانند سناریوی سال ۲۰۱۴ میدانند که در آن شبه جزیره کریمه به روسیه ملحق شد و این اقدام را در راستای تکمیل زنجیره شرق و جنوب اوکراین برای روسیه از نظر ژئوپولتیکی میدانند.
🔹 مقامات اوکراینی این همهپرسی را به دو دلیل غیرقانونی دانستهاند:
اول؛ این مقامات گفتهاند که این مناطق از طریق نظامی اشغال شدهاند
و دوم؛ بسیاری از مردم این مناطق به دلیل جنگ به سایر نقاط پناهنده شدهاند و این همهپرسی با اقلیت محدودی انجام میگیرد.
🔹 روند تحولات جنگ کنونی نشان میدهد که روسیه به دنبال برتری ژئوپولتیک در مقابل اوکراین است و در این راستا یک نوع هشدار به مقامات اوکراینی داده است که تحرکات مسکو صرفا به مسائل نظامی خلاصه نخواهد شد.
🔹 از آنجایی که اکثریت جمعیت شرق اوکراین از نظر زبانی و... وابستگی به روسیه دارند، این احتمال خیلی زیاد است که همهپرسیهای برگزار شده منجر به الحاق آنها به روسیه شود.
🔹 اقدام روسیه در حمایت از همهپرسی به نوعی یک پیام به کشورهای غربی است که بارها اعلام کردهاند که روسیه باید تجزیه شود. این اقدام به این معنا است که روسیه در مقابل اقدامات آنها، اقدامات متقابل انجام خواهد داد. همانند آنچه در بحث تحریمها، روسیه نیز از ابزار تحریمی انرژی علیه غربیها استفاده کرد.
🔶 نکته پایانی
🔸 هر چند تحلیلگران جنگ روسیه و اوکراین را جنگی محدود تلقی میکردند اما تحولات چند ماه اخیر نشان داده که دو طرف ماجرا یعنی روسیه و غرب حاضر به عقبنشینی از مواضع خود نیستند و هر کدام تلاش میکنند برای خود برگ برنده جدیدی رو کرده و بر میز بگذارند. حال باید دید این نزاع فرسایشی با ورود به زمستان داغ و بدون گاز اروپاییها به چه سمتی خواهد رفت.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا فرهادی
🆔 @tahlil_shjr
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
✅ سنگهایی که پرتاب شدند
1⃣ سنگهایی که در اعتراض به فوت مرحوم مهسا امینی پرتاب شد، خود منجر به فوت بیش از ۶۰ نفر بیگناه دیگر گردید، این سنگها امنیت، آرامش و ثبات کشور و همچنین کسب و کار مردم را نشانه گرفت، این سنگها زمینهساز دزدی دزدان و جنایت جنایتکاران و تشدید هجمه همه خبیثان عالم علیه کشور ایران شد.
2⃣ سنگپرانها ظاهرا اعتراض داشتند، اما بلد نبودند چگونه اعتراض کنند، مانند سالهای پیشین که بلد نبودند چگونه به گرانی بنزین و موارد مشابه اعتراض کنند. همواره این اعتراضها توسط عدهای فرصتطلب آموزشدیده، تبدیل به اغتشاش میشود. صریح بگوییم، مسئول آموزش کنشهای اجتماعی مردم از جمله اعتراض کردن و فراهم نمودن زمینه آن، حاکمیت و دستگاههای عریض و طویل آموزشی، تبلیغاتی و رسانه آن است که در این حوزه باید به وظیفه خود عمل کنند.
3⃣ بخشی از سنگهایی که پرتاب شد را دشمنان ملت ایران از طریق بمباران رسانهای، فعالیتهای ضدامنیتی، تروریسم اقتصادی و آتش بیاری برخی عناصر غافل بومی فراهم کردند.
🔸 باز خدا را شکر بخش هوشیار ملت با علم به موارد گفته شده و علی رغم گلایه از مسئولان، به خاطر امنیت کشور و ارزشهایی که به آن ایمان دارند، در صحنه حاضر شده و جلوهای از امنیت مردم پایه را به رخ کشیدند، مردمی که شایسته احترام و منزلت بیشتر هستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده، کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#امام_رضا (ع)
✅ سیره سیاسی رضوی
🔶 امام معصوم به عنوان یک پیشگام و الگوی دارای عصمت در همه زمینهها و در هر زمان و مکان الگویی برای تمام بشریت هست.
🔷 در این یادداشت به گوشهای از زندگی سیاسی عالم آل محمد(ص) میپردازیم:
1⃣ استقلال سیاسی
امام رضا عليه السلام با وجود این که به شدت تحت نظارت مأمون بودند و با توجه به اینکه خلیفه عباسی چارهای جز تحميل ولایتعهدی به ایشان نمیدید، آن حضرت در پاسخ به اين خواسته مأمون، بدون توجه به فشارها و برخی فضاهای کاذب سیاسی، نسبت به پذیرش اجباری ولایتعهدی، شرایطی برای مأمون قرار دادند و خود مستقلاً تصمیم گرفتند.
2⃣ عدم همکاری با حاکمان جور
حضرت رضا(ع) دستگاه مأمون را ظالم میدانستند، لذا از همکاری و کمک به گسترش و تحکیم قدرت نامشروع مأمون دوری نموده، و علی رغم تهدیدهای پیاپی مأمون این گونه تهدیدات تأثیری بر این موضع قاطع آن حضرت نداشت.
3⃣ حفظ عزت، کرامت و آزادگی
پس از اینکه امام رضا(ع) با تهدیدات و فشارهای فراوانی از سوی مأمون مواجه گردیدند، برای مأمون در پذیرش این موضوع شرایطی تعیین نمودند، به این معنا که در دستگاه سیاسی حاکم، آن حضرت کسی را عزل و نصب نكنند و عملاً كارى را انجام ندهند و سنّت و شيوهاى را تغيير نداده و تنها به حکومت مشاوره بدهند و در مسیر اثبات حق ولایت خويش با حفظ آزادگی چنین فرمودند: مأمون چيزى به من نداده است و آنچه را به من پيشنهاد میكند حق من است.
4⃣ عدم إغواپذیری در مسائل سیاسی
مأمون که شخصی فریبکار بود، همواره در برابر امام رضا(ع) چنین میگفت: «میخواهم خود را از خلافت عزل كنم و آن را به تو بسپارم و با تو بيعت نمايم». اما آنچه مأمون شعار میداد فقط جنبه تبلیغاتی و فریبکاری داشت و حضرت رضا(ع) به دور از این فضای کاذب و اغواگریها، به وظیفه خود عمل نمودند.
5⃣ تبیین و روشنگری
آنچه امام رضا(ع) تا لحظه شهادت بدان همت گماشتند، روشنگری در باب مسائل سیاسی و خلافت بود؛ به شکلی که تهدید مناظره بین ادیانی را به فرصتی طلایی برای تبیین اندیشههای اسلام ناب تبدیل نمودند.
6⃣ صراحت بیان
امام رضا(ع) حقایق را به صراحت و بدون در نظر گرفتن برخی فضاها و مصالح کاذب سیاسی بیان میفرمودند، ایشان در بیانی خطاب به مأمون چنین میفرمایند: «اگر خلافت را خدا براى تو قرار داد، روا نيست لباسى را كه خدا در قامت تو راست كرد، بيرون كنى و به ديگران بدهى و اگر از تو نيست، چگونه آن را به من مى سپارى؟»
در واقع این سخن حضرت نیز گویای این حقیقت است که مأمون حق خلافت را نداشته و آن را از اهل بیت(ع) غصب نموده است.
7⃣ مقاومت در برابر خواستههای نامشروع و عدم سازشکاری با دشمن
امام عليه السلام با خواسته نامشروع مأمون به شدت مخالفت نموده و از پذیرش آن دوری نمودند تا این که مأمون از اهرم تهدید به قتل حضرت(ع) بهره جُست و ایشان را به پذیرش ولایتعهدی مجبور نمود، به عبارت دیگر امام رضا(ع) در مسائل سیاسی با مأمون اقدام به سازش و بیعت نفرمودند.
8⃣ رعایت اخلاق سیاسی
امام رضا(ع) در تمام بیانات و واکنشهای سیاسی خویش در قبال مأمون، به اصول اخلاق سیاسی پایبند بوده و از آن تخلف نفرمودند، به دليل اینکه هیچگاه جهت دستیابی به اهداف خویش، به روشهای ناصحیح و فریبنده متوسل نشده و یا اینکه به مأمون و دستگاه او اهانتی نکردند و اين مهم خود درس بزرگی است برای کسانی که میخواهند در اين راه اخلاق سياسی را مد نظر قرار دهند.
🔸 #به_قلم_اساتید: مصطفی علیجانزاده
🆔 @tahlil_shjr
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
✅ آیا خون انسانهای بیگناه مهم است؟
🔶 مهسا امینی دختر کردستانی بخاطر پوشش نامناسب بوسیله گشت ارشاد دستگیر و پس از بروز عارضه جسمی فوت کرد. رسانههای معاند و شبکههای اجتماعی ضدانقلاب با کلیدواژه ضرب و شتم مهسا امینی موجی از خبرسازی برای تهییج افکار عمومی را آغاز کردند.
🔹 پس از این موضوع و علیرغم انتشار مستندات پلیس مبنی بر عدم هرگونه برخورد فیزیکی پلیس با وی، نه تنها از فضاسازیها کاسته نشد بلکه رفته رفته با تشدید عملیات روانی و انتشار خبرهای نادرست سعی در ایجاد اعتراض و متعاقب آن اغتشاش و ناامنی شد.
🔸 با گذشت حدود یک هفته از این حوادث تلخ که با میدانداری عوامل رسانهای ضدانقلاب و عوامل گروهک منافقین هم در پشتیبانی رسانهای و هم به احتمال زیاد در میدان آشوب و اغتشاش، منجر به شهادت تعدادی از پاسداران امنیت و تعدادی از هموطنانمان شد که به گفته منابع مطلع کشتهشدگان بوسیله سلاح گرم، بوسیله سلاحهایی کشته شدهاند که مربوط سلاحهای سازمانی هیچ یک از نیروهای مسلح کشورمان نبوده است.
🔹 در چنین وضعیتی این سؤال مطرح میشود که آن دسته از دایههای مهربانتر از مادر که نگران مرگ یک دختر ایرانی بودند و با اظهارات نسنجیده و مغرضانه خود بر آتش اعتراضات میدمیدند، امروز با تکرار صحنههای آشوب پراکنده در شهرهای مختلف که متأسفانه به کشته شدن تعداد دیگری از افراد منجر شده که به دلایل مختلف جان خود را از دست دادهاند، نگران جان انسانها نیستند؟!
🔸 میزان دلسوزی این دایههای مهربانتر از مادر برای مردم ایران چقدر است که چشم خود را بر آسیبهای این حوادث بستهاند و مدام در حال تحریک و تهییج مردم هستند؟!
🔹 اگر چه هوشیاری و آگاهی مردم ایران که تجربیات تلخی از این حوادث در ادوار گذشته دارند موجب شده تا این همه بمباران رسانهای دشمنان کم نتیجه و کم اثر شود، اما این اتفاقات تناقض در رفتار و گفتار چهرههای سیاسی و سلبریتیها را به وضوح نشان داد و اینکه آنها نگران جان مردم نیستند بلکه برخی از آنها فرصتطلبانه و عدهای نیز ناآگانه آب یه آسیاب دشمن میریزند.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی حیدری، تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#ضدانقلاب
✅ کپی ضدانقلاب از نسخه انقلاب ۵۷!
