#مرزبندی_با_دشمن
#عزت_ملی #مقاومت
#ضدانقلاب
✅ سرخوردگی اپوزیسیون از قدرتنمایی ایران و ناکامی اسرائیل
🔶 «همۀ امید براندازان این بود که اسرائیل و آمریکا در مقطعی با جمهوری اسلامی وارد جنگ شوند و جمهوری اسلامی هم سقوط کند. اما الآن متوجه قدرت جمهوری اسلامی شدهاند». هوشنگ امیر احمدی درباره حمله بیسابقه ایران به اسرائیل اظهار کرد: متاسفانه اکثر تحلیلگران مخالف حکومت و سپاه، مشغول شمردن درختها شدند و جنگل را ندیدند. از دید راهبردی، جمهوری اسلامی حرکت مهمی انجام داد. نفس همین حرکت مهم بود چراکه اعتماد به نفس و عزت مردم ایران را احیا کرد.
🔶 من شخصا این حرکت را در جهت عزت کشور دیدم. از این به بعد قرار نیست ایران صرفا بایستد و دفاع یا مقاومت کند. الان به نظر میرسد که ارادۀ زدن اسرائیل، حتی قبل از اینکه او ما را زده باشد، ایجاد شده. صلح و ثبات فقط از طریق قدرت و قوت به وجود میآید. آنچه جمهوری اسلامی انجام داد، بازی قدرت برتری بود. اسرائیلیها به اصطلاح در پلۀ سوم بازی قدرت بودند و ایران در پلۀ دوم با اسرائیل مبارزه میکرد، ولی الان جمهوری اسلامی هم پا بر پلۀ سوم گذاشته. ممکن است اسرائیل یک پله برود بالاتر. در این صورت ایران هم بالاتر میرود. پلۀ آخر هم یعنی بمب. بازدارندگی نهایتا باید به بمب هستهای برسد.
🔶 ایران بازی قدرت سطح بالاتری را آغاز کرد. قطعا قدرتنمایی اخیر موجب شده آمریکا و اسرائیل و غیره بیش از قانع شوند که ایران یک قدرت مهم در این منطقه است. ایران بازی قدرت را به خوبی انجام داد. نشان داد میتواند به اسرائیل لطمۀ اساسی بزند و تفکر راهبردیاش در حال تغییر است. یعنی دیگر آن صبر و تحمل سابق را ندارد و ممکن است رفتار هجومی در پیش بگیرد. اکثر براندازان، خواستار حملۀ اسرائیل یا آمریکا به ایران هستند. حملۀ جمهوری اسلامی به اسرائیل، این افراد را خیلی مأیوس کرده. از یکسو میگویند حمله به اسرائیل مهم نبود، از سوی دیگر دوست داشتند اسرائیل حملۀ گستردهای به ایران میکرد.
🔶 اینها دشمن ایران و ستون پنجم دشمنان ایراناند. ضد وطناند. الان هم چون اسرائیل باخته، خیلی عصبی و مأیوسند. مخصوصا سران شان که دیگر نمیدانند چه باید بگویند. پس از حملۀ اسرائیل هم، ابتدا خیلی اظهار خوشحالی کردند. وطنفروشاند و خوشحال شدند. اما چند ساعت بعد، وقتی که متوجه شدند اسرائیل شقالقمر نکرده، دلخور شدند و ادعا کردند آمریکا و اسرائیل هم با جمهوری اسلامی ساختهاند و دارند با هم میخورند!
🔶 اینها نیرویی هستند که نه تجزیه و تحلیل دارند، نه وطنپرستاند. نیروی برانداز به فاجعه تبدیل شده. تقابل نظامی ایران و اسرائیل، این نیروی برانداز را کلاً تمام کرد؛ چون همۀ امیدشان این بود که اسرائیل و آمریکا وارد جنگ شوند و جمهوری اسلامی سقوط کند و اینها هم بیایند قدرت را در دست بگیرند. اما الآن متوجه قدرت جمهوری اسلامی شدهاند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#وعده_صادق #جهاد_تبیین
#ایران_قوی #نظم_نوین_جهانی
✅ عملیات وعدۀ صادق، در انتظار «تبیین» و «تکمیل»
1️⃣ حدود یکدهه است که رهبر معظم انقلاب، در مناسبتهای مختلف و به بهانههای گوناگون، از ورود جامعۀ بین الملل به یک «پیچ مهم تاریخی» خبر میدهند، از شکلگیری نظمی نوین در جهان سخن میگویند و بر ضرورت آمادگی ایران اسلامی برای عبور موفق از آن پیچ و نقشآفرینی در این نظم تأکید میکنند؛ خبر، سخن و تأکیدی که تحلیل تفصیلی آن، یکی از مهمترین نیازهای معرفتی امروز ماست.
2️⃣ بدونشک افول بلوک تمدنی غرب با سردمداری «آمریکا»، بهموازات قدرتیافتن «ایران» در قلب محور مقاومت، یکی از مهمترین شاخصههای «نظم نوین جهانی» است؛ شاخصهای که میتوان «عملیات وعدۀ صادق» را مهمترین دلیل صدق آن دانست؛ چنانکه بعد از این عملیات، دیگر نه فقط تحلیلگران فهیم و رصدپیشگان هوشیار، بلکه حتی بخش قابلتوجهی از افکار عمومی نیز وجوه شفافی از «ایران قوی» را با همۀ وجود لمس کردند.
3️⃣ هرچند اجمالا میبینیم و میدانیم که ایران اسلامی با موفقیت در «عملیات وعدۀ صادق» توانست از موازنۀ قدرت در منطقه تعریف متفاوتی ارائه داده و به همۀ بازیگران بین المللی معادلۀ جدیدی را تحمیل کند، اما حقیقت آن است که جز با فاصلهگرفتن از این نقطۀ عطف تاریخی در محور زمان، نمیتوان عظمت و اهمیت واقعی آن را دریافت. به بیان دیگر، این آیندگان هستند که میتوانند درک درستی از واقعیت این عملیات پیدا کرده و به نقش آن در شکلگیری «هندسۀ جدید جهان» پی ببرند.
4️⃣ اگر بخواهیم کمی به واقعیت «عملیات وعدۀ صادق» نزدیک شویم، باید اولا عقبۀ آن در گام اول انقلاب را ببینیم و ثانیا فهم شفافی از آثار و ثمرات آن در گام دوم داشته باشیم. این عملیات، نه یک اتفاق ناخواسته، اقدام انفعالی، واکنش ناگهانی یا حرکت کور، بلکه نتیجۀ طبیعی موفقیت رهبر معظم انقلاب در به ثمر رساندن پروژۀ «ایران قوی» است؛ پروژهای که بدونشک جایگاه کشور در «نظم جدید جهانی» را تضمین کرده و حرکت انقلاب برای رسیدن به «تمدن نوین اسلامی» را شتاب خواهد داد. آری؛ بعد از عملیات وعدۀ صادق، دیگر اثبات اینکه «نزدیک قلهایم» سخت نیست.
5️⃣ مهمترین سؤالی که بعد از «عملیات وعدۀ صادق» باید به آن پاسخ داد این است که: وظیفۀ ما در این مقطع تاریخی چیست؟ در پاسخ به این سؤال به دو مورد میتوان اشاره کرد:
🔶 الف. تبیین عملیات:
واقعیت آن است که ما نه تنها در روایت موفقیتهای خود، خلق «پیوست رسانهای» برای آنها و ایجاد ارزش افزودۀ ملی از این طریق ضعیفیم، بلکه حتی نمیتوانیم جلوی وارونهسازی آنها توسط دشمن را هم بگیریم؛ و این همان نقیصهای است که جز با ورود جدی به عرصۀ «جهاد تبیین» و استفادۀ هوشمندانه از ابزار «هنر» ـ همانکه تأثیرش از موشک و پهپاد بیشتر است ـ جبران نخواهد شد.
🔶 ب. تکمیل عملیات:
جمهوری اسلامی با «عملیات وعدۀ صادق»، هیمنۀ سختافزاری آمریکا و اسرائیل را شکست و به موفقیتی بزرگ دست یافت. اما تا نتواند «هیمنۀ نرمافزاری دشمن» را هم بشکند، نه به هدف اصلی خود یعنی تبدیلشدن به یک قطب تمدنی دست خواهد یافت و نه میتواند انتقام حقیقی شهدایی مثل حاج قاسم عزیز را بگیرد.
🔶 آری؛ دانشمندان متعهد ایران اسلامی در عرصۀ «علوم فنی»، با راهبری نیروهای نظامی و امنیتی کشور، کار خود را به بهترین شکل ممکن انجام دادهاند. حال مبادا که دانشمندان عرصۀ «علوم انسانی» در حوزه و دانشگاه، با غفلت از اسلامیسازی این علوم و با ناتوانی در حل چالشهای فرهنگی کشور ـ مثل چالش تحمیلی «حجاب» ـ از این قافلۀ نورانی عقب افتاده و در زمینهسازی برای «طلوع خورشید ولایت عظمی ارواحنا فداه» دچار کوتاهی شوند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای سید محمدحسین دعائی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#رسانه #وعده_صادق
#رژیم_صهیونیستی
✅ افسانه سرایی های غربی
1️⃣ هیچ یک از موشکهای شلیکی از جنگنده دشمن به هدف نرسیدند و همگی در عراق منهدم شده و وارد ایران نشدند. افسانهسراییهای رسانههای دشمن در خصوص عبور موشکها و اصابت به رادار S300 کذب محض است و آسیب جزئی به رادار نیز به هیچ وجه توسط موشک نبوده است. حجم تلاش برای پیروزنمایی رژیم در این نبرد توسط رسانههای فارسی زبان معاند عجیب و غریب است.
2️⃣ هیچ پرتابهای از سوی جمهوری آذربایجان نیامده و درگیری پدافند تبریز با کوادی مستقل بود.
3️⃣ در تحلیلها میگویند " هدف تلآویو ارسال این پالس به تهران بوده که با زدن پدافند نطنز میتواند از این مسیر عبور کرده و به آن برسد و در این خصوص در برابر پیام وعده صادق که همان آسیبپذیری رژیم و توانایی عبور از ۱۰۰ درصد توان پدافندی ۸ کشور با کمتر از ۴۰ درصد توان آفندی است، موازنه ایجاد کند و بگوید ما هم با موساد و ارتش (دو بال عملیات شکست خورده فوق) دسترسی داریم" این تحلیل درست است اما مسئله این است که اساسا سناریوی عملیاتی آنها ناکام ماند تا قرار باشد پیامی راهبردی در تهران دریافت شود! پیام دریافتی، متناسب با اهداف پنهان، ماهیت و تحقق عملیات آنها است نه افسانههای رسانهای.
