#مرزبندی_با_دشمن
#وعده_صادق #وحدت
#عقلانیت_اسلامی
#تنبیه_متجاوز
✅ تجلی عقلانیت
🔶 عقلانیت گوهر ارزشمندی است که وجود آن در زندگی اجتماعی_ سیاسی میتواند در تدبیر درست امور یاریگر ما باشد. بسیاری از تلخ کامیها در جامعه به دلیل فقدان عقلانیت است. اظهارات، تصمیمات و اقداماتی که بیش از آنکه برخاسته از عقلانیت باشد، متأثر از عواطف و احساسات و منفعتها بوده و حاصلی جز متضرر شدن جامعه به همراه نخواهد داشت.
🔶 تصمیمات باید با شاخص عقلانیت سنجیده شود و اعتبار یابد. عقلانیت سیاسی به معنای آن است که در هنگام تصمیمگیری همه ابعاد موضوع و همه مؤلفههای مؤثر را مدنظر داشته باشیم. بیتوجهی به بعدی از مسئله تصمیم را ناقص خواهد کرد و اهداف محقق نخواهد شد. در این میان، پس از مشخص کردن پارامترهای مؤثر، باید میزان اثرگذاری آنها و همچنین وزن و اعتبار آنها را نیز مشخص و مبتنی بر آن اولویتبندی کرد. بدون تعیین اولویتها و تشخیص ندادن اصل و فرعها، تصمیمات ما یا از موضع انفعال خواهد شد یا از موضع انتحار و هر چه هست حاصل آن عقلانیت سیاسی نخواهد شد!
🔶 از عقلانیت در آموزههای دینی با عنوان تدبیر و حکمت یاد شده است و بر حکمرانه مطلوب آن «حکمرانه حکیمانه» نام نهادهاند. این منطق علاوه بر آنکه در کلام اهل بیت (ع) جاری است، در سیره نظری و عملی امامین انقلاب نیز مورد تأکید قرار گرفته و بارها به مناسبتهای مختلف به ابعاد آن پرداخته شده است.
🔶 رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی درباره حاکمیت عقلانیت در تصمیمگیریهای نظام اسلامی میفرمایند: «مبنای اقتدار در جمهوری اسلامی یک مبنای «عقلانیتی» است؛ یعنی ما اقتدار را بر اساس احساسات و عواطف و توهمات و مانند اینها دنبال نمیکنیم. محاسبه اقتدار ملی یک محاسبه عقلانی است؛ یعنی یک محاسبه درست و منطقی ... بعضیها اسم عقل و عقلانیت را که میآورند، منظورشان از عقلانیت ترسیدن است؛ وقتی میگویند عاقل باشید، یعنی بترسید، یعنی منفعل باشید، یعنی از مقابل دشمن فرار کنید! نه، ترسوها حق ندارند اسم عقلانیت را بیاورند. عقلانیت یعنی محاسبه درست. البته دشمن سعی میکند عقلانیت به آن معنای غلط را تلقین کند، بعضی هم نادانسته گاهی حرفهای دشمن را تکرار میکنند.»
🔶 عملیات شکوهمند «وعده صادق» تحقق عینی عقلانیت اسلامی بود که حاصل آن تنبیه متجاوز، شکست هیمنه توخالی دشمن، شادی دل ملت ایران و همه آنهایی که در سراسر جهان دل در گرو عدالت و انسانیت دارند، و ایجاد وحدت و انسجام ملی در کشور بود. نصرتی الهی که به برکت خون شهیدان، تعالی یافت و دشمن را مفتضح کرد. لذا انتظار است در سایر عرصهها نیز عناصر مسئول با بهکارگیری عقلانیت انقلابی، موجب شکست دشمن و کامیابی و پیروزی روزافزون و مداوم مردم ایران شوند.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#رژیم_صهیونیستی #وعده_صادق
#تنبیه_متجاوز #موشک_بالستیک
#حمله_به_کنسولگری_ایران
✅ بی بی سی: حمله بیسابقه ایران
از نظر نظامی- اطلاعاتی پُراهمیت است
🔶 «تحقیقات بیبیسی فارسی خسارتهای حمله ایران به پایگاه نواتیم اسرائیل را تأیید میکند». وبسایت بیبیسی نوشت: مقامات نظامی ایران میگویند حمله به اسرائیل را محدود نگه داشتند و اهداف حمله پایگاههای نظامی بودهاند، نه «مراکز جمعیتی و اقتصادی»...
🔶 ایران با ۱۷۰ پهپاد، ۱۲۰ موشک بالستیک و ۳۰ موشک کروز به اسرائیل و در سه بخش حمله کرد: ابتدا پرتاب پهپادهای انتحاری، سپس موشکهای کروز و در آخر، موشکهای بالستیک. صداوسیما، تصاویری از پهپادهای شاهد-۱۳۶، موشکهای کروز پاوه و موشکهای بالستیک عماد-۳ را نشان داد. رسانههای دیگر، از موشکهای خیبر شکن و قدر نیز نام بردند. پایگاه هوائی نواتیم، حمله به یکی از پایگاههای اصلی اسرائیل است؛ در ۲۰ کیلومتری مرکز هستهای دیمونا، و حمله به آن میتواند حامل پیامی تهدیدآمیز باشد. برخی از تحلیلگران نظامی چون عمر آشور، پروفسور مطالعات امنیتی- نظامی انستیتو دوحه، حمله ایران را هم از نظر نظامی و هم اطلاعاتی پراهمیت خوانده اند.
🔶 اهداف حمله ایران نشان میدهد، جدای از تواناییهای موشکی که همواره غرب از آن نگران بوده و در جریان برجام سعی کرد با قطعنامه ۲۲۳۱ آن را مهار کند، ایران شمال و تقریبا جنوب اسرائیل را هدف قرار داد. گستردگی حمله ایران حاوی این پیام است که به هر نقطهای از اسرائیل دسترسی دارد. این تعداد پهپاد و مسافت طی شده، در حملات پهپادی «بیسابقه» بوده است.
🔶 پایگاه نواتیم کانون اصلی بحثها درباره حمله بوده و در تصاویر ماهوارهای تغییرات آن مشهود است. طبق تصاویر ماهوارهای، دستکم در چهار نقطه از پایگاه نواتیم تغییراتی دیده میشود. پایگاه نواتیم پنج باند بزرگ پرواز در دو بخش شمالی و جنوبی دارد و محل مورد اشاره در باند جنوبی است. در تصاویر ۱۲ آوریل، در باند جنوبی پایگاه که آشیانه هواپیماهاست، هیچ تغییری دیده نمیشود. اما پس از حمله ایران، لکه بزرگی بر روی همان باند قابل شناسایی است که تقریبا تمام عرض ۲۳ متری آن را تقریباً پوشانده است.
🔶 به گزارش آسوشیتدپرس، در حمله ایران، بخشی از باند پرواز پایگاه هوائی نواتیم آسیب دیده است. ایران میگوید نواتیم، پایگاه جنگندههای اف-۳۵ رادارگریز اسرائیل است که در حمله به ساختمان کنسولگری در دمشق شرکت داشتند. عمر آشور، پژوهشگر ارشد نظامی میگوید اینکه «ایران از نظر اطلاعاتی، درباره مبدا حمله اشراف داشته، موضوع حائز اهمیتی است.» یکی دیگر از نقاطی که اصلیترین خسارت ایران به زیرساختهای اسرائیلی را نشان می دهد، گودالی در کنار دیوار یک ساختمان تازهساخت در نزدیکی باندهای شمالی پایگاه است.
🔶 با اینکه اسرائیل خود را در مهار موشکها پیروز دانسته، اما موشکها از لایههای پدافند هوائی عبور کردهاند. دستکم دو نقطه دیگر از پایگاه نواتیم شناسایی شده که دگرگونیهای قابل ملاحظهای در آن دیده میشود. ازدحام پهپادها و سایر مهمات هوایی، حواس دفاع هوائی چندلایه اسرائیل را منحرف کرد و به چند موشک بالستیک اجازه نفوذ و اصابت به اهداف خود را داد. به گفته اسکات ریتر، بازرس سابق تسلیحات سازمان ملل، «۵ تا ۷ موشک به نواتیم اصابت کرده» است. شبکه ایبیسی هم نوشت که ۵ موشک به پایگاه نواتیم اصابت کرده است.
🔶 پایگاه مخفی اطلاعاتی هرمون هم در بلندیهای جولان، در نزدیکی مرز سوریه و عراق قرار دارد. واحد ۸۲۰۰، که مهمترین یگان اطلاعات نظامی اسرائیل است و مسئولیت شنود الکترونیک را برعهده دارد در این پایگاه مستقر است. ارتش اسرائیل میگوید این واحد بزرگترین یگان اطلاعات نظامی و «واحد اصلی گردآوری اطلاعات» است. سپاه پاسداران میگوید پایگاه هرمون در جمعآوری اطلاعات برای حمله به کنسولگری نقش داشته و به همین دلیل هدف حمله بوده است. پایگاه هوائی رامون هم در این عملیات هدف قرار گرفته است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
«۲۰۰ روز مقاومت»؛ امروز در جایگاه به کرسی نشاندن شروط مقاومت ایستادهایم.pdf
206.4K
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی #مقاومت
#وحدت #شکست_غیرقابل_ترمیم
✅ «۲۰۰ روز مقاومت»؛ امروز در جایگاه به کرسی نشاندن شروط مقاومت ایستادهایم
🔶 طوفان الاقصی عملیاتی خلقالساعه نبود، بلکه حاصل تراکم مشکلات در بلندمدت و نیز تلاش بزرگی بود که رزمندگان مقاومت در میدان به عمل آوردند. من معتقدم ما بخش بزرگی از راه را به سمت لحظه پیروزی نهایی طی کردهایم. اگر حمایت آشکار و بزرگ جمهوری اسلامی در همه سطوح از تسلیحات و امکانات دیگر با تمام جزئیاتش نبود، ما در طوفان الاقصی نمیتوانستیم چنین ایستادگی بزرگی نشان دهیم. اکنون اسرائیل تنها یکی از این دو راه را پیش رو دارد: یا عقبنشینی و تسلیم، یا پذیرش شکست و اعلام آن. این را ما از خلال کوتاهآمدنهایی که اسرائیل به رغم گردنکشیاش، در مذاکرات پیشنهاد میکند متوجه میشویم.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای زیاد النخالة؛ دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین
🆔 @tahlil_shjr
#سیاستهای_کلی_نظام
#حجاب #مردمسالاری_دینی
#روشنگری #فضای_مجازی
#رسانه #پیشرفت
✅ حجاب و چالش خلاقیت در حکمرانی
🔶 ماجرای حکمرانی در این روزگار با گذشته یک تفاوت اساسی کرده است. مهمترین رکن متفاوت آن حکمرانی در فضای شیشه ایست. جائی در معرض چشم مردم اساسا در نزدیک ترین حالت ممکن به متن مردم هستیم.
🔶 همه تصممیات مسئولین در مقابل چشم مردم قرار دارد. نتیجه اقدامات آنها توسط مخاطب دیده و ارزیابی می شود. اجمالا اگر این حکمرانی شیشه ای منجر به مردم سالاری و رشد آگاهی مردم شود باید بدان بالید و اما اگر ثمره اش پوپولیسم باشد باید نگران بود. پدیده هایی شبیه پروژه بگیری در فضای مجازی ثمره همین آسیب است. بماند. درین رابطه باید بیشتر نوشت. اما غرض این متن توجه دادن به مساله دیگری از جمله قصه دامنه دار حجاب است. هر میزان که حاکمیت مردمی تر شود، باید به هنر نزدیک تر شود. مخلص کلام همین یک جمله است. هر میزان مردم سهم شان در حاکمیت فربه تر شود چالش هنر و بطور اخص خلاقیت بیشتر خود را نشان می دهد.
🔶 واقعیت اینست که نظام حکمرانی ما هنوز به اندازه رشد مردم، غنا نیافته است. نظام حکمرانی ما هنوز تصور می کند مردم یعنی صندوق رای و خلاص. فضای مجازی با همه آسیب هایش باعث شده است مردم به شکل ناخواسته قدر و منزلت پیدا کنند و جبر روزگار کم کاری مارا جبران و به مردم سالاری به مثابه آرمان انقلاب اسلامی کمک کرده است. اینجاست که باید قدر دانست و اما متناسب با این تحول خودمان را مهیا سازیم. یکی از مهمترین مقدمات نیز همین ساحت هنر در سیاست است.
🔶 هر میزان تصمیم حاکمیتی مردمی تر شود باید هنری تر جلوه کند. هر میزان به متن حقیقی مردم نزدیک تر شویم باید هنرمندانه تر رفتار کنیم. چون ساحت وجودی انسان ساحتی هنری است. هنر زبان فطرت است. گرایش فطرت، جمال پرستی است. به همین دلیل است که شهید مطهری نام دیگر هنر را زیبایی آفرینی می نامد و آیت الله جوادی آملی هنر را در اعلی درجه اش حرکت به سمت جمال وجودی می دانند.
🔶 با این مقدمه مختصر وقتی قرار است حکمرانی مردمی شود و به زبان فطرت اجتماعی باشد و مردم را همراه سازد، باید هنرمندانه باشد و خلاقیت ابزار گفت وگو با مردم است. اینکه در مواردی بین حاکمیت و مردم گوئی یک زبان بیگانه حاکم است، به همین دلیل است. چون سهمی برای خلاقیت در سیاست ورزی مان قائل نیستیم. اساسا زبان هنر و خلاقیت را بلد نیستیم. هر تصمیمی که بدون خلاقیت باشد محکوم به شکست است.
🔶 خلاقیت تبدیل یک ایده کارشناسی در سطح حاکمیت به ادراک اجتماعی است. یعنی به قاعده سیاست هنرمندانه، تصمیمات در بالاترین سطح کارشناسی اگر ابعاد هنری نداشته باشد، نمی تواند به زبان مردم ترجمه شود و لذا همراهی مردم را نخواهد داشت.
با این توضیح ماجرای حجاب را نگاه کنید. مردم ما واقعا دیندار اند. اما ما چقدر توانستیم با خلق زیبایی و زبان فطری مردم از دین بگوییم؟ چقدر بازبان هنر از حجاب گفتیم؟ فقط هم وجه تبلیغی و فرهنگی حجاب نیست که هنر لازم دارد. حتی قهریه ما نیز برای اقدام سلبی باید به رنگ هنر و خلاقیت شود؛ واگرنه بهترین تصمیمات شکست می خورد. اینجاست که برای مقدس ترین سیاست ها، در اجرا دچار لکنت می شویم.
🔶 چه باید کرد؟ واقعیت اینست که هنوز مسئولین ما فکر می کنند رسانه یعنی همان روابط عمومی سنتی گذشته. سالها گفته می شد، تصمیمات حاکمیتی باید همراه با پیوست رسانه ای باشد. اما واقعیت اینست که هنوز به این مرحله نرسیده، باید از آن عبور کنیم. در دوره ای قرار داریم که اینبار سیاست ها و تصمیمات حاکمیتی، باید پیوست هنر و رسانه شود. چون ابتدا جان مخاطب هدف است و بعد محیط و کالبد او. برای ساخت ذهن و قلب و ادراک اوست که توسعه و پیشرفت را در واقعیت رقم می زنیم. اساسا انقلاب اسلامی یعنی همین باید بیشتر گفت.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#ترکیه #مصر
#منطقه #امنیت
✅ سفری برای جغرافیای سیاسی فردا
🔶 ۱۲ سال پیش بود که به عنوان نخست وزیر ترکیه به عراق سفر کرد و این بار به عنوان رئیس جمهور برای توافقاتی مهم عازم عراق شد. توافقاتی که میتواند برای ترکیه دستاوردهای سیاسی، امنیتی و اقتصادی مهمی را داشته باشد. در فوریه سال جاری (بهمن ۱۴۰۲) اردوغان به مصر نیز سفر کرده بود که آنهم پس از ۱۲ سال بود.
🔶 پیشتر هم اشاره شد که مصر کشوری است دارای کانال سوئز که پیونددهنده دریاهای مدیترانه و سرخ است و برای ترکیه ای که از غرب و جنوب به دریای مدیترانه راه دارد میتواند فرصت خوبی برای تجارت دریایی با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس باشد. سوای از اینکه این سفرها چه دستاوردهایی را می تواند برای کشورش داشته باشد به نظر میرسد که اردوغان برای حل بحرانهای اقتصادی کشور خود تن به آن داده است که علت آن را باید در گذشته جستجو نمود.
🔶 ترکیه بین سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ م تنشهای جدی را با یونان، جمهوری قبرس و اتحادیه اروپا داشته است. اختلاف بر سر مرزهای دریایی و مسئله انرژی در مدیترانه شرقی و نیز عدم تحقق عضویت در اتحادیه اروپا مزید بر علت شد که ترکیه را واداشت تا با کشورهای منطقه و غرب آسیا ارتباط و تعاملات بیشتری داشته باشد. اما نکته مهمی که در سفر اخیر اردوغان به عراق باید به آن توجه داشت امضای تفاهم نامه برای تکمیل پروژه «جاده توسعه» می باشد که بصورت چهارجانبه با همکاری کشورهای عراق، ترکیه، قطر و امارات صورت می گیرد و این جاده، خلیج فارس را از طریق ترکیه به اروپا متصل می کند و در سال ۲٠۲۸ م تکمیل خواهد شد. پروژه ای که در آینده می تواند باعث شود اهمیت ژئوپلیتیکی ایران کاهش یابد و ممکن است دیگر ایران امروز، ایران کریدورمحور فردا نباشد!
🔶 بر اساس پیش بینی ها ۱۷ میلیارد دلار برای تکمیل این پروژه هزینه خواهد شد. ابتکار اتصال خلیج فارس به اروپا از طریق بندر فاو (که بر اساس پیش بینی ها یکی از بزرگ ترین بنادر دنیا خواهد شد) و اتصال بندر فاو با ۱۲۰۰ کیلومتر به خط ریلی ترکیه مهم ترین گام در شرایط جدید غرب آسیاست،موضوعی که طبیعتاً می تواند با استقبال چینی ها و هندی ها نیز روبه رو شود. از طرف دیگر مسیر ترانزیتی انتقال گاز از کشورهای قزاقستان، آذربایجان، گرجستان و جیهان ترکیه و سرآخر اروپا بدون نیاز به جغرافیای ایران در حال تکمیل شدن است.
🔶 اردوغان دریافته است که تنها راه خروج کشورش از بحران اقتصادی کنار گذاشتن اختلافات و تحکیم روابط با همسایگان از جمله کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس و استفاده حداکثری از موقعیت ژئوپلیتیکی کشورش می باشد که ممکن است در آینده این سلسله سفرهای منطقه ای وی افزایش یابد. از سوی دیگر ایران نیز باید در این رقابت ژئوپلیتیکی در تکمیل راهگذر شمال به جنوب به همراه کشورهای درگیر آن یعنی هند و روسیه فعالتر عمل نماید تا این پروژه که شبه قاره هند را به اروپا متصل می نماید زودتر به سرانجام برساند تا در آینده از لحاظ ترانزیت بین المللی دچار انزوا نشویم و از قافله عقب نمانیم. ضمن اینکه راهگذر شرق به غرب موسوم به جاده ابریشم که خواستگاه یکی از قدرتهای اقتصادی دنیا یعنی چین می باشد را نیز نباید فراموش نمود.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن صیاد قنبری
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تنبیه_متجاوز #طوفان_الاحرار
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
✅ ۷۴ درصد اسرائیلیها با واکنش به حمله ایران مخالفند
🔶 نشریه فارین پالیسی درباره پاسخ موشکی ایران به تجاوزات رژیم صهیونیستی نوشت: وقایع حکایت از آن دارد که جنگ بین ایران و اسرائیل تازه شروع شده است. نشریه آمریکایی مینویسد: در پی حمله ایران، جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا به بنیامین نتانیاهو گفت که در این حمله شما برنده شدید و از او خواست که نسبت به واکنش احتمالی خویشتنداری کند. اما اسرائیل علاقه چندانی به پذیرش این توصیه نشان نداده و گزارش شده بسیاری از مقامات ارشد اسرائیل از جمله یوآو گالانت وزیر جنگ، هرزی هالوی، رئیس ستاد کل ارتش، بنی گانتز عضو کابینه جنگ، و خود نتانیاهو همگی وعده دادند که در مقابل حملات ایران واکنش نشان خواهند داد. هفته گذشته، اسرائیل یک حمله به یک سیستم دفاع هوائی در پایگاه هوائی اصفهان انجام داد.
🔶 اگرچه به نظر میرسد این حمله تا حد زیادی نمادین بوده با این وجود این سؤال را ایجاد میکند که چرا اسرائیل دوباره به آمریکا و متحدانش ضربه میزند در حالی که آنها به کمک اسرائیل آمده بودند. به اعتقاد تحلیلگران این ماجرا هنوز ابتدای جنگ ایران و اسرائیل است و تنشها از ماجراهای چند روز گذشته فراتر خواهد رفت. واقعیت این است که اسرائیل و ایران درگیر جنگی هستند که فراتر از امروز نیز ادامه خواهد داشت. تا زمانی که این درگیری ادامه داشته باشد، منطق عملیاتی آن درگیری به سمت تشدید پیش خواهد رفت.
🔶 نتانیاهو عمیقاً در داخل اسرائیل منفور است. او تنها ۱۵درصد محبوبیت دارد. منبع اصلی مشروعیت سیاسی او ادعای او برای تضمین امنیت اسرائیل است که در حمله ۷ اکتبر حماس به شدت آسیب دیده است. نتانیاهو ممکن است مردی ناامید باشد، اما فشار برای تلافی تنها از جانب او نیست. در واقع، برخی از صداهای بلندتر در داخل اسرائیل که خواستار ضدحمله میشوند، از سوی رقبای سیاسی نتانیاهو، مانند گانتز، گالانت، و دیگران که بیشترین سود را از نظر سیاسی از نابودی نتانیاهو دارند، شنیده میشود.
بر اساس نظرسنجیها، اگر انتخابات برگزار شود، احتمالاً گانتس نخستوزیر خواهد بود.
🔶 به نظر میرسد پاسخ اسرائیل، یک حرکت سیاسی برای نتانیاهو باشد. طبق یک نظرسنجی دانشگاه عبری، حدود ۷۴ درصد از ساکنان اسرائیل با واکنش به حملات موشکی ایران مخالف هستند. همین نظرسنجی نشان داد که ۵۶ درصد از اسرائیلیها گفتهاند که اسرائیل باید به خواستههای سیاسی و نظامی متحدانش پاسخ مثبت دهد تا سیستم دفاعی پایدار را در طول زمان تضمین کند. البته انگیزه اساسیتری باعث میشود که اسرائیل بخواهد به ایران ضربه بزند و آن هم قدرتنمایی است. ایران حدود ۶۰ تن مواد منفجره را مستقیماً به سوی اسرائیل پرتاب کرد و قوانین نانوشته جنگ در سایه اسرائیل و ایران را در هم شکست و کل ساکنان سرزمینهای اشغالی را یک شبانهروز در هراس کامل نگه داشت.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#وعده_صادق #پاکستان #تحریم
#امنیت #رژیم_صهیونیستی
✅ سفر رئیسجمهور ایران بعد از عملیات وعده صادق به پاکستان بسیار راهبردی است
🔶 رئیس جمهور اسلامی ایران دوشنبه وارد پاکستان شد تا با هیئت همراه در موضوعات مختلفی اعم از اقتصادی تا امنیتی و سیاسی به توافقات قابل توجهی دست بیابد. به زعم کارشناسان این سفر به دلیل مسائل منطقهای از اهمیت قابل توجهی برخوردار است بنابراین باید زوایای بیشتری از این سفر مورد تحلیل و بررسی قرار بگیرد. در این موضوع شکی نیست که علت اصلی این سفر را باید به تحرکات وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فعالیتهای وی در خصوص رفع تنشهای به وجود آمده چند ماه گذشته بین ایران و پاکستان ارتباط داد چرا که بعد ازآن موضوع وزارت خارجه تلاش کرد با در دستور کار قرار دادن گفتگوها و مذاکراتی، زمینههای تنش زدایی و توافقات بیشتری بر سر مسائل مرتبط با همکاریهای امنیتی را شکل دهد.
🔶 قطع به یقین نتیجه مذاکرات و پیمانهای ضمنی که بین طرفین منعقد شد منجر به سفر آقای رئیسی به پاکستان گردید با این حال نمیتوان بر این موضوع تاکید کرد که علت اصلی سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان ناظر بر مسائل امنیتی باشد بلکه این موضوع پیشتر به نتایج مطلوب رسیده و مباحث اصلی این سفر در خصوص انعقاد قراردادهای اقتصادی است. پیگیری قول و قرارهای اقتصادی و قراردادهای منعقد شده بین دو طرف از جمله اصلیترین دلیل رئیس جمهور اسلامی ایران به پاکستان به شمار میرود لذا با توجه به اینکه همواره فعالیتها و راهبردهای امنیتی بین دو کشور ایران و پاکستان وجود داشته این بار دولت بر آن است تا به شکل جدی تری در موضوع تقویت روابط اقتصادی با پاکستان وارد عمل شود.
🔶 با توجه به اینکه اصولا همکاریها از حوزه اقتصادی به شکل ذاتی به حوزه امنیتی سرریز میشود بدین معنا که اگر بتوانیم اهداف اقتصادی را پیگیری کنیم به طوری که منافع اقتصادی دولت پاکستان به ایران گره بخورد قطعا در دو طرف مرز شاهد شکل گیری هر چه بیشتر امنیت خواهیم بود. از سوی دیگر زمان بندی این سفر نیز بسیار مهم است چرا که بعد از عملیات وعده صادق صورت میگیرد. خوشبختانه عملیات وعده صادق باعث شده هیاتهای دیپلماتیک ایرانی در سراسر دنیا دست بالا را داشته باشند چرا که جو رسانهای در شش ماه گذشته که رژیم صهیونیستی علیه غزه جنایت کرده است در دنیا به گونهای معکوس شده و به زیان صهیونیست هاست.
🔶 حمله نظامی جمهوری اسلامی ایران به مواضع صهیونیستها منجر شده که ایران در حوزه دیپلماتیک دست برتر را داشته باشد این موضوع باعث شده شیعیان و مردم پاکستان از قاطعیت ایران اظهار خرسندی کنند ضمن اینکه برخورد شدید و قاطع جمهوری اسلامی درعملیات وعده صادق اثبات کرد از منظر سیاسی –امنیتی حتی ایران در حوزه اقتصادی نیز دستاوردهای قابل توجهی داشته است چرا که تحریمها روی ایران کارساز نیست و عملا شورای امنیت سازمان ملل در این موضوع منفعل است. عملیات وعده صادق جمهوری اسلامی ایران به سایر کشورها از جمله پاکستان نشان داد ایران بازیگر اصلی منطقه است بنابراین بنا به اهمیت این موضوع پاکستانیها با دید دیگری به سفر اقای رئیسی مینگرند و از این سفر به کشور خود استقبال قابل توجهی به عمل میآورند.
🔶 شاید کسی پیش بینی نمیکرد وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تصمیم بگیرد زمانی که در اوج تنش با رژیم صهیونیستی هستیم رئیس جمهور ایران اسلامی به پاکستان سفر و به مرزهای شرقی کشور سفر کند. در این موضوع شکی نیست که این سفر از ابعاد مختلفی حائز اهمیت است و منجر به دستاوردهای اقتصادی مطلوبی برای دو کشور میشود.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای امین رضایینژاد
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی #آتش_بس
✅ کدخدا، باخدا شد
🔶 به تازگی رییس جمهور آمریکا به عنوان حامی اصلی رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، انتقادهای خود از این رژیم را افزایش داده است. با گذشت قریب به ۲۰۰ روز از جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، ارتش این رژیم با حمایت متحدان غربی خود، به ویژه آمریکا، بیش از ۳۴هزار نفر را به شهادت رسانده و ۷۶ هزار نفر را مجروح کرده است.
🔶 عملیات طوفان الاقصی دکترین جدید سیاست خارجی آمریکا، در غرب آسیا را که به دنبال ادغام اسرائیل در منطقه و عادیسازی روابط رژیم با کشورهای عربی بود را متوقف و آنها را وارد یک جنگ فرسایشی کرده است.تنها یک هفته پس از عملیات طوفان الاقصی، ارتش آمریکا اقدام به اعزام دو ناوهواپیمابر و تعداد زیادی جنگندههای اف- ۱۵، اف- ۱۶ و ای- ۱۰ به مقصد شرق مدیترانه و پایگاه سنتکام در غرب آسیا کرد. به گزارش نشریه واشنگتن پست از هفتم مارس ۲۰۲۴ تاکنون، آمریکا با بیش از ۱۰۰ پرواز به مقصد فلسطین اشغالی اقدام به ارسال انواع کمکهای نظامی و مهمات مرگبار کرده و همچنین کمک فوری ۲ میلیارد دلاری به اسرائیل اختصاص داد.واشنگتن حداقل پنج بار با وتوی قطعنامههای شورای امنیت، جلوی افزایش فشارهای بینالمللی بر تلاویو را گرفت و زمینه کشتار مردم بیدفاع غزه را برای اسرائیل فراهم کرد.
🔶 اما در روزهای اخیر شاهد تغییر مواضع جو بایدن هستیم. او در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «یونی ویژن» با انتقاد از سیاستهای نتانیاهو در جنگ غزه، گفت که با آن موافق نیست. بایدن تاکید کرد که خواستههای وی از طرف اسرائیلی آن است که آتشبس در غزه برقرار شده و اجازه ارسال کامل مواد غذایی و دارو، طی شش یا هفت هفته آینده به این منطقه داده شود. رییس جمهور آمریکا حمله ارتش رژیم صهیونیستی به کاروان کمکهای بشردوستانه را «عملی شنیع» خواند و در آخرین نمونه اختلافی، آمریکا اعلام کرد، ظرف چند روز آینده تحریمهایی را علیه گردان «نیتسح یهودای» ارتش رژیم صهیونیستی «به دلیل نقض حقوق بشر در کرانه باختری» اعلام میکند.
🔶 جو بایدن برای جلب اعتماد رای دهندگان عرب و مسلمان آمریکایی و منتقدانش، مجبور به اتخاذ موضع تند و انتقادی علیه نتانیاهو و نمایش حمایت از غیرنظامیان در غزه است. با داغ شدن رقابت انتخاباتی بین بایدن و ترامپ برای رسیدن به کرسی ریاست جمهوری در نوامبر ۲۰۲۴، برخی رخدادها میتوانند بر روی نظر رای دهندگان آمریکایی تاثیر بگذارند.
🔶 با توجه به برتری ترامپ نسبت به بایدن در نظرسنجیهای اخیر، به نظر میرسد جو بایدن برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مجبور است به خواست افکار عمومی آمریکا مبنی بر حمایت از فلسطین و پایان جنگ غزه تن دهد. در سوی مقابل ،بایدن برای رسیدن به کرسی قدرت به خوبی از نقش لابیهای حامی اسرائیل «آیپک و جیاستریت» و تاثیر آنها بر رسانههای جریان اصلی آگاه است، لذا محتمل است با اتخاذ سیاستهای متفاوتی در دو بخش «اعلامی» و «اعمالی» اعتماد هر دو طرف را جلب نماید.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مصطفی علیجانزاده
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#مردمی_سازی #پیشرفت
#هویت #بیانیه_گام_دوم
✅ پیشرفت
🔶 این جمله که «توقف، عقبگرد است» و رهبری بارها گفته است، معنایش این است که شاخص موفقیت و مبنای محاسبات پیشرفت ما، دیگر نه اصل حرکت، بلکه سرعت و سبقت است. این نکته را رهبری در بیانیه گام دوم توضیح داد. گام دوم اساسا یعنی قیام بر بستر قیام. یعنی شما حرکت کرده اید، این حرکت را چهل سال تثبیت کرده اید، و الان باید شتاب بگیرید. در واقع این «هویت در حال حرکت» است که باید دوباره حرکت کند. معنای این جمله شتاب است.
🔶 این «انقلاب شتابدار»، متن اصلی پیشرفت است. که به اراده مردم محقق میشود. آن دریای بیکران و قدرت لایزال که متن اصلی است و اصالت دارد، اراده مردم است. آنانکه میگویند اراده مردم اصل است پس موشک مهم نیست همانقدر معنای «اصالت اراده مردم» را نمیفهمند که آنانکه اراده مردم را کنار میزنند تا موشک داشته باشند. آنانکه برای تغییر فرهنگ حجاب نفی حضور قوه قهریه و سپاه میکنند همانقدر معنای «اصالت اراده مردم» را نمیفهمند که کسانی که تغییر وضع حجاب را صرفا منوط به قوه قهریه میکنند. همه چیز به اراده مردم است و اما این اراده عمومی است که در صورتهای مختلف خود را نشان میدهد.
🔶آنکه مسیر توسعه کشور را با کنار گذاشتن اراده عمومی مردم دنبال میکرد همانقدر خطا میکرد که آن دیگری که به اسم اراده عمومی کاری با توسعه کشور ندارد. آنکه اقتصاد را بدون اراده مردم سامان میدهد همانقدر خطا میکند که این دیگری که به اسم اراده مردم رشد اقتصادی را رها میکند.
🔶باید شتاب گرفت. این شتاب به اراده ملت محقق میشود و این اراده را اگر در قوای نظامی، انتظامی، امنیتی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، بین المللی ببریم، پیروزیم. آن وقت حقیقتا «دشمن احساس شکست و عصبانیت» میکند. «بن مایه اصلی پیشرفت همین اراده عمومی است» همین انقلاب که امروز در گام دوم است، همین «قیام مجدد» بر بستر «قیام تثبیت شده». کاش همه ارکان نظام و دولت رجوع جدی تری به این اراده عمومی متن ساز میکردند در این سال جهش تولید و مشارکت مردمی.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#مردمی_سازی #پیشرفت
#هویت #بیانیه_گام_دوم
✅ پیشرفت
🔶 این جمله که «توقف، عقبگرد است» و رهبری بارها گفته است، معنایش این است که شاخص موفقیت و مبنای محاسبات پیشرفت ما، دیگر نه اصل حرکت، بلکه سرعت و سبقت است. این نکته را رهبری در بیانیه گام دوم توضیح داد. گام دوم اساسا یعنی قیام بر بستر قیام. یعنی شما حرکت کرده اید، این حرکت را چهل سال تثبیت کرده اید، و الان باید شتاب بگیرید. در واقع این «هویت در حال حرکت» است که باید دوباره حرکت کند. معنای این جمله شتاب است.
🔶 این «انقلاب شتابدار»، متن اصلی پیشرفت است. که به اراده مردم محقق میشود. آن دریای بیکران و قدرت لایزال که متن اصلی است و اصالت دارد، اراده مردم است. آنانکه میگویند اراده مردم اصل است پس موشک مهم نیست همانقدر معنای «اصالت اراده مردم» را نمیفهمند که آنانکه اراده مردم را کنار میزنند تا موشک داشته باشند. آنانکه برای تغییر فرهنگ حجاب نفی حضور قوه قهریه و سپاه میکنند همانقدر معنای «اصالت اراده مردم» را نمیفهمند که کسانی که تغییر وضع حجاب را صرفا منوط به قوه قهریه میکنند. همه چیز به اراده مردم است و اما این اراده عمومی است که در صورتهای مختلف خود را نشان میدهد.
🔶آنکه مسیر توسعه کشور را با کنار گذاشتن اراده عمومی مردم دنبال میکرد همانقدر خطا میکرد که آن دیگری که به اسم اراده عمومی کاری با توسعه کشور ندارد. آنکه اقتصاد را بدون اراده مردم سامان میدهد همانقدر خطا میکند که این دیگری که به اسم اراده مردم رشد اقتصادی را رها میکند.
🔶باید شتاب گرفت. این شتاب به اراده ملت محقق میشود و این اراده را اگر در قوای نظامی، انتظامی، امنیتی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، بین المللی ببریم، پیروزیم. آن وقت حقیقتا «دشمن احساس شکست و عصبانیت» میکند. «بن مایه اصلی پیشرفت همین اراده عمومی است» همین انقلاب که امروز در گام دوم است، همین «قیام مجدد» بر بستر «قیام تثبیت شده». کاش همه ارکان نظام و دولت رجوع جدی تری به این اراده عمومی متن ساز میکردند در این سال جهش تولید و مشارکت مردمی.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
چه الزامات و راهبردهایی برای جهش تولید با مشارکت مردم ضرورت دارد.pdf
77K
#اقتصاد
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#مردمی_سازی #کالای_داخلی
✅ چه الزامات و راهبردهایی برای جهش تولید با مشارکت مردم ضرورت دارد
🔰بررسی الزامات و راهبردهای جهش تولید با مشارکت مردم به مناسبت دیدار دیروز کارگران با رهبر انقلاب
🔶 برای گسترش مشارکت مردم در تولید ملی، نیازمند هستههای تولیدِ مردممحور هستیم که با ایجاد زنجیرههای تأمین پیشینی و پسینی، زنجیرههای ارزش، با قابلیت خلق ارزش افزوده قابل توجه برای تولیدات و خلق ثروت ملی پدید خواهد آمد. ازجمله چالشهای تولید؛ عدم شبکه توزیع کارآمد است. به تبع آن، تولیدکننده، محصولات خود را با هزینه تمام شده و سود اندک تولید میکند و به عوامل واسطه میفروشد. در شرایط کنونی حمایت از کالای داخلی در اقتصاد ایران حرف اول را میزند. این امر نیاز به بسترسازی و تولید محتوای فرهنگی مداوم جهت حمایت از کالای داخلی دارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای جواد وکیلی؛ پژوهشگر حوزه برنامهریزی و کارشناس ارشد بازار سرمایه
🆔 @tahlil_shjr
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#عزت_ملی
#انقلاب_اسلامی #جنگ_ترکیبی
#وعده_صادق #رژیم_صهیونیستی
#حجاب #طوفان_الاحرار
✅ بیسابقه، تحقیرکننده و تغییردهنده محاسبات
🆔 @tahlil_shjr
خط حزب الله.۴۴۱.pdf
1.76M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#عزت_ملی
#انقلاب_اسلامی #جنگ_ترکیبی
#وعده_صادق #رژیم_صهیونیستی
#حجاب #طوفان_الاحرار
✅ بیسابقه، تحقیرکننده و تغییردهنده محاسبات
🔶 گزارش این شماره خط حزبالله، تحلیلی است بر عملیات تنبیهی ضدصهیونیستی «وعده صادق» که بازتاب زیادی در رسانههای غربی داشته است.
🔶 «برخورد برنامهریزی شده و قاعدهمند با چالش دشمن ساخته» عنوان یادداشت هفته این شماره خط حزبالله است که الزامات مقابله موثر و هوشمندانه با مسئله نقشه دشمن برای کشف حجاب را از منظر رهبر انقلاب اسلامی، بازخوانی کرده است.
🔶 خطحزبالله در این شماره خود از تاکید اخیر رهبر انقلاب اسلامی بر تاریخسازی عملیات وعدهی صادق و تجلیل حضرت آیتالله خامنهای از پخش تلویزیونی برنامه تلاوت قاریان نوجوان در حرم حضرت معصومه (س) خبر داده است.
🌷 شماره این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر سردار شهید حسن طهرانی مقدم، تقدیم میشود.
🔸خط حزبالله؛ شماره ۴۴۱
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#تنبیه_متجاوز #رژیم_صهیونیستی
#آمریکا #طوفان_الاحرار
#منطقه
✅ موشکهای ایران به حفاظت شدهترین نقطه دنیا اصابت کرد
🔶 تحلیلگر خبرگزاری اسپوتنیک با اشاره به پاسخ تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: گستردگی اقدام ایران، اسرائیل را واداشت تا فناوریهای ضدموشکی خود و آمریکا در سراسر منطقه را رو کند؛ ایران حالا نقشه کاملی از سیستم دفاع موشکی اسرائیل در اختیار دارد. دکتر جیم کاوانا، روزنامهنگار در گفتگو با اسپوتنیک درباره پاسخ تنبیهی ایران به حمله متجاوزانه اسرائیل گفت: این شروع یک بازی جدید است که دو موضوع در آن روشن است: اسرائیل از حمایت سامانه دفاعی آمریکا، انگلیس فرانسه و اردن برخوردار بود حال آنکه ایران اهداف خود را به تأسیسات نظامی خاصی محدود کرد و هدف گستردهای را علیه هیچ هدف غیرنظامی یا شهری انتخاب نکرد.
🔶 آنچه ایران نشان داد این بود که علیه اسرائیل اقدام خواهد کرد و میتواند این کار را بهطور مؤثر و هوشمندانه به اهدافی مجهز به بهترین رادارها و بهترین سیستم دفاع هوائی جهان انجام دهد. ایران از هفت موشک برای هدف قرار دادن مواضع مشخصشده استفاده کرد و با پنج موشک آن را مورد اصابت قرار داد؛ بنابراین در این عملیات پنج یا هفت موشک به قویترین منطقه دفاعشده و بهترین دفاع هوائی جهان اصابت کرد. عجیب نیست که ایالات متحده، انگلیس و فرانسه همگی در یک حمله نظامی شرکت کردند؟ اما بار بعد آنها اخطار ۷۲ ساعته دریافت نخواهند کرد. اگر حمله واقعی صورت گیرد فرصتی به این سه داده نخواهد شد. آنوقت، قرار است اسرائیل به شدت آسیب ببینند و این واقعیتی است که آنها نمیتوانند تحمل کنند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#مردمی_سازی
✅ آیا "جهش تولید" و "مشارکت مردم" متعارض است؟
🔶 "تولید"، وسط زنجیره است. "توزیع قبل از تولید" بر آن مقدم است. یعنی تا "مشارکت در مالکیت منابع" (زمین، معدن، کارخانه، اعتبارات بانکی و...) نباشد، مشارکت های بعدی در تولید و توزیع، "کارگری" است! به تبع سود از آن مالک و صاحب سرمایه و فقط دستمزد برای کارگر است؛ که درصد بالایی اقلی بگیرند! سهم "خویش فرمایی" در تخصیص منابع هم اندک است و تجارب "وام اشتغال" موفق نبوده است!
🔶 این شعار رهبر انقلاب اسلامی را باید ذیل سیاست های ابلاغی قبل و بیانات قبلشان دید:
1⃣ به لحاظ مبانی "گسترش مالکیت عموم مردم به منظور تامین عدالت اجتماعی" دستور سیاستهای کلی اصل۴۴ بوده است و در بند ب آن اختصاص ۲۵٪ اقتصاد کشور و واگذاری ها به مردم بیان شده است. قانون اجرایی این سیاستها هم تصویب و ابلاغ شده است؛ لکن با وجود ابلاغ مدل اجرایی بخش مشارکت مردم، تاکنون به طرز شایسته تحقق نیافته است!
2⃣ غیر از "تعاونی های فراگیر"، سال ۹۵ ایشان از "صنایع و کارگاه های کوچک" در جهت مشارکت مردم از مالکیت تا تولید هم گفته اند! لکن عید ۱۴۰۲ از عدم موفقیت آن هم سخن گفتند!
🔶 نتیجه اینکه: مشارکت مردم در تولید وقتی واقعا مشارکت است که مبتنی بر "گسترش مالکیت عمومی" باشد. اندیشیدن سر این چرخه از مشارکت (از مالکیت عموم تا مشارکت در تولید) هنوز مطالبه رهبر انقلاب است:《 از اشکالات مهمی که ما داریم این است که روی مشارکت مردم فکر نکرده ایم... بنشینند راه های مشارکت عموم مردم در مسائل اقتصادی را پیدا کنند》(۱۴۰۲/۱/۱)
🔸 #به_قلم_اساتید: حجت الاسلام محسن قنبریان
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#مردمی_سازی #معیشت
✅ احیای واحدهای صنعتی و جهش تولید
🔶 شعار سال یک رویکرد و جهتگیری کلی برای همه فعالیتها در سال است و میتوان آن را در سلسله مراتب مدیریتی مشاهده کرد. جهش تولید را نیز باید در همه حوزهها و عرصهها دنبال کرد. از جمله عرصههای مهم و تأثیرگذار در جهش تولید احیای واحدهای صنعتی راکد است. تعداد طرحهای نیمهتمام صنعتی بیش از ۸۱ هزار واحد است و تعداد زیادی واحد صنعتی راکد در کشور وجود دارد. به گفته وزیر صمت، تعداد واحدهای راکد در دولت سیزدهم ۶ درصد کاهش یافته است. در بیان اهمیت اتمام طرحهای نیمهتمام یا احیای واحدهای صنعتی راکد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1⃣ واحدهای راکد واحدهایی هستند که قبلاً در حال فعالیت بودهاند؛ اما به دلایل گوناگون که دلیل عمده آن مشکلات پولی و مالی است، راکد شدهاند. در بخش عمده این واحدها بدون سرمایهگذاری جدید امکان بازگشت به چرخه تولید وجود دارد. بنابراین، در شرایط امروز کشور ما اولویت جهش تولید احیای این دسته از واحدهاست. به گزارش معاون اجرایی رئیسجمهور، تا کنون بیش از ۸۴۰۰ واحد صنعتی در کشور احیا شده است.
2⃣ طرحهای نیمهتمام نیز واحدهایی هستند که مطالعات اولیه، اخذ مجوزها و بخشی از سرمایهگذاری انجام شده است. بنابراین، اولویت دوم برای جهش تولید با کمترین میزان سرمایهگذاری، اتمام طرحهای نیمه تمام است. بخش قابل توجهی از این واحدهای نیمه تمام دولتی هستند که میتوان با مشارکت مردم و جذب سرمایههای خرد آنها با سرعت قابل قبولی آنها را وارد چرخه تولید کرد. با توجه به تعداد بسیار بالای واحدهای نیمه تمام و راکد میتوان مدعی شد، احیای آنها میتواند حرکت بزرگی در جهش تولید صورت دهد.
3⃣ با توجه به اینکه حدود ۷۵ درصد از واحدهای راکد و نیمه تمام واحدهایی هستند که بعد از تکمیل و راهاندازی به نیروی کار زیر ۵۰ نفر نیاز دارند میتوان اینگونه استدلال کرد که بنگاههای اقتصادی مذکور کوچک بوده و اشتغالآفرینی آنها بیشتر است. در شرایطی که کشور از بیکاری رنج میبرد، احداث یا احیای واحدهای اقتصادی کوچک به سرعت بر کاهش بیکاری اثر میگذارد.
4⃣ اگر جریان احیای واحدهای صنعتی و اتمام طرحهای نیمه تمام با سهامداری و مشارکت مردم صورت گیرد، علاوه بر اینکه موجب پایداری فعالیت اقتصادی در این بخشها میشود، به دلیل توزیع درآمد بین سرمایهگذاران خرد و همچنین کارگران شرکتها، مستقیماً بر رفع مشکلات معیشتی مردم هم تأثیرگذار است.
5⃣ بسیاری از واحدهای نیمهتمام و راکد میتوانند با بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، صرفه اقتصادی بالاتری پیدا کنند و در حقیقت یکی از مجاری ورود شرکتهای دانشبنیان در اقتصاد جامعه هستند.
🔶 سخن پایانی اینکه میتوان گفت، یکی از راهکارهای مهم در تحقق شعار سال تمرکز براحیای واحدهای راکد و همچنین اتمام طرحهای نیمهتمام با مشارکت بخش خصوصی است.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#موشک_بالستیک #رژیم_صهیونیستی
#مقاومت #تنبیه_متجاوز
✅ ایران دوباره بازدارندگی را برقرار کرده است
🔰 قسمت اول
🔶 پاسخ جمهوری اسلامی ایران به تهدیدات رژیم صهیونیستی چنان دقیق و هوشمندانه بود که دشمن صهیونیستی را به طور کامل در میدان با شکست روبرو ساخت. این وضعیت برای رژیم صهیونیستی چنان پرهزینه و سنگین بود که آنها راهکار عبور از این وضعیت را کتمان حقیقت و تلاش برای عدم درز اطلاعات در رسانه ها دیدند. بنابراین کتمان حقیقت تنها پاسخ رژیم به شکست از ایران بود که البته در آن هم نمی توانند جامعه بین الملل و افکار عمومی متقاعد کنند.
🔶 از بین رفتن سیستم بازدارندگی رژیم صهیونیستی و در نتیجه از دست دادن توان تصمیم گیری در مقابل ایران و محور مقاومت و همچنین ضربه جدیدی به حساس ترین پایگاه نظامی این رژیم تنها نمونه کوچکی از آثار پاسخ هوشمند به اسرائل می باشد. آلفردو خلیفه رحمه (تحلیلگر مکزیکی برجسته سیاست بینالملل و استاد علوم اجتماعی و سیاسی در دانشگاه ملی اونام مکزیک) در مطلبی تحت عنوان "بازدارندگی متعارف ایران" به آثار پاسخ ایران به اسرائیل را تحلیل کرده است.
🔶 در این مطلب که وطن امروز نیز آن را کار کرده، آمده است: "با وجود کارزار تبلیغاتی اسرائیل برای متقاعد کردن رسانههای غربی مبنی بر اینکه پاسخ ایران هیچ آسیبی نداشته است، حقیقت در حال آشکار شدن است. انتقام پیشبینیشده ایران یک هفته قبل به طور گسترده اعلام و به گفته فایننشال تایمز، از ترس افزایش شدید قیمت نفت، واسنجی شده بود. ایران برای نخستینبار از موشکهای مافوق صوت استفاده کرد که نه متحدان اسرائیل و نه ارتش تلآویو قادر به رهگیری آنها نبودند. تهران به دنبال حمله به جمعیت غیرنظامی اسرائیل نبود و میخواست یک آزمایش دفاعی از اسرائیل به عمل آورد. لری جانسون، مامور سابق سیا معتقد است بهرغم بوق و کرنای غرب درباره شکست ایران –آهنگی که نوکران غربی سر میدهند که رسانههایشان عمدتا تحت کنترل لابی اسرائیلی هستند - ایران دقیقا همان کاری را انجام داد که قصد انجام آن در فلسطین اشغالی را داشت و نشان داد قابلیت فوقالعاده پیچیدهای با استفاده از کلاهکهای قابل مانور دارد.
🔶 در حالی که مشهورترین روزنامه عبری، «یدیعوت آحارونوت»، شکست استراتژیک رژیم را بشدت محکوم کرده، واشنگتن تایمز نیز «شکست بازدارندگی» دولت بایدن در جلوگیری از درگیری بین ایران و اسرائیل را سرزنش کرده است. هیمن تامیر، مدیر اندیشکده صهیونیستی مطالعات امنیت اسرائیل INSS گفت ایران میتوانست به رژیم آسیب وارد کند بیاینکه طبق خواسته نتانیاهو، ایالات متحده حاضر باشد در یک ضدحمله شرکت کند.
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#عزت_ملی #مرزبندی_با_دشمن #موشک_بالستیک #رژیم_صهیونیستی #مقاومت #تنبیه_متجاوز ✅ ایران دوباره بازدا
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#موشک_بالستیک #رژیم_صهیونیستی
#مقاومت #تنبیه_متجاوز
✅ ایران دوباره بازدارندگی را برقرار کرده است
🔰 قسمت دوم
🔶 ایلیا تسوکانف از اسپوتنیک گزارش میدهد شبکههای چندرسانهای ایرانی استفاده از موشکهای مافوق صوت غیرقابل کشف را تایید کردهاند. این اعتراف یک رسانه روسی است، یکی از دو ابرقدرت در زمینه موشکهای مافوق صوت در کنار چین. همانطور که شبکه ایرانی پرس تیوی در یک ویدئوی حمایتی نشان داد، تمام موشکهای مافوق صوت شلیکشده با موفقیت به اهداف خود یعنی پایگاه هوایی بسیار راهبردی نواتیم که میزبان جنگندههای اف 35 است و رامون که بسیار نزدیک به نیروگاه هستهای مخفی دیموناست، اصابت کردهاند.
🔶 علاوه بر این، پرس تیوی ادعا میکند ایران در میان معدود کشورهایی قرار دارد که دارای فناوری تولید موشکهای مافوق صوت با قابلیت حرکت با سرعت خیرهکننده و اصابت به اهداف خود با دقت بالاست. به گفته دیگر منابع ایرانی، موشکهای مافوق صوت ایران (فتاح 2) به پایگاه نظامی مخفی موساد در بلندیهای جولان سوریه – که تحت اشغال اسرائیل است – اصابت کرده و جان 44 جاسوس را گرفته و حتی ساختمان موساد در تلآویو را هدف قرار دادهاند.
🔶 ورای جنگ تبلیغاتی زیر نظر لابی اسرائیلی در غرب که مدعی قدرت نمایی اسرائیل – اما در واقع با حمایت ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه و حتی اردن - با نابودی 99 درصد پرتابههای ایران شامل پهپاد، موشکهای کروز و بالستیک است اما اسکات ریت، افسر سابق اطلاعات تفنگداران دریایی آمریکا نظر دیگری دارد. او که به خاطر رد کردن سخنان «بچه بوش» - جورج بوش پسر- درباره سلاحهای کشتار جمعی ناموجود صدام شهرت دارد، حال مدعی است ایران دوباره بازدارندگی را برقرار کرده است.
🔶 واژه Deterrence (بازدارندگی) که ریتر به کار برده، از ریشه لاتین Deterrence به معنای منصرف کردن دیگران از طریق وحشتآفرینی است. پس ایران از حالا به بعد اسرائیل و آمریکا را تحت کنترل خود نگه میدارد، در حالی که اسرائیل فکر میکرد میتواند بدون متحمل شدن عواقب آن به ایران حمله کند، حتی اگر ایران عمدا تصمیم گرفت اقدامی بیش از حد مرگبار علیه اسرائیل انجام ندهد اما این امر اکنون محقق شده است. 6 پیام ایران بازدارندگی بود نه حمله! آندری مارتیانف، تحلیلگر نظامی مشهور روس7 توضیح داد اسرائیل در برابر پیروزی راهبردی عظیمی که ایران به دست آورد و اکنون آن را رهبر اصلی 1.8 میلیارد مسلمان جهان ساخته است، یک ببر کاغذی بیش نبود.
🔶 من صلاحیت آن را دارم که این حرف را تایید کنم، حتی با در نظر گرفتن اینکه ایران بمب اتم ندارد. سلاحی که اختراعش بیوقفه توسط اسرائیلیها تکرار میشود تا بیش از 300 بمب اتم مخفی در دیمونا ذخیره شود (به نقل از رئیسجمهور سابق آمریکا، جیمی کارتر). صبح روز 14 آوریل / 26 فروردین، خاورمیانه با یک معادله ژئوپلیتیک جدید بیدار شد که ایران به لطف پرتاب 9 موشک مافوق صوت در خفا نگاه داشته شده برقرار ساخت، در حالی که هنوز هم زرادخانه فناوری پیشرفته خود را بهکار نگرفته است. در حالی که اسرائیل سرگرم شعار «چشم در برابر چشم و دندان در مقابل دندان» است، ایران هنوز سلاح اقتصادی واقعی خود را رو نکرده است: بستن تنگه هرمز که میتواند یک بحران جهانی ایجاد کند و باعث افزایش غیرقابل مهار قیمت نفت شود.
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#تورم #مردمی_سازی
#تحریم #معیشت
✅ رشد تولید و اشتغالزایی با تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی عملیاتی میشود
🔶 در این موضوع شکی نیست که از دهه ۹۰ به بعد مردم تحت فشار تحریمها قرار گرفتند موضوعی که منجر به افزایش شدید نرخ تورم شد؛ هر چند اقتصاد ایران از پنج دهه گذشته تاکنون همواره با چالش افزایش نرخ تورم دست و پنجه نرم کرده، اما نمیتوان این موضوع را نادیده گرفت که افزایش نرخ تورم، فشار مضاعفی بر دوش مردم وارد میکند و مانع رفاه، توسعه عدالت و کاهش فاصله طبقاتی میشود.
🔶 مقام معظم رهبری و مردم مطالبه مهمی از مسئولان داشتهاند؛ یعنی مهار تورم؛ اما این پرسش مطرح میشود که راهکار مهار تورم چیست و چگونه میتوان رفاه عمومی و سرانه درآمدی قابل توجه را به اقتصاد و به سفره و معیشت مردم بازگرداند. قطع به یقین پاسخ روشن و شفاف است، افزایش ظرفیت تولید، برقراری عدالت مالیاتی و اعمال سیاستهای ارزی درستی که زمینهساز کاهش نرخ تورم باشد کارساز است؛ پس در این صورت است که در میان مدت و بلند مدت میتوان شاهد بازگشت رفاه اقتصادی و عدالت اجتماعی به جامعه بود.
🔶 سیاستهای تولیدی کارآمد که مطابق با شعار سال است و رهبر انقلاب بارها و بارها براین موضوع تاکید کرده اند میانبری برای کاهش نرخ تورم و عبور از فاصله طبقاتی است که مردم نسبت به آن معترض هستند. اقتصاد کشور زمانی از دور باطل تورمهای افزوده خارج میشود و نفسی میکشد که سیاستهای مالیاتی، تولیدی و ارزی به بهترین وجه ممکن اتخاذ گردند تا در این مسیر زمینههای مشارکت سرمایهها در بخشهای مولد و به تبع آن کاهش نرخ تورم و رشد اقتصادی و رفاه معیشتی رقم زده شود.
🔶 رشد تولید از این جهت بسیار مهم است و رهبر فرزانه انقلاب به عنوان نمادی که باید در دستور کار مسئولین قرار بگیرد هر سال در لحظات آغازین سال نو بر این موضوع تاکید دارند چرا که میتواند آثار مخرب رشد نقدینگی را از بین ببرد. با اینکه از یک سال گذشته تاکنون بانک مرکزی برای کاهش و کنترل رشد نقدینگی سیاستهایی اعمال کرده است، اما به دلیل اینکه تولید رشد نداشته یا به رشد مورد نظر و مناسب نرسیده باز هم فعالیت بانک مرکزی نتوانسته به کاهش و مهار نرخ تورمی که انتظار داریم منتهی شود.
🔶 در این موضوع شکی نیست تا زمانی که به امر جهش و رشد تولید آن هم با نگاه کارشناسی و با در نظر گرفتن تمام زمینههایی که به موفقیت رشد تولید کمک میکند نگاه نکنیم و به این امر اهتمام لازم را نداشته باشیم نمیتوان امیدوار بود که سیاستهای بسیار مهم اقتصاد مقاومتی عملیاتی شوند؛ چرا که اگر در طی سالهای گذشته دولتها به این موضوع ورودی جدی میداشتند امروز ثمره تحقق اقتصاد مقاومتی، رشد اقتصادی بود که از محل رشد تولید و اشتغالزایی ایجاد شده بود.
🔶 آنچه در موضوع مهار تورم بسیار حائز اهمیت است و از دستور کار تمامی مسئولین ذی ربط نباید خارج شود نگاهی نو به انتخاب مدیران است. امروز نیازمند ورود مدیرانی به عرصههای اقتصادی هستیم که دراین امر زبده و بسیار متخصص باشند چرا که تجربه در کنار تخصص و تعهد میتواند اقتصاد ایران را از بلای تورم و تبعاتی که از این ناحیه بر ما وارد میشود نجات دهد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای رامین پولادرگ
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#صادرات #دلار
#سریلانکا
✅ تحلیل اقتصادی سفر رئیسی به سریلانکا
🔶 سریلانکا با جمعیت 22 میلیونی به عنوان یک کشور شبه قاره هند با بنگلادش، میانمار، مالزی و اندونزی همسایه آبی است و می تواند دروازهای برای ورود ایران به بازار بزرگ و مصرفی این کشورها باشد.
🔶 سیاست خارجی دولت سیزدهم مبتنی بر استفاده از همه ظرفیت های بین اللملی با اولویت نگاه به همسایگان و آسیا می باشد و سفر رئیس جمهوری ایران به سریلانکا نیز در این چارچوب قابل تحلیل است. بازخورد این جهت گیری در سیاست خارجه افزایش بی سابقه تجارت خارجی و فروش نفت؛ و همچنین ارتقاء صادرات خدمات فنی-مهندسی کشور بوده است.
🔶 اقتصاد مبتنی بر کشاورزی و خدمات در سریلانکا، این کشور را نیازمند طرح های نیروگاهیِ تامین برق و پروژه های تامین آبی قرار داده است که در این بین ایران ظرفیت پاسخ به نیازهای این کشور را در شرایط کیفیت بالا و ارزان دارا می باشد.
🔶 توان فنی و مهندسی کشور در حوزه ابزارهای مدیریت منابع آب و نیروگاهی، ایران را در بین چهار کشور برتر جهان در این حوزه قرار داده است. پروژههایی که در این سفر افتتاح می شود، یک پیام مهمی در خصوص توانایی های فنی و صنعتی کشورمان به سایر بازیگران منطقهای و بینالمللی مخابره می گردد.
🔶 حضور ایران در سریلانکا به دلیل موقعیت ژئوپلیتیکی این کشور می تواند موازنه کننده رقابت چین، هند و آمریکا باشد که از قضا یکی از اهداف این کشور در ارتباط با تهران نیز همین است.
🔶 باتوجه به مخاطرات حمل بار از مسیر دریای سیاه به جهت درگیری های نظامی روسیه و اوکراین، استفاده از مسیر ایران (کریدور شمال_جنوب) برای دسترسی کشورهای جنوب آسیا به قفقاز و روسیه بیش از هر زمان دیگری عینیت یافته و اقتصادی بودن این کریدور را بیش از پیش محقق کرد.
🔶 تجارت دو کشور نمونه ی خوبی از تهاتر و کنار گذاشتن دلار در مبادلات تجاری است که می تواند به نفع ایران باشد. توافق ایران و سریلانکا بر سر تهاتر چای و نفت، تجارت میان دو کشور را که به دلیل مشکلات بانکی از سوی ایران با مانع روبرو شده بود، تسهیل کرده است.
🔶 سریلانکا می تواند در بخش تامین کالاهای اساسی (ظرفیت بالقوه کشت برنج) شاخص درجه باز بودن تجاری ایران را از طریق کشت فراسرزمینی بهبود بخشد. به این معنا که در مبادی تامین کالاهای اساسی تنوع حاصل شود تا کشور از وابستگی به چند کشور محدود، نجات یابد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی محمدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#آمریکا #رژیم_صهیونیستی
#مقاومت #تحریم
#فلسطین
✅ عقب نشینی ها تا کجا ادامه دارد؟ / من به شما میگویم!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#عزت_ملی #آمریکا #رژیم_صهیونیستی #مقاومت #تحریم #فلسطین ✅ عقب نشینی ها تا کجا ادامه دارد؟ / من ب
#عزت_ملی
#آمریکا #رژیم_صهیونیستی
#مقاومت #تحریم
#فلسطین
✅ عقب نشینی ها تا کجا ادامه دارد؟ / من به شما میگویم!
🔶 یک کاربر روس در توییتی نوشته بود سال ۲۰۱۰ میگفتند ایران تحریم است، به او سلاح نفروشید، و سال ۲۰۲۴ میگویند ایران تحریم است، از او سلاح نخرید! این فقط یک توییت ساده نیست؛ بلکه یک واقعیت محض از عقب نشینی گام به گام آمریکا و غرب در برابر قدرت روز افزون جمهوری اسلامی ایران است. اما این عقب نشینی ها تا کجا ادامه می یابند؟ بیایید به شما بگویم:
🔶 وقتی تحریم ها جواب نداد و ملت ایستادگی کرد، وقتی تیر تمام فتنه ها و آشوب ها به سنگ خورد، وقتی قدرت نظامی ایران در منطقه آشکارا بر هیمنه آمریکایی-اسرائیلی غلبه کرد، وقتی تهدید هسته ای هم دیگر کارساز نبود (!) و محور مقاومت همچنان پیشروی های خزنده خود در تنگ تر کردن محاصره رژیم صهیونیستی را ادامه داد و در مقابل کاری هم از آنها بر نیامد، آمریکا وارد میدان خواهد شد! اشتباه نکنید؛ وارد نمیشود که درگیر شود، چون واقعا تاوان دارد؛ وارد میشود که معامله کند! چه معامله ای؟ الان میگویم:
🔶 عقب نشینی تا آنجا پیش خواهد رفت که به جمهوری اسلامی خواهند گفت تمام تحریم ها را بر خواهیم داشت؛ دشمنی ها را کنار خواهیم گذاشت اما به یک شرط! و آن شرط این است که شما طرح دو دولتی در سرزمین های فلسطین را بپذیرید، و ما نیز دولت مستقل فلسطینی در سازمان ملل را به رسمیت خواهیم شناخت. به این معنا که هم اسرائیل باشد و هم فلسطین! آن هم کجا؟ جایی که همه اش متعلق به فلسطین است!
🔶 ایران اما باز هم نمیپذیرد و بر طرح پیشنهادی خود که همانا برگزاری رفراندوم در سرزمین های اشغالی است تاکید خواهد کرد! خدا را چه دیدی! تا آن موقع، شاید اقتصاد ایران هم [همانگونه که رهبری نویدش را دادند] به دست جوانان این مرز و بوم از اسارت دلار و تحریم آزاد شده، و این بزرگترین ابزار چانه زنیِ آمریکا نیز از دستش خارج شده بود! شخصا به این سناریو بعنوان یک سناریوی بسیار محتمل اعتقاد دارم، اگر که حماقت دشمن اضمحلال اسرائیل را به گونه دیگری جلو نیاندازد!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#کارگر #مردمی_سازی
#اتحاد #تحریم
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارگران ۱۴۰۳/۰۲/۰۵
🔶 صمیمانه تشکر میکنم از زحمات، از نجابت، از همت کارگرانمان و انشاءالله از پیشرفت جامعه کارگری
🔶 درباره ارزش کارگر
❇️بالاترین جملهای که در این زمینه میشود گفت: نبی مکرم اسلام (ص)، طبق روایت، به دست پینهبسته کارگر بوسه زد.
کشورهای مختلف، همه روز کارگر دارند
📌لکن نکته اینجا است که نگاه دنیای مادی با نگاه اسلام به کارگر متفاوت است. نگاه دنیای مادی به کارگر نگاه ابزاری است، مثل پیچومهره
👌نگاه اسلام به کارگر، ناشی است از ارزشی که برای کار قائل است. اسلام برای «عمل» ارزش ذاتی قائل است
❇️«عمل» یعنی همه جور عملی؛
📌هم عملی که انسان میکند به عنوان عبادت، هم عملی که انسان میکند برای آوردن نان حلال در سفره
⏪عمل، قوّت ایجاد میکند؛
✅هم در فرد
✅هم در جامعه
♦️چه کسی این عمل را انجام میدهد؟ شما؛ کارگر پس کارگر ارزش ذاتی دارد
🔶 درباره نقش کارگر در جهش تولید کشور
🔻جهش تولید چه جوری حاصل میشود؟ با مشارکت مردم
👇تولید که جهش پیدا کرد:
🔸کشور ثروتمند میشود
🔹آحاد مردم ثروتمند میشوند
🔸جیب کارگر پر میشود
🔹اشتغال افزایش پیدا میکند، بیکاری کم میشود
🔸مشکلات فراوان کارگری و اقتصادی در کشور از بین میرود
👈رکن جهش تولید کیست؟ کارگر
💎نقش یک کارگر ماهر و باروحیه و پرانگیزه، در جهش تولید، یک نقش انکارناکردنی و غیر قابل انکار است
♦️کارآفرین هم باید باشد تا کارگر بتواند کار کند.
🤝کارگر و کارآفرین دو همکارند در خط مقدم نبرد اقتصادی. این جنگِ اقتصادیِ تحمیلی است
✅هرچه شما خوب کار کنید
✅هرچه به خوب کار کردنِ شما کمک بشود
👌در این نبرد اقتصادی مؤثّر است
🔶 درباره وظایف مسئولین و کارگران
✨بهبود حال جامعه کارگری تأثیر بزرگی در بهبود حال کل جامعه دارد.
🏷وظایف مسئولان در قبال کارگران
⏪ایجاد امنیت شغلی
⏪مسأله بیمهها
⏪ایمنی نیروی کار در محیط کار
⏪شناسایی استعدادها و استفاده از نوآوری کارگران
🏷وظایف جامعه کارگری
⏪دانستن ارزش کار خود در سرافرازی کشور
⏪امانت دانستن کار
⏪اتقان کاری و پرهیز از سرهمبندی کار
⏪انضباط در محیط کار
⏪احساس مسئولیت نسبت به کار
☑️همه مردم باید کار را ارزش بدانند. این دو فایده دارد:
♦️جامعه به کارگر به چشم یک موجود ارزشمند نگاه میکند
♦️خود آن آدم هم میل به کار پیدا میکند
🔶 درباره مسئله مشارکت مردم در تولید
⏪مسئولین زمینههای حضور و مشارکت مردم در کار تولیدی را تبیین و زمینهها را آماده کنند
♦️مثلا:
📌ایجاد شرکتهای تعاونی تولید
📌کمک به کارهای خانگی
📌کمک به کارهای دستی
📌کمک به ایجاد شرکتهای دانشبنیان
⏪اعتبارات بانکی هم به سمت تولید هدایت بشود، که امروز البتّه اینجور نیست
🔶 درباره تحریمهای دشمنان علیه ایران اسلامی
⛔️ما سالها است با تحریمهای شدید مواجهیم. خود تحریمکنندهها گفتند این تحریمها در تاریخ بیسابقه است! هدف از این تحریمها چیست؟
❗️آنها یک اهدافی را ذکر میکنند:
⭕️بحث انرژی هستهای
⭕️بحث سلاح هستهای
⭕️بحث حقوق بشر
⭕️میگویند ما ایران را تحریم میکنیم به خاطر اینکه از تروریسم حمایت میکند! مردم غزّه از نظر آن حضرات تروریستند!
🔺اینها بهانههای دروغین است
🔻هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن ایران اسلامی است
⁉️که چه بشود؟
⏪از خطوط استعماری و استکباری آنها تبعیّت کند
⏪تسلیم خواستههای زورمدارانه و توقّعات قدرتطلبانه آنها شود
⏪سیاستهایش را تابع سیاستهای آنها بکند
♦️معلوم است که نظام اسلامی، غیرت اسلامی، ملّت بزرگ و باسابقه اسلامی
🛡محال است که تسلیم یک چنین زورگوییای بشود.
🔶 تحریمها به اقتصاد کشور صدمه میزند
📌لکن... همین تحریمها موجب شکوفایی استعدادها در درون کشور میشود
💪یک ملّت زنده از دشمنیِ دشمن هم برای خودش فرصت درست میکند
🚀یک نمونهاش همین مسئله تسلیحات و پیشرفتهای تسلیحاتی است
🩺در زمینه پزشکی
⚙️در زمینه صنعتی
💻در بخشهای گوناگون مهندسی
🔺 همینجور است
🔺این تحریمها هم اثرش بتدریج دارد کمرنگ میشود. میگویند شما چرا از فلسطین حمایت میکنید. حالا امروز همهی دنیا دارند از فلسطین حمایت میکنند. میگویند از حزبالله لبنان چرا حمایت میکنید. اینها مقاومتند، اینها غیرتند، اینها ضدّ ظلمند.
🗻ملّت ایران ایستاده و محکم است
💪این استحکام را در عمل
🧮در کار
📚در تحصیل علم
🔍در تحقیقات
🤝در اتّحاد ملّیمان باید نشان بدهیم.
📍اگر این شد، آنوقت سختیها و گرفتاریها هم در دل خود، گشایش به ما ارائه خواهند داد. امیدواریم خداوند شما ملت ایران را و همهی جامعه مؤمن کارگری را حفظ کند و شما را بر دشمنانتان پیروز کند و روح شهدا را از ما راضی کند.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#دانشجو #آمریکا
✅ افزایش اعتراضات دانشجویی درآمریکا به اقدامات رژیم اشغالگر علیه غزه
🔶 دایره اعتراضات دانشجویی به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در چند دانشگاه آمریکا توسعه یافته و این در حالی است که این رژیم از این اعتراضات خشمگین بوده و ضمن یهود ستیزانه توصیف کردن آنها خواستار برخورد با چنین اقداماتی شده است.
🔶 به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین در دانشگاه کلمبیای نیویورک دانشجویان همچنان به تحصن نامحدود خود در چادرهایی که از 8 روز گذشته برپا کردهاند ادامه میدهند، آنها این اقدام را در اعتراض به نسل کشی علیه ملت فلسطین انجام میدهند. البته مدیریت این دانشگاه به دانشجویان متحصن تنها 48 ساعت برای پایان دادن به تحصن خود در داخل حیاط دانشگاه مهلت داده است.
🔶 پلیس نیویورک روز جمعه در اقدامی غیر عادی بیش از 100 نفر از تظاهرات کنندگان در این تحصن را بازداشت کرد که خشم هیات علمی این دانشگاه را در پی داشت. این دانشجویان از تحصیل معلق شده و چادر آنها برچیده شد اما دانشجویان دیگری اقدام آنها را ادامه داده و تاکنون بیش از 100 چادر در حیاط این دانشگاه برپا شده است.
🔶 نعمت مینوش شفیق رئیس این دانشگاه دو روز قبل اعلام کرد: چادرها نگرانیهایی به وجود آورده و عبور و مرور در حیاط دانشگاه را مختل و فضایی متشنج ایجاد کرده است ... باید برای برچیدن چادرها اقدام شود.
🔶 معترضین تاکید دارند به اعتراضات خود تا کسب موافقت دانشگاه برای شفاف سازی سرمایهگذاریهای مالی خود در حمایت از جنگ غزه و پایان دادن به این روند و بازگشت دانشجویان محروم از حضور در دانشگاه به دلیل مشارکت در این اعتراضات به تحصن خود ادامه میدهند.
🔶 در ایالت تگزاس نیز پلیس بیش از 10 دانشجوی معترض را در حیاط دانشگاه اوستن بازداشت کرد و نیروهای ضد شورش نیز برای متفرق کردن دیگر معترضان از باتوم و ضرب و شتم استفاده کردند. معترضان تهدید شدهاند در صورت ادامه اعتراضات با اتهامات تجاوز به املاک غیر مواجه خواهند شد.
🔶 دانشجویان دانشگاه جنوب کالیفورنیا در لوس آنجلس نیز در جریان تلاش نیروهای پلیس برای برچیدن چادرهای اعتراضی در حیاط دانشگاه با آنها درگیر شده و تعدادی از آنها بازداشت شدند.
🔶 شبکه «ABC» آمریکا اعلام کرد دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه هاروارد چادرهایی برای نشان دادن اعتراض خود در حیاط این دانشگاه برپا کردهاند و مسئولان دانشگاه نیز به دنبال ساکت کردن آنها هستند چرا که علناً علیه اقدامات رژیم صهیونیستی سخنرانی میکنند.
🔶 همچنین روز گذشته نیز دانشگاههای براون در شهر پراویدنس، میشیگان در شهر آن آربور، موسسه فناوری ماساچوست در کمبریج و دانشگاه پلی تکنیک کالیفرنیا در هومبولت، دانشگاه ییل، دانشگاه برکلی، دانشگاه نیویورک، دانشگاه واشنگتن، دانشگاه مریلند، دانشگاه نورث کالیفرنیا، دانشگاه تافتس، دانشگاه مینهسوتا، دانشگاه استنفورد، دانشگاه هیسوتن، دانشگاه رایس و دانشگاه پنسیلوانیا نیز شاهد برگزاری چنین اعتراضاتی بودهاند.
🔶 لازم به ذکر است نعمت شفیق رئیس دانشگاه کلمبیا در معرض انتقادات شدیدی قرار گرفته به طوری که مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و برخی از اعضای این مجلس تاکید کردهاند در صورتی که توانایی پایان دادن به این اعتراضات را ندارد باید از سمت خود کناره گیری کند. جانسون تاکید کرد کنگره آمریکا در برابر تهدیداتی که دانشجویان یهودی را هدف قرار داده هرگز ساکت خواهند ماند.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#رژیم_صهیونیستی
#دشمن_شناسی #فلسطین
#وعده_صادق #انتقام_سخت
✅ ابعادی از ظهور قدرت ایران در عملیات «وعده صادق»
🔶 غرب و عوامل آن با بهکارگیری ظرفیتهای اطلاعاتی، نظامی و سیاسی برای حفاظت از رژیم غاصب صهیونیستی به میدان آمدند. اما نتیجه تلاشهای فشردهای که طی ۱۳ روز انجام دادند رها کردن گریبان آن از دست ایران نبود و با این وجود آسیبپذیری جدی رژیم جلوی چشم جهانیان به نمایش درآمد و جالب این است که ملتها، نخبگان و طیف وسیعی از دولتهای جهان، عمل ایران را بسیار مؤثر و ضمناً اخلاقی ارزیابی کردند.
🔶 غرب در این مواجهه، اعتبار متورم شده نظامی و سیاسی خود را از دست داد و غاصبان سرزمین فلسطین دریافتند هیچ راهی برای نجات آنان از مهلکه وجود ندارد. در واقع در این معرکه ثابت شد وقتی ایران اراده کند هیچ مانعی نمیتواند آن را از اجرای تصمیم خود منصرف گرداند. این در حالی است که طی حدود ۱۰۰ سال گذشته وقتی یک کشور ولو بسیار قدرتمند در چنین شرایطی قرار میگرفت، از تصمیم خود برمیگشت و مصلحت و منفعت ملی آن در برابر چنین فشاری قربانی میشد.
🔶 در این معرکه، ایران میخواست به مهمترین پایگاه هوائی رژیم غاصب- نواتیم واقع در ۲۰ کیلومتری تأسیسات اتمی رژیم- که در واقع قلب آن محسوب میشود، حمله کند و ضمناً یک سیلی هم به پایگاه اطلاعاتی رژیم - شلاخیم واقع در غرب جبل الشیخ - بزند و به هیچ وجه هدف نظامی دیگری نداشت.
🔶 در مجموع در این معرکه، به تعبیر دقیق رهبر معظم انقلاب اسلامی- دامت برکاته- نیروهای مسلح ایران «ظهور قدرت اراده ملت ایران در عرصه بینالمللی را به اثبات رساندند».
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای سعدالله زارعی؛ کارشناس مسائل منطقه
🆔 @tahlil_shjr