#روابط_خارجی
#عربستان
✅ آخرین تحولات روابط ایران و عربستان
1⃣ دعوت ملک سلمان از آقای رئیسی برای سفر به ریاض در حال بررسی است که البته در کلیت، پذیرفته شده است. در یک رابطه سلسلهمراتبی، ابتدا باید زمینههای امنیتی و نظامی رفع شوند، سپس روابط دیپلماتیک با انتصاب سفرا انجام شود و در مرحله آخر، روابط سیاسی عالی مانند سفر مقامات ارشد به دو کشور انجام شود. اکنون مرحله اول با توافق شمخانی و عیبان انجام شده و همه در تدارک مرحله دوم هستند. البته پیشبینیهایی برای این سفر شده است که چندان نزدیک به واقعیت نیست.
2⃣ گزینههای سفیری ایران در عربستان، دکتر علیرضا عنایتی و آقای حسن زرنگار ابرقویی است.
3⃣ اکنون ایران و چین به دنبال برگزاری یک نشست جمعی در دو شهر تهران و پکن هستند. ایدههایی جهت برگزاری این نشست جمعی در حال بررسی است که از آن جمله میتوان به نشست شورای همکاری خلیج فارس با حضور ایران در پکن، نشست سازمان همکاریهای اسلامی در تهران یا برگزاری کنفرانس امنیتی تهران مانند کنفرانس امنیتی مونیخ اشاره داشت. هیچیک از این موارد قطعی نبوده و صرفا در مرحله بررسی کارشناسی است.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#معنویت_و_اخلاق
#کرونا
✅ شلیک به یک معلم آمریکایی
🔶 ابیگیل معلم یک دبستان هست و میگه هیچ وقت قیافهی اون دانشآموز ۶ سالهای که به سمتم شلیک کرد رو فراموش نمیکنم، آسیب روحی که به این معلم وارد شده غیر قابل انکار است.
🔶 خشونت با اسلحه در دوران همهگیری کرونا در آمریکا خیلی بیشتر شده و تاثیرش رو بر کودکان هم گذاشته است.
🔸 #به_قلم_اساتید: شیوا تقی نژاد
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#پیام_نوروزی_رهبر
#مهارتورم_رشدتولید
✅ رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر رضوی
🔶 تحول ناظر به تغییر نقاط ضعف است.
🔸مهمترین مشکل اقتصاد ما تصدیگری افراطی دولتی است. بخشهای مهم اقتصاد باید در اختیار مردم باشد.
🔸شرکتهای شبه دولتی نباید با بنگاههای خصوصی رقابت کنند. دولت باید تصدیگری و دخالت را کم کند و نظارت را زیاد کند.
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#صلح_سیاسی
#عربستان_سعودی
✅ توجیه ضعیف
🔰 از اهمال در حفاظت تا انفعال در سیاست دولت اصلاحات
🔶 باخبر پیگیری روابط دوجانبه ایران و عربستان وعادی سازی سطح روابط دیپلماتیک دو کشور، واکنش های متفاوتی درباره علل تاخیر در این صلح سیاسی اتخاذ شد.
🔶 رئیس جمهور سابق و برخی روزنامه های وابسته به جریان اصلاح طلب تلاش داشتند تا این گونه القا کنند که سخنان رهبر انقلاب و کارشکنی های اصولگرایان منجر به قطع روابط همسایگی و عدم امکان آشتی مجدد بوده است؛ پس لازم است تا به طور اجمال حافظه تاریخی این هشت سال را به کار بیندازیم. درست در موعدی که حمله به سفارت عربستان رقم خورد، آقای ظریف در شب پیش از حادثه نگرانی خود را از احتمال اشغال سفارت آل سعود اعلام کرده بود.
🔶 چطور در زمانی که مسئولیت حفاظت از چنین مکان حساسی با دولت است در شب حادثه تعداد نیروهای امنیتی معدود و حضور پلیس ضد شورش مفقود است؟ در عادی ترین صورت هم نیاز به گارد امنیتی بود اما در موعد رفتارهای منفعل دولت و تحرکات تحریک آمیز طرف سعودی اقدامات حفاظتی به طرزی مشکوک کم می شود.
🔶 نکته دیگر اشاره نکردن آقای روحانی و مقاله نویسان نشریات اصلاح طلب به سلسله حوادث موثری است که خشم و انزجار عمومی را برانگیخته بود.
🔶 از جمله تجاوز به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده توسط ماموران خبیث آل سعود به فروردین ۱۳۹۴ وهمچنین به وقوع پیوستن فاجعه منا در مهرماه همان سال که به شهادت ۴۶۴ تن و زخمی شدن ۱۵۹ هم وطن انجامید.
🔶 به علاوه ممانعت دولت سعودی از شناسایی و بازگردانی ابدان مطهر شهدای ایرانی بود که با واکنش سخت رهبر اتقلاب و رجوع تعداد قابل توجهی از پیکرهای شهدا منجر شد.
🔶 در تمام این مدت دولت هیچ اقدام شایسته ای از خود بروز نداد و دربرابر توحش این رژیم با حجاج ایرانی، اهانت مکرر به بازیکنان فوتبال کشورمان و نیز قتل عام چهل تن از مخالفین رژیم آل سعود من جمله رهبر شیعیان عربستان _آیت الله نمر_انجامید، بی تفاوتی نشان داد.
🔶 معلوم است که واکنش غیرتمندانه مردم، سکوت نیست! هرچند تسخیر سفارت نیز عملی هیجانی و خلاف قانون بود، اما اصلاحات نمی تواند پیامد فقدان فهم سیاسی اش را به گردن عزت عمومی یا جریان انقلابی بیندازد. همان طور که ناتوانی شش ساله اش در ایجاد رابطه سیاسی با کشور همسایه، در تضاد باعطش وافرش به جلب رضایت آمریکای متخاصم بود.
🔸 #به_قلم_اساتید:محمد جلیلی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#معنویت_و_اخلاق
#حجاب
✅ ایران لبنان نیست، دست از سرش بردارید!
🔶 مدیریتی، هشیار نبودیم. ارتش سری روشنفکران چراغ خاموش مشغول فعالیت خود بود.
🔶 برخلاف گفتارهای سلبی علیه سیاست فرهنگی جمهوری اسلامی، که سکه رایج است؛ اتفاقا کارنامه فرهنگی جمهوری اسلامی در کلان خود برایند مثبتی داشته است. در دنیا به کودکان آموزش میدهند که مرد هم میتواند باردار شود. به قول ترامپ در مدارس ایالات متحده خواندن انجیل ممنوع است اما آموزش همجنسبازی آزاد! متدینین هم باید به تزئینات رنگین کمانی کلیساها عادت کنند. در دمدستی ترین محصول فرهنگی غرب که همین فیلم و سریالها باشد نیز به یاد نمیآوریم آخرین باری که یک فیلم بدون نشانگان هویت جنسی دیدیم چه زمانی بوده است!
🔶 اما مدیای ایران چه تصویری مخابره میکند؟ این مدیا با همه نابلدیهایش میتواند تصویر جشن تکلیف دختران 9 ساله را که پشت سر بالاترین مقام مذهبی و سیاسی کشور روی خط ببرد. یک تصویر فطری و شالوده شکن. تصویری که اغلب همسایههای مسلمان ایران هم از ساختن آن عاجزند. این سیاست، ناموفق نیست.
🔶 چنان که سیاست کلان در موردحجاب هم درست بود. این چند روزی که حاکم در اعمال صلاحیتش به تردید افتاده و قاعدهی حجاب شل شده، شهر و جامعه منسجم تر به نظر میرسد؟ در همین تهران چندپارگی احساس نمیشود؟ پاساژهای شمال و غرب این شهر ایالت خودمختار نیستند؟ در پاساژ خرید و فروش صورت میگیرد و طبعا مولفهای که موجب یکدست سازی خریداران شود وجود ندارد اما کدام پژوهشگر علوم انسانی و بلکه کدام شهروند میتواند تایید نکند که بخشی از جامعه ایران در بین خریداران و حتی عابران خیابانهای آن مناطق عملا حذف شده است. مناطق مختلف در همین تهران شروع به برساخت هویت و غیریت سازی میکنند. اکباتان قبل از حجاب ممزوجیت بیشتری با کل تهران داشت یا بعد آن؟ اصلا یک پرسش؟ امر به معروف یک شهروند بیشتر شکاف اجتماعی ایجاد میکند یا رقص آن دخترها؟
🔶 حتی مقاصد سفر در ایران به شدت طبقه بندی شده است. جزیره هرمز جای قشر متدین نیست. کیش و هرمز بواسطه فقدان اقتدار هنجارهای دینی تفرجگاه گروههای خاصی شده است. پیامدهای این وضع به کنار، این ریخت از جامعه خندهدار نیست؟ حتما تصور میکنیم به مرور بهتر هم میشود!
🔶 به هوای خیابانهای بیروت و ساحل جونیه
شرحه شرحه شدن جامعه از نتایج ناگزیر انصراف از هنجار حجاب به مثابه «پرچم حاکمیت هنجارهای فراگیر دینی در خیابان» است. توامان با این پیامدهای دیگری نیز به دنبال خواهد داشت. اجزایی از بدنه مذهبی کشور پس از گذشت زمان و ناامیدی از حاکمیت در اجرای شریعت، همانگونه که قشر دینستیز حرف خود را با پایمال کردن قانون به کرسی نشاند، نسبت به قانون و نظم عمومی بیتوجهی کرده و رفتارهای خودجوش و حتی پرخطر را پیشه خواهد کرد. حتی تحریک سرویسهای خارجی برای وقوع چنین اقداماتی به منظور گسترش خشونت اجتماعی کاملا محتمل است. باید زمینه بروز این دست اقدامات را برچید که راه آن پشتیبانی رسمی و قدرتمند حاکمیت از هنجارهای بومی و دینی جامعه است.
🔶 رفتارهای خودجوش و بیرون از دایره نظم عمومی تنها یک انشعاب از واقعیت بزرگتر یعنی ناامیدی بدنه متدین کشور از حاکمیت است. حاکمیت با این ناامیدی کیفیت درونی بدنه خویش را کاهش میدهد و تکیهگاه اصلی خود برای شروع و پیشبرد اقدامات بزرگ نظیر ورود به جنگ سوریه، ورود به جنگ اوکراین، پروژه انرژی اتمی یا حتی مسائلی مانند اصلاح قیمت حاملهای انرژی و اصلاحات سنگین اقتصادی را از دست میدهد. حکومتی که هیچ پناهی برای اطمینان از شروع یک پروژه بزرگ ندارد. چه معنایی از این بهتر برای آغاز فروپاشی؟
🔶 حجاب، خیلی بیشتر از چیزی که تصور میکنیم مهم است. مدیران این کشور هوای لبنانی شدن جامعه ایران را از سر به در کنند. لبنان آیندهی غرورانگیزی نیست که آن را هدف بگیریم. بماند که به همان آشفته بازار جامعه لبنانی نیز نخواهید رسید. ایران، ایران است؛ کشوری که سالی چندبار هویت خود را در خیابانها فریاد میزند. کشوری که ماهیت خود را زیر تابوت سردار شهید در چشم کور روشنفکر، دانشگاهی و مدیر و مسئول این کشور فرو کرد. واقعیت این کشور را میتوانید بفهمید؟
🔸 #به_قلم_اساتید: رضا باقری پور
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#روابط_خارجی
#امارات
✅ دلایل گرایش کشور امارات به سمت ایران
🔶 علت گرایش کشور امارات به سمت جمهوری اسلامی ایران را باید در ۳ سطح داخلی امارات، منطقهای و بینالمللی جستجو کرد:
🔶 سطح داخلی امارات:
1⃣ مخالفت و انتقاد امیرنشینهای دبی، شارجه و راسالخیمه از سیاستهای بنزاید(ولیعهد ابوظبی) زیرا محمدبنزاید برخلاف پدرش بیشترین تمرکزش بر اقتصاد نفتی، بلندپروازیهای نظامی و سیاسی است.
2⃣ مشارکت ابوظبی در ائتلاف علیه یمن و رویکرد تنشزا علیه تهران باعث اختلاف بین امیرنشینهای هفت گانه شده است.
3⃣ محمدبنراشد آل مکتوم (حاکم دبی) مخالف سیاستهای بنزاید و دخالت در امور داخلی دیگر کشورها است.
4⃣ یکی از مولفههای تنشِ داخلی امارات، روابط با تهران بود. حجم معاملات ایران و امارات در سال ۲۰۱۷ میلادی ۱۳ میلیارد دلار بود که ۹۰ درصد از طریق دبی انجام میشد. شرکتهای فعال ایرانی در امارات به دلیل تبعیت ابوظبی از تحریمهای آمریکا، مجبور به ترک امارات و رفتن به سوی عمان، قطر و ترکیه شدند که این باعث تنش بین دبی و ابوظبی شده است.
5⃣ مسئولین اماراتی به این نتیجه رسیدند که هرگونه شیطنت علیه ایران، اقتصاد امارات را ویران میکند و خواستار حل بحران شدند.
🔸 #به_قلم_اساتید: رسول جوکار
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
#اقتصاد
✅ سال ۱۴۰۱؛ فراز یا فرود؟
🔶 سال ۱۴۰۱ برای انقلاب اسلامی و جامعه ایرانی سال پر فراز و نشیبی بود. آن وقایع و جبهه آرایی منظم، دقیق و مهندسی شده که خطای محاسباتی را از بستر فریب رسانه به جامعه القا کرد بسیار پر فشار و کم سابقه بود. فشاری که برای نسل جدید بی سابقه بحساب می آمد. اما انقلاب اسلامی در تاریخ حیات خود به ویژه در وقایع تابستان داغ دهه شصت فراز و فرود شدیدتری را تجربه کرده است در حالیکه آن ایام قدرت و تسلط امروز را نداشت. پرسش مهمتر این است: امروز چه باید کرد و اولویت ها چیست؟
1⃣ اولویت و فوریت با حل بحران اقتصادی است که عمده وظیفه بر عهده دولتمردان است.
2⃣ باید تلاش شود تا اعتماد عمومی تقویت و از عوامل کاهنده اعتماد مردم پرهیز شود. در اینجا نیز عملکرد و صداقت مسئولان ملاک است.
3⃣ جامعه و فعالان اثرگذار در جامعه که صاحب تربیون و رسانه می باشند می بایست از قرارگرفتن در هر نوع "دوگانگی" و تقابل دوری کنند. تقویت تقابل و شکافها بازی کردن در زمین دشمن است.
🔶 سال ۱۴۰۱ یک "فرود" بزرگ داشت. وزن، اعتبار، جایگاه و دست خالی مخالفان جمهوری اسلامی را بیش از قبل برملا ساخت. برای دهه ها این مخالفین خارج نشین به خود ژست آزادی خواهی، استقلال طلبی و انساندوستی گرفته بودند اما عجله شان در رسیدن به قدرت ماهیت رفتاریشان را آشکار ساخت. خشونت بی پروا، توجیه کشتار هموطنان، عادی سازی تجزیه و نشست با تجزیه طلبان بدنام، پناه بردن به پارلمانها و روسای جمهور کشورهای مختلف و تولید هزاران دروغ اثر گذار بخشی از دستِ خالی مخالفان خارج نشین جمهوری اسلامی بود. آنها با تمام توان و یا شاید بهتر است بگویم با حد نهایی توان به میدان آمدند. برای سلبریتی ها برنامه داشتند، روزهای نخست مهر و آبان حتی برای مدارس طراحی کرده بودند. آنها حتی به درگیری و شلوغ سازی فضای زندان ها فکر کرده بودند. زندان لاکان و زندان اوین با این مقدمه به آشوب کشیده شد که زندانیان فکر کنند نظام سقوط کرده است و حال باید خود را نجات دهند! به همین جهت تاکید میکنم این جبهه آرایی برای مخالفان خارج نشین بی سابقه بود. اگر این تیر آخرشان با آن حجم تلاش و سازماندهی به ثمر نرسد دیگر برای آینده به کمای سیاسی خواهند رفت.
🔶 از اینرو در سال ۱۴۰۲ اولویت شان ایجاد بی نظمی، ناآرامی روانی، حوادث امنیتی و اختلال در خدمت رسانی عادی به مردم خواهد بود. تا این سیاست فرسایشی مردم را کلافه سازد.
🔶 پادزهر و راه حل اقدام و عمل مسئولان به وعده هاست. ایجاد فضای اعتماد بین مردم و تبیین بی امان برای شبهات رنگ و لعاب دار است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#تاریخ
#بصیرت
✅ به #زبان_ساده اما متکی به #تاریخ این مملکت
🔶 اگر #مرگ_بر_آمریکا نمی گفتیم؟
🔶 تصور عمومی جامعه امروز این است:
#نخست ما شروع کننده دشمنی و تنش با #آمریکا بودیم.
🔶 اگر علنا این دشمنی را ابراز نمی کردیم از جانب آمریکا هم تنش و #مجازاتی برای ما وجود نداشت.
🔶 بهتر است این مساله را از دیدگاه #تاریخ مورد بررسی قرار دهیم:
برای بررسی این #مساله به ۶۷ سال قبل باز میگردیم به #تعبیر دیگر ۲۵ سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی.
🔶 از دوره #قاجار که نفت توی مسجدسلیمان توسط شخصی بنام دارسی اهل انگلستان کشف شد تا سال ۱۳۳۲ یعنی دوران پدر(رضاشاه) و پسر(محمدرضا) انگلیسی ها #نفت ایران رو در قالب شرکتی بنام ایران و انگلیس میبردن و درصد کمی رو بحساب دولت ایران واریز میکردند.
🔶 وقتی #دولت_مصدق با هدف ملی شدن نفت ایران، سعی کرد انگلیسی ها رو از ایران اخراج کنه و به اصطلاح حقوقی از شرکت نفت انگلیسی که سالها نفت ایران رو میبرد خلع ید کنه، دولت انگلستان نفت ایران رو تحریم کرد، کشتی نظامی به آبادان فرستاد و جلوی #صادرات نفت ایران رو گرفت.
🔶 اون زمان یعنی دهه ۳۰ ایران هیچ چیزی به جز نفت برای #صادرات نداشت، اقلام جزیی دیگه که صادر میکرد ناچیز بود و با درآمد اونها نمیشد کشور رو چرخوند. با اینکه سهم اصلی فروش نفت به انگلستان میرسید، انگلیسی ها پیشنهاد دادن که از این به بعد سود فروش نفت پنجاه پنجاه بشه مثل قراردادی که اون سال با عربستان بستن، #مصدق اینم قبول نکرد و گفت کل نفت واسه ایرانه و شما جمع کنید برید. تحریم شدید ایران، اقتصاد کوچک کشور رو ورشکست کرد. مصدق مجبور شد برای تامین بودجه و تهیه مایحتاج مردم ارواق دولتی بفروشه که موقتی بود مردم هم شرایط مصدق رو درک میکردن و اوایل همراه بودن تا اینکه از داخل خیانت ها شروع شد.
🔶 امید مصدق این بود که از یک قدرت دیگه وسط دعوای ایران و انگلیس استفاده کنه و دست به سمت آمریکایی ها دراز کرد تا کمک مالی دریافت کنه، ابتدای ماجرا آمریکایی ها مواضعی به نفع ایران اتخاذ کردن، نیمه راه یکی به نعل زدن یکی به میخ و نهایتا سمت انگلیسی ها رو گرفتند.
🔶 دعوای بین ایران و انگلیس که اون زمان #چرچیل نخست وزیرش بود بالا گرفت و رفت به دادگاه لاهه، #ایران پیروز شد و این از لحاظ حقوقی موفقیت بزرگی برای مصدق بود اما در صحنه عمل ایران تحریم بود و درآمدی نداشت.
🔶 مصدق یک روز و یکبار هم #مرگ بر آمریکا نگفت نه تنها نگفت بلکه رسما به آمریکا سفر طولانی داشت، بعدا نامه نوشت و از #دولت_آمریکا درخواست وام کرد چند ماه آمریکایی ها معطلش کردن و آخرش گفتن مشکلات داخلی خودتون و ما نمی تونیم بهتون کمک کنیم.
🔶 آمریکایی ها ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ علیه مصدق کودتا کردن، نوه روزولت رئیس جمهور اسبق این کشور مامور بود تا عملیات رو توی ایرانی فرماندهی کنه. کودتا پیروز شد و مجددا مسیر #تاریخ ایران به نفع خارجی ها و استبداد داخلی تغییر کرد.
