#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#آمریکا
✅ جنگ در این جبهه سخت است!
🔶 حمله آمریکا به ساحت افکار عمومی هرروز ابعاد جدیدی به خود میگیرد؛ در شرایطی که نمایندگان کشورمان در حال مذاکره با کشورهای ۱+۴ هستند، دشمن در تلاش است با عملیات رسانهای اهداف خود را محقق کند و کشور را آشوب نما به تصویر بکشد. برای این منظور از ابزارهای متعددی در عملیات روانی و جنگ شناختی بهره میگیرد.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 آمریکا وقتی از جنگ نظامی و دیپلماتیک بهرهای نمیبرد، جنگ را به عرصه دیگری که حصار و دیواری ندارد میکشاند، یعنی جنگ علیه افکار عمومی.
در دهه ۱۹۷۰ و در بحبوحه جنگ سرد با شوروی، یکی از وظایف کمیتهای آمریکایی به نام «کمیته خطرات فعلی»، بهزانو درآوردن دشمن از طریق جنگ نرم و تبلیغات و هجمههای رسانهای بود.
بعد از فروپاشی شوروی اکنون دهها کمیته و اندیشکده با تئوری «تغییر صلحآمیز حکومت در ایران» در حال سناریونویسی، یارگیری، تولید و توزیع محتوا، راهاندازی رسانه، تحریک جامعه به اغتشاش آفرینی و حمایت از اغتشاشگران هستند.
🔸 آمریکا گروههای رسانهای معاند را مانند گذشته فقط در آمریکا قرار نداده است و آنها را در میان پایتختهای کشورهای همسایه پخش کرده است؛ دبی، استانبول، بغداد، باکو، ابوظبی، ریاض مملو از گروههایی هستند که در قبال دلارهای سیاه واشنگتن به حیات نباتی خود ادامه میدهند و با ایجاد شوهای فرهنگی و هنری درصدد هستند که انحطاط اخلاقی را به لبههای مرزی کشور بکشانند.
🔸 گروه دیگری از افراد برانداز در داخل کشور، همان نیات و خواستههای آمریکا را نسبت به ایجاد ناامیدی، دعوت به اغتشاش و نافرمانی مدنی، دنبال میکنند و خواهان فشار از بیرون بر روی نظام اسلامی میشوند. این گروه در سالهای گذشته در پستهای حساس کشور نیز نفوذ داشته و دسترسیهای گستردهای در داخل و خارج برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی و ارتباط با بیگانگان را به دست آورده است.
🔶 نکات راهبردی
🔸 این شبکهها هیچگاه از هم جدا نبودهاند و همواره در حال تعامل و تضایف برای مقابله با انقلاب اسلامی بودهاند و بهجرئت میتوان گفت که حتی یک مورد اختلافسلیقه و دیدگاه در مورد عملکرد نظام اسلامی نداشتهاند اما بهعکس همواره نظام را متهم به کمکاری، فساد، ضدیت با مردم معرفی کردهاند.
🔸 سخنان عناصر وابسته داخلی در مورد اعتراضات، اغتشاشها و گزارشهای حقوق بشری همواره مورد استناد نیروهای غربی و عربی قرار میگیرد.
🔸 جنگ در این جبهه نرم، بسیار سخت است و قطعاً یکی از راههای مبارزه با چنین جریانهای پیچیدهای، جهاد تبیین و ارائه خطوط روشنگری در خصوص ارتباطات معاندین داخلی و خارجی است.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد مهدوی؛ کارشناس رسانه و مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
یک رهبر به تمام معنا.pdf
937.7K
#سبک_زندگی
#تحلیل_کننده
#ایام_فاطمیه #فاطمیه
#حضرت_زهرا
✅ کتابچهی «یک رهبر به تمام معنا»
🔶 گزیدهی بیانات حضرت آیتاللهخامنهای در خصوص ابعاد مختلف شخصیت و سیرهی حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها)
🔸 شخصیت و مجاهدتهای حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از زوایای گوناگون، پیامها و درسهای بینظیری برای انسانها به همراه دارد؛
شخصیتی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی یک «الگو» و «اسوه» است.
🔸 قطعا بهرهمندی از این دریای عظیم «معنویت و معرفت و مجاهدت» نیازمند این است که شناخت کافی از ابعاد گوناگون شخصیتی این بانوی بزرگوار و سیره و سبک زندگی و مجاهدتهای ایشان پیدا کنیم.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#جریان_های_سیاسی
✅ گرا به دشمن؟!
🔶 نظریهپردازان جریان اصلاحات در حال نظریهپردازی برای ایجاد نارضایتی، اعتراضهای خیابانی و خشونت در جامعه هستند.
این جریان سیاسی همهساله در آستانه زمستان و تابستان شروع به گمانهزنی برای عامالبلوی در کشور میکنند تا ضمن ناامید کردن جامعه، دشمنان را به اعمال فشار بیشتر به کشور تشویق کنند.
در هفته گذشته نیز روند دامن زدن به اعتراضات از سوی چهرههای این جریان سیاسی گسترش یافته است؛
🔶 گزارههای خبری
🔸 «محمدرضا تاجیک» از چهرههای مشهور جریان اصلاحات ۲۲ آذرماه به اقتصاد نيوز گفته بود: «این امکان وجود دارد که برای یک دوره کوتاه مرهمی برای بحرانهای اقتصادی موجود پیدا شود، اما ضعف ریشهای در مدیریت اقتصادی کشور زخمهایی را ایجاد کرده که بهسادگی قابل التیام نیست و در آینده نزدیک همین زخمها موجب جوشش شورشهای متعددی در کشور خواهد شد. بنده بر اساس نشانههای موجود و نه بر اساس تهییج و یا پیشنهاد، اعلام میکنم؛ حرکتهای اعتراضی متعددی در پیش است و حاکمیت از هماکنون باید تکلیف خود را با آنها مشخص کند».
🔸 «محمود صادقی» نماینده اصلاحطلب مجلس دهم، ۲۷ آذرماه در گفتگو با خبرگزاری ایلنا گفت: «پیشبینی من این است که دولت با روش فعلی نمیتواند مشکلات معیشتی مردم را سروسامان دهد و در ماههای آینده باعث تشدید این اعتراضات میشود».
🔸 «آذر منصوری» قائممقام حزب اتحاد ملت ایران نيز اعلام میکند: «نگاه واقعبینانه به وضعیت امروز ایران نشان میدهد که دولت با چند چالش و یا بهتر بگویم ابرچالش در کشور مواجه است و اگر نتواند با درایت و واقعنگری از این چالشها عبور کند، روزبهروز بر دامنه اعتراضات افزوده خواهد شد».
🔸 «سعید حجاریان»، مشهور به تئوریسین اصلاحات نیز در گفتوگو با انصاف نيوز بيان میکند: «ممکن است جامعه متشنج شود و مردم دوباره به خیابان بیایند».
🔶 گزاره تحلیلی
🔸 این طیف فکری در سه دهه گذشته همواره جامعه را تبدیل به میدان جنگ کردهاند و با تئوریهای خشونتآمیزی مانند "فشار از پایین، چانهزنی از بالا"، "نافرمانی مدنی"، "تجمع سلولی"، "تجمع موضوعی"، "اعتراضات سراسری" و "فتح سنگر به سنگر"، هیچگاه در اندیشه حل مشکلات مردم نبودهاند و باوجوداینکه در دولتهای اصلاحات، تدبیر و امید و در مجالس شورای اسلامی و شوراهای شهر مسئولیتهای متعددی پذیرفتهاند؛ اما تاریخ شاهد است که کمترین دغدغهای در حل مشکلات مردم نداشتهاند و اکنون که دولت انقلابی درصدد حل مشکلات مردم است، نگران شده و ازیکطرف به دنبال ایجاد اغتشاش در جامعه هستند و از طرف دیگر در حال گرا دادن به دشمناند تا پیچ تحریمها و فشارها را بیشتر کند تا مردم به خیابانها بیایند!
🔸 برای اینکه عمق دلسوزی این طیف را با مردم ببینید، کافی است نظرات آنها را با منافقین مقایسه کنید؛ خواهید دید که سرسوزنی در دعوت به اغتشاش و ناامید کردن مردم فاصله ندارند.
🔸 سؤال جامعه مدنی ایران از چهرههای معترض و آشوبطلب امروز جریان اصلاحات این است که چرا در روزهای کاشت بذر دلدادگی به غرب و برجام و مذاکره، روزه سكوت گرفتند و امروز که ثمره همان روزهای گلوبلبل را میبینیم و بااینحال در دوره اوج حضور مسئولین در ميدان هستیم، بر طبل ناکارآمدی و احتمال اعتراض میکوبند؟! بیشک فهم و درك اين سؤال، بازی آیندهنگری اين جماعت را به باخت تبديل میکند.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسين عباسيان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#تبیین
✅ پیروز نبرد روایتها و ارادهها!
🔶 اگر بخواهیم دنبال واژه یا مفهوم یا پارادایمی باشیم که بتواند توصیفگر شرایط کنونی جمهوری اسلامی ایران باشد و نسبت آن را با خیل عظیم دشمنان و مخالفانش در سه سطح داخلی، منطقهای و جهانی در بوته سنجش قرار دهد، تنها کلیدواژگان «جنگ شناختی» و «جنگ روایتها»ست که از این ظرفیت و قابلیت برخوردار است.
🔸 اساساً، برنده و بازنده بازیگران قدرت در دنیای رقابتزده امروز، در حوزه شناختی و هنر روایتگری مشخص میشود. هدف این نبرد که در پسِ ناکامی یا ناامیدی از تجربه و تحمیل جنگهای سخت نظامی و نیمهسخت اقتصادی چهار دهه گذشته در قبال انقلاب اسلامی به منصه ظهور میرسد، این است که ما را در نبردی به گستره کلمات و روایتها در چندین جبهه و عرصه با نقزنان داخلی، بازیگران منطقهای رشک و حسد کننده بهجایگاه منطقهای جمهوری اسلامی و قدرتهای جهانی خبیث و عنودی که دنبال متوقف کردن گفتمان پیش برنده و پیشرونده انقلاب اسلامی در قلوب و اذهان دوستداران آن در دنیا هستند، درگیر نماید.
🔸 همه اینها در یک جبهه مشترک و واحد گرد آمدهاند تا مانع تحقق «جمهوری»ای با اسمورسم «اسلامی» شوند؛ چراکه مطابق با خروجی اندیشکدههای فکریشان خوب میدانند که چشمانداز تحقق «جمهوری اسلامی» در داخل تکوین «تمدن نوین اسلامی» در جهانی است که آنها امروز به اسم تمدن، غل و زنجیر اسارت و توحش بر دست و پای آن زده و «انسان»های آن را مسخ کردهاند!
🔸 آری این پیروزی همه داشتهها و سرمایههای آنها را پنبه خواهد کرد و پرده از دروغ و خدعه ایسمهای رنگارنگ چپی و راستی بر خواهد گرفت؛ اما این شکست این جبهه متحد دروغ و فریب سخت است و نیازمند همافزایی توانها و تجمیع سرمایههاست.
🔸 آن مفهوم و پارادایمی که باید این نقش محوری را ایفا نماید، جهادی است نه در ساحت نبرد سخت بلکه در حوزه کلمات و جملات. ازاینرو، نیک گفتهاند که «جهاد تبیین» بهمراتب در شرایط امروز سختتر مینماید و نیاز به شناخت جبهه انقلاب و مقاومت و فهم چیستی، چرایی و چگونگی مصاف با جبهه استکبار و استثمار انسانیت است.
🔸 البته ما در این راه هزینهها در طول تاریخ داده و امروز آبدیدهتر شدهایم و بازیگران عرصه نبرد را میشناسیم و عامل پیروزی در آن را نیز میدانیم و آن ایمان به راه آمده و مقاومت و پایمردی در برابر همه عوامل و بازیگرانی است که میخواهند اراده و تابآوری ما را در این راه بشکنند.
🔸بهرهگیری از الگوهای موفق همانند امامین انقلاب و مکتب شهید سلیمانی برای تبیین و روشنگری و مقابله با جریان تحریف، جنگ شناختی و جنگ روایتها میتواند مسیر پیروزی را حتمی و هموارتر نماید.
🔸 #به_قلم_اساتید: فتح الله پریشان؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#بودجه #فرهنگ
✅ از بودجه فرهنگی چه خبر؟
🔸 نهادهای متولی فرهنگ در ایران شامل چند نهاد اصلی است که بودجهشان کسر مهمی از کل اعتبارات فرهنگی کشور را تشکیل میدهد. این نهادها را با تعریفی مشخص (بسته به نحوه انتخاب مدیرشان) میتوان به سه دسته تقسیمبندی کرد.
🔸 نهادهای «غیردولتی، غیرحاکمیتی» نسبت به دو دسته دیگر اعتبار بسیار کمتری دریافت میکنند؛ مثلاً بودجه کمیته ملی المپیک که بیشترین بودجه را در دسته خودش دریافت میکند، دویست و شانزده میلیارد تومان است و بودجه صدا و سیما به عنوان یک نهاد حاکمیتی هشت هزار و پانصد میلیارد تومان.
صدا و سیما در قانون بودجه ۱۴۰۰ بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار گرفته است که بخشی از آن به نهادهای مرتبط اختصاص دارد. این سازمان بهتنهایی بیش از ۲۵ درصد بودجه فرهنگی کشور را در اختیار دارد.
🔸 حوزه علمیه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پشت سر صدا و سیما قرار گرفتهاند. نیروهای مسلح ۲۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار فرهنگی و وزارتخانههای آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری در این قانون هر کدام کمتر از ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای مصارف فرهنگی بودجه گرفتهاند.
🔸 قانون بودجه ۱۴۰۰، اعتبارات فرهنگی را بین ۱۳۱ نهاد مختلف تقسیم کرده است. خبرگزاریها، پژوهشگاهها، صدا و سیما، دانشگاههای مختلف، نهادهای نظامی، وزراتخانهها و... در این قانون اعتبار فرهنگی دریافت میکنند.
مبلغ کل این بودجه فرهنگی نزدیک به ۳۸ هزار میلیارد تومان است که تنها حدود ۲ درصد از کل بودجه کشور است.
🔸 در قانون بودجه ۱۴۰۰، ده برنامه مهم فرهنگی وجود دارد که که بیش از هشتاد درصد اعتبارات فرهنگی کشور صرف آنها میشود. مشکل آن جاست که در هر یک از این موضوعات نهادهای مختلفی درگیرند که بعضاً ممکن است به موازیکاری ختم شود؛ مثلاً سیوپنج نهاد درگیر آموزش نیروی انسانی متخصصاند که در مجموع بیش از دو هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه دریافت میکنند. در لایحه بودجه ۱۴۰۱ با حذف حدود پانزده نهاد فرهنگی و جای دادن آنها در دل نهادهای اصلی گام مهمی در این مسیر برداشته شده است.
🔸 لایحه بودجه امسال که هفته پیش منتشر شد اعتبار کمتری نسبت به سال قبل به بخش فرهنگ اختصاص داده است. تمام اعتبار فرهنگی بودجه امسال در نُه نهاد کلان تجمیع شده است و نهادهای بودجهگیر سال گذشته امسال از مسیر این نُه نهاد کلان بودجه خواهند گرفت. عیالوارترین نهادها عبارتاند از: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی. چهل و چهار نهاد در کشور از این سه نهاد بودجه میگیرند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه
#امارات #رژیم_صهیونیستی
✅ امارات دوطرفه بازی میکند؟
🔶 "نفتالی بنت" نخست وزیر رژیم صهیونیستی به تازگی و در مقامِ نخستین رهبر ارشد صهیونیستی، به امارات متحده عربی سفر کرد و با "محمد بن زاید" ولیعهد امارات، دیدار و گفتگو کرد.
