#سلام_و_صبج
🔶 مــرد مــیدان
همچنان میدانِ ایران عزیزمان،
مرد می طلبد، مردی از جنس حاج قاسم، مردی از جنس نجابت و ایمان و کفایت از جنس مبارزه با فساد از جنس اقتدار و شجاعت.
✍حیـدر هلیـرودی
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔰جریان تحریف تحریم در تقابل با مردم
👈 بانکداری در صحن مجلس
✴️شماره جدید هفتهنامه پرتو👆
صبح چهارشنبه " 29 اردیبهشت ماه " روی دکه مطبوعات کشور
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴 جنگ زرگری برای تخریب نامزدهای جبهه انقلاب
در یکی از کلاب های نرم افزار کلاب هاوس اتاقی ایجاد شد که با نام سعید جلیلی شروع میشد اتاقی به نام سعید جلیلی در قامت رئیس جمهور یا در حد کاندیدای پوششی.
این اتاق که توسط سید علیرضا مستوفی و دوستان اصلاح طلبش مدیریت میشد، تمام تلاش خود را کرد تا بگوید باید آقای دکتر جلیلی و آیت الله رئیسی تا آخر در ذهن بمانند و با یکدیگر رقابت کنند انتخابات حالت دو قطبی نداشته باشد بلکه یک انتخابات چند قطبی شکل بگیرد و حداقل ۳ سه تا چهار قطب آن در بدنه اصولگرایی تشکیل شود.
بدون شک هدف اول این اتاق ایجاد دو دستگی یا چند دستگی در جبهه انقلاب و جریانات اصولگرایی است.
نکته جالب و قابل توجهی که در این اتاق گفتگو رویداد این بود که عده ای اصلاحطلب که در نهایت نیز اعتراف کردند نه طرفدار آقای جلیلی هستند و نه از حامیان آیت الله رئیسی، به اسم دفاع و طرفداری از این دو شخصیت آن یکی دیگر را تخریب می کردند.
به طور مثال آقای مصطفی جلالی در دفاع از آقای جلیلی به تخریب آیت الله رئیسی اقدام نمود و مطالبه نادرستی را به ایشان نسبت میداد و مشی او را مخالف و مقابل مسی آقای جلیلی معرفی میکرد هرچند ای کاش از آقای جلیلی نیز دفاع نمیکرد زیرا روش دفاع نیز به گونهای روشن، تخریب یا ذم در سایه مدح بود.
بعد از او فرید مدرسی معلوم الحال می آمد و به اسم دفاع از آیت الله رئیسی هرچه می توانست علیه آقای جلیلی مطرح می نمود و با شعار انصاف هرچه اتهام غیرمنصفانه علیه آقای جلیلی به ذهنش میرسید، منتشر میکرد.
جالب آنکه هر دو بزرگوار که نگران چهره اصلاحطلبی خود بودند در پایان یادآوری می کردند که اصلاح طلب هستند و از حامیان آقای جلیلی و رئیسی نمی باشند.
در حقیقت جریان مشکوک سیاسی نشسته بر رسانههای کشو و تریبونهای رسانهای برای آنکه بتوانند عملیات تخریب علیه نامزدهای اصلی جبهه انقلاب را انجام دهند تبعات آن را نیز متوجه پایگاه اصلاحطلبی خود نکنند، به نام حمایت اجمالی و نه قطعی از یک کاندیدای جبهه انقلاب، هم کاندیدای دیگر جبهه انقلاب را محکوم و
تخریب می کنند و هم با این کار چهره حامیان این کاندیدای به ظاهر مورد حمایت را مخدوش می سازند. به علاوه آتش بیار معرکه جدال بین نیروهای انقلابی میشوند.
جالبتر آنکه جناب آقای فرید مدرسی یک شب پیش از آن اتاق را باز کرده و خودشان مدیریت می کردند که نامش با تخریب شروع میشد و در آن ادعا می کردند رسانه های انقلاب دست به تخریب نامزد اصلاحات آقای جهانگیری یا آقای لاریجانی می زنند و تو مال ها در مذمت تخریب کاندیداهای ریاست جمهوری خواندند آنگاه ۲۴ ساعت بعد عملیات تخریب آیت الله رئیسی و دکتر سعید جلیلی را به این شیوه منافقانه و در یک جنگ زرگری کلید زدند.
منصفانه سوال میپرسم اگر نام این کار جنگ روانی بر پایه نفاق نیست پس چیست؟
بدون شک آنچه دیشب در این بستر جدید شبکههای اجتماعی روی داد، سرآغاز عملیات فریب روزهای بعد در سطح رسانه های رسمی و غیر رسمی کشور است و نیازمند هوشمندی جبهه انقلاب، نامزد های آن و حامیان ایشان است تا صف خود را از از تخریب کننده های آلوده به نفاق جدا کنند.
قطع به یقین نامزدهای جبهه انقلاب هیچ تضاد و تعارض گفتمانی با یکدیگر ندارند و در صورت تایید صلاحیت، اجازه تَکرار آنچه در انتخابات ۹۲ و ۹۶ روی داد را نیز نمیدهند.
✍ محمدحسین پیشاهنگ
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
نامه جمعی از فضلا و اساتید حوزه علمیه به اعضای محترم شورای نگهبان.pdf
33K
🔊 نامه بسیار مهم اساتید و طلاب حوزه علمیه به اعضای محترم #شورای_نگهبان
🔹 ریاست جمهوری افراد فاقد صلاحیت، برای دلسوزان انقلاب چوب دو سر باخت است، از یکسو حمایت از بیتدبیریها و اقدامات ناصوابی که کشور را به لپه پرتگاه کشانده، خلاف عقل و شرع است و از سوی دیگر انتقاد از عملکردها با این سؤال مردم مواجه میشود که اگر این فرد شایسته نیست، چرا شورای نگهبان صلاحیت وی را تایید کرده است؟! و این سؤالی است که پاسخ صحیح و قانعکنندهای برای آن نداریم!
🔸 مستحضرید احراز صلاحیت یک نفر به معنای شهادت شما بر صلاحیت او است و مردم نیز از بین گزینههایی که شما شهادت به صلاحیت آنها داده اید، یک نفر را انتخاب میکنند. بر این اساس آن شورای محترم نیز، در نتایج عملکرد رؤسای جمهور سهم مهمی دارد.
🔹 تجربه نشان میدهد پیشرفتها، کارآمدیها و روحیههای جهادی، متعلق به مسئولانی است که واجد شرایط قانونی برای تصدی مسئولیت بودهاند و در مقابل، پلشتیها و مشکلات، ناشی از قرار گرفتن افراد فاقد صلاحیت در جایگاه تصمیمگیری است و چه مسئولیتی مهمتر و حساستر از ریاست جمهوری؟!
🔸فقها و حقوقدانان بزرگوار! کمترین شک و تردیدی در دیانت، تقوا و پاکدستی شما وجود ندارد اما مردم و دلدادگان انقلاب، نسبت به مصلحتسنجیهایی که خلاف مصلحت به نظر میرسد، انتقاد جدی دارند.
🔹 امید آنکه با عنایات حضرت حق، آن شورا با عمل به #مرّ_قانون، گزینههای صالحی را در معرض انتخاب مردم قرار دهد.
📝 برای امضای این نامه نام و نام خانوادگی و میزان تحصیلات خود را به آیدی @karbasi14 ارسال نمایید.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#چند_خبر
👈 کسب تکلیف سعودی از آمریکا
🔻موشک حاج قاسم
🔸تخریب ممنوع
✍️ منبأ بخوانید
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💠 پرسش های انتخاباتی، پاسخ های قرآنی (۱)
🔸چرا باید رأی بدهیم و در انتخابات شرکت کنیم؟
✅ جواب: «ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم» (سوره رعد، آیه ۱۱)
👈 خدوندا سرنوشت قومی را تغییر نمیدهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند.
💡با ما همراه باشید
👈 نشر حداکثری
#انتخابات #مناظره
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
👌از اجمال به تفصیل
♦️#آدورنو جملهای دارد دربارهی شعر پس از #آشویتس که مشهور است و الهامبخش؛ «سرودن شعر پس از آشویتس خود عملی است غیرمتمدنانه!» این سخن، با برداشتها و تفسیرهایی که دربارهاش آمده، در همان سطح اول گویای یک نکتهی مهم است؛ شعر در دنیای پس از آشویتس نمیتواند کاری از پیش ببرد، جبرانکننده باشد و یا تسکیندهنده. قالب شعر انگار برای مجال و فرصتی غیر از وضعیتهای بغرنجی نظیر مواقع جنایت است. جنایت را باید خوب دید، خوب توصیف و تصویر کرد، و خوب ازش تحلیل و تبیین و گزارش داد. این «خوب» یعنی با توجه به تمام ابعاد و به تفصیل. خب، این همان کاری است که از شعر برنمیآید. چرا که شعر مجال اجمال است و نه تفصیل. هر کاری از شعر بربیاید، این یک کار قطعا از آن برنمیآید. چون اساسا موقعیت موقعیتی نیست که در آن بخواهیم در بند زیب و زینت کلام باشیم که لازمه شعر است. لذاست که ما تا به امروز هر چه کتاب دربارهی آشویتس و کورههای آدمسوزی و اردوگاههای یهودکشی خواندهایم، همه در قالبی غیر از شعر بوده. نمیگویم شعر گفته نشده، میگویم مورد اقبال نبوده. دلیلش هم روشن است؛ شعر نمیتواند گویای تمام واقعه باشد.
♦️ آدورنو یک نیمهیهودی اهل تفکر است. او پیش از همه این نکته را دریافت و دستورات لازم را همان ابتدا صادر کرد دربارهی قالبهای کلامی باظرفیتتر برای نوشتن از جنایت. البته شاید او در کنار این توجه به قالب، گوشهی چشمی هم داشته به تغییر ذائقه در دوران جدید که سواد فراگیر شده، و عمومی؛ و دیگر اصل پیام و محتوا ارزش یافته و نه زیبایی و شیوایی کلام؛ آنچنانکه پیشتر بود.
♦️ مقصودم از این همه، بیان این نکته بود که در ماجرای #فلسطین اتفاقی که افتاد، این بود؛ اهل ادب و فرهنگ فلسطین و جهان اسلام، بیتوجه به اقتضائات روزگار، و تحولات ویرانکنندهاش در بازگویی مصائب، همچنان آویختند به دامان شعر، و خواستند آن همه جنایت و ظلم را با زبانی تاریخگذشته بازگویند.
چیزی که عملا ناممکن بود. #محمود_درویش خوب است اما این #ویکتور_فرانکل است که دنیا را با خود همراه کرد. واقعیت این است که سردادن افغان از محنتهای روزگار در لفافهی کلام زیبا دیگر کارکرد برانگیزانندگی پایدار ندارد، چرا که استوار است بر تحریک عواطف و نه اقناع عقلانی. پس اگر فلسطین درک نمیشود امروز و دفاع مشروعش از بدیهیترین حقوق #تروریسم تلقی میشود در بخش بزرگی از دنیا، دلیلش این است که همچنان به اجمال حرف میزند و با تکیه بر قواعد اشارات نظر؛ برخلاف جبههی مقابل که قلم بهدست گرفت و ساده و صریح و مفصل مسائلش را روایت کرد.
✍️ علی اصغر عزتی پاک
#ادبیات #شعر
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
❓چرا بقیع تخریب شد؟
🏴 شش دلیل بر رد عقائد وهابیت
◻️ وهابیان و آل سعود بر حجاز و شهرهای مکه و مدینه و اطراف آن تسلط یافتند به خاطر برخی اعتقادات انحرافی و مخالف با اسلام اصیل این بناها را در تاریخ ۸ شوال ۱۳۴۴ هـ. تخریب نمودند و این اقدام ننگین را در تاریخ به نام خود ثبت کردند.
اما در ردّ عقاید وهابیه درباره مسائل مطرح شده با دلائل فراوانی می توان این عقاید را باطل دانست:🔻
1️⃣ سیره عموم مسملین جهان از همان زمان رحلت پیامبر(ص) تا به امروز بر این بوده که پیوسته در مراسم حج و در ایام دیگر به قصد زیارت نزد قبر آن حضرت می روند و این سیره را هیچ کس نمی تواند منکر شود.
2️⃣ برای بنای قبه و گنبد وبارگاه روی قبر در قرآن اشاراتی هست که مردم در زمان اصحاب کهف وقتی که از محل خواب آنها باخبر شدند بر روی آن مسجدی بنا کردند تا یاد آنها همیشه زنده بماند،
3️⃣ اگر این عمل در قرآن یا سیره منع شده بود، در طول ۱۴ قرن کسی خلاف بودن ساختن بنا بر روی قبر را هیچ یک از دانشمندان فرق اسلامی متعرض ومتذکر نشده اند، تا در قرن ۱۴ فقط پیروان این فرقه گمراه و رهبران آنها به این نتیجه رسیدند، در حالی که حتی روی قبر رهبران چهارگانه اهل سنت، قبه بنا کرده اند که تا کنون در بغداد باقی است.
4️⃣ در باب شفاعت خواستن از پیامبر (ص) و شفیع قرار دادن آن حضرت که اینان منکرند در زمان خود حضرت صحابه شخصاً از حضرت شفاعت می خواستند. انس بن مالک می گوید: از پیامبر(ص) درخواست کردم که در روز قیامت در حق من شفاعت کند وی درخواست مرا پذیرفت.
5️⃣ یا اینکه دربارة زیارت قبور در منابع اسلامی اعم از شیعه و سنی آمده است که پیامبر(ص) شخصاً به زیارت مدفونین در بقیع می رفت، به آنها سلام می کرد و به مردم سفارش می کردند به زیارت بقیع و مدفونین آن بروند. و باز از آن حضرت نقل است که فرمودند: هر کس قبر مرا زیارت کند شفاعتم بر او واجب است.
6️⃣ بنابر اعتقاد خود اهل سنت نیز ساختن بنا و قبه بر روی قبور ائمه (علیهم السلام) و انبیاء و شهدا و صالحین جایز است، تا اینکه دیگران به زیارت آن پرداخته و به آن تبرک جویند.
متن کامل + منابع:
https://hawzahnews.com/xb9DL
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
entekhabe_salehan_1809.pdf
2.89M
#صبح_صادق 999 منتشر شد
🔸سردار سلیمانی مرد دیپلماسی و میدان
🔸انصارالله پیروز میدان و دیپلماسی
🔸تولید و رفع موانع آن
🔸چالش مسئله اجتماعی
🔸صهیونیستها در محاصره مقاومت
🔸خشـم مقدس
🔸نامنویسیها پیامها و پیامدها
🔸تنور انتخابات داغتر شد
@ssweekly
#بیدارباش
🆔 https://eitaa.com/Bidarb_a_s_h
✳️نگاهی به شعار آقای لاریجانی برای انتخابات 1400
🔺آقای لاریجانی با شعار خاص "نه چکش نه کلید" وارد شده است. یا می گوید "پادگانی نیستم دادگاهی نیستم و..."
🔺آقای لاریجانی به دنبال این است که آقای رئیسی را نماد "چکش"، آقای سعید محمد و دهقان و... را نماد "پادگان" و آقای جهانگری را هم نماد "کلید" معرفی کند. در واقع آقای لاریجانی می گوید: من هیچکدام نیستم. در حالی که خود وی فرزند سپاه است. اخوی او رئیس قوه قضاییه بوده است. هشت سال پشتوانه کلید روحانی بوده است.
🔺مراقبت چنین دوگانه سازی هایی باشیم که ممکن است از سوی برخی دیگر نامزدها رخ دهد.
✍️ دفتر فرهنگی۵۷
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📌سومین گعده مداد الفضلا با موضوع بررسی تجربههای حرفهای اصحاب قلم و رسانه حوزوی
🖊با حضور #استاد_کاویانی (نویسنده و مدرس حوزه و دانشگاه)
🔻محل گعده، دفتر پایگاه خبری تحلیلی صدای حوزه
صدای حوزه💢 @sedayehowzeh
نویسندگان حوزوی
📌سومین گعده مداد الفضلا با موضوع بررسی تجربههای حرفهای اصحاب قلم و رسانه حوزوی 🖊با حضور #استاد_کا
#سومین گعده مدادالفضلاء به میزبانی «صدای حوزه» برگزار شد
✍ در این محفل صمیمی، جمعی از اصحاب قلم حوزه با قرائت یادداشت خود، از مشاوره استاد کاویانی بهره بردند.
🌱 گعده یادداشت خوانی هر ماه با حضور نویسندگان رسانه ای حوزه برگزار می شود.
#نویسندگان_حوزوی
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
خبر #صدای_حوزه از 👈 گعده یادداشت خوانی حوزویان
#ادبیات #نویسندگی #مطبوعات