🔶 #مصدق برکنار شد. سپهبد زاهدی به نخست وزیری رسید. خواهران نفتی(شرکت های بزرگ) به نفت ایران برگشتن با این تفاوت که این دفعه #انگلستان تنها نبود بلکه شرکتهای نفتی آمریکایی هم اومدن و چنبره زدن روی نفت ایران.
🔶 دقت کنید ده سال قبل از اینکه #امام_خمینی اصلا شناخته بشه و اساسا حرکت رو شروع کنه و خبری از انقلاب باشه این ماجرا اتفاق افتاده، حرکت امام سال ۴۲ شروع شد و این ماجرایی که دارم میگم سال ۳۲ رخ داده است.
🔶 چندماه بعدش #معاون رئیس جمهور آمریکا برای دیدار شاه به ایران اومد، دانشجوها روز ۱۶ آذر تجمع کردن و سه تا دانشجو کشته شدن و روز دانشجو ثبت شد.چند سال بعدش ساواک تاسیس شد و دیگه قدرت #بلامنازع_استبدادی افتاد دست شاه.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#ارز #دلار
#ارزش_پول_ملی
✅ ضربه فنی دلار
🔶 متأسفانه، افزایش قیمت دلار از جمله موضوعاتی است که رابطه مستقیمی با معیشت مردم و ارزش پول ملی پیدا کرده است؛ رابطه الاکلنگی که افزایش و کاهش هر یک در کفه دیگری تأثیر چشمگیری خواهد گذاشت.
🔶 دولت برای شکستن این رابطه و جلوگیری از دلاریزه شدن اقتصاد کشور، درصدد اجرای طرحها و ایدههای نویی است که سد راه افزایش قیمت دلار شود.
🔶 نخستین اقدام دولت و بانک مرکزی ارائه بخشنامهها و مصوبات گوناگون، راهاندازی مرکز مبادله ارز و طلا و بازارسازی ارز بود که توانست تا حدود زیادی افسار دلار را به دست بگیرد تا جایی که دلاری که در ماههای گذشته قیمت 60 هزار تومان را دیده بود تا چندین ساعت روی کانال 40 هزارتومان قرار بگیرد. این تغییر رویکرد دولت و بانک مرکزی نسبت به ارز اقدامی سنجیده و کارآمد بود که حتی در روزهای تعطیل، مانند نیمه شعبان صرافی ملی فعال بود و به متقاضیان ارز خدمات میداد.
🔶 برنامه پیشین دولت که در تیرماه امسال کلید خورد و نتایج آن در ماهها و سالهای آینده به خوبی خود را نشان میدهد، توسعه دیپلماسی، پیمانهای پولی چندجانبه در مبادلات روبلی ـ ریالی است. برنامهای که طبق اعلام بانک مرکزی در تیرماه امسال، حجم معاملات روبل ـ ریال به مرور افزایش مییابد و دیگر فقط ارزی به نام دلار و یورو تعیینکننده قیمت ارز کشور نیست، بلکه روبل هم کنار سایر ارزها موجودیت مییابد.
🔶 هرچند این اقدام به مذاق دلالان دلار خوش نیامد و به شایعهپراکنی و انتشار دروغ دست زدند تا جایی که دبیر کل کانون صرافان «کامران سلطانیزاده» در این باره گفت: «با توجه به ریزش شدید قیمت ارز در روزهای گذشته، برخی دلالان و افرادی که از پایین آمدن قیمت دلار ناراحت هستند، اقدام به انتشار اخبار دروغ به نقل از کانون صرافان کردهاند. این افراد با انتشار اخبار دروغ و اعلام نرخهای غیر واقعی و تعیین کف و سقف برای نرخ دلار سعی میکنند بازار ارز را متشنج کنند.» یادمان نرود که دلار، سلاحی نامرئی است که آمریکا طی چند دهه اخیر برای اعمال سلطه اقتصادی بر کشورها استفاده کرده است.
🔶 ایالات متحده با استفاده از خلأ قدرت به وجود آمده پس از جنگ جهانی دوم، پول خود را به سایر کشورها تحمیل کرد و از آن روز، دلار نه یک واحد پولی، که سلاح نامرئی آمریکا در منازعات بینالمللی بوده است. از همینرو شکستن آقایی دلار همان مطالبه رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۹۵ است، یعنی همان دورانی که ماشین بیراننده دلار در سراشیبی افتاده بود و روزبه روز سرعتش ضریب میگرفت و متقابلاً توقف آن را با چالشی بزرگتر و سنگینتر روبهرو میکرد. در آن زمان بود که معظمله بیان کردند: «اگر مسئولان و مردم بتوانند اقتصاد مقاومتی را به معنای واقعی محقق و کشور را از جادوی مالی و پولی دشمن خلاص کنند و ارزش و آقایی دلار را در زندگی اقتصادی بشکنند، کشورهای دیگر را نیز نجات دادهاند و برای آنها الگو خواهند شد.
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
✅ گزارش خاندوزی از روابط اقتصادی ایران و روسیه
🔶 وزیر اقتصاد در گفتگو با اسپوتنیک:
🔹در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۱، صادرات به روسیه بیش از یک میلیون و ۲۷۷ هزار تن و واردات از روسیه حدود دو میلیون و ۸۷ هزار تن بوده است.
🔸خوشحالیم که ایران و روسیه در مسئله سوآپ به همکاری عملی دست پیدا کردهاند. انگیزه بسیاری برای گسترش همکاری ایران و روسیه در حوزه انرژیهای نو و تجدید پذیر و همچنین انرژی هسته ای صلح آمیز وجود دارد.
🔸ما در زمینه پروژه کریدور شمال به جنوب بسیار جدی هستیم و بسیار پیگیرانه این امور را پیگیری می کنیم. آینده جهان آینده منطقه گرایی و چندقطبی خواهد بود نه یکجانبهگرایی در اقتصاد جهانی.
🔶 ما در حال کنار گذاشتن موانع بانکی و ارزی بین ایران و روسیه هستیم تا نیازی نباشد از سوئیفت و سایر پیامرسانهای مالی از این دست استفاده کنیم.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#افول_امریکا
#تحریم
✅ شکست گزینههای روی میز آمریکا
🔶 مرکز تحقیقات کنگره آمریکا در جدیدترین گزارش خود به شکست تمامی راهکارهای دولتهای متعدد آمریکا اعم از «تحریمهای جامع، اقدامات محدود نظامی و تعامل دیپلماتیک» در مهار ایران اعتراف کرده است.
🔶 در ادامه این گزارش آمده است: «تا سال ۲۰۲۳، حکومت ایران از نفوذ قابلتوجهی در منطقه خاورمیانه برخوردار است و درحال توسعه روابط جدید با روسیه و چین است و کماکان قادر است منافع آمریکا در منطقه و فراسوی آن را به چالش بکشد».
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#مهارتورم_رشدتولید
#ایران_قوی
✅ ایران قوی، دشمن منزوی
🆔 @tahlil_shjr
خط حزب الله_۳۸۶.pdf
2.77M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#مهارتورم_رشدتولید
#ایران_قوی
✅ ایران قوی، دشمن منزوی
🔶 خط حزبالله در گزارش هفته خود، شکست سیاست استکباری انزوای جمهوری اسلامی و ثمرات تقویت روزافزون تعاملات بینالمللی ایران اسلامی را بررسی میکند.
🔶 یادداشت هفته خط حزبالله، به مناسبت سخنرانی نوروزی حضرت آیتالله خامنهای در حرم مطهر رضوی به بررسی مسئله «تحول» در بیانات رهبر انقلاب پرداخته است.
🔶 شماره این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر پاسدار شهید میلاد حیدری که سحرگاه امروز در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در حومه دمشق به شهادت رسیدتقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۸۶
🆔 @tahlil_shjr
#خط_حزب_الله
#عزت_ملی
#ایران_مقتدر
✅ ایران مقتدر، دشمن منزوی
🔰 قسمت اول
🔶 «خط حزب الله» شکست سیاست استکباری انزوای جمهوری اسلامی و ثمرات تقویت روزافزون تعاملات بین المللی ایران اسلامی را بررسی میکند.
🔺 پرده اول: نابودی رژیم صهیونیستی دیگر افسانه نیست
🔶 "افسانه ویرانی" کاری از یک فیلمساز صهیونیستی به نام «گادی دار» است که به مسئله فروپاشی اسرائیل از درون اشاره کرده است. فروپاشی از دورن جامعه صهیونیستی مسئلهای است که نشانههای آن ظاهر شده است و "آری شبیط" در کتاب "خانه سوم" نیز به خوبی آن را مورد بررسی قرار داده و به چالشهای امنیتیای اشاره کرده است که میتوان با آن مقابله کرد، اما از هم گسیختگی جامعه صهیونیستی اجازه مقابله و حل آنها را نمیدهد و با این توصیف خودِ اسرائیلیها تبدیل به خطر بزرگی برای دولت جعلیشان میشوند.
🔺 ناآرامیها و تظاهرات بیسابقه روزهای گذشته در مقابل ساختمان کنست
🔶 رژیم صهیونیستی که به گزارش رسانههای صهیونیستی بیش از ۹۰ هزار نفر در آن شرکت کردند، به خیابان آمدن هزاران اسرائیلی علیه کابینه رژیم صهیونیستی در بیش از ۱۲ هفته گذشته و همچنین اعتصاب مؤسسات اسرائیلی در اعتراض به قانون تغییرات قضایی که ۲.۵ میلیارد شیکل (واحد پول رژیم صهیونیستی) خسارت به اقتصاد اسرائیل وارد کرده بهگونهای است که روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز این اتفاقات را یک درگیری ایدئولوژیکی-فرهنگی عمیق داخلی در رژیم صهیونیستی نامیده است.
🔶 ضعف ارتش اسرائیل در برابر مقاومت فلسطین، فرسایش دکترین نظامی و وقوع حوادث خشونتآمیز و امتناع اسرائیلیها از خدمت در نیروی ذخیره بهویژه بخش نیروی هوایی، نابودی اسطوره دروغین ارتش شکستناپذیر اسرائیل، وخامت اوضاع اقتصادی و اعتصابات همهجانبه در سراسر فلسطین اشغالی، شدت گرفتن موج مهاجرت جمعی صهیونیستها، دیکتاتوری کابینه صهیونیستی و سقوط دموکراسی ادعایی و جعلی آن در کنار تقویت جریان مقاومت فلسطین، همه نشانههای وضعیت رو به افول رژیم پوشالی صهیونیستی است. از همین رو سید مقاومت، سید حسن نصرالله در سخنرانی اخیرش رژیم صهیونیستی را "غرق در بحران" توصیف کرد و معتقد است در تاریخ موجودیت این رژیم مانند امروز ضعف، بنبست، سردرگمی، ناامیدی و عدم اعتماد به یکدیگر و آیندهشان وجود نداشته است.
🔺 پرده دوم: شکست سیاست انزوای جمهوری اسلامی
🔶 در شرایط ملتهب و دشوار رژیم صهیونیستی و روزهایی که رسانهها از زوال و فروپاشی اسرائیل میگویند اما در کشورهای عربی که تا چند صباح پیش، مسابقه بر سر عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی بود، اوضاع دگرگون شده است. وزارت خارجه بحرین در بیانیهای تصمیم رژیم صهیونیستی برای شهرکسازی جدید در مناطق شمالی کرانه باختری را محکوم و پارلمان اردن نیز با اخراج سفیر رژیم صهیونیستی موافقت کرده است.
🔶 توافق اخیر ایران و عربستان نیز صهیونیستها را به شدت نگران کرده است."آویگدور لیبرمن" وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی احیای مناسبات ایران و عربستان را یک شکست برای سیاست خارجی اسرائیل دانسته و روزنامه"یدیعوت آحارانوت"در گزارشی نوشت که توافق ایران و عربستان بهمنزله فروریختن دیوار دفاعی منطقهای است که اسرائیل میخواست برای خود بسازد.
🔶 سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول عزت، حکمت و مصلحت با حفظ مواضع اصولی و اساسی در حمایت از جبهه مقاومت و آرمان فلسطین، ایران اسلامی را به پایگاهی مستحکم برای جریان مقاومت تبدیل کرده است، حمایتی که همواره صریحا از سوی جمهوری اسلامی اعلام شده است.
🔺 پرده سوم: ارتقای روابط با آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین
🔶 تحولات اخیر در امتداد تحیّر و شکستهای منطقهای آمریکا و فرار آنها از افغانستان نشان از دست برتر جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت در منطقه غرب آسیا دارد. پیگیری سیاست ارتباط با همسایگان و کشورهای آسیایی، عضویت در پیمان شانگهای و تحولات اخیر در ارتباط با کشورهای حوزه خلیج فارس گامهایی اثرگذار در شکست نقشه پیچیده دشمن برای انزوای جمهوری اسلامی ایران بود، چراکه «آمریکا و اروپاییها فشار آوردند که ایران منزوی بشود. «انزوا» در اصطلاح سیاست خارجی یعنی قطع رابطهی با کشورها؛ [وقتی] کشورها با یک کشوری رابطه نداشته باشند، میگویند منزوی شد؛ آنچه اتّفاق افتاد، نتیجهی عکس داد. بله، رابطهی ما با غربیها ضعیف شد ــ با آمریکا که رابطه نداشتیم، با اروپا هم رابطهی ما ضعیف شد ــ امّا ما رابطهی خودمان را با آسیا صد درصد محکمتر کردیم؛ بعد از این هم همین را ادامه خواهیم داد؛ ما ارتباطات سیاسی و اقتصادی و فنّی و علمی خودمان را با بخش مهمّ کشورهای آسیا ادامه خواهیم داد. در بخشی از پیمانهای مهم عضو شدیم.
🆔 @tahlil_shjr
#خط_حزب_الله
#عزت_ملی
#ایران_مقتدر
✅ ایران مقتدر، دشمن منزوی
🔰 قسمت دوم
🔶 دشمن میخواست ما را منزوی کند، تلاش و تواناییهای ملّت ایران موجب شد که ما بتوانیم در بخشی از پیمانهای منطقهایِ مهم و مؤثّر عضو بشویم؛ منزوی که نشدیم، بعکس، مطرح شدیم و روابطمان با دولتهای منطقه و ملّتهای منطقه تقویت شد.» ۱۴۰۲/۱/۱
🔶 در شرایط تحریم بیسابقه آمریکا علیه ایران اسلامی، گسترش روابط با کشورهای همسایه، توانسته به خنثیسازی تحریمها کمک کند و نتایج مثبت سیاسی و امنیتی دیگری را در پی داشته باشد. سال گذشته حجم تجارت بـا کشورهای همسایه از ۲۰ میلیارد دلار به ۵۳ میلیارد دلار رسیده است.
🔶 ابتکار عمل ایران در برقراری ارتباط با سایر کشورهای جهان نیز ادامه خواهد داشت و «ارتباطات قوی با آفریقا و آمریکای لاتین جزو برنامههای حتمی ما است و انشاءالله این برنامه را دنبال خواهیم کرد.»۱۴۰۲/۱/۱
🔶 ارتقای روابط با کشورها و تعاملات فعالانه در حوزه سیاست خارجی جمهوری اسلامی، حرکتی در مسیر اقتدار ایران اسلامی و افزایش ظرفیتهای اقتصادی و سیاسی برای کشور است، زیرا «ما در بیرون کشور هم ظرفیتهای مهمی داریم؛ طرفدارانی داریم، عمق راهبردی داریم؛ در منطقه، در کشور؛ بعضی بهخاطر اسلام، بعضی بهخاطر زبان، بعضی بهخاطر مذهب شیعه؛ اینها عمق راهبردی کشور هستند؛ اینها جزو تواناییهای ما هستند؛ از همهی این تواناییها باید استفاده کنیم. فقط هم در منطقه نیست، ما در آمریکای لاتین عمق راهبردی داریم، در قسمتهای مهمی از آسیا عمق راهبردی داریم، امکاناتِ استفاده داریم؛ از اینها بایستی استفاده کنیم، اینها کشور را قوی خواهد کرد.» ۱۳۹۳/۶/۱۳
🔺 ایران مقتدر در مقابل نظام سلطه
🔶 امروز سیاستهای قطعی جمهوری اسلامی در مقابل سیاستهای جنگطلبانه و سلطهطلبانه جبهه استکبار به سرکردگی آمریکا و رژیم صهیونیستی و حمایت صریح و قاطع از جریان مقاومت موجب شده است تا سیاستهای پرخرج آنها برای استثمار ثروتهای منطقه غرب آسیا و جنگ تبلیغاتی دشمن برای فراموشی آرمان فلسطین بیاثر شود. سیاستی اصولی که در عین دفاع از ارزشهای دینی در حمایت از مظلوم و دفاع از کشورهای استقلالطلب و ملتهای آزادیخواه، به توسعه روابط و برداشتن موانع با سایر کشورهایی که در جورچین آمریکا بازی نمیکنند هم توجه دارد. برهمین اساس ما «با اروپا هم قهر نیستیم؛ با هر کدام از کشورهای اروپایی و دولتهای اروپایی هم که سیاستهای آمریکا را کورکورانه تبعیّت نکنند، حاضریم کار کنیم.» ۱۴۰۲/۱/۱۴۰۲
🔶 اوضاع نقاط مختلف جهان از قبیل سربرآوردن قدرتهای اقتصادی جدید، افول آشکار قدرت آمریکا، جنگ اوکراین، بحرانهای رژیم صهیونیستی، اعتراضات گسترده و ادامهدار فرانسه، افزایش نابسامانیهای اقتصادی و آمریکا، ادامه مشکلات اقتصادی اروپا، شکست سیاست فشار حدأکثری بر ایران و افزایش نفرت از نظامیان آمریکایی در کشورهایی که با هزینههای گزاف به آنها لشکرکشی کردند، نشان میدهد که مناسبات جدیدی در جهان دارد شکل میگیرد «یک نظم بینالمللی جدید در پیش است برای دنیا، در مقابل نظم دوقطبیای که بیست و چند سال پیش بود.» ۱۴۰۱/۲/۶ خطوط اساسی این هندسه جدید جهان این گونه خواهد بود که «آمریکا در نظم جدید جهانی منزوی خواهد بود... آسیا خواهد شد مرکز دانش، مرکز اقتصاد، مرکز قدرت سیاسی، مرکز قدرت نظامی... فکر مقاومت و جبههی مقاومت در مقابل زورگویی گسترش خواهد یافت»۱۴۰۱/۸/۱۱
🔶 جوان ایرانی، ضمن آمادگی باید بداند که ما میتوانیم جایگاه برجستهای در این نظم جدید داشته باشیم و امروز که نشانههای تغییر نظم جهان آشکار شده است، باید به نقشآفرینی در این عرصه جدید و خطیر بپردازیم.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#حجاب
✅ محکی برای دوستانِ همیشه منتقد!
🔶 از شواهد پیداست که سکوت و بیعملی چند ماهه نظام در قبال مساله کشف حجاب و تننمایی به همین منوال ادامه خواهد داشت و حاکمیت دیگر ارادهای برای پیگیری قانون حجاب در کشور ندارد. این البته از نظر من علل روشنی دارد که شاید بعدها درباره آن بنویسم اما در این نوشتار قصد پرداختن به علل این سکوت و بیعملی ندارم. به هرحال چیزی که امروز شاهدش هستیم «بسته شدن پرونده قانون حجاب» در ایران است.
🔶 خب این وضعیت سالها مورد مطالبه دو طیف بود. طیف اول همین حامیان غائله سخیف زن، زندگی، آزادی هستند که من با آنها کاری ندارم. طیف دوم اما رفقای مذهبی و انقلابی ما بودند که نظام را به خاطر اعمال قانون حجاب و اتخاذ مواجهه انتظامی و کیفری با بیحجابان تخطئه میکردند و از لزوم کار تربیتی و فرهنگی در این زمینه سخن میگفتند.
🔶 یا بعضا متدینین جامعه را به خاطر تذکر لسانی به بیحجابان به باد انتقاد میگرفتند و معتقد بودند ابتدا باید حجاب را بهمثابه معروف و بیحجابی را به عنوان منکر در جامعه ترویج کنیم و سپس امر و نهی نسبت به آنها انجام دهیم! من فرض را بر صداقت همه این دوستان میگذارم و این حرفها را حمل بر نگاه کارشناسانه آنها میکنم. اما میخواهم اینجا یک پیشنهادی مطرح کنم.
🔶 قطعا برای همه دینداران و متدینین جامعه که دغدغه احکام اسلام و شریعت در جامعه را دارند(و ما هم انشالله در این زمره هستیم) این وضعیت برهنگی که کم کم با گرمتر شدن هوا در حال ظهور و بروز است نگران کننده است. پیشنهاد من این است که بیایید از امروز رصد کنیم.
🔶 ببینیم این دوستان مدافع کار فرهنگی و تربیتی و منتقد برخوردهای انتظامی در زمینه حجاب، الان که دیگه نظام دست از قانون حجاب برداشته است، چقدر نسبت به همان کار تربیتی و فرهنگی که ادعا میکردند اهتمام خواهند ورزید! بشمارید ببینید چندتاشون درباره حجاب قلم خواهند زد، چندتاشون عزم جدی برای ورود به مدارس و دانشگاهها برای تبیین حجاب خواهند داشت، چندتاشون یک محصول فرهنگی درباره حجاب تولید خواهند کرد و...
🔶 برای من روشن است که این دوستان نه تنها اقدامی در این زمینه انجام نخواهند داد، بلکه بهزودی در کسوت منتقدان نظام ظاهر خواهند شد و مجددا حاکمیت را به خاطر عملکرد ناموفق در زمینه حجاب، خواهند نواخت!
🔸 #به_قلم_اساتید: ابوالفضل اقبالی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#اغتشاشات
#ایران_قوی
✅ ایران قوی
🔶 امام خامنهای: ملت ایران توانست مقابل تحریمها، کودتا و جنگ رسانهای بایستد.
🔸در همین اغتشاشات اخیر، همه وارد شدند، رئیس جمهور کشوری مثل امریکا صریحا از اغتشاشات درونی کشور حمایت کرد، بعضی از کشورهای اروپایی نیز رؤسای دولتشان از این اغتشاشات حمایت کردند
🔶 هدف کاهش قدرت جمهوری اسلامی بود که ایران هم مقابل آن ها نشان داد قوی است
🔸بخشی از پالایشگاه پارس جنوبی که تمام ساخت ایران است در اوج تحریمها به بهره برداری رسیده است.
🔶 ما رابطه خود با آسیا را قوی کردیم و بعد از این هم صد در صد این مسیر را ادامه خواهیم داد، تلاش دشمن برای انزوای ایران جواب نداد.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انقلاب_اسلامی
#حکومت_اسلامی
✅ مردم ایران و تاسیس حکومت
🔶 نادرشاه افشار طوائف و قبایل را با قدرت شمشیر مغلوب ساخت و حکومت تشکیل داد. البته ابتدا قصد داشت صفویه به قدرت بازگردد. برادرزاده او عادل شاه افشار در قلمرور کوچکتر از نادر جانشین او شد. پس از مدت کوتاهی ابراهیم شاه افشار، برادر خود را خلع و خود پادشاه شد.
🔶 شاهرخ شاه افشار نوه دختری شاه سلطان حسین صفوی هم کمتر از یک سال و سه ماه در قدرت ماند. افشاریه منقرض شد. کریم خان زند که از فرماندهان سپاه نادر بود با غلبه بر سایر قبایل به قدرت رسید. پس از کریم خان زند، بر سرجانشینی قدرت جنگ آغاز شد.
🔶 بحران همیشگی در ایران، بحران انتقال قدرت بود. آغامحمدخان قاجار، خواجه محبوس در ارگ کریم خان توانست سایر رقبا را شکست دهد و ایل قاجار را به قدرت برساند. سالها پیش از او، پدرش محمدحسن خان قاجار در کنار رود اترک و استرآباد جنگید. مقدمات اتحاد ایل قجر را او فراهم ساخت.
🔶 آغا محمدخان مقتدر توانست حکومت قاجار را تثبیت و به برادرزاده اش خان بابا انتقال داد. خان بابا همان فتحعلی شاه است. قجر دست به دست شد تا یک حکومت جدید با سبک جدید بر سر کار آمد. حکومت جدید برای اولین بار با کودتای خارجی ها شکل گرفت. ایل و طائفه ای پشت این حکومت نبود.
🔶 رضا سوادکوهی که در لشکرکشی به اردبیل چکمه های انگلیسی جعفرقلی خان سردار بهار را تمیز میکرد سال ها بعد مجری طرح ژنرال آیرونساد شد و در سوم اسفند ۱۲۹۹ کودتا کم هزینه و فوری برپا کرد. سرهنگ شد، به سردارسپه رسید. نخست وزیر شد و در نهایت پادشاه!
🔶 در تمام این حکومت های بر سر کار آمده؛ افشاریه، زندیه، قاجاریه و پهلوی
مردمِ ایران نقش نداشتند. آورنده حکومت نبودند. برای تشکیل حکومت خودشان تلاش نکردند. یک ایل بر سایرین غلبه پیدا می کرد و دیگران مجبور به تبعیت بودند. در تشکیل حکومت پهلوی حتی همان ایلها هم نقش نداشتند.
🔶 مردم تابع بودند. تنها حکومتی که مردم خودشان با ایجاد یک انقلاب توانستند شکل دهند، برای آن هشت سال بجنگند و آن را تثبیت کنند همین جمهوری اسلامی است. اگر جمهوری اسلامی آورده مردم نبود بقا هم نمی یافت. مردم رکن حکومتند.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#جامعه_اسلامی
#فرهنگ_سازی
#امر_به_معروف_نهی_از_منکر
✅ چند نکته در بابِ ماست ریختن یک فرد بر سر دختر بی حجاب!
1⃣ کسانی که با افکار امام خمینی و امام خامنهای آشنا هستند، می دانند که این بزرگان نهتنها با اینجور برخوردها موافق نیستن؛ بلکه به دفعات گوناگون آن را به شدّت مورد عتاب و سرزنش قرار دادند.
2⃣ این افراطیگری های زشت جز صدمه به فریضه زیبا و واجبِ امر به معروف، هیچ نتیجهای جز ایجاد تنفر در تمامی اقشار جامعه ندارد و از جانبِ هر عقل و هر عاقلی محکوم است.
3⃣ دشمن زیرک، چند روزیاست بوی اجرایی شدنِ سری جدید قوانین و ضوابطِ مربوطِ به عفاف و حجاب به مشامَش خورده و با وایرال این خوراکهای لذیذ و خوشمزه، هم میخواهد واژه مقدّس و فریضه الهیِ امر به معروف را ذبح و به حاشیه بکشاند و هم میخواهد اجرای قوانین را تحت الشعاع قرار دهد.
4⃣ این روند اول از همه باید از سمتِ فعالین رسانهای و فرهنگیِ میدانی و مجازی، جنبش دانشجویی و به طور عام، تمامی حزباللهیها محکوم شود و اگر این اتفاق نیفتد دشمن مثل ماجرای اسید پاشی، این دست از برخوردها را نیز به نام جریان انقلابی و آمرین دلسوز به معروف، میزند.
5⃣ این روند اگر محکوم نشود، به این حد میرسد که افرادی مثل اکبر گنجی معروف به اکبر پونزی که یک زمانی پونز به دست به سمت دخترانِ بیگناه مردم حملهور میشد، ولی الان آنور آب لِنگ رو لِنگ، توئیت میزند و این حرکت را به فرمان آتش به اختیار رهبر انقلاب ربط میدهد.
6⃣ بله آن عدّه کمی از دختران بیحیا؛ مُشت و لگد به بانوی عفیفه و باحیا میزنند، چادر از سرش میکشند، رکیکترین توهینها را میکنند ولی چون بویی از اخلاق و شرف و انسانیت نبردند، حسابِشان جداست و اینها را فقط میشود با ابزار قانون تادیب کرد.
7⃣ و امّا مقصّر اصلی این ماجرا، آن مسئولین کم یا بیغیرتی هستند که با تاخیر در روند اجرای قانون عفاف و حجاب، مردم را به جان هم میاندازند تا با سهلانگاری، هزینههای جدیدتری برای جمهوریِاسلامی رقم بخورد؛ اگر مطالبات مهم و به حق مردمی در مقابل جریانِ بیحیا سازی دختران و بیغیرت نمودنِ پسران جدی گرفته نشود، بین مردم اختلافات شدیدتر و درگیریها بیشتر خواهد شد.
🔶 همه میدانیم بی حجابی محدودیت ندارد؛ برخی مزدورانِ دشمن در داخل با وقاحت تمام علاوه بر بی حجابی، قسمتی از بدن خود را به نمایش میگذارند؛ که از عمد باعث و بانی دو قطبیسازی جامعه میشوند و مردمِ دلسوزِ ما را که برای حفظ کانون گرمِخانواده ایرانی عفاف و حجاب را مطالبه میکنند، تحریک به درگیریهای فیزیکی کنند؛ در اینجا نظامِاسلامی موظّف است تا از اسلام ناب دفاع کند و با تدبیر و شدّت با افرادی که به دنبال لُختشدن برای به انحراف کشاندن مسیر جامعه مهدوی هستند؛ برخورد سفت و محکم کند، تا دشمنان خانوادهِایرانی در اجرای برخی از پروژههای خود، شکست بخورد!
🔶 تببین و روشنگری برای ذهنهای بیدار، عاقل و منطقی جوابگوست ولی برای دِلانی که به قول خدا مُهر الهی بر قلبشان خورده فقط با تنبیه، مجازاتِ قوه قهریه میتوان جامعه را به سمتِ سلامت سوق داد.
🔶 گاهی شخصی میگوید سر درد دارم خُب دکتر یا خودش تجویز به خوردن قرص سردرد میکنند، ولی گاهی معلوم میشود که شخصی تومور مغزی دارد؛ اینجا دکترِ متخصّص برای بهبود شرایطِ فرد مجبور به شیمیدرمانی وی میشود؛ اگرچه برای بیمار در ظاهر اذیتکننده ولی سلامتیاش واجبتر است!
🔶 پس چگونه برخیها از ما توقع دارن، نُسخه الهی را که با توجه به شناخت هردو جنس مرد و زن توسط خالقِ جهانِ هستی ارائه و تنظیم شده را زیر پا له کنیم و سلامت روانی یک جامعه را نادیده بگیریم؟!
