43.pdf
222.6K
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
#آمریکا
✅ تصویر نهان افغانستان
🔶 وقوع بحرانهای امنیتی پایدار در افغانستان و سقوط ولایات و مناطق مختلف این کشور همسایه، قطعا خبر خوبی برای منطقه نیست.
🔸 در قاموس سیاست خارجی آمریکا و فارغ از این که چه کسی در رأس معادلات سیاسی و اجرایی واشنگتن حضور داشته باشد، «افغانستان بحران زده» یکی از قطعات «جهان اسلام دفرمه شده» محسوب میشود.
🔸 تصویر نهان افغانستان، از تصویر آشکار آن به مراتب دردناک تر است. این تصویر آشفته و تاریک محصول ۲۰ سال اشغالگری آمریکاییها و اعضای ناتو در افغانستان است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر حنیف غفاری؛ کارشناس مسائل بین الملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
#هیئت_دولت
✅ مواجهه با کابینه پیشنهادی
🔶 هفته گذشته وزرای پیشنهادی دکتر رئیسی برای بررسی صلاحیت به مجلس شورای اسلامی معرفی شدند.
🔸 دراینباره ارزیابیهای مختلفی مطرح شده و حتی سطحی از تقابل و منازعه را بین نیروهای سیاسی برانگیخته که لازم است به برخی نکات در این زمینه توجه شود:
1⃣ آنچه که باید باشد:
اولاً؛ تا اینجا اتفاقی که افتاده آن بوده که طبق قانون اساسی، رئیسجمهور پس از بررسیهای گوناگون به جمعبندی نهایی رسیده و ارزیابی کرده که میتواند با افراد انتخابشده، شرایط کنونی را تغییر دهد.
ثانیاً؛ راه برای ارزیابی نقادانه کارشناسان امر بسته نیست و آنها لازم است که دیدگاههای خود را معطوف به شاخصهای کابینهای کارآمد بیان نمایند.
ثالثاً؛ در کشور بنبست وجود ندارد و در مرحله بعد مجلس شورای اسلامی میتواند با نهایت دقت و کارِ کارشناسی به موضوع بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی بپردازد و در جهت ساختن کابینهای قوی به رئیسجمهور کمک کند.
2⃣ آنچه نباید باشد:
سیاست زدگی در همه دورهها و دولتها برای کشور و منافع ملی هزینه تولید کرده است. در این شرایط بیش از هر زمانی لازم است با آرامش، انسجام و عقلانیت به سمت اصلاح امور معیشتی حرکت کرد.
متأسفانه پدیده سیاست زدگی سبب شده بر سر هر پدیده و امر سیاسی، بهجای مواجهه منطقی و واقعبینانه، تقابلها و دوقطبیها رواج پیدا کند؛ اتفاقی که کموبیش درباره معرفی کابینه رخ داده است.
در این مقطع، مهم آن است که ما با هوشمندی و عقلانیت نگذاریم وضعیت حساس کنونی تبدیل به اختلاف و نزاع بین جریان انقلابی و جامعه شود.
🔶 نکته پایانی
🔸 ارائه نقدها و دیدگاههای کارشناسیِ دلسوزانه درباره دولت آقای رئیسی یک ضرورت حتمی است، اما اینکه بر سر هر قضیه و موضوعی بلافاصله قطببندی مخالف و موافق صورت بگیرد و متعصبانه فضای تخریب و پرخاشگری رواج پیدا کند، چیزی است که انسان را از آینده جبهه انقلابی نگران میکند و نگرانی مهمتر آن است که در این فضای نامطلوب و دربرگیرنده حاشیهها، مطالبات واقعی و اولویتدار مردم بر زمین باقی بماند.
🔸 نکته مهم دیگر که لازم است به آن توجه شود آن است که در کنار وزرای کارآمد، لازم است اتخاذ سیاستهای صحیح، اصلاح ساختارهای اقتصادی، تأمین منابع مالی و اداره منسجم و قوی تیم اقتصادی نیز مدنظر قرار گیرد. این نکته از این منظر حائز اهمیت است که در نظر بیاوریم وزرا هرچند به لحاظ ویژگیهای شخصی برجسته باشند، اما بدون این الزامات راه بهجایی نخواهند برد.
🔸 #به_قلم_اساتید: عزیز غضنفری؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#استقلال_و_آزادی
#تحلیل_کننده
#اقتدار #تاریخ
✅ تحلیلی بر یک عکس جنجالی با یک صندلی خالی
🔶 ضمن تقبیح انتشار عکس یادگاری سفیر انگلیس و روسیه در محل کنفرانس تهران، نکاتی یادآوری میگردد:
1⃣ هر دو سفیر به خطای خود پی برده و تصریح کردهاند که منظوری نداشتند و عذرخواهی و اظهار تأسف کردند.
2⃣ گرچه شیطنت انگلیس در قبال ایران بر کسی پوشیده نیست. اما آنان به قدرت ایران کاملا واقفاند. نمونهاش توقیف نفتکش شان توسط ایران است.
3⃣ جریان لیبرال و غربگرای ایران طی سالهای اخیر که با تمام قوا، برای تخریب روابط ایران با چین و روسیه کوشیده و شعار مرگ بر ... نیز دادهاند، در ماجرای عکس فوق نیز آتش بیار معرکه شده و خیلیها فقط خواستار اخراج سفیر روسیه شدهاند، نه انگلیس❗️
4⃣ با در نظر گرفتن مجموعه مسائل و همکاری متقابل ایران و روسیه، طی دهههای گذشته، مسئولین امور خارجه ایران، ضمن تذکر به کشورهای فوق، باید از تنش و کم رنگ شدن روابط با روسیه پرهیز کند و تحت تأثیر موضع گیریهای تند و تحلیلهای غلط قرار نگیرد.
5⃣ کشور روسیه هم باید به این نکته پی ببرد که انگلیس، رفیق او نیست، بلکه به عنوان شریک آمریکا و رقیب اوست. زیرا همکاری سه کشور مقتدر آسیایی (ایران، چین و روسیه)، پارهای از استعمارگران قدیمی مثل انگلیس را به شیطنت و تلاش برای تخریب روابط روسیه با ایران وادار کرده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی اکبر صیدی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
#هیئت_دولت
✅ آدرس غلــط ندهیـــم
🔶 کابینه سلیقهای یا کارآمد، نقد مجازی با رعایت اصول
🔸 لازم هست جدای از اظهار نظر شخصی در مورد شخصیتهای معرفی شده کابینه به مجلس، به نکاتی توجه گردد.
🔸 با توجه به اینکه دکتر رئیسی با درخواست بخش عظیمی از جامعه به جایگاه ریاست جمهوری دعوت شدند و تنها گزینه ائتلافی جبهه انقلابی بوده و در حقیقت مردم، تنها گزینه برای نجات کشور از وضعیت فعلی را در گرو حضور ایشان دیده و می بینند، لازم است، در نوع نقد و محل انتشار آن، توجه ویژه داشت.
🔸 با توجه به تأکیدات رهبری مبتنی بر استفاده از ظرفیت جوانان برای تحول آفرینی، در عین حال فرصت محدود کشور و داشتن محدودیت در آزمون و خطا به نظر میرسد، ترکیب سنی جوان و میانسالان در تیم ایشان میتواند نکته مثبتی قلمداد شده و ظرفیت تحول و تخصص و تجربه را در کنار هم داشته باشیم؛ هر چند به ادعای برخی صاحبنظران، در این شرایط خاص، میشد از مهرههای قویتری هم استفاده کرد.
🔸 البته ما دکتر رئیسی را مصون از خطا ندانسته و قطعا بر عملکرد ایشان نیز نظارت داشته و در صورت لزوم مطالبه گری و پرسشگری را نیز حق خود میدانیم؛
🔸 آنچه لازم است اینست که انتقاد برخی از افراد انقلابی و دلسوز، با توجه به حساسیتهای اجتماعی در این برهه و با توجه به پرهیز از یأس آفرینی و البته در راستای مطالبه گری اجتماعی، تنظیم گردد و البته از روشهای مختلف چون ارائه استنادات و نظرات بصورت جمعی به کمیسیونها و مراکز مربوطه و اثر گذار نیز دریغ نگردد.
🔸 اما در این میان هستند افراد مغرضی که ظرفیتهای کشور را سالها معطل نگاه داشته و الان که احتمال دولتی پرکار و با دید مردمی را در مقابل خود میبینند، شروع به تخریب و سیاهنمایی کرده و قصد ناامیدکردن مردم از دولت پیش رو را قبل از عملکرد مدنظر دارند.
🔸 در این میان برخی طرفداران کاندیداهای انتخاباتی نیز به صرف عدم حضور فرد مورد نظرشان در کابینه، شروع به نقد بعضا غیرمنصفانه نمودهاند، که آنها نیز لازم است به تأسی از همان افراد، که در لحظات حساس انتخاباتی، انقلاب را اولویت دانستند، امروز هم دید انقلابی داشته باشند و بخاطر اشخاص از انقلاب عبور نکنند.
🔸 و البته در کنار توصیه به نقادان دولت و کابینه، لازم است هسته سخت طرفداران رئیسی نیز فرهنگ نقد پذیری را زیر سؤال نبرده و نقد صحیح به دولت را سازنده تلقی نموده و نقد مخرب را نیز با سعه صدر پاسخ داده و جو کشور را به سمت مسائل حاشیهای نکشانند.
🔸 توصیه آخر اینکه؛ رهبری بالاترین منکر را، ناامید کردن مردم از نظام اسلامی عنوان نمودند.
🔸 پس مراقب باشیم اظهار نظرات ما، خوراک رسانههای معاند را تأمین نکرده و از راه صحیح آن، ــ در کنار دولت ــ و نه در مقابل آن، به یاری آن، برای ایران سربلند اقدام کنیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: سادات عسگری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
✅ کشورهای نگران از افغانیزه شدن
🔶 ۲۰ سال از حضور و یا به تعبیر دقیق تر از اشغال افغانستان توسط آمریکا میگذرد؛ مبارزه با تروریسم شاخص ترین ادعای دول غربی و به ویژه آمریکا برای این اشغال بوده است.
🔶 طبعا مفهوم مبارزه با تروریسم معنای دیگرش ایجاد ثبات و امنیت است اما پس از گذشت ۲۰ سال آنچه در افغانستان مشاهده میشود همه چیز هست الا ثبات و امنیت:
🔸 ولایات افغانستان یکی پس ازدیگری فرو میریزند و تسلیم میشوند این یعنی آنکه ادعای حضور آمریکا در افغانستان برای تقویت اقتدار ارتش این کشور، بازسازی و نوسازی و بالاخره توانمند کردن آن به منظور تأمین امنیت هیچ ثمرهای نداشته و بیشتر به یک ادعای طنز آمیز شبیه بوده است.
🔸 اختلافات قومی- مذهبی به شدت بر همه چیز سایه افکنده است و از تنها چیزی که در کشور رنگین کمانهای قومی و مذهبی بعد ۲۰ سال مشاهده نمیشود دولت سازی و ملت سازی است.
🔸 تجربه تلخ فراروی افغانستان قطعا درستی و دقت مواضع گروههای مقاومت و مردم منطقه را در لزوم اخراج آمریکا از کشورهای اشغال شده نشان میدهد و ثانیه به ثانیه تحولات این روزهای افغانستان نشان میدهد ثانیه ثانیه تأخیر در اخراج آمریکاییان از منطقه بشدت هزینه ساز است.
🔸 اینکه واقعا آمریکا بعد از خروج از افغانستان در سپتامبر پیش رو دست از سر ملت مظلوم افغان بردارد محل تأمل جدی است اما اینکه کشورهایی که احوالاتشان به لحاظ اشغال شدن مشابه افغانستان است بایستی زودتر از افغانیزه شدن کشورهایشان ممانعت به عمل آورند، امری مسلم و محتوم است.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#دعا
#مدیر_انقلابی
✅ سلاح مؤمن در سختیها
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
خط 302(1).pdf
657.5K
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#دعا
#مدیر_انقلابی
✅ سلاح مؤمن در سختیها
🔶 خط حزبالله در این شماره نگاهی به جایگاه، آثار و نقش توأمان دعا و تلاش و حرکت برای رفع مشکلات، در بیانات رهبر انقلاب داشته است.
🔸 رهبر انقلاب ویژگیهای متعددی درباره «مدیر شایسته انقلاب اسلامی» برشمردهاند. خط حزبالله به مناسبت دوم شهریور و آغاز هفته دولت، ۲۰ ویژگی مدیر شایسته براساس بیانات رهبر انقلاب را مرور کرده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۰۲
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
#هیئت_دولت
✅ الزامات جلسات بررسی کابینه
🔶 از امروز مجلس شورای اسلامی کار بررسی وزرای پیشنهادی آقای رئیسی را آغاز کرده است. طبیعتاً فضای سیاسی کشور در روزهای آتی تحت تأثیر این موضوع و مجموعه وقایع و رخدادهایی که در مجلس رخ میدهد، قرار خواهد گرفت.
🔸 دراینباره توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
1⃣ مجموعه مذاکرات و اقدامات صورت گرفته در مجلس و بهطورکلی موضوع بررسی کابینه پیشنهادی بهعنوان یک بخش از تاریخ سیاسی کشور ثبت و ماندگار خواهد شد و این مقطع میتواند تصویری از عقلانیت، اشرافیت و رویکرد کارشناسانه را در ذهن ناظران و تحلیلگران سیاسی ایجاد نماید و در نهایت قضاوتی از رفتارهای جبهه انقلابی را در فضای سیاسی و اجتماعی ترسیم خواهد کرد. خوب یا بد این موضوع به رفتار مجلس و دولت بستگی دارد.
2⃣ طبیعتاً فضای درون مجلس در موافقت و مخالفت با وزرای پیشنهادی خواهد گذشت و این طبیعت جلسات بررسی کابینه است؛ اما نکته مهم در این زمینه آن است که موافقتها و مخالفتها بایستی با ملاحظات کارشناسی باشد و نه رفتارهای هیجانی که گاهی اوقات ابعاد مغایر با اخلاق را نیز در برمیگیرد. در این خصوص نکته اساسی آن است که وقایع صورت گرفته در مجلس نباید التهاب و ناامیدی به جامعه وارد سازد.
3⃣ یکی از ضعفهای نظام پارلمانی کشور غلبه نگاهها و ملاحظات منطقهای بر منافع کلان و ملی است؛ آنچه میتواند آسیب جلسات روزهای بررسی کابینه باشد آن است که برخی نمایندگان با برخی وعدههای منطقهای و ناظر بر حوزههای انتخابیه که از سوی وزرا و یا همراهان آنها مطرح گردد، چشمان خود را بر روی شاخصها و معیارهای مهم و تعیینکننده دیگر ببندند.
4⃣ برای اینکه فضای حاکم بر جلسات مجلس، آرام و متین بهپیش برود، نقش وزرای پیشنهادی در ارائه برنامههای کارشناسی و معطوف به حل مسائل کشور، تعیینکننده است.
🔶 نکته پایانی
🔸 بهطورکلی رویکرد حاکم بر مجلس شورای اسلامی و نیز رئیسجمهور محترم ضرورتاً بایستی بر تشکیل کابینهای قوی، کارآمد و منسجم تمرکز یابد. در این زمینه لازم است رئیسجمهور نقطه نظرات نمایندگان را با سعهصدر و با نگاه کمک به دولت درک کند و بدون تعصب، نقدها و دیدگاههای نمایندگان را به شکل مناسب و عملی مورد توجه قرار دهد. البته توجه به این موضوع نیز بسیار اهمیت دارد که اهالی بهارستان نیز محدودیتها و اقتضائات رئیسجمهور را درک کنند و در نظر داشته باشند که درنهایت تیمی میبایست در دولت باشد و امور کشور را بهپیش ببرد که بیشترین انسجام و هماهنگی را با رئیسجمهور داشته باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: عزیز غضنفری؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #لبنان
✅ اهداف نصرالله از اعلام اعزام کشتی حامل سوخت ایرانی به لبنان
🔶 سید حسن نصرالله در جمع عزادارن حسینی اعلام کرد تا ساعاتی دیگر کشتی حامل سوخت از ایران به سمت لبنان حرکت میکند؛ و همچنین به رژیم صهیونیستی هشدار داد تعرض به این کشتی را تحمل نخواهد کرد.
🔸 این اقدام با چند هدف صورت گرفته است:
1⃣ این هشدار سطح امنیت کشتی را بالا خواهد برد؛ و از آنجایی که صهیونیستها میدانند که هر زمان سید حسن نصرالله وعده داده است به آن عمل نموده، و از سوی دیگر حزب الله توازن تهدید را هم ایجاد نموده است و در نتیجه هزینههای حمله به کشتی برای صهیونیستها بالا میرود.
2⃣ طی هفتههای اخیر و بعد از هدف قرار گرفتن کشتی رژیم صهیونیستی، این رژیم عملیات روانی شدیدی را با حمایت آمریکا و غرب، برای تحت فشار قرار دادن محور مقاومت و بخصوص جمهوری اسلامی ایران در پیش گرفته است و به زعم خویش به دنبال ایجاد ائتلاف بین المللی علیه ایران بودند، با این شعار که ایران به کشتیها حمله تروریستی میکند.
اما حالا سید، عملیات روانی را به رژیم صهیونیستی برگرداند؛ یعنی رژیم اشغالگر بر سر یک دو راهی هر دو طرف باخت قرار گرفته؛ اگر به کشتی حمله نماید در واقع دروغ گویی خود را در عملیات روانی اثبات میکند و فرصت خوبی را به محور مقاومت هم در میدان و هم در عملیات روانی میدهد ؛ و اگر حمله نکند ورود کشتی برگ پیروزی دیگری برای محور مقاومت است.
3⃣ آمریکایی به شدت به دنبال این خط تبلیغی در لبنان است که ایران به دنبال بهره کشی از لبنان و حزب الله در مواجهههای منطقهای خود است و منافع ملت لبنان برایش مهم نیست! اما اعلام حرکت کشتی حامل سوخت، آن هم در شرایط بحرانی سوخت در لبنان ، این خط ضد تبلیغی را علیه ایران ، در مسیر تغییر قرار میدهد؛ حالا حمله احتمالی به آن، این واقعیت را بیش از پیش نمایان میکند که دشمن اصلی ملت لبنان غرب و بخصوص آمریکاست که با حمایت از اقدامات رژیم صهیونیستی در اقدامات تروریستی آن علیه ملتهای منطقه شریک هستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: مصطفی برزکار
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
#آمریکا
✅ بادکنک آمریکایی ترکید ‼️
🔶 خبر
🔸 شبکه خبری سی ان ان گزارش داد پرچم آمریکا در سفارت این کشور در کابل به عنوان آخرین گام برای تخلیه آن، پایین کشیده شد.
🔶 تحلیل کوتاه
🔸 آمریکا در سال ۲۰۰۱ به بهانه واهی مبارزه با تروریسم وارد افغانستان شد، حکومت طالبان را سرنگون کرد و قرار بود در افغانستان حکومتی بسازد که یک الگوی مناسب از دموکراسی آمریکایی در منطقه باشد.
🔸 قانون اساسی جدید نوشته شد، دولت و مجلس جدید روی کار آمد، ارتش ۳۰۰ هزار نفری آموزش دیده توسط آمریکاییها با میلیاردها دلار هزینه ایجاد شد، دانشگاه آمریکایی کابل جهت تربیت آمریکایی نسل جوان تأسیس گردید و در میان بسیاری از مسئولین افغان، مسابقه ذلیلانه نوکری آمریکا به راه افتاد و رؤسای جمهور یکی آمریکایی تر از دیگری وارد ارگ (کاخ ریاست جمهوری افغانستان) شدند.
🔸 اما همه این حکومت ویترینی و بزک شده مثل یک بادکنک رنگی در مدتی کوتاه و در مضحک ترین حالت ممکن ترکید و اشرف غنی آمریکایی و ژنرالهای پرمدعا به سادگی هرچه تمام تر گریختند و پس از ۲۰ سال حضور آمریکاییها در افغانستان و عدم تحقق همه وعده و وعیدها و اهداف آمریکایی، طالبان امروز دوباره به کابل و حکومت بازگشت.
🔸 دیدبان هنرمند و سیاست مدار برجسته جهان اسلام امام خامنهای بارها فرمودهاند آمریکاییها زیر دستکش مخملی دستهای چدنی قایم کردهاند و ایضا در مذاکرات فرمودند: «آمریکاییها خرشون از پل بگذرد برمیگردند به ریشتون میخندند.»
🔸 حال باید از حال و روز افغانستان عبرت گرفت. (فاعتبروا یا اولوالابصار ...)
🔸 #به_قلم_اساتید: سید جعفر موسوی همپا
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
#دولت_مردمی
✅ با مردم و برای مردم جهت خدمت نه دیوارکشی ‼️
🔶 خبر
🔸 آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، در بازدید از پیش اعلام نشده در داروخانه ۲۹ فروردین تهران که از مراکز اصلی توزیع داروهای کرونایی و غیر کرونایی است، حضور یافت و با مردم و کادر اجرایی این داروخانه گفتگو کرد.
🔶 گزارههای تحلیلی
1️⃣ ناخودآگاه با شنیدن این خبر ذهنها به سوی نقدهای غیرمنصفانه و بلکه تهمتهای ناروا در جریان تبلیغات انتخاباتی دولت دوازدهم میرود که اصحاب رسانهای معاند داخلی و خارجی و برخی از روشنفکرنماهای سیاستزده میگفتند با آمدن ایشان (دکتر رئیسی) دیوارکشی پیاده روها!! آغاز میشود و اینگونه اذهان را تشویش کردند. در حالی که این روزها شاهد آن هستیم که رئیس جمهور سیزدهم طوری در خیابانها راه میروند که اصلاً مردم متوجه نمیشوند رئیس جمهوری در حال آمدن است و این در شرایطی است که برای دیدن مدیران دستِ چندمی دولت پیشین باید از تشریفات خاصی پیروی میشد چه برسد به رئیس یا وزرای دولت!!
2️⃣ این رفتار بسیار ارزشمند از سوی رئیس جمهور محترم و حفظ ارتباط با مردم به دور از تشریفات در شرایط کنونی میتواند بر اعتماد عمومی بیفزاید؛ آنجا که شهروندی با صراحت و چهره به چهره به منتخب ملت میگوید من به شما رأی ندادم اما از شما میخواهم که این وضع را اصلاح کنید و ايشان با متانت گوش داده و پاسخ میدهند؛ چنین رویهای میتواند یک الگوی زیبا در حکومت داری و از سوی دیگر در دلهای سایر مردم عزیزمان نیز بذر امید میکارد.
3⃣ براساس مشاهدات سالهای اخیر شاید نتوان به این سخن ایراد گرفت که ما قبل از شیوع ویروس منحوس کرونا، فاصله گذاریهای اجتماعی!! را در سطح کشور و آن هم بین مردم و مسئولان تجربه کرده و خیلی با این جمله پرکاربرد غریب نبودهایم.
4⃣ یکی از شاخصهای مهم در حکومت داری آن هم از نوع اسلامی، حفظ جمهور و ارتباط با بدنه عمومی جامعه در تمامی سطوح میباشد که این خود بهترین فضای مناسب تصمیم سازی و دیدن مشکلات از نزدیک جهت اخذ تصمیم گیریهای مهم دولتی است.
🔸 امام خامنهای عزیز در مراسم تنفیذ حکم سیزدهمین دوره ریاست جمهوری فرمودند: «یک توصیه به رئیسجمهور محترم این است که در شعارهای ایشان مسئلهی مردمی بودن و از مردم شنیدن و در میان مردم بودن تکرار شده؛ این را از دست ندهند؛ این چیز بسیار مهمّی است. «دولت مردمی» را که شعار ایشان بود، در واقعیّت محقّق کنند و به معنای واقعی کلمه با مردم، در کنار مردم، در میان مردم باشند. مردم یعنی همهی مردم؛ بدون امتیازهای طبقاتی و گروهی. البتّه حضور در میان مردم -که سابقهی این کار را هم ایشان دارند- نباید افراد را از ارتباط با نخبگان غافل کند. ارتباط با نخبگان هم در جای خود یک حرکت بسیار لازم و مفید است؛ تبادل نظر با نخبگان، و استفادهی از نظر نخبگان.»
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر مسعود رضایی؛ کارشناس حوزه فقه و اندیشه سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
#بصیرت
✅ پرهیز از خطای محاسباتی‼️
🔶 در جریان کربلا حدود ۱۲۰۰ نفر با امام حسین(علیه السلام) عازم کربلا شدند اما روز عاشورا حداکثری که با امام حسین علیه السلام ماندند حدود ۱۲۰ نفر بوده است.
🔸 نه آنهایی که رفتند بی دین بودند و نه آنهایی که ماندند، عقلانیت نمیدانستند.
🔸 اشکال کار در بحث محاسبات بود (اشتباه محاسباتی) به عبارتی ۱۰۸۰ نفر محاسبه کردند لشکر ۱۲۰۰ نفری در برابر لشکری دهها هزار نفری حتما نتیجه آن شکست است.
🔸 در مقابل ۱۲۰ نفر محاسبه معنوی کردند که این شکست نیست بلکه یک پرواز میان بُری است به سوی شاءالله.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 محاسبهی غلط، یکی از بزرگترین خطرها است؛ چون ارادهی انسان تحت تأثیر دستگاه محاسباتی او است: اگر دستگاه محاسباتی بد کار کرد، ارادهی انسان تصمیمی میگیرد و در جهتی میرود که خطا است.
🔸 خطای محاسباتی از اینجا ناشی میشود که ما جبههی خودمان را هم درست نشناسیم، جبههی مقابل را هم درست نشناسیم؛ وقتی نشناختیم، در محاسبه اشتباه میکنیم؛
🔸 دستگاه محاسباتى وقتى دچار اختلال شد، از دادههاى درست، خروجىهاى غلط بهدست خواهد آورد؛
🔸 دشمن نیز بهدنبال اختلال در نظام محاسباتی در داخل کشور است و دلیل آن نیز عدم توانایی پیشبرد برنامههای پیش بینی شده خود در میدان واقعی و در مقابل سعی مضاعف و شبانه روزی با عملیات روانی جهت زیر سؤال بردن مقاومت و ایستادگی ملت ایران است.
🔸 در این باب هوشیاری، هوشمندی و بصیرت بالای مسئولین و مردم ، لازمه مقابله با این ترفند دشمن است.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین عباسیان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#رسانه #فضای_مجازی
✅ اقدامات راهبردی تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی
🔶 بسمه تعالی
با سلام و آرزوی قبولی طاعات، عبادات و عزاداریها، با توجه به هجمه سنگین معاندین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی علیه "دستاوردهای انقلاب اسلامی، رهبرمعظم انقلاب و تلاش برای ناامیدسازی مردم عزیزمان از آینده کشور" به بهانههای مختلف و تلاش این جریان برای مشغول سازی جبهه انقلاب به اختلاف داخلی درون جبههای و سلب فرصت برای حل مشکلات اصلی کشور، ضروریست با یک همت عالی اقدامات راهبردی مقابلهای زیر برای تبیین توانمندیهای نظام اسلامی و جلوگیری از القاء یا بروز ناامیدی در جامعه، با جدیت در دستو کار قرار گیرد:
🔸 الف) سیاستها و راهبردهای تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی
1⃣ تبیین دقیق دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در عرصهها و حوزههای مختلف با وجود فشارهای بین المللی و دشمنی تمام عیار استکبار جهانی و ایادی داخلی آن با هدف ارتقاء عزت و غرور ملی نسبت به داشتهها و ترسیم چشم انداز روشن و باور پذیر از آینده پیش رو کشور.
2⃣ مقابله و خنثی سازی بی امان عملیات ادراکی و شناختی دشمنان نظام در تحریف و تخریب انقلاب اسلامی، امام راحل و رهبر عزیزتر از جانمان حضرت آیت الله امام خامنه ای دامت برکاته و دستاوردهای شگرف انقلاب شکوهمند ایران اسلامی
🔸 ب) اقدامات راهبردی تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی
1️⃣ بی اعتبارسازی ادعاهای پوچ و گزاف گوییهای جریانها، عناصر و سلبریتیهای غرب گرا، وطن فروش و بلندگوهای دشمن در داخل کشور با امیدآفرینی و تصویرسازی روشن از آینده کشور از طریق برجسته سازی اظهارات جریانها، عناصر، سلبریتیها و نخبگان متعهد و عاشق به انقلاب اسلامی.
2️⃣ ارتباط گیری و حمایت تمام عیار از "نخبگان ،جریانها، گروههای مردمی، اقشار و تشکلهای مختلف متعهد به انقلاب اسلامی" برای ایجاد انگیزه، تحرک و همیت بیشتر جهت ورود به میدان تبیین و تبلیغ موهبتهای نظام اسلامی و همچنین ورود به میدان دفاع و مقابله با دشمنان نظام و معاندین و منحرفین داخلی.
3️⃣ تبیین، ترویج و ارائه تصویر صحیح و موج مثبت از عملکرد میدانی و علی الارض نظام (دستگاههای حاکمیتی، اجرایی، تقنینی، قضایی، نظامی اعم از ارتش، سپاه، ناجا، ودجا، بسیج و ...) در موضوعات و چالشهای پیش روی مردم (سلامت کرونا، معیشت، امنیت، عدالت، مبارزه با فساد، اقتدار، عزت، مردمی بودن، تعاملات منطقه ایی و بین المللی، کسب و کار، مسکن، ازدواج، امنیت سرمایه گذاری، و .... ) بصورت کاملا ایجابی و امید آفرین.
4️⃣ تحلیل و تبیین عالمانه، احصاء فنی، مستدل، متکی بر آمار و اطلاعات دقیق دستاوردهای انقلاب اسلامی و مدل موفق حکمرانی رهبر معظم انقلاب و برنامه ریزی برای تبلیغ گسترده، مستمر و دائمی آن به شیوه های متنوع رسانهای، هنری، جهت ارتقاء سطح آگاهی داخلی بخصوص جوانان و تصویر سازی روشن و موفق از مدل انقلاب اسلامی در پیش چشم جهانیان به عنوان یک ضرورت مهم تولید محتوا در فضای مجازی (با توجه به دغدغه حضرت آقا، این موضوع همچون یک عمل جهادی و تکلیف شرعی، باید به وضوح در دستور کار قرار گیرد و با تولیدات انبوه و هوشمندانه بر تیر زهرآلود شیطان غلبه کرد.)
5️⃣ جلوگیری از هر گونه اقدام ناصواب در جبهه انقلاب، حساسیت بر سناریوهای جریان نفوذ، هزینه دار کردن اقدامات اختلاف افکن و اقداماتی از این قبیل که لطمه به انسجام ملی و جریان انقلاب زده و موجب کاهش کارآمدی، کاهش امید و تاب آوری در جامعه گردیده و باعث تولید خسارت مادی، معنوی و کاهش ظرفیت اجتماعی میگردد.
6️⃣ تبیین شکست و ناکامیهای مکرر آمریکا و دیگر کشورهای غربی و مرتجعین منطقه در مواجه با انقلاب اسلامی و به تصویر کشیدن ناکارآمدیهای سیاست داخلی آنها در تمام حوزههای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، بین المللی و منطقهای با استفاده از اطلاعات و آمار دقیق نهادهای بین المللی و تصاویر عینی باورپذیر، گراف، نمودارها، ویدئو کوتاه و مستند تلویزیونی.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
#آمریکا
✅ توجیهات بایدن در خروج از افغانستان
🔶 هنگام حمله آمریکا به افغانستان و اشغال این کشور در ۲۰ سال پیش ادعا یا بهانه آمریکا مبارزه با القاعده بود. طالبان در آن زمان از تحویل سران القاعده به آمریکا سر باز زد و با این استدلال که القاعده با طالبان بیعت کرده است از تحویل و تسلیم آنها به آمریکا ممانعت کرد. بعد از این ماجرا بن لادن کشته شد اما همچنان اشغال برای سالها ادامه یافت و جالب آنکه بایدن همچنان میگوید هدف کشورش در افغانستان مبارزه با تروریسم بوده است!
🔸 در حالی بایدن اعلام کرد هدف کشورش در افغانستان دولت سازی یا اعاده دمکراسی نبوده و فقط به مبارزه با تروریسم میاندیشیده است که هزینه کرد قریب به ۹۰ میلیارد دلار در افغانستان در طی سنوات گذشته حکایت از ناکامی آمریکا در همه جهات و بویژه در دو مقوله اول دارد.
🔸 انتشار تصاویری از فرودگاه کابل به هنگام تصرف شهر که نشان میدهد برخی از شهروندان افغانی میکوشند تا از این کشور فرار کنند بشکلی هدفمند از سوی رسانههای غربی و بویژه آمریکایی منتشر شد و مشمول پروپاگاندایی وسیع قرار گرفت. این اقدام هدفمند رسانهای که میخواست نشان دهد افغانستان غیر سرسپرده به آمریکا محل مناسبی برای زندگی نیست بیش از هر چیز متوجه ماله کشی بر شکست سیاستهای ۲۰ ساله اشغال افغانستان بود.
🔸 عدم مقاومت ارتش و مردم در برابر حملات طالبان نشانه دیگری است مبنی بر اینکه هم ارتش عمدتا پشتون افغانستان و هم مردم این کشور ترجیح دادهاند برای حل مشکلاتشان از این پس از زاویه نگاهی بومی به مسائل بنگرند.
🔸 طالبان تا اینجای کار و در مواجهه با جامعه جهانی نشان داده است که تفاوتهایی با طالبان ۲۰ سال پیش در روش و منش پیدا کرده است مع الوصف حالا زمان آن فرارسیده است که این تغییر نگرش و بینش را در سطح داخل برای مردم افغان باورپذیر کند.
🔸 طالبان اینک به عنوان نیروی مسلط بر افغانستان کنترل اوضاع را در این کشور در دست گرفته است اما طبیعی است که در رنگین کمان قومی و مذهبی افغانستان شرط ماندگاری هر حکومتی احترام به حقوق همه مردم از هر قومیت و مذهبی است. اینکه آیا طالبان پیروز و فاتح در سال ۲۰۲۱ خواهد توانست مدل حکومتی خود را در سالهای آینده بر افغانستان فارغ شده از اشغال تحکیم کند را باید منتظر ماند و دید.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#تحلیل_کننده
#شرق
✅ دور جدید روابط کشور ایران با چین و روسیه
🔶 خبر
🔸 گفتگوهای مفصل و جداگانه دکتر رئیسی با رؤسای جمهور چین و روسیه میتواند سرآغاز ارتباط سه کشور در سطوح بالاتر شود.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 همواره جهان غرب به سه کشور ایران، چین و روسیه به چشم تهدید و موانع اصلی یکپارچگی دنیا نگاه میکند و به دنبال کنترل رفتارهای آنها بوده و اگر این سه قدرت به تنهایی به مقابله با غرب بپردازند، بدون شک هزینه زا بوده و با چالشهای اساسی رو به رو خواهند شد.
🔸 لازمه ابرقدرت شدن و داشتن قدرت هژمونی در سطح جهان سه مؤلفه مهم دارد: قدرت گفتمانی و بسیج کردن دیگر کشورها و گروهها، قدرت نظامی و قدرت اقتصادی.
🔸 با اتحاد سه کشور ایران، چین و روسیه و در سایه قدرت گفتمانی و بسیج کردن کشورها و گروههای همفکر بخصوص در سطح منطقه حساس و استراتژیک غرب آسیا و قدرت نظامی روسیه و قدرت اقتصادی چین که بالاترین رشد تولید ناخالص را در دنیا دارد و هم پوشانی نقاط ضعف همدیگر در مقابل سایر قدرتها و تعاملات گسترده بخصوص حذف دلار در معاملات فی ما بین که پاشنه آشیل اقتصاد ایران است و تأمین و پوشش نقاط ضعف نظامی و استفاده ایران از حق وتوی چین و روسیه و خیلی از موضوعات دیگر، میتوانند به یک قطب قابل اتکا با توجه به بی اعتمادی دنیا به غرب بخصوص پس از حوادث افعانستان تبدیل شوند، بطوری که شکست آنها برای غرب به یک رؤیا تبدیل شود.
🔸 هر کدام از این سه کشور نیز در سایه این همکاری که حاصل آن مصونیت از تحریمها و برخوردهای غرب برای کنترل آنهاست میتوانند به پیشرفت در سایر مؤلفهها برسند.
🔸 به نظر میرسد گسترش و افزایش سطح مناسبات و تعاملات بین این سه کشور امری عاقلانه و لازم است و بدون شک با افول غرب، بازیگران اصلی دنیا این سه کشور خواهند بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: حامد شیرخدا
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی #روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان #طالبان
✅ تحلیلی بر شرايط افغانستان و لزوم تعامل ایران با طالبان
🔶 چند هفتهای است که سرتیتر خبرگزاریها و رسانههای داخلی و خارجی به حوادث افغانستان و پیشرویهای این گروه افغانستانی که به مدت ۲۰ سال با آمریکا جنگیده است اختصاص یافته، اخباری که به علت خبردادن از سرعت پیشرویها برای عدهای که آمریکا را منجی ملتها به حساب میآورند غيرقابل باور و برای آنها که ذات حقیقی آمریکای چپاولگر را میدانند قابل درک و دور از انتظار نبوده است.
🔸 تحلیلهای بسياری از سابقه، ماهیت و رویکرد جدید طالبان در گوشه و کنار فضای رسانهای شاهد بودیم که لازم است در تکمیل تحلیلهایی که نگاهشان به طالبان برآیند مثبتی داشته چند نکتهای را عرض کنیم.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
بوم مسائل 31 مردادماه 1400.pdf
3.09M
#عزت_ملی
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#رسانه
#فضای_مجازی
#همه_علیه_کرونا
#واکسن
#طالبان
✅ بوم مسائل ۳۱ مردادماه ۱۴۰۰
🔶 تحلیل شبکههای اجتماعی
🔸 تحلیل هشتگها
🔸 هشتگهای برتر
🔸 مقایسه فعالیت جریانات در فضای مجازی
🔸 فضاسازی از وضعیت نامطلوب کرونایی
🔸 پویش توئیتری برای مقابله با ویروس کرونا
🔸 هجمه سازی علیه برگزاری مراسمات عزاداری سیدالشهداء
🔸 مانور رسانهای از تحولات اخیر در افغانستان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
بسته جامع محتوایی هفته دولت.pdf
1.36M
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم #دولت_اسلامی
✅ بسته جامع محتوایی هفته دولت
🔶 مسأله شناسی، هدفگذاری، برنامهریزی
🔸 برنامهریزی محتوایی با هدف بهرهبرداری از ظرفیت هفته دولت برای امیدآفرینی در جامعه، برای عامه مردم، کارمندان و مسئولین دولتی
🔸 ویژگیهای دولت جوان مؤمن حزب اللهی
🔸 راههای امیدآفرینی در مردم نسبت به دولت جدید
🔸 ویژگیهای کارمند نمونه
🔸 چگونگی انتقاد از دولت در رسانهها
🔸 هفته دولت در سال جاری بدان جهت که دولتی جدید شروع به کار نموده است از اهمیت ویژهای برخوردار است.
🔸 با توجه به گسترش نارضایتیها در مردم در چند ساله اخیر به طور خاص در شرایط کرونا و تعطیلی و کاهش قدرت اجباری برخی از اقشار جامعه، سطح امید به بهبود شرایط در آینده دچار کاهش گردیده فلذا با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون امیدآفرینی ذاتی در تغییر و جابجایی دولتها، نیاز است تا فعالین رسانهای در اولین هفته دولت، دولت جدید اهتمام ویژه بر بحث امیدآفرینی داشته باشند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
✅ تخریب دولت جدید با پروژه یأسآفرینی
🔶 دولت جدید سرزمین سوخته و بحران زدهای را تحویل گرفته که سالیان سال خطر انفجار مینِ کارگزاری شده در آن وجود دارد. در حالیکه بسیاری از مشکلات تلنبارشده همچون کرونا، تورم، کمبودِ آب و برق به نقطه بحرانی رسیده، بانیان وضع موجود و رسانههای منتسب به این طیف، برای هجمه به دولت جدید و تخطۀ اقدامات آن، به شدت لحظهشماری میکنند.
🔸 اما سوال مشترکی که اکثر شهروندان با خواندن این شبهه در ذهنشان تداعی شد این بود: مگر دولت آقای رئیسی تشکیل شده است؟
هدف از انتشار این شبهات تخریبی بر علیه دولت جدید چیست؟
🔸 #به_قلم_اساتید: محمد میری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#دولت_اسلامی #دولت_سیزدهم
✅ شرط و شروط کابینه قوی
🔶 رئیسجمهور در دفاع از وزرای پیشنهادی در مجلس شورای اسلامی، شرط ادامه خدمت را در روحیه انقلابی، فساد ستیزی، کارآمدی و مردمداری دانست. در واکاوی چرایی این شروط، باید به شرایط امروز و فردای کشور توأم با ضرورت برخورداری از کابینه قوی و در تراز این شرایط پرداخت.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 معرفی کابینه و رأی اعتماد گرفتن از مجلس توسط دولت سیزدهم در شرایطی در دستور کار قرارگرفته است که از یکسو میراث دار اوج مشکلات و نارضایتیهایی است که دولت دوازدهم از خود بهجای گذاشته است و از سوی دیگر در مسیر روبه آینده خود سند بیانیه گام دوم انقلاب و تحقق دولت و جامعه اسلامی را مدنظر قرار داده است.
🔸 ضروری است کابینه قوی و تراز انقلاب با عنایت به محورهای زیر بهگونهای نقشآفرینی کند که علاوه بر تحقق شعارها و وعدهها در میدان عمل، بهعنوان نماد و الگویی امیدآفرین و مثالزدنی در تاریخ انقلاب طرح گردد:
1⃣ شناخت و بررسی دقیق فرصتها، ظرفیتها و مزیّتهای کشور و نیز آفتها، آسیبها و تهدیدات؛
2⃣ داشتن اعتقاد و باور قلبی به: تشکیل دولت و جامعه اسلامی، غیرت انقلابی و تکلیف در مقابل انقلاب، معتقد به نسخه تولید داخلی در کشور، متعهد به خشکاندن سرچشمهها و رخنههای فساد، اعتقاد به طهارت اقتصادی بهعنوان شرط مشروعیت همه مقامات حکومت جمهوری و داشتن نگاه و باور مردمداری و گرهگشایی از مشکلات مردم؛
3⃣ بهکارگیری سبک و رفتار اداری با روحیه انقلابی مبتنی بر ۴ شاخص «دغدغهمندی، تفکر، اراده و مواضع انقلابی»، روحیه ساده زیستی و نفی اشرافی گری، روحیه عدالتخواهی و فساد ستیزی با جدیت، پُرکاری، با تدبیر حرکت کردن، شب و روز نشناختن و دنبال کار را گرفتن، روحیه نفی قبیله گرایی سیاسی یا جناحی و روحیه میدانی و مردمی
🔶 نکته پایانی
🔸 در روز تنفیذ، رئیسجمهور دولت سیزدهم اعلام کرد: «برنامه دولت، برنامه تحول است و این تحول مستند است به سند بسیار ارزشمند بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی».
پیشرفت حتمی، حرکت در مسیر و جهت این بیانیه است. مقام معظم رهبری در مراسم بیست و هفتمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) فرمودند: «همه باید بدانند میتوان این راه را با شیوه انقلابی حرکت کرد و آنوقت، پیشرفت قطعی است؛ و میتوان به شیوه دیگری حرکت کرد و آنوقت سرنوشت، سرنوشت رقتآوری خواهد بود. امام تعبیر رایجی داشتند، مکرّر در مواردی میگفتند: «اسلام سیلی خواهد خورد». اگر راه را عوض کردیم، ملّت ایران سیلی خواهد خورد، اسلام هم سیلی خواهد خورد».
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین عباسیان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#غرب #آزادی #حقوق_بشر
✅ تصویب نهایی یک قانون ضد بشری در غرب
🔶 سکوت سازمان ملل در برابر فرانسه
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
تصویب نهایی یک قانون ضد بشری در غرب.pdf
389.6K
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#غرب #آزادی #حقوق_بشر
✅ تصویب نهایی یک قانون ضد بشری در غرب
🔶 در حالی که مقامات اروپایی خود را مدافع حقوق بشر در جهان قلمداد کرده و مدعی مواجهه با بحرانهای غیرانسانی در سرتاسر نظام بین الملل هستند، خود رسما و به بهانه اجرای قوانین بازدارنده، سخت ترین محدودیتها را علیه اقلیتهای مذهبی و نژادی در کشورهایشان اعمال میکنند.
🔸 یکی از این کشورها فرانسه است. کشوری که خود را مهد آزادی در غرب میداند اما حداقلی ترین آزادیهای مدنی و اجتماعی را برای مسلمانان و مهاجرین در این کشور برنمیتابد.
🔸 لیگ حقوق بشر فرانسه میگوید همین حالا هم قوانین بسیاری حدود آزادی نهادهای مدنی فرانسه را مشخص کرده و نیازی به قانون جدید برای اعمال محدودیتهای تازه نبود.
🔸 #به_قلم_اساتید: فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#غربگرا #اعتماد_به_آمریکا
✅ تب اعتماد به آمریکا و اشرف غنیهای ایرانی
🔶 اشرف غنی برای جلب آمریکاییها چه کاری بود که نکرد؟
🔸 ترامپ بیخبر، بیاجازه به کشورش آمد. سراسیمه خودش را رساند که بگوید هوای من را داشته باشد.
🔸 ۲۰ سال اشغال، ۲۰ سال اعتماد، ۲۰ سال خوشبینی به سوپرمن آمریکایی و ندیدن قدرت جوان افغانستانی، به لحظهای از بین رفت!
🔸 اشرف غنی ظهر فرار کرد و اشرف غنیهای افغانستانی شب به فرودگاه هجوم آوردند شاید مانند اشرف غنی پروازی پیدا کنند برای فرار!
شاید در دلشان بگویند پس چه شد آن همه وعدهی آمریکایی!!!
🔶 ما ایرانیها هم کم اشرف غنی نداریم!
🔸 هنوز هستند کسانیکه توییت میزنند که برویم مستقیم مذاکره کنیم با آمریکا؟از اشرف غنی هم میشد نزدیکتر و مستقیمتر رفت؟؟؟؟
🔸 هنوز اشرف غنیهای اقتصاد، دلشان خوش است که اگر مذاکره کنیم، دیوار تحریمها ترک برمیدارد!
🔸 هنوز اشرف غنیهای سلبریتی به رئیس جمهور آمریکا نامه مینویسند که به ما واکسن بده!
🔸 هنوز اشرف غنیهای فرهنگی به سوپر من و مرد عنکبوتی بیشتر از رستم و سیاووش اعتماد دارند!
🔸 اما چرخ روزگار سرنوشت رضاخانها و اشرف غنیها را فرار نوشته است؛ فراری با ذلت و خواری!
🔸 #به_قلم_اساتید: محمد حسین زاده
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#رسانه #رسانه_ملی
✅ مدیریت تنوع ذائقه فرهنگی در رسانه ملی؟
1⃣ عشق به امام حسین علیه السلام در دل و جان اکثریت مردم ایران متبلور است و طبیعی است که نمود آن در رسانه ملی عیان باشد.
2⃣ تبلیغات و برنامهسازی تلویزیونی کار آسانی نیست و جذب آحاد مردم نسبت به موضوع مهم و ممزوج با هویت ایرانیان، یعنی محرم و عاشورا، علاوه بر هوشمندی، نیازمند هنرمندی وافر است، در حالی که حجم زیاد برنامههای سخنرانی و مداحی در این ایام، بعید است در اثربخشی در مخاطب و نگهداشت آنها، در رسانه ملی موفق بوده باشند.
3⃣ پاسداشت محرم در شبکههای تلویزیونی منافاتی با تأمین سایر ذائقهها اعم از ورزشی، مستند، فیلم و سریال و...، ندارد در حالی که به عنوان مثال قطع سریال گاندو در شبهای تاسوعا و عاشورا نشان از عدم توجه مدیران رسانه ملی در حفظ و نگهداشت مخاطب دارد.
4⃣ رسانه ملی میزان سنجش و ارزیابی مدیران شبکههای خود را باید براساس میزان جذب مخاطب قرار دهد و لازمه این امر توجه به ذائقه همه مخاطبان است نه رقابت بین شبکهها در حجم و میزان پخش برنامههای مناسبتی و سخنرانی و مداحی، که پخش به اندازه آنها لازم، ولی هوشمندانه عمل کردن در این امر واجب است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
✅ منطق نقد و نقد منطقی!
🔶 چند روز پیش شکوری راد، دبیر کل حزب اتحاد ملت توئیتی زد که مضمون اصلی آن طلبکاری زود هنگام از دولت آقای رئیسی برای سامان دادن به اوضاع کشور بهویژه بیماری کرونا و واکسیناسیون عمومی بود.
🔸 اگرچه این مطالبه بهمثابه «کلمه حق یراد بها الباطل» حتی از سوی همپالکیهای اصلاحطلب وی نیز نقد جدی شد و همگان به این دبیر کل محترم (!) دندان روی جگر گذاشتن و روشن نکردن توپخانه نقد و تخریب را لااقل در زمان تشکیل کابینه که از اصول اولیه انتقال قدرت سیاسی است، یادآور شدند؛ اما این موضوع نشان میدهد که دولت سیزدهم مسیر ناهمواری را با این جریانها و گروههای افراطی داخلی که پشتشان به تغذیه فکری و اندیشهای غرب گرم است، خواهد داشت.
🔶 نکات تحلیلی
1⃣ افراطیون مدعی اصلاحات به مدت ۸ سال، ناکارآمدی دولت روحانی را نادیده گرفتند؛ اما حالا طوری جنجال و فضاسازی میکنند که انگار توقع دارند رئیسی ظرف یک هفته معجزه کند و آن ناکارآمدیها را برطرف سازد. البته مردم در انتخاباتهای گذشته پاسخ این بیکفایتیها و ناکارآمدیها که اصلاحطلبان نیز در آن شریک و سهیم بودند را دادند و آنها را در روندی دموکراتیک از صحنه قدرت کنار گذاشتند.
2⃣ اساساً عیبی برای مطالبه از دولت نهتنها متصور نیست بلکه مستحسن هم هست؛ اما خوب است هم «منطق نقد» رعایت شود و هم «نقد منطقی» صورت گیرد. هنوز آقای رئیسی با وزرای دولت قبلی کار میکند و مجلس فرآیند بررسی رأی اعتماد به کابینه جدید را در دستور کار دارد، چگونه آقای دبیر کل مطالبه گشایش دارد؟!
3⃣ نقد منطقی، نقدی بهدوراز طلبکاری است آنهم طلبکاری از سوی افراد و جریانهایی که تا دیروز سنگ زیر زبانشان بود و چشم بر هر چه بیکفایتی بود، بسته بودند! لذا وقتی امروز در شکست سکوتشان تعجیل میکنند، اینهمه تناقض سؤالبرانگیز میشود. البته باید مطالبات زودهنگام از سید ابراهیم رئیسی را به فال نیک گرفت؛ چراکه نشان میدهد حتی افراطیون اصلاحات هم که از دولت روحانی ناامید بودند، به گرهگشایی این دولت امید بستهاند.
🔶 نکته پایانی
🔸 مردم به دولت مردمی آقای رئیسی امید زیادی بستهاند و این دولت نیز زمانی میتواند پاسخ این امید و اعتماد را بدهد که همگان برای کمک به آن به هراندازه که میتوانند پایکار بیایند. با این نگاه، نقد درست و منطقی از سوی احزاب و چهرههای سیاسی حتماً به کار دولت میآید. البته رویکرد همگرایانه مجلس انقلابی و دولت مردمی میتواند گرهگشای بسیاری از مشکلات کنونی کشور و مردم باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: فتح الله پریشان؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
✅ راهکاری برای افغانستان
🔶 خبر
🔸 با تسلط طالبان بر پایتخت و سقوط آخرین سنگر دولت غربگرای افغانستان، شورای امنیت سازمان ملل در یک جلسه فوری با حضور نماینده افغانستان و آنتونیو گوترش به بررسی آخرین تحولات این کشور پرداخت.
🔶 گزارههای خبری
🔸 نماینده آمریکا در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت: «باید حملات علیه غیرنظامیان در افغانستان متوقف شود. طالبان باید تضمین دهد که امنیت غیرنظامیان را در افغانستان حفظ میکند. طالبان باید اجازه رسیدن کمک به غیرنظامیان را در افغانستان بدهد. ما از همسایگان افغانستان و کشورهای دیگر میخواهیم تا پناهگاهی برای افغانهایی که تمایل دارند کشور را ترک کنند، فراهم نمایند».
🔸 «باربارا وود» نماینده انگلیس در سازمان ملل در نشست فوق اظهار داشت: «آنچه در افغانستان در حال رخ دادن است، یک تراژدی بزرگ است. طالبان باید تمامی اقدامات خصمانه و نظامی را در افغانستان متوقف کند. طالبان باید به حمایت از حقوق اقلیتها پایبند باشد».
🔸 نماینده روسیه نیز در این نشست گفت:
«ما اعتقاد داریم که ایران میتواند نقش مهمی (در شرایط کنونی افغانستان) ایفا کند.»
🔶 گزارههای تحلیلی
1⃣ وضعیت فعلی کشور افغانستان نتیجه حضور بیستساله آمریکا در این کشور است. تحولات این روزهای افغانستان نشان میدهد که امنیت موضوعی داخلی است؛ امنیت و دولت تحمیلی نمیتواند استمرار داشته باشد و نتیجه آن ارتشی بهظاهر مسلح و مجهز، اما در عمل بیانگیزه و بیاراده در برابر خطرات و همچنین رئیس دولتی همچون اشرف غنی خواهد بود که به اذعان رسانه روسی راشاتودی، با خودروهایی پر از دلارهای آمریکایی، کشور و ملتش را در سختیها تنها خواهد گذاشت. مشابه این وادادگی در تاریخ کشورمان نیز یافت میشود؛ سقوط ارتش رضاخان در سال ۱۳۲۰ که از آن بهعنوان یکی از افتخارات رژیم پهلوی یاد میشده و میشود و عزل آسان رضاخان از قدرت به دست انگلیسیها، به دلیل وابستگی شدید قدرت آن زمان ایران به غرب و مردمی نبودن آن بوده است.
2⃣ در تحلیل وضعیت کنونی افغانستان و ترسیم آینده پیش روی این کشور باید بر این واقعیت توجه داشت که طالبان صرفاً یک اقلیت تروریستی در افغانستان نیست؛ چراکه اگر طالبان در اقلیت بود، همان بیست سال پیش توسط جرج بوش پسر از بین میرفت و در برهه فعلی نیز نمیتوانست با چنین سرعت خیرهکنندهای در افغانستان حاکم شود. قطعاً حمایت بدنه مردمی افغانستان باعث پیروزی طالبان شده است.
3⃣ طالبان امروز به جهت رفتاری، متفاوت از طالبان بیست سال پیش است. طالبان امروز نه متحد و نه تحدید آنی جمهوری اسلامی، بلکه بخشی از واقعیت جامعه سیاسی افغانستان است که در دو دهه اخیر با غاصبان سرزمینش (آمریکا و نیروهای ناتو) جنگیده و به پیروزی رسیده است؛ بنابراین جمهوری اسلامی با نگاه به این واقعیتها میبایست درصدد تأمین منافع و امنیت ملی خود باشد. امروز بهترین راهبرد در افغانستان، تمرکز بر ایجاد ثبات، امنیت و آرامش در جهت دستیابی به دولت فراگیر، با حضور تمامی اقوام میتواند باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد کوچک زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #لبنان
✅ بازدارندگی تهاجمی در مقابل تهدید احتمالی
🔶 «سید حسن نصرالله» در سخنرانی روز عاشورای حسینی با اعلام خبر حرکت کشتیهای حامل سوخت از ایران به سمت لبنان، نسبت به هرگونه تعرض و تهدید این کشتیها، شدیداً هشدار داد.
🔸 در این خصوص توجه به نکات زیر حائز اهمیت است:
1⃣ بعد از اعلام این خبر برخی از رسانهها و شبکههای معاند داخلی و خارجی با ایجاد شبهه نسبت به هزینههای این محمولههای سوخت، ایجاد تشکیک کردند؛ این در حالی است که هزینههای این محمولههای سوخت توسط تجار شیعه لبنانی پرداخت گردیده و از لحظه بارگیری و حرکت کشتیها، کشتیهای سوخت مایملک تجار لبنانی محسوب میشود.
2⃣ اعلام سید مقاومت مبنی بر اینکه کشتیهای سوخت بخشی از خاک لبنان محسوب میشود، بهمنزله این است که تعرض به آن، تعرض به خاک لبنان بوده و درواقع با این کار در مقابل تهدید احتمالی از ناحیه صهیونیستها حق پاسخگویی را مشروع و عملاً آن را ابزار بازدارندگی نموده است.
3⃣ بازیگران معاند داخلی و خارجی لبنان با سیاسی نمودن چالشهای اقتصادی لبنان، سناریوی بیثباتسازی داخلی در این کشور را دنبال کنند و در این سناریو میخواهند عامل بیثباتی را متوجه مقاومت و حزبالله نمایند. هدف از این طراحی، ایجاد فشار داخلی علیه حزبالله برای خلع سلاح و نهایتاً تعدیل آن به یک حزب سیاسی است.
4⃣ ایجاد چالش تأمین سوخت برای مصارف داخلی دقیقاً بخشی از این طراحی است که اکنون این اقدام سیدحسننصرالله برهم زننده آن طراحی است. اظهارات واهی سعدالحریری رئیس جریان المستقبل که ادعا کرده: «حزبالله میداند که بحران سوخت لبنان ناشی از قاچاق عامدانه برای خدمت به سوریه است و مؤثرترین حالت آن است که بهجای منت گذاشتن بر سر لبنانیها، با دریافت مازوت ایران، قاچاق متوقف شود»، ناخواسته پرده از این طراحی برمیدارد. حال آنکه با واکنش مثبت افکار عمومی لبنان به سخنان عاشورایی سید مقاومت، هشتگهای #شكرا_ايران و #سفينه_الوعد_الصادق در این کشور ترند شده است.
🔶 جمعبندی
🔸 تجربه سالیان اخیر نشان میدهد که رژیم صهیونیستی عامل تهدید و برهم زننده امنیت کشتیرانی در دریای سرخ و مدیترانه است. صهیونیستها باید تهدید سید مقاومت را جدی بگیرند. اکنون سید حسن نصرالله یک معادله را اینگونه تعریف کرده است: «کشتیهای حامل سوخت، خاک لبنان محسوب میشوند؛ حمله به آن، حمله به خاک لبنان است و در صورت حمله به آن، پاسخ قطعی و در سطحی متوازن و حتی بالاتر در سرزمینهای اشغالی داده خواهد کرد». اکنون این معادله ضمن اینکه جایگاه حزبالله را در لبنان ارتقا داده، یک تغییر استراتژیک محسوب شده و بازدارندگی تهاجمی حزبالله در برابر رژیم صهیونیستی را نشان میدهد.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمد بنافی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
#هیئت_دولت
✅ آزمون دشوار رأی اعتماد!
🔶 بررسی کابينه دولت سيزدهم به روزهای پايانی خود رسيده است و امروز با اظهارات موافقان و مخالفان مابقی اعضا کابينه، احتمالاً فردا چهارشنبه، رأیگیری در مورد وزرای پيشنهادی در صحن علنی مجلس انجام شده و تکليف کابينه دولت سيزدهم مشخص خواهد شد.
🔶 گزارههای تحلیلی
1⃣ مجلس انقلابی در آزمونی سخت و حساس قرار دارد و اميد آن است که با رفتاری حکيمانه که برآيندی از قانونگرایی، کارآمدسازی، شایستهسالاری و درک مصلحت است، به مواجهه با وزرای پيشنهادی رفته و ضمن آنکه کمککار و یاریرسان دولت انقلابی خواهد بود، استقلال و هويت خود را حفظ کرده و بر عهدی که با موکلينش بسته است، پايبند بماند!
2⃣ اين روزها بدون شک فشارهای زيادی بر نمايندگان مجلس وارد میشود و سفارشهای متعددی به آنها داده میشود که به فلانی رأی اعتماد داده شود يا داده نشود! نماينده انقلابی بدون لحاظ کردن اين توصیهها بايد مبتنی بر حجت شرعی عمل کرده و تسليم اين فشارها و لابیگریها نگردد!
مجلس بايد تلاش کند تا بدون ملاحظات جناحی و تنها مبتنی بر مصالح عمومی کشور در مورد کابينه قضاوت کند. حقيقت آن است که مجلسيان در برابر انتخابی که رقم خواهند زد، مسئولاند و عملکرد وزرای منتخب بهحساب ايشان نيز نوشته خواهد شد.
3⃣ مبتنی بر الگوی نظام مردم سالاری دينی، تنها شايستگان منتخب مردم هستند که حق اعمال حاکميت در حدود اختياراتشان خواهند داشت. به همين خاطر است که احراز صلاحيت نهایی وزراي پيشنهادي به نمايندگان مردم در مجلس سپردهشده تا مردمسالاری دينی در حد اعلای خود در اين نظام تجلی يابد! نمايندگان مجلس تحت هيچ شرايطی حق عدول از اين اصل را نداشته و با قاطعيت تمام بايد بر رعايت اصل شایستهسالاری تأکید ورزند. تأکید بر جوانگرایی و بيانيه گام دوم نيز خود شاخصی براي شایستهسالاری است، نه آنکه مبنایی برای عبور از آن باشد و قرار نيست به بهانه چرخش نخبگان، کار در دست افراد ناپخته و کار نابلد بيفتد و جايگاه وزارت و مديريت، فرصتی برای آزمون و خطا در دهه پنجم انقلاب اسلامی باشد! اما قرار هم نيست که سيکل بسته مديران کشور باقی بماند و اجازه ورود جوانان شايسته داده نشود.
4⃣ پيشبرد اهداف جمهوری اسلامی در شرايط دشوار کنونی، با هماهنگی و همدلی و همافزایی همه نهادهای انقلابی ممکن است و رأی اعتماد به کابينه، اولين تجلی مواجهه مجلس انقلابی و دولت مردمی است. انتظار آن است که اين مواجهه بهترینها را برای اين کشور رقم بزند و با رضايت اکثريت ملت همراه گردد.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#برجام #آمریکا
✅ ویژگیهای برجام جدید آمریکا چیست؟!
🔶 پس از گزارش اخیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی وزرای خارجه انگلیس، آلمان و فرانسه روز پنجشنبه ۲۸ مردادماه با انتشار بیانیه مشترکی ضمن ابراز نگرانی از پیشرفتهای حاصله در برنامه هستهای ایران، بدون اشاره به کارشکنی و نقضعهدهای مکرر خود از تهران خواستند هرچه سریعتر به میز مذاکرات بازگردد!
🔸 از سویی؛ «رابرت مالی» نماینده ویژه دولت ایالات متحده در امور ایران که کشورش بیش از سه سال پیش به صورت یکجانبه و بدون هیچ دلیلی از برجام خارج شد، در گفتگو با پولیتیکو در مورد نتیجه گفتوگوهای وین و سرنوشت برجام ابراز تردید کرده و برای ایران خط و نشان کشیده است.
🔸 این مواضع آمریکا و اروپا در حالی است که شش دور از مرحله جدید مذاکرات در وین، اساسا با هدف احیای برجام و اطمینان از اینکه آیا نقض کننده آن یعنی آمریکا، حاضر به لغو تحریمها هست و پس از ورود به توافق، مجددا و به صورت یکجانبه از توافق خارج نمیشود، دنبال شد.
🔸 ایران برای پیشبرد این مذاکرات حتی استیفای حق طبیعی خود یعنی ضرورت پرداخت خسارت از طرف خاطی را به عنوان پیش شرط مطرح نکرد و به آینده موکول نمود اما آمریکا در عمل نشان داد که هدفش از هیاهوی احیاء برجام، دریافت امتیازات فرابرجامی در کنار حفظ ساختار تحریمهاست.
🔸 شش دور مذاکره در وین نشان داد که ماهیت برجامی که آمریکا و اروپا به دنبال آن هستند، شیر بییال و دم و اشکمی است که تنها نام برجام را یدک میکشد و پذیرش آن عملا نه تنها به لغو تحریمهای اقتصادی با قابلیت راستیآزمایی ختم نخواهد شد بلکه شرایط سختتر و پیچیدهتری را به ایران تحمیل میکند.
🔸 به بیان دقیقتر؛ ماهیت برجامی که غرب در شش دور مذاکره اخیر در وین روی میز گذاشته و اصرار به امضاء آن در قالب توافق جدید دارد چیزی به جز خالی کردن دست ایران از ابزارهای مقابله با فشار آمریکا و غرب و پذیرش محدودیتهای جدید با رنگ و لعاب احیاء برجام نیست.
🔸 این در حالی است که ایران نه تنها هیچگاه میز مذاکره را ترک نکرد بلکه در عین عمل به تعهدات خویش با تحمل سختترین تحریمهای اقتصادی غیرقانونی که ترامپ با خروج از برجام و پیگیری سیاست فشار حداکثری به کشورمان تحمیل کرد، نشان داد که قادر به مقاومت در برابر فشارهای تحریمی است و میتواند اراده خود را در تداوم اجرای برنامه صلحآمیز هستهای نیز به مورد اجرا گذارد.
🔸 بر این اساس آنچه مشخص است اینکه؛ طرف خاطی و بر هم زننده میز مذاکره یعنی آمریکا، اکنون نیز به جای جبران مافات، همچنان به دنبال استفاده از به اصطلاح دستاوردهای سیاست فشار حداکثری ترامپ پشت میز مذاکره است و هم زمان در رسانهها جار میزند که ایران باید به مذاکرات برگردد!
🔸 سیاست جمهوری اسلامی ایران چون گذشته، بهرهگیری از سازوکارهای دیپلماتیک و مذاکره برای دستیابی به توافقی است که تأمین کننده منافع پایدار ملت ایران باشد.
🔸 میز مذاکره در صورتی میتواند مسیری برای عبور از بن بست ایجاد شده از سوی آمریکا باشد که این کشور و شرکای اروپاییاش به رسمیت شناختن حقوق قانونی مردم ایران را جایگزین لجاجت و زورگویی برای تحمیل خواستههای سیاسی خود نمایند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
✅ رسوایی؛ عاقبت توکّل به بیگانه
🔶 فرجام حضور نیروهای آمریکایی از سال ۲۰۰۱ در افغانستان به بهانه مبارزه با تروریسم با صرف هزینههای هنگفت نظامی و قتل عام مردم مظلوم افغانستان در طول این ۲۰ سال، نشان میدهد که این حضور نه تنها شعارهای پوچ آنها مبنی بر مبارزه با افراط گرایان و تأمین امنیت مردم و ایجاد نیروی مسلح قوی برای مبارزه با تروریسم را برای افغانها محقق نکرد، بلکه میراثی جز فقر و بدبختی و ناامنی به یادگار نگذاشت.
🔸 طی این مدت اشغال افغانستان، چه خونهایی که از مردم مظلوم افغانستان به زمین ریخته نشده، چه مجالس عروسی که توسط پهپادهای آمریکا به بهانههای مختلف مورد هدف قرار داده نشده، چه زنان و کودکانی که در این سالها به خاک و خون کشیده شدند و خانوادههایی که به دست سربازان آمریکایی نابود شدند.
🔸 سوغات شوم حضور آمریکاییها در هر کشوری جز خرابی و فقر و تروریسم، چیز دیگری نیست. از ویتنام گرفته تا عراق و سوریه و افغانستان.
🔸 آمریکا در افغانستان به افغانها خیانت کرد و ماحصل آن، تسلط طالبان بر خاک افغانستان و اعلام موجودیت امارت اسلامی در افغانستان است. هر چند یکی از عوامل تسلط زودهنگام طالبان، عدم مقاومت ارتش افغانستان و بی لیاقتی رئیس جمهور آن بوده است.
🔸 ارتشی ۳۰۰ هزار نفری که به انواع سلاحهای روز آمریکایی مجهز بوده، ولی آنقدر فشل و بی اراده بود که نتوانست در برابر ۷۰ هزار چریک طالبان که تنها یک تفنگ معمولی داشتند مقاومت کند. همین چریکهایی که، مجاهدان جبهه شمال، سالها در برابر آنها مقاومت کردند.
🔸 رئیس جمهور غرب پرستش، بجای تکیه به مردمش، به غریبهها تکیه کرد و امنیت کشورش را از آمریکاییها مطالبه میکرد ولی در اوج خفت از کشور فرار کرد و به همان سرنوشتی دچار شد که شاه ملعون ایران شد. تا عبرتی باشد برای آنان که بجای توکل به خدا، به کدخدا توکل میکنند!!
🔸 عاقبت کسانی که بیگانه را تضمینی برای حکومتشان کنند چیزی جز خفت و رسوایی نیست.
🔸 #به_قلم_اساتید: مجید بیگدلی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab