#اقتصاد
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی #امنیت
#وعده_صادق #ترکیه
✅ اقتصاد رژیم صهیونیستی
🔶 قریب به هشت ماه از طوفان الاقصی می گذرد و به نظر می رسد، تنها امنیت، بازدارنگی و وجه سیاسی رژیم صهیونیستی نیست که دچار تزلزل شده، بلکه بخش های مختلف این رژیم از جمله اقتصاد با قرار گرفتن در معرض طوفان های برخواسته از مسجد الاقصی روند نزولی و بحران های شدید را تحمل می کنند. در خصوص اقتصاد اگه چه رژیم در بحران های متعدد با حمایت حامیان خود، بخصوص دلارهای فدرال رزرو توانسته مجددا بر روی پا بایستد، اما به نظر می رسد در شرایط فعلی کار برای رژیم به گونه ای دیگر رقم خورده باشد که تا سال های متمادی، توان و قدرت برگشتن به روال سابق را نداشته باشد.
🔶 اسرائیل با درگیری و ناامنی بیگانه نیست و در طول عمر منحوس خود با جنگ های و آشوب های متعددی روبرو بوده است. اما این رژیم به واسطه اقتدار و بازدارندگی که از خود به بیرون مخابره کرد، آهنربایی قوی در جذب سرمایهگذاری بود. اما با عملیات طوفان الاقصی و عملیات وعده صادق، باعث شد تا بازدارندگی و اقتدار رژیم آسیب جدی ببیند و سرمایه هایی که به ترسو بودن معروف هستند، از اقتصاد رژیم فرار کنند و درنتیجه، شاهد منفی شدن شاخص های اقتصادی باشیم. این موضوع را باید مهمترین زیان اقتصادی اسرائیل در جریان تحولات اخیر در نظر گرفت.
🔶 مسئله ی بعدی انسداد راهبردی رژیم صهیونیستی در تجارت دریایی است که ۹۵ درصد تجارت این رژیم از مسیر دریاها می باشد. انسداد دریای سرخ، ناامن سازی کریدور آیمک در ماه های گذشته و اکنون نیز ناامن سازی دریای مدیترانه به عنوان راهبرد جدید مقاومت ملی یمن، می تواند رژیم را در خفگی تجارت خارجی قرار دهد.
🔶 ناامن سازی دریای مدیترانه برای رژیم از این جهت مهم است که این دریا مهمترین مسیر دریایی تامین کالاهای مورد نیاز اشغالگران توسط دولت آمریکا (۱۲ میلیارد دلار) و اتحادیه اروپا است. ضمن اینکه این دریا شامل انتقال نفت از آذربایجان (٤٣% نفت اشغالگران) با واسطهگری ترکیه نیز می باشد.
🔶 بازخورد کاهش و فرار سرمایهگذاری ها در رژیم به واسطه تصاعد مخاطرات امنیتی و همچنین ناامن سازی شریان های منتهی به رژیم، به وضوح در وخامت اوضاع اقتصادی، اعتصابات فراگیر کارگری، افزایش نرخ بهره بانکی، ۱۰ برابر شدن فرار سرمایه، کاهش تولید ناخالص داخلی، منفی شدن بازار سرمایه، تنزل نسبی ارزش شکل، افزایش کسری ها و ناترازی های مالی و پولی (کسری بودجه) قابل مشاهده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی محمدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#بیداری_ملت_ها #فلسطین
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#دانشجو #طوفان_الاقصی
✅ تاوان حمایت مطلق!
🔰 قسمت اول
🔶 چندین هفته است که اعتراضات دانشگاهی به جنایات رژیم صهیونیستی در سراسر آمریکا و بعضی از کشورهای اروپایی ادامه دارد و تصور دولتمردان آمریکا مبنی بر اینکه این حرکت دانشجویی به زودی فروکش میکند، غلط از آب درآمده و این مسئله در فاصله کمتر از شش ماه به انتخابات ریاستجمهوری آمریکا به یک نگرانی عمده برای بایدن و حزب دموکرات تبدیل شده است. بایدن اصولاً حساب ویژهای بر روی آرای دانشجویان باز کرده بود.
🔶 در انتخابات سال ۲۰۲۰ حدود ۶۰ درصد از دانشجویان به بایدن رأی داده بودند ودر مقابل تنها ۲۵ درصد به ترامپ رأی دادند. اصولاً مسائل و مشکلات دانشجویی یکی از محورهای تبلیغات کاندیداهای ریاستجمهوری در آمریکاست و مهمترین مسئله دانشجویان در آمریکا مسئله وامهای دانشجویی است. در آمریکا بیشتر دانشجویان از وام دانشجویی استفاده میکنند. برای نمونه، در دوره کاردانی و کارشناسی ۷۵ درصد دانشجویان تحصیلات خود را از طریق این وام ادامه میدهند و بعد از پایان تحصیل بزرگترین مشکل این افراد بازپرداخت این وامهاست.
🔶 در حال حاضر، بدهی دانشجویان فارغالتحصیل در آمریکا به دولت حدود ۲ هزار میلیارد دلار است و این افراد پس از قسط مسکن بیشترین سهم از درآمد خود را صرف باز پرداخت اقساط این وامها میکنند. بایدن در زمان انتخابات قبل قول داده بود که اگر رئیسجمهور شود تا ۵۰ هزار دلار از بدهیهای هر فرد را ببخشد و مازاد بر آن اقساط طولانیتر شود، ولی تا دو سال از دوران ریاستجمهوری خود هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداد و تنها سال گذشته مبلغ ۱۰ هزار دلار از این وامها را به ازای هر فرد بخشید. این مشکل موجب ریزش آرای بایدن در نظرسنجیها در بین دانشجویان شد و در حال حاضر هم اعتراضات دانشجویی مزید بر علت شده است؛ به همین دلیل بایدن تلاش زیادی را آغاز کرده است تا محبوبیت خود را افزایش دهد.
🔶 در همین راستا اولین اقدام او سخنرانی ۲۰ اردیبهشت بود که گفت من پیام دانشجویان را دریافت کردم و حق قانونی برای تظاهرات وجود دارد. وی برای خوشحالی صهیونیستها در ادامه میگوید، اما استفاده از سخنان نفرتانگیز و تهدید دانشجویان یهودی مجاز نیست. در همین سخنرانی، به نظر میآید بایدن بالاخره به فشارهای اعضای حزب دموکرات، که معتقد هستند حمایت مطلق بایدن از صهیونیستها سبب خواهد شد بایدن رئیسجمهور یک دورهای شود، عکسالعمل نشان داد و گفت: «در صورت تهاجم زمینی به شهر رفح از ارائه بمب و گلوله توپخانه به رژیم صهیونیستی خودداری میکنیم.»
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#انتخابات #بیداری_ملت_ها #فلسطین #رژیم_صهیونیستی #آمریکا #دانشجو #طوفان_الاقصی ✅ تاوان حمایت مطلق
#انتخابات
#بیداری_ملت_ها #فلسطین
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#دانشجو #طوفان_الاقصی
✅ تاوان حمایت مطلق!
🔰 قسمت دوم
🔶 وی در ادامه گفت: «بمبهایی که آمریکا در اختیار اسرائیل قرار داد و اکنون ارائه آنها را متوقف کرده است، برای کشتن غیرنظامیان استفاده شده است» البته معلوم نیست این حرکت بایدن تا چه اندازه مثمرثمر است و آیا میتواند ترامپ را در نظرسنجیها به عقب براند یا خیر! باید توجه داشت بایدن در سیاست خارجی عملکرد بسیار ضعیفی داشته است و به جرئت میتوان گفت سیاست خارجی آمریکا در بدترین دوران خود از زمان جنگ جهانی دوم به سر میبرد. بایدن حتی از اجرای سند راهبرد امنیت ملی آمریکا هم عاجز است. در همین داستان جنگ غزه سردرگمی در سیاست خارجی آمریکا موج میزند.
🔶 در همین مذاکرات اخیر حماس و رژیم صهیونیستی، این رژیم به حماس تضمین میدهد که در موارد اختلافی در متن توافق آتشبس آمریکا متعهد به اجرای آن میشود و با همین تضمین حماس موافقت خود را با آتشبس اعلام میکند. متعاقب این اقدام، رژیم صهیونیستی به رفح حمله میکند و گذرگاه رفح را اشغال میکند و آمریکا بدون هیچ عکسالعملی نسبت به نقض تعهدش از سوی رژیم صهیونیستی، اعلام میکند که رفح خط قرمز ما نیست یا اینکه دولتهای مختلف در سی سال اخیر در آمریکا اعلام کردهاند که به دنبال تشکیل یک دولت فلسطینی و یک دولت اسرائیلی هستند و با همین تصور الجزایر چند هفته قبل طرح به رسمیت شناختن دولت مستقل فلسطینی را به شورای امنیت برد، ولی با کمال تعجب آمریکا این طرح را وتو کرد.
🔶 بعد هم نماینده آمریکا اعلام میکند ما به این دلیل طرح را وتو کردیم که زمینههای اجرای آن هنوز آماده نشده است. در مورد جمهوری اسلامی هم یکی از خبرنگاران آمریکا نقل قول میکند به یکی از مشاوران بایدن گفتم راهبرد شما در مقابل جمهوری اسلامی چیست؟ با خنده میگوید ما هیچ راهبردی نداریم، فقط مدارا میکنیم و زمان را مدیریت میکنیم. به همین دلیل است که «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا میگوید: آمریکا دیگر قدرت اول در جهان نیست و هژمونی آن روبه افول است.»
