🔰حس حمایت چیزیه که هر بچهای از زمانی که به دنیا میاد نیاز داره
تقریبا همهمون این حس حمایت رو توی روزهای اول زندگیمون دریافت میکنیم؛ مثل مراقبتهایی که ازمون میشه(غذا، پوشاک، #محبت و…)
🔹کمکم بزرگ میشیم و بعضی وقتها #سرزنش جای حمایت رو میگیره
-چند بار بهت گفتم به گلدون دست نزن؟دیدی اخر شکست؟
-چقدر غر میزنی بچه، همس و سالهات همینرو هم ندارن..
و….
🔸بزرگتر هم که میشیم قضیه کمی جدیتر میشه....
⬅️ اثر #حمایت یا سرزنش از همون روزهای اول توی وجود ما میمونه و شخصیتمون رو میسازه
✅ قطعا بهترین هدیهای که هر #پدر و مادری میتونه به فرزندش بده(توی هر سنی) حس حمایت و ایجاد یک فضای خوب برای #صحبت کردن هست،
گفتگو میتونه خیلی از راهها رو برامون روشن کنه....👌🏻
#تربیت_فرزند
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
⚠️ پدرمادرها برای بچهها وقت نمیگذارند.
🔺مادری که بیشتر وقتش را در #فضای_مجازی میگذراند و تمام فکرش را جذابیتهای آن پر میکند، از ایجاد ساعاتی مفرح در #خانواده غافل شده است و لذات زندگی اش را با دوستان مجازی اش به اشتراک می گذارد!
🔸او نه در ایجاد تفریحات و تنوع در خانه تلاش می کند و نه در تفریحات کوچک اعضای خانواده آن گونه که باید سهیم می شود؛ از این رو همسر و فرزندانش، هر کدام به گونه ای درصدد پر کردن جای خالی #مادر و عواطف زنانۀ او برمیآیند.
📚کتاب فرزندم در سرزمین مجازی، ص54
#تربیت_فرزند
#رسانه
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅تربیت دینی فرزندان
🎙حجتالاسلاموالمسلمین دکتر همتی
#تربیت_دینی
#فرزند #خانواده
#پرسمان_تربیتی
#دکتر_همتی
#رادیومعارف
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🔰علت وسواس چیست؟
🔹محققان علتهای زیادی را برای این بیماری برشمرده اند. ولی نقش #ژنتیک در بروز #وسواس پررنگ است، مثلا تحقیقات نشان داده است حدود چهل درصد وسواسیها، این بیماری را از #والدین خود به ارث بردهاند. عوامل دیگری چون #شخصیت زیر ساز یا الحاقى، عوامل تربیتی، عوامل اجتماعی، عوامل خانوادگى، عوامل اتفاقى، رقابتها، منعها و... نیز میتواند زمینه را برای اختلال وسواس مهیا کند.
🔹 #تربیت تاثیر گذارترین عامل است که شامل مباحثی مهمی نیز میشود که اهم آن عبارتند از :
➖دوران کودکى: روانشناسان اظهار میکنند؛ پنجاه درصد #وسواس در سنین جوانی و پس از آن در دوران کودکی پایه گذاری شده است. تاریخچه زندگی اشخاص وسواسی حاکی از دوران کودکی ویژهای است که در آن کشمکشها، مقاومتها و سرسختیهای فوق العادهای وجود داشته که کودک نیز معمولا در برابر انتظارات و خواستههای متناوب بزرگترها تاب مقاومت نداشته است و تسلیم بودن را ترجیح داده است.
➖شیوه تربیت:
شیوه تربیت والدین نقش فوق العادهاى در پیدایش و گسترش وسواس دارد. بررسی ها نشان داده است مادران مضطرب، حساس و کمال جو به صورتی کاملا ناخوداگاه زمینه را برای وسواسی شدن فرزندانشان فراهم میآورند علی الخصوص والدینی که رفتارهای کودک را بر اساس ظابطهای خاص و قراردادی می پسندند و در قبال تخطیهای کودک انعطافپذیری کمتری نشان میدهند. تربیت خشک و بسیار مقرراتی، نحوه از شیرگرفتن، آموزش مربوط به نظافت و طهارت و کنترل کودک در رفتار مربوط به نظم و تربیت و دقت نیز تاثیر شگرفی در این امر دارد.
ادامه دارد....
#تربیت_فرزند
#خانواده
#مشاوره #روانشناسی #روانشناس
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🔰 مامان ها! برای با حجاب شدن دخترتون اینطوری رفتار کنید!
🔻 در مسئله حجاب، لازم است #دختر ما حساسیتمان را نسبت به نوع بستن روسری، #شال و #مقنعه ببیند. یعنی در موقعیتهای مختلف از تمام مدلهای رایج #حجاب استفاده کنیم، اما به شکل مناسب و استاندارد.
مثلاً به او نشان دهیم میشود شال سر کرد، اما حجاب کامل را هم داشت.
❌ چون بچهها در #فضای_مجازی ، انواع مدلهای شال بستن را میبینند. مدلهایی که شال یک متر و نیمی به گونهای بسته میشود که از پشت یک متر آن آویزان است، و از جلو فقط مقداری کمی را میپوشاند. دقیقاً ضد آیه قرآن!
♨️ در قرآن بیان میشود بِخُمُرِهِنَّ عَلى جُيُوبِهِنَّ. یعنی گریبان کامل باید پوشیده شود و آنچه از سر پایین میآید تا وسط ساق دست را بپوشاند.
🔴 اما مدل های امروزی حجاب به گونه ای است که آنقدر دور گردن میپیچند که بتوانند عریان نمایی کنند.
☑️ بنابراین، شما به عنوان یک #مادر در جمعهای خانوادگی که رخ به رخ نامحرم نیستید، نشان دهید که میشود شال را خیلی زیبا با لباس ست کرد، اما به مدلی که قرآن گفته است.
🎙خانم دکتر نیلچی زاده
#تربیت_دخترانه
#پوشش_عفیفانه
#عفاف
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
✅ارتباط كلامی را به فرزندتان یاد دهید:
🔹فرزندتان باید بیاموزد که از كلمات برای بيان #احساسات منفیاش استفاده كند؛ به او ياد بدهيد در زمان مناسب بگويد «الان #ناراحت هستم!»
🔸وقتی بتواند احساسات خود را مستقيما و مانند افراد بالغ بيان كند، شیوه "كتك زدن"به تدريج متوقف می شود و ديگر از اين روش برای فروكش كردن #عصبانيت خود استفاده نمیكند.
#تربیت_فرزند
#دعوا
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🚨والدین عصبانی
🔰اگر باور کنیم که نتیجه #عصبانیت ما در برابر فرزندانمان، چیزی جز بیاعتباری ما نزد او، ایجاد آسیب بر روح لطیف کودکمان و احساس عدم #امنیت او نیست...
⬅️ شاید به گونهای دیگر به این احساس و حالت هیجانی بنگریم و بتوانیم بر خود مسلط شده و در این جمله تجدیدنظر کنیم: “نمیخواستم #عصبانی شوم اما دست خودم نبود”
✅ بدانیم که؛ کنترل احساسات ما در دستان خود ماست به شرط اینکه بخواهیم اینگونه فکر کنیم، عزم خود را جزم کرده و برای پرورش بزرگسالانی که در آینده مثل ما پیرو هیجانات خود نباشند، اقدام کنیم.
#تربیت_فرزند
#فرزندپروری
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe