eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
880 عکس
318 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
ارتباط موثر
اهمیت استاد سیدجعفر شهیدی، علاوه بر آثار تاریخی و ادبی خودش، در به پایان رساندن کارهای ناتمام استادا
نامه مرحوم استاد سيد جعفر شهيدی به رئیس وقت بنیاد شهید تهران درباره یخچال اهدایی به خانواده شهدا بسم الله الرحمن الرحیم جناب آقای... پس از عرض سلام، چندی پیش یک دستگاه یخچال از سوی قسمت تدارکات بنیاد به خانۀ بنده تحویل شده است. درپی آن بودم که فرستنده کیست؟ وسفارش دهنده چه کسی؟ سرانجام معلوم شد توصیه کننده جناب عالی و دستور دهنده حضرت... هستند. با عرض تشکر از هر دو بزرگوار باید بگویم؛ این بنده زندگی خودرا طوری پی ریزی کرده‌است که با حداقل مَؤنِه بتواند ساخت. اگر این یخچال فروشی است، توانایی پرداخت بها را ندارم و اگر اهدایی است، به هیچ وجه خود را درگرفتن آن مستحق نمی‌دانم. به‌هرحال همانطور در صحن خانه معطل مانده‌است و می‌ترسم از تابش آفتاب آسیب ببیند. لطفاً دستور فرمایند آن را عودت دهند وگرنه باید هزینۀ بازگشت را هم خود بپردازم. والسلام علیکم ورحمة الله. ارادتمند، دکتر سیدجعفر شهیدی ۱۳۶۴/۱/۲۰ @ertebatmoaserdini .
از ازل ایل و تبارم همه عاشق بودند سخت دل‌بسته این ایل و تبارم، چه کنم؟ شعر: سید حسن حسینی @ertebatmoaserdini
گر دست سائلی به عصایی گرفته‌ای در تکیه‌گاه خلد به دولت سریر توست شعر: صائب تبریزی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ در ماه مغفرت و برکت، و در آستانه بهار طبیعت و عید نوروز، بیشتر به فکر همدیگر باشیم. @ertebatmoaserdini .
🔘 ذهن تغییر یافته... چند سطر از یک کتاب: هیچ چیز به اندازه ذهن تغییر یافته قدرتمند نیست. شما می‌توانيد ظاهر خود را تغيير دهيد، محل اقامتتان راتغيير دهيد، حتی بخشی از زندگی‌تان را تغيير دهيد؛ اما اگر ذهن خود را تغيير ندهيد، و در نتیجه همان تجربه مشابه دائما و بارها و بارها اتفاق خواهد افتاد، چرا که همه چيز به صورت ظاهری تغيير كرده است؛ اما هيچ تغيير درونی صورت نگرفته است. 📌 تمام مسائل تو را ذهنيت كنونی‌ات خلق کرده است. و اگر بخواهی مسائلت حل شوند ، همان ذهنی که مسئله ساخته قادر به حل آن نخواهد بود. بنابراين ابتدا بايد ذهنيت خود را تغییر دهیم و کنش‌ها و واکنش‌های ذهن را مدیریت کنیم. @ertebatmoaserdini .
🔰 تبیین باید با شیوه و سخن‌نو باشد 🔻رهبر انقلاب، صبح امروز: در بخش نرم‌افزاری سلاح تبیین بایستی نوآوری صورت بگیرد، سخن نو گفته بشود و شیوه‌ی نو در بیان ذکر بشود. ۱۴۰۰/۱۲/۱۹ 💻 @Khamenei_ir | @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 چند سطر تامل برانگیز از یک کتاب اگر نمی‌توانیم چنان خویشتنداری و متانتی داشته باشیم، اگر تنها پس از شنیدن چند کلمه تند درباره شخصیت یا دستاوردهایمان به گریه می‌افتیم، دلیل آن ممکن است این باشد که: تأیید دیگران بخش مهمی از قابلیت ما برای اعتقاد به درستی و حقانیت خودمان را تشکیل می‌دهد. ما احساس می کنیم که حق داریم عدم محبوبیت را نه فقط به خاطر دلایل عملی، و به دلیل پیشرفت یا بقا، بلکه مهم‌تر از آن، به این دلیل جدی بگیریم که مورد تمسخر قرار گرفتن نشانه روشنی از خوب نبودن ماست. 🔻 البته سقراط می‌پذیرفت که گاهی اوقات در اشتباه هستیم و باید به دیدگاه‌های خود شک کنیم، ولی نکته مهمی را اضافه می‌کرد تا ارتباط درک ما از حقیقت با عدم محبوبیت را اصلاح کند: اشتباهات فکری و نادرستی شیوه زندگی ما را در هیچ موردی و به هیچ طریقی هرگز نمی‌توان صرفا با این واقعیت اثبات کرد که با مخالفت روبرو شده‌ایم. 🔸 آنچه باید نگران‌مان کند تعداد مخالفان ما نیست، بلکه خوب بودن دلایل آنها برای این کار است. پس به جای توجه به عدم محبوبیت به تبیین‌ها و دلایل عدم محبوبیت توجه کنیم. این که بشنویم تعداد زیادی از افراد جامعه ما را دچار اشتباه می‌دانند ممکن است هراسناک باشد، ولی پیش از ترک موضع خود، باید به روش آنها برای دستیابی به این نتایج توجه کنیم. درستی روش تفکر آنهاست که باید اهمیتی را که به عدم تأیید آنها می‌دهیم تعيين کند. از کتاب: تسلی‌بخشی‌های فلسفه نویسنده: آلن دو باتن @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بگو: چه می‌خواهی؟ برای رسیدن به آن چه می‌کنی؟ در راه رسیدنت به هدف چقدر حاضری سختی بکشی؟ چقدر تحمل انتظار کشیدن و در عین حال ماندن در مسیر را داری؟ از چه چیزهایی می‌توانی بگذری؟ چقدر از اشتباه کردن می‌ترسی؟ از کدام خوش‌گذرانی‌ها یا استراحت‌ها می‌توانی صرفنظر کنی؟ تا به تو بگویم: چقدر می‌توانی امیدوار باشی که به هدف‌هایت در زندگی برسی! @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروزه یکی از اتفاقات گاه و بی گاه زندگی، فکر کردن به پیشامدهای منفی است. بسیاری از ما برای رهایی از آسیب‌های منفی نگری، چاره‌جویی می کنیم. مارک منسون در کتاب "هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها" می نویسد: «هر تلاشی برای فرار از چیزهای منفی، اجتناب، سرکوب یا ساکت کردن آن‌ها فقط نتیجهٔ معکوس می‌دهد. اجتناب از رنج، خود یک نوع رنج است. اجتناب از درگیری، خود یک نوع درگیری است. انکار شکست خود یک نوع شکست است.» @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا