#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#انتخابات
#کرسنت
#بصیرت
✅ فرافکنی در روز روشن
🔶 چقدر برخی از نا آگاهی مردم سو استفاده میکنند. چقدر برخي واقعا مافیا هستند؛ این روزها برخی یکی از کاندیداهای راه یافته به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری را متهم به وارد ساختن خسارت به کشور در ماجرای قرارداد کرسنت میکنند؛ به چند جمله زیر توجه کنید:
1️⃣ قرارداد کرسنت در دوره ریاستجمهوری آقای خاتمی میان شرکت کرسنت پترولیوم، وابسته به شرکت داناگاز امارات با شرکت ملی نفت ایران منعقد میشود.
2️⃣ سپس دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی که آن موقع آقای روحانی بودند در آذر سال ۸۱ بدلیل فساد گسترده در قرارداد دستور توقف قرارداد را صادر میکند.
3️⃣ کار اما به دولت بعد میرسد؛ در دولت آقای احمدینژاد امارات از ایران بخاطر فسخ قرارداد شکایت میکند. اما دولت وقت ایران بر اساس اصل حقوق بینالملل که اگر فساد در قرارداد محرز شود سبب لغو قرارداد میشود، موضوع فساد در قرارداد را مطرح کرد. دادگاه نیز در این مرحله رأی به نفع جمهوری اسلامی ایران داد. مثلا دولت جمهوری اسلامی ایران استناد کرد که افراد دستاندرکار در فساد کرسنت از جمله وزیر نفت آقای زنگنه تحت تعقیب قضایی هستند. اماراتیها نیز چون خودشان میدانستند برای این قراردادِ پرمنفعت، رشوه کلان داده بودند، تسلیم رأی دادگاه لاهه شدند.
4️⃣ در سال ۹۲ آقای روحانی، زنگنه را به عنوان وزیر نفت به مجلس معرفی کرد. عجیب آن جایی بود که روحانی از نقش زنگنه در قرارداد کرسنت خبر داشت، اما مجددا او را به وزارت رساند. نهادهاي اطلاعاتی و امنیتی با وزارت زنگنه مخالفت کردند. با این استدلال که اگر ایشان مجددا وزیر شوند امارات دست به کار میشود. اما آقایان زنگنه و روحانی گفتند مشکل کرسنت را دو هفتهای حل میکنند. اما متأسفانه هرگز این اتفاق نیفتاد.
5️⃣ امارات بلافاصله پس از اینکه زنگنه به وزارت نفت رسید، مجددا به لاهه از ایران شکایت کرد. اماراتیها در شکایت خود نوشتند اگر در کرسنت آن گونه که ایران گفته فساد اتفاق افتاده، چرا وزیر نفت که کرسنت در دوره مسؤلیت او منعقد شده مجددا وزیر شده است؟ مجددا برخی نهادهای حقوقی و امنیتی از زنگنه خواستند فورا استعفا دهد تا بهانه از دست امارات گرفته شود. اما زنگنه هرگز این کار را نکرد. متأسفانه مجلس وقت نیز چون با دولت همراه بود وزیر را استیضاح و برکنار نکرد. در نهایت دادگاه رأی به نفع اماراتیها داد و ایران به پرداخت غرامت محکوم شد.
6️⃣ در بخش دیگر، طرف اماراتی تقاضا کرده بود که ۳۲ میلیارد دلار خسارت علیه شرکت نفت ایران مصوب شود که پیگیری حقوقی آن به دولت شهید رئیسی رسید؛ بر همین اساس در دو سه سال گذشته و با کار سنگین حقوقی و غیر حقوقی انجام شده، رقم پرونده به صفر رسانده شد و فعلا ساختار کل پرونده دچار فروپاشی است.
🔶 حالا شما قضاوت کنید کاندیدایی که این روزها تحت فشار تبلیغاتی قرار گرفته کجای این پرونده و ماجرا قرار گرفته است؟ اگر جایی هم وارد شده در جهت احقاق حقوق ملت ایران اقدام کرده است. وقوع فساد در کرسنت و نیز کشف و مقابله با آن دقیقا در دولت اصلاحات و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی که ریاست آن دو نهاد با خاتمی و روحانی بوده صورت گرفته است. متأسفانه تمام بانیان و حامیان کرسنت هم اکنون در ستاد انتخاباتی یک کاندیدا جمع شدهاند اما برای ضربه زدن به رقیب در حال فرافکنی هستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عزیز غضنفری؛ کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#انتخابات
#مناظرات #تورم
#تحریم #روشنگری
✅ خلاصه مناظره دوم به زبان ساده
🔶 مناظره دوم عالی است. پیشنهاد می کنم مردم را دعوت کنید به مرور مجدد بخش های این مناظره. مشکلات مردم روشن است. هرکس سر سفره خودش آنها را می بیند. حالا سوال اینست که کدام ایده قرار است مشکلات را حل کند؟ درباره طرح های جلیلی می توان نظر موافق یا مخالف داشت. اما درباره ایده های پزشکیان دقیقا چه باید گفت؟
🔶 سوال می کنند درباره تحریم چه می کنید؟ پزشکیان می گوید "باید گزینه های جدید در تعامل با جهان داشته باشیم"؛ و سوال به موقع جلیلی: "دقیقا گزینه جدیدتان بجز امتیاز دادن چیست؟ "درباره بورس سوال می کنند. پزشکیان می گوید: "همان که عبده تبریزی گفت." جلیلی می گوید: "عبده تبریزی اگر ایده داشت چرا در دولت همسوی روحانی که مردم به فلاکت رسیدند این ایده ها را نداد؟"
🔶 درباره بنزین سوال کردند. تنها موضوعی که پزشکیان قبلا درباره آن ایده بنزین 25 هزار تومانی را مطرح کرده بود. اما درمناظره گفت: "آن حرف برای دانشگاه بود. الان باید برویم دولت و با کارشناسان مجدد بررسی کنیم." تذکر جلیلی البته جا داشت؛ اینکه شما باید با برنامه به رقابت بیائید نه اینکه تازه سراغ کارشناس ها روید.
🔶 پزشکیان در موضوع یارانه کلا یک جمله گفت: "یارانه را از پولدار می گیریم و به فقیر می دهیم." خب اینکه شد تعریف یارانه. دقیقا با چه طرح و فرآیندی؟ جلیلی البته از یارانه 13 قلم کالا و یارانه کالاهای فرهنگی ویارانه سفر گفت. اما نظر پزشکیان در حوزه مسکن. می گوید "ما قانون را اجرا می کنم." یک قدم هم جلوتر رفت و گفت "باید اول تورم را درست کنیم و حقوق ها را متناسب با تورم کنیم تا مشکل مسکن هم حل شود." حالا این را مقایسه کنید با ایده هر ازدواج یک مسکن جلیلی و سالی 800 هزار مسکن و کاهش قیمت زمین از ساخت.
🔶 درباره ارز پزشکیان معتقد بود باید "ارز را به بازار سپرد." کدام بازار؟ همین بازاری که با یک کانال تلگرامی هر وقت اراده می کند قیمت را جابهجا می کنند. جلیلی اینجا توضیح دقیقی داد: "بازار اگر ناسالم باشد سپردن ارز به این بازار یعنی جهش قیمت"
🔻آخر سر پزشکیان عصبانی شد و گفت شما از کجا پول آوردید و برنامه های تان را نوشتید؟
🔻حالا سوال اینست: پزشکیان و تیم همراه واقعا با چه نیتی وارد رقابت شدند؟
🔻تا امروز فکر می کردیم تمایل به غرب به جهات اعتقادی است اما امروز مشخص شد تنها یک دلیل بیشتر ندارد؛ چون ایده ای ندارند جز دست به دامن غرب شدن. این رقابت هیچ ثمری نداشته باشد؛ دست خالی این جریان را رو کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#امید_به_آینده
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
✅ قصه را از کجا تحلیل میکنیم!؟
🔶 نمیشود ریشه یابی علتهای عدم مشارکت مردم را از سال ۱۴۰۰ آغار نمود. اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی در دولت آقای روحانی مشارکت مردم به عدد زیر پنجاه درصد رسید. نتیجه عملکرد بود؟ اتفاقا نتیجه بی عملکردی و ایجاد حس "بی دولتی" در مردم بود.
🔶 مردم حد فاصل سال ۹۲ تا ۱۴۰۰، در سیل، در زلزله، در کرونا، در بحران آبان ۹۸، در بحران نساختن مسکن، در بحران انرژی و قطعی برق و....در تک تک این موارد جامعه احساس میکرد "دولتی" اساسا وجود ندارد. مهمترین عاملی که مشارکت را به زیر پنجاه رساند عملکرد و ناعملکرد دولت بود. مردم از صندوق ناامید شدند. قصه را از آغاز ماجرا تحلیل کنید نه سر!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر علیرضا زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#امید_به_آینده
#انتخابات
#هویت #انتخاب_اصلح
#مردمسالاری_دینی
✅ مأموریت اساسی دولت چهاردهم
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#ولایت_فقیه #نشریه #خط_حزب_الله #امید_به_آینده #انتخابات #هویت #انتخاب_اصلح #مردمسالاری_دینی
شماره ۴۵۱ نشریه خط حزبالله.pdf
1.27M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#امید_به_آینده
#انتخابات
#هویت #انتخاب_اصلح
#مردمسالاری_دینی
✅ مأموریت اساسی دولت چهاردهم
🔶 در آستانه برگزاری دور دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، خط حزبالله در یادداشتی با عنوان مأموریت اساسی دولت چهاردهم، بر اساس بیانات رهبر انقلاب به این سؤال پاسخ داده است که «مسئولان چگونه میتوانند با بهبود وضعیت اقتصاد کشور، امید را تقویت کنند؟»
🔶 خط حزبالله در گزارش هفته این شماره با عنوان «دشمنان صندوق رأی؛ از جکیگور تا لندن» اقدامات ایرانستیزان علیه مرزهای شرافت، انسانیت و هویت ملی در انتخابات را بررسی کرده است.
🌷این شماره هفتهنامه خط حزبالله به روح مطهر شهیدان ابراهیم مرمزی و فرهاد جلیل پیران تقدیم میشود.
🔸 خط حزب الله؛ شماره ۴۵۱
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#فضای_مجازی
✅ ترکیب متفاوت مرددین/ چه باید کرد؟
🔶 آرای مردد دو دسته اند. دسته اول آرای مشارکت ساز هستند. آرائی که بین رای دادن و ندادن مردد اند. دسته دوم آرایی که رای می دهند اما هنوز معلوم نیست به چه کسی. اما حرف اینجاست که کمپین های انتخاباتی و تبلیغات رسانه ای هنوز کمکی به آرای مردد نکرده اند و این یک تفاوت جدی با گذشته است. چرا؟ آیا شعارها و برنامه ها و وعده های نامزدها دست مردم رسیده است؟ اجمالا پاسخ منفی است. اما آیا نامزدها حرف نمی زنند؟ می زنند، چه بسا بیش از گذشته. آیا برنامه و ایده و وعده ندارند؟ کم و بیش دارند. پس ماجرا چیست؟
🔶 علت اصلی اینست که برخلاف گذشته دیگر نامزدها و ستادها نیستند که کمپین می سازند و امروز شبکه های مجازی اند که کمپین سازند. کمپین سازی دیگر بالا به پائین نیست و افقی و عرضی است. به همین دلیل حتی هوادارها نیز کار به برنامه ها و وعده ها ندارند. هرکس قصه خودش از نامزدش را برای مخاطب می گوید تا او نیز با همین قصه هم قصه شود. خیلی هم برایش مهم نیست این قصه چه میزان واقعی است.
🔶 به همین دلیل است که در خیلی از موارد نیز کار به اختلاف و جدل کشیده می شود چون روایت افراد از نامزد مورد علاقه شان اغلب افراطی و دوقطبی ساز است. طبیعت ذهن و روان ادمی چنین است. آدم ها دوست دارند از نامزد مورد علاقه خود فرشته و از رقیب او اهریمن بسازند. برای رقابت های دیو و پری گونه نیز ایده و برنامه و شعار نیاز نیست، بلکه زمین بازی را افشاگری ها و بداخلاقی ها و طعنه زدن ها و غیره روشن می کند. رقابت نمی کنند که دیگران انتخاب کنند، رقابت می کنند تا همدیگر را حذف می کنند.
🔶 اینجاست که سطح کمپین ها فراتر از هواداری سخت نخواهد رفت چون قدرت گسترش در مقایس های بزرگ تر اجتماعی و عمومی را نخواهد داشت. حالا چه باید کرد؟ در روزهای باقی مانده باید کمپین های شبکه ای و افقی شکل بگیرد. کمپین هایی که قدرت رشد مویرگی در شبکه های محلی و خانوادگی و دوستانه و غیره را داشته باشد. صاحب این کمپین ها چه کسانی اند؟ خود فعالان شبکه اجتماعی.
🔶 هرکس با هدف معرفی نامزد مورد علاقه اش مسائلی که می تواند میان مخاطب دست به دست شود را احصا و روی همان تمرکز کند. مثلا فرض کنید این روزها برای مخاطب تورم یا فیلترینگ یا حجاب یا ارز و بورس و غیره مهم است. هر هواداری می تواند روی ایده نامزد خود لابه لای نظام مسائل مخاطب تمرکز شود. هر میزان که از آن ایده می فهمد همان را به زبان خودش بگوید. فایده اصلی این کمپین های شبکه ای اینست که هم وضع موجود را می بیند و هم ناظر به مخاطب ایده و برنامه می دهد و لذا امیدافزاست و از همه مهمتر اینکه به روایت مخاطبین است نه ستادها. چنین کمپین هایی می تواند هم مشارکت بسازد و هم انتخاب. شما هم راه حل پیشنهاد دهید.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#اخلاق
#انتخابات
#مناظرات #رئیس_جمهور
✅ مناظرات و اخلاق انتخاباتی
🔶 مناظرات انتخاباتی در حالی برگزار شد که وداع به یادماندنی مردم با شهدای خدمت و رویکرد اخلاقمدارانه شهید رئیسی سبب شده بود رقبای ریاستجمهوری چهاردهم به شدت تحت تأثیر این فضا باشند. مناظره اول بین شش نامزد به اعتراف همه تحلیلگران سیاسی حاکی از غلبه سنگین اخلاق در انتخابات بود. همه رقبا با احترام با یکدیگر صحبت میکردند. به قدری رعایت اخلاق انتخاباتی پررنگ بود که عدهای زبان به انتقاد باز کردند که اگر مناظرات به این شکل باشد، ما شاهد میزگرد سیاسی هستیم، نه مناظره انتخاباتی! به تدریج فضای انتخاباتی بر فضای معنوی شکل گرفته در شهادت شهید رئیسی غلبه پیدا کرد و اخلاق کم رنگ شد؛ در عین حال در پنج مناظرهای که در دور اول رقابتهای انتخاباتی برگزار شد، هرچند در برخی موارد حملات به رقبا تند بود، ولی بیاخلاقی آشکاری رخ نداد و حرمتها حفظ شد؛ اما در عین حال در فضای ذهنی هواداران مسئله به شکل دیگری ادامه پیدا کرد. تجزیه و تحلیل پیامهای تخریبکننده رقیب در فضای مجازی حاکی از آن بود که ۸۳ درصد از این فضای تخریبی بین هواداران دو نامزد یکی از جریانهای سیاسی رخ داده است. فضایی که هنوز هم آثاری از آن در دور دوم مشاهده میشود.
🔶 رقابت انتخاباتی در دور دوم بین دو نامزدی که بیشترین رأی را در دور اول آورده بودند، شکل گرفت. شرکت مردم کمتر از حد انتظار رقبا، تجزیه و تحلیل نظرات مردم و ناتوانی نامزدها در ایجاد تحرک سیاسی در فضای خاموش جامعه باعث شد رویکردی در نظر گرفته شود که اخلاق انتخاباتی آنچنان که باید مورد توجه قرار نگیرد؛ البته در این بخش سهم رقبا یکسان نبوده است. یکی از نامزدها همواره سعی میکند متخلق به اخلاق اسلامی باشد، ولی نامزد دیگر بارها اصول اخلاقی را زیر پا میگذارد. متهم کردن رقیب به دروغگویی، ارائه نمودارها و آمارهای غلط، به کار بردن الفاظ سخیف، سبک خطاب کردن رقیب و... سبب شده است رفتار انتخاباتی شهید رئیسی در مناظرات چندان مشهود نباشد. اگرچه همین اخلاقمداری یکی از شاخصههای مهم مردم برای انتخاب فرد شایسته در انتخابات پیش رو است؛ ولی بازخورد آن سطح رقابت را بسیار نازل میکند. بخشی از جامعه امروز این سؤال را میپرسد که آیا نهاد احراز صلاحیت افراد، به شاخصهای رفتاری افراد برای احراز پست ریاست جمهوری توجه نمیکند؟ آیا یکی از ملاکهای مدیر و مدبر بودن رعایت اخلاق و صبوری نیست؟
🔶 سخن پایانی اینکه رعایت نکردن اخلاق انتخاباتی و تند شدن فضا، اگرچه تغییرات جزئی در سبد آرای نامزدها ایجاد میکند؛ ولی در سطحی کلانتر سبب میشود تراز جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه و جهان تنزل کند. یکی از اهداف انقلاب اسلامی نهادینه کردن دین در ساختار حکومت بوده است که چنین رفتارهایی ما را از اهداف انقلابیمان دور میکند.
🆔 @tahlil_shjr
دشمنان صندوق رأی؛ از جکیگور تا لندن.pdf
67K
#عزت_ملی
#انتخابات
#هویت #دموکراسی
#مردمسالاری_دینی
✅ دشمنان صندوق رأی؛ از جکیگور تا لندن
🔶 نام «جکیگور» را شنیدهای؟ روستایی است در گوشهی جنوب شرقی کشور؛ از شرق تا مرز پاکستان فاصلهی چندانی ندارد و از جنوب تا سواحل مکران و دریای عمان. از صبح علیالطّلوع روز جمعه همه پای کار بودند تا اهالی جکیگور هم بیایند و رأیشان را بدهند. آنها هم در تعیین سرنوشت کشورشان سهم داشتند؛ نفری یک رأی مثل اهالی تهران، اصفهان، تبریز و مشهد. جمهوری اسلامی اینطور است دیگر؛ وقتی پای انتخابات و صندوق رأی وسط باشد، روستاییِ اهلِ جکیگور و رهبر انقلاب یکسان هستند و هر دو فقط یک رأی دارند.
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#پیشرفت #جهاد_تبیین
#روشنگری #حافظه_تاریخی
✅ به ظریف نبازیم
🔶 ظریف بیشترین سهم را در جمع کردن رأی برای پزشکیان دارد. آنقدری که او خودش را الآن به آب و آتش میزند که پزشکان رأی بیاورد. در دوران روحانی و حتی در گرماگرم مذاکرات این قدر تلاش نمیکرد. معتقدم ظریفِ واقعی همین است نه آن که در زمان روحانی مذاکره میکرد. ظریفِ واقعی همین است که عربده میکشد، دروغ میگوید، به دولت رئیسیِ عزیز تهمت میزند، لجنپراکنی میکند، فرافکنی میکند، به بچه انقلابیها با عنوانِ کاسبان تحریم توهین میکند و از هماکنون پیام ضعف و وابستگی و چراغسبزِ مذاکرات بیاثری که به تعبیر رهبری خسارت محض بود را به طرف های اروپایی و آمریکایی میفرستد.
🔶 قدرتِ تحریف و دروغ خیلی زیاد است، به اندازهای که میتواند علیِ مقتدر را به وادیِ مظلومیت به کشاند. رسالت ما در این مدت کوتاهی که تا انتخابات ۱۵ تیر باقی مانده، روشنگری های پر تعداد، پر حجم، نقطهزن، عالمانه و بهدور از هیاهو است. ما باید خسارتمحض بودنِ برجام و مذاکرات هستهای را برای مردم تبیین کنیم. ما باید تعطیلی کشور، کارخانهها، تولیدیها و بیکار شدن بسیاری از کارگرانِ ایرانی را که، محصول برجام بود برای مردم تبیین کنیم. نباید بگذاریم فراموشی به سراغِ حافظۀ تاریخیِ مردم بیاید. بدتر از برجام فراموش کردنِ آثار فلاکتبار و فضاحتبار آن است. اگر الآن دست نجنبانیم بایستی سال ها شاهد عقب ماندن کشور از عدالت و پیشرفت باشیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: حجت الاسلام اسماعیل فخریان
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#انتخاب_اصلح #دموکراسی
#جمهوری_اسلامی
#مشارکت_حداکثری
✅ جمعه و انتخاب مردم ایران
🔶 جمهوری اسلامی از ابتدا "انتخاب" بود. مردم با یک انقلاب برای اولین بار در تاریخ ایران حکومتی را خودشان برسر کار آوردند. تمام بار و هزینه نظام نوپا روی دوش مردم بود. مردم جنگ را مدیریت کردند اما آن دفاع جانانه را خسران و زحمت نمیدانستند چون در حال دفاع از فرزند نوپا خودشان بودند.
🔶 اصلا جمهوری اسلامی بی مردم معنایی ندارد. جمهوری اسلامی نظام بی مردم نیست. اگر بی مردم بود همان ماه اول، همان سال اول، همان دهه اول، همان تحریم های اول، همان خیانت های اول باید فرو می پاشید.
🔶 حالا مشارکت ۴۰ درصدی در جمهوری اسلامی که نتیجه یک دهه تعطیلی کشور است موجب خوشحالی سلطنت طلبانی است که فرق صندوق رای با صندوق میوه را نمیدانند! یعنی همین ۴۰ درصد هم با اینکه مطلوب جمهوری اسلامی نیست باز صد شرف دارند به سلطنت و شاه و شاهزاده! اصلا جمهوری اسلامی خودش اصرار دارد که مردم باشند.
🔶 هشت سال دولت هاشمی را خواستند، بخواهند. در ۷۶ خاتمی میخواهند، بخواهند!در مجلس آن سال مشهور، تهرانی ها به هاشمی رای ندادند! ندهند! در ۸۴ از بغض هاشمی به احمدی نژاد رای دادند. بدهند. در ۹۲ دوباره به سمت هاشمی چرخیدند، بچرخند. پس از هشت سال دولت هاشمی (روحانی) که در دولت او مشارکت برای اولین بار به زیر پنجاه درصد رسید، رئیسی را خواستند. بخواهند.
🔶 مردم تعیین میکنند! این انتخابها اگر گره گشا بوده یا مانع و باعث پسرفت بوده، نتیجه انتخاب است. عملکرد همین دولت ها مشارکت را به زیر ۵۰ درصد کشاند. ۳۲ سالش دست یک جریان و ۳۳ ماه دست رئیسی بود. ملاک مردمند. هر که را بخواهند. رای حق است. کسی نمیتواند مانع رای و انتخاب مردم شود. اما مسئولیت رای هم باید در دمکراسی پذیرفت. دمکراسی فقط انداختن رای به صندوق و سلب مسئولیت از خود پس از آن نیست.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر علیرضا زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#امید_به_آینده
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_اصلح
✅ یوم الله روزهای مردم است
🔶 همیشه هر جا حضور پرشور و همدلانه مردم در راه آرمان و هدف شان را دیدم، بغض کردم و اشک ریختم... وقتی می بینم جمع کثیری از جامعه ما با امید به بهبود زندگی در کشور سرافراز ایران، سختی رای دادن را به خود می دهد، چشم و دلم به آینده روشن تر می شود..
🔶 از همین روست که باور دارم، «حضور حداکثری» مردم در انتخابات، اصل است و پس از آن نوبت به انتخاب اصلح میرسد چرا که صرف حضور یعنی امید به اصلاح و آرزوی بهبود زندگی... امروز هم یک یوم الله دیگری خواهد بود چرا که میلیون ها ایرانی به یک «امید» رای می دهند و طبعا همه باید تلاش کنیم هر کس انتخاب شد، این بذر امید را آبیاری کند تا به درخت بزرگ در سالهای آینده تبدیل گردد.
🔶 این مردم مومن و مقاوم و با فرهنگ، شایسته بهترین زندگی و مدیرانی لایق هستند تا دیگر حتی بوی ذلت و ضعف هم به مشام آنان نرسد! آمین یا رب العالمین.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا کمیلی
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری
✅ اسنپ انتخابات
1⃣ سخنان دیروز رهبری درباره مشارکت را پیش رو قرار دهید. چندبار فرمودند آبرو شوید. از طرفی بحث و استدلال و "چرا به جلیلی" و چرا "نه به روحانی" و غیره خوب است اما این هم زمان دارد.
2⃣ شاید باورتان نشود؛ اما مطابق نظرسنجی ها تنها 1.6 درصد از کسانی که نمی خواهند شرکت کنند مخالف نظام اند. برخی ناامید از تغییر و برخی حس فساد سیستمی دارند که مجموع اینها نیز 40 درصد است. این گروه هم هیچ. اما نکته مهم اینجاست؛ نزدیک 18 تا 20 درصد کسانی که نمی خواهند رای دهند، انتخابات برای شان مساله نیست. درگیر کارهای خودشان هستند.
3⃣ پیشنهادم چیست؟ شاید ساده ببینید اما خیلی ها که نمی روند رای دهند بخاطر گرماست، حوصله ندارند. باید از زیر باد کولر راه بیافتند و بروند تا مسجد و مدرسه. اینها همه خریدهایشان هم با اسنپ است. اصلا ذهنشان درگیر انتخابات نیست. 20 درصد عدد کمی نیست. خاصه بین افراد 18 تا 30 سال.
🔶 روز انتخابات اسنپ انتخابات شوید. بین دوستان و نزدیک تان این افراد را شناسایی کنید و سراغ شان روید. اول زنگ بزنید و یادآوری کنید که انتخاباتی هست و بعد هم اسنپ رایگان شوید. سر راه آبمیوه هم خریدید که بهتر. البته کاش نظام انتخاباتی ما از این مدل سنتی خارج و متناسب با زیست مجازی مردم می شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr