کلبه اندیشه و فرهنگ
💠شهادت مزد خوبان است 🔹سالهای سال بود مرگ و شهادت کسی اشکم را در نیاورده بود... تا دیشب که خبر شهادت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠خاطرات #گوانتانامو
#شهید_دکتر_سید_محمدعلیشاه_موسوی_گردیزی
🌷از شهدای حادثۀ تروریستی افغانستان
#مهاجر_مجاهد
#چمران_افغانستان
#شهدای_جهان_اسلام
@Kolbe_Andishe_Farhang
کلبه اندیشه و فرهنگ
💠خاطرات #گوانتانامو #شهید_دکتر_سید_محمدعلیشاه_موسوی_گردیزی 🌷از شهدای حادثۀ تروریستی افغانستان #مه
💠شهادت قبای تنش بود
خلال این سالها هیچ کسی از بچههای ناز و گل #افغانستان، من را مثل #شهید دکتر علیشاه موسوی تحت تاثیر قرار نداده بود. در میان مهمانان جورواجور برنامهی همقصه که از شرق و غرب عالم آمده بودند هم، الحق والانصاف شخصیت هیچ کدام به اندازه او جذاب و ستودنی نبود. نوجوانیاش با جهاد علیه روسها در افغانستان و علیه صدام بعثی در ایران و رفتن تا سر حد شهادت، جوانیاش با تحصیل در رشتهی پزشکی دانشگاه تهران و بازگشت به وطن برای خدمت، میانسالیاش با ایستادگی علیه آمریکاییها و شکنجه و زندان #بگرام و #گوانتانامو سپری کرد. در نهایت پس از رهایی از دست آمریکاییها مشغول خدمترسانی پزشکی به سنی و شیعه در گردیز و تلاش برای وحدت بین مسلمین و زدودن محرومیت شد و دستهی آخر هم روز گذشته بدست کوردلان متعصب در انفجار مسجد صاحب الزمان شهر گردیز به شهادت رسید.
بعد از حضورش در برنامه همقصه، از طریق فیسبوک با او مرتبط بودم. خبر شهادتش که امروز آمد رفتم سراغ صفحهاش و آخرین پست قبل از شهادتش را خواندم:
"قال رسول الله(ص):
«مَنْ اَصْبَحَ و لم یَهْتَمُّ بِاُمورِ الْمُسْلِمینَ فَلَیْسَ مِنْهُمْ وَ مَنْ سَمِعَ رَجُلاً یُنادى یا لِلْمُسْلِمینَ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیْسَ بِمُسْلِمٍ؛ هر کس صبح کند و به امور مسلمانان همت نورزد، از آنان نیست و هر کس فریاد کمک خواهى کسى را بشنود و به کمکش نشتابد، مسلمان نیست.»
#سرباز_روحالله
الحق والانصاف که زندگیاش تجسم عینی این آخرین حدیثی بود که از پیامبر اکرم نقل کرده بود و چنین کسی شهادت قبای تنش است؛ هنیئا له.
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
sapp.ir/Kolbe_Andishe_Farhang
💠تسهیلات فرزندان هیات علمی، شرم آور و ناعادلانه
🔹تسهیلات فرزندان هیات علمی دانشگاههای ایران چیزی شگفت آور و شرم آور است. امتیازی ویژه برای فرزندان معلمان* دانشگاههای ایران که بتوانند محل تحصیل فرزندان خود را تغییر دهند: از دانشگاهی پایین تر به دانشگاهی بهتر و بالاتر.
🔹من نمی دانم این سهم خواهی ویژه برای چه و بر اساس چه مزیت علمی و یا با کدام توجیه آموزشی در اختیار هیات های علمی دانشگاهها قرار داده می شود، اما می دانم چنین ویژه خواری سهمگینی آن هم در رقابتی ترین آزمون زندگی یک جوان معنایی جز بی عدالتی و به تبع آن محصولی جز نارضایتی و خشم عمومی نخواهد داشت.
🔹آیین نامه تسهیلات فرزندان هیات علمی یک بار در سال ۹۲ توسط دیوان عدالت اداری ابطال شده اما درست یکی دو ماه بعد شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه ای را به تصویب می رساند که اختیار نقل و انتقال فرزندان اعضای هیات علمی را به وزرای بهداشت و علوم و رییس دانشگاه آزاد تقویض می کند.
🔹این آیین نامه تنها یک منفعت طلبی و یک تبعیض مخرب و غیر قابل توجیه به نفع معلمانی است که قرار است در دانشگاه و محل تدریس الگوی علمی و رفتاری دانشجویان باشند. سخت است شوریدن علیه منفعت و سهمی اگرچه ناعادلانه، اما معلمان دانشگاهی خود علیه این ساختار فاسد و معیوب و این امتیاز ناحق قیام کنند...
✔️پی نوشت: من تعمدا در این پست از کلمه معلم به جای استاد برای مدرسان و اعضای هیات علمی دانشگاه استفاده کرده ام. به نظرم صحنه دانشگاه تشک تاتامی کاراته نیست و معلم و مدرس هم استاد یا Master نیست.
✍هاتف خالدی
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
sapp.ir/Kolbe_Andishe_Farhang
💠سهمیه کنکور برای ژن های خوب
🔸بیت المال مسلمین مساوی تقسیم میشد تا زمان خلیفه دوم که دیوان اداری راه انداخت و برای ژنهای خوب سهمیه ویژه ای قائل شد!
در تاریخ نوشتند که خلیفه دوم برای نزدیکان پیامبر سهم بالایی قرار داد که بالاترینش به عايشه (12 هزار درهم) و سپس باقی همسران (10 هزار) پیامبر میرسید ...
🔸برای کسانی که در بدر شرکت کردند (6 هزار) برای فرزندان آنها (2 هزار) برای مهاجران پیش از فتح مکه (3هزار) و ... خلیفه دوم میگفت: من کسی که با پیامبر ص جنگیده است را با بقیه یکسان نمیدانم . . (بلاذری 1337: 630- 631)
🔹در زمان عثمان همین ضریبها زیاد شد و چنان فاصله طبقاتی بوجود آمد که رزمنده هایی مثل طلحه و زبیر و فامیلهایی چون معاویه و عثمان و فرزندانشان مولتی تریلیاردر محسوب میشدند تا که مردم از شدت فقر و نارضایتی و تبعیض او را کشتند.
🔸امیرالمومنین ع خلیفه شد و مانند زمان پیامبر اکرم ص بیت المال را مساوی تقسیم کرد نه به فرزندان رزمندگان بدر که کنار پیامبر جنگیدند، نه به مهاجرین و نه نزدیکان پیامبر سهمیه ای قرار نداد... خیلی ها مانند طلحه و زبیر ناراحت شدند و ساز جنگ و آشوب زدند.
بعد از علی ع نیز دوباره سیستم عثمان و معاویه زنده شد.
🔸سهمیه کمی برای مناطق #محروم که سیستم آموزشی ضعیفتری دارند و تقصیر دولت است، معقول است اما سهمیه بسیار بالا قرار دادن برای فرزندان هیئت علمی ها و ایثارگران چیزی شبیه رفتار خلیفه دوم است
🔹مسئولین که خود را به راحتی هیئت علمی یک دانشگاهی میکنند (ولو بدون حقوق) و ژنهای خوبشان با فخر فروشی در بهترین دانشگاه ها تحصیل میکنند . عده ای مسئولین هم که خارج کشور زندگی میکنند، وقتی میخواهند برگردند ، ژنهای خوبشان منطقه محروم شرکت میکنند!
🔸 و بدتر سهمیه فرزندان #ایثارگرانی است که 6 ماه در جنگ بوده اند، چون این قانون چهره اسلام را بیشتر مخدوش میکند! اینها بالاتر از رزمندگان بدر که نیستند ، علی ع با سهمیه رزمندگان بدر و فرزندانشان چه کرد؟
✍سید مهدی صدرالساداتی
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
sapp.ir/Kolbe_Andishe_Farhang
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🎙بشنوید| جهاد علمی
⚠️ وقتی که راجع به سلولهای بنیادىِ شبیهسازی و اینطور کارها آقایان حرف زدید و بنده یا دیگری هم تجلیلی از این کار کردند، مقامات امریکایی اعلام کردند که برای علوم #ژنتیک هم باید شورای حکامی به وجود بیاید! این معنایش چیست؟ دشمن از اینکه شما در این رشته دارید حرکت میکنید، دردش آمده است.
📅 روز جهاد دانشگاهی
📝 مهمترین توصیهی رهبر انقلاب به جهاد دانشگاهی👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=17112
💠سلام برادر صدرالساداتی
مقصودی هستم مجری برنامه ثریا
1- از پدر پیرمان، آقا روح الله، شنیده بودیم که "روحانیت متعهد به خون سرمایه داران زالو صفت تشنه است و هرگز با آنان سر آشتی نداشته و نخواهد داشت"
عینیت این مفهوم را کمتر در روحانیت عزیز دیده بودیم و چه زیباست وقتی روحانیت بر علیه اشرافیت حکومتی و سرمایه داران زالو صفت می شورد...
امروز دیگر برای روحانیت، برای مسوولین، برای انقلابی ها، ساده زیست بودن خودشان کفایت نمی کند، اگر چه لازم است؛ اما در کنار ساده زیستی باید بر علیه کاخ های اشرافیت و سرمایه سالاری زالوصفتان و رانتخواران قیام کرد و البته در این مسیر باید مراتب و اصول امر به معروف و نهی از منکر را رعایت نمود... هر چند می دانم بخشی از آنها که شما را به تقوا و سکوت دعوت می کنند با اصل نهی از منکر و سوال و درخواست شفاف سازی ثروتهای بادآورده مخالفند.
🔹برخی اساسا نهی از منکر و خروشیدن بر ظلم و فساد را بی تقوایی می دانند... ازاینها که بگذریم، اینکه باب صحبت و بحث در خصوص شیوه های درست و غلط نهی از منکر مصداقی را باز کرده ای تا همه معتقدین به اصول انقلاب نظر موافق و مخالف خود را بازگو کنند هم اتفاق مبارکی است که از شما ممنونم. بخشی از منتقدین حرکت شما افراد ساده زیست و انقلابی هستند که ممکن است به روش شما انتقاداتی داشته باشند.
🔺حقیر البته معتقدم باید در مصادیق تخلف و فساد، به سوال و درخواست شفاف سازی اکتفا کرد و قضاوت نکرد...سوال های متعدد و پاسخ های احتمالی موجب روشنگری و شفافیت می شود و خود مردم قضاوت خواهند کرد و عرصه بر مفسدین تنگ خواهد شد. ماجرای مانور اشرافی گری مسوولان البته تذکر علنی می خواهد... گمان می کنم شما نیز همین روش را می پسندید.
2- با مصادیق قبلی ات و حواشی خوب و بدش کاری ندارم ولی از اینکه بر دل آقازاده هایی که قرار بود از این به بعد مانور تجمل بدهند هراس انداخته ای خوشحالم. برخی از آنها و شاید خیلی از خود ما متاسفانه در بسیاری از موارد خیلی از خدا نمی ترسیم اما از آبرویمان می ترسیم... حالا دیگر ژن های خوب فهمیده اند که آن چیزی که با آن به بخشی از مردم فخر می فروختند و آبرو می خریدند، در میان بخش دیگر و زیادتری از مردم ، مایه آبروریزی و حقارت شان می شود. حالا برای آقازاده های بعدی اگر از خدا هم نترسند، موازنه آبرو ایجاب می کند که حداقل، اشرافی گری شان را در چشم خلق الله فرو نکنند... و همین یک گام به جلوست، گام بسیار کوچکی به جلو که باید با گام های بزرگتری به نفع عدالت، به نفع آرمانهای انقلاب اسلامی و به نفع مستضعفین و محرومین و در مقابل سودگران و سرمایه داران زالوصفت تکمیل شود...
امیدوارم در مورد آن گام های بزرگتر نیز در آینده صحبت شود و صحبت کنیم...
فقط خواستم تا اینجای کار خداقوتی بگویم...
3- در پاسخ به برخی از عزیزان و دوستان که با استناد به یکی از بیانات رهبر معظم انقلاب (که اتفاقا در پاسخ به مصداق خاصی در دانشگاه شیراز بیان شده) می گویند در نهی از منکر ومبارزه با فساد نباید ورود مصداقی کرد و کلا باید به گفتمان سازی مبارزه با فساد و عدالتخواهی اکتفا کرد، خواستم عرض کنم این استنباط از بیانات ایشان، ناقص است، چرا که با مراجعه به یکی از پیام های مهم و تاریخ ساز ایشان به جنبش دانشجویی در تاریخ 81/8/6 ایشان صراحتا شیوه عدالتخواهی و مبارزه با رفاه طلبی و اشرافی گری مسوولان و ثروت های بادآورده را تبیین کرده اند..."سوال از مظنونین به فساد و تخلف"...
ادامه دارد...
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
sapp.ir/Kolbe_Andishe_Farhang
🔹"امروز سرآغاز فهرست بلند مسائل کشور مسئلهی عدالت است. دانشجوی جوان اگرچه خود برخاسته از قشرهای مستضعف جامعه هم نباشد، به عدالت اجتماعی و پر کردن شکافهای طبقاتی به چشم یک آرزوی بزرگ و بیبدیل مینگرد.
این احساس و انگیزه در دانشجو پر ارج و مبارک است و میتواند پایهی قضاوتها و برنامههای عملی او برای حال و آینده باشد. اگر عدالت ــ عدالت واقعی و ملموس و نه فقط سخن گفتن از عدالت ــ آرزو و آرمان و هدف برنامهریزیهاست، پس باید هر پدیدهی ضدعدالت در واقعیات کشور مورد سؤال قرار گیرد.
مسابقهی رفاه میان مسؤولان، بیاعتنایی به گسترش شکاف طبقاتی در ذهن و عمل برنامهریزان، ثروتهای سربرآورده در دستانی که تا چندی پیش تهی بودند، هزینه کردن اموال عمومی در اقدامهای بدون اولویت، و به طریق اولی در کارهای صرفا تشریفاتی، میدان دادن به عناصری که زرنگی و پررویی آنان همهی گلوگاههای اقتصادی را به روی آنان میگشاید، و خلاصه پدیدهی بسیار خطرناک انبوه شدن ثروت در دست کسانی که آمادگی دارند آنرا هزینهی کسب قدرت سیاسی کنند و البته با تکیه بر آن قدرت سیاسی اضعاف آنچه را هزینه کردهاند گرد میآورند.
اینها و امثال آن نقطههای استفهام برانگیزیست که هر جوان معتقد به عدل اسلامی ذهن و دل خود را به آن متوجه مییابد و از کسانی که مظنون به چنین تخلفاتی شناخته میشوند پاسخ میطلبد و همچنین در کنار آن از دولت و مجلس و دستگاه قضایی عملکرد قاطعانه برای ریشهکن کردن این فسادها را مطالبه میکند." (بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب به جنبش دانشجویی)
🔺من فکر میکنم واضح است که سوال کردن در خصوص مصادیقی که رهبری فرمودند یعنی ورود مصداقی و مطالبه مصداقی ... اگر چه فکر می کنم در بسیاری از موارد سوال ها ابتدا باید غیرعلنی و خصوصی باشد و به مرور صریحتر و جزیی تر شود و در صورت عدم پاسخ و شفاف سازی سرانجام باید به صورت علنی و رسانه ای سوالها مطرح شود تا نهادهای مربوطه و نهایتا مردم قضاوت کنند. اگر همان سالها جریان دانشجویی به این پیام صریح و انقلابی حضرت آقا عمل کرده بود شاید کار به اینجاها نمی رسید...
با این روش یعنی "سوال کردن و درخواست شفاف سازی" (ابتدا غیر علنی و سپس علنی) به جای "اتهام زنی و افشاگری" هم عرصه بر مفسدین و متخلفین تنگ خواهد شد و هم عدالتخواهان در اثر کم دقتی در چاه تهمت و بی اخلاقی گرفتار نخواهند شد.
http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=3150
✍ محسن مقصودی
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
sapp.ir/Kolbe_Andishe_Farhang
💠نوکری در خاندان پهلوی هم ژنتیک است و هم ژنریک!
آقای رضا پهلوی - حالم از بوی گند نظام سلطنتی بابات و بابابزرگت به هم میخوره! این که در قرن ۲۱ هنوز فسیلهایی باشن که شاخص مشروعیت یک حکومت رو در «اسپرم اعلیحضرت» و انتقال آن سلطنت را ازطریق انتقال همان «اسپرم» به صلب «آقازاده اعلیحضرت» فلسفهبافی میکنند! چنین فسیلهایی قبل از سلطنت شایسته تاکسیدرمیاند! وجود شما توهین به شعور بشریته!
امیراصلان افشار رئیس دفتر تشریفات شاهنشاهی در خاطراتش مینویسد: درون اتاق کارم نشسته بودم ناگهان شاه وارد اتاق شد و روی صندلی ارباب رجوع نشست و من تعجب کردم و گفتم اعلیحضرت چه اتفاقی افتاده؟ گفت سفیر آمریکا الان دفتر من بود و گفت من باید برم!
ظاهرا نوکری در خاندان پهلوی هم ژنتیک است و هم ژنریک! پدربزرگ را انگلیس بر تخت سلطنت نشاند! و بموقع هم از صندلی برداشت! پدر را آمریکا در کودتای ۳۲ به سلطنت برگرداند و به موقع هم امریه خروج برایش صادر کرد!
آخرین باقیمانده این سلطنت منقرض شده نیز تا ریاض میرود و در رویای بازتولید سلطنت دست تکدی مقابل حکام سعودی دراز میکند و ۴۰ میلیون دلار «پول توجیبی» میگیرد!
✍داریوش سجادی
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
sapp.ir/Kolbe_Andishe_Farhang
💠 پاسخ به پروژه ضد ایرانی چهل سال
یه جور میگی چهل ساله
که ما بدبخت و نابودیم
که انگار پیش از اون هرشب
توی کاباره خوش بودیم
گمونت ازسر سیری
یه ملت انقلاب کردن؟
بهشت بود و همه باهم
زدن اونو خراب کردن؟
یه جور میگی که این چل سال
پر از کابوسه و بیداد
که انگار پیش از اون مردم
ندیدن گزمه و جلاد
ندیدی کاخای شاهو؟
ندیدی چاله میدونو؟
گمونم خوب یادت نیست
جنوب شهر تهرونو
ندیدی پهلوی ها رو
کیا آوردن و بردن؟
به جز مونتاژ و عریانی
تو این کشور چی آوردن؟
سی میلیون جمعیت داشتیم
همون قدر بشکه های نفت
نه جنگ بود و نه تحریمی
ولی پولا کجا می رفت؟
تو جیب اشرف و شاپور
تو کاخ حضرت والا
بله شادی فراوون بود
ولی تو فیلم فارسی ها
کی بعد از انقلاب، اول
به این ملت خیانت کرد؟
ترورها رو به راه انداخت
کی ازصدام حمایت کرد؟
خلیج فارس ایرانو
عرب میگفت کدوم شیاد؟
با شلیک کدوم موشک
هواپیما توآب افتاد؟
ندیدی توی سنگرها
هزاران جسم صدچاکو؟
جوونایی که جون دادن
ندادن یک وجب خاکو؟
تو اون روزا نمی خوندی
چرا از فقر و بدبختی؟
چرا شیون نمی کردی
برای کشتن تختی؟
به فرضم توی این چل سال
وطن غرق تباهی بود،
بپرس از غربیا آیا
مصدق هم سپاهی بود؟!
✍افشین علا
#گوگوش #سیاوش_قمیشی
#چهل_سال #انقلاب_اسلامی
#مصدق #آمریکا #شاه #پهلوی
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
sapp.ir/Kolbe_Andishe_Farhang
💠عدالتخواهی مصداقی صدرالساداتی و منتقدان و مخالفان!
♦️ این روزها بازار نقد و نفی جریان #نه_به_اشرافیگری سیدمهدی صدرالساداتی داغ است:
1⃣ تکامل خواهان:
🔹 برخی ضمن تأیید اصل مبارزه کلی و مصداقی با اشرافیگری و اشراف، انتقادات و نکاتی #اصلاحی و #تکمیلی مطرح میکنند که مطلوب و لازم است و سید نیز استقبال کرده و مدعی معصومیت و جامعیت نیست! برخی ضمن تأیید اصل و هدف، #روش ایشان را اشتباه می دانند اما روش گذشته یا آینده خود را معرفی نمی کنند.
2⃣ محافظه کاران مصداق گریز:
🔹 برخی ضمن تأکید بر #نقد_کلی_اشرافیگری برای نفی ورود مصداقی، به تکرار #اخباری گونه بیانات #رهبر_انقلاب در سال 87 اکتفا می کنند، خود آقای صدرالساداتی پاسخشان این است "رهبری فرمودند #مصداق_سازی نکنید چون ممکن است اشتباه کنید و به زندان بیفتید، بنده با #مدرک و #استدلال #مصادیق_قطعی را بیان میکنم و در صورت لزوم #زندان هم می روم." (نقل به مضمون) البته رجوع به همه بیانات رهبری روشن میکند ایشان به #مؤاخذه_مصداقی و #مطالبه_مشخص سفارش میکنند: «اگر عدالت _ #عدالت_واقعی و #ملموس و نه فقط سخن گفتن از عدالت_ آرزو و آرمان و هدف برنامهریزیهاست، پس باید #هر_پدیده_ضدعدالت در واقعیات کشور مورد #سؤال قرار گیرد. #مسابقه_رفاه میان مسؤولان، بیاعتنایی به گسترش شکاف طبقاتی در ذهن و عمل برنامهریزان، #ثروتهای_سربرآورده در دستانی که تا چندی پیش تهی بودند، هزینه کردن #اموال_عمومی در اقدام های بدون اولویت، و به طریق اولی در کارهای صرفا #تشریفاتی، میدان دادن به عناصری که #زرنگی و #پررویی آنان همهی گلوگاه های اقتصادی را به روی آنان میگشاید، و خلاصه پدیدهی بسیار خطرناک انبوه شدن ثروت در دست کسانی که آمادگی دارند آن را هزینهی کسب قدرت سیاسی کنند و البته با تکیه بر آن قدرت سیاسی اضعاف آنچه را هزینه کردهاند گرد میآورند. این ها و امثال آن #نقطههای_استفهام_برانگیزی است که #هر_جوان_معتقد_به_عدل_اسلامی ذهن و دل خود را به آن متوجه مییابد و از #کسانی_که_مظنون به چنین تخلفاتی شناخته میشوند #پاسخ_میطلبد و همچنین در کنار آن از #دولت و #مجلس و #دستگاه_قضایی عملکرد قاطعانه برای ریشهکن کردن این فسادها را مطالبه میکند." (از پیام رهبر معظم انقلاب به جنبش دانشجویی در سال 1381)
3⃣ کاسبان اخلاق و اخلاق زدگان:
🔹 برخی به بهانه #حریم_خصوصی و #اخلاق_فردی، ضرورت و مشروعیت نقد مصداقی اشراف و اصحاب ضدعدالت را نفی میکنند و حداکثر نهی از منکر #پنهانی را پیشنهاد میدهند و مؤاخذه و برخورد را وظیفه #حکومت میدانند. تصاویر یا خود دارایی هایی که در مقابل #انظار_عمومی قرار دارند، پدیده های اجتماعی محسوب میشوند و نقد آنها باید اجتماعی باشد. بسیاری از مصداق ها، #شغل شان اشرافیگری است و #بازار_شبکه_ای سودجویانه تشکیل داده و در فضای مجازی #بازاریابی غیراخلاقی میکنند و تبعات وحشتناک #اقتصادی و #فرهنگی داشته اند. ارتباط بسیاری از اینها با مسئولین جمهوری اسلامی، ضرورت بازخواست انقلابی آنها را مضاعف می کند. عده ای با تمرکز غیراخلاقی بر بداخلاقی های اقلیتی از پیوستگان به این جریان، کل جریان را نفی میکنند، درحالیکه #اکثریت جریان ملتزم به اخلاق فردی رفتاری و گفتاری هستند و هیچ جریان واقعی کاملا مقدس ممکن نبوده و نیست؛ ضمن اینکه گسترش بی اخلاقی های ناشی از ترویج تبرج به مراتب بیشتر است و حتی مخالفان اخلاق سرای نقداشرافیگری اکثرا به #نقد_غیراخلاقی و توهین آمیز عدالتخواهان می پردازند.
4⃣ محققان و عدالتخواهان ساختارزده:
🔹 برخی با اولویت سنجی افراطی نسبت به عدالتخواهی ساختاری، در عمل نقد مصداقی را نفی میکنند؛ صدرالساداتی یک طلبه اجتماعی عدالتخواه است که در دو مسئله مشخص جریان سازی اجتماعی موفقی داشته؛ #نه_به_انتقال_آب_کارون و #نه_به_اشرافیگری؛ نه مدعی رهبری عدالتخواهی است نه مدعی مبارزه یک تنه با همه بی عدالتی ها، البته مدعی بسط پیوسته دامنه #عدالتخواهی_مصداقی به موارد اساسی است. مزیت کار او ورود بی ملاحظه و مشخص به مسائل #ملموس و مصادیق ضدعدالت است؛ کاری که پس از چهل سال #غلبه_کلی_گویی، از جهاتی اولویت است. البته او و اکثر حامیان، معتقد و ملتزم به نقد ساختاری هم هستند. ضمنا مگر نقد مصداقی دیگران، مانع نقد ساختاری شما شده؟!
5⃣ مخالفان شخصی:
🔹 برخی داماد و برادر اعضای شورای نگهبان و خبرگان بودن سید را مورد اشکال قرار می دهند! اینها در احساس نسبی حمایت #قضائی و #احتیاط مخالفان به او کمک کرده اما در مقبولیت #اجتماعی او بین سرخوردگان از نظام اثر منفی هم داشته است. ضمنا صرف نسبت با علما و مسئولین مذموم نیست، سوء استفاده از این نسبت اشتباه است.
✍ کیوان سلیمانی
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠سیره مجاهدانه حضرت امام جواد علیهالسلام
🎥 فیلم | ایراد خطبه نماز جمعه توسط رهبر انقلاب با لباس رزم - #اوایل_جنگ
http://eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
هدایت شده از مستضعفین تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #امام_خمینی: اگر بخواهید ملت شما جاوید بماند و اسلام در جامعه ما تحقق پیدا کند، مردم را از آن #خوی_کاخ_نشینی به پایین بکشید.
🎬 @Mostazafin_TV
هدایت شده از روشنگری
❓ کدام یک متهم توزیع ارز است!؟☝️
رهبر انقلاب امروز:
تقصیر عمده (افزایش قیمت ارز) متوجه کسی است که ارز را توزیع کرد!!
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از روشنگری
🔴 اشاره رهبر انقلاب به ویدیوی آخر #احمدی_نژاد
❌ "ملتفت نیستند اما در چارچوب نقشه #دشمن حرف می زنند"
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از مستضعفین تیوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تعبیر وارونهی یک فاجعه!
🔹صفار هرندی در روز امضای #برجام: «الحمدالله(!) به خطوط قرمز نزدیک هم نشدیم!»
◀️ #رهبر_انقلاب|روز گذشته: «خطوط قرمزی هم که مشخص کردیم رعایت نشد!»
🎬 @Mostazafin_TV
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📝 برای مطالعه متن بیانات روز گذشته رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم، به آدرس زیر مراجعه کنید👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=40273
💠سانسور بیانات رهبری و هزینهسازی های بیت رهبری
باز هم ماجرای حذف بخشی بیانات رهبرمعطم انقلاب توسط بیت رهبری حاشیه ساز شده. اما ماجرا چیست؟
🔹اول: برخلاف تصور عمومی که وجود دارد، نه سایت Khamenei.ir و نه صدا و سیما هیچکدام متن و فیلم دیدارهای رهبری را حذف نمیکنند، یعنی اصلا و اساسا اجازه این کار را ندارند. اگر دو سایت leader.ir و Khamenei.ir را رصد کرده باشید، دقایقی پس از دیدار، «خبر دیدار» که حاوی رئوس مطالب مطرح شده توسط رهبری و گاهی «عین برخی جملات» است منتشر میشود.
🔸چند ساعت بعد هم «متن بیانات» که پیاده شده صحبتهای رهبری است منتشر میشود. متن بیانات که اهمیت بیشتری دارد، توسط «دفتر رهبری» که زیر نظر آقای حجازی است تهیه میشود و سایر رسانهها- حتی سایت Khamenei.ir - موظفند آن متن را منتشر کنند. صدا و سیما نیز نسخه فیلمی از دیدار را پخش میکند که توسط دفتر رهبری تدوین و برایش ارسال شده است.
🔹دوم: واقعیت آن است که آقای حجازی از طرف شخص رهبری، اجازه دخل و تصرف در متن بیانات منتشره را دارند. اما یک سوال! هدف از حذف برخی جملات رهبری چیست؟ غیر از این است که حول آن صحبت در فضای رسانهای «حاشیهسازی» نشود؟ حالا یک سوال دیگر! اگر ما در این فرآیند جوری عمل کنیم که منجر به «هزینهزایی مضاعف» شود چه؟ چند مورد جنجالی سالهای اخیر را مرور کنیم. جمعی از دانشجویان در دیداری که سالی یکبار برگزار میشود حاضر بودهاند و از ایشان شنیدهاند که «من استالین نیستم» یا شنیدهاند که تلویحا تسخیر سفارت انگلیس را محکوم کردهاند. یا در دیدار اخیر مردم از رهبری شنیدهاند که در قضیه مذاکره با آمریکا اشتباه کردم به دولت اجازه دادم. بعد در تیتر و خبرهای منتشره توسط بیت رهبری، آن جمله سانسور شود. چه اتفاقی میافتد؟ کلی جنجال توسط افراد حاضر در دیدار و رسانههای مغرض و غیر مغرض داخلی و خارجی _از احمدینژادیهای کینه به دل گرفته از رهبری تا بیبیسی _ به راه میافتد که فلان جمله حذف شده توسط سایت رهبری چه بود؟ چرا سخنان رهبری سانسور میشود؟ چه کسی سخنان رهبری را سانسور میکند و کلی تیتر و مطلب و تحلیل های این مدلی.
🔸خب بینی و بینالله این کار دفتر رهبری حاشیهسازتر و آسیببزاتر است یا انتشار همان یک جمله؟ شما با سانسور آن جمله و تعبیر میخواهید جلوی انتشارش را بگیرید ولی با این کارتان هم آن جمله بیشتر شنیده شده و بلکه در فضای خبری ترکیده؛ هم کلی حاشیه و جنجال و فحش از طرف جاهلان و مغرضان و کلی شبهه از طرف دوستان به رهبری و بیت رهبری بار کردهاید. غیر از این است؟
🔹سوم: نکته قابل توجه دیگر این است که اساسا چرا نباید این فرآیند تهیه بیانات رهبری به اطلاع مردم برسد؟ اینکه هر دفعه سر حذف بخشی از بیانات رهبری، عدهای سایت Khamenei.ir را شماتت کنند، عدهای صدا و سیما و عدهای آقای حجازی و دفتر را و به خاطر سکوت همه این مجموعهها در اینباره، جریان حزباللهی هم بر شبهاتش افزوده شود بهتر است یا اینکه یک بار این فرآیند و ابعادش تبیین شود و به این سوال پاسخ داده شود که چرا بیانات رهبری که در جمع عمومی بیان میشود سانسور میشود؟ آیا با این کار آن حاشیهسازیهای مغرض و مسموم ضدانقلاب و بدخواهان بیاثر و شبهات دوستان برطرف نمیشود؟
🔸از چه چیزی میترسیم؟ وقتی رهبری حرفی را در علن و در دیدار عمومی میزنند چرا باید برخی جملاتش حذف شود و آن اقدام اینچنین حاشیهساز شود؟ میفرمایند تصمیم بر این است؟ باشد، نتیجهاش را که دیدهاید، بهتر نیست بازخوردهای این اقدام را ارزیابی کرده و اگر اشتباه است اصلاحش کنیم؟
🔸از این میترسیم که مردم بشنوند رهبری گفته من اشتباه کردم؟ با این نگاه باید آن بخش از منشور روحانیت که امامخمینی فرمود "من امروز بعد از ده سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته اعتراف میکنم که بعض تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهمه کشور به گروهی که عقیده خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشتهاند، اشتباهی بوده است که تلخی آثار آن به راحتی از میان نمیرود، گر چه در آن موقع هم من شخصاً مایل به روی کار آمدن آنان نبودم ولی با صلاحدید و تأیید دوستان قبول نمودم" یا آن صحبت مرداد 58 که گفتند ما در مسامحه با ضدانقلاب اشتباه کردیم و "من توبه میکنم از این اشتباهی که کردم" را هم از تاریخ حذف کنیم!!
✍ محمدامین فرج اللهی
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
💠 #اشتباه_کردم اجازه دادم غلط بکنید!
🚫 اشتباه کردم؟ پس برجام 2 و 3 ممنوع!
◀️ نه خامنه ای معصوم است نه خمینی معصوم بود؛ این یک تعارف یا اعتراف انتزاعی بدون التزام به لوازم واقعی نیست بلکه واقعا رهبران انقلاب رویکردها و تصمیماتی داشتند که یا اشتباه بود یا می توانست بهتر باشد، اما «در موضوع مذاکرات بنده اشتباه کردم و به اصرار آقایون اجازه تجربه دادم» نکاتی دارد:
1⃣ آنها که فضای پایان دولت دهم و ابتدای دولت یازدهم را خواسته یا ناخواسته فراموش نکرده اند می دانند برخی جریانات #سیاسی با همراهی مراجع #حوزوی و با حمایت بدنه #اجتماعی، معتقد به «معجزه مذاکره» بودند و تنها عده ای #دلواپس_تندرو با حمایت #دیکتاتور_تکرو مخالف اجماع نخبگانی و انتظار عمومی بودند!
🔸 #اصلاحات_اعتدال با حمایت اکثریت طبقه متوسط به بالا و جذب بخشی از طبقه مستضعف، با شعار مذاکره و تعامل بر رقیب مذاکره نابلد! و البته رفقای #اصولگرا پیروز شد، جریان #بهاری هم که تحت تأثیر حواشی خودساخته و فشارهای جناحی مخالفین، از آرمان گرایی اولیه دور شده و به گفتگو و مذاکره تمایل نشان می داد.
🔸 در این شرایط که یک جریان فرصت تاریخی تحقق دولت اسلامی را بر باد داد و زمینه را برای جایگزینی دولت لیبرال فراهم کرد و یک جریان قدرت خواه منفعت طلب از این فرصت سوء استفاده کرد، رهبر انقلاب ضمن تأکید مکرر بر #بدبینی به مذاکره، با اکراه و اجبار به #دولت و #جامعه «اجازه تجربه یک اشتباه قابل پیش بینی» دادند و البته تلاش کردند با کمترین هزینه انجام شود.
🔸 قبل و حین #برجام که جو سیاسی اجتماعی شدیدا مایل و معتقد و منتظر برجام و میوه هایش بود و منتقدان دلواپس کاملا بایکوت و سرکوب می شدند و بهاری ها یا هر تلاشی را بی فایده می دانستند و یا همراهی می کردند؛ علاوه بر #اصلاح_طلبان مسرور مغرور به پیروزی بزرگ بدون جنگ! از #اصولگرایان _قالیباف و لاریجانی و صفارهرندی و ولایتی و.._ تا #سرداران _عزیز جعفری و محسن رضایی و فیروزآبادی و.._ تا #مراجع _مکارم و جوادی آملی و صافی و وحید خراسانی و..._ برجام را موفقیت مهمی می دانستند و چنان #تبریک گفتند تا رهبری تبریک را «بی معنی» دانستند! برخی #بهاری ها هم یا تبریک می گفتند و یا گله میکردند «چرا از درخواست #احمدینژاد برای برقراری رابطه عادلانه با #آمریکا استقبال نشد اما #روحانی با کمترین هزینه انجام داد؟»
🔸 تا پایان دولت یازدهم و آشکار شدن نشانه های شکست برجام و حتی در انتخابات 96 جو غالب هرچند سرخورده و بی رمق اما همچنان توجیه گر و حامی برجام بود و دولت برجامی از برکات آتی مذاکره سخن میگفت و حتی رقبای روحانی از #رئیسی تا #میرسلیم از نقد کردن #چک_برجام صحبت میکردند و مخالفت جدی ای با اصل برجام نشد چون جو جامعه همچنان نگاه نسبتا مثبتی به برجام داشت و مخالفت با آن منجر به ریزش آراء می شد.
🔸 اخیرا با باور دیرهنگام «خسارت محض» بودن برجام؛ دلواپسی ها ایجاد و تبریکات فراموش و برجام ستیزی مد شد! هرچند هنوز برخی برجام را خوب و دولت را ناتوان در استفاده و خود را توانا، و برخی دلواپسان و رهبر را مانع «موفقیت بیشتر #برجام_خوب» می دانند!
🔸 شاید یک حکمت هوشمندانه اعتراف به اشتباه بودن «اجازه تجربه اشتباه» همین باشد؛ حجت بر این ها که از #اعتراف به اشتباه بودن برجام طفره می روند تمام شود و آن ها که در کمین نکته ای برای تضعیف رهبری نشسته اند، با شنیدن ندای #اشتباه_کردم رهبری، شتابناک بر طبل خطاکار بودن ولی فقیه بکوبند غافل از آنکه دارند به اشتباه بودن #برجام_مقدس خود اعتراف می کنند!
🔸 رهبرانقلاب که در تمام مراحل مذاکره به عنوان #مخالف و حتی #مزاحم سرسخت برجام معرفی می شد، حالا از اشتباه «فرصت اشتباه دادن به دولت و حامیان» سخن می گویند مانند پدری که علیرغم میل و علم و تجربه خود و به اصرار خانواده ماشین را در اختیار پسر بدسابقه کم توان می دهد و پسر سرمستانه و با تشویق خانواده و بی توجه به راهنمایی های پدر در میانه بیراهه بن بست پرآوار ماشین را به کوه می کوبد! و حالا پدر دلسوزانه تذکر می دهد اشتباه کردم که به اجبار و اصرار شما تن دادم، تا شاید دیگر چنین تجربه ای را تکرار نکنید، پسر خاطی و خانواده حامی باید قدرناشناس باشند که پدر را مقصر حادثه معرفی کنند!
2⃣ فرضا فرمودند شخصا اشتباه کردم به «اکثریت جامعه و دولت قانونی» اجازه اشتباه دادم و باید سختگیرانه و با «حکم حکومتی» نظر درست خودم را بر شما تحمیل می کردم! این اعتراف به #بصیرت ایشان و مطالبه #اختیارات_ویژه ولی فقیه است که همیشه منتقد آن بودید! فرضا یک اشتباه رهبر اثبات شد؛ شما که کارنامه تان مملو از اشتباه است چطور مدعی منجی گری هستید؟ با ذره بین دنبال اشتباهات شخصی گشتن اعتراف به شدیدا کم اشتباه بودن اوست!
🔗پ.ن #اشتباه_کردم یادداشتی درباره حاشیه سازی شما نوشتم!
✍ کیوان سلیمانی
@Kolbe_Andishe_Farhang
هدایت شده از فارس پلاس
◾دولت از ۲۰فروردین تا ۱۴مرداد علاوه بر ۵۰۰تا۱۰۰۰یورو پول توجیبی به ایرانیان عازم خارج، یارانه سنگینی هم روی بلیط ایرلاینهای خارجی پرداخته(بلیط را با دلار۴۲۰۰حساب کرده)
یعنی هرمسافر ایرانی یاخارجی به اروپا حدود ۱۰میلیون تومان یارانه گرفته معادل ۲۲۰ماه یا۱۸سال یارانه نقدی یک مستضعف!
💬 سیدامیر سیاح
@Fars_Plus
💠تکذیب جمله تحریف شده منتسب به رهبر انقلاب در دیدار ۲۲ مرداد ۹۷ و انتشار اصل آن
پیرو سخنان حضرت آیتالله خامنهای (مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی که در تاریخ ۲۲ مردادماه در جمع هزاران تن از اقشار مختلف مردم بیان شد، از آنجایی که برخی از حاضران دربارهی فرازی از سخنان معظمله دچار ابهام شدند و به دنبال آن، این فراز انعکاس تحریف شدهای در رسانهها یافت، به اطلاع میرساند:
فرمایشات معظمله ناظر به صدور اجازه برای مذاکرات وزیر خارجه دولت یازدهم با همتای آمریکاییاش بوده است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار فرمودند:
«در قضیهی برجام، بنده اشتباه کردم اجازه دادم که وزیر خارجهی ما با آنها صحبت کند، ضرر کردیم.»
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=40276
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 جمعی از مسئولین از فشارهای بی امان دشمن نگران شده بودند که این موضوع را بارهبر درمیان گذاشتند
🎥 سخنان #رهبر_انقلاب درمورد آینده انقلاب که از صدا و سیما پخش نشد
@Kolbe_Andishe_Farhang
💠در نزدیکی پایتخت ایران در شهرری در این دو هفته این اتفاقات رخ داده است
🔻آقایان بسیج دانشجویی، انجمن مستقل و غیرمستقل اسلامی و... آقایان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و مجمع رسانه ای انقلابیون و...
آقایان رجانیوز و فارس و تسنیم و...
آقایان اصولگرا و نو اصولگرا
آقایان انقلابی و ارزشی و آرمانگرا
هیئت های مذهبی و مداحین و پامنبری ها و...
شاعران و نویسندگان و فیلمساران انقلابی
سلبریتی های انقلابی فضای مجازی
آقایان صداوسیما و مدیران جوان و انقلابی و مطالبه گر شبکه سه و یک
🔹اول. بدون اطلاع قبلی خانه شیعیان پاکستانی در نزدیکی شهرری در نیمه شب با هجوم و حمله ویران شده است و به آنها اجازه برداشتن حتی یک دست لباس داده نشده است
🔹دوم. زن ها و دختران و مادرها و همسران آنها دستگیر شده اند و بدون اینکه مردانشان باخبر شوند از کشور اخراج شده اند. آنها چهل سال است در این کشورند و الان پاکستان برای آنها یک کشور خارجی است و نوامیس بخشی از شیعیان حالا در جای غریب و دورافتاده ای هستند و کسی از آنها خبر ندارد
🔹سوم. در جریان حمله ترسناک شبانه به آنها در شلوغی و تاریکی شب، شش کودک به این ور و آن ور فرار کرده اند و حالا بعد از دوازده روز خبری از آنها نیست. احتمالا در مزارع بلال اطراف گم شده اند و تشنه و گرسنه مانده اند و. شاید با یک بسیج جمعی اندک امیدی برای زنده ماندن آنها باشد.
🔗پی نوشت: معتقدید که چون پاکستانی هستند و خودمان هزار تا بدبختی داریم، به ما مربوط نیست؟ یا اینکه می گویید بهانه به دست رسانه های خارجی ضدنظام می دهیم و نباید این مسئله را پیگیری کنیم؟ خب بگویید تا تکلیف مان معلوم شود...
✍حمید بوالی
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
💠امام بارها گفت من در فلان قضیه #اشتباه_کردم!
همهی مسئولین طراز اول کشور این را از امام شنیده بودند که بایستی آماده باشیم؛ اگر چنانچه از ما عیب گرفتند، نگوئیم ما بالاتر از اینیم که عیب داشته باشیم، بالاتر از اینیم که به ما انتقادی وارد باشد. خود امام هم همین جور بود. ایشان، هم در نوشتههای خود - بخصوص در اواخر عمر شریفش - هم در اظهارات خود، بارها گفت من در فلان قضیه اشتباه کردم. اقرار کرد به این که در فلان قضیه خطا کرده است؛ این خیلی عظمت لازم دارد. روح یک انسانی باید بزرگ باشد که بتواند یک چنین حرکتی را انجام دهد؛ خودش را منسوب کند به اشتباه و خطا. این معنویت امام بود، این اخلاق امام بود؛ این یکی از ابعاد مهم #درس_امام به ماست.
✍رهبر انقلاب، ۱۳۹۰/۰۳/۱۴
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
💠چند نکته درباره حکمت متعالیه "اشتباه کردم"
🔻رهبر معظم انقلاب اخیرا فرمودند: «در قضیهی برجام، بنده اشتباه کردم اجازه دادم که وزیر خارجهی ما با آنها صحبت کند، ضرر کردیم.»
🔹چند نکته درباره این بیانات وجود دارد. نخست اینکه رهبری از همان ابتدا یقین داشتند و به تواتر فرمودند به مذاکره با آمریکا خوش بین نیستند. یا اینکه آمریکا، دشمن بدعهد و غیر قابل اعتماد است. بنابراین آنچه در ماجرای برجام پدید آمد، برای ایشان روشن تر از روز بود و چیزی بر علم و یقین ایشان اضافه نشده است.
♦️بله برای کسانی از عوام و خواص که هویت شیطان بزرگ را نمی شناختند یا دچار لغزش و غفلت و وسوسه شده بودند، رفتار پسا برجامی آمریکا موجب می شود که بفهمند اشتباه کرده اند. اما این روند برای رهبری و مؤمنان و انقلابیون از همان آغاز روشن بود. در واقع در اینجا، دریافت و فهم عمومی نسبت به اشتباه بودن امید به مذاکره و توافق با آمریکا را بازگو می کنند.
🔹نکته دوم این است که برخی می گویند بیانات اخیر حضرت آیت الله خامنه ای، صرفا ناظر به گفت و گوی وزیر خارجه با مقامات آمریکایی است ، نه کلیت مذاکرات و توافق با آمریکا! سوال: آیا مذاکره و توافق، جز از مسیر ملاقات ها و مذاکرات وزیر خارجه با مقامات آمریکایی پدید آمده است؟ آیا می توان گفت و گوهای آقای ظریف را غیر از روند مذاکرات دانست؟ در حقیقت اینجا سخنان رهبری ناظر به اصل و کلیت مذاکره است و نه مثلا یک دیدار خاص و شخصی آقای ظریف.
🔹رهبر انقلاب همان جا تصریح می کنند که برخی شرط ها و خط قرمزهای تعیین شده، از سوی مذاکره کنندگان رعایت نشد. به عبارت دیگر، اذن مذاکره، #مجوز_مشروط بود اما مذاکره کنندگان این خطوط قرمز را رعایت نکردند.
♦️رهبری با صراحت، شرط نرمش و انعطاف تاکتیکی را قهرمانی و استقامت نامیدند و راهبرد را "#نرمش_قهرمانانه" نامیدند اما دولت و مذاکره کنندگان، غالبا نرمش و سازش نشان دادند و کمتر قهرمانی و مقاومت کردند، چه در نگارش بی دقت برجام و چه در اجرای بی دقت تر و یک سویه آن، با وجود 29 شرط رهبری و مجلس و شورای عالی امنیت ملی.
🔹رهبری در طول پنج سال مذاکرات و اجرای برجام دائما از دولت و وزارت خارجه می خواستند نرمش را به عنوان صرفا یک #تاکتیک، چاشنی #راهبرد دیپلماسی شجاعانه انقلابی و ملی کنند و اکنون که پس از پنج سال، برای عوام و خواص معلوم شده دوستان در تراز این #مجوز_مشروط نیستند، رهبری می گویند "در قضیه برجام، بنده اشتباه کردم اجازه دادم وزیر خارجه ما با آنها صحبت کند، ضرر کردیم".
♦️شاهد مدعا فراز بعدی بیانات رهبری است: "چرا مذاکره کنیم؟ برجام نمونهی واضح این است. تازه بنده سختگیری میکردم -که البتّه همهی خطوط قرمزی که ما معیّن کرده بودیم رعایت نشد- طرف مقابل اینجوری عمل کرد. خب با این دولت نمیشود مذاکره کرد... با هرکسی که مذاکره میکند، وضعش اینجوری است. ما باید وقتی مذاکره کنیم، وقتی وارد این بازی خطرناک بشویم که فشار او، هوچیگری او، نتواند در ما تأثیر بگذارد بهخاطر یک اقتداری که داریم. بله، آنوقتی که جمهوری اسلامی از لحاظ اقتصادی، از لحاظ فرهنگی، به آن اقتداری که ما در نظر گرفتهایم برسد، آنجا برود مذاکره کند؛ حرفی نیست. #امروز_چنین_چیزی_وجود_ندارد؛ ما اگر چنانچه برویم مذاکره کنیم، قطعاً این مذاکره به ضرر ما تمام خواهد شد".
🔹اینجا علم جدیدی برای ایشان حادث نشده، بلکه یقین روز اول ایشان درباره ماهیت خبیث شیطان بزرگ و استطاعت پایین تیم مذاکره کننده (به اعتبار منطق "مذاکره و توافق به هر قیمت" آقای روحانی) برای مردم نیز #معلوم و منکشف شده است. این اعلام و اعلان علم قبلی است و نه علم جدید، تا حمل بر اشتباه نزد رهبری شود.
♦️این از ادب و کرامت و عطوفت و مصلحت اندیشی رهبری است که به جای سرزنش قاصران و مقصران مذاکرات، بار مسئولیت را برعهده می گیرند، چنان که سیره امام خمینی (ره) بود. چرا؟ چون مهم تر از همه چیز، حفظ انسجام داخلی در برابر گستاخی و کمین نشستن دشمن است که اتفاقا همین انسجام را هدف گرفته است. البته رهبری در این میان، با لطافت و کیاست تمام، عبرت ها و ممنوعیت های پدید آمده از تجربه اعتماد به دشمن دغلباز و بدعهد را هم بازگو می کنند تا کسانی دوباره برخی عوام و خواص ما را وسوسه نکنند و مانند سال 92 نگویند "بالاخره برای توافق باید یک حالی به آمریکا داد"! آن زمان "فضاسازی پرفشار و فریب دشمن" و "فریب پذیری و عوام فریب برخی خواص متنفذ"، راهی جز تجربه توام با خسارت مذاکره-توافق باقی نگذاشته بود.
🔹رهبر در نظام امام-امامت مسئول است اول و آخر قافله (پیشتازان، و کندرو ها و عقب افتادگان) را چنان با هم مراعات کند که همه قافله پیش روند و از مکاید راهزنان یا شرکای آنها در قافله، در امام بمانند.
والحمد لله رب العالمین.
✍محمد ایمانی
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠مرگ بر صدام، ضد اسلام
📹بخشی از سخنرانی سردار سلیمانی
به مناسبت #سالروز_بازگشت_آزادگان
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
💠درباره سخن گفتن از خامنهای
تیر نود و چهار گفتم آیتالله خامنهای معمار بزرگ گرفتن تضمین امنیتی ایرانست. تجربه_برجام و روند اتفاقات سه سال گذشته در این نگاه مطمين ترم کرد. چرا که تازه میفهمم آیتالله خامنهای برای حفظ کلیت توان دفاعی-امنیتی ایران (موشکی، حزبالله، حشد عراق، جلوگیری از سقوط سوریه، نپذیرفتن برجام دو و سه) چه فشار قلدرانه و سنگینی بمدت بیست و نه سال نه فقط از غرب که از غربگرایان داخل نظام تحمل کرده.
🔹چه کسی یکسال پیش باور میکرد که غربگرایان نظام برای مذاکره با ترامپ هم فشار اورند و جو روانی بسازند؟ یا حتی پس از شکست برجام، ادغام گرایان نئولیبرال ایرانی بجای عقب نشینی، رفتار تهاجمی اتخاذ کنند؟ دیدن ولع و شهوت بیپایان تسلیم-گرایان، تازه کار سخت و مسیر ناهموار بیست و نه ساله رهبر ایران را مشخص میکند.
🔸آیتالله خامنهای هم میتوانست مثل بزرگان استحاله یافته و لیبرال شدهی نظام، روی محبوبیت سرمایه گذاری کند و کشور را در مسیر مطالبات کوتاه مدت و فریبنده بیاندازد. اما او حتی به قیمت دشنام و شعار و گاه از دست دادن محبوبیت، گفت مجبوریم مقاومت کنیم و تسلیم خلع سلاح نشد تا امنیت ملی ایران در این منطقه آتش زده تضمین و بستر و زیرساخت دفاعی برای منافع ملی و اقتصادی درازمدت ما ایجاد شود. رفتاری که از نظر من نشانه شجاعت سیاسی است.
🔹این مصاحبه (در لینک اینستاگرام پایین) تقریبا پایان همکاریم با بیبیسی مدعی آزادی بیان بود. خارج از فضای بیبیسی هم این مصاحبه آغاز بایکوت و حذف از بسیاری محافل سیاسی و روشنفکرانه و بعدها حتی محافل دوستانه و خانوادگی شد. همینطور آغازی بر از دست دادن روابط کاری و همینطور درآمد حاصل از مشاوره و تحلیل مسائل مرتبط با ایران.
🔸این سه سال زوایایی از نگاهم به تدریج تغییر کرده که خوانندگان این صفحه احتمالا با روند این تغییرات آشنا هستند. ولی همچنان هم تحلیلم از آیتالله خامنهای تحلیلی عرفی در مقام یک رهبر سیاسی است و هرگز جانمازی آب نکشیدهام.
🔹اوایل باور نمیکردم تفسیری ساده درباره واقعگرایی سیاست خارجی رهبر ایران (انهم وقتی هنوز در مسایل داخلی نگاهم به شدت منتقدانه و عملا اپوزیسیونی بود) چنین هزینهای داشته باشد. اما همین برخورد خصمانه مدعیان رواداری در عمل مهمترین قطب نما و راهنمایم شد.
🔸درین سه سال بسیاری از منظر دلسوزی گفتند حرفهایم درباره امنیت ملی و یا در نقد اپوزیسیون ایران ستیز را می پسندند ولی خواستند این حرفها را بدون اشاره به نام آیت الله خامنهای بزنم تا بازنشر سخنانم برایشان هزینه ساز نشود. همین تجربیات چشمهایم را به فضای سنگینی که علیه او ساختهاند بازتر کرد.
🔹حالا بعد از سه سال، برغم بعضی انتقادات، خامنهای برای من، نام مقاومت علیه امپریالیسم است و علت اصلی هجمه سنگین علیه او هم سرسختیش در مبارزه با استعمار. آنهم زمانی که همه گمان میکردند عصر مبارزه به سر آمده.
✍ علی علیزاده
https://instagram.com/p/BmgRdtyBrLO/
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | باقر العلوم
🏴 تشریح چگونگی #مبارزه_فرهنگی امام باقر علیهالسلام توسط حضرت آیتالله خامنهای
📥سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=37534
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📝 متن کامل پیام حضرت آیت الله خامنهای به حجاج بیتاللهالحرام | #پیام_حج۹۷
🔻بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمدلله والصّلاة علی رسوله المصطفیٰ و آله الاطهار الابرار و صحبه الاخیار. قال الله تعالی: وَ اَذِّن فِی النّاسِ بِالحَجِّ یَأتوکَ رِجالًا وَ عَلیٰ کُلِّ ضامِرٍ یَأتینَ مِن کُلِّ فَجٍّ عَمیقٍ؛ لِیَشهَدوا مَنافِعَ لَهُم وَ یَذکُرُوا اسمَ اللهِ فی اَیّامٍ مَعلومات. (۱)
🔸️ این آهنگ عرشی همچنان دلها را فرامیخواند و از فراز قرنها و دورانها، بشریّت را به گرد آمدن بر محور توحید دعوت میکند. همهی آحاد انسان، مخاطب این فراخوان ابراهیمی و مفتخر به آنند؛ اگرچه گوشهایی آن را نشنوند و دلهایی زیر حجاب غفلت و جهالت، از آن محروم بمانند، و اگرچه کسانی صلاحیّت ورود در این ضیافت جهانی و همیشگی را در خود فراهم نکنند و یا به هرجهت توفیق آن را نیابند.
🔹️ اکنون شما از این موهبت برخوردار گشته و در وادی امن میهمانسرای الهی قدم نهادهاید. عرفات و مشعر و منا، صفا و مروه و بیت، مسجدالحرام و مسجدالنّبی، جایجای همهی این مناسک و مشاعر، هریک قطعهای از زنجیرهی معنویّت و عروج روحی برای حجگزاری است که قدر این توفیق را دانسته و از آن برای طهارت خود بهره گیرد و برای بقیّهی عمر خود توشه بردارد.
🔸️ نکتهی مهمّی که هر انسان اندیشهورز را کنجکاو و حسّاس میکند، تعیین یک میعادگاه دائمی برای همهی مردم و همهی نسلها و در همهی سالها، در یک نقطهی معیّن و در یک محدودهی زمانی واحد است. این وحدت زمان و مکان، یکی از رازهای اصلی فریضهی حج است. بیشک یکی از برترین مصداقها برای «لِیَشهَدوا مَنافِعَ لَهُم» همین دیدار سالیانهی آحاد امّت اسلامی در کنار خانهی خدا است. این، رمز وحدت اسلامی و نماد امّتسازی اسلام است که باید در زیر سایهی بیتالله قرار داشته باشد. خانهی خدا متعلّق به همگان است: سَواءً العاکِفُ فیهِ وَ الباد. (۲)
🔹️ حج، در این مکان و در این محدودهی زمانی، همیشه و در همهی سالها، با زبان رسا و منطق آشکار، مسلمانان را به اتّحاد فرامیخواند. و این در نقطهی مقابلِ خواست دشمنان اسلام است که در همهی دورانها و بویژه در این دوران، مسلمانان را به صفآرایی در برابر یکدیگر تشویق میکردهاند و میکنند. امروز به رفتار آمریکای مستکبر و جنایتکار بنگرید.
🔸️سیاست اصلی آن در برابر اسلام و مسلمین، جنگافروزی است. خواست و تلاش خباثتآلود آن، کشتار مسلمانان به دست یکدیگر است. ظالمانی را به جان مظلومانی انداختن، از جناح ظالم پشتیبانی کردن، به دست او جناح مظلوم را بیرحمانه سرکوب کردن، و آتش این فتنهی هولناک را همواره تیزوتند کردن. مسلمانان باید هشیار باشند و این سیاست شیطانی را خنثی کنند. حج زمینهساز این هشیاری است، و این است فلسفهی برائت از مشرکان و مستکبران در حج.
🔹️ یاد خدا روح حج است. در همه حال دلهای خود را با این باران رحمت، زندگی و نشاط بخشیم و توکّل و اعتماد به او را که اصل و سرچشمهی قدرت و شکوه و عدل و زیبایی است، در دل خود ریشهدار کنیم. دراینصورت بر کید دشمن پیروز خواهیم شد.
🔺️حجّاج عزیز! دعا برای امّت اسلامی و مظلومان را در سوریه و عراق و فلسطین و افغانستان و یمن و بحرین و لیبی و پاکستان و کشمیر و میانمار و دیگر نقاط فراموش نکنید و قطع دست آمریکا و دیگر مستکبران و ایادی آنان را از خداوند بخواهید.
والسّلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای
۲۸ مردادماه ۱۳۹۷
مصادف با ۷ ذیالحجّة ۱۴۳۹
۱) سورهی حج، آیهی ۲۷ و بخشی از آیهی ۲۸؛ «و در میان مردم براى [اداى] حج بانگ برآور تا [زائران] پیاده و [سوار] بر هر شتر لاغرى -که از هر راه دورى میآیند- به سوى تو روى آورند، تا شاهد منافع خویش باشند، و نام خدا را در روزهاى معلومى ببرند»
۲) سورهی حج، بخشی از آیهی ۲۵؛ «... مقیم در آنجا و بادیهنشین [=مسافر] یکسانند»
#Hajj2018
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠ریشه #سکولاریسم در حوزه علمیه
🎥 سخنرانی رحیمپور در مدرسه فیضیه قم
🔻هنر نیست، در درس خارج فقها بحثهای طهارت،نجاست و ... تکرار بشود
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809
Azghadi-ghom.mp3
23.97M
💠انقلابی که از قم آغاز شد؛
روحانیت، همدرد با مردم
🎙 سخنرانی استاد رحیمپور ازغدی در جمع هزاران تن از روحانیون حوزهٔ علمیه
🔗مدرسهٔ فیضیه قم، ۲۵مرداد۱۳۹۷
eitaa.com/joinchat/470286336C5a1bc85809