#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#مرزبندی_با_دشمن
#طوفان_الاقصی
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
✅ چنگال آمریکا بر گلوی کودکان و زنان فلسطین
🆔 @tahlil_shjr
خط حزب الله_۴۱۶.pdf
1.66M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#مرزبندی_با_دشمن
#طوفان_الاقصی
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
✅ چنگال آمریکا بر گلوی کودکان و زنان فلسطین
🔶 سخنهفته این شماره خط حزبالله، تلاش مذبوحانه سردمداران کشورهای ظالم و شرور برای نجات رژیم از پا افتاده صهیونیستی پس از شکست ترمیمناپذیر در عملیات طوفان الاقصی را بررسی کرده است.
🔶 خط حزبالله در یادداشت هفته خود با عنوان "«طوفانالاقصی» مظهرقدرت اسلام" به مناسبت دیدار اخیر شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر جنبش اسلامی نیجریه با حضرت آیتالله خامنهای، نگاهی به تاثیر پیروزی انقلاب اسلامی و گسترش جریان مقاومت بر رشد اسلامگرایی در جهان داشته است.
🌷 شماره این هفته خطحزبالله به روح مطهر دانشآموز شهید دوران دفاع مقدس، شهید حسین فهمیده تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۴۱۶
🆔 @tahlil_shjr
#علم_و_پژوهش
#اقتصاد
#انقلاب_اسلامی
#تحریم
✅ چرا ایجاد پایگاه در قطب جنوب برای ایران اهمیت دارد؟
🔰 قسمت اول
🔶 دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش اخیرا در یک برنامه تلویزیونی تاکید کرد که ایران برای احداث پایگاه دائمی در قطب جنوب به دستور رهبر انقلاب در حال برنامه ریزی است. وی همچنین گفته بود: برنامه ما در آینده این است که پرچم پر افتخار ایران را در قطب جنوب نیز بالا ببریم و یک کار مشترک نظامی و علمی در آن منطقه اجرا کنیم. وقعیت قطب جنوب از چند بعد مهم است، یک بعد آن در حوزه نظامی است و بهترین مقر برای کنترل موشک های بالستیک است.
🔶 امیر ایرانی گفت: در قطب جنوب این فرصت برای ما هست که ورود کنیم، یکی از دلایل این کار این است که از سواحل مکران مستقیما به قطب جنوب وصل هستیم. حضور در قطب جنوب نیز حضور عملی خواهد بود. مهم این است که در قطب جنوب حضور مستقل و با اقتدار داشته باشیم. پایگاه هم از نظر ایجاد سازه و سرما و گرما و هم راه ارتباطی باید تامین شود. بدنه کشتی ها هم باید برای این ماموریت آماده شود و یخ شکن شوند و بدنه تحرکی آن ها معمولا هسته ای است.
🔶 از طرف دیگر بهمنماه سال 91 بود که سرلشکر باقری، رئیس فعلی ستادکل نیروهای مسلح کشورمان در اظهاراتی اعلام کرد ایران به دلیل امکان دسترسی از طریق دریای مکران به قطب جنوب و حائل نبودن هیچ سرزمینی در این میان میتواند طبق قوانین بینالمللی در بخشی از قطب جنوب ادعای حاکمیت کند.چند وقت پیش نیز سرلشکر پاسدار سیدیحیی صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با تاکید بر ضرورت تبدیل شدن ایران به قدرت دریایی در دنیا، اظهار کرد: یکی از مظاهر این قدرت حضور علمی و مطالعاتی در قطب جنوب است. بدون حضور در دریاها و اقیانوسها نمیتوانیم جایگاه ایران، انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت را در هندسه نظم جدید جهانی تعریف کنیم.
سرلشکر صفوی اضافه کرد: ما باید بتوانیم بین قلمروهای ژئواستراتژیک دریایی و زمینی پیوند برقرار کنیم. این یک استراتژی جدید است. موقعیت جغرافیایی ایران چنین ظرفیتی را به ما میدهد. وی در تشریح این استراتژی افزود: ایران برای مقابله با تحریمهای ظالمانه آمریکا و متحدانش باید راهبرد اقتصاد دریامحور و قدرت دریایی خود را با حضور ناوگان تجاری و نظامی خود در اقیانوسها و دریاها و استفاده از شبکه کریدورهای جنوب - شمال و شرق به غرب با همکاری فدراسیون روسیه و چین افزایش دهد.
🔶 قطب جنوب سردترین نقطه کره زمین با پوشش کاملا یخی، پنجمین قاره بزرگ کره زمین پس از آسیا، آفریقا، آمریکای شمالی و آمریکای جنوبی است که دانشمندان معتقدند منابع گسترده و غنی مختلفی در آن وجود دارد. نقره، مس، طلا، نیکل، پلاتین، سنگ آهن، کروم، کبالت، مولیبدن، روی، سرب منگنز، تیتانیوم و اورانیوم برخی از منابع برآوردشده دراین قاره یخی هستند. این قاره همچنین با برخورداری از منابع سرشار طبیعی و انرژی دارای اهمیت اقتصادی و راهبردی است. قطب جنوب از مهمترین مناطق استراتژیک جهان است که مورد توجه بسیاری از کشورها قرار دارد. از این رو این منطقه از کره زمین همواره مورد توجه کشورهای دنیا بوده تا با احداث پایگاهی در آن بتوانند در آینده از منابع موجود در آن بهره ببرند. بیش از 40 کشور پیشرفته جهان به دلیل درک اهمیت جنوبگان، مراکز ملی تحقیقات قطبی را در کشورهایشان تأسیس کردهاند. این مراکز روی زمینههای علمی بسیار وسیعی نظیر اقیانوسشناسی، فیزیک اتمسفر، هواشناسی، تغییر اقلیم، اخترشناسی، یخشناسی، زیستشناسی و مطالعات حقوقی، اجتماعی و سیاسی فعالیت میکنند. از این میان 30 کشور در قاره قطب جنوب پایگاه تحقیقاتی احداث کردهاند.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#حقوق_بشر #رسانه
✅ جای خالی حقوق بشر در غزه
🔰 قسمت اول
🔶 غزه توسط موشکهای رژیم صهیونیستی محاصره شده و این رژیم غاصب حتی اجازه ورود آب و غذا را هم نمیدهد؛ موشکها و حملات نظامی شدید اسرائیل هر روز کودکان، زنان و مردان بسیاری را به شهادت میرساند، غافل از اندکی حضور مدعیان حقوق بشر در عرصهای که بوی خون کودکان و نوزادان مظلوم و بیگناه را میدهد. مدعیانی که برای حمله نظامی حماس به مواضع نظامی اسرائیل سینه چاک دادند و با انواع دروغهای رسانهای سعی در مظلوم جلوه دادن رژیم غاصب داشتند، اما چشم بر نقض آشکار حقوق بشر در غزه بستهاند.
🔶 دو هزار غیر نظامی در غزه محاصره شدهاند و رژیم صهیونیستی، آب و برق را قطع کرده و از ورود دارو و غذا هم جلوگیری میکند و به دنبال کوچ اجباری اهالی این خطه و غصب کامل آن است. اما آیا کشتار مردم مظلوم برای تصاحب زمینهای آنها و یا محاصره کامل بدون آب و غذا و دارو نقض حقوق بشر نیست؟ چرا سازمانهای حقوق بشری کاری نمیکنند؟ بیانیههایی علیه اقدامات وحشیانه صهبونیستها در غزه صادر شده، اما اسرائیل به هیچکدام توجهی نمیکند چرا که به گفته کارشناسان و به روایت تاریخ این رژیم غاصب از همان ابتدا تاکنون ناقض حقوق بشر بوده و هست.
🔶 از تجاوز وحشیانه اسرائیل تا بیانیههای بینالمللی
کمیتۀ اسلامی هلال بینالملل (ICIC)، موسسات تخصصی سازمان همکاریهای اسلامی (OIC)، در رابطه با محکومیت حملۀ وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین با صدور بیانیهای با بیان شدیدترین واژگان، تجاوز وحشیانۀ اسرائیل را که توسط نیروهای اشغالگر اسرائیلی بر علیه مردم فلسطین در نوار غزه به واسطۀ حملات مداوم هوایی، بمباران از زمین و دریا انجام میپذیرد و ساختمانهای مسکونی و منافع حیاتی غیرنظامیان را هدف قرار میدهد و همچنین تخریب زیرساختارها، دانشگاهها، بیمارستانها، مساجد و خانهها، محاصرۀ کامل، پیشگیری از دسترسی به کمکهای بشردوستانه، مواد غذایی، دارو، قطع برق و آب را به همراه دارد و علاوه بر این به تخریب گسترده و آسیب تعداد وسیعی از قربانیان از جمله زنان و کودکان منجر شده است را محکوم کرد.
🔶 اشغالگران جانی و دوگانه حقوق بشر
به تاکید تحلیلگران تمام این جنایات به عنوان مجازات دستهجمعی در نظر گرفته میشوند و نقض فاحش حقوق بینالمللی بشردوستانه میباشند و جنایاتی را در بر میگیرند که به فهرست بلند بالای جنایات جنگی و جنایت بر علیه بشریت نیروهای اشغالگر اسرائیلی اضافه شده است و جامعۀ بینالملل را با تمام اجزایش به مداخله فرا میخواند تا به این خشونت پایان داده شود و از مردم فلسطین در سراسر فلسطین حمایت بینالمللی گردد.
🔶 همه این نقض حقوق بشر در غزه در حالی رقم میخورد که در عملیات طوفانالاقصی در حالیکه نیروهای مقاومت حماس کاری به زنان و کودکان نداشته و حتی بارها و بارها مادران و کودکان در مسیر عملیات را بدون کوچکترین تعرض و بی احترام رها کردهاند در حالیکه همین شرایط را رسانههای غربی و لابی صهیونیستها طی یک عملیات رسانهای معکوس جلوه داده و سعی در وحشی نشان دادن حماس و مقاومت در پی انتقام حملات اسرائیلیها نشان دهند.
🔶 لابی رسانهای صهیونیسم و شکل دیگری از حقوق بشر
لابی رسانهای صهیونیسم حقوق بشر از غزه تا تلآویو را با همان چیدمان دوگانه حقوق بشر یا هم حقوق بشر غربی به دنیا مخابره کرد و بعد به سراغ رسانه و خبرنگارها رفت تا با قتل عام آنها مانع از انتشار صحیح اخبار شود غافل از اینکه حتی کشتار منادیان حقیقت هم نمیتواند روی جنایات وحشیانه آنها در غزه سرپوش بگذارد. حقوق بشر در غزه به معنای کشته شدن کودکان معصوم، زنان و غیر نظامیان بیدفاع زیر آوار کینه اسرائیل است و در تلآویو به معنای عملیات رسانهای برای فریب اذهان عمومی است تا بی بی سی هم با انتشار گزارشی دروغین از کشتههای مردمی اسرائیل تلاش کند از کشته شدن کودکان صحبت کند در حالیکه در کشتهها تصویری از کودکان و زنان کشته شده به دست حماس وجود نداشت و تیرشان به سنگ خورد، اما غزه پر است صحنههای کشتار وحشیانه کودکان و غیر نظامیان.
🔸 #به_قلم_اساتید:رضا آرمانیان
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#حقوق_بشر #رسانه
✅ جای خالی حقوق بشر در غزه
🔰 قسمت دوم
🔶 عوض شدن جای ظالم و مظلوم در ادبیات رسانه غرب
میخواهند جای مظلوم و ظالم را عوض کنند چنانچه پیش از این اینگونه وانمود میکردند که رژیم صهیونیستی شیر قدرتمندی است که نمیشود به حریمش نزدیک شد، ولی امروز برای خوانشهای خبر مجبورند این رژیم را ضعیفی که مردمانش کشته شدهاند نشان دهند نه آن کفتار درندهای که به هیچ کودک بیپناهی رحم نمیکند.
🔶 شهرک نشینهای اسرائیلی حتی به پسر بچه معصومی که در حال گذر بود رحم نکرده و او را زنده زنده به آتش کشیدند و هر چند این طفل معصوم به موقع توسط یک راننده فلسطینی نجات یافت و به بیمارستان منتقل شد، اما ثابت کرد نقض حقوق بشر در میان اسرائیلیها امری عادی است. امری که کودک سر بریده و سوخته و خفه شده زیر آوار نمیشناسد.
🔶 ناقضان حقوق بشر در غزه با کشتن اهالی رسانه در غزه به دنبال انتشار اخبار دروغ از شرایط عادی بوده و در مقابل زخمی شدن نظامی اسرائیلی در طوفانالاقصی را با پروپاگاندای رسانهای در بوق و کرنا کرده و در حرکتی نمایشی که وی غیر نظامی بوده میخواهند افکار عمومی دنیا را فریب دهند. این در حالی است که لحظه به لحظه گذشته رژیم صهیونیستی حاکی از نقض فاحش حقوق بشر دارد از نسلکشی ۷۵ سال پیش در فلسطین و غصب زمینهای آنها تا حملات هر روزه به غره و لبنان و دستگیری و کشتن کودکان و جوانان.
🔶 این یک ویژگی نهادینه شده در رژیم صهیونیستی است، چنانچه هر جا پدیده تروریسم را نگاه کنیم و ماهیت تروریسم در منطقه و غرب آسیا را بررسی کنیم و اتفاقاتی که در بلندیهای جولان در سوریه رخ میدهد یک پایش رژیم صهیونیستی است؛ این رژیم بزرگان علمی در ایران را ترور میکند؛ به ساحت ائمه و معصومین و امامزادگان در شیراز و ... جسارت و تعدی میکند و قرآن را به آتش میکشاند؛ برای کشتار و ظلم و تعدی در نقاط مختلف ورود میکند و از هیچ تلاشی در مسیر نقض حقوق بشر فروگذار نمیکند و از ارسال کمکهای بشر دوستانه، آب و غذا و دارو به غزه جلوگیری میکند. حال نام این کارها نقض حقوق بشر نیست؟ پس چیست؟
🔸 #به_قلم_اساتید:رضا آرمانیان
🆔 @tahlil_shjr
#علم_و_پژوهش
#اقتصاد
#انقلاب_اسلامی
#تحریم
✅ چرا ایجاد پایگاه در قطب جنوب برای ایران اهمیت دارد؟
🔰 قسمت دوم
🔶 برخی از این کشورها به یک ایستگاه تحقیقاتی مشترک بسنده کرده و برخی بیش از 10 ایستگاه را در این قاره مدیریت میکنند. طبق گزارشهای رسمی شورای مدیران برنامه ملی جنوبگان (COMNAP) هماکنون بیش از 100تأسیسات دائمی و فصلی در جنوبگان دایر است که غالبا به انجام فعالیتهای تحقیقاتی مشغول هستند. با این حال تلاش بسیاری از سوی کشورهای حاضر در قطب جنوب صورت میگیرد تا جنوبگان را در انحصار خود نگه داشته و دست سایر کشورها را از آن دور نگه دارند اما با نگاهی آیندهنگرانه و راهبردی به قطب جنوب، جمهوری اسلامی ایران از سالها قبل به دنبال حضور در این منطقه از دنیا بوده است. ایجاد پایگاه دائمی در قاره یخزده جنوبگان نیز میتواند به عمق استراتژیک ایران کمک کند. حضور ایران در قطب جنوب در کنار تمام مزیتهایی که دارد، از نظر علمی، این امکان را به پژوهشگران ایرانی میدهد تا تحقیقات مرتبط با این منطقه را که دارای شرایط منحصر به فردی است انجام دهند.
🔶 برای نمونه، تغییرات آب و هوایی در قطب جنوب میتواند اثراتی بر آب و هوای سراسر جهان داشته باشد. همچنین از جنبههای سیاسی نیز حضور در قطب جنوب یک نشان از توانایی و نفوذ بینالمللی است. اکنون با توجه به اظهارات فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، به نظر میرسد ایران از هر زمان دیگری به قطب جنوب نزدیکتر شده است. جنوبگان ایران منطقهای حدفاصل مختصات ۵۹,۵۰ تا ۶۳,۱۴ شرقی از سواحل ایران (۳,۶۴ درجه عرض جغرافیایی) یک قطاع به طول تقریبی ۳۰۰۰ کیلومتر و عرض ۴۰۵ کیلومتر و مساحت تقریبی ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار کیلومتر مربع است که با قلمرو جنوبگان استرالیا همپوشانی دارد. گفتنی است در تمام طولهای جغرافیایی پایینتر از ایران تا قطب جنوب هیچ کشور و جزیره دیگری وجود ندارد و در صورتی که ایران بخواهد میتواند برای این مناطق اقدام کند.
🆔 @tahlil_shjr
آمریکا به دنبال ترمیم شکست رژیم اشغالگر قدس است.pdf
98.6K
#مرزبندی_با_دشمن
#جنگ_ترکیبی
#رژیم_صهوینیستی #فلسطین
✅ آمریکا به دنبال ترمیم شکست رژیم اشغالگر قدس است
🔶 در اختیار گرفتن تعداد قابلتوجهی از اسرای نظامی و شهرکنشین بهعنوان مهمترین برگه مذاکراتی در آینده و همچنین بهرهگیری از اصل غافلگیری در این عملیات از جمله نقاط متمایز در این مرحله است.
🔶 به نظر من حماس این عملیات را از نقطهای شروع کرد که عضو دیگر محور مقاومت در لبنان (حزبالله) در سال ۲۰۰۶ و در جریان جنگ سیوسه روزه آن را به پایان رسانده بود.
🔶 شدت خشم و واکنش رژیم صهیونیستی به این عملیات، عمق فاجعه و شدت فشار روانی را که اسرائیل با آن مواجه است را منعکس مینماید. حادثه پانزدهم مهر سؤال بزرگی را در اذهان و افکار عمومی جامعه صهیونیستی در رابطه با ماندگار بودن این رژیم بهجا گذاشت.
🔸 #گفتگو_با_اساتید:دکتر محمدرضا رئوف شیبانی؛ سفیر جمهوری اسلامی ایران در تونس و سفیر آکردیته در کشور لیبی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#جنگ_اوکراین
✅ پشت پای نرم اروپا به کاخ سفید؟!
🔶 جنگ اوکراین به هیچ عنوان به سود ناتو پیش نمیرود و وضعیت میدانی و فرامتنی آن روز به روز به ضرر کییف و اعضای پیمان آتلانتیک شمالی پیچیدهتر میشود. در یکی از تازهترین این موارد، ۱۵ کشور اروپایی عضو ناتو مدعی شدهاند که در واکنش به حملههای هوایی روسیه به اوکراین قصد دارند سیستم دفاع هوایی خود را تقویت کنند. آلمان هماهنگی اجرای طرحی برای این منظور را برعهده دارد که تفاهمنامه آن امضا شده است؛ اما سؤال اصلی اینجاست که آثار فرامتنی چنین اقدامی بر مناسبات داخلی ناتو چه خواهد بود؟ آیا میتوان ادعا کرد که میان اعضای اروپایی ناتو و آمریکا شکاف معناداری پس از وقوع جنگ اوکراین درگرفته و در حال نشان دادن خود است؟
🔸ایده تقویت سپر دفاع هوایی کشورهای اروپایی را «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان اواخر ماه اوت مطرح کرد و حاصل آن را «دست یافتن به امنیت برای تمام اروپا» خواند. شولتس درباره اهمیت این طرح گفته بود سپر دفاع هوایی مشترک اروپایی با صرفهتر و توانمندتر از آن خواهد بود که هر کشوری برای خود با هزینه زیاد یک سامانه دفاعی بسیار پیچیده بر پا کند.ارتش آلمان در حال حاضر برای مقابله با تهاجم هواپیماها و هلیکوپترها در فاصله نزدیک از موشکانداز شانهپرتاب «استینگر» استفاده میکند که در اختیار اوکراین نیز قرار گرفته است. برای مقابله با پرندههای مهاجم در فاصله متوسط، آلمان 12 سامانه ضدهوایی پاتریوت در اختیار دارد که به باور کارشناسان برای دفاع از سراسر این کشور به هیچ وجه کافی نیست. در طرح سپر آسمان اروپا قرار است آلمان و 14 کشور اروپایی عضو ناتو به طور مشترک سامانههای دفاعی مورد نیاز را خریداری و مستقر کنند. این طرح به کشورهای اروپایی امکان میدهد با صرف هزینه کمتر سیستم دفاع ضدهوایی خود را کارآمدتر کنند.
🔶 اما نمیتوان نسبت به منازعه مهمی که به تازگی در ناتو میان آمریکا و اعضای اروپایی پیمان آتلانتیک شمالی شکل گرفته، بیتفاوت ماند! اقدام اخیر اروپاییها نشان میدهد، آنها نسبت به نقشآفرینی واشنگتن و مرکزیت آن برای حفظ امنیت اروپا دچار تردید اساسی شدهاند. همپیمانی 15 عضو اروپا به بهانه حفاظت مشترک از حریم هوایی خود، قطعاً مورد استقبال آمریکا قرار نمیگیرد؛ زیرا میتواند الگویی هر چند محدود برای همافزایی بیشتر اعضای اروپایی ناتو و در نتیجه، تضعیف قدرت مانور آمریکا در درون پیمان آتلانتیک شمالی باشد.
🔸از سوی دیگر، ما با مفهومی مهم با عنوان اروپای در حال گذار مواجه هستیم که باید نسبت به آن درک جامعی داشته باشیم. کاهش قدرت احزاب سنتی (اعم از محافظهکار و سوسیالدموکرات) در اروپای واحد و رشد آرای احزاب و گروههای ملیگرا و ضد یورو و فراتر از آن، سردرگمی راهبردی اتحادیه اروپا در مواجهه با پدیدههای سیاسی و اجتماعی جاری در این مجموعه، جملگی نمادها و نشانههای این گذار به شمار میآید. اگرچه برخی احزاب و گروههای سیاسی در اروپا موضوع «استقلال از آمریکا در نظام بینالملل» را بهمثابه یک «هدف» در راستای احیای اروپای واحد مطرح میکنند، اما راهبردها، تاکتیکها و ابزارهای اتحادیه اروپا در راستای رسیدن به این هدف هنوز تعریف نشده است.
🔶 با این حال، ضرورت گذار از آمریکا(به ویژه در ابعاد نظامیـ امنیتی) در میان اکثر شهروندان اروپایی درک شده و اگر سران اتحادیه اروپا نتوانند پاسخی نسبت به این مطالبه ارائه کنند، با بحرانی تمام عیار مواجه خواهند شد. بدون شک، در آیندهای نزدیک شاهد ابراز گلایههایی شدید از سوی مقامات آمریکایی نسبت به تصمیم اخیر 15 عضو اروپایی ناتو خواهیم بود. با همه این اوصاف، کلیت روند شکل گرفته در ناتو، موقعیت آمریکا در این پیمان جمعی را تا حد زیادی تضعیف خواهد کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید:سعید سبحانی
🆔 @tahlil_shjr
🔹 دانشگاه مقاومت
🎙حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی موسوی
📃 سرفصل ها:
_نظم نوین جهانی
_کنش دانشجویی در شرایط فعلی و نحوه تبیین گری در تعامل با مردم
🗓 تاریخ: یکشنبه و دوشنبه، ۷ و ۸ آبان ماه
🕐 ساعت: ۱۸
🔺 جهت ارائه پیشنهادات و کسب اطلاعات بیشتر به آیدی @eslamenaab_admin پیام دهید
📎 لینک جلسه :
https://www.skyroom.online/ch/eslamenab/markazeslamenaab
#مرزبندی_با_دشمن
#سیاست_خارجی
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#جنگ_اوکراین
✅ شکست فرامتنی آمریکا در جهان/ دکترینهای شکستخورده در کاخ سفید
🔰 قسمت اول
🔶 این روزها نمیتوان از ابعاد فرامتنی شکست آمریکا در نظام بینالملل غافل ماند. حتی سران سیاسی این کشور اذعان کرده اندکه قدرت خود در جهان را از دست داده اند و تنظیم رفتار متحدان واشنگتن نیز در مواردی از عهده لابیهای قدرت در کاخ سفید و کنگره بر نمیآید. در این میان، قطعا باید تمرکز ویژهای بر روی دکترین دولتهای آمریکایی در مواجهه با تحولات جهانی نمود. دکترینهایی که یکی پس از دیگری به جای تبدیل شدن به نقطه قوت واشنگتن، حکم پاشنه آشیل جریانات سیاسی و کلیت حاکمیت آمریکا در نظام بینالملل را پیدا کرده است.
🔶 تاملی بر یک نظرسنجی
نظرسنجی جدید یو اسای تودی و دانشگاه سافولک نشان میدهد که شکاف بر سر تلقی شهروندان آمریکایی نسبت به آنچه نقش مدیریت واشنگتن در معادلات جهانی خوانده میشود، شدیدا افزایش یافته است. این نظرسنجی نشان میدهد که ۴۶ درصد از شهروندان آمریکایی خواستار نقش آفرینی خاص واشنگتن در بحرانهای بینالمللی و جهانی هستند، حال آنکه ۴۷ درصد از آنها مخالف این نقش آفرینی و در مقابل، حامی تمرکز گرایی آمریکا در داخل مرزها هستند. این به معنای بازگشت جامعه آمریکا به دکترین مونروئه است! این مسئله یک بار خود را در انتخابات سال ۲۰۱۶ میلادی نشان داد:جایی که بسیاری از شهروندان آمریکایی بدون آگاهی نسبت به ماهیت ترامپ، مقهور شعار تمرکزگرایی وی بر داخل کشور و پرهیز از صرف هزینههای هنگفت در حوزه سیاست خارجی آمریکا شدند.
🔶 منازعهای پایدار در سیاست خارجی آمریکا
چگونگی مواجهه آمریکا با ماهیت جهان و تحولات جاری در آن، محدود به برهه کنونی نبوده است. بحث در مورد نقشی که ایالات متحده باید در سرتاسر جهان ایفا کند، از زمان تاسیس این کشور وجود داشته است. اما اکنون، در سال ۲۰۲۳ میلادی، نسل جدید آمریکا گرایش بیشتری نسبت به انزواگرایی در نظام بینالملل دارد. این در حالیست که مشی عملیاتی دو حزب دموکرات و جمهوریخواه دقیقا خلاف این مطالبه عمومی میباشد. هم اکنون شاهد شکل گیری ادبیاتی خاص در حوزه سیاست خارجی آمریکا هستیم:جمله "چرا به کشورهای خارجی پول میفرستیم؟ "تبدیل به یک سوال پررنگ در فضای مجازی در آمریکا شده است. داستین گیبونز، ۳۴ ساله، یک مدیر گارانتی خانه از کوئین کریک در ایالت آریزونا در این خصوص به یو اسای تودی میگوید: "ما نمیتوانیم بر معضلات داخلی خودمان غلبه کنیم. ما حتی نمیتوانیم بحرانهای آینده را برای شهروندان آسیب پذیر پیش بینی کنیم. در چنین شرایطی چرا باید بر سایر نقاط دنیا تمرکز داشته باشیم؟ "
🔶 دکترینهای شکست خورده در سیاست خارجی آمریکا
درست در چنین شرایط و بستری، رئیسجمهور آمریکا به دکترینهای شکستخورده یا محکوم به شکستی فکر میکند که بازی خود را بر آنها استوار ساخته است. بایدن امروز نمیداند باید در قبال تحولات جاری جهان، چه دکترین خاصی را تدوین یا بازسازی کند! دکترین مونروئه یک دکترین سیاسی آمریکایی بود که در دسامبر ۱۸۲۳ توسط مونروئه، رئیسجمهور وقت آمریکا اعلام شد. بر پایه این دکترین، دولت ایالاتمتحده آمریکا تصمیم گرفت که از دخالت در جنگهای بین قدرتهای اروپایی و مستعمرات آنها خودداری و از سوی دیگر وقوع جنگ در قاره آمریکا را بهعنوان حرکتی خصمانه تلقی کند. دکترین مونروئه تا حدود یک قرن جایگاه ویژهای در سیاست خارجی آمریکا داشت، تا اینکه «ویلسون» با واردکردن آمریکا به جنگ جهانی اول خط بطلانی بر این دکترین کشید.
🔸 #به_قلم_اساتید:سعید سبحانی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#سیاست_خارجی
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#جنگ_اوکراین
✅ شکست فرامتنی آمریکا در جهان/ دکترینهای شکستخورده در کاخ سفید
🔰 قسمت دوم
🔶 دکترین «دیوید آیزنهاور» دکترین دیگری است که جوبایدن در مواردی قصد بازتعریف آن را در حوزه سیاست خارجی آمریکا دارد. آیزنهاور علیرغم اینکه یک جمهوریخواه بود، طی دو دوره تصدیاش در پست ریاست جمهوری سیاستهای داخلی را تعدیل کرد. او درصدد بود تا اتحاد آمریکا را با کشورهای همپیمان تقویت کرده و واشنگتن را برای مقاومت در برابر تهاجم «سرخ» به اروپا، آسیا و آمریکای لاتین مهیا نگه دارد. حتی دکترین آیزنهاور در سال ۱۹۵۷ سطح تعهدات کشورش را در قبال منطقه غرب آسیا ا فزایش داد، اما امروزه «تهاجم سرخی» وجود ندارد که آمریکا بخواهد دکترین آیزنهاور را در خصوص آن اعمال نماید. متعاقبا، آمریکا در بسیاری از نقاط جهان، دیگر قدرت مانور خود را ازدستداده و چشماندازی نیز برای احیای این قدرت ازدسترفته متصور نیست. بدون شک در چنین شرایطی دکترین ابداعی یا ترکیبی بایدن، نهتنها منتج به تسلط واشنگتن بر نقاط مختلف دنیا نخواهد شد، بلکه بهمثابه کاتالیزور و عاملی تسریعکننده در مسیر انزوای بینالمللی آمریکا محسوب میشود. حقیقتی که دیر یا زود بایدن و همراهانش با آن مواجه خواهند شد.
🔶 یک بحران مبنایی در آمریکا
اما اکنون بحران جدی تری در مقابل حکمرانان آمریکایی وجود دارد که نمیتوان آن را کتمان کرد:اینکه واشنگتن اساسا قدرت خلق دکترین جدید یا ترکیبی در نظام بینالملل را به دلیل ریسک پذیری بالا و تغییر مناسبات بنیادین قدرت در جهان (به ضرر آمریکا) از دست داده است. در چنین شرایطی، اکثر آمریکاییها اقبال و گرایش بیشتری نسبت به دکترین مونروئه پیدا کرده اند. چنانچه افرادی نظیر جیمی کارتر و بیل کلینتون اذعان کردهاند، واشنگتن اکنون در جایگاهی قرار ندارد که بخواهد با استناد به یکجانبهگرایی، پازلها و معادلات جاری در حوزه روابط بینالملل را تدوین و تعیین کند! از این رو باید بر روی دکترینهای سابق متمرکز شود که درمیان آنها، انزواگرایی کمترین ریسک را برای واشنگتن خواهد داشت. استقبال شهروندان آمریکایی نسبت به بازگشت به دکترین مونروئه، معلول ناکامی مطلق دو حزب دموکرات و جمهوریخواه در مداخله گرایی در نظام بینالملل میباشد.
🔶 اکنون از یک سو با افزایش تصاعدی هزینههای مداخله گرایی و جنگ طلبی آمریکا در جهان مواجه هستیم و از سوی دیگر، نظام تک قطبی نیز به صورت کامل از بین رفته و مضمحل شده است. صورت مسئله در چنین شرایطی کاملا مشخص است: دکترینهای ابداعی یا ترکیبی امثال ترامپ و بایدن، نه تنها منتج به تسلط واشنگتن بر نقاط مختلف دنیا نخواهد شد، بلکه بهمثابه کاتالیزور و عاملی تسریعکننده در مسیر انزوای بینالمللی آمریکا محسوب میشود. حقیقتی که دیر یا زود لابیهای پنهان و آشکار قدرت در واشنگتن با آن مواجه خواهند شد. هزینههای مداخله گرایی آمریکا در جنگ اوکراین و جنگ غزه، نمونهها و مصادیقی از این شکستهای بزرگ محسوب میشود.
🔸 #به_قلم_اساتید:سعید سبحانی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصى #رسانه
✅ تحلیلی از بیست و دو روز طوفان
🔰 قسمت اول
🔶 در اولین ساعات روز اول و اعلام خبر طوفانالاقصی، شوک سنگینی بر رژیم جعلی حاکم شد. برخی رسانهها مانند روزنامه جروزالم پست یا همان اورشلیم پست (روزنامه انگلیسی زبان در اسرائیل) آن را با حادثه یازده سپتامبر مقایسه کرده و با اشاره به تلفات صهیونیستها مدعی شد: «با توجه به تعداد جمعیت اسرائیل، این معادل سه حادثه ۱۱ سپتامبر است. این یک فاجعه است که اسرائیل تاکنون تجربه نکرده است»، اما واقعیت این بود که با شروع طوفانالاقصی، پایانی از آخرین پرده افسانه شکست ناپذیری اسرائیل نمایان شد. اصل غافلگیری در عملیات موفق مقاومت باعث شکست اطلاعاتی سازمانهای موساد، شاباک و امان شد. دلیل دیگری بر غافلگیری رژیم صهیونیستی، آشفتگی محض پس از طوفان بود. مقامات کابینه نتانیاهو برای مدیریت بحران نیز دچار ضعف شدید بودند این ضعف و شوک به حدی بود که حتی یک تحلیل قابل قبول برای طرفداران رژیم از طرف نتانیاهو و کابینه اش ارائه نشد و نشان از این موضوع داشت که "زمین بازی در اختیار صهیونیستها نیست".
🔶 رژیم صهیونیستی پس از سردرگمی گسترده در روزهای اول و دوم، از روز سوم تلاش کرد با بمباران سنگین و کور غزه، علاوه بر تصویرسازی قهرمانانه از این نسل کشی و تغییر چهره جدید خود پس از طوفان، (تحقیر تاریخی بی نظیر توسط نیروهای مقاومت) واکنش سایر اجزای محور مقاومت را هم بسنجد. به دنبال تحمیل شکست سنگین و بی سابقه در پی عملیات گروههای مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی به سیاست مجازات دسته جمعی فلسطینیان غزه که در حقوق بین المللی جنایت جنگی محسوب میشود، روی آورد و برای تلافی شکست خود، آب و برق فلسطینیان غزه را قطع و به بمباران گسترده مناطق مسکونی و کشتار زنان و کودکان فلسطینیان در غزه ادامه داد.
روز چهارم، حملات سخت تری به نوار غزه صورت گرفت و درگیریهای مبارزان مقاومت با اشغالگران اسرائیلی در اراضی اشغالی نیز ادامه داشت. روز پنجم، نتانیاهو در حالی خبر از تشکیل کابینه اضطراری و کنار گذاشتن اختلافات بخاطر سرنوشت اسرائیل داد که حزب لاپید در پاسخ به پیشنهاد نتانیاهو اعلام کرده بود تا زمانی که احزاب تندرو به رهبری بن گویر و حزب صهیونیسم مذهبی به رهبری اسموتریچ در کابینه نتانیاهو حضور دارند، به این کابینه نخواهد پیوست.
🔶 لیبرمن، رهبر حزب یسرائیل بیتنو هم کمک به کابینه حاکم بدون گرفتن امتیاز را رد کرده و گفته بود: نتانیاهو فقط دنبال از بین بردن حماس است و این کافی نیست. از طرف دیگر، بنگویر نیز با رد شریک شدن دیگر احزاب در کابینه، گفته بود: زمانی با تشکیل «کابینه وحدت» موافقت میکنم که فقط برای مقابله با حماس تشکیل شده باشد با وجود مطرح کردن اختلافات، این معضل حل نشده و همچنان ادامه دارد. با این وجود، برخی تحلیلها حاکی از این بود که اقدام مقاومت باعث اتحاد بین سران رژیم صهیونیستی شده است درست مثل آن چه در یازده سپتامبر اتفاق افتاد و باعث اتحاد درونی امریکا شد، ولی این جا توجه به چند نکته، ضروری به نظر میرسد. اولا تشکیل کابینه اضطراری به دستور امریکا و پیش شرط آن برای کمک به اسرائیل بود که پس از تماس نتانیاهو در روز اول بعد از شروع طوفان، از طرف بایدن مطرح شد در حالی که تکلیف کابینه فرمایشی از همان ابتدا مشخص بود و به نظر میرسد این درگیریها بین افراد کابینه ادامه داشته و بالا خواهد گرفت. بعد از تشکیل کابینه، امریکا طرح خود را برای کمک به اسرائیل این گونه ارائه داد که با راه اندازی کمپینی، بین کشورهای جهان برای عدم محکومیت اسرائیل و در مقابل، عدم حمایت از فلسطین تلاش کند و از طرفی بین فرمانده سنتکام و رئیس ستاد مشترک اسرائیل، ارتباطات به صورت مستقیم برقرار شود. امریکا، افسران درخواستی اطلاعات نظامی (نیروهای دلتا فورس) را وارد فلسطین اشغالی کرد و خبرهایی مبنی بر این که اسرائیل قصد دارد تونلهای حماس را پس از شناسایی توسط نیروهای دلتا فورس با گاز اعصاب پر کند، منتشر و سپس حذف شد.
🔶 به گزارش «میدل ایست آی» در جریان سفر جو بایدن به فلسطین اشغالی و پس از حضور وی در اتاق جنگ اسرائیل، بایدن تصاویری از جلسه در شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشت که ظاهراً چهره سه کماندوی نیروی دلتا فورس را نشان میداد که به منظور مشاوره و آموزش نیروهای اسرائیلی در مورد نجات گروگان به تلآویو اعزام شدهاند. این پست بعداً حذف شد. روزنامه عبریزبان «یدیعوت آحارونوت» نیز با انتشار گزارشی نوشت «واشنگتن براساس منافعش در منطقه به جای تلآویو فرماندهی جنگ کنونی در غزه را بر عهده دارد». در جریان این سفر، ناو هواپیمابر جرالد فورد امریکا با اتاق عملیات صهیونیستی هماهنگ شد. در این روز خبری مبنی بر طرح مشترک بین امریکا و اسرائیل مطرح شد.
🔸 #به_قلم_اساتید:شیرین زارعپور
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصى #رسانه
✅ تحلیلی از بیست و دو روز طوفان
🔰 قسمت دوم
طرحی که از طریق برخی رسانههای منطقه منتشر شد و گفته میشود با هدف با خاک یکسان کردن غزه طراحی شده و قصد دارد یک میلیون ساکن نوار غزه را به بهانه کمکهای بشر دوستانه به مصر منتقل کرده و بعد از آن بین عربستان قطر اردن و عمارات منتشر کند. ترس آمریکا این است که دامنه جنگ به کل منطقه کشیده شود از این رو فشار آوردن به امریکا برای کاستن فشار از غزه به اندازه فشار به رژیم صهیونیستی دارای اهمیت است تا هشدارهای لازم به ناو هواپیمابر جرالد فورد (اتاق عملیات طراحی نبرد زمینی) صورت گیرد.
🔶 صحنه روز ششم و هفتم نشان میدهد آمریکا به دنبال طرحی برای کسب پیروزی نمادین بدون ورود سایر طرفها به نبرد بوده که با تداوم حملههای وحشیانه به باریکه غزه و قطع آب و برق و سوخت، این طرح پاسخی نداشته و معادلهای یکطرفه است.
🔶 در تحولات روز هفتم، حماس، مصر، قطر و ترکیه مذاکراتی برای طرح یک آتش بس کوتاه مدت بشردوستانه دارند که با موافقت حماس و مخالفت اسرائیل روبرو میشود. موضع رژیم، آزادی کامل اسرا است و حماس گفته بعد از توقف تجاوزات صهیونیستها و ورود کمکها حاضر است درباره اسرا صحبت کند.
🔶 روز هشتم و نهم، خبرها بر مدار ورود زمینی رژیم، به غزه میگردد. محور مقاومت نیز با اخطارهای شدید، درصدد بازدارندگی موثر است.
🔶 روز دهم، بمبهای اهدایی جدید سنتکام بر سر مردم بی دفاع غزه فرود میآید. قبل از آن، سیمور هرش، روزنامهنگار مطرح آمریکایی در مطلبش که در پلتفرم سابستک منتشر کرده، میگوید: «منبع مطلع من گفت که طراحان جنگ فعلی اسرائیل متقاعد شدهاند در حمله به غزه از بمبهای مجهز به کیت هدایت استفاده کنند که منجر به نابودی کامل این شهر در روز یکشنبه یا دوشنبه خواهد شد، این نسخه ارتقا یافته بمبهای هوشمند هدایتشونده با کلاهکهای بزرگتر قبل از منفجر شدن سی تا پنجاه متر به عمق زمین نفوذ میکنند و با انفجار و موج صوتی ناشی از آن همه را در نیم مایلی میکشند».
🔶 روز دوازدهم بایدن در حالی به تل آویو سفر میکند که درخواستهای مکرری به سوی ایران برای عدم حمله مقاومت به تل آویو ارسال شده است. عدم همگرایی و سردرگمی در این سفر همچنان برای طرفین امریکایی و اسرائیلی وجود دارد چرا که اسرائیل به دنبال نابودی کامل حماس برای کسب دستاورد ملموس از این جنگ است، اما امریکا ظرفیت یک درگیری منطقهای دیگر را ندارد و مطلوب آن این است که با تخلیه غزه با هزینه کمتری منافع هردو یعنی خودش و اسرائیل را تامین کند از این رو تضمینی برای ورود زمینی نمیدهد و تاکید بر حمایت لجستیکی و اطلاعاتی و.. دارد. از آن طرف اعضای محور مقاومت تصمیم دارند از تمرکز دشمن بر نوار غزه با کورکردن اطلاعاتی فلج کردن زرهی و... بکاهند و طرحهای منظم و حساب شده را پیش برند.
🔶 روزهای سیزدهم تا پانزدهم و شانزدهم دشمن هنوز به دنبال خرید زمان است و درماندگی اتاق عملیات صهیونیستی از پسا حمله زمینی با وجود تهدید و پیام آمادگی کامل جهاد و مقاومت اسلامی برای مقابله با یورش زمینی نمایان است. کاروانهای کمکهای دوستانه وارد غزه شده و در پی سیاست بمباران شمال و شرق غزه، کمکهای اندک و غیر ضروری، فقط در جنوب توزیع میشود. اتفاق مهم روز شانزدهم این است که یورش صهیونیستها به محور جنوب برای تست و سنجیدن محور مقاومت، بر خلاف اخبار روزهای قبل که درباره حمله به شمال و شرق مطرح بود، بر آنها معلوم کرد مقاومت در آمادگی کامل به سر میبرد به همین جهت ساعاتی بعد با وجود بمباران سنگین نوار غزه، اعلام شد حمله زمینی به تعویق افتاده است! پس از حمایت همه جانبه امریکا از تل آویو، محورهای مقاومت از عراق و سوریه فعال شده و حملات در حال افزایش میباشد تا این پیام به دشمن ارسال شود که این فقط بخشی از توان مقاومت است و محورهای دیگر مقاومت هنوز وارد عمل نشده اند.
🔸 #به_قلم_اساتید:شیرین زارعپور
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصى #رسانه
✅ تحلیلی از بیست و دو روز طوفان
🔰 قسمت سوم
🔶 از روزهای هفدهم تا امروز نشان میدهد هرچه زمان میگذرد، رژیم صهیونیستی سردرگمی خود را در کشتار وحشیانه زنان و کودکان خالی میکند و این گونه بیشتر به محاق میرود. به فرموده رهبر معظم انقلاب، مردم دنیا عصبانی هستند و از روز اول حمله تل آویو به باریکه غزه و کشتار کودکان و زنان بی دفاع، این عصبانیت افزایش یافته و شدت بیش تری پیدا کرده است چنانچه هر روزه شاهد تظاهرات طولانی در کشورهای مختلف جهان علیه رژیم صهیونیستی هستیم.
🔶 بخشی از جمع بندی بعد از بیست و دو روز نبرد نشان میدهد اتاق عملیات تل آویو با وجود افسران اطلاعاتی امریکایی، هنوز در فکر حمله زمینی برای دست یافتن به تونلهای حماس و آزادی اسرا است و بارها به این نتیجه رسیده است که ورود زمینی به غزه با وجود عدم آمادگی یگانها و آسیب پذیریشان، یعنی افتادن در باتلاقی که خروج از آن ممکن نخواهد بود. همچنان که هر روز بر فشار خانوادههای اسرا با تجمع و اعتراضات مقابل کنست و... افزوده میشود و نتانیاهو ناچار شده است شخصا برای آرام کردن آنها دست به کار شود. پس از رخنه جمعه شب و پشتیبانی بی سابقه با صد فروند جنگنده بمب افکن، رژیم صهیونیستی به این نتیجه ملموس رسید که دچار شکست سختی از مقاومت شده و اکنون میداند ورود به باریکه و عدم ورود، هر دو آغاز و پایانی برای کابینه نتانیاهو خواهد بود. پس از بیست و دو روز از آغاز طوفانالاقصی، با وجود حمایت همه جانبه امریکا، رژیم جعلی هیچ دستاوردی نداشته به جز کشتار ساکنین بی دفاع و عصبانی کردن بیشتر مردم دنیا. باید دید در روزهای بعد، تل آویو چه خوابی برای خود میبیند. با وجود جنایات جنگی گسترده، تنها میتواند به غرق شدن خود کمک بیشتری داشته باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید:شیرین زارعپور
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#روابط_خارجی
#رژیم_صهیونیستی
#فلسطین #طوفان_الاقصی
✅ پُررویی و دورویی آمریکایی!
🔶 «پت رایدر» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در سخنانی بدون اشاره به ارسال تسلیحات نظامی آمریکا به غرب آسیا، ادعا کرده است: «واشنگتن نمیخواهد درگیری در منطقه گسترش یابد، بنابراین آمریکا میخواهد پیام بازدارندگی ارسال کند، علاقهای نیز به درگیری با ایران ندارد.»
🔶 روزنامه «فایننشال تایمز» نیز شنبه این هفته در یک گزارش خبر داد، واشنگتن از پکن در جریان سفر «وانگ یی» وزیر خارجه چین به واشنگتن برای حمایت از رژیم صهیونیستی کمک خواسته است. آمریکا از چین خواسته است با استفاده از روابط خود با ایران و دیگر کشورهای منطقه غرب آسیا، از گسترش دامنه درگیریها جلوگیری کند. این درخواستها در حالی است که پیش از این آمریکا چندین جنگنده و ناو هواپیمابر به منطقه اعزام کرده است.
🔶 مجله آمریکایی «Military Watch Magazine» متخصص مسائل نظامی در مقالهای فاش کرد:
«گزارشهایی وجود دارند که نشان میدهد، آمریکا نیروهای عملیات ویژه خود را برای آغاز حملاتی مشترک با نیروهای ارتش اسرائیل علیه جنبش حماس مستقر کرده است.» به نوشته این مجله آمریکایی، نیروهای ویژه این کشور با همکاری ارتش رژیم صهیونیستی حملاتی را علیه جنبش حماس در غزه انجام دادند.
🔸در همین راستا، مقامات کشورمان نیز توصیه کردند مقامات واشنگتن جلوی وحشیگری رژیم صهیونیستی را بگیرند؛ زیرا با ادامه جنایات این رژیم در غزه ابعاد درگیری گستردهتر میشود و گروههای مقاومت در دیگر کشورهای منطقه نیز ساکت نخواهند ماند. بعدها با انتشار اسناد طبقهبندی شده آمریکا و رژیم صهیونیستی آشکار خواهد شد که چه تعداد صهیونیست در این جنگ کشته شدند؟ تلآویو تحت تأثیر وضعیت خاص، چقدر رویدادها را سانسور کرد؟ و از همه مهمتر، سطح و عمق مشارکت مستقیم نیروهای آمریکایی در جنگ چقدر بوده است؟
🔶 دکترین امنیتی رژیم صهیونیستی بر پایه سه رویکرد تقویت بازدارندگی دفاعی، راهبردهای تهاجمی و اتحادهای فرامنطقهای استوار است. سبک عملیات و غافلگیری طوفانالاقصی موجب زیرسؤال رفتن این دکترین و در رأس آن خدشهدار شدن بازدارندگی دفاعی رژیم صهیونیستی شد؛ به همین دلیل نقش مؤلفههای کلیدی دیگر در راهبرد امنیتی رژیم صهیونیستی، یعنی تقویت رابطه امنیتی ویژه با آمریکا از اهمیت بیشتری برخوردار شده است. استحکام چتر حمایتی آمریکا از رژیم صهیونیستی با هدف احیای دوباره بازدارندگی دفاعی و راهبرد تهاجمی رژیم صهیونیستی ارزیابی میشود.
🔶 در این راستا، نکاتی حائز اهمیت است:
🔶 اولاً رژیم صهیونیستی توان ورود به جنگی فرسایشی را ندارد و در هنگام جنگ نمیتواند در برابر حملات ضربتی برای مدت زیادی مقاومت کند.
🔶 ثانیاً روندها نشان میدهند، محدودیتهای ایالات متحده برای کنشگری فعال در غرب آسیا بیشتر شده است. به همین دلیل در گزارش المعلومه آمده است: «قدرت نظامی آمریکا به ضعیفترین سطح از عملکرد رزمی خود در تاریخ مدرن رسیده است؛ موضوعی که معادلات بینالمللی را با تغییرات جدی روبهرو میکند.»
🔸 #به_قلم_اساتید:حسين عباسيان
🆔 @tahlil_shjr
#مسئله_محوری
#انتخابات #رسانه
✅ برنامه اصلاح طلبان ساختاری برای انتخابات چیست؟
🔶 فشارهای درونی در جبهه اصلاحات برای مشارکت در انتخابات افزایش یافته و اصلاح طلبان ساختاری می کوشند نوع مشارکت خود را به صورت پنهان دنبال نمایند.
🔶 مروری بر مطالب مطرح شده از سوی لایه رسانه ای اصلاح طلبان ساختاری نشان می دهد که آنان در مطالبی گرچه از کاهش مشارکت مردم در انتخابات، یکدست سازی حاکمیت و...سخن به میان می آورند اما به لحاظ ژورنالیستی در حال زمینه سازی های برای مشارکت اصلاح طلبان در انتخابات اما بدون برند و نماد اصلاح طلبی می باشند.
🔶 اصلاح طلبان ساختاری که مدتی است تحریم انتخابات را از ادبیات سیاسی خود حذف کرده اند، در وهله اول می کوشند تا آغاز انتخابات برای جریان اصلاحات را با اعلام تایید صلاحیت کاندیداها از سوی شورای نگهبان تعریف و تفسیر کرده و عملا تا آن زمان مساله حضور/عدم حضور خود در انتخابات را:
الف- در محاق نگاه داشته و فضای تعلیق را دنبال کنند
ب- با استمرار فضای تعلیق، مساله مشارکت را به عنوان اهرمی برای تایید صلاحیت ها و آنچه که گشایش سیاسی می خوانند به اهرم فشار تبدیل کنند.
🔶 بخش رسانه ای اصلاح طلبان ساختاری در وهله بعدی در تلاش برای تولید منطق «مشارکت خاموش» اما با «نمایش قهر» این جریان انتخابات را به 3 جزء:
1- کاندیداها
2- احزاب ها و جریان ها
و 3- رای دهندگان تقسیم کرده و می کوشند تا «انتخابات نیابتی گسسته» را تئوریزه کنند به این معنا که:
الف- از کاندیداهای سفید رونمایی کنند
ب- در شهرهای کوچک کاندیداهای مخالف وضع موجود را تشکل داده و سامان دهی کرده و لیست انتخاباتی را بدون نماد مشخص اصلاح طلبان رونمایی کنند.
🔶 این برنامه اصلاح طلبان ساختاری در حالی پیگیری می شود که فشارهای درونی در جبهه اصلاحات برای مشارکت در انتخابات افزایش یافته و اصلاح طلبان ساختاری می کوشند نوع مشارکت خود را به صورت پنهان دنبال نمایند که در صورت شکست، تبعات آن را به نام اصلاح طلبان حمل ننمایند.
🆔 @tahlil_shjr
طوفان الاقصی؛ خشم و غرور فلسطین در نقطه برگشتناپذیر.pdf
77.4K
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی
✅ طوفان الاقصی؛ خشم و غرور فلسطین در نقطه برگشتناپذیر
🔶 میتوان خط قرمز مسجدالاقصی (مانند نبرد سیف القدس در رمضان ۲۰۲۱)، جسارت به مرابطین و عدم تن دادن رژیم صهیونیستی به تبادل اسرا را ۳ دلیل شروع نبرد مقاومت دانست.
🔶 ظلم و اشغالگری صهیونیستها نه مربوط به سال ۱۹۴۸ و نه مربوط به جنگ خونین ۲۰۱۴، بلکه روزانه و ساعت به ساعت بوده است. «النکبة مستمرة» بهترین کلمه برای وصف آن چیزی است که صهیونیستها چندین دهه بر سر ملت فلسطین آورده است. طوفان الأقصی به خوبی نشان داد که فلسطین در مسیر بازیابی هویت خودش میایستد و نتیجه میگیرد.
🔸 #به_قلم_اساتید:آقای محسن فایضی؛ کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#روابط_خارجی
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
✅ آمریکا عامل اصلی جنگ اخیر اسرائیل با فلسطین است
🔰چگونه ۳۰ سال سیاستِ آمریکا با فاجعه پایان یافت؟
🔶 استیون والت، استاد دانشگاه هاروارد
فارن پالیسی
در حالی که اسرائیلیها و فلسطینیان عزادار کشته شدگان خود هستند و با ترس منتظر شنیدن اخبار درباره ناپدیدشدگان میباشند میل به جستجوی مقصر برای بسیاری غیرممکن است. اسرائیلیها و حامیان آنان میخواهند همه تقصیر را به گردن حماس بیاندازند که مسئولیت مستقیم در حمله به اسرائیل داشته است. کسانی که بیشتر با آرمان فلسطین همدردی میکنند این تراژدی را نتیجه اجتناب ناپذیر دههها اشغالگری و رفتار خشن طولانی مدت اسرائیل با اتباع فلسطینی خود میدانند. سایرین مصرانه تاکید میکنند که هر فردی که یک طرف را کاملا بیگناه قلمداد کرده و تنها طرف دیگر را مسئول بداند قدرت هرگونه قضاوت را از دست داده است. ناگزیر بحث بر سر این که کدام یک از مقصر هستند علل مهم دیگری را که به درگیری طولانی بین اسرائیلیهای صهیونیست و اعراب فلسطینی مرتبط هستند از دیده پنهان نگه میدارد. ما نباید عوامل دیگر را حتی در طول بحران فعلی نادیده انگاریم، زیرا تاثیر آن عوامل ممکن است مدتها پس از پایان جنگ فعلی میان اسرائیل و حماس نیز ادامه یابند. من از سال ۱۹۹۱ شروع میکنم زمانی که ایالات متحده به عنوان قدرت خارجی بدون وجود رقیب جدی در امور خاورمیانه ظاهر شد و شروع به تلاش برای ایجاد نظم منطقهای کرد به گونه که در خدمت منافع آن کشور باشد. در چنین بستر گسترده تری دست کم پنج اپیزود یا رخداد کلیدی وجود دارند که به ما کمک میکنند تا به رویدادهای غم انگیز دو هفته گذشته برسیم.
🔶 اولین اپیزود لحظه جنگ خلیج فارس در سال ۱۹۹۱ و پیامدهای آن بود: کنفرانس صلح مادرید. جنگ خلیج فارس نمایش خیره کنندهای از قدرت نظامی و هنر دیپلماتیک ایالات متحده بود که تهدیدی را که صدام حسین برای موازنه قدرت منطقهای ایجاد کرده بود از بین برد. با نزدیک شدن به فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی ایالات متحده در آن زمان محکم بر روی صندلی راننده نشسته بود. جورج اچ دابلیو بوش رئیس جمهور وقت امریکا، جیمز بیکر وزیر امور خارجه آن کشور و یک تیم باتجربه امریکایی در حوزه خاورمیانه از فرصت استفاده کرده و کنفرانس صلحی را در اکتبر ۱۹۹۱ میلادی برگزار کردند که شامل نمایندگانی از اسرائیل، سوریه، لبنان، مصر، جامعه اقتصادی اروپا و هیئت مشترک اردن و فلسطین میشد.
🔶 اگرچه این کنفرانس نتایج ملموسی به همراه نداشت چه رسد به دستیابی به توافق نامه صلح نهایی، اما زمینه را برای تلاش جدی به منظور ایجاد یک نظم منطقهای صلح آمیز فراهم ساخت. اگر بوش پدر در سال ۱۹۹۲ میلادی بار دیگر در انتخابات انتخاب میشد و به تیم اش فرصت ادامه کارشان داده شده بود آن چه میتوانست بدان دست یابد وسوسه انگیز به نظر میرسید. با این وجود، کنفرانس مادرید یک نقص سرنوشت ساز درون خود داشت نقصی که بذر مشکلات آینده را کاشت. نقص کنفرانس آن بود که از ایران برای شرکت در کنفرانس دعوتی به عمل نیامد و گروههایی مانند حماس و جهاد اسلامی نیز نادیده گرفته شدند. همان طور که تریتا پارسی در کتاب خود "اتحاد خیانتکارانه" اشاره میکند: «ایران خود را به عنوان یک قدرت بزرگ منطقهای میدید و انتظار داشت صاحب یک کرسی بر سر میز مذاکره باشد، زیرا کنفرانس مادرید صرفا نشستی در مورد مناقشه اسرائیل و فلسطین قلمداد نمیشد بلکه لحظهای تعیین کننده در شکل گیری نظم جدید خاورمیانه بود.» پاسخ تهران به عدم دعوت در وهله نخست استراتژیک بود نه ایدئولوژیک. ایران به دنبال آن بود که به امریکا و سایر بازیگران نشان دهد که اگر منافع آن کشور در نظر گرفته نشود میتواند تلاشهای آنان برای ایجاد یک نظم نوین منطقهای را از مسیر خارج سازد.
🔶 دومین اپیزود مهم ترکیب سرنوشت ساز حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ و متعاقب آن حمله ایالات متحده به عراق در سال ۲۰۰۳ بود. دولت بوش پسر باور داشت که سرنگونی صدام تهدید فرضی ناشی از تسلیحات کشتار جمعی عراق را از بین میبرد، قدرت ایالات متحده را به دشمنان یادآوری میکند و به طور گستردهتر به تروریسم ضربه میزند و راه را برای دگرگونی ریشهای در کل خاورمیانه در امتداد خطوط دموکراتیک هموار میکند. با این وجود، متاسفانه آن چه حاصل شد یک باتلاق پرهزینه در عراق و بهبود چشمگیر موقعیت استراتژیک ایران بود.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#طوفان_الاقصی #اسلام_ناب
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#انقلاب_اسلامی #پیشرفت
✅ «طوفان الاقصی »مظهر قدرت اسلام
🔰 قسمت اول
🔶 نگاهی به تاثیر پیروزی انقلاب اسلامی و گسترش جریان مقاومت بر رشد اسلامگرایی در جهان
🔶 انقلاب اسلامی و تولد دوباره اسلام
انقلاب اسلامی مردم ایران از همان روزهای آغاز نهضت تا به امروز یک حقیقت درخشان را به همه جهان نشان داده است، اسلام راز ماندگاری و ستون فقرات این انقلاب است و در مقابل نیز انقلاب در ایران موجب تبلور دوباره اسلام و رونق یافتن این حقیقت ناب شده است؛ در واقع «انقلاب عظیم اسلامی در ایران مضمون بعثت را در دورهی معاصر تجدید کرد؛ یعنی خداوند متعال به امام بزرگوار ما این توفیق را داد که خطّ مستمرّ بعثت نبوی را در این دوران، با ابتکار خود، با شجاعت خود، با اندیشهی بلند خود، با فداکاری خود پُررنگ کند و نمایان کند.» ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
🔶 هر چه انقلاب اسلامی جلوتر رفت، قدرت اسلام نیز بیشتر جلوه گر شد
نمایان شدن خط مستمر بعثت نبوی، در دوره معاصر با تشکیل نظام اسلامی در ایران همراه بود به گونه ای که با بیرون راندن نظام فاسد اما مغرور به حمایت شرق و غرب، قدرت اسلام در احیای خودباوری و عزت انسان ها، ظهور و بروز جهانی پیدا کرد. هر چه انقلاب اسلامی پیش رفت، قدرت اسلام نیز بیشتر جلوه گر شد؛ تربیت انسانهای متعالی برپایه معنویت ناب اسلامی و پیشرفت های انکار ناشدنی در عرصههای گوناگون مادی، ظرفیت های بینهایت اسلام، برای پیشرفت همه جانبه و غلبه بر دشمنان را به مسلمانان یادآوری کرد؛ تا جایی که بر خلاف گذشتهای نه چندان دور«امروز مسلمانان به مسلمانی خود افتخار میکنند، و این به خاطر قدرت و عظمت انقلابی است که...در این نقطهی حساس عالم به وقوع پیوست.» ۱۳۶۸/۴/۲۲
🔶 پیروزی ها در یمن، عراق و لبنان و افزایش قدرت اسلام
گسترش رایحه انقلاب اسلامی به قدری فراگیر شد که تلاش دشمنان اسلام برای جلوگیری از صدور انقلاب را ناکام باقی گذاشت و بیداری سایر ملتهای اسلامی را متأثر از انقلاب ایران، به ارمغان آورد «امروز همهی کسانی که در دنیای اسلام، به نام اسلام صدا بلند میکنند، تحت تأثیر امام بزرگوار ما هستند.» ۱۳۷۲/۳/۱۴بدین ترتیب قدرت اسلام اینبار با الهام بخشی انقلاب اسلامی ایران در احیای ملتهای منطقه و حتی جهان، ظهور و بروز عینی پیدا کرد و پرچم بلند اسلام ناب در عراق، جنوب لبنان، فلسطین، یمن و در سایر حرکت های اسلامی در سطح جهان به اهتزاز درآمد.
«یَمنِ محصور و تنها، هفت سال جنگ و جنایت و مظلومکشیِ دشمن شرور و قسیّالقلب را تاب میآورد و با وجود قحط غذا و دارو و امکانات زیستی، تسلیم زورگویان نمیشود و آنها را با اقتدار و ابتکار خود سراسیمه میکند؛ در عراق، عناصر مقاومت با زبان رسا و صریح، آمریکای اشغالگر و داعش دستنشاندهی آن را به عقب میرانند و عزم راسخ خود بر مقابله با هر نوع دخالت و شرارت از سوی آمریکا و همراهانش را بیلکنت ابراز میدارند.»۱۴۰۰/۴/۲۸
🔶 "طوفان الاقصی"؛ مظهر قدرت اسلام
جلوههای شور انگیز دیگر از اوج گیری قدرت اسلام اما در مقاومت دلیرانه حزب الله و گروههای مقاومت فلسطینی در برابر رژیم اشغالگر قدس نمایان شد. پس از دفاع جانانه حزبالله لبنان در جنگ ۳۳ روزه و ایستادگی مقاومت فلسطینی در جنگ های ۲۲ و هشت روزه، حالا مقاومت فلسطین با برپا کردن "طوفان الاقصی"، شلیک هزاران موشک به قلب سرزمین های اشغالی و به اسارت گرفتن مقامات ارشد اسرائیل، این رژیم موقت برای اولین بار را در وضعیت دفاعی و انفعال قرار داده است؛ «امروز یکی از مظاهر قدرت اسلام همین مسائلی است که در فلسطین در حال روی دادن است.» ۱۴۰۲/۷/۲۲از سوی دیگر مشکلات سیاسی، امنیتی و اقتصادی فراوان، اشغالگران قدس را وارد سراشیبی فروپاشی کرده است.
همه این نشانهها و استمرار بیداری اسلامی در نقاط مختلف دنیا، خبر از بر باد رفتن رویای خاورمیانه بزرگ و تسلط نظامی، سیاسی، اقتصادی آمریکا برمنطقه غرب آسیا، می دهد؛ در حقیقت جمهوری اسلامی با معرفی تفکرمقاومت به کشورهای اسلامی «نهفقط ایران را از دست اینها خارج کرد بلکه با روحیهی مقاومتی که نشان داد... موجب تشویق کشورهای دیگر هم شد.» ۱۳۶۸/۴/۲۲ تا استکبار جهانی، ایران را دلیل شکستهای مفتضح خود بداند.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#طوفان_الاقصی #اسلام_ناب
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#انقلاب_اسلامی #پیشرفت
✅ «طوفان الاقصی »مظهر قدرت اسلام
🔰 قسمت دوم
🔶 نور تابنده اسلام در غرب با وجود کینه توزی ها
اما تنها غرب آسیا از انقلاب اسلامی ایران متأثر نشد و پیام فطری و بیدارگر انقلاب حصارهای مادی را درنوردید تا گرایش به اسلام و معنویتخواهی حتی از مرزهای اروپا و آفریقا عبور کند. در مقابل، جبهه استکبار که موجودیت خود را در معرض خطر میدید، سیاست اسلام و ایران هراسی را در میان اولویتهای اساسی خود قرار داد اما با وجود ایجاد و حمایت همه جانبه از گروهکهای تکفیری و تروریستی مثل داعش و ارائه چهرهای زشت و وحشتناک از اسلام، تنفرپراکنی و قرآن سوزیهای متعدد و اهانت به پیامبر اکرم و سایر مقدسات اسلامی، روز به روز دلهای بیشتری مجذوب اسلام شد. در مقابل نیز سران غربی چارهای جز کینه توزی نداشتند: «این سلسله كینهتوزیها با اسلام و مسلمین، ناشی از آن است كه از چند دهه پیش تاكنون نور اسلام از همیشه تابندهتر و نفوذ آن در دلها در جهان اسلام و حتی در غرب از همیشه بیشتر شده است.» ۱۳۸۹/۶/۲۲ و حقیقت خواهی در میان جوانان غربی رشد فزایندهای به خود گرفته است.
🔶 جاذبه میلیونی اسلام در نیجریه
علاوه بر اروپا، یکی از جلوههای کم نظیر قدرت روزافزون اسلام پس از پیروزی انقلاب اسلامی در غرب آفریقا و در نیجریه نمایان شد.در بحبوحه پیروزی انقلاب ایران، سیّدابراهیم زکزاکی با احیاگر مکتب اسلام در عصر خویش یعنی امام خمینیدیدار کرد، قرآنی هدیه گرفت و عهد بست که با همان قرآن، مردم سرزمین خودش را به سوی اسلام هدایت کند. چند دهه بعد از این دیدار، شیخ زکزاکی مجاهد حقیقی فی سبیل الله، قدرت اسلام را در قاره آفریقا و در یکی از کشورهای تأمین کننده نفت خام، با گرایش جمعیت میلیونی مردم نیجریه به اسلام نشان داد. مردمانی که نه فقط در زبان بلکه در عمل نیز نشان دادند که حاضر به فداکاری در راه عقاید دینی خویش هستند. شهادت برادران، فرزندان و حبس و حصر خانگی، هیچکدام نتوانست در عزم و اراده شیخ ابراهیم مظلوم اما شجاع و مصمم خللی ایجاد کند تا بدین ترتیب تنها گوشهای از قدرت اسلام عزیز در فتح قلوب به وسیله عالمی متأثر از انقلاب اسلامی جلوهگر شود.
🔶 قدرت اسلام روز به روز افزایش خواهد یافت
سخن آخر اینکه قدرت روزافزون امروز اسلام با وجود توطئههای گسترده ایادی استکبار، محدود به نقطه خاصی از جهان نیست. از زمان پیروزی انقلاب اسلامی و تأسیس جمهوری اسلامی با الهام بخشی این نظام به مسلمانان جهان و ایجاد عمق راهبردی در نقاط مختلف دنیا، اسلام عزیز روز به روز قوی تر شده و تحولات اخیر در فلسطین نیز وعده قدرتمندی هر چه بیشتر را می دهد.«قضایای روزهای اخیر فلسطین بهویژه بمبارانها و شهادت زنان و کودکان و مردان، دل انسان را مجروح میکند اما بخش دیگری از این قضایا نشان دهنده قدرت باور نکردنی اسلام در فلسطین است و با لطف و عنایت خداوند متعال این حرکتی که در فلسطین آغاز شده است، به پیش خواهد رفت و منجر به پیروزی کامل فلسطینیها خواهد شد.»۱۴۰۲/۷/۲۲ علاوه بر فلسطین «امروز حرکت اسلامی در نقاط مختلف دنیا همچون آفریقا، آسیا، اروپا و شمال آمریکا درحال گسترش است و با عنایت خداوند، موفقیتهای این حرکت با قدرت بیشتری ادامه خواهد یافت.» ۱۴۰۲/۷/۲۲
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#زن #فلسطین
#مقاومت
✅ معنای زنانه غزه
🔶 عدد ها را معنی کنیم. عددها بدون معنی خوراک انسان نیستند به درد ابزار میخورند.مثلا اگر یک مظلوم به دست ظالمان در مبارزه جبهه حق و باطل در خون خود غلطید، معنایش چه میشود؟ یک نفر در میانه میدان است و دارایی هایی دارد از جنس زندگی و روزی که خدا به آنها داده و او این دو را به همه مرتبطین به خود هدیه میکند. کاری میکند که همه آنها به این سوی بشتابند. یستبشرون بالذین لم یلحقوا بهم من خلفهم (بشارت میدهند به کسانی که مرتبط با آنها هستند)
🔶 یستبشرون بنعمه من الله (بشارت میدهند نعمتی را که دارا هستند)این بشارت دادن یک امر واقعی است. یعنی چیزی که دارند و نعمتی که به آنها داده شده را تبدیل میکنند به یک موتور حرکت در وجود آدمها و آدمها را به سمت آن نعمت میکشند. این کشش حقیقی است به سمت این دو نعمت:یکی «بل احیاء» . اینها زنده اند. مظهر زندگی اند. مثل مادری که مظهر زندگی بخشی خدا است. دیگری «عند ربهم یرزقون». اینها مظهر رزق میشوند. مثل پدری که مظهر رزق دادن خدا است.
آری.
🔶 به عددها فکر کنید. از کنار اعداد ساده عبور نکنید. بدون این معنی کردن، عددها خوراک انسان نیستند. خوراک ابزارند.مثلا اگر یک نفر مظلوم در عالم باشد که غیر از خدا هیچ کس را نداشته باشد که به داد او برسد. میدانید معنایش چیست؟ امام باقر میگوید همه پدران ما به هم وصیت میکردند که مراقب باشید چنین ظلمی در دایره امامت شما محقق نشود. مقابلش بایستید با همه وجود: يَا بُنَيَّ إِيَّاكَ وَ ظُلْمَ مَنْ لَا يَجِدُ عَلَيْكَ نَاصِراً إِلَّا اللهَ
🔶 چرا؟ چون این یعنی ورود قدرت و نصرت خدا در مقابل ظالم. هر کس با رضایت و یا حتی سکوت به چنین ظلمی کمک کند نیز بترسد. کوچکترین مددی به ظالم یا چنین ظلمی فوق العاده خطرناک است. باید از این ظلم برحذر بود. چون قدرت خدا وسط میآید. نصرت خدا برای آن مظلوم به میان میاید. اذا جاء نصر الله و الفتح و رایت الناس یدخلون فی دین الله افواجاوقتی نصرت الهی میرسد، همه خواهند خروشید. دلها به تکاپو میافتد. صحنه زیر و رو میشود. دنیا برای زندگی ظالمان تنگ و تنگ تر میشود.
🔶 حالا بیایید بشماریم: تا امروز که این یادداشت را مینویسم ناصر القدره سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرده از میان 8000 شهید در غزه حدود 3500 نفر کودک و حدود 2000 نفر زن بوده اند حدود 500 نفر هم پیر مرد و پیرزن. تعداد مجروحین هم حدود چهار برابر این عدد است.
🔶 یعنی چی یعنی فقط خانواده کشته اند. آری خانواده و محور خانواده ها زن است. کودکان شهید شده اند یعنی چه ؟ یعنی کسانی که عصمت دارند خونشان به زمین ریخته. آن وقت آغوش معصومان کوچک، زن است. حالا داغها را بشمارید و بعد داغها را معنی کنید. خونی از بینی کودک بریزد دل مادرها میلرزد. چند داغ به چند قلب زنانه وارد شده؟ آری آن قلبی که داغ را بیشتر لمس میکند قلب زن است.
🔶 محور غزه زن است. غزه پر شده از زندگی و حیات.(بل احیاء) پر شده از رزق و روزی.(عند ربهم یرزقون) یعنی چه؟ یعنی غزه پر شده از معنای پدر و مادر، پر شده از معنای خانواده. غزه پر شده از قدرت بینهایت جوشیده از قلبهای پر از داغ. غزه مظهر قدرت شده. اما قدرتی که زنان آن را میشناسند. جوشاندن و خروشاندن و قیام ایجاد کردن. حماسه مردان حماس را میبینید. اما حماسه زنانه غزه را هم دریابید.
🔶 پای زن به میان آمده. زن که به میدان میاید همه را با خود به میدان میاورد.حالا داستان غزه داستان زن است و زندگی است و آزادی. آنانکه عددها را معنی نمیکنند نه دلشان میسوزد و نه عزمشان جزم میشود و نه اساسا فهم انسان گونه از صحنه خواهند داشت. حالا حقیقت زن تجلی کرده، حقیقت سیده النساء. در این صحنه که زن میاندار است، نباید گفت بنشین و تماشا کن، باید بگوییم برخیز و تماشا کن.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#اغتشاشات #امنیت
#روشنگری
✅ تغییر چهره شیطان
1️⃣ خاطرتان هست روح الله عجمیان کجا و چه وقت شهید شد؟ درست زمانی که اغتشاشات در قوس نزول خاکسترشدن آتش ها بود. ماجرای بستن اتوبان کرج قزوین در حوالی بهشت سکینه و باقی ماجرا.... و سلاخی بهترین های این سرزمین.
چرا؟ ساده است. نیاز به خون بود تا همچنان سرخط خبرها بمانند.
2️⃣ رهبرانقلاب درباره تلاش دشمن برای برهم زدن امنیت فرمودند اینها به دنبال بحران سازی اند. تلاش می کنند نقاطی که در کشور می تواند بحران درست کند را تحریک کنند.
3️⃣ طی یک سال گذشته تلاش کردند با انواع دروغ سازی ها ایجاد بحران کنند و مردم را به خیابان بکشند. نشد. نتوانستند. در فراخوان 25 شهریور بی آبرو شدند. مردم به آنها در نهایت هوشیاری بی اعتنایی کردند و رهزن های روح و روان مردم سرافکنده شدند. اما قدم بعدی چه بود؟ باید چه تدبیر می کردند؟
4️⃣ کم بحران نساختند. اما این بحران تحریک کننده نبود. چرا؟ چون هم زمان ثمرات تلاش های نهادهای انقلابی به چشم آمده بود. اینجاست که باید تصمیم متفاوتی می گرفتند. خون ریختن کمک می کند کشور دچار یک چالش جدی شود. خلاصه چون نقاط بحران سازی نیافتند رفتند به سمت بحران سازی دست ساز.
5️⃣ شوخی نیست؛ 30 انفجار در تهران خنثی سازی شد. وزارت اطلاعات 28 تروریست را دستگیر کرد. این غیر از 200 تروریستی است که در چند ماه اخیر در نقاط مختلف کشور دستگیر شدند. این غیر از 400 بمبی است که خنثی سازی شده است. و این غیر از چند ده هزار اسلحه جنگی و شکاری است که طی این مدت کشف شده است.
6️⃣ بازگردیم به بند اول. حادثه حوالی بهش سکینه و آن رفتار جنون آمیز با پلیس و در نهایت شهادت روح الله عجمیان. از مردم خون ریختند تا تقاص آگاهی و وطن پرستی و معرفت شان شود. و حالا تکرار همان روزهاست در ابعاد گسترده تر.
ضدانقلاب برای ماندن در صحنه دست به بحران سازی های دست ساز زده است. این جنون شیطانی ناشی از هوشیاری مردم است. اما بازهم بی حیثیت خواهند شد. همانطور که شد و دست مریزاد به سربازان گمنام انقلاب.
🆔 @tahlil_shjr
#استقلال_و_آزادی
#دشمن_شناسی #زن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
✅ ساعت صفرِ غزه چه زمانی فرا می رسد؟
🔶 "بستن سفارت آمریکا عراق را نابود میکند، به منافع عراق آسیب میزند که پیامدهای بزرگی دارد و هیچ سفارتخانه غربی در عراق باقی نخواهد ماند و همه از عراق خواهند رفت." این جملات را دو روز پیش باسم العوادی، سخنگوی دولت عراق در اولین واکنش رسمی به درخواست مقتدی صدر برای تعطیلی سفارت آمریکا بیان کرد. جملاتی واضح و صریح ...
🔶 عشایر عراقی که امروز در پشت مرزها تحصن کرده اند کجا را می خواهند فتح کنند؟ فعالان ترک که امروز از در و دیوار نمایندگی های اسرائیل بالا می روند کجا را می خواهند بگیرند؟ جوانان مصری که شعار می دهند اضرب اضرب نصرالله کجا را می خواهند بزنند؟ کاربران اردنی که کالاهای اسرائیلی را نشان کرده اند به داد چه کسی می خواهند برسند؟ تماشاگران قطری که فریاد می زنند يجب تحرير غزة، کجا را می خواهند آزاد کنند؟ فلسطین را؟ قدس را؟ غزه را؟ ... فلسطین امروز آزادترین کشور عربی است، ملت غزه امروز آبروی آزادگان است، فلسطین هیچگاه اسیر نشده است که بخواهد آزاد شود، غزه هیچگاه وابسته نبوده که بخواهد رها شود... این جوانان، فعالان، کاربران و تماشاگران اگر واقعا عزم آزادی قدس دارند، بهترست کلاهشان را بالاتر بگذارند و به فکر آزادی خود و بلادشان باشند، فلسطینیان دیروقتی است که حریت یافته و رستگار شده اند.
🔶 اسارت قدس ظاهر و باطنش اسارت کشورهای عربی و اسلامی است، اسرائیل موجودیتش به بی هویتی ملت های منطقه است، صهیونیسم مجرای وابستگی دولت های خاورمیانه به غرب و امریکاست. اسارت قدس نماد آویزان بودن سرنوشت مسلمین بدست آن قدرت غربی و این قدرت شرقی است، نماد اراده نداشتن ملت ها برای خروج از زیست ذلیلانه است، نماد آن است که دولت های منطقه خودشان اسرائیلک های نامرئی هستند.
🔶 فلسطین که آزاد است، هربار بخواهد می رزمد و می جنگد، هربار صلاح بداند صلح می جوید، هربار نشود محاصره می شود و هربار بشود حصار می شکند. هربار رغبت کند صبر پیشه می کند و هر بار اراده کند به میدان می آید، هربار عزم کند سنگ پرتاب می کند و هر بار جرئت کند راکت می اندازد. دیگران حال شان چطور است؟! آیا آن ها هم این قدر آزادی و عزت و اسقلال نظر برای خود دارند؟ اظهر من الشمس است که همین مواضع انقلابی سران عربی و اسلامی هم خودش در منطقه الفراغ سفارت خانه های آمریکاست! کمی پا را فراتر بگذارند ببنیم می توانند هزینه بپردازند؟! آن امیر و وکیل عربی اگر کشورش خیلی انقلابی شده به جای رجز خواندن و نطق کردن بیاید جلوی تسلیحات و بمب هایی که از پایگاه های آمریکا در کشورش برای اسرائیل بارگیری می شود را بگیرد، ولی نمی تواند چرا؟! چرایش را سخنگوی دولت عراق پشت تریبون رسمی اعلان عمومی کرد...
🔶 آزادی قدس یعنی آزادی ملت های اسلامی از استعمار و هیچ معنای دیگری هم ندارد، تا وابستگی هست استعمار هست و تا استعمار هست اسرائیل باید باشد... کشوری که اموراتش را خود تدبیر نمی کند تمنای صهیونیسم دارد. ملتی که منقاد سفراست، ضامن بقای اسرائیل است. اگر ملتی هوس نماز خواندن در مسجد الاقصی دارد، باید شریان های فکری، مالی، بازرگانی و کشورداری خود را از یوغ سفارت خانه ها خارج کند، زنان و کودکان غزه امروز خون بهای غرب زدگی کشورهای عربی و اسلامی را می پردازند.
🔶 شور و حال گرفتن و بی تاب شدن برخی جوامع برای دفاع از مردم غزه برخی جوان ها را به این گمان رسانده که؛ ظاهرا جامعه ایران نسبت به تحولات فلسطین و مساله قدس بی تفاوت تر از بقیه ملت هاست؟! خیابان های استانبول عصبانی تر از ما شده! ورزشگاه های مراکش حماسی تر شده؟! تجمعات بغداد کفن پوش تر شده! اصلاً ایران کجاست؟
ایران کجاست؟! ایران ۴۵ سال است در حال تحصن و تجمع است، ۴۵ سال است کفن پوش است، ۴۵ سال است خودش زیر بمباران تحریم و ترور است، ۴۵ سال است محاصره است، چرا؟ چون تصمیم گرفته است آقای خودش باشد، بهای میان تهی کردن موجودیت صهیونیسم را می پردازد آقای جمهوری اسلامی.
🔶 امروز نشستن جوان ایرانی برای اسرائیل خطرناک تر از قیام های جوانان ترک و عرب است. ملتی که مستقل است همه ساحات زندگی اش حتی تفریحش هم مبارزه است چه رسد به مقاتله اش. اگر فلسفه وجودی صهیونیسم را بدانیم برای مان مسلم است که؛ ملت ایران ۴۵ سال است مبارزه با اسرائیل را زندگی می کند. جامعه ایران با استقلالش فلسفه اسرائیل را در منطقه بی معنا کرده است. امروز رژیم صهیونیستی در محاصره استقلال ایرانیان است که البته کمترین نمودش شده حمایت تسلیحاتی و دیپلماسی... ساعت صفری که امیرعبداللهیان گفت مصرف این زمانی دارد و الا کیست که نداند ۴۵ سال است ساعت برای ایرانیان صفر شده است...
🔸 #به_قلم_اساتید:مهدی افراز
🆔 @tahlil_shjr
#مسئله_محوری
#فلسطین #جنگ_اوکراین
#اینترنت #جنگ_ترکیبی
#رژیم_صهیونیستی #رسانه
✅ درس هایی که باید از قطع اینترنت در غزه بگیریم...
🔶 درست ۱۰ سال قبل اسنودن پیمانکار آژانس امنیت ملی آمریکا پس از خروج از این آژانس و استقرار در روسیه اسنادی را منتشر کرد که اینترنت فعلی و شبکههای اجتماعی چگونه توسط آژانس امنیت ملی NSA آژانس فوق سری و امنیتی فرماندهی، مدیریت و کنترل میشوند. چند سال بعدش کتابی منتشر شد به نام Like War که خلاصهاش میگفت شبکههای اجتماعی تبدیل به سلاح [برای آمریکاییها و رژیم صهیونسیتی] شدهاند.
🔶 درست پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین اولین اقدام آمریکا قطع اینترنت روسیه و سپس محدود سازی سرویسهای این کشور مانند گوگل مپ در منطقه اوکراین برای جلوگیری از استفاده روسیه، محدود سازی و حذف محتوای تولید شده توسط روسیه به نفع اوکراین، برجسته سازی اخبار مخصوصا اخبار جعلی به ضرر روسیه و... بود.
🔶 اینبار نیز آمریکاییها و صهیونیستهای مالک شبکههای اجتماعی و پیام رسانها و مدیران اینترنت در جهت سفید سازی، وارونه نمایی حقایق، سانسور شدید کودک کشی و جنایت جنگی رژیم صهیونسیتی و پروپاگاندای سیاه ضد فلسطینیان و جبهه مقاومت ابتدا اینترنت را قطع کرده و سپس اقدام به حذف، سانسور، فیلترینگ حبابی محتوای مرتبط با فلسطین کردند و شاهد بودیم حتی در بازیهای آنلاین هم اقدام به مظلوم نمایی برای جنایتکاران صهیونیست کردند.
🔸اما ایران اسلامی ما باید با توجه به دشمنی عمیق آمریکا و رژیم صهیونسیتی و همچنین جنگهای ترکیبی - شناختی طراحی شده توسط این ۲ رژیم تروریست و وجود سربازان رژیم صهیونسیتی در ایران و فتنههای اخیر مخصوصا فتنه مهسا کومله پیش از فتنهی جدید اقدام به استقرار نظام حکمرانی سایبری مستقل ایران کنند.
🔸رهبر انقلاب نیز سالهاست نسبت به این موضوع و نجات فضای مجازی کشور از رهاشدگی و قوی شدن در این فضا هشدارهای واضحی دادهاند.
🔸به نظر میرسد جریان نفوذ در کشور مانع تحقق حکمرانی سایبری و رسانهای در کشور است و این در حالیاست که دشمن حساب ویژهای بر روی سکوهایش برای ایجاد جنگ ترکیبی -شناختی جدید با جنبشهای اجتماعی و اغوای مخاطبان در ایران کرده است،{ اگر خدای نکرده درگیری سخت اتفاق بیفتد قطعا شرایط در حوزه نبردهای شناختی و روایتها بسیار سخت خواهد شد.}
🔸تا دیر نشده از اقدامات تروریستی و دیکتاتورمآبانه آمریکاییها در غزه درس بگیریم پیش از آنکه آنان با سانسور حقایق جای جلاد و شهید را تغییر دهند.
🔸 #به_قلم_اساتید:سید علیرضا آلداود؛ کارشناس رسانه
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#اغتشاشات
✅ ثمرهی دیپلماسی انقلابی
🔶 با فرمان اجرایی الهام علیاف، رئیس جمهوری آذربایجان ۱۴ میلیون منات ( معادل ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار ) برای تکمیل جاده هورادیز - آغبند و ساخت پل بر روی رودخانه ارس برای اتصال به ایران اختصاص یافت.
🔶 دشمنان انقلاب اسلامی با طراحی دقیق به دنبال ایجاد تنش،بحران و در نهایت آغاز جنگ بین ایران و آذربایجان بودند.دشمن به موازات اغتشاشات سال۱۴۰۱ به دنبال تغییرات مرزی مدنظر خود در منطقه قفقاز بود که در این راستا با ایجاد دالان جعلی تورانی و قطع دسترسی ایران به اروپا،تبعات منفی سیاسی،امنیتی و اقتصادی را متوجه ایران سازد. اما نظام اسلامی به دور از هیجان و با تکیه بر رویکرد عزت،حکمت و مصلحت در سیاست خارجی ،اجازه شکلگیری بحران و تغییر در مرزهای جغرافیایی منطقه را نداده و با توافق در مورد مسیر جدیدی که از ایران عبور میکند، منافع اقتصادی کشور را نیز تأمین نمود.
🔶 جمهوری اسلامی با اجتناب از امنیتی کردن مسئله،در کنار آمادگی و حضور مقتدر نیروهای مسلح و با تکیه بر اشتراکات و علائق دینی،فرهنگی،تاریخی میان دو ملت با رویکرد مورد نظر حکیم انقلاب که « آرمانگرایی واقعبینانه» میباشد،توانست با کمترین تنش و هزینه، بحران ساختگی دشمن را به فرصتی برای افزایش همگرایی،صلح و منافع اقتصادی در منطقه نماید.مقاومت و تحقق اصول اساسی و آرمانی انقلاب از معابر متعددی قابل وصول است که دیپلماسی انقلابی یکی از مهمترین مسیرهاست.تجارب گذشته اثبات میکند که،همراهی و هماهنگی میدان و دیپلماسی انقلابی، کشور را به اهداف و منافع والای خود رهنمون میسازد.
🔸 #به_قلم_اساتید:مصطفی علیجانزاده
🆔 @tahlil_shjr
#علم_و_پژوهش
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
✅ حیرت و شگفتی پنتاگون از موشکهای دوربرد مقاومت یمن
🔶 سمافور گزارش داد: پنتاگون از تواناییهای نظامی مقاومت یمن شگفتزده شده است.شبکه صهیونیستی اینترنشنال به نقل از «سایت سمافور» نوشت:
🔶 شبهنظامیان حوثی در یمن، از متحدان جمهوری اسلامی، تهدیدی بزرگ برای منافع اسرائیل و ایالات متحده در منطقه به شمار میروند و حمله پهپادی و موشکی پنجشنبه شب گذشته این گروه به اسرائیل، موجب شگفتی پنتاگون شده است.
🔸سمافور گزارش داد: علیرغم فاصله دو هزار و ۲۰۰ کیلومتری میان یمن و محل وقوع جنگ حماس و اسرائیل، حوثیها در حال ظهور به عنوان «تهدیدی منحصر به فرد» علیه اسرائیل و آمریکا هستند.
🔶 وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد حوثیها با تعدادی پهپاد و موشک دوربرد کروز اسرائیل را هدف قرار دادند. هر چند این حمله از سوی ناو یواساس کارنی در دریای سرخ رهگیری و دفع شد اما به گزارش سمافور، انجام این عملیات از سوی حوثیها، شگفتی پنتاگون را در پی داشته است.
🔸به گفته مقامهای آمریکایی، هر چند حوثیها پیش از این هم تهدید کرده بودند در حمایت از جمهوری اسلامی و گروههای متحد آن، حماس و حزبالله لبنان، به اسرائیل حمله خواهند کرد، اما این برای اولین بار بود که به گفته خود جامه عمل پوشاندند و «قابلیتهای دوربرد» خود را به نمایش گذاشتند.
🔶 محمد علی الحوثی، از مقامهای ارشد این گروه دو هفته قبل، واشینگتن را از حمایت از اسرائیل در مناقشه کنونی خاورمیانه بر حذر داشت و گفت: به آمریکا برای مداخله مستقیم در تجاوز علیه ملت فلسطین هشدار میدهیم، چرا که این مساله به معنای تبدیل شدن این درگیری به یک جنگ منطقهای است.
🔸یک مقام ارشد دفاعی آمریکا اذعان کرد: «جمهوری اسلامی در حال افزایش پیچیدگی و کُشندگی تجهیزاتی است که سالهاست در اختیار حوثیها قرار میدهد. آنچه حوثیها از توانمندیهای خود به نمایش گذاشتند، تهدیدی برای امنیت منطقه به شمار میرود.
🔶 سمافور به نقل از تحلیلگران نوشت: حوثیها احتمالا پیچیدهترین زرادخانه موشکهای بالستیک و پهپادها را میان متحدان و گروههای نیابتی جمهوری اسلامی در منطقه در اختیار دارند. این گروه پیش از این نیز تمایل خود را به هدف قرار دادن مراکز تجاری نشان داده بود. حمله پهپادی به پالایشگاه نفت آرامکو در شرق عربستان سعودی در سال ۲۰۱۹، حمله به مرکز تجاری ابوظبی در ژانویه ۲۰۲۱ و حملات مختلف به کشتیهای تجاری در دریای سرخ و خلیج عدن از جمله عملیاتهای نظامی حوثیها محسوب میشوند.
🔸 #به_قلم_اساتید:محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی
#فلسطین
✅ آینده جنگ جمعیتی در سرزمین فلسطین
🔸 میزان شگفتی و اعجاب عملیات طوفان الاقصی در بامداد ۱۵ مهر تا حدی بود که با وجود گذشت دو هفته، هنوز صهیونیستها در تحیر و دستپاچگی ماندهاند و این را به خوبی میتوان از نوع عمل آنها فهمید. اما سؤال مهمی که وجود دارد آن است که در ادامه چه روی خواهد داد و آیا صهیونیستها موفق خواهند شد ورق جنگ مغلوبه را برگردانند.
🔶 چیزی که واضح است نیروهای نظامی و امنیتی رژیمصهیونیستی هنوز در شوک و بهت ناشی از حمله اولیه حماس به سر میبرند و تا این لحظه فقط به سادهترین اقدام ممکن، یعنی حمله به مراکز تجمع مردم عادی روی آوردهاند. البته آنها از این نوع حملات دو هدف را نیز تعقیب میکنند؛ نخست، آرام کردن بدنه صهیونیستهای ناراضیای که از شکست ۱۵ مهر خشمگین و سرخوردهاند و از مسئولان رژیم طلبکارند. دوم، تلاش برای احیای پروژههای قدیمی جابهجایی جمعیتی برای پاک کردن صورت مسئلهای به نام فلسطین.
شایان ذکر است که تلاش صهیونیستها برای پاکسازی نژادی در فلسطین قدمتی به درازای اشغال فلسطین دارد و از همان ابتدای اشغال و تأسیس این رژیم برنامه راهبردی آنها کوچاندن فلسطینیان از طریق خشونت و تخریب خانههایشان بوده است. جالب است بدانیم درصد بالایی از ساکنان امروز غزه، از شمار آوارگان یا فرزندان آوارگانی هستند که پیشتر در داخل سرزمینهای موسوم به ۱۹۴۸ ساکن بودهاند و به زور سرنیزه صهیونیستها شهر و دیار خود را ترک کرده و اکنون در غزه هستند. در کرانه باختری و نیز سایر کشورهای عربی نیز چنین است.
🔸 در طول ۷۵ سال گذشته نبرد جمعیتی مهمی در سرزمین فلسطین رخ داده و صهیونیستها تلاش کردهاند با واردات مهاجران یهودی از اقصینقاط عالم و اخراج اعراب فلسطینی اکثریت جمعیتی را به سود خود شکل دهند. اما به رغم هزینه کرد میلیاردها دلار و خشونتی بیحدومرز، عملاً این نبرد جمعیتی ناموفق بوده و همین الآن هم جمعیت کل اعراب فلسطینی در کل این سرزمین (از بحر تا نهر) از یهودیان بیشتر است. از این رو، در سالهای اخیر برای صهیونیستها روشنشده که در صورت برگزاری یک همهپرسی آزاد از همین کسانی که امروز در این محدوده ساکناند (حتی بدون در نظر گرفتن بازگشت آوارگان خارج از فلسطین) طومار رژیمصهیونیستی در هم خواهد پیچید.
🔶 از طرفی نبرد جمعیتیای در داخل صهیونیستها بهطور ضمنی در حال شکلگیری بوده و جریانات یهودی افراطی تلاش کردهاند با افزایش زادوولد خود را در جامعه صهیونیستی به سمت اکثریت پیش برند. در نتیجه برآیند کلی این تحولات صهیونیستها نه تنها به برگزاری همهپرسی تن نخواهند داد، بلکه حتی به راهحل موسوم به دو دولتی نیز دیگر پایبند نیستند و از سال ۲۰۱۸ با یهودی اعلام کردن رژیم «اسرائیل»، عملاً ۲ میلیون فلسطینی ساکن در درون مرزهای ۱۹۴۸ را از حیات سیاسی و اجتماعی ساقط کردهاند و در پی آن به دنبال حذف باقی فلسطینیان یعنی ساکنان غزه و کرانه و باختری نیز هستند.
🔸 تلاش برای کوچاندن اهالی غزه به مصر و اهالی کرانه به اردن، در واقع آخرین قطعه پازل پاکسازی نژادی در فلسطین است و اکنون خود فلسطینیان نیز فهمیدهاند که اگر این بار غفلت کنند، طرف مقابل چگونه کار فلسطین را برای همیشه یکسره میکند. از این رو اهالی غزه و کرانه باختری نهتنها در مقابل این سناریو کوتاه نمیآیند بلکه با اتخاذ رویکرد تهاجمی (مشابه آنچه در صبحگاه ۱۵ مهر رخ داد) به معکوس کردن این روند ادامه خواهند داد. غلاف غزه تا مدتها ناامن خواهد ماند و وحشت از تکرار آن صبح پاییزی، مانعی مهم بر سر راه اسکان جمعیت یهودی در پیرامون آن خواهد بود. کرانه باختری نیز اکنون چندین سال است که در روند «تسلیح» قرار گرفته و روزانه شاهد وقوع چندین عملیات اعم از مسلحانه و غیرمسلحانه در آن هستیم. اعراب ساکن در مرزهای ۴۸ نیز چند سالی است در مسیر احیای خیزش انقلابی قرار گرفتهاند و هر از چندگاهی در حساسترین نقاط امنیتی رژیم به آن ضربه وارد میکنند.
🔶 در مجموع باید گفت هرچند صهیونیستها با کشتار غیرنظامیان بهویژه کودکان و زنان تلاش میکنند نبرد جمعیتی را به سود خود به پیش برند، اما عامل تعیینکننده در آینده این سرزمین «برهم خوردن موازنه وحشت» به سود فلسطینیان است. نهتنها خواب آشفته نابودی حماس تعبیر نخواهد شد، بلکه حماسه حماس در بامداد ۱۵ مهر، در اندازههای مختلف از جبهههای گوناگون تکرار و کل سرزمینهای اشغالی برای فلسطین ناامن خواهد شد.
🔸 #به_قلم_اساتید:محمدجواد اخوان
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#نظم_نوین_جهانی
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
✅ چین؛ شریک تجاری یا شریک راهبردی؟
🔶 روابط چین با غرب آسیا تاریخچهای طولانی دارد و به حدود ۲۰۰۰ سال پیش بازمیگردد؛ زمانی که چین تحت حکومت سلسله «هان» بود. در قرون بعد، تجارت نقش حیاتی در بهبود این روابط ایفا کرد؛ اما به صورت ویژه در دوران جنگ سرد چین قصد دخالت فعال در امور منطقه را نداشت، اما نگرشی در چارچوب «نظریه سه جهان» دوران مائو اتخاذ کرد. در این دوران روابط چین با خاورمیانه عمدتاً سیاسی بود. اوج ارتباطگیری چین با کشورهای غرب آسیا به سال ۱۹۵۸ و پس از انقلاب عراق برمیگردد که توانست برای اولین بار پایگاهی در منطقه خلیجفارس به دست بیاورد.
🔸امروزه شاهد تغییر رویکرد چین نسبت به منطقه غرب آسیا و تلاش این کشور برای کنشگری فعال در این منطقه هستیم. در دوره معاصر مبادلات اقتصادی و انرژی جایگاه اول در تعاملات چین و غرب آسیا را به خود اختصاص داده است و با افزایش قدرت چین در نظم نوین جهانی، این کشور روند سابق خود را دستخوش تغییر کرده و با حضور و مداخله بیشتر در منطقه، سعی دارد در رقابت با سایر قدرتهای بینالمللی، امتیازاتی به دست آورده و منافع خود را تأمین کند. رد پای این موضوع را میتوان در افزایش سطح همکاریها و مبادلات زیرساختی و تکنولوژیک، موضعگیریهای راهبردی چین در دفاع از فلسطین، امتناع از اجماعسازی علیه ایران و... دنبال کرد؛ به گونهای که صادرات چین به ایران و سایر کشورهای منطقه رشد کمی و کیفی خوبی را تجربه کرده و به تجارت کالاهای استراتژیک ارتقا یافته است؛ قرارداد همکاری اخیر با ایران برای بهرهگیری از سامانه موقعیتیاب «بیدو» نیز شاهد مثال مناسبی بر این مدعاست.
🔶 در مسئله فلسطین اشغالی نیز، چین همواره خواهان حفظ ثبات و امنیت منطقه بوده و با حمایت از فلسطین، سعی در کوتاه نگه داشتن دست ایالات متحده آمریکا از منطقه و تأمین منافع خود داشته است. این حمایت در درگیریهای اخیر جبهه مقاومت و رژیم اشغالگر قدس نیز دیده میشود؛ به گونهای که مقامات چینی در سطوح مختلف از فلسطین حمایت و اقدامات تل آویو را محکوم کردهاند. قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل علیه فلسطین نیز با وتو نمایندگان چین و روسیه همراه بود.
🔸این مخالفت با طرف غربی درباره ایران نیز اتفاق میافتد تا چین با وجود تحریمهای آمریکا، به مشتری پروپا قرص نفت جمهوری اسلامی ایران تبدیل شود. این تغییر رویکرد چین در کنار دیدگاه جمهوری اسلامی ایران در خصوص کشورهای غرب و رویارویی دیرینه با این کشورها، موجب ایجاد منافع مشترک بین ایران و چین و یک ظرفیت عظیم برای گسترش همکاریها و روابط بین این دو کشور شده است؛ به گونهای که میتوان از چین به عنوان نه شریک تجاری، بلکه شریک راهبردی جمهوری اسلامی ایران نام برد.
🔸 #به_قلم_اساتید:علی اکرمینیا
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رسانه #طوفان_الاقصی
#رژیم_صهیونیستی
#فلسطین
✅ وقتی مقاومت رسانه میشود
🔶 با وجود صحنههای بسیار دلخراش از شهادت و جراحت زنان و کودکان بیگناه در بمباران و جنگ هوایی، دریایی و زمینی صهیونیستها علیه فلسطینیها، کسی پیدا نمیشود در هیچ سطحیـ اعم از سطوح راهبردی نظامی تا حوزه رسانهای و تحلیلیـ این رژیم را برنده و طرف برتر درگیریهای اخیر بداند. این موضوع به دلیل دستاوردها و آثار تعیینکننده این درگیریها و نتیجهدهی خونهای پاک و مظلوم مردم فلسطینی است؛ مردمی که بیدفاع زیر حجم بیسابقه آتش و گلوله هنوز ایستادهاند.
🔶 بیدارگری فراگیر جهانی به نفع فلسطین که به مدد رسانه داشت روند فراموشی را طی میکرد و با محکومیت جهانی جنایتگریهای اسرائیلیها از سوی مردم و افکار عمومی همه کشورها حتی کشورهای غربی که در صفبندی جنگی طرف رژیم صهیونیستی ایستادهاند، یکی دیگر از تمایزات و مختصات درگیریهای این دوره است. گزاف نیست اگر بگوییم وضعیت جاری در غزه، مقاومت فلسطین را از مسئلهای محلی و منطقهای، به مسئلهای جهانی تبدیل کرده است. این در حالی است که صهیونیستها با تسلط بر امپراتوریهای رسانهای جهان، در طول سالهای متمادی، تصویری حق به جانب از خود و تروریست از طرف مقابل ارائه کرده بودند. در واقع، در کنار دستاوردهای نظامی و سیاسی عملیات طوفانالاقصی، یکی از ابعاد مهم دستاوردهای مقاومت فلسطین در جریان این عملیات و وضعیت جاری در غزه، واژگون کردن حاد واقعیتی است که صهیونیستها درباره فلسطین و مقاومت ساخته بودند. مقاومت از این طریق توانست تا صدای مظلومیت غزه و فلسطین را بهخوبی به جهانیان مخابره کند.
🔸ناگفته پیداست که آنچه در این میان، بیش از همه به کمک مقاومت آمد، اقدامات سبعانه و جنایتهای بیسابقه صهیونیستها در روزهای اخیر در غزه بود.
🔶 مبتنی بر این دستاورد، هم اکنون علاوه بر محکومیت رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل با رأی موافق ۱۲۰ کشور جهان، آزادیخواهان در اقصی نقاط جهان، به حمایت از مردم مظلوم غزه برخاستهاند؛ موضوعی که پیش از این، با این حجم و شدت از حمایت برخوردار نبوده است. درواقع، آنچه رژیم منحوس اکنون در غزه انجام میدهد، اگرچه مسبوق به سابقه است، اما آنچه سبب شده هم اکنون، رژیم صهیونیستی با این حجم مخالفت و اعلام انزجار از سوی جهانیان مواجه شود، به دلیل واژگونه شدن همان حاد واقعیتی است که در ۷۵ سال اخیر به مدد تسلط بر ابزار رسانه به نفع صهیونیستها در جریان بوده است. بنابراین، مقاومت فلسطین هم اکنون علاوه بر توازنی که در حوزه سیاسی و نظامی در غزه در برابر دشمن صهیونیستی به دست آورده است، به توازن روانی و رسانهای نیز دست یافته است که موفقیتی چشمگیر است.
🔸 #به_قلم_اساتید:مصطفی قربانی
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#مسائل_اولویت_دار
#طوفان_الاقصی #فلسطین
#حقوق_بشر #پیشرفت #تحریم
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانشآموزان و دانشجویان ۱۴۰۲/۰۸/۱۰
🔰 قسمت اول
🔶 درباره حوادث تاریخی ۱۳ آبان
در میان سه مناسبتی که در۱۳ آبان اتّفاق افتاده، در دو مناسبت آمریکاییها ضربه زدند به ملّت ایران، در یک مناسبت ملّت ایران ضربه زد به آمریکاییها.
🔶 ضربه آمریکاییها به ملت ایران:
1️⃣تبعید امام در۱۳ آبان۴۳
2️⃣کشتار دانشآموزان در۱۳ آبان۵۷
🔶 ضربه ملت ایران به آمریکا:
☑️۱۳ آبان سال ۵۸ بود که دانشجوها رفتند وارد سفارت آمریکا شدند و آن سفارت را تسخیر کردند. شما جوانِ امروز باید از قضایای مختلف تحلیل داشته باشید؛ صِرف احساسات کافی نیست.
🔶 شما باید از:
📌اصل انقلاب اسلامی
📌قضیّهی دفاع مقدّس
📌قضایای گوناگونی که در دهه۶۰ اتّفاق افتاد
📌واگراییهایی که در دهه۷۰ اتّفاق افتاد
📌حوادث گوناگونی که در دهه ۸۰ و ۹۰ اتّفاق افتاد، تحلیل داشته باشید.
🔶 درباره مسئله مقابله ما با آمریکا
📍خود آمریکاییها دشمنیهای خودشان با ملّت ایران را به مسئله سفارت منسوب میکنند. این دروغ بزرگی است؛ قضیّه این نیست.
🔶 فعالیتهای سفارت آمریکا براساس اسناد به دست آمده:
⭕️توطئه و جاسوسی علیه ایران
⭕️طرّاحی کودتا
⭕️طرّاحی جنگ داخلی
⭕️طرّاحی چگونگی نفوذ در حکومتِ جدیدِ انقلابی
⭕️مدیریت و هدایت رسانههای ضدّانقلابِ داخل کشور
⭕️برنامهریزی برای تحریم.
🔶 پس قضیّه چیست؟
من دوست دارم و مایلم شما جوانها و نوجوانها روی این مسائل با دقّت و با فکر کار کنید؛ چون فردا مال شما است، بازوهای پیشرفت کشور شما هستید، یک مقداری عمیقتر برویم مسائل را بسنجیم.
🔶 مسئله نفوذ غربیها در ایران از انگلیسها شروع شد
📜قضیّه انحصار تنباکو
📜قرارداد وثوقالدّوله
📜قرارداد رویتر و...
🔶 اغلب این قراردادها به وسیله علمای دین باطل شد. دولت انگلیس دید آن نقشهای که در هند عمل کردند، در ایران عملی نیست... به فکر افتادند که باید یک دولتِ دیکتاتورِ خشنِ صد درصد وابسته به خودشان را در ایران سر کار بیاورند.
🔶 کارهای که به دست رضاشاه کردند:
💢منکوب کردن روحانیّت
💢مرعوب کردن ملّت
💢مخالفت علنی با احکام دینی مثل حجاب
💢تصرّف منابع مالی و اقتصادی
⭕️در اواسط دهه۲۰شمسی ضعف انگلیس موجب شد که آمریکا بیاید وسط میدان
🔶 اقدامات آمریکاییها:
💢راه انداختن کودتای ۲۸مرداد
💢مقدّرات کشور را در دست گرفتند:
💢از لحاظ سیاسی و اقتصادی کشور را به طور کامل به خودشان وابسته کردند
💢بازکردن پای رژیم صهیونیستی به ایران
💢تشکیل ساواک
💢وارد کردن چند ده هزار مستشار نظامی به ایران همراه با هزینهی سنگین اداره آنها
💢اشاعه فساد، به صورت برنامهریزیشده
💢عقبماندگی در علم و فنّاوریها
💢شدّت تبعیض طبقاتی به صورت هولناک
🔶 حدود یک هفته به پیروزی انقلاب، «هایزر» آمد تهران برای اینکه یک کودتا راه بیندازد. عزم راسخی مثل امام بزرگوار در مقابل اینها قرار داشت. اینکه شما میگویید «مرگ بر آمریکا»، این صرفاً یک شعار نیست، این یک خطّمشی است.
🆔 @tahlil_shjr