🔸 #به_قلم_اساتید: امین سرمدی
🆔 @tahlil_shjr
جنگ ارزی با نرخ مجازی.pdf
72.5K
#اقتصاد
#جنگ_ارزی #دلار
✅ جنگ ارزی با نرخ مجازی
🔸در مقطع کنونی، تمرکز جنگ اقتصادی دشمن علیه ایران روی جنگ ارزی است. جنگ ارزی، کاهش رقابتی ارزش پول ملی یک کشور در برابر پول کشورهای دیگر است. البته جنگ ارزی دو مدل کاملاً متفاوت دارد؛ در یک نوع از جنگ ارزی، مسئولان کشور خودشان قدرت پول ملی را کاهش میدهند..
🔸 #به_قلم_اساتید: علی کارگر
🆔 @tahlil_shjr
هدایت شده از هسته مرکزی بینالملل بسیج دانشجویی
🔶 هسته بین الملل بسیج دانشجویی دانشگاه علوم تحقیقات برگزار میکند:
«رژیم صهیونیستی زیر ذره بین»
📍 دوره مجازی چالش های ژئوپلیتیک و امنیتی رژیم صهیونیستی
🎞 به همراه تحلیل و نقد و بررسی فیلم سینمایی عملیات نهایی
👤 استاد دوره: جناب آقای محمدهادی واعظمهدوی
کارشناس روابط بینالملل
🗓 چهارشنبه ۱۶ و پنجشنبه ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۲
⏰ از ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸:۳۰
📜 به همراه گواهی پایان دوره برای شرکت کنندگان
💳 هزینه دوره ۴۰ هزار تومان
📌 جهت ثبت نام از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
به توضیحات صفحه ثبت نام توجه نمایید
https://formafzar.com/form/vgkaa
▪️مهلت ثبت نام تا ۱۵ فروردین ماه
▫️اطلاعات بیشتر : @ic_srb
🔻ظرفیت دوره محدود میباشد
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات تهران
🔻 همراه ما باشید:
تلگرام | ایتا | بله | توییتر
#هسته_مرکزی_بینالملل_بسیج_دانشجویی
@iccbso
#استقلال_و_آزادی
#اعتراضات_فرانسه
#مرزبندی_با_دشمن
#تحریم
✅ دنیا نمیخواهد صدای مردم فرانسه را بشنود!؟
🔶 فرانسه یک شروین ندارد تا "برای" این پیرمرد اهل پاریس بخواند!؟ رعایت حقوق بشر فقط بهانه تحریم ایران است! فرانسه را از سازمان های حقوق بشری اخراج نمی کنید!؟
🔶 همه این شوآف برای فشار بر مردم ایران بود؟ سلبریتی های فرانسه غیرت ندارند؟ شرف ندارند؟ خانم جولی و سرمربی پاری سن ژرمن از مردم حمایت نمی کنند!؟
🔶 اینها را نگفتم تا خشونت را توجیه کنم
اینها را نوشتم تا جوان تربیت شده در فضای مجازی ببیند. کعبه آمال غربگرایان برای دهه ها همین فرانسه بوده است. بُت بزرگی برای جریان روشنفکری در همه اعصار، همانها که برای سایر ملل نسخه می پیچند امروز با مردم خودشان اینگونه رفتار می کنند چه رسد دلسوزی برای شما جهان سومی ها!
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#انقلاب_اسلامی
#مرزبندی_با_دشمن
#افول_امریکا
#عین_الاسد
✅ اهمیت حمله ایران به پایگاه های آمریکا...!
🔶 خیلی بی تعارف بگویم تمام مصائب آمریکا زیر سر ایران است. از ۴۴ سال پیش که انقلاب به پیروزی رسید و جمهوری اسلامی تشکیل شد، مبارزه واقعی با آمریکا نیز آغاز گشت. در تمام این سالها ایران با مقاومتی که داشت قوی تر شد و آمریکا علیرغم فشارها، تحریم ها، تحمیل جنگ، ترور و غیره موفق به ساقط کردن جمهوری اسلامی نشد.
🔸به عبارتی هرچه بیشتر قلدری کرد تو دهنی محکم تری نیز دریافت نمود و هیچگاه نتوانست آنچه در سر دارد را پیاده کرده و یا به اهداف خود برسد. نکته مهمی که در تقابل ایران و آمریکا بیشتر به چشم میخورد نترسیدن جمهوری اسلامی از هیمنه ساختگی ایالات متحده آمریکا بود. آمریکا قوی بود لیکن نه آنقدر که با ابزار رسانه و هالیوود در اذهان ملتها جا انداخته بودند. در دورانی که ممالک مختلف جهان از دسترسی به تسلیحات پیشرفته محروم بودند، نقطه قوت آمریکا ابزار نظامی اش بود و با این هر که را میخواست سر جایش مینشاند و اهداف خودش را پیش میبرد؛ کسی نیز جرات اینکه به سران کاخ سفید تو بگوید نداشت. این باعث شد تا برای تسلط بر دنیا، در هر کجای عالم که اراده کند پایگاهی بزند و چماقش را بر سر ملت ها نگه دارد.
🔶 یکی از مناطقی که بدلیل استراتژیک بودنش، آمریکا علاقه و انگیزه بیشتری برای ایجاد پایگاه های متعدد داشت غرب آسیا و خلیج فارس بود. شاید آن روزی که این پایگاه ها را احداث میکردند به ذهنشان هم خطور نمیکرد که روزی کشوری پیدا شده و برایشان دردسر ساز شود. آمریکا تمام مناسباتش بر پایه زور و قدرت نظامی بود و ایران اگر میخواست مقابلش بایستد، میبایست در حوزه نظامی قوی میشد تا به سطح قابل قبولی از بازدارندگی برسد.
🔶 ما برای این کار به تسلیحات پیشرفته نیاز داشتیم و با مجاهدت امثال طهرانی مقدم ها در موشک و پهپاد سرآمد شدیم. تبدیل شدن به قدرت موشکی و پهپادی در کنار توانایی بی نظیر حاج قاسم در بسیج کردن ظرفیت های مقاومت در کشورهای مختلف منطقه، از ایران یک قدرت غیر قابل مهار ساخت. اکنون جمهوری اسلامی و محور مقاومت به لحاظ تسلیحاتی نه تنها از نیروهای آمریکایی در منطقه چیزی کم ندارد که در موارد زیادی از آنها سرتر است.
🔸ایران امروز به راحتی میتواند پایگاه ها و ناوهای آمریکایی را هر زمان که اراده کند هدف بگیرد و خسارات و تلفات زیادی را به آنها وارد کند. جمهوری اسلامی در موارد متعددی این را اثبات کرده و نشان داده آنجا که لازم است اقدامی کند، تردیدی به خود راه نخواهد داد و درنگ هم نمیکند. در حالی که در ۸۰ سال گذشته هیچ کشوری حتی جرات نداشته یک گلوله سمت آمریکا شلیک کند، ایران عین الاسد را شخم زد، پهپاد گلوبال هاوک را انداخت، ملوانان آمریکایی را به صرف قلیه ماهی بازداشت کرد، بر سر سرباز زنشان چفیه انداخت، و روزی نیست در عراق سوریه پایگاه های ایالات متحده را مورد عنایت قرار ندهد.
🔶 آمریکا حالا تجهیزات دارد ولی چندان به دردش نمیخورد، زیرا شرایط دیگر مثل قبل نیست که قدرت و تجهیزات و تسلیحات فقط در دست خودشان باشد. محور مقاومت امروز سلاح هایی در اختیار دارد که بعضا آمریکایی ها از آن محرومند. پهپادی که از تمام سامانه های دفاعی و راداری عبور میکند و بساط آمریکایی ها را به هم میریزد قطعا سرآمد است. و نکته بعدی اینکه تعدد پایگاههای آمریکا در سراسر جهان که یک روز نقطه قوت ایالات متحده به حساب می آمد، حالا به نقطه ضعفش بدل شده است؛ اکنون کاخ سفید مجبور است مدام رصد کند به کدام پایگاه در کدام نقطه از جهان حمله شده است.
🔶 دوران بی سلاحی ملت ها تمام شده و پایگاه های متعدد فقط ضربه پذیری آمریکا را بیشتر میکنند. ایران در تحقیر آمریکایی ها همواره پیش قدم بوده و تا اخراج کامل نیروهای اشغالگرش از پای نخواهد نشست. نحوه برخورد جمهوری اسلامی با آمریکا همچنین به دیگران نیز جرات داده تا مستقل تر بوده و ترس و رودربایستی را کنار بگذارند. روسیه امروز به راحتی پهپاد آمریکایی را میزند، چین صریحا با آمریکا مخالفت میکند، و عربستان علیرغم میل کاخ سفید با ایران به توافق میرسد. و نکته پایانی اینکه آمریکا امروز هیچ سودی برای منطقه ندارد و صرفا برای ملت های منطقه دردسر ساز است.
🔸 #به_قلم_اساتید:عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#پیام_نوروزی_رهبر
#تحول
✅ گامهای تحول برای پیشرفت
🔰 قسمت اول
🔶 مروری بر مسئلهی تحول در بیانات رهبر انقلاب
🔶 محور اصلی سخنرانی نوروزی حضرت آیتالله خامنهای در حرم مطهر رضوی(ع) به مسئلهی تحول اختصاص داشت. به همین مناسبت، نشریه خط حزب الله در این یادداشت به بررسی ابعاد مسئلهی تحول براساس بیانات رهبرانقلاب پرداخته است.
🔶 تحول نیاز هر جامعه پویا
«هر جامعهی زنده و پویایی به تحوّل احتیاج دارد.» ۱۳۹۹/۳/۱۴، لذا «انقلاب اسلامی همچون پدیدهای زنده و بااراده، همواره دارای انعطاف و آمادهی تصحیح خطاهای خویش است، امّا تجدیدنظرپذیر و اهل انفعال نیست.» ۱۳۹۷/۱۱/۲۲ دلیل حرکت به سمت تحول این است که ما «در مواردی عقبگرد داشتیم، که این خیلی موضوع تأسّفبار و ناپسند و غیر قابل قبولی است، و برخلاف طبیعت انقلاب است. زنده ماندن انقلاب به این است که پیدرپی نوآوری داشته باشد، تحوّل داشته باشد.» ۱۳۹۹/۳/۱۴ از طرفی دیگر «مشکلات را با یک حرکت عادّی نمیشود برطرف کرد... باید نوآوری وجود داشته باشد و این کار باید انجام بگیرد. این جزو مسلّماتِ این دورهی از انقلاب است برای گام دوّم.» ۱۴۰۰/۲/۲۱
🔶 حال سوال مهم این است که تحول به چه معناست؟ در چه عرصههایی و چگونه باید انجام گیرد؟ چه آثار و نتایجی دارد؟
🔶 مراد از تحول تقویت انقلاب است
واژه «تحول» مانند بسیاری از واژگان دیگر، قابل تفسیر به معانی مختلف درست و غلط است؛ لذا باید منظور خود را از آن به صورت دقیق بیان کنیم تا مورد رهزنی دشمنان قرار نگیرد. تحول «عبارت است از تغییر بخشها و نقاط معیوب؛ چه در نظام اسلامی، چه در جامعهی ایرانی.» ۱۴۰۲/۱/۱ یعنی «ایجاد یک حرکت جهشی و جهادی» ۱۴۰۰/۲/۲۱ در نقطه مقابل، تحول مورد نظر دشمنان «عبارت است از تغییر هویّت جمهوری اسلامی.» ۱۴۰۲/۱/۱
🔶 تفاوت این دو معنا در این است که «تحوّلی که مورد نظر آنها است، تحوّل در اصلِ انقلاب است... یعنی تحوّل آنها به معنای ارتجاع است؛ برگشت به عقب. مفاهیم انقلابی را میخواهند نفی کنند.» ۱۴۰۰/۲/۲۱ منظور آنها «تبدیل مردمسالاریِ اسلامی به یک حکومت باب میل استکبار است.» ۱۴۰۲/۱/۱ اما «مراد ما از تحوّل، تحوّل برای تقویت انقلاب است.» ۱۴۰۰/۲/۲۱ غلط بودن منظور دشمنان واضح است؛ زیرا تحول اساساً ناظر به رفع عیوب و نقاط ضعف است؛ در حالی که تحول مدّ نظر آنها تغییر و دگرگونی در نقاط قوت است! در حالی که «در هر تحوّلی، روی این نقاط قوّت باید تکیه کرد، آنها را باید افزایش داد، نقاط قوّت را باید برجستهتر کرد و گستردهتر کرد، امّا در کنار اینها نقاط ضعفی هم وجود دارد. تحوّل، ناظر به تغییر نقاط ضعف است.» ۱۴۰۲/۱/۱
🔶 در عرصههای حکمرانی و سبک زندگی باید تحول انجام بگیرد
نکتهی دیگر اینکه تحوّل در چه عرصههایی باید انجام بگیرد؟ به طور کلی تحول باید «در همهی بخشهای اداری کشور و بخشهای حکمرانی کشور و همچنین در بخشهایی از سبک زندگی عمومی» ۱۴۰۰/۲/۲۱ انجام بگیرد که برخی از این بخشها اقتصادی، برخی فرهنگی و برخی اجتماعیاند. برای تحول باید کارهای زیر را انجام داد:
1⃣ در مسائل اقتصادی باید «مدیریّتها و فعّالیّتهای اقتصادی مورد نیاز مردم را به مردم بسپریم... بخشهای مهمّ اقتصاد باید در اختیار مردم باشد... دولت تصدّیگری را بایستی کم کند، نظارت را باید زیاد کند.»۱۴۰۲/۱/۱
2⃣ در مسئلهی نفت باید «بند ناف اقتصاد کشور را از نفت قطع کنیم؛ یعنی بتوانیم اقتصادِ بدون نفت را به وجود بیاوریم.» ۱۳۹۹/۰۳/۱۴
3⃣ برای علاج تحریمها «بعضی از کشورهایی که تحریم شدند، وابستگی خودشان را به دلار قطع کردند، وضعشان بهتر شد... این کار را ما هم باید بکنیم.» ۱۴۰۲/۱/۱
4⃣ در مسئلهی مهار تورم «ما به رشد اقتصادی سریع و مستمر احتیاج داریم... مهار تورّم متوقّف است به افزایش تولید و افزایش تولید، دست مردم است؛ اگر چنانچه مردم اقدام کنند، همّت کنند، این کار عملی است.» ۱۴۰۲/۱/۱
5⃣ در بخش قانونگذاری «گاهی در قانون بودجهی سالانه در مجلس، هزینههای قطعی تصویب میشود و درآمدهای غیر قطعی در مقابل آن قرار داده میشود؛ که این منجر میشود به کسری بودجه.» ۱۴۰۲/۱/۱ لذا باید «در زمینهی بودجهبندیهای دولتی، دولت و مجلس بودجه را جوری ببندند که به معنای واقعی کلمه ناظر به موضوع، ناظر به مسئله، ناظر به عملکرد باشد؛ به تعبیری «بودجهی عملیّاتی» [باشد].» ۱۳۹۹/۳/۱۴
6⃣ در مسئلهی نظام آموزشی باید «آموزشهای دانشگاهی و دبیرستانی را، حتّی دبستانی را، آموزشهای عمقی قرار بدهیم؛ عمقی، کاربردی، نه صرفاً حفظی؛ درسها و بحثهای فایدهمحور را مطرح بکنید.» ۱۳۹۹/۳/۱۴
7⃣ در مسئلهی آسیبهای اجتماعی مانند «مسئلهی تأمین عدالت، یا حلّ قطعی مشکلاتی مثل اعتیاد... یا در زمینهی مسائل خانواده به معنای واقعی کلمه باید تحوّل ایجاد کنیم.» ۱۳۹۹/۳/۱۴
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#پیام_نوروزی_رهبر
#تحول
✅ گامهای تحول برای پیشرفت
🔰 قسمت دوم
🔶 همچنین «کشور ما بسرعت به سمت پیری دارد پیش میرود؛ این خبر خیلی دهشتناکی است... اینها را با تحوّل بایست انجام داد.» ۱۳۹۹/۳/۱۴
8⃣ در مسئلهی سبک زندگی مردم نیز «عادات غلطی در بین ما مردم وجود دارد که با اینها بایستی برخورد کرد. با نصیحت و توصیه و راهحلهای جزئی نمیشود کار کرد، یک کار تحوّلی لازم است.» ۱۴۰۰/۲/۲۱ این عادات غلط و عیوب بزرگ عبارتند از اسراف، مسابقهی تجمّل، ریختوپاشهای اشرافیگرانه، عدم تعصب دربارهی تولیدات داخلی، عدم اغماض و گذشت نسبت به یکدیگر.
🔶 اعتماد به نفس ملی و امیدآفرینی شرط ایجاد تحول است
نکتهی دیگر اینکه برای تحول به چند شرط مهم نیاز داریم:
1⃣ اعتماد به نفس ملّی. «ملّتی که اعتماد به نفس دارد، میتواند اقدامات تحوّلی را بخوبی به سرانجام برساند؛ مسئولان این ملّت هم جرئت میکنند که دم از تحوّل بزنند و اقدام به تحوّل بکنند.» ۱۴۰۲/۱/۱
2⃣ هوشیاری نسبت به نقاط قوت. «اگر هوشیار نباشیم، غافل باشیم، به عنوان تحوّل، به نام تحوّل ممکن است به نقاط قوّت خودمان ضربه بزنیم... اگر بخواهیم به نقاط قوّتمان ضربه وارد نشود، باید نقاط قوّت را بشناسیم.» ۱۴۰۲/۱/۱
3⃣ امید به آینده و افق روشن. «امیدآفرینی، خودفریبی نیست... ضعفها هم باید بیان بشود، اشکالی ندارد؛ امّا در کنار بیان ضعفها بایستی امیدآفرینی هم بشود، آینده و افق روشن در مقابل چشم قرار بگیرد و نشان داده بشود.» ۱۴۰۲/۱/۱
4⃣ تکیه بر پشتوانه فکری. «تحوّل صحیح احتیاج دارد به پشتوانهی فکری؛ یعنی هر حرکت بیپشتوانهی فکری را نمیشود تحوّل دانست.» ۱۳۹۹/۳/۱۴«تحوّل باید بر مبنای اصول و مبانی فکری اسلامی و دینی باشد؛ وَالّا اگر چنانچه تحوّل مبتنی بر یک مبنایی نباشد، تحوّل نیست، تذبذب و هرج و مرج است.» ۱۳۹۹/۴/۷
5⃣ نترسیدن از دشمنان. «یک شرط مهم برای ایجاد تحوّل، نترسیدن از دشمن و دشمنیها است... بالاخره هر اقدام مثبتی، هر کار مهمّی ممکن است یک عدّهای مخالف داشته باشد؛ مخالف، مخالفت میکند.» ۱۳۹۹/۰۳/۱۴
6⃣ حوصله و صبوری. «تحوّل لزوماً یک حادثهی دفعی نیست؛ گاهی تحوّل تدریجاً انجام میگیرد؛ بیصبری نباید کرد. اگر چنانچه هدفگیری و نشانگیری درست انجام گرفته باشد و حرکت به معنای واقعی اتّفاق بیفتد، اگر چنانچه به هدفِ تحوّل هم دیر برسیم ایرادی ندارد؛ عمده این است که راه را برویم، حرکت را انجام بدهیم.» ۱۳۹۹/۳/۱۴
🔶 ایمان مردم سرمایه ارزشمندی برای قدرت تحول است
حال سوال مهم این است که در این تحول عظیم، از کدام نقطه قوت برای تغییر استفاده کنیم؟ در پاسخ باید گفت بهترین نقطه قوتی که میتواند نقاط ضعف را تغییر دهد «ایمان مردم» است. «یک حقیقتی در جمهوری اسلامی وجود دارد که هیچکس نمیتواند کتمان کند و آن قوی بودن بنیهی مردمی جمهوری اسلامی است؛ جمهوری اسلامی از لحاظ بنیهی مردمی انصافاً در دنیا بینظیر یا کمنظیر است.» ۱۴۰۱/۱۲/۴ مهم اینکه «این استحکام بنیهی نظام اسلامی، این قوّت بنیهی نظام اسلامی، استحکام درونی نظام اسلامی و ملّت ایران، ناشی از ایمان است. مردم ایران مردم مؤمنی هستند.» ۱۴۰۲/۱/۱
🔶 پیشرفتهای نظام و مردم در دهه های گذشته نیز «در سایهی ایمان به وجود آمده است، در سایهی احساس عزّت ملّی، در سایهی احساس نیاز به توان داخلی.» ۱۴۰۲/۱/۱ این مسئله آنقدر مهم است که دشمنان «میخواهند نرمافزار واقعی قدرت ملّیِ کشور را از دست ملّت بگیرند، بیاثر کنند؛ این نرمافزار عبارت است از ایمان مردم، ارزشهای دینی مردم، ارزشهای ملّی مردم، اعتقادهای مردم.» ۱۴۰۲/۱/۱ لذا در این تحول عظیم «ایمان ملّی خیلی سرمایهی ارزشمندی است؛ حفظ ایمان ملّی، یکی از این سرمایهها است که به مردم ارتباط پیدا میکند.» ۱۴۰۰/۱۲/۱۹ همین ایمان مردم است که آنها را به مشارکت در اقتصاد، انجام کارهای تولیدی، مصرف کالای داخلی، دوری از اسراف و تجمل گرایی، دوری از دو قطبی های کاذب و... میکشاند.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🆔 @tahlil_shjr
مطالبهگری مردم ضامن حفظ محیط زیست است.pdf
79.6K
#سیاستهای_کلی_نظام
#محیط_زیست
✅ مطالبهگری مردم ضامن حفظ محیط زیست است
🔸 در اسناد بالادستی اعم از اصل پنجاهم قانون اساسی، سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب و نهایتاً برنامهی تحولی دولت سیزدهم، بحث حفاظت از محیطزیست پرداخته شده و ما مکلفیم بر اساس آن کارمان را انجام بدهیم و سیاستگذاریها و ریلگذاری سازمان حفاظت محیطزیست کشور بر این اساس باشد.
