#عزت_ملی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#مردمسالاری_دینی #مطالبه_گری
✅ اشتباه دوره های قبل را تکرار نکنیم
🔶 بعد از شکست کمپین سنگین تحریم انتخابات که همه بدخواهان خارجی با همراهی نشانداران داخلی آنها متحمل شدند و ملت علی رغم هجمه فراوان برای مشارکت در انتخابات، حضور قابل تاملی داشتند و باید به مردم تبریک گفت، حال با نگاهی متفاوت به مجلس جدید در پی حل مشکلات جامعه بر آییم. در ایام تبیین اهمیت مشارکت حداکثری با این سخن از جانب مخاطبان مواجه بودیم که میگفتند: نمایندگان وقتی رای ما را میگیرند تا ۴ سال بعد ما را فراموش میکنند.
🔶 این ایراد به جا و به حقی است، اما بخشی از آن ناشی از عدم مطالبهگری ما از آنها بوده است. جامعه مردم سالار ما ظرفیتهای فراوانی برای پاسخگو کردن نمایندگان و سایر مسئولان دارد، کسانی که کارنامه فلان نماینده را شب انتخابات منتشر میکنند که مثلا ۴۰٪ رای های او به طرح ها و لوایح ممتنع بوده است (یعنی به کارهای دیگری مشغول بوده)، این سودی به حال ملت ندارد، بلکه باید هر سه ماه کارنامه تک تک نمایندگان را منتشر نمود و در مجامع مختلف دلایل آنها را نسبت به رای و عملکرد آنها مورد بازخواست قرار داد، یا به محض آنکه یکی از نزدیکان آنها به منصبی در استان یا شهرستان رسید، فوراً او را مورد سوال قرار دهیم و اجازه ندهیم نمایندگان از مسیری که قانون و اسلام برای آنها مشخص کرده منحرف شوند.
🔶 خلاصه آنکه باید نسبت به عملکرد آنها به جد و مدام از آنها مطالبهگری کنیم و آنها را به حال خودشان رها نکنیم که ۴ سال بعد بگوییم اینها که رای ما را گرفتند برای ما چه کردند؟
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای قاسم حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری #مجلس
#بودجه #وحدت
✅ رسالت مجلس دوازدهم در قبال حماسه مردم
🔶 دوازدهمین دور از انتخابات مجلس شورای اسلامی با خلق حماسهای بزرگ با حضور مردم در تاریخ ثبت شد و تا حدودی وضعیت چینش کرسیهای سبز رنگ بهارستان نیز مشخص شد. اکنون وقت آن رسیده است تا کاندیداهایی که وارد مجلس شدهاند، توان خود را در مسیر تقویت وحدت و پرداختن به مسائل و مشکلات مردم صرف کنند. سخن این است، مردم به امید بهتر شدن وضعیت کشور به پای صندوق رأی آمده و رسالت خود را به سرانجام رساندند و اکنون نوبت مسئولان و منتخبان است که ادای دین کرده و مطالبات آنان را پاسخ دهند. از این منظر رسالت مجلس دوازدهم چیست و اساساً چه اولویتهایی باید در دستور کار قرار گیرد؟
1⃣ گام اول این است که توان و تلاشی که جریانها و کاندیدها برای پیروزی و ائتلاف سازی در انتخابات صرف کردند، اکنون باید با سطحی چند برابر در زمینه برنامهسازی به منظور حلوفصل معضلات کشور صرف شود. بنابراین، کانون اصلی و تمرکز جریانهای سیاسی باید از سیاستزدگی فاصله گرفته و با تزریق فضای آرامش و امید به کشور، به سمت تدوین برنامههای عملیاتی در زمینه اولویت اول کشور، یعنی اقتصاد و معیشت مردم و اولویت بلندمدت، یعنی فرهنگ سوق داده شود. نمایندگان منتخب ذیل جریان خود موظفند سریعاً برنامه های خود را برای حل مشکلات کشور ارائه کنند.
2⃣ موضوع دومی که باید مورد توجه منتخبان ملت باشد، آن شأنیتی است که مجلس برای آن شکل گرفته است؛ یعنی شأن قانونگذاری و نظارت. البته به نظر میرسد در دوره جدید باید رسالت نظارتی مجلس در اولویت قرار گیرد و از این اهرم مهمی که حاکمیت و قانون اساسی در اختیار این نهاد مهم قرار داده، بیشتر و مؤثرتر استفاده کند. اهمیت و اولویت قرار گرفتن شأن نظارتی مجلس در مقایسه با دیگر شئون آن از این جهت است که نظارت، کنترل و هدایت از مهمترین نواقص اقتصادی موجود و منشأ بسیاری از چالشهای فعلی است.
3⃣ منتخبان مجلس میتوانند به چهار شکل بر دولت، نهادها و سازمانهای مختلف و امور مالی کشور نظارت کنند. از حیث اقتصادی و نظر به سطح اهمیت و اولویت اقتصاد در مسائل کلان کشور، به نظر میرسد نظارت، کنترل و هدایت منابع و سرمایه از اولویت ویژهای برخوردار باشد؛ به ویژه که مطالبه اصلی مردم موضوع اقتصاد است.
4⃣ نظارت و کنترل منابع و سرمایه در همه ارکان کشور به ویژه دولت از دو طریق دیوان محاسبات و تصویب بودجه شکل میگیرد. مسئله اصلاح ساختار بودجه و نظارت بر حسن تخصیص و هزینهکرد آن همچنان از معضلات اساسی و خواستههای رهبر معظم انقلاب است که اگر در اولویت مجلس دوازدهم باشد و مطابق انتظارات حل و فصل شود، میتواند زمینه بهبود اوضاع اقتصادی و تحقق مطالبات مردم را فراهم کند.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری #هویت
#جنگ_شناختی
✅ این 25 میلیون نفر
🔶 حماسه 25 میلیون نفری را دست کم نگیرید. این آرای پرقدرت، فراتر از آرای عادی هستند. به این آرا باید بالید. این آرا تخمینی از هسته پرقدرت جمهوری اسلامی هستند که مثل یک دژ مستحکم از خاک و هویت و دین شان صیانت می کنند. مرور کنیم تا ماجرا روشن شود.
🔶 اول اینکه چرا رای دادند؟ به 3 دلیل این آرا پای صندوق آمدند.
🔸الف. رای ایدئولوژیک
دلیل اول آرای ایمانی است. آرائی که به جهت تکلیف دینی و ملی شان به صحنه آمدند. این رای بسیار پرقدرت است. چون ایدئولوژیک است.
🔸ب. رای استراتژیک
دلیل دوم آرایی است که برای صندوق رای فارغ از خروجی اش موضوعیت قائل است. آرائی که معتقد است صندوق رای به خودی خود قدرت ساز است. آرائی که خوب می داند اگر صندوق رای تضعیف شود اول چیزی که ضربه می خورد امنیت است. این رای استراتژیک است.
🔸ج. رای سازنده
و دلیل سوم آرائی است که به صندوق رای از حیث طریقیت توجه می کند. آرائی که حرکت کشور را می بیند و آینده را روشن می داند. آرای امیدوار دلیل سومی است که موجب حضور پای صندوق رای شده است. رای برای انتخاب افراد صالح و کارآمد. این رای امیدوار و سازنده است.
🔶 حالا سوال اینست که ثمره این سه ویژگی چیست؟ یعنی در عمل این سه ویژگی چه آرائی را شکل داده است:
1⃣ نماد تاب آوری
این آرا با وجود همه سختی های اقتصادی پای صندوق آمدند. شرایط اقتصادی امروز با همه تلاش هایی که از سوی دولت و مجلس صورت گرفته است، سخت و تلخ است. این آرا نمایش این تاب آوری ملی است.
2⃣ نماد مبارزه
این آرا تحریم های شناختی و رسانه ای دشمن را شکست. چند ماه تلاش دشمن برای تحریم انتخابات ایران بی نتیجه ماند و مردم با آرایش جنگی مقابل دشمن پای صندوق رای آمدند. این آرا از این جهت نماد مبارزه است.
3⃣ نماد فداکاری
آرای این دوره نمایش رای فداکار است. ما سه نوع رای داریم. رای عادی که تنها رای به نامزد مورد علاقه است. رای پرقدرت که بجز یک رای تلاش می کند دیگران هم به نامزد مورد علاقه اش رای دهند. و سوم رای فداکار که فارغ از پیروزی نامزد مورد علاقه اش برای اصل مشارکت تلاش می کند. ما این دوره به شکل چشمگیری با حضور دسته سوم مواجه بودیم.
4⃣ نماد اخلاق
ایندوره از انتخابات مردم بسیار جلوتر از گروه ها و جریانات سیاسی بودند. اگر گروه های سیاسی مثل همیشه به دنبال تخریب همدیگر و مجادله بجای رقابت بودند اما مردم اولویت اولشان افزایش مشارکت بود. از این رو بجای تخریب، رقابت را دنبال کردند تا به سبد مشارکت ریخته شود.
5⃣ نماد عقلانیت
این دوره از انتخابات رای دهنده به این سطح از عقلانیت و بلوغ رسیده بود که صندوق رای فارغ از نتیجه آن موضوعیت دارد. حتی اصلاح طلبان نیز با عبور از بدنه سنتی شان تصریح داشتند که اصل صندوق رای اهمیت دارد و قدرت ساز است.
🔶 مجموعه این دلائل باعث می شود که این 25 میلیون نفر، رای شان پرقدرت و به مثابه یک دژ مستحکم باشد که کشور را مقابل هرگونه تهدیدی صیانت می کند و در آینده موتور محرکه و شتابدنده آرای خاموش باشد. قدر بداینم.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری #مجلس
#جنگ_روانی
✅ انتخابات ایران واقعیتر و سالمتر از انتخابات اروپا
🔶 اگر برآیند مشارکت در انتخابات مجلس دوازدهم حتی ۴۰ درصد هم باشد از بسیاری از کشورهای اروپایی و دیگر کشورها واقعی تر و در عین حال سالم تر است.
🔶 در ده ها کشور حضور مردم در انتخابات اجباری است و کسانی که در انتخابات شرکت نکردهاند، مجازاتهای نقدی و محرومیت از حقوق اجتماعی در انتظار آنان خواهد بود.در این کشورها معمولا رقم مشارکت بالاست. اما در ایران اسلامی انتخابات به صورت کاملا آزادانه برگزار میشود وشرکت کنندگان در انتخابات نقش تعیین کننده ای در پیروزی نامزدهای خود دارند.از نظر قانونی هر نامزدی حتی با پایین ترین آرا نیز وارد مجلس شود، اختیاراتش با فردی که با بالاترین آرا وارد مجلس شده است، تفاوتی ندارد و اختیارات آنان نیز تغییری نمیکند. بنابراین در هر صورت مجلس شورای اسلامی با هر مقدار از مشارکت مردم تشکیل شده و عده ای نیز به مجلس راه پیدا میکنند.
🔶 در حقیقت روز جمعه شب قدر چهار سال آیندهی کشور به حساب می آمد. کسانی که شرکت نکردند داوطلبانه حق رای خود را به کسانی واگذار کردند که در انتخاب شرکت کردند و در حقیقت ضریب اثردهی رای آنان را افزایش دادند.
🔶 اما در این دوره از انتخابات مجلس هجوم تبلیغات و جنگ روانی دشمنان جمهوری اسلامی مواجه بوده ایم. اما علاوه بر این موضوع موج سرما نیز در کشور یکی از عوامل بازدارنده برای حضور در انتخابات بوده است. تا جایی که به گفته هواشناسی در برخی از شهرستانها و روستا ۱.۵ متر برف آمده است. بنابراین اگر میشد انتخابات مجلس از اواسط زمستان به اوایل بهار یا تابستان منتقل شود هم برای رای دهندگان شرایط بهتری ایجاد میشد و هم این امکان در اختیار نامزدها قرار می گرفت تا برنامههای خود را برای مردم این مناطق سردسیر معرفی کنند.
🔶 البته امیداورم غیر از این مورد در اصلاح قانون انتخابات هم فرصت بیشتری برای دستگاهای اجرایی و شورای نگهبان برای ارزیابی نامزدها فراهم شود و هم فرصت بیشتری در اختیار نامزدها قرار گیرد چرا که برای یک نامزد این امکان وجود ندارد تا در مدت فعلی لحاظ شده برای تبلیغات به تمام روستاها و شهرستانها مراجعه کند و برنامه های خود را ارائه دهد.
🔶 از سوی دیگر اقدام صداوسیما در ایجاد کانال های انتخاباتی در ۲۰۰ منطقه، فعالیت ارزنده ای بود اما اطلاع رسانی این موضوع و نحوه فعالسازی آن به خوبی برای مردم تبیین نشد. به هرحال اگر برآیند مشارکت در انتخابات مجلس دوازدهم حتی ۴۰ درصد هم باشد از بسیاری از کشورهای اروپایی و دیگر کشورها واقعی تر و در عین حال سالم تر است. چرا که یکی از ویژگی های انتخابات این است که همیشه اکثریتی که به نامزدهای مورد نظر خود رای داده اند و باعث پیروزی نامزدهای مورد نظر خود میشوند از این اتفاق خوشحال خواهند شد. البته آن هایی که نامزدشان به مجلس راه پیدا نمیکند نیز باید از برگزاری انتخابات سالم و مشارکت مردم در صندوقهای رای گیری خشنود باشند. رهبر معظم انقلاب نیز در اولین دقایق شروع رای گیری در تعبیری دقیق فرمودند که در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست و همین جمله اهمیت بالای مشارکت در انتخابات را یادآور می شود.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای محمدحسن قدیری ابیانه
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی #اقتصاد
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری #تحریم
#تحریم #معیشت #مجلس
✅ مشارکت ۴۱ درصدی جای دفاع هم دارد؟
🔶 طبق آمار مسئولان برگزاری انتخابات، مشارکت در این دوره انتخابات نهایتا به حدود 41 درصد رسید و از مجموع 61 میلیون نفر، 25 میلیون آرای خود را به صندوق انداختند.
🔶 چند نکته را باید متذکر شد:
1️⃣ بی سابقه ترین تحریم های انتخاباتی در کنار بزرگترین کمپین تحریم رای از چندماه پیش برای این انتخابات شکل گرفت.
2️⃣ مشکلات اقتصادی و معیشتی به ویژه در سفره و مسکن که بخشی مهمی از آنها ناشی از تحریم های اقتصادی است در این موضوع قطعا موثر بوده است.
3️⃣ بازی های امنیتی سیاسی با نرخ دلار و افزایش قیمت ها و در نتیجه بی ثباتی، قطعا تا حدی در افکار عمومی موثر بوده است.
4️⃣ تلقین دروغ «خالص سازی» و «نامزد نداریم» و «انتخابات بدون رقیب» صادره از اصلاح طلبان را نیز می توان تا حدی موثر دانست.
5️⃣ حاکمیت فضای سرد انتخاباتی در این دوره غیرقابل انکار است. موضوعی که تا سه روز مانده به انتخابات هم ادامه داشت و وقتی که یخ فضا در حال آب شدن بود مهلت تبلیغات به پایان رسید.
6️⃣ حملات شبانه روز به دولت و مجلس و القای حس ناکارآمدی به ویژه از مجلس یازدهم علی رغم دستاوردهای محسوس به نفع مردم و پرداختن به حواشی موجود پیرامون رئیس و برخی نمایندگان قطعا آثار خود را داشته است.
7️⃣ حس اشتباه عدم تفاوت در تغییر مجالس از دیگر موارد موثر است. رفتار خطای برخی نامزدها در ایام تبلیغات و ارائه وعده های ملموس اقتصادی در نهایت گروهی از افکار عمومی را در پایان دوره ها به این نتیجه می رساند که منتخبان وعده توخالی برای رای می دهند.
8️⃣ از سوی دیگر برای برخی از مردم اساسا کارکرد مجلس شبیه به دولت تعریف شده است در حالی که عمده دستاوردهای مجلس با ابزارهای نظارت و قانون گذاری بلندمدت است.
9️⃣ در عموم نظرسنجی ها این موضوع مشهود است که تقریبا 30 درصد مردم با انتخابات کاری ندارند و صریحا می گویند «هرگز در انتخابات شرکت نخواهیم کرد». از سوی دیگر بین 30 تا 40 درصد هم از رای قطعی خود سخن می گفتند. همه بحث 30 درصدی است که میزان مشارکت را اوج می دهند یا در حد همان 40 درصد نگاه می دارند. افرادی که جزو مرددین محسوب می شوند و تصمیم قطعی حضور یا عدم حضور ندارند اما موارد هشت گانه فوق بر تصمیم آنها موثر است.
🔟 از کنار این موضوع هم نباید گذشت که موارد یک تا هشت برای 41 درصدی هم که به پای صندوق آمده اند بوده است اما با همه توضیحات مذکور این 25 میلیون نفر که عدد بسیار قابل توجهی است و دشمن در ارزیابی خود نیم یا یک سوم آن را برای حضور تصور می کرد همه روز جمعه در انتخابات شرکت کردند.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی #اقتصاد
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#جنگ_ترکیبی #معیشت
✅ مشارکت معنادار مردم در انتخابات ۱۴۰۲
🔶 آنچه که به عنوان هدف اصلی دشمنان انقلاب اسلامی برای کاهش مشارکت در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس تعیین شده بود، محقق نشد.
🔶 خوشبختانه آنچه که به عنوان هدف اصلی دشمنان انقلاب اسلامی برای کاهش مشارکت در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس تعیین شده بود، محقق نشد و مشارکت در انتخابات نسبت به دوره قبل کاهش پیدا نکرد و حتی اگر میانگین مشارکت در انتخابات مجلس از سال ۱۳۵۹ تاکنون را بررسی کنیم، مشاهده خواهیم کرد که حتی در دهه شصت حداکثر مشارکت حدود ۵۶ درصد بوده است. اما در حال حاضر که در معرض جنگ ترکیبی دشمنان قرار گرفتهایم، مشارکت بالای ۴۰ درصد قطعا قابل قبول خواهد بود. مخصوصا که در دو سال اخیر، پیاده نظام های آمریکا و دیگر کشورهای غربی در فضای مجازی ولنگار تلاش کردند تا مشارکت در انتخابات را به کمتر از ۲۰ درصد برسانند.
🔶 بنابراین مشارکت ۴۱ درصدی مردم در انتخابات عددی معنادار است که اثرات خود را در سیاست های داخلی کشور، منطقه ای و فراملی نشان خواهد داد. درک بالای شرکت کنندگان انتخابات و آگاهی بالای آنان از زمانه خود و وضعیت کشور باعث شد تا با تشخیص درست خود در انتخابات شرکت کنند و مانع تحقق اهداف دشمنان و ضد انقلاب شوند. اما زمانی این مشارکت و افراد شرکت کننده در انتخابات با ارزش تر جلوه میکند که جمهوری اسلامی را در معرض جنگی همه جانبه و ترکیبی ببینیم و با وجود مشکلات اقتصادی نیز که بوجود آمده است اما مردم فهیم و با درک انقلاب اسلامی با تمام قوا از کشور و نظام انقلابی خود حمایت میکنند.از سوی دیگر نباید سرما و مشکلات حمل و نقل در برخی روستاها و شهرستانها را نادیده بگیرم. چرا که به نظرم اگر این سرما نبود مشارکت می توانست به ۵۰ درصد نیز برسد.
🔶 اما چند نکته قابل توجه نیز حائز اهمیت است که در صورت برطرف شدن آن قطعا افزایش کیفیت مشارکت مردم را به دنبال خواهد داشت. البته نیاز بود که در اصلاح قانون انتخابات این موارد برطرف شود که بنا به هر دلیلی اتفاق نیفتاد. از جمله این موارد آرای باطله است که نیاز است تا سازوکاری بوجود آید که دیگر شاهد آرای باطله نباشیم و حتی اگر رای دهندگان معترض هم هستند، به گونه ای دیگر اعتراض خود را به گوش مدیران و مسئولین برسانند. موضوع دیگر تعداد بسیار زیاد نامزدها مخصوصا در شهرهای بزرگ و پیچیدگی فهرست های انتخاباتی است. این موضوع در مواردی باعث سردرگمی رای دهندگان و دشوار شدن شایسته گزینی شده است. بنابراین باید تلاش شود تا انتخاب افراد شایسته برای مردم آسان شود تا در بعد داخلی نیز کیفیت خود را نشان دهد.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای محمد صادق کوشکی؛ فعال سیاسی و استاد دانشگاه
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#روابط_خارجی
#جنگ_اوکراین
✅ تفرقه در نقاب اتحاد
🔶 فرانسه و آلمان یک دشمن واقعی دارند آنهم روسیه. اما ظاهراً این دو کشور بیشتر وقت خودشان را به مبارزه با یکدیگر در عرصه سیاست انرژی، دفاعی و ... می کنند. موتور فرانسوی-آلمانی به طور سنتی انرژی اتحادیه اروپا را تامین می کند، اما این دو کشور اختلافات عمیقی در قدرت سخت و ارتش با هم دارند بماند به اینکه ضمانت های امنیتی ایالات متحده برای ناتو هم تضعیف شده است.
🔶 آلمان در زمان صدارت آنگلا مرکل، روابط بسیار خوبی را با روسای جمهور فرانسه از جمله ماکرون داشت اما پس از این دوران و با روی کار آمدن اولاف شولتز روابط بین این دو کشور دچار چالش هایی شد. فرانسه به قدرت هسته ای خود می نازد و خودش را خودمختار ابرقدرتی می خواند، از سوی دیگر آلمان هم خودش را مشتاق حفظ روابط امنیتی با ایالات متحده می داند. علاوه بر اختلاف نظر در مورد چشم انداز استراتژیک، این دو بازیگر بر سر مسائلی همچون کمک نظامی به اوکراین از دفاع هوایی گرفته تا تانک های جنگی و صادرات تسلیحات در تقابل با یکدیگر قرار دارند. این درگیری ها هم به این زودی ها پایانی نخواهد داشت زیرا اهداف و دیدگاه فرانسه در مورد توسعه دفاع اروپا با آلمان متفاوت است.
🔶 سال گذشته اولاف شولتز صدراعظم آلمان در سخنرانی اش در پراگ، پایتخت جمهوری چک، از ایجاد یک سیستم دفاع هوایی اروپایی حمایت کرد. او می گوید که از زمان جنگ اوکراین، یک خلاء در سیستم دفاعی اروپا آشکار شده است. در اواسط ماه اکتبر، ۱۵ کشور اعلامیه مربوطه را امضا کردند. فرانسه دعوت شده بود اما از شرکت در آن خودداری کرد. امانوئل ماکرون، تاکید کرد که "بازدارندگی هسته ای کشورش" را در این زمینه کافی می داند.
🔶 فرانسه از این واقعیت که آلمان می خواهد از فناوری اسرائیل و ایالات متحده امریکا استفاده کند، نگران است. کاخ الیزه میگوید که ما ترجیح می دهیم اروپا بر استقلال استراتژیک خود متکی باشد ولی آلمان میگوید رسیدن به این استقلال زمان زیادی می برد و سیستم دفاعی اروپا در مقابل حملات احتمالی روسیه، آسیب پذیر است.
🔶 از سوی دیگر در هر دو کشور، با وجود تلاش های متعدد مؤسسات فرانسوی- آلمانی، علاقمندی به زبان کشور همسایه رو به کاهش است. در فرانسه این رقم به شدت کاهش یافته است و ادامه دارد. هر چه کودکان کمتر آلمانی یاد بگیرند، کمتر در بخش زبان آلمانی تحصیلات عالی می کنند و بنابراین معلمان نیز کمتر میشوند.
🔶 فرانسه اخیراً خود را متعهد به ترویج یادگیری زبان اسپانیایی در معاهده دوستی با اسپانیا کرده است. از آنجایی که بیشتر دانش آموزان فرانسوی تنها یک زبان خارجی دیگر را بعد از انگلیسی یاد می گیرند، این احتمالاً به قیمت عدم تدریس زبان آلمانی تمام می شود. در سیاست انرژی در اتحادیه اروپا نیز باهم اختلاف نظر دارند که از زمان شروع جنگ روسیه و اوکراین و با بوجود آمدن بحران انرژی بوجود آمده است. فرانسه و اتحادیه اروپا با تعیین سقف قیمت گاز موافقت کرده بودند که آلمان زیر بار آن نرفت از سوی دیگر پاریس با پیشنهاد اولاف شولز، صدراعظم آلمان برای ساخت یک خط لوله گاز جدید برای جایگزینی منابع انرژی روسیه مخالفت کرده بود.
🔶 خلاصه کلام اینکه آلمان و فرانسه در پی استفاده ابزاری از اتحادیه اروپا بوده و برخلاف واقع، دو کشور در کنار تلاش برای ارائه چهره واحد از اتحادیه اروپا به دنبال منافع خاص خود بوده و سعی در القای پتانسیل ها و توانمندی های خود در اروپا و ارائه چهره تأثیرگذار از خود می باشند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن صیاد قنبری
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی #اقتصاد
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری #رسانه
#معیشت #دموکراسی
✅ حماسه انتخاب رقم خورد/ نوبت مسئولان رسیده است
🔶 باید دست این مردم را بوسید هر رأی مردم یک سیلی محکم بود که به صورت دشمن نواخته شد... رهبر معظم انقلاب پیش از این و در انتخابات گذشته عنوان فرمودند: «انتخابات در جمهوری اسلامی نشان میدهد، دین مظهر کامل یک دموکراسی همهجانبه است.» ایشان از حضور و درخشش مطلوب ملت ایران در امتحان بزرگ انتخابات و ناکام گذاشتن فرصتطلبی و تبلیغات همهجانبه دشمنان، تشکر کرده و فرمودهاند: «در مقابل توطئه دشمن برای ضربه زدن به ارکان مختلف کشور، همه باید برای دفاع هشیار، و آماده ضربه و حمله متقابل باشیم.»
🔶 باید اذعان داشت ملت ایران اسلامی علیرغم فضاسازی منفی و پر حجم دستگاههای تبلیغاتی بیگانه علیه حضور و مشارکت مردم در انتخابات، و تاکید بر تحریم آن، بیش از ۴۰ درصد در انتخابات شرکت کردند و مشت محکمی بر دهن یاوه گویانه دشمن کوبیدند و بار دیگر ثابت کردند تبلیغات و سیاه نماییهای دشمن تاثیری بر اراده این ملت و این مردم ندارد.
🔶 حماسه انتخاب در اوج اقتدار
۱۱ اسفندماه سال ۴۰۲ حماسه انتخاب عظیم ملت را در اوج اقتدار رقم زد و مردم پرشور و گسترده برای عزت و سربلندی میهن شان و برای سرنوشت و آینده کودکان و آیندهسازان این مرز و بوم پای صندوقها آمدند تا ثابت کنند ملت ایران ارادهای فولادین دارند و دشمنان قسم خورده با هر چه در چنته دارند باز هم نمیتوانند خط بطلانی بر عقاید و آرمانهای عظیم و بیبدیل آنها بکشند.
به روایت آمارها و گزارش خبرنگاران داخلی و بینالمللی حماسه مردمی ایران در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری نشانی از شرف و عزت و دلاورمردیهای آنهایی است که مشکلات را میبینند، اما پشت نظام و مملکت خود را خالی نمیکنند و به امید تحول و تغییرات عظیم و برای پاس نهادن به فرمان رهبری پای کار میمانند تا ایران اسلامی بار دیگر بر فراز قلههای رفیع پیروزی بایستد و آنهایی که به دنبال تخریب مشارکت اجتماعی و امنیت این سرزمین هستند بار دیگر طعم تلخ شکست را بچشند.
🔶 ناملایمات را دیدند و آمدند!
۱۱ اسفند ماه حماسهای به وسعت ایران در جای جای میهن اسلامی رقم خورد؛ حماسهای که یادآور تمامی دلیر مردانی است که جان و خونشان را در راه این آب و خاک فدا کردند و یادآور تمام روزهایی است که ملت ایران اسلامی برای سربلندی کشور و برای دفاع از عقاید و آرمان هایشان تا پای جان در میدان ماندند و حضورشان را به ثبت رساندند.
🔶 مردم دین خود را ادا کردند و با وجود تمام ناملایمات معیشتی و ناامیدیهایی که دشمن در مدلهای مختلف و با کمک ابزارهای رسانهای و غیر رسانهای و تحریم و گرانی ایجاد کرد باز هم پای کار ماندند و آمدند و حماسه عظیم خود را با تمام آنچه در آرای خود داشتند به منصه ظهور رساندند و حالا نوبت مسئولان است تا با تمام توان مانند دولت انقلابی وارد میدان شده و مشکلات را با تیغ تیز خدمت از سر راه بردارند و چرخهای اقتصاد و تولید را با رویدادهای تحول آفرین به گردش در آورده و سرنوشت سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و حتی روابط بین الملل ایران اسلامی را در روزهای آتی رقم بزنند.
🔶 آن روی سکه و وظیفه مسئولان
درست است که حماسه عظیم انتخاب در ۱۱ اسفند با مشارکت و حضور گسترده مردم رقم خورد، اما روی دیگر سکه هم آنهایی هستند که به گمان خود میتوانند با رای ندادن اعتراض خود را از وضع موجود و مشکلات و ناملایمات اقتصادی و معیشتی ابراز کنند. با این حال آنهایی هم که آمدند و پای کار نظام و انقلاب ماندند مشکلات را دیده و ناملایمات را درک کردند، اما اجازه دخالت به دشمن ندادند و با «نه» بزرگی به تمام جوسازیها و سیاه نماییها و در یک کلام دشمنیهای دشمن گفتند و آمدند. حالا مسئولان وظیفه دارند در مجلسی که به نام وکلای ملت است شبانه روز نشسته و برنامه ریزی کنند، قانون گذاری کنند و نظارتهای گستردهای به جای بیاورند و راه را از بیراهه جدا کرده و مشکلات را حل کنند. تا مشکلات تورمی و معیشتی در سال جدید دیگر حرفی برای گفتن نداشته باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم ملیحه زرینپور
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری #روشنگری
#جنگ_ترکیبی #معیشت #رسانه
✅ دروغ 60 درصدی
🔶 ضدانقلاب بعد از حماسه جمعه در تقلاست و می گوید: "اینکه 41 درصد شرکت کردند، پس 59 درصد مقابل نظام اند." این ادعای مشحون از بلاهت نیاز به توضیح ندارد. اما چون برخی در داخل دانسته یا نادانسته آنرا تکرار می کنند مختصری توضیح می دهیم.
1⃣ با چی مقایسه می کنید؟
معیار مقایسه نرخ مشارکت با متوسط مشارکت است؛ نه عدد 100. متوسط نرخ مشارکت در مجلس طی یازده دوره گذشته57 درصد است. جهت اطلاع متوسط نرخ مشارکت در اتحادیه اروپا 50 درصد و در آمریکا زیر 50 درصد است. تفاوت نرخ مشارکت در انتخابات ها نیز به شرایط سیاسی اجتماعی وقت مرتبط است و اساسا از عدم مشارکت هیچ وقت درصد مخالفان نظام در نمی آید.
🔶 خاطرتان هست نرخ مشارکت رفراندوم اول انقلاب چقدر بود؟ 96 درصد. اما چند ماه بعد مشارکت در انتخابات مجلس به 52 درصد رسید. این یعنی مردم چند ماهه از انقلاب برگشتند؟ مضحک نیست؟ سال 76 مشارکت ریاست جمهوری 80 درصد بود. چند ماه بعد مشارکت مجلس به 67 درصد رسید. باید چی می گفتیم؟
2⃣ هرکس رای نداد ضدانقلاب است؟
🔻و اما کسانی که رای نمی دهند چند دسته اند:
🔸الف. بخشی به هر دلیل ناتوان از حضورند.
🔸ب. بخشی آرای معترض امااصلاح گرند. آرائی که نظام را قبول دارند اما به خطا معتقدند قهر بیشتر از رای جواب می دهد.
👈تا اینجا این دودسته که مخالف نظام نیستند. هستند؟
🔸ج. دسته سوم آرای هیجانی اند. آرائی که سرشان به کار خودشان است و عمدتا در شرایط دوقطبی ترغیب به رای می شوند. تخمین این افراد چقدر است؟
🔶 یک مثال برای اینکه متوجه شویم از چه جماعتی حرف می زنیم:
بالاترین نرخ مشارکت در سال 88 و برای انتخابات دوقطبی احمدی نژاد- موسوی است؛ با نرخ مشارکت 85 درصد. فاصله این عدد با نرخ 66 درصدی متوسط مشارکت ریاست جمهوری، سهم آرائی است که در شرایط دوقطبی زنده می شوند؛ 22 درصد.
👈آرائی که در شرایط هیجانی زنده می شود ضدانقلاب است؟
🔸د. دسته دیگر آرای مردد است که ممکن است با آرای هیجانی در دوقطبی ها هم پوشانی داشته باشد و به هر دلیل به جمع بندی نمی رسد که در انتخابات شرکت کند. این آرا در انتخابات اخیر حدود 21 درصد است. این عدد از کجا آمده است؟
نزدیک ترین پیش بینی مشارکت به واقعیت، مربوط به نظرسنجی ایسپا است. ایسپا مشارکت را 41 درصد پیش بینی کرد.
حالا؛ همین نظرسنجی نرخ مرددین را 29 درصد برآورد کرد. این نرخ را نظرسنجی صداووسیما 28 درصد اعلام کرده بود.
👈آیا مردد یعنی ضدانقلاب؟ چنین ادعایی از سر حماقت نیست؟
🔸ه. بله. بخشی از آرا نیز البته برای مخالفان نظام است که با دسته بندی بالا وزن شان روشن است که در اقلیت است.
3⃣ و اما چرا رای غائب؟
آرای معترض و مردد چطور شکل گرفته است؟
🔶 اینجاست که باید به جنگ ترکیبی تمام عیار دشمن طی ماه های گذشته اشاره کرد. هم جنگ اقتصادی و هم جنگ رسانه ای. با جنگ اقتصادی تلاش کردند روز به روز سفره مردم کوچکتر شود. چه کسی است که نداند تورم امروز رابطه مستقیم با تحریم نفتی دارد؟
🔶 با جنگ رسانه ای نیز تمام تلاش خود را برای تبلیغ انسداد سیاسی در ایران بکار بستند. اینکه کشور را سیاهی و فلاکت و فساد گرفته است و طبیعتا هیچ امیدی به آینده نیست. این ماجرا وقتی جالبتر می شود که توجه کنیم همین رسانه ها نرخ مشارکت در انتخابات را زیر 20 درصد تخمین می زدند تا جائی که رسانه معتبر گاردین باور کرد و نرخ مشارکت را حداکثر 27 درصد پیشبینی کرد و اما لازم است در کنار این جنگ ترکیبی به عنوان مسبب اصلی به دو دلیل داخلی نیز اشاره کرد.
1⃣ اینکه خدمات دولت و مجلس با همه تلاش هائی که داشتند هنوز به صورت محسوس سر زندگی مردم احساس نشده است و این سوال مطرح می شود که رای های قبلی ما چه اثری داشت که اینبار مجدد رای دهیم.
2⃣ برخی بداخلاقی ها در رقابت های ایام انتخابات باعث شد که اساسا مردم از هر دو گروه تنفر پیدا کنند. تهمت زدن ها و بی آبرو کردن ها و دروغ گفتن ها و مجادلات پیاپی بسیار مشارکت سوز است.
🔶 با این توضیح علیرغم اینکه حتی کاهش یک رای برای جمهوری اسلامی اهمیت دارد اما باید توجه داشت که با این شرایط، آرای 41 درصدی آرای غیرتمند و پرقدرت محسوب می شود و دژ مستحکم انقلاب اسلامی را شکل می دهند و می تواند در آینده موتور محرکه و شتابدهنده رشد مشارکت در کشور باشند. خلاصه اگر ترکیب غائبین روشن شود، حماسه 25 میلیونی نیز به روشنائی خورشید خواهد بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی #اقتصاد
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری #تورم
#پیشرفت #رسانه
✅ بهانه یا واقعیت؟
🔰 کدام عامل در رای ندادن برخی تاثیرگذار است!؟
🔶 یک سوال! بنظرتان اگر ملاک مشارکت در انتخابات بر اساس رفاه و امکانات و وضعیت اقتصادی بود، الان نمیبایست تهران و اصفهان اول میشدند و مناطق شمال تهران هم بیشترین مشارکت را داشتند و شهرستانهای محروم، کمترین مشارکت!؟ اما هیچوقت اینطور نبوده است و اینبار بدتر! و جالب اینکه برعکس است. نکته ما همین جاست...!
🔶 ما منکر مشکلات اقتصادی و تورم در جامعه نیستیم؟ اما نباید منکر پیشرفتها و داشتهها و امکانات و رفاهیاتمان هم باشیم. اگر اقتصاد تنها ملاک برای پشت کردن به انتخابات و وطن باشد، پس در ترکیه با تورم حدود ۶۵ درصدی در سال گذشته (طبق آمار جهانی) و خیلی بالاتر از ایران، نمیبایست حدود ۸۰درصد در انتخابات شرکت میکردند! یا در همین ایران خودمان که در سال ۷۴ با تورم حدود ۵۰درصدی، بالای ۷۰درصد در همین انتخابات مجلس شرکت کرده بودند! و دهها مثال دیگر...
🔶 پس مشکل کجاست!!؟ مشکل در تفکرات و ذهنهاست. در ترکیه مردمشان تحت بمباران رسانهای و خبری شدید نیستند، همانطور که در دهه ۷۰ هم مثل امروز مردم تحت بمباران خبری نبودند.
🔶 به طور قطع بیان میکنیم که هیچ جای دنیا به اندازه ایران امروز، مردم تحت بمباران شدید رسانهای و القائات سیاهنمایانه و تحقیرگرایانه از کشورشان نبوده و نیستند. جوانی که رسانهاش شده اینستاگرام و خانوادهای که پای اینترنشنال و بیبیسی و صدای امریکا مینشینند، چیزی جز حس تنفر و سیاهی به جامعه و کشور و حکومتشان پیدا نمی کنند! تعجب نکنید که چرا برخی در انتخابات شرکت نمی کنند و در توجیه این رفتارشان، جمله القا شده و تکراریِ مشکلات اقتصادی را بیان میکنند!
🔶 اما مشکلات اقتصادی شامل همه جامعه است، بخصوص مناطق جنوب شهر و شهرستانهای کمبهرهتر از امکانات. اما آیا واقعا دلیل واقعی و اصلی، مشکلات اقتصادی است؟ نگاهی به اطرافتان بیندازید؛ اکثر کسانی که در انتخابات شرکت نکردند و تمسخر هم میکنند، مشکل مالی و رفاهی دارند، آنهم نسبت به سایر اقشار جامعه؟
همانطور که گفتیم مشکلات اقتصادی در ایران هست، همانطور که در همه جای دنیا هست و حتی گاها بیشتر از ایران است؛ اما مشکل اصلی در مغزها و ذهنها و خطاهای شناختی است که تحت حملات رسانهای شکل گرفته است.
🔶 کمی بیشتر فکر کنیم! بهتر نیست داشتههای واقعی امروز زندگی و جامعه و کشورمان را نسبت به گذشته خودمان مرور کنیم و کمی واقعبینتر باشیم؟
🔸 #به_قلم_اساتید: رحیمی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#جامعه_اسلامی
#فلسطین #کنشگری
#مقاومت
✅ بی تفاوت نباشیم❗️
1⃣ امیرالمومنین (ع) در ماجرای غارت انبار توسط سفیان بن عوف غامدی: "به من خبر رسيده مهاجمى از آنان بر زن مسلمان و زن در پناه اسلام تاخته و خلخال و دستنبد و گردن بند و گوشواره او را به يغما برده، و آن بينوا در برابر آن غارتگر جز كلمه استرجاع و طلب دلسوزى راهى نداشته، آن گاه اين غارتگران با غنيمت بسيار باز گشته، در حالى كه يك نفر از آنها زخمى نشده. و احدى از آنان به قتل نرسيده. اگر بعد از اين حادثه مسلمانى از غصه بميرد جاى ملامت نيست، بلكه مرگ او در نظر من شايسته است." (خ۲۷)
2⃣ در سال ۵۳ه که ربیع بن زیاد حارثی فرماندار خراسان بود خبر کشتن حجر بن عدی توسط معاویه را شنید؛ بسیاری از مورخین علت مرگ او را تاثیر کشته شدن حجر بن عدی ذکر کردند. وی از کشته شدن حجر بسیار خشمگین بود تا آنجا که میگفت: پس از حجر همواره عربان را خواهند کشت و اعدام خواهند کرد، اگر هنگام کشته شدن او اعراب جنبیده بودند، حتی یک مرد از آن گروه اعدام نمیشد، اما تسلیم این کار و خوار و زبون شدند.
🔶 پس از این سخن، یک هفته گذشت تا روز جمعه فرا رسید. وی خطاب به مردم گفت: ای مردم من از زندگی ملول شدم، دعایی میکنم آمین بگویید، پس از نماز، دست برافراشت و گفت: پروردگارا اگر مرا در پیشگاه تو خیری هست هر چه زودتر مرا پیش خویش ببر، و مردم آمین گفتند و چون از آن جا خارج شد، هنوز جامههایش از دیدهها پنهان نشده بود که به زمین افتاد، او را به خانهاش بردند پسر خویش را به قائم مقامی خود گماشت و همان روز درگذشت. (طبری ج۵ص۲۹۱/ ترجمه الغارات ص۴۰۸)
3⃣ آرون بوشنل نظامی جوانی، مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن خودسوزی کرد و بر اثر جراحات وارده جان باخت! او در ابتدای ویدئویی که در آن روند خودسوزی را ضبط میکند، میگوید: "من یکی از اعضای نیروی هوایی آمریکا هستم. نمیتوانم به همدستی در نسلکشی ادامه دهم. خودسوزی من نسبت به نسل کشی که در غزه می شود هیچ نیست." این جوان وقتی خود را به آتش می کشد، فریاد آزادی فلسطین را سر می دهد.
4⃣ آیت الله العظمی بهجت: "چه قدر رحمت خداوند شامل کسانی است که بیتفاوت نباشند و برای رفع این همه ابتلائات و بلاهایی که برای مسلمانان و بر اهل ایمان وارد میشود، گریه و تضرع و ابتهال کنند! خداوند می فرماید: «فَلَوْ لا إِذْ جاءَهُمْ بَأْسُنا تَضَرَّعُوا؛ ای کاش آن هنگام که گرفتاریی از جانب ما به سوی آنان میآمد تضرع و زاری میکردند»
🔶 اگر مسلمانی در چین مبتلا بشود، ابتلای او ابتلای ما است و ما باید خود را مثل او گرفتار بدانیم! (در محضر بهجت، ج۱ص۱۸۷ نکته ۲۷۸)
🔸 #به_قلم_اساتید: حجت الاسلام محسن قنبریان
🆔 @tahlil_shjr
#جامعه_اسلامی
#انتخابات
#اسلام_ناب
#کنشگری
✅ این انتخابات گذشت ولی خب باید قبول کنیم
🔶 اکثر ما حزب اللهی ها یا با دایره معاشرین (اعم از اقوام و نزدیکان و همشهریان خود) رابطه عمیق و گرمی نداریم و به همین جهت است که توان اثرگذاری بر روی آنان را نیز از دست داده ایم.
🔶 البته شاید دلیل عمده این بحران مهم، آن باشد که ما نیز همچون سایر مردم در زندگی ماشینی خود گیر افتاده ایم و اساسا سالی به دوازده ماه هم خبر نزدیکان و اقوام خود را نمی گیریم. حال آنکه اولیاء الهی و درصدر همه آنان رسول خدا (صلی الله علیه و آله) همواره از حال نزدیکان خود باخبر بودند و اگر کسی از اجتماع مسلمین فاصله می گرفت و حضرت ایشان را برای مدتی نمی دیدند فورا جویای حال و اوضاعش شده و اگر بیمار بود به عیادتش می رفتند و اگر مشکلی داشت درصدد حل مشکلش برمی آمدند. در احوالات آیت الله العظمی بهجت (ره) نیز چنین می خواندم: هر روز ظهر قبل از صرف ناهار، از طریق خانواده شان، جویای احوال نزدیکان می شدند؛ در این اثناء اگر متوجه بروز مشکلی برای فرد یا افرادی می شدند سریعا پیگیری می کردند تا مشکل حل شود.
🔶 به هر حال عمده ما حزب اللهی ها چنین نیستیم و لذا در ایام منتهی به انتخابات برای اینکه جامه عمل بر ندای رهبری بپوشانیم، راحت ترین کارها (نظیر پیام دادن به افرادی که خودشان رای می دهند!! به اشتراک گذاشتن کلیپ های انگیزشی در فضاها و بسترهایی که عمده مخاطبینش شرکت کنندگان در رای گیری هستند!!! و اموری از این دست) را انتخاب می کنیم!!!! و لذا قدرت تاثیرگذاری بر روی حتی مرددین را هم نداریم. با این همه مشخص می شود راهکار حل این بحران یک چیز است و آن هم برگشت به اسلام و مبانی اسلام؛ باید واقعا و حقیقتا دغدغه دوستان و نزدیکان خود را داشته باشیم و همانند رسول خدا (صلی الله علیه وآله)، طبیبی دوار برای معاشرین خود باشیم.
🔶 بی تردید اگر چنین شد (یعنی به دامان اسلام ناب بازگردیم) شک نداشته باشید که در تمامی بزنگاه ها (اعم از انتخابات و...) می توانیم آنگونه که امام جامعه انتظار دارد، تاثیرگذار باشیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد باغچقی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#جهاد_تبیین
#انتخابات #غرب_شناسی
#کنشگری #مشارکت
✅ ننگ مشارکت ۴۰ درصدی؟؟
🔶 این روزها فیلمی از رهبری درحال انتشار است که مشارکت ۳۰-۴۰ درصدی مردم کشورهای غربی در انتخابات ریاست جمهوری را مایه ننگ میدانند.
🔸بله! مایه ننگ است!
برای کشورهایی که پس از ۵۰۰ سال غارت منابع و استعمار و کشتار در کشورهای جهانسوم، مدعی رسیدن به اوج آرمان توسعه و رفاه و آزادی هستند، مشارکت ۴۰ درصدی مایه ننگ است!
🔶 برای کشورهایی که هیچ تحریم اقتصادی و تهدید نظامی و نفوذ امنیتی و تهاجم فرهنگی ندارند، مشارکت ۴۰ درصدی مایه ننگ است!
🔸 برای کشورهایی که ۳۰۰ شبکه ماهوارهای و صدهاهزار صفحه مجازی به زبان مردم شان هرروز پمپاژ "احساس بدبختی و فلاکت" نمیکند و کمپین تحریم انتخابات راه نمیاندازد، مشارکت ۴۰ درصدی مایه ننگ است!
🔶 برای کشورهایی که حتی دلقکهایی مثل ریگان و ترامپ و زلنسکی با تخصص «بازیگری» میتوانند مستقیما از پرده سینما بروند پشت میز ریاست جمهوری بنشینند، چنین مشارکتی مایه ننگ است! تصور کنید محمدرضا گلزار یا پرویز پرستویی در ایران وارد کارزار انتخابات ریاست جمهوری شوند..
🔶 در جمهوری اسلامی چطور؟ بهتر است نه مالهبهدست روی مشکلات سرپوش بگذاریم و نه کلنگبهدست بیفتیم به جان کشورمان..
🔸 اسفند ۹۸ را با مشارکت ۴۲ درصدی به یاد بیاورید. از دلار ۱۴ تومانی و سکه ۶ میلیونی و پراید ۴۰ میلیونی
🔸 رسیدهایم به دلار ۵۸ تومانی و سکه ۳۴ میلیونی و پراید ۳۵۰ میلیونی!!
🔶 از فاجعه بورس تا وضعیت خودرو تا جنگ تمامعیار شهری و رسانهای پس از فوت مهسا امینی که همه باورشان شده بود دیگر کار نظام تمام است...
🔸 تا دولت و مجلسی که اقدامات گسترده و متنوّع و خرد و کلان خود را در راستای بهبود وضعیت اقتصادی، حتی به گوش حزباللهیها هم نتوانستند برسانند.. چه رسد به عموم مردم.
🔶 اینها را ضمیمه کنید به خواصّی که از آزمون انتخابات امسال سربلند بیرون نیامدند و اکثر آنها علیرغم اصرار و تاکید فراوان رهبری، برای فعالسازی مجموعهها و دعوت مردم به انتخابات، به بهانه اینکه دم انتخابات اثر ندارد، اقدام چندانی نکردند!
(عجیبتر آنکه دوسال است فرمان جهاد تبیین نیز نمیدانم به چه بهانهای زمین مانده و تقلیل یافته به همان تبلیغهای موسمی وجدانخفهکن یا فعالیتهای روزمره و مناسبتی و گزارشی)
🔸 در چنین وضعیتی، مشارکت ۴۰.۶ درصدی در انتخابات امسال نه یک پیروزی، که یک معجزه باورنکردنی است!
🔶 جمهوری اسلامی با وجود چنین مشکلاتی در این ۴ سال که هرکدام بهتنهایی میتواند چند کشور را زمین بزند، هرچند با آرای باطله بیشتر اما مشارکت سال ۹۸ را حفظ کرد!
🔸 حفظ مواضع، در چنین جنگ تمدنی بزرگی، پیامهای مهمی را به دنیا مخابره کرد. به دشمنی که خیلی بهتر از خود ما میداند چقدر نزدیک قلهایم!
🔶 اما ای کاش مسئولین و خواص و امّت حزبالله که خود را گوش به فرمان رهبری میدانند، پیامهای منفی این مشارکت را هم دریافت کرده باشند و دوباره همه چیز را تعطیل نکنند تا یک ماه به انتخابات بعدی که دوباره کارهایی که امسال نکردند، دفعه بعد هم انجام ندهند!!
⏳انتخابات بعدی نزدیک است..
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمدحسین ابوطالبی
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#انتخابات #مشارکت
#روشنگری #بصیرت
✅ دروغ 60 درصدی
🔶 ضد انقلاب بعد از حماسه جمعه در تقلاست و می گوید: "اینکه 41 درصد شرکت کردند، پس 59 درصد مقابل نظام اند." این ادعای مشحون از بلاهت نیاز به توضیح ندارد. اما چون برخی در داخل دانسته یا نادانسته آنرا تکرار می کنند مختصری توضیح می دهیم.
1⃣ یکم. با چی مقایسه می کنید؟
معیار مقایسه نرخ مشارکت با متوسط مشارکت است؛ نه عدد 100. متوسط نرخ مشارکت در مجلس طی یازده دوره گذشته57 درصد است. جهت اطلاع متوسط نرخ مشارکت در اتحادیه اروپا 50 درصد و در آمریکا زیر 50 درصد است.
تفاوت نرخ مشارکت در انتخابات ها نیز به شرایط سیاسی اجتماعی وقت مرتبط است و اساسا از عدم مشارکت هیچ وقت درصد مخالفان نظام در نمی آید.
🔶 خاطرتان هست نرخ مشارکت رفراندوم اول انقلاب چقدر بود؟ 96 درصد. اما چند ماه بعد مشارکت در انتخابات مجلس به 52 درصد رسید. این یعنی مردم چند ماهه از انقلاب برگشتند؟ مضحک نیست؟
سال 76 مشارکت ریاست جمهوری 80 درصد بود. چند ماه بعد مشارکت مجلس به 67 درصد رسید. باید چی می گفتیم؟
2⃣ دوم. هرکس رای نداد ضد انقلاب است؟
🔶 و اما کسانی که رای نمی دهند چند دسته اند:
🔸الف. بخشی به هر دلیل ناتوان از حضورند.
🔸ب. بخشی آرای معترض اما اصلاح گرند. آرائی که نظام را قبول دارند اما به خطا معتقدند قهر بیشتر از رای جواب می دهد.
تا اینجا این دو دسته که مخالف نظام نیستند. هستند؟
🔸ج. دسته سوم آرای هیجانی اند. آرائی که سرشان به کار خودشان است و عمدتا در شرایط دو قطبی ترغیب به رای می شوند. تخمین این افراد چقدر است؟
یک مثال برای اینکه متوجه شویم از چه جماعتی حرف می زنیم:
بالاترین نرخ مشارکت در سال 88 و برای انتخابات دوقطبی احمدی نژاد- موسوی است؛ با نرخ مشارکت 85 درصد. فاصله این عدد با نرخ 66 درصدی متوسط مشارکت ریاست جمهوری، سهم آرائی است که در شرایط دوقطبی زنده می شوند؛ 22 درصد.
آرائی که در شرایط هیجانی زنده می شود ضد انقلاب است؟
🔸د. دسته دیگر آرای مردد است که ممکن است با آرای هیجانی در دوقطبی ها هم پوشانی داشته باشد و به هر دلیل به جمع بندی نمی رسد که در انتخابات شرکت کند. این آرا در انتخابات اخیر حدود 21 درصد است. این عدد از کجا آمده است؟
نزدیک ترین پیش بینی مشارکت به واقعیت، مربوط به نظرسنجی ایسپا است. ایسپا مشارکت را 41 درصد پیش بینی کرد.
حالا؛ همین نظرسنجی نرخ مرددین را 29 درصد برآورد کرد. این نرخ را نظرسنجی صدا و سیما 28 درصد اعلام کرده بود.
آیا مردد یعنی ضد انقلاب؟ چنین ادعایی از سر حماقت نیست؟
🔸ه. بله. بخشی از آرا نیز البته برای مخالفان نظام است که با دسته بندی بالا وزن شان روشن است که در اقلیت است.
3⃣ سوم. و اما چرا رای غائب؟
آرای معترض و مردد چطور شکل گرفته است؟
🔸اینجاست که باید به جنگ ترکیبی تمام عیار دشمن طی ماه های گذشته اشاره کرد. هم جنگ اقتصادی و هم جنگ رسانه ای. با جنگ اقتصادی تلاش کردند روز به روز سفره مردم کوچکتر شود. چه کسی است که نداند تورم امروز رابطه مستقیم با تحریم نفتی دارد؟
با جنگ رسانه ای نیز تمام تلاش خود را برای تبلیغ انسداد سیاسی در ایران بکار بستند. اینکه کشور را سیاهی و فلاکت و فساد گرفته است و طبیعتا هیچ امیدی به آینده نیست.
این ماجرا وقتی جالبتر می شود که توجه کنیم همین رسانه ها نرخ مشارکت در انتخابات را زیر 20 درصد تخمین می زدند تا جائی که رسانه معتبر گاردین باور کرد و نرخ مشارکت را حداکثر 27 درصد پیشبینی کرد.
🔸و اما لازم است در کنار این جنگ ترکیبی به عنوان مسبب اصلی به دو دلیل داخلی نیز اشاره کرد.
اول اینکه خدمات دولت و مجلس با همه تلاش هایی که داشتند هنوز به صورت محسوس سر زندگی مردم احساس نشده است و این سوال مطرح می شود که رای های قبلی ما چه اثری داشت که اینبار مجدد رای دهیم.
و اما دلیل دوم اینست که برخی بد اخلاقی ها در رقابت های ایام انتخابات باعث شد که اساسا مردم از هر دو گروه تنفر پیدا کنند. تهمت زدن ها و بی آبرو کردن ها و دروغ گفتن ها و مجادلات پیاپی بسیار مشارکت سوز است.
🔶 با این توضیح علیرغم اینکه حتی کاهش یک رای برای جمهوری اسلامی اهمیت دارد اما باید توجه داشت که با این شرایط، آرای 41 درصدی، آرای غیرتمند و پرقدرت محسوب می شود و دژ مستحکم انقلاب اسلامی را شکل می دهند و می تواند در آینده موتور محرکه و شتاب دهنده رشد مشارکت در کشور باشند.
خلاصه اگر ترکیب غائبین روشن شود، حماسه 25 میلیونی نیز به روشنائی خورشید خواهد بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی #اقتصاد
#انتخابات
#مجلس #پیشرفت
#معیشت #مجلس
✅ انتظارات از مجلس آینده
🔶 انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در ایستگاه پایانی قرار گرفت. حضور پر شور مردم ایران در این انتخابات با وجود هجمههای رسانهای و جنگ نرم دشمنان جزء نکات بسیار برجسته این دوره از انتخابات بود. در حالی که نرخ متوسط آمار مشارکت جهانی در انتخاباتها پایینتر از چهل درصد است، اما حضور و مشارکت بالای چهل درصدی ایرانیان پای صندوقهای رأی باعث شده است که مجلس آینده از پشتوانه مردمی مناسبی برخوردار باشد. هم اکنون پس از این حماسه مردمی انتظار میرود تا منتخبان مردم به دور از حواشی انتخابات با تمرکز و جدیت تلاش کنند تا گرهی از مشکلات مردم و کشور را باز کنند.
🔶 انتظار میرود نمایندگان مجلس آینده، نماینده درخواستها، نیازها و مطالبات همه مردم ایران باشند و نه صرفا نماینده منطقه و شهرستانی که رأی آوردهاند و همچنین نه فقط نماینده افرادی که به ایشان رأی دادهاند؛ بلکه با گذر از فضای رقابتهای انتخاباتی و کَل کَلهای مرسوم انتخاباتی تلاش کنند تا با استفاده از خرد عمومی و با استفاده از آرا و اندیشههای نخبگان جامعه برنامههای عملیاتی در حوزههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ارائه بدهند تا بتوانند به توسعه و پیشرفت منجر بشوند.
🔶 همچنین انتظار میرود مجلس آینده به دور از حواشی حزبی و جناحی عمل کرده و متحد القول به دنبال شایستهسالاری حرکت کند؛ چراکه دعواهای حزبی و جناحی هم باعث میشود انرژی و هزینههای زیادی صرف شود و همچنین شایسته گزینی را مخدوش ساخته و به انتخابهای ناکارآمد منجر شود. از سوی دیگر انتظار میرود احزاب در مجلس آینده اندیشههای نخبگان و خواص سیاسی را جمعآوری کرده و حداکثر استفاده را از آنها ببرند.
🔶 طبیعتاً نمایندگان آتی باید قدرشناس مردمی باشند که با وجود کمپینهای تبلیغاتی ضد انتخاباتی و هجمههای رسانهای در پای صندوقهای رأی حضور پیدا کردند و به انتخاب دست زدند. باید اعتماد از دست رفته و مخدوش شده مردم نسبت به نمایندگان را بازستانند و موجب امیدآفرینی مردم شده و دشمنان ملت را مأیوس کنند. انتظار میرود تا بیانات دلسوزانه رهبر معظم انقلاب را همواره نصبالعین قرار دهند و با صدق دل و با شفافیت کامل از حقوق مردم دفاع کنند.
🔶 مجلس آتی ریلگذار حرکت ایران اسلامی در قرن جدید شمسی محسوب میشود. بنابراین انتظار میرود تا تصمیمات نمایندگان با افق دید چندین ساله صورت بگیرد و همواره هدف غایی جمهوری اسلامی راـ که همان تحقق تمدن نوین اسلامی استـ مد نظر قرار بدهند. عمده مشکلات و دغدغههای مردم در حوزه مسائل معیشتی و اقتصادی است و انتظار میرود نسبت به رفع و رجوع این مسائل و مشکلات برنامه داشته و دغدغهمند باشند؛ طرحهای بر زمین مانده اقتصادی را پیگیره کرده و منجر به توسعه و رفاه عمومی مردم شوند.
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#مرزبندی_با_دشمن
#چین #آمریکا
✅ آیا چین عُرضه اش را دارد؟!
🔶 چین با ۱۶ جنگنده و ۷ ناو در اطراف تایوان گشت زنی می کند. ۱۰ فروند از هواپیماها وارد منطقه راداری تایوان شده بودند. این تحرکات در ماه های اخیر هر روز بیشتر و بیشتر شده است.
🔶 چینی ها محتاط و محافظه کارند، اما فرصت ها را می شناسند؛ جنگ در اوکراین و غزه اگر به پایان برسد، شاید حالا حالاها زمینه باز الحاق تایوان به سرزمین اصلی فراهم نشود. اکنون که آمریکا در جبهات مختلفی درگیر است، شاید بهترین زمان برای فشار بر تایوان را همین حالا می دانند.
🔶 واقعیت این است که چین شجاعت ایران و اراده روسیه را ندارد؛ علیرغم گُنده بودن هم از آمریکا می ترسد و هم تبعات اقتصادی را در نظر می گیرد و نمی خواهد روند رو به رشد اقتصادش مختل شود. اما فرصت بازگرداندن تایوان به سرزمین اصلی هم چیزی نیست بتواند به راحتی از کنارش عبور کنند.
🔶 هرچند اگر درگیر هم بشود به دو دلیل بعید است آمریکا بطور مستقیم مداخله نماید: اولا در سازمان ملل تایوان همچنان بخشی از چین واحد شناخته می شود و درگیری واشنگتن و پکن به لحاظ حقوقی آمریکا را زیر سوال می برد؛ ثانیا آمریکا جرات ورود به جنگ مستقیم با یک ابرقدرت را ندارد و نمی خواهد سرنوشت خود را برای رژیمکی چون تایوان به خطر بیاندازد. با این حال چین می ترسد؛ همان طور که آمریکا می ترسد؛ لیکن فرصت پیش آمده نیز هِی پکن را قلقلک می دهد. باید منتظر ماند و دید چه می شود!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#عزت_ملی #معنویت
#انتخابات
#مردمسالاری_دینی #مجلس
#مشارکت_حداکثری #بصیرت
✅ به انتخاب ملّت
🆔 @tahlil_shjr
خط حزب الله_۴۳۴.pdf
4.13M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#عزت_ملی #معنویت
#انتخابات
#مردمسالاری_دینی #مجلس
#مشارکت_حداکثری #بصیرت
✅ به انتخاب ملّت
🔶 یادداشت هفته این شماره خط حزبالله، با عنوان «به انتخاب ملّت» نگاهی به شکست پروژه دشمن در مأیوسسازی مردم به وقت یازدهم اسفندماه، داشته است.
🔶 ماه شعبان چه جایگاهی دارد و چگونه از فرصتهای معنوی این ماه استفاده کنیم؟ پرسشی است که نشریه خط حزبالله با توجه به روزهای محدود باقیمانده از اینماه شریف از بیانات رهبر انقلاب اسلامی به آن پاسخ داده است.
🌷 این شماره هفتهنامه خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم، رضا زارعی تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۴۳۴
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری #بصیرت
✅ معانی مشارکت، پیام های مشارکت
🔶 ابتدا معنای آرا و مشارکت را باید مرور کرد:
1⃣ پر مشارکتترین انتخابات سیاسی ریاست جمهوری در ۴۵ سال اخیر یعنی انتخابات ۷۶ و ۸۸ هم ۱۵ تا ۲۰ درصد عدم مشارکت را داشتهاند. بیشترین مشارکت در انتخابات های مجالس هم متعلق به مجلس پنجم است با ۷۱ درصد مشارکت. از آن سو میانگین حضور در انتخابات مجلس نیز در تمام این سال ها، حدود ۵۸ درصد بوده است.
🔶 گول این حرفها و تحلیلها را هم نخورید که نفر اول تهران چند درصد آرای تهران را دارد، خودشان هم میفهمند چه مغالطه ای می کنند. مجلس پنجم که بیشترین مشارکت تاریخ مجالس است و تهران به ۵۵ درصد! رسیده، آقای ناطق نوری یعنی نفر اول منتخبین تهران، تنها ۳۵ درصد آرا را گرفته یعنی نفر اول تهران هیچ وقت بیش از ۲۰ درصد آرای کل تهرانی ها را در تاریخ نداشته است! حالا که مردم لیستی هم رای ندادند و پراکنده رای دادند، دیگر تکلیف روشن است.
بنابراین در واقعیترین حالت کشور، حداقل بیست درصد مشارکت نکردن در هر انتخاباتی وجود دارد، حتی سیاسیترین و رهاترین انتخاباتها. پس این عدم حضور و مشارکت را نباید واجد معنای سیاسی خاصی دانست.
🔶 باید بدانیم که از ابتدا وقتی پیرامون مشارکت و کاهش آن صحبت میکنیم به مقیاس انتخابات ریاست جمهوری و اوجش یعنی افول از ۸۰ درصد؛ و به مقیاس انتخابات مجلس و اوجش که یعنی افول از ۷۰ درصد را باید ملاک قرار دهیم. در واقع جامعه یک نیروی ۳۰ درصدی کنشگر، اراده ساز و حاضر را از دست داده است. (۸۰ درصد منهای ۴۸ درصد در ریاست جمهوری اخیر و ۷۰ درصد منهای ۴۱ درصد در انتخابات مجلس اخیر)
🔶 علت مبنا قرار ندادنِ میانگین عدد مشارکت هم این است که میخواهیم از نیرویی حرف بزنیم که دست کم یکبار شرایط جامعه و حاکمیت برای او به شکلی بوده که حضور فعال در صحنه خلق اراده ملی داشته باشد.
2⃣ به گواه نظرسنجی ایسپا و صداوسیما در چند روز پیش از انتخابات، تنها درصد اندکی از مرددین روزهای آخر به تصمیم مشارکت رسیدند، در واقع ۴۱ درصد رای دهنده، ۲۹.۵ درصد مردد و ۲۹ درصد اصلا رای نمیدهیم، در این انتخابات حاضر بودند.
🔶 این سبد سی درصدی مرددین میتواند بخش قابل توجهی از همان سی درصد کنشگر از دست داده نکته بالاییِ یادداشت باشد، و میتواند در یک نگاهِ برآمده از مجموع قرائن و شواهد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دیگر، ترکیبی از یک نیروی «دلسرد و ناامید شده» و یک نیروی انگیزه یافته برای «براندازی» باشد.
3⃣ میتوان در فرض بدبینانه جامعه را در یک تقسیمبندی واقعی امروزی با توجه به نتایج انتخابات چنین صورت بندی کرد: اگر ۴۰ درصد عدم مشارکت معنادار (سقف عددی که از اوج انتخابات مجلس هم بالاتر است) داشته باشیم، جامعه امروز از دو پاره مهم و البته با سایههای مشترک بین این طیف تشکیل شده است. ۴۰ درصد حاضر به مشارکت به همراه ۴۰ درصد دیگر قائل به عدم مشارکت.
🔶 این دو گروه را میشود به دو هسته مهم تقسیم کرد: مشارکتکنندگان یعنی:
1⃣ طرفداران مکتبی و ایدیولوژیک نظام و همچنین قشر مذهبی و قشر ایراندوست و خوشبین به نظام که البته گله هم لزوما کم ندارد.
2⃣ قائلین به عدم مشارکت: دلسرد شدگان و ناامیدها از امکان اثر و تحول درکشور به علاوه دستۀ براندازان.
🔸 #به_قلم_اساتید: حجت الاسلام مجتبی عرب
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#روابط_خارجی
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
#آتش_بس #آمریکا
✅ ژست قاتل آمریکایی
🔰 قسمت اول
🔶 جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده اخیرا مدعی شده که قصد دارد اولین برنامه پرتاب مواد غذایی و آذوقه بر فراز غزه را به اجرا بگذارد! این خبر در پی انتشار گزارشهایی مبنی بر شهادت شمار قابل توجهی از فلسطینیها در جریان هجوم برای دریافت کمکهای بشردوستانه اعلام شد؛ آنها بر اثر تیراندازی نیروهای متجاوز صهیونستی جان خود را از دست دادند. در چنین شرایطی وقاحت بایدن و مقامات کاخ سفید حد و حصری ندارد! دولت آمریکا طی ۵ ماه اخیر چندین بار قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص آتشبس در غزه را وتو کرده و حتی در مذاکرات آتشبس شش هفتهای اخیر در پاریس نیز سنگاندازیهایی را با هدف امتیازگیری از حماس صورت داده است.
🔶 پرتاب مواد غذایی به غزه!
در چنین شرایطی پرتاب! مواد غذایی برای ساکنان غزه مصداق توهین دیگری از سوی آمریکا به ساکنان این منطقه و افکار عمومی دنیاست. اخیرا مقامات سازمان ملل متحد هشدار داده اند که قحطی در غزه به گونهای بی سابقه تحت تاثیر جنایت و نسل کشی صهیونیستها افزایش یافته و تعداد بسیاری از کودکان، زنان و مردان در خطر مرگ قرار گرفته اند. با این حال کمکهای سازمان ملل متحد راهی به نوار غزه پیدا نمیکند و آمریکا حتی اجازه تسهیل مسیر طبیعی رسیدن کمکهای غذایی و دارویی حداقلی به فلسطینیان را نمیدهد. مقامات آمریکایی حتی اخیرا از صدور یک بیانیه ساده در محکومیت جنایت غیرانسانی اخیر صهیونیستها در هدف قرار دادن فلسطینیان بی دفاع در صف دریافت کمکهای غذایی اجتناب کردند تا خوی درنده و متوحش خود را بیش از پیش در معرض دید ملتهای دنیا قرار دهند.
🔶 آمریکا یک مجرم است
در چنین معادلهای آمریکا یک "مجرم" است نه یک بازیگر مستقل بین المللی! مقامات کاخ سفید و دولت بایدن پس از خشم افکار عمومی دنیا (از جمله افکار عمومی آمریکا) نسبت به مشارکت مطلق واشنگتن در نسل کشی غزه، تلاش میکنند خود را بازیگرانی مستقل از رژیم صهیونیستی جلوه داده و حتی برخی سیاستها و تاکتیکهای نتانیاهو در جنگ غزه را در ظاهر زیر سال ببرند. اما پیوستگی مطلق ایجاد شده میان تل آویو و واشنگتن فراتر از ظاهرنمایی آمریکایی هاست. بایدن از طریق سنتکام و پنتاگون به هدایت و مدیریت نسل کشی غزه مشغول است و از سوی دیگر، نگرانی خود را بابت فقدان مواد غذایی و کمکهای اولیه در غزه بیان میکتد! این تناقض وقیحانه، منبعث از ذات ریاکار و منافقانه کشوری است که مصدر اصلی بحرانهای گذشته، جاری و آتی در نظام بین الملل محسوب میشود. نباید فراموش کرد که مطابق مستندات و شواهد غیر قابل انکار موجود، بایدن نیز مانند نتانیاهو معتقد است که باید از قحطی و شرایط بد انسانی، به مثابه یک سلاح علیه فلسطینیان استفاده کرد و از این طریق آنها را وادار به ترک غزه یا تسلیم در برابر تل آویو نمود. نه تنها جامعه جهانی، بلکه به صورت خاص فلسطینیان نیز زیر بار این صحنه سازی وقیحانه و مزدورانه کاخ سفید و رئیس جمهور قاتل این کشور یعنی جو بایدن نخواهند شد. بدون شک دولت آمریکا و دو حزب سنتی آن بابت مشارکت در نسل کشی غزه باید هزینههای زیادی بپردازند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#مرزبندی_با_دشمن #روابط_خارجی #فلسطین #رژیم_صهیونیستی #آتش_بس #آمریکا ✅ ژست قاتل آمریکایی 🔰 قس
#مرزبندی_با_دشمن
#روابط_خارجی
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
#آتش_بس #آمریکا
✅ ژست قاتل آمریکایی
🔰 قسمت دوم
🔶 یک نمایش وقیحانه
خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام آگاه از وضعیت غزه و عملیات «ایردراپ» نوشت که باید در اثربخشی پرتاب کمکهای هوایی به غزه تردید کرد. زیرا باز کردن مرزهای زمینی همچنان بهترین راه کمکرسانی به این منطقه است. ریچارد گوان، مدیر گروه بینالمللی بحران در سازمان ملل نیز گفت: «کارکنان امور بشردوستانه همیشه از این شکایت دارند که اگرچه پرتابهای هوایی فرصتهای خوبی برای عکسبرداری هستند، اما راهی بد برای رساندن کمکها محسوب میشوند.»
🔶 به گفته او نیز تنها راه ارسال کمکهای کافی، استفاده از کاروانهای کمکرسانی است که تنها با برقراری آتشبس ممکن خواهد بود. گووان افزود: «وضعیت در غزه اکنون به قدری وخیم است که هر اقدامی میتواند مقداری از رنج مردم را کم کند؛ با این وجود در بهترین حالت، این کارها تنها یک اقدام کمکی موقت هستند».
🔶 یکی دیگر از مقامات آمریکایی نیز در گفتگو با رویترز مدعی شده که دولت بایدن به ایده ارسال کمک از طریق کشتی و از مسیر قبرس در حدود ۲۱۰ مایل دریایی سواحل مدیترانهای غزه نیز فکر میکند. آژانس پناهندگان فلسطینی «انروا» روز جمعه اعلام کرد که در ماه فوریه به طور متوسط روزانه حدود ۹۷ کامیون وارد غزه شدند. این تعداد در ماه ژانویه حدود ۱۵۰ کامیون در روز بود. این آژانس اعلام کرد که «تعداد کامیونهایی که وارد غزه میشوند بسیار کمتر از تعداد هدف ما یعنی ۵۰۰ کامیون در روز است».
🔶 فراتر از یک بحران
آنچه امروز در نوار غزه میگذرد دهشتناک و فراتر از یک بحران است. اخیرا نشست بررسی خطرات ناشی از ناامنی غذایی در غزه با عنوان "حمایت از غیرنظامیان در درگیریهای مسلحانه" در شورای امنیت سازمان ملل متحد برگزار شد. مقامات سازمان ملل در گزارشی اعلام کردند که کل جمعیت غزه به کمکهای غذایی نیاز دارند و یک چهارم مردم در آستانه قحطی هستند. ماریتزیو مارتینا، معاون مدیر کل سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) هشدار داد: مردم غزه با ناامنی شدید غذایی و خطر قحطی شدید به دلیل درگیریها، مواجه هستند. دلایل اصلی این بحران، افزایش شدید درگیریها، کاهش دسترسی به غذا، کاهش دسترسی به خدمات اولیه و کمکهای نجات دهنده و منزوی کردن مردم در امکانات نامناسب بدون خدمات اولیه است. مارتینا خاطرنشان کرد: بر اساس مقیاس طبقهبندی مرحله امنیت غذایی یکپارچه، ۳۷۸ هزار نفر در غزه در سطح ۵ قرار دارند که به آن "فاجعه" گفته میشود. این معادل یک پنجم خانهها است؛ برخی از زیرساختهای غیرنظامی، تاسیسات تولید و توزیع مواد غذایی و تاسیسات آبیاری در غزه ویران شده است. برخی نیز به شدت آسیب دیده یا فعالیت آن متوقف شده است. وزارت آموزش و پرورش فلسطین نیز با صدور بیانیهای اعلام کرده است که از زمان آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و کرانه باختری از ۷ اکتبر تاکنون ۵۴۲۴ دانشآموز به شهادت رسیده و ۹۱۹۳ دانشآموز هم زخمی شدهاند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#جنگ_ترکیبی #جهاد_تبیین
✅ مهمترین پیام انتخابات و تکلیف ما
🔶 41 درصد جهاد کردند و جنگ ترکیبی را شکستند. وقتی گفته می شود حماسه یعنی همین. اما آیا هزینه هم ندادیم؟ حتما هزینه دادیم. پیام اصلی این انتخابات اعتراض و گلایه بود. چه پیام رای دهنده ها و چه آنها که رای ندادند. چرا؟
1⃣ دسته که محکم گفتند رای نمی دهیم تا نظام اصلاح شود. نیاز به گفتن نیست که این گروه هم نظام را قبول داشتند و به اصلاح درون آن ایمان داشتند و هم صداقت این نظام را می شناختند. با این حال به غلط فکر کردند قهر کنند موثر تر است.
🔸این اعتراض گروه اول.
2⃣ مردد ها هستند که نیامدند. دو نظر سنجی ایسپا و صدا و سیما نزدیک به واقعیت مشارکت را پیش بینی کردند. همین دو نظرسنجی رقم مردد ها را 28 تا 29 درصد تخمین زدند. تردید یعنی چی؟ یعنی با اصل رای دادن مشکلی ندارند اما تردید دارند این رای موثر است یا نه. چرا؟ چون از عملکردها گلایه دارد.
🔸این اعتراض گروه دوم.
3⃣ آرای باطله است. در یک نمونه آرای باطله در تهران از 10 درصد در دوره گذشته به 15 درصد افزایش یافته است. رای باطله نیز روشن است. یعنی برای نظام آمدیم نه شما نامزدها یا مسئولین.
🔸این اعتراض گروه سوم.
4⃣ آرای صحیح است. آنها که رای دادند نیز به روشنی رای سلبی دادند. رای به کسانی که داد زدند و اعتراض کردند و به همین دلیل مردم هرکس نماینده وضع موجود بود را کنار زدند.
🔸این هم اعتراض گروه چهارم.
🔻اما به چه چیز اعتراض دارند؟ روشن است؛ وضع موجود.
🔻اما این اعتراض ناشی از چیست و چه میزان واقعیت دارد؟
🔻اعتراض دو بخش دارد.
1⃣ بخشی از اعتراضات واقعی است. یعنی معطوف به واقعیت است و ناشی از سه چیز است:
🔸یک اثر تحریم ها بر زندگی مردم
🔸دو اثر عملکرد مسئولین. چه کم کاری ها و چه تصمیمات غلط
🔸سوم اثر نامحسوس بودن زحمات مسئولین و پیشرفت در بخش های مختلف بر سر سفره و زندگی مردم.
2⃣ اما بخش دوم اعتراضات ناشی از جنگ شناختی دشمن است. حالا یا دشمن یا جریان داخلی که دانسته یا نادانسته همان خط را تکمیل کرده است.
🔶 سخن این متن برای این بخش است؛ همان تکلیف ما. این بخش بسیار پر رنگ است. بخش قابل اعتنایی از اعتراض ها مربوط به این جنگ شناختی است و بسیار فراتر از واقعیت است. اینجاست که کسری جهاد تبیین کاملا مشهود است. جنگ صداست. گوئی بین مردم و منبع پیام اعم از رسانه ها و نخبگان و مسئولین، ادبیات بیگانه ای حاکم است. صدا به صدا نمی رسد. یا می رسد اما نویز دارد. در این انتخابات نمانید. برای این ادبیات گنگ دوطرفه فکری نکنیم هر روز چوب می خوریم.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#روشنگری #بصیرت
#مشارکت_حداکثری
✅ پس از انتخابات
🔶 پس از ماهها انتخاباتی شدن فضای سیاسی کشور و شکلگیری رقابتهای سیاسی معطوف به صندوق رأی، روز ماراتن بزرگ سر رسید و بیش از ۲۵ میلیون نفر از مردمان این سرزمین که علاقهمند بودند تا در تعیین سرنوشت خود نقشآفرین باشند، پای صندوق رأی آمدند و نامزدهای خود را روانه بهارستان کردند.
🔶 اکنون انتخابات به پایان رسیده است و امید دشمن ناامید شده است؛ اما داستان فردای انتخابات همچنان باقی است. در این شرایط برای آنکه شیرینی این فتح بزرگ در کام ملت برای همیشه جاودانه شود، لازم است که ملاحظاتی را مورد توجه قرار داد:
1⃣ پیروز واقعی حماسه ۱۱ اسفند ملت غیور ایران است که با بصیرت کامل و اراده بلند خود در طول دهههای اخیر بارها حماسهها آفریده است. در این بین جایگاه احزاب و گروههای سیاسی و نامزدهای وارد میدان شده در رتبههای بعدی قرار میگیرد و منتخبان بیش از آنکه خود را واماندار احزاب و گروههای سیاسی ببینند، باید خود را منتخب ملت بدانند، آن هم نه تنها کسانی که به ایشان رأی داده، بلکه هر منتخب امروز، نماینده تمام ملت است.
2⃣ پایان انتخابات، پایان رقابتهای انتخاباتی است، لذا انتظار میرود با فراموشی فضای پر احساس رقابتی قبل از انتخابات، خدمت به ملت و تلاش برای رفع مشکلات و آبادانی کشور دغدغه اصلی منتخبان باشد و دیگر نامزدهای رأی نیاورده نیز که به وظیفه شرعی خود در پرشور کردن انتخابات موفق شدهاند، خدمت در عرصهای دیگر را دنبال کنند.
3⃣ نباید فراموش کرد که نامزدهای منتخب، نمایندگان همه ملتند؛ چه آنهایی که به ایشان رأی دادند و چه آنهایی که رأی دیگری داشتند و حتی نمایندگان آنهایی که در انتخابات شرکت نکردهاند و موظفند که برای خدمت به ۸۵ میلیون ایران صبح و شام تلاش کنند. بدون شک، با تلاشی فراگیر میتوان امید داشت که سالهای پیش رو بهتر از سالهای گذشته باشد.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#آتش_بس #فلسطین
#اسرا #رژیم_صهیونیستی
#آتش_بس
✅ گره فنی فعلی در مذاکرات آتشبس چیست؟
🔶 اکنون و پس از سه روز مذاکرات سنگین میان هیئتهای قطری، مصری، آمریکایی و هیئت حماس به رهبری خلیل الحیه در قاهره که روزانه بیش از 12 ساعت جلسه حضوری، مجازی، محرمانه و ... برگزار شده است، یک بنبست نسبی در روند ایجاد شده است که موارد مهمی مانند بازسازی، نوع و تعداد اسرا، مکانیزم کمکها و ... را شامل میشود.
🔶 اصلیترین گره اما جالب است. در این مذاکرات نتانیاهو گفته که حماس باید فهرستی را تحویل دهد که در آن اسامی تمام اسرای اسرائیلی وجود دارد اما این فهرست باید طبقهبندی شده باشد. یعنی بگوید که دقیقا چه افرادی و با چه حالی (مرده یا زنده) در 7 اکتبر اسیر شدند و اکنون نیز هر کدام از اسرا مرده است یا زنده؟
🔶 حماس در پاسخ گفته که به دلیل بمباران سنگین رژیم صهیونیستی، ارتباط خود را با بسیاری از گروههای تحت کنترل اسرا (چه حماس و چه سایر گروهها) از دست داده و مشکل لجستیکی در این زمینه وجود دارد بنابراین اسرائیل باید در این زمینه امتیازی دهد اما نتانیاهو این را شرط پیشبرد مذاکرات میداند که حتی در داخل نیز مخالفانی دارد.
🔶 بنابراین چند ابتکار برای حل این موضوع ارائه شده که همگی بینتیجه بوده:
1️⃣ کشورهای عربی به آمریکا گفتهاند که به تلآویو فشار بیاورد که فعلا اسامی و وضعیت 40 نفر روشن شود و سپس با برقراری آتش بس این لیست ارائه شود که با مقاومت شدید نتانیاهو روبه رو شده است.
2️⃣ همچنین مصر و قطر پیشنهاد دادهاند که صرفا یک آتش بس چند روزه برقرار شود و حماس برخی اسرا را آزاد کند تا اسرائیل از دسترسی و حسن نیت حماس مطمئن شود و سپس ادامه مراحل به پیش رود که این نیز توسط حماس رد شده است.
3️⃣ با توجه به بن بست فعلی، آمریکا پیشنهاد داده تا اسرائیل به طور یکجانبه آتشی بسی را برقرار سازد و خود میزانی از کمکها را بفرستد، اما روند هدف گیری ضروری مقاومت تداوم یابد. همچنین با مقصرسازی حماس، طرح تشکیل انجمنهای محلی که همان ارتباطگیری ارتش اسرائیل با مقامات محلی، معتمدین و بزرگان محلی برای نظارت بر توزیع کمکها با هدف حذف حماس از اداره غزه است را پیش ببرد که فعلا بدون نتیجه بوده است.
🔶 گفتنی است در زمینه زندانیان، اسرائیل با آزادی زندانیان با جرائم سنگین مخالفت کرده یا آن را مشروط به عدم ورود به غزه و کرانه باختری دانسته است.
🔶 در زمینه مکانیزم کمکها نیز رژیم صهیونیستی حاضر به ارسال کمک به شمال غزه نیست و میگوید کمکها فقط در جنوب توزیع شود و به کمکها نیز باید ردیاب متصل شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: محلل
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#طوفان_الاقصی #فلسطین
#رژیم_صهیونیستی #قرآن
✅ نظریه ای قرآنی که منجر به طوفان الاقصی شد!
🔶 با دو فلسطینی حمساوی به جنوب کشور آمده ام و در خلال ارایه ها برایم سوالاتی پیش آمده درباره نوع تربیت دینی ما که به بهانه های مختلف از قرآن فاصله گرفته ایم! نخبگان ما هم به اسم کار فکری همه چیز میخوانند بجز قرآن و مجموعا برای کتابی که بدیل و شبیهی در عالم ندارد «بدیل سازی» کرده ایم!
🔶 عبدالرحمن که ده سال در زندان های رژیم اشغالگر قدس بوده و هم بندی ابو ابراهیم سنوار، خیلی محکم می گفت: ایشان به یک نظریه قرآنی درباره یهود قایل بود و همواره تاکید داشت که در اولین فرصت که بتوانیم این کار را بکنیم به این نظریه عمل خواهیم کرد: نظریه ای که در آیه ۲۳ سوره مائده بیان شده و در سخن محمد ضیف پس از طوفان الاقصی نیز بود.
🔶 بر اساس این نظریه ما نباید از آنها بترسیم و اتفاقا باید با قدرت به آنها حمله کنیم و شک نکنیم که اگر ما بزنیم در درون آنها ترس را می کاریم و آنها را دچار فروپاشی درونی می کنیم و حالا که زدیم داریم می بینیم که مجبور به آوردن نیرو از کشورهای دیگر شده اند. سران شان دنبال مقصرند و برای دفاع از خود دنبال وکیل و برای آرامش دنبال روان شناس هستند! آنقدر اختلاف بالا گرفته که گانتز عضو شورای جنگ بدون اجازه نتانیاهو به آمریکا و انگلیس رفته و میزان درگیری داخلی بالاست.
🔶 او با ایمان کامل در آخر کلامش تاکید می کرد که «شک نکنید» ما پیروز این معرکه هستیم و این عملیات آغازی بر پایان این رژیم خونریز خواهد بود... و من شیفته این ایمان به قدرت الهی شده بودم و در فکر این تمثیل که: جهاد توفیق خواص است که بالای قله امت و تعدادی اندک هستند.
🔶 محکم می گفت وقتی غزه که اندکی بیش از یک درصد فلسطین است کاری کرده که رژیم به ذخایر سلاح آمریکا نیازمند شده ببینید اگر کشورهای اسلامی تکان بخورند این کیان موهوم چند روزه به پایان میرسد! می گفت در آخرین پیامها که از سران حماس آمده گفتند نگران ما نباشید ما محکم می ایستیم ... فقط به مردم و زنان و کودکان کمک کنید. از خیانت کشورهای عربی و اسلامی بشدت ناراحت بود و از حمایت صادقانه ایران متشکر...
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا کمیلی
🆔 @tahlil_shjr