4️⃣ با اطلاع از برخی ابعاد پیدا و پنهان هر دو عملیات وعده صادق و خبط رژیم، میگویم که وعده صادق چه از حیث طراحی عملیاتی و اجرای آن و چه از حیث اثرات راهبردیِ پساعملیات چند ده پله بالاتر است. پس نگران دروغپردازیهای دشمن نباشید. اینکه رسانههای غربی و فارسی زبان بیش از خود رسانههای و حتی مقامات رژیم بر عملیات فوق مانور میدهند سند محکمی مبنی بر شکست آنها و تلاش برای مسلط نشان دادن خود بر اوضاع و انحراف افکار عمومی جهانی و منطقهای و ایرانی هستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: محلل
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#روابط_خارجی
#طوفان_الاحرار #تنبیه_متجاوز
#پاکستان #مبارزه_با_تروریزم
✅ آیا تله مبارزه با تروریزم روابط ما با پاکستان را جهت میدهد؟!
🔶 هر چند دولت جدید پاکستان هنوز به طور کامل مستقر نشده ولی سفر آقای رییسی بعد از یک دوره پرتلاطم سیاسی این کشور یک امتیاز برای دولت جدید آن نیز محسوب میشود. این یک واقعیت است که رابطهی با ایران در این کشور به افزایش محبوبیت دولتمردان آن کمک میکند و شاید برای دولتی که پس از حذف ناعادلانه چهره محبوبی مثل عمران خان روی کار آمده این اقدام یک فرصت باشد.
🔶 در هیچ کشوری از دنیا نمیتوان شاهد چنین استقبالی از رئیس جمهور ایران بود که مردم به صورت خودجوش و نه حکومتی به میدان بیایند و حتی شهرهای بزرگی مثل لاهور بخاطر این استقبال تعطیل بشوند. متاسفانه حتی حزب اللهی های ما هم با شنیدن این حرفها تعجب میکنند چرا که از ظرفیت الهام بخش ما در آنجا خبر ندارند.
🔶 حمله موشکی ایران به رژیم هم در افزایش این شور و حال در شرایط کنونی موثر بوده هر چند برای مردم بیرون ایران که در جریان تقسیم بندی های داخلی ما نیستند فرق زیادی بین روسای جمهور نیست و همین استقبال را تقریبا از آقای روحانی نیز کردند کما اینکه در اندونزی هم شاهد استقبال گرم مردم آنجا از آقای خاتمی و احمدی نژاد بودیم چرا که هر دو نماینده جایی بنام جمهوری اسلامی ایران هستند.
🔶 حال سوال این است که آیا عزم جدی واقعی نیز در هر دو کشور برای توسعه روابط وجود دارد؟ در مطالب قبلی به رابطه دلی پررنگ و عملی کمرنگ دو کشور پرداخته ام ولی امیدوارم این اولین گام دولت رییسی در توسعه روابط به خروجی های عملی منجر شود خصوصا که دولت نوازها نوعا به سعودی دلخوش است و همین هفته قبل بود که سران آن کشور با سرمایهگذاری ۷ میلیارد دلاری که گفته میشود تا ۳۰ هم قابل افزایش است به آنجا سر زدند که البته در عالم واقع این رقابت قابل حذف نیست.
🔶 آیا کشور ما در تله «درگیری با تروریزم» که مطلوب آمریکا برای سرد کردن روابط ماست و اتفاقا با توسعه روابط تجاری تا حد زیادی مرتفع میشود، میافتد یا بر فرصت روابط اقتصادی و تبادل انرژی که مورد نیاز شدید اقتصاد پاکستان است پافشاری خواهد کرد؟ باید منتظر ماند و عزم عملی طرفین را نیز دید...
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علیرضا کمیلی
🆔 @tahlil_shjr
ناگفتههای مهم از حمله انتقامی سپاه به اسرائیل.pdf
408.2K
#عزت_ملی
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#وعده_صادق
#حمله_به_کنسولگری_ایران
✅ ناگفتههای مهم از حمله انتقامی سپاه به اسرائیل
🔶 سپاه در این عملیات از تجهیزات معمولی و شناخته شده خود استفاده کرد که عمدتاً اطلاعات پروازی آنها قبلاً هم توسط دشمن دریافت شده بود اما رژیم صهیونیستی با توجه به قرارگیری در موضع دفاعی ناچار شد از هر آنچه خودش و شرکای دیگرش داشتند برای دفاع در برابر حمله پرحجم ایران استفاده کند که سبب افشای اطلاعات مختلفی از توان عملیاتی آنها شد.
🔶 از همه مهمتر این بود که چه تعداد پرتابه موفق به مصرف کردن موشکهای آماده شلیک دشمن شد. طبعاً اگر جمهوری اسلامی ایران قصد گسترش درگیری را داشت، با به اتمام رسیدن توان درگیری سامانه پدافندی دشمن، تازه زمان شخم زدن سرزمین های اشغالی در نواحی مختلف فرا رسیده بود.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#وعده_صادق #تنبیه_متجاوز
#طوفان_الاحرار #روشنگری
✅ پیچیدگی تدبیر ایران؛ دردناکتر از اصابت موشک
🔶 جمهوری اسلامی ایران می توانست:
🔻به جای ۴۰۰ صد موشک و پهپاد، ۴۰۰۰ فروند موشک و پهپاد شلیک کند.
🔻به جای تسلیحات متوسط، از موشک ها و پهپاد های فوق مدرن استفاده کند.
🔻به جای چند ساعت عملیات، ظرف چند دقیقه ضربه بزند.
🔻به جای خبر دادن و همه را حساس کردن، غفلتا و دفعتا بزند.
🔻به جای پایگاه های مهم نظامی اسرائیل، تل آویو و حیفا و دیمونا را در هم بکوبد
🔻و به جای این که از فاصله ۱۵۰۰ کیلومتری شلیک کند، عملیات را به متحدانش بسپارد.
🔶 اما ایران، غریب ترین، نامتعارف ترین، پیچیده ترین، دشوارترین، و در عین حال تاثیر گذار ترین کار را با حداقل توانمندی هایش انجام داد. ایران می توانست مُشت خود را در همین ضربه اول باز کند و فقط برای یک بار، درد را به اسرائیل بچشاند. اما این ضربه هر قدر عمیق، تمام می شد و دشمن به آسودگی پس از دریافت ضربه می رسید. ایران، مُشت خود را باز نکرد و دشمن را در هراس و خماری عمیق فرو برد. دشمن هم درد کشید، تحقیر شد و هیبتش فرو ریخت، و هم نمی داند نیش و نشتری که نوک آن بر پیکرش نشست، تا کجا و چقدر می تواند عمق پیدا بکند.
🔶 شمشیر هیبت و هراس افکنی ایران، همچنان بالای سر اسرائیل خواهد ماند و این، کُشنده تر است. این ابهام راهبردی در حالی است که تازه، دست ایران برای زدن ضربات مستقیم باز شده است. اینها که گفته شد، شاید تحلیلی ابتدایی و ناقص، از بیانات امروز رهبر انقلاب، در دیدار جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح است:
🔻"بهلطف خداوند نیروهای مسلح در قضایای اخیر، چهره خوبی از تواناییها و اقتدار خود و همچنین یک چهره ستودنی از ملت ایران به نمایش گذاشتند و ظهور قدرت اراده ملت ایران در عرصه بینالمللی را به اثبات رساندند.
🔻دستاوردهای اخیر نیروهای مسلح موجب ایجاد احساس شکوه و عظمت درباره ایران اسلامی در چشم جهانیان و ناظران جهانی شده است.
🔻موضوعِ تعداد موشکهای شلیک شده و یا موشکهای به هدف اصابت کرده -که طرف مقابل بر روی آنها متمرکز شده- موضوع دست دوم و فرعی است.
🔻موضوع اصلی، ظهور قدرت اراده ملت ایران و نیروهای مسلح در عرصه بینالمللی و اثبات آن است، که ناراحتی طرف مقابل نیز از همین موضوع است.
🔻حوادث گوناگون، با هزینه و دستاورد همراه هستند و مهم آن است که با تدبیر، از هزینهها کاسته و بر دستاوردها افزوده شود و این کاری است که نیروهای مسلح در حوادث اخیر به خوبی انجام دادند".
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد #عزت_ملی
#روابط_خارجی
#امنیت #وعده_صادق
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
✅ بازخورد اقتصادی عملیات وعده صادق
🔶 امنیت به منزله زیربنای رشد و توسعه اقتصادی، ماحصل عقلانیت در بسیاری از جنبههای حاکمیت، به ویژه پیوند دیپلماسی و میدان است. نه برجام و دیپلماسی بدون عقبه قدرت نظامی به تنهایی میتواند امنیتافزا باشد و نه دیپلماسی بدون قدرت میدان میتواند حرف حاکمیت را در میز مذاکره بر روی کرسی بنشاند. این همافزایی قدرت میدان و قدرت سیاست خارجی است که با ایجاد آرامش پیرامون محیط امنیت ملی زیربنای توسعه را فراهم میکند. از این منظر چنانچه کشوری بتواند به بازدارندگی و اقتدار کامل برسد، در این صورت اعتماد سرمایهگذار خصوصی و دولتی را جذب کرده و موتور اقتصادش را به حرکت در آورده است.
🔶 نکته مهم این است که اگر قدرت میدان و دیپلماسی و همافزایی آنها در جهت ارتقای سطح بازدارندگی به گونهای باشد که سایه جنگ را دور کند، حتی تحولات، آشوبها و ناامنیهای داخلی نیز به راحتی نمیتواند زمینهساز دفع یا فرار سرمایه شود. چه اینکه بسیاری از کشورها هستند که با وجود ناامنیهای متعدد داخلی و پیرامون، از آن نظر که توانستهاند سطح بالایی از بازدارندگی را ایجاد کنند، مقصد بسیاری از سرمایهگذاریها شدهاند.
🔶 در خصوص آمریکا در جنگ جهانی نیز همین است. آنجا که آمریکاییها با انتفاع حداکثری در جنگ جهانی و استفاده از بمب اتم سطح اقتدار و بازدارندگی خود را چنان بالا بردند که زیربنای جذب سرمایهگذاری عمده جهانی را در دهههای بعد فراهم کردند. بخش زیادی از تلاطمات بازارهای مالی و اقتصاد ایران نتیجه انتظارات تورمی از بُعد سیاسی و امنیتیِ متأثر از تحولات منطقه و جهان است. بدیهی است که عمده مخاطرات سیاسی و امنیتی پیرامون محیط امنیت ملی ایران از ناحیه تخاصم آمریکا و رژیم صهیونیستی است.
🔶 درباره ایران، چنانچه تهران بتواند در مقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی سطح بازدارنگی را ارتقا دهد و سایه جنگ را از کشور دور کند، این پیام به فعالان اقتصادی مخابره میشود که حاکمیت در تأمین امنیت در اوج اقتدار است و این دقیقاً یعنی ایجاد اطمینان برای جذب سرمایههایی که به ترسو بودن معروف هستند. ایران با حمله به عینالاسد در سال ۱۳۹۸ و با عملیات وعده صادق در برابر هر دو کشور متخاصم به سطح بالایی از بازدارندگی و توان تولید امنیت رسید و زمینه را برای جذب سرمایهگذاری در سالهای آتی فراهم کرد.
🔶 اکنون اگرچه شاهد تلاطمهای بازارهای مالی در کوتاهمدت هستیم؛ ولی تردید نکنیم که در صورت حفظ بازدارندگی، بازارها و اقتصاد پیام لازم را دریافت میکنند و در بلندمدت به اقتدار تولید شده از عملیات وعده صادق واکنش مثبت نشان خواهند داد و مسیر رسیدن به توسعه هموارتر خواهد شد. از آن طرف رژیم صهیونیستی با از دست دادن اقتدار و بازدارندگی، جذابیت خود را برای سرمایهگذاری از دست خواهد داد و اقتصاد آن آسیبپذیر خواهد شد.
🆔 @tahlil_shjr
#سبک_زندگی
#حجاب #روشنگری
#مطالبه_گری
✅ دست برتر مردم در حجاب
1⃣ خاطرتان هست رهبری انقلاب فرمود بی حجابی گناه سیاسی است؟ آن روی دیگر این سخن چیست؟ جماعتی ناجوانمردانه در کمین زنان و دختران ما نشسته اند که غرض شان فراتر از برچیدن پوشش آنهاست و صبح تا شب ذهن و قلب زنان ما را زیر آماج بمباران های رسانه ای و فرهنگی برده اند. پوشش جامعه ایرانی را باید با این سطح از هجمه بی امان دشمن تحلیل کرد. آنگاه روشن می شود که در ابعاد جامعه زنان و دختران ما چه مبارزه و مقاومتی صورت گرفته است.
2⃣ مسئولین دولتی و انتظامی می گویند 99 درصد افراد مکشفه بعد از تذکر مجریان قانون حجاب خود را اصلاح می کنند. این یعنی مردم ما سَرِ جنگ با قانون ندارند. اگر قانون روشن باشد و دقیق و مدبرانه اجرا و نظارت شود، جامعه همراهی می کند.
3⃣ این روزها در فضای مجازی گفت وگوی جدی درباره سبک برخورد با بدحجابی است. برخی در دفاع از اقدامات سلبی و عده ای نیز در نقد آن می گویند و می نویسند. اما فصل مشترک همه آنها دغدغه حجاب است. بجز جریان مطرود خارج نشین، کسی از اباحه گری و کشف حجاب دفاع نمی کند و بحث بر سر نحوه اصلاح و ارتقای حجاب است.
4⃣ وضعیت بدحجابی در جامعه ما نه خدای نکرده مرتبط به بی حیایی و بی عفتی است و نه تقابل های سیاسی. برخلاف تصور ضدانقلاب حجاب در جامعه ما امری مرتبط به سبک زندگی است و به همین دلیل است که بارها شاهد بودیم زنان و دختران ما در هر سطحی از حجاب در بزنگاه های سیاسی پای کار انقلاب و در ایام معنوی سال، اهل تهجد و عبادت و مناجات هستند.
5⃣ مجموعه نظرسنجی های موجود در نهادهای مختلف نشان می دهد اکثریت قریب به اتفاق مردم ما معتقد به حجاب هستند و بر الزام قانونی حجاب تاکید دارند و حتی شل حجاب ها نیز همین که دارند را حجاب می دانند.
❇️ تا اینجای ماجرا مردم؛
❇️ و اما عملکرد مسئولین:
1⃣ کمیسیون فرهنگی مجلس اعلام کرد از 32 دستگاه اجرایی کشور که دارای وظایف قانونی در حوزه عفاف و حجاب هستند مطالبه کرده است تا نسبت به عملکرد خود پاسخ دهند. نتیجه این گزارش نشان می دهد 19 دستگاه با دهن کجی هیچ توضیحی ندادند و باقی نیز جز 4 یا 5 دستگاه وظایف خود را ناقص اجرا کردند. چرا؟
2⃣ ترک فعل دستگاه های اجرایی جرم نیست؟ مدعی العموم نباید وارد شود؟ سخنگوی دستگاه قضائی صریحا اعلام کرده است دستگاه های اجرایی وظیفه قانونی خود را در قبال حجاب انجام ندادند. خب؟ قدم بعدی چیست؟ چرا برخورد نمی شود؟
3⃣ فراجا تنها دستگاهی است که وظیفه اقدام سلبی دارد. در این میدان نیز به تنهایی پیشرو است. اما آیا فراجا به تجهیزات و ابزار لازم برای اجرای وظایف خود مجهز است؟ آیا نباید حمایت شود؟
4⃣ چرا باید مجلس و دولت و دستگاه قضایی در تدوین و تصویب لایحه حجاب تا این اندازه تعلل به خرج دهند. هزینه این فرصت سوزی و پاسکاری های توجیه ناپذیر را چه کسی باید دهد؟ مردم؟
🔶 واقعیت اینست که مردم در ماجرای حجاب بسیار جلوتر از مسئولین هستند و به ناچار هزینه کم کاری دستگاه ها و گیجی در تصمیم گیری را نیز همین مردم می دهند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#غرب_شناسی #آمریکا
#اوکراین #دموکرات
✅ تصویب لایحه جنجالی اخیر در کنگره آمریکا چه معنایی دارد؟/ سرچشمه ترور در جهان
🔰 قسمت اول
🔶 مجلس نمایندگان آمریکا در جلسهای نادر و با حمایت گسترده نمایندگان دو حزب دموکرات و جمهوریخواه، بسته ۹۵ میلیارد دلاری حمایت از اوکراین، رژیم اشغالگر قدس و تایوان را تصویب کرد. نمایندگان کنگره این لوایح را تصویب کردند و اکنون این قانون برای نهایی شدن به سنای آمریکا میرود که اکثریت آن را دموکراتها در دست دارند. به این ترتیب پیش بینی میشود که این لایحه در سنا نیز تصویب و با امضای فوری بایدن اجرایی شود. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا که از سال گذشته از کنگره خواسته بود کمکهای اضافی به اوکراین را تأیید کند، در بیانیهای اعلام کرد: «این اتفاق در یک لحظه اضطراری به وقوع میپیوندد، زیرا اسرائیل با حملات بیسابقهای از سوی ایران و اوکراین با بمباران مداوم روسیه مواجه است.»
🔶 راهبرد کلان آمریکا در نظام بینالملل
واقعیت امر این است که لایحه تصویب شده اخیر درآمریکا، نقطه آشکارساز راهبرد کلان این کشور در بحرانسازی مزمن در نقاط گوناگون جهان محسوب میشود. رئیسجمهور آمریکا پیشتر گفته بود بعد از تصویب این بستههای کمکی در کنگره، بلافاصله اجرایی شدن آنها را امضا خواهد کرد. به این ترتیب، دولت بایدن تلاش میکند آتش جنگ را در سه نقطه حساس راهبردی در جهان شعله ور نگاه دارد. در چنین شرایطی قطعا واشنگتن نه تنها تبدیل به حامی جنگ، بلکه تبدیل به طرف اصلی آن خواهد شد. نکته وقیحانه اینکه در این لوایح ۶۰.۸۴ میلیارد دلار برای جنگ اوکراین و ۲۶ میلیارد دلار شامل ۹.۱ میلیارد دلار تحت عنوان موارد بشردوستانه! برای کمک به اسرائیل در نظر گرفته شده است.
🔶 در حالی که نسل کشی آشکار رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه و محاصره غذایی کودکان و زنان این منطقه، حتی برخی کشورهای بی طرف را نیز به اعتراض واداشته است، نمایندگان دوحزب دموکرات و جمهوریخواه کمک مالی خود به رژیم منحوس صهیونیستی را در قالب بشردوستانه! توجیه کرده اند! این سخیفترین و وقیحانهترین روایتگری معکوس از تحولات جاری در نظام بین الملل توسط جریان سلطه محسوب میشود.
🔶 واکنشها به اقدام جنجالی کنگره
ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، در واکنش به این خبر با قدردانی از کنگره آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «من از مجلس نمایندگان ایالات متحده، هر دو طرف و شخصاً رئیس مایک جانسون به خاطر تصمیمی که تاریخ را در مسیر درست نگه میدارد، سپاسگزارم.» زلنسکی تأکید کرد که تصویب این حمایت مالی «جنگ را از گسترش باز میدارد و جان هزاران انسان را نجات میدهد! این در حالیست که کرملین اعلام کرد که این لایحه باعث «ویرانی» و مرگ بیشتر در اوکراین میشود.
🔶 بدیهی است که اوکراین مبلغ اختصاص داده شده را در عرصه دفاع و پدافند هزینه نمیکند، بلکه از ان در مسیر تقابل و اقدام علیه مسکو استفاده خواهد کرد. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز شنبه به خبرگزاری تاس روسیه گفت که روسیه با اقداماتی در راستای منافع خود پاسخ خواهد داد. او همچنین گفت قانونی که به دولت ایالات متحده اجازه میدهد داراییهای توقیف شده روسیه را مصادره کند و آنها را برای بازسازی به اوکراین منتقل کند، وجهه ایالات متحده را خدشه دار میکند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#اقتصاد #رژیم_صهیونیستی #فلسطین #غرب_شناسی #آمریکا #اوکراین #دموکرات ✅ تصویب لایحه جنجالی اخیر در
#اقتصاد
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#غرب_شناسی #آمریکا
#اوکراین #دموکرات
✅ تصویب لایحه جنجالی اخیر در کنگره آمریکا چه معنایی دارد؟/ سرچشمه ترور در جهان
🔰 قسمت دوم
🔶 نکته مهمتر در این میان، واکنش جلاد غزه یعنی بنیامین نتانیاهو بوده است! این فرد قاتل و منفور قدردانی از تصویب این کمکها در شبکه ایکس (توئیتر سابق) نوشت که این اقدام نشان دادن «حمایت محکم دو حزبی از اسرائیل و دفاع از تمدن غرب است.» در نابودی و اضمحلال تمدن غرب همین بس که فردی مانند نتانیاهو از آن در پیام خود تمجید میکند! همچنین به بهانه حمایت از تایوان در برابر تهدیدات چین در اقیانوس هند و آرام نیز ۸.۱۲ میلیارد دلار تصویب شد. این به معنای تمرکز بیشتر چین بر تهدید تایوان و احتمال بروز منازعات جدید در شرق آُسیاست. ایجاد ناامنی درحیاط خلوت چین، یکی از اقدامات مشترک و دو حزبی دموکراتها و جمهوریخواهان آمریکاست.
🔶 برخی از جمهوریخواهان پیش از این مخالفت شدید خود را با کمکهای بیشتر به اوکراین اعلام کردهاند و برخی معتقدند که ایالات متحده نمیتواند با توجه به افزایش بدهی ملی ۳۴ تریلیون دلاری خود، از عهده آن برآید. آنها همچنین بارها مایک جانسون، رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان، را تهدید به برکناری کردهاند. منتقدان داخلی این لوایح در آمریکا، معتقدندکه تعهدت مالی واشنگتن در این برهه زمانی، مقدمهای برای سقوط به بحران مالی بزرگتر است. آن هم در حالی که قیمت سوخت و مسکن در آمریکا رو به افزایش است.
🔶 با این وجود دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواهان در انتخابات آتی ریاست جمهوری، که نفوذ زیادی در این حزب دارد، جانسون حمایت کرد و روز پنجشنبه با انتشار پستی در شبکههای اجتماعی گفت که بقای اوکراین برای ایالات متحده مهم است. این سخنان ترامپ در واکنش به فشار سران حزب جمهوریخواه به وی در راستای ابراز حمایت کلی از اوکراین در جنگ با روسیه صورت گرفته است.
🔶 خلق بحرانهای مزمن راهبردی
استراتژی خلق و استمرار بحرانهای مزمن راهبردی در نظام بین الملل تبدیل به یک الگوی سیاست خارجی در آمریکا شده و هر دو حزب سنتی این کشور نیز به این الگو پایبند هستند. به عبارت بهتر، واشنگتن بحران زیست بوده و استمرار حیات مسموم خود در نظام بین الملل را در گروی تشدید و تقویت همین بحرانها میبیند. قطعا این رویکرد آمریکا، تبدیل به پاشنه آشیل واشنگتن در آیندهای نزدیک خواهد شد چنانچه جنگ افغانستان و اشغال عراق نیز چنین سرنوشتی را برای آمریکا ایجاد کرد. شکست آمریکا و غرب در جنگ غزه، جنگ اوکراین و مناقشه با چین در اقیانوس آرام قابل پیش بینی است.
🔶 در چنین وضعیتی صرفا هزینههای راهبردی و تاکتیکی ناشی از این شکست بر دوش آمریکا و بازیگرانی که کورکورانه در زمین آن بازی میکنند سنگینی خواهد کرد. قطعا دستان بازیگران نوظهور و قدرتهای جدید در نظام بین الملل در برابر بحران سازیهای مستمر کاخ سفید وکنگره در نظام بین الملل بسته نیست. بسیاری از محاسبات و پیش فرضهای واشنگتن در قبال نظم ادعایی غرب در جهان اکنون به چالش کشیده شده و برخی دیگر از این فرضیات نیز در آینده و در صحنه عمل ابطال خواهد شد. در این صورت مشاهده چهره نمایندگان کنگره و سران کاخ سفید (اعم از دموکرات یا جمهوریخواه) دیدنیتر از همیشه خواهد بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#اقتصاد #رژیم_صهیونیستی #فلسطین #غرب_شناسی #آمریکا #اوکراین #دموکرات ✅ تصویب لایحه جنجالی اخیر در
#اقتصاد
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#غرب_شناسی #آمریکا
#اوکراین #دموکرات
✅ تصویب لایحه جنجالی اخیر در کنگره آمریکا چه معنایی دارد؟/ سرچشمه ترور در جهان
🔰 قسمت دوم
🔶 نکته مهمتر در این میان، واکنش جلاد غزه یعنی بنیامین نتانیاهو بوده است! این فرد قاتل و منفور قدردانی از تصویب این کمکها در شبکه ایکس (توئیتر سابق) نوشت که این اقدام نشان دادن «حمایت محکم دو حزبی از اسرائیل و دفاع از تمدن غرب است.» در نابودی و اضمحلال تمدن غرب همین بس که فردی مانند نتانیاهو از آن در پیام خود تمجید میکند! همچنین به بهانه حمایت از تایوان در برابر تهدیدات چین در اقیانوس هند و آرام نیز ۸.۱۲ میلیارد دلار تصویب شد. این به معنای تمرکز بیشتر چین بر تهدید تایوان و احتمال بروز منازعات جدید در شرق آُسیاست. ایجاد ناامنی درحیاط خلوت چین، یکی از اقدامات مشترک و دو حزبی دموکراتها و جمهوریخواهان آمریکاست.
🔶 برخی از جمهوریخواهان پیش از این مخالفت شدید خود را با کمکهای بیشتر به اوکراین اعلام کردهاند و برخی معتقدند که ایالات متحده نمیتواند با توجه به افزایش بدهی ملی ۳۴ تریلیون دلاری خود، از عهده آن برآید. آنها همچنین بارها مایک جانسون، رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان، را تهدید به برکناری کردهاند. منتقدان داخلی این لوایح در آمریکا، معتقدندکه تعهدت مالی واشنگتن در این برهه زمانی، مقدمهای برای سقوط به بحران مالی بزرگتر است. آن هم در حالی که قیمت سوخت و مسکن در آمریکا رو به افزایش است.
🔶 با این وجود دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواهان در انتخابات آتی ریاست جمهوری، که نفوذ زیادی در این حزب دارد، جانسون حمایت کرد و روز پنجشنبه با انتشار پستی در شبکههای اجتماعی گفت که بقای اوکراین برای ایالات متحده مهم است. این سخنان ترامپ در واکنش به فشار سران حزب جمهوریخواه به وی در راستای ابراز حمایت کلی از اوکراین در جنگ با روسیه صورت گرفته است.
🔶 خلق بحرانهای مزمن راهبردی
استراتژی خلق و استمرار بحرانهای مزمن راهبردی در نظام بین الملل تبدیل به یک الگوی سیاست خارجی در آمریکا شده و هر دو حزب سنتی این کشور نیز به این الگو پایبند هستند. به عبارت بهتر، واشنگتن بحران زیست بوده و استمرار حیات مسموم خود در نظام بین الملل را در گروی تشدید و تقویت همین بحرانها میبیند. قطعا این رویکرد آمریکا، تبدیل به پاشنه آشیل واشنگتن در آیندهای نزدیک خواهد شد چنانچه جنگ افغانستان و اشغال عراق نیز چنین سرنوشتی را برای آمریکا ایجاد کرد. شکست آمریکا و غرب در جنگ غزه، جنگ اوکراین و مناقشه با چین در اقیانوس آرام قابل پیش بینی است.
🔶 در چنین وضعیتی صرفا هزینههای راهبردی و تاکتیکی ناشی از این شکست بر دوش آمریکا و بازیگرانی که کورکورانه در زمین آن بازی میکنند سنگینی خواهد کرد. قطعا دستان بازیگران نوظهور و قدرتهای جدید در نظام بین الملل در برابر بحران سازیهای مستمر کاخ سفید وکنگره در نظام بین الملل بسته نیست. بسیاری از محاسبات و پیش فرضهای واشنگتن در قبال نظم ادعایی غرب در جهان اکنون به چالش کشیده شده و برخی دیگر از این فرضیات نیز در آینده و در صحنه عمل ابطال خواهد شد. در این صورت مشاهده چهره نمایندگان کنگره و سران کاخ سفید (اعم از دموکرات یا جمهوریخواه) دیدنیتر از همیشه خواهد بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی #مقاومت
#رسانه #وعده_صادق #مصر
✅ رفح؛ باتلاق صهیونیستها
🔶 ۱۹۸ روز ازعملیات طوفان الاقصی میگذرد و در این مدت شاهد شکستهای مستمر رژیم صهیونیستی بودهایم. این در حالی است که این روزها بحث حمله زمینی رژیم صهیونیستی به رفح نیز مطرح است.
🔶 دراین خصوص آقای اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس به صهیونیستها در خصوص تجاوز زمینی به رفح هشدار داده و تاکید کرده است که اگر دشمن به رفح حمله کند، مردم فلسطین پرچم سفید را بالا نخواهند برد و مقاومت، آماده دفاع از خود است.
🔶 یکی از نکات حائز اهمیت در خصوص موضوع حمله رژیم صهیونیستی به رفح این است که به نظر میرسد رژیم صهیونیستی در برآوردهای خود آمادگیهای به وجود آمده در مقاومت فلسطین را مورد توجه قرار نداده به عبارت دیگر نخست وزیر رژیم صهیونیستی تصور میکند که میتواند با شانتاژهای تبلیغاتی و رسانهای عملیات روانی خود را به پیروزی میدانی تبدیل کند اما واقعیت امر این است که آمادگیهای به وجود آمده در مقاومت قطعا به گونهای است که آنها آماده زدن ضربات واقعی و اساسی به رژیم صهیونیستی در عملیات احتمالی رفح هستند.
🔶 به این ترتیب با توجه به شکستهای متعددی که از سوی مقاومت فلسطین به رژیم صهیونیستی تحمیل شده و پس از عملیات موفقیتآمیز «وعده صادق» نیز اعتماد به نفس و خودباوری مقاومت نیز افزایش پیدا کرده شرایط برای حمله احتمالی اسرائیل به رفح دشوارتر به نظر می رسد؛ بنابراین باید توجه داشت که قطعا صحبتهای بنیامین نتانیاهو و پاسخ صریح آقای اسماعیل هنیه شرایط جدیدی را برای منطقه به وجود خواهد آورد که در آن، سلسله شکستهای رژیم صهیونیستی افزایش پیدا میکند.
🔶 لازم به یادآوری است که نخستوزیر رژیم صهیونیستی به دنبال جبران شکستهای خود در عملیاتهای گوناگون است. به همین دلیل به نظر میرسد ادعاهای مطرح شده از سوی آنها در صحنه میدانی، اجرایی نخواهد شد.
🔶 در این بین چنانچه رژیم صهیونیستی به عملیات نظامی نیز دست بزند، آمادگیهای لازم در مقاومت فلسطین کاملا مشهود است و ماشین جنگی رژیم صهیونیستی نیز حتما در رفح مانند غزه و خانیونس به ِگل خواهد نشست.
🔶 به نظر میرسد که باوجود برخی اختلافات تاکتیکی، رژیم صهیونیستی هیچ تحول راهبردی را بدون نظر موافق آمریکا انجام نخواهد داد و برخلاف اظهارنظرهای رسانهای و غیرموثق، قطعا رژیم صهیونیستی بخش عمدهای از موضوعات راهبردی خود را با آمریکاییها در میان میگذارد و آنها را درجریان اقدامات احتمالی خود قرار خواهد داد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای سید رضا صدرالحسینی؛ کارشناس روابط بینالملل
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#تحریم #منطقه
#پاکستان #امنیت
✅ تحلیلی اقتصادیِ سفر رئیسی به پاکستان
🔶 در یک دهه اخیر به خصوص بعد از شیوع کرونا، برونسپاری تجارت از نزدیک به عنوان یکی از مهمترین ویژگی های تجارت خارجی قرار گرفته است. به این معنا که کشورها، زنجیرههای تأمین کالاهای حیاتی و پایه تجارت خود را به کشورهایی میآورند که ازنظر ژئوپلوتیک، فکری و سیاسی بین آنها هم افزایی و همگرایی نزدیکتری وجود داشته باشد.
🔶 برای مثال در خصوص آمریکا دو کشور مکزیک و کانادا (هرکدام 15درصد) مجموعا 30 درصد از تجارت ایالات متحده را تشکیل می دهند و چین با 12درصد در رده سوم قرار دارد.
🔶 تمرکز اقتصادهای برتر دنیا بر دولت های همسایه به دلیل محدودیتهای تردد، افزایش هزینه حملونقل در مسافت های طولانی، تاثیر شوک های امنیت بین المللی بر کریدورهای تجاری و ارزان بودن تجارت در کشورهای نزدیک است.
🔶 در خصوص ایران، با وجود ظرفیت های عظیم منطقه ای و همسایگی با ۱۵ کشور و بازار بزرگ مصرف در این منطقه، یک نمونه منحصر به فرد در دنیا می باشد. اما متاسفانه یک دهه غفلت از ظرفیت های منطقه و برخی موانع باعث گردیده تجارت خارجی کشور نتواند ظرفیت های بالقوه خود را فعلیت بخشد.
🔶 درسه سال اخیر دولت سیزدهم فصل جدیدی از اصلاح و بهبود ساخت درونی تجارت خارجی با تمرکز بر کشورهای همسایه در شمال، و در جنوب با عربستان و اکنون نیز توجه به پاکستان، شروع کرده که می تواند در روند خنثیسازی تحریم ها موثر جلوه نماید. البته نگاه همه جانبه نگر دولت در توجه همزمان به شرق و عرب قابل تحسین و ستایش است که قطعا تاثیرات خود را در بلند مدت بر اقتصاد کشور نشان خواهد داد.
🔶 در خصوص پاکستان و ایران اگرچه سطح ۳ میلیارد دلاری تجارت دو کشور در برابر ظرفیت های موجود، بسیار ناچیز است اما خطوط لوله صلح، کریدورITI (اسلام آباد - تهران- استانبول) و کریدور سیپک CPEC (کریدور اقتصادی چین پاکستان) می تواند فتح باب اساسی در توسعه استان های همجوار دو کشور باشد تا ضمن انتفاع اقصادی دو ملت زمینه تامین امینت از طریق کاهش فقر را فراهم نماید. هر چند دخالت کشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای در مرزهای دو کشور برای مقاصد سیاسی و امنیتی، به عنوان بزرگترین مانع بر سر توسعه اقتصادی دو کشور قرار دارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی محمدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#وعده_صادق #وحدت
#عقلانیت_اسلامی
#تنبیه_متجاوز
✅ تجلی عقلانیت
🔶 عقلانیت گوهر ارزشمندی است که وجود آن در زندگی اجتماعی_ سیاسی میتواند در تدبیر درست امور یاریگر ما باشد. بسیاری از تلخ کامیها در جامعه به دلیل فقدان عقلانیت است. اظهارات، تصمیمات و اقداماتی که بیش از آنکه برخاسته از عقلانیت باشد، متأثر از عواطف و احساسات و منفعتها بوده و حاصلی جز متضرر شدن جامعه به همراه نخواهد داشت.
🔶 تصمیمات باید با شاخص عقلانیت سنجیده شود و اعتبار یابد. عقلانیت سیاسی به معنای آن است که در هنگام تصمیمگیری همه ابعاد موضوع و همه مؤلفههای مؤثر را مدنظر داشته باشیم. بیتوجهی به بعدی از مسئله تصمیم را ناقص خواهد کرد و اهداف محقق نخواهد شد. در این میان، پس از مشخص کردن پارامترهای مؤثر، باید میزان اثرگذاری آنها و همچنین وزن و اعتبار آنها را نیز مشخص و مبتنی بر آن اولویتبندی کرد. بدون تعیین اولویتها و تشخیص ندادن اصل و فرعها، تصمیمات ما یا از موضع انفعال خواهد شد یا از موضع انتحار و هر چه هست حاصل آن عقلانیت سیاسی نخواهد شد!
🔶 از عقلانیت در آموزههای دینی با عنوان تدبیر و حکمت یاد شده است و بر حکمرانه مطلوب آن «حکمرانه حکیمانه» نام نهادهاند. این منطق علاوه بر آنکه در کلام اهل بیت (ع) جاری است، در سیره نظری و عملی امامین انقلاب نیز مورد تأکید قرار گرفته و بارها به مناسبتهای مختلف به ابعاد آن پرداخته شده است.
🔶 رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی درباره حاکمیت عقلانیت در تصمیمگیریهای نظام اسلامی میفرمایند: «مبنای اقتدار در جمهوری اسلامی یک مبنای «عقلانیتی» است؛ یعنی ما اقتدار را بر اساس احساسات و عواطف و توهمات و مانند اینها دنبال نمیکنیم. محاسبه اقتدار ملی یک محاسبه عقلانی است؛ یعنی یک محاسبه درست و منطقی ... بعضیها اسم عقل و عقلانیت را که میآورند، منظورشان از عقلانیت ترسیدن است؛ وقتی میگویند عاقل باشید، یعنی بترسید، یعنی منفعل باشید، یعنی از مقابل دشمن فرار کنید! نه، ترسوها حق ندارند اسم عقلانیت را بیاورند. عقلانیت یعنی محاسبه درست. البته دشمن سعی میکند عقلانیت به آن معنای غلط را تلقین کند، بعضی هم نادانسته گاهی حرفهای دشمن را تکرار میکنند.»
🔶 عملیات شکوهمند «وعده صادق» تحقق عینی عقلانیت اسلامی بود که حاصل آن تنبیه متجاوز، شکست هیمنه توخالی دشمن، شادی دل ملت ایران و همه آنهایی که در سراسر جهان دل در گرو عدالت و انسانیت دارند، و ایجاد وحدت و انسجام ملی در کشور بود. نصرتی الهی که به برکت خون شهیدان، تعالی یافت و دشمن را مفتضح کرد. لذا انتظار است در سایر عرصهها نیز عناصر مسئول با بهکارگیری عقلانیت انقلابی، موجب شکست دشمن و کامیابی و پیروزی روزافزون و مداوم مردم ایران شوند.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#رژیم_صهیونیستی #وعده_صادق
#تنبیه_متجاوز #موشک_بالستیک
#حمله_به_کنسولگری_ایران
✅ بی بی سی: حمله بیسابقه ایران
از نظر نظامی- اطلاعاتی پُراهمیت است
🔶 «تحقیقات بیبیسی فارسی خسارتهای حمله ایران به پایگاه نواتیم اسرائیل را تأیید میکند». وبسایت بیبیسی نوشت: مقامات نظامی ایران میگویند حمله به اسرائیل را محدود نگه داشتند و اهداف حمله پایگاههای نظامی بودهاند، نه «مراکز جمعیتی و اقتصادی»...
🔶 ایران با ۱۷۰ پهپاد، ۱۲۰ موشک بالستیک و ۳۰ موشک کروز به اسرائیل و در سه بخش حمله کرد: ابتدا پرتاب پهپادهای انتحاری، سپس موشکهای کروز و در آخر، موشکهای بالستیک. صداوسیما، تصاویری از پهپادهای شاهد-۱۳۶، موشکهای کروز پاوه و موشکهای بالستیک عماد-۳ را نشان داد. رسانههای دیگر، از موشکهای خیبر شکن و قدر نیز نام بردند. پایگاه هوائی نواتیم، حمله به یکی از پایگاههای اصلی اسرائیل است؛ در ۲۰ کیلومتری مرکز هستهای دیمونا، و حمله به آن میتواند حامل پیامی تهدیدآمیز باشد. برخی از تحلیلگران نظامی چون عمر آشور، پروفسور مطالعات امنیتی- نظامی انستیتو دوحه، حمله ایران را هم از نظر نظامی و هم اطلاعاتی پراهمیت خوانده اند.
🔶 اهداف حمله ایران نشان میدهد، جدای از تواناییهای موشکی که همواره غرب از آن نگران بوده و در جریان برجام سعی کرد با قطعنامه ۲۲۳۱ آن را مهار کند، ایران شمال و تقریبا جنوب اسرائیل را هدف قرار داد. گستردگی حمله ایران حاوی این پیام است که به هر نقطهای از اسرائیل دسترسی دارد. این تعداد پهپاد و مسافت طی شده، در حملات پهپادی «بیسابقه» بوده است.
🔶 پایگاه نواتیم کانون اصلی بحثها درباره حمله بوده و در تصاویر ماهوارهای تغییرات آن مشهود است. طبق تصاویر ماهوارهای، دستکم در چهار نقطه از پایگاه نواتیم تغییراتی دیده میشود. پایگاه نواتیم پنج باند بزرگ پرواز در دو بخش شمالی و جنوبی دارد و محل مورد اشاره در باند جنوبی است. در تصاویر ۱۲ آوریل، در باند جنوبی پایگاه که آشیانه هواپیماهاست، هیچ تغییری دیده نمیشود. اما پس از حمله ایران، لکه بزرگی بر روی همان باند قابل شناسایی است که تقریبا تمام عرض ۲۳ متری آن را تقریباً پوشانده است.
🔶 به گزارش آسوشیتدپرس، در حمله ایران، بخشی از باند پرواز پایگاه هوائی نواتیم آسیب دیده است. ایران میگوید نواتیم، پایگاه جنگندههای اف-۳۵ رادارگریز اسرائیل است که در حمله به ساختمان کنسولگری در دمشق شرکت داشتند. عمر آشور، پژوهشگر ارشد نظامی میگوید اینکه «ایران از نظر اطلاعاتی، درباره مبدا حمله اشراف داشته، موضوع حائز اهمیتی است.» یکی دیگر از نقاطی که اصلیترین خسارت ایران به زیرساختهای اسرائیلی را نشان می دهد، گودالی در کنار دیوار یک ساختمان تازهساخت در نزدیکی باندهای شمالی پایگاه است.
🔶 با اینکه اسرائیل خود را در مهار موشکها پیروز دانسته، اما موشکها از لایههای پدافند هوائی عبور کردهاند. دستکم دو نقطه دیگر از پایگاه نواتیم شناسایی شده که دگرگونیهای قابل ملاحظهای در آن دیده میشود. ازدحام پهپادها و سایر مهمات هوایی، حواس دفاع هوائی چندلایه اسرائیل را منحرف کرد و به چند موشک بالستیک اجازه نفوذ و اصابت به اهداف خود را داد. به گفته اسکات ریتر، بازرس سابق تسلیحات سازمان ملل، «۵ تا ۷ موشک به نواتیم اصابت کرده» است. شبکه ایبیسی هم نوشت که ۵ موشک به پایگاه نواتیم اصابت کرده است.
🔶 پایگاه مخفی اطلاعاتی هرمون هم در بلندیهای جولان، در نزدیکی مرز سوریه و عراق قرار دارد. واحد ۸۲۰۰، که مهمترین یگان اطلاعات نظامی اسرائیل است و مسئولیت شنود الکترونیک را برعهده دارد در این پایگاه مستقر است. ارتش اسرائیل میگوید این واحد بزرگترین یگان اطلاعات نظامی و «واحد اصلی گردآوری اطلاعات» است. سپاه پاسداران میگوید پایگاه هرمون در جمعآوری اطلاعات برای حمله به کنسولگری نقش داشته و به همین دلیل هدف حمله بوده است. پایگاه هوائی رامون هم در این عملیات هدف قرار گرفته است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
«۲۰۰ روز مقاومت»؛ امروز در جایگاه به کرسی نشاندن شروط مقاومت ایستادهایم.pdf
206.4K
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی #مقاومت
#وحدت #شکست_غیرقابل_ترمیم
✅ «۲۰۰ روز مقاومت»؛ امروز در جایگاه به کرسی نشاندن شروط مقاومت ایستادهایم
🔶 طوفان الاقصی عملیاتی خلقالساعه نبود، بلکه حاصل تراکم مشکلات در بلندمدت و نیز تلاش بزرگی بود که رزمندگان مقاومت در میدان به عمل آوردند. من معتقدم ما بخش بزرگی از راه را به سمت لحظه پیروزی نهایی طی کردهایم. اگر حمایت آشکار و بزرگ جمهوری اسلامی در همه سطوح از تسلیحات و امکانات دیگر با تمام جزئیاتش نبود، ما در طوفان الاقصی نمیتوانستیم چنین ایستادگی بزرگی نشان دهیم. اکنون اسرائیل تنها یکی از این دو راه را پیش رو دارد: یا عقبنشینی و تسلیم، یا پذیرش شکست و اعلام آن. این را ما از خلال کوتاهآمدنهایی که اسرائیل به رغم گردنکشیاش، در مذاکرات پیشنهاد میکند متوجه میشویم.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای زیاد النخالة؛ دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین
🆔 @tahlil_shjr
#سیاستهای_کلی_نظام
#حجاب #مردمسالاری_دینی
#روشنگری #فضای_مجازی
#رسانه #پیشرفت
✅ حجاب و چالش خلاقیت در حکمرانی
🔶 ماجرای حکمرانی در این روزگار با گذشته یک تفاوت اساسی کرده است. مهمترین رکن متفاوت آن حکمرانی در فضای شیشه ایست. جائی در معرض چشم مردم اساسا در نزدیک ترین حالت ممکن به متن مردم هستیم.
🔶 همه تصممیات مسئولین در مقابل چشم مردم قرار دارد. نتیجه اقدامات آنها توسط مخاطب دیده و ارزیابی می شود. اجمالا اگر این حکمرانی شیشه ای منجر به مردم سالاری و رشد آگاهی مردم شود باید بدان بالید و اما اگر ثمره اش پوپولیسم باشد باید نگران بود. پدیده هایی شبیه پروژه بگیری در فضای مجازی ثمره همین آسیب است. بماند. درین رابطه باید بیشتر نوشت. اما غرض این متن توجه دادن به مساله دیگری از جمله قصه دامنه دار حجاب است. هر میزان که حاکمیت مردمی تر شود، باید به هنر نزدیک تر شود. مخلص کلام همین یک جمله است. هر میزان مردم سهم شان در حاکمیت فربه تر شود چالش هنر و بطور اخص خلاقیت بیشتر خود را نشان می دهد.
🔶 واقعیت اینست که نظام حکمرانی ما هنوز به اندازه رشد مردم، غنا نیافته است. نظام حکمرانی ما هنوز تصور می کند مردم یعنی صندوق رای و خلاص. فضای مجازی با همه آسیب هایش باعث شده است مردم به شکل ناخواسته قدر و منزلت پیدا کنند و جبر روزگار کم کاری مارا جبران و به مردم سالاری به مثابه آرمان انقلاب اسلامی کمک کرده است. اینجاست که باید قدر دانست و اما متناسب با این تحول خودمان را مهیا سازیم. یکی از مهمترین مقدمات نیز همین ساحت هنر در سیاست است.
🔶 هر میزان تصمیم حاکمیتی مردمی تر شود باید هنری تر جلوه کند. هر میزان به متن حقیقی مردم نزدیک تر شویم باید هنرمندانه تر رفتار کنیم. چون ساحت وجودی انسان ساحتی هنری است. هنر زبان فطرت است. گرایش فطرت، جمال پرستی است. به همین دلیل است که شهید مطهری نام دیگر هنر را زیبایی آفرینی می نامد و آیت الله جوادی آملی هنر را در اعلی درجه اش حرکت به سمت جمال وجودی می دانند.
🔶 با این مقدمه مختصر وقتی قرار است حکمرانی مردمی شود و به زبان فطرت اجتماعی باشد و مردم را همراه سازد، باید هنرمندانه باشد و خلاقیت ابزار گفت وگو با مردم است. اینکه در مواردی بین حاکمیت و مردم گوئی یک زبان بیگانه حاکم است، به همین دلیل است. چون سهمی برای خلاقیت در سیاست ورزی مان قائل نیستیم. اساسا زبان هنر و خلاقیت را بلد نیستیم. هر تصمیمی که بدون خلاقیت باشد محکوم به شکست است.
🔶 خلاقیت تبدیل یک ایده کارشناسی در سطح حاکمیت به ادراک اجتماعی است. یعنی به قاعده سیاست هنرمندانه، تصمیمات در بالاترین سطح کارشناسی اگر ابعاد هنری نداشته باشد، نمی تواند به زبان مردم ترجمه شود و لذا همراهی مردم را نخواهد داشت.
با این توضیح ماجرای حجاب را نگاه کنید. مردم ما واقعا دیندار اند. اما ما چقدر توانستیم با خلق زیبایی و زبان فطری مردم از دین بگوییم؟ چقدر بازبان هنر از حجاب گفتیم؟ فقط هم وجه تبلیغی و فرهنگی حجاب نیست که هنر لازم دارد. حتی قهریه ما نیز برای اقدام سلبی باید به رنگ هنر و خلاقیت شود؛ واگرنه بهترین تصمیمات شکست می خورد. اینجاست که برای مقدس ترین سیاست ها، در اجرا دچار لکنت می شویم.
🔶 چه باید کرد؟ واقعیت اینست که هنوز مسئولین ما فکر می کنند رسانه یعنی همان روابط عمومی سنتی گذشته. سالها گفته می شد، تصمیمات حاکمیتی باید همراه با پیوست رسانه ای باشد. اما واقعیت اینست که هنوز به این مرحله نرسیده، باید از آن عبور کنیم. در دوره ای قرار داریم که اینبار سیاست ها و تصمیمات حاکمیتی، باید پیوست هنر و رسانه شود. چون ابتدا جان مخاطب هدف است و بعد محیط و کالبد او. برای ساخت ذهن و قلب و ادراک اوست که توسعه و پیشرفت را در واقعیت رقم می زنیم. اساسا انقلاب اسلامی یعنی همین باید بیشتر گفت.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#ترکیه #مصر
#منطقه #امنیت
✅ سفری برای جغرافیای سیاسی فردا
🔶 ۱۲ سال پیش بود که به عنوان نخست وزیر ترکیه به عراق سفر کرد و این بار به عنوان رئیس جمهور برای توافقاتی مهم عازم عراق شد. توافقاتی که میتواند برای ترکیه دستاوردهای سیاسی، امنیتی و اقتصادی مهمی را داشته باشد. در فوریه سال جاری (بهمن ۱۴۰۲) اردوغان به مصر نیز سفر کرده بود که آنهم پس از ۱۲ سال بود.
🔶 پیشتر هم اشاره شد که مصر کشوری است دارای کانال سوئز که پیونددهنده دریاهای مدیترانه و سرخ است و برای ترکیه ای که از غرب و جنوب به دریای مدیترانه راه دارد میتواند فرصت خوبی برای تجارت دریایی با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس باشد. سوای از اینکه این سفرها چه دستاوردهایی را می تواند برای کشورش داشته باشد به نظر میرسد که اردوغان برای حل بحرانهای اقتصادی کشور خود تن به آن داده است که علت آن را باید در گذشته جستجو نمود.
🔶 ترکیه بین سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ م تنشهای جدی را با یونان، جمهوری قبرس و اتحادیه اروپا داشته است. اختلاف بر سر مرزهای دریایی و مسئله انرژی در مدیترانه شرقی و نیز عدم تحقق عضویت در اتحادیه اروپا مزید بر علت شد که ترکیه را واداشت تا با کشورهای منطقه و غرب آسیا ارتباط و تعاملات بیشتری داشته باشد. اما نکته مهمی که در سفر اخیر اردوغان به عراق باید به آن توجه داشت امضای تفاهم نامه برای تکمیل پروژه «جاده توسعه» می باشد که بصورت چهارجانبه با همکاری کشورهای عراق، ترکیه، قطر و امارات صورت می گیرد و این جاده، خلیج فارس را از طریق ترکیه به اروپا متصل می کند و در سال ۲٠۲۸ م تکمیل خواهد شد. پروژه ای که در آینده می تواند باعث شود اهمیت ژئوپلیتیکی ایران کاهش یابد و ممکن است دیگر ایران امروز، ایران کریدورمحور فردا نباشد!
🔶 بر اساس پیش بینی ها ۱۷ میلیارد دلار برای تکمیل این پروژه هزینه خواهد شد. ابتکار اتصال خلیج فارس به اروپا از طریق بندر فاو (که بر اساس پیش بینی ها یکی از بزرگ ترین بنادر دنیا خواهد شد) و اتصال بندر فاو با ۱۲۰۰ کیلومتر به خط ریلی ترکیه مهم ترین گام در شرایط جدید غرب آسیاست،موضوعی که طبیعتاً می تواند با استقبال چینی ها و هندی ها نیز روبه رو شود. از طرف دیگر مسیر ترانزیتی انتقال گاز از کشورهای قزاقستان، آذربایجان، گرجستان و جیهان ترکیه و سرآخر اروپا بدون نیاز به جغرافیای ایران در حال تکمیل شدن است.
🔶 اردوغان دریافته است که تنها راه خروج کشورش از بحران اقتصادی کنار گذاشتن اختلافات و تحکیم روابط با همسایگان از جمله کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس و استفاده حداکثری از موقعیت ژئوپلیتیکی کشورش می باشد که ممکن است در آینده این سلسله سفرهای منطقه ای وی افزایش یابد. از سوی دیگر ایران نیز باید در این رقابت ژئوپلیتیکی در تکمیل راهگذر شمال به جنوب به همراه کشورهای درگیر آن یعنی هند و روسیه فعالتر عمل نماید تا این پروژه که شبه قاره هند را به اروپا متصل می نماید زودتر به سرانجام برساند تا در آینده از لحاظ ترانزیت بین المللی دچار انزوا نشویم و از قافله عقب نمانیم. ضمن اینکه راهگذر شرق به غرب موسوم به جاده ابریشم که خواستگاه یکی از قدرتهای اقتصادی دنیا یعنی چین می باشد را نیز نباید فراموش نمود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن صیاد قنبری
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تنبیه_متجاوز #طوفان_الاحرار
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
✅ ۷۴ درصد اسرائیلیها با واکنش به حمله ایران مخالفند
🔶 نشریه فارین پالیسی درباره پاسخ موشکی ایران به تجاوزات رژیم صهیونیستی نوشت: وقایع حکایت از آن دارد که جنگ بین ایران و اسرائیل تازه شروع شده است. نشریه آمریکایی مینویسد: در پی حمله ایران، جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا به بنیامین نتانیاهو گفت که در این حمله شما برنده شدید و از او خواست که نسبت به واکنش احتمالی خویشتنداری کند. اما اسرائیل علاقه چندانی به پذیرش این توصیه نشان نداده و گزارش شده بسیاری از مقامات ارشد اسرائیل از جمله یوآو گالانت وزیر جنگ، هرزی هالوی، رئیس ستاد کل ارتش، بنی گانتز عضو کابینه جنگ، و خود نتانیاهو همگی وعده دادند که در مقابل حملات ایران واکنش نشان خواهند داد. هفته گذشته، اسرائیل یک حمله به یک سیستم دفاع هوائی در پایگاه هوائی اصفهان انجام داد.
🔶 اگرچه به نظر میرسد این حمله تا حد زیادی نمادین بوده با این وجود این سؤال را ایجاد میکند که چرا اسرائیل دوباره به آمریکا و متحدانش ضربه میزند در حالی که آنها به کمک اسرائیل آمده بودند. به اعتقاد تحلیلگران این ماجرا هنوز ابتدای جنگ ایران و اسرائیل است و تنشها از ماجراهای چند روز گذشته فراتر خواهد رفت. واقعیت این است که اسرائیل و ایران درگیر جنگی هستند که فراتر از امروز نیز ادامه خواهد داشت. تا زمانی که این درگیری ادامه داشته باشد، منطق عملیاتی آن درگیری به سمت تشدید پیش خواهد رفت.
🔶 نتانیاهو عمیقاً در داخل اسرائیل منفور است. او تنها ۱۵درصد محبوبیت دارد. منبع اصلی مشروعیت سیاسی او ادعای او برای تضمین امنیت اسرائیل است که در حمله ۷ اکتبر حماس به شدت آسیب دیده است. نتانیاهو ممکن است مردی ناامید باشد، اما فشار برای تلافی تنها از جانب او نیست. در واقع، برخی از صداهای بلندتر در داخل اسرائیل که خواستار ضدحمله میشوند، از سوی رقبای سیاسی نتانیاهو، مانند گانتز، گالانت، و دیگران که بیشترین سود را از نظر سیاسی از نابودی نتانیاهو دارند، شنیده میشود.
بر اساس نظرسنجیها، اگر انتخابات برگزار شود، احتمالاً گانتس نخستوزیر خواهد بود.
🔶 به نظر میرسد پاسخ اسرائیل، یک حرکت سیاسی برای نتانیاهو باشد. طبق یک نظرسنجی دانشگاه عبری، حدود ۷۴ درصد از ساکنان اسرائیل با واکنش به حملات موشکی ایران مخالف هستند. همین نظرسنجی نشان داد که ۵۶ درصد از اسرائیلیها گفتهاند که اسرائیل باید به خواستههای سیاسی و نظامی متحدانش پاسخ مثبت دهد تا سیستم دفاعی پایدار را در طول زمان تضمین کند. البته انگیزه اساسیتری باعث میشود که اسرائیل بخواهد به ایران ضربه بزند و آن هم قدرتنمایی است. ایران حدود ۶۰ تن مواد منفجره را مستقیماً به سوی اسرائیل پرتاب کرد و قوانین نانوشته جنگ در سایه اسرائیل و ایران را در هم شکست و کل ساکنان سرزمینهای اشغالی را یک شبانهروز در هراس کامل نگه داشت.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#وعده_صادق #پاکستان #تحریم
#امنیت #رژیم_صهیونیستی
✅ سفر رئیسجمهور ایران بعد از عملیات وعده صادق به پاکستان بسیار راهبردی است
🔶 رئیس جمهور اسلامی ایران دوشنبه وارد پاکستان شد تا با هیئت همراه در موضوعات مختلفی اعم از اقتصادی تا امنیتی و سیاسی به توافقات قابل توجهی دست بیابد. به زعم کارشناسان این سفر به دلیل مسائل منطقهای از اهمیت قابل توجهی برخوردار است بنابراین باید زوایای بیشتری از این سفر مورد تحلیل و بررسی قرار بگیرد. در این موضوع شکی نیست که علت اصلی این سفر را باید به تحرکات وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فعالیتهای وی در خصوص رفع تنشهای به وجود آمده چند ماه گذشته بین ایران و پاکستان ارتباط داد چرا که بعد ازآن موضوع وزارت خارجه تلاش کرد با در دستور کار قرار دادن گفتگوها و مذاکراتی، زمینههای تنش زدایی و توافقات بیشتری بر سر مسائل مرتبط با همکاریهای امنیتی را شکل دهد.
🔶 قطع به یقین نتیجه مذاکرات و پیمانهای ضمنی که بین طرفین منعقد شد منجر به سفر آقای رئیسی به پاکستان گردید با این حال نمیتوان بر این موضوع تاکید کرد که علت اصلی سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان ناظر بر مسائل امنیتی باشد بلکه این موضوع پیشتر به نتایج مطلوب رسیده و مباحث اصلی این سفر در خصوص انعقاد قراردادهای اقتصادی است. پیگیری قول و قرارهای اقتصادی و قراردادهای منعقد شده بین دو طرف از جمله اصلیترین دلیل رئیس جمهور اسلامی ایران به پاکستان به شمار میرود لذا با توجه به اینکه همواره فعالیتها و راهبردهای امنیتی بین دو کشور ایران و پاکستان وجود داشته این بار دولت بر آن است تا به شکل جدی تری در موضوع تقویت روابط اقتصادی با پاکستان وارد عمل شود.
🔶 با توجه به اینکه اصولا همکاریها از حوزه اقتصادی به شکل ذاتی به حوزه امنیتی سرریز میشود بدین معنا که اگر بتوانیم اهداف اقتصادی را پیگیری کنیم به طوری که منافع اقتصادی دولت پاکستان به ایران گره بخورد قطعا در دو طرف مرز شاهد شکل گیری هر چه بیشتر امنیت خواهیم بود. از سوی دیگر زمان بندی این سفر نیز بسیار مهم است چرا که بعد از عملیات وعده صادق صورت میگیرد. خوشبختانه عملیات وعده صادق باعث شده هیاتهای دیپلماتیک ایرانی در سراسر دنیا دست بالا را داشته باشند چرا که جو رسانهای در شش ماه گذشته که رژیم صهیونیستی علیه غزه جنایت کرده است در دنیا به گونهای معکوس شده و به زیان صهیونیست هاست.
🔶 حمله نظامی جمهوری اسلامی ایران به مواضع صهیونیستها منجر شده که ایران در حوزه دیپلماتیک دست برتر را داشته باشد این موضوع باعث شده شیعیان و مردم پاکستان از قاطعیت ایران اظهار خرسندی کنند ضمن اینکه برخورد شدید و قاطع جمهوری اسلامی درعملیات وعده صادق اثبات کرد از منظر سیاسی –امنیتی حتی ایران در حوزه اقتصادی نیز دستاوردهای قابل توجهی داشته است چرا که تحریمها روی ایران کارساز نیست و عملا شورای امنیت سازمان ملل در این موضوع منفعل است. عملیات وعده صادق جمهوری اسلامی ایران به سایر کشورها از جمله پاکستان نشان داد ایران بازیگر اصلی منطقه است بنابراین بنا به اهمیت این موضوع پاکستانیها با دید دیگری به سفر اقای رئیسی مینگرند و از این سفر به کشور خود استقبال قابل توجهی به عمل میآورند.
🔶 شاید کسی پیش بینی نمیکرد وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تصمیم بگیرد زمانی که در اوج تنش با رژیم صهیونیستی هستیم رئیس جمهور ایران اسلامی به پاکستان سفر و به مرزهای شرقی کشور سفر کند. در این موضوع شکی نیست که این سفر از ابعاد مختلفی حائز اهمیت است و منجر به دستاوردهای اقتصادی مطلوبی برای دو کشور میشود.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای امین رضایینژاد
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی #آتش_بس
✅ کدخدا، باخدا شد
🔶 به تازگی رییس جمهور آمریکا به عنوان حامی اصلی رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، انتقادهای خود از این رژیم را افزایش داده است. با گذشت قریب به ۲۰۰ روز از جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، ارتش این رژیم با حمایت متحدان غربی خود، به ویژه آمریکا، بیش از ۳۴هزار نفر را به شهادت رسانده و ۷۶ هزار نفر را مجروح کرده است.
🔶 عملیات طوفان الاقصی دکترین جدید سیاست خارجی آمریکا، در غرب آسیا را که به دنبال ادغام اسرائیل در منطقه و عادیسازی روابط رژیم با کشورهای عربی بود را متوقف و آنها را وارد یک جنگ فرسایشی کرده است.تنها یک هفته پس از عملیات طوفان الاقصی، ارتش آمریکا اقدام به اعزام دو ناوهواپیمابر و تعداد زیادی جنگندههای اف- ۱۵، اف- ۱۶ و ای- ۱۰ به مقصد شرق مدیترانه و پایگاه سنتکام در غرب آسیا کرد. به گزارش نشریه واشنگتن پست از هفتم مارس ۲۰۲۴ تاکنون، آمریکا با بیش از ۱۰۰ پرواز به مقصد فلسطین اشغالی اقدام به ارسال انواع کمکهای نظامی و مهمات مرگبار کرده و همچنین کمک فوری ۲ میلیارد دلاری به اسرائیل اختصاص داد.واشنگتن حداقل پنج بار با وتوی قطعنامههای شورای امنیت، جلوی افزایش فشارهای بینالمللی بر تلاویو را گرفت و زمینه کشتار مردم بیدفاع غزه را برای اسرائیل فراهم کرد.
🔶 اما در روزهای اخیر شاهد تغییر مواضع جو بایدن هستیم. او در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «یونی ویژن» با انتقاد از سیاستهای نتانیاهو در جنگ غزه، گفت که با آن موافق نیست. بایدن تاکید کرد که خواستههای وی از طرف اسرائیلی آن است که آتشبس در غزه برقرار شده و اجازه ارسال کامل مواد غذایی و دارو، طی شش یا هفت هفته آینده به این منطقه داده شود. رییس جمهور آمریکا حمله ارتش رژیم صهیونیستی به کاروان کمکهای بشردوستانه را «عملی شنیع» خواند و در آخرین نمونه اختلافی، آمریکا اعلام کرد، ظرف چند روز آینده تحریمهایی را علیه گردان «نیتسح یهودای» ارتش رژیم صهیونیستی «به دلیل نقض حقوق بشر در کرانه باختری» اعلام میکند.
🔶 جو بایدن برای جلب اعتماد رای دهندگان عرب و مسلمان آمریکایی و منتقدانش، مجبور به اتخاذ موضع تند و انتقادی علیه نتانیاهو و نمایش حمایت از غیرنظامیان در غزه است. با داغ شدن رقابت انتخاباتی بین بایدن و ترامپ برای رسیدن به کرسی ریاست جمهوری در نوامبر ۲۰۲۴، برخی رخدادها میتوانند بر روی نظر رای دهندگان آمریکایی تاثیر بگذارند.
🔶 با توجه به برتری ترامپ نسبت به بایدن در نظرسنجیهای اخیر، به نظر میرسد جو بایدن برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مجبور است به خواست افکار عمومی آمریکا مبنی بر حمایت از فلسطین و پایان جنگ غزه تن دهد. در سوی مقابل ،بایدن برای رسیدن به کرسی قدرت به خوبی از نقش لابیهای حامی اسرائیل «آیپک و جیاستریت» و تاثیر آنها بر رسانههای جریان اصلی آگاه است، لذا محتمل است با اتخاذ سیاستهای متفاوتی در دو بخش «اعلامی» و «اعمالی» اعتماد هر دو طرف را جلب نماید.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مصطفی علیجانزاده
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#مردمی_سازی #پیشرفت
#هویت #بیانیه_گام_دوم
✅ پیشرفت
🔶 این جمله که «توقف، عقبگرد است» و رهبری بارها گفته است، معنایش این است که شاخص موفقیت و مبنای محاسبات پیشرفت ما، دیگر نه اصل حرکت، بلکه سرعت و سبقت است. این نکته را رهبری در بیانیه گام دوم توضیح داد. گام دوم اساسا یعنی قیام بر بستر قیام. یعنی شما حرکت کرده اید، این حرکت را چهل سال تثبیت کرده اید، و الان باید شتاب بگیرید. در واقع این «هویت در حال حرکت» است که باید دوباره حرکت کند. معنای این جمله شتاب است.
🔶 این «انقلاب شتابدار»، متن اصلی پیشرفت است. که به اراده مردم محقق میشود. آن دریای بیکران و قدرت لایزال که متن اصلی است و اصالت دارد، اراده مردم است. آنانکه میگویند اراده مردم اصل است پس موشک مهم نیست همانقدر معنای «اصالت اراده مردم» را نمیفهمند که آنانکه اراده مردم را کنار میزنند تا موشک داشته باشند. آنانکه برای تغییر فرهنگ حجاب نفی حضور قوه قهریه و سپاه میکنند همانقدر معنای «اصالت اراده مردم» را نمیفهمند که کسانی که تغییر وضع حجاب را صرفا منوط به قوه قهریه میکنند. همه چیز به اراده مردم است و اما این اراده عمومی است که در صورتهای مختلف خود را نشان میدهد.
🔶آنکه مسیر توسعه کشور را با کنار گذاشتن اراده عمومی مردم دنبال میکرد همانقدر خطا میکرد که آن دیگری که به اسم اراده عمومی کاری با توسعه کشور ندارد. آنکه اقتصاد را بدون اراده مردم سامان میدهد همانقدر خطا میکند که این دیگری که به اسم اراده مردم رشد اقتصادی را رها میکند.
🔶باید شتاب گرفت. این شتاب به اراده ملت محقق میشود و این اراده را اگر در قوای نظامی، انتظامی، امنیتی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، بین المللی ببریم، پیروزیم. آن وقت حقیقتا «دشمن احساس شکست و عصبانیت» میکند. «بن مایه اصلی پیشرفت همین اراده عمومی است» همین انقلاب که امروز در گام دوم است، همین «قیام مجدد» بر بستر «قیام تثبیت شده». کاش همه ارکان نظام و دولت رجوع جدی تری به این اراده عمومی متن ساز میکردند در این سال جهش تولید و مشارکت مردمی.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#مردمی_سازی #پیشرفت
#هویت #بیانیه_گام_دوم
✅ پیشرفت
🔶 این جمله که «توقف، عقبگرد است» و رهبری بارها گفته است، معنایش این است که شاخص موفقیت و مبنای محاسبات پیشرفت ما، دیگر نه اصل حرکت، بلکه سرعت و سبقت است. این نکته را رهبری در بیانیه گام دوم توضیح داد. گام دوم اساسا یعنی قیام بر بستر قیام. یعنی شما حرکت کرده اید، این حرکت را چهل سال تثبیت کرده اید، و الان باید شتاب بگیرید. در واقع این «هویت در حال حرکت» است که باید دوباره حرکت کند. معنای این جمله شتاب است.
🔶 این «انقلاب شتابدار»، متن اصلی پیشرفت است. که به اراده مردم محقق میشود. آن دریای بیکران و قدرت لایزال که متن اصلی است و اصالت دارد، اراده مردم است. آنانکه میگویند اراده مردم اصل است پس موشک مهم نیست همانقدر معنای «اصالت اراده مردم» را نمیفهمند که آنانکه اراده مردم را کنار میزنند تا موشک داشته باشند. آنانکه برای تغییر فرهنگ حجاب نفی حضور قوه قهریه و سپاه میکنند همانقدر معنای «اصالت اراده مردم» را نمیفهمند که کسانی که تغییر وضع حجاب را صرفا منوط به قوه قهریه میکنند. همه چیز به اراده مردم است و اما این اراده عمومی است که در صورتهای مختلف خود را نشان میدهد.
🔶آنکه مسیر توسعه کشور را با کنار گذاشتن اراده عمومی مردم دنبال میکرد همانقدر خطا میکرد که آن دیگری که به اسم اراده عمومی کاری با توسعه کشور ندارد. آنکه اقتصاد را بدون اراده مردم سامان میدهد همانقدر خطا میکند که این دیگری که به اسم اراده مردم رشد اقتصادی را رها میکند.
🔶باید شتاب گرفت. این شتاب به اراده ملت محقق میشود و این اراده را اگر در قوای نظامی، انتظامی، امنیتی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، بین المللی ببریم، پیروزیم. آن وقت حقیقتا «دشمن احساس شکست و عصبانیت» میکند. «بن مایه اصلی پیشرفت همین اراده عمومی است» همین انقلاب که امروز در گام دوم است، همین «قیام مجدد» بر بستر «قیام تثبیت شده». کاش همه ارکان نظام و دولت رجوع جدی تری به این اراده عمومی متن ساز میکردند در این سال جهش تولید و مشارکت مردمی.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
چه الزامات و راهبردهایی برای جهش تولید با مشارکت مردم ضرورت دارد.pdf
77K
#اقتصاد
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#مردمی_سازی #کالای_داخلی
✅ چه الزامات و راهبردهایی برای جهش تولید با مشارکت مردم ضرورت دارد
🔰بررسی الزامات و راهبردهای جهش تولید با مشارکت مردم به مناسبت دیدار دیروز کارگران با رهبر انقلاب
🔶 برای گسترش مشارکت مردم در تولید ملی، نیازمند هستههای تولیدِ مردممحور هستیم که با ایجاد زنجیرههای تأمین پیشینی و پسینی، زنجیرههای ارزش، با قابلیت خلق ارزش افزوده قابل توجه برای تولیدات و خلق ثروت ملی پدید خواهد آمد. ازجمله چالشهای تولید؛ عدم شبکه توزیع کارآمد است. به تبع آن، تولیدکننده، محصولات خود را با هزینه تمام شده و سود اندک تولید میکند و به عوامل واسطه میفروشد. در شرایط کنونی حمایت از کالای داخلی در اقتصاد ایران حرف اول را میزند. این امر نیاز به بسترسازی و تولید محتوای فرهنگی مداوم جهت حمایت از کالای داخلی دارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای جواد وکیلی؛ پژوهشگر حوزه برنامهریزی و کارشناس ارشد بازار سرمایه
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#عزت_ملی
#انقلاب_اسلامی #جنگ_ترکیبی
#وعده_صادق #رژیم_صهیونیستی
#حجاب #طوفان_الاحرار
✅ بیسابقه، تحقیرکننده و تغییردهنده محاسبات
🆔 @tahlil_shjr