🔸 ما در برهههای مختلفی شاهد تأکیدهای رهبر انقلاب برای مسئله حفظ محیطزیست بودهایم و از زاویه بیانات ایشان وقتی نگاه میکنیم، مکرر و با کلیدواژههای بهروز نسبت به مسائل محیطزیستی اشاره داشتهاند و تکالیف ما را مشخص کردند.
🔸 یک بحث اساسی دیگر هم که دنبالش کردیم و خوشبختانه حدود دو ماه قبل رونمایی کردیم بحث نقشهی ارزشگذاری محیطزیستی شش تا از استانهای کشور بود؛ که یک بازهی زمانی هجدهماهه یا یک و نیم ساله هم فرصت دادیم که انشاءالله کل کشور تحت پوشش قرار بگیرد.
🔸 #گفتگو_با_اساتید : آقای دکتر علی سلاجقه؛ رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست
🆔 @tahlil_shjr
از خامفروشی مواد خام تا خامفروشی مواد اولیه.pdf
69.6K
#علم_و_پژوهش
#اقتصاد
#خام_فروشی
✅ از خامفروشی مواد خام تا خامفروشی مواد اولیه
🔸اخیراً یک معدن بزرگ دیگر هم از فلز گرانبهای لیتیوم در کشور کشف شده که میتواند جایگاه ایران را از سومین تولیدکننده این فلز به دومین یا شاید نخستین جایگاه ارتقاء دهد.
🔸 #به_قلم_اساتید: احمدرضا هدایتی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقامت
#امید_به_آینده
✅ فرهنگ لغت غربگرایی❗️
🔶 غربگراهای تکرارچی، #استقامت را عمدا به #تکرار ترجمه می کنند تا افق های روشن گم شود!
🔸هرگز کسی به موفقیت و پیشرفت نمیرسد مگر با استقامت و صلابت در «آرمانها» و تحول و نوآوری در «روشها»
🔶 #امام_خامنهای، قله رفیع «استقامت» در اهداف عالی و چشمه جوشان «تحول و نوآوری» در دنیای امروز هستند.
🔸 #به_قلم_اساتید:حمیدرضا ابراهیمی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#اخراج_آمریکا
#افول_امریکا
✅ اخراج خفت بار آمریکا از منطقه، چگونه؟!
🔶 شخصا به اینکه آمریکا یک روز از منطقه اخراج میشود اعتقاد داشتم، لیکن تصور آنکه به این زودیها اتفاق بیفتد برایم مقدور نبود. تا اینکه مصاحبه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا را دیدم که گفته بود ایران میخواهد ما را از منطقه اخراج کند. به همین یک جمله "ایران میخواهد ما را از منطقه اخراج کند" دقت کنید؛ بیچاره مانند کودکی است که نزد مادرش از کسی که میخواهد اسباب بازی اش را بگیرد شکایت میکند!
🔸کدام ایران؟ همان ایرانی که زمانی شاه اش بدون اجازه سفیر آمریکا آب هم نمیخورد. همان شاهی که وقتی خبرنگار آمریکایی گزارش محرمانه سیا علیه او را برایش خواند گفت من آدم آمریکا در منطقه بوده ام! آن ایران ضعیف امروز به برکت انقلاب اسلامی به جایی رسیده که سخنگوی وزارت خارجه آمریکا میگوید "میخواهد ما را از خاورمیانه اخراج کند". ایرانی که حالا علاوه بر خودش، به بسیاری کشورهای دیگر نیز انگیزه مبارزه با ایالات متحده را داده است.
🔶 من وقتی این ضعف را در کلام یک دیپلمات ارشد آمریکایی دیدم، مطمئن شدم اخراج آمریکا از منطقه چندان هم دور نیست، همانطور که احتمالا فروپاشی اسرائیل در کوتاه زمانی رخ خواهد داد. آمریکا امروز با ایران طرف است و این ایران دیگر ایران سابق نیست. جنگ با جمهوری اسلامی هم کار ساده ای به نظر نمی آید، کما اینکه استراتژیست هایشان بارها و بارها بر آن صحه گذاشته و به سران کاخ سفید هشدار داده اند.
🔶 کاخ سفید امروز با ایرانی طرف است که وقتی پهپاد ۲۰۰ میلیون دلاری آمریکا را ساقط میکند، ترامپ بابت اینکه به جایش آن یکی هواپیمای با سرنشینشان را نزده از تهران تشکر میکند، و بایدن وقتی میفهمد پایگاهش در سوریه مورد حمله موشکی و پهپادی قرار گرفته، بلافاصله میگوید قصد درگیری با ایران را نداریم! کدام ایران؟ همان ایرانی که حالا غنی سازی اورانیوم اش را به ۶۰ درصد رسانده و توانایی غنای ۹۰ درصد را هم دارد، و آمریکایی ها اکنون ۳ سال است میگویند این کشور تا دو هفته دیگر میتواند بمب اتم بسازد. ما که اطلاع نداریم، اما آن دو هفته کذایی اگر سال اول هم نیامده باشد، بالاخره در سالهای دوم و سوم احتمالا فرا رسیده است. اصلا به ما چه! بحث ما چیز دیگری بود!
🔸جمهوری اسلامی واقعیتی است که آمریکا و تمام آنچه در منطقه بابتش فخر میفروخت را بی خاصیت کرده است. مهمترین فاکتور در خنثی کردن توانمندی های آمریکا تولید قدرت و نمایش عزتمندانه اش بود. شما فکر میکنید عربستان سعودی خیلی دلش میخواست آمریکا را رها کند و به سمت ایران و چین بیاید؟ خیر! عربستان مجبور شد. چون وقتی از خودش پرسید اگر با ایران درگیر شوم آیا آمریکا به کمکم خواهد آمد؟ پاسخ روشن بود، خیر! آیا تجهیزات آمریکایی میتوانند جلوی اصابت موشکها و پهپادهای شلیک شده به عربستان را بگیرند؟ و باز پاسخ واضح تر از قبل همان "خیر" بود. چون این یکی را دیگر لمس کرده بودند. و این جمهوری اسلامی بود که حضور آمریکا در منطقه را در نظر سعودی ها و سایر اعراب حوزه خلیج فارس، نه تنها بی ارزش که حتی دردسر ساز کرد. آمریکایی که حالا در مقابل نفت هایی که میبرد قادر به برآورده کردن خواسته های اعراب نیست.
🔶 کشورهایی نظیر بحرین و قطر که از امروز به بعد آمریکا صرفا برایشان دردسر است، چون اگر طیاره ای از پایگاه های آمریکایی در این دو کشور برخیزد و به منافع مقاومت آسیبی بزند، ایران آن کشورها را مقصر میداند. پس خروج آمریکا از منطقه حالا به یکی از آرزوهای اینها هم بدل شده است، هرچند قطر خیلی زودتر متوجه شد.
🔶 آمریکا که برود منطقه آرام میشود. حتی دلیلی برای جنگ در یمن هم وجود نخواهد داشت وقتی سعودی و ایران خود میتوانند با یکدیگر حرف بزنند. و شاید به همین دلیل است که تعدادی نمایندگان کنگره آمریکا از همین حالا خواستار خروج آبرومندانه بایدن از سوریه شده اند تا به فضاحت فرار از افعانستان گرفتار نشوند. اینجا غرب آسیا و خلیج تا ابد فارس خانه ملت های مسلمان است و باید از لوث وجود اجانب ستمگر پاک شود. آمریکایی ها اگر خودشان رفتند که بهتر؛ اما اگر نرفتند ایرانیها اخراجشان خواهند کرد. آن هم با خفت.
🔸 #به_قلم_اساتید: عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#جنگ_شناختی
#حجاب
✅ کُپ کردن در تصمیم گیری
🔸نظرسنجی ارشاد میگه 80 درصد موافق الزام حجاب اند.
🔹میگن دروغه
🔸حداقل ده نظرسنجی ملی میگه بالای 75 درصد اعتقاد به حجاب دارند.
🔹میگن دروغه
🔸نظرسنجی همشهری میگه 79 درصد گفتن بدون قانون هم حجاب برنمی دارند
🔹میگن دروغه
🔸میگیم خب چشم باز کنید شهرو ببینید. اکثریت با کیست؟ الان که بیحجابی آزاد است چرا اکثریت حجاب دارند؟
🔶 واقعیت اینست که مشکل حجاب نیست. مشکل مسخ شدن ذهنی عده ای، توسط رسانه های خارجی است.
مسئولی که واقعیت را از دریچه رسانه های خارجی می بیند، نمی تواند تصمیم بگیرد.
شرع و قانون و خواست اکثریت را می بینند، اما دچار کُپ کردن در تصمیمگیری هستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr