eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
877 عکس
317 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 اصفهانِ شهیدپرور، فرزند برومندش را به گرمی به آغوش فشرد. تصاویر هوایی از حضور پرشور مردم در تشییع پیکر سردار شهید حاج عباس نیلفروشان @ertebatmoaserdini
یاربِّ یاربِّ یاربِّ... چه محو ناخدا گردیده‌ای، ای از خدا غافل؟ ندارد این سفر باد مرادی غیر یارب‌ها شعر: صائب تبریزی برای برادران و خواهران مظلوم‌مان دعا کنیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایی هم‌ هست ... نوشته‌اند: این سخنان یک نماینده مسلمان در اجتماع مسلمانان ایران، یمن، عراق، لبنان یا فلسطین و مصر نیست. این بغض و شکایت و اندوه یک نماینده ایرلند است. باور کنیم "ایده صهیونیسم" در اروپا ترک برداشته است. نسل جوان اروپا، هرگز نخواهد گذاشت که اروپا برده ی صهیونیسم بماند چنان که روزی علیه فاشیسم قیام کرد. اگر امروز خیابان های اروپا شاهد اعتراضات ضد صهیونیستی است، ده پانزده سال دیگر از تریبون های رسمی اروپا و از بالاترین جایگاه بر سر "ایده صهیونیسم" فریاد خواهد کشید. آگر امروز شاهد این همه طغیان از سوی اسرائیل هستیم، از آن روست که آنها آینده ایده ی خود را در خطر می بینند. جوان اروپایی دارد ادراک می کند که اگر به بی عدالتی در جایی تن دهد، عدالت در همه جا آسیب خواهد دید. خون کودکان مظلوم غزه، گریبانگیر خواهد شد. خدایی هم هست... ابوالفضل فاتح @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🖋کمبود رابطه... نوشته اند: هربار به ذهنت آمد که فلان دانش آموز قصد "جلب توجه" و کمبودِ توجه دارد؛ یک لحظه فکر کن شاید "کمبود رابطه" دارد. آنگاه ببین چه تغییری در زاویه نگاهت رخ خواهد داد. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
🖋کمبود رابطه... نوشته اند: هربار به ذهنت آمد که فلان دانش آموز قصد "جلب توجه" و کمبودِ توجه دارد؛
توضیح: کمبود رابطه، با ارتباطات مؤمنانه قابل تدارک و بازسازی است. از این مسیر می توانیم برای خانواده و اطرافیان و سایر مومنان، مددکار باشیم.
25.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 وقتی بابا رفت... لبنان پاره تن ما است... به فکر برادران و خواهران مظلوم‌مان باشیم. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ذهن تو مثل یک باغچه است و افکارت همانند بذرهایی که در آن می کارید. تو می توانی انتخاب کنی در باغت گل پرورش بدهی یا علفِ هرز...! می توانی سرمایه عمرت را صرف کاشت افکاری بی فایده و پرتکرار نقاط منفی و اشتباهات خود و دیگران کنی... و یا آن سرمایه را برای رونق باغی از افکار نیکو و پرثمر هزینه کنی... باز هر طور صلاح می دانید... به مناسبت آغاز دوره جدید مدیریت ذهن کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳️ برای تامل معمولا در برخورد با هر شرايط نامطلوبی در زندگی پنج انتخاب داريم: 1️⃣ كماكان قربانی شرايط بمانيم. 2️⃣ شرايط را تغيير دهيم. 3️⃣ نگاهمان را به شرايط تغيير دهيم. 4️⃣ شرايط را بپذيريم. 5️⃣ شرايط را متوقف كنيم. مثلاً اگر هنگامی با دوست يا همكارتان صحبت مي كنيد او دائم حرف‌های نااميد كننده و منفي می‌زند و نه تنها از معاشرت با او لذت نمی‌بريد بلكه تمام انرژيتان هم تخليه می‌شود، می‌توانيد: 1️⃣ كماكان به آن روند ادامه دهيد و اذيت شويد. 2️⃣ صحبت كنيد ولی موضوعش را تغيير دهيد تا اذيتتان نكند. 3️⃣ صحبت كنيد ولی نگاهتان اين‌طور باشد كه مثلاً: دارم اجازه مي دهم او انرژی‌اش را تخليه كند. دارم كمكش مي كنم. 4️⃣ بپذيريد همين كه هست. خودتان را اذيت نكنيد و مانند يك ناظر بدون دخالت احساسات به حرفهايش گوش كنيد. 5️⃣ رابطه را قطع نماييد. يادتان باشد : مجبور نيستيد كاری را انجام دهيد. هميشه كاری كه در لحظه می‌كنيد معمولا انتخاب يكي از اين پنج گزینه فوق بوده است. پس اگر انتخاب اقدامات و احساساتتان با شماست؛ دقت کنید و بهترین انتخاب را داشته باشید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 آن‌قدر کشته‌ایم که اگر دست از کشتن برداریم، نابود می‌شویم. چطور جامعۀ اسرائیل با جنایت‌های ارتش خود در غزه و لبنان کنار می‌آید؟ 🔻عومر برتوف، کهنه‌سرباز اسرائیلی که سال‌هاست در آمریکا دربارۀ تاریخ نسل‌کشی تحقیق و تدریس می‌کند، چندماه بعد از آغاز جنگ، بعد از مدتی طولانی، به اسرائیل سفر کرد تا دیداری با خانواده و دوستانش تازه کند و از اوضاع و احوال جامعه‌اش باخبر شود. اما آنچه در این سفر دو هفته‌ای دید، حیرت‌زده‌اش کرد. برای او که بسیار دربارۀ کشتار یهودیان در جنگ جهانی دوم خوانده بود، عجیب بود که از زبان جوانان اسرائیلی همان جمله‌هایی شنیده می‌شود که نازی‌ها هنگام نسل‌کشی به زبان می‌راندند. 🔻از ژوئن ۲۰۲۳ به اسرائیل نرفته بودم و در این سفر آخر کشوری دیدم متفاوت از آنچه قبلاً شناخته بودم. من در اسرائیل به دنیا آمدم و بزرگ شدم، گرچه چندین سال است خارج از کشور کار می‌کنم. پدر و مادرم در اسرائیل زندگی کردند و همانجا به خاک سپرده شده‌اند؛ پسرم در اسرائیل تشکیل خانواده داده و اکثر قدیمی‌ترین و بهترین دوستانم آنجا زندگی می‌کنند. اسرائیل را از نزدیک می‌شناسم و از ۷ اکتبر به بعد رخدادهای آن را بیشتر از قبل دنبال کرده‌ام، بنابراین چندان از آنچه در سفر آخرم مشاهده کردم شگفت‌زده نشدم، ولی وضعیت همچنان برایم نگران‌کننده بود. 🔻 اواخر سال ۱۹۸۷ که انتفاضۀ اول فلسطینیان آغاز شد من در دانشگاه تلاویو درس می‌دادم. از دستور اسحاق رابین، وزیر دفاع آن زمان، مشمئز شدم که به آی‌دی‌اف گفته بود دست و پای جوانان فلسطینی را که به طرف سربازانِ تا‌دندان‌مسلح اسرائیلی سنگ پرتاب می‌کنند بشکنید. نامه‌ای خطاب به او نوشتم و هشدار دادم که، طبق پژوهشم دربارۀ شست‌و‌شوی مغزیِ نیروهای نظامی آلمان نازی، می‌ترسم آی‌دی‌افِ تحت رهبری او همین مسیر خطرناک را طی کند. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اقدام غیر انسانی رزیم صهیونی را از زاویه نزدیک‌تر مشاهده کنید. متــــــــــــن مقــالــــه در سایت ترجمان @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛔️ مواظب باشید ساعت‌های زندگی‌ آسیب می‌بینند. در اطراف ما کسانی هستند که به آرامی و دقت مراقبند، به ما هشدار می دهند و در کنارمان هستند. آنها مثل ساعت هایی می‌مانند که در کنار ما بیدار مانده‌اند و صبح دلسوزانه زنگ می‌زنند تا بیدار شویم. ولی در میان خواب و بیداری بر سرشان می‌کوبیم... و شاید گاهی این کوبیدن، محکم‌تر و آسیب زننده تر از دفعات دیگر باشد؛ اما بعدها می‌فهمیم که خیلی دیر شده است... گاهی ممکن است با برخی سوء تفاهم ها آنان را از خود برنجانیم. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
با خلق هر کس دعوی وارستگی دارد بی‌شک به دنیا بیشتر وابستگی دارد اینجا گریزی از تعلق نیست در هر حال هر کس به چیزی در جهان دلبستگی دارد پرسیدم از فرهاد آیا عشق شیرین بود؟ در پاسخم خندید، یعنی بستگی دارد دنیا تماشایی‌ست اما زندگی اینجا اندوه دارد، رنج دارد، خستگی دارد ما تابع عشقیم و این بی‌تابی بی حد چون خط ممتد تا ابد پیوستگی دارد شعر: دکتر فاضل نظری کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini
هدایت شده از نقش پراکنده
اظهار ارادت شاگرد به استاد، و مرید به مراد! جمله‌ای از مرحوم آیت‌الله محمدی گیلانی. در کتاب قرآن و سنن الهی در اجتماع ص۱۰۴ کانال نقش پراکنده در ایتا
مگو شرطِ دوامِ دوستی، دوریست؛ باور کن همین یک اشتباه، از آشنا بیگانه می‌سازد.. شعر: دکتر فاضل نظری _____ مراقبت کم‌رنگ شدن ارتباطات، به خصوص صمیمیت‌های خود باشید. ارزش برخی ارتباط‌ها در تراز سرمایه‌های گران‌قیمت و تکرار ناپذیر زندگی است. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از بلاغ | دستیار فرهنگی
💠 همایش "حزب الله زنده است" در قم برگزار میشود 🔹 در آستانه چهلمین روز شهادت مجاهد کبیر و پرچمدار مقاومت شهید سید حسن نصرالله و سردار شهید نیلفروشان، همایش بزرگداشت این شهیدان گرانقدر با عنوان "حزب الله زنده است" توسط دفتر تبلیغات اسلامی برگزار میشود؛ 🔻 سخنرانان: ▫️ حجةالاسلام والمسلمین حاجی صادقی ▪️ نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران ▫️ حجةالاسلام والمسلمین احمد واعظی ▪️ رئیس دفتر تبلیغات اسلامی ▫️ دکتر طلال عتریسی ▪️ مدیر مرکز تحقیقات علوم انسانی و دینی دانشگاه معارف بیروتبا حضور خانواده شهیدان: نیلفروشان، زاهدی و برخی دیگر از شهدای مقاومت لبنان 🗓 زمان: دوشنبه ۷ آبان ۱۴۰۳ - ساعت ۸:۳۰ صبح 📍 مکان: قم، چهارراه شهدا، ابتدای خیابان معلم، سالن همایش‌های غدیر 🆔 @balagh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
نوشته‌اند: در حالی که ما تلاش می کنیم به فرزندان‌مان همه چیز را در خصوص زندگی آموزش بدهیم، فرزندان‌مان با فطرت پاک و ذهن سالم خود به ما یاد می‌دهند که: حقیقت زندگی درباره چیست؟ بدون رنج‌ها و نگرانی‌ها و مشکلات بزرگترها... @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
💢واکنش، پاسخ یا ابتکار در ارائه راه حل؟ 💥آسان‌ترین کار نشان دادن واکنش است. دومین کار آسان، پاسخ دادن است؛ اما دشوارترین کار ابتکار در ارائه راه حل است. 🔸 آن‌طور که متخصصان می‌گویند: واکنش کاری است که مثلا بدنمان در زمانی که داروی اشتباهی مصرف می‌کنیم، انجام می‌دهد. واکنش کاری است که در دنیا معمولا سیاستمداران همیشه انجام می‌دهند. واکنش غریزی و شهودی و معمولاً خطرناک است. بسیاری اوقات برخی مدیران و یا والدین، واکنش نشان می‌دهند. 🔸پاسخ دادن گزینه خیلی بهتری است. با کنشی اندیشمندانه، به محرک‌های بیرونی پاسخ می‌دهید. سازمان‌ها به تهدیدهای رقابتی پاسخ می‌دهند. افراد به همکاران یا فرصت‌ها پاسخ می‌دهند. پاسخ همیشه بهتر از واکنش است. 🔹 اما هر دو در مقایسه با ابتکار رنگ می‌بازند. ابتکار در ارائه راه حل واقعاً و حقیقتاً دشوار است؛ و این کاری است که رهبران می‌کنند. آن‌ها چیزی را که دیگران نادیده می‌گیرند، می‌بینند و کمال استفاده را از آن‌ می‌برند. 💡رهبران رویدادهایی را به راه می‌اندازند که دیگران باید به آن‌ها واکنش نشان بدهند. آن‌ها تغییر ایجاد می‌کنند. منبع: کتاب قبایل، نوشته ست گادین ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به مناسبت آغاز دوره جدید مهارت‌های پاسخگویی کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رفع دشمنی برادران ایمانی استاد علی صفایی‌حائری 🌷و نَزَعْنا ما في‏ صُدُورِهِمْ مِنْ غِلٍّ إِخْواناً عَلى‏ سُرُرٍ مُتَقابِلينَ (۴۷ حجر) 🍀 و آنچه از دشمنى و كينه در سينه‌‏هايشان بوده بركنده ‌ايم كه برادروار بر تخت‏‌هايى روبروى يكديگرند. آنها كه همه يك هدف دارند، آنها هم مى‌‏توانند با هم درگير شوند محدوديت دنيا و تزاحم منافع، دنياطلبان را به جان يكديگر مى‌‏اندازد. آنها كه دنيا را مى‏‌خواهند، قدرت و رياست و ثروت و لذت و زن و شهوتى را طالب هستند، حتّى اگر برادر و فرزند باشند، به جان يكديگر مى‌افتند و اگر بتوانند حريف را مى‌شكنند و اگر نتوانستند، به تقسيم منافع و همزيستى مسالمت ‏آميز روى مى‌آورند. 👈محدودۀ دنيا، نزاع آفرين و طوفان زاست. همين طور مى ‏شود كه خدا جويان هم، با يكديگر درگير شوند و ستيز كنند و كينۀ يكديگر را در دل بگيرند، كه اين شگفتى ندارد كه دنيا، هم دنياى محدود است و هم دنياى حجاب. آن هم حجاب ‏هايى كه مستور هستند و به چشم نمى ‏آيند. 🍃در اين آيه نكتۀ لطيفى هست: «نَزَعنا ما فى صُدُورهم من غلٍّ اخواناً على سُرُرٍ مُتقابلينَ» خدا مى ‏فرمايد كه در بهشت ما، كينه‏ هاى دل‏ هاى آنان را برمى ‏داريم، كه اينها برادران هم بوده ‏اند و به خاطر ما درگير شده بودند و ما كينه ‏هاشان را صاف مى ‏كنيم. چون پيداست اگر كينه‏‌ها به خاطر دنيا باشد، بوى بهشت را از هزار سال راه نمى ‏يابند. از اين كه در بهشت روبروى هم نشسته ‏اند و كينه ‏هاشان را خدا برداشته، معلوم مى‌شود كه در حجاب بوده‏‌اند و دوست خود را نمى‌‏شناخته‏ اند. 📚 درس‌هايى ازانقلاب (قیام)، ص۴۵ کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ آیا همۀ مشکلات روانی نوجوانان تقصیر گوشی‌های‌ هوشمند است؟ نوجوانی به‌خودی‌خود دوران بسیار دشواری است. جاناتان هایت در کتاب جدید و پرفروش خود، با عنوان نسل مضطرب، به میزان بالای اضطراب و مشکلات روانی نوجوانان می‌پردازد. هایت می‌گوید دلیل همۀ این‌ها ظهور گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی است. بنابراین، راه‌حلی که ارائه می‌دهد نیز محدود کردن این امکانات برای نوجوانان است؛ ولی آیا واقعاً همۀ این مشکلات به گوشی‌های هوشمند برمی‌گردد؟ و آیا نمی‌توان بخشی از مشکلات نوجوانان را به خودِ دوران نوجوانی و اقتضائات آن مربوط دانست؟ 🔷 بحث‌های امروزی دربارۀ علت مشکلات روانی نوجوانان دنبال چیزهای جدیدی هستند که مختص این نسل‌اند. البته این موضوع تاحدی مهم است (به‌هر‌حال، با افزایشی آشکار در اضطراب این نسل مواجه هستیم)؛ ولی اگر بیش از حد به پدیده‌های جدید توجه کنیم، ممکن است نکتۀ اصلی را فراموش کنیم: «نوجوانی دورۀ بسیار بسیار سختی بوده و هست.» متن مقاله را از اینــــــــــــــــــــــــجا مطالعه کنید. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .