eitaa logo
مرکز مشاوره روشنان
5.3هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.9هزار ویدیو
71 فایل
با شماییم با تخصصی‌ترین و متنوع‌ترین مطالب روانشناسی تا نیاز‌های مشاوره‌ات به‌راحتی رفع بشه☺️ راه‌ ارتباطی ما: 📞۰۹۳۷۱۴۶۶۵۵۷_۰۲۵۳۲۹۱۶۱۷۴ قم،بلوار صدوقی،بلوار فردوسی،نبش‌کوچه۱۲📮 ساعت کاری‌ما:۱۱ صبح الی ۲۱ آیدی مدیریت: @aramm61 آیدی ادمین: @roshanan98
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه روز عادی عادی و بازی بچه‌ها🙄 اون‌وقت مادرای ایرانی می‌یان تو اتاق مشاوره و از ریخت و پاش بچه‌هاشون می‌گن😅 قیافه‌ی من؛ وقتی این دو تا را باهم‌ مقایسه می‌کنم🤯 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
مرکز مشاوره روشنان
2⃣9⃣ ۱۹.کنترل خشم با احساسات مثبت: به بچه‌ها نشان دهید که چگونه با به یاد آوردن افراد حامی در زندگی
3⃣0⃣ ✅ چند راهکار خلاقانه برای کاهش رفتارهای خشونت‌آمیز فرزندان 🔰آموزش به کودکان پرخاشگر برای بروز دادن احساساتشان می‌تواند به کاهش رفتارهای خشونت‌آمیز کمک کند. در اینجا چند راهکار موثر برای این منظور ارائه میشه: 1. آموزش شناسایی احساسات: به کودک کمک کنید تا مختلف را شناسایی کند. می‌توانید از کتاب‌ها، تصاویر و بازی‌ها برای آموزش انواع احساسات استفاده کنید. 2. استفاده از زبان ساده: به کودک بیاموزید که احساسات خود را با کلمات ساده بیان کند. مثلاً به جای بگوید "من عصبانی هستم" یا "من ناراحتم". 3. تشویق به صحبت کردن: فضایی امن و بدون قضاوت برای کودک فراهم کنید تا بتواند آزادانه درباره احساساتش صحبت کند. گوش دادن فعال و بدون قطع کردن صحبت‌های کودک بسیار مهم است. 4. مدل‌سازی رفتار مناسب: خودتان به عنوان یا مربی، احساسات خود را به شیوه‌ای سالم بروز دهید. کودکان از رفتارهای بزرگسالان الگو می‌گیرند. 5. تمرین مهارت‌های حل مسئله: به کودک بیاموزید که چگونه مشکلات خود را بدون پرخاشگری حل کند. می‌توانید با او نقش بازی کنید و راه‌حل‌های مختلف را تمرین کنید. 6. استفاده از فعالیت‌های خلاقانه: فعالیت‌هایی مانند نقاشی، نوشتن یا بازی‌های نمایشی می‌توانند به کودک کمک کنند تا احساسات خود را به شیوه‌ای غیرکلامی بروز دهد³. این روش‌ها می‌توانند به کودک کمک کنند تا بهتر احساسات خود را شناسایی و بیان کند و در نتیجه رفتارهای پرخاشگرانه کمتری داشته باشد. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
3⃣1⃣ 🔰چند نکته‌ی پایانی... 🔺مواظب دوستان و همسالان کودک باشید: کودکان به مقدار بسیار زیادی از گروه همسالان و دوستان خود می‌گیرند و سعی می‌کنند از رفتار آن‌ها نمایند. بنابراین اگر کودک‌تان به تازگی شده و رفتارهای از خود بروز می‌دهد، با حساسیت بیشتری به گروه دوستان و او توجه کنید. 🔺ممکن است کودک، از درون مضطرب و پریشان باشد: بروز رفتار خشونت‌آمیز در کودکان، می‌تواند تاکیدی بر و درونی آن‌ها باشد. اگر حس می‌کنید کودک شما بیش از اندازه رفتارهای خشونت‌آمیز بروز می‌دهد، ممکن است او در درونش احساس نگرانی و را حس می‌کند و یا مساله‌ای، او را از درون و مضطرب می‌سازد و لازم است شما در این مساله مداخله داشته باشید تا بتوانید عامل خشونت‌زا را در درون کودک‌تان کشف کنید. 🔺کودکان از رسانه‌ها و برنامه‌های تلویزیونی الگو می‌گیرند: باید سعی کنید محتوایی رسانه‌ای که کودک‌تان می‌بیند، کنترل شده باشد تا حاوی تصاویر و نباشد. بسیاری از برنامه‌های تلویزیونی و فیلم‌های سینمایی، حاوی تصاویر پرخاشگرانه و محرک است که می‌تواند در بروز رفتار خشونت‌آمیز در کودکان نقش داشته باشد. کنترل و نظارت بیشتری بر برنامه‌های تلویزیون و محتوای رسانه‌ای که کودک شما با آن سروکار دارد داشته باشید. همچنین اگر کودک دارد یا از استفاده می‌کند، محتوایی که در اختیارش قرار دارد باید کنترل‌شده باش. 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
3⃣2⃣ 🔰کودکان دارای روحیات خاص و منحصربه‌فردی هستند. نحوه برخورد با هر کودک با کودک دیگر متفاوت است. در طول دوران کودک با ویژگی‌های رفتاری و شخصیتی آن‌ها آشنا می‌شوند. اما باید به طور اصولی و با توجه به مواجهه با چالش‌ها و رفتارهای پرخاشگرانه، رفتار کودکان را هدایت کنند. پیشنهادات و راهکارهای فوق به والدین کمک می‌کنند تا به بهترین شکل ممکن با کودکان پرخاشگر خود برخورد کنند و زمینه‌ای سالم و مثبت برای آینده روحی و رفتاری آن‌ها فراهم کنند. ولی در صورتی که می‌بینید توان برخورد مناسب را ندارید، حتما از مشاور در این زمینه کمک بگیرید. 💯مشاوران کودک و نوجوان روشنان:👇 🔹آقای دکتر همتی(مشاوره کودک و نوجوان) 🔹سرکار خانم‌محمدی(مشاوره کودک) 🔹جناب آقای ایمانیان(مشاوره نوجوان پسر) 🔹جناب آقای احمدی(مشاوره نوجوان پسر) 🔹جناب آقای حسینی(مشاوره نوجوان) 🔹جناب آقای عابدی(مشاوره کودک و نوجوان) 🔹سرکار خانم اسلامی‌نیا(مشاوره نوجوان دختر) 🔹سرکار خانم رضویان(مشاوره نوجوان دختر) 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیدوارم امروز اون روزی باشه که خیلی منتظرش بودی روزی که خدا، غیرممکن زندگیت رو ممکن کنه 🤲🏻 بهترین دوشنبه روزیتون 🥰 ☀️ 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
📸درخت کریسمس چیه؟! ما خودمون درخت پرتقال داریم خیلی جذابتر😎😌 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .
مرکز مشاوره روشنان
3⃣2⃣ 🔰کودکان دارای روحیات خاص و منحصربه‌فردی هستند. نحوه برخورد با هر کودک با کودک دیگر متفاوت است.
. بحث پرخاشگری دیروز تمام شد، امیدوارم آقای دکتر همتی فرصت کنن و یه جمع بندی خوب از بحث داشته باشن و بعد بریم سراغ موضوع بعدی☺️ .
. اگه سوالی با موضوع پرخاشگری دارید تا بعدازظهر بفرستید تا آقای دکتر جواب بدن 👈 @aramm61 .
. موضوع جدید به نظرتون چی باشه🤔⁉️ @aramm61 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظرتون در مورد این بچه چی؟😂 یعنی حقشه بزارن اون تو بمونه و گشنگی تشنگی بکشه😤 👇"روشنان" اینجاست👇 https://eitaa.com/roshanan .