⭕️ صنعت پرورش مرغ برزیل محرک توسعه اقتصادی و اجتماعی 🇧🇷
🔹️ کیفیت و بهرهوری بالای مرغ برزیلی باعث تبدیل شدن این کشور به بزرگترین صادرکننده مرغ شده است. این کشور، سومین تولیدکننده مرغ در جهان است که تولید آن به ۱۳.۵ میلیون تن در سال میرسد. از این مقدار، ۴.۲ میلیون تن از آن صادر میشود. حدود ۱.۵ درصد از GDP این کشور تنها وابسته به صنعت طیور است.
🔹️ کشور برزیل به دلیل رعایت مقررات پرورش اسلامی و ذبح حلال تبدیل به بزرگترین صادرکننده مرغ حلال در جهان شده است.
🔹️ اقلیم تحت_استوایی (sub-tropical) برزیل بهترین شرایط آب و هوایی را برای پرورش مرغ ایجاد کرده است. پرورش مرغ در این کشور در سیستم نیمه بسته با تهویه هوا، نور طبیعی روز و بدون استفاده از سیستم گرمایشی صورت میگیرد. مصرف انرژی در این روش پرورش ۲۵ درصد کمتر از انگلستان است.
🔹️سیستم پرورش نیمه باز علاوه بر مثبت بودن در بحث #حقوق_حیوانات به دلیل تهویه دائمی هوا باعث کاهش بیماریهای هوابرد در ماکیان شده است. تراکم پرورش در این سیستم حدود ۱۳ درصد از کمتر از پرورش در اروپاست. این موضوعات باعث شده است تا مصرف آنتیبیوتیک به طور محسوسی کمتر از کشورهای پیشرفتهای همچون هلند شود.
🔹️ دیگر عامل مهمی که باعث افزایش بهرهوری در این صنعت برزیلی شده است سیستم یکپارچه و متمرکز کشت تا صادرات است. در این سیستم کشاورزی، پرورش مرغ، کشتارگاه و بستهبندی و صادرات در یک مکان صورت میگیرد و باعث شده تا نیاز به حمل و نقل کاهش یافته و بهرهوری سیستم بالاتر رود. همچنین، این سیستم پرورش و کشتارگاه شخصی تاثیر بهسزایی در کاهش انتقال بیماریهای ناشی از استفاده اشتراکی شده است.
🔹️از آنجایی که بیشتر تولیدکنندگان طیور در این کشور دارای کسبوکارهایی با اندازه کوچک و متوسط هستند، این صنعت در توسعه اجتماعی و اقتصادی جامعه روستایی برزیل نقش به سزایی داشته است. این بخش از اقتصاد برزیل ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر را به طور مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار کرده است.
#دیگران_چه_می_کنند
#از_دنیا_چه_خبر
🌐https://brazilianfarmers.com/
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️آیا گوشت ماهی تیلاپیا مضر است؟
🔹️تکاور محمدیان با اشاره به ارزش غذایی تیلاپیا اظهار داشت: "مهمترین موضوع در زمینه گوشت این آبزی نسبت امگا ۳ به امگا ۶ آن است و این نسبت در ماهی کپور، قزل آلا سردابی، میگو، تخم ماهیان خاویاری و گوشت خاویار با تیلاپیا تفاوت زیادی ندارد و حتی این نسبت در گوشت مرغ، گوسفند و گاو از این هم کمتر است".
🔹عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: "برخی نسبت به همه چیز خوار بودن این ماهی ایراد میگیرند درحالی که بسیاری از ماهیهای دیگر این چنین هستند. تغذیه فیتوفاگ (ماهی قزل) به این شکل است که کود حیوانی را به آب میدهند و در چرخه فتوسنتزی زیر آب این ماهی از فیتوپلنکتونهای آزاد شده از همین کود تغذیه میکند و حتی ماهی کپور نیز از کود دیگر حیوانات مصرف میکند و وقتی به صورت تخصصی این مسئله بررسی شود متوجه میشویم که موضوعی عادی میان حیوانات است. "
#تیلاپیا
#ماهی_راهبردی
#تولید_غذا_بدون_آب
https://www.yjc.news/00Wcav
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ جهش آبزیپروری و توسعه پایدار روستایی برزیل با تیلاپیا 🇧🇷
🔹️صنعت پرورش ماهی برزیل سالانه حدود ۱۱٪ رشد دارد. این صنعت در سی سال گذشته از سال ۱۹۸۷ تا سال ۲۰۱۷ از تولید ۳۰۰ هزار تن به ۵.۹ میلیون تن رسید. ارزش این صنعت در این سالها از ۳۰۴ میلیون دلار به ۱۱ میلیارد دلار رسید.
🔹️ در حال حاضر تولید تیلاپیا در برزیل دارای یک برنامه شتابدار است به طوری که میزان تولید این محصول از ۳۷۵ هزار تن در سال ۲۰۱۷ به ۴۵۰ هزار تن در سال ۲۰۱۹ رسید و مقام چهارمین تولید کننده تیلاپیا را از آن خود کرد. برنامه تولید این ماهی برای سال ۲۰۲۰ حدود ۴۹۰ هزار تن بود که آمارهای آن هنوز منتشر نشده است.
🔹️این کشور که در سال ۲۰۱۸ با صادرات ۱۸ هزار تن بزرگترین صادر کننده تیلاپیا در جهان شد که نشان از بالا بودن پتانسیل این صنعت در جهان دارد.
🔹جالب است بدانید نسبت مصرف خوراک به تولید گوشت در تیلاپیا بسیار بالاست و اقتصادی ترین ماهی برای پرورش محسوب میشود. این نسبت در تیلاپیا ۱.۴ است. یعنی تیلاپیا با مصرف ۱.۴ کیلوگرم خوراک، یک کیلوگرم وزن خروجی دارد. این مقدار در مرغ برزیل که بیشترین بهرهوری را دارد ۱.۸ است.
🔹️ رابوبانک که یک بانک برزیلی فعال در زمینه سرمایهگذاری بخش کشاورزی و توسعه پایدار کشاورزی است اعلام کرده است که این صنعت به دلیل نیاز به سرمایه کم و تکنولوژی محدود در مزارع کوچک و متوسط حاشیه سود ۲۰٪ (دلاری) خواهد داشت که عاملی مهم در توسعه روستایی این کشور محسوب میگردد.
#تیلاپیا
#ماهی_راهبردی
#تولید_غذا_بدون_آب
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ تیلاپیا چگونه آبزی پروری مصر 🇪🇬 را متحول کرد؟
🔹 مصر در حال حاضر ششمین پرورش دهنده آبزیان و سومین تولید کننده #تیلاپیا در جهان است. صنعت آبزی پروری مصر از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۹ سه برابر بزرگتر شده و این امر مدیون رشد انفجاری بخش پرورش تیلاپیا در این کشور است.
🔹️دولت مصر در پی افزایش سرانه مصرف ماهی در بین مردم است تا این منبع پروتئین بومی را در اختیار جمعیت ۱۰۰ میلیونی در حال رشد کشورش قرار دهد. دولت مصر برنامهای مترقی برای رشد این صنعت تا سال ۲۰۳۰ تدوین کرده است. طبق تخمین سالهای گذشته میزان تولید تیلاپیا در سال ۲۰۲۰ به ۱.۵ میلیون تن رسیده است.
🔹️ فعالیتهای پرورش تیلاپیا در اطراف و انتهای رود نیل به خصوص در دو شهرستان دمیاط و الرشید در مصب رود نیل متمرکز شده است.
🔹️به گزارش وزارت کشاورزی آمریکا دلیل رشد صنعت آبزی پروری مصر استفاده از تکنولوژیهای جدید مانند خوراک اکسترود ماهی (Extruded feed)، سیستم چرخه آب، روشهای نوین مدیریت فارم ذکر شده است.
🔹️ صنایع وابسته به ماهی مانند مراکز تولید خوراک نیز در این بخش منتفع میشوند. در حال حاضر ۷۰ آسیاب تولید کننده خوراک دام خصوصی در این کشور فعال هستند که ۹۰ درصد خوراک این کشور را فرآوری میکنند. حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد از خوراک این صنعت به صورت سنتی و ۱۵ تا ۲۰ درصد به شکل اکسترود تولید میگردد.
🖊 در حال حاضر یک تهدید صنعت آبزیپروری مصر را تهدید میکند که همان سد النهضه در اتیوپی است و میتواند بر میزان آب ورودی رود نیل تاثیر بگذارد. ۸۵٪ از آب ورودی نیل به مصر از ارتفاعات اتیوپی سرچشمه میگیرد و آب این رود تاثیر حیاتی بر زندگی مردم مصر، دارد.
🖊 کشور ما بیش از ۱۰ سال پیش تاکنون با سختگیریهای شدید محیط زیستی کار تحقیقات پرورشی تیلاپیا را شروع کرد ولی تا این اواخر حتی اجازه پرورش در مناطق مرکزی ایران و بدور از آبهای آزاد را نداشت. چشم انداز تولید این ماهی در حال حاضر از سوی وزارت جهاد کشاورزی ۱۰۰ هزار تن است که بسیاری از کارشناسان معتقدند رسیدن به این رقم نیازمند از بین رفتن موانع تولید از جمله قوانین غیر اصولی است که اجازه پرورش کنترل شده این ماهی را در مراکز اصلی پرورش ماهی بدهد.
#تیلاپیا
#ماهی_راهبردی
#تولید_غذا_بدون_آب
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مهندسی حرفهای در آبیاری درختان با آب باران. کرمان آبان ۹۹
🔹️ آبخیزداری راه نجات مناطق خشک از جمله اقلیم ایران است که در آن آب باران را حتما باید به درون خاک نفوذ داد ، در غیر این صورت یا تبخیر شده یا از مرزها خارج میشود.
#آبخیزداری
#بحران_مدیریت_آب
📢 کانال واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نقش حیوانات در مهار آتشسوزی
🔹️ وجود حیوانات در مراتع و جنگلها عاملی تعیین کننده در بقای محیط زیست است، همانطور که سگ آبی با ایجاد آببندهای طبیعی با باتلاقی کردن زمینها مانع گسترش آتشسوزی میشود، چرای دام در مراتع نیز با کنترل علفهای خشک فصلی نیز مانع گسترش آتشسوزیها در مراتع و جنگلهای بلوط کشورمان میشوند.
#بهره_برداری_صیانتی
#ورود_دام_به_مرتع
#چرای_صیانتی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕️ تحلیلهای ناقص برخی اقتصادخواندهها
goo.gl/MUUDKA
📅 تاریخ انتشار اولیه : ۱۰ مرداد ۱۳۹۶
🔹برخی دوستان با مشاهده مطالبی از جنس تصویر ضمیمه شده به همین پست که سهم GDP بخشهای سه گانه صنعت، تجارت و کشاورزی را نشان میدهد این تحلیل را ارائه میدهند که هر چه به سمت کشورهای توسعه یافته میرویم نقش کشاورزی در اقتصاد کشور کم رنگتر می شود.
🔹نکته اصلی اینجاست که در این تحلیلها تنها سهم agriculture بررسی می شود و نه سهم agribusiness (کسب و کار کشاورزی)
🔹همانطور که مستحضرید با توسعه کشورها بخش کشاورزی از شیوه های مدیریت سنتی به مدلهای صنعتی تغییر پارادایم می دهند.
🔹از پیامدهای این تغییرات کاهش نیروی کار و ارزش افزوده مستقیم از کشاورزی سر مزرعه و توسعه خدمات و صنایع پسین و پیشین کشاورزی است (مثل صنعت ساختمان خودمان).
🔹برای مثال خود کشاورز عملیاتهای کشاورزی را انجام نمی دهد بلکه شرکتهای خدماتی هستند که طی قراردادی این کار را برای کشاورز انجام می دهند؛ یا برای تولید نهاده های کشاورزی و فرآورده های کشاورزی صنایعی درگیر می شوند.
🔹بنابراین زمانی تحلیل دقیقتر از اقتصاد کشورها ارائه می شود که کل زنجیره رشته موضوعات تولیدی از صفر تا صد با هم دیده شود.
🔹همانطور که مستحضرید کشور توسعه یافته ای را نمی یابید که کشاورزی خود را برون سپاری کند. مثلا امریکا شاید صنعت تولید قطعات گوشی و لپ تاپ را به هند و چین بسپارد ولی در کشاورزی این چنین نیست. سایر کشورهای قدرتمند و حتی کشورهای اروپایی که در مسائل سیاسی با کشوری دیگر تنشی ندارند باز به تولید داخلی کشاورزی اهتمام دارند.
🔹 درونزایی بخش کشاورزی و غذا از جهات تامین امنیت ملی، توسعه اقتصاد روستایی، اشتغالزایی متوازن، حفظ هویت روستایی و حفظ و احیای منابع طبیعی امری ضروری برای کشورهاست.
#تحلیل_راهبردی
#اقتصاد_مقاومتی
#رونق_بازار
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 https://t.me/joinchat/AAAAAEMLE1NBxE6ePIdZTQ
⭕ ۱۰۰ هزار تن کالا در حال فاسد شدن در گمرک شمال/ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن روی آب
🔹️معاون فنی گمرک اظهار کرد: در حال حاضر ۱۰۰ هزار تن کالای در حال فاسد شدن در گمرک بنادر شمال وجود دارد.
🔹️ همچنین، این مقام مسئول بیان داشت: در حال حاضر ۲۷ کشتی حامل با وزن یک میلیون و ۲۷۴ هزار تن کالای اساسی شامل ذرت، جو، روغن، کنجاله سویا، دانههای روغنی، گندم و شکر به دلیل مشکلات اسنادی اجازه پهلوگیری در بنادر را ندارند.
🔹️ از جمله مشکلات این کالاها نداشتن ثبت سفارش، مشکلات عدم تخصیص ارز و عدم ارائه کد رهگیری بانکی میتوان نام برد.
🖊 در حال حاضر، گمرک ایران مشکلاتی نظیر بروکراسی گیجکننده اداری و سلیقهای بهخصوص در حوزه ثبت سفارش و قوانین ترخیص دارد. علاوه بر این، تغییرات غیرقابل پیشبینی و دستوری در حوزه قوانین ترخیص نیز باعث دو چندان شدن مشکلات میشود. همچنین، سیاست غیر شفاف در نحوه مدیریت گمرکات، کشور را در سالهای اخیر دچار ضررهای هنگفت کرده که خروجی آن فاسد شدن میلیونها تن مواد غذایی و سایر کالاهای مورد نیاز داخل است.
#محاکمه_مسئولین_ناکارآمد
#زمین_سوخته
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
#اینفوگرافیک
🔸میانگین قیمت نهادههای دامی چه میزان تغییر کرده است؟
🔻پ. ن: اگر دولت نسبت به تأمین کمبودهای نهادههای دامی در ماههای آتی اقدام نکند، در سال آینده کشور با مشکل کاهش تولید گوشت و لبنیات مواجه خواهد شد.
#زمین_سوخته
✅کانال واحد اقتصاد مؤسسه مصاف
@masaf_eco
⭕️ بازهم غافل گیری در راه است؟/ هشدار باران شدید و آبگرفتگی در ۸ استان
🔹معاون پیشبینی هواشناسی: از فردا تا ۲۷ تیر، به تدریج در هرمزگان، گلستان، جنوب سیستانوبلوچستان، کرمان، شمال آذربایجانغربی، فارس، آذربایجان شرقی و کهگیلویهوبویراحمد بارش شدید باران همراه با وزش باد شدید، جاری شدن روانآب در مسیلها، آب گرفتگی معابر، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها و انسداد موقت جادهها پیشبینی میشود.
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
📢 کانال واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ توصیه سازمان غذا و دارو آمریکا: تیلاپیا بخورید!
🔹️هرچند در حال حاضر در کشور ما مخالفتهایی غیرمنطقی با مصرف تیلاپیا وجود دارد، با این حال همانطور که در این جدول مشخص است سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) در توصیه غذایی خود در مورد آبزیان، آنها را به سه دسته: بهترین گزینهها، گزینههای خوب و گزینههای نامناسب تقسیمبندی کرده است که ماهی تیلاپیا در دسته بهترین گزینه قرار میگیرد.
#تیلاپیا
#تولید_غذا_بدون_آب
#ماهی_راهبردی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ وزارت آب و محیط زیست؛ مشکل گشا یا مشکل ساز؟
🔹️ حمید سینی ساز، کارشناس مسائل آب و محیط زیست در خصوص مشکلات آب بر این باور است که مشکل ما در بحث آب نگاه کالایی به آن است. این یعنی که وزارت نیرو اختیار آب را بر عهده میگیرد و آن را در بخش های مختلف توزیع میکند، آن هم بدون اینکه مسئولیت آنچنانی در بحث نحوه استفاده آن در تولیدات پایین دستی آن قبول کند.
🔹️ این کارشناس حوزه آب افزود وزارت نیرو که متولی آب در کشور ماست تنها وظیفه تولید آن دسته محصولات پایین دستی آب را دارد که از جنس تامین آب شرب و برق است. البته طبق یک قانون نانوشته این وزارت بروی عدم قطعی و جیره بندی آب کلانشهرها حساسیت دارد ولی برخی مناطق دور افتاده حتی تا امروز مشکل آب شربشان حل نشده است.
🔹️ وی در بحث وزارت آب و محیط زیست اظهار کرد که مشکل این وزارتخانه اضافه کردن اختیارات در بحث منابع آب بدون دادن مسئولیت است. یعنی این وزارتخانه نیز مانند وزارت نیرو نیز مسئولیتی در رابطه با تولیدات کشاورزی که وابسته به آب هستند حس نخواهد کرد و کشور را به یک تله سیستمی برای سهمخواهیهای بین استانی از منابع آبی سوق خواهد داد.
🔹️ حمید سینی ساز در ادامه تشکیل "وزارت آب، محیط زیست و کشاورزی" را به عنوان یک راهکار مفید برای رسیدن به یک سیاست گزاری صحیح در حوزه آب و زمین معرفی کرد که اختیارات منابع آب و زمین را به همراه مسئولیت تولید غذای کشور به صورت توامان داشته باشد.
#بحران_مدیریت_آب
#آب_هست_اما_ول_است
#آبخیزداری
#امنیت_غذایی
🌐http://fna.ir/2io8v
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ باغبانی در پشتبام کارخانه ، تلفیقی از صنعت و کشاورزی
🔹️ سقف این کارخانه تولید ماء شعیر در شهر لیوژو چین تبدیل به یک روف گاردن (باغ پشت بامی) شده است. سقف این کارخانه ۲۰۰۰ متر فضای بلا استفاده را تبدیل به بستری برای کشت گیاهان کرده است. در این باغ برنج، سبزیجات و حتی نیلوفر آبی کشت میشود.
🔹️این فضا میتواند به کشت محصولات تحقیقاتی کارخانه اختصاص یابد یا حتی به عنوان فضای سبز برای صرف اوقات فراغت کارگران و کارمندان اختصاص یابد.
🔹️ تصور کنید که شهرها چندین میلیون هکتار فضا را میتوانند به این کار اختصاص دهند!
#از_دنیا_چه_خبر
#دیگران_چه_می_کنند
#باغبانی_در_پشت_بام
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ نشست و مصاحبه پیرامون بررسی تولید شتر در ایران
🔹️گفتگوی زنده در وویس چت کانال تلگرام امنیت غذایی مصاف با حضور جناب آقای دکتر نیاسری استاد دانشگاه تهران و متخصص پرورش و احیای نژاد شتر
📅 تاریخ: سهشنبه ۲۲ تیرماه ساعت ۲۰:۰۰
#پرورش_شتر
#دام_راهبردی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
🔴 #هشدار | ویروس خطرناک در کمین گلخانه های گوجهفرنگی
🔹مدیر حفظ نباتات استان یزد نسبت به ورود بیماری ویروسی چروکیدگی قهوهای گوجه فرنگی (Rugose) به گلخانهداران هشدار داد.
🔹وی يادآور شد: خوشبختانه تاکنون این بیماری ویروسی در داخل کشور مشاهده نشده ولیکن با توجه به این که گلخانههای کشورهای آمریکایی، اروپایی و حتی ترکیه گرفتار این بیماری ویروسی شدهاند، باید مراقبتهای لازم جهت جلوگیری از شیوع آن در کشور به کار گرفته شود.
🔹فتاحی همچنین از گلخانهداران خواست تا در صورت مشاهده علائم مشکوک در محصول گوجهفرنگی به کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی مراجعه کنند تا عملیات ریشهکنی و مبارزه با این بیماری انجام گیرد.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
🔸🔶 آیه ۱۷ سوره غاشیه
💠 أ فَلا يَنْظُرُونَ إِلَي الْإِبِلِ کَيْفَ خُلِقَتْ
📎 ترجمه آیه: آیا آنان به شتر نمی نگرند که چگونه آفریده شده است؟!
#پرورش_شتر
#دام_راهبردی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ تریبون صدا و سیمای جمهوری اسلامی در خدمت منافع استکبار جهانی!
🔹هم اکنون اخبار ساعت ۲۱ شبکه ۱ سیما با قرار دادن آنتن یکطرفه در اختیار یکی از مهندسین حوزه عمران آب(؟!) از او خواست درباره تغییرات اقلیمی نظر دهد و او نیز با تکرار مواضع مورد علاقه دولتهای غربی و گلوبالیستی مبنی بر تغییرات اقلیمی با علت گازهای گلخانهای بر لزوم همکاری ایران در چارچوب توافقنامه پاریس تاکید کرد!
🔹متأسفانه شاهد رویکرد غلط صدا و سیمای ایران در قبال پدیده تغییرات اقلیمی هستیم و به نظر میرسد، خشکسالی (یا بهتر بگوییم فاجعه در مدیریت منابع آب) فرصت خوبی را در اختیار برخی مخالفان استقلال و امنیت کشور قرار داده تا با استدلالهای ضعیف و مورد مناقشه، سیاستهای امنیت غذایی کشور مبتنی خودکفایی در تولید محصولات اساسی را هدف بگیرند!
#توافقنامه_پاریس
#فریب_جهانی
#زمین_سوخته
📢 کانال واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
🕊توئیت واحد امنیت غذایی موسسه مصاف :
🔹️ ۵ میلیون تن نهاده دامی در بندر امام خمینی (ره) انبار شده و گفته میشود قرار است روزانه ۲۵۰۰ کامیون برای بارگیری اعزام شود. با فرض کار ۲۴ ساعته بنادر و ظرفیت ۲۰ تنی کامیونها ، دستکم ۱۰۰ روز برای تخلیه و بارگیری بنادر زمان لازم است! آیا نهادههای دام در گرمای جنوب فاسد نخواهد شد؟
#محاکمه_مسئولین_ناکارآمد
#امنیت_غذایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
🕊توئیت واحد امنیت غذایی موسسه مصاف :
🔹️ با توجه به شرایط حساس کشور و باز بودن دست ارتش و سپاه برای ورود به موضوع جاّجایی خوراک طبق اصل ۱۴۷ قانون اساسی، لازم است ستاد محترم کل نیروهای مسلح برای پاسداری منافع ملی آستین بالا بزند.
#اصل_۱۴۷_قانون_اساسی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ بزها برای اولین بار در ایران اهلی شدند
🔹️ کالج ترینیتی دوبلین در ایرلند خبر داد که بزها اولین بار در حدود ده هزار سال پیش در منطقهای حوالی رشته کوه زاگرس در غرب ایران اهلی شدهاند. همچنین در تحقیقات تیم دانشگاه فسیلهای بز از دو منطقه گنج دره و تپه عبدالحسین در کرمانشاه نیز پیدا شده است.
🖊 این تحقیقات نشان دهنده حضور تاریخی بزها در مراتع ایران بوده است و جای تعجب دارد که بر خلاف نظر کارشناسان تک بعدی محیط زیست کنونی چرا مراتع ایران از ۱۰۰۰۰ سال پیش تا به امروز با وجود دامداری سنتی بر پایه بز تا دوران امروزی از بین نرفتهاند؟
#بهره_برداری_صیانتی
🌐https://www.newscientist.com/article/
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نحوه کاشت گل آفتابگردان
📢 کانال واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🆔 @masaf_foods