.
🔺غریبهپرستی شناختی
🔻درسی از یک سکانس تاریخی
فتح الله خانِ سریال آتش و باد وقتی میبیند یک انگلیسی، استعداد و حتی راستی و درستی بهادر را کشف کرده است، به تب و تاب میافتد و بهادر برایش بها پیدا میکند؛ همینقدر غریبهپرست!
ما هنوز عبرت نگرفتهایم؛ مگر این که سر و کلهی یک اجنبی پیدا شود و ستایشمان کند.
#انگلیس
#ایران #نخبگان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔗صفحهی رسمی نویسندگان حوزوی در #ویراستی 👇👇
https://virasty.com/r/Ar4
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
.
✍️ پاسخ نویسنده حوزوی به دیدگاه حداقلی از حجاب
سیدمیلاد حسینی: نمره 20 در پوشش چه اشکالی دارد؟!
#حجاب
#ویراستی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#کتابخوانی
💢تأثیر شناختی بر اخبار تلویزیون
ویژگی های تولید و دریافت اطلاعات
به همت انتشارات مرکز تحقیقات صدا و سیما منتشر شد.
نویسنده: بری گانتر
مترجمین: دکتر حسن محجوب عشرت آبادی و دکتر ناصر جنانی
ویراستار علمی : دکتر محمدحسین فیروزی
🔗#علوم_شناختی
#مهارت_رسانه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🏛حکم تاریخی دادگاه منهتن علیه ترامپ
✍️محمدصادق خرسند
💢ترامپ، از اعلام جرم علیه خود غافلگیر شده است! این سخن دستیاران ترامپ در امارت او در فلوریداست. دادگاه عالی منهتن سرانجام بعد از کش و قوس های فراوان دونالد ترامپ، را به جرم پرداخت حق السکوت به یکی از بازیگران فیلم های مستهجن متهم کرد و او طی روزهای آینده به دادگاه فراخوانده خواهد شد؛ ترامپ اولین رئیس جمهور تاریخ ایالات متحده است که به جرائم کیفری متهم می شود.
🛑انتشار این خبر در حالی است که جمهوری خواهان در حال نهایی کردن کاندید ریاست جمهوری سال 2024، هستند و ترامپ در نظرسنجی ها با فاصله زیادی در صدر قرار دارد. بلافاصله بعد از اعلام نظر دادگاه، شبکه های مختلف خبری در سراسر دنیا به بررسی دلایل این اقدام پرداختند. جدای از نظر خود ترامپ که این عمل را دسیسه دموکرات ها می داند، برخی شبکه های خبری نزدیک به جمهوری خواهان، پای بازیگران خارجی نظیر ایران و چین را به تلاش برای حذف ترامپ به ماجرا باز کرده اند.
⏱به نظر می رسد هیئت حاکمه آمریکا به این نتیجه رسیده است که حذف ترامپ به عنوان عامل اصلی واگرایی به رغم امکان ایجاد آشوب، سرعت شکاف در جامعه دو قطبی آمریکا را کاهش خواهد داد. استقلال دستگاه قضایی آمریکا در حالی مطرح می شود که هنوز افکار عمومی آمریکا نقش آیپک را در محکومیت بیل کلینتون در ماجرای مونیکا لوینسکی از یاد نبرده است. به هر حال هر چه باشد، این هم یکی دیگر از نشانه های افول قدرتی است که ادعای کدخدایی در دهکده جهانی را دارد. قدرتی که به سرعت در حال رنگ باختن است.
#سیاست
#بین_الملل
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🍃 تواشیح اسماء الحسنی و ترویج یک نماد مذهبی!
✍️ رسول چگینی
همه ساله در ماه مبارک رمضان، هنگام افطار نوای دلنشین تواشیح اسماء الحسنی، نویدبخش فرارسیدن افطار و پایان یک روز روزه داری است.
این تواشیح اولین مرتبه توسط سید محمد النقشبندی متوفای ۱۳۵۵ شمسی، مبتهل مشهور اهل سنت مصری اجرا شد.
نکته مهم که لازم است به آن توجه شود اینکه پایان این تواشیح با درود بر پیامبر(ص) و اهل بیت(ص) و صحابه به اتمام می رسد با این عبارت:
اللهم صل افضل صلاه علی اسعد مخلوقاتک سیدنا محمد و علی اله و صحبه و سلم
خداوندا برترین دوردهایت را بر خوشبختترین بندگانت آقای ما محمد و بر اهل بیت ایشان و صحابه ایشان نثار کن.
با این عبارت، مطلق صحابه مورد درود و رحمت خداوند قرار می گیرند در حالی که در قرآن و روایات اهل بیت(ع)، هیچگاه مطلق صحابه مورد ستایش قرار نگرفته اند. از دیدگاه قرآن، صرف صحبت و همراهی با پیامبر(ص)، باعث تقدیس و دستیابی به درجات والای نفسانی نخواهد شد، بلکه همراهی و پایبندی به دستورات و وصایای ایشان، موجبات سعادتمندی را فراهم می آورد. فراموش نمیکنیم که همین صحابه مانع از خلافت بلافصل امیرالمومنین علی(ع) شدند.
به دلیل این منطق، در طول تاریخ درود بر مطلق صحابه به یکی از نمادهای گفتاری و نوشتاری اهل سنت تبدیل شد. این در حالی است که علمای شیعه از کاربست چنین ادبیاتی اجتناب ورزیده اند.
در سالهای ابتدایی انقلاب که این تواشیح در صداوسیمای ایران پخش می شد، بخش انتهایی تواشیح را تصحیح کردند و عبارت (و صحبه) را حذف کردند.
اما در سالهای اخیر، گروه هایی که به بازخوانی این تواشیح پرداخته اند، بدون توجه به این منطق قرآنی و شعار نمادین، عبارت (و صحبه) را در تواشیح جای داده اند.
ناگفته نماند ذکر نام صحابه به صورت مقید، این اشکال را برطرف میکند به همین دلیل مقام معظم رهبری در سخنرانیهای خودشان از عبارت (و صحبه المنتجبین): (صحابه نجیب و وارسته) استفاده می کنند که هوشمندانهترین شیوه استفاده از این اصطلاح است.
بدون شک بیتوجهی به چنین نمادهایی، موجب فرهنگسازی و نهادینه شدن این عقیده در میان شیعیان خواهد شد، بنابراین لازم است گروههای همخوانی و تواشیح و صداوسیما نسبت به تولید و پخش چنین برنامههایی دقت بیشتری به خرج دهد.
#ماه_رمضان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴 پرچین شکسته
✍️ استاد محمدرضا فلاح، رئیس مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
این عجیب نیست که کسی از یک سوراخ دو بار گزیده شود، یا حتی این عجیب نیست که یک ملتی از یک سوراخ دو بار گزیده شوند، ولی هیچ کدام درست نیست. یعنی باید جلوی آن را گرفت.
وقتی از یک نقطه ضربه خوردیم باید مراقب باشیم که تکرار نشود.
اگر دشمن هوشمندی رو به روی ما باشد حتماً از شکست ما الهامهای زیادی خواهد گرفت.
ما طی این چهل سال در یکی از جنگهایی که با دشمنان خود داشتیم به طور قطعی شکست خوردیم و یک تراز راهبردی را به طور کامل از دست دادیم و آن «جنگ جمعیّت» بود.
نرخ باروری یا (TFR) یعنی میانگین تعداد فرزندانی که یک زن به دنیا میآورد در کشور ما در حدود سه دهه گذشته به صورت حیرت انگیزی روند کاهشی داشته است؛ از ۶.۵ فرزند سال ۱۳۶۵ به ازای هر زن به 1.7 فرزند در سال ۱۳۹۸ رسیده است، که پایینترین نرخ باروری در طول تاریخ ایران است. ما در حال حاضر پایینترین نرخ باروری کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا را داریم.(مروتی، عبرتهای پروژه تحدید نسل ایرانیان)
این کار برنامه ریزی شده بوده است. حداقل 150 سال روی خصوص ایران انواع نقشه ها ریخته شده و عملیاتهای موفق و ناموفق فراوانی انجام شده است و نهایتاً به دست ما به توفیق کامل رسیده است.
🔗 متن کامل در این صفحه
#فرزندآوری
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔸مسأله حجاب و زن
✍ سید مسعود حسینی
۱ زن لطیف است.
۲ مرد به لحاظ ساختار خلقت، بیشتر به سمت خشونت متمایل است و در طول روز با بسیاری از مظاهر خشونت برخورد میکند.
۳ اگر همه مرد بودند، جدای از مساله تولید نسل، جامعه از خشکی ترک میخورد! و البته اگر همه زن بودند، دیواری محکم برای تکیه کردن نداشتند!
۴ مرد به زن احتیاج دارد تا با نرمی و لطافتی که خدا در وجودش قرار داده، شدت خشونت و خشکی مرد را جبران کند و به او آرامش دهد و خلق و خوی مرد را به اعتدال برساند. هرشب که مرد با اعصاب خسته و روح سخت و خشن به خانه میآید، با صدای نازک و روی گشاده همسرش، بخش عمده ناملایمات و خشونتها کنترل میشود و در واقع آبی روی آتش است.
۵ عواملی که لطافت و نرمخویی زن را به چالش میکشد، باعث اختلال در نظام خانواده و به هم خوردن تعادل آن میشود.
۶ این عوامل میتواند کار در بیرون از خانه یا فشار بیش از حد ناشی از کارهای داخل خانه و یا بی مهری یا رفتار پرخاشگرانه شوهر باشد.
۷ ارتباط بیضابطه زن و مرد، باعث میشود مدیریت لطافت و خشونت، از کنترل خارج شود و نیازهای فطری افراد، در غیر محیط خانواده و خارج از مدیریت افراد تامین شود.
این بی نظمی باعث پراکندگی و عدم انسجام فکری زن و مرد میشود. لذتها و جاذبههای مقطعی و گرایشات کاذب و از طرفی احساس سردی نسبت به خانه و خانواده خود، زمینه را برای یک شکست بزرگ فراهم میکند.
۸ آسیب ارتباط بی ضابطه زن و مرد، تنها آسیب رابطه و لذتهای جنسی نیست! بلکه مسائلی چون عدم مدیریت احساسات و عواطف، میتواند زمینه ساز آسیبهای جدی شود.
#حجاب
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔸هیچ چیز ریشه را از بین نمیبرد جز نشاندن ریشه
✍ سیدهادی چاوشی
کمی به ریشه ها بپردازیم فقط با مقابله فرهنگی نمیشود مقابل فرهنگ غرب ایستاد.
سیاست و فرهنگ و اقتصاد به هم پیوسته است. نمیشود اقتصاد سرمایه داری و آزاد غربی را دنبال کرد ولی در فرهنگ طرفدار حجاب و محدودیت آزادی بود.
8 سال دولت قبل مطابق منافع سرمایه داران در سیاست، اقتصاد و فرهنگ جلو رفت و هنوز متاسفانه در بعضی سیاستها ادامه دارد. هر چند دولت رییسی در خیلی موارد مقابله کرده
اگر کسی نداند انگار تصمیم دولت آنست که اول بازگشایی سیاست خارجه کند بعد اقتصاد داخلی را سامان دهد آخر کار سراغ فرهنگ برود اگر عمری باشد.
همه اینها ابعاد یک تمدن هستند بدون یکدیگر ناقص و کاریکاتوری هستند.
فرهنگ لیبرالیسم سیاست آنرا شکل میدهد تا اقتصاد سرمایه داری دنیا را بچرخاند.
#حجاب
#تمدن_اسلامی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🙏 حاج آقا مخاطبشناس باش
✍️ علی بهاری
🔻استادی میگفت کسی برای تبلیغ به روستایی رفت و ده شب درباره اشکالات فلسفه دکارت صحبت کرد. بعد از عاشورا، رئیس هیئت امنای مسجد بهش گفت: «ممنون حاجآقا. لطفا دیگه این طرفها نیایید.»
🔸سحرگاه سیزدهم ماه رمضان به خاطر اطلاع از زمان اذان، شبکه قم را تماشا میکردم. کارشناس محترم برنامه درباره ادب صحبت میکرد. گفت: «سالهای اول طلبگی رفته بودم از مخزن کتابخانه فیضیه کتاب بگیرم. آن وقتها میز نبود و روی زمین مینشستیم. یکی از اساتید اخلاق کنارم نشسته بود. بهم گفت: "پسر جان از روی کتاب رد نشو؛ توفیق مطالعهات سلب میشه." بیان این مطلب در برنامهای که مخاطبش مردم کوچه و بازار هستند چه فایدهای دارد؟ اصلا دغدغه جوان امروز کتاب است؟ چند درصد جامعه کتاب میخوانند؟
🔸فرض میکنیم مردم جامعه ما کتاب میخوانند و دانستن ادبِ! کتابخوانی بسیار مورد نیاز است. مستندتان برای رد نشدن از روی کتاب چیست؟ چه کسی گفته همه کتابها حرمت دارد؟ به کدام دلیل کتابی جز قرآن یا نهایتا نهجالبلاغه را مقدس و محترم میپندارید؟ کدام آیه یا حدیث چنین مطلبی گفته است؟ نکند ریشهاش یکسری ذوقیجات عرفانی است و به اسم آداب دینی عرضه میکنید؟
🔸 وقتی محتوای منبر، فرسنگها از ذهنیت، نیاز و دغدغه مخاطب فاصله دارد نباید رویگردانی نسل جوان از مسجد و محراب را گردن ماهواره و اینستاگرام انداخت. گاهی یقه خودمان را بگیریم.
#منبر
#مخاطب_شناسی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
✔️ خودت را کسی ندان!
آخوند ملا علی همدانی از علمای طراز اول همدان، روزی در مشهد، خدمت حاج شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی رسید و از ایشان تقاضای #موعظه کرد، حاج شیخ حسنعلی در جواب میگوید: «مرنج و مرنجان».
مرحوم آخوند ملاعلی همدانی میگوید:
خب «مرنجان» راحت است، ما کاری میکنیم که خودمان را بسازیم و کسی را از خود ناراحت نکنیم، اهانت به کسی نمیکنیم، غیبت کسی را نمیکنیم و این را میشود انجام داد،
اما «مرنج» را چکار کنیم؟ کسی به ما بدی میکند، غیبتمان را میکند، پولمان را میخورد، قهراً انسان رنجش پیدا میکند، مگر میشود چنین چیزی که انسان نرنجد؟
فرمودند: بله، گفت: چطور؟
فرمود: «خودت را کسی ندان»، عیب کار ما همینجا است. ما خودمان را کسی میدانیم. به ثروتمان، به علممان، به ریاستمان، به هر چیزی میبالیم، لذا هیچ کس جرأت ندارد به ما تو بگوید.
بر مال جمال خویشتن غره مشو
کان را به شبی برند و آن را به تبی
#اخلاق
#ماه_رمضان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
⛔️ ترمیم کابینه دولت؛ مصلحت یا ضرورت
✍️ محمدصادق خرسند
✅خبرهای ناخوشایندی که در چند روز گذشته در حوزه های ورزشی، اقتصادی و فرهنگی افکار عمومی را متأثر کرده است، نشان از بحران مدیریت در برخی پست های حساس و راهبردی است که ضرورت اصلاح آن بیش از هر زمان دیگری احساس می شود؛
✅انتصاب یک مدیر نه چندان خوشنام به عنوان رییس فدراسیون فوتبال که اوج هنر مدیریتی او در پرونده ویلموث قابل مشاهده است؛ حذف باشگاه پرطرفدار استقلال از آسیا به دلیل بدهی های انباشته شده این باشگاه، سهل انگاری در پرداخت حقوق اسفند معلمان در پایان سال گذشته که در صورت عدم مداخله مقامات ارشد نظام به یک بحران جدید تبدیل می شد و موارد دیگر نشان می دهد زمان ترمیم کابینه دولت ابراهیم رئیسی فرا رسیده است. ترمیمی که یک ضرورت است و نباید فقط به چند جابجایی نمایشی و مصلحتی اکتفا نشود.
✅نکته قابل توجه دیگر، لزوم ورود مجلس شورای اسلامی و رسیدگی خارج از دستور به موارد یاد شده است. مجلسی که مدعی است باید در رأس امور باشد اما به نظر می رسد از وظیفه ذاتی خود فاصله گرفته است.
✅ به هر حال این ضعف ها به پای کل نظام نوشته می شود و دود بی توجهی به آن به چشم مردم خواهد رفت.
#سیاست
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
💠 نگرد نیست
آیت الله بهجت: کسانی که از مقداری معنویات برخودار بودند، دنبال کشف و کرامت نمیرفتند.
کسی که از معنویات و معرفت خدا بهرهمند است، چه نیازی به کیمیا دارد؟! چه کیمیایی بالاتر از #خداشناسی .
#ماه_رمضان
#معنویت #جامعه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب، عصر امروز:
◇حجاب محدودیت شرعی و قانونی است/ کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است/ خیلی از کسانی که کشف حجاب میکنند اگر بدانند پشت کار آنها چه سیاستی است قطعاً این کار را نمیکنند/ دشمن با برنامه وارد شده ما هم باید با برنامه وارد شویم/ کارهای بیقاعده نباید انجام بگیرد.
◇در مسئلهی پوشش، خب مسئلهی حجاب محدودیت شرعی و قانونی است. محدودیت دولتی نیست. قانونی است و شرعی است. کشف حجاب حرام شرعی است، حرام سیاسی است؛ هم حرام شرعی است، هم حرام سیاسی است.
💻 Farsi.Khamenei.ir
#حجاب
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
🌐 زمین متاورسی چگونه خرید و فروش میشود؟
✍ حسین علی بینا، پژوهشگر فقه تکنولوژی
با توجه و نگاه ریزبینانه به اطرافمان میتوانیم به این نتیجه برسیم که زندگی دیجیتالی به صورت سمج، تنبل و غلیظی اطرافمان را پوشانده و افراد مختلف با غرق شدن در زندگی دیجیتالی به نوعی مانند: این هستند که کنده درختی در گوشه ای از دیگدان افتاده و به واسطه تبلیغات توسط افراد مختلف که آنها با سوخت شرکتها و دیگر بنگاههای تبلیغاتی شروع به سوزانده شدن کرده و خود به به صورت ذغالی برشته و تمیز در آمدهاند و افرادی که تبلیغ کننده زندگی دیجیتالی نیستند مانند چوبی که نم دارد و دراین دیگدان پر از ذغال در حال برشته شدن است، به نوعی درحال خفه شدن است و این خفه شدن باعث شده تا درگیر دیگر مسائل مهم نشوند.
یکی از مسائلی که توسط این ذغال های برشته شده در حال توسعه و به عبارت رساتر در حال تبلیغ هستند زمین متاورسی است، زمین مجازی که با توجه به شرایط تبلیغی که صورت گرفت توانسته است برای خودش در دل دوستداران تکنولوژی و دیگر دوست دارانی که علاقه مند به انجام کارهایی هستند که نمیخواهند حتما در آنجا حضور پیدا کنند قرق کرده و دل هایشان را مانند اینکه در قیر باشد از آن خود کرده است و آرام و بی حرکت توانسته است؛ چهره ای برای خود طرح کند.
حال با توجه به آنچه که گفته شد یکی از مهم ترین چیزهایی که این زمین را برای ما در بحث بیع حائز اهمییت است، این است که بیع این زمین از نوع حق است یا عین؟ کدام یک از این دو نوع است.
با توجه به شرایط زمین متاورسی که توسط تجهیزاتی مانند: عینک سه بعدی و... است و زمین متاورسی که به صورت سه بعدی و فرد وقتی در این زمین قرار میگیرد به نوعی در آن میتواند / این امکان را دارد؛ مانند: زندگی واقعی رفتار کند ما را براین میدارد که بتواند دارای شرایطی باشد، تا عین بودن را برای این زمین مجازی در نظر گرفت؛ زیرا افراد یا همان کاربر توسط آواتاری در این زمین مجازی به کارهای خودش میپردازد و در تعریف عین در کتب مختلف بدین صورت آمده است: عین در اصطلاح به معنای چیزی است که قائم به خود باشد و در برابر این معنایش معنی چیزی که قائم به غیر است قرارمیگیرد.(مروج، حسین،ص ۳۶۵) در کتاب فرهنگ فقه مطابق مذهب اهل بیت علیهم السلام به صورت کلی عین را به معنای به انچه که ما به ازاء خارجی دارد گفته می شود، در کلام فقهاء عین را به معنای آنچه در بیرون عینیت دارد و قابل اشاره حسی است میتوان گفت.(هاشمی شاهرودی، محمود، ج ۵،ص۵۳۱) هر چیزی که تعیین شده و مستقل به ذات است.(سرور، ابراهیم حسین، ج ۱،ص۱۹۶) با توجه به شرایط زمین متاورسی میتوان دریافت که زمین متاورسی به صورت حق نیست زیرا در محیط سه بعدی که زمین در آن قرار دارد ما به ازاء خارجی داشته و قابلیت اشاره حسی توسط دست است (منظور اشاره توسط دست آواتار به صورت مجازی میباشد)و اینکه تعیین شده هم میباشد به همین خاطر زمین متاورسی را عین در نظر میگیریم.
#فقه #تکنولوژی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #حجاب
✅ «حجاب»؛ نماد قدرت دینداری
🔸امروزه تمدن غربی براساس باطن، محتوا و تفکر شکل نمیگیرد؛ بلکه براساس سبک زندگی شکل میگیرد و بهواسطهی همین سبک زندگی، کمکم باور و محتوای تمدنی صورت خواهد گرفت.
🔹تمدن غربی در زیست خانوادگی، پوشش، ازدواج و... الزامات خاص خود را دارد. اما چرا غرب اصرار دارد که نمادهای دینداری اسلام خصوصاً حجاب نباشد؟ زیرا در صورت وجود این نمادها، مشخص میشود که فضای مؤمنانه و قدرت دینداری چقدر است!
🎙 دکتر سید سجاد ایزدهی، عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
@Fekrat_Net
@HOWZAVIAN
.
🔻میدونید چرا پای حوزه در کار رسانهای میلنگد؟
📌چون هنوز نمیدانیم "تولید محتوای رسانهای، مصداق روشن تولید فکر و ایده است!"
✍ تا پویش نوشتن راه نیفتد، افکار حوزویان روغنکاری نمیشود.
#فهم_رسانه
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔶 به جای رفاقت با معتادان میتوانست امام جمعه بشود
✍️ حمزه شریفی دوست، پژوهشگر معنویت
آن چنان به این شیخ ارادت دارم که نگو و نپرس!
حرف معتادها کاملا درسته که جنس اصلِ واقعی پیش این آخونده!
آن جنسِ اصل که فقط در جیب قبای این شیخ پیدا میشود، راهکارهای دینی و مشاورههای نابی است که برای ترک اعتیاد میدهد.
بارها با هم به کمپ های ترک اعتیاد رفته ایم و با روش های مختلف درمانیِ اعتیاد مثل na و کنگره شصت و ... هم آشنایی داریم؛ این شیخ خودش هم چند سالی کمپ ترک اعتیاد داشت و موفق تر از همه روش های درمانی دیگر. اما خلوص و صفای این شیخ همان جنسِ واقعی است؛ که درجای دیگر یافت نمیشود.
آنچه باعث ارادت من به «شیخ احسان» شده همین است که هیچ چیزی برای خودش نخواسته و نمی خواهد. دوستانش یا امام جمعه شدهاند و یا هیات علمی فلان دانشگاه و یا مدیر کل فلان سازمان. اما شیخ احسان تاکنون در این میدان آلوده به سم زدایی مشغول است.
ارتباطش با معتادها بیش از ارتباطش با طلاب است؛ به گونه ای که گاهی طلاب که میخواهند پشت سرش اقتدا کنند، به شوخی میگویند:
ـ شه رکت نماژ مخرب اقتدا میکنم...
بسیاری از جاها همچون دفتر رهبری و ستاد مبارزه با مواد مخدر و بهزیستی هم او میشناسند و او تاکنون کیسه ای برای خودش ندوخته است.
خلاصه شیخ احسان، گوشی اش پر است از شماره معتادهایی که الان پاک شده اند و وقت و بی وقت و بدون حق ویزیت به درمان معتادان کمک میکند.
مشهور است به شیخ المعتادین؛ اما نام اصلیاش «احسان رنجبر» است که خدا امثالش را زیاد کند.
مصرف کننده نیستم؛ اما به رفاقت شیخ احسان معتادم.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
🔻دینستیزی روشنفکرانه!
کدام یک از جهل افراد استفاده میکنند؟
#دین
#ویراستی
#روشنفکری
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#محور_یاب
♨️ محورهای مهم سخنان اخیر رهبر انقلاب
✍️ محمدصادق خرسند
💢دیدار رهبر انقلاب با کارگزاران نظام در ماه رمضان امسال، حاوی نکات بسیار مهمی در حوزه اقتصاد و فرهنگ بود که به طور جدی نیازمند بررسی دقیق و آسیب شناسانه است.
💢در حوزه فرهنگ دغدغه اصلی این روزهای جامعه انقلابی، معضل بی حجابی است که مطابق فرمایش رهبری باید با برنامه ریزی و پرهیز از رفتارهای هیجانی با آن مقابله شود.
💢هشدار رهبر انقلاب به برنامه ریزی دشمن برای از بین حیا و عفاف در جامعه در دیدارهای چند سال اخیر نشان می دهد حرکتی سازمان یافته در ابعاد امنیتی و رسانه ای برای حیازدایی از جامعه در جریان است. از این روست که رهبر انقلاب از بی حجابی با عنوان «حرام سیاسی و شرعی» یاد می کنند.
💢در حوزه اقتصاد نیز نهیب ایشان به شرکتهای بزرگ دولتی است که با دلاریزه کردن اقتصاد ایران، به جنگ ریال رفته اند و بدون شک نقش مؤثری در کاهش ارزش پول ملی داشتهاند. باید دید دولت انقلابی در ریلگذاری اقتصادی سال جاری تا چه حد به دغدغههای رهبری و مردم توجه دارد.
💢دشمن تمام زور خود را زده است و دیگر تیری در ترکش ندارد. صحبت از توافق موقت به ازای رفع برخی از تحریم ها توسط آمریکای معتاد به تحریم، نشان از توفیق ایران در دور زدن تحریم ها و کاهش روزافزون اثر تحریم هاست.
💢اقتصاد ایران به رغم فشارهای سنگین، بی سابقه و فرسایشی اقتصادی، به تدریج در حال بازیابی خود است و چشم انداز اقتصادی کشور با توجه به تحولات بین المللی و رقابت کشورها در دلارزدایی از اقتصادشان، چشم انداز مثبتی است. به شرط آنکه ریال در این جنگ تمام عیار اقتصادی حمایت شود و راهبرد ایجاد تنوع در سبد ارزی ایران با جدیت بیشتری دنبال شود.
#حجاب #اقتصاد #دلار
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴 فضاسازی به جای آییننامهسازی و بیانیهبازی
✍️ حجت الاسلام دکتر احمدحسین شریفی، رئیس دانشگاه قم
در کشور ما رسم بر آن شده است که در مسائل مهم بلافاصله به «صدور بیانیه» از سوی شخصیتهای بزرگ و «تهیه آییننامه» از سوی مراکز دولتی و حاکمیتی بسنده میکنیم. اما در مقام عمل و در فضای محسوس و عینی مردم هیچ اقدامی صورت نمیدهیم.
به عنوان مثال، هیچ اقدام عملی و «نمادین»ی در جهت بزرگداشت #ماه_رمضان در کوی و خیابان انجام نمیدهیم و به این بسنده میکنیم که پلیس با صدور بیانیهای، جرم بودن روزهخواری را اعلام کند و شمارههایی را در دسترس مردم قرار دهد که روزهخواران را به پلیس معرفی کنند و .... مراکز فرهنگی مثل سازمان تبلیغات و دفتر تبلیغات و شورای عالی انقلاب فرهنگی و ... نیز بیانیهها و احیاناً آییننامهها و بخشنامههایی در این زمینه تولید میکنند! و در کتاب قطور آییننامههای خود جای میدهند! همین و بس!
خلاصه آنکه «تقریباً هیچ» اقدامی در جهت «فضاسازی رمضانی» نمیکنیم و اساساً از نقش «فضاسازی» در «فرهنگسازی» غفلت داریم و از موضع قدرت به فرهنگ نگاه میکنیم و گمان میکنیم با صدور بیانیه و تولید آییننامه، وظیفه فرهنگی خود را انجام دادهایم!
این در حالی است که در همه کشورهای اسلامی، مثل عراق، عربستان، مصر، تونس، پاکستان، افغانستان، لبنان، سوریه، الجزایر، و ... مردم چندین روز مانده به آغاز ماه مبارک رمضان، با چراغانی خیابانها و معابر عمومی و نصب بنرها و پارچهنوشتههای فراوانی به استقبال ضیافت الهی میروند و فضای شهر را فضایی معنوی و رمضانی میکنند.
مساجد و مراکز فرهنگی برنامههای شاد و مفرح و علمی و فرهنگی خود را برای شبهای ماه رمضان اعلام میکنند. در اغلب مساجد سفرههای رنگین افطاری برای همگان پهن است. رفت و آمدهای خانوادگی و حضور در جلسات علمی و قرآنی از فرهنگهای ثابت و نهادینه مردم کشورهای اسلامی در ماه رمضان است.
اما دریغ و صد دریغ که در کشور ما ....
#تبلیغات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN