#اقتصاد
#مسئله_محوری
#تورم
✅ نرخ تورم مبنای افزایش دستمزد کارگران قرار گیرد
🔶 سال گذشته که دستمزد کارگران برای سالجاری با افزایش بیسابقه ۵۷ درصدی تعیین شد، کارگران به این باور رسیدند که دولت سیزدهم بر مبنای شعار مردمی بودنش نگاه ویژهای به آنها دارد. بر همین اساس است که کارگران معتقدند دولت سیزدهم بر مبنای اصل سهجانبهگرایی، کمیته دستمزد، مقدار دستمزد سال آینده را بر اساس نرخ تورم و سبد معیشت بهصورت عادلانه تعیین خواهد کرد.
🔶 برابر ماده ۴۱ قانون کار، شورای عالی کار موظف است سالانه یک بار حداقل دستمزد را برای کارگران به گونهای افزایش دهد که هم با نرخ تورم سازگار باشد و هم بتواند جوابگوی هزینههای زندگی یک خانواده متوسط باشد.
افزایش نرخ دستمزد کارگران تا قبل از سالجاری، از ۹ تا ۲۵ درصد در نوسان بوده است.
🔶 نتایج نشان میدهد که درگذشته نه تنها دستمزد نتوانسته هزینههای حداقلی زندگی را پوشش بدهد بلکه مقایسه سال به سال نرخ تورم رسمی با میزان افزایش حداقل مزد نشان میدهد که در بیشتر مواقع افزایش مزد حتی از نرخ تورم رسمی نیز عقبتر بوده است.
🔶 در فاصله زمانی سالهای ۸۶ تا ۱۴۰۰به استثنای دو سال ۹۷ و ۹۹ همیشه درآمد ناشی از حداقل مزد ناکافی بوده و نتوانسته حتی نیمی از هزینههای زندگی خانوار را پوشش بدهد. در حالی که نرخ تورم سالانه در اسفند ۱۴۰۰ عدد ۴۰.۲ درصد بوده است اما افزایش حداقل دستمزد کارگران ۵۷.۴ درصد و ۱۷ درصد بالاتر از نرخ تورم تصویب شده که دستکم در طول یک دهه اخیر بیسابقه بوده است.
🔶 رشد بیسابقه ۵۷ درصدی دستمزد باعث شد که هزینههای کارگران در مقابل تورم پوشش داده شود و میزان تعدیل نیروی کار در طی سه دهه گذشته به حداقل خود برسد؛ بهطوری که میزان مقرریبگیران بیمه بیکاری در ۱۰ ماهه اخیر بیش از ۳۰ درصد با کاهش مواجه شده است.
🔶 در پایان فصل پاییز نرخ بیکاری به پایینترین میزان خود طی ۱۷ سال اخیر رسیده است. نرخ بیکاری در پاییز سال ۱۴۰۱، ۸.۲ درصد از سوی مرکز آمار اعلام شده است.
🔶 در پاییز امسال رکورد اشتغالزایی در صنعت شکسته شد و تعداد شاغلان این بخش که به عنوان پیشران اقتصاد هر کشور تلقی میشوند، از مرز ۸ میلیون شاغل عبور کرد.
🔹موضع دولت سیزدهم
🔶 بر اساس گزارش مرکز آمار کشور، نرخ تورم در پایان بهمن ماه امسال، ۴۷.۷ درصد بوده است. در همین حال براساس گزارش بانک مرکزی نرخ تورم در همین ماه نیز ۴۳.۶ درصد اعلام شده است.
🔶 اگر چه دولت سیزدهم بیشترین اهتمام را در خصوص سبد خانوارها و مهار تورم بهکار گرفته و در این راه به موفقیتهایی هم دست پیدا کرده است، اما با توجه به عقبماندگیهایی که از سالهای گذشته به ارث مانده، این انتظار در بین جامعه کارگری به وجود آمده که سبد معیشت واقعیتر تعیین شود، چرا که تعیین واقعی نرخ دستمزد به این دو مؤلفه وابسته است.
🔶 به معنای دیگر حرکت در خلاف روند افزایش مزد ۱۴۰۱ و اقبال نسبت به روشهای گذشته بدون در نظر گرفتن نرخ تورم و سبد معیشت، علاوه بر عقبافتادگی بیشتر مزد و تضعیف قدرت خرید جامعه کارگری، بهطور غیرمستقیم با کاهش انگیزه نیروی کار، بهرهوری را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
🔶 کاهش سهم نیروی کار از عوامل هزینههای تولید بنا به گفته فرشید یزدانی، کارشناس تأمین اجتماعی، در سالهای اخیر در مقایسه با هزینه دستمزد برای کارفرما، سایر نهادههای تولید افزایش بسیار بیشتری داشته است. برای مثال از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۹ حدود ۱۸ تا ۲۲ درصد از هزینههای بنگاههای اقتصادی را دستمزد تشکیل داده بود. این بدان معناست که سهم نیروی کار به این میزان اصلاً رشد نکرده است.
🔶 از طرفی دولت سیزدهم با رویکرد توسعه و عدالتمحوری و در راستای محرومیتزدایی و محو فقر، همه ابعاد مختلف را در این زمینه در نظر گرفته است. بهطوری که در ۱۸ ماه اخیر، دولت برای تولیدکنندگان، تسهیلات و مشوقهای ویژهای در نظر گرفته است.
🔶 دستمزد برای بازتولید نیروی کار است. وقتی حداقلهای لازم در زمینه تأمین معیشت برقرار نشود، بهرهوری و بازتولید نیروی کار هم محقق نمیشود.
🆔 @tahlil_shjr
وحدت امت اسلامی و هندسه سیاسی عالم.pdf
92.3K
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_و_تبیین
✅ وحدت امت اسلامی و هندسه سیاسی عالم
🔸️ تغییر هندسه سیاسی عالم دارای شواهد و قرائنی است؛ از جمله ظهور قدرتهای جدید اقتصادی در دنیا، کمشدن رعب و وحشت و در نتیجه کمشدن تبعیت ملل جهان از هیمنه نظامی قدرتهای بزرگ و همچنین شکل گرفتن کمپانیهای فراملیتی که بهتدریج نقش دولتها را کمرنگ نموده است.
🔸️ در این میان، وحدت امت اسلام برای افزایش ضریب تأثیر دنیای اسلام در تغییر هندسه قدرت جهانی، امر حیاتی و پیشنیاز اصلی محسوب میشود. مخاطب این سخن، علاوه بر مخاطب ملی، مخاطب فراملی و برادران اهلسنت هم هستند.
🔸️ راهحلی را که در تضعیف تفرقه در دنیای اسلام وجود دارد، باز باید از قرآن فراگرفت. آرمان و اقدام مشترک، راهحل مناسبی برای خنثیسازی دسیسههای دشمن در ایجاد اختلاف است.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پیروزمند؛ استاد دانشگاه باقرالعلوم(ع)
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#مسائل_اولویت_دار
✅ راهکار عبور از مشکلات کنونی اقتصاد ایران چیست؟
🔶 بیژن عبدی اقتصاددان و تحلیلگر بانکی و ارزی در خصوص خلق پول در نظام بانکی و افزایش فشار نقدینگی بر اقتصاد ایران که تورمزاست گفت: به نظر میرسد بانک مرکزی و دولت باید برخورد جدیتری با بانکهای خصوصی داشته باشند چرا که بعد از تاسیس بانکهای خصوصی خلق پول و رشد نقدینگی از این محل اقتصاد ایران را به شدت تحت فشار قرار داده و تورمهای بزرگی بر اقتصاد ایران تحمیل کرده است.
🔶 وی در اینباره خاطرنشان کرد: قدرت خلق پول وحشتناکی که شبکه بانکی بر اقتصاد ایران تحمیل میکند به ویژه در بانکهای خصوصی و غیر دولتی که اتفاق افتاده نشان میدهد خلق پول بدون ضابطه و بدون کنترلی صورت میگیرد به نوعی که میتوان گفت بانکهای خصوصی به صورت غیر رسمی با همدیگر مبادلات دارند در حالی که نظارت چندانی روی عملکرد شبکههای بانکی وجود ندارد. انتظار میرود بانک مرکزی نظارت آنلاینی روی این بخش داشته باشد تا مانع بزرگی در برابر خلق پولی که در بانکهای خصوصی صورت میگیرد ایجاد شود.
🔶 بیژن عبدی استاد اقتصاد گفت: برای عبور از چالشهایی که اقتصاد ایران تاکنون متحمل شده اولین کار قطع و حذف هرگونه انحصار است. شفافسازی در همه بخشهای اقتصادی، بانکی، پولی و مالی الزام مهمی است، ضمن اینکه انتظار میرود قانون پنجره واحد تجارت تصویب شود تا گیرندگان ارز دولتی از ابتدا تا انتها که به تولید ختم میشود تحت نظارت دولت باشند و هر سوء استفادهای با برخورد شدید دولت و نهادهای قضایی صورت بگیرد تا مانع توزیع رانت شود.
🔶 وی در اینباره خاطرنشان کرد: اگر چنین شبکه دیتایی شکل بگیرد قطع به یقین بسیاری از چالشهای اقتصادی که ناشی از سوء مدیریت و عدم نظارت است حل میشود. دولت سیزدهم باید دستگاههای کلیدی که تاکنون زیر بار پذیرفتن پنجره واحد تجارت رفتند را مجبور به مشارکت در این رویه و این طرح کند تا مانع از ایجاد منافعی برای عدهای شود که از ارز دولتی سوء استفاده میکنند.
🔶 بیژن عبدی کارشناس و تحلیلگر اقتصادی گفت: دولت باید با هر نهاد و دستگاهی که تعارض منافع آنها باعث کمکاری یا دنبال کردن رویههایی میشود که به نفع عموم مردم و کلان اقتصاد نیست به شدت برخورد کند، هیچگونه تساهل و تسامحی نباید با سوء استفادهکنندگان صورت بگیرد. شفافسازی کلید برخورد با مفاسد و سوء استفادهها و توزیع رانت است به همین خاطر انتظار میرود دولت این موضوعات را جدی بگیرد و برای حل معضلات اقتصادی در دستور کار خود قرار دهد.
🔶 بیژن عبدی معتقد است: شفافسازی درآمدها و عبور از دعواهای سیاسی و استفاده کامل دولت و نهادهای ذیربط از ابزارهای نظارتی، اصلاح نظام مالیاتی و اخذ مالیاتهای بالا از کسانی که از تورم ناجوانمردانه سودهای کلان به جیب زدهاند راهکار عبور از معضلات اقتصاد امروز ایران است. مالیاتی که باید به خزانه دولت برای توسعه زیرساختها بازگردد.
🔶 وی در اینباره تصریح کرد: پایه مالیاتیِ مالیات بر درآمد باید اصلاح شود تا همه کسانی که باید مالیات بپردازند راهی برای فرار از پرداخت مالیات نداشته باشند. اگر موارد یاد شده انجام شود در کنار آن قدرت خلق پول بانکهای خصوصی به شدت محدود شود و سیاستهای غلط اقتصادی اصلاح شود قطع به یقین در میانمدت میتوانیم منتظر بهبود وضعیت اقتصادی و افتادن در مسیر ارزشآفرینی اقتصادی و بهرهوری بیشتر باشیم.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: بیژن عبدی؛ اقتصاددان و تحلیلگر بانکی و ارزی
🆔 @tahlil_shjr
مقرراتزدایی میکنیم؛ نه مراقبتزدایی.pdf
86K
#اقتصاد
#مسئله_محوری
#تحلیل_و_تبیین
✅ «مقرراتزدایی میکنیم؛ نه مراقبتزدایی»
🔸️مقررات پیچیدهای که شرایط صدور مجوزها را دشوار کرده، عمدتاً به قبل از ابلاغ سیاستهای کلی اصل۴۴ در سال ۱۳۸۴ برمیگردد؛ در دورهای که دستگاههای دولتی بازیگر اصلی اقتصاد ایران بودند.
🔸️البته باید بدانیم اصل دولتیشدن اقتصاد ایران، قبل از انقلاب و از دوران رضاخان شروع شد که ادارات دولتی ایجاد شدند و دیوانسالاری مدرن در ایران شکل گرفت.
🔸️درگاه ملی مجوزها بر اساس ماده هفت قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ نوشتهشده و پنجره واحد شروع کسبوکارهای کشور محسوب میشود؛ یعنی هرکس بخواهد کسبوکاری در کشور شروع کند برای ثبت درخواست و دریافت مجوز به این پنجره واحد به نشانی mojavez.ir مراجعه کند.
🔸️در درگاه ملی مجوزهای کسبوکار، دو مأموریت محوری داریم: تولد آسان و رشد سریع واحدهای تولیدی.
🔸️تلاش میکنیم نظارتهای پسینی قوی شوند. قوی به معنی این نیست که الزاماً بازرس برود، به معنی این است که فعال اقتصادی دائم خود را در حال نظارت شدن ببیند و نتواند دست از پا خطا کند.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای دکتر سیاح؛ رئیس مرکز ملی بهبود محیط کسبوکار
🆔 @tahlil_shjr
چرخش ضدانقلاب از «کار خودشونه» به «ضعف امنیتی دارند.pdf
78.5K
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#مسائل_اولویت_دار
✅ فرضیههای یک ماجرای سمی
🔰 چرخش ضدانقلاب از «کار خودشونه» به «ضعف امنیتی دارند»
🔶 کارشناسان و متخصصان معتقدند این نحوه از مسمومیتها با توجه به فراوانی موضوع بسیار بعید است که عوامل بیرون از مدارس در آن دخیل باشند و فرض قویتر احتمال شیطنت نوجوانانه در داخل مدارس را تقویت می کند.
🆔 @tahlil_shjr
#مسائل_اولویت_دار
#مرزبندی_با_دشمن
#مسمومیت_دختران
✅ مسمومیت ذهنها
1⃣ پروژه سریالی مسمومیت دختران این سرزمین موضوع کوچک و کم اهمیتی نیست که با چند متن و استوری از کنار آن عبور کنیم. هر چند لقمه خوبی برای بهره برداری سیاسی یک عده است. سلامت و جان مردم ایران هیچ گاه برای جماعت فرصت طلب داخلی و خارجی اهمیت نداشته و نگاهشان به این مسائل، نگاه ابزاریست. به خط شدن اپوزیسیون خارج نشین از سازمان نفاق تا رضا پهلوی و تاکید بر نمادسازی و هشتگ سازی ترور بیولوژیک دختران توسط جمهوری اسلامی، همگی موید این سناریو تکراری است: جانِ مردم ابزار رسیدن به منافع سیاسی! نهادهای رسمی و امنیتی باید زودتر تکلیف را مستند و دقیق مشخص و اعلام کنند اما تجربه تاریخی و شناخت تجربه های پیشین می گوید این مدل سناریو، این مدل عملیات در توان سلطنت طلبان یا دلقک های مجازی آنطرف آبی نیست، این جنس عملیات در توان و تجربه سازمان مسعود رجوی است. البته این تحلیل من است و نه خبر دقیق!
2⃣ موضع رسمی مراجع تقلید و شخصیت های دینی برای پیگیری و حفاظت از سلامت دختران مهم بود. در فضای رسانه اصرار دارند دین و انقلاب اسلامی را محکوم به مخالفت با تحصیل دختران نشان دهند که طنز بی مایه ماجراست.
3⃣ وزیر خارجه آلمان از این مسمومیت ها ابزار تاسف و نگرانی کرده است! ایشان بمباران شیمیایی سال ۱۳۶۶ سردشت ما را از یاد برده!!!!؟؟؟ دولت آلمان به صدام سلاح شیمیایی داد، صدام این سلاح را علیه مردم ما و حتی مردم خودش استفاده کرد. هنوز آثار روانی، تاول و سرفه های آن بر روی عزیزانمان ادامه دارد! دولت وقیح آلمان امروز مدافع چیست؟ ابتدا و پیش از هر چیز ذهن ها را مسموم می کنند تا افکار عمومی هر کذبی را بپذیرد سپس مسمومیت جان...
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#مسئله_روز
#مرزبندی_با_دشمن
#دستاورد_انقلاب
✅ مسمومیت دختران ایران
🔶 این روزها بعد از داستان مسمومیت دختران خیلی میشنویم که میگویند ظلم به دختران و زنان را در جمهوری اسلامی تمام کنید!
⁉️ آیا میدانید جمهوری اسلامی برای دختران و زنان چه کارهایی انجام داده است؟
🔶 در بحث آموزش:
🔶 به گزارش WEF یعنی انجمن جهانی اقتصاد، ما در برابری حق تحصیل دختر و پسر و عدالت آموزشی در دنیا رتبهی 1 را داریم.
🔶 به گزارش سازمان ملل قبل از انقلاب ایران جزء بیسوادترین کشورها در حوزهی بانوان بود اما الان جزء باسوادترین کشورها در حوزهی بانوان هستیم: میزان بیسوادی زنان ایران، از ۵۰ تا ۶۰ درصد در سال 1354 به کمتر از 10 درصد در سال 1389 کاهش یافتهاست.
♦️ افزایش نسبت دختران به پسران در تحصیلات دانشگاهی:
نسبت دختران در کل دانشجویان، از حدود 25 درصد در دهۀ 50، گاه به بیش از 50 درصد رسیده است.
♦️ افزایش استادان زن در دانشگاهها:
نسبت زنان در استادان و هیئتعلمی دانشگاههای کشور، از حدود 14 درصد در دهۀ 50، به حدود 30 درصد در دهۀ 90 رسیدهاست.
🔶 در بحث ورزش بانوان:
♦️ تعداد رشتههای ورزشی بانوان از ۷ رشته در سال 1357، به ۳۸ رشته طی ۲۰ سال اول انقلاب
♦️ تعداد مربیان ورزشیِ خانم نیز رشدی نجومی داشته و از 9 مربی به 35.000 مربی افزایش یافته است.
♦️ تعداد داوران زن نیز از ۷ نفر به 16٫000 نفر رسیده است، که نشان از افزایش ۲هزاربرابری داورِ زن است
♦️ همچنین تعداد ورزشگاههای اختصاصی بانوان پس از انقلاب اسلامی، 30 برابر شدهاست.
♦️ فدراسیونهای فعال ورزشی در حوزۀ بانوان از ۱ مورد به ۴۹ فدراسیون افزایش یافته است.
♦️ مدالهای کسبشده در رویدادهای بینالمللی توسط بانوان از ۲ مورد در ابتدای انقلاب به بیش از ۸۰۰ مورد رسیده است.
🔶 در بحث بهداشت و سلامت:
♦️ در شاخصهی امید به زندگی زنان،به گزارش WHO (سازمان بهداشت جهانی) ما پایینتر از تمام کشورهای منطقه به جز افغانستان بودیم، پایینتر از تمام کشورهای آمریکای جنوبی بودیم، پایینتر از تمام کشورهایی که از شوروی جدا شدند بودیم، درحالی که الان بالاتر از بسیاری از کشورهای جهان هستیم و از ۵۷ سال به بیش از ۷۷ سال رسیده ایم.
♦️ در تعداد پزشک بانوان، پس از انقلاب، تعداد پزشکهای فوق تخصص مرد 3 برابر شده اما خانمها 12 برابر شده است.
♦️ افزایش نسبت پزشکان متخصص زن از 15 درصد به 40 درصد طی فقط بیست سال.
♦️ افزایش نسبت پزشکان فوقتخصص زن از 9 درصد به 30 درصد طی فقط بیست سال.
♦️ افزایش نسبت پزشکان متخصص زن در حوزۀ زنان و زایمان، از 16 درصد به 98 درصد طی فقط بیست سال.
و... .
⁉️ جمهوری اسلامی دقیقاً کدام ظلم را باید تمام کنیم؟!
🔶 جمهوری اسلامی در حوزهی بانوان فوقالعاده کار کرده در حدی که نیویورک تایمز چند سال پیش یک گزارشی را منتشر کرد که انقلاب 1979 میلادی یعنی سال 57 نقطهی عطفی برای زنان ایرانی در همهی حوزهها بوده است.
🔷 برشی از سخنرانی حجت الاسلام راجی
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین دارابی
🆔 @tahlil_shjr
جنگ با نظام تکقطبی.pdf
54.7K
#عزت_ملی
#روابط_خارجی
#سیاستهای_کلی_نظام
✅ جنگ با نظام تکقطبی
🔶 همزمان با دیدار «حجتالاسلام والمسلمین رئیسی» با همتای خود «شیجین پینگ» سر و صداهای متعددی بلند شد.
🔶 گروهی گریبان چاک زده و بر طبل چینهراسی میکوبند؛ گروهی دیگر هم با پیشبینی آینده روشن و از بین رفتن دنیای تکقطبی، ایام رو به جلو را نوید میدهند..
🔸 #به_قلم_اساتید: حسن نوروزی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
#تاریخ_معاصر
✅ سه ضلعی مرکب
🔶 تعارف و رودربایستی چرا؟! چه کسی است که فشار این روزها را درک نکند؟! چه کسی است که نگوید کاش دولت فلان کار را میکرد! کاش رییس دولت چنین میکرد. کاش چنین اشتباهی نمیکرد و ... این درست است و سر جایش محل بحث است. اما برای عبور از وضع موجود باید به دو نکته مهم توجه کرد.
🔶 اولا به صورت کلی جهان از نظم و کلیشه حاکم بر خودش درآمده است. همین الان جمهوریخواهها میگویند بایدن تهدید و دشمن امریکا است. آلمانیها در تظاهراتشان میخواهند تا دولتشان تجربه هیتلر را در حمله به روسیه تکرار نکند! خیابانهای فرانسه تجربه جدیدی از مردم معترض را پیدا کرده است. انگلیس پر از اعتصابات است و .... اما این به کنار.
🔶 ثانیا ایران با #دستکاری_خصمانه روبرو است. مثلا اینکه وقتی آقای فرزین رییس #بانک_مرکزی به کشورهای حاشیه خلیج فارس سفر میکند تا بتواند نظام ارزی کشور را سامان دهد. پشت سر او امریکا پول نفت عراق را بلوکه میکند. (خود همین هم جالبست!) امریکا برای تسلط بر دولت عراق، سالهاست سیستمی را چیده است که پول فروش نفت عراق در فدرال رزرو امریکا مینشیند و با تایید امریکا پول به بانک عراق واریز میشود.
🔶 به همین دلیل بعد از همراهی عراق با ایران ناگهان پول نفت عراق بلوکه شد. از طرف دیگر #رابرت_مالی به قطر، امارات، عمان رفت و تمام فشارش را به آنها وارد کرد تا مداخلات جدیدی در جریان ارزی ایران صورت بگیرد. یعنی اینکه بانک مرکزی ایران در مقابل تصمیم خود برای مداخله در حوزه مالی با یک اراده جدی قدرتمند و یک مداخلهگری خرابکارانه مستمر روبرو است.
🔶 در واقع ما مدتهاست با یک جنگ سه ضلعی روبرو هستیم. #پروژههای_مرکبی که عمدتا از سه بخش ایجاد شدهاند: تخریب، فشار رسانهای و آشوب. مثلا در مدیریت دلار رابرت مالی در حال تخریب است، رسانه داغش میکند و فردایش فراخوانهای آشوب در بازار صورت میگیرد. در ماجرای مسمومیت هم همین رویه است: مدارس زنجیرهای مسمومشده دخترانه در ضلع تخریب قرار میگیرند. #اینترنشنال و #منوتو شعارها را به سمت رهبر ایران میبرند و علینژاد و مریم رجوی برای آشوب فعال میشوند. نقشه یک چیز است: تکمیل پروژه مرکب.
🔶 هر چند پروژه #سوریسازی در پاییز امسال موفق نشد اما ضرباتش بر پیکره ایران زخمی هم گذاشت. حالا کفتارها چشمشان به زخم افتاده است و تلاش میکنند سه ضلعی داخلی را با دو ضلع بیرونی تقویت کنند. اول تجمیع آشوبگران خارج از ایران حول #پهلوی و دوم همراهسازی #کشورهای_غربی است تا #محیط_آشوب و اختلاف برای وارد کردن زخم جدید فراهم باشد.
🔶 اما تجربه تاریخی ایران نشان داده است که این پروژه مرکب یک پاشنه آشیل دارد. این تجربه نشان داده که اگر امریکا بتواند در داخل اختلاف داخلی را بالا ببرد شبیه همان اتفاق تلخ سال 1332ش صورت میگیرد. آن زمان وقتی بین صف مردم اختلاف شد؛ پهلوی و شعبون بیمخ با کودتا آرزوی نفت ملی را از ایران ربودند و همه سرمایه و منافع ملت را به امریکا سپردند و بر عکس آن وقتی صف مردم متحد و کنار هم مثل راهپیمایی22بهمنها قرار گرفت؛ چهلواندی سال هم که بگذرد امریکاییها دستشان از منافع مردم کوتاه میماند.
🔸 #به_قلم_اساتید: کمیل خجسته
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#روابط_خارجی
#مذاکرات_هسته_ای #برجام
✅ آیا نتیجه سفر گروسی مهم است؟
🔶رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران گفت: «منتظر نتایج سفر گروسی به تهران قبل از تصمیمگیری هستیم». حال سؤال این است که گروسی چه سوغاتی برای آنها خواهد برد؟ آیا گزارش وی درباره ایران مثبت خواهد بود یا منفی؟ در هر کدام از این وضعیتها، جمهوری اسلامی چگونه با آن مواجه میشود؟
🔸بیشک جمهوری اسلامی نهادهایی دارد که به این موضوعات فکر میکنند و سناریوهای خوبی هم برای مواجهه با هر رویکردی از سوی غربیها دارند؛ چرا که اگر این گونه نبود الان در اینجا نایستاده بودیم و باید مسیری همانند کشورهای دیگر از جمله لیبی میپیمودیم که از همان ابتدای بازی، با اعتماد بیجا به آمریکا تمام تجهیزات هستهای خود را بار کشتی کرد و به آمریکا فرستاد بیآنکه چیزی دریافت کند! حال اگر تجربه و عقلانیت را لحاظ کنیم اساسا نباید پاسخ به سؤال اصلی این نوشته سخت باشد.
🔶 مروری بر ادامه رفتار سینوسی غربیها و اظهارات اخیر رابرت مالی، مسئول میز ایران در آمریکا به پاسخدهی کمک میکند. وی در ادامه جمله بالا میگوید: «صرفنظر از هر اقدامی که انجام دهیم نگرانیهای ما در خصوص ایران وجود دارند و مرتفع نخواهند شد». این جمله نشان میدهد نتیجه سفر تحقیقاتی گروسی برای آنها خیلی هم مهم نیست و آنها از تصمیم خود را گرفتهاند و نگاهی مستثنی از رویهها و روندهای حقوقی به ایران دارند!
🔸البته گزارش گروسی برای ما و دنیا مهم است؛ زیرا هنوز مختصر امیدی به مناسبات و ترتیبات سازمانهای بینالمللی داریم اما واقعیت و ماهیت این سازمانها همواره نگرانکننده است و چیزی جز وابستگی به قدرتهای بزرگ و مشروع جلوه دادن اقدامات یکجانبه و قلدرمآبانه آنها در این بازیها از آنها دیده نشده است. به همین دلیل مسئولان ایرانی از مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی خواستار رفتاری حرفهای و بدون تأثیرپذیری از قدرتهای سیاسی به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی شدند تا آبروی آژانس را هزینه اعمال فشار حداکثری بر مردم ایران نکند. لذا گزارش وی حتما به گونهای خواهد بود که آمریکا و اسرائیل از آن راضی باشند.
🔶 البته ایران در این دولت تا حدودی موفق شده شیب تأثیرگذاری روندهای هستهای بر زندگی مردم را نزولی نماید و با تقویت زیرساختها و ارتقاء مؤلفههای قدرت داخلی و منطقهای، زمین بازی را در جای دیگر تعریف نماید. به عبارت دیگر، ملت ایران تنها زمانی اجازه امضای احیای برجام را به مسئولانش میدهد که ضمن حفظ مؤلفههای قدرت داخلی از جمله توانمندی موشکی و نفوذ منطقهای، از منافع اقتصادی برجام هم برخوردار باشد.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
✅ هم وطن هوشمند!
🔶 در صورت مشاهده هرگونه فعالیت های مشکوک حوالی مدارس و مراکز آموزشی، مراتب را با شماره تلفن ١١٣ ستاد خبری وزارت اطلاعات و شماره تلفن ١١۴ سازمان اطلاعات سپاه در میان بگذارید.
🔶 سرنخ بسیاری از کیس ها، گزارشات مردمی بوده است. مهم ترین مسائل امنیتی با گزارشات مردم هوشمند به نهادهای امنیتی مرتفع گردیده است.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#علم_و_پژوهش
#ایران_قوی #بصیرت
✅ لشگرِِ جهل
🔰راز موفقیت نظامی و سیاسی معاویه بر علی علیه السلام
🔶 تکیه معاویه بر لشگری از جاهلانی بود که نه چشم داشتند که فرق بین شتر نر را از ماده تشخیص دهند و نه عقلی که بفهمند نماز جمعه را نمیشود در روز چهار شنبه خواند!!
🔶 این حرفی غریب نیست.اکنون نیز همان آش است و همان کاسه! معاویه های زمان برای پیشبرد اهداف ننگین شان نیاز به لشگر جهل و انبوه جاهلان دارند.پروژه توقفِ علم و دانش وتعطیلیِ دانشگاه و مدارس را دراین پازل ببینیم!
🔶 پرونده جمهوری اسلامی در اهتمام به علم و دانش معلوم است.مقایسه آمارها بخوبی نشان میدهد که از اولویت های اساسی انقلاب اسلامی رسیدن به قله علم و دانش جهان است. هر کسی که در این مسیر سنگ اندازی میکند قطعا از جانب معاویه های زمانه خط میگیرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: پرتو احمدی
🆔 @tahlil_shjr