🔶 در حالی که رسانههای معاند و کانالهای وابسته به آنها در فضای مجازی و شبکههای سوار بر موج فوت مهسا امینی در حال تلاش برای دامن زدن به اغتشاشات هستند و آتش بیار معرکهای شدهاند که با یک دروغ ساخته و پرداخته شده، برخی مطالب منتشر شده از سوی این کانالها نشان دهنده درک سطحی آنها از تحولات سیاسی و اجتماعی جامعه ایران بوده و در برابر پرسشهای مخاطبانشان نه تنها پاسخی ندارند، بلکه از نسخه تجربه شده انقلاب اسلامی الگو میگیرند!
🔹 در یک نمونه از اینها یک کانال معروف ضدانقلاب در پاسخ به پرسش یکی از مخاطبانش درباره آینده اغتشاشات و نتیجه آنها مینویسد: «بعد از سرنگونی رژیم وقتی مردم مثل سال ۵۷ در تمام شهرها با تشکیل کمیتههای انقلابی کنترل شهرها را به دست گرفتند، سپس در محلات و شهرها نمایندگانی انتخاب میکنند که این نمایندگان با هم یک حکومت موقت تشکیل می دهند...»
🔸 همین پاسخ و امثال آن نشاندهنده این است که جریان ضدانقلاب که با پولهای کثیف آمریکاییها و جریانهای مرتجع منطقه داعیهدار آشوب در کشورمان شدهاند و در شعارهایشان نظام جمهوری اسلامی را هدف قرار میدهند نه تنها برنامهای برای به زعم خودشان پس از جمهوری اسلامی ندارند، بلکه برای پاسخگویی به مطالبات حامیانشان ناچار از الگوی جمهوری اسلامی در سال ۱۳۵۷ استفاده میکنند که نشاندهنده خلاء فکری و نظری این جریانها دارد که تنها میخواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند و بیشتر مزدوری بیگانگان را میکنند وگرنه هیچ ایده و حرف قابل اعتنایی ندارند.
🔹 مردم و بویژه قشر جوان جامعه که ممکن است تحت تأثیر این گونه القائات دست به اقدامای بزنند باید دقت بیشتری در هویت و ماهیت گردانندگان این رسانههای مجازی داشته باشند و بدانند که آنها نه تنها دلسوز مردم نیستند بلکه از کمترین آگاهی و سواد هم برخوردار نیستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی حیدری، تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#اقتصاد #تحلیل_کننده ✅ اولویتهای اقتصادی دولت سیزدهم 🔶 قسمت دوم - اولویت اقتصاد با پیوست فرهنگی
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
✅ اولویتهای اقتصادی دولت سیزدهم
🔶 قسمت سوم - چرائی اولویت اقتصاد
🔷 این چرائی را رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم اینگونه تشریح کردهاند:
🔹 اقتصاد یک نقطهی کلیدیِ تعیینکننده است. اقتصاد قوی، نقطهی قوّت و عامل مهمّ سلطهناپذیری و نفوذناپذیری کشور است و اقتصاد ضعیف، نقطهی ضعف و زمینهساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان است. فقر و غنا در مادّیّات و معنویّات بشر، اثر میگذارد. اقتصاد البتّه هدف جامعهی اسلامی نیست، امّا وسیلهای است که بدون آن نمیتوان به هدفها رسید. تأکید بر تقویت اقتصاد مستقلّ کشور که مبتنی بر تولید انبوه و باکیفیّت، و توزیع عدالتمحور، و مصرف بهاندازه و بیاسراف، و مناسبات مدیریّتی خردمندانه است و در سالهای اخیر از سوی اینجانب بارها تکرار و بر آن تأکید شده، بهخاطر همین تأثیر شگرفی است که اقتصاد میتواند بر زندگی امروز و فردای جامعه بگذارد.
انقلاب اسلامی راه نجات از اقتصاد ضعیف و وابسته و فاسد دوران طاغوت را به ما نشان داد، ولی عملکردهای ضعیف، اقتصاد کشور را از بیرون و درون دچار چالش ساخته است. چالش بیرونی تحریم و وسوسههای دشمن است که در صورت اصلاح مشکل درونی، کماثر و حتّی بیاثر خواهد شد. چالش درونی عبارت از عیوب ساختاری و ضعفهای مدیریّتی است.
دشمن یک جنگ اقتصادی همهجانبهای را علیه ما شروع کرده. اتاق جنگ هم دارند، با دقّت هم دارند بررسی میکنند، مأمور دارند و دائم در حال تحرّکند. ۱۳۹۷/۰۶/۱۵
🔹 امروز یکی از چیزهایی که از لحاظ عملی مهم است، مسئلهی اقتصاد است؛ دشمن روی اقتصاد کشور ما متمرکز شده. از نظر دشمن، اقتصاد کشور یک نقطهی ضعفی است که [او] میتواند با تکیهی بر آن نقطهی ضعف، مقاصد سوء خودش را در مورد کشور عزیز ما و در مورد جمهوری اسلامی اِعمال بکند؛۱۳۹۵/۰۸/۲۶
🔹 واقعیت این است که امروز ایران اسلامی در یک «جنگ اقتصادی تمام عیار» از سوی دشمنانِ مستکبر و زیادهخواه خود قرار دهد. دشمن بر روی مسئلهی اقتصاد متمرکز شده و به دنبال ضربه زدن به کشور برای «ایجاد نارضایتی در مردم» و «تغییر محاسبات مسئولان» است. مردم علیرغم همهی مشکلات در مقابل زورگوییهای آمریکاییها و همپیمانانشان ایستادگی کرده و میکنند و در این میان قطعا تکلیفی مهم متوجه «دولت» است.
🔶 ساماندهی «مدیریّت اقتصادی دولت» در جنگ اقتصادی مطالبه ایست که رهبر معظم انقلاب در اغلب دیدارهایشان با هیئت دولتها در شهریور ماه در طی سالهای گذشته مورد تأکید قرار دادهاند.
🔸 «یک مسئلهی مهم در زمینهی مسائل اقتصادی که مناسب است بنده تذکّر بدهم، بحث مدیریّت اقتصادی است؛ دولت باید مدیریّت کند اقتصاد کشور را.» ۱۳۹۷/۰۶/۰۷
و معنای صحیح و مورد نظر از طرح این موضوع نیز از سوی ایشان مطرح شده بود: «مدیریّت را با تصدّیگری نباید اشتباه کرد؛ تصدّیگری دولت در امر اقتصاد به ضرر کشور تمام میشود؛ این را ما عملاً در انقلاب تجربه کردیم و میدانیم که تصدّیگری دولت خوب نیست. اصلاً سیاستهای اصل ۴۴ برای این بود که این تصدّیگری انجام نگیرد؛ [پس] آن را بکلّی از حوزهی فکر خارج کنیم، یعنی این مدیریّتی که من میگویم، مطلقاً اشتباه نشود با تصدّیگری در مسئلهی اقتصاد.» ۱۳۹۷/۰۶/۰۷
🔸 بنابراین مدیریت اقتصادی «تصدّیگری دولت» نیست بلکه مطالبهای در جهت سامانبخشی بهتر به وضعیت اقتصادی کشور، غلبه بر چالشها و مشکلات و بهبود وضعیت زندگی و معیشت مردم است.
🔸 در نگاه رهبر انقلاب مدیریت اقتصادی دولت دارای ۲ رکن اصلی است: «مدیریّت اقتصادی دو رکن مهم دارد؛ یکی این است که ما میدان را باز کنیم برای فعّالیّت فعّالان سالم اقتصادی؛ میدان باز بشود برای اینها و کمکشان بکنیم... بخش دوّم هم مبارزهی با مفسد و بستن منافذ فساد است؛ چشمِ باز مدیران؛ آنچه نیاز است این است.» ۱۳۹۷/۰۶/۰۷
🔸 #به_قلم_اساتید: حمیدرضا ترقی
⚡️ادامه دارد...
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی #روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#امنیت
✅ تأثیرات اقتصادی آشوبهای اخیر
🔶 رشد و توسعه اقتصادی در امنیت پایدار شکل میگیرد و بدون آرامش اجتماعی و امنیت ملی، جذب سرمایهگذاری که موتور تولید است دچار اختلال میشود و مزیتهای بالقوه کشورها امکان فعلیت نمییابند. بر همین اساس امنیت از جمله مهمترین عوامل و شاخصهای تجار بینالمللی در انتخاب کریدورهای ترانزیتی بوده است که میتواند تأثیرات بسزایی در جذب سرمایهگذاری خارجی نیز داشته باشد.
🔹 اما متأسفانه ناآرامیهای اخیر، فارغ از علت و ریشههای آن، میتواند تأثیرات و هزینههای جبرانناپذیری را در بخشهای کلان کشور داشته باشد. یکی از حوزههایی که متأثر از این آشوبها، تأثیر منفی میپذیرد و ضرر آن به همه مردم بر میگردد، حوزه ترانزیت کالا و جذب سرمایهگذاری در کشور است. مخابره پیام ناامنی در کشور منجر به خروج ایران از مسیرهای ترانزیتی و جایگزینشدن مسیرهای فرعی میشود.
🔹 برای مثال اندیشکده حمل و نقل ایران در گزارشی به تأثیرات اقتصادی ناآرامیهای اخیر پرداخته است و مینویسد که در پی آشوبهای اخیر و تصویر مخابره شده از ایران به جهان، ترانزیت عبوری از کشور کاهش یافته است؛ طوری که برخی فورواردرها تا ۴۰% افت ترانزیت را گزارش کردهاند.
🔸 این در حالی است که به یمن رویکرد و اقدامات دولت سیزدهم، در چند ماهه اخیر دستاوردهای خوبی در جهت بالفعلکردن مزیت ترانزیتی ایران و همچنین رشد سرمایهگذاری در کشور حاصل شده است. به گونهای که در ماههای اخیر ترانزیت تمام ریلی و حرکت قطار کانتینری قزاقستان از مسیر ایران، و همچنین حرکت اولین قطار باری بینالمللی «عبور از دریای خزر» از «یین چوان» در شمال غرب چین به سمت بندر انزلی حرکت کرد. در خرداد ماه نیز برای نخستین بار محموله ترانزیت چندوجهی از روسیه به هند مسیر خود را از طریق کریدور شمال- جنوب موسوم به INSTC آغاز کرد.
🔹 برخی آمار عنوان میدارند که درآمد کشور از محل ترانزیت میتواند نزدیک به بیست میلیارد دلار در سال باشد. در بخش سرمایهگذاری نیز بر اساس آمار بانک مرکزی شاهد رشد سرمایهگذاری در ۶ ماهه اول سال جاری بودهایم.
🔸 در شرایطی که ملت ایران در یک جنگ تمام عیار اقتصادی قرار دارد، تداوم ناامنی و آشوب در کشور، وضعیت بازارها، کسب و کار مردم و اقتصاد را با چالشهای بیشتری مواجه میکند و قاعدتا همچنانکه فشار این سختیها بر مردم خواهد بود، موجب خوشحالی و امیدواری دشمنان نیز فراهم میشود.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی محمدی، تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#حجاب
✅ روغن ریخته نذر امامزاده
🔶 چند روز قبل یکی از بازیگرهای سینما و تلویزیون که تقریبا شش ماه هست از ایران خارج شده اعلام کرد در راستای همدردی با خانواده مهسا امینی کشف حجاب میکند.
🔹 این بازیگر در ماههای اخیر بارها تصاویر بیحجاب خودش را در صفحات مجازی منتشر کرده است و در واقع کشف حجاب به بهانه مرگ مهسا امینی برای اولین بار نبوده بلکه یک سناریو برای وایرال شدن (دیدهشدن سریع در فضای مجازی) او بوده است.
🔸 مسئله به همینجا ختم نمیشود؛ زیرا این بازیگر مدتی است به عنوان همکار و شریک یک شرکت مهاجرتی در تورنتو آغاز به فعالیت کرده است و این کشف حجاب صوری در واقع تلاش برای وایرال شدن خودش و تبلیغ برای شرکت مهاجرتی او و دوستانش است!
🔹 آری این جماعت حتی از مرگ یک دختر جوان در راستای سود اقتصادی خودشان بهره میبرند!
🆔 @tahlil_shjr
خط حزب الله ۳۶۰.pdf
2.77M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#مردم #توحید #عدالت
✅ ملت پیروز
📝 خط حزبالله، در سخنهفته این شماره، نگاهی به مصاف ارادههای مردم ایران با نقشههای دشمنان علیه انقلاب اسلامی داشته است.
🔸 گزیده بیانات این شماره خط حزبالله، با عنوان «حاکمیت توحید و عدالت» در آستانه سالروز به امامت رسیدن حضرت مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشریف خصوصیات دوران ظهور و حکومت مهدوی را مرور کرده است.
🌷 شماره این هفته خط حزبالله، به روح مطهر شهید امنیت، علی سراوانی تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله، شماره ۳۶۰
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#اقتصاد #تحلیل_کننده ✅ اولویتهای اقتصادی دولت سیزدهم 🔶 قسمت سوم - چرائی اولویت اقتصاد 🔷 این چرا
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
✅ اولویتهای اقتصادی دولت سیزدهم
🔶 قسمت چهارم - اولویتها در اقتصاد
🔷 تعیین اولویت در خود مقوله اقتصاد از اهمیت ویژهای برخوردار است که رهبر معظم انقلاب در دیدار با دولت سیزدهم بدان چنین اشاره کردهاند:
🔹 مجموعهی مدیران اصلی اقتصاد کشور باید منسجم عمل کنند.
(حتماً سعی کنید که در زمینهی مسائل گوناگون اقتصادی به نظر واحد برسید. اگر به نظر واحد هم نرسیدید، آن نظری را که رجحان پیدا میکند، دیگران هم همان نظر را تقویت کنند؛ این نباشد که یکی از مسئولین اقتصادی ــ حالا چه مسئولین ستادی اقتصادی، چه مسئولین اجرائی اقتصادی ــ یک حرف بزند، یکی یک حرف دیگر بزند.)
🔹 رشد اقتصادی از طریق کنترل شاخصهای هر موضوع مستمرا رصد شود.(اندازهی تورّم-رشد سرمایهگذاری-رشد اشتغال،-رشد درآمد سرانه،-کاهش فاصلهی طبقاتی-نشانهی ضریب جینی- این باید روزانه مورد توجّه قرار بگیرد. اگر چنانچه این سرفصلها، این شاخصهای عمده به طور دقیق و پیدرپی و مستمر مورد توجّه قرار نگیرد، مغفولٌعنه خواهد ماند.)
🔹 با هر چیزی که تولید را تضعیف میکند باید مقابله کنید.
(عمدهترین سرفصل اقتصادی ما برای پیشرفت اقتصاد مسئلهی تولید است. یعنی حقیقتاً بهبود معیشت مردم، مسئلهی اشتغال، مسئلهی قدرت خرید، مسائل گوناگون دیگر اقتصادی، وابستهی به تولید داخلی است که باید به آن خیلی اهمّیّت داد. با هر چیزی که تولید داخلی را به زانو درمیآورد و شکست میدهد، باید با جدّیّت مقابله کرد؛ قاطعانه بایستی مبارزه کنید؛ چه در صنعت، چه در کشاورزی. مسئلهی امنیّت غذائی مسئلهی درجهی یک است؛ نباید از آن غلفت کرد. به خودکفائی گندم، خودکفائی ذرّت، خودکفائی نهادههای دامی همیشه تأکیدشده .در تولید صنعتی و بخش صنعت،بانکها بایستی نگذارند که واحدهای تولیدی از لحاظ سرمایه در گردش دچار مضیقه بشوند.)
🔹 یکی از اولویتهای قطعی در مسائل اقتصادی، بخش مسکن است.
(اوّلاً خود حرکت در بخش مسکن، ایجاد اشتغال میکند؛ خود ورود در قضیّهی مسکن، برای یک تعداد زیادی از افرادی که کارشناس این مسائل هستند شغل ایجاد میکند.
ثانیاً در مسئلهی مسکن، ما وابستگی نداریم به خارج؛ زمینش مال خودمان است، مصالحش مال خودمان است، طرّاحی اینها مال خودمان است. بنابراین، به مسئلهی مسکن باید رسید. ما در قضیّهی مسکن خیلی عقبیم، نتایجش را هم دارید میبینید: قیمت خانه و اجارهی خانه سرسامآور است، مردم واقعاً در زحمتند.)
🔹 در بخش انرژی، این پتروپالایشگاهها از این کارهای مهم است.
(در ذیل صنعت نفت، این صنایع پاییندستی انبوهی که وجود دارد که یک نمونهاش همین پتروپالایشگاهها است که قانونش هم در مجلس در سال ۹۸ تصویب شد و به دولت وقت هم ابلاغ شد؛ منتها متأسّفانه دنبالگیری نشده، باید دنبالگیری بشود. اینها، هم سرمایههای متوسّط مردم را وارد میدان اشتغال میکند، هم اشتغالآفرین است؛)
🔹 ما در بخش معدن هم خیلی عقبیم ــ این زنجیرهی ارزش افزودهی معدن را تکمیل کنید.
