#مرزبندی_با_دشمن
#موشک_هایپرسونیک
#المپیک_پاریس #رژیم_صهیونیستی
#انتقام_سخت #خونخواهی
✅ ما در هیجان المپیک، آنها در هراس هایپرسونیک
🔶 همین روزها و ساعت ها که ما در ایران، پیگیر رقابت های کاروان ورزشی کشورمان در المپیک پاریس هستیم و از طلا و نقره و برنز بودن مدال های ورزشکاران عزیزمان حرف می زنیم؛ سایه وحشت و دلهره ای پایان ناپذیر بر مناطق صهیونیست نشین سرزمین های اشغالی -از حیفا و تل آویو گرفته تا هرتزلیا، نهاریا، بئر سبع، طبریا و...- حاکم است.
🔶 این که ایران و متحدانش، انتقام ترورها در تهران و بیروت و حدیده و دمشق و غزه را روز می گیرند یا شب؟ با پهپادها می زنند یا با موشک های خیبر شکن و هایپرسونیک فتاح، و یا با روشی کاملا متفاوت و غافلگیرانه تر؟ مراکز امنیتی و پایگاه های نظامی را در هم می کوبند، یا مجتمع های صنعتی و بنادر صهیونیستی را؟ از جبهه شمالی می زنند، یا جنوب و شرق و غرب (مدیترانه)؟ فقط در داخل سرزمین های اشغالی یا ضمنا خارج از آن؟
🔶 آنها بیش از یک هفته است که خواب و خوراک راحت ندارند؛ چنان که شهردار حیفا به رویترز گفت: "از اضطراب و ترس حمله ایران، خوابم نمیبرد". نتانیاهو یا رئیس موساد و رئیس ستاد کل ارتش و برخی وزیران متهم در جنایات اخیر، چند روز می توانند در پناهگاه های مثلا امن پنهان شوند یا در انظار ظاهر نشوند؟ و چقدر می توانند نظامیان را پنهان سازند، یا پدافند را در حالت آماده باش ۲۴ ساعته... ۴۸ ساعته... سه روزه... یک هفته ای و بیشتر نگه دارند؟
🔶 همین روزها که ما پای تلویزیون نشسته ایم و با رقابت های سنگین قهرمانان مان در المپیک، آدرنالین خونمان بالا و پایین می شود و ضربان قلب مان تندتر می زند، صهیونیست های جنایتکار، هیجانِ ترسی تلخ را مزمزه می کنند و هر شبکه تلویزیونی را که می زنند، بر تلخکامی شان افزوده می شود؛ خبرنگار شبکه ۱۲ اسرائیل: «ایرانیان در حال مدیریت یک جنگ روانی علیه ما هستند».
🔻شبکه ۱۳ اسرائیل: «رهبران ایران، حزبالله و جنبش حماس موفق شدند در جنگ روانی بر ما پیروز شوند. رسانههای ایرانی ما را فریب میدهند و دیوانهمان کردهاند. آنها موفق شدند از نظر روانی ما را شکست دهند».
🔻شبکه ۱۴ اسرائیل: «از ترس حمله ایران، نزدیک به صد هزار اسرائیلی در خارج گیر افتادهاند. در ۵۰ سال گذشته چنین وضعیتی را ندیدهایم که در یک سال سه بار، در ۷ اکتبر، در ۱۴ آوریل و اکنون که به نظر میرسد در آستانه حمله ایرانی همراه با تمام نیروهای متحدش هستیم، مورد حمله قرار بگیریم».
🔻کانال عبری کان: اسرائیل تخمین می زند که احتمالا مقر ستاد کل ارتش و وزارت امنیت در تل آویو، هدف احتمالی ایران و حزب الله باشد.
🔻یعقوب عمیدرور رئیس سابق شورای امنیت ملی اسرائیل: باید منتظر حمله بسیار بزرگ ایران باشیم.
🔻یدیعوت آحارنوت: بازدارنگی اسرائیل به کلی از بین رفته و اسرائیلی ها همگی ترسیده اند. سازمان های امنیتی اسرائیل تخمین می زنند که حزب الله اولین حمله کننده خواهد بود. پاسخ ایران ممکن است شلیک صدها موشک و پهپاد به سمت اسرائیل باشد. بدترین سناریو برای اسرائیل حمله دوگانه ایران و حزب الله است.
🔻عاموس یادلین، رئیس سابق اطلاعات نظامی اسرائیل: در یک جنگ فرسایشی گرفتار شدیم. ایرانیها از ایجاد تنش و اضطراب تا حد وحشت در اسرائیل لذت میبرند، زیرا بدون شلیک یک گلوله تاثیری راهبردی میگذارند. اسرائیل خود را در یک جنگ فرسایشی طولانی گرفتار خواهد دید؛ به اقتصاد خراب خود ادامه خواهد داد و جایگاه ما در جهان به سطح پایینتری سقوط خواهد کرد. گرفتاری در دادگاههای بینالمللی ادامه خواهد داشت. حقیقت این است که استراتژی «پیروزی همهجانبه نتانیاهو» در خدمت راهبرد ایران برای سرنگونی و فروپاشی کامل اسرائیل در یک جنگ فرسایشی طولانی و در چندین عرصه درآمده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#بصیرت #وحدت
#مردمسالاری_دینی
✅ چرا هیچ کس در انتخابات بازنده نیست؟
🔰 قسمت اول
🔶 رهبر معظّم انقلاب اسلامی، در سخنرانی مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری آقای پزشکیان، توصیههای هشتگانهای داشتند که مخاطب اوّل و اصلی آنها دولت جدید بود، امّا دایرهی مخاطبین یکی از این توصیهها فراتر از دولت جدید بوده و نامزدهای انتخابات اخیر و هواداران آنها و فعّالان سیاسی و اجتماعی را شامل میشود. امّا این توصیه و مطالبهی جدّی چه بود؟
🔹یک توصیهی جدّی
🔸«توصیهی بعدی، مربوط به فضای احساسات عمومی ناشی از انتخابات است، که مخاطب این [توصیه] آحاد مردمند، فعّالان سیاسی و اجتماعیاند. خب انتخابات طبعاً چالشبرانگیز است دیگر؛ افرادی در انتخابات، در دو طرف قضیّه قرار میگیرند، چالشهایی به وجود میآید؛ نباید به وسوسههای دوقطبیسازی اعتنا کرد و ترتیب اثر داد؛ این توصیهی مؤکّد بنده است. نباید احساساتی که افراد را در دورهی انتخابات وادار به مجادلهی با یکدیگر میکرد ادامه پیدا کند؛ نگذارید ادامه پیدا کند. خب خاصیّت انتخابات این است دیگر: یکی رأی میآورد، یکی رأی نمیآورد؛ این نتیجهی انتخابات است. انتخابات یعنی همین؛ مثلاً یک نفر مورد علاقهی شما است رأی میآورد، یک نفر مورد علاقهی دیگری است رأی نمیآورد؛ این طبیعی است؛ این نباید موجب نقار بشود؛ این نباید موجب اختلاف و شکاف و جدایی بشود. در جمهوری اسلامی سلایق گوناگون، گرایشهای گوناگون از اوّل انقلاب تا حالا آمدند بالا، رفتند پایین؛ بعضیها امروز رأی آوردند، فردا دیگری رأی آورده؛ عکسش هم همینجور؛ این همین «وَ تِلکَ الاَیّامُ نُداوِلُها بَینَ النّاس» است دیگر؛ این امتحان است. بنده عرض میکنم در همهی این انتخاباتهایی که اتّفاق افتاده، ملّت ایران پیروز شده؛ ما شکستخورده نداریم. آن کسانی که وارد میدان شدند، از یک نامزدی حمایت کردند و آن نامزد رأی نیاورد، اینها شکست نخوردند، اینها هم پیروزند؛ اینها جزو ملّت ایرانند دیگر، ملّت ایران پیروز است. بنابراین آن حالت نقار یا دلخوری و دلتنگیای که گاهی ممکن است در اثنای مجادلات و مباحثات انتخاباتی اتّفاق افتاده باشد، نباید ادامه پیدا کند. نه آن کسی که نامزدش رأی آورده است باید احساس اعتلا کند، نه آن کسی که نامزدش رأی نیاورده است باید احساس شکست کند؛ هیچکدام، نه این [احساس] اعتلا میکند، نه آن احساس شکست میکند. این هم توصیهی بعدی ما است که مخاطبش همهی فعّالان سیاسی و اجتماعی و انتخاباتی و مانند اینها است.» ۱۴۰۳/۵/۷
🔹مطالبهای ریشهدار
🔸مروری بر بیانات پیشین ایشان، در دوران انتخاباتهای گذشته، نشان میدهد این توصیه جدید و منحصر به فضای انتخاباتی اخیر نبوده و بارها بیان شده است؛ از جمله:
🔶 «افراد، دنبال برنده و بازندهی انتخابات نگردند؛ برندهی انتخابات همهی کسانی هستند که به شور و هیجان این انتخابات کمک کردند. نامزدهای انتخابات جزو برندگانند؛ آنهایی هم که رأی نیاوردند برندهاند.» ۱۴۰۰/۴/۷
🔶 «البتّه نامزدهای متعدّدی در عرصه هستند؛ حرف میزنند، نظر میدهند، هر کدام طرفدارانی دارند. ایرادی ندارد؛ یک نفر بالاخره از این جمع، به اصطلاح معمول و متعارف برنده خواهد شد؛ بنده که معتقد به برنده و بازنده نیستم؛ یک نفر بالاخره رأی میآورد، چند نفر هم رأی نمیآورند، امّا برندهی اصلی در این ماجرا ملّت ایران است؛ هر کسی که رأی بیاورد.» ۱۳۹۶/۲/۲۷
🔶 «انتخابات یک رقابت است، یک مسابقهی ملّی است بین آحاد کشور؛ اگر این مسابقه خوب و سالم و قوی برگزار شد، در بین این تیمهای مختلف هر تیمی ببرد، افتخارش مال فدراسیون خواهد بود. اینجوری است دیگر. وقتی تیمهای ورزشی خوب بازی کنند، چه تیم الف، چه تیم ب، چه تیم پ اگر برد، فدراسیون از بازی قوی و سالم اینها به خود میبالد. ... حالا هر که ببرد، هر که ببازد. در واقع، بُرد و باختی برای ملّت وجود ندارد؛ ملّت در هر صورت برنده است.» ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
🔶 «بدیهی است در هر انتخاباتی، یک عدّهای به نتیجهی مطلوبِ خودشان نمیرسند. من نمیخواهم اسمش را بگذارم بازندهی انتخابات؛ نباید تعبیر برنده و بازنده و این واژهها و اصطلاحات غربىِ مادّی را به کار برد؛ اگر برای خدا و برای انجام تکلیف وارد میشویم، برد و باخت وجود ندارد.» ۱۳۹۲/۲/۱۶
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#عزت_ملی #انتخابات #بصیرت #وحدت #مردمسالاری_دینی ✅ چرا هیچ کس در انتخابات بازنده نیست؟ 🔰 قسمت اول
#عزت_ملی
#انتخابات
#بصیرت #وحدت
#مردمسالاری_دینی
✅ چرا هیچ کس در انتخابات بازنده نیست؟
🔰 قسمت دوم
🔶 «توصیهی اینجانب به جریانها و گروهها و احزاب سیاسی آن است که بحث دلآزار برنده و بازنده را به کنار بگذارند و به اختلافات دشمنشادکن دامن نزنند. برندهی این انتخابات ملّت است و همهی کسانی که در انتخاب شرکت داشتهاند، اعم از آنها که خود یا نامزد مورد علاقهشان رأی آورده یا نیاوردهاند؛ همه برندهاند. بازندهی این انتخابات، آمریکا و صهیونیسم و دشمنان ملّت ایرانند. همه با همدلی به یکدیگر و به دولت خدمتگزار کمک کنید تا گرهها یکی پس از دیگری گشوده شود.» ۱۳۸۲/۱۲/۲
🔶 اینها تنها چند نمونه از بیانات و تذکّرات ایشان در این مقوله است. همین تکرار، در دورههای مختلف و متفاوت، نشانگر اهمّیّت خاصّ آن است. در واقع، میتوان گفت تکرار چنین مضمون مهمی گویای آن است که توصیهی مذکور ارتباطی به این ندارد که کدام جناح و جریان سیاسی برندهی انتخابات شده باشد و موضوع فراتر از آن است.
🔹چرا این توصیه اینقدر مهم است؟
🔸امّا چرا این توصیه اینقدر اهمّیّت دارد که در بسیاری از دورههای انتخاباتی، از سوی رهبر معظّم انقلاب اسلامی، با ادبیّات مختلف، بیان و تکرار شده است؟ یکی از دلایل آن به ماهیّت و جوهرهی سیاست و قدرت در نظام مردمسالاری دینی و جمهوری اسلامی بازمیگردد. در جمهوری اسلامی ایران، انتخابات ابزاری برای کسب قدرت به معنای مرسوم آن در جهان نیست و کسب پستهای مدیریّتی نیز مسئولیّتی سنگین است که دارندهی آن باید، هم در این دنیا و هم در آخرت، پاسخگوی مسئولیّت خود باشد. وقتی چنین تعریفی از «رقابت» و «قدرت» وجود داشته باشد، دیگر چگونه میتوان برخی را بازنده و برخی دیگر را برندهی انتخابات نامید؟
🔶 نکتهی دیگر در خصوص اینکه رهبر معظّم انقلاب اسلامی همهی مردم و مشارکتکنندگان در انتخابات را برندگان این صحنه و آزمون میدانند، به مقدّمهی نسبتاً مفصّلی بازمیگردد که ایشان در سخنرانی روز تنفیذ ایراد کردند و پیشینهی تاریخی مشارکت مردم در قدرت و حقّ انتخاب و رأی ملّت را از دوران مشروطه تا کنون بیان فرمودند. در واقع و بدون هیچ گونه سوگیری سیاسی و صرفاً با داشتن اندکی انصاف، هر ناظری تأیید میکند که این انقلاب اسلامی بود که به معنای واقعی کلمه به مردم حقّ انتخاب و مشارکت در تعیین سرنوشت خود را داد و پیش از آن، انتخابات چیزی جز یک نمایش که گاه پهلو به کمدی میزد نبود. اگر با چنین نگاه عمیق و وسیعی به صحنهی انتخابات و رقابت بنگریم، این امکان و حق برای تعیین سرنوشت، اصلیترین جوهر انتخابات است و همگان در آن برندهاند و نتیجهی رقابت فرع ماجرا است.
🔹یک تجربهی تلخ
🔸امّا یک علّت مهمّ دیگر دربارهی اهمّیّت این توصیه به یک تجربهی تلخ کشور برمیگردد. ایران در انتخابات سال ۱۳۸۸ نتیجه و تبعات سنگین بیتوجّهی به این توصیهی کلیدی را در ابعاد مختلفی مشاهده کرد؛ کشور به لبهی پرتگاه رفت، دشمن به طمع افتاد و بر فشارهای گوناگون خود افزود و جامعه تا ماهها دستخوش التهاب و آشوب بود. «من به شما عرض بکنم، [انتخابات ۸۸] آزمون مهمّی بود؛ هم عبرتهای زیادی داشت، هم درسهای زیادی داشت؛ و در این آزمون، ملّت ایران پیروز شد. آنها میخواستند مردم را تقسیم کنند به یک گروه اقلّیّت، به یک گروه اکثریّت؛ یک گروهی که برندهی انتخابات است، یک گروه هم که در انتخابات به نتیجهی مطلوب خود دست پیدا نکرده، اینها را در مقابل هم قرار بدهند، ملّت را دوپارچه کنند؛ یک عدّه اغتشاشگر هم وارد میدان بشوند و با ایجاد اغتشاش، جنگ را در داخل کشور مغلوبه کنند، جنگ داخلی راه بیندازند؛ امیدشان این بود، امّا ملّت هوشیاری به خرج داد.» ۱۳۸۹/۱/۱
🔶 اگرچه با بصیرت مردم در ۹ دی ۱۳۸۸ هوشیاری مردم در برابر چنین فتنههایی رشد چشمگیری یافت و از سوی دیگر نیز شرایط انتخابات اخیر با آن دوره قابل قیاس نیست، امّا در حال حاضر نیز به دلایل گوناگون، از جمله نیاز مبرم به اتّحاد و انسجام برای رفع مشکلات داخلی و مقابله با تهدیدات و خطرات بالفعل خارجی، عمل کامل به این توصیه یک ضرورت انکارناپذیر است.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🆔 @tahlil_shjr
#مسائل_اولویت_دار
#امید_به_آینده
#دولت_چهاردهم
#اصلاح_طلب
✅ دردسر کابینه پزشکیان
1️⃣ اگر بخواهم از منظر ملی به دولت پزشکیان نگاه کنم، درست آن است که این دولت موفق باشد. فایده این دولت ترمیم بخشی از سرمایه اجتماعی نظام، بهبود روزنه های امید در زندگی در ایران برای بخش مهمی از مردم، تمرین نقشآفرینی مسالمتآمیز درون چارچوب قانون، کاهش تنشهای سیاسی و اجتماعی، و احتمالا تغییر آرامتر قدرت در سطح عالی نظام میباشد. اگر دقت کنید اینها تمام خلاف خواستههای تندروها و ضدانقلاب است.
2️⃣ پزشکیان از جنس چپهای دهه شصت است و انتظار میرفت بعد از تشکیل کابینه مشکلات او با اصلاحطلبان متحول شده که جریان غالب هستند، به مشکل بربخورد و از سال دوم دعواها جدی تر شود. سروصداهای این دو هفته بر سر اعضای کابینه پیشنهادی از همان جنس است و از نشانههای سحر است.
3️⃣ نظری به اعضای دولت (اعم از کابینه و نهاد رئیسجمهور) مشخص میکند که سه چهارم عددی از اصلاحطلبان برگزیده شده اند: رنگارنگی از شخصیت ها. تندرو و میانهرو. در کنار آن سه چهار اصولگرا به کابینه اضافه شده که چون آن وزارتخانهها برای اصلاحطلبان حساس بوده، بخشی از آنها را حسابی کلافه کرده است.
4️⃣ بدنه اجتماعی جریان چپ در این سالها خود را در آمپاس دیده و به جهت روانشناختی این ترکیب کابینه برایشان دلچسب نیست، بلکه نومیدکننده است. آنها به جمهوری اسلامی خوشبین نیستند و صبر و حوصله اصلاحات گام به گام را ندارند. از ابتدا نیز به تایید صلاحیت پزشکیان با دیده تردید نگریستند. این کابینه معرفی شده هم آب پاکی را روی دست آنها ریخت. حالا پزشکیان نگونبخت باید تلاش کند خودش را برای چپ و راست نظام اثبات کند. این بدنه اجتماعی نشان داد در ادامه نیز برای اصلاحات سخت و واقعی همراه با او نخواهند ماند. چون بسیاری از تصمیمات لزوما باب طبع سیاستمدار نیست ولی اقتضای زمانه و نظام اولویت ها حرف آخر را خواهند زد. این بدنه اجتماعی حوصله خوب شنیدن و اقناع شدن ندارد.
5️⃣ ولی فعالان سیاسی اصلاحاتی دقیقا چه انتظاری از پزشکیان و شرایط و ساختار سیاسی کشور داشتند؟ آیا امیدبخشی های بیهوده و نومیدسازی کودکانه توان جریان اصلاحات را بالاتر میبرد یا بیشتر سرمایه سوزی است؟ یا از این چانهزنی سودای معاملهای در آینده دارند؟!
6️⃣ بدنه اجتماعی اصلاحات ظریف را از خودشان میدانند ولی در ساخت سیاسی او خود را اصلاحاتی نمیداند کمااینکه فعالان اصلاحطلب هم او را این چنین نمیشناسند. در نتیجه استعفای او به هر دلیل از معاونت ریاست جمهوری برای هوادارانش تلخ، ولی برای بخشی از اصلاحطلبان خوشایند است حتی اگر مصلحتا صدایش را درنیاورند.
7️⃣ کابینه پیشنهادی تماما رنگ و بوی شخصیت و شعارهای پزشکیان میدهد. نه کمتر، نه بیشتر.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مجید بهستانی
🆔 @tahlil_shjr
#جنگ_روانی
#شهید_اسماعیل_هنیه
#رژیم_صهیونیستی #مقاومت
#انتقام_سخت #خونخواهی
✅ مستی ترور پرید اما ترس انتقام صهیونیست ها را رها نمی کند
🔰 قسمت اول
🔶 اضطراب بی وقفه و ترس از مجازات انتقامی جبهه مقاومت، محافل صهیونیستی را رها نمی کند. ضربات روحی دردناک، دقیقا تخلیه کننده توهم موفقیتی است که نتانیاهو با انجام دو ترور در بیروت و تهران، می خواست به صهیونیست های مستاصل و بی اعتماد به مدیریت جنگی وی منتقل کند. هنگامی که ضربات مقاومت به صهیونیست ها نواخته شود و تلفات و خسارات دردناک بگیرد، این درد دو چندان خواهد شد و حال آن که مستی ترور هم، مدتی است از سر آنها پریده است. صهیونیست ها می کوشند در این شرایط ترس و دلهره و انتظار کُشنده، جیغ نزنند تا دشمن شاد نشوند، اما در میان انبوه تحلیل های سربسته ای که ارائه می کنند، حجم ترس و زجر را می توان دید. چند نمونه را مرور کنید:
🔻اسرائیل هیوم: موشکهای بالستیک پیشرفته ایران، میتوانند از سد پدافند اسرائیل عبور کنند.
🔻یعقوب عمیدرور رئیس سابق شورای امنیت ملی اسرائیل: باید منتظر حمله بسیار بزرگ ایران باشیم.
🔻خبرنگار شبکه ۱۲ اسرائیل: ایرانیان در حال مدیریت یک جنگ روانی علیه ما هستند.
🔻شبکه ۱۳ اسرائیل: رهبران ایران، حزب الله و جنبش حماس موفق شدند در جنگ روانی بر ما پیروز شوند. رسانههای ایرانی ما را فریب می دهند و دیوانه مان کرده اند. آنها موفق شدند از نظر روانی ما را شکست دهند.
🔻شبکه ۱۴ اسرائیل: از ترس حمله ایران، نزدیک به صد هزار اسرائیلی در خارج گیر افتادهاند. در ۵۰ سال گذشته چنین وضعیتی را ندیدهایم که در یک سال سه بار، در ۷ اکتبر، در ۱۴ آوریل و اکنون که به نظر میرسد در آستانه حمله ایرانی همراه با تمام نیروهای متحدش هستیم، مورد حمله قرار بگیریم.
🔻روزنامه هاآرتص: سناریویی که به شدت بسیاری را در حیفا به وحشت انداخته، هدف قرار گرفتن کارخانه های پتروشیمی و از جمله کارخانه ای است که همچنان مواد خطرناک زیادی دارد. یکی از شهرک نشینان می گوید "من از حادثه مواد خطرناک به شدت در هراس هستیم. ما روی مواد منفجره قرار داریم و از آنچه در اینجا رخ خواهد داد به شدت می ترسیم. ده ها کارخانه در اینجا وجود دارد که در زمینه مواد خطرناک فعالیت می کنند. همچنین در اینجا میادین گازی وجود دارد".
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#جنگ_روانی #شهید_اسماعیل_هنیه #رژیم_صهیونیستی #مقاومت #انتقام_سخت #خونخواهی ✅ مستی ترور پرید اما
#جنگ_روانی
#شهید_اسماعیل_هنیه
#رژیم_صهیونیستی #مقاومت
#انتقام_سخت #خونخواهی
✅ مستی ترور پرید اما ترس انتقام صهیونیست ها را رها نمی کند
🔰 قسمت دوم
🔻ایهود اولمرت، نخست وزیر سابق: نتانیاهو بدترین نخستوزیر تاریخ ملت یهود و یک بازیگر است، او در شبکههای تلویزیونی دربارهی ایران میگوید: «اگر آنها جرأت کنند به ما حمله کنند، آنها را نابود خواهیم کرد.» اما برای مقابله با ایرانُ آمریکا، بریتانیا و فرانسه را فراخوانده و خود در گوشهای پنهان شده تا نبینیم چطور دارد به خود میلرزد.
🔻نیویورک تایمز: اسرائیل، همزمان با آماده شدن برای حمله احتمالی حزبالله لبنان و ایران، از اسرائیلی ها خواسته است در پناهگاهها، آب و مواد غذایی ذخیره کنند.
🔻یوسی ملمان تحلیلگر هاآرتص : این ترورها تنها سطح عزم حماس و حزب الله را برای ادامه مبارزه افزایش می دهد. اسرائیل فکر می کرد که ترور عماد مغنیه به حزب الله آسیب می رساند، اما برعکس، این حزب، یک رهبری نظامی تشکیل داد. یکی از آنها فواد شکر بود، به گونه ای که سازمان قوی تر، مؤثرتر و مرگبارتر شد.
🔻گاردین: ممکن است ایران به جای حمله به اسرائیل، مسئولان کشتن [ترور] اسماعیل هنیه را هدف قرار دهد.
🔻کانال عبری کان: اسرائیل تخمین می زند که احتمالا مقر ستاد کل ارتش و وزارت امنیت در تل آویو، هدف احتمالی ایران و حزب الله باشد.
🔻یدیعوت آحارنوت: بازدارنگی اسرائیل به کلی از بین رفته و اسرائیلی ها همگی ترسیده اند. سازمان های امنیتی اسرائیل تخمین می زنند که حزب الله اولین حمله کننده خواهد بود. پاسخ ایران ممکن است شلیک صدها موشک و پهپاد به سمت اسرائیل باشد. بدترین سناریو برای اسرائیل حمله دوگانه ایران و حزب الله است.
🔻عاموس یادلین، رئیس سابق اطلاعات نظامی اسرائیل: در یک جنگ فرسایشی گرفتار شدیم. ایرانیها از ایجاد تنش و اضطراب تا حد وحشت در اسرائیل لذت میبرند، زیرا بدون شلیک یک گلوله تاثیری راهبردی میگذارند. اسرائیل خود را در یک جنگ فرسایشی طولانی گرفتار خواهد دید؛ به اقتصاد خراب خود ادامه خواهد داد و جایگاه ما در جهان به سطح پایینتری سقوط خواهد کرد. گرفتاری در دادگاههای بینالمللی ادامه خواهد داشت. حقیقت این است که استراتژی «پیروزی همهجانبه نتانیاهو» در خدمت راهبرد ایران برای سرنگونی و فروپاشی کامل اسرائیل در یک جنگ فرسایشی طولانی و در چندین عرصه درآمده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#انتقام_سخت #وعده_صادق
#حمله_به_کنسولگری_ایران
✅ هدیهای ارزشمند برای انسانهای آزاده جهان
🔶 واقعبینانه این است که بین پاسخ ایران با جنایت کنسولگری، اصلا تناسبی وجود ندارد. به این دلیل که پاسخ ایران یک پاسخ شجاعانه، دقیق و بسیار پیچیده بود و برای اولینبار بود یک کشور که درگیر جنگ است، با چنین ادبیاتی به دشمن حمله کرده است؛ یعنی اعلام قبلی، هشدار به همسایگان، اطلاع به کشورهای غربی و دقیقا اعلام زمان حمله و اینگونه موارد، بیسابقه است. درحالیکه همه شهروندان اسرائیلی اشغالگر هستند و به عنوان سربازان احتیاط و دزد ارتش دشمن به حساب میآیند.
🔶 در عین حال و در اوج دشمنی، باتوجه به آموزههای دینی، جمهوری اسلامی قواعد جنگ در اسلام را کاملا رعایت کرد؛ هیچ شهروندی آسیب ندید و بیمارستانها، ایستگاهها و محلهای عبادت و مراکز آموزشی از جمله مدارس و دانشگاهها به دور از نقطه هدف بودند. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند "این یک عملیات تنبیهی بود و آن دو-سه نقطهای که انتخاب شدند، مناطقی بودند که از آنجا حمله به کنسولگری ما در دمشق انجام شد" این عملیات، پاسخ روشن و قاطع ایران در ابعاد امنیتی-اطلاعاتی- نظامی بود که هدف آن، نشان دادن توانایی و قدرت ایران به دشمنان بود.
🔶 جمهوری اسلامی، قواعد جدیدی را در مورد بازدارندگی در قبال دشمن ایجاد و به آن تحمیل کرده است. این قواعد بازدارندگی، در چهلسال گذشته بیسابقه بوده است و جمهوری اسلامی ایران توانسته است صبر استراتژیک خود را به راهبرد و بازدارندگی فعال تبدیل کند. این صبر استراتژیک، یک نوع پیروزی در قبال راهبرد اسرائیلیها بود. آنان با ادبیات معروفشان میگفتند "سر مار در ایران است و باید سر اصلی را زد" در واقع این یک نوع پیروزی بود و میتوان این را در حد اعلاء یک برخورد تعدیلی دانست.
🔶 بعد اصلی این حمایت در منطقه از طرف مردم بوده است که همان دیپلماسی عمومی میباشد ولی در حمایتهای تخصصی، این گستردگی به دلایل گوناگون وجود نداشت. به هرحال این همراهی، یک تیر خلاصی به رژیم صهیونیستی بود و عملیات وعدهصادق، مکمل عملیات طوفانالاقصی در این برهه زمانی بود و این، سرآغاز فروپاشی است. قطعا این حمایت همگانی در سطح جهان، رژیم صهیونیستی را منزوی خواهد کرد و این کار را نیز کرد.
🔶 این یک واقعیت انکارناپذیر است که اگر حمایتهای آمریکا و چند کشور غربی در طی این شش ماه گذشته نبود، قطعا این رژیم فرو میپاشید و مهاجرتهای معکوس به اوج خودش میرسید و امکان آزادسازی همه این سرزمینها وجود داشت. حمایتها از وعده صادق، تیرهای خلاص را به این رژیم زد ولی حمایتهای کشورهای غربی از رژیم متجاوز، این روند را به تعویق انداخت. اسرائیلیها در آینده یکسری عملیات امنیتی را انجام خواهند داد با این رویکرد که اینها را به عهده نگیرند حتی احتمالا جمهوری اسلامی در این فاز جدید هم بتواند با شبکههای در اختیار موساد و رژیم صهیونیستی مقابله کرده و آن را متلاشی کند. شاید این رویکرد ما با قواعد بازدارندگی ادامه داشته باشد.
🔶 این را هم باید گفت که حملات ۳۱ فروردین به خاک ایران و اصفهان، هیچ متولی از سمت رژیم صهیونیستی نداشت و عملیات بسیار محدود بود؛ حالا این میتواند یک نوع تست یا یک خروج آبرومندانه رژیم غاصب از ضربه و سیلی ایران باشد و شاید، این پرده آخر درگیریهای رژیم صهیونیستی با جمهوری اسلامی نیز باشد.
📖 برشهایی از ویژهنامه وعده صادق
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر عباس خامهیار؛ رایزن فرهنگی سابق ایران در لبنان و معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب
🆔 @tahlil_shjr
#سیاست_ورزی
#صلح_امام_حسن(ع) #امامت
#تاریخ_صدر_اسلام #بصیرت
✅ آتشبس برای جنگ!
🔶 گونه صلح امام مجتبی (علیهالسلام) قیام عاشورا را امکانپذیر کرد؟ واقعیّتی که معمولاً به آن توجّه نمیشود، اینست که پذیرش صلح از سوی حضرت أبامحمّد (علیهالسلام) کاملاً غیرمنتظره بود و اصلاً قابل پیشبینی نبود. بدین معنا که در هیچیک از اقدامات و موضعگیریهای آنحضرت قبل از صلح، کوچکترین نشانی از تردید یا سستی یا سازش و کوتاهآمدن یا چیزی شبیه اینها نبود. بلکه همهچیز از سوی ایشان، نمایانگرِ عزمی راسخ بر جنگی تمامکننده بود.
🔶 بهعنوان نمونه، وقتی حضرت سپاه را روانهی میدان جنگ کردند، دو نامه نوشتند: یکی خطاب به معاویه، آنچنان مقتدرانه و تهدیدآمیز که به تن هر خوانندهای رعشه میانداخت و دیگری خطاب به فرماندهی سپاهش (همان عبیداللهبنعباس که ناگهان خیانت کرد و بستر تحمیلِ صلح به امام را فراهم نمود)، آنچنان شورانگیز و شجاعانه که هر انسان خمود و بیانرژیای را بر جنگِ شجاعانه و استوار و قدرتمندانه با معاویه تشجیع میکرد.
🔶 لذا پذیرش صلح از سوی ایشان، دوست و دشمن را سخت غافلگیر کرد؛ آنچنان غافلگیرکننده که معاویهی ملعون چنان هول شد که پوستینی خالی از نوشته، امّا ممهور به مُهر خود را سریع برای حضرت فرستاد تا قبل از آنکه منصرف شوند، هرچه میخواهند را به عنوان موادّ صلحنامه بنویسند! اما اگر اینطور است، پس چه چیزی پذیرش صلح از سوی حضرت را «ضروری» کرد؟ پس از خیانت بعضی خواصّ و جنگ روانی و تبلیغاتی دشمن در میان خودیها و سادهلوحی و عافیتطلبی عموم مردم و ازهمپاشیدگیِ سپاه پس از خیانتها (که قصهی طولانی و پرغُصّهای دارد) حضرت در سخنرانیای پرشور در مدائن برای مردم فلسفهی این جنگ و اهمّیت آن را توضیح دادند و یک دو راهی را برایشان ترسیم کرد:
🔶 از طرفی جنگ برای اعتلای کلمهی توحید که «یکی از دو پایان شیرین (شهادت یا پیروزی) را در پی دارد» و دیگر پذیرش صلح و عافیت که «با ذلّت و پایانی تلخ همراه است». اکنون این مردم بودند که خود باید برای سرنوشتِ خویش تصمیم میگرفتند... اینجا بود که فریادها از سوی مردم بلند شد که "البَقیة البَقية" که یعنی دیگر حوصلهی سختی و مشقّت نداریم و نمیخواهیم به پیشگاه مرگ برویم و صلح کن!...
🔶 پرواضح بود که فاصلهی ذهنی و قلبیِ عمیقی بین عموم مردم با ولیّشان ایجاد شده بود و برای تقرّب به امام، لازم بود هزینهای بپردازند و تجربه تاریخی ای را کسب کنند تا عقل و ایمانشان ارتقاء یابد. بنابراین امام حسن (أرواحنافداه) راهبرد مبارزهی خود را تغییر داده، استراتژی و چشمانداز مبارزه را از کوتاهمدت به بلندمدّت و تاکتیک مبارزه را -بهتعبیر دقیقی که در کتاب دو امام مجاهد تبیین شده- از روی زمین به زیر زمین تغییر داد تا پس از سالیانی دیگر، امکان یک قیامِ سیاسی-اجتماعی برضدّ بنیامیّه فراهم شود.
🔶 چنانکه بقول علامه شرفالدین (ره) «قیام عاشورا، بیش و پیش از آنکه حسینی باشد، حسَنی است.» و بقول آیتالله شیخ راضی آلیاسین (ره) «قیام عاشورا، آخرین تیری بود که از چلّهی کمانِ سیاستورزیِ امام مجتبی علیهالسلام خارج شد و به هدف هم خورد و کارِ بنیامیّه را یکسره کرد».
📗 از این منظر، ماجرای صلح امام حسن علیهالسلام و یکی از نقاط اوجِ هوشمندی و سیاستمداریِ جریان امامت است. فرایندِ این سیاستورزی را به بهترین بیان، میتوانیم در کتاب دو امام مجاهد از آیتالله خامنهای بخوانیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا ملااحمدی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی
#انتقام_سخت #منطقه
✅ انتظار حمله برای صهیونیست ها بهتر است یا خود حمله؟
🔶 به مراتب انتظار کشیدن دردناک تر از خود حمله است، چرا چون تکلیف برای منتظران معین و معلوم نیست که چه خواهد شد؟ حضور ترسان و لرزان در پناهگاه ها با شرایط اضطراری و مخفی شدن آثار روانی و روحی سنگینی بر غاصبان کودک کش اسرائیل تحمیل می کند.
🔶 از بعد اقتصادی بازار بورس و سرمایه آمریکا و اسرائیل و غرب در وضعیت نزولی بی سابقه قرارگرفته است، از نظر کارشناسان اقتصادی جهان زیانی معادل ۲/۹ تریلیون دلاری پس از تهدید ایران در حمله به اسرائیل بر اقتصاد جهانی تحمیل شد. تحمیل هزینه های سنگین میلیون دلاری برای نقل و انتقال ناوهای جنگی و هواپیماهای غول پیکر و جنگنده های آمریکایی به منطقه و تعطیلی و نیمه تعطیلی فرودگاه های رژیم صهیونیستی و کنسل شدن پروازها و تحمیل زیان های اقتصادی بر اقتصاد ورشکسته رژیم کودک کش اسرائیل.
🔶 مهاجرت معکوس و عدم رضایت صهیونیست ها برای مهاجرت به اسرائیل و جو روانی سنگین بر جامعه صهیون،بیش از پانصد هزار صهیونیست با توجه به وضعیت موجود از اسرائیل خارج شدند. موساد و تخلیه ساختمان های مرکزی از ترس حمله و تحت تاثیر جو روانی حمله جمهوری اسلامی ایران.
🔶 توقف فعالیت کارخانجات و بنادر رژیم کودک کش اسرائیل و خارج شدن از چرخه تولید و تحمیل میلیاردها دلار بر اقتصاد بهم ریخته رژیم کودک کش اسرائیل. بهره گیری از واسطه ها در منطقه برای جلوگیری از حملات سنگین جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی که نشانه راهبرد خفت و ذلیل شدن آن رژیم است.
🔶 بهم ریختگی و آشفتگی در کابینه نتانیاهو و استعفای مقامات بلند پایه سیاسی و نظامی و اطلاعاتی ان رژیم و اختلاف و تفرقه و تشتت در جامعه صهیونیستی با توجه به اطلاع از حملات سنگین جمهوری اسلامی ایران و تبعات غیر قابل جبران آن در رژیم کودک کش اسرائیل.
🔶 دست نیاز صهیونیست ها به سمت استکبار جهانی آمریکا جهت وساطت به منظور کاهش یا ممانعت از حملات جمهوری اسلامی ایران به اسرائیل و بهم خوردن تعادل و جو روانی و روحی و اجتماعی جامعه صهیونیستی و تاثیر بر جسم و روح و روان و افزایش فرار از اسرائیل.
🔶 فشار جامعه جهانی بر غرب و آمریکا به دلیل حمایت از رژیم کودک کش اسرائیل و ویرانی غزه و فلسطین و در معرض شدیدترین بحران غذایی قرار گرفتن مردم مظلوم آن منطقه و افزایش اعتراضات و مخالفت های انسان های آزاده دنیا در پی حملات و کشتار زنان و کودکان مظلوم غزه و فلسطین و تاثیرات آن بر بازارهای مالی و اعتباری و پولی جهانی.
🔶 تزلزل در ساختار نظم جهانی مد نظر آمریکا و اعتبار زدایی از سازمان های حقوق بشری غربی. پس این بخشی از تبعات انتظار صهیونیست ها و غرب به آمادگی جمهوری اسلامی در حمله به اسرائیل بود،شما قضاوت کنید وعده صادق دو به مراتب سنگین تر و کشنده تر و ویرانگر تر برای رژیم کودک کش اسرائیل خواهد بود!!! حال تبعات و پیامدهای بعد حمله را انشاءالله در مقالی دیگر به تحریر خواهم آورد ان شاءالله.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای سهراب خلیلی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#آتش_بس #آمریکا
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#مقاومت #منطقه
✅ خونخواهی یا آتشبس؟
🔶 «کامالا هریس» نامزد دموکرات ریاست جمهوری آمریکا، به طرفداران فلسطین که سخنرانی انتخاباتی او در آریزونا را قطع کردند، گفت که اکنون زمان توافق آتشبس در جنگ اسرائیل علیه غزه فرا رسیده است. در حالی این سخنان صلحطلبانه مطرح میشود که سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، این وزارتخانه به کنگره اطلاع داده است که دولت قصد دارد 3/5 میلیارد دلار کمک مالی نظامی خارجی را در اختیار رژیم اسرائیل قرار دهد.
🔶 تنشهای فزاینده در خاورمیانه و ترس از گسترش جنگ در غزه که تاکنون موجب شهادت حدود 40 هزار غیرنظامی بیگناه فلسطینی و ایجاد بحران انسانی عمیق در این منطقه شده، و نیز واهمه رژیم صهیونیستی از عملیات انتقامجویانه جمهوری اسلامی در پی به شهادت رسیدن اسماعیل هنیه رهبر حماس در تهران، و فواد شکر رهبر نظامی حزبالله در بیروت، این رژیم را بر آن داشته تا به دنبال تقویت بنیه نظامی خود و تکمیل تجهیزات نظامی خود باشد.
🔶 این در حالی است که رژیم صهیونیستی همزمان با نماز صبح با حمله به یک مدرسه آوارگان فلسطینی در محله «الدرج» در مرکز نوار غزه جنایت جدیدی را رقم زد که در جریان آن بیش از 100 نفر شهید و دهها نفر زخمی شدند. ارتش رژیم صهیونیستی در توجیه این جنایت مدعی شد افراد مسلح حماس را که در این مدرسه پناه گرفته بودند، هدف قرار داده است! ناظران بر این عقیدهاند که چراغ سبز اصلی این جنایتها از سوی آمریکاست و در پشت پرده، دولت بایدن از ادامه جنگ و تلاش برای نابودی حماس استقبال کرده است. این در حالی است که تمام خبرها حاکی از بازیابی قدرت و بازگشت رزمندگان حماس به مناطقی است که ادعا شده بود پاکسازی شدهاند. صهیونیستها به ناتوانی در نابودی حماس پی بردهاند و با ادامه این جنگ تنها در حال قتلعام غیرنظامیان هستند.
🔶 شبکه عبری «کان» عنوان کرد، برخلاف ادعای نتانیاهو، در جلسه پنجشنبه گذشته کابینه اسرائیل، درباره توافق آتشبس و تبادل اسرا هیچ گفتوگویی صورت نگرفته است. همچنین نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در پاسخ به رسانههای آمریکایی درباره اینکه آیا ایران پاسخ به رژیم صهیونیستی را تا گفتوگوهای هفته آتی در خصوص آتشبس به تعویق میاندازد یا خیر، بیان داشت: «برقراری آتشبس پایدار در غزه اولویت ماست؛ هر توافقی که حماس بپذیرد، مورد قبول ما هم خواهد بود.» این نمایندگی ادامه داد: «امنیت و حاکمیت ملی ما در اقدام تروریستی اخیر رژیم اسرائیل نقض شده است، ما حق دفاع مشروع داریم و این ارتباطی با آتشبس غزه ندارد؛ اما امیدواریم پاسخ ما در زمان و بهگونهای صورت گیرد که لطمهای به آتشبس احتمالی نزند. قطعاً محور مقاومت بدون تأثیرپذیری از بازی رسانهای غرب در مورد نزدیکی به آتشبس، خونخواهی از شهدای عزیز خود را مقتدرانه عملیاتی خواهد کرد.»
🆔 @tahlil_shjr
#جهاد_تبیین
#روشنگری
#دولت_چهاردهم
✅ جزئیات استعفاهای ظریف
🔶 آقای «محمدجواد ظریف» در بخشی از کتاب خاطراتش با عنوان پایاب شکیبایی جزئیات پنج بار استعفای خود در سالهای 1392 تا ۱۴۰۰ را روایت کرده است! او در این کتاب نوشته است: «نخستینبار که تا مرز کنارهگیری پیش رفتم، در سفر نخست آقای رئیسجمهور به نیویورک در سال ۱۳۹۲ بود. برخی مشاورین آقای رئیسجمهور بدون هماهنگی تلاش کرده بودند نشست وزرای خارجۀ پنج به اضافه یک و ایران را به نشست سران تبدیل کنند.
🔶 دومین بار طرحی پیرامون کمیته نیازهای هستهای کشور بدون هماهنگی با وزارت امور خارجه برای زمامداران کشور فرستاده شده بود، که گفتوگوها را پیشاپیش محکوم به شکست میکرد. سومین نوبت به دنبال شکایت از بی توجهی سایر وزارتخانهها به بایستههای بنیادین سیاست خارجی و به ویژه در ارتباط با ناهماهنگی در پیوندها با روسیه بود که انجام وظیفۀ وزیر امور خارجه را برهم ریخته بود. ناگفته نماند که وزارت امور خارجه برای دفاع از پیوندها با روسیه وارد شده بود.
🔶 نوبت دیگر، بر سر ِسفر بشار اسد در اسفندماه ۱۳۹۷ بود. کنارهگیری بعدی مربوط به فعالیتهای دیپلماتیک ما برای شکست دادن تلاش آمریکا برای بازگرداندن قطعنامههای شورای امنیت در برابر ایران در تابستان و پاییز ۱۳۹۹ بود. آقای پوتین یک پیشنهاد مطرح کرده بود که به نظر وزارت امور خارجه میبایست با روش دیپلماتیک با آن برخورد میشد. در شورای عالی امنیت ملی و در دولت با لحنی تند مخالفت کردند، که توهین به وزارت و وزیر امور خارجه بود. پس از آن تقاضا کردم از حضور در هیئت دولت معاف شوم که موافقت نشد.» گفتنی است، آقای محمدجواد ظریف روز گذشته هم اعلام کرد از معاونت راهبردی دولت آقای مسعود پزشکیان استعفا داده است!
🆔 @tahlil_shjr
#دولت_چهاردهم
#کابینه #وزرا
#بصیرت
✅ آقای رئیس جمهور؛ همین راه...
🔶 لیست پیشنهادی وزرای دولت برای عبور از سد رای اعتماد بهارستان منتشر شد و بلافاصله موجی از انتقادات از سوی جریانی تندروی سیاسی شکل گرفت. واقعیت اینست که لیست اقای رئیس جمهور خیلی ها را غافلگیر کرد. در نهایت آقای ظریف استعفا داد و علت استعفا را کسری در اثرگذاری بر روند تصمیمات دولت دانست. همین نیز بهانه جدیدی بود تا عده ای به ظاهر طرفدار رئیس جمهور دوگانه عارف- ظریف را راه اندازی کنند و به این دوگانه بدمند. این متن به مناقشات رسانه ای و سیاسی درباره لیست پیشنهادی کابینه کار ندارد. بالاخره عده ای موافق و عده ای مخالفند. اما غرض فرصت مناسبی است برای گفتن برخی نکات مهم و راهبردی که زمینه طرحش این روزها ایجاد شده است.
1️⃣ کسانی که به دوگانه عارف- ظریف می دمند عملا تندروی و افراط را پشت نقاب این دوگانه پنهان کردند. اتفاقا از ظریف هم نماد ساختند. ظریف هم با همه نقدهایی که ممکن است به او و عملکرد و جهت گیری بینشی اش وارد باشد عامل و زمینه تندروی و افراط این جریان نخواهد شد. اما این جریان از سر ناچاری از ظریف نماد افراط ساختند.
2️⃣ راه اندازی دوگانه عارف-ظریف با توجه به استعفای ظریف و تخریب بی امان عارف، نشان می دهد که عده ای عبور زود هنگام از این دولت را کلید زدند. این اتفاق قابل پیش بینی بود اما نه به این سرعت.
3️⃣ لیست پیشنهادی کابیه صدای کسانی را درآورده است که از این دولت برای کاسبی سیاسی جیب دوخته بودند. همراه با این جریان امثال اینترنشنال و بی بی سی هم صدای شان درآمده است.
🔶 خلاصه اینکه آقای پزشکیان که به درستی شعار وفاق را مطرح کرده است با سرو صداهایی که بلند شده نشان می دهد مسیر درستی را انتخاب کرده است. مسیری که خلاف تندروی و افراط است و می تواند منشا اثر برای وفاق ملی باشد. امروز به لیست آقای رئیس جمهور می توان از حیث کارآمدی انتقاد وارد کرد و احتمالا مجلس شورای اسلامی از همین حیث ارزیابی و تصمیم می گیرد اما نکته مهم اینست که این لیست مناقشه برانگیز و جنجال برانگیز نیست. همه کسانی که معرفی شدند فارغ از توانمندی و کارآمدی میتوانند منشا کار و تلاش بی حاشیه باشند. نسبتا از همه جریان ها نیز در کابینه پیشنهادی حضور دارند.
🔶 اگر آقای رئیس جمهور همین خط را ادامه دهد می تواند بارهای بزرگی از روی دوش کشور و مردم بردارد. نباید فراموش کرد که رای قابل توجهی از رئیس جمهور منتخب از سوی کسانی است که پیشتر به نامزد جریان مقابل رای داده بودند. خلاصه وامداری رئیس جمهور به یک جریان خاص نیز خطاست و غیرواقعی. آقای رئیس جمهور حتما می داند و خوب است بداند تا زمانی که به شعارهای خود مثل وفاق و پایبندی به اسناد بالادستی انقلاب پایبند است، رقبایش که دل در گروی خدمت برای مردم و انقلاب دارند، به او وفادارتر خواهند بود تا برخی از همراهان ظاهری.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr