رمزگشایی از نقشه آمریکا در حیاط خلوت چین.pdf
69.9K
#مرزبندی_با_دشمن
#روابط_خارجی
#جنگ_اوکراین
✅ رمزگشایی از نقشه آمریکا در حیاط خلوت چین
🔶 نیروهای مسلح منطقه تایوان در رزمایش نظامی سالیانه خود، تجربههای جنگ اوکراین با روسیه را برای مقابله با هرگونه تهاجم احتمالی چین و محاصره طولانیمدت بر این جزیره، شبیهسازی میکنند.
🔸 #به_قلم_اساتید:فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#امید_به_آینده #اقتصاد
#اسلام_ناب #جنگ_ترکیبی
✅ توهین از سر استیصال!
🔶 روزهای اخیر بار دیگر جهان اسلام به دلیل توهین مجدد به قرآن در کشورهای اروپایی از جمله سوئد به خروش آمد و دست به اعتراض زد. روند توهین به مقدسات اسلامی از دهه 60 و قوامیابی انقلاب اسلامی در ایران و با گسترش و تعمیم روح بیدارگری حاصل از این انقلاب الهی در جهان شروع و در دهه 70 شدیدتر شد و با پشتیبانی کشورهای غربی از جمله آمریکا از این روند در قالب حمایت از سلمان رشدی به دلیل اهانت بیشرمانه به پیامبر اعظم(ص) و معجزه جاوید ایشان تاکنون در چرخهای باطل استمرار داشته و امروز جسارت به حدی رسیده است که با مجوز رسمی دولتهای غربی توهینکنندگان در حاشیه امن حمایت پلیس به ارزشها و مقدسات اسلامی آزادانه اهانت روا میدارند. اما سؤال این است که ریشه اصلی این توهینها چیست و چگونه با این رویه و روند بیمار باید مقابله کرد؟
🔸پشتیبانیهای دولتهای غربی از اهانت به مقدسات اسلامی، اگرچه در بطن خود از استیصال و شکست منطق هماوردی و قدرت مانعسازی غربی بر سر رشد روزافزون اسلام به اذعان آمارهای خودشان حکایت دارد، اما نشان از خبث و خیانت ذاتی قدرتهای غربی و نگرانی عمیق آنها از روندی است که در آن شاهد تغییر هندسه قدرت جهانی از غرب به شرق هستند. واقعیت این است که غرب با داعیه تسلط بر جهان در طول حدود 200 سال اخیر تمام توان و مساعی خود را با رویکردی خشونتمحور و در قالب انواع جنگها و کودتاها برای تغییر دولتها و سرنوشت ملتهای مختلف به هر جنایتی دست یازیده تا امروز به این نقطه از قدرت جهانی نائل شود و لذا به هر قیمت خواهان حفظ این ترتیبات سلطهگری است. از اینرو، آمریکاییها در راهبرد سیاست خارجی خودشان محور قدرت آینده جهان را چین، روسیه و جمهوری اسلامی ایران میبینند و تلاش میکنند با راهبردها و تاکتیکهای مختلف این روند را کُند و متوقف نمایند.
🔶 رقابت فشرده اقتصادی با چین در کنار تحریک تایوان برای مقابله با چین، کلید زدن درگیری اوکراین با هدف فرسایش قدرت نظامی روسیه و تحمیل جنگ ترکیبی با محوریت تغییر شناخت ملت ایران نسبت به باورها و امیدهای آنها نسبت به اسلام، انقلاب و ایران آینده در همین راستاست و اهانت به مقدسات و قرآنسوزی از تاکتیکهای این راهبرد اخیر درباره ایران قوی است.
🔸راه مقابله با این روند، در وهله اول تداوم آن یعنی حرکت سریعتر و عمیقتر به سمت قوی شدن بیشتر است و دوم، دمیدن روح امید و اتحاد در جهان اسلام برای مقابله جهانی با این خباثت و خیانت بزرگ است.