(واقعاً کار درست و حسابی در زمینهی معدن نشده؛ باید کار بشود. ما بهترین معادن را و متنوّعترین معادن را داریم؛ معدنها یا دستنخورده باقی مانده یا به شکل خام صادر شده؛ دیگران سنگ را از اینجا برداشتند بردند و روی آن کار کردند، همان سنگ را با چند برابر قیمت آوردهاند اینجا فروختهاند به ما! سنگهایی که در بعضی ساختمانها استفاده میشود، گاهی همان سنگهایی است که از اینجا ــ مثلاً فرض کنید از معادن سنگ کرمان که خب فوقالعاده است ــ این را برداشتند بردند ایتالیا، روی آن کار کردند، فرآوری کردند، درست کردند، باز همان را ما رفتهایم با چندین برابر قیمت خریدهایم آوردهایم در ساختمانهایمان استفاده کردهایم. مسئلهی معدن هم یکی از اولویتها است.)
🔹 راههای ارتباطی ترانزیتی، هم راههای ارتباطی داخلی و حمل و نقل داخلی؛ یکی از چیزهای مهم است.
(تکمیل مسیرهای حیاتی از قبیل مسیرهای ترانزیتی ــ همین بحث شمال و جنوب و شرق و غربی که مطرح است ــ خیلی مهم است. جایگاه کشور ما از سابق و از قدیم گفته میشد که یک جایگاهِ ارتباطیِ استثنائی است؛ هم از لحاظ ارتباط شمال و جنوب، هم از لحاظ ارتباط شرق و غرب.)
🔸 #به_قلم_اساتید: حمیدرضا ترقی
⚡️پایان
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #غرب_آسیا
✅ عوامل مؤثر در آشتی حماس با سوریه و پیامدهای آن
🔶 پس از ۱۰ سال قطع روابط سیاسی، اقتصادی، امنیتی و غیره، در روزهای گذشته جنبش حماس با صدور بیانیهای از برقراری مجدد رابطه با سوریه خبر داده است.
🔸 حماس در بیانیه خود افزوده است: «ما با دقت تجاوزات اسرائیل به سوریه و بمباران، کشتار و ویرانی و تلاش همهجانبه برای تضعیف، تجزیه و تکه تکه کردن این کشور و فاصله گرفتن دمشق از نقش تاریخی تأثیرگذارش به ویژه در مسئله فلسطین را رصد میکنیم. سوریه دهههاست میزبان مردم فلسطین و گروههای مقاومت فلسطینی بوده و اینکه نوبت ماست که در برابر تجاوز دشمنان در کنار سوریه باشیم».
حماس در پایان بیانیه خود تأکید کرده است: «با هدف خدمت به آرمان فلسطین به ویژه با توجه به تحولات سریع منطقهای و بینالمللی پیرامون، روابط خود را با کشور برادر سوریه از سرمیگیرد».
🔷 گزارههای تحلیلی
🔹 روند از سرگیری روابط حماس با سوریه که از خرداد ماه امسال شدت بیشتری به خود گرفته است و در این میان نقش میانجیگرانه گفتمان مقاومت باعث تسهیل و تسریع در آشتی دو طرف شده است، متأثر از عوامل متعدد داخلی، منطقهای و بینالمللی است که در این زمینه به دو متغیر مهم اشاره میشود:
1⃣ نابودی داعش و «عبور سوریه از شرایط بحران» که در سالهای گذشته با آن مواجه بوده است و همچنین بازیابی جایگاه این کشور در میان امت عربی و اسلامی، در رأس متغیرهای مؤثر در سیاست آشتی حماس با سوریه است. سوریه امروز در یک وضعیت کاملاً مطلوب قرار دارد که حتی کشورهایی که پیش از این از مخالفان و معارضان و تروریستها در سوریه حمایت میکردند از جمله امارات، در حال از سرگیری روابط با دمشق و بازگشایی مراکز دیپلماتیکشان هستند. حتی دولت ترکیه نیز که در حال جنگ با سوریه است، اخیراً گفتوگوهای امنیتی با دمشق را شروع کرده است.
2⃣ بعد از قطع روابط حماس با سوریه در سال ۲۰۱۱، این جنبش با هدف دریافت کمکهای مالی و سیاسی به توسعه روابط خود با ترکیه و قطر اقدام کرد. تشدید مشکلات اقتصادی ترکیه، سیاستهای سازشکارانه آنکارا با تلآویو، طرح برخی پیششرطها از سوی تلآویو درباره تعطیلی دفاتر و اخراج رهبران حماس از ترکیه، عدم اطمینان نسبت به تداوم حمایتهای سیاسی و مالی از سوی قطر که ممکن است با روی کار آمدن مجدد جمهوریخواهان در آمریکا و تشدید فشارها علیه دوحه در این زمینه پایان یابد، باعث شده است که حماس به این جمعبندی برسد که دیگر نباید و نمیتوان به این دو کشور اتکا کرد.
🔶 نکته راهبردی
🔸 از سرگیری مجدد روابط دو طرف را باید یک اقدام مهم و دارای «پیامدهای راهبردی» ارزیابی کرد که خبر خوبی برای رژیمصهیونیستی و کشورهای سازشکار عربی نیست. در شرایطی که رژیمصهیونیستی در پی شکستهای دنبالهدار از گروههای فلسطینی، به اتخاذ راهبرد فشار حداکثری در ابعاد امنیتی، سیاسی، نظامی و حتی عملیات روانی در سطح بینالملل، منطقه و داخل سرزمینهای اشغالی علیه گروههای مقاومت فلسطینی و مقاومت اسلامی روی آورده است، احیای روابط حماس با سوریه و حل اختلافات این دو، موجب «اتخاذ مواضع سیاسی و میدانی همسو» در حوزه تحولات فلسطین اشغالی خواهد شد که آثار و نتایج آن را به زودی میتوان در عمق سرزمینهای اشغالی مشاهده کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید خوش آیند، کارشناس مسائل بین الملل
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
✅ کجا را نشان گرفتهاند؟
🔶 انتشار ۷۷ میلیون توییت توسط ۴۶۲ هزار اکانت در چند روز اول اغتشاشات اخیر نشان از برنامهریزی نیروهای سایبری و رباتهای مجازی ضدانقلاب دارد.
🔹 بررسیهای فنی نشان میدهد که برخی رباتهای مجازی منافقین آلبانینشین ۱۴۰۰ توییت در روز منتشر کردند. البته تجارب قبلی از سال ۸۸، ۹۶ و ۹۸ مشخص بود که بهعلت فراگیرشدن فضای مجازی دشمن توان بسیاری را در این حوزه مصرف خواهد کرد.
🔸 البته کار صرفاً در فضای مجازی پیگیری نشد بلکه ورود یکباره تیم تروریستی به زاهدان و حمله به مجموعهها و نیروهای مردمی، انتظامی و نظامی در روز گذشته نشان میدهد که دشمن حتی برای استفاده از پادوهای تروریست خود هم برنامه دارد.
🔹 این یک اصل ثابت شده است که «دشمنان مانند مگس روی زخم ناشی از مشكلات و ضعفها مینشینند» و مهسا امینی و موضوعات این چنینی صرفاً یک بهانه است.
🔸 آنچه از برآیند حوادث اخیر به دست میآید این است که دشمن تلاش دارد از تفاوتهای جنسیتی، قومیتی، زبانی و... استفاده کرده و امنیت کشور را به چالش بکشد. برای این موضوع یک هدف غایی و چندین هدف جزیی دارد:
هدف غاییاش براندازی نظام و چند پاره کردن ایران و اهداف جزییاش از خدشه به قدرت منطقهای جمهوری اسلامی گرفته تا اخلال در مذاکرات احیای برجام و چندین و چند موضوع دیگر را شامل میشود.
🔹 البته این موضوع صرفاً یک گمانه زنی نیست بلکه اعترافی است که چند سال پیش جیمز جورج جترس مشاور سابق سنای آمریکا مطرح کرد و گفت «چیزی که مطرح است این است که اسرائیلیها و سعودیها میخواهند ایران به عنوان یک قدرت در منطقه از میان برود و این کار از روی کار آوردن یک رژیم دست نشانده ممکن خواهد شد. اگر نشود، راه دیگر، تجزیه ایران و تکه پاره کردن آن هست یعنی تکرار کاری که در یوگسلاوی و اتحاد جماهیر شوروی کردند.»
🔸 تلاش برای کشاندن قوم شریف بختیاری به بهانه کشتهشدن دختری جوان به اسم حدیث نجفی، فتنه خیابانی روز گذشته در زاهدان - که متأسفانه منجر به شهادت برخی نیروهای خدوم نظامی و امنیتی شد - و نمونههای این چنینی دقیقاً در چارچوب سناریوی براندازی و تجزیه قومیتی ایران تعریف میشود.
🔹 اما تحولات چند روز اخیر نشان داده که اولاً مردم زود دست دشمن را خواندند و به حمایت از انقلاب کف خیابان آمدند، ثانیاً سپاه پاسداران بهعنوان بازوی قوی انقلاب خیلی زود سر افعی فتنه را در شرق و غرب له کرده و خواهد کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: یعقوب ربیعی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
✅ لباس فرم سپاه و آغاز نبرد سخت با تروریستها
🔶 خرداد سال ۱۳۶۰ سازمان منافقین اعلام کرده بود که «روزی ۳۰ ترور انقلابی» علیه مردم و اعضای نهادهای انقلابی نظام اجرا میکنند.
🔹 یکی از نمونههای مقابله در همدان رخ داد که به خاطر همدانی بودن بنیصدر فعالیت منافقین هم شدت داشت، شهید همدانی در کتاب «مهتاب خین» در مورد این شورش مسلحانه میگوید: خیابان بوعلی همدان در آن روزها پاتوق عمده طرفداران منافقین بود و در این خیابان منافقین دست به ترور رهگذران دارای ظواهر مذهبی میزدند، شهید شهبازی فرمانده سپاه همدان هر روز عصر بعد از انجام وظایف روزمره با لباس فرم سپاه میآمد سر وقت ما و میگفت: برادرها زودتر لباس فرمتان را بپوشید، میرویم توی خیابان بوعلی قدم بزنیم، لباس فرم سپاه لباس سربازان آقا سیدالشهدا(علیه السلام) است، بپوشید تا برویم... آری محمود شهبازی طلسم ارعاب تروریستها را با همان قدمزدنهای مقتدرانه شکست و آنها را ناکام کرد.
🔸 در روزهای گذشته جریانهای تروریستی که مانند گذشته جیرهخوار آمریکا و رژیم صهیونسیتی هستند با هجمه به ارزشهای انقلاب، مساجد، قرآن، پرچم و حجاب کشور را به بحران بکشاند و مردم انقلابی را مرعوب کند که از ارزشها دفاع نکنند. اما سپاه پاسداران اکنون برای مقابله با ضدانقلاب مانند دهه ۶۰ لباس فرم پوشیده و به مقابله با جریان ضدانقلاب در داخل و خارج کشور رفته است و تا آرامش کامل با عوامل توطئهگر بدون هراس مقابله میکند.
🔹 شلیک دهها موشک بالستیک، حملات پهپادی و توپخانهای به ۴۲ مقر گروههای تروریستی، دستگیری گسترده لیدرهای اغتشاشگران، منافقین، عوامل موساد و سیا، انهدام شبکههای سازمانیافته گروههای تروریستی در سراسر کشور و... از جمله اقدامات سپاه در مقابل اقدامات فتنهانگیزانه دشمن بوده است.
🔶 نکته پایانی
🔸 در روزهای گذشته رسانههای جهان به وضوح به صورت آنلاین مشاهده کردند که فرماندهان سپاه با پوشیدن لباس فرم چگونه تروریستها را با دقت رصد و مجازات میکنند. در جریان این آشوبها دولتهای منطقه و فرامنطقهای که اجازه فعالیت به گروههای تروریستی، سازمان سیا و موساد علیه ایران دادهاند، هشدار دریافت کردهاند که اگر بساط آنها جمع نشود برخورد سخت با آنها خواهد شد. قدرت مقابله جمهوری اسلامی با گروههای تجزیهطلب با دهه ۶۰ بسیار متفاوت است و تعقیب آنها تا آشیانهها و تبدیل آنها به مخروبه است و با همین قدم زدنها اثری از آنها باقی نمیماند.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد مهدوی، کارشناس رسانه و مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
✅ پشت پرده ناامنی در زاهدان
🔶 بررسی حوادث اخیر ضدامنیتی در زاهدان بسیار مهم است، این حادثه از همان جنس پروژهای است که برای پرونده مرگ مهسا امینی در خارج از ایران طراحی شد ولی با مختصات بومی سیستان و بلوچستان اجرا شد.
1⃣ حدود بیش از یک ماه قبل پس از قتل یک زن در بلوچستان، برخی از مظنونین که در میان آنها خانم نیز بودند به پلیس چابهار احضار و مورد بازجویی قرار میگیرند.
در آستانه افشا شدن برخی سرنخهای این پرونده توسط پلیس به ناگاه خبر تجاوز به یک دختر مرتبط با همین پرونده توسط فرمانده نیروی انتظامی چابهار در کانالهای ضدانقلاب به سرعت منتشر و فراگیر میشود.
در این میان «ح.س» ساکن یکی از کشورهای اروپایی و از همکاران سابق عبدالمالک ریگی که ضدانقلاب از چند سال قبل او را با کارکرد روحالله زم در بلوچستان پر و بال داده وارد صحنه شده و بر شبهات در فضای مجازی میافزاید. با تکذیب اولیه رسمی مسئولین در آن مقطع دامنه عملیات روانی تا حدودی کاهش پیدا میکند.
2⃣ با اوج گرفتن حوادث فوت مرگ مهسا امینی در برخی شهرهای ایران، ضدانقلاب تمرکز ویژهای را برای تحریک مردم سیستان و بلوچستان و پیوند زدن قومیت کرد و بلوچ و مذهبی کردن موضوع در برخی مناطق مرزی آغاز میکند تا فرصت برای دخالت گروههای تروریستی فعال در خطوط مرزی نیز فراهم شود. اما در بلوچستان هیچ تجمع خاصی برای موضوع مهسا امینی توسط مردم صورت نمیگیرد و ضدانقلاب ناچار به تغییر فرمان عملیات روانی، دوباره شایعه تجاوز به یک دختر نوجوان بلوچ را پررنگ میکند. از اینجا به بعد برای اوج گرفتن ماجرای تجاوز، ضدانقلاب همانند حادثه مهسا امینی مجبور به بازی گرفتن سلبریتیها میشود.
3⃣ بحث سلبریتیسازی ضدانقلاب در بلوچستان از چند سال قبل آغاز شد. البته جنس فرهنگی منطقه به گونهای است که سلبریتی مؤثر برای ضدانقلاب باید پوشش و رنگ و لعاب مذهبی داشته باشد. به همین دلیل بر روی افرادی که دو مشخصه ویژه یعنی اعتقادات تند مذهبی و شبه وهابی داشته و به لحاظ شخصیتی نیز به دنبال دیده شدن و شهرت باشند را شناسایی و بر روی برخی از آنها به صورت ویژه سرمایهگذاری کردند. در همین راستا فردی به نام «ع.ن» که با بسیاری از علمای بزرگ و خوشنام منطقه بلوچستان به لحاظ علمی و سوابق قابل قیاس نیست را انتخاب و سیر سلبریتیسازی مذهبی او آغاز شد.
چندین سال کلیپهای غیر مرسوم، سخنرانیهای آتشین، اظهارات سریع و تحریک کننده مذهبی و سیاسی به صورت هدفمند از او در این سالها بازنشر کردند و به صورت ویژه در تمامی حوادث سالهای اخیر سیاسی، مذهبی و امنیتی در بلوچستان بر تقویت چهرهسازی او کار شد تا بزنگاه بتوانند نهایت استفاده را از هیاهوسازی کاذب او در افکار عمومی ببرند.
4⃣ همزمان با پروژه موجسازی مجدد از شایعه تجاوز به یک دختر نوجوان در بلوچستان، «ع.ن» به عنوان یک سلبریتی مذهبی مهمترین خواسته و نیاز ضدانقلاب در بلوچستان را برای نهایی کردن عملیات روانی و میدانی انجام داد و با صدور بیانیهای مدعی شد که بر اساس تحقیقات او خبر تجاوز به دختر بلوچ توسط یکی از فرماندهان نیروی انتظامی صحت دارد! انتشار این بیانیه فرصت جریانسازی ضدانقلاب در فضای مجازی به خوبی فراهم شد و علی رغم اینکه پدر «ع.ن» که از علمای سرشناس بلوچستان است، اظهارات پسرش را با صدور بیانیهای رسمی غیرشرعی و غیرقانونی اعلام کرد ولی جریان تحریک شده احساسات مسیر خود را رفت.
5⃣ در این میان البته خواصی هم در سیستان و بلوچستان بودند که همانند لیدرهای جریان اصلاحات در تهران در پوشش دفاع از حقوق مردم و ادعای روشن شدن حقیقت قبل از اعلام نظر مراجع قانونی با بیدقتی در گفتار زمینهساز تبدیل یک شبهه در افکار عمومی به یک جریان تحریک شده اجتماعی بدون سر و مهار شدند.
🔹 با این وجود مردم شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان فتنههای بزرگتری را هم از سر گذراندهاند و از این مرحله نیز با همراهی علما و معتمدین دلسوز شیعه و سنی عبور خواهند کرد و روسیاهی بر ضدانقلاب و عوامل آن دوباره باقی خواهد ماند.
🆔 @tahlil_shjr