🔶 در جریان عملیات طوفانالاقصی و اتفاقات پس از آن، سیاست خارجی آمریکا ناکارآمدی خود را نشان داد. در حوزه سیاست داخلی هم با سرکوب خشونتبار دانشجویان معترض و محدود کردن آزادیهای فردی عملاً دموکراسی آمریکایی را به یک طنز تلخ تبدیل کرد. گفتنی است، در داخل آمریکا خیلیها بایدن را مسئول این اتفاق میدانند و به همین دلیل بایدن در کمپینهای انتخاباتیاش حال و روز خوبی ندارد. البته تا شش ماه آینده ممکن است اتفاقات دیگری رخ دهد، ولی به هرحال حزب دموکرات به شدت موقعیت خود را در خطر میبیند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای رضا صارمی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #مقاومت
#فلسطین #لبنان
✅ آخرین تحولات در لبنان و رژیم صهیونیستی
🔶 به طور کلی سه اهرمی که حزبالله اخیر در جبهه شمال تشدید کرده، ورود ابزارهای جدید، کیفیت اهداف قرار گرفته از حیث اهمیت نظامی و اشراف اطلاعلاتی و افزایش عمق جغرافیایی نقاط مورد هدف است.
🔶 در مقابل تنها راه رژیم صهیونیستی در پاسخ به این تشدید کمی و کیفی مقاومت، گزینه ترور است بطوریکه در مقابل رژیم نیز سعی کرده سطح ترور افراد را بالا ببرد. مسئله اما این است که در وضعیت آشوب و پیچیدگی، ورودی مشخص متغیرها به سیستم باعث خروجیهای نامتوازن و نامرتبط با ورودی خواهد شد.
🔶 به عبارتی، رژیم با ترور (ورودی) سعی میکند آتش حملات حزبالله متوقف یا کاهش یابد (خروجی مورد انتظار) اما خروجی واقعی و نامتناسب با انتظار رژیم، ورود ابزارهای جدید، افزایش عمق حملات و زدنِ اهداف جدید توسط حزبالله خواهد بود.
🔶 لازم به ذکر است که بعد از انهدام قابل توجه تجهیزات جاسوسی رژیم در لبه مرز که باعث باز شدن راه پهپادها و موشکها به عمق سرزمینهای اشغالی در هفتههای اخیر شده است، حزبالله راهبرد نابودی تجهیزات نظارتی و پایگاههای پشتیبانی را عمیقتر کرده تا برای مرحله بعدی نبرد نیز آماده شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: محلل
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#حمله_به_کنسولگری_ایران
#آمریکا #تحریم
✅ چرایی گرفتاری عمیق اسرائیل؟
🔶 گفتار جان مرشایمر دانشمند علوم سیاسی آمریکایی و بنیانگذار نظریه رئالیسم تهاجمی درباره تنش اسرائیل و ایران:
🔶 اسرائیل بازنده این تنش بوده، زیرا:
1️⃣ در غزه نتوانسته است به اهدافش برسد.
2️⃣ در حمله به سفارت ایران در دمشق دچار خطا شد، و دیگر در مقابل ایران و حزب الله escalation dominance (تفوق و برتری) ندارد.
3️⃣ آشکار شد برای دفاع از خود و حمله به غزه نیاز به آمریکا دارد، در حالیکه همیشه این بحث مطرح بود که به تنهایی و بدون نیاز به آمریکا بازدارندگی دارد.
3️⃣ این مدت نشان داد که ایران و حزب الله و یمن، توانایی رسوندن موشک ها و پهبادهاشون رو به اسرائیل دارند.
4️⃣ رپیوتیشن اسرائیل در عرصه بین المللی با توجه به شکایت آفریقای جنوبی، و اتفاقات دانشگاه ها و ... ضربه دیده است.
🔶 آمریکا هم بازنده است چون:
1️⃣ به ایران برای به دست آوردن سلاح هسته ای بهانه داده است.
2️⃣ باید تمرکزش را روی چین بگذارد.
3️⃣ از طرف دیگر نباید راه را برای روسیه و چین در غرب آسیا باز کند.
🔶 ایران توانست:
1️⃣ از نیروهای نزدیک به خود استفاده کند و مستقيما وارد درگیری نشود.
2️⃣ رابطه خوب خود را با روسیه و چین تقویت کند و این راه را برای اِعمال فشار بر ایران سخت می کند.
3️⃣ از خاک خود به اسرائیل حمله کند و اسرائیل نتوانست برتری و تفوق (escalation dominance) خود را حفظ کند.
4️⃣ ثابت کند، تحریم ها علیه اش به خوبی کار نکرده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حسین جابری انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#حمله_به_کنسولگری_ایران
#آمریکا #تحریم
✅ چرایی گرفتاری عمیق اسرائیل؟
🔶 گفتار جان مرشایمر دانشمند علوم سیاسی آمریکایی و بنیانگذار نظریه رئالیسم تهاجمی درباره تنش اسرائیل و ایران:
🔶 اسرائیل بازنده این تنش بوده، زیرا:
1️⃣ در غزه نتوانسته است به اهدافش برسد.
2️⃣ در حمله به سفارت ایران در دمشق دچار خطا شد، و دیگر در مقابل ایران و حزب الله escalation dominance (تفوق و برتری) ندارد.
3️⃣ آشکار شد برای دفاع از خود و حمله به غزه نیاز به آمریکا دارد، در حالیکه همیشه این بحث مطرح بود که به تنهایی و بدون نیاز به آمریکا بازدارندگی دارد.
3️⃣ این مدت نشان داد که ایران و حزب الله و یمن، توانایی رسوندن موشک ها و پهبادهاشون رو به اسرائیل دارند.
4️⃣ رپیوتیشن اسرائیل در عرصه بین المللی با توجه به شکایت آفریقای جنوبی، و اتفاقات دانشگاه ها و ... ضربه دیده است.
🔶 آمریکا هم بازنده است چون:
1️⃣ به ایران برای به دست آوردن سلاح هسته ای بهانه داده است.
2️⃣ باید تمرکزش را روی چین بگذارد.
3️⃣ از طرف دیگر نباید راه را برای روسیه و چین در غرب آسیا باز کند.
🔶 ایران توانست:
1️⃣ از نیروهای نزدیک به خود استفاده کند و مستقيما وارد درگیری نشود.
2️⃣ رابطه خوب خود را با روسیه و چین تقویت کند و این راه را برای اِعمال فشار بر ایران سخت می کند.
3️⃣ از خاک خود به اسرائیل حمله کند و اسرائیل نتوانست برتری و تفوق (escalation dominance) خود را حفظ کند.
4️⃣ ثابت کند، تحریم ها علیه اش به خوبی کار نکرده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حسین جابری انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#حمله_به_کنسولگری_ایران
#آمریکا #تحریم
✅ چرایی گرفتاری عمیق اسرائیل؟
🔶 گفتار جان مرشایمر دانشمند علوم سیاسی آمریکایی و بنیانگذار نظریه رئالیسم تهاجمی درباره تنش اسرائیل و ایران:
🔶 اسرائیل بازنده این تنش بوده، زیرا:
1️⃣ در غزه نتوانسته است به اهدافش برسد.
2️⃣ در حمله به سفارت ایران در دمشق دچار خطا شد، و دیگر در مقابل ایران و حزب الله escalation dominance (تفوق و برتری) ندارد.
3️⃣ آشکار شد برای دفاع از خود و حمله به غزه نیاز به آمریکا دارد، در حالیکه همیشه این بحث مطرح بود که به تنهایی و بدون نیاز به آمریکا بازدارندگی دارد.
3️⃣ این مدت نشان داد که ایران و حزب الله و یمن، توانایی رسوندن موشک ها و پهبادهاشون رو به اسرائیل دارند.
4️⃣ رپیوتیشن اسرائیل در عرصه بین المللی با توجه به شکایت آفریقای جنوبی، و اتفاقات دانشگاه ها و ... ضربه دیده است.
🔶 آمریکا هم بازنده است چون:
1️⃣ به ایران برای به دست آوردن سلاح هسته ای بهانه داده است.
2️⃣ باید تمرکزش را روی چین بگذارد.
3️⃣ از طرف دیگر نباید راه را برای روسیه و چین در غرب آسیا باز کند.
🔶 ایران توانست:
1️⃣ از نیروهای نزدیک به خود استفاده کند و مستقيما وارد درگیری نشود.
2️⃣ رابطه خوب خود را با روسیه و چین تقویت کند و این راه را برای اِعمال فشار بر ایران سخت می کند.
3️⃣ از خاک خود به اسرائیل حمله کند و اسرائیل نتوانست برتری و تفوق (escalation dominance) خود را حفظ کند.
4️⃣ ثابت کند، تحریم ها علیه اش به خوبی کار نکرده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حسین جابری انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#بصیرت
#دوقطبی
#تعطیلات
✅ این بار «شنبه»!
🔶 این یک اشکال اساسی است که بر سر هر چیزی جامعه به سمت دو قطبی شدن میل پیدا میکند. فنیترین و تخصصیترین پدیدهها و موضوعات در اندک زمانی رنگ و بوی سیاسی به خود میگیرد و دیری نمیپاید که افکار عمومی را درگیر خودش میکند و جریان موافق و مخالف در سطوح گوناگون اجتماعی پدید میآید. این وضعیت اجتماعی که نام آسیب بر آن نهاده شد، به جز ترویج آگاهیهای صحیح و اصولی معطوف به هدایت در میان مردم است، که همه وظیفه داریم نسبت به انجام آن اهتمام و دغدغه داشته باشیم. آنچه نهی میشود قرار گرفتن مردم در مقابل یکدیگر بر سر یک موضوع و اتفاق است.
🔶 بازیگر و قطب سوم، دو قطبیسازی در میان مردم، جریان بدخواه ملت ایران است. همو که برای اختلال در کار و زندگی مردم هر کاری از دستش برآید انجام میدهد، اما در شرایطی که نشانههای قطببندی و غیریتسازی در جامعه آشکار میشود، بلافاصله وارد ماجرا میشود و با طرفداری از یک طرف ماجرا، بر دامنه و عمق اختلاف پدید آمده میافزاید.
🔶 در این سالهای سپری شده، مسائل و رخدادهایی که نیاز بود از حیث کارشناسی و فنی، اطراف و ابعاد آن تصمیمسازی و تصمیمگیری شود، اما در سطح افکار عمومی و در بستر رسانهها بر سر آن غیریتسازی و گاه نفرتپراکنی انجام شده، یکی دو تا نبوده است که هر یک تا مدتها تمرکز را از مسائل اصلی و مهم به سمت موضوعات حاشیهای و غیرضروری سوق داده است.