🔸 #به_قلم_اساتید:فتحالله پریشان؛ کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
#مسائل_اولویت_دار
#اقتصاد
#تورم
✅ ناترازی بنزین و رسالت دولت
🔶 مطابق آمارهای موجود و بررسی های صورت گرفته، کشور وارد ناترازی بنزین شده است. میانگین مصرف بنزین در روزهای اخیر به بالغ بر ۱۲۰میلیون لیتر رسیده است در حالی که توان تولید بنزین کشور چیزی حدود ۱۱۰ میلیون لیتر در روز است. شاید ظرفیت های فعلی کشور از طریق سوآپ و فشار بر پالایشگاه ها بتواند ناترازی فعلی را جبران کند. هر چند جبران همین مقدار نیز هزینه زیادی بر کشور تحمیل می کند. مخصوصا که واردات بنزین از طریق سوآپ یا تهاتر با نفت خامی تامین می شود که ارز حاصل از آن باید صرف رفاه جامعه گردد.
🔸در شرایط موجود و بر اساس پیش بینی ها با روند فعلی در پایان سال، مصرف بنزین همچنان ادامه پیدا خواهد کرد و به مرز ۱۴۰ میلیون لیتر خواهد رسید. موضوع اساسی اینکه تامین این مقدار سوخت در شرایط خاص بينالمللي و وضعیت خاص اقتصادی که در آن هستیم هم مشکل زا خواهد بود و هم هزینه های چند میلیار دلاری بر کشور تحمیل می کند.
🔶 نکته مهم دیگر اینکه یکی از ریشه های تورم در کشور، نرخ انرژی و سوخت می باشد و هر گونه افزایش قیمت آن بدون اجرای سیاستهای حمایتی، منجر به ایجاد تورم، شوک های اقتصادی و تبعات دیگر می شود. بنابراین یک راهکار تک خطی یا تک بعدی مثل اصلاح قیمت بنزین نمی تواند راه حل مناسبی باشد.
🔸مضافا اینکه به دلیل تورم مزمن و دو رقمی در کشور، اثر افزایش نرخ بنزین ، بعد از مدتی تعدیل شده و دوباره مصرف به همان اعداد قبلی بازمیگردد. لذا دولت باید همزمان با یک پیوست رسانه و اجتماعی که در آن شفاف با مردم گفتگو صورت می گیرد، برنامه ای مدون و جامع برای حل این بحران تدوین نماید. این برنامه می تواند شامل الزام خودروسازها به ایجاد بهینهسازی در مصرف و رعایت استانداردهای جهانی، سیاستهای تشویقی در کاهش مصرف، مبارزه با قاچاق، اسقاط خودروها، توسعه سوختهای جایگزین، توسعه پتروپالایشگاه و غیره باشد. این راه کارها باید توأمان با هم اجرا گردد تا کارایی لازم را داشته باشد.
🔶 به هر حال کشور از یک سو در حوزه ناترازی انرژی دچار چالش است و از سوی دیگر وضعیت ما از منظر شاخص شدت مصرف انرژی در جهان شرایط مناسبی نیست. لذا اولویت کشور در این حوزه باید بهینهسازی و صرفه جویی در مصرف انرژی باشد. در صورت نهادینه شدن صرفهجویی در مصرف سوخت و توسعه بهره وری، علاوه بر کاهش هزینههای اقتصادی و عوارض محیط زیستی، مقدار قابلتوجهی درآمد ارزی برای توسعه زیرساختهای اقتصادی کشور تأمین خواهد شد.
🔸 #به_قلم_اساتید:علی محمدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#مسئله_محوری
#دشمن_شناسی
#رژیم_صهیونیستی
✅ لاپوشانی فساد مالی نتانیاهو با اصلاحات قضایی
🔶 بنیامین نتانیاهو که اخیرا یک بار دیگر برای نخستوزیری اسرائیل به عنوان یک رژیم جعلی انتخاب شده است با اصلاحات قضایی که پیشنهاد داده است زمینهساز اعتراضات بزرگی شده که در شهرهایی، چون تلآویو و دیگر شهرها دهها هزار زن و معترض را به کف خیابان کشانده است. آنچه منجر به اعتراضات حداکثری علیه نخستوزیر رژیم جعلی شده برنامههای اصلاح نظام قضایی است که در ۴ ژانویه ۲۰۲۳، یاریو لوین وزیر دادگستری که تازه روی کار آمده آن را دنبال میکند با هدف محدود کردن قدرت دیوان عالی و مشاوران حقوقی دولت، و اعطای اکثریت به ائتلاف حاکم در کمیتهای که قضات را منصوب میکند. اصلاحات قضایی از این جهت مخالفان بسیاری یافته است و دهها هزار نفر را به خیابان کشانده چرا که به نفع لاپوشانی مفاسد اقتصادی بنیامین نتانیاهوست. در واقع جریانی که امروز در اسرائیل عهدهدار حاکمیت است که آقای نتانیاهو در راس این جریان قرار دارد ترکیبی از حزب لیکود و جناحهای بسیار افراطی هستند که از یهودیانی به شمار میروند که به شدت مخالف مسلمانان و مردم فلسطین هستند، جمعیتی دارای دیدگاه آخرالزمانی که معتفدند دنیا به سمت پایان خود در حرکت است.
🔶 این جریان ادعا میکند باید مسئولیت تاریخی خود به لحاظ دینی را انجام دهد، لذا این تفکر در درون جامعه سکولار اسرائیل که سکولار منجر به بحث و جدل شده، به همین دلیل نتانیاهو و گروه حاکم گمان کردند اگر جلوی این روند گرفته نشود طبیعتاً منجر به تحولاتی بسیار جدی در اسرائیل میشود به همین دلیل طرح اختیارات قوه قضاییه را مطرح کردند.
🔶 با توجه به اینکه دستگاه قضایی اسرائیل مستقل است و در بسیاری از تصمیمگیریها مستقل عمل میکند طبیعتاً دولت را تضعیف میکند و تصمیمگیریهایی که در دولت باید برای اهداف استراتژیک و نگاه آخرالزمانی باید تدوین شود با دستگاه قضایی مستقل همخوانی ندارد، به همین خاطر بعد از مطرح نمودن موضوع اصلاحات قضایی جامعه اسرائیل به دو بخش تقسیم شده است. عدهای در درون اسرائیل معتقد هستند این طرح اسرائیل را به سمت دیکتاتوری مذهبی سوق میدهد که برخلاف سنت دموکراسی در اسرائیل است و مناسبات اسرائیل را با دنیای غرب تضعیف میکند، به هر حال این دیدگاه به تدریج رشد کرد و قوه قضاییه از حمایت این نیرویی که در درون جامعه علیه طرحهای نتانیاهو و حکومتش به وجود آمده تاکنون برای تضعیف نتانیاهو و افشای پروندههای فساد مالی او استفاده میکند به همین خاطر شکاف بین دستگاه قضا و نتانیاهو عمیقتر شده است.
🔶 نتانیاهو به دلیل سرپوش گذاشتن بر پروندههای فساد مالی خود به دنبال اصلاحات قضایی در اسرائیل است؛ یعنی بیشتر به نجات خود فکر میکند تا اصلاحات قضایی، پس نتانیاهو در حال حاضر از قوانین و جناح مذهبی و نیروی دیندار برای تامین منافع شخصی خود سوء استفاده کند. براین مبنا جامعه دو دسته شده است دستهای حامی نتانیاهو و کاهش اختیارات قوه قضاییه و قشر مخالف، تظاهرکنندگانی هستند که مایلند این قانون در مجلس تصویب نشود، اما چون مجلس در اختیار آقای نتانیاهو است طبیعتاً دور اول رای آورده اگر اعتراضات شدیدتر نشود امکان رایآوری در دور دوم نیز وجود دارد.
🔶 منتهی احساس خطری که در جامعه اسرائیل است واکنش افسران ارشد ارتش اسرائیل است که آنها نیز به صف مخالفین پیوستند و نامهها و انتقاداتی که از آنها منتشر میشود ممکن است نتانیاهو را مجبور به عقبنشینی کند، بنابراین نتانیاهو مجبور به عقبنشینی در طرح اصلاحی دستگاه قضای اسرائیل میشود.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: پیرمحمد ملازهی کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی و روابط بینالملل
🆔 @tahlil_shjr
چپ، راست؛ بهانهای برای زدن مذهب از چپ و راست.pdf
52.9K
#معنویت_و_اخلاق
#مسئله_محوری
#حجاب
✅ فیلم "چپ، راست" بهانهای برای زدن مذهب از چپ و راست
🔶 .....در تمام طول فیلم شاهد نبرد این دو خانواده که نمایندگی دو جناح سیاسی را بر عهده دارند هستیم. خانوادهای مذهبی و انقلابی که به صورت غلو شده و مضحکی به نمایش درآمده است در مقابل خانوادهای جنتلمن و امروزی.
