هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
هدایت شده از یوسف الزهرا
تاجگذاری امام زمان
آقا مبارک است رَدای امامتت
ای غایب از نظر به فدای امامتت
می خواستند حق تو را هم قضا کنند
کَذاّبها کجا و عبای امامتت
ما زنده ایم از برکات ولایتت
ما عهد. بسته ایم. به پای امامتت
از روز اولی که رسیدیم زین جهان
گشتیم آشنا به صدای امامتت
این روزها هوای تو را کرده ام بیا
ماییم یاکریمِ هوای امامتت
آقا بیا تقاصِ شهیدان به پای توست
آقا فدای کرببلای امامتت
تا روزِ بازگشتِ تو سیدعلی شده
پرچم به دوش، زیرلوای امامتت
آغاز امامت وولایت مهدی فاطمه عج بر شیعیانش مبارک باد
اقا ردای سَبزِ اِمامَت مُبارک
پوشیدَنِ لِباسِ خِلافَت مُبارَک
اِی آخَرین ذَخیرهِ زَهراییِ حَسَن
آغاز روزِگار اِمامَت مُبارَک...
🔷سالروز آغاز امامت و زعامت حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف مبارک باد💐💐
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
💞سالروز ازدواج
🎊خاتم الانبیا
💞حضرت محمد(ص)
🎊و مادر مؤمنین
💞حضرت خدیجه کبری(س)
🎊بر تمامی
💞مسلمانان جهان مبارک
🎊خجسته باد
💞این پیوند آسمانی و
🎊پر برکت بر شما💞
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
سیدعلیرضا:
#بسم #الله #الرحمن #الرحیم
دهم #ربیع الاول مصادف با سالروز ازدواج
رسول خدا حضرت #محمدبن عبدالله(ص)
و حضرت #خدیجه(س) است.
درست 25 بهار از عمر گرانبها و پربرکت #پیامبر می گذشت که با #بانوی چهل ساله ای به نام «خدیجه» که برترین بانوی روزگار خویش بود، پیمان زندگی مشترک را امضاء کرد و فصل جدیدی در #زندگی اش آغاز شد
مروری کوتاه به جریان #ازدواج آن دو بزرگوار که "پدر و مادر امت اسلامی" هستند سعی می کنیم بیشتر به ویژگی های این پیوند #مقدس اشاره کنیم که می تواند برای #جوانان جامعه امروز در انتخاب درست همسفران و #همسران خود و ملاک قراردادن آنچه که زندگی را لذت بخش و سعادتمند قرار می دهد کمک و راهنمایی کند
درباره ازدواج حضرت #محمد و #خدیجه کبری
ماجرا از مهمانی در خانه خدیجه (س) آغاز شد. روزی خدیجه (س) در خانه خود مجلسی تشکیل داده بود و از #عالمان #یهودی دعوت کرده بود تا برایش صحبت کنند. در اواسط جلسه جوانی خوش سیما از مقابل خانه #خدیجه (س) گذشت. #دانشمند یهودی از خدیجه (س) خواست که او را به مجلس دعوت کند. پس از پایان مجلس و در هنگام خداحافظی در حالی که شعف از صورت آن عالم #یهودی مشهود بود، رو به خدیجه کرد و گفت: «آن چه من در کتاب های #آسمانی گذشته خوانده ام،
نشان می دهد که او پیامبر #آخرالزمان است. خوشا به سعادت بانویی که چنین #جوانی شوهرش باشد که در این صورت به شرافت، عزت و #شکوه دنیا و آخرت نایل آمده است.». (مناقب ابن شهر آشوب، ج 1، ص 41؛ سید هاشم رسولی محلاتی، درسهایی از تاریخ تحلیلی اسلام (جلد 2)، ص17)
#خدیجه با پیامبر(ص) در جد چهارم از طرف پدر و در جد هشتم از طرف مادر #متحد بودند، به همین دلیل گاهی همدیگر را پسر عمو، دختر عمو می خواندند.
هم #خدیجه (س) تاجر بود، هم #محمد(ص). #تقدیر الهی به گونه ای رقم خورد که اسباب همکاری میان خدیجه (س) و محمد (ص) فراهم شد. از برخوردهای نخست، مهربانی و #ایمانی الهی در رفتار محمد (ص) می دید. روح پاک و #قلب لطیف این دختر #قریشی، پس از سال ها هم کفو خود را پیدا کرده بود. چند بار با این جوان 25 ساله #بنی هاشمی مواجه شده بود و دلش دیگر تاب دوری از وی را نداشت.
بانوی #قریشی حصار غرورش را شکست و جایگاه و #شوکت دنیایی را به خوشبختی ابدی، به آسانی فروخت. تصمیم گرفت که در نخستین مواجهه ، دغدغه ازدواجش با #پیامبر(ص) را مطرح کند.
روز سرنوشت ساز زندگی #خدیجه (س) فرا رسید. پس از سفر #تجاری که پیامبر (ص) سرپرستی آن را به عهده داشتند و برای حضرت خدیجه (س) انجام دادند، فرصت ملاقات فراهم شد. خدیجه با حفظ #حیا مقابل #پیامبر (ص) آمد و گفت: «ای عموزاده من بر اثر خویشی که میان من و تو برقرار است و عظمت و عزتی که در میان #قوم خود داری و امانت و حسن خلقت که شهره همه اهل #مکه است، مایلم که با تو ازدواج کنم.» (سید هاشم رسولی محلاتی، درسهایی از تاریخ تحلیلی اسلام (جلد 2)، ص19-24)
#پیامبر(ص) در پاسخ گفت که این موضوع را با نزدیکان و #بزرگانش در میان می گذارد.
با موافقت #عموی پیامبر (ص) مجلس خواستگاری برگزار شد. در مجلس خواستگاری، #ابوطالب عموی پیامبر(ص) به بیان ویژگی های #پیامبر (ص) پرداخت. نقاط مشترک و هم کفوی #خدیجه (س) و پیامبر (ص) موجب ازدواج این دو شد.
در وصف پیامبر #خاتم (ص) همین بس که وی برترین انسان ها روی زمین بود، اما در خصوص خدیجه روایتی از #عایشه گویای عظمت این همسر پیامبر (ص) است.
#عایشه می گوید: کمتر اتفاق می افتاد که پیامبر (ص) از خانه بیرون رود و #خدیجه را به خیر و خوبی یاد نکند، چندان که یک روز آتش #حسد من مشتعل شد و گفتم: یا #رسول الله، تا کی خدیجه را یاد می کنی؟ او پیرزنی بیش نبوده #خداوند بهتر از او را به تو مرحمت کرد. پیامبر (ص) از سخن من غضبناک شدند و فرمودند:👇👇👇👇👇
نه؛ به خدا #قسم بهتر از خدیجه(س) نصیب من نشده. او به من ایمان آورد، هنگامی که مردم #کافر بودند، و تصدیق #نبوت من نمود در وقتی که مردم مرا تکذیب می کردند، و اموال خود را در اختیار من گذارد، در وقتی که مردم مرا از خود دور می کردند. #خداوند متعال از خدیجه به من فرزندانی روزی کرد، در حالی که تو را #عقیم قرار داد. (ریاحین الشریعه: ج 2 ص 202، 207، 211).
خصوصیات پیامبر #اکرم (ص)
جوانمرد #مکّه دارای ویژگی های خاصّی بود که توجّه خدیجه را به خود جلب نمود، دارای تقوی، #معنویت، پاکدامنی، #عفت، امانت داری، حسن خلق، #راستگویی و صداقت بود که باعث علاقمندی خدیجه شد. وجود این همه فضایل و مکارم #اخلاقی و رفتاری در پیامبر(ص) بود که ثروتمندترین زن قریش آمادگی خود را برای #ازدواج با ایشان اعلام کرد. علّت پیش قدم شدن حضرت خدیجه در ازدواج با پیامبر، وجود آن همه فضیلت اخلاقی، #کرامت، شرافت، اصالت #خانوادگی و...... در وجود مقدس پیامبر بود.
فضیلت های خدیجه از نگاه #قرآن و روایات
ایمان و #فداکاری خدیجه
#خدیجه زنی با فض
اوند است و سراسر زندگی مشترکش را اینگونه سپری کرد.
#دختران و زنان و نیز مردان #جامعه اسلامی باید در راه کسب #نجابت، پاکی و درایت، #شهامت و شجاعت و وقار و متانت، خردمندی و #نواندیشی، صداقت و راستگویی، #سخاوت و کرامت، امانت داری و خدمتگزاری، زندگی این زوج نمونه تاریخ را #الگوی عملی خود قرار دهند.
با توجه به این #سخنان، می توان گفت: برای رسیدن به معیارهای صحیح ازدواج #اسلامی باید جوانان در راه کسب #تجربه و شناخت و آگاهی بیشتر، با افراد آگاه مشورت کنند و #کتب مفیدی که در این زمینه نوشته شده است را بخوانند، بین #ملاک های واقعی و غیر واقعی تمایز قائل شوند و خود را اسیر معیارهای خیالی و خود ساخته و #خرافی نکنند. #تجملّات و توقعات بیش از اندازه را کنار بگذارند و واقعیات را آنگونه که هست بپذیرند. مهریه های سنگین را قبول نکنند. به اخلاق و رفتارهای مطلوب و #ارزشی بهای بیشتری بدهند و زندگی مشترک خود را بر پایه های صداقت، #صمیمیت، احترام و #محبت بنا گذاری کنند😊😊
آری اغلب #طلاق ها، برخی از جرم ها و رواج #فحشا، اسراف، تأخیر ازدواج، #نابسامانی روابط همسران همه و همه ناشی از فاصله گرفتن از الگوهای #دینی است.😐
#از #صبر #و #شکیبایی #شما #مومنان #خدا #سپاسگزارم
#اللهم #عجل #الوالیک #الفرج
#خسته #نباشید
#پایان #نشست
لیت و دارای کمالات #علمی و معنوی بود و در اثر معاشرت با پسر عمویش که عالمی دانا و دانشمند بود و به #رسالت پیامبر خدا در آینده ایمان داشت، می دانست که رسول خدا به #پیامبری خواهد رسید.
خدیجه از علمای دیگر یهود و #نصاری نیز سخنانی در تأیید نبوت #پیامبر شنیده بود و از همه مهم تر در سفر بازرگانی آن حضرت به سرزمین #شام از طریق غلامش «میسره» که همراه کاروان بود، اطلاعات زیادی از کرامات و #معجزات آن بزرگوار شنیده و بر عشق و ایمانش افزوده بود. لذا با #ورقه بن نوفل راز دل گشود و خواهان #وصلت با پیامبر شد.
همه این ها حاکی از ایمان #خدیجه به رسالت پیامبر بود که سال ها قبل از #بعثت آن حضرت اتفاق افتاده، لذا پس از #مبعوث شدن به رسالت الهی نخستین شخصی که به وی ایمان آورد خدیجه بود.
خدیجه از نظر ایمان و #عقیده به جایی رسیده بود که پیامبر و #ملائکه او را دوست داشتند و بر ایمان او مباهات می کردند و او را افضل #زنان پیامبر و جزء #برترین زنان عالم و جهان معرفی می نمودند!
#خدیجه زنی است که پیامبر خدا در حق او می گوید: ای خدیجه! خداوند #متعال هر روز به وجود تو چندین بار به #ملائکه اش مباهات می کند.
آری! خدیجه زنی بود که در اثر #ایمان و فداکاری به جایی رسید که خداوند به او سلام رساند. او نه تنها این همه ناملایمات را تحمل کرد، بلکه تمام تلخی های #سیاسی و #اجتماعی آن روز را که قلب نازنین #پیامبر خدا (ص) را مجروح می ساخت ترمیم نمود، و وی را در ادامه سیر الهی اش یاری داد، و مایه #آرامش شوهر گشت!
مقام اولین بانوی #مسلمان در قرآن
حضرت خدیجه نخستین #ام المؤمنین است که در #قرآن مجید مورد توجه بوده و به طور شخصی نیز در سوره «ضحی» آیه هشتم به نام و #اوصاف او اشاره گردیده است. حضرت خدیجه پس از ازدواج با #پیامبر همه اموالش را قبل از اسلام و بعد از آن در اختیار پیامبر گذاشت تا آن حضرت هرگونه که خواست آن اموال را در راه #خدا به مصرف برساند.
ویژگی ها و پیام های #ازدواج پیامبر و خدیجه
1- پرهیز از نگاه #مادی : اولین پیام این ازدواج این است کسانی که به خاطر #ثروت و مال و منال #دنیوی با فردی ازدواج می کنند، با معیارهای اسلامی فاصله دارند، پس در ازدواج ها باید هماهنگی از نظر #اقتصادی رعایت شود، همچنانکه پیامبر به این مساله توجه داشتند.
2- شناخت و آگاهی: #پیامبر اسلام(ص) و خدیجه (س) با آگاهی و شناخت کامل از اخلاق، رفتار و #خانواده همدیگر، ازدواج کردند، آنان، #رشد یافته، بزرگ منش، خردمند، بصیر و مستقل در #اندیشه و عمل بودند و با متانت، #وقار و درایت تصمیم سنجیده ای گرفتند. چیزی که امروزه کمتر در ازدواج ها به آن توجه می شود، رشد جسمانی، #عقلانی و عاطفی جوانان را در نظر نمی گیرند و بدون داشتن این #معیارها اقدام به تشکیل خانواده می کنند که آسیب های زیادی را متوجه زندگی مشترک می کند.
3- #مشورت: پیامبر در این باره با عموی خود، #ابوطالب مشورت کردند و او را واسطه قرار دادند، خدیجه نیز با عموی خود، #ورقه بن نوفل، صحبت کردند آنان در مراسمی و با حضور بزرگان دو خانواده #عقد ازدواج خود را برگزار کردند.
#جوانان امروز تا چه اندازه در انتخاب و گزینش همسران، با والدین و افراد آگاه و دلسوز #مشورت می کنند؟ از تجارب دیگران چه میزان بهره می برند؟ آیا با یک نگاه و #علاقه سطحی و یا داشتن شناخت چند روزه، برای انتخاب کافی است.
4- #تجملات و ریخت و پاش های #افراطی: یکی از بزرگترین موانع و مشکلات جوانان برای ازدواج، #تجملات و چشم و هم چشمی ها، #توقعات و انتظارات بی حد و اندازه اطرافیان است، در حالی که سادگی و بی آلایشی در ازدواج #اسلامی توصیه شده است.
5- مهریه های سنگین: حضرت #خدیجه(س) مهریه ازدواجش را از مال خودش قرار داد و ضامن مهر خود شد. عدّه ای به این امر اعتراض کردند، #ابوطالب(ع) جواب داد: «اگر شوهران دیگر مانند فرزند برادر من باشند، زنان به گران ترین قیمت ها و بیشترین #مهریه آنان را طلب خواهند کرد و اگر مانند شما باشند مهر گران از ایشان طلب خواهند نمود👇👇👇👇👇
حال #مقایسه کنید مهریه این ازدواج را با مهریه های سنگین و غیر #معقول امروز که اغلب مردان توان پرداخت آن را ندارند و قرار دادن چنین مهریه هایی که خارج از توان اقتصادی #مردان است عقد را دچار مشکل می کند.
6- زندگی بعد از ازدواج: بعد از ازدواج نیز، زندگی مشترک #پیامبر و خدیجه (س)، الگوی کاملی از زندگی #زناشویی برای مردان و زنان مسلمان است، با یک زندگی درخشان و اخلاق و رفتار خیره کننده، همه را بهت زده کردند. خدیجه در برابر فرستاده #خداوند همواره فروتن و خاضع بود خود را کنیز #خدمتگزار و یا همراه و همدم پیامبر می دانست از هیچ کوششی در خدمت رسانی به رسول خدا دریغ نمی کرد. تمام اموال و #دارایی خود را با افتخار، در راه گسترش ندای #توحید، در اختیار همسرش قرار داد، او به حق می دانست که خوب شوهر داری کردن، #جهاد در راه خد
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک
هدایت شده از یوسف الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اللهم صل علی علی بن موسی الرضاالمرتضی الامام التقی النقی وحجتک علی من فوق الارض ومن تحت الثری الصدیق الشهیدصلوة کثیرةتامةزاکیةمتواصلةمتواترة مترادفةکافضل ماصلیت علی احدمن اولیائک