فرقه های عجیب و جهان ماوراء
آیا فرازمینی های مرده اند 🛸👽👆 #ادعاهای_عجیب #فرازمینیها #اجنه_فرازمینیها #موجودات_عجیب #ناسا #یوفو #
آیا فرازمینی های مرده اند 🛸👽
♦️ به اعتقاد استاد اخترشناسی دانشگاه هاروارد، اگر ما از سرگذشت یک تمدن فضایی منقرض شده درس نگیریم، شاید همان سرنوشت در انتظارمان باشد. به همین دلیل او کشف فرازمینی های مرده را عاملی برای رهایی انسان از بحرانهای خودساخته میداند.
🔷 بشر در مسیر خطرناکی گام برمیدارد. به طور مثال، ما سلاحهایی ساختهایم که از قدرت کافی برای نابودی چندبارهی همه کس و همه چیز برخوردارند. از طرفی چند دهه است که ما در حال تغییر شرایط آب و هوایی زمین هستیم، بدون اینکه پیامدهای مخرب آن را در نظر بگیریم.
🔶 به قول «آوی لوئب» مدیر گروه اخترشناسی در دانشگاه هاروارد، شاید همین نوع اقدامات موجب از بین رفتن نژادهای فرازمینی پیشرفته در جایی از کهکشان شده باشند. چه بسا دلیل اینکه ما هنوز موفق به برقراری ارتباط با بیگانگان نشدهایم نیز همین باشد؛ آن هم در حالی که سیارات بلقوه زیستپذیر، به وفور در راه شیری وجود دارند. این دانشمند میگوید:
🔷 با توجه به پیشینهی رفتار بشر، یکی از احتمالات این است که چنین تمدنهایی عمر کوتاهی داشتند و با بلاهایی که بر سر خود آوردند، در نهایت از بین رفتند.
🔶 به بیان دیگر در مسیر کشف موجودات فضایی، شاید چیزی جز فرازمینی های مرده در انتظارمان نباشد؛ پس باید تحقیقات پرعمقتری انجام دهیم و آثار به جای مانده از تمدنهای گمشده را جستجو کنیم؛ شواهدی مانند سطح سوختهی سیارات یا علایم وقوع یک جنگ هستهای در دنیاهای بیگانه. چنین کشفی چه بسا بزرگترین اکتشاف علمی در طول تاریخ باشد و حتی بشر را در حل و فصل مشکلات خود، یاری کند.
🔷 مقصود لوئب این است که شاید ما با کشف فرازمینی های مرده چیزی بیاموزیم. یاد بگیریم که با یکدیگر رفتار بهتری داشته باشیم، نه اینکه جرقهی آغاز یک جنگ هستهای را بزنیم؛ از سیاره خود حراست کنیم و آن را تا جایی که میتوانیم قابل زیستن نگه داریم.
🔶 این دانشمند معتقد است که برای جستجوی هوش فرازمینی، توجیهات دیگری هم وجود دارد. مثلا شاید چنین ارتباطی ما را به سمت یک جهش تکنولوژیکی عظیم سوق دهد؛ البته اگر فضاییها آنقدر مهربان باشند که دانش خود را با انسانها به اشتراک بگذارند. به گفتهی او:
🔷 عمر تکنولوژی ما تنها به یک قرن میرسد؛ اما اگر تمدنهای دیگر یک میلیارد سال وقت برای راهاندازی سفرهای فضایی داشتند، چه عیبی دارد که فوت و فن کار را به ما هم یاد بدهند.
🔶 لوئب میافزاید که همین موضوع، میتواند انگیزهای دیگر باشد تا فناوری پروازهای میان ستارهای را با جدیت بیشتری توسعه دهیم. البته خود لوئب در این زمینه، دستی بر آتش دارد و مشاور پروژهای 100 میلیون دلاری موسوم به استارشات (Breakthrough Starshot) است. هدف این پروژه، ساخت کاوشگرهای لیزری کوچکی است که بتوانند با یک پنجم سرعت نور، به سمت سیارات فراخورشیدی حرکت کنند. دستاندرکاران استارشات امیدوارند تا حدود 30 سال آینده، موفق به خلق چنین سیستمی بشوند.
🔷 استاد دانشگاه هاروارد میگوید که به ثمر نشستن این پروژه یا تلاشهای مشابه، ورق را برخواهد گرداند. او اظهار امیدواری میکند که به محض خروج از منظومه شمسی و ورود به فضای میان ستارهای، یک پیام خوشامد دریافت کنیم و ببینیم که بر خلاف انتظار ما، آنجا خیلی هم پر رفت و آمد است.
🔶 البته به گفتهی لوئب، شاید هماکنون هم جلوهای از این ترافیک را دیده باشیم. این دانشمند به یک شی فضایی موسوم به امواموا (Oumuamua) اشاره دارد که نخستین شی میان ستارهای رویت شده در منظومه شمسی است و به گمان برخی، میتواند فضاپیمای بیگانگان باشد. با وجود اینکه اکثر دانشمندان امواموا را به یک دنبالهدار نسبت میدهند؛ اما لوئب اعتقاد دارد که باید با ذهن باز به این موضوع نگریست و از نظریه فضاپیما هم نمیتوان به سادگی گذشت.
#ادعاهای_عجیب
#فرازمینیها
#اجنه_فرازمینیها
#موجودات_عجیب
#ناسا
#یوفو
#عظمت_جهان_هستی
#عجایب_جهان_هستی
#عجایب_خلقت
#فضا
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
صوفیان مریدان شیطان 👹👆
#صوفیه
#اباحی_گری
#شطح_گویی_صوفیان
#شاهد_بازی_صوفیه
#رقص_سماع
#وحدت_وجود
#ریاضتهای_شیطانی
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
تأثیرپذیری تصوف از عقاید نوافلاطونی ⭕️👆
قسمت (اول) 1️⃣
🔷 در نشر عقائد و نظرات عرفانی تصوف، غیر از منابع اسلامی که صوفیان از قرآن و سنت، استفادههایی بردند، در آثار آنان، منابعی غیر اسلامی نیز به چشم میخورد. یکی از این منابع غیر اسلامی که صوفیان، در عرفان خود از آن تأثیر گرفتند، فلسفه یونان، خصوصاً فلسفه نوافلاطونی است که در افکار و آراء صوفیان نیز به چشم میخورد.
🔶 اصول طریقت تصوف در بعضی از موارد با قوانین دین اسلام تعارض دارد که نشان از تأثیرپذیری افکار غیر اسلامی در تصوف است. یکی از این منابع خارجی، فلسفه یونان خصوصاً فلسفه «نوافلاطونی است» که در آثار و افکار صوفیان دیده میشود.
🔷 پیش از ذکر این تأثیرات، لازم است گفته شود که فلسفه نوافلاطونی به رهبری «فلوطين» در یونان مرسوم شد و فورفوريوس، شاگرد او خطابههای او را مدون كرد. عنوان نوافلاطونی را نه خود فلوطین اختیار كرده است، نه استاد او و نه شاگردانش؛ بلكه محققان اروپایی در اواسط قرن نوزدهم، برای متمایز كردن نظام فلسفی فلوطین از فلسفه افلاطون، این عنوان را به كار بردند.
#صوفیه
#اباحی_گری
#شطح_گویی_صوفیان
#شاهد_بازی_صوفیه
#رقص_سماع
#وحدت_وجود
#ریاضتهای_شیطانی
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
📝 اینجا بخوانید👇 👇
کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد.... 👇👇
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
تأثیرپذیری تصوف از عقاید نوافلاطونی ⭕️👆 قسمت (اول) 1️⃣ 🔷 در نشر عقائد و نظرات عرفانی تصوف، غیر از
تأثیرپذیری تصوف از عقاید نوافلاطونی ⭕️
قسمت (پایانی) 2️⃣
🔶 فلوطین مانند استادش آمونیوس معتقد بود كه آرای افلاطون و ارسطو از اساس، یكی است. بدین سبب فلسفه او، هم از فلسفه افلاطون و هم از فلسفه ارسطو متأثر بود. به اعتقاد او جمع این دو ممكن است؛ زیرا اختلاف ارسطو با استادش در جزئیات بود، نه در اصول كلی؛ به همین دلیل، این فلسفه را نوافلاطونی و فلاسفهای را كه پیروان آن بودند، نوافلاطونیان یا افلاطونیان جدید نامیدند.[1]
🔷 دکتر غنی دربارهی انتشار فلسفه نوافلاطونی در بین مسلمین، خصوصاً در تصوف اشاره به یکی از آموزههای فلوطین که ترک دنیا باشد، گفته: «انتشار آراء فلوطین و پیدا شدن فلسفه نوافلاطونی در بین مسلمین، بیش از هر چیزی در تصوف و عرفان مؤثر بوده است.
🔶 به این معنی، تصوف که تا آن وقت زهد عملی بود، اساس نظری یافت و چون در آراء نوافلاطونی دقت کنیم، میبینیم که برای صوفی زاهدی که از دنیا و هرچه در اوست به حکم آنکه فانی است، دل کنده و به آنچه باقی است دل سپرده، فلسفه فلوطین بسیار خوشایند است. بلکه منتهای آرزوی خود را در آراء او مییابد.»[2]
🔷 یعنی یکی از آموزهها و اعتقادات فلوطین و مکتب نوافلاطونی، جهانگریزی و ترک دنیا و لذات آن است که صوفیان نیز بدان توجه بسیار کرده و از آن تأثیر یافتند. چنانچه در اینباره گفته شده که «آموزههای وی همه در جهت ترک دنیا و علایق دنیایی است، بدین جهت از هر گونه فعالیت اجتماعی سیاسی بیزاری میجوید.»[3]
🔶 حقیقت و فنا از دیگر مسائلی است که تصوف از فلسفه نوافلاطونی اخذ کرده، چنانچه فلوطین در این مورد گفته: «انسان پس از تهذيب نفس و طی درجات سلوک، به مرحلهای میرسد که در مقدّسترين نقطه، با الوهيّت يگانه میگردد، آنجا نظارهکننده و نظارهشونده يکی میشوند، سادگی به کمال است، نه چيزی هست نه شيئی.»[4]
🔷 این عقیده به حقیقت و فنا در آثار و اقوال صوفیان نیز، زیاد دیده میشود، بهگونهای که در این مرحله، خود را فنای در خدا و یکیشدن با او میدانند.
🔶 ابونصر سراج طوسی در اینباره گفته: «نخستين نشانهی فنا، فراموشى دنيا و آخرت و بهرههاى آنها به سبب ورود ذكر خداست و بعد فراموشى لذت ياد خدا، با بهرهاى از خود خداست و سپس فراموشى لذتِ بهرهاى از خدا، به مشاهده خداست و سپس فراموشى لذتِ مشاهده او با فناى فناست و رسيدن به بقاى بقاء و با او باقى شدن.»[5]
♦️ خیلی از صوفیان، در مرتبه حقیقت و فنا، معتقدند که انسان دیگر نیازی به انجام اعمال شریعت ندارد، چون به مقصود خود رسیده است.
🔷 عمید زنجانی در کتاب تاریخ تصوف یکی از مشترکات بین تصوف و فلسفه نوافلاطونی را کشف و شهود دانسته و گفته است: «یکی از مهمترین مسائلی که بین فلسفه یونان و تصوف مشترک میباشد و از اصول اساسی متصوفه محسوب میشود مسأله کشف و شهود میباشد.
🔶 مکتب افلاطون که یکی از مهمترین سیستمهای فلسفی و عرفانی یونان باستان به شمار میرود از نظر اینکه واجد روح تصوف و یک سلسله مطالب و نظرات تصوفزا بوده است برای ما درخور مطالعه و شایان توجه است. افلاطون بنیانگذار این مکتب به مسأله عشق و اشراقات معنوی و روحانی اهمیت بسیار زیادی قائل بوده است و به عقیده افلاطون تنها راه معرفت و کشف و شهود وصول به حق است.[6]
🔷 چنانچه ملاعلی گنابادی از اقطاب سلسله گنابادی، کشف و الهام را مخصوص عرفا دانسته و گفته: «کشف و الهام اطلاع شخص از غیب است و کشف و الهام که دیدن و شنیدن است مخصوص عرفاست.»[7]
🔶 این آموزههای مشترک میان تصوف و فلسفهی نوافلاطونی، ثابت میکند که تصوف از منابع خارجی غیر از اسلام نیز تأثیر زیادی گرفته است که این عقائد صوفیانه از نظر اسلام، انحرافی بیش نیستند.
🔻پینوشت:
[1]. پورجوادی، نصرالله، درآمدی بر فلسفه افلوطين، تهران، مركزنشر دانشگاهى،1378، ص 10 و 11.
[2]. غنی قاسم، تاریخ تصوف در اسلام، انتشارات زوار، تهران، 1386، ص 105.
[3]. پورجوادی، نصرالله، درآمدی بر فلسفه افلوطين، تهران، مركزنشر دانشگاهى،1378، ص ۶.
[4]. همان، ص45.
[5]. سراج طوسی ابونصر، اللمع فی التصوف، اساطیر، تهران، 1390، ص253
[6]. عمید زنجانی، عباسعلی، تاریخ تصوف، تهران، دارالکتب الاسلامیه، 1376، چاپ سوم، ص 47.
[7]. گنابادی ملا علی، صالحیه، چاپ اول، انتشارات حقیقت، ص 178.
#صوفیه
#اباحی_گری
#شطح_گویی_صوفیان
#شاهد_بازی_صوفیه
#رقص_سماع
#وحدت_وجود
#ریاضتهای_شیطانی
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
با چه ملاکی باید آیین ذن بودیسم را انتخاب کرد❓ 👹👆
#عرفان_های_کاذب
#عرفان_های_نوظهور
#ادعاهای_عجیب
#مدعیان_دروغین
#انسان_محوری
#انسان_گرایی
#اومانیسم
#اباحی_گری
#آتئیسم
#تناسخ
#پرستش_جن_شیطان
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
نظریه عجیب ریسمان ✨💫🌎 #عظمت_جهان_هستی #عجایب_جهان_هستی #عجایب_خلقت #جهان_های_موازی #ادعاهای_عجیب #ع
نظریه عجیب ریسمان ✨💫🌎
⭕️ درنظریه ریسمان دانشمندان ساختار طبیعت و کیهان را متشکل از ذرات بنیادین می دانند. یعنی هم نیرو و هم ماده از ذرات بنیادینی به نام بوزون و فرمیون ساخته شده اند.
🔷 تئوری ریسمان ها تمام اجزای کیهان را ساخته شده از رشته هایی یک بعدی به نام ریسمان ها می داند.این ریسمان ها در فرکانس های متفاوت نوسان می کند.هر فرکانس بطور خاص ،ذره ی خاصی را بوجود می آورد. پس جرم ذره به نوع نوسان وابسته است.
🔶 طبق این نظریه نمیتوان تفاوت مقیاس و اندازه بین ریسمان های پیچیده به دور ابعاد کوچکتر و ریسمان های فعال در ابعاد بزرگتر محاسبه کرد. در نتیجه باید طیف ریسمان هایی که در نوسان هست را در نظر گرفت. این نظریه در وهله اول برای تشریح حاملان نیرو یا همان بوزون ها ،یعنی بطور خاص هادرون های حامل نیروی قوی هسته ای ارائه شد.
🔷 همچنین این نظریه قابلیت شرح میدان های کوانتومی را توضیح دهد.پس از آن محققان تلاش کردند با نظریه ریسمان ،فرضیه گرانش کوانتومی را نیر توضیح دهند.از آن پس یکی از نظریه هایی بود که نامزد نظریه همه چیز بوده است.
🔶 در تکمیل این نظریه فرمیون ها نیز در آن تعریف شدند و به نظریه ابرریسمان هم رسید. مهمترین مساله مطرح شده در نظریه ریسمان ابعاد اضافیست.در ریسمان ها ابعاد ۱۰،۱۱و حتی ۲۶ نیز ارائه شده است.
🔹 نظریهٔ جنجالی «ریسمان» ادعا میکند دنیای ما 10 بُعدیست.
🔸 یعنی 9 بُعد مكانی و یک بُعد زمانی دارد که برخلاف تجربیات بشریست.
🔹 ما فكر میكنیم كه در دنیایی با سه بُعدِ مكان و یک بُعد زمان زندگی میكنیم.
🔸به همین دلیل توجیه میكند كه 6بُعد اضافی در واقع در دنیای ما وجود دارند ولی فشرده شدهاند.
🔹 این بُعدهای اضافی در آینده با آزمایشهای با انرژی بالاتر قابل مشاهده هستند!
♦️اما دلیل اینکه ریسمانها چنین ابعاد متعددی را پیشبینی می کنند، به نوعی الزام و نیاز وجود این این ابعاد است.
🔶 مثالی برای توضیح این بُعدها: بهتر است برای درک بهتر مثالی از کتاب برایان گرین بزنیم. یک طناب را تصور کنید . اگر شما در یک فاصله ی معین از آن قرار داشته باشید شما طناب را در یک بعد مشاهده می کنید که همان طول آن است . اگر شما از آن فاصله کمی جلو تر آیید می توانید بعد دوم آن را نیز مشاهده کنید که با هم محیط طناب مورد نظر را می سازند و اگر به همین ترتیب نزدیک و نزدیک تر شوید ابعاد اضافی را مشاهده خواهید کرد .
🔷 تئوری ریسمان در مورد ابعاد اضافی به همین شکل توضیح می دهد . در واقع هر نقطه روی طناب مورد نظر یک بعد را برای ما مشخص می کند . برای مثال یک عدد مکان در بعد اول را مشخص می سازد دیگری مکان را در بعد دوم مشخص می کند . در واقع این شماره ها برای ابعاد اضافی نیز وجود دارد که در محدوده دید ما نیستند و در هم فشرده شده اند .
🔶 آیا ممکن است زمان هم مانند مکان چند بُعدی باشد⁉️
🔷 «کامران وفا» فیزیکدان برجسته ایرانی دانشگاه هاروارد به همراه رابرت برندنبرگر نخستین بار نظریه F را مطرح کردند. نظریه F با افزودن یک بعد جدید به نظریه M(نظریه یازده بعدی )، تصویری ۱۲ بعدی را ازکائنات ارائه می دهد، نظریه پردازان نیز مشتاقانه از نظریه F استقبال کردند، چرا که این نظریه با بعد اضافی خود، مسائل باقی مانده در نظریه M را به خوبی حل می کند.
🔶 اما از آنجایی که بعد اضافی مطرح شده در نظریه F، نه یک بعد مکانی بلکه یک بعد زمانی است، بنابراین نظریه مزبور، پیامدها و چالش های فلسفی عمیقی را نیز با خود به میدان آورده است. .
🔷 در واقع بعد زمانی جدید مطرح شده توسط «وفا» ویژگی های آنچنان اسرارآمیزی به جهان می دهد که فیزیکدان ها را از واقعی پنداشتن آن نگران می کند.
🔶 به عنوان مثال، در حالی که در نظریه یازده بعدی M، اصل نسبیت اینشتین همچنان پابرجاست، در نظریه دوازده بعدی «وفا» این اصل اعتبار خود ر ا از دست می دهد (براساس اصل نسبیت، قوانین فیزیک برای تمامی ناظران یکسان است).
❗️همین امر یکی از عواملی است که فیزیکدان ها را در پذیرش بعد زمانی جدید دچار تردید می کند.
#عظمت_جهان_هستی
#عجایب_جهان_هستی
#عجایب_خلقت
#جهان_های_موازی
#ادعاهای_عجیب
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
شخصیت سازی صوفیان در برابر امامان شیعه 👹👆
#صوفیه
#اباحی_گری
#شطح_گویی_صوفیان
#شاهد_بازی_صوفیه
#رقص_سماع
#وحدت_وجود
#ریاضتهای_شیطانی
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
مذهب توتمیسم 🗿👆
#عرفان_های_کاذب
#بت_پرستی
#پرستش_حیوانات
#پرستش_جن_شیطان
#تناسخ
#جادوگری
#سحر_جادو
#خلسه_نشئگی_توهم
#شمنیسم
#حیوانات_مقدس
#افسانه_های_باستانی
#ادیان_پاگانیستی
#پرستش_انسان
#پرستش_غیرخدا
#آدم_خواری
#مراسم_های_پاگانیستی
#جاهلیت
#فرقه_های_پاگانیستی
#عجیب_غریب
📝 اینجا بخوانید👇 👇
کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
مذهب توتمیسم 🗿👆 #عرفان_های_کاذب #بت_پرستی #پرستش_حیوانات #پرستش_جن_شیطان #تناسخ #جادوگری #سحر_جادو
مذهب توتمیسم 🗿
قسمت (اول) 1️⃣
🔴 لفظ توتم به نوعى از موجودات و اشیاء، خاصه حیوانات مخصوصى که اعضاء کلان آن را مقدس شمرده و یا طبق نظر برخى از محققین آن را جد خویش نیز تصور مى نمایند، گفته مى شود.
🔷 معروفترین مذهبى که … همه جامعه شناسان ، مستقیم و غیر مستقیم ، تحت تأثیر تز جامعه شناسایى آن هستند، مذهب توتمیسم است … توتمیسم معتقد است که قبیله هاى بدوى و قبایلى که امروز نیز در آفریقا، آمریکاى شمالى و استرالیا در بدویت زندگى مى کنند، هر یک شیئى یا حیوانى (و بیشتر حیوان ) را مى پرستند. حیوان یا پرنده خاصى مورد پرستش قبیله قرار مى دهند.
🔶 هر قبیله توتمى دارد و افراد قبیله در مراسم عبادى ، در لباس پوشیدن و در آرایش و حرکاتشان مى کوشند تا اداى توتمشان را در بیاورند، بشکل او آرایش کنند، لباس بپوشند و…
🔷 قبیله ، خوردن گوشت توتم را براى خودش حرام مى داند ولى براى قبیله دیگر، نه … تقدسى که توتم پرست براى توتمش قائل است و همچنین خویشاوندى که بین خود و توتم احساس مى کند، توتم خویشاوندى است که فرد و افراد، خودشان را زائیده توتم مى دانند.
🔶 پس توتم پرچم جاوید جامعه است که افراد مى آیند و مى روند، اما جمع و روح جمعى مى ماند و تقدسش به دلیل همین جاوید بودن است . مساله دیگر این است که توتم ، براى افراد قبیله ، منشأ زیبائى نیز هست . افراد قبیله همیشه حرکات او را در رفتار عبادى و دسته . جمعیشان ، و به شکل او را در آرایش خود، تقلید مى کنند.
🔷 در قرن ۱۹ جمعى از محققین مانند “بالدوین اسپنسر” و “گلین ” و :استرهلو” به کاوش و تحقیق در معتقدات اقوام ابتدائى استرالیائى … عقایدى شبیه به عقاید توتمى بومیان آمریکا، با مناسک و اعمال در آنجا یافته ، بلکه دیدند در استرالیا آئین توتمى به صورت ابتدائیش محفوظتر مانده. مبانى عمده ارکان این آئین ساده ، در سه اصل خلاصه مى شود:
1️⃣ توتم
لفظ توتم به نوعى از موجودات و اشیاء، خاصه حیوانات مخصوصى که اعضاء کلان آن را مقدس شمرده و یا طبق نظر برخى از محققین آن را جد خویش نیز تصور مى نمایند، گفته مى شود. این موجودات از نوع جانوران مانند: گاومیش ، عقاب ، طوطى ، کانگورو، شاهین ، کرم درخت ، و برخى موارد از نوع نباتات مانند: بوته هاى چاى و گاه بندرت از موجودات بیجان طبیعت چون : باران و دریا یا کواکب مى باشند. هر “قوم ” و “کلانى” که مثلا عقاب “توتم ” آنها است ، تمام اصناف “عقاب ” را مقدس و محترم شمرده و آن را تقدیس مى کنند! پیوستگان به یک توتم ، همه با هم منسوب بشمار آمده و در حقیقت توتم نشانه قومى و علامت قبیلگى و همبستگى نیز بشمار مى رود.
وقتى ملت ها کوچک مى شوند، شخصیت هاى بزرگ هم ارزش هاى خود را در ذهن آنها از دست مى دهند و ارزش هاى متعالى آنها مجهول مى ماند و چون ملت این ارزش ها را نمى شناسد، ارزش هائى را که مى شناسد، مى تراشد و به آنها نسبت مى دهد.
2️⃣ مانا
کلمه “مانا” اساسا لغت بومى (شمال شرق استرالیا) است ، و مقصود از آن یک قوه و نیروى بى تعین است که در همه جا پراکنده و منتشر، و بین همه موجودات بى جان و جاندار، مقدس و غیر مقدس ، مشترک است ….بومیان امریکاى شمالى نیز به مفهوم “مانا” اعتقاد دارند…
🔸 اغلب طوایف و قبائل استرالیائى ،هاوائى ، پولینزى ، نوول هبرید، میکرونزى ، رایاک ، (ایگوروت و تائیتى از این قدرت جهانى و مبداء واحد معمولا به “شورپنگا” تعبیر مى کنند.
3️⃣ تابو
🔶 مراد از این کلمه اصول و مقرراتى است که به موجب آن بعضى از اعمال و یا اشیاء حرام و ممنوع شمرده مى شود و خون آن اعمال محرمه را نیز “تابو” مى گویند. گاه “تابو” در مجموع براى مناسک و شرعیات آئین توتمى بکار میرود.
🔷 این مناسک بر دو قسم اند: ۱- سلبى یا محرمات ۲ – ایجابى یا فرائض . مهمترین مناسک سلبى یا محرمات ، کشتن و خوردن و بى احترامى و لمس کردن و حتى نگاه کردن حیوانات یا گیاهان یا اشیاء دیگرى است که توتم اصلی محسوب مى شوند.
🔶 کسانى که گاومیش توتم آنهاست ، از خوردن گاومیش ممنوع اند. مگر در ضمن مناسک خاصى که باید همه اعضاء کلان به عنوان اتصال با توتم خود با تشریفاتى از گوشت آن بخورند.
🔷 دیگر از امور ممنوعه کار کردن و حتى غذا خوردن در برخى ایام است که اعیاد دینى آئین توتمى محسوب است . ازدواج با اعضاء یک توتم حرام است ؛ یعنى هر فردى موظف است با کلان دیگرى که داراى توتم جداگانه هستند، ازدواج کند.
#عرفان_های_کاذب
#بت_پرستی
#پرستش_حیوانات
#پرستش_جن_شیطان
#تناسخ
#جادوگری
#سحر_جادو
#خلسه_نشئگی_توهم
#شمنیسم
#حیوانات_مقدس
#افسانه_های_باستانی
#ادیان_پاگانیستی
#پرستش_انسان
#پرستش_غیرخدا
#آدم_خواری
#مراسم_های_پاگانیستی
#جاهلیت
#فرقه_های_پاگانیستی
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد.... 👇👇👇
مذهب توتمیسم 🗿
قسمت (پایانی) 2️⃣
🔴 دیگر از مراسم سلبى آئین توتمى آنکه : در استرالیا چون بخواهند نوبالغى را عضو کلان سازند و به آئین توتمى خود وارد کنند، نخست او را وامى دارند تا مدتى عزلت گزیند و از دیدار زنان و کسانى که هنوز به جمع اهل دین در نیامده اند، خوددارى کند و بهتر آنکه در جنگل ها بسر برد.
🔷 در این حال ، اکثر خوراکی ها بر وى حرام است ، و آنهائى نیز که حلال است ، خود نباید به آن دست برد؛ بلکه مربى مخصوص به مقدارى ضرورى در دهانش مى نهد تا سد رمقش شود. گاه سخت ترین امسکاک ها بر نو بالغ تحمیل مى شود. و بالاخره پس از طى این دوره عزلت و ریاضت … به عقیده آنها یک نوع صفا و روحانیتى در نو بالغ پدید مى آید که حق شرکت در مجامع دینى را پیدا کرده و عضو کلان توتم معینى مى شود.
🔶 دیگر از محرمات آن است که گروههائى که “آدم خوارى” میان آنها رواج دارد، از خوردن کسى که عضو کلان توتم است اجتناب مى کنند؛ و به عبارت دیگر، خوردن عضو کلان یک توتم ، بر اعضاء دیگر حرام است .
🔻 فرائض و واجبات آئین توتمى
🔷 اما مناسک ایجابى یا فرائض آئین توتمى : از جمله منعقد ساختن جشن بزرگى در اوائل فصل بهار و مقارن شروع باران مى باشد که (اینتى شیوما) نام دارد.
🔶 در این جشن تمام افراد کلان باید برهنه و عریان شده ، در نقطه اى که پر از سنگ و کلوخ است ، گرد آیند و به اعمال مختلف از جمله به جستن ها، پایکوبى ها، آوازها و افشاندن غبارگلها که در نظر آنها موجب افزایش برکت و نسل است . مشغول شده و پس از انجام این مقدمات ، همگى براى خوردن حیوان مقدسى که در غیر این موقع ، لمس آن نیز حرام است ، جمع شده و از آن تناول کنند تا با آن ، اتحاد و اتصال حاصل کنند. در آئین توتمى ، اعضاء کلان ، همه یکسان نیستند، بلکه مردان از زنان برتر و ارجمندترند و پیران بر جوانان فضیلت دارند.
🔻 تحلیل فلسفى انسانى توتمیسم
🔷 از ویژگی هاى مذهب توتم پرستى و مذاهب بدوى مثل فتیشیسم و آنى میسم پرستش ارواح بى شمارى است که سراسر جهان را پر کرده و در همه اشیاء و پدیده هاى طبیعت جا دارند بنابراین اصل اعتقاد به نیروى مقدس و شوم و آثار بد و خوبى که در ذات و زندگى انسان دارد، انسان را به یک سلسله اصول و اعمال و احکام خاصى وا مى داشت .
🔶 بدین معنا که ترس و گریز یا امید و حرمت را در آنان بر مى انگیخت و کوشش ها و مقدماتى را که براى آمادگى و پذیرش خود و جلب یا تسخیر آن قوا و اثرات غیبى ضرورت داشت ، موجب مى شد.
🔷 و از اینجاست که مسأله عبادت و مراسم و اعمال دینى ، نظام خاص و تعلیمات روحى و فکرى و اخلاقى و اجتماعى و مذهبى و بالاخره ریاضت ، لازمه اش تحریم یک سلسله اعمال یا استعمال برخى چیزها و پرهیز از بعضى محرمات است که نامشان “تابو” است .تمام اشیاء عالم داراى روح خاصى است که نامش “مانا” است .
🔶 اسپنسر مى گوید: از یک بدوى پرسیدم این طلسم را چرا این قدر نگاه داشته اى و با حرمت بر روى آنها دست مى کشى و به چشمت مى مالى و از آنها تبرک مى جوئى ، مگر این چیست ؟ چرا به این جادوگر یا به این فرد مقدس جامعه تان … دست مى کشى و لباس یا زانوى او را مى بوسى و به او احترام مى گذارى ؟
🔷 مى گوید: توى اینها “مانا” است … مى بینم که وقتى ملت ها کوچک مى شوند، شخصیت هاى بزرگ هم ارزش هاى خود را در ذهن آنها از دست مى دهند و ارزش هاى متعالى آنها مجهول مى ماند و چون ملت این ارزش ها را نمى شناسد، ارزش هائى را که مى شناسد، مى تراشد و به آنها نسبت مى دهد…
🔶 در جامعه هاى فتیشیسم ، آنى میسم و توتمیسم ، نیرویى هست به نام “شورینگا” که فقط عده خاصى در جامعه آن را دارند و اینها “روحانیون “اندکه به کمک این نیرو مى توانند در ارواح و قواى مرموز نفوذ کنند و اعمال و مراسم و اوراد مذهبى را انجام دهند و مردم را را مذهب مرتبط کنند .
🔷 در آخر، مراسم عبادى و ریاضت هاى مختلف و مراسم دسته جمعى دینى و نذرها و وقف ها را انجام دهند. پس اینها واسطه هاى مقدس میان عوام مردم و قواى غیبى و مظاهر دینى هستند و علت این امتیاز طبقاتى و نقش اختصاصى و انحصارى شان خصوصیت ذاتى شان است که صاحب قوه “شورینگا” هستند و حامل روح مقدس.
🔶 به نظر مى رسد چنین باورى بدوى در تاریخ حیات انسان باعث شده تا در کنار دو ضلع “زور”و “زر”، ضلع “تزویر” هم شکل بگیرد و عامل “استبداد سیاسى ، دینى ” و مایه “جهل ” و “جور” در تاریخ بگردد.
ماخذ : آشنایی با ادیان جهان جلد ۱
#عرفان_های_کاذب
#بت_پرستی
#پرستش_حیوانات
#پرستش_جن_شیطان
#تناسخ
#جادوگری
#سحر_جادو
#خلسه_نشئگی_توهم
#شمنیسم
#حیوانات_مقدس
#افسانه_های_باستانی
#ادیان_پاگانیستی
#پرستش_انسان
#پرستش_غیرخدا
#آدم_خواری
#مراسم_های_پاگانیستی
#جاهلیت
#فرقه_های_پاگانیستی
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
سماع بهانه صوفیان برای "وجد " و" فنا" 👹👆
#صوفیه
#اباحی_گری
#شطح_گویی_صوفیان
#شاهد_بازی_صوفیه
#رقص_سماع
#وحدت_وجود
#ریاضتهای_شیطانی
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
نقش عدد 12 درمسیحیت و یهودیت (تحریف شده) ✝️✡️👆
#ستاره_پرستان
#ادیان_ستاره_پرست
#فرقه_نژاد_پرست_یهود
#فرقه_های_ستاره_پرست
#تحریف_مسیحیت
#تحریف_تورات_انجیل
#تحریف_پیامبران_الهی
#فرقه_های_پاگانیستی
#فراماسونری
#پرستش_جن_شیطان
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
تناسخ در کتابهای دینی یهود 🕎📖👆
#تناسخ
#ادعاهای_عجیب
#ادیان_گنوسی
#ادیان_ستاره_پرست
#تحریف_تورات_انجیل
#تحریف_پیامبران_الهی
#جهان_باستان
#مدعیان_دروغین
#کتابهای_عجیب
#وحدت_وجود
#صفات_یهودیان
#انسان_محوری
#انسان_گرایی
#اومانیسم
#اباحی_گری
#آتئیسم
#عالم_برزخ
#پرستش_جن_شیطان
#فرقه_های_عجیب
📝 اینجا بخوانید👇 👇
کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
تناسخ در کتابهای دینی یهود 🕎📖👆 #تناسخ #ادعاهای_عجیب #ادیان_گنوسی #ادیان_ستاره_پرست #تحریف_تورات_انجی
تناسخ در کتابهای دینی یهود 🕎📖
♦️ تناسخ یا بازپیدایی، یکی از راههای اعتقاد به جاودانگی روح آدمی است که برمبنای آن، روح پس از جدایی از بدن به کالبد انسان دیگر حیوان یا گیاه، جماد و یا حتی ستارگان و فرشتگان وارد میشود.
🔷 این اعتقاد در حکایات عامیانه، کتب دینی و ادبیات، شعر و علوم نظری ملتهای گوناگون وجود دارد. شاید بتوان زمینه این آموزه را در میل به جاودانگی و غلبه بر مرگ، نزد کسانی که هویت را در حضور دنیوی میدانند، جستجو کرد. [۱]
🔶 این نظریه، جزو اعتقادات بسیاری از اقوام ابتدایی بوده است. از میان حکما اولین افرادی که قائل به تناسخ شدند، فیثاغورث و پیروان او بودند. البته برخی بر این باورند که افلاطون نیز معتقد به تناسخ بوده است.[2]
🔷 به غیر از یونانیان باستان، براهمه و بودائیان، مجوسیان و مصریان قدیم، به جاودانگی روح انسان معتقد بودهاند.
🔶 تناسخ که درواقع شکل تحریفشده اعتقاد به معاد است، که به مرور زمان در فرهنگهای برتر صورت کاملتری یافته و جنبههای اخلاقی و معنوی به آن افزوده شده است.[3]
🔷 هرچند دلیل روشنی بر و وجود اصطلاح تناسخ در کتاب مقدس وجود ندارد، ولی تابعان کابالا سعی کردهاند از طریق تفاسیر رمزی، کنایات و اشارات موجود در کتاب مقدس و تلمود، مفهوم تناسخ را در متون دینی جای دهند.
🔶 بهعنوان نمونه این آیه از کتاب مقدس که در آن آمده است: «یک نسل میمیرند و نسل بعد جایگزین آنها میشود». در اینجا این آیه به معنای این گرفتهشده است که نسل آمده همان نسلی است که مرده بود.[4]
🔷 در بین دانشمندان یهودی اولین نشانههای اعتقاد به تناسخ را میتوان در آثار یُوسفُوس مورخ یهودی یافت. او برای نخستین بار معاد جسمانی را رد و به تناسخ معتقد شد.
🔶 یوسفوس بر این باور بود که ارواح مردگان در کالبد یک نوزاد به این جهان بازگشت میکنند و یا در مخزنی آسمانی به انتظار ورود به این عالم میمانند. ارواح گناهکاران با همان بیماریهای گذشته به دنیا میآیند و روح نیکوکاران، مستحق بدنهایی مقدس و سالم میشوند.[5]
🔷 به اعتقاد برخی از محققان، نظریه تناسخ از طریق مکاتب گِنوسی، مانَوی، و بعضی از محافل مسیحی در تفکر یهودیان راه یافت.
🔶 عنان بن داود در بعضی تقریراتش، این آموزه را تقویت کرد. او در فصلی از کتاب خود، آنجا که درباره مرگ کودکان بیگناه سخن میگوید، اشاراتی به موضوع تناسخ داشته است.
🔷 اما بعدها برخی از دانشمندان و فلاسفه یهودی همچون سعدیا گائون، ابراهیم بن داود، یوسف آلبو و موسی بن میمون؛ مشهورترین فیلسوف یهودی قرونوسطی، بهصراحت مسئله تناسخ را تکذیب کردند.
🔶 باوجود مخالفت آشکار فلاسفه یهود، حلول روح انسان متوفی در بدن انسان دیگر، از سوی اولین آثار ادبی کابالا همانند باهیر پذیرفته شد.
🔷 فقدان هیچ انتقادی بر این نظریه که با نمونههای متعدد در کتاب باهیر تشریح شده، نشاندهنده رشد و گسترش نظریه تناسخ در محافل کابالای اولیه است.[6]
🔻پینوشت:
[۱]. مینایی فاطمه، دانشنامه جهان اسلام، 1383، ویراستار غلام علی حداد عادل، نشر شرکت افست، ج 8 ص 227
[2]. حسینی دشتی،سید مصطفی، دایرةالمعارف جامع اسلامی، 1385، نشر موسسه فرهنگی آرایه، ج 2، ص 516
[3]. مصاحب، غلامحسین، دایرة المعارف فارسی، 1381، ج 1، نشر امیرکبیر، ص 67
[4]. E.o,(1997)”GILGuL”. In the Encycigoder, jerusalem, keter pub Lopedia, voL7(ed). Dr. Geoffrey lishing house
[5]. دقیقیان شیرین دخت، نردبانی به آسمان، نشر ویدا، 1378، ص 239
[6]. برسی و نقد مبانی نظری کابالیسم، فاطمه مهدیه، نشر صهبای یقین، 1393، ص 109
#تناسخ
#ادعاهای_عجیب
#ادیان_گنوسی
#ادیان_ستاره_پرست
#تحریف_تورات_انجیل
#تحریف_پیامبران_الهی
#جهان_باستان
#مدعیان_دروغین
#کتابهای_عجیب
#وحدت_وجود
#صفات_یهودیان
#انسان_محوری
#انسان_گرایی
#اومانیسم
#اباحی_گری
#آتئیسم
#عالم_برزخ
#پرستش_جن_شیطان
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2