🔶 ضربه نهایی نیز در گروکشی خانوادهها و اعمال شیوه تربیتشان برای دخترها رقم میخورد. دو دختر در صحنه آخر فیلم بدحجاب هستند! و "بشیر" و همسرش در تربیت دخترشان شکست میخورند؛ دختری که در کودکی چادر بر سر داشت در جوانی بدحجاب است!
🔶 مسئله مهم دیگری که در این فیلم به سخره گرفته شده کلید واژه نفوذ است. مسئولان بالادستی "بشیر" و "اصلان"، با هم بودنهای اجباری دو خانواده را با پروندهسازی تعبیر به نفوذ و نفوذی میکنند! و به همین راحتی این پدیده خطرناک و جدی را به سوءتفاهم و اسناد دروغین تنزل میدهند. دست آخر نیز..
🔸 #به_قلم_اساتید:عالیه بهرامزاد
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#رسانه #انقلاب_اسلامی
✅ بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۷ کشور غرب آسیا و آسیای میانه است
🔰 قسمت اول
🔶 بررسی میزان تضعیف و تبلیغات به نیت تخریب دولت سیزدهم به اندازهای است که در شرایط کنونی اجازه دیده شدن عملکرد مثبت دولت را نمیدهند. واکاوی دو طیف رسانهای بیرونی و داخلی نشان میدهد که هر دو با فعالیت شبانهروزی بدنبال تخریب دولت و در نتیجه ناکار آمدسازی انقلاب اسلامی میباشند. از طرف دیگر این وضعیت با عملکرد رسانهای ضعیف دولت سیزدهم شدت گرفته است. در حالی که انتظار میرود که تیم رسانهای دولت سیزدهم بصورت شبانهروزی از طریق رسانههای عمومی و فضای مجازی مردم را در جریانات اقدامات مثبت و زیربنایی دولت قرار دهند. یکی از اتفاقات مثبت که در این دولت اتفاق افتاد، کاهش شدید بدهی خارجی کشور میباشد.
بررسی جزئیات بدهی خارجی دولت در ۱۰ سال گذشته حاکی از این است که بیشترین رشد بدهی در سال ۹۵ برابر ۲۴۲۹ میلیون دلار بود و بالاترین میزان پرداخت بدهی در سال ۱۴۰۰ به میزان ۲۳۹۳ میلیون دلار گزارش شده است.
🔶 بدهی خارجی شامل بدهیهای یک کشور به وامدهندگان خارجی است و شامل وامهای دریافتی از بانکهای خصوصی خارجی، دولتهای دیگر و موسسههای مالی بینالمللی مانند بانک جهانی و صندوق بینالمللی خارجی میشود. بدهی خارجی کشور در ۱۰ سال گذشته افت و خیزهای بسیاری داشت. در سال ۱۳۹۲ بدهی خارجی کشور برابر ۶ میلیارد و ۶۵۵ میلیون دلار بود و در سالهای ۹۳، ۹۴ و ۹۵ این شاخص در یک روند صعودی و به ترتیب برابر ۵ میلیارد و ۱۰۷ میلیون دلار، ۷ میلیارد و ۴۷۶ میلیون دلار و ۸ میلیارد و ۴۸۱ میلیون دلار بود و بیشترین افزایش بدهی در دهه اخیر به سال ۱۳۹۶ بازمیگردد. در این سال بدهی خارجی به ۱۰ میلیارد و ۹۱۰ میلیون دلار رسید یعنی به ۲ میلیارد و ۴۲۹ میلیون دلار افزایش یافت. رشد بدهی خارجی در سال ۱۳۹۷ متوقف شد و با یک میلیارد و ۵۷۱ میلیون دلار کاهش برابر ۹ میلیارد و ۳۳۹ میلیون دلار بود و در سال بعد از آن (۱۳۹۸) میزان بدهی ۳۰۸ میلیون دلار کم شد، اما این امر خیلی دوام نداشت و در سال ۹۹ دوباره شاهد افزایش ۱۱۱ میلیون دلاری بدهی خارجی بودیم.
🔶 در سالهای پایانی دهه ۹۰ بدهی خارجی روند کاهشی در پیش گرفت و درحالی که در میانه این دهه بالاترین رشد بدهی را داشتیم در پایان دهه بیشترین کاهش بدهی را شاهد بودیم. سال ۹۹ بدهی خارجی ۹ میلیارد و ۱۴۲ میلیون دلار بود و در سال ۱۴۰۰ این متغیر ۴۶۷ میلیون دلار افت داشت. در سال ۱۴۰۰ که مصادف با فعالیت دولت سیزدهم بود بدهی خارجی دولت به ۸ میلیارد و ۶۷۵ میلیون دلار رسید و توانست ۴۶۷ میلیون دلار از این بدهی را پرداخت کند. البته باید گفت این آغاز راه بود و سال گذشته نیز دولت موفق شد ۲ میلیارد و ۳۹۳ میلیون دلار از بدهی به کشورهای خارجی را پرداخت کند و این بالاترین میزان پرداخت بدهی در ۱۰ سال اخیر بود.
🔶 مطابق آخرین دادههای بانک مرکزی میزان بدهی خارجی ایران در پایان اسفندماه ۱۴۰۱ بر اساس سررسید اولی بدهیها ۶ هزار و ۲۸۲ میلیون دلار است. هزار و ۷۹۲ میلیون دلار از بدهی خارجی ایران کوتاهمدت و ۴ هزار و ۴۹۰ میلیون دلار آن بدهی میانمدت و بلندمدت است. بر اساس دادههای آماری بانک مرکزی تعهدات بالفعل ایران بر مبنای یورو ۵ هزا رو ۸۶۴ میلیون یورو است که هزار و ۶۷۳ میلیون یورو بدهی کوتاهمدت و ۴ هزار و ۱۹۱ میلیون یورو بدهی میانمدت و بلندمدت است.
🔶 بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۷ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی
با توجه به روند پرداخت بدهیهای بینالمللی کشور، طبق آخرین گزارش صندوق بینالمللی پول، نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۲ تنها ۰.۵ درصد برآورد شده و بدهی خارجی ایران را کمتر از همه کشورهای منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی اعلام کرده است. صندوق بینالمللی پول در بخشی از گزارش جدید خود موسوم به چشمانداز اقتصادی منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی به بررسی میزان بدهی خارجی ۲۸ کشور منطقه از جمله ایران پرداخته است.
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#رسانه #انقلاب_اسلامی
✅ بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۷ کشور غرب آسیا و آسیای میانه است
🔰 قسمت دوم
🔶 بر اساس محاسبات این نهاد بینالمللی ایران کمترین نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۲ را در مقایسه با سایر کشورهای منطقه دارد. در این گزارش نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی در سال جاری میلادی تنها ۰.۵ درصد اعلام شده است که کمتر از همه کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی است. بدهی خارجی ایران در سال ۲۰۲۱ نیز همین رقم اعلام شده بود که بر این اساس سال ۲۰۲۲ بدهی خارجی ایران افزایشی نداشته است. متوسط بدهی کشورهای منطقه به کل تولید ناخالص داخلی آنها در سال جاری میلادی ۳۵.۸ درصد برآورد شده است. نسبت بدهی کشورهای صادرکننده نفت منطقه به تولید ناخالص داخلیشان در این سال نیز ۳۰.۹ درصد اعلام شده است.
🔶 کشوری نفتی مثل عربستان که چند برابر ایران نفت صادر میکند و تولید ناخالص داخلی بیشتری نسبت به ایران دارد با بدهی خارجی سنگینی مواجه است. صندوق بینالمللی پول نسبت بدهی خارجی عربستان به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال ۲۰۲۲ را ۲۸.۹ درصد محاسبه کرده که ۵۸ برابر بدهی خارجی ایران است. امارات متحده عربی وضعیت بسیار بدتری دارد و بدهی خارجی این کشور معادل ۸۶.۵ درصد تولید ناخالص داخلی آن در سال جاری برآورد شده است.
🔶 در این گزارش، بحرین بدهکارترین کشور منطقه معرفی شده است. نسبت بدهی خارجی بحرین به تولید ناخالص داخلی آن در این سال ۲۰۷.۳ درصد بوده است. سودان با نسبت ۱۸۹.۴ درصدی بدهی خارجی خود به تولید ناخالص داخلی در رتبه دوم و قطر با نسبت ۱۳۴ درصدی در رتبه سوم بدهکارترین کشورهای منطقه قرار گرفتهاند. نسبت بدهی خارجی برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلیشان در این سال عبارت است از الجزایر ۱.۷ درصد، آذربایجان ۳۵.۳ درصد، عراق ۲۲ درصد، کویت ۲۵.۷ درصد، عمان ۷۱.۴ درصد، مصر ۳۶.۷ درصد، گرجستان ۷۱.۲ درصد، اردن ۸۰.۸ درصد، مراکش ۳۷ درصد، پاکستان ۳۸.۸ درصد، جیبوتی ۷۳.۷ درصد، تاجیکستان ۶۱.۲ درصد و ازبکستان ۵۶.۳ درصد.
🆔 @tahlil_shjr
🔰 بررسی *مقبولیت لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف* 🔍
💯میزگرد تخصصی با حضور متخصصین و دانشجویان
🖋تحلیل لایحه با حضور دکتر بانکی پور
نماینده محترم مجلس
زمان: شنبه ۱۴ مرداد ماه
شروع میزگرد ساعت ۱۵:۳۰
تحلیل لایحه ساعت ۱۶:۳۰
مکان: تقاطع طالقانی مفتح
سازمان بسیج دانشجویی
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#جنگ_شناختی #سکولاریسم
#تاریخ_اسلام
✅ در گوش زمان پیچید!
🔸کل قصه پرغصه کربلا در یک نیمروز به وقوع پیوست اما امتداد آن تا به امروز نه تا به همه فرداها ادامه خواهد داشت؛ این بخشی از اثر ندای مظلومانه و جگرسوز تاریخی امام خوبان و مولای مظلوم ما در ساعتی از آن روز غمزده است.
🔶 امام حسین(ع) قبل از آن که «سر» بدهد، سر داد «هل من ناصر ینصرنی». شاید بعضی از سپاه دشمن انگشت حیرت به دندان گزیدند که خطاب فرزند رسول خدا(ص) با کیست؟ در اینسو که یارانش همه به خون غلتیدهاند و در آن سوی، دشمنانش با شمشیرهای آخته به ریختن خونش ایستادهاند! چه کسی را به یاری میطلبد؟ اما این ندای همیشه راهگشا در پرتو «کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا» در گوش «زمینها» و «زمانها» پیچید و در «عصر خمینی» به ما رسید و البته به عصرهای دیگر هم خواهد رسید. حرامیها و پیروان شیطان نمیدانستند که کربلا سرزمینی است به پهنای همه سرزمینها و عاشورا، روزی است به درازای همه روزها و سر باختن امام حسین و یارانش و اسارت خاندانش تازه آغاز راه از مبدأ کربلاست. اما امام به نور ولایت میدانست که ندای «هل من ناصر» عصر عاشورای او در گوش زمان میپیچد و در «عصر خمینی» به گوش کربلاییهایی میرسد که آن روز به کربلا نرسیده بودند.
🔸امروز هم همان دو جبهه در مقابل هم آرایش گرفتهاند؛ کفر و باطل به سردمداری آمریکا و حق و ایمان به رهبری جمهوری اسلامی ایران! در آن سوی خفاشوار از تلألو نور قرآن واهمه دارند و غره به ابزار و یراقهای نوین میخواهند نور اسلام و انقلاب را با جنگشناختی خاموش کنند یا لااقل حرکت روزافزون اسلام در جهان را به پندار خام خود کُند نمایند! اما راه قرآن، راه حسین و راه خمینی شاهراهی بدون توقف برای اتصال مبدأ و مقصد الهی انسان است.
🔶 آنتونی گیدنز، جامعهشناس پرآوازه انگلیسی درباره تحولات بنیادین قرن حاضر مینویسد: «در گذشته، سه غول فکری جامعهشناسی یعنی مارکس، دورکیم و ماکس وبر با اندکی اختلاف نظر، فرآیند عمومی جهان را به سوی سکولاریزم و در جهت حاشیهنشینی دین ارزیابی میکردند ولی از سال 1979 و با پیدایش انقلاب اسلامی در ایران، شاهد روند معکوس و متفاوت با این فرضیه هستیم، یعنی فرآیند عمومی جهان با شتاب به سمت دینی شدن پیش میرود».
🔸 این است راز فریاد غریبانه امام که همچنان سرباز برای جبهه دین و حقیقت جذب میکند تا روز به روز این جبهه آن قدر قوی شود که زمانه ظهور «منتقم ثارالله» فرا برسد. در آن روز دیگر برای ظلم، ستم، تبعیض، سلطهگری و باجخواهی جایی نیست «أَلَیسَ الصُّبْحُ بِقَرِیبٍ».
🔸 #به_قلم_اساتید:فتحالله پریشان؛ کارشناس مسائل سیاسی
🆔 @tahlil_shjr
شکست پروژه تخطئه عزاداریها در محرم ۱۴۰۲.pdf
56.8K
#معنویت_و_اخلاق
#هیات_تراز #انقلاب_اسلامی
#قیام_حسینی
✅ شکست پروژه تخطئه عزاداریها در محرم ۱۴۰۲
🔸امسال، شبکههای معاند در مخالفت با عزاداریهای محرم خصمانهتر ظاهر شدند و امسال شمشیر تیز مخالفت با عزاداریها را چه با استدلال، چه با استهزا از رو بستند. امسال پوشیدن لباس مشکی مردان و چادر زنان تبدیل به جهادی مداوم علیه توطئههای دشمنان شد.
🔸 #به_قلم_اساتید:زهرا گوهری
🆔 @tahlil_shjr
#مسئله_محوری
#هیات_تراز #تاریخ_معاصر
✅ امام خمینی (ره)
🔶 هیاتی تر، امام حسینی تر، موثر تر از شما در معاصر نمی شناسم که احیاگر و رونق دهنده عزای اباعبدالله(ع) باشد. این اقبال میلیونی جوانان به هیاتها و محبت شان به روضه امام حسین(ع) از احیاگری شماست. هرچند کم کاری، بی تعهدی، خیانت و نفوذ مسئولان را به نام شما می نویسند.
🔶 اما یادشان رفته است تعزیه در دوره رضاشاه ممنوع بود. یادشان رفته جرات عزاداری نبود. یادشان رفته بهاییان چه دست بازی در تحریف و قدرت داشتند. یادشان رفته از ترس آژانهای سرپاس مختاری صبح ها مخفیانه عزاداری میکردند. یادشان رفته آن حجم تمسخر و تهاجم سازمان یافته حکومت پهلوی دوم علیه عقاید را..
🔶 یادشان رفته در دهه سی، حاج سراج انصاری و امثال او برای بقای اسلامی که داشت تحریف می شد، جمعیت نگهبانان اسلام را تشکیل دادند. یادشان رفته است. انسان است دیگر، انسان از نسیان و فراموشکاری است. روحتان قرین رحمت، ای بزرگ مرد ای عاشق اباعبدالله(ع)، برای ما در محضر جدتان دعا کنید
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
چین محاصره راهبردی واشنگتن را میشکند.pdf
73.5K
#علم_و_پژوهش
#مرزبندی_با_دشمن
#جنگ_اوکراین
✅ چین محاصره راهبردی واشنگتن را میشکند
🔶 ایالات متحده تا سال ۲۰۲۵ به استرالیا کمک خواهد کرد تا سیستمهای موشکی هدایتشونده چند پرتابی تولید کند. واشنگتن اکنون برای کمک به استرالیا برای ایجاد صنعت موشکی داخلی تقریبا از صفر شروع خواهد کرد تا بتواند یک خط تولید قابل اعتماد برای نیروهای مسلح خود در این مسیر ایجاد کند.
🔸 #به_قلم_اساتید:فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr