سوابق سعید جلیلی - سعیدیسم - رادیو رسوایی.mp3
8.51M
🎵 یه مصاحبه داغ🔥🔥
✅ یکبار برای همیشه ، مصاحبه پیرامون توان مدیریتی #جلیلی ✋
🧠عقل راهبردی یا عقل اجرایی، مسئله اینست 😉🙏
●━━━━━━─────── ⇆ㅤ
◁ ㅤ❚❚ㅤ▷ ㅤ↻
🎙🧔🏻♂سعیدیسم
#انتخابات #شهید_جمهور
هدایت شده از تبیین
⭕️انتخابات و مردم؛ باید با تمام قوا جدیت کنید
🔹ممكن است كه اگر شماها يا #سستى كنيد براى يك همچو #امر_مهمى و طورى باشد كه به نظر بيايد كه بىتفاوتيد - اگر شد، برويد رأى بدهيد، اگر نشد نرويد - و يا گروههاى شما با هم #اختلاف پيدا بكنند، ممكن است اشخاصى كه #لايق اين مقام نباشند به اين #مقام برسند.
🔹اين امرى است كه بسته به نظر خودتان و بايد با #تمام_قوا جديت كنيد كه سرنوشت #اسلام و #مسلمين را به دست كسى كه #لايق براى اين مقام نباشد، ندهيد، و من اميدوارم كه با اتكال به خدا اين مطلوب هم حاصل بشود و از خداى تبارك و تعالى سلامت و توفيق و رفاه ملت را خواستارم.
بیانات حضرت امام ۵۸/۱۰/۰۹
منبع: سایت جامع امام خمینی(ره)
#امام_خمینی #انتخابات
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
🔴 اولین پوستر ستاد جلیلی منتشر شد
🔹«رئیس جمهور باید نقطه زن باشد»
#سواد_رسانه
#انتخابات
#اصلح
#سعید_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایشون جناب قالیباف هستن خیلی دقت کنید به کی میخواین رای بدین🤔
خائنین رو در تاریخ پیدا کنید
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️«تولی» و «تبری» از منظر روایات چه اهمیّتی دارند؟ (بخش سوم)
🔸احاديث بسيار فراوانى در كتب اسلامى اعم از شيعه و اهل سنّت در زمينه «حبّ فى الله» و «بغض فى الله» و #تولّى و #تبرّى آمده است، و به قدرى در اين باره #اهمّيّت داده شده كه در كمتر چيزى نظير آن ديده مى شود. بى شك اين اهمّيّت به خاطر آثار مثبتى است كه پيوند «دوستى با اولياء الله و دوستان خدا»، و «بيزارى از دشمنان حق» دارد؛ اين آثار مثبت هم در #قدرت_ايمان ظاهر مى شود و هم در #تهذيب_اخلاق و هم در #پاكى_اعمال و #تقوا.
💠اين احاديث نشان مى دهد كه بايد در طريق «تهذيب نفس» و «سير و سلوك الى الله»، هر كس #پيشوا و مقتدايى را برگزيند. در اينجا به بخشى از اين احاديث كه از كتب مختلف گلچين شده است اشاره مى شود:
6⃣در حديث ديگرى از #امام_سجاد (عليه السلام) مى خوانيم: «اِذا جَمَعَ اللّهُ عَزَّ وَ جَلَّ اَلاَْوَّلينَ وَ الاْخِرينَ قامَ مُناد فَنادى يُسْمِعُ الّناسَ فَيَقُولُ: اَيْنَ الْمُتَحابُّونَ فِى اللهِ قالَ: فَيَقُومُ عُنُقٌ مِنَ النّاسِ فَيُقالُ لَهُمْ اِذْهَبُوا اِلَى الْجَنَّةِ بِغَيْرِ حِساب قالَ: فَتَلَقّاهُمُ الْمَلائِكَةُ فَيَقُولُونَ اِلَى اَيْنَ؟ فَيَقُولُونَ اِلَى الْجَنَّةِ بِغَيْرِ حِساب! قالَ فَيَقُولُونَ فَاَىُّ ضَرْب اَنْتُمْ مِنَ النّاسِ؟ فَيَقُولُونَ نَحْنُ الْمتَحابُّونَ فِى اللهِ، قالَ فَيَقُولُونَ وَ اَىُّ شَىء كانَتْ اَعْمالُكُمْ؟ قالُوا كُنّا نُحِبّ فِى اللهِ وَ نُبْغِضُ فِى اللهِ، قالَ فَيَقُولُونَ نِعْمَ اَجْرُ الْعامِلينَ!» [۱]
🔹(هنگامى كه خداوند متعال اقوام اوّلين و آخرين را [در #قيامت] جمع كند، ندا دهنده اى ندا مى دهد، به گونه اى كه به گوش همه مردم برسد؛ مى فرمايد كجا هستند آنهايى كه «به خاطر خدا» همديگر را #دوست داشتند، فرمود در اين هنگام گروهى از مردم بر مى خيزند و به آنها گفته مى شود، بدون حساب به سوى #بهشت برويد! فرمود: در اين موقع #فرشتگان_الهى از آنها استقبال مى كنند، مى گويند به كجا مى رويد؟
🔹مى گويند: به بهشت بدون حساب! مى گويند شما از كدام گروه مردم هستيد؟ مى گويند ما كسانى هستيم كه «به خاطر خدا يكديگر را #دوست مى داشتيم»؛ مى گويند، اعمال شما چه بود؟ مى گويند ما به خاطر خدا گروهى را #دوست مى داشتيم و به خاطر خدا گروهى را #دشمن مى داشتيم، فرشتگان مى گويند: چه خوب است پاداش عمل كنندگان!). تعبير «نِعْمَ اَجرُ الْعامِلِينَ» نشان مى دهد كه «محبّت با اولياء الله» و «دشمنى با اعداء الله» سرچشمه اعمال نيك و پرهيز از اعمال بد است.
7⃣در حديث ديگرى از پيغمبر اكرم (صلی الله علیه و آله) چنين آمده است: «اِنَّ حَولَ الْعَرْشِ مَنابِرٌ مِنْ نُور عَلَيْها قومٌ لِباسُهُمْ وَ وُجُوهُهُمْ نُورٌ ليْسُوا بِأَنْبياء يَغْبِطُهُمُ الأَنْبياءُ وَ الشُّهَداءُ قالُوا يا رَسُولَ الله حَلِّ لَنا قالَ: هُمْ الْمُتَحابُّونَ فِى اللهِ وَ الْمُتَجالِسُونَ فِى اللهِ وَ الْمُتَزاوِرُونَ فِى اللهِ» [۲] (در اطراف عرش الهى منبرهايى از نور است كه بر آنها گروهى هستند كه لباسها و صورتهايشان از نور است؛ آنها پيامبر نيستند ولى پيامبران و شهداء به حال آنها غبطه مى خورند! عرض كردند: اى رسول خدا! اين مسأله را براى ما حل كن [آنها چه كسانى هستند؟] فرمود: آنها كسانى هستند كه به خاطر #خدا يكديگر را #دوست دارند و براى خدا با يكديگر مجالست مى كنند و براى خدا به ديدار هم مى روند).
8⃣در حديث ديگرى (يا در ادامه حديث بالا) مى خوانيم: #رسول_اكرم (صلی الله علیه و آله) فرمود: «لَو اَنَّ عَبْدَيْنِ تَحابّا فِى اللهِ اَحَدُهُما بِالْمَشْرِقِ وَ الآخَرُ بِالْمَغْرِبِ لَجَمَعَ اللّهُ بَيْنَهُما يَوْمَ القِيامَةِ وَ قالَ النَّبِىُّ (ص) اَفُضَلُ الأَعَمالِ اَلْحُبُّ فِى اللهِ وَ الْبُغْضُ فِى الله» [۳]
🔹(اگر دو بنده [از بندگان خدا] يكديگر را به خاطر #خدا دوست دارند، يكى در مشرق باشد و ديگرى در مغرب، خداوند آن دو را در قيامت در #بهشت كنار هم قرار مى دهد، و فرمود: برترين اعمال #حبّفىالله و #بغضفىالله است). اين حديث نشان مى دهد كه محكمترين پيوند در ميان انسانها، پيوندِ مكتبى است كه سبب همگونى در اخلاق و رفتارهاى انسانى میشود؛ بديهى است آنها كه يكديگر را به خاطر خدا دوست دارند، صفات و افعال خداپسندانه را در يكديگر مى بينند و همين «حبّ فى الله» و «بغض فى الله» گام مؤثّرى براى #تربيت_نفوس آنها است. #ادامه_دارد...
پی نوشتها؛
[۱] الكافی، دارالكتب الإسلامية، چ۴، ج۲، ص۱۲۶
[۲] بحارالأنوار، دار إحياء التراث العربی، چ۲، ج ۶۶، ص ۲۵۲، باب ۳۶
[۳] همان
📕اخلاق در قرآن، آيت الله العظمى ناصر مكارم شيرازى، مدرسه الامام على بن ابى طالب(ع)، قم، چ ۱، ۱۳۷۷ش، ج ۱، ص ۳۷۵
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#تولی #تبری
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چگونه میشود سرنوشت یک کشور و یک ملت و داد دست همچین آدمای متناقض 😡
#صالح_شریفی
✅ اولین جلسه هماهنگی حامیان
دکتر جلیلی در تبریز برگزار شد
#جلیلی_امتداد_رئیسی
_ _ _ _ _ __ _
🇮🇷👉🏻 @said_jalili محتوای سعید جلیلی
🇮🇷👉🏻 @said_jalili محتوای سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا به دکتر جلیلی رای می دهید؟
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️«تولی» و «تبری» از منظر روایات چه اهمیّتی دارند؟ (بخش چهارم و پایانی)
🔸احاديث بسيار فراوانى در كتب اسلامى اعم از شيعه و اهل سنّت در زمينه «حبّ فى الله» و «بغض فى الله» و #تولّى و #تبرّى آمده است، و به قدرى در اين باره #اهمّيّت داده شده كه در كمتر چيزى نظير آن ديده مى شود. بى شك اين اهمّيّت به خاطر آثار مثبتى است كه پيوند «دوستى با اولياء الله و دوستان خدا»، و «بيزارى از دشمنان حق» دارد؛ اين آثار مثبت هم در #قدرت_ايمان ظاهر مى شود و هم در #تهذيب_اخلاق و هم در #پاكى_اعمال و #تقوا.
💠اين احاديث نشان مى دهد كه بايد در طريق «تهذيب نفس» و «سير و سلوك الى الله»، هر كس #پيشوا و مقتدايى را برگزيند. در اينجا به بخشى از اين احاديث كه از كتب مختلف گلچين شده است اشاره مى شود:
9⃣در حديث قدسى مى خوانيم: #خداوند به #حضرت_موسى (عليه السلام) فرمود: «هرگز #عملى براى من انجام داده اى؟ موسى عرض كرد: آرى! براى تو نماز خوانده ام، روزه گرفته ام، انفاق كرده ام و به ياد تو بوده ام؛ فرمود: امّا نماز براى تو نشانه [ايمان] است و روزه سپر آتش و انفاق سايه اى در محشر و ذكر خدا نور است؛ كدام #عمل را براى من به جا آورده اى اى موسى؟! عرض كرد خداوندا! خودت مرا در اين مورد راهنمايى فرما! فرمود: آيا هرگز به خاطر من كسى را #دوست داشته اى و به خاطر من كسى را #دشمن داشته اى؟ [در اينجا بود كه] #موسى (عليه السلام) دانست برترين اعمال #حبّفىالله و #بغضفىالله [دوستى براى خدا و دشمنى براى خدا] است». [۱]
🔟اين بحث را با حديث ديگرى از #امام_صادق (عليه السلام) پايان مى دهيم (هر چند احاديث در اين زمينه، بسيار فراوان است)، فرمود: «مَنْ اَحَبَّ لِله وَ اَبْغَضَ لِله وَ اَعْطى لِلّهِ وَ مَنَعَ لِلّهِ فَهُوَ مِمَّنْ كَمُلَ إِيمانُهُ» [۲] (كسى كه «به خاطر #خدا» #دوست بدارد و به خاطر خدا #دشمن بدارد و به خاطر خدا ببخشد و به خاطر خدا ترك بخشش كند، او از كسانى است كه #ايمانش كامل شده است!».
💠از احاديث دهگانه بالا استفاده مى شود كه در #اسلام حساب مهمّى براى #حبّفىالله و #بغضفىالله باز شده است؛ تا آنجا كه به عنوان #افضل_اعمال و نشانه #كمال_ايمان و برتر از نماز و روزه و حجّ و جهاد و انفاق فى سبيل الله معرّفى شده و صاحبان اين صفت، پيشگامان در بهشتند و #مقاماتى دارند كه انبياء و شهداء به حال آنها غبطه مى خورند. اين تعبيرات، پرده از نقش مهمّ مسأله #ولايت و #تولّى و #تبرّى در تمام برنامه هاى دينى و الهى بر مى دارد.
🔹دليل آن هم روشن است، زيرا انسان پيشوايان بزرگ را به خاطر #ايمان و #تقوا و #فضائل_اخلاقى و اعمال صالحه ديگر، دوست مى دارد، با اين حال چگونه ممكن است به آنان تأسّى نكند و همگام و همدل و همرنگ نشود! اين همان است كه علماى اخلاق از آن به عنوان يك اصل اساسى در #تهذيب_نفوس ياد كرده اند، و پيروى و #اقتدا كردن به #انسان_كاملى را شرط موفّقيّت در سير و #سلوكالىالله مى دانند. يكى از دلايل مهمّى كه #قرآن_مجيد در هر مورد و در هر مناسبت از انبياى الهى سخن مى گويد و پيغمبر اكرم و #مسلمانان را دستور مى دهد كه به ياد آنها و تاريخ و زندگانى شان باشند، همين است كه از آنان #الگو بگيرند و راه #موفّقيّت و #نجات را در تاريخ زندگى آنها بجويند.
🔹اين نكته شايان توجّه است كه #انسانها معمولاً داراى روح قهرمان پرورى هستند؛ يعنى هركس مى خواهد به شخص بزرگى عشق بورزد و او را در زندگى خود #الگو قرار دهد و در ابعاد مختلف زندگى به او اقتدا كند. انتخاب چنين قهرمانى در #سرنوشت_انسان و شكل دادن به زندگى او تأثير فراوانى دارد و با تغيير شناخت اين قهرمانها، زندگى ممكن است دگرگون شود. بسيارى از افراد يا ملّت ها كه دستشان به دامان #قهرمانان_واقعى نرسيده، قهرمانان خيالى و افسانه اى براى خود ساخته اند و در ادبيّات و فرهنگ خود جايگاه مهمّى براى آنها قائل شده اند.
🔹محيط زندگى اجتماعى و تبليغات مطلوب و نامطلوب در گزينش قهرمانها مؤثّر است. اين قهرمانها ممكن است مردان الهى، رجال سياسى، چهره هاى ورزشى و يا حتّى بازيگران فيلمها بوده باشند. هدايت اين تمايل فطرى بشر به سوى #قهرمانان_واقعى و «الگوهاى والاى انسانى» مى تواند كمك مؤثّرى به پرورش #فضائل_اخلاقى در فرد و جامعه بنمايد. مسأله #ولايتاولياءالله در حقيقت، در همين راستا است؛ و به همين دليل آيات و روايات اسلامى اهمّيّت فوق العاده اى براى آن قائل شده است و بدون آن بقيّه برنامه ها را ناقص و حتّى در خطر مى شمرد.
پی نوشتها؛
[۱] بحارالانوار، دار احیاء التراث العربی، چ۲، ج۶۶، ص۲۵۲، باب۳۶
[۲] همان، ص۲۳۸
📕اخلاق در قرآن، آيت الله العظمى ناصر مكارم شيرازى، مدرسه الامام على بن ابى طالب(ع)، قم، چ۱، ۱۳۷۷ش، ج۱، ص۳۷۵
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#تولی #تبری
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
#بازگشت_به_مجلس
دعوت از آقای قالیباف برای بازگشت به مجلس
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستداران نظام که معتقد به همافزایی جبهه انقلاب هستند؛
با توجه به آرای بالای آقای جلیلی در نظرسنجیهای مختلف و حضور آقای قالیباف در یکی از مناصب حساس کشور، پویش درخواست بازگشت آقای قالیباف به مجلس را آغاز میکنیم تا با اجماع تمام مردم و نیروهای دلسوز انقلابی پیرامون آقای جلیلی به تقویت جبهه انقلاب کمک کنیم.
• شروع کارزار: ٢٢ خرداد ١٤٠٣• پایان کارزار: ٣١ تير ١٤٠٣• از طرف: جمعی از مجموعه نیروهای انقلاب• هشتگ رسمی: #بازگشت_به_مجلس• نویسنده: محمدحسین بزله• لینک کارزار:
https://www.karzar.net/120732
اولین گفتگوی تلوزیونی دکتر سعید جلیلی بازتابهای خوب و متفاوتی داشته است که از لینک زیر میتوانید مشاهده کنید 👇
https://telewebion.com/episode/0xd7a31e9
این هم جدول سایر برنامه های انتخاباتی دکتر جلیلی تا روز انتخابات در صداوسیماست.
تجلیل رهبری از رأی دهندگان به جلیلی
📣 📣 امام خامنه ای ارواحنافداه در دیدار سعیدجلیلی با ایشان بعد از انتخابات سال 92:
✅ من در ایام انتخابات به خاطر حجم سفرها نگران سلامتی شما بودم و مطمئنم شما برای انجام تکلیف آمده بودی...
✅ حضور انقلابی شما یک زمینه خاص حزب اللهی را به میدان آورد.
✅ ببینید چگونه میشود این جمعیت چهار میلیونی که به شما به عنوان "نماد مقاومت" رای داد را بهم پیوند داد و شما "نخ تسبیح" باشید تا این جمعیت رشد و گسترش یابد.
✅ با این جمعیت میشود کارهای بزرگ انجام داد و اینها که به شما رای دادند، رأیشان متفاوت بود و در این فضای فشار، خارجیها تبعات آنرا پذیرفتند.
✍🏻 پی نوشت:
عبارات نگران سلامتی شما بودم، زمینهی خاص حزب اللهی، نماد مقاومت، نخ تسبیح، رای متفاوت...
اینها تعابیر کمی نیست که حضرت آقا دربارهی دکتر جلیلی بکار بردند
#جلیلی_گزینهی_اصلح
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️اهميّت پيوندهاى اجتماعى در قرآن تا چه ميزان است؟
🔹#اجتماع_بشرى كه منشأ همه پيشرفت ها و موفقيت هاى علمى و اجتماعى است، در صورتى مى تواند، به هدف مطلوب خود برسد كه #محكمترين_پيوند را داشته باشد، وگرنه تبديل به جهنّم سوزانى مى شود، كه زحمات و مشكلات اجتماع را دارد، بى آنكه از بركات آن بهرهمند گردد. #كتاب_خدا از يك سو بر #وحدت_عمومى جهان بشريت به عنوان اعضاى يك خانواده و برادرانى كه از يك پدر و مادر متولد شده اند تأكيد مى كند (چنانكه در آيه ۱۳ سوره حجرات آمده)، و از سوى ديگر مؤمنان را عضو يك پيكر، صرف نظر از اختلاف زبان و نژاد بر مى شمرد و مى گويد: «بَعْضُكُمْ مِنْ بَعْض» [۱] (شما همگى #همنوع هستید و همجنس يكديگر و عضو يك پيكريد).
🔹و در جاى ديگر مى فرمايد: «وَالْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْض» [۲] (مردان و زنان با ایمان دوست و یار یکدیگرند)؛ به اين نيز قناعت نمى كند و علاوه بر پيوند #بشريت و پيوند #ايمان، نسبت به پيوند هاى #خويشاوندی، كه در دايره فشرده تر و نزديكترى است نيز توصيه و تأكيد مى كند و شكستن اين پيمان را #گناهى_بزرگ توصيف مى نمايد و مى فرمايد: «الَّذِينَ يَنقُضُونَ عَهْدَ اللهِ مِن بَعْدِ مِيثَاقِهِ وَ يَقْطَعُونَ مَآ أَمَرَ اللهُ بِهِ أَنْ يُوصَلَ وَ يُفْسِدُونَ فِى الاَْرْضِ أُوْلَـئِكَ هُمُ الْخَاسِرُونَ» [۳] (#فاسقان آنها هستند كه #پيمان_خدا را پس از آن كه محكم ساختند، #مىشكنند و پيوند هايى را كه #خدا دستور داده بر قرار سازند #قطع مى نمايند و در جهان #فساد مى كنند اينها زيانكارانند).
🔹و در سوره محمد (صلی الله علیه و آله) آيات ۲۲ و ۲۳ مى خوانيم: «فَهَلْ عَسَيْتُمْ إِنْ تَوَلَّيْتُمْ أَنْ تُفْسِدُوا فِى الاَْرْضِ وَ تُقَطِّعُوا أَرْحَامَكُمْ - أُوْلَئِكَ الَّذِينَ لَعَنَهُمُ اللهُ فَأَصَمَّهُمْ وَأَعْمَى أَبْصَارَهُمْ» (اگر حكومت را بدست گيريد، آيا جز اين انتظار مى رود كه در زمين #فساد نماييد و #پيوند_خويشاوندى را قطع كنيد؟! - آنها كسانى هستند كه خداوند از #رحمت خويش دورشان ساخته، گوش هايشان را كر و چشم هايشان را كور كرده است).
🔹و به اين ترتيب «قطع اين پيوندها» را هم رديف #فساد در زمين، و مايه #كورى و #كرى چشم و گوش باطن مى داند. اهميت اين #پيوندها در #اسلام تا جايى است كه هر چيزى كه كمك به تحكيم پيوندهاى اجتماعى كند، مطلوب شمرده شده، حتى دروغى كه بدترين گناه است، براى اصلاح ذات البين مجاز مى باشد؛ و به عكس، هر چيزى كه مايه از هم گسستگى پيوندها گردد منفور و مردود شمرده شده، تحت هر عنوان و هر نامى كه باشد.
پی نوشتها؛
[۱] قرآن کریم، سوره آل عمران، آیه ۱۹۵
[۲] همان، سوره توبه، آيه ۷۱
[۳] همان، سوره بقره، آيه ۲۷
📕پيام قرآن، آيت الله العظمى ناصر مكارم شيرازى، دار الكتب الاسلاميه، تهران، ۱۳۸۶ش، ج ۸، ص ۲۵۶
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#جامعه #صله_رحم #قطع_رحم
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
🔰 نتایج نظرسنجی تا این لحظه با مشارکت حدود ده هزار نفر:
_ ۶۵.۵ درصد سعید جلیلی
_ ۱۶.۵ درصد مسعود پزشکیان
_ ۹.۲ درصد محمد باقر قالیباف
_۱.۶ درصد سید امیرحسین قاضی زاده
_ ۱ درصد علیرضا زاکانی
🔹 این نظرسنجی در پلتفرمهای ایتا، تلگرام، اینستا، روبیکا و ویراستی در حال انجام است.
❌قابل توجه مخاطبان گرامی؛ نظرسنجیهای مجازی به علت نقص در نمونهگیری قابل تعمیم به کل جامعه نمیباشد!
لینک شرکت در نظرسنجی👇👇
https://panel.metriq.ir/questionnaire/69fd407c-dc6a-477a-9734-c596a43cf26c/answer-page
مرکز افکار سنجی ماح
هدایت شده از تبیین
⭕️مسئله فلسطین، مسئله اول دنیا
🔹...سال های متمادی تبلیغات رسمی رسانه های وابستهی به #آمریکا و وابستهی به #مراکز_صهیونیستیِ ثروتمند سعی شان این بود که کاری کنند که نام #فلسطین و مسئلهی فلسطین بتدریج کمرنگ بشود و تدریجاً به فراموشی سپرده بشود، و مردم یادشان برود که یک چیزی هم به نام #فلسطین وجود داشته! سالها سعی کردند و پول خرج کردند برای این کار، [امّا] امروز علیرغم آنها، مسئلهی #فلسطین مسئله اوّل دنیا است.
🔹در خیابان های لندن، در میدان های پاریس، در دانشگاه های آمریکا به نفع #مردم_فلسطین و علیه #رژیم_صهیونیستی شعار میدهند. #آمریکا هم در مقابل اجماع جهانی ملّت های دنیا ناچار دچار #انفعال است، و دیر یا زود مجبور خواهد شد دست خودش را از پشت رژیم صهیونیستی بردارد. البتّه #مصیبتهای_غزّه، حوادث گریهآور غزّه، [از جمله] حمله به مردم بیدفاع، #کشتار نزدیک به چهل هزار نفر،
🔹کشتار حدود پانزده هزار یا بیشتر #کودک ـ بعضاً نوزاد، بعضاً #شیرخوار ـ این مصیبتها وجود دارد؛ اینها هزینههایی است که #ملّت_فلسطین در راه نجات خود دارد این هزینهها را میدهد، و [در عین حال] ایستاده است و #مقاومت میکند و از حماسه سازان و مبارزان مقاومت دفاع میکند. #ملّت_فلسطین با وجود همهی این مشکلات و سختی ها، از مقاومت اِعراض نکرد، روگردانی نکرد؛ از #مقاومت دفاع میکند، به برکت ایمان اسلامی و اعتقاد به آیات قرآن؛ این خیلی مهم است.
بیاناتمقاممعظمرهبری ۱۴۰۳/۰۳/۱۴
منبع؛ وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مومن از یک سوراخ دو مرتبه گزیده نمی شود .
نگذاریم تجربه انتخابات سال ۹۲ تکرار شود
#انتخابات
#سواد_رسانه
#سرطان_اصلاحات
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️رأی دادن در انتخابات - شرکت در انتخابات (بخش اول)
🔹در کشورهای دارای نظام و سیستم #جمهوری و #مردمی و به تعبیری صاحب #دموکراسی (به ویژه از نوع اسلامی) اصلی به نام #مشارکت_عمومی و رجوع به #آراء_مردم وجود دارد، تا تمام #افراد_جامعه بتوانند بر اساس قواعد و قوانین حاکم و جاری در آن کشور، حداقل نسبت به برخی موضوعات سیاسی از قبیل گزینش نمایندگان مجلس، انتخابات #ریاست_جمهوری و... رای و نظر خود را ابراز، و شخص مورد نظر خود را #انتخاب نمایند تا عملا در مسایل سیاسی جامعه مشارکت نموده باشند.
🔹کشور ما که پس از انقلاب، داعیه دار #نظامی_دینی و اسلامی بوده و همواره تلاش نموده است تا در این راستا حرکت نماید، از این قاعده جدا نبوده و به تحقیق، در آن نوعی خاص و فراگیر از #دموکراسی بنام #مردمسالاری_دینی شکل گرفته است، به گونه ای که میتوان گفت پایه و اساس آن را #مردم تشکیل میدهند؛ تا بدان اندازه، که به جرات باید گفت اگر این حضور جدی و #مشارکت حداکثری مردم، قبل از انقلاب نبود تحقیقا #انقلاب به پیروزی نمیرسید.
🔹ما افتخار این مهم را داریم که توانسته ایم با اتکا به #آراء و حمایت های عمومی جامعه اسلامی پس از انقلاب، از همان سال های آغازین یعنی در ۱۲ فروردین ماه سال ۱۳۵۸ با برگزاری رفراندوم تعیین نوع و شکل حکومت ایران، با رای بیش از ۹۸ درصد مردم، تاکنون دهها #انتخابات مستقل برگزار نماییم و عملا به این اصل اساسی پایبندی خود را نشان بدهیم؛ این در حالی است که در بسیاری از کشورهای مدعی این مهم، چنین عملکردی وجود ندارد. گذشته از هر چیز، در بیانات #امام_خمینی (ره) به مناسبت های گوناگون، بر حضور و #رای_مردم تاکید و تصریح فراوان شده،
🔹که به عنوان نمونه می توان به این سخن که: «میزان #رای_ملت است» اشاره نمود که گویای حقایقی است که حتی در دنیای امروز نیز به آن پایبندی وجود ندارد. این سخن در بردارنده نکات ذیل میباشد: ۱) احترام تام به افکار و #آراء_عمومی؛ ۲) رعایت چارچوب ها و #قواعد حاکم بر #دموکراسی؛ ۳) عاملی مهم در #تداوم و حراست از #انقلاب؛ ۴) نشانگر پویایی اندیشه سیاسی دینی در پهنه دنیای سیاست. حال با توجه به آنچه گذشت، می توان گفت که بنای اصلی اینگونه موضوعات، ریشه در #آموزههای_دینی داشته که در قانون اساسی و اندیشه های امام راحل و نیز مقام معظم رهبری تجلی و نمود یافته است. #ادامه_دارد...
منبع: وبسایت پرسمان
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
4.75M
📢 بشنوید
🔶🔹 تبیین شعار انحرافی «صالح مقبول، بهتر از اصلح نامقبول»
👈 در پاسخ به تخریبهایی که غیرمنصفانه و به دور از اخلاق، نسبت به دکتر جلیلی مطرح شده است.
💢 محورهای موضوعی
1⃣ مبدع شعار انحرافی «صالح مقبول، بهتر از اصلح نامقبول» چه کسی است؟
2⃣ چه کسی در سال ۱۳۹۲ با تشتت آرای جبههی انقلاب باعث شد حسن روحانی رأی آورد؟
3⃣ آیا مقبولیت عرفی از معیارهای دین در تشخیص اصلح است؟
4⃣ نمونههایی از عملکرد مجلس یازدهم در مغایرت با مطالبات صریح و علنی امام جامعه؛
5⃣ ما در مقابل تخریبهای ناجوانمردانه، هیچ ابایی از تبیین و ارائهی اسناد نداریم؛
🔻 پیوست: بیانات امام خامنهای خطاب به نمایندگان، مورخ ۴ خرداد ۱۴۰۱
🌐 https://www.leader.ir/fa/media/play/30966?year=1401&type=2
🔻 خبرگزاری ایسنا:
دولت برای حفظ وحدت از حق خود گذشت/فشار نمایندگان بر وزارت کشور تمام میشود؟!
🌐 https://www.isna.ir/news/1402052415423
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از تبیین
⭕️حادثهی رنسانس در غرب
🔹از حادثهای که در غرب به اسم #رنسانس شناخته شد ـ تغییر مسیر زندگی غربیها ـ حدود پانصد سال میگذرد؛ در حادثهی رنسانس، اساسی ترین خطّی که وجود داشت تقابل #علم و #دین بود؛ یعنی می خواستند بگویند که اگر می خواهید از لحاظ #علمی پیشرفت کنید، #دین و #معنویّت و مانند اینها را کنار بگذارید؛ این مهم ترین یا یکی از مهمترین خطوط اصلی حرکت #غربیها در #رنسانس بود که از این حادثه حدود پانصد سال می گذرد.
🔹امروز، در کشور #جمهوری_اسلامی که کشور #معنویّت است و «جمهوری اسلامی» است، مهم ترین #کارهای_علمی دارد انجام می گیرد، در رقابت با کسانی که سال های متمادی است که در این رشته های علمی دارند کار می کنند. چه کسانی دارند این کار را پیش میبرند؟ #جوانان_مؤمن، فخری زاده و شهریاریِ نماز شب خوان؛ اینها دارند پیش میبرند کار را؛ یعنی #علم و #معنویّت اینجور به هم آمیخته شده. این نکتهی مهمّی است که به آن باید توجّه کرد.
بیانات مقام معظم رهبری ۱۴۰۲/۰۳/۲۱
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بیاخلاقی ممنوع!
🔸 دکتر سعید جلیلی در جمع اعضای ستاد کشوری خود:
هیچ حرکت تخریبی، هیچ حرکتی خلاف تقوا، هیچ حرکتی که خلاف اصول اخلاقی باشد، نسبت به هیچ یک از نامزدهایی که آمدند نباید صورت بگیرد.
🔸 احتیاج به هیچ کار غلطی نداریم، برنامه ما واقعی است، فرصت این کارها را ندارم...
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️رأی دادن در انتخابات - شرکت در انتخابات (بخش دوم و پایانی)
🔹#قانون_اساسی کشور ما در اصول متعددی بر اهمیت و نقش #آراء_مردم و مشارکت آنان در عرصه های گوناگون تاکید نموده است، که ذیلا به دو اصل از این قانون اشاره میشود. در «بند هشت اصل سه» از این قانون چنین آمده است: «دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است، برای نیل به اهداف مذکور در اصل دوم، همه امکانات خود را برای #مشارکت عامه مردم در تعیین سرنوشت سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خویش به کار برد».
🔹در «اصل شش» میخوانیم: «در #جمهوریاسلامیایران امور کشور باید به اتکاء #آراء_عمومی اداره شود، از راه #انتخابات، انتخاب رییس جمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای شوراها و نظایر اینها، یا از راه همه پرسی در مواردی که در اصول دیگر این قانون معین میگردد». بنابراین از نظرگاه #قانون_اساسی مراجعه و احترام به #رای_مردم، امری قطعی و مسلم می نماید، بگونه ای که کسی نمیتواند نسبت به آن، اظهار نظر خلافی داشته باشد.
🔹از طرفی، ما در بیانات #امام_راحل و همچنین #مقاممعظمرهبری شاهد سفارشات مکرر مبنی بر حضور و #مشارکت حداکثری مردم در تصمیمات اساسی کشور بوده و هستیم، که این خود اهمیت موضوع را چند برابر می نماید. از دیدگاه این دو رهبر فرزانه، نه تنها #انتخابات وظیفهای ملی است، بلکه از آن بالاتر بعنوان یک #تکلیف_الهی تلقی و آحاد جامعه نسبت به آن باید در برابر خداوند پاسخگو نیز باشند.
🔹#وظیفهای_ملی است، به خاطر اینکه اگر این #حضور و مشارکت در سرنوشت نباشد، #دشمنان به دنبال طرح نقشه های شوم برای دست اندازی به تمام منابع مادی و معنوی این مرز و بوم برآمده و این ملت را با نابودی مواجه خواهند نمود، همانگونه که قبل از انقلاب اینگونه بوده است، تا بدانجا که به تعبیر رهبر کبیر انقلاب تمام حیثیت و هستی این کشور را به باد داده و به منافع این مردم هیچ توجهی نداشتند.
🔹بنابراین، #حضور و نقش آفرینی #آحاد_مردم در عرصه های مختلف جامعه اسلامی از ضروریات غیر قابل انکار میباشد، چرا که همین حضور، علاوه بر حراست و حفاظت از #اسلام و #انقلاب، نوید بخش رشد و توسعه روز افزون نیز خواهد بود، و نیز #تکلیفی_الهی است، زیرا اگر بخواهیم اسلام و آموزه های ناب آن در کشور و میان آحاد جامعه به درستی پیاده گردد، باید همگان در تعیین #سرنوشت خود دخیل و سهیم باشند؛ چرا که خداوند میفرماید: «إِنَّ اللهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ» [۱]
🔹یعنی اگر هر #جامعهای بخواهد مرتبا رو به جلو حرکت کند، میبایست خودش در #تعیین_آینده خود بطور #جدی و مستقیم وارد شود، تا به درستی بتواند آن را رقم زند، و خود شاهد ثمرات شیرین آن باشد؛ و از طرفی کسی هم نمیتواند نسبت به #سرنوشت خود بیتفاوت بوده، به اینکه #رای ندهد و یا این که رای سفید در صندوق بیاندازد؛ چون وی به عنوان عضوی از پیکره #جامعه، علاوه بر بهرهمند بودن از امتیازات، در برابر آن #تکالیفی نیز دارد که یکی از آنها همین #رای_دادن میباشد، و اگر چنین نکند ممکن است افرادی در این عرصه اعمال نظر کنند و بخواهند جامعه به تباهی کشیده شود.
پی نوشت؛
[۱] قرآن کریم، سوره رعد، آيه ۱۱
منبع: وبسایت پرسمان
#انتخابات
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سناریوسازی اصولگرایان درمورد کناره گیری جلیلی به نفع قالیباف به در بسته خورد.
آیت الله محسن اراکی از روحانیان برجسته حوزه علمیه قم بطور قطعی با عبارت "وظیفه جهاد تبیینی خود دانستیم" از جلیلی حمایت کرد.