🔸 در این راستا، به طور خاص می توان به سه مسأله و پیام مهم مرتبط با سفر نخست وزیر اسرائیل به امارات توجه کرد:
1⃣ بیاعتمادی شدید اماراتیها به اسرائیل
🔸 طرف اماراتی در جریان سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به وضوح نشان داد که حتی هنوز هم نسبت به عادیسازی روابط با اسرائیل مطمئن نیست.
🔸 در این راستا شاهد بودیم که اماراتیها به تیم گسترده و پرشمارِ خبرنگاران اسرائیلی که همواره همراه با نخست وزیر این رژیم هستند، اجازه حضور در امارات و قصرِ محمد بن زاید در ابوظبی را ندادهاند. از سویی، حتی کنفرانس خبری نیز برای نفتالی بنت ترتیب داده نشد.
🔸 مجموع این مسائل نشان میدهند که طرف اماراتی به هیچ عنوان مایل نیست که سفر نفتالی بنت نخست وزیر اسرائیل به امارات، در عرصه منطقهای و بین المللی جلب توجه کند. زیرا امارات به خوبی میداند که برجسته سازی پیوندها میان ابوظبی و تل آویو میتواند تبعات به شدت ناخوشایندی را برای امارات متحده عربی به همراه داشته باشد.
2⃣ انزوای رویههای افراطی و تهاجمی اسرائیل در قبال ایران
🔸 در شرایط کنونی، اسرائیل به شدت نگران است که مبادا ایران بتواند در نتیجه مذاکرات رفع تحریمها با بهرهگیری از منابع مالی آزاد شده جدید خود، بر وسعت و دامنه قدرت و نفوذ خارجیاش بیفزاید.
🔸 در این راستا، شاهد بودیم که وزیر دفاع و رئیس موساد، در چندین نوبت به آمریکا سفر کردند و بواسطه رایزنی با مقامهای آمریکایی سعی داشتند به هر نحو ممکن آنها را قانع به انجام اقدامات تهاجمی و غیرمنطقی علیه ایران کنند.
🔸 عدم پذیرش این مسأله از سوی دولت آمریکا (با توجه به شرایط خاص این کشور و ضعف مفرط آن در منطقه غرب آسیا و نگرانی از تبعات احتمالی هرگونه تنشزایی علیه ایران) و در عین حال بی توجهی اروپاییها به این دغدغه صهیونیستها، عملا موجب شده تا آنها ضلع دیگری را جهت کنشگریهای ضدایرانی خود که همان کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس هستند، انتخاب کنند.
3⃣ بازیِ موزیانه طرف اماراتی در چهارچوب تنشها میان ایران و رژیم صهیونیستی
🔸 اماراتی که همین چند روز پیش مشاور امنیت ملی خود را به ایران فرستاد و از این طریق سعی داشته تا پیام به اصطلاح صلح و دوستی را برای تهران بفرستد، اکنون از عالیرتبهترین مقام صهیونیست دعوت میکند و وی را در خاک امارات میزبانی میکند.
🔸 این مسأله تنها و تنها میتواند یک پیام داشته باشد: اماراتیها در حال انجام یک بازی ظریف و البته موزیانه هستند که در قالب آن از یک سو سعی دارند تا از تنش زایی بیشتر در روابط دوجانبه خود با ایران بکاهند و امنیت خود را حفظ کنند و از سوی دیگر بر آن هستند تا در برابر روند روز افزون قدرت گیری ایران در منطقه غرب آسیا، طرف اسرائیلی را در سمت خود داشته باشند و از برخی ظرفیتهای آن علیه ایران استفاده کنند.
🔸 رویکردی که البته حفظ توازن در آن کار سختی است و خیلی زود میتواند شرایطی را برای امارات به وجود آورد که آن را مجبور به انجام انتخابهای مشخص تر و البته خطرناک تری نماید.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#تبیین #اعتراضات
✅ همافزا کردن تجمعات؟
🔸 چند ماهی است که تجمعات مطالبهگرانه اقشاری مانند کشاورزان، معلمان، کارگرانی که حقوق معوقه دارند و ...، نمود و گستره بیشتری یافته که باید به مطالبات به حق آنان رسیدگی شود.
🔸 اما دو نکته:
1⃣ اغلب این مطالبات خواستههای انباشته شده ادوار گذشته است که پاسخگویی به آنها به این دولت رسیده است.
2⃣ تلاش آشکاری صورت میگیرد که این تجمعات در کشور هم افزا شده و چهره ناموفقی از دولت جدید در حل مشکلات ترسیم شود.
البته این همافزا نمودن در فضای مجازی مشهودتر است که دست رقبا و مخالفان دولت جدید در این امر، چندان پنهان نیست.
🔸 روشنگری و مراقبت از سوء استفاده بدخواهان از این تجمعات، از مصادیق جهاد تبیین خواهد بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#غرب
✅ سناریوی کشورهای غربی علیه مردم ایران
🔶 راهبرد مرگ با هزاران ضربه خنجر (ضربات کوچک ولی در جبهههای متعدد نظامی، امنیتی و ... در سایه و پنهان) که از سوی نخست وزیر رژیم صهیونسیتی در دیدار با بایدن در ابتدای شهریور امسال علیه نظام جمهوری اسلامی رونمایی غیر رسمی شد با آنچه که ریچارد هاس رئیس اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا تحت عنوان دیپلماسی غیررسمی علیه ایران از آن یاد کرده دو لبه یک قیچی در رویارویی جدید دشمنان علیه نظام اسلامی هستند.
🔸 در این سناریوها که بخش عمده آن به صورت جنگ شناختی و رسانهای با هدف بدست گرفتن افکار عمومی جامعه در جهت افزایش سطح نارضایتی مردم در موضوعات مختلف، در دستور کار بوده است.
🔸 فلذا در خصوص خنثی سازی این سناریو به نظر میرسد چند نکته حائز اهمیت باشد:
1⃣ مردم عزیز ایران اسلامی باید بدانند که دولت انقلابی که برآمده از اراده ملت ایران در ۲۸خرداد امسال بوده تمام توان و تلاش خود را برای حل مشکلات مردم بسیج کرده و در همین مدت کوتاه با همه مشکلاتی که از دولت قبل به او ارث رسیده کارهای بزرگی انجام داده از مهار بیماری کرونا گرفته تا کنترل افزایش نقدینگی، عدم استقراض از بانک مرکزی در پرداختها، تهیه زمین برای ساخت واحد مسکونی و ...، در حوزه سیاست خارجی عضویت در سازمان همکاریهای شانگهای، سواپ گازی ترکمنستان، آذربایجان و ایران، دست برتر در مذاکرات وین و ...
2⃣ دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی بیش از هر زمان دیگری باید مراقب اقدامات خصمانه سرویسهای اطلاعاتی بیگانه به خصوص رژیم صهیونیستی باشند.
3⃣ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به عنوان بازوان پرتوان ملت انقلابی ایران اسلامی هر گونه تعرض به منافع نظام را در هر جا با ضربات کوبنده و پشیمان کننده پاسخ دهند تا دیگر کسی جرأت اقدام نظامی علیه منافع جمهوری اسلامی را در سر نپروراند.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید جعفری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#بودجه
✅ هزینههای جاری دولت در بودجه چقدر افزایش پیدا کرده؟
🔸 پس از افزایش وحشتناک هزینههای جاری دولت در دوره حسن روحانی که سبب کسری بودجه عظیم و استقراض از بانک مرکزی و تاراج دارایی مردم در بورس برای تأمین کسری بودجه دولت در سالهای اخیر شده است، دولت رئیسی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ انضباط بودجهای را سرلوحه قرار داده است.
🔸 بر این اساس هزینههای جاری دولت به شدت نسبت به بودجه آخر دولت روحانی کاهش یافته و در سال آینده فقط ۵ درصد رشد خواهد کرد که یکی از پایینترین رشدهای هزینههای جاری دولت در دو دهه اخیر محسوب میشود.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ شروط اصلی ایران برای مذاکرات وین
🔶 کلیات طرح ایران برای مذاکرات وین شامل ۴ شرط اصلی است که تضمین کننده رفع تحریمها است.
🔸 طی روزهای اخیر نقل قولهایی در خصوص در دستورکار قرار گرفتن طرح هستهای ایران برای احیای برجام در فضای رسانهای- سیاسی منتشر شده است. بررسیها نشان میدهد طرح ایران شامل ۴ پیش شرط اصلی برای توافق مجدد و بازگشت آمریکا به سازوکار ۱+۵ است.
🔸 کلیات طرح ایران موارد زیر را شامل میشود:
1⃣ تمام تحریمهایی که از سوی ترامپ و اوباما در هر قالبی نظیر حقوق بشری و... علیه ایران وضع شده، باید برداشته شوند و انتفاع اقتصادی ایران تضمین شود.
2⃣ با توجه به اینکه زمزمههایی در خصوص احتمال خروج آمریکا از برجام در دولت بعدی وجود دارد، نسبت به عدم خروج مجدد آمریکا از توافق هستهای تضمین معتبر داده شود.
3⃣ ایران ابتدا در بازه زمانی مشخص رفتار و عملکرد آمریکا در خصوص بازگشت به برجام را راستیآزمایی کرده و سپس اقدامات محدودکننده خود را انجام میدهد.
4⃣ ایران سانتریفیوژهای نسل جدید و همچنین مواد غنیسازی شده خود را که فراتر از حد برجام است، در داخل کشور و زیر نظر مستقیم آژانس انرژی اتمی نگهداری میکند.
در واقع همانند دوره قبلی مواد در خارج از کشور دپو نمیشوند و در داخل کشور نگهداری میشوند تا اگر طرف مقابل نسبت به تعهدات خود کوتاهی کرد سریعا امکان بازگشت مجدد به مدار را داشته باشند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#تبیین
✅ عدالت ورزی، اولویت اول
🔶 بیشترین خصوصیاتی که برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ذکر میشود "یملأ الله به الارض قسطاً و عدلًا" است نه «یملأ الله دیناً و صلاة و صوماً». (رهبر معظم انقلاب اسلامی، ۴ اسفند ۱۳۷۷)
🔸 این در حالی است که تمرکز خطبا، اصحاب قلم و سخن و برنامههای تلویزیونی و ...، عمدتا به موضوعات جمله دوم اختصاص پیدا کرده است.
🔸 نه آنکه دغدغه عدالت نباشد، که حتماً هست، اما تحتالشعاع سیاستبازیها و شانتاژهای رسانهای، اغلب در غبار غفلت است و در این میان هستند مسئولانی که در مجلس یا تریبون های نماز جمعه یا ...، با سخنان نسنجیده در موضوعات دوم، حاشیههایی ایجاد میکنند که غبار غفلت بر عدالت را بیشتر میکند.
🔸 مسئولان و کارگزاران باید هوشیار باشند که هر موضوع و حاشیهای که در جامعه ایجاد میشود، وظیفه آنها فقط خدمت به مردم و بسط عدالت میباشد و رسالت ما مطالبه اجرای عدالت از سوی آنها، بدون ملاحظههای سیاسی مرسوم است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
ماهیت تنش میان روسیه و اوکراین چیست؟.pdf
183.7K
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#روسیه #اوکراین #غرب
✅ ماهیت تنش میان روسیه و اوکراین چیست؟
🔸 ماههاست رسانههای غربی، اندیشکدهها، محافل نظامی و سیاسی در حالی درباره قریبالوقوع بودن حمله روسیه به اوکراین بحث میکنند که روسیه این ادعاها را رد میکند.
🔸 غرب هم علاقهمند است از طریق ایجاد جنگ تمامعیار، مسکو را در زمین اوکراین زمینگیر کند. لذا به تله انداختن روسیه یک سناریوی ایدهآل برای غرب خواهد بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: قهرمان نورانی درآباد؛ کارشناس ارشد مسائل اوراسیا
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab