🔹حماسه سیاسی🔹
🔸یازدهمین انتخابات
🔻سومین دوره مجلس شورای اسلامی
◽️تاریخ برگزاری: ۱۳۶۷/۱/۱۹
◽️تعداد واجدین شرایط: ۲۷ میلیون و ۹۸۶ هزار و ۷۳۶ نفر
◽️تعداد رای دهندگان: ۱۶ میلیون و ۷۱۴ هزار و ۲۸۱ نفر
◾️درصد مشارکت: ۵۹/۷۲
#انتخابات
#عکس_نوشت
❇️ به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/koshechin
🔹من احساس حقارت می کنم🔹
📣 امام خمینی
تاریخ اسلام جز یک برهه از صدر اسلام، جوانانی مثل جوانهای ایران ما سراغ ندارد. و ملتی مثل ملت ایران در تاریخ ثبت نشده است. شما در کجای تاریخ ـ جز یک برهه در صدر اسلام آن هم نه به طور وسیع بلکه به طور محدود ـ سراغ دارید که جوانان یک کشور این طور عاشق جنگ باشند؟ این طور عاشق دفاع از کشور خودشان باشند؟ و این طور ملت، همه با هم یک صدا دنبال پیروزی ارتش و سپاه پاسداران و سایر قوای مُسلَّحه باشند؟ و کجا دیدید که عاشقانه دنبال شهادت باشند؟ من به این چهرههای نورانی و بشّاش شما، و به این گریههای شوق شما حسرت میبرم. من احساس حقارت میکنم. من وقتی با این چهرهها مواجه میشوم. و این قلبهائی که به واسطۀ توجه به خدای تبارک و تعالی این طور در چهرهها اثر گذاشته است، احساس حقارت میکنم. من غیر از دعا که بدرقۀ شما کنم چیزی ندارم که به شما بکنم. من چطور به این احساسات خداگونه و به این توجهاتی که شما به خدای تبارک و تعالی دارید، و به این عزم راسخ شما و این شجاعت بی نظیر شما، چطور من میتوانم از شما ستایش کنم؟
📚 پرسنل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پادگان امام حسین و ولیعصر، ۱۳۵۹/۹/۱۵
#امام_خمینی
#رزمتدگان_اسلام
❇️ به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/koshechin
🔹مسئله بست🔹
📣 متفکر شهید استاد مرتضی مطهری
اسلام بست ندارد. در قدیم بست بود و خوب شد آن بست ها ور افتاد. کسی که جرمی مرتکب می شد و مأمورین می خواستند او را بگیرند، می رفت به خانه یک مرد متنفّذ، یک عالم روحانی و آنجا می نشست و هیچ قدرتی نمی توانست او را از بست خارج کند. جرم مرتکب شده بود و به حکم قانون عرفی و قانون شرعی باید محاکمه و مجازات شود، ولی نه، آقا رفته در فلان خانه بست نشسته و چه کسی جرئت می کند او را از بست بیرون بیاورد؟ ما خیال می کنیم در دستگاه الهی هم از این بست های موهوم وجود دارد! نه، این جور نیست. قسم به خود حسین بن علی علیه السلام این جور نیست. قسم به خود حضرت رضا علیه السلام این جور نیست. اصلًا این خلاف فکر حسین بن علی علیه السلام است، خلاف فکر علی بن ابیطالب علیه السلام است، خلاف فکر حضرت رضا علیه السلام است. آنها در همه عمرشان و در زندگی خودشان این حرف ها را نپذیرفتند، آیا در مماتشان می پذیرند؟! شما وقتی نهج البلاغه را مطالعه می کنید می بینید در این کتاب دو مطلب است که مرتب تکرار می شود: تقوا و عمل. ما چشم هایمان را می بندیم و می گوییم اینها را قبول نداریم. ما نه به تقوا اعتقاد داریم و نه به عمل، یک عمر زندگی می کنیم بدون تقوا و عمل، بعد وصیت می کنیم که ما را ببرند در نجف دفن کنند، کارمان درست می شود!!
📚 احیای تفکر اسلامی، ص ۴۶
#شهید_مطهری
#انحراف
❇️ به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/koshechin
🔹حماسه سیاسی🔹
🔸دوازدهمین انتخابات
🔻پنجمین دوره ریاست جمهوری
◽️تاریخ برگزاری: ۱۳۶۸/۵/۶
◽️تعداد واجدین شرایط: ۳۰ میلیون و ۱۳۹ هزار و ۵۹۸ نفر
◽️تعداد رای دهندگان: ۱۶ میلیون و ۴۵۲ هزار و ۵۶۲ نفر
◾️درصد مشارکت: ۵۴/۵۹
#انتخابات
#عکس_نوشت
❇️ به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/koshechin
🔹مکافات گناه🔹
📣 متفکر شهید استاد مرتضی مطهری
مسئله مکافات قابل توجه است. چنین چیزی به ما نگفته اند که هر گناهی عقوبتی در این دنیا دارد. خیلی از گناهان است که اساساً در این دنیا عقوبتی ندارد. هر گناهی در آن دنیا عقوبت دارد، اما خدا از بعضی گناهان در همین دنیا هم نخواهد گذشت. یکی از آن گناهانی که در همین دنیا عکس العمل دارد - که می توانید آن را تجربه و آزمایش کنید - گناه تهمت زنی و آبرو بری است. آن که تهمت به ناحق می زند، در یک روزی گرفتارش خواهد شد، حال یا کسی مثل خودش به او تهمت ناحق خواهد زد و یا به شکلی رسوا و مفتضح خواهد شد.
📚 آشنایی با قرآن، ج ۴، ص ۵۷
#شهید_مطهری
#تهمت
❇️ به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/koshechin
🔹آزادی🔹
✍ آیت الله العظمی مکارم شیرازی
فلسفه و ریشه علاقه انسان به آزادى الهام گرفته از وجدانیات او است، گرچه برهانى و استدلالى نیز هست، انسان، علاقمند به آزادى است چنانکه علاقمند به زیبائى است، او دوستدار گلى زیبا می باشد، و هرگز به دنبال استدلالى براى این دوستى نیست، یک مسئله فطرى و وجدانى است، این گرایش به آزادى نه تنها در انسان که در تمامى موجودات زنده نهفته است، حتى گیاه هم تمایل دارد آزادانه به هر سو رشد کند و محصور کردن آن در محیطى منافقات با طبیعت آن دارد، و چه بسیار دیده شده محصور کردن آن موجب پژمردگى و خشکى آن مى شود. شما اگر پرنده اى را در قفسى از طلا حبس کنید، و به او برسید و پرستارى کنید، باز مى بینید روز به روز پژمرده تر و ضعیف تر مى شود، و چه بسا خوانندگى خود را فراموش مى کند، معروف است اگر پرنده اى آزاد باشد و حبس شود، خواندن را فراموش مى کند، اینها که مى بینید مى خوانند پرندگانى هستند که از ابتداء در قفس به دنیا آمده اند، شما در باغ وحش مى بینید همه چیز فراهم است، و مصونیت براى حیوانات وجود دارد، ولى آنها رنجوراند، و عمرشان کوتاه، در حالى که اگر در میان جنگل و در دسترس حیوانات درنده باشند و طعمه آنها قرار گیرند ولى باز چون آزاداند شادابتر و قویتر و چه بسا عمرشان طولانى تر است.
در داستان ها مطالبى گفته اند که مؤید و شاهد این مطلب است، داستان آن بازرگانى که به هند رفت و طوطى را گرفته در قفس کرد معروف است، با این که بسیار به او توجه داشت ولى طوطى از اسارت رنج مى برد و در نهایت با یاد گرفتن درسى که دوستان او توسط آن بازرگان به او تعلیم کردند، خود را به مردن زده و رها شد.
چرا حیوان با تمام خطرات جنگل پذیراى آزادى در جنگل است، و حاضر به حبس نیست، چرا انسان و حتّى گیاهى از سلب آزادى رنجور شده و مى میرد؟
نکته مهم این است که شکوفائى استعدادهاى هر موجودى در مسیر تکامل، هرگز با حبس شدن او حاصل نمى شود پیمودن این مسیر بدون آزادى ممکن نیست.
آزادى هدر دادن نیروها و سرمایه ها نیست، بلکه وسیله شکوفائى و بارور شدن استعدادها است.
از این جا آزادى منطقى و معقول از غیر منطقى و نامعقول جدا مى شود، تفاوت آزادى اسلامى با آزادى غربى روشن مى گردد؛ آزادى در منطق عقل و اسلام عبارت از آزاد بودن براى پیمودن مسیر تکامل و به فعلیت رسیدن استعدادها و شکوفائى خلاقیت ها است، اما آزادى شهوات و اسیر شدن انسان در چنگال هواها و پستیها که مایه هدر رفتن آب حیات و عمر و نیروهاى انسان در باتلاق رذالت ها و بیچارگى ها است، نه جنبه منطقى، نه عقلى و نه اسلامى دارد.
📚 اخلاق اسلامی در نهج البلاغه، ج ۲، ص ۸۲
#آیت_الله_مکارم_شیرازی
#اخلاق
❇️ به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/koshechin
🔹حماسه سیاسی🔹
🔸سیزدهمین انتخابات
🔻همه پرسی بازنگری قانون اساسی
◽️تاریخ برگزاری: ۱۳۶۸/۵/۶
◽️تعداد واجدین شرایط: ۳۰ میلیون و ۱۳۹ هزار و ۵۹۸ نفر
◽️تعداد رای دهندگان: ۱۶ میلیون و ۴۲۸ هزار و ۹۷۶ نفر
◾️درصد مشارکت: ۵۴/۵۱
#انتخابات
#عکس_نوشت
❇️ به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/koshechin
🔹اگر ما در زمان علی بودیم🔹
📣 متفکر شهید استاد مرتضی مطهری
ممکن است ما اگر در زمان علی علیه السلام بودیم در جنگ جمل شرکت می کردیم، در جنگ صفین هم شرکت می کردیم ولی باور نکنید اگر ما با علی می بودیم جرأت می کردیم که در جنگ خوارج هم شرکت بکنیم برای اینکه آنجا علی به جنگ کسانی رفت که «قائِمُ اللَّیلِ وَ صائِمُ النَّهار» بودند، یعنی مردمانی که از سر شب تا صبح عبادت می کردند و روزها روزه دار بودند و در پیشانی آنها آثار سجده بود: جِباهاً قَرِحَةً پیشانی هایی که از بس سجده کرده بودند قرحه دار شده بود. چه کسی جرأت داشت با اینها بجنگد؟! فقط علی می توانست چون به ظاهر نگاه نمی کرد، با اینکه علی اقرار می کند که اینها مردمانی متظاهر و دروغگو نبودند. عمده این است. اگر منافق می بودند مهم نبود ولی خیر، اینها شب ها نماز می خواندند و روزها روزه دار بودند اما وجودشان برای اسلام خطر است، جامدهایی هستند که برای اسلام ضررشان از دشمنان اسلام بیشتر است. و اگر علی در آن روز شمشیر به روی خوارج نکشیده بود و اگر شخصیت علی نبود و آن نصوصی که پیغمبر درباره علی کرد و اگر آن مقام علی، ایمان علی، زهد و تقوای علی نبود، بعد از علی هم هیچ خلیفه ای قدرت نداشت با خوارج بجنگد، هیچ سربازی جرأت نمی کرد به جنگ خوارج برود. ولی چون علی پیشقدم شده بود، آنها هم با خوارج می جنگیدند؛ می گفتند اینها کسانی هستند که علی با اینها جنگیده است، اگر جنگیدن با اینها خلاف حق بود علی با اینها نمی جنگید.
📚 اسلام و نیازهای زمان، ج ۱، ص ۷۵
#شهید_مطهری
#خوارج
❇️ به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/koshechin
🔹کار و تلاش🔹
✍ آیت الله العظمی جعفر سبحانی
در افسانه های پیشینیان آمده است که در نقاط گوناگون زمین گنج هائی است و روی هر گنجی اژدهائی است و تا بر آن پیروز نشویم. گنج میسر نخواهد شد. بسیاری از مردم این مطلب را افسانه پنداشته و گروهی نیز به ظاهر آن اکتفا کرده اند. یعنی تصور نموده اند که واقعا در زیر زمین گنج ها و دفینه هائی است و حقیقتا روی هر گنجی ماری خوابیده است در صورتی که جمله فوق حقیقتی را در بر دارد و آن گنج ها همان ذخائر فکری یا طبیعی است که در اختیار بشر گذارنده شده، و موهبت هائی است که خداوند بزرگ به ما داده است. آن مارها کنایه از مشکلات و مشقت هائی است که باید بشر در راه تحصیل آن متحمل گردد.
ادیسون می گوید: هیچ یک از اختراعات من محلول تصادف نیست. وقتی که معتقد شدم فلان کار نتیجه بخش است خودم را به آن کار می بندم و تجربه روی تجربه می کنم تا کامیاب شوم.
نیوتن می گوید: اگر من به جائی رسیده ام بر اثر کار و کوشش است.
میکالنژ می گوید: اگر مردم می دانستند که برای احراز مقام استادی چه رنج ها برده ام از دیدن شگفتی های هنرم متعجب نمی شدند.
و به قول بزرگمهر باید لب فروبست و بازو گشود و کار کرد و دم نزد و یقین نمود که کلید طلایی کامیابی کار و کوشش است. براستی برخی از مردان روان عظیمی دارند و روح آنها بسان دریا بی قرار است. حرارت و عشق و علاقه آنها به کار و هدف، آنها را به جنبش و حرکت در می آورد. حتی در لحظات سخت زندگی نیز دست از کار و کوشش بر نمی دارند.
مورخ بزرگ اسلامی، ابن خلدون، شاهکار نفیس خود به نام مقدمه بر تاریخ را در تبعید گاه نوشته است.
فیلسوف شرق، خواجه نصیر الدین طوسی، که مدت ها در قلعه الموت از طرف فرقه اسماعیلیه باز داشت بود کتاب بزرگ و ذیقیمت خود به نام شرح اشارات را در آن زندان نوشته است. دانشمند بزرگ ما، مرحوم شهید اول، اثر ارجداری به نام لمعه را که متن قوانین اسلامی است در زندان دمشق نوشته است. سروالترراله تاریخ دنیا را در زندان نوشته است. رابن کرمو شاهکار ادبیات انگلستان را در زندان به وجود آورده است. ما در این قسمت به همین اندازه اکتفا کرده و سخنانی از بزرگان برای خوانندگان گرامی نقل می نمائیم.
رسول گرامی کارگری را دید که دستش آماس کرده بود. دست او را بلند کرد و فرمود: آتش دوزخ هیچ گاه این دست را نمی سوزاند. این دستی است که خدا و پیامبر او آن را دوست می دارند. هر کس از دسترنج خود زندگی کند خدا با نظر رحمت به او می گردد.
عابدی خدمت پیامبر رسید. به عرض حضرتش رساندند که او تمام سال را با عبادت می گذراند و مخارج عائله او را برادرش می دهد. پیامبر فرمود: برادر او که متکفل مخارج عائله اوست از وی در نزد خدا مقربتر و از او عابدتر است.
امیرمؤ منان در مسجد کوفه به دسته ای برخورد کرد که در گوشه ای نشسته بودند. از خصوصیات آنها پرسید. عرض کردند: رجال الحق هستند و اگر کسی چیزی به آنها بدهد می خورند والا صبر می نمایند. فرمود: سگان بازار کوفه نیز چنین هستند. اگر استخوانی برسد می خورند و گرنه صبر می کنند. سپس دستور داد که حلقه رجال الحق پراکنده شود و هر کدام دنبال کاری بروند.
سعادت و خوشبختی در خانه کسی را می زند که ساعی و کوشا باشد. کسانی که جهان را تکان داده اند، از نظر مواهب عقلی و فکری، زیاد فوق العاده نبوده اند؛ بلکه شالوده موفقیت آن ها را کار و کوشش و بعدا ثبات و استقامت تشکیل می داده است. بزرگان جهان برای تامین زندگی از تصدی کارهای کوچک پروائی نداشتند. بسیاری از شاگردان حضرت امام صادق علیه السلام روغن فروش، کفش دوز، شتردار، و ... بودند. افلاطون هنگام سیاحت در مصر مخارج سفر خود را از روغن فروشی در می آورد. لینه گیاه شناس معروف کفش دوز بود.
بدبختانه یکی از فحش های رجال ما این است که در مقام مذمت افراد می گویند: حمال! در صورتی که باربری شغل شریفی است و اگر یک روز باربران اسکله دست به اعتصاب بزنند، یا باربران یک شهر دست از کار بکشند، زندگی فلج می شود.
پیشوای بزرگ جهان انسانیت حضرت امیر مومنان علیه السلام با دست خود باغ های زیادی احداث می کرد و بعدا به بینویان واگذار می نمود. با قدرت بازوان خود قنات های متعددی در گوشه و کنار مدینه بوجود آورد و از عرق ریزی در راه کار هرگز واهمه نداشت.
پیامبر اسلام کسی را که سرباز اجتماع باشد لعن نموده و او را از رحمت خدا دور دانسته است.
📚 رمز پیروزی مردان بزرگ، ص ۲۱ - ۲۷
#آیت_الله_جعفر_سبحانی
#کار
❇️ به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/koshechin
🔹علی را چی کُشت🔹
📣 متفکر شهید استاد مرتضی مطهری
اولین جریان جمودی که در دنیای اسلام پیش آمد همین جمودی است که اینها به خرج دادند. اگر بخواهید بفهمید جمود با دنیای اسلام چه کرده است، همین موضوع را در نظر بگیرید که علی بن ابیطالب را چی کشت؟ یک وقت می گوییم علی را کی کشت و یک وقت می گوییم چی کشت؟ اگر بگوییم علی را کی کشت؟ البته عبد الرحمن بن ملجم، و اگر بگوییم علی را چی کشت، باید بگوییم جمود و خشک مغزی و خشکه مقدسی. همین هایی که آمده بودند علی را بکشند، از سر شب تا صبح عبادت می کردند. واقعاً خیلی تأثرآور است. علی به جهالت و نادانی اینها ترحم می کرد، تا آخر هم حقوق اینها را از بیت المال می داد و به اینها آزادی فکری می داد. بالاخره توطئه چیدند که سه نفر را از بین ببرند، همان جریان توطئه ای که می دانید. تنها کسی که موفق شد، عبد الرحمن بود و البته او از دیگران هم کمک گرفت. ابن ابی الحدید می گوید: اگر می خواهید بفهمید که جمود و جهالت چیست، به این نکته توجه کنید که اینها وقتی که قرار گذاشتند این کار را بکنند، مخصوصاً شب نوزدهم رمضان را انتخاب کردند. گفتند: ما می خواهیم خدا را عبادت بکنیم و چون می خواهیم امر خیری را انجام بدهیم، پس بهتر این است که این کار را در یکی از شب های عزیز قرار بدهیم که اجر بیشتری ببریم. در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان آن کاری را که نبایستی بکنند، کردند.
📚 اسلام و نیازهای زمان، ج ۱، ص ۷۷
#شهید_مطهری
#خوارج
❇️ به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/koshechin
🔹حماسه سیاسی🔹
🔸چهاردهمین انتخابات
🔻دومین دوره مجلس خبرگان رهبری
◽️تاریخ برگزاری: ۱۳۶۹/۷/۱۶
◽️تعداد واجدین شرایط: ۳۱ میلیون و ۲۸۰ هزار و ۸۴ نفر
◽️تعداد رای دهندگان: ۱۱ میلیون و ۶۰۲ هزار و ۶۱۳ نفر
◾️درصد مشارکت: ۳۷/۹
#انتخابات
#عکس_نوشت
❇️ به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/koshechin
🔹هتک حرمت🔹
📣 رهبر معظم انقلاب اسلامی
فضای اهانت و هتک حرمت در جامعه، یکی از آن چیزهائی است که اسلام مانع از آن است؛ نباید این اتفاق بیفتد. فضای هتک حرمت، هم خلاف شرع است، هم خلاف اخلاق است، هم خلاف عقل سیاسی است. انتقاد، مخالفت، بیان عقاید، با جرأت، هیچ اشکالی ندارد؛ اما دور از هتک حرمت ها و اهانت ها و فحاشی و دشنام و این چیزها. همه هم در این زمینه مسئولند. این کار علاوه بر اینکه فضا را آشفته می کند و اعصاب آرام جامعه را به هم می ریزد - که امروز احتیاج به این آرامش هست - خدای متعال را هم از ما خشمگین می کند. من می خواهم این پیامی باشد به همهی آن کسانی که یا حرف می زنند، یا می نویسند؛ چه در مطبوعات، چه در وبلاگ ها. همهی اینها بدانند، کاری که می کنند، کار درستی نیست. مخالفت کردن، استدلال کردن، یک فکر سیاسی غلط یا یک فکر دینی غلط را محکوم کردن، یک حرف است، مبتلا شدن به این امرِ خلاف اخلاق و خلاف شرع و خلاف عقل سیاسی، یک حرف دیگر است؛ ما این دومی را به طور کامل و قاطع نفی می کنیم؛ نباید این کار انجام بگیرد. متأسفانه بعضی این کار را می کنند. من بخصوص به جوان ها توصیه می کنم. بعضی از این جوان ها بلاشک مردمان بااخلاص و مؤمن و خوبی هم هستند، اما خیال می کنند این وظیفه است؛ نه، من عرض می کنم این خلاف وظیفه است، عکس این وظیفه است.
📚 بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری، ۱۳۸۹/۱۲/۱۹
#رهبر_انقلاب
#هتک_حرمت
#خلاف_شرع
#خلاف_عقل
❇️ به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/koshechin