🔶 برای نمونه، موضوع پذیرش یا عدم پذیرش برجام در چارچوب منافع ملی است. همه مردم نیز حق دارند درباره اطراف و ابعاد آن آگاهی کسب کنند؛ اما اینکه کار به گونهای پیش برود که مردم بر سر آن دچار دودستگی و اختلاف شوند، حتماً امری به ضرر کشور است. مراعات حجاب موضوعی شرعی و قانونی است و لازم است در این زمینه هم روشنگری صورت گیرد و هم برای صیانت از حریم اخلاقی جامعه اقدامات متناسب طراحی و اجرا شود؛ اما هرگز نباید کار به روشی دنبال شود که مردم درباره حجاب، دچار تفرقه و اختلاف شده و میان آنها تنفر تولید شود.
🔶 یا این روزها بحث تعطیلی شنبه، بخشهایی از جامعه را تحتالشعاع خود قرار داده است. تجربه پیشین به ما میگوید که اگر غفلت صورت بگیرد، بهزودی این موضوع که در ذات خود یک پدیده فنی با ابعاد فرهنگی است، به یک مناقشه سیاسی بیحاصل و اعصاب خوردکن در جامعه تبدیل خواهد شد. خردمندان جامعه باید بکوشند تا استمرار خطای گذشته در همین نقطه متوقف شود و ثبات و آرامش روانی جامعه دستخوش تلاطم نشود.
🆔 @tahlil_shjr
معلم پیشران به سمت جامعه پیشرو.pdf
86.8K
#سبک_زندگی
#تعلیم_و_تربیت
#هویت #معلم
✅ معلم پیشران به سمت جامعه پیشرو
🔶 معلم آن گوهر ارزشمندی است که هم علم به کف دارد و هم از عهده ساختن انسانهای قدرتساز برمیآید. از این رو معلمان «درکنار آموزش، پرورش و تربیت و تهذیب اخلاقی و تزکیه» دو بال پرواز جامعه به سوی پیشرفت و عدالت را شکل میدهند. معلّم امانت داری است که انسان امانت اوست. این امانت بسیار عزیز و با ارزش است. خردسالان، نوجوانان و جوانان، دُردانههای کشور هستند. باید با ارزش افزوده از مدرسه بیرون بروند؛ هم از لحاظ اخلاقی و رفتاری و هم از لحاظ علمی و آگاهی. معلم میتواند روح دانایی و نیکویی را در امانت خویش زنده کند.
🔸 #به_قلم_اساتید: حجتالاسلام رضا لکزایی؛ عضو هیئت علمی پژوهشگاه امام صادق علیهالسلام
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت
#امام_رضا(ع) #اسلام_ناب
#حکومت_اسلامی #امامت
#تاریخ_صدر_اسلام #تشیع
✅ کارستان مقدس رضوی
🔰 قسمت اول
⁉️ مبارزه سیاسی درخشان حضرت رضا علیهالسلام برای حفظ تشیع به روایت رهبر انقلاب
🔶 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اعضای هیئت علمی پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا علیهالسلام در اردیبهشتماه ۱۴۰۳، تبیین ابعاد زندگی معنوی، سیاسی و معارف ائمه را ضروری دانستند. نشریه خط حزب الله به مناسبت فرارسیدن دهه کرامت و ولادت علیبنموسیالرضا علیهالسلام، مبارزه سیاسی امام رضا علیهالسلام در جهت حفظ تشیع را به روایت رهبر انقلاب مرور میکند.
🔶 غربت ائمّه علیهالسلام به دوران زندگی این بزرگواران منتهی نشد بلکه در طول قرنها، عدم توجّه به ابعاد مهم و شاید اصلی از زندگیِ این بزرگواران، غربت تاریخی آنها را استمرار بخشید.۱۳۶۵/۴/۲۸ مهمترین چیزی که در زندگی ائمه بطور شایسته مورد توجه قرار نگرفته، عنصر «مبارزه حاد سیاسی» است.۱۳۶۳/۵/۱۸ مبارزهی سیاسی، یا مبارزهی حادّ سیاسی که ما به ائمّه علیهالسلام نسبت میدهیم، یعنی چه؟ مبارزهی سیاسی... عبارت است از مبارزهای با یک هدف سیاسی؛ آن هدف سیاسی چیست؟ عبارت است از تشکیل حکومت اسلامی و به تعبیر ما حکومت علوی.۱۳۶۵/۴/۲۸ امامت یعنی ریاست دین و دنیا، ریاست مادّه و معنا. خب مادّهاش عبارت است از همین سیاست و ادارهی کشور و ادارهی حکومت. و همهی ائمّه دنبال این بودهاند؛ یعنی بدون استثنا همهی ائمّه دنبال این بودهاند؛ منتها با شیوههای مختلف، در فصول مختلف، با روشها و اهداف کوتاهمدّت مختلف؛ [امّا] هدف بلندمدّت یکی بود.۱۴۰۳/۲/۱۹
🔸یک جنگ فوقالعاده غیر نظامی!
🔹اگرچه در زندگى مبارک ائمّه علیهالسلام در طول ۲۵۰ سال دوران امامت، نقاط برجسته و ممتاز زیاد است که هرکدام از اینها درخور آن است که مورد تحلیل و توجّه و تفسیر و بازیابى قرار بگیرد، ولى دوران امام هشتم علیهالسلام یکى از برترین دورانها در این زمینه است.۱۳۹۳/۶/۱۶
🔶 عمر مبارک امام رضا علیهالسلام تقریباً پنجاه و پنج سال بوده است... از این مدّت پنجاه و پنج سال، نزدیک به بیست سال مدّت امامت این بزرگوار است؛ امّا همین مدّت کوتاه را که ملاحظه میکنید، تأثیری که در واقعیّت دنیای اسلام گذاشت و به گسترش و عمقی که به معنای حقیقیِ اسلام و پیوستن به اهلبیت علیهالسلام و آشنا شدن با مکتب این بزرگواران انجامید، یک داستان عجیبی است، یک دریای عمیقی است.۱۳۹۲/۶/۲۶ شروع امامت امام هشتم علیهالسلام در دوران سلطهى قاهرانهى هارونالرّشید بود.۱۳۹۳/۶/۱۶ دوستان و نزدیکان و علاقهمندان حضرت میگفتند که: علیّبنموسی در این فضا چه کار میتواند انجام بدهد - این فضای شدّت اختناقِ هارونی که در روایت دارد که میگفتند: وَ سَیفُ هارونَ تَقطُرُ دَما؛ خون میچکد از شمشیر هارون - این جوان در این شرایط، در ادامهی جهاد امامان شیعه و در مسئولیّت عظیمی که برعهدهاش است، میخواهد چه بکند؟۱۳۹۲/۶/۲۶ این بزرگوار توانستند در همان شرایط دشوار، خطّ روشن سیرهى نبوى و معارف قرآنى و اسلامى را بین جامعهى مسلمین توسعه بدهند و دلها را به مکتب اهلبیت و به خاندان پیغمبر نزدیک کنند.۱۳۹۳/۶/۱۶
🔶 تا نوبت میرسد به مأمون و ماجراى اصرار و فشار فراوان براى کشاندن آن بزرگوار از مدینه به مروْ، به خراسان که مرکز سیاست عبّاسى بود.۱۳۹۳/۶/۱۶ تاریخ نتوانسته است ترسیم روشنی از دوران ده سالهی زندگی امام هشتم در زمان هارون و بعد از او در دوران پنج سالهی جنگهای داخلی میان خراسان و بغداد به ما ارائه کند، اما به تدبر میتوان فهمید که امام هشتم در این دوران همان مبارزهی درازمدت اهلبیت را که در همه اعصار بعد از عاشورا استمرار داشته با همان جهتگیری و همان اهداف ادامه میداده است.۱۳۶۳/۰۵/۱۸ در باب [سیاست] ببینید نقش امام رضا علیهالسلام چیست... ولایتعهدی امام رضا علیهالسلام یک مبارزهای بود بین مأمون عاقل و زیرک و بسیار باهوش، و امام رضا... یک حرکت عظیم، یک جنگ فوقالعادهی غیر نظامی، یعنی جنگ سیاسی در واقع، بین حضرت و مأمون راه افتاده و حضرت در این جنگ مأمون را خُرد و خمیر کرده؛ یعنی با این کاری که کرده، منکوب کرده مأمون را؛ طوری که مأمون مجبور شده حضرت را به قتل برساند. وَالّا اوّل که اینجور نبود؛ [حضرت را] احترام میکردند، نماز میفرستادند؛ از این کارها بود دیگر.۱۴۰۳/۲/۱۹
🆔 @tahlil_shjr
24.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در دیدار جمعی از خانوادههای سپاهیان پاسدار که به مناسبت شب میلاد امام رضا(ع) برگزار شد، با ابراز تاثر از حادثه نگران کننده عصر امروز برای رئیس جمهور محترم و همراهان ایشان گفتند: امیدواریم خداوند متعال رئیس جمهور محترم و مغتنم و همراهان ایشان را به آغوش ملت برگرداند. همه برای سلامت این جمع خدمتگزار دعا کنند. ملت ایران نگران و دلواپس نباشند، هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمیآید.
🆔 @tahlil_shjr
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبرانقلاب دیشب در جمع خانوادههای سپاه حفاظت ولیامر:
🔹️ مردم نگران و دلواپس نباشند / همه چیز انشاءالله مرتب، منظم، کارهای کشور پیش میرود/ هم امنیت کشور، هم امنیت مرزها، هم بقیه کارهایی که در سطح کشور به وسیله قوه مجریه باید انجام بگیرد، انجام میگیرد
✏️ مردم عزیزمان – چه شما که اینجا نشستید، چه کسانی که بعداً عرایض ما را میشنوند- مطمئن باشند که هیچ اختلالی در کار کشور بوجود نمیآید. مسئولین از امروز عصر که خبر حادثه را شنیدند با جدیت چند برابری مشغول کارهای خودشان هستند. ما هم توصیههایی که باید بکنیم به آن عزیزانمان توصیه کردیم. همه چیز انشاءالله مرتب، منظم، کارهای کشور پیش میرود؛ هم امنیت کشور، هم امنیت مرزها، هم بقیه کارهایی که در سطح کشور به وسیله قوه مجریه باید انجام بگیرد، انجام میگیرد. مردم نگران نباشند، دلواپس نباشند...
🖥 Farsi.Khamenei.ir
#قانون_اساسی
#شهید_جمهور
#سیدالشهدای_خدمت
✅ قانون اساسی درباره فقدان رئیس جمهور
چه می گوید؟
🔶 اصل ۱۳۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران می گوید: در صورت فوت، عزل، استعفاء، غیبت یا بیماری بیش از دو ماه رئیسجمهور یا در موردی که مدت ریاست جمهوری پایان یافته و رئیسجمهور جدید بر اثر موانعی هنوز انتخاب نشده یا امور دیگری از این قبیل، معاون اول رئیسجمهور با موافقت رهبری اختیارات و مسئولیتهای وی را بر عهده میگیرد و شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه و معاون اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت ۵۰ روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود، در صورت فوت معاون اول یا امور دیگری که مانع انجام وظایف وی گردد و نیز در صورتی که رئیسجمهور معاون اول نداشته باشد مقام رهبری فرد دیگری را به جای او منصوب می کند.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#شهید_جمهور
#سیدالشهدای_خدمت
#جمهوری_اسلامی
✅ مردان جمهوری اسلامی!
🔶 بقعه ای که شفاء می دهد، امامزاده اش قلابی نیست! دستگاه حکومتی که هربار یکی از رجالش از دست می رود، فضایلشان بیشتر هویدا میشود، فاسد نیست. در قرآن، حکومت مردمیِ اسلامی، "حسنه دنیا" است. (۴۱نحل)
🔶 جمهوری اسلامی، حرم است؛ هنوز راه "شهادت" و "خدمت" درش باز است و اهلش را حاجت می دهد. "شجره طیبه" است، "اُجتُثَّت مِن فُوقِ الاَرض" نیست. "تُوتِی اُکُلها کُلِّ حِین" است [۲۴ تا ۲۷ ابراهیم]؛ چند کرم و لانه موریانه، میوه اش را تلخ نکرده است.
🔶 همین سالها چند دزدِ دین باز در کسوت مناصب را با سلیمانی، زاهدی، رئیسی، عبداللهیان، آل هاشم و... مقایسه کنید؛ کدامیک رجال جمهوری اسلامی اند؟! فکر می کردی بعد سلیمانی دیگر طلای ناب در این دستگاه پیدا نشود؟! معدن طلا، طلا می دهد؛ اندازه و عیارش فرق می کند.
🔶 پ.ن:
رئیسی عزیز ممنون که امام رضا(ع) را برای مردم ایران گذاشتی! بعضی نگران بودند دین باز باشی و گفتند امام رضا (ع) را خرج دنیایت می کنی! امام رضا (ع) روز تولدش خوب ازت دفاع کرد؛ رضوان الله علیک!
🔸 #به_قلم_اساتید: حجت الاسلام محسن قنبریان
🆔 @tahlil_shjr
May 11
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 «رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت»
✍️ پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادتگونه رئیسجمهور و همراهان گرامی ایشان
📝 حضرت آیتالله خامنهای در پیامی شهادت حجتالاسلام والمسلمین سیّدابراهیم رئیسی رئیسجمهور اسلامی ایران، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، حجتالاسلاموالمسلمین آلهاشم نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی، دکتر رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و همراهان گرامی ایشان در سانحه هوایی را تسلیت گفتند.
📝 متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
▪️با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
▪️این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
▪️رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
▪️در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
▪️اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
▪️در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانوادههای محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۴۰۳/۲/۳۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
#امام_رضا(ع)
#شهید_جمهور
#سیدالشهدای_خدمت
✅ زنده ماند
🔶 دوستی نوشته بود دشمن شاد شدیم، با خودم گفتم دشمن نمیداند چه شد و الا شاد نمیشد. حالا دیگر با خونش هم خادمی میکند، خون شهید کارها میکند، چه کارهایی؟ مثلا بی خیال ترین آدمهایی که در هیچ انتخاباتی هم شرکت نکرده بودند، خبر را میشنوند، بعد میگویند رییسی آنجا چه میکرد؟ داشت خدمت میکرد؟ میخواست چه پروژه هایی را افتتاح کند؟ حین خدمت به مردم شهید شد؟ بعد مثل آنها که میپرسیدند مگر علی (ع) نماز میخواند که در محراب شهید شد، با خود میپرسد مگر مدیران کشور خدمت میکنند؟ آنگاه سرش را از سمت بی بی سی میچرخاند به سمت فطرت و نوای قلبش و بعد کمی تامل میکند.
🔶 رابطه مردم با خادمان جمهوری اسلامی و همه این حرم بعد از این خون تفاوت میکند. حتی آنانکه هیچ وقت نبودند پای کار، مثل زائرانی که یک خادم دوست داشتنی حرم، دستشان را میگیرد و میبردشان زیارت. خون خون خون، نمیدانید چه معجزه ای میکند، وقتی بهشتی شهید شد، خیلی ها برای مظلومیتش گریه کردند، اما امان از الطاف خفیه خدا، خونش ریل انقلاب را چرخاند، از سمت همه گمراهی ها و کاستی ها که غصه اش را میخورد به سمت امام. مثل خون حاج آقا مصطفی که در غربت و مظلومیت پر کشید و دست ایران را در دست پدر و امامش گذاشت، مثل آقای رئیس دولت مردمی، دید دشمن ذهن خیلی ها را نسبت به مدیران ما خراب کرده، آستین بالا زد و با خون پیوندمان داد به همه خادمان جمهوری اسلامی که حرم است. که باور کنیم از شؤون عاقبت به خیری خدمت به این حرم است. نمیدانید خون چطور همه گمراهی ها و کاستی ها را میشوید و میبرد. چه خادمی با کلاسی. چه خادمی جذابی.
🔶 راست میگفتند شش کلاس بیشتر سواد نداشت، به عدد لایه های عالم، الله الذي خلق السماوات والأرض وما بينهما في ستة أيام ثم استوى على العرش. حالا بنشینند و تماشا کنند کسی که تا عرش سواد دارد چقدر قدرت دارد العلم سلطان، ببینید چه میکند. هر چه یک عده داد زدند آیت الله است، دکتر است، دروغ نگویید، نه اینها همه پاسخ های ناقصی بود، نه او پرکشید تا عرش، عرش امام رضاع، راضیه مرضیه. تا نشان دهد کلاس خادمی این حرم چقدر بالا است.
🔶 با آل هاشم رفت امام جمعه ای با بالاترین محبوبیت، با امیرعبداللهیان رفت که طعم وزارت خارجه جمهوری اسلامی را بالاخره به ما چشاند، به قول اسماعیل هنیه، وزیر خارجه کل جبهه مقاومت هم بود همزمان، چقدر زیبا همه چیز طراحی شده، چقدر پر معنا، چقدر آموزنده.
🔶 برای مظلومیتش گریه نکنید، وقتی در مناظره ها تهمت به او میزدند و او که سینه اش پر از اسرار بود، بلد نبود آبرو ببرد، برای مظلومیتش گریه نکنید وقتی رییس تنها دولتی بود که هر چه متهمش میکردند به دروغ، شکایتی نمیکرد، برای مظلومیتش گریه نکنید، وقتی در میان اغتشاشات وارداتی مهسا و مصی ، آرام و بی صدا کار میکرد و دست رهبرش را پر میکرد از پیشرفت در همان ایام، برای مظلومیتش گریه نکنید وقتی کنار پیرمرد و پیرزن روستایی مینشست و درد دلهایشان را میشنید انگار خادمی زائران این حرم در ذات او بود. او مظلوم بود، اصلا مومن مظلوم است. اما حالا ببینید اخلاص و خدمت با هم چه میکند برای یک کشور و یک مدیر. آبروی مدیران نظام شد، آبروی حوزه های علمیه شد، با همان عبا و عمامه خاکی اش، که حالا سوخته و غرق گل و لای شده و غرق خون شده.
🔶 یا امام رضا ع، "قربون کبوترای حرمت" برکتی به این خون های پاک بده که هر آنچه از این الطاف خفیه، قرار بود گیر این مردم مظلوم ایران بیاید، صدها چندان شود، راستی سر ظهر پر کشید کنار گنبدتان از او بپرس "ناهار خوردی"؟ احتمالا لبخندی میزند بعد میگوید نه آقا جان، نخوردم ، ولی اول مردم. اول آن پیرزنی که دست به دعا برداشته بود، اول آن کودک معصوم که در حرم میدود، اول آن خانم کشف حجاب کرده که در بغلش سگ گرفته و خیال میکند اینطوری با کلاس شده، اول آن آقایی که تهمت بی سوادی به من زد تا برای خود آبرو جمع کند، اول آن قلم به دستی که مینوشت و ناخواسته پروژه ناامید کردن مردم را پیش میبرد. اول آن ها که نمیدانستند زندگی در حرمی به نام ایران، زندگی در صحن امام هشتم است و حالا باز طبق معمول غذای حضرتی هست، به همه هم میرسد. بفرمایید بسم الله.
🔶 گریه نکنید بچه ها، به قول امام رضاع، یابن الشبیب ان کنت باکیا لشئ فابک للحسین ع. خواستید گریه کنید برای آن مظلومی گریه کنید که وقتی زمین خورد، سی هزار نفر دور پیکرش هلهله کردند، دشمن شاد شد ولی آنها نمیدانستند او چطور با خونش صحنه را زیر و زبر میکند و تاریخ میسازد، برای آن آقایی که خون خادمان و اصحابش هم مثل خودش و فرزندانش تاریخ ساز است. السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی "اصحاب الحسین"
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#معنویت #امام_رضا(ع) #اسلام_ناب #حکومت_اسلامی #امامت #تاریخ_صدر_اسلام #تشیع ✅ کارستان مقدس رضوی
#معنویت
#امام_رضا(ع) #اسلام_ناب
#حکومت_اسلامی #امامت
#تاریخ_صدر_اسلام #تشیع
✅ کارستان مقدس رضوی
🔰 قسمت دوم
🔶 برنامه مدبرانه امام رضا علیهالسلام در مقابل حرکت سیاسی و زیرکانه مأمون
مأمون از دعوت امام هشتم به خراسان چند مقصود عمده را تعقیب میکرد: اولین و مهمترین آنها، تبدیل صحنهی مبارزات حاد انقلابی شیعیان به عرصهی فعالیت سیاسی آرام و بیخطر بود... دوم، تخطئه مدعای تشیع مبنی بر غاصبانه بودن خلافتهای اموی و عباسی و مشروعیت دادن به این خلافتها بود...
🔶 سوم: اینکه مأمون با این کار، امام را که همواره یک کانون معارضه و مبارزه بود در کنترل دستگاه های خود قرار میداد و بجز خود آن حضرت، همه سران و گردنکشان و سلحشوران علوی را نیز در سیطره خود در میآورد.۱۳۶۳/۵/۱۸
🔶 در مقابل این حرکت سیاسى و زیرکانهى مأمون، امامهشتم علیهالسلام یک برنامهى مدبّرانهى الهى را طرّاحى کردند و عمل کردند و پیش بردند که نه فقط خواستههاى دستگاه خلافت برآورده نشد، بلکه درست بعکس، موجب رواج و گسترش فکر معارفىِ قرآنى و منتسب به اهلبیت در اقطار دنیاى اسلام شد. یک حرکت عظیم، با توکّل به خداى متعال، با تدبیر الهى، با آن نگاه نافذ وَلَوى، امام هشتم علیهالسلام توانستند این نقشهى خصمانهى دستگاه سیاسىِ قاهر و هتّاک و ظالم را درست بعکس و در جهت منافع حقّ و حقیقت برگردانند.۱۳۹۳/۶/۱۶
🔶 قبل از آن، شیعه تَکوتوک همه جا بودند امّا بیارتباطِ به هم، ناامید، بدون اینکه هیچ چشماندازى داشته باشند، بدون اینکه امیدى داشته باشند؛ سلطهى حکومت خلفا هم که همه جا بود. قبلش هارون بود با آن قدرت فرعونى و مانند اینها. حضرت که آمدند طرف خراسان، از این مسیر که عبور کردند، یک شخصیّتى در مقابل چشم مردم ظاهر شد که هم علم، هم عظمت، هم شکوه، هم صدق، هم نورانیّت را جلوى چشم مردم میگذاشت... کأنّه پیغمبر را انسان مشاهده کند. این جور بود؛ آن هیبت معنوى، آن عظمت معنوى، آن عزّت، آن اخلاق، آن تقوا، آن نورانیّت، آن علم وسیع که هر چه میپرسى، هر چه میخواهى در دستشان است. چیزى که مردم اصلاً ندیده بودند.۱۳۸۲/۲/۲۰
🔸کارستان مقدس رضوی
🔹هنگامی که در مرو پیشنهاد ولایت عهدی آن حضرت مطرح شد، حضرت به شدت استنکاف کردند و تا وقتی مأمون صریحاً آن حضرت را تهدید به قتل نکرد آن را نپذیرفتند... با این همه علیبنموسیالرضا فقط بدین شرط ولیعهدی را پذیرفت که در هیچ یک از شئون حکومت دخالت نکند و به جنگ و صلح و عزل و نصب و تدبیر امور نپردازد و مأمون که فکر میکرد فعلاً در شروع کار این شرط قابل تحمل است و بعدها به تدریج میتوان امام را به صحنه فعالیتهای خلافتی کشانید، این شرط را از آن حضرت قبول کرد... امام با قبول ولیعهدی، دست به حرکتی میزند که در تاریخ زندگی ائمه پس از پایان خلافت اهل بیت در سال چهلم هجری تا آن روز و تا آخر دوران خلافت بینظیر بوده است و آن برملا کردن داعیهی امامت شیعی در سطح عظیم اسلام و دریدن پرده غلیظ تقیه و رساندن پیام تشیع به گوش همه مسلمانهاست. تریبون عظیم خلافت در اختیار امام قرار گرفت و امام در آن سخنانی را که در طول یکصد و پنجاه سال جز در خفا و با تقیه و به خصیصین و یاران نزدیک گفته نشده بود به صدای بلند فریاد کرد.۱۳۶۳/۵/۱۸ بعد از این نوزده سال یا بیست سال که پایان دوران امامت و شهادت علیّبنموسیالرّضا است، وقتی شما نگاه میکنید، میبینید که همان تفکّر ولایت اهلبیت و پیوستگی به خاندان پیغمبر آنچنان گسترشی در دنیای اسلام پیدا کرده که دستگاه ظالم و دیکتاتور بنیعبّاس از مواجههی با آن عاجز است؛ این را علیّبنموسیالرّضا انجام داده.۱۳۹۲/۶/۲۶
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🆔 @tahlil_shjr
#امام_رضا(ع)
#شهید_جمهور
#سیدالشهدای_خدمت
✅ ما با سوگهایمان قد کشیدهایم
🔶 سال ٦١ هجری قمری
زنی که یکروزه به سوگ مردان خانوادهاش نشسته بود پا به کاخی گذاشت که پادشاهش کلمه پس هم میچسباند و تمسخر به هم میبافت. زن دلش خون بود و قلبش مالامال از درد، اما لب باز کرد و جملاتی آسمانی به یادگار گذاشت: «تو هر کاری کنی نخواهی توانست نام و نشان و یاد ما را از جریده عالم بزدایی و این ننگ را از دامان خود پاک کنی.» دهههاست پشت هر جرعهٔ آبی که مینوشیم، پادشاه آن کاخ را لعن میکنیم.
🔶 شهریور ١٣٦٠ شمسی
مردی از دیار خمین، رو به مردم غمدیدهٔ جماران میگفت اگر مردانی پاک به آسمانها رفتند، انقلابشان راکد نخواهد ماند. مشی مسلمانیست که دل به خدا ببندی نه به آفریدههای خدا. رجایی و دیگران اگر نیستند، خدا هست، پس نترسید: «خدای تبارک و تعالی شما را پشتیبانی میکند و شما قوی خواهید بود.» انقلابی که زمزمههای افولش جهان را گرفته بود، هنوز ادامه دارد.
🔶 دی ١٣٩٨ شمسی
ساعاتی از عروج ژنرالمان گذشته بود که کلمات آسمانیاش از پس دیوارهای حسینیه امام به داد دلهای داغدارمان رسید: «همهی دوستان -و نیز همهی دشمنان- بدانند خطّ جهاد مقاومت با انگیزهی مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجــ.اهدان این راه مبارک است.» ماه هاست که جـهاد سلیمانی در خارج از مرزها ریشه کرده.
🔶 اردیبهشت ١٤٠٣ شمسی
مردی عباپوش در دیدار با سربازانش از امیدواری سخن میگفت: «مردم عزیزمان مطمئن باشند که هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمیآید. ایران، ایران امام رضاست.»
🔶 صبح تولد امام رضا و شهادت خادمالرضا
رئیسجمهورمان در حین خدمت به شهادت رسیده و ما سوگواریم. گوشه و کنار صفحههای مجازی، از دوست و نادوست ریشخند و تمسخر میبینیم. ما اما از پا در نخواهیم آمد. ما مبتلایان این راه! سالهاست آموختهایم که برای ماندن نیامدهایم. ما روزهاست اهلی عالم سوگ شدهایم و با این دردها قد کشیدهایم. ما را از مرگ نترسانید، ما چشم به راه آسمان داریم نه زمین خاکی شما.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم فاطمه مرادی
🆔 @tahlil_shjr
#شهید_جمهور
#سیدالشهدای_خدمت
✅ جمعی خاص در اخلاص
🔶 چه جمع خاصی، چه انسانهای وارسته ای، کارگردان عالم گلچین می کند! رئیسی در اوج تواضع، ذره ای خلاف جهت رهبری حرکت نکرد ، مردمدار به معنای واقعی بود. شهید آل هاشم در زی طلبگی زاهدانه ، مومنانه ودر اوج ولایت مداری بود. وزیر خارجه شهید امیر عبداللهیان جای خالی حاج قاسم را در ماموریت های منطقه ای پر کرده بود، با درایت زمینه اقدامات بین الملی را برای دولت فراهم می کرد.
🔶 و شهید دکتر مالکی استانداری جوان، مردمی، خوش فکر و آینده دار و محبوب مردم بود. خادم الرضا شهید ابراهیم رئیسی کسی بود که خیلی ها می گفتند دولتش چهار ساله می شود، کسانی که نمی خواستند وی در راستای خدمت به مردم موفق باشد، اما ایشان رئیس جمهور ابدی شد، مانند شهید رجایی، خیلی ها به ایشان می گفتند طرح های باریسک بالا را بگذارید برای دور دوم، اگر نتیجه نداشته باشند دور بعد مردم رای نمی دهند اما نگاهش به نتیجه گیری فوری و رضایت مردم بود نه مطامع حزبی و انتخاب در دوره بعد، انگار می دانست به چهار سال بعد نمی رسد.
🔶 شهید آیت الله رئیسی را مانند شهید سلیمانی مردم بعد از شهادت بیشتر خواهند شناخت، خدمات خالصانه اش دستاوردهای سه ساله اش و همه خدماتی که با هجمه معاندین و مخالفین در افکار مردم مخفی ماند. حاج قاسم هرگز پیشانی هرکسی را نمی بوسید او تنها پیشانی یاران واقعی رهبری، آدم های صادق و مردان خدمتگذار را می بوسید اما بر پیشانی رئیسی بوسه می زد.
🔶 آقای رئیسی راحت شد دیگر تهمت نمی شنود دیگر خسته نمی شود، دیگر دغدغه مردم را ندارد، یک جمله ای رزمندگان دوران دفاع مقدس داشتند که استراحت بعد از شهادت، رئیسی موقع استراحتش فرا رسیده، حالا راحت بخواب و آرام باش. چه افتخاری و چه سعادتی بالاتر از این که در راه خدمت به مردم جانت را تقدیم کنی، مزد شما شهادت بود اما مردم تازه طعم خدمتت را داشتند می چشیدند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد حسین فشی
🆔 @tahlil_shjr
#شهید_جمهور
#سید_الشهدای_خدمت
#اسلام_ناب
#تمدن_اسلامی
✅ رئیسی، حلقه 403 از زنجیره خادمان مکتب اسلام ناب محمدی
🔰 قسمت اول
1⃣ بالاترین سرمایه انقلاب اسلامی، آرمان بلند این انقلاب دینی برای تجلی توحید و ولایت در تمام ارکان انسان و اجتماع است و در این راه خود را پیشقراول تمدن اسلامی میداند که ان شاء الله در قالب ظهور حجت عصر و زمان بروز و ظهور تام خواهد یافت. ردپای جریان تعالی و تکامل اندیشه اسلامی ناب محمدی را تا خانه حضرت زهرا و غصب حق ولایت و واقعه عاشورا می توان ردیابی کرد. اما این جریان به عنوان نماینده جریان حق، با همه ظلمهای ساختاری و روندی جریان باطل به رشد و تعالی درونی ادامه داده است. هر یک از مراحل تعمیق مکتب تشیع، اقتضائات و اهداف ویژه خود را داشته و دارد. در گذشته های دور و نزدیک همه شهدای علم و فرهنگ اسلامی ایرانی و تمام مجاهدان دولتهای شیعه (مثل سربداران) ، قیامهای مردمی (مثل میرزا کوچک خان، ثقه الاسلام، رئیسعلی دلواری) زمینه ساز رسیدن به مرحله انقلاب اسلامی بودند.
2⃣ در عصر آخرالزمان، مردی از تبار صدیقه طاهره (س)، نظام جمهوری اسلامی را بنا نهاد که خود را ادامه دهنده این مسیر صعب و سخت می داند و تجسم همه آرمانهای بلند مکتب تشیع در این مسیر طولانی بوده است و انقلاب در این راه، در مقابله با دشمنان داخلی و خارجی، بزرگان زیادی همچون رجایی، باهنر و هزاران شهید و ایثارگر امنیت، دفاع مقدس و مدافعان حرم و سلامت را تقدیم چادر حضرت زهرا کرده است تا بتواند ذره ای ازخاک نشسته بر آن را بتکاند و راه را برای قدوم مبارک آخرین حجت فاطمی کمی هموارتر نماید. همه این جریانها و عناصر را می توان زنجیره ای دانست که ماحصل تلاش خود را به نسل بعد از خود تقدیم کرده اند. پیوستن به این زنجیره از یاران اولیه حضرت علی تا یاران حضرت حجت (عج) از آرزومندی های هر باورمند این حوزه است.
3⃣ اکنون نظام اسلامی به مرحله ای رسیده است که باید جامعه اسلامی و دولت اسلامی را توسعه و تکمیل نماید. در این راه، بزرگترین عامل و مولفه، از طریق خدمت صادقانه براساس تدبیر و عقلانیت اسلامی است.
4⃣ دکتر ابراهیم رئیسی ، یکی از حلقه های ارزشمند این زنجیره تعالی و تکامل مکتب اسلام بوده است که در زمانه خود بر اساس شناخت تکلیف دوران خود، عهدی با خدا – برای خدمت به مردم و افزایش کارآمدی نظام – بست. وی هرچند به عنوان خادم الرضا (ع) اجر خود در جهت خدمت به ساکنان حرم الهی (ایران سربلند) و همه محرومان عالم (به عنوان سید محرومان و مستضعفان) را در روز ولادت آن حضرت دریافت کرد. اما باید اشاره کرد که به مصداق آیه (مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ) (از مؤمنان مردانى هستند كه به آنچه با خدا بر سر آن پيمان بستند [از بذل جان و فداكارى] به راستى وفا كردند؛ پس برخى از آنان پيمان خويش بهسر آوردند) وی از زمره افرادی است که به عهد خود با خداوند عمل کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حسین افسری
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#شهید_جمهور #سید_الشهدای_خدمت #اسلام_ناب #تمدن_اسلامی ✅ رئیسی، حلقه 403 از زنجیره خادمان مکتب اسلام
#شهید_جمهور
#سید_الشهدای_خدمت
#اسلام_ناب
#تمدن_اسلامی
✅ رئیسی، حلقه 403 از زنجیره خادمان مکتب اسلام ناب محمدی
🔰 قسمت دوم
5⃣ با همه تلخی این واقعه، کماکان مهمترین رکن هدف علاقمندان این نظام و انقلاب، راه تعالی جامعه اسلامی در رسیدن به قله بزرگ تمدن اسلامی است. هرچند با از دست دادن رئیس جمهور و همراهان پرتلاش و مردمی، ضایعه بزرگی بر نظام اسلامی وارد شده است. اما بازهم به مصداق آیه فوق راه خدمت به مردم و انقلاب هیچ وقت تعطیل نخواهد شد. و این راه توسط کسانی که (وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا) (و برخى انتظار برند و هيچگونه دگرگونى [در عهد و پيمان] پديد نياوردند) ادامه داشته و ادامه خواهد یافت.
6⃣ مهمترین عامل ذهنی اکنون ما باید، کمک به تعجیل فرج امام زمان از طریق تکامل انقلاب اسلامی باشد و این راه از خدمت صادقانه، الهی و پرتلاش مبتنی بر عقلانیت اسلامی میگذرد و دکتر رئیسی هم یکی از بزرگان این راه بوده است و مهم آن است که این پرچم توسط تک تک مومنان و باورمندان این راه محکم تر از گذشته ادامه یابد.
7⃣ با وجود تاثر و متالم همه علاقمندان انقلاب، کشتی انقلاب اسلامی به لطف الهی هم اکنون توسط کشتی بانی هدایت و راهبری می شود که خود از جانفداکنندگان این راه بوده است و این کشتی در تلاطم های عظیم جریانات سلطه و استکبار جهانی، اکنون به اقیانوسپیمای باوقار و بزرگی تبدیل شده است. همراهی و هم قدمی با این کشتیبان، مهمترین عامل حفظ تعادل این کشتی عظیم است.
8⃣ مردم رکن بنیادین این انقلاب بوده و هماره مورد تاکید ویژه امامین انقلاب بوده و هستند. خدمت به این مردم بالاترین افتخار در نظام تمدنی امام زمانی است و جایگاه آیت الله رئیسی هم از این عامل نشات گرفته است.
9⃣ پیرو نظر حضرت امام خمینی در واقعه شهادت شهید رجایی و باهنر باید قائل باشیم حتی با شهادت آیت الله رئیسی، راهشان ادامه خواهد یافت و امیدواری به آرمان، بزرگترین سرمایه انقلاب است و روزهای آتی، نیازمند صبر، تدبیر و تلاش جدی و عمیق مومنان جبهه انقلاب است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای حسین افسری
🆔 @tahlil_shjr
#انتخابات
#شهید_جمهور
#سیدالشهدای_خدمت
#قانون_اساسی
✅ پس از شهادت رئیسجمهور اداره کشور چگونه خواهد بود؟
🔶 با انتشار خبر شهادت آیتالله رئیسی، رئیسجمهور این سؤال مطرح است که اکنون چه خواهد شد؟ چه کسی وظایف ریاستجمهوری را به عهده خواهد گرفت؟ قانون اساسی درباره چنین حادثهای در قالب اصل ۱۳۱ پیشبینی لازم را انجام داده است. اصل ۱۳۱ قانون اساسی چه میگوید؟ در صورت فوت، عزل، استعفاء، غیبت یا بیماری بیش از دو ماه رئیسجمهور... معاون اول رئیسجمهور با موافقت رهبری اختیارات وی را عهده میگیرد و شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوهقضائیه و معاون اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت ۵۰ روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود. به این ترتیب تا ۵۰ روز کشور با سرپرستی معاون اول و رؤسای دو قوه اداره خواهد شد و سپس انتخابات ریاستجمهوری برگزار خواهد شد.
🔶 طبق اصول ۱۳۱ و ۱۳۲ قانون اساسی «در صورت فوت، عزل، استعفا، غیبت یا بیماری بیش از دو ماه رئیسجمهور و یا در موردی که مدت ریاستجمهوری پایان یافته و رئیسجمهور جدید بر اثر موانعی هنوز انتخاب نشده و یا امور دیگری از این قبیل، معاون اول رئیسجمهور با موافقت رهبری اختیارات و مسئولیتهای وی را بر عهده میگیرد و شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه و معاون اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت ۵۰ روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود. بنابر قانون اساسی، در صورت فوت معاون اول و یا امور دیگری که مانع انجام وظایف وی شود و نیز در صورتی که رئیسجمهور معاون اول نداشته باشد، رهبر انقلاب فرد دیگری را به جای او منصوب خواهد کرد.
🔶 در مدتی که اختیارات و مسئولیتهای رئیسجمهور بر عهده معاون اول یا فرد دیگری است که به موجب اصل ۱۳۱ منصوب میشود، وزرا را نمیتوان استیضاح کرد یا به آنان رأی عدم اعتماد داد و نیز نمیتوان برای تجدید نظر در قانون اساسی و یا امر همهپرسی اقدام کرد. سخنگوی شورای نگهبان در مصاحبهای گفت: «همانطور که رهبر فرزانه انقلاب دیروز فرمودند همه امور برای چنین وضعیتی در قانون پیشبینی شده و امور مردم و کشور با خلل مواجه نخواهد شد.»
🔶 «هادی طحاننظیف» عضو حقوقدان شورای نگهبان تأکید کرد: «همه چیز به صورت طبیعی و بر مدار قانون پیش خواهد رفت؛ ما در حال متحمل شدن ضایعه بزرگی هستیم و این را میدانیم، اما قانون نیز هم برای شرایط عادی و این چنین پیشبینیهای لازم را کرده و از لحاظ قانون با شرایط خاصی مواجه نیستیم.» وی با بیان اینکه «داغدار عزیزانمان هستیم که افراد خدومی بودند که برای خدمت به مردم سر از پا نمیشناختند»، تأکید کرد: «از باب اداره کشور هیچ خلل و نگرانی وجود ندارد و کار طبق موازین قانونی پیگیری میشود.»
🔶 طحاننظیف در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه یک سال تا برگزاری انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۴ باقی مانده بود، دوره رئیسجمهور بعدی یک ساله است یا چهار ساله، گفت: «اینها مواردی است که خودمان هم باید در شورای نگهبان درباره آن صحبت کنیم؛ پس از بررسیهای دقیقتر توضیحات لازم را ارائه خواهم داد. در این زمینه قانون صراحت دارد که رئیسجمهوری که انتخاب میشود برای دوره ۴ ساله است و تصور من نیز همین است؛ اما پس از بررسیهای دقیقتر جزئیات اعلام میشود.»
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#سیدالشهدای_خدمت
#شهید_جمهور
#جهاد_خدمت
✅ بالگردی در مسیر بهشت
🔶 «إناللهوإناالیهراجعون»؛ خادمالرضا و خادم جمهور مردم ایران با شهادت به آرزوی دیرینهاش، که لقاء الهی بود، نائل شد. بعدازظهر یکشنبه (۱۴۰۳/۲/۳۰) متأسفانه بالگرد حامل رئیسجمهور و وزیر امور خارجه و برخی همراهان دیگر، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه شد. با وجود وضعیت نامساعد جوی و محیطی و ناترازیهای جغرافیایی، تلاشها برای رسیدن گروههای پُرتلاش امدادی به محل حادثه آغاز شد و ساعات نفسگیر و پراضطرابی را برای همه مسئولان و دستاندرکاران و به ویژه مردم عزیز ایران رقم زد تا اینکه امروز صبح ابتدا اعلام شد گروهی به محل سانحه رسیده، اما با تأثر و تأسف آثار و علایمی از زنده بودن سرنشینان بالگرد حامل رئیسجمهور و همراهانش یافت نشده است و ساعتی بعد با پیدا کردن اجساد مطهرشان امیدها رنگ باخت.
🔶 این حادثه برای هر کشوری پیش بیاید جزء حوادث سخت و دردناک به شمار میآید؛ اما از تقدیر الهی گریزی نیست و تاریخ ۴۵ ساله انقلاب و نظام اسلامی سرشار از فراز و فرودهای تعیینکننده بوده است؛ اما به تعبیر امام عزیز همواره دست غیبی پشت انقلاب اسلامی قرار داشته و آن را از دل صدها بلایای طبیعی، حوادث تحمیلی و ترورهای بزرگانش، نظیر شهدای هشتم شهریور و شهید مطهریها و شهید سلیمانیها عبور داده و گردنههایی سختتر از شرایط کنونی را پشت سر گذاشته است.
🔶 این موضوع در وهله اول به دلیل توجه و التفات قلبی رهبر و ملت ایران به تفضلات الهی، در صحنه بودن مردم، حاکم بودن روحیه خدمترسانی و شهادتطلبی در آحاد مردم و مسئولان و روشن بودن رویههای قانونی کشور است و لذا همان طور که رهبر معظم انقلاب دیروز در دیدار با برخی از پاسداران و خانوادههای آنها فرمودند: «ملت ایران نگران و دلواپس نباشند، هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمیآید. انشاءالله همه کارها اعم از امنیت کشور و امنیت مرزها و امور مربوط به قوه مجریه مرتب و منظم انجام خواهد شد و پیش خواهد رفت.»
🔶 اما آنچه میماند ادای حق رئیسجمهور و مسئولان محبوب و مردمیای است که در راه انجام مأموریت برای وطن و مردم به خون خود آغشته شدند و ۴۵ سال مقاومت انقلابی و درسآموزی از مکتب سرخ اباعبدالله الحسین (ع) این قدردانی را به مردم ما آموخته است. آقای رئیسی در مدت سه سالی که به تعبیر خودش ردای نوکری مردم و سربازی ولایت را بر دوش خود انداخته بود، کارها و اقدامات زیرساختی بسیاری را آغاز یا تکمیل کرد و بیوقفه در میدان جهاد خدمت و جهاد تبیین حاضر بود و برای به ثمر رساندن این طرحها و اقدامات گرهگشا از زندگی مردم روز و شب نداشت. ادای دین به ایشان تداوم راه آن رئیسجمهور خدوم است.
🆔 @tahlil_shjr
#رسانه #قانون_اساسی
#سیدالشهدای_خدمت
#شهید_جمهور
#رژیم_صهیونیستی #وحدت
✅ ۶ سناریوی رسانهای اسرائیلی در واقعه شهادت آیتالله رئیسی
🔶 همزمان با اعلام سانحه برای بالگرد حامل رئیسجمهور در کنار موج اتحاد و دعاهای مردمی و همچنین وحدت جریانهای سیاسی و اجتماعی در ایران، برخی کمپینهای رسانهای ملهم از سیاستهای اسرائیلی نیز به منظور بهرهبرداری از این موقعیت به کار افتادهاند و این کارزارها امروز و با اعلام خبر شهادت رئیسجمهور و همراهانش تشدید شده است. برخی از این سناریوها را میتوان به این نحو خلاصه کرد:
1⃣ اسرائیل و لاف در غربت: اگرچه اسرائیلیها نه جرات و نه توان عملیات علیه رئیسجمهور ایران را ندارند و از روز گذشته نیز حتی در حد یک کلمه به صورت رسمی جرات لافزنی درباره این واقعه را به خود ندادهاند، امّا برخی اکانتهای بینام و نشانی که احتمالاً با سیاستها و پولهای صهیونیستی اداره میشوند، لاف در غربت میزنند و قصد دارند از این نمد کلاهی هم برای صهیونیستها بدوزند. اسرائیلیها بویژه بعد از وعدهی صادق میدانند که در افتادن با ایران چه هزینههای سنگینی دارد؛ بنابراین صرفاً میتوانند به صورت غیررسمی و بزدلانه، و صرفاً برای برخی بهرهبرداریهای اجتماعی و سیاسی علیه ایران چنین لافهایی را در اکانتهای مجعول بزنند. ادعاهایی که نباید وقعی به آنها گذاشت.
2⃣ اختلاف به جای وحدت: خبر سانحه برای رئیسجمهور از همان ابتدا وحدت ملی در ایران را آشکار کرد؛ با این حال همچون همیشه در چنین حوادثی، بلافاصله خطی از جانب منافقین و مزدوران اسرائیلی برای اختلافافکنی به میان آمد. سناریوی رسانهای که میکوشد به جای تقویت اتحاد، به افتراها و نزاعهای گروهها و سلایق مختلف علیه یکدیگر بپردازد و اگر این خطوط را وارسی کنیم، اغلب در منشأ و ریشه به اکانت های بینام و نشانی میرسیم که در پوشش طرفداری از این یا آن چهره سیاسی یا اجتماعی، افتراهای رایگانی را مطرح کرده و به نزاع و شکافها دامن زدهاند.
3⃣ الهامات شیطانی علیه همسایگان: ارتقای روابط ایران با همسایگان از سیاستهای اصلی دولت آیتالله رئیسی بوده و در این زمینه توفیقات مهمی نیز کسب کرده است. یکی از نمودهای توفیق این سیاست، بهبود روابط ایران با جمهوری آذربایجان، و آغاز بهرهبرداری از سد قیز قلعهسی که روز گذشته با حضور آقایان رئیسی و الهام علیاف رئیسجمهور آذربایجان انجام شد نیز از مصادیق پیشبرد این سیاست بوده است. با این حال یک سیاست رسانهای صهیونیستی از روز گذشته بنا دارد بدون هیچ تحقیق و سند و مدرکی، با طرح ادعاهای بدون پشتوانه، به مخدوشسازی این روابط بپردازد.
4⃣ ترور آرامش روانی با دروغهای تکراری: صبح امروز یک اکانت توئیتری که خود را به موساد منتسب میکند در خبر کاملاً کذبی نوشت که سردار رادان فرمانده فراجا ترور شده است! این یک تاکتیک تکراری در برهههای اینچنینی است که آرامش روانی مردم را با شایعات و دروغهای پی در پی نشانه میرود. قاعدتاً مردم با دانستن این تاکتیک میتوانند در برابر آسیبهای آن مصونیت بیشتری پیدا کنند.
5⃣ القای آشفتگی علیرغم انسجام کمنظیر ایران: جمهوری اسلامی در طول ۴۵ سال گذشته چندین بار حوادث اینچنینی و حتی سختتر را پشت سر گذاشته است؛ در همان سالهای ابتدائی انقلاب، رئیس قوه قضائیه کشور، آیتالله شهید بهشتی و با فاصله کمی شهید رجایی و شهید باهنر نفرات اول و دوم اجرایی کشور به شهادت رسیدند. با این حال به یمن حضور ولی فقیه زمان، امام خمینی (ره)، کشور بدون مشکل و نگرانی آن برهه را با اقتدار پشت سر گذاشت. اساساً یکی از امتیازات بسیار اساسی وجود ولی فقیه در کشور همین است که در چنین حوادثی کشتی انقلاب و اداره کشور را به سلامت و مقتدرانه از تلاطمها و طوفانها عبور میدهد. در این برهه نیز با پیروی از امام خامنهای که در برهههای بسیار سخت، اقتدار و تدبیر و صلابت خود را در عبور از این حوادث نشان دادهاند، میتوان بدون کمترین مشکل و هزینه از این شرایط عبور کرد.
6⃣ اغتشاش به جای انتخاب: از ویژگیهای ممتاز قانون اساسی ایران آن است که برای مواقع و رخدادهای مختلف پیشبینیها و تدابیر لازم را تدارک دیده و در خود مندرج کرده است؛ این میثاق ملی مشخص کرده است که در برههی کنونی نیز دقیقاً چه روند مردمسالارانهای برای انتخاب رئیسجمهور جدید باید طی شود. اما سناریوهای صهیونیستی بسیار علاقمندند که بیثباتی و اغتشاش را به جای انسجام و روندهای دموکراتیک بنشانند و در این راستا پیامهای دشنامآلود و تند برخی گروهها و اقشار علیه یکدیگر را در دستور قرار دادهاند. مقابله با این سناریو نیز از آن مسائلی است که قطعاً مدنظر گروههای سیاسی و اقشار مردمی در ایران هست و ان شاالله با هوشیاری، ناکام خواهد ماند.
🆔 @tahlil_shjr
در مسیر پیشرفت.pdf
2M
#علم_و_فناوری
#اقتصاد
#پیشرفت
#تورم #مسکن
✅ بخشی از خدمات کمنظیر شهید آیت الله دکتر رئیسی در دوسال اول ریاستجمهوری
🔶 فایل کتاب در مسیر پیشرفت
🆔 @tahlil_shjr
#سید_الشهدای_خدمت
#شهید_جمهور
#اتحاد_دلها
✅ عزای رئیسی عزیز خرج چه شود؟!
🔶 تر و تازه، عقب ماندگی خیلی مهمی روی زمین است که همه از آن غافل و در آن شریکیم!:
🔶《مسئلهی اتّحاد دلهای مردم است؛ اتّحاد عزمها و ارادههای مردم است. ما در این زمینه متأسّفانه مشکلاتی داریم، عقبافتادگیهایی داریم؛ ارتباط و همدلی اجتماعی خیلی مهم است؛ در این زمینه دچار غفلت شدیم؛ خودمان به دست خودمان در وحدت ملّیمان اختلال ایجاد میکنیم. همهی ما در این غفلت شریکیم؛ همهی ما وظیفه داریم که وحدت ملّی را، اتّحاد مردم را، اتّحاد مردم و مسئولین را حفظ کنیم؛ روزبهروز آن را تقویت کنیم؛ این سیاست قطعی نظام جمهوری اسلامی از روز اوّل بوده است... بعضیها با یکدیگر سر مسائل جناحی، مسائل سیاسی اختلاف پیدا میکردند، امام (رضوان الله علیه) به اینها نهیب میزد و میگفت: «هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بزنید». اختلاف فکری، اختلاف سلیقه، اختلاف سیاسی در یک کشور یک امر طبیعی است، امّا نفرت پراکنی غیر از اینها است... به نظر من رقابتهای داخلی به جای خودش محفوظ ... امّا همه باید با هم باشند، همراه باشند. در یک خانواده ممکن است دو برادر با هم دو سلیقهی مختلف داشته باشند امّا برادریشان از بین نمیرود؛ کار به دشنام و دروغ و اهانت و مانند اینها نباید بکشد؛ این را همه باید مراقبت کنند.》(رهبر انقلاب اسلامی۱۴۰۳/۱/۱)
🔶 راه و روش رئیسی را در اداره کشور، دیپلماسی و... توضیح دهیم و ادامه بگیریم؛ اما از مخالفانش انتقام نگیریم! به خودش تاسی کنیم که خاطراتش درباره رقبایش -حتی آنها که رنجاندندش- دارد بیان می شود!
🔸 #به_قلم_اساتید: حجت الاسلام محسن قنبریان
🆔 @tahlil_shjr
#مردمسالاری_دینی
#حکومت_اسلامی
#شهید_جمهور
#سیدالشهدای_خدمت
✅ جمله شیرین رهبری و شهیدجمهور ما
1⃣ عبارتی از رهبرانقلاب هست که برایم بسیار شیرین و دوست داشتنی است. از آن گزاره هاست که ریشه توامان در اخلاق فردی و جامعه سیاسی دارد. از آندست گزاره که یک سوی آن فرد است و یک سوی دیگر آن نظام سیاسی و حکومت اسلامی. سالها پیش فرمودند: " امروز بهترین چیزی که ممکن است ما بتوانیم برای تصحیح اخلاق و رفتار و منش خودمان یعنی مسئولان کشور ملاک قرار دهیم، مردمسالاری دینی است" و حالا عروج شهادت گونه رئیسی برایم سخت است چون او را جلوه و تجسم عینی این توصیه اخلاقی- سیاسی می دانستم. شهادت و سلوک فردی رئیسی از دل سلوک سیاسی او و در بستر مردمسالاری دینی رقم خورد. عجیب قیمتی است.
🔶 مردم سالاری دینی چیست؟ سالار دانستن مردم. مردم را ولی نعمت و نفس جامعه را نفس الهی دانستن. اما مردمسالاری دینی چه کارکردی دارد؟ با مردم به سمت حق حرکت کردن. حرکت جمعی به سمت توحید آنهم با اختیار و اراده ایمان خود مردم. اینجاست که حاکم و مسئول اسلامی نقش طریق پیدا می کند. نقشی از جنس راه و مسیر. مسیر رسیدن به هدف. نقشی از جنس دستگیری کردن و پیشرو شدن و هدایت کردن. نقشی تعلیمی.
🔶 اما چنین مسئولی چه وقت می تواند نقش راهبری و تعلیمی داشته باشد؟ زمانیکه برای تحقق چنین نقشی خودش نیز رشد کند. متحول شود. به بعثت برسد. نه رشدی جدا از سلوک اجتماعی؛ بلکه رشد فردی اش را در دل تحقق مردمسالاری ببیند. یعنی تلاش کند تا خاک راه مردم شود و از فرشی بودن به عرشی شدن برسد. رئیسی از نگاه من چنین بود.
2⃣ شهید جمهور ما از خادمی امام رضا به خادمی مردم رسید. جنس ایندو یکی است. اما دومی ارتقای یافته اولیست. خادم الرضا بودن یعنی خادمی زائرین کردن. یعنی خادمی کسانی که می خواهند با توسل به انسان کامل به رشد و تعالی برسند. با این نگاه، خادمی تنها به صحن وسرای رضوی متوقف نیست. چون این صحن و سرا تنها در حریم گنبد و بارگاه نیست و صحن رضوی به وسعت جمهوری اسلامی است و بلکه بیشتر.
🔶 اینجاست که خادم الرضا یعنی خادم زائرین رضا یعنی خادم مردمی که هرجای این خاک می خواهند با اتصال به امام معصوم رشد کنند. و جمهوری اسلامی حرم است یعنی همین. یعنی جمهوری اسلامی مانند صحن رضوی کارخانه انسان سازی است و خادمین آن خادم دستگیری از انسان ها هستند. و حالا این جمله پرتکرار رئیسی معنی می شود که بارها وبارها گفت: "راه تقرب ما مسئولین خدمت به خلق است." او از خادمی امام رضا به خادمی مردم رسید و از نشان خادمی رضوی تا آغوش امام رضا را با خدمت به خلق طی کرد.
3⃣ با این دو بند شهید جمهور را مرور کنید. او تنها در خلوت و پای سجاده شهید نبود. زندگی شهیدوار او در عمق فعالیت سیاسی و اجرایی و در بالاترین جایگاه تحقق مردمسالاری دینی بود. اینجاست که ادب اجرایی و اخلاق سیاسی و رفتار وحدت بخش و خدمت پرتلاش و خالصانه اش جور دیگری فهم می شود.
🔶 شهید شدن را در شهید بودن و این سلوک فردی را در بستر سلوک سیاسی و مردم سالاری دینی محقق دید. اینجاست که خادمی زائران رضوی را به خادمی ملت ایران ارتقا بخشید. خادمی در ابعاد یک ملت یعنی تابش یکنواخت مثل خورشید. چنین تابشی بسیار سخت است و عظمت و بزرگی می خواهد و تنها از انسان های بزرگ ساخته است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#تمدن_اسلامی
#تاریخ_معاصر
✅ باید بدانیم کجا ایستاده ایم؟
🔶 ما در "لحظه" ایستاده ایم. در فرآیند طویل تاریخی که عمر بلندی دارد ما در یک "لحظه" و "آن" ایستاده ایم. پنجاه یا شصت سال برای تاریخ بشر یک "لحظه" است. امام با قیام خود این لحظه و مسیر را برهم زد.
🔶 از خرداد سال چهل و دو ما در یک لحظه بلند تاریخی قرار گرفتیم که قرار است به سمت ساخت یک "تمدن ایرانی اسلامی" حرکت کند. از ابتدا آغاز این "لحظه" با حوادث پرفراز و نشیب بزرگی روبرو بوده ایم. سال ها تبعید، شکجنه، زندان، اعدام، پیروزی، تجزیه طلبان ابتدای انقلاب، کومله، حزب دمکرات کردستان، غائله تبریز، مهاباد، ترور شهید مطهری، قرنی، مفتح، تسخیر سفارت آمریکا، کوتای نوژه، آغاز جنگ، سقوط خرمشهر، عزل بنی صدر، جنگ مسلحانه سازمان نفاق، ترور بهشتی، رجایی، باهنر، ائمه جمعه، مردم عادی، حج خونین، قطعنامه، مرصاد، عزل منتظری، رحلت امام، تحریم ها، هجده تیر، فتنه تقلب در انتخابات، داعش، آبان و بنزین، حاج قاسم، زن زندگی آزادی و.... همه در آن نگاه و ساحت تمدنی تاریخی همان یک "لحظه" است. تمام این چهل و پنج سال در بُرش بلند تاریخی یک "لحظه" است. اما لحظاتی که بر محور اصل ولایت فقیه از آن عبور کردیم. عبوری که در آن هم انقلاب ماند هم گزندی بر تمامیت ارضی ایران وارد نشد.
🔶 اصلِ ولایت فقیه ستون بقای ایران و انقلاب است. خدا ستون این خیمه ولی فقیه عادل آیت الله خامنه ای را حفظ کند. اهمیت این اصل را امروز و نسل امروز که بحرانهای بزرگ دهه اول انقلاب را درک ننموده باید درک و مرور کند. اصل و جایگاه ولایت فقیه در درجه اول و سپس شخص ولی فقیه که باید حامی او بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر علیرضا زادبر
🆔 @tahlil_shjr