#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#آتش_بس #اسرا
#مصر
✅ تعلیق مذاکرات و گام به سوی رفح
🔶 همانگونه که پیش بینی میشد تا مسئله " آتش بس دائم " در مذاکرات حل نشود، هیچ امیدی به توافق نبود.
🔶 مسئله ای که برخی معتقدند بهانه از سوی نتانیاهو برای عدم پایان جنگ و توافق است. اما از سویی تاکید حماس بر ذکر آتش بس دائمی نه تنها ۶ هفته ای هم منطقی است. علی رغم اینکه مسئله بازگشت به شمال نوارغزه در مذاکرات و تاحدودی در میدان حل شده، اما عنوان آتش بس دائم همچنان مانع توافق شد.
🔶 از سویی حماس تنها به آزادی ۳۳ اسیر در دوران موقت آتش بس رضایت داد و این رفتار حماس هم کاملا منطقی است که تنها برگ برنده اش یعنی اسرا را زود نفروشد. نتانیاهو اصرارش بر رفح ادامه دارد و گویا اقداماتی در حد پالس واقعی از سوی ارتش اسرائیل برای رفح از امروز آغاز شده و تخلیه شرق رفح شروع و به طرف مصری هم اطلاع داده شده است.
🔶 حمله دیروز حماس به مرکز فرماندهی گذرگاه کرم سالوم را هم میشود در همین پازل دید. تجمعی که رسانه های اسرائیلی آن را مرکز نگهداری و مدیریت تجهیزات برای حمله به رفح نام بردند. اما سوال مهم، آیا حمله به رفح، تغییرات میدانی و راهبردی خاصی ایجاد خواهد کرد؟
🔶 اگر منظور، آزادی تعدادی قابل توجه از اسرا یا ترور رهبران است که باید گفت احتمالا خیر. اما در راهبرد زمین سوخته، رفح هم باید مانند دیگر شهرها چون غزه، خان یونس، دیرالبلح و... ۶۰ درصد تخریب شود، ۳۰ درصد تونل ها منفجر شود و....
🔶 و البته یک امتیاز جدی دارد برای نتانیاهو: خرید زمان! و البته تاب آوری نتانیاهو برابر جامعه اسرائیلی در خصوص سرنوشت اسرا هم تا اینجا بیشاز انتظار برای من بوده
🔶 ببینیم چه میشود! آیا حمله محدود به رفح منجر به توافق میشود؟ و حماس تن به آتش بس می دهد یا با فشار دیگران و جامعه اسرائیلی نتانیاهو تلویحا و منوط به آینده کردن مذاکرات آتش بس دائمی را میپذیرد؟ یا شاهد ادامه دار شدن شرایطی شبه آتش بس (بدون حملات زمینی و هم زمان ورود کالا) طولانی مدت در غزه خواهیم بود؟
🔶 معادلات جبهه شمالی یعنی مرز لبنان هم به شدت مهم است. اما وضعیت نسبتا آرام کنونی غزه، امکان عملیات هم زمان در لبنان و تلاش برای برگرداندن شرایط به ۷ اکتبر در آن منطقه را به اسرائیل خواهد داد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن فایضی
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت
#وحدت #حج
#فلسطین #مقاومت
#بیداری_ملت_ها #هویت
✅ مثل ابراهیم (ع)
🔶 برای او مبارزه، سیمای سلوکی بود که در جانش رقم میخورد، اذ جاء ربه بقلب سلیم، اذ قال لابیه و قومه ماذا تعبدون. با دل پاک به سوی خدای خود میشتافت وقتی اراده خانواده و جامعه را تغییر میداد و درگیر جبهه طاغوت بود. مبارزه ابراهیمی، برائت ابراهیمی همان زمان که معنوی است سیاسی است. لذا جنگش مقدس است دفاعش مقدس است. مثل مقاومت مظلومانه غزه.
🔶 قال اتعبدون ما تنحتون؟ این فریاد ابراهیم (ع) است بر سر همه بشریت و تمدن های بشری در طول تاریخ که آیا مطیع چیزی هستید که خود ساخته اید؟ بت میساختند و آن را ظالمان، بهانه حاکمیت بر انسانها میکردند، مثل امروز که شرکتهای اعتباری و اقتصادیشان و ساختار حقوقیشان چنین میکند، امروز چهره وقیح این ساختارهای اعتباری دست ساز بشر در حال هویدا شدن است، جنایتکارترین کشور در طول تاریخ، آمریکا، حق دارد هر مانعی را مقابل سگ هار خود وتو کند و همه تماشاچی شده اند و مطیع.
🔶 قالوا ابنوا له بنیانا فالقوه فی الجحیم صحنه ای برایش آراستند، صحنه ای که هیبت آنچنانی داشت تا دنیا را برای او جهنم کنند. او نترسید، آری شرطش این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم و اینگونه خدای متعال از دل آتش گلستان رویاند و او را عبورش داد، او کسی جز خدا نداشت. و این مسیر رشد است، و قال انی ذاهب الی ربی سیهدین این مسیر پیشرفت است. مسیر پیشرفت همه جانبه از دل آتش دشمنیهای طاغوتها میگذرد، از دل برائت و مبارزه، نه طرح های سازش بلکه از دل طرح مقاومت میگذرد مقاومت مقابل اراده طاغوت، و کاش این را مسلمانان و حاکمانشان میفهمیدند و اقامه میکردند. سلام علی ابراهیم.
🔶 حج جلوه ابراهیم (ع) است. هم جلوه معنویت و ذکر و سلوکش و هم جلوه مبارزه و برائتش. و این سیمای تمدنی است که مسلمین با حج میسازند. سیمای تمدن ابراهیمی. او عداوتش تاریخی است فانهم عدو لی الا رب العالمین. کل نظام بشریت را به توحید خواهد کشید و حکومت هر کس دیگری را جمع خواهد کرد.
🔶 خروجی همه انواع حکومتهای غیر توحیدی و منافقانه امروز پیش چشم ما است. او هویتی تاریخی دارد و اجعل لی لسان صدق فی الاخرین. گذشته را و آینده را و کل حرکت ما را در طول تاریخ در چنین عداوتی با ظالمین ترسیم و طلب مینماید. او میخواهد هویتش بسط تاریخی پیدا کند و چنین نیز شده است و اینگونه در بستر تاریخ یک امت ساخت و خود مظهر یک امت شد آری ابراهیم امروز جلوه امتی اش در حال ظهور است. او خود امت شد، ان ابراهیم کان امه قانتا لله. صحنه هستی به سمت ظهور امت ابراهیم در حرکت بود و امروز این حرکت سرعت گرفته. کاش در این جبهه فعال بودیم و آنگاه زندگیمان، همه اش حج میشد، حجی ابراهیمی.
🔶 امتی که حج دارد، روح حج، معنویت است، وحدت است، مبارزه و برائت است. روح حج ابراهیم است. نمیشود چهل هزار زن و کودک بیگناه سلاخی شوند و حاکمان مسلمان در پی عادی سازی روابط باشند با شیطان. خط سازش، آتش نمرود را فرونمی نشاند، این خط و این نشان، خط هفتاد و چند ساله و نشان امروز غزه. نگاه کنید. برگردید و برگردیم به مسیر انی ذاهب الی ربی سیهدین. مسیر حج اینگونه است.
ترسم نرسی به کعبه، ای اعرابی
این ره که تو میروی به ترکستان است
🔶 ما نیز اگر بنا است امت ابراهیم (ع) باشیم باید در طی کردن این مسیر معنوی و البته پر از برائت نسبت به جبهه کفر تلاش کنیم، هم در ساختن ایران قوی، هم در همراه کردن مردم در طی این مسیر، و هم همراه کردن مسلمین برای فشار به حاکمانشان. باید مظهر حج باشیم، حج ابراهیمی.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت.pdf
129K
#اقتصاد
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#مردمی_سازی #دولت
#تورم #صادرات
✅ آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
🔶 به جهت میراثی که از دیوانسالاری نفتی دولتزدهی گذشته به ارث بردهایم، خیلی راه نرفته و کار نکرده در مورد جذب مشارکتهای مردمی داشتیم. یک بخش مشارکتطلبی مردم در حوزهی وظایف نظارتی اقتصاد است. تولید یکی از مهمترین کلیدواژههایی است که میشود با درگاه ملی مجوزها آن را مترادف قرار داد؛ درواقع بسترسازی برای مشارکت عامه است. افرادی صاحب سرمایه یا صاحب ایده هستند، اما به جهت پیچوخمهای دستگاههای اجرایی اجازه نمییافتند به تولید ورود پیدا کنند. الان با تسهیل صدور مجوزها این مانع برداشته شده است.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: آقای دکتر سید احسان خاندوزی؛ وزیر امور اقتصادی و دارایی
🆔 @tahlil_shjr
#سبک_زندگی
#انقلاب_اسلامی #روشنگری
#تاریخ_معاصر #بصیرت
✅ از منتهی الیه افراط دهه هفتاد تا قعر تفریط امروز در کانادا
🔶 مهدی نصیری همان نصیری دهه هفتاد با آن عقاید و تندروی است. همان که در مصاحبه با افراد کیفیت نماز خواندن و اعتقاد به اصل ولایت فقیه را می پرسید! تفتیش می کرد. عصر حیرت مینوشت و خود حیرت زده بود. نصیری هیچ تغییری نکرده است از لاین تندروی به لاین کندروی انتقال مسیر داده است. نام این چرخش لاین او، تغییر آرا و اندیشه یا دستیابی به حقایق نیست.
🔶 تغییر در مبانی رخ نداده، تغییر در نوع رفتار هم رخ نداده، بیش از هر چیز اگر به عوامل روانشناختی علت تغییر او توجه شود میتواند گره گشا باشد. برزگترین خطای نصیری و دیگران بزرگتر از او عدم فهم ماهیت گفتمان انقلاب اسلامی است. میتوان با افراد و کارگزاران مخالف بود یا انتقاد نمود اما انقلاب اسلامی با آن مبانی استوار خلاصه در عملکرد چند فرد نبوده و نخواهد بود.
🔶 شاید باید به وضع امروز او دل سوزاند. اما این باید سند روشنی باشد برای طلب دعای عاقبت بخیری و فرونماندن در افراط و تفریط. نصیری ها می روند ولی انقلاب می ماند همانطور که بزرگتر از نصیری ها رفتند و انقلاب ماند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر علیرضا زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#انتخابات
#مجلس #مشارکت_حداکثری
#بصیرت
✅ حضور مجدد در پای صندوق رأی
🔶 دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی 11 اسفندماه سالی که گذشت، برگزار شد که عملیات روانی گسترده دشمنان جمهوری اسلامی با همه توان فعال شده بود تا مانع حضور مردم در پای صندوق رأی شوند و میزان مشارکت را به زیر 20 درصد برسانند.
🔶 در این معرکه، 41 درصد ملت ایران به میدان آمدند تا نقشههای دشمن را نقش بر آب کنند و حماسه باشکوهی آفریدند که محاسبات دشمن را برهم ریخت؛ اما کار انتخاب به اتمام نرسیده و هنوز تکلیف 45 کرسی مشخص نشده است و روز جمعه 21 اردیبهشت ماه به اتمام خواهد رسید.
🔶 45 صندلی نیز میزان کمی نیست که بتوان از کنار آن به راحتی گذشت. این تعداد میتواند یک اقلیت مؤثر در مجلس را شکل دهد که در سامان دادن به بخشی از تصمیمات مجلس مؤثر باشند. میتواند ترکیب هیئت رئیسه مجلس را تغییر دهد و در شکلگیری ترکیب کمیسیونهای مجلس نیز مؤثر باشد.
🔶 گفتنی است، بیشتر صندلیهای باقی مانده متعلق به شهرهای بزرگی چون تهران، اصفهان، تبریز، شیراز، زنجان، کرمانشاه و... است که از میزان رأی بالایی نیز برخوردارند. طبیعی است که انتخاب شایستگان در کنار میزان مشارکت رأیدهندگان، میتواند در کیفیتبخشی مجلس مؤثر باشد.
🔶 در این مرحله نیز همچنان شاهد رقابت سیاسی گروههای سیاسی گوناگون که هواداران متفاوتی دارند، هستیم و انتظار آن است که نامزدها بتوانند با رعایت اخلاق و قانون، در شکل دادن به رقابتی سالم، منصفانه و اخلاقی کمک کنند و به جای آنکه وقت خود را صرف رقیب کنند، به اثبات کارآمدی و ارائه برنامه خود برای حل مشکلات کشور مشغول باشند.
🔶 این مشی و مرام میتواند موجب ایجاد امید جامعه به حل مشکلات کشور و پرانگیزه شدن برای شرکت در انتخابات شود. الکترونیکی شدن رأیگیری و کاهش نامزدها و پایان انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز امر رأیگیری را نسبت به دور اول به شدت تسهیل کرده و وقت چندانی را از رأیدهندگان نخواهد گرفت. بنابراین، در این دو سه روز باقی مانده تلاش کنیم تا همه آنهایی را که در دور اول انتخابات شرکت کردهاند، به حضور دعوت کنیم تا کار نیمه تمامشان را به اتمام برسانند و از دیگرانی هم که به هر علت نتوانستند در پای صندوق رأی حاضر شوند، دعوت کنیم تا در این عمل صالح ملیـ انقلابی حاضر شوند.
🔶 امید میرود این افزایش مشارکت و حضور آحاد مردم باعث شود تا خرد جمعی و عقل جمعی بتواند شایستگان و افرادی را که مفید به کشور و نظام و انقلاب باشند، گزینش کند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مهدی سعیدی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#وعده_صادق #رژیم_صهیونیستی
#فلسطین #طوفان_الاحرار
#موشک_بالستیک
✅ اعتراف تدریجی رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به عظمت «وعده صادق» ایران
🔶 موشکهای پاتریوت آمریکا مقهور موشکهای بالستیک ایران شد. وبسایت اینترنتی فلسطین کرونیکل در گزارشی مینویسد: «رادیو ارتش اسرائیل به تازگی اذعان کرد سامانههای پاتریوت آمریکا در رهگیری موشکهای ایرانی موفق عمل نکردند و ایران ١٢ موشک بالستیک مدرن خود را به پایگاههای نظامی اسرائیل کوبید.»
🔶 پس از پایان حمله تلافیجویانه ایران، تلآویو ادعای «رهگیری ٩٩ درصدی» پرتابههای ایرانی را مطرح کرد. اما در واقع، سپاه پاسداران ایران، مجموعهای از پهپادها و موشکهای قدیمی را با هدف ایجاد وحشت بزرگ و همچنین مشغول و اشباع کردن واکنش پدافند هوائی اسرائیل شلیک کرد. سپس، حدود ١٢ فروند موشک بالستیک مدرن شلیک کرد که اکثر آنها به اهداف خود اصابت کردند.❗️
🔶 سایتهای نظامی هدف گرفته شده، محافظتشدهترین مکانهای روی زمین در مقابل حملات موشکی بالستیک محسوب میشدند. بعدها، مقامات ناشناس آمریکایی و اسرائیلی اعتراف کردند ادعای رهگیری ٩٩ درصدی ادعایی ساختگی است.
🔶 عملیات پدافند هوائی شامل آمریکا، بریتانیا، فرانسه، اسرائیل، اردن- و احتمالا عربستان و امارات- بیش از یک میلیارد دلار هزینه، خرج روی دست ائتلاف آمریکایی- اسرائیلی گذاشت. این در حالی بود که آنها ٧٢ ساعت قبل هشدار دریافت کرده بودند. بر اساس گزارش رادیو ارتش اسرائیل، سیستم دفاعی موشکی استاندارد RIM-161 آمریکا روی کشتی (SM-3) در رهگیری پرتابههای ایرانی متحمل شکست ٧۵ درصدی شده و از ٨ موشک شلیک شده آنها تنها ٢ مورد به هدف اصابت کرده است.
🔶 بلومبرگ اخیرا مقالهای منتشر کرده است که در آن میگوید اسرائیل اکنون سیستمهای موشکی پاتریوت را بازنشسته میکند. اسرائیل از زمان جنگ اول خلیجفارس از سیستم موشکی پاتریوت آمریکا ناراضی بوده است. در سال ١٩٩١ عراق موشکهای اسکاد را به سمت اسرائیل و عربستان سعودی شلیک کرد. ایالات متحده و رسانههای آن مدعی شدند که سامانه موشکی پاتریوت ٨٩ درصد از اسکادهای شلیک شده به سمت عربستان سعودی و ۴۴ درصد از کلاهکهای هدایت شده به سمت اسرائیلیها را رهگیری کرده است. با این حال، ماهها بعد حقیقت آشکار شد و اکنون پذیرفته شده است که عملکرد سیستم موشکی معروف پاتریوت این بود که تنها بین یک تا صفر درصد از کل اسکادهای شلیک شده را سرنگون کرد.
🔶 با وجود تبلیغات زیاد درباره کارآیی سامانههای پدافند هوائی اسرائیل و آمریکا، اگر تعداد زیادی پرتابه به سمت هدفی شلیک شود، هیچ سیستم دفاعی روی کره زمین وجود ندارد که در مبارزه کامل با یک حمله بزرگ و متمرکز موفق باشد.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#طوفان_الاقصی #مقاومت
#اسرا #مصر #آمریکا
✅ اسرائیل در باتلاق / نتانیاهو در مسیر ناکجا آباد!
🔶 نخست وزیر رژیم صهیونیستی میگوید ما فقط یک راه داریم و آن این است: مسیری که در آن گام نهاده ایم را تا آخر میرویم تا مطمئن شویم موجودیت اسرائیل در آینده تضمین است. این اظهارات نتانیاهو همزمان با بحث ها درباره حمله زمینی اسرائیل به رفح مطرح میشود. همانطور که در حرف های او هم آمده نگرانی اصلی سران اسرائیل بحث "موجودیت" است و نه تنها یک جنگ بین رژیم اشغالگر و مبارزان فلسطینی! از همین یک نکته میتوان اولا به شکنندگی رژیم صهیونیستی و ثانیا به بزرگی و اهمیت عملیاتی که فلسطینی ها در هفتم اکتبر انجام دادند پی برد.
🔶 اسرائیل اما اکنون ۷ ماه است که با تمام قوا به مصاف مقاومت فلسطین رفته است و به گواه تحلیلگران و استراتژیست های غربی و حتی اسرائیلی راه به جایی نبرده و نتوانسته هیچکدام از اهداف خود را محقق کند. فارغ از اینکه تمام عقده های خود را بر سر مردم عادی، زنان، کودکان و کهنسالان خالی کرده، تا کنون نه موفق به شکست و حذف حماس شده، نه توانسته سران مقاومت فلسطین را از بین ببرد، نه اسرای اسرائیلی را از چنگ فلسطینی ها خارج کرده، و نه حتی توانسته کنترل تمامی غزه را به دست بگیرد، و مقاومت همچنان با تمام قابلیت های روز اول خود در حال مبارزه است؛ این یعنی تهدیدی که از آن میترسند همچنان پا برجا است و از بین نرفته است.
🔶 شرایط برای نتانیاهو پیچیده شده است. جنگ را اگر متوقف کند به معنای پذیرش شکست است؛ ادامه هم بدهد باز شکست خواهد بود، زیرا علاوه بر افزایش سرسام آور هزینه ها و خسارت ها، به نتیجه رسیدن آن هم در هاله بزرگی از ابهام قرار دارد. خودش برای بقای سیاسی نیازمند تداوم جنگ است تا شاید به نتیجه ای حداقلی برای توجیه افکار عمومی برسد و در سایه آن از تعقیبات قضایی بگریزد؛ از آن طرف بایدن در آستانه انتخابات بخاطر حمایت از اسرائیل در حال از دست دادن سرمایه های اجتماعی خود است و با جدیت از نتانیاهو میخواهد به درگیری ها پایان دهد و یا حداقل به رفح حمله نکند. از این سو وزرای افراطی کابینه نتانیاهو تهدید کرده اند اگر به رفح حمله نشود استعفا داده و باعث انحلال کابینه میشوند. خلاصه اینکه جماعت صهیونیست حسابی در باتلاق فرور رفته اند و هرگونه دست و پا زدنی جز فرو رفتن بیشتر ثمری برایشان نخواهد داشت.
🔶 آیا نتانیاهو به رفح حمله زمینی خواهد کرد؟ به احتمال قریب به یقین بله! چرا که هم خواسته خود او است و هم از جانب وزرای تندرویی چون "بن گویر" و "اسموتریچ" به انحلال کابینه تهدید شده است! اگر این اتفاق بیفتد به معنای این است که آنها علیرغم دریافت کمک های بی دریغ از آمریکا، برای دغدغه انتخاباتی بایدن تره هم خُرد نکرده اند. نتیجه این اتفاق میتواند هر دو را زمین بزند؛ هم اسرائیل با ادامه جنگ و حمله به رفح به نتیجه نخواهد رسید، و هم ناتوانی بایدن در کنترل دولت صهیونیستی، احتمالا باعث زمین خوردنش در انتخابات خواهد شد!
🔶 یک تحلیل دیگر هم وجود دارد که نتانیاهو چندان هم مایل به پیروزی بایدنی که بیشتر به او دستور میدهد نیست؛ او احتمالا مایل است بایدن شکست بخورد تا رفیق صمیمی و تندرو اش ترامپ مجددا روی کار بیاید و با دولت اسرائیل هماهنگ تر شود. لذا این تحلیل نیز طولانی شدن جنگ از دید نتانیاهو را توجیه میکند!
🔶 هر کدام از این سناریوها را در نظر بگیریم، در می یابیم رژیم صهیونیستی به طرز وحشتناکی لای منگنه قرار دارد و کاری هم نه از دست خودش و نه از دست آمریکا بر نمی آید! حالا نتانیاهو با چنین وضعیتی میخواهد این مسیر را تا آخر برود شاید بتواند موجودیت این رژیم را تضمین کند! سوال اینجاست: اگر در تمام این مسیر مثل هفت ماه گذشته هیچ تغییری ایجاد نشد، و محاصره دریایی و زمینی اسرائیل هم تنگ تر گردید، از آن طرف ملت های جهان نیز فشارها را بر رژیم اشغالگر بیشتر کردند، نتانیاهو چگونه میخواهد این موجودیت جعلی را تضمین نماید؟!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#ترکیه #صادرات
#تحریم
✅ تجار اسرائیلی و ترک چگونه تحریمها را دور میزنند؟
🔶 پس از ممنوعیت صادرات ۵۴ قلم کالا از ترکیه به فلسطین اشغالی از حدود یک ماه پیش، واردکنندگان اسرائیلی استفاده از مقصدهای سوم مانند اسلوونی را برای انتقال کالا به فلسطین اشغالی آغاز کردند. اکنون در حالی که دولت های دو کشور در حال تبادل ضربات متقابل هستند، واردکنندگان و صادرکنندگان از هر دو طرف دست به دست هم داده اند تا راه حلی بیابند.
🔶 همان روندی که حدود یک ماه پیش آغاز شد، در آخر هفته گذشته بسیار گسترش یافته است. آنها به جای نوشتن اسرائیل به عنوان بندر مقصد در بارنامه، حمل و نقل به بندر سوم - و از آنجا به فلسطین اشغالی منتقل می شود. آنکارا احتمالاً مایل است از این سیستم جلوگیری کند، اما حجم صادرات ترکیه به کل جهان، انجام این کار را برای آنها دشوار می کند.
🔶 اگرچه گمرک ترکیه یکی از سخت ترین گمرک های دنیا در زمینه بازرسی به حساب می آید، اما در عمل بررسی عمیق مقصد نهایی برای او دشوار است. بنابراین، صادرکنندگان ترکیه، کالاها را به بندر سوم ارسال می کنند و رویه ای به نام «اظهار» را انجام می دهند. در این روش، کالا به کشور ثالث فوق الذکر منتقل می شود، جایی که بارنامه ها مبادله می شود، کالا در کشتی دیگری بارگیری می شود - و به اسرائیل حمل می شود.
🔶 این رویه ای است که ممکن است هزینه های معمول حمل و نقل بین ترکیه و اسرائیل را دوبرابر و حتی بیشتر کند، اما به احتمال زیاد تداوم جریان کالا را تضمین می کند. در نتیجه، کالاهای ترکیه که مقصد نهایی آنها فلسطین اشغالی است، در روزهای اخیر حتی با حجم کمتر به بنادر کشورهای مختلف مانند بلغارستان، یونان و مصر به حرکت خود ادامه داده است و از آنجا بالاخره به اینجا می رسند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر علی عبدی
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#رژیم_صهیونیستی #تنبیه_متجاوز
#روشنگری #وعده_صادق
#منطقه #فلسطین
✅ فارین پالیسی: ایران و متحدانش بازدارندگی اسرائیل را نابود کردند
🔶 ایران و متحدانش در حمله هفت اکتبر (عملیات طوفانالاقصی) و سپس حمله انتقامی آوریل، بازدارندگی تاریخی اسرائیل را نابود کردند.
🔶 نشریه فارین پالیسی در تحلیلی که به همین موضوع میپردازد، نوشت: آریل شارون، نخستوزیر وقت اسرائیل میگفت که «بازدارندگی، سلاح اصلی اسرائیل است، یعنی ترس از اسرائیل.» موشه دایان وزیر جنگ اسبق اسرائیل نیز در یکی از سخنرانیهای خود درباره بازدارندگی اسرائیل گفت که «باید اسرائیل را به عنوان سگی هار و خطرناک نگاه کرد که هیچکس جرأت آزار و اذیت آن را ندارد.»
🔶 حزبالله ثابت کرده که به حمایت خود از فلسطینیها پایبند است. حزبالله همچنین موفق شد بخش بزرگی از ارتش اسرائیل را در شمال نگه دارد؛ بدون اینکه وارد یک جنگ گسترده شود. حزبالله به جای عقبنشینی به سمت شمال رودخانه لیتانی، ۸۰ هزار شهرکنشین اسرائیلی را مجبور به تخلیه شهرکها و فرار کرد.
🔶 به این ترتیب بعد از گذشت دههها، دکترین استراتژیک اسرائیل تحت سیطره مفهوم «بازدارندگی منحصر به فرد» یا آنچه که شارون آن را «ترس منطقه از اسرائیل» توصیف میکرد، از بین رفته است و بعد از پرواز پهپادها و موشکهای ایرانی بر فراز اسرائیل، تلآویو دیگر نمیتواند مفهوم «ترس منطقه از اسرائیل» را حفظ کند.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#آتش_بس #فلسطین
#رژیم_صهیونیستی #مقاومت
#اسرا #لبنان
✅ آخرین تحولات لبنان
🔶 آمریکا، اسرائیل، فرانسه و انگلیس تصور میکنند طرف مقابل مانند خودشان از مرحله پرت است! جدای از اینکه نتانیاهو با توافق مبادله به دنبال ربودن کارت اسرا از مقاومت و سپس یورش مجدد به غزه است یک مسئله عینی و قطعی است.
🔶 اما این طرح مکملی دارد و آن در لبنان است. این روزها بیروت مجدد به عرصه رد و بدل متنهای تکراری آموس هوکشتاین از آمریکا، فرانسه و بریتانیا تبدیل شده. بین این سه اختلاف وجود دارد اما طرف لبنانی متحدتر است و مقاومت حرف آخر را میزند. مقاومت هم میداند در طرف مقابل برتری با آمریکاست تا سایرین.
🔶 هوکشتاین نیز میداند که تا در غزه آتشبس نشود، امکان آتشبس در لبنان وجود ندارد. از این رو آنها در این مدت طرحهایی را آماده کردهاند و قصد دارند موافقت حداقل لفظی لبنان را جلب کرده اما اجرای آن را به بعد از توافق غزه منوط کنند.
🔶 در این مرحله طرحهای رسیده به بیروت همگی به شکلی است که در طول آتشبس احتمالی بیش از ۱۰۰ روزه در غزه اساس زیرساختهای مقاومت تا عمق ۱۰ کیلومتری مرز برچیده شده تا در صورت یورش مجدد ارتش اسرائیل به غزه، مقاومت ظرفیت باز کردن جبهه جدید را نداشته باشد!
🔶 از همین رو حزبالله سیاست ابهام را در پیش گرفته یعنی سکوت کامل و عدم حتی صحبت کردن درباره جزئیات طرحها تا توقف کامل جنگ در غزه. بعد از توقف کامل جنگ در غزه، حزب نیز فقط حاضر میشود در خصوص جزئیات طرحها مذاکره کند.
🔸 #به_قلم_اساتید: محلل
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#مقاومت #آتش_بس
#مصر
✅ در یک قدمی توافق
🔶 سران اسرائیل دارند شکست را میپذیرند؟ در جلسه سران موساد و شاباک و وزیر دفاع و رئیس ستاد ارتش چه گذشت؟شکست اسرائیل، پیروزی حماس است؟ توافق آتشبس، با فرمول پیشنهادی مصر، بیش از هر زمان دیگری نزدیک و جدی شده است. هم حماس و هم اسرائیل، در مذاکرات جاری در قاهره «کوتاه آمدن»هایی داشتهاند، اما با وزن های بسیار مختلف. حماس امتیازات جزئی تاکتیکی داده و اسرائیل امتیازات بسیار بزرگ راهبردی.
🔶 توافق روی میز، به شدت به خواست حماس و مقاومت نزدیک، و از خواستهای اسرائیل دور است. این را از مواضع وزرای اسرائیلی میتوان فهمید: اسموتریچ، وزیر دارایی اسرائیل، این توافق را «بلند کردن پرچم سفید» خوانده است. استروک، وزیر وطنگزینی و ماموریتهای ملی اسرائیل، گفته این توافق «در سطل زباله ریختن تمام دستاوردهای اسرائیل طی این جنگ» است.
🔶 اما جالبتر از این دو، موضع بنگویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل، است. او امروز این توافق را «غیرمسئولانه» خوانده و گفته: «امیدوارم نخستوزیر به تعهداتی که هفته پیش [درباره امضا نکردن چنین توافقی] به من داد پایبند بماند. و او خودش خوب میداند هزینهٔ وفادار نماندن به آن تعهدات چیست!» چرا اسرائیل اینقدر مجبور به کوتاه آمدن شده؟ دلیل این موضوع به جلسه اخیر وزیر دفاع، رئیس ستاد مشترک ارتش، رئیس موساد و رئیس شینبت برمیگردد.
🔶 این چهار تن که بیش از هر کس از جزئیات توانمندی مقاومت، اینکه روی زمین شکست نخورده، اینکه حتی حکومت غیرنظامی حماس نابودنشده و اینکه با حمله به رفح هم به هیچ یک از اهداف جنگ نخواهند رسید مطلعاند.
🔶 به گزارش یدیعوت احرونوت، این چهار تن در آن جلسه «بر ضرورت دادن امتیاز» تاکید کردهاند و پیشرفت فعلی در مذاکرات در پی این قضیه رخ داده است. بدون هیچ شعاری، بیش از هر وقت دیگر به شکست دشمن نزدیک شدهایم. شکست اسرائیل لزوما به معنای پیروزی مقاومت است؟
🔶 اما در نگاهی واقعبینانه باید گفت هرچند این ماجرا از جهاتی و در سطوح مهمی به معنای شکست اسرائیل است، اما الزاما به معنای پیروزی مقاومت نیست. پیروز نشدن طرف مهاجم در چنین جنگی به معنای شکست اوست، اما طرف مدافع گرچه از این حیث پیروز شده اما در هر حال هزینههای بسیار سنگینی پرداخته و اساسا 7 اکتبر را برای دستیابی به اهدافی طراحی کرده بود. اگر آن اهداف محقق نشود، نمیتوان از «پیروزی کامل» مقاومت نیز سخن گفت. البته بخشی از آن اهداف تا همینجا نیز تحقق یافته، اما تحقق همۀ آنها مرهون جزئیات توافق آتشبس است که فعلان نمیتوان دربارۀ آن نظر قطعی داد. باید منتظر ماند، هرچند امید به پیروزی بیش از هر زمان دیگری است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای وحید خضاب
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت
#فلسطین #حج
#وحدت #استکبار
#آمریکا #رژیم_صهیونیستی
✅ حج برائت
🔶 رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان و کارگزاران حج و جمعی از زائران بیتاللهالحرام، با اشاره به حادثه عظیم غزه و جنایات رژیم خونآشام صهیونیستی فرمودند: «حج امسال در پرتو آیات قرآن کریم و یاد و نام مبارک حضرت ابراهیم (ع)، باید فراتر از هر سال، حج برائت از این دشمن جنایتکار مسلمانان و حامیان آن باشد.»
🔶 یکی از اعمال حج تمتع، برائت از مشرکان است؛ دو «پیام» در جریان حج تمتع مطرح است؛ پیام ابراهیمی و پیام محمدی. پیام ابراهیمی در آیهی«وَ أَذِّنْ فِی النَّاسِ بِالْحَجِّ یَأْتُوکَ رِجالاً وَ عَلى کُلِّ ضامِرٍ یَأْتینَ مِنْ کُلِّ فَجٍّ عَمیق» (حج۲۷) بازگو شده است و خداوند به معمار کعبه، یعنی حضرت ابراهیم دستور میدهد: اعلان کن که افراد مستطیع و هرکه توان دارد از روستا و شهری که در آنند، بگذرند، به مکه بیایند و وقتی به کنار کعبه رسیدند و به طواف مشغول شده و به مراسم حج دستیافتند، بدانند این حجِ اکبر است.
🔶 اما اعلان نبی مکرم اسلام؛ «وَ أَذانٌ مِنَ اللَّهِ وَ رَسُولِهِ إِلَى النَّاسِ یَوْمَ الْحَجِّ الْأَکْبَرِ أَنَّ اللَّهَ بَریءٌ مِنَ الْمُشْرِکینَ وَ رَسُولُهُ فَإِنْ تُبْتُمْ فَهُوَ خَیْرٌ لَکُمْ وَ إِنْ تَوَلَّیْتُمْ فَاعْلَمُوا أَنَّکُمْ غَیْرُ مُعْجِزِی اللَّهِ وَ بَشِّرِ الَّذینَ کَفَرُوا بِعَذابٍ أَلیم» (توبه ۳) این اعلان را پیامبر باید به گوش جهانیان برساند، پیامبر خدا به تبعیت از خدا، از مشرکان برائت میجوید و این مشرکان کسانی هستند که هیچ عهد و پیمان و میثاقی را پاس نمیدارند.
🔶 این مراسم با هدف اعلان برائت از سیاستهای استکباری کفار و مشرکان و دعوت به وحدت مسلمانان در مقابله با آنان است. نخستین بار برائت از مشرکین پس از فتح مکه صورت گرفت و خداوند با نزول آیات برائت (آیات اول تا دهم سوره برائت) اعلام برائت از مشرکین را بر پیامبر تکلیف کرد. امام علی (ع) این آیات را در مراسم حج سال نهم قمری ابلاغ کردند. مراسم برائت از مشرکین، یک سنت دینی _ سیاسی است که هر ساله در زمان حج انجام میشود. امامین انقلاب، همواره بر اجرای این مراسم تأکید داشتهاند تا جنبه سیاسی حج، همچنان حفظ شود.
🔶 امروز رژیم صهیونیستی و آمریکا مصداق کامل دشمنی با مسلمانان و بشریت هستند، لذا بازگشت به رویکرد ابراهیمی در حج یعنی برائت آشکار در مقابل این دشمنان ضروریتر از گذشته میباشد. اگر دستهای وحدت ملتها و دولتهای اسلامی به کمک و همراهی بیاید، قطعاً وضعیت رقتبار ملت فلسطین ادامه پیدا نخواهد کرد. راهکار اصلی نجات مظلومان جهان از چنگال مستکبرین، برائت حقیقی و عملی از مشرکان است که در کنار محکومیتهای لسانی، باید در صحنهی عمل نیز این برائت و دوری عیان گردد. لذا حج ابراهیمی، باید رزمایش قدرت امت اسلامی در برابر استکبار جهانی باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مصطفی علیجانزاده
🆔 @tahlil_shjr
آیا جنبش دانشجویی قادر به تغییر فرهنگ سیاسی آمریکا خواهد بود؟.pdf
74.4K
#بیداری_ملت_ها
#دانشجو #آمریکا
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#آزادی_بیان #غرب_بدون_روتوش
✅ آیا جنبش دانشجویی قادر به تغییر فرهنگ سیاسی آمریکا خواهد بود؟
🔶 جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین که اکنون وارد سومین هفته اعتراضی خود میشود، اگرچه در آغاز از دانشگاه کلمبیا شروع شد، اما در روزهای اخیر، نزدیک دویست مرکز آموزش عالی همچون دانشگاه هاروارد، امرسون، نیویورک، ییل، جرج واشنگتن، ماساچوست، اموری، میشیگان، براون، پلی تکنیک هومبولت، برکلی، اوهایو، رایس، کالیفرنیای جنوبی، تگزاس، مینهسوتا و غیره... شاهد تظاهرات ضدصهیونیستی بوده و نزدیک به ۲۹۰۰ دانشجو توسط پلیس آمریکا دستگیر شدهاند.
🔸 #به_قلم_اساتید: سرکار خانم شیرین زارعپور
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #آتش_بس
#فلسطین #مصر
#مقاومت
✅ رهبران فلسطینی پیشنهاد آتشبس را پذیرفتند؟
🔶 یک گفتوگوی نیم ساعته میان باید و نتانیاهو انجام شد. محتوای این گفتوگو اعلام نشده اما به صورت کلی در مورد مصوبه کابینه رژیم اشغالگر برای حمله به شهر مرزی رفح در جنوب غزه است که بیش از یک و نیم میلیون نفر فلسطینی آواره در آنجا به بدترین شکل ممکن زندگی میکنند. همزمان با پایان مذاکرات در قاهره، رئیس سازمان سیا به دوحه سفر کرد تا در قطر بماند تا شاید بتواند از ادامه رایزنیها نتیجه بگیرد.
🔶 مقاومت فلسطین در مورد ابعاد خواستههایش کوتاه نیامده و همچنان بر اصول سه گانه خود اصرار دارد. امریکا بدون اینکه فشاری به رژیم صهیونیستی بیاورد تا خواستههای حقیقی فلسطینیها را بپذیرد، میخواهد به رهبران مقاومت فلسطین فشار وارد کند تا آنها کوتاه بیایند. با این حال، رهبران مقاومت به شدت نگران جان یک و نیم میلیون نفری هستند که با آغاز فصل گرما در بدترین شرایط بیآبی و بیغذایی و نبود دارو در بیابانهای رفح سرگردان هستند و ارتش جنایت پیشه رژیم اشغالگر با هر بمب آمریکایی میتواند هزاران نفر را چشمبسته کشته و زخمی کند. این فشاری است که از روز اول هم بر رهبران فلسطینی قرار داشت و صهیونیستها تلاش میکردند تا بیشترین بهره را از آن بگیرند.
🔶 مقاومت هزینه سنگینی را بابت این پیروزی داده بود و رژیم صهیونیستی نیز بابت جنایتهایش توسط امریکا و اروپا و حتی کشورهای عربی تشویق هم شده است. با این حال در طول ساعتهای گذشته آخرین رایزنیهای فشرده و همه جانبه برای رسیدن به آتشبسی که مورد توافق طرفین باشد ادامه داشته است. نتانیاهو میداند ورود به رفح یعنی پا گذاشتن در باتلاقی که نه تنها خودش، که رژیم صهیونیستی را هم میبلعد.
🔶 رزمندگان فلسطینی آماده خلق یک حماسه جاویدان دیگر هستند و از طرف دیگر مردم نیز هیچ سرپناهی ندارند. جنگندههای آمریکایی رژیم اشغالگر هم با آگاهی از اینکه آنها جایی برای رفتن ندارند، اعلانیههایی را روی این مناطق ریخته و از مردم میخواهند جابجا شوند. در طول روز چندین بار خط مرزی مصر با غزه توسط این جنگندهها بمباران شدید شد که حتی کامیونهای حامل کمک در سمت مصر هم آسیب دید، هر چند نظامیان مصری پیش از آن منطقه را ترک کرده بودند.
🔶 از طرف دیگر، تهدید رهبر ایران مبنی بر مداخله بیشتر برای کمک به مقاومت فلسطین و مردم غزه و شلیکهای بیامان رزمندگان لبنانی و عراقی و همچنین فعالیت گسترده رزمندگان فلسطینی در غزه که تلفات سنگینی را از دشمن گرفتهاند به سرکردههای باند صهیونیستی حاکم بر تلآویو روشن کرد که بازی بسیار پیچیدهتر و گستردهتر از تاب و توان آنها است و ممکن است همه چیز به مرحله غیرقابل بازگشتی برسد.
🔶 به همین دلیل همه طرفها رایزنیهای گسترده و فشردهای برای رسیدن به یک توافق داشتهاند. ابعاد این توافق هنوز مشخص نیست، اما به نظر چیزی بوده که رهبران مقاومت فلسطین را راضی کرده که بگویند «با پیشنهاد آتش بس مصر و قطر موافقت میکنند» البته آنگونه که شبکه خبری الجزیره قطر خبر داده است. در هر صورت باید گفت حاصل مقاومت هشت ماهه فلسطینیها تا این لحظه رسیدن به حداقل یک آتشبس است که خروجیاش میتواند تبعات گستردهای داشته باشد. صهیونیستها که برای حل مشکل در شمال با سختیهای گستردهای روبهرو بودهاند، با رسیدن به آتشبس میتوانند شهرکنشینان چند ملیتی را برگردانند که البته این از هزار فحش برای آنها بدتر است، چرا که ارتش مدعی آنها نتوانست در سایه جنگ امنیت این شهرکنشینان چندملیتی را تامین کند و آنها بناچار از منطقه فرار کرده و بسیاری از آنها میگویند دیگر هیچ وقت به مرز با لبنان باز نمیگردند، کما اینکه گفته میشود بسیاری از شهرکنشینان اطراف غزه هم گفتهاند حاضر به بازگشت نیستند.
🔶 همانگونه که گفته شد، هنوز مفاد این آتشبس منتشر نشده و رسانههای صهیونیستی هم گزارش دادهاند طرحی که حماس آن را پذیرفته، مورد توافق رژیم اشغالگر قرار نگرفته است. با این حال میتوان اینگونه در نظر گرفت که تماس بایدن با نتانیاهو ناظر به فعالیتهای رئیس سیا در دوحه است که در تلاش بوده تا به هر شکل ممکن پیش از آغاز عملیات بزرگ روسها در اوکراین، در فلسطین به یک آتشبس موقت برسند. باید دید خروجی نهایی این موضوع در ساعتهای آینده چه خواهد شد.
🆔 @tahlil_shjr
#سبک_زندگی
#طرح_نور #حجاب
#ظهور #انقلاب_اسلامی
#هویت
✅ افقهای انتظار از مهمترین کانون تربیت
🔰 قسمت اول
🔶 انقلاب اسلامی انقلابی تمدنی بود که سیطره تمام عیار تمدن غرب را در روزگاری که همه انقلابها یا رنگ و بوی مارکسیسم و سوسیالیسم به خود گرفته بود یا آنکه سر در آخور امپریالیسم داشت، به چالش کشید. در این میان انقلاب اسلامی راه سومی را بر جهان امروز گشود که پیش از آن با آن آشنا نبود و آن حرکت در مسیر انبیای الهی و با محوریت خدای شارع بود.
🔶 با پیروزی انقلاب اسلامی آنچه بیش از هر چیز اهمیت یافت، ساختن جامعهای توحیدی و تحقق تمدن اسلامی بود که این مهم با دو خط اصلی باید دنبال میشد؛ خط اول ساختن نظام اسلامی و خط دوم تربیت انسانهایی در تراز انقلاب اسلامی بود.
خط دوم طبیعتاً به دستگاههایی باید سپرده میشد که در امر آدمسازی و تربیت نقشآفرین هستند. مجموعههایی، چون دانشگاه، حوزههای علمیه، مساجد و هیئات مذهبی، کانونهای تربیتی، مجموعههای آموزش، مطبوعات و رسانه ملی که بدون شک مهمترین رسالت بر عهده آموزش و پرورش بود.
🔶 به تعبیر حکیم انقلاب اسلامی در سخنرانی اخیرشان «آموزشوپرورش واقعاً یک دستگاهی در ردیف دستگاههای دیگر کشور نیست... (چراکه) سایر دستگاهها بهکارگیرنده نیروی انسانیاند، آموزشوپرورش ایجادکننده نیروی انسانی است، ایجادکننده منابع انسانی است... (به واقع) هویت منابع انسانی در آموزش پرورش شکل میگیرد. معلم وقتی که در میدان حضور فعال دارد، در واقع دارد هویتسازی میکند.»
🔶 در طول بیش از چهار دهه اخیر آموزش و پرورش تلاش فراوانی برای تربیت فرزندان این سرزمین برعهده داشته است و حاصل آن را در تولد انسانهای ترازی میتوان یافت که در عرصههای مختلف جهاد و سازندگی این سرزمین نقشآفرینی کردهاند. از شهدای عالیقدری که در طول هشت سال دفاع مقدس از کلاسهای درس به جبهههای نبرد رفتند و با مهر شهادت بر کارنامهشان جاودانه شدند، تا بزرگمردانی که با مجاهدتهای شبانهروزیشان در عرصههای علم و فناوری تحریمهای دشمن را یکی پس از دیگری بیاعتبار کردند و مرزهای دانش را شکستند. تا همه جوانانی که در عرصههای مختلف ورزشی و هنری برای این سرزمین افتخار آفریدند. این همه محصول تلاش معلمانی بوده که با همه وجودشان شاگرد پروراندند و خود در محرومیت و گمنامی زیستند.
🔶 اما حقیقت آن است که به رغم میلیونها نفر ساعت تلاش بیوقفه و بیادعای معلمان این سرزمین، هنوز کارهای بسیار و راههای طی نشده فراوانی برای ساختن فراگیر انسان تراز انقلاب اسلامی باقی مانده است که آموزش و پرورش ما باید مسئولیت تحقق آن را برعهده بگیرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مهدی سعیدی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#سبک_زندگی #طرح_نور #حجاب #ظهور #انقلاب_اسلامی #هویت ✅ افقهای انتظار از مهمترین کانون تربیت 🔰 قس
#سبک_زندگی
#طرح_نور #حجاب
#ظهور #انقلاب_اسلامی
#هویت
✅ افقهای انتظار از مهمترین کانون تربیت
🔰 قسمت دوم
🔶 در این میان توجه به نقاط قوت نباید ما را از توجه به ضعفها و کاستیها غافل کند. در این مسیر با خطاها و غفلتها و کمبودها و کاستیها و گاه حتی با برخی مکرها و عداوتها مواجه بودهایم که مانع از حرکت بدون نقص آموزش و پرورش در انجام رسالت تاریخی خود بوده است. بالاخص بعد از تحولاتی که در دهه دوم انقلاب و آغاز دوره سازندگی در این کشور رقم خورد که حاصل آن را در تربیت دهه هفتادی و هشتادی امروز قابل مشاهده است.
🔶 نمیتوان از این نکته گذر کرد که آنچه امروز در قالب معضل بدحجابی و رواج سبک زندگی غربی در جامعه مشاهده میکنیم محصول ضعف در عملکرد دستگاههای فرهنگی - تربیتی است که سهم مهمی را هم باید برای مجموعه آموزش و پرورش کنار گذاشت. بدون شک ما در مرحله تربیت با مشکلاتی مواجه بودهایم که آفتی اینچنینی گریبانگیر دختران و پسران این سرزمین شده است.
🔶 در نظام تربیتی شایسته تراز انقلاب اسلامی، فرزندان این سرزمین باید به گونهای تربیت شوند که وقتی نوجوانان ما به سن انتخاب میرسند، بین سبک زندگی اسلامی و سبک زندگی غیراسلامی، سبک زندگی اسلامی را با اختیار و انتخاب خود برگزینند. اگر چنین نشد، فرزند ما یا به اجبار و از ترس خانواده مجبور به انتخاب پوشش اسلامی خواهد شد یا به اجبار قانون و پلیس و دستگاه قهریه مجبور به رعایت خواهد گردید که این دو اعتبار چندانی ندارد، چراکه در اولین فرصت که از جبر خانوادگی رهایی یابد، از حجاب اسلامی فاصله خواهد گرفت یا آنجا که پلیس و اجبار نباشد، قانون را زیرپا خواهد گذاشت و کشف حجاب خواهدکرد. طبیعی است وقتی آموزش و پرورش و دیگر نهادها و مراجع فرهنگی از انجام وظیفه تربیتی خود آن گونه که باید سربلند بیرون نیایند، به اجبار این دستگاه انتظامی و طرح نور است که برای ایجاد نظم اجتماعی باید در جامعه محوریت یابند.
🔶 در پایان باید یادآوری کرد در حالی که دهه پنجم انقلاب اسلامی به نیمه رسیده است، همچنان مسئله تربیت فرزندانمان مبتنی بر سبک زندگی اسلامی - ایرانی اولویت اول کشور است و انتظار آن است پس از حوادث تلخ پیش آمده در سالهای اخیر و تهاجم همهجانبه دشمنان انقلاب اسلامی برای تغییر ذائقه جوانان این سرزمین، نهادها و دستگاههای تربیتی و فرهنگساز با همه توان برای تربیت آیندهسازان این کشور به پا خیزند و با جبران غفلتها و کنار گذاشتن تغافلها، جوانانی از نسل دهه نودیهای این سرزمین تربیت کنند که فرزندان ظهور گردند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مهدی سعیدی
🆔 @tahlil_shjr
#رسانه
#حقوق_بشر #آزادی_بیان
#غرب_شناسی
✅ رسانه های بی اثر
🔶 آدمها اگر عوض نشوند، هیچ چیز عوض نمیشود. غرب گفت آزادی، گفت جامعه مدنی، گفت حکومت مردم، گفت حقوق بشر. غرب خیلی حرفها زد اما آدمها که عوض نشوند، هیچ چیز عوض نمیشود. انسان زمینی همه چیز را زمینی میفهمد حتی آسمان. انسان آسمانی همه چیز را آسمانی میفهمد حتی زمین.
🔶 این شد که ابزار حکومت بر اراده و ذهن انسانها در غرب خلق شد، یعنی هنر و رسانه، سینما و آنتن، کتاب و نشریه تا بر اندیشه ها حاکم شوند و اراده ها همان را بخواهند که عدهای میخواهند. اقتصاد آزاد یعنی حکومتشان بر سرمایه و کار، آزادی عقیده یعنی برداشتن عقاید مانعشان، علم یعنی برداشتن ملاک تسلیم مقابل حقیقت، تا حتی حق را همان تعریف کنند که میخواهند و اینگونه دانشگاه هم حتی شد معبد استکبار.
🔶 قرار بود ذهن و دل انسانها را این تمدن زمینی تسخیر کند و بشود الذین کفروا اولیائهم الطاغوت یخرجونهم من النور الی الظلمات. اما و هزار هزار اما... وَلَوِ اتَّبَعَ الْحَقُّ أَهْوَاءَهُمْ لَفَسَدَتِ السَّمَاوَاتُ وَالْأَرْضُ وَمَنْ فِيهِنَّ ۚ بَلْ أَتَيْنَاهُمْ بِذِكْرِهِمْ فَهُمْ عَنْ ذِكْرِهِمْ مُعْرِضُونَ. حق تابع اراده آنها نمیشود. آسمان جایش را با زمین عوض نمیکند، هیچ نمرودی خورشید را از غرب بالا نمیآورد.
🔶 رسانه اگر تبدیل شود به شبکه پر رمز و راز کنونی با الگوریتم های فنی و حقوقی و لشکر خبر سازی و روایت سازی، آخرش باید در قلوب اثر کند و از واقع حکایت کند. نه قلوب اسیر دست آنها میشود و فطرت را رها میکند و نه واقع، حق را کنار میگذارد که لاتبدیل لخلق الله. همه شبکه رسانه ایشان در قواره تاریخ از تار عنکبوت هم سستتر است. این واقعیت عالم است.
🔶 حالا خوب تماشا کنید ترک برداشتن این تمدن تارعنکبوتی را که خود را قلعه مستحکم جا زده بود. خون چهل هزار زن و کودک بیگناه میدانید چه طور موج بر میدارد و از همه پدافندهای رسانهای عبور میکند، میرود در دل دانشگاه غرب، در دل دانشجوی غربی، موج میآفریند و این تازه آغاز داستان است. بشر مگر این تجربه تاریخی را رها میکند؟ ریل تاریخ خیلی وقت است در حال عوض شدن است. سلام بر روحالله و انقلاب او که حالا حالاها کار دارد با تمدن تاریک شیطان.
🔶 آری، آدم ها اگر عوض نشوند، هیچ چیز عوض نمیشود و آدمها در حال تغییرند. خدا کند من و تو جا نمانیم از این تحول تاریخ به سمت ظهور آسمان.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی مهدیان
🆔 @tahlil_shjr
#بیداری_ملت_ها
#حقوق_بشر #آمریکا
#آزادی_بیان #دانشجو
#زن
✅ سقوط آزادِ آزادی بیان آمریکایی
🔶 «به گزارش خبرگزاری های یورونیوز و نیویورک تایمز همچنان دانشگاه های آمریکا و خصوصا دانشگاه های سطح برتر این کشور عرصهی تجمعات اعتراضی به جنگ علیه غزه هستند. روز گذشته درحالی جشن فارغالتحصیلی دانشجویان دانشگاه میشیگان آمریکا برگزار شد که دانشجویان با در دست داشتن پرچم فلسطین و بر گردن انداختن چفیه فلسطینی، ضد رژیم صهیونیستی و حمایت های آمریکا از این رژیم شعار دادند. در دانشگاه های نورث ایسترن، اوهایو، ایندیانا و میشیگان نیز دانشجویان کماکان تحصن خود را در اعتراض به سیاست های غیر انسانی ایالات متحده آمریکا ادامه دادند.»
🔶 درحالی که بیش از ۲۱۰ روز از جنگ غزه گذشته است، قتل عام های گستردهای توسط رژیم اشغالگر قدس اتفاق افتاده است، محاصره دارویی و غذایی غزه و بمباران ها به اوج رسیده است، اعتراضات گسترده جهانی به وقوع رسیده است اما شاهد هیچ حرکت مثبتی از سازمان ملل در جهت پایان یافتن هرچه سریعتر این نسل کشی آشکار نمیباشیم.
🔶 سکوت سازمان ملل به قدری مرگبار است که حتی در نسبت با دانشجویان معترض آمریکایی و سرکوب کوبندهی اعتراضات شأن توسط پلیس آمریکا نیز سکوت میشود. این درحالی است که سازمان ملل متحد در عملی غیر حرفهای در چند روز گذشته پیرامون جنگ رسانهای با روایت سازی دروغ از فوت خانم نیکا شاه کرمی توسط رسانه انگلیسی، بیبیسی فارسی اظهار نگرانی در رابطه با مسئله حقوق بشر و حقوق زنان در ایران نمود!
🔶 جای تردید نیست که رفتارهای مغرضانه سازمان ملل متحد در مواجهه با رعایت حقوق بشر در جهان عامل اصلی بروز بی عدالتی ها، جنگهای گسترده و نسل کشی آشکار در غزه است. نهادی که رسالتش ممانعت از جنگ و خونریزی ملتها بود امروزه خود با بدل شدن به ابزار سرکوبگر و منزوی کنندهی ملتهایی که مقابل منافع ایالات متحده آمریکا ایستاده اند، عامل جنگ افروزی و نفاق شده است.
🔶 این سازمان که با سیاسی کاری های آشکار در غائلهی ززآ؛ جمهوری اسلامی ایران را از کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد تعلیق نمود حال در نسبت با خشونتهایی آشکار و بی تعلل رژیم اشغالگر صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا سکوت کرده و حتی اخطاری به آنان در راستای خشونت این دو رژیم علیه زنان نمیدهد چه رسد به اخراج آنها از این کمیسیون!
🔶 دیدهبان های حقوق بشر سازمان ملل در رابطه با واقعیتهای هر روزه رخ داده در دانشگاه های آمریکا و سرکوب اساتید و دانشجویان این دانشگاهها خاموش اند، اما وجدان های بیدار دانشجویان آمریکایی بیدار و مصمم برای حق خواهی است. اغلب دختران دانشجو و اساتید زن در خط مقدم صفوف اعتراضی بوده اند، اغلب آنها شعارها را میسازند و آسیبهای جدی از سرکوبگری های پلیس ایالات متحده آمریکا را متحمل میشوند اما نه سازمان ملل و نه رسانهها و نه سلبریتی ها برای موهای کشیده شده دختر دانشجوی معترض به جنگ علیه غزه توسط پلیس آمریکا تیتر نزدند، ابراز نگرانی نکردند و موهای خود را قیچی نکردند! باطل اگرچه ساکت است اما حق بلندی صدایش سکوت باطل را نیز شکسته است. همان طور که حق سکوت باطل را شکست به همان شکل نیز سرکوبگران باطل را عاجز کرده است و در حرکت برای سرنگونی باطل پیش میرود.
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#امنیت #صادرات
#ترکیه #عراق
✅ اهداف سفر اردوغان به عراق
🔶 سفر چند روز گذشته اردوغان، رئیسجمهور ترکیه به عراق و دیدار با «محمد شیاع السودانی» نخستوزیر عراق و دیگر مقامات عراقی پس از ۱۳ سال اهدافی داشت که در این نوشتار به اختصار به آنها اشاره میکنیم.
🔶 اردوغان در درجه اول با نگاه اقتصادی سفر به عراق را دنبال میکرد و به همین علت توافقنامه پروژه جاده توسعه را با حضور دو کشور دیگر، یعنی قطر و امارات با عراقیها به امضا رساند؛ زیرا در این پروژه که از بندر فاو در جنوب عراق تا بندر مرسین در ترکیه قرار است به اجرا درآید، سرمایهگذاری این پروژه در فازهای مختلف را این چهار کشور باید به سرانجام برسانند. همچنین توافقنامههایی در زمینه خرید نفت از عراق و انتقال گاز عراق به ترکیه منعقد شد که این خود بر محوری بودن اهداف اقتصادی در این سفر حکایت دارد.
🔶 هدف دیگر سفر اردوغان به مسائل امنیتی و به طور مشخص به موضوع پ.ک.ک بر میگردد و در همین راستا میبینیم که دولت عراق گروه پ.ک.ک را یک گروه ممنوعه اعلام کرد و اردوغان از این تصمیم نخستوزیری عراقی و شورای عالی امنیت ملی عراق تمجید کرد. همچنین، اردوغان پس از اتمام سفر در بغداد در سفر به منطقه اقلیم کردستان عراق و اربیل تنها با اعضای حزب دموکرات و به طور مشخص خاندان بارزانی دیدار داشت و هیچ دیداری با ریاست حزب اتحادیه میهنی تنظیم نشده بود. این موضوع در واقع یک اعلام نارضایتی از سوی اردوغان نسبت به حزب اتحادیه میهنی و طالبانیها بود که به دفعات مکرر از سوی «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه به همکاری با پ.ک.ک متهم شدند.
🔶 هدف دیگر این سفر اردوغان به مذاکره برای موضوع آب و تنش آبی با عراق بر میگردد. در این راستا ترکیه با ابزار قرار دادن آب به مثابه یک اهرم فشار به دنبال تحقق اهداف اقتصادی خود است. ترکیه از سالهای گذشته با اجرای پروژه گاپ ورودی آب به عراق را از ۵۱ میلیارد متر مکعب به ۱۱ میلیارد مترمکعب کاهش داده است.
🔶 در مجموع این سفر سه هدف کلان و مشخص داشت و مهمترین محور آن مباحث اقتصادی بود. ترکیه در این سالها توانسته تراز تجاری مثبتی را با عراق داشته باشد و حجم صادراتی ترکیه به عراق در سال ۲۰۲۳ نزدیک به ۲۰ میلیارد دلار بوده است؛ لذا در این سفر اردوغان به دنبال بالا بردن حجم صادراتی به عراق است. دو هدف امنیتی و موضوع آب نیز با نگاهی دیگر ارتباط تنگاتنگی با اهداف اقتصادی دارد و ترکیه با پیشبرد سیاستهای کثیف خود در خصوص سیاستهای هیدروپلتیکی و تنش آبی به دنبال استفاده ابزاری از آب به منزله یک اهرم فشار است.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #یمن
#آمریکا #فلسطین
#غرب_شناسی
✅ انصارالله چگونه آمریکا را تحقیر کرد؟!
🔶 یمن در حمایت از فلسطین عملا دریای سرخ را بر روی اسرائیل بست. مسئله آنقدر حیاتی بود که آمریکا و انگلیس وارد معرکه شدند و تلاش کردند با حملات سهمگین هوایی به پایگاه های انصارالله این محاصره را بشکنند. بعد از چند ماه مشخص شد نه آمریکا و نه انگلیس توان این کار را ندارند.
🔶 پس از این ناتوانی اخیرا خبرهایی به گوش میرسد که کاخ سفید با ارسال پیام هایی حقیرانه، پشت پرده به انصارالله گفته بیایید معامله کنیم! شما از حملات به کشتی ها دست بردارید و ما ضمن خارج کردنتان از لیست تروریسم، محاصره یمن را نیز کاهش میدهیم. با این وجود یمنی ها توی دهان آمریکا زده و گفته اند این محاصره تنها زمانی پایان می یابد که اسرائیل سر جای خود بنشیند و دست از کشتار زنان و کودکان مظلوم فلسطینی بردارد.
🔶 یمنی ها حالا نه تنها به ضربه زدن به دریانوردی رژیم صهیونیستی در دریای سرخ، خلیج عدن، و اقیانوس هند ادامه میدهند که حتی پا را فراتر گذاشته و گفته اند دامنه عملیات ها را تا مدیترانه گسترش خواهند داد و بنادر رژیم در آن دریا را نیز متروکه خواهند کرد.
🔶 واقعا خنده دار است وقتی بعضی ها از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران سخن میگویند؛ وقتی یمنی که خود در محاصره است میتواند باب المندب را اینگونه ببندد و از ابر قلدر عالم نیز کاری بر نمی آید، چگونه میتوانند خطوط قرمز ایرانی را زیر پا بگذارند که میتواند با یک اشاره تنگه هرمز، و پهنه اقیانوس هند را به کلی بر غربی ها ببندد، حاکمیت های متکی به انرژی خلیج فارس شان را زمینگیر و باعث افزایش وحشتناک قیمت نفت و انرژی در جهان شود؟! باور کنید حنای آمریکا مدت ها است رنگی ندارد و به فرموده امام رحمت الله علیه، هیچ غلطی نمیتواند بکند!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای عبدالرحیم انصاری
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#مصر #فلسطین
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
#آتش_بس #مقاومت
✅ یک جمعبندی از رفح
🔶 حمله محدود به رفح با هماهنگی و اطلاع رژیم صهیونیستی به آمریکا و مصر بوده است. در مرحله فعلی رژیم صهیونیستی در حال پیشبرد دو تاکتیک است:
1⃣ تصرف طرف فلسطینی گذرگاههای کرم ابوسالم، رفح و محور فیلادلفیا که شامل منطقه کشاورزی میان مرز تا شهر نیز میشود.
2⃣ بمباران مناطق شرقی رفح
رژیم صهیونیستی با این دو اقدام در مرحله فعلی به دنبال تحقق چهار هدف است:
1⃣ فشار بر حماس برای امتیازدهی در مذاکرات با از دست رفتن محور راهبردی فیلادلفیا و گذرگاه رفح و فشار بر مردم غیرنظامی
2⃣ ارائه تصویر پیروزی به نتانیاهو برای تسهیل پذیرش آتشبس توسط وی بدون سقوط دولت او.
🔶 به عبارتی نتانیاهو در صورت پذیرش آتشبس میتواند ادعا کند که "به رفح حمله کرده (خواسته راست افراطی دولت او) و با تصرف گذرگاه رفح، حماس عقبنشینی کرده و توافق حاصل شده است." یکی از دلایل پذیرش آتشبس توسط حماس زودتر از اسرائیل همین مسئله بود.
3⃣ کنترل گذرگاه رفح به عنوان تنها مسیر تنفس زمینی غزه با بیرون و محور اصلی ورود کمکها به نوار، زمینهساز برنامههای روز بعد است.
🔶 در همین خصوص سپردن کنترل
گذرگاه به یک شرکت امنیتی آمریکایی و واگذاری آن به نیروهای ماجد_فرج (اطلاعات تشکیلات خودگردان) و سپس زمینهسازی تشکیلات برای کنترل کمکها و بسط نفوذ در نوار غزه برای حذف حماس، از برنامههای روی میز دشمن است. در روزهای اخیر ماجد فرج مجددا در همین خصوص فعال شده است.
4⃣ زمینهسازی برای مراحل بعدی عملیات: یک سناریوی پیشبینی شده در محور مقاومت، اجرای عملیات مرحله به مرحله و تدریجی در رفح است تا در هر مرحله فشار افکار عمومی جهانی نیز کاهش یابد.
🔶 البته استمرار زمانی عملیات به نفع مقاومت غزه است. همچنین یکی از جدیترین موانع رژیم برای آزادی عمل در رفح، مصر است که نگرانی اصلی مصر نیز هجوم آوارگان فلسطینی به مرز و ورود به سینا است. بنابراین رژیم با حمله اولیه به محور فیلادلفیا، در واقع راه هجوم آوارگان به مصر را میبندد. دلیل بیواکنشی مصر به تصرف رفح نیز همین است.
🔸 #به_قلم_اساتید: محلل
🆔 @tahlil_shjr
#سیاستهای_کلی_نظام
#اقتصاد
#مجلس #روشنگری
#تورم #جهش_تولید
✅ نگرانی دلالان از مالیات بر عایدی سرمایه
🔶 اردیبهشت سال 1402 طرح مالیات بر عایدی سرمایه که مجلس شورای اسلامی آن را مالیات بر دلالی و سفتهبازی مینامید، در مجلس به تصویب رسید و در خرداد همان سال شورای نگهبان ایراداتی به این طرح گرفت و به مجلس برگرداند؛ ضمن اینکه مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در تطابق قوانین با سیاستهای کلی نظام ایراداتی به این طرح وارد کرد و به مجلس ارائه داد. حدود یک هفته قبل مجلس شورای اسلامی با اصلاحاتی ایرادات شورای نگهبان را با اصلاح موادی از این طرح پاسخ داد که البته همچنان این روند نهایی نشده است. در این اصلاحات مواردی شفاف شد و دوباره نقل محافل شد. اما چرا بر روی مالیات بر عایدی سرمایه اینقدر حساسیت وجود دارد؟
1⃣ از آنجا که بیشترین دلالی و سفتهبازی در چهار بازار مسکن، خودرو، طلا و ارز صورت میگیرد، قانون مالیات بر عایدی سرمایه قرار است دلالی بر این بازارها را تحت تأثیر قرار دهد. بر این اساس، خریداران این کالاها اگر بخواهند کالای خود را بفروشند، بسته به زمان فروش و پس از تعدیل تورم مشمول مالیات میشوند. بنابراین، خرید هر میزان خودرو، طلا و مسکن و با هر کیفیتی مشمول مالیات نخواهد شد.
2⃣ مالیات بر عایدی سرمایه مربوط به فعالان اقتصادی غیررسمی است که در بازار به دلالی و سفتهبازی مشغولند. بنابراین فروشندگان خودرو و طلا که به صورت رسمی فعالیت میکنند، کما فیالسابق مشمول مالیات بر عملکرد میشوند، نه مالیات بر عایدی سرمایه. بنابراین، اعتراض طلافروشان نشان میدهد، این قشر درآمدهای غیررسمی و فرار مالیاتی دارند که از تصویب این قانون اینقدر نگران میشوند. انتظار میرود مسئولان مربوطه تحت تأثیر جنجالهای آنها قرار نگیرند.
3⃣ مالیات بر عایدی سرمایه به دنبال درآمدزایی برای خزانه و دولت نیست، بلکه هدف اصلی آن خارج کردن سرمایه از بازارهای غیرمولد و هدایت آن به سمت بازارهای مولد است. این طرح اگر به درستی اجرا شود، میتواند نقش مهمی در جهش تولید و کنترل تورم ایفا کند.
4⃣ پیشنهاددهندگان این طرح برای رفع نگرانیهای مردم سه سال تنفس برای اجرای این طرح در نظر گرفتهاند. در این سه سال، مردم و دولت برای اجرای هرچه بهتر این طرح آمادگیهای لازم را به دست میآورند.
🔶 سخن پایانی اینکه این قانون در برخی از کشورها حدود 100 سال است که اجرا میشود و از این طریق نقدینگی در جامعه را مدیریت میکنند و ما اولین کشور در اجرای این قانون نیستیم، لذا تصویب و اجرای آن نباید موجب نگرانی مردم شود و در شرایطی که دلالان و سفتهبازان سعی میکنند به اسم مردم و با عناوین گوناگون جامعه را نسبت به اجرای این طرح نگران کنند، نه تنها روشنگری لازم را انجام دهیم، بلکه مطالبهگری برای تسریع در نهاییسازی و اجراییشدن آن هم داشته باشیم.
🆔 @tahlil_shjr
آغاز حمله رژیم صهیونیستی به رفح.pdf
63K
#مرزبندی_با_دشمن
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
#مصر #مقاومت
✅ آغاز حمله رژیم صهیونیستی به رفح
🔶 با حمله رژیم صهیونیستی به رفح که باعث شد اکنون غزه در محاصره کامل قرار دارد، آغاز مرحله جدیدی از راهبرد نسل کشی صهیونیست ها در غزه است که سکوت بیش از این جامعه بین المللی به معنای سقوط انسانیت و حقوق بشری در جهان خواهد بود. با حمله ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه رفح، جان بیش از یک میلیون آواره در این منطقه در خطر است که این وضعیت به معنای راه افتادن انبار خون خواهد بود. این حمله دقیقا در زمان افزایش امیدها برای توقف جنگ غزه صورت گرفت. تصمیم حمله به رفح که به نظر می رسد با توجه به ناتوانی صهیونیست ها محدود خواهد بود، ولی هر چه محدود هم باشد، باعث فاجعه انسانی خواهد شد.
🆔 @tahlil_shjr
#مسئله_محوری
#انقلاب_اسلامی
#بصیرت
✅ مسألهیابهایِ مسألهحلکن
🔶 ماهیت انقلاب اسلامی جوری است که ذاتاً چالش برانگیز است. اصولی که انقلاب اسلامی به آن معتقد است، مخالفان سرسخت جهانی دارد. از روزی که انقلاب متولد شد، شبیه هیچکدام از انقلابها و مکتبهای گذشته نبود. این یک چیز جدیدی است. نه شبیه و متکی به مکتب سوسیالیستی شرق است و نه شباهتی به مکتب لیبرالیستی غرب دارد. طبیعی است چنین موجودی که از اطاعت شرق و غرب سرباز زده و بر علیه همۀ آنها طغیان کرده و شوریده، در یک نبرد سخت و پیچیده وارد شود. وقتی تو اعلام استقلال از همه کردی، وقتی گفتی میخواهم خودم باشم و روی پای خودم بایستم، وقتی گفتی نمیخواهم توسریخور و دنبالهرو دیگران باشم، طبیعی است که قلدرها، سودجوها و استعمارگرها از تو عصبانی شوند. انقلاب باید فکر مدیریت این چالشها را بکند. باید برنامهای برای زمین نخوردن، برای له نشدن، محو نشدن و مضمحل نشدن خودش در این نبردهای جهانی، داشته باشد.
🔶 این چالشها هم ابعاد مختلفی دارند: بعد فرهنگی، بعد اقتصادی، بعد سیاسی، بعد نظامی، بعد حقوقی و ... نکتۀ مهم این است کشوری که چنین انقلاب یکتایی در آن واقع شد، به اندازۀ کافی چالشهای تحمیلی از سوی قلدران دارد، پس بههیچوجه نبایستی خودش برای خودش چالش جدیدی بیافریند. بایستی جلوی چالشهای دستساز داخلی را بگیرید؛ و الّا لازم است در دو یا چند میدان چالشی همزمان ورود کند و خب این به صورت طبیعی قدرت یک کشور را تضعیف میکند. مثلاً در باب فرهنگ بیتوجهی به هستۀ نرم آن یعنی تشکلهای مردمی، یا میدان ندادن به ظرفیتها و ابتکارات مردم، یا دختر و پسر را در معرض فساد و ولنگاری گذاشتن یا برخورد صوری و سطحی با مقولۀ فرهنگ و... میتواند از چالشهای دستساز داخلی باشد.
🔶 در اقتصاد، غفلت و یا تغافل از تولید داخل، بیتوجهی به نیروی انسانی، عدم توجه به نخبگان، عدم نظارت درست در بازار اقتصاد آزاد، عوض کردن خصوصیسازی با اختصاصیسازی و... از چالشهای خودساز داخلی است. هنر جبهۀ انقلاب این است که چکلیست چالشهای ممکن در هر بخش را تهیه و افکار عمومی را به آن توجه دهد. چه چالشهایی که از طرف مقابل ما بر ما تحمیل میشود و چه آنها که ممکن است خواسته یا ناخواسته در داخل ساخته میشود. هنر ما بایستی این باشد که در آینده زندگی کنیم، آینده را رصد کنیم، ببینیم در یک سال پیشرو، در سه سال آینده، در پنج سال یا دهسال آینده در بخشهای مختلف، ممکن است چه چالش یا بحرانی دامن ما را بگیرد، آن را شناسایی کنیم و راه پیشگیری و یا درمان آن را پیدا کنیم.
🔶 در حقیقت ما باید ابتدا مسألهیاب و سپس مسألهحلکن شویم. امروز بالاترین خدمت به این کشور و به این ملت و به این انقلاب همین است. بسیاری از مشکلات، با توجه ما، با هوشیاری ما، با آیندهنگری ما، با مسألهیابی ما، با راهکارهای ما، با کار و ابتکار ما یا اصلا پیش نمیآید یا بعد از وقوع بزودی حل میشود.
🔸 #به_قلم_اساتید: حجت الاسلام اسماعیل فخریان
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی #مصر
#منطقه #فلسطین
#مقاومت
✅ اشغال فیلادلفیا؛ غیرت ارتش مصر سر باز می کند؟
🔶 نیروهای ارتش اشغالگر صهیونیست، امروز برای اولین بار از سال ۲۰۰۵، وارد محور مرزی فیلادلفیا (مرز مصر با نوار غزه) شدند. این اقدام اشغالگرانه که نقض توافق سازش کمپ دیوید (سال ۱۹۷۹) است، موجب تشدید خشم و انزجار انباشته نسبت به اسرائیل، در میان نظامیان مسلمان مصری شده است و می تواند به انفجار بینجامد.
🔶 آخرین بار، «صلاح محمد ابراهیم» نظامی ۲۳ ساله غیور مصری، اواسط خرداد سال گذشته، در عملیاتی بیسابقه، به مرز فلسطین اشغالی در نزدیکی گذرگاه مرزی العوج نفوذ کرد و ضمن به هلاکت رساندن ۳ نظامی صهیونیست، چند نظامی دیگر را هم مجروح کرد و نهایتا به شهادت رسید. آن زمان، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحرونوت با انتقادی آمیخته به اضطراب نوشت: "این عملیات توسط نیروهای یگان «رضوان» حزب الله لبنان که از دیوار مرزی عبور کرده باشند، انجام نشد، بلکه یک سرباز ساده مصری، با یک اسلحه کلاشینکوف، همه ارتش اسرائیل را به چالش کشید".
🔶 محافل رسانه ای از این شهید، به عنوان «سلیمان خاطر دوم» یاد کردند. "سلیمان محمد عبدالحمید خاطر"، هم نظامی مسلمان مصری بود که ۱۳ مهر ۱۳۶۴ (۵ اکتبر ۱۹۸۵) با تیراندازی به صهیونیست ها در راس برقه (در سواحل شبه جزیره سینا) ۷نفر از آنان را کشت و ۴ نفر دیگر را زخمی کرد.
🔶 گفته شد این افراد جاسوسانی بودند که قصد نفوذ به منطقه ممنوعه نظامی را داشتند و با وجود دستور ایست، پیش آمده بودند. اما سلیمان خاطر به وسیلهٔ دولت مصر دستگیر و به حبس ابد محکوم شد. مدتی بعد، جسد او در زندان در حالی پیدا شد که را به دار آویخته شده بود! مردم و ملت مسلمان مصر، خاطره دو جنگ ۱۹۶۷ و ۱۹۷۳ با رژیم صهیونیستی را که به واسطه خیانت برخی زمامداران مرتجع به شکست و اشغال سرزمین های اسلامی انجامید، به عنوان خشم فرو خفته، در سینه دارند.
🔶 این خشم در اثر هفت ماه نسل کشی صهیونیست ها در غزه (مجاورت مرز مصر)، به حرکت در آمده است. جنایت اخیر در رفح در کنار اشغال محور فیلادلفیا، می تواند مانند چاشنی انفجار عمل کند. شمار نیروهای ارتش مصر، یک میلیون و ۲۳۰ هزار نفر (شامل ۴۵۰ هزار نیروی فعال، ۴۸۰ هزار نیروی ذخیره و ۳۰۰ هزار نیروی شبه نظامی) عنوان می شود.
🔶 این ارتش بر اساس آمار وب سایت آمریکایی «Global Firepower»، در سال ۲۰۲۲، در رتبه ۱۲ قدرتمند ترین ارتش های جهان، و در سال ۲۰۲۳ در میان ۱۰ کشور برتر قرار داشته، در حالی که ارتش صهیونیستی (قبل از شکست در غزه) در رتبه ۱۸ بوده است. ظرفیت رزمندگان مقاومت در منطقه صرفا محدود به فلسطین و لبنان و یمن و عراق و سوریه نیست که همین حالا هم صهیونیست ها را زیر ضرب گرفته اند. ده ها هزار مسلمان غیور در ارتش های مصر و اردن، ماه هاست برای جنگیدن با اشغالگران جنایتکار روز شماری می کنند و فقط باید اراده آنها مانند شهید سلیمان خاطر و شهید صلاح محمد ابراهیم، مجال پیدا کند و سر باز کند.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محمد ایمانی
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#رژیم_صهیونیستی #آتش_بس
#وعده_صادق #فلسطین
#مقاومت #مصر
✅ اسرائیل در تنگنای توافق دوحه
🔶 «عیران ایتزیون» نائب رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، شنبه ۱۵ اردیبهشت، طی چند رشته توئیت به شرایط فعلی دولت غاصب و جنایتکار اسرائیل اشاره کرد و از جمله نوشته: «از نگاه دولت آمریکا وقت به نتیجه رسیدن نتانیاهو و ارتش در جنگ غزه به پایان رسیده است» وی نوشت «سناریوها ـ گزینههای متعددی وجود دارد و سناریو وحشتناک، ادامه جنگ در سایه نخستوزیری ناکارآمد و کابینهای متشکل از مجرمان و فراریهاست».
🔶 مذاکرات پیرامون جنگ غزه طی هفتههای اخیر با رفت و آمد مقامات مختلف به قاهره و دوحه صورت گرفته و حسب آنچه روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت در روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه منتشر کرد، طرفهای مختلف بر روی طرح سه مرحلهای توافق کردهاند.
🔶 طرح آتشبس سه مرحلهای و همین مفادی که منتشر شده، در اواسط آذرماه سال گذشته ذیل عنوان «طرح قطر» مطرح گردید ولی دولت غاصب زیربار آن نرفت و آتشبس که در پنجم آذرماه به پایان رسیده بود، تمدید نگردید. این طرح تقریباً همان طرح است و از این رو اگر رژیم غاصب امروز به آن تن بدهد به چیزی تن داده که پنج ماه از پذیرفتن آن اجتناب میکرده و خود این بدان معناست که ارتش اسرائیل در این پنج و هفت ماه دستاورد اساسی که بتواند وزن خود را در توافق افزایش داده و یا از وزن خواستههای مقاومت بکاهد، نداشته است.
🔶 مفاد توافق سه مرحلهای در آذرماه سال قبل در دوحه بسته شده و طی دو هفته اخیر در قاهره بازخوانی شده است و این به معنای آن است که مذاکرات پاریس که از بهمن ماه سال قبل شروع شد و تا اوایل فروردین ماه استمرار داشت، عملاً به جایی نرسیده است.
🔶 طرح سه مرحلهای ۱۲۴ روز یعنی چهار ماه بهطول میانجامد و البته در ۸۲ روز آن توازن نسبی در اجرا به چشم میخورد و در ۴۲ روز آخر آن با اما و اگر زیادی مواجه است. در دو مرحله اول و دوم؛ اسرائیل با موضوع آزادی اسرای خود مواجه است و آنچه در مقابل آن میدهد آزادی جمع بزرگی از زندانیان فلسطینی که تعدادی زیادی از آنان محکوم به حبس ابد میباشند و بازگشت آوارگان به منازل تخریب شده میباشد.
🔶 در نهایت همانطور که رژیم صهیونیستی در بحبوحه بحث آتشبس و توافق، حمله زمینی به رفح را شروع کرد میتوان گفت اعتمادی به سرانجام رسیدن توافقات دوحه وجود ندارد بهخصوص که رژیم اسرائیل حتی پس از تکمیل حملات به رفح، خود را در وضعیت بازنده میبیند. در این بین اگر توافق کاملاً اجرائی شود، دو مشکل اساسی برای دو طرف بر زمین مانده است؛ ابقاء مقاومت مسلحانه برای اسرائیل و عدم رفح حصار برای مقاومت.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای سعدالله زارعی؛ کارشناس مسائل منطقه
🆔 @tahlil_shjr
#علم_و_فناوری
#اقتصاد
#منطقه #عربستان
#میدان_گازی_آرش #کویت
✅ نصب دکل حفاری درمیدان گازی آرش/ چرا کویت به دنبال اختلاف است؟
🔰 قسمت اول
🔶 در روزهای گذشته دوباره بحث میدان آرش داغ شد. ماجرا از این قرار بود که کویت و عربستان مناقصه توسعه این میدان را برگزار و هدفگذاری کردهاند روزانه ۸۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از این میدان برداشت و فرآورش شود.
🔶 آنطور که در خبرها آمده این قراردادها تحت هدایت و نظارت شرکتی مشترک به نام «الخلیج» است که عربستان و کویت تاسیس کردهاند تا به صورت مشترک و واحد، به برداشت از میدان گازی آرش مشغول شوند. کویت و عربستان معتقدند ایران در میدان گازی آرش سهمی ندارد و این دو کشور عربی باید نسبت به توسعه آن اقدام کنند. نکته قابل توجه اینجاست که ایران تنها کشوری است که در میدان گازی آرش چاه حفر کرده و آنطور که مسئولان وزارت نفت پیشتر اعلام کردهاند، آماده نصب دکل حفاری در این میدان گازی هستند. ایران همچنین اعلام کرده از حق قانونی خود در این زمینه کوتاه نمیآید و ثبت شرکت برای برداشت از این میدان، حق خاصی را به کشورهای دیگر نمیدهد.
🔶 موقعیت رئوپلتیکی آرش
میدان نفتی و گازی آرش یکی از میادین توسعهنیافته استراتژیک کشورمان است که مشترک با ناحیه بیطرف بین کویت و عربستان است. امتداد ساختمان میدان آرش در آبهای ایران و ناحیه بیطرف بین کویت و عربستان، به میدان الدوره کویت میرسد که از سال ١٩٧۵ در حال بهرهبرداری است.
طبق این مرز، حدود نیمی از این میدان انرژی، در آبهای فلات قاره ایران است. سالها پیش شرکت ملی نفت ایران به منظور تعیین میزان ذخایر، بلافاصله اقدام به حفر یک حلقه چاه اکتشافی (چاه شماره یک آرش) کرد که موقعیت این چاه نزدیک به خط مرزی مورد قبول کشورمان است. سید مهدی حسینی، معاون اسبق امور بینالملل وزارت نفت چندی پیش گفته بود، با توجه به مشخص نشدن خط مرزی در این منطقه و اثبات وجود مخازن هیدروکربوری در آنجا، ایران در سال ۷۸ درخواست خود برای تعیین خط مرزی را به شورای عالی خلیج فارس برد و با توجه به مصوبه این شورا، ایران توانست در سال ۷۹، روی خط مرزی فرضی، حفاری انجام دهد و ثابت کرد که این میدان مشترک است. حسینی تاکید کرد: در آن زمان با آغاز فعالیتهای ایران و حفر چاه در آن منطقه، حساسیت در کویت ایجاد شد اما جواب خوبی داد و کویت آماده مذاکره برای تعیین خط مرزی شد. بعد از آن وزارت نفت کویت اعلام کرد که برای تعیین خط مرزی میآییم و آمدند.
🔶 طی۱۲ سال گذشته کشور کویت با مستمسک قرار دادن نتایج لرزهنگاری انجام شده از طرف شرکت شل برای این کشور، اقدام به تعریف خط مرزی جدید کرد که بر اساس این مرز، کل ساختمان میدان آرش در بخش عربی میدان قرار میگیرد؛ اما این مرز هیچگاه نه تنها این موضوع مورد پذیرش کشورمان قرار نگرفته است بلکه تصور می شود که کشور کویت در شرایط کنونی تلاش می کند اختلافات در منطقه را افزایش دهد. گرچه جمهوری اسلامی ایران بر اساس حسن همجواری همواره تلاش کرده است که با همسایگان خود رابطه راهبردی و بر اساس احترام به یکدیگر وجود داشته باشد. اما جمهوری اسلامی ایران نسبت به تمامیت ارضی خود حساسیت است و با کسی در این زمینه تعارف ندارد.
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#علم_و_فناوری #اقتصاد #منطقه #عربستان #میدان_گازی_آرش #کویت ✅ نصب دکل حفاری درمیدان گازی آرش/ چرا ک
#علم_و_فناوری
#اقتصاد
#منطقه #عربستان
#میدان_گازی_آرش #کویت
✅ نصب دکل حفاری درمیدان گازی آرش/ چرا کویت به دنبال اختلاف است؟
🔰 قسمت دوم
🔶 بسیاری اعتقاد دارند که کویت با درگیر کردن کشورهای دیگر و تلاش برای گرفتن بیانیه از دولت های مختلف عربی به نفع خود، بتواند از ایران امتیاز بگیرد ولی جمهوری اسلامی ایران نه تنها تمامیت ارضی هیچ کشوری را مورد تعرض قرار نمی دهد، بلکه چنین سیاستی را هم از همسایگان خود انتظار دارد. در همین زمینه وزیر نفت با تاکید بر اینکه ایران درباره میدان گازی آرش تأمین حقوق و منافع خود را پیگیری میکند، گفت: چنانچه تمایلی به تفاهم و همکاری وجود نداشته باشد، ایران حقوق، منافع، بهرهبرداری و اکتشاف از منابع یادشده را در برنامه خود قرار میدهد و هیچگونه تضییع حقوق خود را برنمیتابد. جواد اوجی با بیان اینکه ایران همواره از حل و فصل دوستانه مسائل مرزی و دریایی با همسایگان پشتیبانی میکند، افزود: میدان گازی آرش در مرز مشترک آبی ایران و کویت واقع شده و این میدان میان سه کشور ایران، کویت و عربستان مشترک است.
🔶 اختلاف ایران و کویت بر سر چه موضوعی است؟
بر اساس ماده ۷۶ کنوانسیون ۱۹۸۲ حقوق بینالملل دریاها، فلات قاره دولت ساحلی شامل بستر و زیر بستر مناطق دریایی در ماورای دریای سرزمینی است که تا لبه بیرونی حاشیه قاره کشیده شده است. طبق این ماده، چنانچه لبه بیرونی قاره گسترش چندانی نداشته باشد تا ۲۰۰ مایل از خط مبدأ به عنوان فلات قاره دولت ساحلی در نظر گرفته میشود. در این منطقه اکتشاف و بهرهبرداری و حفاظت و اداره تمامی منابع طبیعی جاندار و بیجان بستر و زیربستر دریا و آبهای روی آن و انجام سایر فعالیتهای اقتصادی مرتبط با بهرهبرداری از آب، باد و جریانهای دریایی برای تولید انرژی در انحصار دولت ساحلی است. در دریاهایی که فلات قاره دو کشور بر هم منطبق میشود، از روش خط میانه یا ترسیم نقاطی که در فاصله برابر از هر دو کشور قرار دارد، استفاده میشود.
🔶 محل اصلی اختلاف، به تعیین مرز آبهای فلات قاره بین این دو کشور بازمیگردد. توضیح اینکه دولت کویت برای تعیین مرزهای فلات قاره، خط مستقیم ایران را نمی پذیرد و معتقد است که خط مبدأ دریایی ایران باید قبل از جزیره خارک و نزدیک ساحل ایران باشد.
🔶 آرش، کشف ایران است
چندی پیش محمد دهقان، معاون حقوقی رئیسجمهور درباره اختلاف ایران و کویت در میدان گازی آرش، اظهار کرد: ما همچنان مثل گذشته حرفمان این است که باید این موضوع را با مسالمت حل کنیم. آرش یک میدان گازی و نفتی است که بخشی از آن متعلق به ما است. ما مرز دریایی با کویت نداریم اما آن میدان را ما کشف کرده و چندین سال پیش در آنجا چاه زدهایم ولی به خاطر اینکه بین ما و کویت و همسایگان چالشی ایجاد نشود، تا الان از آن استفاده نکردهایم. وی با بیان اینکه معتقد به برداشت یکپارچه از میدان آرش هستیم تا برداشت صیانتی از آن صورت گیرد، تاکید کرد: تاالان کویت نظرسازندهای نداشته است وباعربستان توافقی کردهاند چون بخشی از این میدان در آبهای عربستان است ودنبال برداشت مشترک هستند. ما همچنان معتقدیم میدان آرش مشترک بوده و دنبال یکپارچهسازی هستیم ولی اگر قرار باشد که کویت از میدان برداشت داشته باشد، ماهم برداشت خود را آغاز میکنیم.
🔶 پرونده روی میز وزارت خارجه ایران
ماجرا از این قرار است که مقامات این دو کشور عربی معتقدند که ایران سهمی ندارد که البته وزارت خارجه ایران نسبت به این موضوع واکنش نشان داده است. در همین حال سخنگوی وزارت خارجه گفت: صدور بیانیههای تکراری و طرح ادعای یکجانبه از منظر حقوقی هیچ حقی برای دولت کویت ایجاد نخواهد کرد و به مقامهای این کشور توصیه میکنیم از تکرار توسل به روشهای بیحاصل سیاسی و رسانهای در ارتباط با موضوع حقوقی و فنی میدان مشترک آرش خودداری کنند.
🔶 ناصر کنعانی در پاسخ به تکرار ادعای یکجانبه کویت درباره میدان آرش در بیانیه پایانی سفر امیر کویت به مصر، ضمن مردود دانستن این ادعا، تکرار این ادعاهای یکجانبه و بیاساس از سوی طرف کویتی را مایه تأسف دانست. وی ضمن تأکید بر حق جمهوری اسلامی ایران در این میدان مشترک براساس حقوق تاریخی و سوابق مذاکرات فیمابین گفت: همانند قبل، از طرف کویتی برای دستیابی به توافقی پایدار که مبتنی بر همکاریهای دوستانه و منافع مشترک باشد، دعوت میکنیم. کنعانی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره با اعتقاد به اصل حسن نیت، تعاملات منطقهای را رصد میکند و از دولتهای ثالث میخواهد در مسیر تحقق عینی اصل حسن نیت و ارتقای روابط و همکاریها گام بردارند.
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی
#فلسطین #مقاومت
#اسرا #طوفان_الاقصی
✅ دستاورد ارتش اسرائیل در جنگ غزه؛ چهار گامِ درجا!
🔶 اسرائیل در ابتدای نبرد، اهداف خود را از بین بردن حکومت حماس در غزه، نابودی مقاومت، بازگرداندن اسرا و ممانعت از تکرار هفت اکتبر اعلام کرد. به همین دلیل، واکنش خود به طوفانالاقصی را برای رسیدن به اهداف ادعایی، در چهار مرحله طراحی کرد.
1️⃣ مرحله نخست، تبدیل غزه به مکانی غیرقابل سکونت بود. اسرائیل با بمباران گسترده تمام نقاط باریکه، بهدنبال اجرای این مرحله برآمد که مقدمهای برای کوچ اجباری مردم از نوار غزه بود.
2️⃣ دومین مرحله که با هدف نابودی حماس اجرا شد، حمله زمینی گسترده به نوار غزه بود تا ساختار فرماندهی، زیرساختهای نظامی، شبکه تونلها و تسلیحات موشکی مقاومت را از بین ببرد.
3️⃣ هدف ارتش صهیونیستی از مرحله سوم نبرد، حذف فرماندهان نظامی گروههای مقاومت فلسطینی، تکمیل نابودی تواناییها و هسته باقیمانده تا نابودی کامل حاکمیت حماس بر نوار غزه بود.
4️⃣ صهیونیستها تصور میکردند با اجرای موفقیتآمیز این مراحل، وارد مرحله آخر شوند که همانا تسلط امنیتی کامل بر غزه و تغییر ساختار اداره غزه با اشراف تلآویو است.
🔶 پس از گذشت هفتماه از جنگ، علیرغم تحقق مرحله اول یعنی نابودی زیرساختهای غزه، نتایج میدانی آنطور که رژیم صهیونیستی میخواست پیش نرفت. رگبارهای راکتی علیه شهرکهای مجاور غزه، تلفاتگیری روزانه از نظامیان اشغالگر چه با عملیات تکتیراندازی چه حملات خمپارهای و چه کمین، مهر تأییدی بر شکست متجاوزان در تحقق اهداف جنگ است.
🔶 ناکامی اخیر در استقرار و تثبیت نقطه نظامی در محور نتساریم برای جدایی شمال و جنوب غزه نیز نمونهای بارز برای اثبات عجز ارتش صهیونیستی است.
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#تورم #ارز
#بودجه #نقدینگی
✅ آمارهای پولی، نویدگر کاهش تورم، به شرط ثبات در نرخ ارز
🔶 در تصویر بالا سه نما از عملکرد بانک مرکزی را در سیاست های پولی مشاهده می فرمایید. تصویر شماره ۲ و ۳ به ترتیب وضعیت نقدینگی و پایه پولی کشور را نشان می دهد. کاهش قابل توجه رشد پایه پولی (نمودار ۳) در سال ۱۴۰۲همراه با کاهش رشد نقدینگی ( نمودار ۲) در این سال، بخوبی حاکی از توفیق بانک مرکزی در کنترل کلهای پولی و ایجاد شرایط و بستر لازم برای کاهش نرخ تورم در سال جاری میباشد.
🔶 نکته مهمی که در آمارهای بانک مرکزی وجود دارد و در رسانه ها کمتر به آن اشاره شده، کاهش نسبت پول به نقدینگی است که به نوعی نشان از کاهش انتظارات تورمی می باشد و به نوعی تاثیر خود را در کاهش تورم در ماه های آینده نشان می دهد. نرخ رشد پول (بخش سیال نقدینگی) از 65.2 درصد در پایان سال 1401 به 17.5 درصد در پایان اسفندماه 1402 رسیده است.
🔶 مطابق همین آمار سهم پول از نقدینگی از ۲۶درصد در ابتدای سال قبل به ۲۴درصد در فروردین امسال رسیده است. به هر حال بهبود آمارهای پولی دلالت بر اثربخشی سیاست های بانک مرکزی دارد که چنانچه این موضوع با "مدیریت نرخ ارز" و مدیریت شوک های غیر سیستمی همراه شود، قطعا منجر به کاهش محسوس تورم خواهد شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای علی محمدی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr