.
جای چند جلسه کارگاه و چندین جلسه مشاوره را میگیره و باید برای رسیدن به این محتوا می بایست کلی هزینه می کردید🤩
.
.
پس لطفا نهایت استفاده را از این صوت داشته و برای بهرهبردای دوستان و اقوام و آشنایان براشون ارسال کنید تا همه بتونن فرزندانی انشاالله مهدی باور و مهدی یاور تربیت کنند🤲
.
⚠️ مراقب چانهزدن با کودکان و نوجوانان باشیم:
❗️چانه زدن انرژی زیادی از #والدین می گیرد و #خشم حاصل از آن، رابطه ما را مخدوش میکند.
❗️اگر کودکان با چانه زدن به خواسته هایشان برسند این #رفتار در آنها تبدیل به #عادت میشود.
❗️مراقب باشید پاسخی دهید که قرار نیست به هیچ وجه تغییر کند.
❗️درصورت چانه زنی زیاد، موثرترین
تکنیک "بیتوجهی" است.
⬅️ بیاد داشته باشیم که هر نوع پاسخ از "نه گفتن" مجدد یا #پرخاشگری یا حتی توضیح دادن، #توجه به کودک محسوب شده و باعث چانه زنی بیشتر خواهد شد.
#فرزندپروری
#تربیت_کودک
#مهارت_نه_گفتن
👇"روشنان" اینجاست👇
https://eitaa.com/roshanan
.
🚨 تجمع والدین آمریکایی برای پیشبرد قانون محافظت از کودکان در فضای مجازی
♦️نشریه هیل که نزدیک به کنگره #آمریکا هست گزارش داده گروهی از #والدین که کودکان آنها در نتیجه آسیبهای #فضای_مجازی جانشان را از دست داده یا آسیب دیدهاند؛ خواستار پیشبرد طرح #امنیت و حریم خصوصی آنلاین کودکان شدهاند.
♦️قانون امنیت آنلاین کودکان طرحی است که اولین بار در سال ۲۰۲۲ در کنگره آمریکا معرفی شد. هدف این طرح صیانت از کودکان در برابر مطالب مضر در فضای مجازی و همچنین ملزم کردن پلتفورمها به از کار انداختن «ویژگیهای اعتیادآور برای کودکان» است.
♦️این طرح علیرغم آنکه از حمایتهای دو حزبی برخوردار است از سوی برخی از لیبرالها و محافظهکاران به دلیل آنکه ممکن است به سانسور ختم شود مورد #انتقاد قرار گرفته است.
#رسانه
#فضای_مجازی
👇"روشنان" اینجاست👇
https://eitaa.com/roshanan
.
مرکز مشاوره روشنان
👸 کارگاه "معجزه خودباوری" 👑 🔖 کارگاهی برای توانمندسازی نوجوانان 👩🏫مدرس: سرکارخانم اسلامینیا مش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.
👆👆دوستان فردا جلسه توجیهی این کارگاه خوب برای نوجوانان دختر گل هست.
😔 متاسفانه شاهدیم بچهها به شدت در این زمینه ضعف دارن و باید جلسات زیاد مشاورهای داشته باشن تا این مشکل رفع بشه ولی این #کارگاه با هزینهی خیلی کم، کمک زیادی به شما #والدین گرامی و #دختران_نوجوان عزیزمون خواهد بود.
.
.
این یه کارنامهی دهه شصتی😅
⁉️ به نظرتون برای کی؟
🔹صاحبش اون را با یه متن منتشر کرده و توش کلی حرف هست و نکتهی تربیتی👌
👇"روشنان" اینجاست👇
https://eitaa.com/roshanan
.
🔴 غافل!
زمستان سال۱۳۷۶ بود، کلاس دوم راهنمایی بودم، در مدرسهای که مدیر به اصطلاح خوشفکری داشت که در اواسط سال تحصیلی اومده بودن بر اساس نمرهی امتحانات، انضباط و کارنامهی شبانهای هر شب که توسط والدین پر میشد (که در اون مثلاً ساعت خواب بعد از ساعت ۹ تخلف محسوب میشد) به #دانشآموز درجه و رتبه میدادند.
به این صورت که دانشآموز عالی و درسخون و پسر خوب میشد (ساعی) دانشآموزی که مستعد بود و محتاج به تلاشی بیشتر میشد (کوشا) و زبالههای مدرسه هم میشدند (غافل) پس چی شد؟
بهترتیب شأنیت: ساعی، کوشا، غافل.
پس از تعیین سطح توسط شورای مدرسه شما کارت خودت رو باید به جلوی لباست با سنجاق وصل میکردی و اگر جوری قرار میگرفت که دیده نمیشد تخلف محسوب میشد! مثل پلاک ماشین، حالا شما حساب کنید نوجوونی که عرض شونش ۴۵ سانته یک کارت پرسشدهی مثلا ً ۱۸ سانتی رو روی سینهش که سطح و شأن اجتماعیش رو نشون میداد باید نگه میداشت.
من توی درجهبندی توی دستهی (غافل) قرار گرفتم. روزهای اول خیلی باهاش کلنجار رفتم تا دیده نشه، مثلاً پشت کارت غافل کارت دانشآموزیم رو میذاشتم و میچرخوندمش به سمت کارت دانشآموزی تا کمتر آبروریزی بشه که اینجا هم با برخورد خشن ناظم مواجه میشدم که چرا کارتت پیدا نیست ...
چند هفته گذشت دیدم نمیشه باید خودم رو از این ذلت نجات بدم با کلی تلاش و زود خوابیدن و چند امتحان نمره بالاتر گرفتن شایستهی درجهی کوشا شده بودم که وقتی رفتم برای تعویض کارت کسی پاسخگو نبود، متوجه شدم که سیاست عوض شده رتبهبندی این جوری شده بود؛
به ترتیب از عالی به نازل: (ممتاز) (ساعی) (کوشا)
اینجوری عملاً همون غافل محسوب میشدم.
این خاطرات رو مدتها بود میخواستم بگم. یک بار یادمه توی #مدرسه دارالفنون، دوستانی از آموزش و پرورش محبت کرده بودند و برای من نکوداشتی گرفته بودند. با لوح کاغذ A4 و از من خواستن که بیام بالا و صحبت کنم. من حوصله نداشتم ولی برای اینکه نگن متکبری، رفتم اونجا و گفتم زمانی که من بچه بودم و به مدرسه میرفتم هیچ احساس احترامی دریافت نمیکردم. از دم در #مدرسه که وارد میشدم در سطل اشغال، تخته سیاه، میزها، معلم، دانشآموزها، همه و همه بهم با زبون بیزبون میگفتن خاک بر سرت کنن، #ریاضی بلد نیستی، زبانت خوب نیست، #دیکته بلد نیستی، اما هیچ وقت کسی نیومد بگه چقدر خوب طراحی میکنی حتی #معلم هنر!
حالا شماها هر چی به من بگید استاد هنرمند فلان و چنان من، همون حرفای بچیگیم رو باور دارم همون خاک بر سرت رو!
آدمها در کودکی همان آدمهای بزرگسالیان با تجربهی کمتر.
وقتی در اول دوران حیات من رو به اسمی بخوانی من با همون اسم خودم میشناسم. تصویر پست هم کارنامه سال آخر هنرستان من هست، سال ۱۳۸۲
و حالا در سن نزدیک به چهل سالگی وقتی یه نفر تحقیرم میکنه و نادیدهام میگیره برام یادآور دوران نوجوانی و باورهای پایهای هست که توی اون دوران به مغز استخونم رسوخ کرد و به خودم میگم در گوشی راست میگه ...
✍حسن روحالامین
👇"روشنان" اینجاست👇
https://eitaa.com/roshanan
.
.
خیلی مراقب اون چیزی که به ذهن بچهها وارد می کنید باشید❗️
باور بچههاتون توی بزرگسالی از خودشون، چیزی که شما، جامعه و مدرسه داره بهش میگه💯
مادر عزیز، پدر گرامی، معلم مهربان حواستون باشه👆👆👆
.
💕 بعضی از خانوما میگن همسرمون برامون هیچی نمیخره:
شاید دلیلش یکی از موارد زیر باشه👇👇
❌ چون خیلی از آقایون #خرید_کردن رو بدون حضور طرف مقابل دور ریختن پول میدونن ! چون میگن من یه چیز میخرم که ممکنه نیازش نباشه یا بعدش نپسنده و یا غر بزنه🤦♂
❌ همسرتون #اقتدار خرید برای شما رو از دست داده. یه بار زدی توو پرش و گفتی این چیه رفتی خریدی؟! دیگه دوست نداره برات خرید کنه
پس همیشه حتی اگه دوست نداری ازش تعریف کن و بگوو وااااااااااای چقدر خوووشگله به همه با افتخار نشون بده و بگو شوهرم خریده و بعد سعی کن به مرور سلیقهات رو بیشتر بهش نشون بدی. مثلا تصاویری از چیزایی که دوست داری بهش نشون بده و ...
❌ همسرتون مناسبتها و این ها رو #لوس و #مسخره میدونه ... در این صورت شما برای خودتون جشن بگیرید ، وقتی ببینه شما چقدر برای خودتون ارزش قائلید کم کم پی میبره چقدر براتون مهمه، لااقل در یه ضیافت مفت و مسلم و راحت دعوت شده!
#همسرداری
#زناشویی
👇"روشنان" اینجاست👇
https://eitaa.com/roshanan
.
مرکز مشاوره روشنان
👸 کارگاه "معجزه خودباوری" 👑 🔖 کارگاهی برای توانمندسازی نوجوانان 👩🏫مدرس: سرکارخانم اسلامینیا مش
جلسه اول #کارگاه_خودباوری با حضور نوجوانهای عزیزمون برگزار شد😍
👇"روشنان" اینجاست👇
https://eitaa.com/roshanan
.
💐 هدیه مراجع عزیزمون به منشی مرکز جهت تشکر♥️
تشکر ویژه ما هم خدمت شما خوبانی که مملو از انرژیهای مثبت هستید
😍✨
👇"روشنان" اینجاست👇
https://eitaa.com/roshanan
.
مرکز مشاوره روشنان
. نحوه تربیت ما و نوع نگاه مادی ما در تربیت فرزندانمون تاثیرگذاره، در مورد فرزندان ولخرج هم مطالب خو
.
☺️ خب قرار بود در مورد تربیت فرزندان ولخرج هممطلب براتون بذارم؟!
الوعده وفا 💠
.
⁉️ کدام والدین فرزندان ولخرج تربیت میکنند؟
⁉️چگونه میتوانم به فرزندم بفهمانم برای پولی که به راحتی خرج میکند، زحمتها کشیده شده؟!
💸 یکی از مشکلاتی که شاید #والدین زیادی با آن درگیر هستن، نحوه #پول #خرج_کردن کودکانه. این که کودکان به راحتی پولی که در اختیار آنها قرار میگیره، را صرف مواردی میکنن که شاید در آن لحظه داشتن یا انجام آنها ضروری نباشه.
👇"روشنان" اینجاست👇
https://eitaa.com/roshanan
.
.
💵 بسیاری از #والدین انتظار دارند که کودکشان نسبت به #خرج_کردن احتیاط بیشتری داشته باشن یا از تقاضاهای غیرضروری بپرهیزن. اما در عمل میبینیم که اکثر اونها اهمیتی به این مقوله نمی دن. اونها فکر می کنن که هر چیزی که می بینن، وظیفه والدینه که به هر نحوی برایشون تهیه کنن🤦♂
👇"روشنان" اینجاست👇
https://eitaa.com/roshanan
.
💶 والدین از یک سو دوست دارن اونچه در توان دارن برای بچههای خود انجام بدن و به نوعی این #تفکر در آنها وجود دارد که فرزند من در آینده دچار #سرخوردگی نشه. شاید بسیاری از آنها توان مالی این کار را نداشته باشن، توان #نه_گفتن به کودک را هم ندارن و از طرفی هم در درون خودشون دوست دارن فرزندانشون تا حدودی شرایط #خانواده را درک کنه و کمی از خواستههای غیرضرورتی صرف نظر کنن.
👇"روشنان" اینجاست👇
https://eitaa.com/roshanan
.
🔮 خب پدرا و مادرای عزیز؛
💷 اجازه بدید فرزندانتون ببینن که شما برای #امرار_معاش چه زحماتی میکشید و چیکار می کنید. گاهی اگه ممکنه فرزندتون را به محل کارتون ببرید، به اونها نشان بدید و توضیحی کودکانه که هزینه غذا، پوشاک، خانه، تعطیلات و غیره از انجام این کار بدست می یاد(یادتون باشه منتی درکار نیست).
💶 چون #والدین برای بچهها #الگو هستن و از رفتار شما و یا حتی الگوهایی که بهشون معرفی میکنید تقلید می کنن؛
بنابراین اگر شما ولخرج باشید ولی از بچههاتون بخواهید که پسانداز داشته باشن، ممکن است که اصلا این قضیه را یاد نگیرن یا مفهوم اون را متوجه نشن.
💴 وقتی کودکی ببینه پدر ومادرش سختکوش هستن و برای #زندگی تلاش میکنن، خرج کردن به اندازه و خرید به موقع هم دارن؛ این کودکان هم همان کار را انجام میدن.
👇"روشنان" اینجاست👇
https://eitaa.com/roshanan
.
.
💸 کودکان از سن ۳ تا ۴ سالگی میتونن مفهوم سرکار رفتن و درآمدداشتن و خرج کردن را متوجه بشن، و همینطور که سنشان بالاتر میره، چون از نظر ریاضی و مفهومات، ذهنشان آمادگی بیشتری داره، این دامنه میتونه وسعت پیدا کنه و ازشون انتظاراتی داشته باشیم که چون آنها سر کار نمیرن، وقتی که بخشی از پول را به عنوان پول توجیبی به آنها میدیم باید این #پول_توجیبی را تقسیم بندی کنن و نیازها و خواستههایشان را تشخیص و اولویت بندی کنن.
👇"روشنان" اینجاست👇
https://eitaa.com/roshanan
.